Knowhere

6 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Vron on Kedd 06 Jan. 2015, 01:41

Kinézek a folyosóra, de az teljesen üres, egy szétszaggatott hullától eltekintve. Érzem, hogy valami nem stimmel, meg vagyok győződve róla, hogy valaki figyel, de nem tudom, hogy honnan. Láthatatlanság? Annyi biztos, hogy nagyon gyorsan meg kell állítanom Nestort, mielőtt megölhetné Villámot és Jellyt. Viszont ha nem akarom cserébe őt elveszteni, az irányítóját kell megtalálnom. Azt viszont nem kockáztathatom meg, hogy a két másolat egyszerre akcióban maradjon, így az eldobott másolat fejét megcélzom egy teljes erejű sugárral. Tudom, hogy ha sikerül megölnöm, Nestor egy jó darabig nem tudja majd újra megidézni akkor sem, ha visszanyerte a tudatát, de ezt az áldozatot muszáj meghoznunk.
Ha sikerül végeznem a másolattal, elkezdhetem az irányítókat keresni. Érzem a vadászó tekintetet magamon, és tudom, hogy itt van a közelben, de nem látom sehol. Végignézek a folyosón, és megpróbálom villámgyorsan felmérni, hogy van-e olyan hely, ahol el lehet rejtőzni, vagy van-e kanyar, ami miatt nem látom az ellenséget. A plafonra is felnézek, hogy nem rejtőzik-e ott valaki. Aztán hirtelen bevillan valami. Intuíció, de a jó parancsnok tudja, hogy mikor kell a megérzéseire hallgatni. Beleeresztek egy sugarat a hullába, mielőtt tovább keresnék. Klasszikus módszer, hogy aki nem akarja, hogy fenyegetésnek tekintsék, az halottnak tetteti magát, és vannak olyan lények, amiknek nem okoz gondot, hogy széttépett hullának álcázzák magukat. Például a szipolyok...
Ezután ha nem történik semmi, folytatom a keresést. Ha látok kanyart suhanva elindulok arra, de először óvatosan nézek ki a merőleges folyosóra. Igyekszem minden irányba figyelni, és minél jobban felkészülni egy meglepetésszerű támadásra.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 06 Jan. 2015, 10:09

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield) és Vron / Acél
Következő körváltás: 2015. január 11. (vasárnap)

Kam a lépcsőházak felé vette az irányt, mindenki ment utána, úgy, hogy nem is nagyon nézték, hogy merre fordulnak. Úgy tűnt, hogy nem csak ő gondolta úgy, hogy arra nagyobb a lehetősége annak, hogy eltudjanak bújni hiszen sok másik terület volt elérhető. Belépve arra a részre, máskor egy belső teleport rendszer is működött itt, de most ez még értelemszerűen nem, így maradt az, hogy létrán kelljen közlekedni és azon lemászni, majd a megfelelő szinten kimászni a másik folyosóra. Fények gyérek voltak, de a folyosó legalább túl szűk ahhoz, hogy letudjon rajta haladni az a badoon szörnyeteg. Így ha Kam és a többiek elindulnak lassan ugyan, de arra a szintre juthatnak, ahova akarnak. Úgy nagyjából, amit tudnak, hogy minimum negyven emelet magas a hely, de még ennél is több lehet.

A lenti küzdelemben Nestor véletlenül a másik másolatára gondolt, néhány pillanattal később pedig már érezte, hogy annak vége van. úgy tűnt, hogy a gondolata helyes lett, hogy Miller-re támadott, de a férfi jobban tudott védekezni, mint az itteniek. Azt érezte, hogy a telepata shi’ar valóban roppan veszélyes ellenfél volt és erős, valószínűleg okkal volt ide bezárva a legveszélyesebb rabok közé. A szavakat sikerült kipréselnie a száján végül.
Villám a gyorsaságát kihasználva kitudott térni a támadás elől, de a gyorsaság csak rosszabbá tette az egészet, a hirtelen mozdulattól és gyorsaságtól újabb reccsenést hallott a bordái felől. A felállás után elindult Nestor felé, ám néhány méter után köhögő roham tört rá és emiatt megbicsaklott a mozgása is, vért köhögött fel, a hirtelen mozdulatok a törött bordáját beleszúrhatták a tüdejébe. Ez előszokott fordulni bordatörésnél, de roppant kellemetlen. A megbicsaklás miatt Nestor-nak csapódott volna, de egyszerűen félrelépett és hagyta, hogy Villám a földre essen és ott köhögjön tovább.
Jelly szavaira Eyjolf szinte azonnal felelt.
- Kénytelen voltam ártalmatlanná tenni, mert rám támadt. Hel-be, mi folyik odakint?! – kérdezte.
Vron, amint a láthatatlanság felmerült tudta, hogy képesek lehetnek telepátiával is eltűnni a szem elől, így lehetséges, hogy már az ő fejébe is belepiszkáltak. Szerencsére nem habozott sokáig és még azelőtt emelte a kezeit és gyors mozdulattal lőtte fejbe a másolatot, ami azonnal el is tűnt. Nestor eddigre megérkezett a háta mögé, de ebben a pillanatban nyerte vissza az uralmat a teste fölött, ahogyan a második másolata is megszűnt létezni.
Hirtelen kellemetlen csönd ereszkedett a folyosóra, amit csak Jelly fájdalmas szuszogása, nyöszörgése és Villám köhögése tört meg.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 06 Jan. 2015, 11:47

Futott a nép, loholt az életéért és senki nem beszélt a kymmelianen kívül. Jól tették, ilyenkor az erőt a lábakba kellett gyűjteni. Térképet nem láttak korábban sem, csak következtetni lehetett, hogy mi lett volna jó ötlet és mi lett volna komplett hülyeség. Az előző szintről kettőt kellett menniük a jó búvóhelyekhez és bele is futottak a nehézfiúkba. Töltés úgy gondolta, most elég lesz egy szint. 
~Közvetlenül a nehézfiúk emelete alatt talán nincs még egy ilyen csapat és lehet egy kis nyugtunk, amíg kitaláljuk, hogy mi lesz. Ezek bumburnyák kree őrök is mondhatnának már valamit. Nekik ismerniük kell az egész kócerájt~gondolkodott hangtalanul.
Mászott a létrán lefelé és kifújta magát, hogy a szörny ide máűr nem juthatott le. A sebek nehezítették a dolgát, de úgy érezte, a létrázás még ment. A lábsérült foxiaival nehezebb lesz.
~Cipeljék az őrök, akiknek semmi bajuk! Én nem fogom, elég nekem a magam égési sérülése~morgott magában némán.
Ha elért egy szintbejáróhoz, akkor benézett óvatosan és kikémlelte, mennyire volt ép és védhető vagy elfoglalt. Ha üresnek látszott, akkor kimászott oda.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szer. 07 Jan. 2015, 11:10

Yalvist időben kapta fel az egyik kree őr, és kezdte hurcolni. A foxiai kiabált mint a fábaszorult féreg, egy pillanatra azt hitte, hogy a badoon bestia kapta el és cipeli a rejtekhelye felé. Aztán rájött, hogy az egyik, inkompetenciájáról híres őr növeszthetett agyat és kapta fel a sérült lába miatt lassan haladó foxiait. Jó, még három hónap itt és megtanulják hogy egyenek késsel és villával.
Hamarosan feljebb értek, egy létrán másztak fel. Kam kipillantott a feljárón, felmérte a környezetet. A foxiai megszólalt.
- Van valami ötlet, hogy most mit láttunk? Én nem ismerem a badoonokat, nem tudom, hogy ebbe mi üthetett. És valami ötlet, hogy csináljuk ki? Figyeljetek, ez egy ideig itt fog lihegni a nyakunkban. Addig nem lesz nyugtunk, míg el nem kapjuk. Szerintem állítsunk neki csapdát, mondjuk a csalétek lehetne Kam. Amúgy is olyan szép nagy meg húsos falat, meg nem valami csapatjátékos!


A hozzászólást Bíbor Kísértet összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 08 Jan. 2015, 12:05-kor.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
avatar
Bíbor Kísértet
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 145
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Szer. 07 Jan. 2015, 12:45

Villámon látszik, hogy nagyon komoly sérülései vannak, úgy tűnik, néhány törött bordánál több gondja is van, talán belső vérzés. Egy villanásnyi fájdalmat érzek csak, ahogy a másolatom megsemmisül Miller mellett, aztán a másikkal is végez Vron. Reménykedem benne, hogy a társaim találnak jobb megoldást, mint azt, hogy engem is kiiktatnak, de ekkor szerencsére megszakad az irányítás, ismét a magam ura vagyok.
-Állj! – Szólok rá Vronra, és kicsit felteszem a kezemet is, hogy lássa, nem készülök újabb támadásra. – Vége, újra én vagyok…
Ahogy végignézek a csapaton, szomorúan kell konstatálnom, hogy komoly veszteségeket szenvedtünk. Bár nem halt meg közülünk senki, eléggé le lettünk strapálva.
-Elérték a céljukat. Komoly sérültjeink vannak, így lelassulunk, ők pedig becserkészhetnek. Kib***ott telepaták!
Felveszem a fegyveremet a földről, és megmasszírozom a halántékomat, enyhe fejfájás, a másolatok elvesztésének mellékhatása.
-Nem elég, hogy Jelly és Villám megsérültek, de ráadásul leszámoltak a másolatokkal is, és mivel a fejemben jártak, nyilván tudják, hogy mi a célunk, hová tartunk. Sőt, még azt is kideríthették, hogy Miller mire készül. Ha van egy kis eszük, ezután megrohamozzák az irányító központot, hogy megállítsák Millert, mielőtt visszaállítja a rendszereket. De az sem kizárt, hogy megpróbálnak a mi hajónkkal lelépni, már ha tudják irányítani. Hiába zártam le, a fejemből kiolvashatták a kódot. Vron, vizsgáld meg Villámot! Jelly, értesítsd Millert a helyzetről. Azt hiszem, eddig tartott ki a meglepetés ereje…
Nem elég, hogy egy rakás őrjöngő gyilkos van ezen a helyen, de még shi’ar telepaták is vannak köztük. Nem ártott volna, ha erről értesítenek minket… Most viszont minden információnk a kezükben van. A szkennerre nézek, talán látom még, hogy merre ment a shi’ar, és van-e valami felbolydulás a többi rab között. Az alsóbb szinteket is megnézem, hátha tényleg elindult Miller vagy a hajónk felé.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly on Csüt. 08 Jan. 2015, 12:17

A csata az egyik pillanatban még tombolt a sötét oldalra átállt Nestor és a társai között, a következő pillanatban nyugalom, és vihar előtti csend borult a csatatérre. Sokan megsérültek, és hát Jelly számára a padló még mindig úgy hullámzott, mintha egy viharkorbácsolta tenger lett volna.
Carl nem tudta elhinni, hogy Miller válaszolt, de főleg azt nem, hogy a kommunikátora megúszta az esést. És ráadásul nem is Nestor, hanem az egyik csapattársa tette ezt vele. Azonban még élt, csak a feje és a karja fájt, és a pólója volt zavaróan nedves a fejéből szivárgó vérből. Elgondolkodott, hogy elvérezhetett e így, aztán számításba vette a vér alvadását.
És rájött, hogy egy esetleges agytályog miatt kell csak aggódnia. Persze valószínűleg az űr ezen részén ennek a gyógyítása talán olyan egyszerű volt, mint a Földön egy mezei influenzáé. Megrázta a fejét, beleszólt a kommunikátorba.
- Villám és én megsérültünk - jelenti Nestor parancsára. - És kiolvastak mindent Nestor fejéből, tehát idő kérdése, hogy a helyzet rajtaütésből szarsággá változzon. Van valami ötletünk?
Valószínűleg most végződött kudarccal az egész küldetés, azért odasántikált a sérült Villámhoz.
- Köszi, hogy megmentettél - motyogta lassan, még mindig a hányingerrel küzdött. - Ha te nem lettél volna, akkor most hulla lennék és nem agyrázkódótt. Ilyen hülye szavat.
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Csüt. 08 Jan. 2015, 21:45

Sikeresen kitértem a fejemre mért támadás elől, ami valószínűleg halálos is lehetett volna, de hiába nem örülhettem a sikeremnek, ugyanis mikor kitértem halottam, hogy bennem valami ismét roppan, a bordáimnál. Sikerült felállnom, de azonnal újabb köhögőroham jött rám, de ezúttal vért köhögtem fel.
~ B*szki, a bordám átszúrta a tüdőm.
Hát nemhogy támadni nem tudtam Nestort, de még annyira se voltam jól, hogy állva bírjak maradni. Térdre rogytam és ott köhögtem veszettül, alig kaptam levegőt. Könnyek gyűltek a szemembe és már a látásom is homályos volt tőlük. Próbáltam normalizálni a légzésem több kevesebb sikerrel, majd halottam, ahogy a csata zaja elült és csak a rémes tények maradnak.
Jelly szavai jól esnek és ha bírok beszélni, akkor ennyit mondok. "Nincs mit, és bocs a karodért meg a fejedért, nem tudtam, hogy ekkora erőm van."
Vagy ha nem sikerül megszólalni akkor csak próbálok bólogatni a hang irányába.
Ha valaki fel akarna segíteni, akkor azt hagyom, közben pedig próbálom a légzésem normalizálni és a látásomat kitisztítani, hogy kitörlöm a könny cseppeket a szememből.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Vron on Szomb. 10 Jan. 2015, 23:26

A másolatot gyorsan sikerül kiiktatnom, de mire érzékelem, hogy Nestor mögöttem van, tudom, hogy valószínűleg már késő. Gyorsan megpördülök, de ha támadott volna, valószínűleg nem lett volna időm kitérni. Az a szerencsém, hogy feltartott kézzel áll. Úgy tűnik megszűnt a manipuláció. Nem lövök, de rajta tartom a szemem.
- Még itt vannak valahol. Legyünk óvatosak, bármelyikünk fejébe belemászhattak! - mondom. Gyorsan végignézek a csapaton, és látom, hogy komolyak a veszteségeink. Jelly és Villám láthatóan súlyos sérüléseket szereztek, Nestor pedig elveszítette a másolatait. Lehet, hogy így már nem elég hasznos számukra, ellentétben velem.
- Rám különösen ügyeljetek! - mondom. - Lehet, hogy a másolatok nélküli Nestornál engem hasznosabbnak tartanak.
Ezután odamegyek Villámhoz, és megnézem a sérüléseit, de azonnal elhátrálok tőle, ha bármi furcsát észlelek a gondolataimban. Kész vagyok arra, hogy felvegyem a harcot a telepatikus manipulációval. Közben Nestort kérdezem:
- Láttad őket?
Ha van időm, nem nehéz megállapítani, hogy villámnak több bordája eltört, és a tüdeje is megsérült.
- Nagyon gyorsan orvosi ellátás kell neki, és nem jöhet tovább! - mondom. - Minden hirtelen mozdulattal az életét kockáztatja.
Ha ellenkezik, keményen letorkolom:
- Ez parancs, katona!
Persze mivel most Nestor a közvetlen felettesem, ha felülírja az utasításomat, kénytelen vagyok elfogadni, de más esetben nem engedem, hogy az emberem fölöslegesen megölje magát. Ebben az állapotban egyébként is csak hátráltatna, ha velünk jönne.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 11 Jan. 2015, 10:08

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield) és Vron / Acél
Következő körváltás: 2015. január 15. (csütörtök)

A csoport mászott lefelé, az egyik kree őr megkérte Yalvist, hogy kapaszkodjon a nyakába, hogy így tudjanak lefelé mászni, mert így volt a legkevésbé nehéz és legkönnyebben cipelhető az aprócska lény. A kérdésre is felelt a fickó.
- Mindenki tudja, hogy vannak badoon szörnyetegek, valami hasonlók, mint ez – kezdte. – De azok elvileg nem a badoon hímekből alakulnak ki, hanem befogott alsóbbrendű lényből genetikai módosításokkal… bár itt nem ez történt. Fogalmam sincs mi volt ez.
Nem ő volt az egyetlen, a maradék négy őrnek sem volt fogalma arról, hogy mi történhetett itt. A lényeg az volt, hogy nem követte a csapatot, mert nem fért be. Az elején még a kezével kapkodott befelé, de eddigre már senki sem volt elérhető közelségben. A mászás pedig sikeres volt, ahol végül Kam kimászott egy viszonylag csöndes és nyugodt folyosó fogadta a táraságot. A hosszú folyosó félhomályos volt a plafon tetején levő fényforrások csak egy része működött, a többi pislákolt. Ezt leszámítva a hely teljesen nyugodtnak és csödnesnek tűnt.

Villám köhögése nem volt folyamatos, csak ha óvatlanul, vagy nagyon gyorsan mozdult. Egyébként csak minden levegővétele fájt. Néhány köhögés után már több vér sem jött fel, így csak mikrosérülése lehet, ami időnként ezzel jár. Ha óvatos marad, akkor teljesen rendben lesz és nem pihen, akkor valószínűleg minden nehézség nélkül rendbe jön, de ehhez valóban kellett az is, amit mondott Vron neki. Mivel a kommunikációs csatorna még mindig nyitva volt Jelly révén, amikor Nestor is beszélt, így Miller hangja is hallható volt.
- A hajójukkal nem fognak távozni – mondta. – Lezártam a hangár felé vezető folyosókat és magát a hangárt is. Most már oda nem fognak tudni odajutni.
Ami az orvosi ellátást illette egyelőre senki sem látott afféle helyet, ahol lettek volna efféle dolgok. Valószínűleg Miller sem talált, mert a nő holtteste sem volt nagyon ellátva, aki ott volt abban a kis irányítóban. Elsősegélycsomag mindazonáltal volt a hajón, benne olyan szerrel is, amit injekcióval kellett beadni a vérző sebbe és habbal kitöltötte azt, elállítva a vérzést. Csak ehhez a hajóhoz kellett visszajutni. Elsősegélyhez minimális szinten Jelly-t kivéve pedig mindenki értett valószínűleg, mert mindenhol része a katonai képzésnek. Közben Nestor a szkennereket nézte, már nem volt a közelben senki sem, a csoport két szinttel odébb volt és valóban az egyik hangárba vezető folyosószakaszon ragadtak azzal, hogy le lett zárva a fal ott.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 12 Jan. 2015, 22:50

Kam most a beszéd helyett a mászásba fektette minden energiáját. Attól nem kellett tartani, hogy a szörny utánuk jön, nem fért át a bejáraton, amiben ők lemásztak. A foxiai egyre jobban idegesítette. Már arra is gondolt, hogy lekapja az őr nyakából és mélybe hajítja vagy fel a badoonféléhez, amiről senki nem tudta, hogy mi volt pontosan. Yalvis jól látta, Kam nem volt csapatjátéko, önző és türelmetlen volt, aki a munkájában is nehezen volt elviselhető. A rabok között még kevesebb maradt a türelméből és most már nagyon messzire ment a róka. Kam prüszkölt és rá is köpött, ha tudott. Mikor kimásztak, egy nyugodt folyosót találtak. A kymmelian nem volt ilyen nyugodt. Ha lehetett, az őr nyakából kisegítette Yalvis-t és ahogy megfogta, rámordult halkan:
- Idegesítesz, kisróka! Ha nem akarsz áramot a bundádba, akkor beszélj értelmesen vagy hallgass!
A hangerőt nem vitte túlzásba, mert lehettek a környéken nehézfiúk. Arra számított, hogy nem lesznek, de ha tévedett, a zaj idecsődíthette volna őket. Fegyverek nélkül nem lett volna esélyük ellenük. Az őrökre és a lupin érzékekkel rendelkező foxiaira bízta a folytatást, hogy mondják meg, szagolják ki, merre vegyék az útjukat. Most már túl akarta élni, ha eddig eljutott.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Szer. 14 Jan. 2015, 22:40

A köhögés lassan alább hagy ahogy nem mozgok tovább. Több vért nem is köhögök fel, de attól még minden lélegzetvétel fáj.
~ Ezt jól megcsináltam. Ez jó kis sztori lesz, ha megérem elmesélni.
A köhögés abbamarad így megpróbálok lassan, felállni, de még csak hozzákezdenék a folyamatnak, mikor Vron rám parancsol, nem mehetek tovább.
Nem moccanok, de azért láthatja rajtam, hogy nem tetszik a parancs.
- Már jobban vagyok, már kapok levegőt is.
Mondom, bár tudom, hogy itt úgyse mehetek tovább vagy max úgy, hogyha nem akciózom, mert esélytelen lennék, akár a saját gyorsaságommal is kinyírathatom magam.
Megpróbálok lassan felállni, mert azért nem múlt el a veszély és azért a földön, mégiscsak védtelenebb lennék. Persze kerülök minden hirtelen mozdulatot.
~ Ez vicces lesz a gyors fiú ne mozogjon, mi is lehetne ennél "könnyebb"?

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 15 Jan. 2015, 12:16

A helyzet olyan szar, hogy elég kevés dolog tehetné rosszabbá, de legalább Miller még a helyzet magaslatán van.
-Látom őket a szkenneren, a hajóhoz akartak menni, de elakadtak. Tudják, hogy honnan irányíthatják azt az ajtót, úgyhogy most már nem sok választásuk marad, minthogy maga felé induljanak, tábornok – közlöm Millerrel, bár erre valószínűleg magától is rájön. – Villámmal tényleg nem fogunk tudni továbbmenni, és Jelly is sérült. A legjobb lenne, ha ők ketten visszamennének magához, amíg Vron és én… Hősiesen megöletjük magunkat? A francba is, túl sokan vannak, és a telepatával nem tudunk mit kezdeni. Tudja esetleg izolálni azt a részt, hogy legalább vele ne kelljen újra összefutnunk?
Miközben próbálok valami tervet kieszelni, amiben ketten kell lenyomnunk száz embert, hogy kiszabadítsunk húsz másikat, azért figyelem a folyosót is. Fegyveremmel a kezemben pásztázom a helyet, és a szkennerre is nézek időről időre, hogy lássam, van-e a közelben mozgás, tart-e valaki errefelé, vagy esetleg Miller irányába.
-Nyitott vagyok az ötletekre, hogy miként kéne teljesítenünk ezt a küldetést. Nem szokott zökkenőmentesen menni minden, de azért ez egy kicsit már meghaladja a napi szopatás bevitelt.
Jelly amúgy sem túlságosan harcképes az itt lévő gyilkoló gépek ellen, ráadásul megsérült, Villám egyértelműen KO, szóval ha tovább akarunk menni, nem nagyon tehetünk mást, minthogy ketten folytatjuk Vronnal. De amíg az a húsz fickó csak a seggén ül a felső szinteken, addig szinte esélytelenek vagyunk, túl sokan vannak közöttünk, és a legkisebb baki is teljes kudarcot jelent.
-Esetleg kapcsolatba léphetnénk valahogy az őrökkel, hogy segítsenek be – vetem fel az ötletet, hátha Miller képes bejutni a rendszer ilyen mélységeibe.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 16 Jan. 2015, 21:44

//Svarog jelezte, hogy csak holnap tud írni, így kaptok +2 napot, azaz visszaállunk a rendes időre és így hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Vron on Vas. 18 Jan. 2015, 21:08

Miller legalább a hajónkat meg tudja védeni, így egy kicsit csökken a veszteségünk, de még így is nagyon rosszul állunk. Villám szerencsére egy grimasszal tudomásul veszi a parancsot, így nem kell időt és energiát pazarolnom arra, hogy vitatkozom vele. Úgy néz ki, a telepata társasága el lett zárva tőlünk, így talán nem fognak több gondot jelenteni, de ez nem jelenti azt, hogy a helyzetünk megoldódott volna. Nestorral ketten maradtunk harcképes állapotban, ráadásul ős sincs ereje teljében, mivel mindkét másolatát elvesztette. Abban egyetértek vele, hogy a többiek csak akadályoznánk minket, ahogy sajnos azzal sem tudok vitatkozni, hogy ketten valószínűleg kevesen leszünk. Valóban az őrök segítsége lehet a megoldás kulcsa, de ahhoz, hogy találkozhassunk velük, még jópár rabcsoporton át kell verekednünk magunkat még akkor is, ha ők is elindulnak felénk. Millerhez fordulok:
- Mindketten tapasztalt katonák vagyunk, és a rabok többségénél valószínűleg sokkal jobban értünk ahhoz, hogy kihasználjuk a környezet adottságait. Ráadásul ha a tábornok képes manipulálni is a körülményeket a javunkra, komoly túlerő ellen is lehet esélyünk. Különösen, ha dróntámogatást is kapunk.
- Tud nekünk segíteni, tábornok? - kérdezem, ezúttal Millernek célozva a szavaimat.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Vas. 18 Jan. 2015, 21:20

Yalvis nem lepődött meg mikor az őröknek fogalma sem volt arról, hogy mi a fene kergette őket. Végigpillantott a társain, közben végig az egyik őr nyakában volt. A legnagyobb meglepetésére Kam kisegítette az őr vállából, de még meg is fenyegette.
Perszer a járatban párszor le is köpte. A foxiai felvonta a szemöldökét, nem ijedt be az ilyen izomagyaktól, még ha olyanok is mint Kam. Belenézett a szemébe, és elmosolyodott.
- Kell valami terv, hogy elintézzük azt a lényt, ami a nyomunkban van, mert még biztos, hogy a nyomunkban van. Most pedig két kérésem van. Első, rakjál le, köszönöm, hogy segítesz. A második, mi a franc az a róka?
Aztán elkezdett körbeszaglásni, hogy találjon valami kiutat, valamint fülelt és további különös nyomok után kutatott.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
avatar
Bíbor Kísértet
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 145
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 19 Jan. 2015, 10:41

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield), Vron / Acél és Doktor
Következő körváltás: 2015. január 23. (péntek)

Szépen lassan mindenki kimászott a folyosóra, mind a maradék öt őr is. Azok profi módon azonnal biztosítani is kezdték a folyosót, szépen lassan haladva előre. Arra, hogy mi lesz a folytatást és mit kellene tenni, hogyan legyőzni a lényt nem feleltek. Ez meghaladta a feladatukat és képesítésüket. A folyosó nagyjából végéig, az elágazásig biztosították a terepet, mire Kam és Yalvis váltottak egymással pár szót. Itt jeleztek, hogy egyelőre minden tiszta, két irányba lehetett menni, jobbra és balra, azonban mindkét folyosó beleveszett a sötétségbe, még azok számára is, akik láttak a sötétben.

A csapat még mindig ötletelt, hogy mit is kellene tenni, Jelly-ben most nem volt annyi erő, hogy kérdezzen Miller-től, de Vron megtette helyette.
- Egyébiránt továbbra sem irányítok minden drone-t, de amit igen, azoknak egy részét eltudom küldeni magukkal. Természetesen – mondta ezt már arra, hogy tud-e a sérültekkel kezdeni valamit. – Mivel elég sokat távolodtak a pozíciómtól mindannyiunk számára az lenne a legoptimálisabb, ha félúton találkoznánk.
Ha ebbe belement mindenki, akkor jó néhány perc sétával visszaérkeznek arra a pontra, ahol találkozni kell a férfival. Miller már ott várt, majd a páncélja egyik tárolójából két átlátszó, folyékony, némileg zselészerű anyaggal rendelkező injekciós tűt nyújt át.
- Ezt kell beadni nekik – mondta.
Ha megteszik, hogy beadják maguknak a szert, akkor a sérülések pillanatok alatt gyógyulnak be a test látható és belső részein is. Villám és Jelly tökéletesen érezték magukat ezek után. nestor pedig észlelte, hogy jó pár szinttel maguk felett még egy életjel megjelent a semmiből.

Doktor az űrben repült, amikor megmagyarázhatatlan körülmények között elvesztette az űrhajója felett az irányítást és az jóformán becsapódott valahova. Annyit tudott a férfi, hogy valahol a folyamatosan táguló univerzum határán volt, ahol már nagyon kevés dolog van csak. A landolás után az érzékelők odakintről lélegezhető levegőt és élhető atmoszférát mutatnak. Ha a Doktor kinéz az ajtón, akkor egy sötét folyosón volt, ide landolt a TARDIS.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Hétf. 19 Jan. 2015, 19:06

Jó hír volt hallani, hogy Miller rendbe tud hozni, minket, bár kíváncsi vagyok egy bordatöréssel mihez kezdünk, elvégre az nem olyasmi, ami nagyon visszanőne a helyére.
A terv szerint félúton találkozhatunk vele és akkor majd segít.
- Én benne vagyok. Menjünk!
Mondom és ha a többiek is megindulnak, akkor lassan de biztosan haladok mögöttük, lehetőleg kerülve a hirtelen mozdulatokat, hogy ne sértsem meg a tüdőmet még jobban.Kész idegtépés volt számomra, mire azzal a csiga tempóval elértem Millerhez. Aki két egész fura zselés cuccot tartalmazó injekciós tűt nyújtott át nekünk. Én kissé félve ugyan, de elvettem az egyiket, majd Nestorékra pillantottam. Ha nem nagyon ellenkeztek, akkor visszahúztam a páncélomat egy részen és befecskendeztem magamba a trutyit. Eleinte furcsa érzés futott át a testemen, de aztán kis fájdalom után ismét helyére álltak a csontjaim és úgy éreztem magam mint aki újjá született. Legszívesebben körbe körbe rohangásztam volna örömömben, de aztán elvetettem az ötletet. Az önmagam leégetése rész Jelly reszortja így inkább meghagytam ezt neki.
- Köszönöm.
Mondtam Millernek, majd a behorpadt páncélomat megpróbáltam kicsit kikupálni, hogy majd ezek után ne szúrja az oldalam, majd visszahúztam magamra.
~ Na így sokkal jobb.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 20 Jan. 2015, 11:58

A foxiai tovább bosszantotta a lótestűt és kitartott az elképzelése mellett, hogy a fenti lény a nyomukban volt. Kam most azonnal szénné égette volna legszívesebben. Eszébe jutott viszont valami és az őröket kérdezte meg, hátha erre végre válaszolnak és tudnak valamit mondani. Eddig csak hallgattak, ők sem tudtak jobbal előállni, mint bármelyikük.
- Van másik lejárat vagy tudhat másik lejáratot ütni az a mutáns badoon? Ha ennek a kis idegesítő bolhafészeknek igaza van és meg akar minket keresni a szörny, akkor erre is gondolni kell.
Az új erővel nem volt kizárt, hogy áttöri a plafont. Lehet, hogy nem, de Kam nem tudta felmérni a szörny erejét. Az őrök talán tapasztaltabbak voltak és jobban tudtak tippelni. Azt már tudták, hogy biztosat senki nem állíthatott. Még arról kellett dönteni, hogy merre mennek. Mind a két irány ugyanolyannak tűnt, sehol nem láttak semmit. A kymmelian ara az irányra mutatott, ami távolabb vitte őket helytől, ahol a badoont látták, azaz a fenti szint megfelelő részétől. Yalvist még utoljára próbálta lecsillapítani azzal, hogy válaszolt a kérdésére, mert arra végre tudott.
- Egy természetfilmben láttam. Ilyen vörös szőrű ragadozó állat, mint te.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Kedd 20 Jan. 2015, 13:51

Miller javaslatára eltámogatjuk a sérültjeinket az irányába, ami elég jó ötlet volt, mert kiderül, hogy van nála valami csodaszer. Amikor meglátom, hogy pillanatok alatt tűnnek el a sebek, és teljesen jól lesznek, felvont szemöldökkel nézek Millerre.
-Remélem, van még ebből a csodaszerből, szívesen készíttetnék egy szekrényre valót a Thanosra!
Mivel úgy tűnik, hogy mindenki kicsattan az egészségtől, tulajdonképpen csak a büszkeségünk és a másolataim estek a támadás áldozatául. Persze némi időt is veszítettünk, de inkább azt, mint életeket.
Ami az életeket illeti, a szkennert figyelve érdekes dolgot veszek észre. Az újonnan feltűnő életjel környékén nincs senki, így teljes mértékben érthetetlen, hogy mi történt ott.
-Azt még értem, hogy egymást gyilkolják a rabok, de skrull legyek, ha nem most jelent meg egy új életjel a szkenneren. Pár szinttel felettünk a semmiből bukkant elő. Legjobb lesz, ha azonnal indulunk tovább, mielőtt elszaporodnak. Fel kell jutnunk az őrökhöz, és sietnünk kell, mielőtt mindenki megtudná, hogy itt vagyunk. Az új szabályok: mindenre lövünk, ami mozog, és nem mi vagyunk! Együtt mozgunk, annyira, hogy ha valaki nem érzi a másik leheletét a nyakában, akkor rosszul csináljuk! Ha egyikünket le is tudják kapcsolni telepatikusan, egyszerre nem bírnak el velünk. Ha csak ferde szemmel néznek ránk, vegye úgy mindenki, hogy ki van adva a tűzparancs! Nem lesz több kitérő, nem lesz több megálló. Indulás!
Ezzel meg is indulok a feljebbi szintek felé, és folyamatosan szemmel tartom a szkennert, hogy tudjuk, hol várható a következő ellenség a sarkon túl.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Doctor on Kedd 20 Jan. 2015, 20:12

Éppen a vezérlő konzol mellett a széken ülve, épp egy könyvet olvastam a sejt regenerációról, hiszen ebben az irányban végzek kutatásokat, hogy meghosszabbítsam az életemet... Azonban az olvasásomat megzavarta egy navigációs hiba, miközben az űrben haladtam. A nagy rázkódások közepette, a székembe hajítottam a könyvemet és a konzolhoz léptem. S próbáltam stabilizálni a TARDIS-t. Közben persze kapaszkodnom is kellett a hatalmas hat részre felosztott gombához hasonlító vezérlőbe.
- Már megint kezdődik! - mondtam kissé ironizálva, tekintve, hogy nem először történt már meg velem... A próbálkozásaim ellenére nem tudtam a pályán tartva stabilizálni, így a nagy rázkódások közepette zuhanni kezdtem. Maga a zuhanás kissé intenzív volt, oly annyira, hogy elvesztettem az egyensúlyomat, hiába kapaszkodtam a konzolokba. S mire a landolás véget ért, némi füst és szikrán kívül a jelek szerint más gond egyenlőre nem adódott. Én pedig szerencsémre, pont a kanapémon landoltam a konzolok mellett. Ismét lábra álltam és a vezérlőhöz siettem. Megnéztem a hajó állapotát és az érzékelők adatait is. Utóbbi szerint valahol, az Univerzum határánál landoltam. Továbbá az érzékelők azt is jelezték, hogy egy lélegezhető atmoszférával rendelkező helyre érkeztem. S az oxigén tartalom is megfelelő volt. Elővettem a zsebkendőmet és megtöröltem az izzat homlokom és az arcom is.
- Szerencsemre épségben megúsztam a landolást. Na ideje megnézni hova kerültem. - Oda sétáltam a fa rendőrségi telefonfülke ajtóhoz, s a bal oldali ajtót kinyitva kisétáltam, s az ajtó becsukódott mögöttem. Szemmel láthatóan egy épületben lehettem, egy sötét folyosón.
avatar
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 27
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szer. 21 Jan. 2015, 13:13

A kymellan és a foxiai közötti szóváltás csak egy sértéssel zárult. Az őrök közben felderítették a folyosókat, és egy elágazáshoz jutottak, aminek minden vége sötétségbe veszett. Yalvis már unta ezt a lótifutást, a lába fájt, a bundája megpörkölödött.
Valamint nyálas is lett.
- És mi az a bolha? Azt is abba a természetfilmben láttad, mint a rókát? Vagy Mert én sok helyet bejártam az univerzumba, de ha lenne egy foxiaiakhoz hasonló ragadozó lény akkor csak tudnék róla. Biztos bolygójának domináns faja lehett - motyogta magában. - Persze biztos véletlen, hogy ránk hasonlít az állatka.
Ekkor körbepillantott a folyosón, és elgondolkodott hogy merre is mehetnének.
- A francba, miért nem rajzolta le valaki az állomás térképét? De komolyan? Nekem kell itt gondolkodni?
Kam felé fordult.
- Jó, az egész csapatban utánam neked van a legnagyobb kurázsid. Merre mennél?

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
avatar
Bíbor Kísértet
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 145
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly on Szer. 21 Jan. 2015, 13:34

Úgy festett, hogy abban a jövőben ahonnan Miller jött a gyógyászat is annyira fejlett volt, hogy az olyan sérüléseket, mint Villámé vagy Jelly agyrázkódását egy tűszúrással gyógyíthassák. Az egyik pillanatban még szédelgett, hasogatott a feje és hányingere volt.
A következő pillanatban minden sebe begyógyult, és már jobb volt mint új korában. Még egy kis émelygés sem emlékeztette a kalandjára.
Jobban volt, annyira, hogy már képes volt beszállni ő is az ötletelgetésbe. Hamarosan kiderült, hogy egy új játékos is a táblára lépett. Egy életjel jelent meg felettük pár szinttel. Aztán a következő pillanatban megindulnának, de Jelly még odafordul Millerhez.
- Azt meglehetne oldani, hogy pár drone-t az őrök segítségére küld? Ha már ön irányítja őket, akkor szerintem mindennek örülhetnek, ami megvédi őket. Csak egy ötlet volt. És nem tudunk ráállni esetleg az őrök kommunikátorára? Ha tudnánk nekik valahogy segíteni vagy kapcsolatba lépni velük, akkor szerintem már beljebb lennénk.
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Vron on Csüt. 22 Jan. 2015, 17:16

Úgy néz ki, hogy Miller elég nagy segítség lesz. Nem csak a drónokkal tud segíteni, de a sérültjeinket is el tudja látni. Attól ugyan nem vagyok túl boldog, hogy visszafelé kell mennünk, de azt hiszem már az is nagy szívesség, hogy félútig kijön. Gond nélkül visszaérünk a találkozási pontra, ahol átad valami ismeretelne gyógyszert. Mi tagadás, meglepett a szer hatékonysága, ugyanis pillanatok alatt gyógyította meg látszólag teljesen mind Villámot, mind Jellít, nagyban növelve ezzel a túlélési esélyeinket. Abban is igaza van Nestornak, hogy a csapatnak jól jönne egy saját készletet az anyagból. Bár ahogy a társaságot ismerem, gyorsan felélnék... Akárhogy is, ha itt végeztünk, ideje folytatni az akciót, így is épp elég időt vesztegettünk.
Amikor Jelly megszólal, várakozásaimmal ellentétben ezúttal nem is beszél ostobaságot. Eddig is eszünkbe juthatott volna, hogy megpróbáljunk kapcsolatba lépni velük, és a dróntámogatás is kézenfekvő. Reméljük, van elég belőlük Miller irányítása allatt.
Ahogy felkészülünk az indulásra, Nestor vázolja az új tervet. Arcomon ugyan nem sok érzelem tükröződik, de a szájmaszk alatt elmosolyodom. Ez a megoldás sokkal jobban tetszik, legalábbis az agresszívabb szemlélet mindenképpen. A zárt alakzat nyűg lesz, de indokolt, így nem emelek szót ellene. Felkészülök a harcra, és elindulok Nestorral együtt.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 23 Jan. 2015, 09:15

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield), Vron / Acél és Doktor
Következő körváltás: 2015. január 27. (kedd)

Az egyik őr visszafordult Kam szavaira.
- Lehetséges, bár eléggé állatiasnak tűnt a viselkedése, gondolkodásmódja – mondta a férfi. – Nem hiszem, hogy nekiáll kaparni lefelé, bár futhat pár kört és közben beleütközik effélébe. Ha szerencsénk van, ott marad dühöngeni. De ne felejtse el, hogy nekünk nem volt annyi időnk mindent átnézni, mint nekik…
Ebben sajnos igaza volt, a csoport csak annyit ismert a helyből, amin lényegében felmenekültek oda. Míg a nehézfiúk mindent körbejárhattak. A csoport végül elfordult az egyik irányba, hasonló fémes széles folyosó volt, mint eddig, legalább tizenöt métert kellett menni, amikor az egyik ajtó kinyílt mellettük. Itt volt némi energia, az őrök egyből fordultak arra, de nem volt gond, üres volt a helység. Egy korábbi gyengélkedőszerű nagyobb terembe érkeztek meg. Az ágyak még látszottak, néhány szekrényben még üvegek, tűk és injekciók is voltak, ahogyan kötszerek és habok, amik ellátták a sérüléseket.
- Azt hiszem, hogy főnyereményt találtunk – mondta elégedetten az egyik őr.

Nestor szavaira felelt a férfi szinte azonnal.
- A páncélom készíti, ha van miből és megvan a program, hogy mit készítsen el. Nanotechnológia, jócskán fejlettebb, mint ami ebben a korban van – magyarázta.
Amikor Nestor felhozta, hogy életjel jelenet meg, Miller kitartotta a kezét és egy holografikus kép emelkedett ki felette, az említett helyhez közeli drone-k. Egy régi földi, brit telefonfülkéhez hasonló kék színű valami volt ott és egy idős furcsa ruhákban levő humanoid férfi.
- Azt hiszem, hogy az egy űrhajó és a férfi mintha egy régi földi klasszikus sorozatból lépett volna elő. Sajnálom, de nem tudom, hogy kik az őrök és kik nem, a feljebbi részeken nem irányítom a drone-kat, az ottani irányítót is fel kellene törnöm, ha felküldök a sajátjaim közül oda párat, elvesztem a jelüket. Mennem kell vissza dolgozni, komvonalon elérnek.
Ezzel sietős léptekkel el is indult visszafelé. Így ebből kiderült, hogy nem tud az őröknek segítséget küldeni. A csoport amikor elindult addig a szintig könnyedén feljutott, ahol az előbb észlelték a szkenneren és látták a képeken azt a fura állítólagos űrhajót és idős férfit.

Az űrhajót Doktor teljesen rendben találta, nem érte semmilyen károsodás. Odakint lélegezhető légkör volt, a távolban több életjel is, meglehetősen vegyesen az univerzumban elterjedt és ismert, illetve kevésbé ismert fajokból. Az adatai szerint valamilyen űrállomáson volt, ami egyszer egy élőlény testrésze volt. Az utazásai során hallotta ezt, hogy annak idején élt egy Celestial, aki meghalt és annak a fejét elvileg használják, használták űrállomásként. Ez függött attól is persze, hogy jelenleg hol járt az időben. Bár a kinti képekből a múlt idő volt a reálisabb. A sötét folyosón, ha elindul Doktor, akkor bezárt ajtókat látott, amik energia hiányában nem nyíltak, a falakból kaparászó és kopogó hang volt hallható. Úgy húsz méterrel később egy leágazáshoz ért, be lehetett jobbra fordulni, illetve előre felé. Mindkét irányban félhomályos sötétség fogadta őt, bár jobbról mintha valamilyen mozgást látott volna az árnyakban, míg előrefelé mintha égett szagot érzett volna.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 23 Jan. 2015, 14:55

Miller egyik drónja élő képet ad a fenti szinten megjelent alakról. Űrhajó? Ez? És már megint a Föld? Hogy lehet, hogy egy ekkora galaxisban a problémáink fele a Földdel függ össze?
-Mindegy, a lényeg, hogy ez a fickó most érkezett, tehát valószínűleg nem ellenséges, ha megtaláljuk, kikérdezzük. A többiekre áll, amit mondtam.
Elég jó hír, hogy Miller páncélja ilyen dolgokra képes a nanotechnológia segítségével, nem ártana, ha megosztaná velünk ezt a későbbiekben, hatalmas előnyre tehetnénk szert a galaktikus bűnözőkkel szemben. A drónokkal nincs ilyen szerencsénk, de ha sikerül biztosítanunk a terepet a fenti irányítóhoz, akkor talán egyszerűbb lesz a dolga. Addig is, irány felfelé.
A zárt formációt és a folyamatos készültséget tartva haladunk felfelé. A szkennert használva egyfolytában szemmel tartom a mozgásokat, és ha bármi a közelünkben lenne, jelzem a többieknek is. Szerencsére azonban jó pár szintet tudunk felfelé haladni bármiféle gond nélkül. Egész addig elmegyünk, ahol láttuk az űrhajót. A legnagyobb gond, hogy a fickó látszólag simán otthagyta, márpedig ha valaki rátalál, és működésbe hozza, akkor akár meg is szökhet.
A szkenner szerint a földi eltávolodott a helytől, ahová érkezett. Nem tudom, mennyire képes megvédeni magát a hapsi, de amilyen vénnek tűnt, nem adok neki túl sok esélyt, ha összefut valakivel. Egy ideig elgondolkodom rajta, hogy hagyhatnánk az egészet a francba, de úgyis lenne valaki, aki felhozná, hogy segítsünk rajta.
-Menjünk, gyűjtsük be a fickót, lehet, hogy hasznunkra lesz – zárom rövidre a dolgot, és az űrhajója felé veszem az irányt, ahonnan még nem jár messze. – Jelly, ha megtaláljuk, próbálj szót érteni vele, de gyorsan vázold neki a helyzetet, nem akarok sok időt vesztegetni. És kérdezd ki az űrhajójáról is, nem lenne jó, ha valaki elkötné.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.