Sivary Unió

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Pént. 18 Júl. 2014, 02:45

~ Karakter: Pherol Tandes / Káosz; Helyszín: Sivary Város; Kaland: Lovasok ~

Káosz erejét használva, teste egyetlen mozdulata nélkül leemeli saját magát a fém asztalról, amin eddig feküdt. Szökőár hátrébb lépve, némán figyeli ezt, a biccentésre biccentéssel válaszol. Most már maga a terem és a technológiája sem ismeretlen a Lovas előtt, egyszerű Ősi-Marsi technológia, eredeti, olyan ami még valóban a Marsról származik. Olyanok számára akik nem ismerik a technológiát a működése lehetetlennek, szinte irreálisnak tűnik, de valójában nagyon is egyszerű, csak más, más elven működik. Azzal is tisztában van, hogy a Sivary Unió fővárosában, a Sivary Városban van. Alig fél éve csak egy pusztai bűnözőkből álló sátorváros volt, most a kontinens legfejlettebb városa. Az alsó közepesen fejlett város felett, óriási fém lábakon áll a felsőváros. Szökőár egy ideig vár, hogy Káosz mozduljon, ha ez megtörténik szólal meg.
- Káosz. Nagy hatalmat kaptál. A többiek már várnak, kövess.
Ezzel elindul, egy eddig még nem látott folyosón. A hangja hideg, és egyáltalán nem olyan mint ahogy korábban Pherollal beszélt. Ha Káosz követi a másik Lovast, akkor egy olyan felvonópanelra jutnak, amely virágzat szerűen összezárul körülöttük, megszilárdul, majd nem csak vertikális, de horizontális irányba is haladni kezd. Alig egy perc múlva megáll és ismét kinyílik. Egy terem közepére érkeznek. A terem maga igen nagy, legalább hatvan méter széles és kétszer ilyen hosszú, magassága szintén több tíz méter lehet. A terem közepén végén egy négyzetes magaslat van, mint egy kifutó, elnyúlóan, a végén pedig egy asztal szerű rész, keresztben a kifutóra, szintén elnyújtott, négyzetes, padlóból kiemelkedő rész, ahol nincsenek székek. A bal oldalon végig átlátszó a fal és rálátni a napfényes városra. A gyűlésteremben, a megbeszélési asztalnál már várakozik a többi Lovas. Mindegyikük testét fedi a szimbionta, így csak a vörös-fekete folyékony fém páncélzat látszik és az arcuk egy kis része, mindannyian hidegen, komolyan várakoznak. Háború, az operatív vezér, aki elméjével képes tudatot, érzelmet és kinetikus erőket manipulálni. Őrület, akiről Káosznak leginkább az jut eszébe, ahogy a lebegő deszkájáról két kézzel, kissé nyálazva antianyag bombákat szór. Mellette áll Lidérc, Demio, az Ász aki tíz évvel ezelőtt eltűnt miután felrobbantotta a Pride egyik kerületét, rendkívül veszélyes, azon felül hogy technológiatolvaj, mesteri szintű elmetrükkök használatában. Végítélet csak most érkezett a terembe és sétál a helyére, ő maga a vészterv, Káosz már ismeri az erejét valahonnan. Az helyen lévő egyetlen ülőhelyen maga a Főlovas foglal helyet. Könyökét a fém lapon támasztja és fejét a kezének dönti. Szökőár Káoszt egészen a már összegyűltekig kíséri, hogy elfoglalhassák helyüket.
- Remek, egy Káosz. - szólal meg Őrület először.
- Még egy Lovas. Egyre erősebbé válunk. Végzet indulj a megbeszélésre. Káosz próbára teszi a következő Lovast.
Adja ki a teljes egyenlőségre, és egyetértésre hagyatkozva a parancsokat, biztosan abban, hogy a két említett személy együtt működik majd vele. A Főlovas eközben maga elé teremt képeket, amelyeket ujjai mozdulataival lök arrébb és nézi végig mindegyiket. A képek ténylegesen képekként jelennek meg előtte, érinthető fizikai testben, majd ahogy félre siklanak, látszólag semmivé vállnak. Mindegyik kép egy embert mutat, a tényleges énjét, karakterét jellemző képét. Végül az egyiknél megáll és ujjával rábök. A képen egy fiatal nő látható, ahogy kissé tépett ruhában valamilyen járműben fekszik, előre dőlve, a kezeiből vér csorog. Hosszú fekete haja van, a mosolya széles, érezhetően élvezetből eredő, a tekintete valamilyen nyugtalanságot tükröz.
- Felteszem ő ígéretes.
Csak ennyit mond a Főlovas, enyhe, szinte megfoghatatlan ragadozói felhanggal. Bár senki nem mondja el Káosznak, tudja magától, hogy most lépett a Sivary abba a stádiumba, amikor minél több Lovasra van szükség. Utasítást sem kap, de Háború szavaiból már érezheti, hogy neki kellene kimennie és azt már tudja, hogy zajlik egy próba... A kép mellett a lány néhány adata is megjelenik, elsősorban a tartózkodási helye, az Európai Szövetségi államokban van. Jelenlegi formájában teljesen veszélytelen, a múltja érdekes, de nem fontos.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Michael Nikostratos on Pént. 18 Júl. 2014, 10:45

Miután leemeltem magam az asztalról, és biccentettem, Szökőár viszonozta a gesztust. Egyszerű köszönés, nincs rá több szükség. Körbenézve a teremben egészen másképp fest minden, most, hogy már tudom mi hogy működik, ismerem a technológiákat. Az agyam szinte belesajdul, ahogy a sok új információ mellett még a működési elv is végigfut a fejemen, csoda, hogy nem őrülök bele. Aztán megnyugodnak a gondolataim, és rájövök, hogy mennyire butaság volt ez az egész. Hiszen nem is olyan nehéz, nem bonyolult ahogy működik, sőt, annyira egyszerű... Csak máshogy kell megközelíteni a dolgot, nem a Zsarnok által az emberekbe nevelt gondolkodással. Ezért is van szükség ránk, hogy egy másik, könnyebben járható utat mutassunk.
Az Unió fővárosában vagyunk, a kontinens legszebb, és legfejlettebb városában. Ami hamarosan a Világ Közepe lesz, ha rajtunk múlik. Továbbra se mondok semmit, és továbbra se mozdulok. Minden amit mondanék, felesleges lenne, ahogy bármi amit tennék. Pherol valószínűleg próbálgatná az erejét, miközben euforikus állapotot érezne. Imádná, ahogy minden az ő akarata szerint történik. De én már nem Pherol vagyok, hanem Káosz. Számomra ezek a cselekvések gyerekesek, és feleslegesek. Nincs türelmem a felesleges dolgokhoz.
Követem Szökőárt, a felvonón pedig katonás feszességgel állok, magam elé nézve. Várom, hogy találkozhassak a többiekkel, izgatott vagyok. Hiába ismerem mindet, az erejüket, de személyesen mindig más. Ahogy megérkezünk a terembe, végignézek rajtuk, miközben akaratlanul is az erejüket társítom mindhez. Szökőár odakísér hozzájuk, én pedig továbbra is szótlanul követem. Őrület a maga módján köszön, de a többiek pontosan úgy viselkednek, ahogy hozzánk méltó. Megkapom az első parancsom, mire csak biccentek egyet. Biztosíthatnám, hogy megteszem, de felesleges lenne, hiszen már így is tudja. Átnézi a jelölteket, majd kiválasztja számomra a legmegfelelőbb jelöltet. Memorizálom a tartózkodási helyét, és néhány fontosabb adatot. Európai SZövetségi államok, messze a határainkon túl.
- Mikor induljak, és mivel menjek? - szólalok meg először a felébredésem óta. Bár sejtem, hogy a válasz az azonnal, mégse vagyok benne biztos, így inkább rákérdezek. Ha sejtésem bizonyossággá válik, akkor egyből megfordulok, és elindulok a jármű felé, amit kijelöltek használatra. Nincs miért időt vesztegessek.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Kedd 22 Júl. 2014, 13:52

~ Karakter: Pherol Tandes / Káosz; Helyszín: Sivary Város; Kaland: Lovasok ~

Háború a kérdésre egyenlő, mint Lovas-Lovas közti tisztelettel tekint vissza és válaszol.
- Dönts saját belátásod szerint. Szökőár kiigazít téged.
Többet nem mond. A mozdulatai, hangjának rezgése, mind azt a pusztító erőt érezteti, ami a nevében is érezhető. Szökőár önként csatlakozik Káoszhoz és indul el vele, ha nem dönt máshogy Pherol.
- Válogass kedvedre. Nemrég készültek el az új hajtóművel felszerelt gépek, a sztratoszféra határán is képesek ugrálni. Vadászgép, személyszállító, teherszállító, inváziós hordozó is van, vidd amelyik kényelmes, néhány perc alatt elérsz Európába. Ha annál is gyorsabb akarsz lenni, van működő teleportunk. Vihetsz katonákat is, a vörös hadsereg frissen képzett kommandósai már a szolgálatunkra állnak.
Bármit kér Káosz azt megkapja és a rendelkezésére bocsátják. Elsőnek egy katonai komplexumba kell mennie, ami lényegében egy, a felső város alján függő épület, amelyből tökéletes rálátás nyílik a város utcáira. Rajta áll, hogy mikor és hogyan indul. A célpont mozgását időnként pontosan tudja követni, de a jel szakadozik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Sarah on Hétf. 28 Júl. 2014, 02:39

A belső burkolat felépítése után megtörténik a külső elemek lecsatolása, mely ezúttal elenyésző eredményekkel jár. Az amorf ellenséges létforma a korábbi esetben történt eredményektől eltérően képes megfelelően gyors mozgást végezni ahhoz, hogy egy nehezebben újra páncélozható részen kapaszkodjon meg, azonban ez is benne volt a számításokban. Ahogyan a nyomásérzékelők jelzik a további problémákat a kiépített meghajtókkal kilövöm magam felfelé, kihasználván, hogy a kapaszkodási pontok jelentős részben megszűntek. Az eredmény pedig ezúttal sem várat sokat magára, a lény ugyanis a felsőbb légrétegek közelében nem képes tovább kapaszkodni. Ahogyan mondhatni elszakad a repülés közben begyűjtött sebességből és a légellenállásból számolom ki azt az erő mennyiséget ami a létformára hatással lehetett, ebből pedig tovább számolva a fizikai erőt amivel rendelkezhetnek az ellenséges egységek. Mind-e közben érkezik egy parancs is a harcmezőre való visszaéréssel kapcsolatban, melynek megérkezését, feldolgozását és végrehajtását azonnal rutinszerűen igazolom és a mellső végtagokat eredetileg megadott formájukban kezdem el újraépíteni, miközben a levegőben irányt változtatva megindulok a föld felé, valószínűleg biztonságosnak ítélt távolságban elhaladva a zuhanó ellenséges egység mellett melyet még a levegőben megjelölök célpontnak a hálózaton lévő egységeknek. A felszín közelébe érve hamar könnyen értelmezhető vizuális képet kapok az érkező erősítésről, a felállított barikádokról melyek hatékonysági mércéje az erőviszonyokat tekintve elenyészőnek tekinthető, valamint vizuálisan láthatóvá válik a kijelölt célpont is, melyen első megállapításra csupán néhány ellenséges létforma tartózkodik. A haladásom folyamatos és továbbra is hatalmas sebességgel történik, előre kiszámolt tökéletes röppályán a megadott objektumok felé. Megfelelő távról az egyik karomat tovább alakítva formálok belőle nehéztüzérségi energia ágyút, lassú fegyvert de a jelenleg általam ismert egyik legpusztítóbb hatásút, legalább is tíz méteres hatókörben számolva, mivel a rendszereket ellátó folyamatokat másolva, azt burkolt lövedékben megfelelő módon fenntartva valószínűleg lehetséges lenne ennek a városnak az eltörlése, valószínűleg, de nem garantáltan, erre viszont a parancs alapján nincs szükség. Megfelelően közel érve továbbra is a megadott pályán emelkedek biztos távra az objektum közelében, távol maradva a potenciális veszélyforrásoktól amíg külön vagyok a többi egységtől, majd pedig pár pillanatnyi számolás után az épület anyagait figyelembe véve és az ezek alapján meghatározott szerkezeti gyengepontokra nyitok tüzet a tartályokra, kiterjesztve az érzékelőket, felkészülvén arra, hogy ha támadás érne akkor a legjobb útvonalon képes lehessek azt elkerülni szükség esetén, mivel a mérések alapján kétes, hogy az amorf létformák képesek lennének a jelenlegi magaslatig eljutni, de arra már van bizonyíték, hogy képesek lövedékeket generálni és az egységek melyek az előzőeket követik mindig egy szinttel fejlettebbnek bizonyulnak.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Hétf. 28 Júl. 2014, 18:35

~ Karakter: Prototype ; Helyszín: Fejletlen területek ~

A központi parancsnak eleget téve Prototype egyedüli részfeladatba kezd a csatán belül. A bal karját rövid idő alatt képes újraalkotni majd azt a lehető legerősebb energiafegyverré alakítani. Ehhez a legfelelőbb technológia speciális kristályokat használ, hogy lézernyalábokat erősítsen fel és vetítsen egybe, ez az Obelix* technológia, amelyet külön a Feltámadottaknak fejlesztettek ki. A lehető legnagyobb harminckét kristályos ágyút alkotja meg, megfelelően alacsony magasságban megközelíti az objektumot, beméri a három leggyengébb pontot, amely a négy tartály találkozásánál van, majd tüzel. A lézernyaláb átcsap a téren, a következő pillanatban a négy tartály nagy erővel robban fel. A lángoszlop több tíz méter magasra emelkedik fel, kisebb lökéshullámot küldve előre. Különféle színekben égő lángcsóvák terítik be a környezetet, lerombolva a felállított barikádokat, kiiktatva számos folyékony fém egységet. Prototype néhány métert lökődik hátrébb, de a levegőben marad és a többi Feltámadott társa sem sérül meg az előre várt robbanástól. Az érzékelői ekkor a lángok mögül, közül további mozgást jeleznek. Két azonosítható alak lép fel a robbanás után maradt törmelékhalomra. Mindkettő ugyanolyan ismeretlen eredetű, élő folyékony fém lény, azonban csak a külső rétegük, belül azonosítható egy humanoid lény, nagy valószínűséggel ember, egyfajta gazdatest. A bal oldalon álló mozdulatlan marad, a jobboldali teste mintha folyékonnyá válna. Egy ideig áramlik, majd magához hasonló, korábban már látott önálló fémlényeket hoz létre. Rövid időn belül több tíz válik ki a testéből. Ez magyarázatot ad a korábbi ellenfelek eredetére. A Feltámadott sereg beméri az új ellenséges célpontokat, de már képtelenek támadni. Minden Feltámadott teste - köztük Prototypé is - hirtelen erős kinetikus erőhatást jelez és a fém amiből állnak, elkezd összeroppanni. A nagyobb gépek, főleg a lépegetők nem bírják ezt a terhelést és végzetes károsodásokat szenvednek, testük tizedrészére gyűrődik össze. Prototype belső, organikus része ekkor új ingert érez. A saját tudatában egy hang, egy parancs készteti a programnak ellentétes cselekvésre. Úgy érzi, muszáj megtámadnia a társait és végeznie velük.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Sarah on Kedd 29 Júl. 2014, 01:00

Ellenséges aktivitás végül nem mutatkozik vagy kerül az útba, így a célpont tiszta marad a támadás kivitelezése pedig zavartalanul lefolyik. A szerkezetből és anyagból adódó kiszámolt gyengék hamar bemérésre kerülnek, azokra pedig egyszeri tüzet nyitva az objektum megsemmisítésre kerül, eltörölve az ellenséges egységek jelentős részét de minimális kárt sem okozva a hálózatban lévő egyedeknek. A lökéshullám néhány méterrel hátra lök, de a korrigálás a levegőben egyszerű és hamarosan ismét stabil lebegés szerű állapot áll be miközben a szenzorokkal folyamatosan letapogatás alatt tartom a környezetet, felmérve az okozott károkat, melyek mértéke nagynak mondható. A felállított barikádok és épületek mind romokban, helyenként a kémiai összeállításnak köszönhetően több színnel rendelkező tűz, azonban az letapogatható ellenséges létformák száma zéróról hamarosan kettőre növekszik. Az azonnali alaposabb letapogatás után bizonyossá válik, hogy bár a felépítésük hasonló, az amorf felszín alatt egy külön biológiai összetétellel rendelkező, humanoid formával bíró létforma, feltételezhetően egy gazdatest helyezkedik el, melyről egyenlőre kérdéses, hogy saját akarattal rendelkezik-e. Az ellenséges egységek száma kettőről hamarosan jelentősebb növekedésen megy keresztül, újabb célpontokat biztosítva melyek ismeretében azonnal emelem a karomat, hogy tüzelhessek, de az utolsó pillanatban a rendszerek ismeretlen forrásból származó kinetikus erőhatást és az általa okozott károsodást jeleznek. A nagyobb testű egységek jelei hamar kritikussá válnak a hálón belül majd pedig megszűnnek, egyértelműen jelezve azok kihullását, a rendszerekben pedig azonnal egy vészkilövésre alapozott terv jelenik meg, plusz egy eleinte elenyészőnek tűnő ismeretlen, vagy inkább elfeledettnek tulajdonítható újabb hatás. Egy rég elfeledett inger a szerves részeken a gépezet mélyében, egy parancs ami erőszakkal ellent mond a géptől érkező utasításokra és annak átvágására kényszerít és melyet a rendszerek aktívan próbálnak tompítani, én pedig egy pillanatra mint Én két tűz között érzem magam, melyből hosszasabb harcból végül az engedelmesség magához vétele terén az új ingerből származó belső parancs győzedelmeskedik. Amennyiben képes vagyok mozogni a korábbi hatások ellenére úgy a hálózatban lévő egységek irányába fordulok majd pedig rájuk nyitok tüzet, a szerkezetüket ismerve a kulcsfontosságú, szerves részükre, bár a végtelen páncélzat fel van készítve a saját eredetű fegyverek ellen, amely egység nem rendelkezik különösen erősített burkolattal minimális, vagyis pontosabban elenyésző rá az esélye, hogy túléljen akár egy lövést. A feléjük fordított reakciómra számítok ellenséges fellépésre, azonban a hálózattól egyenlőre nem szakítom meg a kapcsolatot, mivel az azon beérkező információk alapján melyeket egymás felé közvetítenek előnyhöz juthatok a támadások logikus sorrendben és útvonalon felépített elkerülésében amíg valamilyen módon ki nem zárnak, vagy maga a rendszer fenyegetővé nem válik bármilyen szempontból és lecsatlakozásra nem kényszerít.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Kedd 29 Júl. 2014, 18:13

~ Karakter: Prototype ; Helyszín: Fejletlen területek ~

Prototype engedelmeskedik a szerves részei parancsának. A társait kezdi el célpontként kezelni és tüzet nyit rájuk. Nem ő az egyedüli, több más Feltámadott is más kiborgokat kezd el lőni. A számításai helyesek, a Feltámadottak rendszerei úgy lettek kialakítva, hogy ne legyenek képesek jelentős kárt tenni egymásban, de Prototype és a többi átállt Feltámadott akik egymásra támadnak kellő zavart okoznak a rendszerben, különösen az előbbi pusztítás után. Hirtelen a csata az amorf lényekről csak a kiborgok felé terelődik, ezzel időt nyerve a két humanoid lénynek. A központi hálózat egy ideig ignorálja Prototype hozzáférését, nem foglalkozik vele, próbálja felismerni és helyreállítani a hibát, majd az egyik pillanatban letiltja Prototype hozzáférését és bontja a kapcsolatot. Elszakadt a többi kiborgtól. Az egyik társával folytat éppen tűzharcot, mindketten energiafegyverekkel lövik egymást, kis hatékonysággal, főleg csak kitérnek és választámadást indítanak, kevés sikerrel. Kerülgetik egymást. Ekkor Prototype szerves részeit újabb inger éri, a kettő közül az egyik humanoid felől, olyat érez amit korábban nem, érzéseket. Most már le akarja győzni az aktuális ellenfelét, akarja és nem logikusnak találja a parancs alapján.
Időközben a test nélküli folyékony fém lények száma tovább növekedik és elkezdenek rátapadni a kiborgok, majd szétszedni őket.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Hétf. 11 Aug. 2014, 18:26

~ Karakter: Casper Vos / Rémálom ; Helyszín: Sivary Város ~

Rémálom az államügyek intézését végezte legutóbb. Az ausztrál államukat rendkívül gyorsan, nagy területeket szerezve létrehozták. Nagyrészt a szürke területekről áramlottak ide szegény és közepesen szegény emberek. Fel kellett építeni az új városokat, az új infrastruktúrát, kiépíteni egy gyorsan termelő mezőgazdaságot, erőműveket építeni. Erre még egy csapat Lovas ereje is kevés. A legnagyobb problémát az Ősi-Marsi technológia megismertetése az emberekkel, valamint az egyenlő társadalom kiépítése jelentette. Nehéz mindenkit ugyanannyi vagyonnal ellátni, ha naponta milliókkal nő a népesség. De a helyzet már határozottan jobb mint volt. Átléptek a következő fázisba, a Főlovas vezetésével kiválasztják a megfelelő személyeket akiket Lovassá tehetnek és ezzel is erőt nyerhetnek maguknak. Minden kijelölt személy története más, van köztük átlagos civil, a felszín alatt őrült tudós, vagy képzett katona, a Sivary alatt mindannyian hasonlóan hatékonyak lesznek. Mivel Rémálom már régebb óta Lovas, őt nem küldik ki hogy tegyen próbára másokat, az az újak feladata. Rá az állam vezetését szabták. Mégis ma a Főlovas, a többi Lovassal együtt magához hívatta őt a központi tanácsterembe. A főváros felett hatalmas fém lábazatokon áll egy másik, magasan fejlett felső város, ennek az alján, egy üvegkupolában van a tanácsterem. Innen belátható az egész lenti város. A hosszú fém asztalnál csak egy hely van fenntartva, a Főlovasnak, a többiek állnak. Szökőár nemrég hozta el Káoszt, aki bemutatkozása után máris azt a feladatot kapta, hogy hozza el a hölgyet akiből Vérfertőzés lesz. Ezután még kijelöltek egy ígéretes személyt, de későbbre halasztották. Végül Háború, az aktuálisan vezető pozícióban lévő fordul Rémálom felé.
- Sajnálom, hogy feleslegesen hívtunk ide. Visszatérhetsz a feladataidhoz.
Ezzel a jelenlévő Lovasok mind szétoszlanak, csak a szokásos Háború-Őrület páros marad a teremben. Ők egy globális méretű inváziót és egy tömegpusztító fegyverekkel vívott háborút terveznek egységek óta. Úgy tűnik ma Caspert folyamatosan feleslegesen járatták órákon keresztül, nincs igazán feladata. A hivatalban mint mindig most is várják őt.

//Ha valami nem világos, akkor kérlek olvass vissza, hogy Raten részén mi történt. Lényegében most onnan meséltelek ki téged, mert Rémálom eddig abban a helyzetben volt, szóval ez még nem kezdőposzt a hagyományos értelemben, hanem kimesélés az előző részről.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Dumb on Kedd 12 Aug. 2014, 01:13

A mondat végéig teljesen érzelem mentes arccal nézem a hátra maradt párost, majd szép lassan természet ellenesen lekonyul a szám amikor ők visszahajolnak a kis háborújukat tervezgetni. Kicsinyes célok, nekem rendet kell teremtenem ebben a káoszban. Míg amaz kint flangál Vérfertőzést kajtatva. Ezek a nevek se az igaziak már...
Lassan kifújok egy kis bánat aromájú levegőt és összeszedem magamat. Jelentéktelenné válok és kilépek a tanácsteremből. Mivel ők sem akartak különösebben szóval méltatni az ekvivalencia nevében nem magyarázkodok sokat kivételesen mielőtt lelépnék. Pedig kedvem támadt kifejeznem az érzelmeimet, de a csendnek nem a sok beszéd az ellentéte. Ha talán az egyikőjük mondott volna valami keveset és a másik csöndben maradt volna.
Nem vagyok benne biztos, hogy Háború magyarázata kvalifikálta a szituációt hasonló kezeléshez. Nem, valóban valószínűtlennek tűnik.
De amíg ők a háborúval tevékenykednek, örült kis terveket szövögetnek addig én visszatérhetek az álom melóhoz. Megalapozhatom a békét ennek a csodás, tarka népségnek. Mily megtiszteltetés, és milyen rég bírok ezzel a keggyel.
- Rémálom... - Köhögöm csak fel ahogy megnyomom a lifthívó gombot. Voltak idők amikor ha ezt az ember hősies szíve munka ruhában próbálta megtenni egyből megrohanták a rajongók. " Miért nem szaladsz le villámgyorsan, mint mikor..." Blabla, olyan szép a technika, szeretem a lifteket, meg a hidraulikus kanapét és a masszázs széket. Kéne az irodámba egy masszázsszék. Egy régi klasszikus darab. Hova lett a liftekből a zene?
avatar
Dumb
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 27
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Szer. 13 Aug. 2014, 21:11

~ Karakter: Casper Vos / Rémálom ; Helyszín: Sivary Város ~

A spirális felvonó azonnal megérkezik a gomb megnyomása után. A gomb maga is leginkább egy ruganyos felület, amit csak meg kell érinteni. Amikor senki nincs a felvonóban az közel hangsebességgel közlekedik, így érhet oda minden hívásnál hasonló gyorsasággal. Ahogy a kabin oldalra fordul és kinyílik bent láthatóvá válik a luxuskivitelű berendezés. Annak ellenére, hogy normál esetben a személyek csak másodperceket töltenek itt, kényelmes ülőhelyek, kellemes világítás van a kabinban. Belépve Rémálmot elfogja a Lovasokra jellemző magabiztosság, egy speciális, belülről áradó domináns érzés. Csak ki kell jelölnie, hogy hova szeretne menni, és a lift közvetlenül oda viszi. Nem csak szintek között vertikálisan halad, hanem képes eljutni más épületekbe, szárnyakba is a városban. A saját komplexuma, hivatala tűnik a legcélszerűbb választásnak, vagy a saját lakrésze. Akárhova is megy nemsokára megszólítják. A személyi asszisztense az, aki segít neki az államügyek intézésében. Katenis egy hordozható adattárolóval és vezérlőben a kezében áll.
Sivary Unió - Page 2 73h1s5
- Rémálom nagyúr! Összekészítettem minden anyagot a gazdasági elemzőktől és a monitorozóktól. A hatásköri témákat is előkészítettem, beszéltem a központi rendőrség parancsnokával. Tudják miért keresi őket, ha úgy dönt foglalkozik a kérdéssel.
A nő megjelenése és kinézete nem véletlen. A Sivary erre is igen sok időt és erőforrást áldoz, hogy a vezető pozícióba, fiatalabb, dekoratív egyéneket választ, a megfelelő képességek mellett. De ez nem képmutatás, az átlag polgárok körében is ingyenesek a fejlett plasztikai eljárások, sőt egyeseknél kötelező is. Az ide áramlott mélyszegény néptömeget minden erővel próbálják felzárkóztatni. Évek múlva szükség lesz rájuk. A kérdés amiről Katenis beszél már egy ideje foglalkoztatja Caspert. Részben a hatáskörét is súrolja, de kivitelezhető. A központi monitorozó figyeli az állam területén tartózkodó személyeket, elsősorban az életjeleiket, azokról mindig van kép, de figyelik minden mozgását, kommunikációját, beszélgetéseit, adatforgalmát, bejelentkezéseit, keresetét, mindennapjait. Az megfigyelést természetesen gépek végzik és a központi monitorozó emberei csak a gépeket ellenőrzik. Mindenről van információ, Casper előtt szinte már orwelli alaposság rémlik fel, az információkat mégsem terrorra használják. Balesetek, katasztrófák esetén használják az adatokat, az azonnali reakcióra, illetve a bűnözőket szűrik ki a társadalomból. A gazdasági hivatal is a fogyasztási információk alapján dolgozik. A vita tárgyát éppen a rendfenntartó erők képezek, nekik is biztosítani kellene valamilyen hozzáférést, hogy gyorsabban tudjanak reagálni és ne kelljen bejelentésre várni bűnesetek elkövetése után. Azonban a civil lakosság egy része - nem csak a potenciális alvilágiak - nem nézi jó szemmel, mert nem tudják mire használják az adatokat. A megoldás egyelőre nyitott, Rémálomra vár.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Michael Nikostratos on Pént. 15 Aug. 2014, 05:13

A kérdés természetesen felesleges, a döntés az enyém, hiszen ugyan úgy felelősségteljes tagja vagyok a Lovasoknak, mint bárki más. Háború szavai mégis mások, mintha minden szó, amit kimond, magában hordozná az erőt és akaratot, amit gazdája képvisel. Szökőár csatlakozik hozzám, nem ellenkezek, hiszen felesleges lenne, és céltalan. Jobb, ha van aki segít, nincsenek személyes érdekeim, olyanok mint az egó, vagy önérzet, ami miatt el kellene utasítsam. Közben elmondja az utazási lehetőségeimet, mire biccentek, és egy pillanatig gondolkodom. A gépek előnye, hogy amíg beérek a városba emészthetném az egész új helyzetet, lenne időm elgondolkodni, és felzárkózni a hirtelen eseményekkel. Viszont nem érzem, hogy szükséges lenne, valamiért mindenben elég biztos vagyok, és minden magától értetődő, ami a Lovasság misztikumát jellemezheti.
- Teleportal mennék, és jönnénk. – mondom végül Szökőárnak, és felmegyek a katonai komplexumba. Megállok a város látképe előtt, és magamba szívom, miközben a kezemben tartok egy vevőt, ami a célpont mozgását monitorozza. Néha nem ad pontos jelet, néha viszont megjelenik. Egy ideig tanulmányozom, próbálok valamilyen rendszert találni, hogy biztos pillanatban indulhassak, és egyből a célpontnál lehessek. Amennyiben találok ilyet, egyből teleportálok, ha nem, akkor viszont véletlenszerűen, egy megjelenéskor indulok.

Ahogy megjelenek, egyből a célpontot keresem a szememmel, és megindulok felé. Ha nem vett észre, akkor kinetikus energiákat manipulálva állítom meg, nem hagyom hogy távolabb mozogjon, egyedül a megfordulást teszem számára lehetővé, hogy meglásson. Ha nagy tömeg van körülöttünk, vagy kis terület, akkor elsöpröm az utunkból a felesleget, legyen az épület, tárgy, vagy élőlény. Arcom rezzenéstelen, leginkább csak a célpontra koncentrálok, a körülöttünk lévő dolgokkal maximum addig foglalkozok, amíg eltüntetem azokat az útból.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Szomb. 16 Aug. 2014, 03:16

~ Karakter: Pherol Tandes / Káosz; Helyszín: Sivary Város; Kaland: Lovasok ~

- Szolgáld ki magad. - mondja búcsúzúul Szökőár, majd a következő széles oldalfolyosóra fordul le. Káosz közben elér a katonai komplexumba, ahol a legtöbb ember elkerüli őt, vagy vele a konfrontációt. Teljes csendben, feszülten teszi mindenki dolgát. A jelet figyelve egy idő után látványossá válik, hogy a jel szakadozik ezért tűnik fel és el időközönként. Minta, rendszer nincs benne, egyszerűen a hullámok nem érnek célba. Ennek lehet az oka árnyékolás, amire kicsi az esély, vagy technológiák közötti szinkronizálatlanság, ami gyakori. A komplexumban a személyzet előkészíti a teleportot az utazásra, a következő jel helyére állítják be a célt, Káosznak csak be kell sétálnia. A teleport maga egy négyszögletes terem, hófehér, nem világító padlózattal és egyszerű barna, sima falakkal. A következő pillanatban már máshol van. A Sivary technológia nem csak magát a testet teleportálja de a körülötte lévő részeket is, a levegőt, egyéb anyagokat és a padló, talaj egy részét is. Ezzel megakadályozva az egymásba csúszó részecskéket. A teleportálás után Pherol egy városban találja magát.

//Folyatás: itt//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Dumb on Vas. 31 Aug. 2014, 22:05

Egy villámgyors utazás után szerencsére már meg is érkezem a lakosztályban, elengedem magam. Az asszisztens előtt már nem erőlködök, csak reflex szerűen egy otthonosabb formára változtatom a szimbionta megjelenését. Elenged kicsit, mintha egy elegánsabb pizsamában nyújtóztathatnám ki a tagjaimat. Majd egyből le is dőlök a kanapéra.
Pár gombnyomással intézkedek, hogy elkezdjen a teám készülni a konyhában. Nem fárasztom vele ezt a kis teremtést, hiába vagyok a pozícióban már ember emlékezet óta még mindig szeretem magam csinálni. Legalább ezt, mint a régi szép időkben. Így fel is teszem a lábamat a dohányzó asztalra, miközben fülei nőnek a mamuszomnak, de azután fél szemmel a lányra nézek.
- Kapcsolhatod őket, de ne csak a rendőrséget, kérem az egyik vezető rendszergazdát is. - Elgondolkodtató a téma, mindenképpen, de azt hiszem láttam már elég rezsimet megbukni ahhoz, hogy ne legyen kétséges a választás.

„Aki feladja az alapvető szabadságát az átmeneti biztonságért, az nem érdemel se szabadságot, se biztonságot."

Elmosolyodok magamban, Ben még egy másik kor gyermeke volt, ahogy kinézek a város felé el sem hiszem, hogy ezt a mondást milyen sokáig emlegették az iylen ügyek kapcsán. Az aktivisták, a kis galamblelkű idealista banda. Csak mert nem tudnak megbízni egymásban két percig.
De mi most egy új világot teremtünk drágám, ilyen még nem volt soha.
Egyelőre még egy Rémálom.
avatar
Dumb
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 27
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Kedd 02 Szept. 2014, 00:01

~ Karakter: Casper Vos / Rémálom ; Helyszín: Sivary Város; Kaland: Lovasok ~

Casper kényelmesre változtatja a testén a szimbiontát és elhelyezkedik a régies berendezkedésű szállásán. Katenis kissé feszengő módon, kényelmetlenül figyeli a felettese tetteit, aztán nekilát a parancsok teljesítésének.
- Azonnal intézkedem. - gyorsan a füléhez kap és kissé elfordul - Kapcsolják azonnal a rendőrség főparancsnokát és a monitorozóból a főrendszergazdát. Most azonnal. Egy audiokonferenciát szeretnék. Igen, köszönöm.
A megjelenítőn két kisebb lapos ablak jelenik meg. Alatta a rendőrség és a monitorozó parancsnokának alapadatai, amelyek igazolják őket. A vékony egyenes vonal formázódni kezd, kivetítve a hallható hangokat.
- Üdvözlöm önt Rémálom nagyúr! - köszön be először a rendőrparancsnok.
- Tiszteletem Rémálom úr! - kapcsolódik be utána a rendszergazda.
Egyelőre csak audiokonferencia, Katenis az otthoni környezet és kényelmes elhelyezkedés miatt nem akart látványt is, de persze ezen Rémálom bármikor változtathat. Mind a három ember csak arra vár, hogy az utasításait teljesítse, maguktól egyelőre nem mernek kezdeményezni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Dumb on Szer. 03 Szept. 2014, 23:15

Megvan az előnye annak, hogy nincs videó közvetítés. Nem látszik ahogy lassan elmosolyodom fáradtan és hátrébb dőlök a köszönésük után. Csak pár másodperc csupán, nekik jelentősége van ennyi időnek is. Én pedig szinte érzem, hogy zavarban jönnek a köszönés utáni csendben. Kivárom, veszek egy mély levegőt és megpróbálom gyorsan megoldani a kérdést.
- "Nem szabadság az, ha az ember nem takarítja el a saját piszkát. Egyetlen állatnak sincs több szabadsága, mint a macskának, s az is eltakarítja a szemetet. A macska a legjobb anarchista." - Mondom kényelmesen még, mint mikor a bölcs tanácsadó egy mondattal válaszol minden feltett kérdésre. Okító hangot megütve, elnyújtva de nem húzva a dolgot. Csak, hogy mindenképp megérthessék a lényegét.
- Uraim, nem engedhetjük, hogy elmacskásodjon az unió és elvakult liberalizmus nevén veszélyeztessük a polgárokat. De van megoldás arra, hogy mindenki boldog legyen. - Kezdem kicsit ünnepélyesebb hangot megütve, bár tudom, hogy nem tartom annyira a lovas távolságot az emberekkel szemben. Valamiért sosem éreztem kielégítőnek, hogy  a felsőrendűségem érzékeltessem minden lélegzettemmel.
- Korlátozott hozzáférést szeretnék a rendőrség részére kiutalni. Összekapcsolva egy felismerő programmal, ha azonosítanak egy gyanúsítottat hozzáférhetnek az aktáihoz. Szigorú írásvédelemmel ellátva, nem másolható, nem módosítható közvetlen általuk. Sajnos nem megoldható, hogy lassan egyre több adathoz férjenek hozzá, de remélem ennek a szabályozását a rendőrfőnök úrra bízhatjuk. Remélem nem kell csalódnom önben, kényelmetlen lenne. Illetve a megfigyelő rendszerhez is megkapják a felismerővel ellátott hozzáférést. De nyitott hozzáférést nem adunk ki önöknek. Ha szükségesnek érzi a rendőrfőnök úr még felállíthatunk egy ellenőrző bizottságot a különleges hozzáférések kiutalására, ahol elegendő gyanúra okot adó bizonyíték benyújtásával kaphatnak hozzáférést bizonyos aktákhoz. - Nyugodtan vázolom a megoldást, közben magam előtt reflex szerűen gesztikulálok, mintha egy holo kivetítő előtt mutogatnék.
- Nyugodtan fejezzék ki a véleményüket uraim.  - Teszem még hozzá utána, majd elindulok a teámért. Nem akarom, hogy a kislány nyúlkáljon hozzá. Kezelgesse csak a kis tabletjét.
avatar
Dumb
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 27
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Kedd 09 Szept. 2014, 20:08

~ Karakter: Casper Vos / Rémálom ; Helyszín: Sivary Város; Kaland: Lovasok ~

A tea időközben elkészül, Rémálom lassan a pulthoz sétál és elveszi az átszűrt italt, amelyet már csak ízesítenie kell mesterséges illetve természetes eredetű anyagokkal. A kommunikáció közben folyamatosan működik. Elsőként a rendőrfőnök hangja hallható a lakásban.
- Uram köszönöm a készségességét. A lehetőség sokat segít a bűnözők elfogásában, rendszabályzásban. Ha jól értem, bárkit aki körözött nyomon tudunk követni... amíg nem megy olyan helyre ahol nincs technológia. Annyi ideje nem is lesz, de ez csak a végrehajtás uram. A bűnmegelőzésre nincs erőforrásunk. Utólagos engedéllyel nem igen tudjuk kiszűrni a rablókat, tolvajokat, gyilkosokat a társadalomból.
Fejti ki a véleményét, katonás nyugalommal és racionalitással, praktikus nyugalommal. Viszont az is érződik, hogy nem lehet túl intelligens a szakértelmén kívül. A rendőrfőnök után a rendszergazda következik.
- A feltételek adottak uram. Meg kell írni programnak a rendőrség által használt alhálózatot, ahhoz grafikus felületeket, be kell programozni a korlátozott hozzáférést és hogy mi alapján korlátozzon. Meg azt is mi alapján szűrjön. A megfigyelést mesterséges intelligenciák végzik. Emberi erő ennyi személynél szóba se jön. MI-be nem nyúl bele senki szívesen nagyúr. A legegyszerűbb az ha néhány programozó gyárt egy külön korlátozott hálózatot és felületet a rendfenntartóknak. Maximum öt napot kérek erre, teszteléssel együtt.
Miután kifejti mindkét férfi a véleményét újra beáll, egy már nyugodtabb csend. Közben Casper akár az egész lakását be tudja járni. Katenis lopva figyeli minden mozdulatát, hátha tud valamiben segíteni, mivel eddig csak tétlenül állt. Akárhol is van Rémálom a lakásán belül az egyik pillanatban különös dolgot lát. Egy két lábon járó, emberien mozgó, tökéletes emberi csontvázat. Mintha egy rémálomból lépett volna ki a valóságnak ellentmondóan a csontok maguktól együtt maradnak, még az ízületek is megvannak és élőlény szerűen mozognak. A csontváz jobb kezében tartva felemel valamit, egy teába való fűszert, aztán Casperre "néz" és oldalra biccenti a fejét. A következő másodpercben már nincs ott, mintha ott sem lett volna soha, a fűszer pedig a helyén van.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Dumb on Kedd 16 Szept. 2014, 22:37

Kényelmesen áztatom a vizemet a az ind recept szerint, mikor is szembe jön velem egy furcsa jelenés. Egy pillanatra megállok a mozdulattal, de nem szólal meg, nem tesz semmi különösebbet, épp csak felemeli a karja maradékát és távozik. A következő pillanatban folytatom a mozdulat soromat a teám kavargatásával, felteszem egy polcra a filtert és visszatérek a nappaliba, hogy válaszoljak az úriembereknek.
- Előzetes szűrés a bevándorlásiakhoz tartozik, a bűn ellen pedig nem léphetünk fel mielőtt megtörténne. Mi ennél jobbak vagyunk, korlátozhatjuk a fegyverek hozzáférhetőségét, ezzel kapcsolatban hajlandó vagyok vitát nyitni. Illetve a felfüggesztettet kapott bűnözőink kaphatnak monitorozást. - Válaszolok még a rendőrfőnök probléma körére, majd gyorsan hozzá teszem még a rendszer gazda felé.
- Köszönöm az együtt működését. Még maradjon vonalban a következő kérdéskör végéig. De az eddigiek alapján kiadhatja az utasításokat. - Jegyzem meg nyugodtan, majd mielőtt gondolkoznék körbe nézek. Először mert keresem a kis játékbabám, utána meg megnézem nem-e kószál még itt a csonti. Megkérdezném mit keres. De előbb:
- Megtenné, hogy előkeríti a fegyverviseléssel kapcsolatos jogszabályainkat és a hozzájuk csatolt használati/viselési statisztikákat? - A nevét elfelejtettem hirtelen, de megtartok egy marék illemet még a beszélgetésben. Régi szokás, még egy mosolyt is villantok, majd belehörpintek a teába.
Hosszú nap elé nézünk.
avatar
Dumb
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 27
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Szer. 17 Szept. 2014, 22:07

~ Karakter: Casper Vos / Rémálom ; Helyszín: Sivary Város; Kaland: Lovasok ~

A rendőrfőnök az újabb intézkedéseken valószínűleg meglepődik mert hümmög egyet talán önkéntelenül és kifújja a levegőt.
- A felfüggesztett ítéletet kapottak monitorozása nagyon hasznos rendelkezés lenne öntől uram. Nem kell a bűn elkövetése előtt lépnünk, az már megtörtént egy ilyen személynél, csak figyeljük hogy ne okozzon több kárt. A fegyverek korlátozásánál komolyabb intézkedést nem is említhetnék.
Casper tudja, hogy az állam jelenlegi helyzetében nagyon jó lépés lehetne a fegyverek általános viselésének korlátozása, ugyanakkor kockázatos is. Sok minden áll vagy bukik a közlésen. A Sivary területeiről a világ több részéből áramlott a lakosság, a Pride-ból, a szürke területekről, Dél-Amerikából és máshonnan is, egy új élet reményében. A lakosság legnagyobb része fegyverrel rendelkezik és már megszokta hogy meg kell védenie magát. Ha a megfigyelő rendszer mellé fegyvertilalom is életbe lépne civil területen az még nagyobb biztonságérzetet adhatna a tömegeknek. Azonban nem megfelelő kommunikáció esetén úgy is felfoghatják az intézkedést hogy a Sivary védtelenné akarja őket tenni, és elvenni a nagy értékű fegyvereiket. Háború valószínűleg alkalmas lehet egy propagandára.
- Értettem nagyúr. Intézkedem.
Válaszolja a rendszergazda is valamivel később. Nem áll neki azonnal utasításokat osztani a beosztottjainak, a rendszergazdák munkája nem igényel olyan nagy sietséget, főleg fejlesztés esetén, az a pár perc vagy óra nem számíthat sokat. Már nincs dolga de a férfi tovább várakozik ahogy azt Rémálom kérte. Közben a Lovas körül tud nézni a szobában. Katenis még mindig ugyanott áll, kérdéses hogy látta-e ugyanazt amit ő. A csontváz ugyanakkor már nincs sehol.
- Természetesen. - válaszolja gyorsan - Mindjárt előkeresem.
Nem sokkal később Rémálom már a kezében érezheti a virtuális dokumentumot. Harminchat oldalon keresztül részletezve a fegyverviselést és használatot, tömören de minden részre kitérve. Bárhol lehet fegyvert viselni a felső városon kívül, a használat csak indokolt esetben legális, legtöbbször tiltott. A fegyverek önvédelemre szolgálnak a lakosságnál és elrettentő erőnek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Miller lányok on Pént. 24 Okt. 2014, 12:34

//Előzmény: Fertőzött területek//

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~
Az adatok megvoltak, most hihetetlen mennyiségűt sikerült összegyűjtenie Haley-nek hála annak, hogy a gépe mindent szkennel és mindenről adatokat gyűjt. Most csak a legfontosabbakat nézte meg, az összes többi bőven elég lesz akkor, amikor hazaérnek Indonéziába és majd egy teljes éjszaka, vagy több is az adatok elemzésével fog eltelni. Főleg, hogy ezek olyan adatok voltak, amiket egyébként nem Flottásként meg sem kaphatott volna. Más kérdés, hogy ezeket saját maga szerezte és nem Maniac-től kérte le, így talán senki sem koppinthat miatta az orrára. A levett képeket azért gyorsan megnézte, a térképeket, hogy miket lehet tudni, látni errefelé, ekkor szerzett tudomást a föld alatt elhúzódó kiterjedt komplexumokról, városokról is, amik még ott voltak. így most már, hogy az egész kontinensen felett végigment, ahol a Sivary unió húzódott már volt képe arról, hogy mekkora haderővel rendelkezett az állam és a földalatti létesítményeknél sem volt katonaként olyan nehéz kitalálnia, hogy miket tarthattak ott, csupán a méreteikből való következtetés alapján. Amíg a lassulást és a landolást intézte az adatokat átmentette, átmásolta a kommunikátorára is, hogy azon is meglegyen, hogyha minderre szükség lenne a későbbiekben. Végül sikerült egy olyan kisebb helyet találnia, ahol letudta tenni a gépet, amit meg is tett. Az egészet még mindig álcázta, nem akarta, hogy bárki megtalálja a gépet. Már csak azért sem, mert az HPI-s szabályszegés lett volna, mert nem kételkedett abban, hogy mindenkit kicsődítettek volna, ha rájönnek, hogy egy HPI-s gép is van itt és ha kellően balgák, akkor próbálták volna azonnal megfejteni a működését és lefoglalták volna. Amilyen állam volt ez könnyedén kinézte belőlük, hogy megtennék. Amint landoltak kiszállt a gépből és kiengedte Wintert is, ott pedig lehajolt hozzá és egy nyakörvet tett a nyakára. A farkas felmordult, láthatóan nem tetszett neki.
- Gondolj a rákokra, amiket vacsorára kapsz majd – mosolygott a farkasra.
~ De csak miattuk engedem a nyakörvet. Én szabad farkas vagyok. ~
- Igen az vagy – mondta halkan. – Akkor most tessék a porban meghemperegni, hogy koszosnak nézz ki. Ez szegény környék, a hófehér bundád nagyon kilógna.
~ Csak a rákok miatt ~ morgolódott tovább. ~
Ezzel Winter fogta magát és elvágódott a homokban és belehempergőzött mindaddig, amíg a hófehér bundája nem lett szürkés színű a kosztól és homoktól. Haley ugyanezt tette és a haját, arcát, ruháját koszossá tette. Ha itt szükséges volt, akkor koncentrált arra, hogy a szervezete ne szívja fel a bőrére kerül koszt, mert a túl tiszta bőre főleg, hogy kintről jött túlságosan is feltűnő lenne. Ha szükséges volt, akkor még egy koszosabb rongyot, terítőt is kivett a gépből és azzal takarta körbe magát, amit még az Ismeretlen Birodalomból hozott, amikor ott volt. Amint mind a ketten megvoltak az álcával, akkor a gépet továbbra is álcázásban, láthatatlanul hagyta, majd keresett egy nagyobb ágat, hogy azt dobálhassa Winternek és így vele együtt elindult a város irányába.
~ Próbálj figyelni és észrevenni dolgokat, de próbálj természetesnek tűnni, ne akarj okosabbnak látszani, mint egy kutya lenne. ~
~ De én mindig okos vagyok ~ mondta. ~
~ Tudom, de most ne legyél annyira kérlek, és ezt pedig hozd vissza! ~

Ezzel fogta az előbb talált botot és elhajította, nem túl messzire, mert nem akarta, hogy erősebbnek lássák, higgyék, mint ami egyébként. Winter csak leült és nézte a botot, majd lelkesen megcsóválta a farkát és Haley-re nézett nagy szemekkel.
- Na, hozd vissza! – nógatta az állatot.
~ Hozd vissza te, az szórakoztatóbb. ~
Felsóhajtott Haley és intett a farkasnak, hogy csatlakozzon hozzá, így egymás mellett haladtak a város irányába, hogy megérkezzenek oda, ha lesétálták ezt a pár kilométeres távot békés, kellemes tempóban. Közben Haley végig figyelte, nem túl gyanúsan a környéket, hogy mit vesz észre, hol lát meg először embereket.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivary Unió - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Pént. 24 Okt. 2014, 15:45

~ Karakter: Haley Miller; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~

Haley lezárja a gépet és álcázza azt. Lassan az egész jármű láthatatlanná és érzékelhetetlenné válik, olyan szinten hogyha Haley nem tudná hogy ott van, ő maga sem lenne képes meglátni a szurdokban a gépet. A porban könnyen össze tudja koszolni az arcát és a haját, mivel ez szilárd szennyeződés a bőre nem bontja el az anyagot, a szakadtabb ronggyal pedig könnyen körbe tudja magát tekerni. A farkas ugyanilyen könnyen össze tudja koszolni a fehér bundáját. Ezután Haley és Winter kényelmes tempóban kezd el sétálni a város felé. Hosszabb időt vesz igénybe ugyan de lassan megérkeznek. Az utolsó kilométeren Haley éles látásával már lát emberi alakokat mozogni a város határában. Odaérve már látszik ahogy a homokot egy egységes fémes, plasztik köves alap váltja fel. Ebből emelkednek ki a házak sorban. Távolabb építkezések látszanak, valahol kell lennie egy nagyobb ipari telepnek is, a tornyai innen látszanak. Az utcákon átlag ruházatú emberek járnak, egy részük fegyverrel másik részük fegyvertelenül. Az utakon átlagos lebegő vagy kerekeken haladó járművek mennek. Nagyon alacsony sebességgel, valószínűleg ez korlátozva van. Amennyire látja az emberek különfélék, jól megállapítható ki honnan érkezhetett, a Pride, Európa, Afrika vagy a világ más területeiről, helyi ausztrálok is sokan vannak. Más a kinézetük és különféle nyelveket is használnak, de egyébként átlagosnak mondhatóak. Szegényt nem lát eddig közöttük Haley. Most éppen azzal tűnik ki, ahogy ő maga kinéz és Winter is. Néhány férfi utána néz, vagy a nincstelen megjelenése miatt vagy a még így is tökéletes birodalmi külseje miatt.
A közterületeken mindenhol kisebb-nagyobb táblák jelzik hogy a területen szenzoros megfigyelés zajlik ami alkalmas folyamatos kép és hangrögzítésre. Az egyik kivetítőn vörös háttér előtt az egyik Lovas, Háború látható, ahogy valamiről beszédet mond. Valószínűleg nem élőadás, mivel nem sokan figyelnek rá. A város maga és a teljes népesség is közepesen fejlettnek mondható.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Miller lányok on Szomb. 25 Okt. 2014, 10:04

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~
Haley ezért szerette a Birodalmi technológiát, kissé ugyan árulásnak érezte, hogy így viszonyult mindehhez, de szükséges volt a munkájához. Ha nem lett volna ennyire tökéletes, akkor soha sem tudta volna normálisan megfigyelni az állatokat saját természetes körülményeik között. Miután a gép eltűnt visszanézett a helyére, majd tették meg az álcázást, hogy úgy induljanak be a városba. A kis közjáték után, hogy Winter éppen a buta kutyát játssza lassanként meg is érkeztek a város határához. Mivel most nem élesítette ki az érzékeit, így csak az utolsó egy kilométeren belül vette észre a mozgó alakokat. Ahogyan megérkeztek szépen lassan az egész város hirtelen kezdődött, semmi átmenet a pusztaság és a város között, a talaj hirtelen fémből lett és házak is megjelentek. Nem volt meg a külvárosi hangulat az átmenettel, hanem vadon és civilizáció éles határát látta itt. meglepte az archaikusság, hogy földön közlekedő járművek is voltak itt, amik lassan haladtak csak. Vajon ilyen lehetett az élet a Zuhanás előtt? Tudta, hogy élt előtte, de tényleg nem érdekelte soha sem az, hogy mi lehetett akkor, ő már utána nőtt fel Hope-al együtt, így nekik ez a világrend volt az otthonuk, ez szabta meg az életüket. Az első, amit kiszúrt, hogy iszonyúan kilógott a tömegből, már-már kellemetlenül is, azzal, hogy szegénynek öltözött. Az adatok közt ez szerepelt, hogy a szegények költöznek be, azok pedig nem lesznek középosztálybeliek egyik csapásról a másikra. Úgy tűnt, hogy jelen esetben mégis és minden ellentmondott a „természet törvényeinek”. Azt sikeresen kitudta szúrni, hogy ki honnan érkezett, meglepte, hogy a Pride-ból is sikerült jópár személynek elszabadulnia, de voltak itt Európa, vagy éppen Afrika más területeiről származóak is. Mi volt ebben a helyben olyan, hogy ennyire vonzotta az embereket? Fegyvereket látott, ezen nem lepődött meg, az lett volna furcsa számára, ha nem lát effélét. Azt, hogy sokan megbámulták őt, főleg férfiak már teljesen képes volt kizárni, az elmúlt ezer évben megtanulta, ha a HPI-n kívül mozgott a férfiak zöme a nyálát csorgatta utána. Haladás közben csatornát nyitott Maniac felé.
~ Módosítsd az általános leírásodat, mint tudós teszek a Sivary-ról bejegyzést. A külső területeken vagyok, megszokott minden államnál, birodalomnál, hogy az adott régió legkülső területein a szegények élnek, hogy ők essenek el elsőként egy támadásban, mert értük soha sem kár. De ez esetben a Sivary-nál egy efféle kis városban, annak ellenére, hogy az egész Unióba a szegények érkeznek nyomát sem látom a szegénységnek. Mindenhol építkezések vannak és az emberek középosztálybelieknek tűnnek ruházat alapján, ahogyan az épületek is. Az okát egyelőre nem tudom, de célom kideríteni. ~
Haladás közben próbált magabiztosnak tűnni, de azért minimálisan elveszettnek is, így is-úgyis látszott rajta, hogy először van itt, de már tudta, hogy mit fog mondani majd. Figyelt arra, hogy mit mondanak mások, miről beszélgetnek egymással. Winterre a városban már tett pórázt is a nyakörvre, hogy így vezesse őt, ne okozzon riadalmat az, hogy egy kutya szabadon mászkál mellette. A közterületeken látta a jelzést, hogy felveszik, ami itt történik, közben a tekintetével terminált keresett, hogy azon majd további dolgokat olvashasson el és persze az álca miatt valamiféle okmány, vagy éppen regisztrációs irodát keressen, mintha le szeretne itt települni. Az egyik helyen végül holografikus kivetítőnél meglátta az egyik Lovast, a feltöltések szerint Háborút, amint itt körbenézett látta, hogy kevesen figyelnek csak a szövegre és az egész mondandóra, így logikusnak tűnt számára, hogy mindez csak lejátszás, lehet, hogy végtelenített ciklusban, mint ahogyan a Pride-ban Uvan Strupz szokta csinálni mindenhol. De mivel saját maga, sem Winter nem hallotta még, hogy Háború, vagy a Lovasok milyen filozófiát terjesztenek, ami miatt ennyi ember jön ide, így adott egy esélyt arra, hogy ezt megtudja. Kissé távolabb állt meg a kivetítőtől, de úgy, hogy még mindent tökéletesen halljon és figyelni kezdte az adást, hogy miről is szólhat mindez.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivary Unió - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Szomb. 25 Okt. 2014, 21:57

~ Karakter: Haley Miller; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~

Haley kérésére Maniac megnyit egy dokumentumot amibe minden módon rögzíti az adatokat, amiket gondolatban diktál Miller a Mesterséges Intelligenciának. Mind írásos, mind gondolati és audio módon megmaradnak ezek az információk, ha képzel hozzá képeket is azok is később előhívhatóak. Ahogy hallgatja az utcán lévők vagy a napi illetve jövőbeli terveikről beszélnek, vagy őt beszélik ki a háta mögött, hogy milyen csöves és nem ide illő, vagy éppen annak ellenére hogy kicsit piszkos mennyire kellemes társaság lenne egy fürdő után. Lényeges információról csak kevesen beszélnek az utcán, mivel az nem olyan népszerű téma. Ami kiderül, hogy a helyiek szeretik hogy ennyi mindent kapnak a Sivarytól és még furcsa nekik egyelőre ez az államforma. Egy nagyobb térkép mellett automatát is talál Haley amit információszerzésre tud használni, azonban egyelőre a kivetítő előtt áll meg. A képen elsősorban Háború látható, mellkastól felfelé a szimbionta páncélzat nélkül. Átlagos kinézetű rövid barna hajú, birodalmi férfinek tűnik. Nem teljesen tiszta a kép, egy minimális vörös szűrű van rajta, hogy fokozza a hatást, ahogy a hang sem tiszta, a háttérben halkan aláfestő zene hallható. Háború mögött képek, mozgóképek láthatóak, bár a nagy részét ő maga kitakarja lehet sejteni mi van a képeken. Menetelő emberek, városok, gyárak, egyéb objektumok.
... Elfelejtettek titeket. A világ legnagyobb államai mind cserben hagytak titeket. Az Ismeretlen Birodalomban ugyanúgy mint a Rocksolidban és a Szövetséges Unióban a szegényeket elnyomják, eltiporják megfojtják. Elveszik a lehetőséget tőlük mindentől, lenézik azt aki szerencsétlenebb náluk. Nem számít melyik oldalon állnak mind ugyanolyanok. Hamarosan rá kell jönniük, hogy mekkorát tévedtek a lakosaikkal kapcsolatban. A Sivary nemsokára feltűnik a térképeiken.
Sem az elejét sem a végét nem sikerül Haleynak elkapnia, csak a közepéből egy részletet Háború beszédéből, amikor észreveszi, hogy fegyveresek közelednek hozzá. Két páncélos sétál mellé az utcán.
Sivary Unió - Page 2 M7baf6
- Láthatnám az iratait asszonyom. Netán eltévedt?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Miller lányok on Vas. 26 Okt. 2014, 17:13

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~
Haley nem először csinált ilyen dokumentumot, lényegében a saját kutatását is így végezte és ezeket adta ki a végén könyv formában, így már egészen rutinosnak számított az adatok „jegyzetelésében”. Természetesen mint mindig képeket is gondolt, konkrétan mintha lefényképezte volna a környéket és amit látott azokat illesztette bele a jegyzetbe és dokumentumba. Ha majd otthon lesz teljesen nyugodt körülmények között, akkor még utólag szerkeszti, hogy még professzionálisabb legyen, pótol bele, illetve majd a nem szükséges részeket kiveszi belőle. akár cikknek is kiadható lehet majd, vagy pedig könyvnek a többi létező birodalom kulturális része mellé. Ez az egész kellően izgalmas volt a számára az elmúlt jó pár évszázadban mióta visszavonult a Flottától és a Földet járta antropológus még soha sem volt. Így még gondolatban lejegyzetelte, hogy lát fegyvereseket, fegyvertelen polgárokat, hogy nincs szegénység, hogy a járművek mire hasonlítanak, hogyan közlekedhetnek. Miről beszélnek, leginkább az államot érintően, behatóan belement, hogy saját maga mit tapasztal ezen a helyen, miket lát. Hallotta a beszélgetéseket, a rá tett megjegyezéseket, Winter pedig néhányszor, ha ezek hallhatóak voltak és egyértelműen őket nézték és beszéltek róluk, akkor azokra rá is morgott, de mint egy jó házőrző ő maga is jól játszotta a szerepét és nézelődött, szaglászott, ahogyan azt valóban egy kutya tenné egy teljesen új környezetben. Végül talált egy nagyobb automatát, terminált, amin majd információkat tud szerezni, de előtte még a Lovas beszéde is lekötötte. Meglepetten és csodálkozva hallgatta, ez is hozzátartozott a szerephez, amit pedig hallott belőle azt ugyanúgy rögzítette és „diktálta” Maniac számára, hogy a mesterséges intelligencia ezt is jegyezze a saját mappájába. Sajnos nem hallotta az egésznek az elejét, de a beszéd igencsak propaganda szövegnek tűnt, amivel igazából mélységesen egyetértett. Tényleg elnyomták a szegényeket és azokat otthagyták meghalni, vagy épp nem jutott rájuk pénz és még sorolni lehetett volna, de ez a hely, ha tényleg azt szolgálta, ami a híre volt, nem volt csoda, hogy ennyien jöttek ide új életet kezdeni. Azt pedig, hogy hamarosan feltűnnek a térképen, ebben nem is kételkedett, főleg hogyha ledobják azokat a bombákat, amikből bizonyára még sok van. Azok után, hogy a felsorolt országokat, birodalmakat hallgatta a rossz érzése csak nőtt, hogy nem egy helyre akarnak bombát dobni, hanem sok másikra is. Katonailag az lett volna a helyes, hogy megfélemlítsenek mindenkit. Még hallgatta volna tovább is, de erre nem maradt ideje, mert két katona tűnt fel. A láttukra Winter elsőre rájuk morgott, majd remekül adva a kutya szerepét farkát behúzva halkan nyüszítve bújt be a gazdája háta mögé és lapult le a földre. Haley megilletődött arckifejezéssel mérte végig a páncélos katonákat, de közben tapasztalt katonaként nézte őket végig, felmérve, hogy mivel rendelkezhetnek és mi lehet a gyengéjük a páncélban.
- Ami azt illeti igen, eltévedtem – mondta szándékosan kelet-ausztrál akcentussal, kissé zavart hangon. – Irataim sajnos nincsenek, szinte mindenemet elvesztettem… úgy hallottam, sokat beszélnek erről a helyről, hogy befogadnak menekülteket, akik új életet szeretnének kezdeni. Egy…
Itt elakadt zavartan a hangja, szándékosan elpirult és lesütötte a szemét, mintha tényleg zavarta és szégyellte volna, hogy ilyen öltözékben van és így kellett bejönnie a városba.
- Egy regisztrációs irodát, vagy hivatalt szerettem volna keresni, hogy menedékjogot kérhessek – mondta. – Esetleg önök tudnának ebben segíteni és elkísérni oda? Végtelenül szégyellem és röstellem, hogy ennyire koszosak vagyunk és így kellett bejönnünk önök közé.
Egy reménykedő pillantást vetett a két katonára, hogy mit is fognak mondani, tenni. Mivel sajnos az arcukat nem látta, így a szemükben, arcvonásaikban sem tudott olvasni, ezért kénytelen lesz majd arra figyelni csak, hogy a szavaikat miként mondják, ha válaszolnak neki. Még Winter is felnézett Haley lábai mellől és jó kutya révén néhány pillanatra megcsóválta a farkát, majd visszahelyezte a fejét a maga előtt levő mancsaira.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivary Unió - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Bishop on Csüt. 30 Okt. 2014, 01:10

~ Karakter: Haley Miller; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~

Haley katonai szemmel könnyen felméri a két páncélost. A páncélzat maga fejlett, csak az alapvető minden földi teljes testes testpáncélra vonatkozó hibák érvényesülnek. A sisak zártsága miatt a fegyver közvetlen vállhoz, szemvonalba emelése nem célravezető, ezért komoly célzórendszerrel ellátott fegyverzet és beépített páncélos célzórendszer szükséges a nagyon pontos lövésekhez, ezen kívül a páncél merevsége kissé darabossá teszi a mozgást a folyamatosság érzete helyett, valamint a páncélozott katonák szinte védettnek érezve magukat valamivel figyelmetlenebbek a csatatéren. Haley jól játssza a szerepét és Winter is teszi a dolgát, az alakítás és az akcentus tökéletes, ez látható a reakcióban is. A két páncélos egyelőre nem szól, de mivel Miller figyeli a mozgásukat, látja hogy egyszer-egyszer egymás felé fordulnak vagy testtel vagy csak tekintettel. Valószínűleg külsőleg nem kihangosított módon a kommunikátorukon keresztül beszélnek egymással és vagy a központtal. Aztán a baloldali ismét hangosan megszólal.
- Értem hölgyem. Ezt tegye el.
Ezzel valamit megnyom az oldalán és egy köteg pénzt vesz elő. Gyűrhető, plasztik anyag, rajta kristályos megjelenítővel a változtatható érték. A pénzt - nagyjából egy fizetésnyit - akkor is Haley kezébe nyomja a katona ha azt nem fogadja el. Közben a másik leguggol és óvatosan Winter felé nyúl és megsimogatja a fejét.
- Velünk kell jönnie.
Jelenti ki a baloldali ismét. Aztán a két páncélos közre fogja Haleyt és gyalog vezetni kezdi őt. Messziről már látszik egy nagyobb barna épület, közigazgatási lehet, valószínűleg oda viszik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Miller lányok on Csüt. 30 Okt. 2014, 12:22

~ Karakter: Haley Miller és Winter; Helyszín: Sivary Unió, Grant ~
Haley szinte azonnal feltudta mérni a páncélokat, hogy milyenek is lehetnek. Szerencsére ebben szakavatott volt már, így nem is volt gondja vele. Azok után, hogy a bombákat látta nem volt kétsége a felől, hogy a páncélok fejlettek lesznek és valóban ilyenek is voltak. A megszokott földi hibákat is megtalálta benne, ami minden nem HPI-s teljes páncélra vonatkoznak. Tudta, hogy előbb, vagy utóbb ezeket úgyis ki fogják küszöbölni, de addig még várni kellett. Így most célzó rendszer volt a páncélban, kellett lenni, hogy tökéletesen ki lehessen látni és jobban tudjanak lőni, mert a célpontra egyébként a sisak kiépítése miatt nem lehetett rendesen. Aztán másik hibának ott volt az, hogy túl merevek a páncélok és emiatt nehézkesebb bennük a mozgás. Nos, határozottan nem HPI-s technológia, ahol a nanopáncél úgy alkalmazkodik, ahogyan annak tennie kell. Azonban ezek a nagy páncélok, amiket idekint hordanak az emberek még egy dologra jók, arra, hogy túl nagy biztonságérzetet keltsenek a viselőnek, hiszen nem igen van más, ami hatással lehet rájuk, emiatt pedig a viselő figyelmetlenebb. Mindez csak Haley malmára hajtotta a vizet, ha úgy alakult, hogy kénytelen lesz harcolni és menekülni, mert lebukik. Egyelőre azonban nem úgy tűnt, hogy mindez megtörténne, szerencsére kellően elég időt töltött szerte a világon ahhoz ezer év alatt, hogy minden régióba be tudjon illeszkedni, hogyha szükséges lenne, így most is ez történt. Amennyire látta a mozgásukat a páncélban a katonáknak azok elhitték, hogy tényleg innen érkezett a szomszédból. Az, hogy egyszer-egyszer egymásra pillantott a két katona, vagy fordultak egymás felé arról adott a nő számára tanúbizonyságot, hogy éppen egymással beszélnek, vagy pedig a központtal tehetik belső kommunikáción. Még mindig kissé félve, félig leszegett fejjel várta, hogy mi is lesz az ítélet, a legrosszabb esetben kikísérik a város határába és elküldik. Végül a várakozásnak vége lett, ezen idő alatt Winter is figyelt, főleg a mozdulatokra, ahogyan egy kutya is tenné. Haley a megjelenő pénzre nézett és amikor felé nyújtotta a bal oldali őr, akkor kissé megilletődve ugyan, de átvette. Noha volt pénze nem is kevés, hála annak, hogy elméletileg dolgozott a HPI-ben és minden, amit kint tett az munka volt. Ennek ellenére nem használt pénzt szinte soha sem, hanem cserekereskedelemmel szerezte be azt, amire szüksége volt. ezért keresett fel az ezer év alatt mindig kisebb-nagyobb piacokat, ahol mindez megoldható volt.
- Köszönöm! – hebegte meghatottan.
Mintha tényleg olyan meglepő lenne számára a pénz. Az álca miatt nem túl feltűnően ugyan, de próbálta megnézni, hogy mennyit kapott. Amikor az egyik őr lehajolt Winterhez a farkas elsőként megszaglászta a páncélos kezet, majd utána hagyta, hogy megsimogassák a fejét. amint ez megtörtént a farkát lelkesen megcsóválta, ezek után ismét a jobb katona szólalt meg, hogy velük kell mennie Haley-nek, aki kissé riadtan ugyan, de bólintott és meghúzta kissé Winter pórázát, hogy ő is felkeljen a földről. Mivel nem szeretett volna konfrontációt és gondot okozni, hogy tettlegességig fajuljon az ügy, így elindult. Mint Haley egyáltalán nem aggódott, de mint a megjátszott személy igen, ez látható is volt rajta és emiatt Winter is alkalmazkodva a gazdájához kissé nyűgösnek tűnt.
- Remélem nem követtem el semmilyen törvénytelenséget, nem állt szándékomban – hebegte még mindig akcentussal.
Igaz a pénz után nem hitte volna, hogy ez a dolog, az épületre pillantott, ahova most mentek, igazából így pont úgy is tűnhetett neki, mintha pont egy regisztrációs, vagy éppen közigazgatási épület volt. szóval pont oda, ahova menni szeretett volna azok után, hogy mellé lőtt a ruhaviselettel. Ha választ kapott, vagy sem akkor is csendben követi a katonákat most már, közben pedig igyekszik végignézni az épületeken, a környéken, pont csak annyira, mint egy elsőként idejött szegény nézné mindezt.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sivary Unió - Page 2 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sivary Unió - Page 2 Empty Re: Sivary Unió

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.