Knowhere

3 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly on Szer. 05 Nov. 2014, 08:45

A nő elszaladt, mielőtt Jelly lelőtte volna, vagy megpróbálta volna megnyugtatni. Nem tudta, hogy hirtelen okolni kezdjen a többiek közül, vagy sem. Egyszerűen pánikba esett a lány.
Valami üldözte, közben a falakra pillantott, valószínűleg tele voltak rovarokkal, a következő pillanatban a szellőzőből megjelentek a lények. Robotok, ököl nagyságú gépek. Morrow elkezd fedezéket keresni a sugarak elől. Odaszólt a társainak, ahogy összerakta a dolgokat. Igen, hogy ne essen még jobban pánikba, azon agyalt, hogy mi a fene lehet.
Számításba vette a látott tervrajzokat, amit megtudott a többiektől. És végül felállított egy teóriát.
- Most gondoljatok bele, hogy egy halott lény belsejében vagyunk. ezek nem robotok, valószínűleg a Celestial immunrendszer részei. - kiáltja. - A falban futó járatokat ereknek képzeljétek el, ahol a sejtek mozognak. Azonban egy kérdést felvett, hol voltak ezek a bogarak, mikor a fejet szó szerint belülről felboncolták? Lehet, hogy kezd életre kelni? Vagy csak ez a része.
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 06 Nov. 2014, 12:05

Kis híján elmosolyodom, mikor Jelly kábító lövést ad le a skrull után, de úgy látom, így is sikerült elfutnia. Nem úgy, mint a két jómadárnak, aki felé Vron ment korábban. A sikolyok után az életjeleik eltűnnek a szkennerről, de nem látok senkit, ami megölhette volna őket.
-Nem élő dolog csinálja ezt – jegyzem meg elgondolkodva, és egy pillanatra majdnem elhiszem, hogy valami szellem lehet a dologban, de aztán elhessegetem a gondolatot.
Továbbra is fegyveremet a plafonra szegezem, a szkennert pedig most figyelmen kívül hagyom, hiszen nem lehet a segítségemre. Vron szerint a falban van az a valami, ami fenyeget minket, így logikus lenne a támadó részéről, hogy a fal átszakítása helyett ott jöjjön ki, ahol már megtette ezt helyette valaki.
Amikor megjelennek a gömbök, világossá válik a dolog, tényleg nem élőlények, és nem is szellemekkel van dolgunk. Ezek valamiféle drónok, és ami egyértelmű, hogy halálosak. Azt nem tudom ugyan, hogy őket tartják-e a szellemnek az ittlévők, nem tűnik reálisnak, hogy ezek hullákat marcangoljanak, és valaki vérrel írjon a falra, miután összecsapott velük. Akárhogy is, fel voltunk készülve az érkezésükre, így azonnal tüzet nyitok rájuk, ahogy megjelennek a nyílásnál.
-Tűz!
Ők sem tétlenkednek viszont, lézerlövedékek sokaságát küldik felénk, így nem habozhatok. Félrevetődöm a lövések útjából, és gurulva érkezem meg, de mire befejezem a manővert, már létrehozok magamból egy másolatot. A tűzerőmet megkettőzi, és plusz egy célpont a drónok számára, akit ha eltalálnak, nem szenvedünk lényeges veszteséget. A kitérés után ismét megeresztek egy-egy rövid sorozatot a gömbökre, aztán ha folytatják a lövöldözést, akkor kénytelen vagyok ismét megpróbálni félreugrani, elvetődni, arrébb gurulni a lézerek elől – attól függően, hogy épp mennyi helyem van rá.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Csüt. 06 Nov. 2014, 19:25

A szkennelést végül hagyom és inkább a nyílásra koncentráltam, ahonnan valakik a skrull rikácsolása alapján jönni fognak. Persze egy rövid kuncogás azért előtör belőlem, mikor Jelly megpróbálja eltalálni bénítóval a rémült skrullt.
~ Ha ő nem lenne a csapatban, nem lenne kin szórakoznunk.
Hamar visszanyerem a komolyságom, mikor megjelennek azok a lebegő gömbgépek. Tüzet nyitok rájuk, mielőtt még Nestor kiadná a parancsot, majd félreugrom, azoknak a lövedékei elől. Gyorsak a reflexeim, ezért annyira nem aggódom, de az is biztos, hogy nem vehetem könnyelműen a dolgot, mert ezt a páncélt úgy fogják átvágni a sugarak, mintha csak papír volna.
Igyekszem a kitérést úgy manőverezni, hogy ne menjek neki és ne is akadályozzam egy társamat sem. Ha pedig van esélyem, akkor irányváltások között leadok 1-1 lövést a repülő masinákra.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Vron on Csüt. 06 Nov. 2014, 20:22

A két bűnöző menekül, de nem jutnak messzire. Amint befordulnak a következő sarkon, lövések zaja hallatszik, majd halálsikolyok. Kis kaliberű lézerlövéseknek tűnnek, -nem is tudom, hogy gyártanak-e ilyen kicsi fegyvert- abból viszont sok. Az legalább nyilvánvaló, hogy nem valami vadállat ölte meg őket, és valószínűleg nem is szellem. De akármi vagy akárki is legyen, jó eséllyel erre tart. Abba az irányba fordulok, amerre a rabok futottak, és felkészülök az esetleges támadásra. Ekkor azonban meghallom a lövéseket a társaim felől is. Odanézek, és észreveszem, hogy nagyjából féltucat gömb támadta meg őket, nem nagyobbak, mint egy férfi ökle. Apró lézereket lövöldöznek a csapatra, de engem még nem vettek észre. Nem kérdés, hogy meg kell próbálnom megmenteni őket, így innen távolról elkezdem kettesével lőni az energiasugarakat a drónok felé. Közben időnként oldalra pillantok, hogy nem jönnek-e az én oldalamról is. Ha meglátom őket,a sarok mögé bújok, hogy addig ne legyek célpont, amíg a kanyarig el nem érnek, és igyekszem gyorsan befejezni a társaimat támadó gömbök kiiktatását.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 07 Nov. 2014, 08:14

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield) és Vron / Acél
Következő körváltás: 2014. november 11. (kedd)

- Szerinted ismeri valaki is a celesital technológiát? – kérdezte vissza valaki.
Azt mindenki tudta, hogy a Celestialok meg sem engedték volna nagyon, hogy a technológiájuk illetéktelen kezekbe jusson. Voltak olyan legendák, hogy valakik szert tettek ilyesmire, akikre nem a Celestialok bízták és a teljes bolygót, civilizációt és fajt kiirtották éppen ezért. Ez a hely pedig legalább pár évszázada lakatlan volt, nem lehetett tudni mára, hogy miért távoztak innen, akik egykor itt éltek rövidke ideig. Kam amennyire látta ugyanolyan anyagból lehettek ezek a gépek, mint amiből volt itt minden, a falak a gépek és minden.
- Pama szent nevére! – nyögött fel egy rab.
Egy kree volt az, ő volt az itt megtelepedő rabok közt az egyetlen úgymond kakukktojás, őt nehézfiúnak tartották, noha csak annyi katonai képzése volt, mint egy átlagos kree-nek, az alapkiképzés. Tudós volt, orvos és genetikus egészen pontosan, azt lehetett tudni róla, hogy az egyik kísérlete balul sült el és egy teljes bolygót öltek meg a laborból kiszabaduló gázok. Nem volt felelős különösebben, ő figyelmezetett a veszélyre, ennek ellenére bezárták életfogytiglanra.
- Ezek nem robotok… - mondta. – Ezek a celestial immunrendszere! Mindenki fusson!
Egészen elől állt, hogy vizsgálódni tudjon, a mondatát alig tudta befejezni a kis robotokból apró tűkre hasonlító lézerlövedékek csaptak ki és szaggatták szét, akik még a közelben voltak, azok sem jártak jobban. A rabok többsége időben elugrott, hárman haltak még meg a kree-n kívül a rabok az ajtóhoz próbáltak rohanni, hogy azt kinyithassák és a folyosóra jussanak.

Jelly felvetése mindenki szerint reális volt, hogy ezek tényleg azok, aminek ő tartotta. Azonban azt senki sem tudhatta, hogy nem-e így nézett ki előtte is a fej és volt-e szükség arra, hogy egyáltalán átépítsék. Jelly a folyosón nem talált semmilyen fedezéket, arra kellett volna tovább haladnia, mármint visszafelé, amerre a skrull nő is ment. Szerencséjére azonban egyelőre elég volt félreugrania, hogy ne találják el őt, a többiek pedig tüzet is nyitottak a megérkező droneokra. Nestor és Villám pedig lőni kezdett ezekre. Vron tudja, hogy szokás ekkorákat is gyártani, főleg a fejvadászok és bérgyilkosok használják őket, esetleg egy-két védelmi rendszerben is előfordulhatnak, de soha sem gyártják ezeket nagy tételben, csak megrendelésre, mert annyira nem széleskörűen elterjedtek, és egy-egy darab is igencsak nagy területet tud lefedni. Így egy helyen ennyi indokolatlanul sok volt, a teljes fejre kellett volna ennyinek lennie és nem csak itt. Vron oldaláról nem jöttek, csak ott a többieket támadták.
Mindenki tüzet nyitott rájuk, ami egyből látszott, hogy rendelkeztek valamiféle védőpajzzsal ezek is, mert a lövések nagyját felfogták és a pajzs elnyelte őket. Egy darab volt, amin a lövések átjutottak, de az alapból is lassabb volt, mint a többi, ennek még a fém részéről is lepattant néhány, majd leesett a földre egy találat után, a fele majdnem megsemmisült és nem mozdult többé. Kettő lefordult Villám, Nestor és Jelly trióról és ezúttal már Vron-t kezdték célba venni, ha a férfi elindul távol, akkor volt ezeknek a droneoknak annyi eszük, hogy nem követték őt, hanem inkább a közelben maradt célpontokat lőtték továbbra is. Eltalálni a folyamatos kitérés miatt nem találtak még el senkit, de egyre inkább úgy tűnt, hogy tanulmányozták a csapatot és ez volt a valódi ok, ami miatt eddig hibáztak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Pént. 07 Nov. 2014, 11:18

Az egyik kree rab kimondta a megfejtést, ezek bizony nem robotok voltak, hanem a hatalmas lénynek az immunrendszere. Azonban, hogy ha a celestial halott volt, akkor ezek az immunsejtek miért éltek? Kísértet visszaemlékezett, amikor próbált valakivel kapcsolatba lépni, akkor összeakadt valami működő celestial technikával.
Nagyon jó.
Tényleg, nagyon csodálatos, ahogy az egykori genetikust szétlőtték a lézersugarak, úgy fest, hogy erre a hatalmas tudós nem volt képes, hogy hátul álljon vagy összerakja azt, hogy ő a drónok szemében csupán csak egy vírus. Mint a metebellusi ebola.
Megrázta a fejét, és hálát adott a természetes szelekciónak, hogy egy újabb szaporodásra alkalmatlan példányt selejtezett ki közülük. Azonban még neki is menekülnie kellett, látta, ahogy a raboknak egy csoportja odasereglik az ajtóhoz és próbálja kinyítni. Ő a kommunikációs pult mögött kuporgott, és a lábából kihúzott fémszilánkot szorongatta. A terve, hogy elvágja az egyik őrnek a bokainját, így utólag belegondolva hatalmas baromságnak tűnt.
Ekkor kifújta a levegőt, és egy másik tervet alakított ki a fejében. És abban is fontos szerepe volt a fémszilánknak. Oldalba dobta az egyik dront, aztán ahogy csak tudott megindult Kam felé, és elrángatta a kymmeliant a helyszínről.
- Lődd ki az ajtót és menjünk távol ezektől! - próbálta túlüvölteni a hangzavart, és az esetlegesen hőst játszó őrökre pillantott. - Őket hagyjuk itt, jók lesznek sugárpajzsnak!
Felszisszent a lábába hasító fájdalomtól.
- Figyelj, elbírnál? Lesérültem, és félek, hogy alig tudok járni - vallotta be szégyellősen.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
avatar
Bíbor Kísértet
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 145
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 08 Nov. 2014, 13:20

~Senki nem tud semmit, még a nagypofájú őrök se tudják, hova küldték őket dolgozni. Nagyon örülök neki... - gondlkozott magában a kymmelian.
A kree elítélt mondta meg az igazat, ő rájött, hogy nem technológiát kellett keresni, nem teljesen technológiában kellett gondolkodni. Fémgolyók, amik immunrendszert jelentettek. Erre Kam nem gondolt volna. A rab, aki ártatlan volt valójában, nem érte meg, hogy folytathassa, agyonlőtték az antitestek. 
Kam most már rájött, hogy nem lett volna értelme a szellőzőbe menekülni. A folyosón jobban tudott volna menekülni.
~Miben is reménykedünk? Ezek sokan vannak, villámgyorsak és lőfegyvereik vannak. Ha futunk, nekem elöl kell lennem, hogy azokat lőjék le, akik hátul vannak. Ezzel is csak pár percet nyerek. A szellőzőn át akárhova eljutnak. Na nem, Kam Flyrthibate nem így fog meghalni! Menekülök, amíg tudok. Ha már nem lesz más hátra, akkor lövöm őket, amíg életben vagyok - gondolkozott szótlanul a kymmelian.
Nem sajnálta a halott, sérült rabokat, az őröket még kevésbé, ha később azokat is eltalálja néhány lövés. A saját bőrét akarta menteni és ő is elindult az ajtó felé rohanva. Yalvist ellökte magától, hogy ne lassítsa.
- Lője a franc, szét kell szedni a barikádot.
Kam igyekezett úgy helyezkedni futás közben, hogy a többi rab vagy valamilyen fedezék felfogja a lövéseket. Yalvisnak nem válaszolt, nem cipelte, mentette a saját bőrét. Semmit nem érnek azzal, hogy ha mind a ketten meghalnak bajtársiasságból. Támadt egy ötlete, amihez kellett valakinek a szaktudása.
- Ha ez immunrendszer, le lehet gyengíteni. Van valakinek ötlete, hogyan csináljuk?
Ő építész volt, nem genetikus. Annyit tudott, hogy az immunrendszerre tudtak hatni anyagok, de nem volt képes elképzelni, egy Celestial immunrendszert, ami robotokból áll, hogy tudnának megtámadni menekülés közben.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 10 Nov. 2014, 15:43

Jelly szavai több, mint elgondolkodtatóak, ennél már csak az feltűnőbb jele valami rendellenes dolognak, hogy ezek a drónok még egyikünket sem találták el. Teljesen egyértelmű, hogy ha rendesen próbálkoznának, nem összevissza lövöldöznének, mind egy célpontra lőnének, hiszen kommunikálnak egymással. Az a célpont pedig mostanra halott lenne. Úgy tűnik, ezek játszanak velünk, ijesztgetni, kifárasztani, vagy felmérni akarnak, mert gép irányítja őket, talán celestial technológia, és részünkről ostobaság lenne feltételezni, hogy véletlenül vagy a saját butaságukból kifolyólag nem hatékonyak.
-Galaxis Védelmezői, tüzet szüntess! – Adom ki a parancsot, nem véletlenül ilyen formálisan. – Nem jelentünk veszélyt az állomásra, sem a drónokra, nem vagyunk ellenségek! – Az utolsó három szót jól tagoltan mondom, részben a többieknek, mert a harc értelmetlen, nem hatolunk át a drónok pajzsán; részben pedig a drónoknak, akik reményeim szerint valahogy megértik, amit mondok.
Annyira azért nem bízom a tervemben, hogy zsebre tett kézzel álldogáljak, mert a drónoknak is idő kellhet ahhoz, hogy felfogják, amit mondok, és változtassanak a hozzáállásukon. Így tehát amíg lőnek, továbbra is próbálok kitérni a lézerek elől, a másolatom pedig pontosan ugyan ezt teszi. Remélhetőleg a támadás felfüggesztése elég egyértelmű jele, hogy nem akarunk harcot. A drónok abból indulhatnak ki, amit eddig láttak az állomáson: agresszíven viselkedő rabok, elzárkózó, talán pánikba esett őrök, és most mi, egy engedély nélkül érkező hajó utasai. Tudtukra kell hoznunk, hogy mi nem ezek közé tartozunk.
-Remélem, hogy az elméleted helytálló, Jelly, mert nincs időnk a biztonságos tesztelésére… - Jegyzem meg félhangosan.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Vron on Hétf. 10 Nov. 2014, 18:36

A drónok masszívabbak, mint hittem, valamilyen védőpajzsuk lehet. Mindössze egy volt, amit sikerült kiiktatni, és az már az elején hibásnak tűnt, a többi továbbra is lő. Úgy néz ki, hogy legalább az én oldalamról nem jönnek, csak azt a részt védik, így csak az itt levőkre kell koncentrálnom. Eddig egyik társamat sem találták el, ami meglehetősen furcsa, ugyanis nagyon tömören helyezkednek, és még az egyik kiesése után is öt gömb lő rájuk. Amikor kettő felém indul, elkezdek hátrálni, közben folyamatosan lövöm őket. Ezzel talán ki tudom húzni addig, amíg el nem használódik a pajzsuk, ráadásul el tudom távolítani őket a többiektől. Feltevésem azonban nem jön be, ugyanis a gépek nem követnek, hanem újra a többieket veszik célba. Ennek ellenére ők továbbra is sértetlenek. Nem tudom, hogy mi értelme lenne ennek a játéknak, végtére is biztosan van elég tűzerejük, hogy végezzenek velük, ezt a rabok halála egyértelművé teszi. Az én páncélommal talán kellene küzdeniük egy kicsit, de végül valószínűleg azt is átvinnék. Miért nem öltek meg még akkor senkit.
Elsőre meglepődöm, amikor Nestor kiadja a parancsot a támadás megszüntetésére, de engedelmeskedem. Egyrészt azért, mert az első dolog, amit katonaként megtanultam, hogy ilyen helyzetekben nincs idő megkérdőjelezni a parancsokat. Én hogy várhatnám el, hogy az embereim teljesítsék a parancsaimat akkor is, ha nem látják át elsőre az okokat, ha én nem teszek így? Másrészt pedig a lövöldözés egyre inkább értelmetlennek tűnik, mivel nem érünk el vele semmit. Ugyanakkor nem tudom, hogy mit érhetnénk el ezzel, ha valóban egy olyan automatikus reakciókra épülő rendszerrel állunk szemben, mint az immunrendszer. Készen állok hát a tüzelés folytatására, de megvárom, hogy mi sül ki Nestor tervéből. Reménykedem, hogy ez nem a csapatom teljes kiirtásához vezet.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Hétf. 10 Nov. 2014, 23:43

A kütyük ügyesek és pajzzsal is el voltak látva. Már majdnem megörültem, mikor sikerült az egyiket leszednem, de ahogy a többit céloztam kitérések között látszott, hogy nem volt egy tökéletes állapot darab.
~ Amennyire könnyű volt azt leszedni, annyira nehéz lesz a többit.
Nestor szavaira abbahagyom a lövöldözést, de a kitéréseket nem, nincs sok kedvem lyukacsossá válni néhány lassú felfogású robot miatt.
Jelly szavai kissé zavarosak, de azért egy részét megértem.
~ Ha igaza van a kölyöknek, akkor itt lehet nagy gát lesz.
A lövedékeket kerülgetem, míg a lövések abba nem maradnak, vagy ha egyáltalán nem állnak el, akkor egy kérdést vetek fel.
- Jelly a te fegyvered talán ér valamit, vagy ha nem bénítja le őket, akkor talán megpróbálhatnánk túlterhelni egyenként a pajzsaikat.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 11 Nov. 2014, 11:37

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield) és Vron / Acél
Következő körváltás: 2014. november 15. (szombat)

Yalvis tudott haladni, csak kicsit lassabban és fájt ez neki. Az őrök sem nagyon lőtték szét a barikádot, és más sem. De nagyjából mindenki átjuthatott rajta, utána, közben lőttek az őrök az ajtóra is, ami hamarosan ki is nyílt. A rab, aki próbált bejutni ott volt holtan a padlón az ajtó előtt. ezzel az alakkal nem a robotok, drone-k végeztek, hanem nemes egyszerűséggel valaki kitörte a nyakát. Ugyanaz valószínűleg, aki utána a gránátot dobta a meghúzódókra. A folyosó egyébként üres volt, úgy tíz méterig egyenesen vezetett előre, ott pedig balra és jobbra ágazott el. A környéket már korábban felmérte a társaság, ez a fej legfelső része volt, a többi helység is, amik itt voltak jellemzően üresek. Úgy ötven-ötven méterre a leágazástól nem működő antigravitációs liftek és lépcsőházak is megtalálhatóak voltak, hogy el lehessen jutni a többi szintre.

Jelly volt az egyetlen, akit eltalált valamelyik lövés és őt is csak azért pörkölte meg az egyik, mert elesett pánikolás közben a saját lábában. Nestor szavai úgy tűnt, hogy használtak, hogy bemutatkozott, hogy kicsodák őket, a drone-k abbahagyták a csapatra való tüzelést, így már senkinek sem kellett újra visszalőnie. Azonban nem húzódtak vissza a vezetékekbe, hanem ott maradtak lebegve. Pár pillanattal később fémes hang hallatszott az egyikből, teljes mértékben gépies. Mindenki a saját anyanyelvén hallotta a szavakat.
- Igazolják magukat!
Ezt könnyedén megtudta tenni mindenki, valószínű, hogy mindenkinél volt egy chip, vagy mágneskártya, amin az adatai voltak rögzítve, így bárhol tudták bizonyítani azt, hogy tényleg a Galaxis Védelmezőinek tagjai, vagy éppen csak segítők, hogyha bárki kérdezte volna mindezt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Vron on Pént. 14 Nov. 2014, 13:19

Mindenki abbahagyja a tüzelést és a gömbök meglepő módon ugyanígy tesznek. Nestor elmélete működik. Ezután a drónok felszólítanak minket, hogy igazoljuk magunkat. Természetesen így teszek, bár nem egészen tudom hova tenni a dolgot. Ha ezek valóban az évezredes celestial immunrendszerének részei, miért mondana nekik bármit az, hogy mi a Galaxis Védelmezői vagyunk? Nem egyszerűen arra kéne törekedniük, hogy elpusztítsanak minden behatolót. Egyre több és több a rejtély. Nestor viszont tudta, hogy ez egy jó mód lesz, talán jobban átlátja a dolgot, mint én. Mivel eddig működött, amit kitalált, nincs okom rá, hogy ne bízzak abban, hogy tudja, hogyan tovább. Így hát most csak várom, hogy mi történik, és természetesen igazolom magam, amikor a közelembe ér egy drón. Persze nem teljes a biztonságérzetem így sem, így készen állok a harcra, de igyekszem nem fenyegetően viselkedni.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly on Pént. 14 Nov. 2014, 21:36

Jelly feltápászkodik és megtapogatja magát, aztán a békésen lebegő dronokra pillant. Kezd neki rémleni valami. Nestor bemutatkozott nekik, és azok felfogták, hogy tulajdonképpen ők a jó fiúk.
Morrow rápillant a női űrlovagra - aki nem volt olyan nyers vele - és megrázta a fejét. Belenyúlt a zsebébe és előkapta az azonosítókártyáját és előrelépett. Nyugalmat erőltetett magára, és a gépek felé mosolygott. Többek között azért is, hogy most totálisan igaza volt. Mármint a gépek szerepével, tehát, hogy ezek fejméretű fehérvérsejtek. És úgy fest, hogy most jöttek rá arra, hogy ők nem egy randa influenza, hanem csak ártatlan baktériumok.
Várta, hogy letapogassák, vagy ilyesmi.
- Szerintem a diplomácia is müködni fog. Sok kérdésre - válaszolta Villámnak. Miután igazolta magát, feltett egy kérdést a robotoknak. - Miért aktiválódtatok? - tette fel a kérdést. - Úgy értem, miért most?
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Pént. 14 Nov. 2014, 21:46

-Merre? - kérdezte Yalvis a többieket, akiknek sikerült átjutnia a barikádon, aztán végigpillantott azokon, akik túlélték. Hisz velük kell majd dolgoznia, úgy fest. Igen, valami terv kell, de rohadt gyorsan. Megrázta a fejét, és úgy döntött, hogy átveszi a vezetést. Magában esélyeket latolgatott, megvakarta a tarkóján a bundát és balra pillantott.
- Szerintem menjünk arra - morogta. - Új helyet kell találnunk, ahol ellehetünk, elég nagy ez a hely. Figyeljétek meg, hogy találunk egy új zugot, ahol kibirhatjuk. Bár szerintem keresni kell egy külső kommunikációs rendszert, és segítséget hívni.
Ha egy őr sincs köztük, akkor építhet arra, hogy valamelyik alvilági ismerősét hívja. Ó, igen. És az ár, az állomáson lévő fejlett, ősi és rohadtul értékes celestial technológia. Azokért a drónokért valaki nagyon sokat adna.
Jók lennének örző-védő gépeknek, akár bunkerek kitakarítására is használhatóak. Szereznie kellene egy példányt, és szétszerelnie. Azonban ez csak a jéghegy csúcsa volt. Mennyi információ lehet eltemetve ennek a lénynek az agyában. Igen, az ismerősei közül sokat fizetnének ezért. Valószínűleg már a teljes ár negyedét fogja megkapni a kiszabadításáért cserébe.
De már abból is vehetne egy saját asztreoidát, vagy minimum egy saját csatahajót.
Ó, elég lesz az a pénz arra, hogy saját vállalkozást nyisson. Azt tudta, hogy egy csomó müködésképtelen lift van, amin keresztül feljebb juthatnak. Talán a fej "idegközpontjában".
- Szerintem menjünk feljebb - válaszolta. - Ott akár biztonságban is lehetünk. Hamarosan minden rendszer újraéled, és tudunk segítséget hívni. Kivárjuk.
"Addig én majd körbeszaglászok."

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
avatar
Bíbor Kísértet
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 145
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 15 Nov. 2014, 08:52

//Tudom, hogy Zield írta, hogy nem lesz és Kira is, de mivel itt úgysem sietünk annyira, így megvárom őket. Szerdán kaptok új kört, vagy ha előbb írnak, akkor.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Vas. 16 Nov. 2014, 13:45

A terv meglepő módon bejön, nem mondanám, hogy kizárólag az enyém volt, csak továbbgondoltam Jelly feltételezését. Ha ezek tényleg egyfajta immunrendszerként viselkednek, akkor minden idegen dologra támadnak, de szerencsére intelligensebbek, mint a vérsejtek, így megértik, ha elmondjuk nekik: nem vagyunk ellenséges betolakodók. A lényeg, hogy abbamarad a lézerek áradata, magamba olvasztom a másolatomat, és előveszem az igazolványomat. Lehet, hogy kéne valami spéci GV kártyát csinálni, ami egyben kommunikátor meg helymeghatározó, majd ne felejtsek el szólni Rocketnek, hogy szerezzen be pár ilyet.
Jelly kérdése is érdekes, de van még egy pár dolog, ami talán fontosabb. Mindenesetre megvárom, míg a drónok egyike válaszol neki, aztán szólalok csak meg én is.
-Azért jöttünk a feljebbi szinten ragadt embereket megmentsük, ők szintén nem jelentenek veszélyt. Ellenben mindenki mással az állomáson. Tudsz segíteni? – Kérdem egyes számban, mert azt gondolom, hogy jelenleg nem a drónokkal beszélgetünk, hanem magával az állomás MI rendszerével.
Közben látom, hogy Vron is igazolja magát, úgyhogy úgy néz ki, semmi gond nem lesz, legalábbis ezekkel a drónokkal nem. Viszont elég nagy zajt csaptunk, a két fickó is meghalt, akiket Vron próbált kihallgatni, és akkor még a sikoltozó Skrullról még nem is beszéltünk… Szóval jó lenne nem sokáig időzni itt.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Hétf. 17 Nov. 2014, 21:22

Kellemes meglepetésként ér, amikor a drónok abbahagyják a lövöldözést és kérik, hogy igazoljuk magunkat.
- Jó, hogy lehet békésen is intézni a dolgokat.
Jegyzem meg röviden, míg előkotorom a saját igazolványomat a páncélomból, majd felmutatom azt az egyik droidnak, majd ha ez nem elég neki, akkor leveszem a sisakot, hogy láthassák, hogy a képem egyezik az igazolványon lévővel. De persze hamar vissza is kapom magamra a sisakot, mert nem szeretem, ha nincs rajtam, valamiért már úgy hozzászoktam, hogy küldetésen szinte le se veszem.
Kérdésem nincsen mivel ami érdekelt, az már úgyis elhangzott, így csak várok a válaszra, ha érkezik.
~ Remélem egy véleményen vagyunk és nem akarják őket is kinyírni, mint a bűnözőket odabent.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 18 Nov. 2014, 12:20

A társaság menekült és megbontotta a barikádot annyira, hogy átjusson. Nem kellett itt lőni. Az ajtónál az őrök kilőtték a zárat, hogy kijussanak. Kam egy gyors pillantást vetett a halottra.
~A robotok nem tudnak így nyakat törni. Van egy láthatatlan valaki, aki irányítja őket. Vagy kicselezi~gondolkodott magában
.A robotokon kívül más kísértet is volt tehát, hús-vér kísértet, olyan, ami el tudta roppnatni a gerincet. Kam csak futott. Senki nem válaszolt neki, mit lehetett volna kezdeni az immunrendszer meggyengítésével. Senki nem tudta valószínűleg. Pedig olyan jó ötletnek tűnt... A kymmelian hallgatott a rókára és a lépcsőházban elkezdett futni felfelé. A helyiségeket hiába próbálták volna. Itt semmi nem volt és a robotok eltalálták volna őket könnyen.
- Mitől vagy olyan biztos az újraéledésben? Ezek kiszabadultak, ennyi, nem? Mindegy, keressünk kommvonalat tényleg! - mondta Kam a foxiaianak.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 19 Nov. 2014, 09:42

Résztvevők: Nestor Stratos, Zackary Knight / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield) és Vron / Acél
Következő körváltás: 2014. november 23. (vasárnap)

Kam kérdésére ezek az emberek ostobák voltak ahhoz, hogy válaszoljanak, valószínű, hogy a többség azt a szót sem értette, hogy immunrendszer. Ha pedig igen, akkor olyan fejlett gyógy készítmények léteztek, hogy megszokták, hogy beadják nekik azt és rendbejöttek. Arról, hogy merre is kellene menni nem igazán volt sok választás és tudás, Yalvis, amennyire tudta nem volt feljebbi lehetőség, most voltak szinte a fejtetőben, így csak lejjebb lehetett menni. A csoport túlélő Kammel az élen végül elérkeztek a „lépcsőház” ajtajáig, ahol a lépcsők voltak. A kis drone-k már nem követték őket, csak annál a környéknél maradtak, ahol a falban megsérült a szellőz. Nem üldözték tovább a rabokat, csak úgy tűnt, hogy sikerrel ugyan, de kikergették őket. Most itt a lépcsőknél lehetett lefelé menni, jelenleg a legfelső emeleten voltak, ez volt az egyelten nehéz bűnözőktől mentes terület. Azt, hogy lejjebb hol és hányan lehetnek és legfőképpen kik, azt nem tudhatták.

Úgy tűnt az, hogy mindenki igazolta magát bevált maradéktalanul. Az apró drone-k miután látták, hogy valóban azok a Galaxis Védelmezői, akiknek mondják magukat nekiláttak visszafordulni a szellőzőbe és beleolvadni a sérült részbe, amíg az el nem tűnt, aztán a maradék elvonulni. A kérdésekre azonban nem feleltek egyelőre semmit sem. Az érzékelhető volt, hogyha volt is itt MI, akkor az nem valószínű, hogy működött. Mindenki találkozott már korábban raj intelligenciával, azaz ezekből a droneokból minél több van egy helyen, annál okosabbak voltak, de csak robotok. Ha MI volt itt, az maga lehetett volna a Celestial, ha már gépek, de mivel az halott, így lehet, hogy ez sincs. Miután az utolsó drone is eltűnt mindenki kapott a kommunikátorára egyszerre kapott egy file-t és egy koordinátát. Négy szinttel a mostani helyzethez képest egy nagyobb termet jelölt meg a koordináta, ha Nestor ellenőrzi, akkor a közelében sem volt senki, és az addig megjelölt útvonal is tiszta volt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14207
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 20 Nov. 2014, 19:38

A drónok sajnos nem válaszolnak sem Jelly, sem az én kérdéseimre, ami egy kicsit elszomorító, mert bár kommunikálni tudnak, mégsem annyira intelligensek, mint reméltem. Az MI talán nincs még bekapcsolva, a hely még szinte alig üzemel, de lehet, hogy nem is volt soha MI.
-Hát nem valami beszédesek, de legalább nem lőttek le minket. Megvagy, Jelly? Úgy láttam, eltaláltak.
Miközben én is kicsit rendezem magamat, és újra készenlétbe helyezem a puskámat, üzenetet kapok, és úgy látom, a többiek is. Ez elég meglepő fordulat, mert a kommunikáció eddig nem működött az állomáson, mikor idefelé próbáltam üzenni. Tehát nem a bázis üzent, hanem egy kisebb egysége legfeljebb. Magánszemély nem hiszem, mert nem éppen köztudomású a frekvenciánk a bűnözők körében.
Amikor megnézem, hogy pontosan mi az üzenet lényege, leellenőrzöm a helyet, és életjeltől teljes mértékben mentes. Úgy tűnik, akárki vagy akármi is üzent nekünk, azt akarja, hogy menjünk ebbe a terembe. Mivel csak letapogatott térképem van, nem tudom, hogy pontosan mi a funkciója a helynek, a hová mennünk kéne.
-Ez vagy csapda, vagy a drónok üzentek nekünk. Talán ott beszélhetünk az MI-vel. Akárhogy is, szerintem derítsük ki! Úgy tűnik, ha a létszám ellenünk is szól, legalább az állomás velünk van. Mindenki továbbra is teljes készenlétben legyen, egyelőre nincs körülöttünk más életjel, de nem akarok meglepetéseket. Ez a skrull már így is nagy veszélybe sodorhat minket, ha összefut néhány bűnözővel, és elmondja nekik, hogy kiket látott… Kár, hogy nem találtad el – jegyzem még meg Jellynek, aztán ha nincs ellenvetés, elindulok a négy szinttel feljebbi terem felé a kijelölt úton. Sietős léptekkel, de figyelmesen haladok, felkészülve rá, hogy esetleg egy újabb nem várt vendég érkezik hozzánk. A füleimet is használom, ha esetleg zaj hallatszana a falakból ismét.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
avatar
Quentine Constantine
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 740
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szomb. 22 Nov. 2014, 10:54

Az egyetlen tudós, aki tudott volna valamit mondani, meghalt a barikád mögött, mikor előkerültek a drónok. A többi hallgatott, nem értette, nem tudott semmivel előállni. A csőcselék menekült. Kam képzett építészként, komoly mesteremberként nagyon rosszul érezte magát ebben a hajóbörtönben a rabok között. Nem volt miről beszélni, nem volt mit csinálni. A bunyó volt a legnagyobb szórakozás nekik, most pedig csak menekültek ész nélkül. Ez a foxiai volt a kivétel, neki még voltak értelmes gondolatai és értett az informatikai rendszerekhez. Ezt elismerte a kymmelian.
Az immunrendszer nem követte a társaságot.
~Azt a részt védték, ahol mi voltunk. Az egy központi, magas prioritású testrész lehetett. Most vagyunk a csúcson, a fej legtetején. Menjenek előre a többiek. Ha belefutunk a nehézfiúkba, ne én haljak meg először - gondolkozott némán.
Itt nem tudtak semmit csinálni, üres volt a szint. Valahová menni kellett. A fegyverrel a kezében kullogott hátul és reménykedett, hogy olyan helyre jukadtak ki, ahol volt kommvonal és nem volt ellenség. A drónokon kívül még volt valaki a hajón, a rejtélyes gránátos, akivel nem akart találkozni. Figyelt hátrafelé is és a plafonra fél szemmel, hogy ha lehet, fedezékbe húzódjon támadás esetén. Így haladt a többiek után.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
avatar
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szomb. 22 Nov. 2014, 13:12

Yalvis csak Kamot ismeri fel a túlélők közül. Azonnal odalép a Kymmelian mellé, és suttogva odaszól neki.
- Azt hittem, hogy kimentesz - morogja a társának. - Komolyan, ha te maradtál volna ott majdnem, mint én, akkor én segítettem volna rajtad. Kam, mi a francért csináltad ezt? Pedig azt hittem, hogy a jövőben még számolhatok neked. Erre, ott hagysz a francba. Komolyan, ha legközelebb te szarba jutsz, akkor gondolj erre. Rendben?
Aztán egy szó nélkül ott hagyja Kamet. Jogosan dühös, a lelke mélyén azt hitte, hogy egy jó bűntársra, esetleg barátra lelt. Erre pedig, az akiben ennyire megbízott, a szarban hagyta. Ekkor megáll a folyosó közepén és szembefordul a rabokkal.
- Na, először is, mindenkitől kérek egy bemutatkozást, és hogy ki mihez is ért, és miért került sittre. Jó, összekell fognunk, hogy kijussunk innen! - mondja fennhangon. - A támadás előtt müködő, Celestial technológiát érzékeltem az állomáson. Valaki kitörte annak a szerencsétlen flótásnak a nyakát és bedobott egy gránátot. Nem érzékelték az életjel szkennerek. Szerintem egy logikus megoldás van, ismeri annyira a celestial technológiát, hogy feltörje a helyet, elrejtse magát a szenzorok elől, és azokat a gépeket is bekapcsolja.
Körbepillant a helyen. Jó lenne innen meglógni, egyszersmind a hatóságok elől is megszökni.
- Kam! Mennyire jegyezted meg a tervrajzot? - kérdezi a foxiai. - Láttál olyan helyet, ahol meghúzhatjuk magunkat?

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
avatar
Bíbor Kísértet
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 145
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly on Szomb. 22 Nov. 2014, 13:26

A dronok nem válaszoltak a feltett kérdésekre, egyszerűen csak visszavonultak, nem érzékelve őket fenyegetésnek. Carl lehajtotta a fejét, belerúgott a porba, és odafordult Nestorhoz.
- Nyugalom, megvagyok. Valószínűleg ezek csak egyszerű örző-védő cuccok, amik most egy script alapján mennek. Biztos ez most valami olyasmi. hogy ellenséges behatolás, az állomást elfoglalták, meg ilyesmi. Lehet ebben a játékban mi vagyunk a hatóságok, bár gondolom jelenleg mi vagyunk azok, vagy egyáltalán valami hatóságnak számítunk? - kérdezi a többieket. - Szerintem ez egy raj intelligencia, talán most nem voltak elegen, hogy túl intelligensek legyenek.
Ekkor a kommunikátorára kap egy üzenetet, ahogy a többiek is. Egy fájl volt benne koordinátákkal. Nestor szerint teljesen tiszta a hely. Morrow megdörzsöli az állát, és megnézi, hogy van e feladó.
Közben követi Nestort, ugyanolyan sietős léptekkel, mint ahogy a férfi is jár.
- Legalább elmondaná, hogy mi a franc folyik itt. Egyáltalán nem a drónoknak kellett volna megadni a koordinátákat? És miért csak egy koordinátát kaptunk. Bármi lehet ott csapda, vagy ilyesmi.
Töpreng tovább, aztán eszébe jut valami.
- Amúgy mi újság van a rabokkal, akikért jöttünk?
avatar
Jelly
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign on Szomb. 22 Nov. 2014, 15:12

Az igazoltatás simán ment, a drónok pedig nem feleltek a feltett kérdésekre. Ehelyett inkább visszafordultak oda ahonnan jöttek, néhány beolvadt a sérült részekbe a falon, a többi pedig ott távozott ahonnan jött.
Jelly raj elméletére helyeslően bólintok, majd csak ennyit fűzök hozzá.
- De vajon miért olvadtak be a szellőzőbe?
Teszem fel a kérdést, majd a kommunikátor csipogva jelzi, hogy adatok érkeztek. Miután megnézem őket láthatok egy koordinátát négy emelettel felettünk.
 Nestor szavaira újra előveszem a fegyveremet, és megindulok utána.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
avatar
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Vron on Vas. 23 Nov. 2014, 00:05

Úgy tűnik, hogy a hely a mi oldalunkra állt, bár továbbra sem értem, hogy miért. Most azonban nem látom, hogy honnan kaphatnék választ a kérdésre, így pillanatnyilag fölösleges erre pazarolnom az energiáimat. Különösképpen, mivel útbaigazítást is kaptunk, nyilván a drónokat működtető rendszertől.
Nestor szavaival nem tudok vitatkozni. Számomra is az tűnik a legjobb megoldásnak, hogy óvatosan és körültekintően, de a drónoktól kapott koordináták felé indulunk.
Közben Jelly is összeszedi magát. Nem meglepő, hogy a csapatból ő kapott találatot, de a sérülése nem súlyos. Okfejtése a drónrendszerről nem valami koherens, és és még elmélet szintjén sem tartalmaz válaszokat az igazán égető kérdésekre. Mivel senki sem teszi, kénytelen vagyok én feltenni őket.
- Valószínűleg van valami tudatos mozgató a drónok mögött. Abban legalábbis teljesen biztos vagyok, hogy nem a celestialtól marad automatizmusok alapján működnek. Ha tényleg egyszerűen egy szkript alapján futnak, az abból az időszakból származhat, amikor űrállomásként használták, vagy még frissebb. Egy celestial immunrendszere nem igazoltat... Talán a megadott koordinátákon válaszok várnak. De óvatosnak kell lennünk.
Ha elindulunk, sereghajtóként haladok, ahogy eddig is, és igyekszem fedezni a hátunkat. Folyamatosan számítok támadásra, bár attól nem tartok, hogy egy egyszerű csapdába sétálnánk. Ha az állomás el akart volna pusztítani minket, már megtehette volna.

_________________
Reneszánsz: Vron, Nallo (X-diák)
Apokalipszis Kora: Mutáns-ellenes hadtest (A Múlt Elveszett Napjai)
Eredeti Galaxis Őrzői: Aleph
Gótika: Rettenet
avatar
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Knowhere

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.