Laaksonen/Henry White

Go down

Laaksonen/Henry White Empty Laaksonen/Henry White

Témanyitás by Henry White on Hétf. 08 Aug. 2011, 13:09

Adatok:

Név: Laaksonen / Henry White
Egyéb név(i): Nincs
Faj: Asgard/Ember
Nem: Mindkét alakban férfi
Személyazonosság: Asgardon ismert, emberként nem
Születési helye és idő: Asgard, 1835 (Földi idő szerint)
Kor: 160 éves (20-as évek közepén járó fiatalnak nézz ki)
Család:
Anya: Az erdők királynője, Lahti
Apa: Ismeretlen
Foglalkozás:Emberként modell
Testmagassága: Asgardiként: 180 cm Ember alakban 170 cm
Testsúlya: 69 kg emberként 75 pedig asgardi formában
Szeme színe: Asgard: kéken izzó Ember: zöld
Haja színe:Fekete
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Nincs
Repülési sebesség: Nincs
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges
Oldal: Semleges de egyre jobban Thor felé húz

Életrajza:
Hol is kezdjem? Anyám az erdők királynője Lahti, egy Asgard kisebb istenei közül. Az erdők védőszentje ha úgy tetszik. Az apám? Soha nem tudtam kiszedni az anyámból hogy ki volt az a becses személy, aki megtisztelt azzal segédkezett a létrehozásomban.
A kis családunk az Asgardi erdők mélyén élt, vagyis mi ketten. Egy vézna kis seggdugasz voltam, és annak rendje és módja szerint a híres asgardi lovagok gyermekei mind rajtam gúnyolódtak, sőt néha alaposan be is verték az orrom. Nem vagyok harcosnak való, mégis mit képzelek hogy velük az erős és rettenthetetlen hősökkel barátkozok? Ezt szinte mindig megkaptam ha nagyobb társaságba keveredtem. Anyám persze pátyolgatott, mindent megtett hogy ne érezzem rosszul emiatt magam. És ezzel elérte hogy minél jobban megutáljam, eltaszítottam magamtól. A képzeletbeli kitalált apámmal fenyegettem meg a már gyerekként is izompacsirta harcosokat. Apám elfog jönni és harcost nevel belőlem....egy gyerek álmai. Ezután alaposan összevertek, véresen tántorogtam haza, szóra sem méltatva anyámat. Mit tudhat ő arról amit átéltem? Semmit, védi a drágalátos erdőit mit sem törődve a fiával. Miután felgyógyultam tanulni kezdtem a mágiát hisz régóta éreztem, mint ahogy az anyám is, hogy meg van bennem ez az adottság. És meg kell hagyni elég tehetséges voltam benne. Amikor anyám már képtelen volt kielégíteni a tudás szomjamat, és valljuk be a hatalom vágyamat, elhagytam őt. Egy új erősebb mester kedvéért.
Loki követői már a tanulmányaim közepén felkerestek persze titokban, legtitkosabb vágyaimat ígérték ha cserébe Loki-t szolgálom. Mivel anyám megtagadta a további tanításomat, egyenes út vezetett Loki táborába. Meg kell hagyni Loki elég...hmm.... meggyőző tud lenni ha akar. Felesküdtem a szolgálatára, szolgálom őt míg Asgard el nem bukik. Elég hangzatos szavak mi? Főleg egy éretlen kölyök szájából. De akkor elhitettem magammal hogy csak kihasználom a lehetőséget, hogy nagyobb hatalmat szerezzek. Erősebb legyek azoknál a harcosoknál akik annyira megaláztak. Mint az mással is megesett alaposan át lettem verve.

Miután befejezettnek minősült a képzésem, végrehajtottam Loki utasításait. Ezek sosem voltak nehezek, néha csak egy tárgyalás esetleg szabotázs, vagy csak egy varázslatot kellett elvégeznem. Loki sosem kötötte az orromra mit miért tesz, vagy hogy nekem miért épp azt kell tennem amit. Ahogy telt az idő egyre inkább éreztem hogy nem lesz jó vége. Loki egyre vadabb dolgokat kért tőlem... utasított, csak hogy pontos legyek...amikhez már nem fűlött a fogam. De ugyan hova mehettem volna? Thorhoz és a szövetségeseihez? Igaz hogy nem voltam annyira erős mint az Asgardi istenek, de szinte mindenki hallott rólam, nem hiszem hogy meghallgattak volna, inkább csak lecsaptak volna egy árva kérdés nélkül.
Miután Loki megérezte hogy megingott az úgynevezett hűségem, kinevezett egy társat mellém, aki felügyelte minden lépésem, és annak rendje és módja szerint jelentett Lokinak. Nem sokkal később fordult a kocka. Egy falut támadtunk meg, és elfogtuk a gyermekeket. Nem tudtam mi készül, nem kötötték az orromra. Később azonban felismertem a kezdődő szertartás jeleit, sőt magát a szertartás miértjét és mikéntjét is. Egy ősi Vérdémont akartak megidézni, a gyerekek lelkéért és testéért cserébe. Ez egy ősi szertartás senki nem tud róla hogy valaha sikerrel elvégezték. A lényege hogy megidézz egy vérszomjas entitást, aki egyesül a cél személlyel, akinek a hatalmát jelentősen megnöveli.... Ja és még valami a szertartás végrehajtója szintúgy meghal. És történetesen a szélvészként megjelenő Loki rákényszerített arra hogy levezessem a szertartást. Nyilván nem szerettem volna meghalni de nem tudtam szabadulni Loki hatalma alól. Neki kezdtem hát a szertartásnak, egyetlen dolgot tudtam tenni, az idézés közepén, kihasználva a mágikus zavart küldtem egy üzenetet Thornak, arról hogy mire készül az édes kis testvére. Beletörődtem a végzetembe, hisz ezt a vermet én ástam magamnak, nem hibáztathatok senkit érte. Ahogy a testemet a mágikus vihar szaggatta, tépte Loki a gyerekek felé lépet egy tőrrel a kezében....mintha meghűlt volna a vér az ereimben....ezt nem teheti, hisz még csak kölykök akik arról álmodnak hogy Asgard hősei lesznek egy nap...talán olyanok mint én ugyanarról álmodnak...önkéntelenül cselekedtem, mágikus erőm határait feszegetve magamba szívtam a környező energiákat és bezártam a rést melyen át a lényt akartam megidézni, nem lett volna elég az erőm feláldoztam hát az életerőm is....a robbanás messzire vetett, elvesztettem az eszméletem.
A testem gyenge volt beszélni is alig tudtam, ahogy felkelni sem. Thor állt fölöttem, félelmetes egy jelenség mikor haragra gerjed....biztos voltam benne hogy lesújt rám azért amit tettem és még csak nem is hibáztattam volna. Lehajolt homlokomra tette a kezét és így szólt.
-Életed adtad a következő generációért, így hát adok egy esélyt neked!-

Mennydörögte majd minden elsötétül előttem.....

Emberi életem vége....

Henry White emlékek nélkül ébredt egy mocskos sikátorban, Kanadában. Bárkihez fordult senki nem tudta kideríteni kis is ő valójában. Nem roskadt össze inkább új életet kezdett. Lassan de biztosan felküzdötte magát, a külsejének köszönhetően sikeres modell lett. Nem sokkal a New York-i események előtt költözött New Jersey-be ahol egy sok pénzzel kecsegtető munkát ajánlottak neki.
Valami iszonyatosan zavarta nem tudott aludni furcsa és ijesztő álmai voltak, ez azóta zajlott mióta a köd ellepte New Yorkot. Felkelt és egy pohár bor kíséretében verseket olvasgatott hogy megnyugodjon. Egy különösen megragadta a figyelmét.

Véremből vérem.
Testemből test.
Fájdalomból született
Magányos est.
Réveteg falon
Meszes álom.
Verejtékes kínon át
Jő’ halálom.
Egyetlen voltam,
S most több leszek.

És ekkor egy fényes villanás kíséretében ott állt a nappaliban Laaksonen, minden emlékével egyetemben. Egy halk hangot hallott a fejében.
-”Adtam egy új esélyt...találd meg az igazi önmagad Laaksonen és ha méltó leszel rá ismét találkozunk”-
Thor...suttogtam erőtlenül, hát nem ölt meg végül....megmentett...azt hiszem itt az idő új életet kezdeni!


Jellem: Még az Asgardon hatalomra áhítozó volt, de ez majdnem az ő és ártatlan gyerekek halálhoz vezetett. Zárkózott nem szívesen mutatja ki érzelmeit képes majdnem minden helyzetben hidegvérű maradni, első pillantásra arrogánsnak tűnhet. Titkolja de miután Thor megmentette hálás volt neki és elhatározza hogy megváltozik megkeresi az igazi valóját. Az embereket elfogadja noha számára nagyon furcsák tudnak lenni. Teljesen beilleszkedett, annyira hogy Asgardi alakban hanyagolja Thor és a többiek beszéd stílusát inkább úgy beszél mint egy midgardi.


Képességei: Elsődleges képesség az alakváltás.

Szakértelmei: Asgardiként mágikus hatalma volt, de ez elenyészett talán egyszer visszatérhet még, hisz mélyen belül érzi hogy ez a hatalom nem enyészet el teljesen.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Laaksonen/Henry White Empty Re: Laaksonen/Henry White

Témanyitás by Henry White on Hétf. 08 Aug. 2011, 13:11

Név: Laaksonen / Henry White
Egyéb név(i): Nincs
Faj: Asgard/Ember
Nem: Mindkét alakban férfi
Személyazonosság: Asgardon ismert, emberként nem
Születési helye és idő: Asgard, 1835 (Földi idő szerint)
Kor: 160 éves (20-as évek közepén járó fiatalnak nézz ki)

Család:
-Anya: Az erdők királynője, Lahti
-Apja: Wornug Manderakson, él (Thor párti)
-Fél-testvére, Thordin Wornugson, él (Hela párti)
-Nagynénje: Nimfad Namirhadottir, él (Thor párti)
-Nagybátyja, Leif Manderakson, él (Thorhalla párti)
-Nagynénje, Mylen - Leif hitvese, él (? parti)

Foglalkozás:Emberként modell/Száműzött asgardi
Testmagassága: Asgardiként: 180 cm Ember alakban 170 cm
Testsúlya: 69 kg emberként 75 pedig asgardi formában
Szeme színe: Asgard: kéken izzó Ember: zöld
Haja színe:Fekete
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Nincs
Repülési sebesség: Nincs
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges
Oldal: Thor, Einar


Galactus távozása előtt is rengeteg minden történt velem. Azt hiszem a legfontosabb, hogy kiderült van egy féltestvérem, Thordin és az apám kilétére is fény derült. Igaz nem volt ez olyan öröm elsőre. Thordint egy makacs önfejű férfinak ismertem meg, ami nem sokat változott az ismeretségünk alatt. Szembeszálltunk a renegátokkal, akik, mint kiderült Hela szövetségesei. Kiszabadítottuk a szüleinket habár a Harek által ellopott mágiát nem tudtuk visszaszerezni, de legalább levertük a seregüket egyenlőre. Thordin egyre inkább megvadult, mind Asgardon, mind abban a párhuzamos világban. Aminek az lett a vége, hogy Einar kihívta egy párbajra, de erre nem került sor. A bátyám a renegátokkal maradt, én pedig, legnagyobb megdöbbenésemre Einar tanácsadója lettem. Ezek után rögtön kaptam egy új feladatot, a Vánokat kellett meggyőznöm, hogy csatlakozzanak hozzánk Hela ellenében. Elkísért Vutha és Björnulf is, illetve Atla a fagyfarkas aki még anyámnál akaszkodott rám. Sikerült megnyernünk őket, de azt kérték, hogy nézzünk utána egy barlangnak, ahol Loki rejtett el valamit. Elvállaltuk, rövid úton bejutottunk a barlangrendszerbe és átküzdöttük magunkat Loki csapdáin. Eljutottunk egy szelencéhez, amit Björnulf véletlenül kinyitott. Számtalan Thor változat bukkant elő belőle, amik szerte a Kilenc Világban pusztítani kezdett. Míg mi hárman egy Thor-mással harcoltunk bezárva egy barlangba. Nem bírtunk vele, csak segítséggel. Amit nem tudtam, hogy minden egyes legyőzött Thor helyett egy újabb érkezik. Későn csuktam be a ládát és törtem szét. Rengetegen meghaltak miattam. Mikor Thor rájött száműzött engem és a törpét. Vutha pedig meghalt Björnulf keze által.
Ezután belekeveredtem Galactus elleni harcba, ahol ismét nem tudtam semmit sem tenni. Itt újra találkoztam Einarral és Hallával. Megtudtam hogy, Thordin meghalt és immár Helát szolgálja. Galactus távozott én pedig visszatértem New Jersey-be, természetesen a halandó énemben.
Meglepő, hogy Henry mennyire jól vette ezt az egészet. Hamarabb elfogadta, hogy van egy asgardi énje is, mint azt bárki is sejtette volna. Henry visszatért a munkájához, a modellkedéséhez. Én pedig próbáltam lapulni, és tanulni Einartól, már ami a harcot illeti. Mindig volt ideje hogy eljöjjön hozzám és közelharcra tanítson. Én pedig próbáltam megfelelni a leckéknek. Elég jól haladtam, de korántsem vagyok még haladó szinten, de ideig óráig képes vagyok megvédeni magam. Talán Einar gyakori látogatásai miatt, de eddig senki sem jött, hogy bosszút álljon a szerettein, akiket a Thor-mások öltek meg.
Egyedül Einar tartotta bennem a lelket, és hitt bennem noha a száműzetést képtelen volt visszavonatni. Atla ez alatt az egy év alatt elérte a teljes magasságát és súlyát. Mellesleg rengeteget eszik.
Tudom, hogy készül valami. A városban másról sem lehet hallani csak a hadseregfejlesztéséről, és a közelgő háborúról. Thorhalla pedig szoros kapcsolatban áll a város vezetőségével. Asgardra nem térhettek vissza, de attól a céljaim nem változtak: Tisztára mosni a nevem, Thordint megtalálni és kiszabadítani Hela uralma alól, Harekkel befejezni amit elkezdtünk.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Laaksonen/Henry White Empty Re: Laaksonen/Henry White

Témanyitás by Henry White on Hétf. 08 Aug. 2011, 13:12

Laaksonen a sérülései ellenére helytállt a küzdelemben, de végül egy balesetben hunyt el. Ez azt jelentette, hogy a lelke nem kerül, sem Valhallaba, sem Helheimbe. Hela felajánlotta a léleknek, hogy csatlakozzon hozzá, de Laaksonen elutasította ezt. Így a Holtak úrnője nem törődve a fagymágussal magára hagyva őt. Ygy a száműzött lelket már semmi sem védte az örökkön éhes Dísir-től. Akik pedig a Holtak úrnőjének távozása után meg is jelentek. Noha Laaksonen hősiesen küzdött és próbált életben „maradni” a Dísir legyőzte őt és is megették, így a fiatal Asgardi halhatatlan lelke az egyetlen módon halt meg úgy, hogy az végérvényesnek minősül.

A karakter elhunyt és mivel a lelke elpusztult többé nem tud feltámadni.


Az Istenek háborúja fináléja végén a karakter feltámadt és a farkasa is.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Laaksonen/Henry White Empty Re: Laaksonen/Henry White

Témanyitás by Henry White on Hétf. 08 Aug. 2011, 13:27

Adatlap

Erő: 0
Ellenállás: 1. szint-kések tőrök már nem sebzik
Gyógyulás: 0
Mágiaérzékenység(5kredit)
Pártatlan mágia:
Fagymágia 3. szint (3kr)
Növénymágia 1. szint (1kr)

Felszerelés: Fagyharang (3kredit): Nincs tulajdonban-elpusztult
New Jersey-Sommerset-Egy albérlet: Jelenleg használaton kívül

NJK:
Asgardi történetek 1. – A megelőző csapás ez után a kaland után, kaland jutalomként kaptam egy 3 kredites fagyfarkas harci farkast. Aminek a különleges tulajdonsága hogy intelligensebb a sima farkasoknál.
Atla
Laaksonen/Henry White Winter_by_sandara
Elérte a felnőtt kort!

Kreditek:

Összesen: Régi kredit mennyiség: 19 (+1 a bővítésért)
Régi hozzászólások: 729
Régi szint: 8.

Ember: Összes: 19 kredit
Asgard: Összes: 14 kredit
Felhasznált: 3 kredit (lakás)
Felhasznált: 13 kredit
Maradt: 16 kredit
Maradt: 1
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Laaksonen/Henry White Empty Re: Laaksonen/Henry White

Témanyitás by Henry White on Hétf. 08 Aug. 2011, 14:28

Kiegészítés:

Az Istenek háborúja elején, az elsöprő túl erő ellenében elbuknak, s meghal, kutyájával egyetemben. Lelkét pedig a Dísir felfalja, mivel visszautasítja Hela ajánlatát, hogy csatlakozzon az élőholt seregéhez.
A Háború végén az Ősi Istenek, a túlélőket megajándékozzák, s így a kívánság által újra feltámadt.
A Barokk eseményeiről nincs tudomása, hisz halott volt....
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Laaksonen/Henry White Empty Re: Laaksonen/Henry White

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 08 Aug. 2011, 14:37

Elfogadva, valahol Midgardon kezdj majd, mert attól még mindig száműzött vagy, hogy feltámadtál. És a régi oldalon kiszabott hátrány a halálod miatt még mindig érvényben van, hogy 4 kreditet nem használhatsz fel Asgardi dolokra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Laaksonen/Henry White Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Laaksonen/Henry White Empty Re: Laaksonen/Henry White

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 23 Okt. 2011, 22:49

Mivel nálad nem egyértelmű, hogy a sugárúti halálod révén hova kerülsz, azt itt megejtem leírásnak.
A korábbi tetteid miatt Valhalla sajnos most is ki van csukva, de még Helheim is. Bocsi, de csak Niflheim-be került Laak lelke, a dicstelen lelkek világába.

Szerk: és persze a halálod miatt most sem kapod az asgardi krediteket szintlépéskor, csak az emberit.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Laaksonen/Henry White Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Laaksonen/Henry White Empty Re: Laaksonen/Henry White

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.