Jake Hamilton

Go down

Jake Hamilton Empty Jake Hamilton

Témanyitás by Steven Vas. 07 Aug. 2011, 22:57

Az eredeti topic

Név: Jake Hamilton
Egyéb név(i): Raziel
Faj: mutáns
Nem: férfi
Kor: 17
Születési hely és idő: Kalifornia, 2006 Augusztus 17
Család:
Apa: Jake Hamilton – Halott
Anya: Dorothy Parker – Hallott
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 76 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Narancssárga
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Narancssárga a haja.
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajza:

Jake Hamilton volt az apám neve is. Az anyámé Dorothy Parker volt. Mindketten gazdag üzletemberek voltak, így igen nagy vagyont halmoztak fel. A gyerekkorom átlagosan telt. Magán iskolába jártam és iskola utáni elfoglaltság képen kardforgatást tanult. Már kiskorom óta szoknyavadász voltam és pont emiatt, nem volt túl jó hírem a lányok között. Minden rendben is ment egészen 16 éves koromig amikor is a szüleim egy autóbalesetben meghaltak, amelyet a képességem meg nyilvánulása okozott.
Épp haza fele tartottunk egy bálról. Én elégé fáradt voltam már és a kocsiban is sötét volt. A kocsi fényszórói világították csak meg az utat közvilágítás nem volt. Egyszer csak hirtelen valami fura érzés futott végig a testemen és mikor kinyitottam a szememet minden fehér volt leszámítva néhány fekete fénypontot, ami gyorsan távolodott tőlem. Nagyon halványan fekete körvonalakkal látszódott, hogy egy úton vagyok, az égen meg ezernyi fekete csillag látszódott valamint a hold szintén feketén, fehér háttérrel. A távolodó két fekete pont elkezdett ingázni végül letért az egyenes pályáról, amin haladt, jobbra majd pár méter után hirtelen megállt, mint ha neki ment volna valaminek. Elindultam a fekete pont felé, mert jobban megnézve, olyan volt mint a kocsink féklámpája csak hogy éppen fekete volt, de még a távolság felét se tettem meg mikor egy robbanás történt, de ismét csak fehér fény helyet fekete fénye volt és a tűz is feketén fénylett. Nagyon furcsa volt és pont emiatt, eleinte még nem is fogtam fel, hogy mi is történt.
Mikor közelebb értem a robbanáshoz, már láttam, hogy ez a mi kocsink, illetve csak ami maradt belőle. A lángok miatt nem igazán láttam be a kocsiba, de furcsa mód nem éreztem a hőt mikor a lángokhoz értem ezért bár kicsit bátortalanul, de a lángokon keresztül benéztem a kocsiba. A vezető ülésnél a kormányra borulva az anyós ülésnél pedig sima ülőhelyzetbe láttam, két fehér foltot, de nem tudtam megállapítani, hogy mik azok. Legbelül tudtam, hogy kik ők, de így közelről nem igazán tűntek embereknek csak fehér foltok voltak plusz a helyzet is elégé hihetetlen volt, ezért aztán csak leültem a kocsi mellett és vártam, hogy felébredjek ebből a fura álomból.
Nem tudom mennyi ideig ültem ott és vártam, talán még el is aludtam, viszont egyszer csak arra ébredtem hogy egy elégé furcsa alak áll előttem.

Jake Hamilton DemonShadow_www.kepfeltoltes.hu_

- Üdv Raziel. – Mondta igen csak mély és egy kicsit ijesztő hangon az idegen.
- Ki vagy te? És hogy hívtál?
- Razielnek. Így hívják azt, aki képes összekötni át jönni saját akaratából erre a síkra. Minden évszázadban születik az emberek között valaki, aki képes átlépni ebbe a síkba. Ez ahol most is vagyunk a létezés egy olyan síkja, ami lazán kapcsolódik hozzá a ti világotokhoz. Te és akiket magaddal hozol csak a sötétséget láthatja melyet a saját világotokban nem láthattok.
- Én ezt nem értem… Várj akkor ez azt jelenti hogy.. – Majd ezután felpattantam és a kocsi utas fülkéjére néztem ahol a két élettelen fehér folt hevert.
- Ők a szüleid.- Fejezte be a mondatomat az idegen lény. – Mikor apád észrevette, hogy eltűntél a kocsiból, hátra kapta a fejét, majd elvesztette az irányítást a jármű felett. Az ütközés pillanatában meghaltak. – Térdre borultam és csak néztem azt, ami megmaradt a szüleimből. Illetve nem is igazán azt, mivel nem valami sokat láttam belőlük. A fekete tűz egyre jobban terjedt a kocsitól. Engem is elértek, de nem égettek meg.
- Még is ki vagy te és miért vagy itt?
- Én és a többiek az Írók vagyunk. Egykor minket is Razielnek hívtak. Olyanok voltunk, mint te. De elbuktunk. Nem bizonyultunk méltónak az ereklye hordásához és csak ez menthetett volna meg minket attól, hogy idejussunk. Azért vagyok itt hogy te elkerüld ezt a sorst.
- Tessék? – Kérdeztem felháborodva mert egy szót se értettem akkor az egészből. Hamarosan a távolban újabb sötét fények jelentek meg, ahogy egyre jobban közeledtek.
- Raziel indulnod kell. Rendkívül erősnek és kitartónak kell lenned, hogy átmenj azon a próbákon, amiket az Első állított fel. – Ekkor megjelent egy másik alak is a semmiből. Hasonlított rá, de neki nem volt szárnya. Valamit suttogott egy nyelven, amit nem ismertem, majd amilyen hirtelen megjelent olyan hirtelen el is tűnt. – Felfigyeltek rád. Hamarosan érted jönnek. Menj velük. Tanuld meg használni az adottságodat és készülj fel amennyire csak tudsz mire visszatérek.
- Várj! Kik figyeltek fel rám? Kik jönnek értem? – A kérdéseimre már nem kaptam választ, a tűz egy pillanatra elaludt s minden fehér lett. Még a távolban lévő fekete fények is kihunytak csak az égen lévő csillagok fénylettek gyengén, de feketén, majd hirtelen ismét fehéren csillogtak és az űr fekete lett, ahogy minden más is. A távolban piros fény csillant fel ismét majd hirtelen hőséget kezdtem érezni és a tűz is ismét kigyulladt, ami most már igen erőteljesen égetet. A kezemen lévő ruha is kigyulladt. Felugrottam ismét a földről és próbáltam eloltani a kezemről a tüzet miközben próbáltam távolodni a kocsitól és a tűztől. Végre sikerült eloltanom a kezemről a tüzet, de ekkor megbotlottam majd az út másik szélén lévő árokba estem, ahol végül bevertem a fejemet és elájultam.
Egy ágyban ébredtem és egy fiatal csinos nő ült mellettem, akit eddig még sose láttam. Nem szóltam hozzá, de igen hamar észrevette, hogy ébren vagyok. Mielőtt még bármit kérdeztem volna, bemutatkozott nekem és elmondta hol vagyok és hogy kerülte ide. Őt Serenának hívták és ő mentette meg. Egy szerkezet segítségével bemértek engem, mikor a baleset történt, de engem onnét elvittek az egyik közeli kórházba. Ott kiderült volna, hogy mutáns vagyok (ennél a résznél én magam is meglepődtem, de aztán miután végig gondoltam, hogy mi is történt velem, rá jöttem, hogy elégé logikusan hangzik), ezért valahogy elhoztak engem onnét ide, egy intézetbe mutánsoknak hogy megtanulják használni az erejüket. Bár azt mondták, hogy nem muszáj maradnom, valójában nem volt hová mennem és a furcsa alak is, aki megjelent, az is azt mondta, hogy maradjak velük. Legalábbis reméltem, hogy rájuk gondolt.
Egy ideig még honvágyam volt, de elég hamar megszoktam az új helyemet, bár a lányok néha leadtak nekem egy-egy pofont némelyik húzásomért, de azt hiszem ez teljesen természetes egy kamasz fiúnál. Egy ideig nem jöttem rá, hogyan használjam a képességemet, de aztán rájöttem, hogy először is sötétség kell hozzá és ha erősen koncentrálok, néha sikerül átlépnem a túloldalra. Eleinte nem akartam, de Serena és a többiek ragaszkodtak hozzá, hogy próbáljam meg és igazuk is volt. A túloldalon valahogy sokkal jobban érzem magam és nyugodtabb is vagyok. Az első alkalmat leszámítva soha nem találkoztam többé az írókkal, néha azon is elgondolkodom, hogy talán csak álmodtam az egészet, de ahhoz túl valóságos volt, bármenyire is valószínűtlen volt. Ezen felül észrevettem, hogy mikor átjövök az órám nem működik, majd később az is feltűnt, hogy semmilyen elektronikus tárgy nem működik ott. A 17 születésnapomat már ebben az intézményben töltettem, és ami azt illeti, a helyzethez képest azt hiszem szerencsés voltam, hogy idekerültem.

Jake Hamilton 070e77085bbf679742970f5fde1dc3ea_2

Jelleme:
Néha kicsit magába fordul és ha tud ilyenkor elhagyja az emberek síkját, de ezt leszámítva jóakaratú gyermek, aki egy kicsit túlzottan is érdeklődik a másik nem iránt.

Képzettség:
Kardforgató

Képesség:
Ha teljes sötétségben van, akkor képes egy pillanat alatt átutazni az Elődök Földjére. Egy másik síkba, ahol megtéve valamennyi utat képes visszajönni onnét egy olyan ponton ahol szintén teljes sötétség van. Mivel a másik oldalon látja, hogy hol és mennyire van sötét, így nem okoz problémát az ilyen helyeket megtalálni, valamint így falakon is át tud menni.

Elődök földje:
Ez egy másik sík, ami kis mértékben összekapcsolódik az emberek világával. Azok akik az emberek világából jönnek ide, azok csak a saját világukban lévő sötétséget képesek érzékelni, de azt fehér fény ként, míg minden más fényt fekete ként. A tárgyakat, a falakat és az élőlényeket is látják, ha fényben vannak fehér foltként, de mivel csak nagyjából látják, ezért nem tudják megállapítani, hogy ki az csak annyit, hogy férfi-e vagy nő és hogy körülbelül, milyen a testalkata, valamint ezeken képesek áthaladni, hiszen csak fényfoltok. Bár nem feltűnő, de ebben a világban bármilyen irányban lehet mozogni, nincs gravitáció vagy hasonló erő, ami a földön tartana, úgy mozogsz, ahogy gondolod hogy mozogni akarsz épp ezért is nem túl feltűnő, de a sebesség az kötött és ez az emberi világban lévő maximum futási sebessége. A világban csak egyetlen faj él, az Írók. Ők korábban olyan mutánsok vagy különleges képességgel rendelkező emberek esetleg más fajok voltak, aki képesek voltak átjutni ebbe a világba, de nem voltak képesek az Első próbáját kiállni és így nem szerezhették meg Raziel könyvét. A könyvben rejlő tudás az egyetlen mód arra, hogy megakadályozzák, hogy a képességük átvegye felettük az uralmat és örökre itt ragadjanak. Képesek az elektronikus, mágikus vagy a természetes fényeket is kiiktatni egy rövid időre, a napot leszámítva. Akik az emberi világból jönnek át, azok nem képesek ártani nekik, de ők képesek ártani az embereknek. Ennek ellenére sose bántanak senkit. Erre a világra minden évszázadban csak egyetlen ember képes átjárót nyitni és ezt az egyént Razielnek szokták elnevezni (Jelenleg Jake). Sem mágia, sem mutánsok képességei, sem az elektronikai tárgyak nem működnek ideát.

Raziel könyve:
A könyv tartalmaz minden tudást, amit az emberek eddig valaha összegyűjtöttek és mindent, ami megtörtént a világban valamint, az Írók biztosítják, hogy folyamatosan bővüljön. A könyvet csak úgy lehet megszerezni, ha egy sor próbán sikerül átmennie a személynek. Ha sikerült, akkor a személy szemének a fehér üvegteste feketévé változik és innentől kezdve az ő birtokát képzi a könyv. Csak úgy vehető el a könyv az előző tulajtól, ha végrehajtja a próbákat és ezután vagy tisztességes küzdelemben legyőzi az előző tulajt vagy az előző tulajdonos, valamilyen módon meghal. A könyv tartalmát telepatikus kérdés feltevésével lehet megtudni és ha létezik rá válasz vagy válaszok, akkor az megjelenik a tulajdonos fejében. Ezen felül enyhén fogékonnyá teszi a mágiára is.


A hozzászólást Steven összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 14 Feb. 2012, 21:51-kor.
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 33

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jake Hamilton Empty Re: Jake Hamilton

Témanyitás by Thorhalla Vas. 07 Aug. 2011, 22:58

Elfogadva ismét.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Jake Hamilton Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Jake Hamilton Empty Re: Jake Hamilton

Témanyitás by Steven Csüt. 05 Ápr. 2012, 08:46

Kötelező órák:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (Svéd/dán/norvég és a többi skandináv, Asgardi)

Választott órák:
- Számítógép hackelés és informatika
- Jövő történelem
- Vallásismeret
- A harc művészete harccal és anélkül
- Mágikus tanok (elméleti óra)
- Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
- Etika
- A mutáns és sima művészet története
- Önvédelem

Választott órán kívüli csoportok:
- Alternatív dimenziókat felfedező klub
- Főzőszakkör
- Vívó szakkör
- Archeológia

Jelentkezés egyéb programokra:
- Archeológiai kirándulás Wakandában/Tibetben/Egyiptomban
- Túlélő kirándulás Vadföldre
- Épület/városlátogatások: Attilan-on/ Asgardon/ Atlantiszon

Órarend:

Hétfő:
08-10 óra: Matematika (elmélet)
010-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra: Jövő történelem
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra:-

Kedd:
08-10 óra: Nyelvórák (Svéd/dán/norvég és a többi skandináv)
10-12 óra: Vallásismeret
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Alternatív dimenziókat felfedező klub és Főzőszakkör

Szerda:
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: Mutáns és filozófia
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Vívó szakkör

Csütörtök:
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: Mágikus tanok (elméleti óra)
12-14 óra: Számítógép hackelés és informatika
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: -

Péntek:
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: Etika
12-14 óra: A mutáns és sima művészet története
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Archeológia

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: -
15-17 óra: -

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: -
13-15 óra: -
15-17 óra: Nyelvórák (Asgardi)

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 33

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jake Hamilton Empty Re: Jake Hamilton

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.