Boris Dragunov „Svarog”

Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Svarog on Hétf. 08 Aug. 2011, 07:12

Név: Boris Dragunov
Egyéb név(i): Svarog
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem:   semleges
Személyazonosság: nyilt
Születési helye és idő: 1978, december 8. Vlagyivosztok
Kor: 40
Család: Nincs senkije
Foglalkozás: Bombagyáros, zsoldos
Testmagassága: 180 cm.
Testsúlya: 97 kg.
Szeme színe: kék
Haja színe: kopasz
Bőre színe: zöld
Különleges ismertetőjel: Egy magas és izmos lény, aki inkább egy hüllőszerű lény mint ember, a hátából bőrszárnyak nöttek ki a másodlagos mutáció következményeként. A testét zöld szarupikkelyek borítják
Repülési sebesség: 30 km/óra
Egészségi állapot/ betegségek: Ahhoz képest hogy antiszociális és piromániás egész jó egészségnek örvend.


1978.ban született a Szibériai Vlagyivosztokban. Ebben a városban nagy volt a bűnözés. Az Orosz maffia, az illegálisan itt tartozkodó kinai Triádok. Átlagembereket terrorizáltak. Védelmi pénzt szedtek. És ha nem kapták meg akkor kiverték a delikvensből.
Amikor Boris megszületett az édesanyát Irinát megrémísztette a csecsemő külseje. Csak a szeme volt emberi. De a gyermek testét pikkelyek borították, az arca az ember, és egy ragadozó hüllő arca között volt. Az ujjain fejlettlen karmok voltak. A hátán pedig két csontkinövés. Az édesapja elsápadt a fia látványán. Már tudta hogy mi. Egy szörnyszülött, egy rossz ómen. Maga a gonosz. Az első dolguk az volt hogy kilökjék egy szemétdombra. De ott megtalálta egy guberáló aki azonnal eladta egy üveg vodkáért, a Moszkvai Lenin cirkusznak ami akkor a városba volt. Mindenféle torzszülött volt ott, szakállas nő, sziámiikrek, medveember. És most meg a végitélet fenevadja. Svarog. A fiú amint megtanult járni már a porondon volt. Az embereknek az volt a szórakozás ha megdobálhatták szerencsétlen lényt. A nevét egy szláv szörnyetegről kapta. És ahogy nőt a cirkusz igazgatója felfedezte hogy a különös fiú képes manipulálni a lángokat. Képes pusztán az akaratával tűzes karikákat meggyújtani. A közönség félelemel tekintett rá. A cirkusz igazgatója pedig mostohán bánt vele. Kenyéren, és vízen élt. Ha egyáltalán adtak neki enni. És ez az ő kedvüktöl fügött. Néha megtörtént hogy a fiatal mutáns csótányokon, és patkányokon élt. A nélkülözés miatt lassan megbomlott az agya. A cirkuszigazgató egyszer bejött heccelni szerencsétlent. Verte a rácsot, és üvöltözött vele. Ekkor Svarog üvöltött, és a következő pillanatban a férfi teste lángra kapott. A lény örömmel nézte végig hogy az utált férfi vonásai hogy vesznek el a lángok között. Hogy tünik el. Hogyan lesz belőle egy égett csontváz.
A szörnyeteg kiszabadult, és dühében végzett az egész cirkuszal. És eltünt. A Nyugat-Oroszországi erdőben bújkált szerencsétlen lény. Itt nöttek ki a szárnyai a másodlagos mutáció miatt. Iszonyat fájdalmas volt miközben az új képződmények áttörték a börét, és végül kiterjedtek. A fájdalom elborította az elméjét. Látomásai voltak égő városokról. Majd egy angyal jött oda hozzá. És az angyal pedig azt mondta hogy gyújtson tüzet. Tisztítsa meg ezt a világot szenytől. Tovább folytatodott a bosszú hadjárata. Az útját égő házak, és falvak jelezték.
Az orosz hatóságok vérdíjt tüztek ki a fejére. De ő egymás után intézte el az ellene kiküldött rendőröket. Közben egy régi könyvtár épületében lakott. Itt egy ÁBC-és könyvből megtanult olvasni, és írni. Hamarosan nagyon müvelt lett. Kiolvasta klasszikusokat. Sokból ihletet is meritett a további tetteihez.
Majd egy téli éjszakán őt is elkapták. Egy lónak is elég nyugtatót adtak be szerencsétlennek. Innen egy elmegyógyintézetbe került ahol leláncolva, és benyugtatózva tartották. Itt az örülete tovább fokozodott. Akkora már azonosult hogy a szláv mitológia sárkányaival. De nem tudott innen kiszabadulni. Pedig repülni akart.

De hamarosan megérkezett egy Igor nevű férfi az Orosz Maffiától aki megkente az orvosokat hogy bocsássák a rendelkezésére a mutánst. Az orosz maffia elkezdte alkalmazni a mutánst. Megtanították neki a bombakészítés fortélyait. Pár év alatt profi bombagyáros lett belőle. Több embert eltett igy láb alól. Mestere lett ennek a mesterségnek. És ezt jobban élvezte mint a gyújtogatást. Politikusokat, ellenséges maffiavezéreket, és adósokat ölt meg igy. De egyszer megizlelte milyen a hatalom. Egy boltos rajtakapta hogy bombát akar elhelyezni a boltjában. Elkezdett könyörögni hogy ne robbantsa fel a boltját. És ő akkor rájött hogy milyen könnyen összetudja törni egy ember életét. Felrobbantotta a boltot, és hagyta hogy a tulaj végignézze az üzlete pusztulását.

Svarog megizlelte a hatalmat, és rájött hogy zsoldosként nem juthat hozzá. Még az nap este végzett az Orosz Maffia embereivel. Majd elindult Amerikába. Mert egyszer azt olvasta hogy ahhoz hogy újjáépítsen valamit akkor el kell pusztítania. Elkell pusztítania Bábelt, hogy felépítse az újat ahol ő uralkodik.

A későbbiekben az AIMnak dolgozott, majd részt vett Apokalipszis oldalán a Wakandai csatába, ahol elfogták. Csatlakozott a bosszú angyalaihoz, de miután a csapat felbomlott Svarog jelentkezett a Szövetségi államok hadseregébe.

Svarognak elege lett a szuperhős létből, és inkább kilépett a Bosszú Angyalai nevezetű "csapatból". Unta a társai nagyképűségét, és erkölcsöségét. Meg, hogy még  hozzá képest is széthuzóbb az osztag. Mint kiderült éppen időben, mert hirtelen a Bosszú Angyalait leléptek a toronyból, meg az országból is. Talán beszartak attól a nagy bengától, aki támadott.

De a lényeg, hogy elszöktek az Amerikai Egyesült Államok megmaradt részére, és ott maradtak. Svarog több hónapig bujkált, nem hagyhatta ott a Szövetségi Államokat, mert akkor azonnal ekaphatják és visszatoloncolják. Ezért úgy döntött, hogy belép a New Jersey-i hadseregbe. Mindenki nagyon meglepődőtt, mikor belépett és a sorozó tiszt előtt elégette a BA igazolványát, mondva, hogy majd kap helyette másikat. A hír futótűzként terjedt: A Bosszú Angyalainak egyik volt tagja belépett a New Jersey-i hadseregbe, és az ő oldalukon fog harcolni. Minden csoda három napig tart. És Svarog maximálisan kihasználta. Vallott, hogy a Bosszú Angyalai nem voltak valami jó fiúk meg, hogy gyakran a saját szakállukra dolgoztak. Meg ilyesmi. Majd megcsintálta a kiképzést, a hadsereg teljes jogú tagja lett. Ez alatt az idő alatt bevetette "tűzszerészeti" képzettségeit, különböző bombák hatástalanításánál, és ő is ezt tanította az újoncoknak. Mert háború készül, elég csúnya háború. De őt ez nem érdekelte.
Kapott egy lakást, egy kocsit, úgy ahogy magas bért és persze egy hetes utazási lehetőséget, bár ő ezt nem használta ki még.
Nem félt a háborútól, sőt alig várta, hogy eljöjön, hogy kitakaritsa azok szemetét a világból, akik megérdemlik. És, hogy ő mit tehet? Hát persze, hogy harcol.

Itt a tizedesi rangig lépett, részt vett Washington ostrománál, volt pár küldetése New Yorkban, New Jersey-ben, San Francsiscoban, majd New Yorkban is.

Jelenleg New Yorkban él, csatlakozott a SHIELDhez. Az a célja, hogy levadássza a Cobra maradékát mindegy szálig, azért amit San Fransiscoval és más városokkal a háború alatt. Az összest megpróbálja biróság állítani, mint háborús bűnöst.

Képességei:

Időmanipuláció:

Az időt uraló Csillagsárkány adta neki ezeket az új erőket. Képes háromszor megállítani az időt maga körül, minden alkalommal tíz másodpercre (harcba 1 kör). Nem tud a körülötte lévő tárgyak vagy személyek helyzetén változtatni. A képesség két használata között tíz percnek kell eltelnie.
Naponta egyszer képes egy adott helyszínen a múltba tekinteni. Legfeljebb 10-szer 10 méteres területen tudja ezt megtenni, így belenézhet az elmúlt 24 óra eseményeibe. Ilyenkor ezeket külső szemlélőként figyeli, csak egyszer tudja visszanézni, megállítani vagy befolyásolni nem tudja. A teljes végignézéshez fél perc szükséges, kevesebb esemény megfigyeléséhez az idő arányosan csökken.

Tud denevér módjára repülni a másodlagos mutáció miatt. Tizenhárom méterig képes repülni, és 30 km/h sebességgel.

Szakértelmei: Ért a bombákhoz, és a tűzszerészethez. Emelett járatos az Orosz irodalomba.


A hozzászólást Svarog összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 18 Júl. 2014, 09:00-kor.
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 08 Aug. 2011, 09:40

Egy megjegyzés, már nincs Szövetséges Államok, megnyerték a háborút, és újra egyesítették a teljes USA-t, szóval mindenhol ők vannak. Ezt javítsd és a leírtakban levő dolgokat is pótold kérlek.
És már nem köröznek NY-ban a korábbi merénylet miatt, amit az Asgardiak ellen követtél el.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Boris Dragunov „Svarog” Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 09 Aug. 2011, 12:49

Akkor most már elfogadva, mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Boris Dragunov „Svarog” Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Svarog on Kedd 09 Aug. 2011, 13:12

4. szint
Üzenetek: 344

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Svarog on Szomb. 13 Aug. 2011, 11:37

Név: Svarog
Lakás/Létesítmény: Egy ház Queensben /3 pont/
NJK:
Toxin 3 pont /harcoló mutáns/
Unka 3 pont /harcoló mutáns/

Foglalkozás: SHIELD ügynök
Munkahely: SHIELD
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:

Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges: Toxin, Unka
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 9
Fennmaradó kreditek:1
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Svarog on Szomb. 29 Okt. 2011, 17:05

Képességjavítás 2,5 képességjavítás.

Most már képes nem csak a saját teste hőjéből hőt fejleszteni, hanem a környezetéből is, így nem hűl ki.
Ez nem működik -0 fokos környezetben, akkor ugyanúgy a teste hőjéből kell gazdálkodnia.
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Svarog on Hétf. 30 Ápr. 2012, 10:48

Név: Svarog
Lakás/Létesítmény: Egy ház Queensben /3 pont/
NJK:
Toxin 3 kredit /harcoló mutáns/
Unka 3 kredit /harcoló mutáns/
Jackson O'brien 3 kredit /harcoló gammafertőzött/

Foglalkozás: SHIELD ügynök
Munkahely: SHIELD
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:

Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges: Toxin, Unka
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 14,5
Fennmaradó kreditek: 1,5
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Svarog on Csüt. 27 Dec. 2012, 15:09

Név: Svarog
Lakás/Létesítmény: Egy ház Queensben /3 pont/
NJK:
Toxin 3 kredit /harcoló mutáns/
Unka 3 kredit /harcoló mutáns/
Jackson O'brien 3 kredit /harcoló gammafertőzött/


Foglalkozás: SHIELD ügynök
Munkahely: SHIELD
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök:
Egy Harley Davidson chooper 2,5 kredit

Felszerelés/fegyverek:
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges: Toxin, Unka, Albert Shear (Anglia kapitány)
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 10
Fennmaradó kreditek: 0


A hozzászólást Svarog összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 17 Feb. 2013, 13:01-kor.
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Svarog on Csüt. 27 Dec. 2012, 15:10

5 pontért: Svarog már képes maga köré húzni egy lángokból álló buborékot, ami visszatartja a kisebb kaliberű töltényeket és képes kivédeni egy katana kardvágását is. (tárgytalan, kicsit elszabtam a számozást).


A hozzászólást Svarog összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 17 Feb. 2013, 13:02-kor.
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 27 Dec. 2012, 15:18

Most már 5 kredit a fejlesztés, mindig 2,5 kredittel drágább. Szóval írd át az árat.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Boris Dragunov „Svarog” Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 01 Feb. 2014, 00:05

A pólópályázaton elért 2. helyezésért a nyereményed 2 kredit.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Svarog on Csüt. 03 Szept. 2015, 11:45

Az éjfél fiai
Időpont: 2022 nyara

Svarog épp egy elfgott Cobra ügynököt vitt be, mikor különös köd lepte be.  Kiderült, hogy egy különös, fekete bőrű vudu mágus rabolta el a sárkánymutánst, és felkéri, hogy legyen a harcosa.  A háztetőre teleportálta őt, ahol Svarog találkozott egy Jester nevű fickóval, és meglátott egy hatalmas sárkányt.
Ő akarta hívni a SHIELD egységeket, de a vudufickó egyszerűen szétrobbantotta a rádióját. Viszont az nem sokkal élte túl ezt.  Egy magát ártalmatlannak tetető kislányszerű valami kitépte a vuduvarázsló szívét, és elmajszolta. Dragunovot közben megsebesítette egy rátámadó démon, miközben a sárkánymutáns felrepíti a levegőbe.
Dragunov a tetőre esett, és a kislány őt szemelte ki. Megpróbálja elintézni a mágus botjával, de az nem használt. A kislány egy telekinetikus lökéssel lelökte a háztetőről. Kiderül, hogy a mágus botja valami dimenziók közötti kulcs, amit a kislány felhasznál a szökéshez, amit Dragunov Svarog sikeresen megakadályoz, és az utcára dobta a lányt.
Ahol Jester egy szőke nőre fogott éppen fegyvert. Dragunov gyanakodni kezd, hiába kérlelte a nő, hogy segítsen. Svarog látta, hogy túl sablonos a helyzet.  Éppen azért, hogy leleplezte, vagy máshogy, de a démon átváltoztatta Jestert valami mássá. Aki csak úgy poénból megakarja ölni Svarogot az új képességével. Kisebb harc tör ki a köztük, Dragunov megakarja szerezni a vudu mágus botját, és elmenekülni a démonná változott Jester elől.
Nem sikerül. A démon még fejbe is csapja a bottal, ami miatt átkerültek a Sötét Dimenzióba. Együtt egy vörös sziklára zuhannak. Dragunov próbálta rábeszélni az együttműködésre Jestert, de az kisebb ütésekkel lelökte magáról.
A sárkánymutáns már azon volt, hogy folytassa a bunyót a döggel, mikor egy háromméteres, lángoló csontvázzal került szembe. Zarathossal, aki éppen megidézte a sötét isteneket.  Ráadásul egy égen nyílt hasadékból angyalokból álló támadó raj is kirepült. Dragunov úgy döntött, hogy olyan embereket, keres, akik nem akarják megölni.
Összeakadt egy kisebb csapattal, akik között – mit adj isten – ott volt Thorhalla is, akivel a mutáns már találkozott a Harmadik Világháború idején.  Nem örülhetett a találkozásnak, mert goblinok ezrei támadtak rájuk, hogy a kaput lezárni akaró Zackkel végezzenek el. Laaksonen (és farkasa), Svarog, Murlock, Blackmail (shield ügynök civilben jelenleg), Árny (mágikus vértes férfi)  együtt óvják a mágust.
Egy időre legyengítették Zarathost, a démont, de valakinek az életét kellett adnia, hogy megtörjék a démon hatalmát. Svarog hajlott rá, de végül két fickó jelentkezett. A szertartással elpusztultak Zarathos teremtményei, és magának a démonnak is vége lett.

Svarog aranyköpések:

"Nevezzél csak Boris Dragunovnak, de a barátaimnak csak Svarog. Inkább maradj az előbbi elnevezésnél, mert te bizony nem tartozol a másodszor említett csoportba. Vagy abba se, inkább hívj annak a fickónak, aki a RAFT-ba fog téged küldeni, hivatalos személy elrablásáért... "

" Egy nagyhatalmú aranybizsut már nem kell levágni egy vulkánba?"

"Nem lehetne azt egyszer, hogy a varázslók nyulakat húzanak ki a kalapjukból, és a seggükből galambokat reptessenek?"

"~Ha ez egy szokványos éjszaka lenne, akkor a megszokott szuperhősvonzó pillanatot látnánk. A rossz arcú alak épp egy szőke nőt fenyeget.~"

"Az utcán nőttem fel basszus, ne nézzél már madárnak! Úgy vagy bajbajutott csaj, mint én Amerika Kapitány!"

"Először egy három méteres lángoló csontváz, aki valami sátánista, dark metál szám szövegét dalolássza.
~Kedves gyerekek, ezért ne füvezettek, mert olyan dolgokat fogtok látni, mint most Boris bácsi.~" Svarog reakciója Zarathosra.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Svarog on Vas. 06 Szept. 2015, 14:25

Az első út Avalonba
Időpont: 2022 nyara

Svarog alig pihente ki a Zarathos elleni harc fáradalmait, mikor újra villámok ragadták el. A következő pillanatba egy seregnyi bizarr figurával Arthur király sírboltja előtt találta magát.
Bár ismert egyet közülük, Unkát, a tolvajt és orvgazdát. Nem sokáig nézelődtek. Dragunov a fegyverhalomból felkapott egy Tommy géppuskát, és azzal lőtt az időközben az erdőből kirontó dögökre, és segített felgyújtani a közeli erdő szélét, hogy lelassítsa a lények támadását.
Az ütközet ennek ellenére még mindig folytatódott. A csata hevében akadt össze ő és Unka egy Horatio Millvier nevű fickóval, aki ismerte őket és az elmondása szerint egy másik realitásból jött, ahol együtt tagjai voltak az X-Mennek.
Viszont a velük lévő Asgardi meghalt. A csata végeztével nem akárki, hanem Arthur király lépett közéjük. Aki elvitte őket Új Camelot városába az Excalibur segítségével. A város utcáin katonák járőröztek, és ott már javában folyt a Roma nevű varázslónő kivégzésének előkészületei.
Arthur király elvált tőlük, és megpróbálta elterelni a katonák figyelmét, de azok nyílvesszőket lőttek felé. Dragunov megsérült a szárnyán, és egy lovag előtt esett le.
Lelőtte a katonát, de aztán valaki nekidobta egyenesen a király hátának. A következő pillanatba az Albert Shear nevű fickó változott Brittania Kapitánnyá, és nekiesett a katonáknak.
Közben Dragunov és Arthur király egymásnak vállvetve harcoltak a rájuk rontók ellen, mikor Svarognak kifogyott a lőszer a Tommyjából. Unka egy karddal segítette ki Svarogot, mikor a pengét elkapta a közelben lévő katona és a sárkánymutánst teljes erőből a földre rántotta.
Svarog orra betört és agyrázkódást kapott. Britannia kapitány
Horatioék ekkor érkeztek meg a kezükben az Excaliburral.
Közben Svarog egy újabb cselhez folyamodott. Elterelte a katona figyelmét, míg Unka fejbe nem verte egy kővel. Ő felkapta a kardot, de a következő pillanatban egy repedés nyílt a talajon, amiből dárdák röppentek ki minden irányba. Svarog és Unka összecsapott a katonákkal, a sárkánymutáns tűzgolyókkal ritkította őket.
Svarog elküldte Unkát, hogy segítsen a királynak, de már mindegy volt. Az ellenség a vezetőjük halála után megadta magát.
Ezek után pár napot maradtak az újjáépülő Camelotban. Ellátták a sebeiket, valamint bejárhatták a vidéket.
A végén a király megköszönte a szolgálataikat, és Roma hazaküldte őket. 


Svarog aranyköpések:

- GRRROOOWWWWWW, GOOODDDDDDDDD - üvölti. - ÉN VAGYOK GODZILLA, A VÉGÍTÉLET SÁRKÁNYA! HRRAAAWWWWWWWW! - Svarog elterelési kísérlete.

"- Nyugalom királyom, van nekünk még egy utolsó reményünk. *Mikor eszébe jut, hogy Unkáról a balfék haverjáról beszél.* Nincs a közelben egy pap, aki feladná nekünk az utolsó kenetet?"

"Ha ez bunyózna Amerika Kapitánnyal, na akkor újrajátszhatnák a Függetlenségi Háborút" Reakció Britannia kapitányra

" Na mi van. Kértek cukorkát? Van málna, epres, citrom Ja és van fájdalom és betört orr ízű."

"Most először harcoltam kardal a kezembe, hát inkább maradok a jóféle gépfegyvernél. Bár elég érdekes lehetett a magamfajta oldalán harcolni, hisz általában harcolni szoktak velünk." Köszönetnyilvánítás Arthurnak, hogy vele egy oldalon harcolt.

"Nos főnök, elvileg pár derék fickó hozott magának egy fura nevű kardot. E-vel kezdődik a neve, xcalibural folytatódik. Mondja hangosan."

"Egyszer voltam egy ilyen helyen. Egy középkori várjátékon. A csajommal. Lianna vagy Daniella? Olasz volt, passz. Volt egy várjáték, a lovag ennyit mondott, hogy kiment egy úrhölgyet a gaz sárkány karmai közül. Hát kicsit pipa lettem. "

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Svarog on Szomb. 19 Dec. 2015, 10:05

Név: Svarog
Lakás/Létesítmény: Egy ház Queensben /3 pont/
NJK:
Toxin 3 kredit /harcoló mutáns/
Unka 3 kredit /harcoló mutáns/
Jackson O'brien 3 kredit /harcoló gammafertőzött/
Dane Montrose 3 kredit /harcoló mutáns/


Foglalkozás: -
Munkahely: 
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök:
Egy Harley Davidson chooper 2,5 kredit

Felszerelés/fegyverek:
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges: Toxin, Unka, Albert Shear (Anglia kapitány)
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 19,5
Fennmaradó kreditek: 7.5

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 14:07

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Boris Dragunov „Svarog” Empty Re: Boris Dragunov „Svarog”

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.