April Cinnamon

Go down

April Cinnamon Empty April Cinnamon

Témanyitás by April on Vas. 07 Aug. 2011, 19:15

Név: April Cinnamon
Egyéb neve(i): Hannah Revolver (amolyan művésznév, blognév, esetenként álnév, ha ismerkedni akar)
Faj: Mutáns
Nem: Nő
Jellem: Ember-barát, Mutáns-barát
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: 1997. április 1. USA, Jersey City, New Jersey
Kor: 21 év
Család: Apja – Leon Cinnamon, anyja – Hannah Cinnamon, bátyja – Lewis Cinnamon, vőlegénye – Rayne Summers
Foglalkozás: Munkanélküli
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 56 kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe: Vörös
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajza:
Szia, April vagyok, ez nem egy szokásos név egy maffiózó famíliában, de azt hiszem, ez a legkisebb gond ilyen szempontból. Apám a jersey-i intergang maffia vezére, úgy is mondhatjuk, ő a keresztapa. Anyám egy egyszerű bárénekes volt, mielőtt találkozott apámmal, ő azonban kiemelte az éjszakai életből… És egy annál sokkal szennyesebb életet adott neki. Persze ők élvezték az életet, megvolt mindenük, amit csak akartak, sőt még az is, amit nem akartak: én. Miután megszületett a bátyám, apám nagyon elégedett volt magával, hogy lesz örököse, aki tovább viheti a vállalkozást, és már gyerekkora óta erre nevelte őt. Öt évre rá születtem én, nem várt terhesség, egyszerűbben még egy púp a háton. Nagy mázlim volt, hogy egyáltalán megszülettem, bár igaz, én sem szűkölködtem soha semmiben, leszámítva a szülőket. Biztos sokan hallották már, hogy „miért nem tudsz olyan lenni, mint a testvéred”, de valószínűleg csak keveseknél folytatódott úgy, hogy „miért nem vagy képes lelőni azt a pasast”. Valószínűleg apám ilyenkor a megkötözött fickóra gondolt az alagsorban, akit elengedtem 8 évesen, de nem vagyok benne biztos. Tény, ami tény, a családban mindenki mutáns, bátyám képes földrengéseket kelteni, apám a hangjával áttör egy falat, anyám amolyan telepata volt, én pedig… Nos, ezt az orvosok sem értették, de annak ellenére, hogy a mutáns gének hiánytalanul megvoltak bennem, nem jelentkezett semmilyen képesség sem. Ez már csak eggyel több ok volt, hogy végképp elhatárolódjak a családom ügyleteitől, bár az apám a mai napig bízik abban, hogy egyszer majd nekem is lesz képességem, és azzal majd jól beleillek a családba.
Az egyik ilyen családba visszaillesztős próbálkozása volt, amikor 18 évesen – rögtön a gimnázium elvégzése után, amiben ő nagyobb szerepet játszott, mint én - eljegyeztetett a legjobb barátja fiával, mondván ő a legjobb, és kora ellenére már tapasztaltabb, mint bármelyik bérgyilkos. Nos, mondanom sem kell, ettől nem nagyon vágtam magam hanyatt, de apám döntéseibe nincs sok beleszólásom. Mivel nem volt épp semmi kifogásom ellene, kénytelen voltam elhalasztani a dolgot egy későbbi megbeszélésre.
Na jó, az igazság az, hogy volt kifogásom, de azt nem mondhattam el, mert apám legjobb esetben ott helyben fejbe lő. 18 lehettem, amikor megismerkedtem Chandlerrel, életem nagy szerelmével. Ő volt az első igazi barátom, az iskolában a legtöbben vagy féltek tőlem, vagy csak azért barátkoztak velem, hogy megvédjem őket – ha tudták volna, hogy korántsem rendelkezem olyan erővel, mint apám, valószínűleg mind egyszerűen csak kiröhögtek volna. De Chandler megnevettetett, és nem érdekelte, hogy egy maffiózó családban élek… Mondjuk ebben esetleg az is közrejátszik, hogy nem tud róla. Talán a sors fintora, hogy épp azt a mesterséget űzi, amit apám még a rendőrködésnél is jobban lenéz. Chandler pantomimes, de nekem bejön, jobb a bérgyilkosnál, vagy a könyvelőnél. Arról nem is beszélve, hogy tényleg jól csinálja. Egyszer elvittem apámhoz, nem akartam, hogy kiboruljon, ezért nem mondtam neki semmit, csak úgy tettem, mintha véletlen találkozás lett volna. Életem legrosszabb öt perce volt. A mélypont az volt, amikor apám ordibálva kérdezte tőle: Miért nem szerzel rendes munkát, és építesz igazi falat? Azt hiszem, még nevettem is volna, ha nem pont Chandlernek mondja. Mindenesetre egy biztossá vált, apám nem tudhat a dologról. Hogy miért nem szöktem meg, és házasodtam össze Chandlerrel a világ másik végén? Egyrészt, mert apám onnan is visszarángatott volna, és addig verte volna Chandler fejét a válási kérvénybe, amíg alá nem írom. Másrészt, mert még Chandlernek sem mondtam el, hányadán állunk. És ezzel máris visszakanyarodtunk arra, hogy miért nem mehetek hozzá ahhoz a bérgyilkoshoz.
Valamikor 18-19 éves koromban kezdtem el élvezni, hogy a törvények rám nem úgy hatnak, mint az átlagos polgárokra. Ekkor kezdtem nagyvilági életet élni, minden estét más bárban töltöttem, és minden éjszakát az őrsön. A baráti társaságom elég gyorsan változott, mivel a börtönből általában csak én jöttem ki, miután persze apuci betelefonált. Mégis mit vártál, hogy majd pont Somersetben lesz olyan őrs, ami nem az apám kezében van? A korrupció messzebbre elért, mint szuperhősök keze. Nem nagyon érdekeltek a szabályok, legfeljebb azért, hogy tudjam, mit lehet megszegni. Először azt vártam, hogy apám majd mérges lesz, amiért ilyen ügyekbe keveredek, de kiderült, hogy még örült is, hogy végre az ő pici lánya is megismerkedik a törvény másik oldalával. És miért is tagadjam, élveztem, hogy végre valami hasznom is van a családomból. És bár már csak a legbátrabbak mernek velem kiruccanni, hogy csapjunk egy igazi görbe estét (általában ezek az esték azzal telnek, hogy leisszuk magunkat, majd egy klubbot, kocsmát vagy utcát lenullázunk, hogy egy épp pohár vagy ablak se maradjon), azért mindig találok megfelelő társaságot. Innen is remek adottságom, hogy elég jól bírom az alkoholt, és ez épp elég is – ezért nem próbáltam ki drogot, vagy cigit.
Jobb híján ma is így töltöm napjaimat, nappal Chandlerrel lógok, ha haza megyek, próbálom elkerülni apámat és az újabb kínos perceket arról a bizonyos eljegyzésről, esténként pedig igyekszem jó példát mutatni a jövő nemzedékének. Az új hobbim a természetvédelem, nem nagyon van olyan rendőr, aki ne ismerne Jerseyben, emiatt olyan sem, aki hozzám merne érni – ez a tökéletes receptje egy buldózer elé fekvésnek. És persze, minden erőmmel azon vagyok a nap 24 órájában, hogy egyszer nekem is legyen valami mutánsképességem.


Képességei:
Képességéről nem tud, így irányítani sem tudja. Csak akkor kapcsolódik be, ha kínos helyzetbe kerül, vagy veszélyben érzi magát. Ilyenkor körülötte egy 10 méter sugarú gömbalakban teremt aurát, mely nem látható. Mindenki, aki ebben az aurában mozog a képesség hatása alá kerül, akár alapból az aurán belül volt, akár később lépett be – az aura vele együtt mozog, mindig ő a középpont. Aki az aurán belül a középpont felé halad, minden megtett méter után öregedik egy évet – így a maximális öregedés 10 év. Ha valaki távolodik a középponttól, az minden megtett méter után egy évet fiatalodik – így a maximum fiatalodás 10 év. Így, ha valaki előbb közeledik felé 3 métert, majd távolodik hármat, azon semmilyen változás nem lesz. Ha valaki öregedik, vagy fiatalodik, és az aura elmúlik, a visszaváltozás nem lesz azonnali, az évek számával megegyező hétig tart, amíg az illető visszanyeri eredeti korát. Ez az öregedés teljesen biológiai folyamat, azt leszámítva, hogy nem fog éhen halni, mintha nem evett volna az illető egy évig. Ettől függetlenül az izületei, a csontjai, a sejtjei öregednek – ezáltal a haja őszülhet, esetleg fájni kezd a háta stb. A fiatalodás is így megy végbe, ekkor pontosan abba az alakba kerül vissza, amelyikben évekkel ezelőtt volt. Ha például szemüveges volt 5 éve, akkor újra elromlik a szeme, ha akkor még rákos volt, az újra megjelenik. Ezek szintén elmúlnak a hetek múlásával – minden héten egy évvel halad az eredeti kora felé. A képessége nem csak emberekre hat, hanem állatokra, növényekre vagy akár tárgyakra is. Így egy csirke visszaváltozhat csibévé, a ló csikóvá, a fa maggá, vagy a magból azonnal kinőhet egy 10 éves fa (ehhez, mivel a nővény nem mozgatható, hacsak nincs pl. cserépben, neki kell mozognia – ha ő mozog az adott testekhez képest, az pont olyan hatással van rájuk, mintha ők mozognának). Az élettelen testek esetében a fiatalodás olyan, mintha egyszerűen visszapörgetnénk az időt: abba az állapotba kerülnek, amilyenek voltak (például egy újonnan készült fém szerszám újra felveheti előző alakját, mielőtt megformázták volna). Ezek öregedésekor nem sok változás látható, legfeljebb a fémeken, melyek berozsdásodhatnak, vagy egy fa elkorhadhat. Vészhelyzet esetén nem biztos, hogy sokat számít, ha pár évvel öregebb lesz a támadója, de előfordulhat, hogy az illető eléggé megrémül látva a változásokat, és talán elmegy a kedve a mókától.

Szakértelmei: Kézifegyvereket jól használ, habár élő célpontra még nem nagyon kellett lőnie, barátjától tanulja a pantomim mesterségét, a Greenpeace egyik legtevékenyebb képviselője Jerseyben, gitározik, rajzol.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések:
Jellem:
Gyorsan tud barátokat szerezni, főképp fiúkat, a nőkkel nem jön ki jól. Ismerkedéskor nagyon barátságos, de sokat segít, hogy pénztárcája sohasem üres. Fittyet hány a törvényekre és azokra, akik ezeket képviselik. A mutánsok, és emberek kapcsolatát próbálja megérteni. Mivel magát is embernek hiszi, természetes, hogy melyik oldalról. Mivel barátja, Chandler mutáns, rajta keresztül próbálja megérteni a mutánsokat, és ezért sokszor belőle kiindulva általánosít. Épp emiatt nincs ellenséges viszonyban a mutánsokkal.
Külső:
Alacsony, vékonycsontú törékeny alkat. Hosszú haja vörös, legtöbbször sminkkeli magát. Ruhatára elég változatos de gyakran a pólók, és farmerok világában ragad le. Nem szeret szatyrokat vagy retikült hurcolni magával, inkább csak egy hátizsákot, övtáskát hord.

_________________
April Cinnamon April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by April on Vas. 07 Aug. 2011, 19:16

Adatlap:

Név: April Cinnamon
Lakás/Létesítmény: Az apja házában lakik Somersetben, New Jerseyben.
NJK: -
Foglalkozás: Munkanélküli
Munkahely: -
Pénz: (admin ítéli meg a bankszámla tartalmát)
Bevétel/hét: 200$
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: Revolver
Vállalat: -
Szövetség: Green Peace (A new jersey-i maffiavezér lánya.)
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 2 (revolver)
Fennmaradó kreditek: 2Második szint, +2 kredit, így tehát
Felhasznált kredit: 2 (revolver)
Fennmaradó kredit: 4

Valamint, kiegészítés:
Megismerkedett Stephanie-val, Thorhalla emberi alakjával, és érintőlegesen jó néhány asgardival is (Thorhalla, Fandral, Hela, Loki), így némi tudást szerzett az asgardi történelemről, és Helanak köszönhetően azt is tudja, hogy mutáns, mi a képessége, és hogyan működik - nagyvonalakban.


April az Emlékek 4. – Landraf kaland során megkapta az Amerikai Szövetséges Államok Tiszteletbeli Becsületrendjét, amellyel az Új Parlament tagjai hálájukat fejezik ki neki tetteiért. Ezzel bármikor belépést nyerhet a Szövetséges Államok bizonyos hivatali épületeibe, valamint állandó havi fizetésben részesül.Kiegészítés:

Az utóbbi egy évben April egyre közelebb került a családjához, főképp azért, mert kiderült róla, hogy rendelkezik mutáns képességgel. Ezzel apja számára megtörte a „fekete bárányságot”, és Leon végre elfogadta lányát. Kezdetben ez nem járt túl sok változással, a képessége fejlesztésére szánt időt leszámítva, mindent úgy csinált mint korábban. Stephanie esküvőjére is elment Chandlerrel, ahol a fiú végre megkapta a hőn áhított autogramokat, és Steph is megismerhette őt. Azonban ahogy egyre több időt töltött apjával, egyre inkább kezdte átvenni a mentalitását, a gondolkodásmódját, és ezt Chandler nem vette jó néven. Kezdtek eltávolodni egymástól, April pedig egyre inkább belefolyt apja üzleti ügyeibe. A Green Peace-nél szerzett szakmai tapasztalatával apja vállalatainál is be tudott segíteni, és remek felelős vállalat arculatot tudott kialakítani egy kis ügyeskedéssel, hiszen a Green Peace a kezében volt. Hogy mindezt miért tette? Apja egyre jobban behálózta, gyakorlatilag April annyira vágyott már apja szeretetére, hogy mindent képes most megtenni, csak hogy ne veszítse el. Manapság Leon nagyon sok helyre elviszi magával lányát, és elhalmozza mindennel. Leon ugyanis öregszik, és ezzel ő is tisztában van. Bár még csak 57 éves, de tudja jól, hogy lánya még alig ismerkedik képességével, és mire megfelelő erősségű lesz, addigra könnyen lehet, hogy ő már utolsó éveit tapossa. Bár April még csak hetekre tudja visszaforgatni az időt, Leon bízik benne, hogy lánya a kulcs az örök fiatalsághoz. April tehát ismerkedik képességével, immáron képes azt szándékosan is aktiválni, bár erős koncentráció szükséges hozzá, és továbbra sincs szó konkrét célpontról, csak aurát képes aktiválni. A képesség pedig továbbra is önmagától aktiválódik, amikor April komoly veszélyben érzi magát, ekkor is összpontosítással tudja csak megszűntetni a hatást.


"Bővítés elfogadva és 1 kredit a jutalmad érte." - Thorhalla


Hét kreditért megvásárolom Kamuu kardját és a hozzá tartozó medált. A kard és a medál Melissa és Lyron nászajándéka, amit már át is adtam.

_________________
April Cinnamon April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by April on Kedd 09 Aug. 2011, 13:40

April újabb karitatív tevékenység után nézett az esküvő után, ahol hivatalosan is a királyi pár legjobb ajándékát adta át – na jó, amennyiben a saját véleménye hivatalosnak számít. Mindenesetre roppant büszke volt, hogy ilyen jó kapcsolatot sikerült kialakítania, és bár továbbra sem szívlelte éppenséggel a családi vállalkozást, még mindig szerette volna lelke mélyén, ha apja büszke lenne rá, így természetesen neki is elújságolta a dolgot.
Nem is kellett olyan messze mennie, mint hitte volna, mivel a Cinnamon ház feje, Leon úgy döntött, itt az ideje a terjeszkedésnek, és ehhez egy igen befolyásos segítőt is talált.
Akárhogy is, Leont túlságosan lefoglalták ezek a teendők, így jóformán rá sem hederítve lánya eredményeire beletemetkezett a munkába. Talán ez a viselkedés bíztatta Aprilt arra, hogy felkeresse az X-Ment… Ott elbeszélgetett néhány érdekes emberrel, majd miután emlékeztette magát, hogy egy légynek se lenne képes ártani, elment a Xavier intézetbe művészeteket oktatni. Külön öröme, hogy legjobb barátnője, fogadott testvére, és keresztlányának anyja, meg még ki tudja mije, Steph is ott dolgozik.

_________________
April Cinnamon April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by April on Szomb. 12 Jan. 2013, 16:20

5. szinten 12 kreditem van összesen, ebből 2 ment el pisztolyra, 7 pedig Kamuu kardjára és a medálra, valamint egeyt kaptam a bővítésre, tehát 4 van jelenleg.

_________________
April Cinnamon April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by April on Kedd 25 Júl. 2017, 16:07

Előtörténet kiegészítés 2023-2025:

2023-ban April megtudta, hogy a kómából nem véletlenül ébredt fel, hanem minden bizonnyal apja kötött paktumot Fájdalommal, hogy felkeltse őt. Ez akkor történt, mikor Fájdalom visszatért, az elnököt megölték, Washingtonban bomba robbant, a görög istenek is színre léptek, és April minden kétséget kizáróan megtudta, hogy létezik a mennyország. Ez utóbbit Balthazar Millvier feltámadásának köszönheti, a férfi ugyanis angyal formájában meglátogatta őt a kórházban, amikor épp magához tért. A sorozatos sokkok és megdöbbenések után April nehezen tudta feldolgozni még azt is, hogy életét annak köszönheti, hogy apja nyilvánvalóan sok más embert áldozott fel, és Fájdalmat segítette.
April ekkor úgy döntött, hogy elhagyja a SHIELD negyedet, utolsó beszélgetése Stephanie Millerrel történt, akitől zavarodottan és dühösen viharzott el. Nem csak a SHIELD negyedét, hanem a várost is maga mögött hagyta. Jon segítségével sikerült kapcsolatba lépnie Gunnarral, akit aztán meggyőzött, hogy nncs biztonságban a Földön. A férfi, érezve April szavainak súlyát, beleegyezett abba, hogy magával vigye a nőt Asgardra. Aprilnek fogalma sem volt, hogy mihez fog kezdeni Asgardon, de azt tudta, hogy ha apja meg akarja találni az USA-ban, akkor meg is fogja, a reptereken pedig már várni fogják. Tehát olyan helyet választott, ahol nem találhatnak rá a maffia emberei.
Szerencsére elég jó viszonyban volt több asgardival is, így nem okozott problémát a jelenléte, és nem is zavart túl sok viszet. Gunnarral sokáig visszautasító volt, nem akarta, hogy a férfi úgy érezze, csak azért van vele, mert segített neki elmenekülni Midgardról. Végül azonban hosszas hallgatás, elzárkózás és kényszerített magány után April beadta a derekát. Gunnar eddigre máshogy állt már a nőhöz, nem egyszerű hódításnak tartotta, hanem feleségül akarta venni. April sokáig tiltakozott ez ellen, de valójában ő sem tudta, merre tartana az élete a férfi nélkül. Asgardon nem tett mást, csak Gunnar által biztosított házukban és a kertben élt. Festett, írt, zenélt, olvasott, megtanult főzni, de végeredményben úgy élt, mintha a saját házának fogja lenne. A házasság végül kényszerűen jött, mikor April teherbe esett Gunnartól, ezután már ő sem tudott jó indokot felhozni az esküvő ellen.
Az esküvő volt az első alkalom, hogy Steph meglátogatta Aprilt Asgardon, és legjobban Aprilt lepte meg a dolog, mivel azt hitte, jelenléte még mindig titok mindenki előtt. Steph persze már jóval korábban tudomást szerzett April asgardi útjáról, Einar nem sokáig tartotta meg a titkot. April sokáig aggódott Steph miatt, attól félt, hogy apja majd a barátain keresztül próbál eljutni hozzá. Ha ilyen sokat tett azért, hogy April életben maradjon, nyilván nem akar egyszerűen lemondani róla. April úgy gondolta, hogy apja csak azért akarja maga mellett tudni, hogy képességével megfiatalítsa és életben tartsa őt.
Az esküvő mindenesetre jól sikerült, ezzel együtt mégis April életének egyik legrosszabb napja lett. Inkább szükségszerűségből, mint szerelemből házasodott, Gunnart ugyan megkedvelte, meg is szerette, de sohasem tudta igazi tűzzel szeretni őt. A férfi felől is inkább kötelesség teljesítésének érezte a szerelmet, mint őszinte imádatnak. Családja sem volt vele, és barátai közül is csak Steph volt ott az asgardi vendégek szűk körében. A korábban romantikus lelkületű lány újra átértekelte életét, de még mindig nem volt képes elfogadni, hogy Asgardon kell élnie. Aznap este hiába tett meg mindent érte a násznép, sírva aludt el Gunnar ölelésében.
Néhány hónappal később April életében sorsdöntő fordulat történt. Gyermeke születésekor képessége aktiválódott a stressz és ijedtség hatására, és képtelen volt koncentrálni, hogy kikapcsolja azt. Így ahogy a gyermek megszületett, és az asgardi bába kezébe véve hátralépett Apriltől, a gyermek azonnal meghalt. A visszafiatalodó gyerek szervei rögtön leálltak, ahogy magzati állapotba küldte vissza őt anyja képessége. Mondani sem kell, hogy April teljesen összeomlott, hetekig feküdt tétlenül, síráson és alváson kívül semmit sem csinált. Végül már annyira lefogyott és elgyengült, hogy az élete is veszélybe került, csak Gunnar és az asgardi orvosok segítségével sikerült túlélnie ezt az időszakot.
Két évvel Asgardra érkezése után April úgy döntött, semmit sem tartogat már neki ez a világ. Bár sosem mondták ki, Gunnarral mindketten tudták, hogy vége van köztük. Hivatalosan még mindig az ő felesége, de gyermekük halálát sosem sikerült feldolgozniuk. Hogy Gunnar hibáztatja-e Aprilt, vagy April bánja-e, hogy egyáltalán belevágott ebbe - ezekről a dolgokról nem esett szó. Egy nap April felkelt egy idegen világban, egy idegen férfi mellett, egy idegen életét élve, és tudta, hogy lépnie kell. Azon a napon búcsút intett Gunnarnak és Asgardnak, megköszönte a segítségüket, és útra kelt.


A hozzászólást April összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 26 Júl. 2017, 15:04-kor.

_________________
April Cinnamon April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by April on Kedd 25 Júl. 2017, 16:44

Előtörténet kiegészítés 2025-2026:

Miután April elhagyta Asgardot, nem terv nélkül indult el. Továbbra is tudta, hogy az apja keresi őt, és nem sok olyan hely van, ahol biztonságban lehet. Még mindig tartotta, hogy nem akarja veszélybe sodorni a barátait, ezért mindenki előtt titkolta, hogy hová megy. Egyedül Stephanie tudta, hogy April Asgardon járt az elmúlt két évben, és ő volt az most is, aki tudta, hogy hová készül April.
Évekkel ezelőtt Aprilt becsületrenddel tüntették ki az államokban, ami többek közt azt is jelenti, hogy az állam havi fizetést, egyfajta nyugdíjat utal neki minden hónapban. Ezt még akkor is kapta, amikor nem tartózkodott a Földön, hiszen bankszámlája aktív maradt. Ráadásul ez volt az egyetlen pénzforrása, ami nem apjától függött, így a családja nem is tudta teljesen ellehetetleníteni őt. Ennek a pénznek a segítségével April egy ideig feltűnés nélkül tudott mozogni az államokban, és meg tudta tenni a szükséges lépéseket ahhoz, hogy - reményei szerint - végleg eltűnjön innen.
A pénz segítségével April el tudta intézni, hogy kérdések és hivatalos papírok nélkül szerezzen ideiglenesen lakóhelyet, autót, és mindent, amire szüksége van. Ezeket viszont csak addig vette igénybe, amíg meg nem kapta azt, amire várt: egy audienciát. April ugyanis Asgardról való távozása után hivatalos úton audienciát kért az Örök Birodalom, Attilan, Atlantisz és Lemúria uralkodóitól. Melissa és Lyron nem olyan személyek, akik elfelejtik a nekik tett gesztusokat, így amikor megérkezett hozzájuk April kérése, ők teljesítették azt. April ugyanis még azelőtt, hogy Asgardra költözött volna, részt vette a királyi pár esküvőjén. Erre az esküvőre pedig a legértékesebb ajándékokat adta a párnak. Nem is egy, hanem rögtön két, mágikusan kapcsolódó, rég elveszettnek hitt ereklyét kutatott fel April nem kis fáradtság és pénz árán, hogy aztán elajándékozhassa azt jogos tulajdonosainak. Kamuu kardja és a hozzá tartozó medál akkor elkápráztatta az ifjú párt, és April azóta tudta, hogy ha egyszer igazán nagy szüksége lesz a segítségre, ide mindig fordulhat.
Így aztán April megkapta az audienciát, és elutazott Attilanba, ahol Melissa és Lyron fogadta őt. Ezen a beszélgetésen April elmondta, hogy menedéket keres szárazföldi ellenségei elől, és mielőtt ennél többet mondott volna, a királyi pár már bele is egyezett. Óriási gesztusa miatt az uralkodók vélelmezték, hogy akárki is az ellensége Aprilnek, az az ő ellenségük is, és legyen bármilyen veszélyes, ők menedéket adnak a nőnek, amikor csak akarja. Aprilt úgy meghatotta a királyi pár kedvessége, hogy az audiencia végül az ő sírásának csitításával ért véget. Később Melissa királynő személyes beszélgetés keretében tudta meg, hogy April pontosan mi elől menekül, miért ment Asgardra, és miért hagyta el a helyet. Az elvesztett gyermek esete meghatotta a királynőt, és újra biztosította Aprilt arról, hogy az Örök Birodalom nem csak biztonságot nyújt majd Aprilnek, hanem új életet is kezdhet itt.
April ezután nem tért vissza a szárazföldre, nem fűzte őt semmilyen kötelék oda, és Attilanon nem szenvedett szükséget semmiben, ami az anyagai javakat illeti. Stephanie is meglátogatta őt, miután letelepedett itt, és hosszabb időt töltöttek együtt. Néhány hónap után April ugyan szívében még mindig hordozta gyermeke halálának súlyát, de a mindennapos depressziót sikerült leküzdenie, és új életet próbált kezdeni.

_________________
April Cinnamon April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by April on Szer. 26 Júl. 2017, 11:22

Előtörténet kiegészítés 2026-2027:

April a 29. születésnapját Attilanon ünnepelte, Steph pedig nem sokkal később végleg visszatért a szárazföldre, hosszú ideig nem látogatta meg újra, tiszteletben tartva barátnője kérését. Aprilt zavarta, hogy keresztlányával, Ingriddel nem találkozhatott, de ha valakit, akkor egy gyereket semmiképp sem akart kitenni ilyen veszélynek. Ezután pedig April minden ismerősét és barátját nélkülözni kényszerült. Stephanie-n kívül amúgy sem hívott volna ide más embert, túl veszéyles lett volna. Gunnar természetesen tudta, hogy April Attilanon van, de azzal, hogy elhagyta őt, az asgardi szokások szerint elváltak. Bár egyikük sem mondta ki, mindketten tudták, hogy ha bármilyen gondjuk van, veszélybe kerülnek vagy segítségre van szükségük, továbbra is számíthatnak egymásra. Ezen kívül a kialakult kötődés sem szűnt meg köztük. Sokáig, ha megkérdezték Aprilt, hogy van-e valakije, azt mondta, házas, de bizonyos körülmények miatt külön élnek. Közös gyermekükről sohasem beszélt Attilanon senkinek Melissán kívül.
Ezzel együtt azt is érezte April, hogy nem lehetnek egymás életének része Gunnarral, így nem írt neki levelet, nem küldött üzenetet, és sohasem hívta magához. Később tudomást szerzett róla, hogy Gunnar hosszabb időre a Földre költözött, együttest alapított, és zenészként járta a világot. April egyszerre irigyelte, amiért ilyen könnyen új életet tudott kezdeni, és közben örült is neki, hogy férjét már nem marja a bánat gyermeke halála miatt. Persze felmerült benne, hogy Gunnar csak így próbálja elterelni a figyelmét az eseményekről, de úgy döntött, ez már nem az ő dolga.
Steph távozása után April kezdte érezni, hogy hiányzik valami az életéből, jobban mondva, hiányzik az élete. Mielőtt Asgardra ment volna, voltak barátai, családja, hobbija, állása. Most pedig mindebből szinte semmi sem maradt, csak naphosszat ült a lakásban, amit a királyi pár ajánlott fel neki, és gondolkodott. Gondolkodott az életén, a családján, apján, és az iránta érzett haragon. Sok időbe telt, mire felismerte, hogy a harag, amit apja iránt táplált, részben abból merítkezett, hogy nem tudta irányítani mutáns képességét, és természetesen ebből adódóan, hogy elvesztette a gyermeket. Ezért úgy döntött, hogy Attilanon új célt tűz ki maga elé: megtanulja kontrollálni az erejét.
Az attilani emberteleneknél kevés jobb helyet lehet elképzelni erre a célra, talán csak a Xavier intézetben találkozhat még az ember (vagy mutáns) hasonló hozzáállással. Az embertelenek fiatal korukban ugyan úgy élnek, mint az egyszerű emberek, nincsenek képességeik, szupererőik, mutációik, semmi. Csak a terrigen kezelés után jelentkeznek a különleges képességeik, ami a mutánsokéval ellentétben, rögtön a megjelenéskor teljes erejükben lépnek fel. Míg a legtöbb mutánsnak évekbe, akár évtizedekbe telik, hogy megértse a képességét, felismerje azt, elkezdje használni, és gyakorlással kiaknázza a teljes hatalmát, addig az embertelenek ezt legfeljebb hónapok alatt teszik meg. April rengeteg kezelést nézett végig, és figyelte, ahogy a fiatal embertelenek megbarátkoznak a képességeikkel. Sokszor fájdalmas folyamat volt ez, de minden esetben azzal ért véget, hogy az embertelen megértette, mire képes, uralni tudta az erejét, és rájött, hogy a személyisége, az élete mindig is ezt tartogatta számára.
April felkeresett egy oktatót, aki azzal foglakozott, hogy a terrigen kezelésen átesett emberteleneket tanította meg a képességük használatára. Az oktató csaknem egy évet át minden nap foglalkozott Aprillel, hogy teljesen elsajátítsa a szükséges tudást. Nem csak arra tanította meg Aprilt, hogyan kapcsolja ki a képességét, hanem azt is, hogyan uralja az érzéseit, és ezáltal ne is aktiválódjon az aura, ha nem akarja. Hosszú idő után April végre úgy érezte, hogy képessége teljesen az uralma alatt van, és már nem teher, hanem valódi adottság. Az aurát akkor tudta létrehozni és megszűntetni, amikor akarta, már egyáltalán nem volt számára megerőltető, épp úgy használta a képességét, mint a legtöbb mutáns.
Az egy év alatt rengeteg időt töltött azzal, hogy a képességének használatát gyakorolja, és eközben sok fiatal, a terrigen kezelésen firssen átesett embertelennek ismerkedett meg. Idővel már April is ellátta tanácsokkal őket, sok időt töltött velük, és több közösségnek is tagja lett. Barátai lettek, olyan társasága, amire úgy érezte, jó hatással van, és jó hatással vannak őrá. Azon a napon, amikor éppen egy éve érkezett Attilanra, partit rendeztek neki, és Attilan, vagyis az Örök Birodalom nem-hivatalos, tiszteletbeli polgárává fogadták. April hosszú évek után nem csak úgy érezte, hogy tartozik valahová, de boldog is volt.


A hozzászólást April összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 26 Júl. 2017, 15:03-kor.

_________________
April Cinnamon April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by April on Szer. 26 Júl. 2017, 14:35

Előtörténet kiegészítés 2027-2028:

Attilanon töltött második évében April kezdte magát egyre otthonosabban érezni, és ez másoknak kezdett egyre kevésbé tetszeni. Bár a Genetikai Tanács nem mondta ki szó szerint, hogy jobban örülne April távozásának, több olyan utalás is volt erre, amit nehéz lett volna félreérteni. Mivel April az uralkodók személyes vendége volt, a Tanács nem engedhette meg magának, hogy megsértse őt, de ahol tudott, keresztbe tett neki a bürokratikus rendszeren keresztül. April eleinte nem fordított erre nagyobb figyelmet, sokáig tűrte a helyzetet. Később azonban szóvá tette a dolgot, előbb a Tanácsnak, majd az uralkodó párnak küldött üzenetet. Előbbiben közölte, hogy Melissa és Lyron vendégeként roppant elkeserítő ilyen akadályokba ütközni, és remélni, hogy a Tanács a közeljövőben tesz azért, hogy ezek az akadályok elháruljanak, hogy ő és minden vendég jó benyomással és kellemes érzésekkel gazdagodjon itt töltött ideje alatt. A burkolt elégedetlenkedés természetesen csak a Tanácsnak szólt, a Melissa és Lyron számára küldött üzenetben April arról érdeklődött, hogy nincs-e terhére a párnak, nem okoz-e jelenlétével problémát, és a legnagyobb őszinteségüket kérte az ügyben.
Természetesen az uralkodók számára elfogadhatatlan volt, hogy megszegjék a szavukat, vagy hogy kicsinyesen panaszkodjanak Aprilre. Ehelyett ők maguk is illették néhány szigorúbb szóval a Tanácsot, és ezzel az ügy lezáródni látszott.
A következő hónapokban April tovább képezte magát, immáron nem csak képességét fejlesztette, hanem visszatért korábbi tevékenységeihez, újra zenélni kezdett, festeni, és próbált minél többet segíteni. Ez utóbbit úgy tudta megtenni, hogy az oktatója mellett dolgozott, amolyan segédként működött közre, és hamar kiderült, hogy hasznosabb, mint elsőre gondolták. Legtöbb esetben a terrigen kezelés után az embertelenek nem tudják azonnal uralni a képességüket, időnként pedig komoly veszélyt is jelenthetnek emiatt magukra és a környezetükre. Ezekben a kivételes esetekben, amikor úgy tűnt, hogy valaki már komoly veszélyben van, Aprilt kérték meg, hogy képességével fiatalítsa vissza kissé az alanyt. Ezáltal az embertelen elveszíti képességét, hiszen egy évvel korábbi teste még nem esett át a kezelésen. Így az oktató és a tanonc is időt nyerhet, hogy jobban felmérjék, mire van szükség a képesség kontrollálásához, és mire kell számítaniuk.
Az Attilanon töltött idő alatt, bár April sok barátot szerzett, igazán közel sosem engedett magához senkit. Gunnarral kötött házassága még mindig túl élénken élt benne, a szerelmről és családalapításról szőtt álmai pedig összetörtek. Igaz, az embertelenek között amúgy sem volt éppen sok udvarlója, de időről időre érkeztek más vendégek is Attilanra. Amennyire lehetett, igyekezett elkerülni ezeket az embereket. Ha mégis kénytelen volt találkozni velük, akkor sohasem a valódi nevén mutatkozott be, és kerülte a hosszú beszélgetéseket. Ez utóbbi ahhoz is köthető, hogy April egyszerűen nem akart tudomást venni a külvilág eseményeiről. Nem érdekelte, mi történik a szárazföldön, az államokban, New Yorkban, és általában sehol, aminek köze lehet az emberekhez.
Annyira elszigetelte magát a külvilágtól, hogy Attilanon kívül csak egyetlen emberrel tartotta a kapcsolatot, Stephanie-val, akivel időről időre találkoztak néhány napra. Steph ilyenkor persze elmesélte, hogy mi történtik odakint, néhány szóban összefoglalta, ha például épp démonok támadtak New Yorkra. Az egyetlen dolog, amiről viszont rendszeresen tájékozódik, hogy apja életben van-e még. Nem csak azért akarja tartani a távolságot tőle, mert attól fél, hogy akkor az élete meghosszabbítására kényszerítené Aprilt. Elsősorban azért fél, mert aki képes Fájdalommal paktumot kötni, az bármilyen gonoszságra képes. Amikor ezt beismerte magának, tartozott egy bocsánatkéréssel Stephnek.
Amikor elhagyta New Yorkot, az államokat, egyszersmind a Földet, az utolsó beszélgetése Stephanie-val zajlott, és ebben keményen bírálta a barátnőjét. Balthazar Millvier annak idején nem őt védte a mágikus könyvvel együtt, hanem April tanácsára visszament harcolni, Stephnek segíteni a vámpírok ellen. Steph miatt April ezért került veszélybe, nézett bele a könyvbe, esett kómába, és akár meg is halhatott volna. Bár Balti ezután meghalt, de hamarosan természetfelettiként tért vissza a mennyből. Azonban ez sem tántorította el Stephanie-t attól, hogy isteni esküt tegyen Balthazar meggyilkolására, amiért Aprilt veszélybe sodorta. Akkor April úgy gondolta, hogy Steph nem bűntethet meg valakit azért, mert segíteni akart. Most mégis saját apjával ugyan ezt teszi ő is. Elvégre apja valóban paktumot köthetett Fájdalommal, de mindezt azért tehette, hogy Aprilt felkeltse az őrület kómájából. Tehát apja épp annyira lehet bűnös, mint Balthazar, és ha apjára ezért dühös, akkor Stephnek épp annyi joga volt akkor Balthazart hibáztatni.
A 31. születésnapja közeledtével April egyre többször kezdte úgy érezni, hogy túl régóta bujkál. Öt évet töltött az életéből azzal, hogy apja elől menekül, pedig közben már egyáltalán nem az a védtelen kislány, aki egykor volt. Megtanulta megvédeni magát, elsajátította a képességének használatát, királyok, királynők, varázslók, szuperhősök és istenek barátja lett, feleségül ment egy asgardihoz, és felnőtt nő lett. Kezdett benne megfogalmazódni a gondolat, hogy visszatérjen New Yorkba. Persze megtehette volna, hogy máshová megy, de elege kezdett lenni a menekülésből. Fel akarta venni a kesztyűt, kiállni a világ elé, felvállani magát, szembe nézni az apjától való félelemmel, és nem pislogni. Csakhogy más ezt fejben eldönteni, és más összegyűjteni hozzá a bátorságot.
Időközben olyan híreket kapott, amelyek segítették az elhatározásban. Több forrásból is értesült a király udvar arról, hogy a kree-k támadásra készülnek a Föld ellen, vagy már meg is kezdték azt különféle módokon. Azt is tudta, hogy Attilan és az egész Örök Birodalom a kreek első számú célpontjai között lehet egy támadás esetén, mivel ez a legfejlettebb technológiával rendelkező helyek egyik a Földön. Arról persze fogalma sem volt, hogy milyen erőt is képvisel a Kree Birodalom, és hogyan lehetne felvenni velük a harcot, de azt tudta, hogy nem akar itt lenni, amikor mindez elkezdődik. Akármennyire is kiállt érte a királyi pár, hiába vett vissza a Tanács a vegzálásából, tudta, hogy nem tartozik ide. Ez újabb lépés volt a távozás irányába, de a döntést nem ekkor hozta meg.


A hozzászólást April összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 26 Júl. 2017, 14:38-kor.

_________________
April Cinnamon April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by April on Szer. 26 Júl. 2017, 14:37

Előtörténet kiegészítés 2028 július 21-26:

Nyár végéhez közeledve eljött a nap, melyen April minden nap ugyan azt tette. Bezárkózott, besötétített, gyertyákat gyújtott, és imádkozott egész nap. Néha elfogta a sírás, eleinte még inkább átzokogta a napot, de újabban már csak ritkán sírta el magát. Ez volt a gyermekének 3. születésnapja, egyben halála napjának is harmadik évfordulója. April tudta, nem csak hitt benne, hanem pontosan tudta, hogy van túlvilág. Arról fogalma sem volt, hogy a gyermeke vajon az asgardi lelkekkel együtt távozott Gunnar vére miatt, vagy az ő hite szerint a keresztény túlvilágba távozott. De ez nem is volt fontos, ő csak azt akarta, hogy gyermeke megnyugvásra találjon, és még ennél is inkább, hogy megbocsásson neki. Ennyi év után még mindig magát hibáztatta azért, ami történt. Ez a nap azonban máshogy alakult, mint szokott.
Gunnar jött hozzá látogatóba, mindenféle bejelentés vagy üzenet nélkül érkezett, és a lakásán kereste fel. April először meglepődött, de hamar felfogta, hogy Gunnar számára a mai nap ugyan azt jelenti, mint neki. Sokáig ölelték és csókolták egymást, később pedig számos könnycsepp hullott, ahogy a kimondatlan, bűntudatukat éveken át tápláló szavak kitörtek belőlük. Csak ekkor döbbentek rá, mekkora terhet cipeltek az elmúlt három évben, és arra is, hogy csak ők ketten szabadíthatják meg egymást ettől a tehertől. Azon a napon Gunnar elvitte Aprilt Asgardra, és egymásba karolva mentek el gyermekük sírjához. April emlékezett a házra, ahol két évet töltött Gunnarral, és a hátsó kertre, ahol eltemették gyermeküket. Most márványtömb állt a kertben, melyen asgardi rúnákkal és latin betűkkel is szerepelt a név. Még a születése előtt megegyeztek a gyermek nevében, volt tervük lány esetére is, de tudták, hogy fiú lesz, érezték, és igazuk is volt. Végül azonban sohasem mondták ki a nevet, azután nem, hogy megszületett a gyermekük. April remegő kézzel, de mosollyal az arcán simított végig a vésett betűkön: Aistlir Gunnarson, 2025. július 21. Egyetlen dátum, ez jelezte az egész életét, mely neki megadatott. A kőnél állva April és Gunnar sokáig hallgattak, míg végül bementek a házba, szeretkeztek, és egymás karjában aludtak el.
Másnap April úgy érezte, mintha egy hosszú álomból ébredt volna, nem egy estét, hanem öt évet aludt volna át. Néhol pokoli rémálom volt ez, máskor boldogságot is lelt benne, de sosem érezte annyira valóságosnak, mint ezen a reggelen. Azon a reggelen April három dolgott mondott Gunnarnak, aki Aprillel ellentétben kótyagosabbnak tűnt, mint valaha, de mindhárom dologra igent mondott, ellenkezés nélkül. Először azt mondta, hogy ők ketten házasok, egybekeltek az asgardi és más istenek színe előtt, ezt pedig, mégha egy ideig távol is voltak othonról, nem szakítják meg, nem válnak el, és továbbra is férj és feleség maradnak. Aztán azt mondta Gunnarnak, hogy ők most visszamennek a Földre, mert Aprilnek ott van az élete, a barátai, és nem fog tovább menekülni. Gunnar zenészként már úgyis régóta élt a Földön, így neki sem okoz ez gondot, és együtt fognak élni, normális emberként, nem bújkálva, és ismét: házasokként. Végezetül April azt is elmondta, hogy Melissa és Lyron vendégszeretete többet jelentett neki mindennél, de több oka is van annak, hogy el kell hagynia Attilant. Előtte viszont köszönetet akar mondani nekik mindenért, és sok sikert kívánni a közelgő kihívásokhoz, ezt az üzenetet pedig Gunnarnak kell elvinnie. April attól tartott, hogy ha visszamenne Attilanra, nagyon nehéz lenne újra elhagyni. Különben sem volt ott semmilyen személyes tárgya, ami valóban az övé lett volna, mindent ajándékba kapott az embertelenektől.
Amikor ezt a három dolgot elmondta Gunnarnak, az asgardi látta, hogy az asszony, az ő asszonya úgy beszél, mint aki tudja, hogy mit akar. Látta, hogy minden szava igaz, eltökélt, és megrendíthetetlen. Ha addig a pillanatig volt is kétsége Gunnarnak a jövővel kapcsolatban, ezek a kétségek semmivé foszlottak, amikor April szemébe pillantott. April pedig úgy nézett Gunnarra, mint korábban sosem: a férjeként, társaként életében, szerelmeként. Tudta, hogy rengeteg erőfeszítésbe fog telni, hogy élete újra normális legyen, de szinte szétfeszítette az energia, ami ehhez szükséges. Gunnar akkor még nem tudta, de ez az ifjonti erő, ami Aprilből áradt, elkísérte őket egész útjukon innentől kezdve. April ugyanis nem csak lelkesedésében, de testében is megfiatalodott, képességét már saját magán is tudta használni, és a tíz évvel fiatalabb önmagát idézte meg azon a reggelen. Gunnar számára ez egyben reményt jelentett arra is, hogy bár halandó asszonyt választott magának, az mégis osztozhat vele valamiképp az istenek kortalanságában. Ezt April csak később mondta el nekik, mikor visszatértek a Földre, és Gunnar elvitte az üzenetét Attilanra.
April napok alatt építette újjá az életét, mikor megérkezett. Elsőként a Pegazus főépületben lévő Miller házba ment el, ahol tárt karokkal várták, és birtokba vehette ismét a lakhelyét, melyet ezentúl ketten laknak Gunnarral. Ezután az anyakönyvi hivatalba ment, ahol hivatalossá tették az asgardi esküvőt Gunnarral. Nem vette fel férje nevét, egyrészt mert asgardi szokások szerint ez nem része a házasságnak, másrészt mert nem akarta megadni apjának azt az örömöt, hogy megszabadul a családi névtől. Ez is része volt a félelemmel való szembenézésnek - persze csak a Pegazus épület maximális biztonsága mögött. Végezetül megszüntette eddigi bankszámláját, és havi appanázsát egy Gunnarral közös számlára irányította, hogy nevével visszaélve se juthasson a családja a pénzéhez.
Ezután April úgy érezte, készen áll arra, hogy új élet kezdése helyett visszatérjen a régihez, és folytathassa ott, ahol abbahagyta. Csak éppen függetlenül maffiózó családjától, házason asgardi férjével, képessége teljes birtokában, és elszántabban, mint valaha.

_________________
April Cinnamon April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by April on Szer. 26 Júl. 2017, 14:46

Adatlap:

Név: April Cinnamon
Lakás/Létesítmény: A Pegazus főépületben lakik, a Miller család többszintes rezidenciájának egyik lakásában
NJK: -
Foglalkozás: Munkanélküli
Munkahely: -
Pénz: (admin ítéli meg a bankszámla tartalmát)
Bevétel/hét: havi fizetés az államtól becsületrendje miatt
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: Revolver
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: Stephanie Miller; Gunnar Larsson; Melissa Lyron, az Örök Birodalom uralkodói; SHIELD, Bosszú Angyalai
Ismertebb ellenség: A Cinnamon család

Kreditek: 5. szinten 12 kredit + 1 korábbi bővítésért
Felhasznált kreditek: 2 (revolver) + 7 (Kamuu kardja és a hozzá tartozó medál) + 2,5 képesség fejlesztése
Fennmaradó kreditek: 1,5

Megjegyzés: April jelenleg 31 éves, de képességével csaknem folyamatosan 21 éves koráig fiatalítja vissza magát.


A hozzászólást April összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 26 Júl. 2017, 15:58-kor.

_________________
April Cinnamon April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by April on Szer. 26 Júl. 2017, 15:02

Képességfejlesztés 2,5 kreditért:

Miután April megtanulta használni a képességét Attilanon, tovább is fejlesztette azt. Immáron nem csak akarata szerint hozza létre és szünteti meg bármikor az aurát maga körül, hanem önmagára is tud hatni a képességével. Ekkor egyszerűen koncentrálnia kell, és egy kör alatt saját magán is ugyan azt a hatást érheti el, mint másokon, azaz maximum 10 évvel teheti magát fiatalabbá vagy idősebbé. Hasonlóan az aurához, önmagát is korábbi állapotába tudja visszaalakítani, tehát fiatalításkor a sérülései, betegségei is elűnnek, amik nem voltak meg korábban (vagy épp megjelenhetnek a korábbiak). Így April akár halálos sérüléseket is eltűntethet magáról egy szempillantás alatt, persze csak akkor, ha képes használni éppen az erejét.

Figyelem: az aura akaratlagos használata miatt a képesség használata már halmozható. Tehát például: April bekapcsolja az aurát, és eltávolodik valakitől 10 métert, majd kikapcsolja az aurát, így az illető 10 évet fiatalodott. Ha ezután újra közel kerülnek egymáshoz, April megint bekapcsolja az aurát, és megint eltávolodnak, akkor az illető ismét fiatalodik tíz évet. Összesen tehát meghaladható több használatból a tíz éves korlát, de ehhez értelemszerűen viszonylag speciális körülmények kellenek.

_________________
April Cinnamon April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 26 Júl. 2017, 15:29

Remek bővítés, elfogadva természetesen.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
April Cinnamon Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14868
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 12 Aug. 2017, 14:10

Médiában való aktívkodásért April +2 kreditet kap Smile (2 reag múlva lesz majd még egy)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
April Cinnamon Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14868
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by April on Kedd 15 Aug. 2017, 11:12

Köszike! Frissítem is a könyvelést:

Kreditek: 5. szinten 12 kredit + 1 korábbi bővítésért + 2 médiáért
Felhasznált kreditek: 2 (revolver) + 7 (Kamuu kardja és a hozzá tartozó medál) + 2,5 képesség fejlesztése
Fennmaradó kreditek: 3,5

_________________
April Cinnamon April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by April on Csüt. 07 Szept. 2017, 14:44

Hazatérés:
A civilizációba való visszatérése után April felkereste legjobb barátnőjét, Stephanie Millert, akinek a házában, jobban mondva a több szintes, sok lakásból álló létesítményében kapott April lakhelyet. Első találkozásuk alkalmával Hela, az északi istenek egyike, Helheim úrnője, látogatta meg őket. A halál istennője, mint kiderült, Gunnar és Einar kérésére jött el Aprilért, hogy elvigye őt a túlvilágra, Helheimbe. Itt April találkozott fiával, aki halála után erre a világra került, és akit apja, Gunnar, már látogatott egy ideje. Mivel Helheimben másképp telik az idő, mint a Földön, ezért Aistlir 8-9 évesnek tűnt, mikor April találkozott vele. Sikerült jó benyomást tennie fiára, és Hela megengedte neki, hogy rendszeresen eljöjjön Aistlirhoz, hogy együtt töltsenek egy kis időt. Igaz, April önmagában nem képes Helheimbe utazni, ehhez szüksége van Gunnar segítségére.

_________________
April Cinnamon April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:43

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1378
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

April Cinnamon Empty Re: April Cinnamon

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.