William David Robertson

Go down

William David Robertson Empty William David Robertson

Témanyitás by William David Robertson on Vas. 07 Aug. 2011, 20:05

Az eredeti előtörténet topicja

Név: William David Robertson.
Egyéb név(i): Will, D.
Faj: Ember.
Nem: Férfi.
Jellem: Semleges.
Személyazonosság: Titkos.
Születési helye és idő: USA, Colorado Springs; 1981. 09. 18. (Stargate Univerzumában)
Kor: 30 év.
Család: -
Foglalkozás: Katona, Pilóta, Tudós (Technikus).
Testmagassága: 182 cm.
Testsúlya: 80-85 kg.
Szeme színe: Barna.
Haja színe: Fekete.
Bőre színe: Világos.
Különleges ismertetőjel: -
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Kitűnő egészségi állapotnak örvend.
(Rang(Stargate Univerzumában): Hadnagy.

Gyerekkor:

William D. Roberson 1981-ben született Colorado Springsben. Anyja Bornáth Dóra. Apja Paul Robertson az Amerikai Légierő őrnagya. Anyja Magyarországon született és élt addig amíg meg nem ismerkedett egyik Amerikai útján a fiatal és jóképű Paul Robertson századossal. Ezek után Amerikába költözött és friss házasokként folytatták életüket. Az apja tovább folytatta katonai karrierjét, míg az anyja egy bankban dolgozott. Miután William megszületett az anyja otthagyta munkahelyét, hogy fiával foglalkozzon, de apja tovább végezte katonai munkáját. A fiú gyorsan cseperedett és sokat tanult. Apja nagyon sokat mesélt neki a munkájáról és arról, hogy milyen is mikor az ember több száz méter magasan a föld felett száll egy vadászgépben. A fiatal gyerek már általános iskolás korában elhatározta, hogy ha elvégzi a nyolc általánost és a középiskolát akkor a Légierő Akadémiáján folytatja a tanulást. A fiú álmélkodva hallgatta apja elbeszéléseit és mire eljött a ballagás az Általános Iskolában, már biztosan tudta mi szeretne lenni ha kijárja a gimnáziumot. A gimnázium után a Westpointra jelentkezett, ahol a Technikusi diplomát szerzett.Akadémiai évek:

Nem volt egyszerű az első pár hónap az Akadémián, mert elég gyenge volt a teljesítménye az erőléti próbákon, de ez a második félévre megváltozott és kezdtek egészen jó eredményei születni.
A repülési gyakorlatoknál sokkal jobban szerepelt mint az erőléti edzéseken. Megtanult repülni F–16 –os vadászgéppel és UH–1N -es helikopterrel. De a helikopterhez kapcsolódó dolgokat és a vele való repülést, plusz munkaként vállalta be. A tanárai szerint nagyon jók voltak az eredményei és majdnem kitűnővel végezte el a Légierő Akadémiáján az oktatást. A vadászgép és helikopter repülési vizsga végén odament hozzá az egyik tanára és azt mondta „ Ritkán láttam ilyen jó repülést egy Újonctól.” Sikeresen tette le a többi vizsgáját is. Apja nagy büszkeséggel gratulált, hogy ilyen jó eredménnyel végezte el az Akadémiát. Az akadémiáról hadnagyi ranggal jött ki.

Katonai évek:

Peterson Légi Bázis:

Keményen dolgozott a Peterson bázison mint egy F–16-os vadászgép pilótája. Feladata a fontos katonai személyek gépeinek kísérete volt. Egy napon egy ezredest kellet Oroszországba kísérnie. Reggel 7:30-kor szállt fel az egy katonai repülőgépből egy tankergéppből és négy F–16-os-ból álló kompboly. A négy vadászgép, Robertson vezetésével, folyamatosan a környéket pásztázta, de szerencséjükre ellenség nem érkezett az út során. De csúnyán belefutottak egy elég nagy viharba. A széllökések túl erősek voltak a gépek számára, így a hat repülőből álló légi kompboly elkezdett emelkedni, hogy a vihar felett folytassák az útjukat. A vihar elhagyása közben az egyik vadászgép annyira belekavarodott a sötét viharba, hogy véletlenül levált a rajról. William utasította a megmaradt 5 gépet, hogy menjenek a vihar fölé, és várják be a Őket., míg Ő visszament, hogy megkeresse eltűnt társát. Szerencséjére, nem került olyan messze, így sikerült mellé repülnie, és némi navigációs segítséggel kivezetnie a viharból. Mire kiértek a vihar fölé a vadászok megtankoltak, és már csak a két másik gépnek kellett a tankerre csatlakoznia. Robertson és a társa is feltankolt, majd hamarosan folytatták útjukat. Miután elhagyták a vihar fölötti területet, egy újabb tankolást vettek igénybe, majd innentől kezdve normális körülmények között járőröztek. Innentől kezdve sima útjuk volt az Oroszországi légibázisig. Mikor odaértek mind a hat gép leszállt, és a tábornok elment a megbeszélésre amire idehozták. Miután végzett, a kompboly megkezdte a visszafele utat, de az már jóval simábban ment, mint az Oroszország felé haladásuk.

Afganisztán:

A Peterson katonai légi bázis után egy Afganisztáni légi támaszpontra vezényelték ki. Jó pár órát repült egy F–16 -os vadászgép pilóta fülkéjében.
Egy napon egy olyan parancs érkezett, hogy el kell pusztítaniuk egy ellenséges tábort ahol rengeteg fegyvert és más hadi eszközöket tárolnak. Reggel 6: 30 perckor tíz vadász gépel indultak el a bázis felé. Körülbelül 40 perc múlva érkeztek hatótávolságon belülre és kezdték meg a bombázást ám nem várt esemény történt az első bomba felrobbanása után egy kisebb robbanószerraktárt sikerült megsemmisíteniük.
Sajnálatos módon az egyik fegyverraktárból rakétavetővel felszerelt ellenséges emberek jöttek ki, és nyitottak ránk tűzet. A meglepetés ereje miatt egy fiatal pilótát eltalált az egyik kilőtt rakéta. A vadászgépben ülő katonát nagyon jól ismerte. William vissza akart menni a bázisra de a felettese parancsot adót a küldetés befejezésére. Így kilőtték a megmaradt raktárakat és visszaindultak a támaszpontra. Mikor visszatértek a légi bázisra a bázis parancsnoka arra kérte, hogy mennyen el az elhunytak családjaihoz és mondja el neki mi történt. Egy szó nélkül elindult Colorado Springsbe és nem sokkal később megérkezett az elhunytak családjaihoz, ahol a parancsnak megfelelően részletesen elmondta a történteket. Ezek után a Pentagon visszaküldte a Peterson katonai légi bázisra.


Tudományos idő:

Egy napon mikor visszatért egy hosszú útról a bázis parancsnoka egy áthelyezési parancsot adott át neki. Egy katonai kutató intézetbe helyezték át, hála a Westpointon végzett Technikusi tanulmányainak. A kutató intézetben egy olyan programon dolgozott ami valami csillagászati dologgal volt kapcsolatban. Pontosan nem tudta, hogy mivel kapcsolatos a kutatás csak a program elkészítéséhez fontos adatokat ismerte. Amikor elvégezte a munkát akkor sem voltak hajlandók elmondani, hogy mihez kellettek a programok. Ezek után egy kis pihenésre küldték, majd pedig a Peterson bázison folytatta az életét, úgy ahogy a kutató munka előtt.

Csillagkapu titkának megosztása:

Egy nap mikor az egyik vadászgépet ellenőrizte a bázis parancsnok, és két tiszt lépett oda hozzá. A parancsnoka elmondta, hogy áthelyezik, és, hogy a két újonnan megismert tiszttel kell mennie. A két katona elmondta neki a Csillagkapu létezését, majd pedig egy Atlantiszra való áthelyezési parancsot adtak a kezébe.

Csillagkapu Program és Atlantisz élete:

A Csillagkapu Projektbe való csatlakozás után a Pegazus-galaxisba küldték, szolgálatra. Atlantiszon rengeteg dolgot tanult, és sok minden látott. Jó néhány küldetésen vett már részt, így sok tapasztalattal rendelkezik a Tejúttal, és a Pegazussal kapcsolatban. Egyik küldetése alkalmával egy szövetségesüket kellett meglátnia. Teljes felszerelésben indult a bolygóra, de mikor átlépett a Csillagkapun, minden elsötétült.

Példa HSZ:

Sötét volt mikor a kocsimmal befordultam abba az utcába ahol a házam volt. Egy még körülbelül öt perces kocsikázás után lefékeztem a ház előtt majd beparkoltam a garázsba. Miután kiszálltam a kocsiból, elindultam az utcán, hogy kiszellőztessem a fejem a kemény nap után. Miközben sétáltam a lámpákkal megvilágított utcán a mi nap küldetése járt a fejemben.
~ Remélem nem követtünk el nagy hibát mikor nem engedtük, hogy a hurrikán miatt a gépek felszálljanak. miatt. ~ futott át a gondolat az agyamon.
Ekkor megláttam Petert a kis vegyesbolt tulajdonosát.
– Jó estét Peter. – köszöntem a férfinak aki egy intéssel reagált rá.
Ezek után tovább mentem, majd úgy döntöttem, hogy itt az ideje hazamenni. Ezért elindultam a házam felé. Mikor odaértem bementem, felmentem a szobámba, ledőltem pihenni.

Jellemzés: Önzetlen, udvarias. Bármit megtenne társai érdekében. Remek pilóta és kitűnő tudós. Ha kap egy feladatot az általában tökéletesen elvégzi. Nem nagyon szereti betartani a protokoll minden lépését a vele egyen rangú vagy nála alacsonyabb rendfokozatú katonák esetében. Inkább
megpróbál baráti kapcsolatot kialakítani velük.
William David Robertson
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

William David Robertson Empty Re: William David Robertson

Témanyitás by William David Robertson on Vas. 07 Aug. 2011, 20:06

Adatlap:

Név: William David Robertson.
Lakás/Létesítmény: A S.H.I.E.L.D. negyede > Chelsea - Lakrészek - William David Robertson lakása.
NJK(k): -
Foglalkozás: Katona, Pilóta, Tudós (Technikus).
Munkahely: S.H.I.E.L.D. > A.R.M.O.R.
Pénz: 49820$
Bevétel/havonta: 4000$
Eszközök: Amit az A.R.M.O.R. tud adni.
Felszerelések: Amit az A.R.M.O.R. tud adni.
Egyéb felszerelések:
- Mercedes Benz CLS 500 személygépkocsi (4 kreditért):
William David Robertson Wkpmo8
- Pulzusmérő óra(200$-ért):
William David Robertson 1083798
- Öltönyök(1600$-ért):
William David Robertson Oltony
- Golyóállómellény (650$-ért).
William David Robertson Golyoallo
Fegyverek:
- Két darab Springfield XD-M 45 ACP pisztoly(1000$-ért):
William David Robertson W7160_SI_0869_MODcmyk21-354x200
- Taser X2 fegyver(1500$-ért)
William David Robertson TN-27993_X2ECDBlackPhoto
- Boker Gemini Badger Knife taktikai kés(30$-ért):
William David Robertson BO90X_boker_gemini_badger_knife
Tárak:
- Springfield XD-M 45 ACP pisztolyokhoz: 10/fegyver=20 darab(400$-ért).

Vállalat: -
Szövetség: S.H.I.E.L.D.
Törzshely, ahol megtalálható: A.R.M.O.R.
Ismertebb szövetséges: S.H.I.E.L.D tagjai.
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek: 0


A hozzászólást Robertson összesen 34 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 27 Feb. 2012, 15:19-kor.
William David Robertson
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

William David Robertson Empty Re: William David Robertson

Témanyitás by William David Robertson on Hétf. 08 Aug. 2011, 17:33

Bővítés(6 hónap):
William David Robertson hadnagy a kómából való felkelés után részt vett az Attilan-on megrendezett esküvőn és koronázáson. Sok embert megismert itt. Az esküvő után visszatért a Projekt: Pegazus épületébe. Durván két hónapig tanulmányozta ezen realitás világát. Szinte minden elérhető adatot megnézett ezen világról. Olyan ismereteket tett, amelyek fenekestül felfordították nézeteit az univerzumról. A két hónap alatt mondhatni minden fontos dolgot megtanult az itteni életről, szokásokról. Az új realitás katonai és technológiai információinak is utána nézett. Lévén, hogy katona és tudós is volt egyben így mind a két dolog nagyon érdekelte. A következő egy hónapban tovább ismerkedett a világgal. A Projekt: Pegazus dolgozóival. Három hónap után felkérték, hogy legyen az A.R.M.O.R. Igazgatója. Megtudta, hogy ezen új szervezet felel a párhuzamos világok és realitások megfigyeléséért. William rögtön igent mondott. Több oka is volt rá, de a legfontosabb az volt, hogy végre kezdjen magával valamit, és valami hasznos munkát végezzen. Az igazgatóság elvállalása után három lehetőséget ajánlottak fel neki, mivel nem voltak képességei, hogy valami védelme mégis legyen. Gamma kezelést, vasember páncélt, és pimm szérumot ajánlottak fel neki választás képen. Robertson a gamma kezelés mellett döntött. Így miután megkapta a gamma sugárzással fertőzött vért képes lett Hulk-á átalakulni. Egyelőre nem tudta irányítani, hogy mikor alakul át, a dühe szabályozta a dolgot, és irányítani sem volt képes, de azt mondták idővel, majd meg fogja tanulni ezeket is. Robertson ezek után vált az A.R.M.O.R. Igazgatójává. Így ő lett a vezetője a párhuzamos világok és realitások S.H.I.E.L.D. részlegének. William keményen dolgozott. Amit csak tudott megtanult a párhuzamos világokról és realitásokról, majd belevetette magát a részlege igazgatásába.

Bővítés előtti képességei:

Nem voltak.

Bővítés utáni képességei:

Gamma kezelésnek hála képes szürke Hulk-á átalakulni.

William David Robertson Paopi


A hozzászólást William David Robertson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 05 Dec. 2011, 14:38-kor.
William David Robertson
William David Robertson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 67
Hozzászólások régi : 6
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

William David Robertson Empty Re: William David Robertson

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 08 Aug. 2011, 18:05

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
William David Robertson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

William David Robertson Empty Re: William David Robertson

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 13 Május 2012, 18:45

Robertson-t Doom emberei fogjul ejtették, amikor a férfi Latveria-ban volt, most a királyi palota alatti tömlöcökben őrzik és naponta kínozzák meg információkért. Jelenleg mágiának és technológiának köszönhetően átalakulni sem tud Hulkká, így eléggé magatehetetlen.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
William David Robertson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

William David Robertson Empty Re: William David Robertson

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 16 Nov. 2012, 16:11

Robertson-t a Latveria-ban történtek után megbízhatatlannak találták a vizsgálatok után, így leváltották az AMROR éléről és a férfi karanténban azóta is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
William David Robertson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

William David Robertson Empty Re: William David Robertson

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.