Hannah Morsus-Silver

Go down

Hannah Morsus-Silver Empty Hannah Morsus-Silver

Témanyitás by Morsus on Hétf. 08 Aug. 2011, 14:57

A karakter engedéllyel lett átvéve az eredeti userétől!

Név: Hannah Morsus-Silver
Egyéb név(i): Jégmadár
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: nyílt, de külsején nem utalnak jelek arra, hogy mutáns(eleinte rikító kék haj, később feketére festve)
Születési helye és idő: 1992. május 13.
Kor: 24
Családi állapota: házas
Foglalkozás: X-men tag/háztartásbeli
Testmagassága: 176 cm
Testsúlya: 57 kg
Szeme színe: kék (túl rikító)
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: egy pegazus tetoválás a bal lapockáján
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: terhes

Életrajza:
Szülei kedves, ám ragaszkodó, maradi emberek. Apja, Klayton ügyvéd, anyja, Angie otthon sokat szorgoskodó háziasszony. Hannah születése előtt öt évvel az ég megajándékozta a szülőket egy fiú gyermekkel is, aki a Scott nevet viseli. Ő volt Hannah bátyja, akivel minden csintalanságban benne voltak. Boldog gyermekkora volt, egészen addig, míg 6 éves korában egy autó el nem ütötte őt az utcájukban. A lány kómába esett, kórházba szállították, ott töltött két hónapot. A nővérek nem mertek mellette éjszakai műszakot vállalni, mert életükre esküdtek: ők hallják beszélni a kislányt, pedig csukva van a szeme, szája. Egy júniusi hajnalon Hannah szemei csodálkozva nyíltak ki a kórházban. Lassan felépült, hazaengedték, és ő rájött, valóban tud csukott szájjal beszélni. Rendszeresen hívta magához a kutyát, vagy hívta a macskát. Szülei ezt egy darabig nem tudták mire vélni, ám hamarosan saját lányuk mondta el nekik, hogy tud csukott szájjal beszélni. Persze a szülők nem hittek neki, és Hannah dühében szülei fejéhez vágott mindenféle dolgot, ami eszébejutott dühében, és ezt gondolati úton közvetítette is nekik. Amikor pedig visszamondta azt, mit gondol az apuka erről, ráadásul szó szerint, a szülők megijedtek. Először mindenféle természetgyógyászhoz, pszichológushoz vitték Hannah-t , ő pedig bosszúból mindig kiborította a csodadoktorokat, olvasott gondolataikban, kiteregette a családi szennyesüket, mindenre képes volt. Ám a kislány ebbe is belefáradt, 17 éves korára a szülők minden megpróbáltak, és egyre elkeseredettebbek voltak. A lány megunta, hogy szülei betegségként kezelik problémáját, ami nem is volt probléma, így felajánlott egy dolgot: ő önálló lakásba költözik, de ugyanúgy jár iskolába, mint eddig. Az egyetlen dolog, az az, hogy a szülők ezt fizessék is. Nem volt ellenükre a dolog, Klayton ismert volt, nem is keresett rosszul, így vettek egy lakást Hannah-nak, ő pedig elköltözött. A lány sokat töprengett, elfogadta mutáns mivoltát, szerette képességét, bár olykor, amikor rátört a honvágy, átoknak érezte. Megtanulta használni a képességet, de egyes emberek elméjébe betörni még mindig fáj neki, vagy egyszerűen elájul, ha az illetőnek olyan erős elmefala volt. Nem kérkedett különlegességével, még a barátai sem tudták, hogy mutáns, és az iskolában is az emberek közé járt.
Későbbiekben kiderült, hogy őt a S.H.I.E.L.D. hozta létre, egy olyan embert, aki születésétől fogva mutáns. Az ő génjeiből hozták létre később Darkness-t, illetve kettejük szervezetéből Jasmy-t. Hat éves koráig egy üveg tartályban tartották életben, ám a kutatók nem figyeltek oda eléggé, és a csöveken keresztül víz is jutott a lány szervezetébe, ami közeli kapcsolatba került a mutáns génnel, így egy vízzel kapcsolatos képesség is előtör Hannah-ból a későbbiekben. Hat éves korában az egyik kutató, aki magának akarta az "eredményt" a lányt elrabolta, ám útközben autóbalesetet szenvedtek. Miután a lány felépült a kómából, saját lányukként nevelték fel, és egy ismeretlen összetételű anyaggal nyomták el a külsején mutatkozó mutánsságra utaló jeleket. Ez több éven át tartott, azt hitték tartós lesz, de nem: amikor Hannah az esküvőjén "kékké változott" még nem gondoltak semmire. Ugyanis a lány nem árulta el nekik, hogy találkozott Darkness-el. A SHIELD egy elég érdekes agymosást végzett rajta Zack-kel egyetemben, mire minden emlék kitörlődött fejéből, de pár hét múlva a két fiatal ismét egymásra talált, és együtt hagyták el a központot. Ezek után Hannah inkább férje nyomozóirodájának segít, és próbálja nem felhívni magára a figyelmet, hogy mutáns, így egy-két külső változtatást eszközöl magán (hajfestés, utcán fekete szemüveg viselése). Majd hamarosan kiderül, hogy babát vár... Nem is egyet... Ez kicsit bonyolítja a helyzetet.
Hannah lebabázott majd Zackkal az X-men tagjai lettek és a hölgy mára morsus óvoda egyik vezetője és az X-men telepatája, aki a cerebrot is használja.

Képességei: telepata jelenleg a Föld egyik legerősebb gondolatolvasója és manipulálója. Vízformázó, képes akarata szerint formázni és mozgatnia vízet, ami 30 méteres közelségben van.

Szakértelmei: jól tud rajzolni, és ért a zenéhez

Hannah Morsus-Silver 1887729-catherine_1
Hannah Morsus-Silver 531549-catherinecobert
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.