Mars

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Mars Empty Mars

Témanyitás by Bishop on Pént. 21 Aug. 2015, 18:15

A Mars, a vörös bolygó. Száz millió évvel ezelőtt még az igen fejlett Ősi-Marsi civilizáció otthona volt, azonban miután rejtélyesen eltűntek civilizációjukkal együtt, a bolygó egy kihalt homokos-sziklás pusztasággá változott. Hegységek belsejében még van két volt Ősi-Marsi komplexum, amelyek közül mindkettő üzemel, egy a Spear, egy a Sivary birtokában, a harmadik bunker elhagyatott és romos. A Birodalom szinte semmilyen figyelmet nem fordít a bolygóra.

Mars Mars_rover_curiosity_1_year
Mars 680998main_pia16102-43_1024-768

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Pént. 21 Aug. 2015, 18:39

~ Karakter: Tyranis; Helyszín: Mars, Sivary komplexum ~

Tyranis arra a feladatra kért engedélyt a Főlovastól, hogy elmehessen a Marsra kutatni és tanulni. Erre engedélyt is kapott. A legegyszerűbben a Marsra nem járművel, hanem egy térkapuval juthat el. A Sivary-városból egyenesen a Marson lévő Sivary-komplexumba érkezik meg. A térkapu fénye zöld, nem teljesen átlátszó és nem is olyan tökéletes az eljárás mint egy HPI-s térváltás, így fájdalommal és hányingerrel jár, valamint levegővel is feltölti az emésztőcsatornákat. Szerencsére ezeket a mellékhatásokat Tyranis könnyen tudja orvosolni. A térváltás után egy nagy lapos terem közepébe érkezik, a térkaput működtető gép közepébe. A térkapu nem sokkal később bezárul mögötte. Maga a komplexum is csak úgy tudott megmaradni több millió éven át, hogy a Mars egyik legnagyobb hegységének a mélyén van, a hegységgerinc alatt. Itt már nem lát földi technológiát, csak Ősi-Marsi anyagokat és technológiát, földi másolatokkal kiegészítve, javítva. Amennyire ismeri a hely múltját, igen sok alagútrendszert és csarnokot le kellett örökre zárni, mert teljesen tönkrementek, de ez a központi rész megmaradt és a Főlovas kis segítséggel teljesen helyreállította. Állandó személyzet nincs, nagyrészt csak tárolónak, adattárolónak és tartalékbázisnak használják, valamint kutatásokhoz. Tyranis érkezése után aktiválja magát az addig készenléti módban levő bázis. Innentől a hibriden múlik, hogy mit is akar csinálni pontosan.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Szomb. 22 Aug. 2015, 08:27

//Előzmény: Egyéb területek//

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, Sivary komplexum ~
Tyranis az egy hónapos tanulási ideje után úgy vélte logikusnak, hogy ideje a tanulmányait magasabb fokra emelni, így a Főlovashoz ment el és kért tőle engedélyt, hogy a Marsra mehessen, hogy ott folytassa a tanulást, vizsgálódást. Logikusnak vélte, hogy oda menjen, hiszen félig onnan származott, vagyis jobban a DNS-ét nézve. Ezúttal térkapuval ment, nem mintha olyan sok gondot okozott volna számára mindaz, hogy teleportáljon a Mars felszínére. Ez persze folyamatos számításokat igényelt volna a lány részéről, hogy ne haladjon el a bolygó alatta, mellette, de megtudta volna oldani. A megérkezés után fájdalmat érzett, szédülést és egyéb kellemetlenségeket a térváltásnak hála. A mellékhatásokat azonnal igyekezett kompenzálni koncentrációval, hogy az érintett részeket regenerálja a lehető leggyorsabban. Amint teljesen rendben volt ellépett a térkaputól, ami be is záródott mögötte. Ekkor nézett végig a helységen, ahova elsőként érkezett, a biztonság kedvéért a keze a Ramirez-től kapott kard markolatára siklott, noha tökéletesen logikus volt, hogy senki sincs ezen a helyen. Eddig csak hallott a helyről, illetve felvételeket látott. De most itt volt azon a helyen, ahonnan tényleg származott, ahol az a személy még járt a bolygón évmilliókkal ezelőtt, akinek a DNS-éből őt kreálták. Tudta, hogy jelenleg egy hatalmas hegység mélyén vannak, mert csak így maradhatott fent a bázis, ahogyan a Spear-é is, ezen felül pedig nem sok minden maradt meg. A bázis nagy részét le kellett zárni, mert tönkrement véglegesen és nem lehetett javítani. Logikusnak találta, hogy csak hozzá nem értés miatt, így egy próbát megért a részéről, hogyha eleget tanult, akkor talán képes még helyrehozni itt néhány dolgot. Ahogyan végignézett a helységen, érzékelte, hogy nem minden eredeti, hanem voltak olyan anyagok is itt, részek, amik helyre lettek állítva, hogy működőképesek legyenek. Elég sok lehetősége volt ahhoz, hogy megnézze a helyet, így elsőként logikusnak az tűnt, hogyha végigjárja a helyet és körbenéz. Így ez is lett az első pontja, hogy ezt megtegye. Alaposan nézte végig a helyet a saját szemléletével, hogy mindent teljesen máshogyan látott, mint az emberek, a legapróbb részig, hogy miként épülnek fel, miből állnak. Ahogyan végignézte így a helyet minden apró információmorzsát el is raktározott az elméjébe, ahonnan kitörlődni sem fognak soha többé, hála a vizuális memóriájának.
Nem siette el mindezt, kellően sok ideje volt úgyis, nem volt határidő, hogy mikorra kell visszamennie és a tanulás egyébként sem egy gyors folyamat, hiszen nem rendelkezett Maniac-el, sem HPI-s technológiával, hogy a tudást csak úgy felöltsék az elméjébe. Amint mindennel végzett, hogy körbenézett a bázison az első útja a központi irányítóba vezetett, hogy az ottani terminált aktiválja és működésbe hozza. Ha mindez megtörtént és volt hangvezérlés, akkor hangosan adta ki a parancsot a rendszernek.
- Tölts be minden képi, hangi és szöveges adatot a bolygón korábban létező kultúra történelméről Eredeti nyelven és hozzá a meglévő fordítást is, ha létezik ilyen!
Ha nem volt hangvezérlés, akkor kézzel vitte be mindezt, majd ha kap adatokat, akkor azokat kezdi értelmezni, olvasni. Egyszerre szándékozott a hatékonyság fenntartása érdekében megtanulni Ősi-Marsi nyelven, illetve megismerni a népe történelmét.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Szomb. 22 Aug. 2015, 19:25

~ Karakter: Tyranis; Helyszín: Mars, Sivary komplexum ~

Tyranis körbejár a bázison, és minden apró részletet megjegyez, tanulmányoz és értelmez. Az egész hely nagyon-nagyon furcsának tűnhet földi szemmel, semmi sem olyan mint "lennie kellene" minden valamilyen "lehetetlen módon" és felfogással készült. Természetesen ez Tyranis számára nem probléma. A főcsarnokhoz négy alagút csatlakozik, azok közük kettő kijárat a felszínre. Egyébként a komplexum maga tényleg csak tartalék bázis, tartalék felszereléssel, kutatáshoz szükséges felszereléssel, adatokkal, adathordozókkal. Nagyrészt helyre van állítva minden, de a Sivary csak arra használta a helyet, hogy a megfelelő adatokat kitermelje innen. Tyranis végül eljut a vezérlőig és azt hangutasítással tudja irányítani. A vezérlő maga is egy ősi-marsi vezérlő, ami leginkább asztal szerű, bár lejt és hozzá van csatlakoztatva egy kiegészítő, amivel földiek is tudják használni. Az adattárban Tyranis pár száz oldalnyi dokumentumot talál a Mars, az Ősi-Marsiak és a Sivary múltjáról. Nem sok minden, sőt nagyon kevés maradt fent ezen az bázison. De az eredeti Sivary-ról azért igen sok információ van. Könnyen át tudja ezeket olvasni, futni és megjegyezni mindent. Közben Ősi-Marsi nyelven is megtanulhat, igen sok szó, nyelvtani szerkezet és kifejezés van ehhez a dokumentumokban. A beszéd és a kiejtés az már más, igencsak furcsa és nehéz, de a hibrid számára ez sem jelenthet problémát. Összességében meg tudja tenni, amit akar. Még azt is tudja, hogy eredetileg ezen a helyen voltak a tárolók, amiben voltak eredeti Ősi-Marsi szimbionták, amikből aztán a Főlovas csinált többet és alkalmazta őket embereken. Valamint Tyranis azt is tudja, hogy a Spear komplexumában sokkal több adat maradt fent, például ott vannak eredeti Ősi-Marsi tudatok is lementve, akik részben megőrizték a civilizációjuk tudását. Hanganyagot egyáltalán nem talál, ami megmaradt volna. Képek vannak, főleg a felszínről, biztonsági felvételek, valamint egy rövid, több mint tíz másodperces rövid videó. Ez is valamilyen szenzor képe. A képeken és a videón látja az egykori Marsot. Városok, modern technológia szigetekben, mindenhol erdők, zöld növényzet, állatok, élet, vannak folyók és vízesések is. Látványra nagyon hasonlít a Föld egyes részeire, fejlett és élettel teli. Egyáltalán nem hasonlít a mostani felszínre. Tyranis ennyi adatot tud szerezni a rendszerből, de ezeket a Sivary már mind régen, száz százalékosan feldolgozta, ez csak számára új.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 24 Aug. 2015, 19:07

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, Sivary komplexum ~
A hely valóban teljesen más volt, mint amit Tyranis a Földön, a Sivary-nál látott, de tényleg nem volt olyan furcsa a számára. sokkalta inkább teljesen természetesnek tűnt, mintha ez lett volna a hétköznapis és a földi dolgok a furcsán. Logikus volt, hogy a benne levő Ősi-Marsi DNS miatt „érezhet” így, tűnhet neki mindez így. miközben felmérte a bázist sikerült kitapasztalnia, hogy a négy folyosó hova is vezet, a felszínre vezetők is érdekelték, hiszen azáltal tud majd átmenni a másik két bázisra, hogyha itt végzett. Először az üresbe, majd pedig a Spear uralta bázisra, bár ott a számításai szerint ellenállásba fog majd ütközni, ha nem is a legelején a későbbiekben. A vezérlőt is könnyedén megtalálta, majd ott hangvezérléssel adta ki az utasítást, amit akart. Az elején még szükséges volt az ott található földieknek hozzáadott részre is, hiszen még nem ismerte sem a Sivary, sem pedig az Ősi-Marsiak nyelvezetét, azt is most szándékozott megtanulni. Nem talált olyan sok anyagot, mint remélt, de azért az a pár száz oldalnyi dokumentum is jobb volt a semminél. Logikusnak tűnt, hogy főleg a Sivary-ról voltak adatok ezen a helyen és, hogy pontosan emiatt lett később a Sivary bázisa mindez és nem pedig a Spear-é. Volt fordítás és eredeti szöveg is, így mire végzett az anyag átnézésével a nyelvtani segédleteknek és egyéb adatoknak hála a hely nyelvezetét is tökéletesen megtanulta, vagyis annyira tökéletesen amennyit az itt levő adatok engedtek a számára. Számítógépszerűen haladt a tanulással optimális kereséssel, ahogyan a mesterséges intelligenciák is tennék. Emiatt elsőként a nyelvezeti dolgokat kereste meg és azokat tanulta, amint azok megvoltak és már megértette az Ősi-Marsi nyelvet már nem volt szüksége a fordítóra, sem pedig egyéb megjegyzésekre, így következhetett a történelmi adattár, már ami megmaradt belőle. Hanganyag nem volt, így csak logikusan tudta kikövetkeztetni, hogy miként kell kiejteni ennek az új nyelvnek a szavait. Az adattárt átnézte és memorizálta az egészet és látott képeket is, amin a Mars hasonlított a Földre, közel sem olyan volt, mint amit most ismertek. Lényegében ennyi volt csak, éppen ezért volt logikus számára, hogy valamikor átmenjen a Spear bázisára, hogy az ottani adattárakat is megnézhesse, tanulmányozhassa. Igazából meg kellett állapítania, hogy roppant kevés információ volt újdonság a számára, a legtöbb dolgot már tanulta, noha nem feltétlen ennyire részletesen, de a fellettek dolgozva és olyan szintre hozva, hogy egy átlagos ember is megérthesse.
Mivel nem volt túl sok információ és azokat is ismerte korábban két opciót látott logikusnak, hogy még több mindent megtudjon erről a helyről és azokról, akiktől származik. Az egyik, hogy a Spear területére menjen be és ott tanuljon, a másik pedig, hogyha mindez nem kivitelezhető, akkor valamiféleképpen felébressze önmagában a genetikai emlékezetet és azáltal tudjon meg részleteket, dolgokat. Noha a másik bázis volt a hatékonyabb, hiszen tisztában volt vele, hogy a DNS-e, amit kapott sérült volt és nem teljes, ezért kellett a HPI-s DNS-el kipótolni, de mégis reális esélye és igen nagy valószínűsége volt annak, hogy képes lenne a saját DNS-éből információkat kinyerni, hiszen hihetetlen komplex és nagy tárolókapacitású adathordozó volt minden egyes sejtlánc. Végül is elindult kifelé, tudta, hogy a harmadik bázis teljesen kihalt és üres, ennek ellenére logikusnak találta, hogy a saját szemléletével, ahogyan látni képes a világot hátha olyasmit is képes felfedezni arra, amit más nem tudott, sem szabad szemmel, sem pedig szenzorokkal. A helyzetét valószínűleg tudta annak a bázisnak, így a szabad levegőn keresztül ment oda, úgyis alkalmazkodott a kinti viszonyokhoz, addig pedig esze ágában sem volt megállni, amíg meg nem érkezik.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Hétf. 24 Aug. 2015, 22:50

~ Karakter: Tyranis; Helyszín: Mars, elhagyatott bunker ~

Tyranis miután végzett az információk feldolgozásával, eldönti mit akar tenni. Tudja hol van az elhagyatott bázis, de ellenőrizheti még egyszer a helyzetét. Ezután elindul a felszínre. Két kijáraton távozhat, amelyek egymással ellentétes oldalon vannak, az egyik egy nagyon hosszú, fokozatosan emelkedő alagút, a másik egy nagyon magas felvonó. Mivel a hatalmas gerinc két ellenkező oldalára visz ki a két kijárat, ezért egyértelműen a felvonó a hatékonyabb. Végig kell mennie egy üres, kör alakú alagúton, majd annak a végén van a helyreállított felvonó. Egészen a felszínig viszi őt pár perc alatt a szerkezet, majd ott egy légzsilip következik. A belső része fém, a középső és a külső már áttetsző anyagból készült, így Tyranis tökéletesen látja, hogy kívül éppen a szél fúj és kavarja a port. Ezután következik a nyomáskiegyenlítés és a légcsere. Hirtelen Tyranis azt érzi hogy fullad, más a levegő összetétele és sokkal kisebb a nyomása, de a tüdeje alkalmazkodik és átalakítja a megfelelő anyagokat, tud lélegezni. A zsilip végül kinyílik és Tyranis kiléphet a Mars pusztáira.
Mars Duststorm01
Tyranis végül repülve lát neki megtenni az utat. Végigrepül a hegység egy részén, végül megérkezik a megfelelő hegyhez. A hegy lábán van egy járat, amiben mélyen le kell mennie. A végén már látszik egy tölcsér, csak hogy ezen nincs semmilyen zár, sem semmi, ez a hely nem maradt lezárva, az információk szerint felnyílt és ez okozta a vesztét. Bent Tyranis egyetlen egy csarnokot talál, a központi részt, a többi alagút teljesen beomlott. A központi részben nincs semmi, csak megrogyott, megtört falak, és por, homok, kövek. Egyszer már ki volt takarítva a bázis, de a marsi körülmények között hamar újra elhagyatottá vált. Amit lehet vizsgálni az a szennyeződés illetve a falakban és mindenben keletkezett kár. A körülbelül negyven szer negyven méteres terem teljesen üres, félhomályos, homokos, nincs odalent semmi.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Kedd 25 Aug. 2015, 10:05

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, elhagyatott bunker ~
Miután mindennel végzett el is indult, hogy a másik bázisra, amelyik sérülést szenvedett el az adatok szerint. Nem volt szüksége arra, hogy a koordinátákat újra ellenőrizze, hiszen ott volt az elméjében. Mivel a leggyorsabbnak és leglogikusabbnak a felvonó tűnt, így ahhoz sétált el, majd azzal ment fel egészen a felszín közelében lévő légzsiliphez. Az már áttetsző anyag volt, így csak várakozott, amíg minden ilyenkor szükséges feladat végrehajtódik. Addig is a homokot nézte, ahogyan a szél fújta, minden vörös, sivár és halott. Semmi sem maradt abból a bolygóból, aminek a képeiből látott néhány perccel korábban egy rövidke képi adatot. A nyomáskiegyenlítés megtörtént, elsőre fájdalmas volt, ahogyan mindez megtörtént, a légkör összetétele megváltozott, sokkal kisebb lett a nyomás, de a szervezete néhány pillanat alatt alkalmazkodott ahhoz, ami odakint volt. Amint a zsilipi kinyílt Tyranis kilépett a szabadba, majd ellökte magát a földről és lebegve állt meg egy kicsit. Felrepült magasabbra, hogy jobban körbe tudjon nézni a sivárságban, kihaltságban. Próbálta maga elé képzelni, hogy milyen elhetett a bolygó, hogy olyannak lássa, mint régen volt. Tudta, hogy nem az eredetit fogja látni, hanem csak egy logikusnak tűnő elrendezést, amit az agya generál azon tudása alapján, amiket látott az előbb, illetve olvasott a Sivary-ról, és az Ősi-Marsi népről. Amint ez megvolt, nem is húzta tovább az időt, hanem végre a repülési képességét is kamatoztathatta és gyakorolhatta, mert végig kellett repülnie a hegység egy jelentős részén. Amikor elért a koordináták által megadott helyre, akkor ereszkedett le a bejárathoz. Itt azonnal látta, hogy valóban hatalmas károk keletkeztek, aztán a lenti részeket minden bizonnyal kikezdte a kor, homok, minden. Attól függően, hogy milyen volt a szerkezet, berepült, vagy besétált, majd egészen a központi csarnokig ment. Minden más beomlott ezen a helyen. Először csak teljesen felületesen nézett végig a helyen, majd pedig úgy, ahogyan csak nagyon kevesen tudnak vizsgálódni, a teljesen gépiesen a felsőbbrendű módon, számítógépszerűen.
Így ezzel próbálta végignézni a helyet, hátha talál, lát, észlel olyan dolgot, amit más nem vett észre, mert nem voltak megfelelő műszerek, ehhez hasonlók. Próbált mintákat venni a sérülésekből, hogy megállapíthassa, hogy mikor sérült meg a bázis és ment tönkre. Próbálta a beszakadt alagutakat is vizsgálni kívülről, hogy melyik lehet olyan, hogy a beszakadásnak hála lehet benne ép rész, csak éppen senki sem vette a fáradtságot, hogy elemezze ezeket, mert akkor nem tűnt logikusnak, sem hatékonynak. Minden apró kis részlet, információ érdekelte, mert ha nem volt itt minden teljesen halott, hanem volt nagyon kevés, de még használható információ, anyag, bármi. Akkor logikus volt, hogy nagyon-nagyon sok törmelék alatt, mondjuk, ahol óceán, vagy ehhez hasonló volt a bolygón még mindig maradhattak efféle leletek, amiket más nem kutatott fel, keresett meg, mert nem tartotta logikusnak. Mivel volt ideje, így a legalaposabb munkával állt neki annak, hogy információt, bármit találjon, még akkor is, ha a teljes bázis átkutatása, átvizsgálása órákat, vagy napokat fog igénybe venni. Ha szükséges és logikus, akkor nekilát a képességével az alagutakat is megtisztítani, a képességével próbált titkos részeket észlelni a bázison, amiket eddig nem talált meg senki. Valószínűleg ezekkel a célokkal igencsak jól és egészen hosszú időre képes lefoglalni magát.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Szer. 26 Aug. 2015, 00:17

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, elhagyatott bunker ~

Tyranis nekilát a hely teljes átvizsgálásának. Mindent meg akar tudni, amit csak lehet. Természetesen nagyon fejlett érzékelőkkel, szenzorokkal, műszerekkel már teljesen fel lett térképezve ez a hely, de a hibrid még ennél is részletesebb adatokat akar. Neki is lát az elemzésnek. Sajnos szó szerint semmi sincs már a teremben, ami elemezhető lenne, a beomlott alagutak teljesen be vannak omolva, és a kőzetréteg is már elmozdult velük együtt. Nincs bennük rés vagy hely, amit fel lehetne tárni, helyreállítani, már teljesen a hegy részét képzik. A központi terem falain vastag réteg van, minden be van szennyezve, nem csak fizikai anyagokkal, de sugárzással is. Egy kis ponton tud befúrni/törni a falban és még az eredeti, tönkrement, törött fal darabjait a felszínre hozni. Szürke, töredezett fémhez és kőhöz egyszerre hasonló anyagot tud feltárni Tyranis. Az évmilliók alatt már ez is elkezdett más anyagokká alakulni illetve szennyeződni. Amit a hat töredékből meg tud állapítani, az az egymást X-ben metsző nanoszálak iránya a falban, ami nagyon magas teherbírást és tartást adott neki. A második dolog, ami számára érdekes lehet, az az izotópok aránya. A helyesen számol, akkor megállapíthatja, hogy a hely 100-75 millió évvel ezelőtt pusztulhatott el valamikor. Pont mint a Sivary illetve a Spear anyagaiban. Tyranisnak összesen egy órát sikerül eltöltenie az elhagyatott bunkerben, mire megállapíthatja, nincs már mit megvizsgálnia.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 26 Aug. 2015, 10:36

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, elhagyatott bunker ~
Ahogyan Tyranis nekilátott annak, hogy körbenézzen ezen a helyen, ahol most volt. Noha megvoltak a számítógépek, szenzorok és effélék adata, amiket ő maga is látott arról, hogy ezen a helyen nincs semmi, de ő maga nem elégedett meg ezzel. A számítógépek tévedhettek, saját maga a saját elemzésével nem. Hamarosan azonban mégis rá kellett jönnie arra, hogy kivételesen a szenzorok nem tévedtek, tényleg semmi sem volt ezen a helyen. A folyosókkal sem tudta meg, amit akar, mert a teljes kőzetréteg is mozdult velük, ebből már tudta, hogy nem néhány száz, vagy éppen ezer éve történtek a beomlások, hanem régen, nagyon régen, százezer, vagy évmilliókban kellett mindezt számítani. A vizsgálatok alapján rá kellett jönnie, hogy amit tervezett, az szinte kivitelezhetetlen. A látásával és elemzésével sikerült megállapítania, hogy olyan régen sérült az egész hely, hogy lényegében csak a saját elmézésével tudta különválasztani a hegyvonulattól és még az is csoda volt, hogy az egész nm omlott be és nem szűnt meg a „barlang”, ahol most volt. mindezek ellenére azért vett mintákat mindenhonnan a későbbiekre. Nem talált semmilyen szűk járatot, vagy effélét, ahol esetleg valami megmaradhatott volna. Az egész helyre logikusan azt mondhatta, hogy halott volt. a vett mintáknál legalább gyors és hatékony következtetésre jutott, hála annak, hogy a saját bázisukon látta a bázis kiindulási anyagát. Az oxidáció, erózió, korrózió és minden más folyamat, külső és belső hatás kikezdte ennek a bázisnak az anyagát, sok részen már nem is az eredeti építőanyagok szerepeltek, hanem a környezettel kölcsönhatásba lépő és létrejött új anyag. A légkörből, illetve a hegyből bekerült szennyeződésekről nem is beszélve, amiket még észlelt és sikerült kielemeznie. Most még szerencse volt, hogy nem is tudott Tyranis csalódottságot érezni, mert minden bizonnyal azt érezte volna, hála annak, hogy semmi sem volt itt. Az itt talált izotópokkal is vizsgálatba kezdett, majd gyorsan fejben elvégezte a kellő műveleteket, amivel sikerült megállapítania, hogy a hely a jelenlegi Birodalmi számítás szerint mintegy 21-30 millió éve történt itt a pusztulás. Tudta, hogy ez arra az időre tehető, amikor a teljes Ősi-Marsi, illetve Sivary civilizáció kihalt. Arról nem valószínű, hogy tudott, hogy akkoriban a Földön még jócskán a dinoszauruszok éltek. Nagyjából egy órát töltött el a bázison, amikor végül minden elfogyott, amit elemezhetett volna. mivel itt már nem sok, azaz pontosan semmi sem maradt, amit megnézhetett volna, további két helyszín maradt, amit elemzésre és tanulásra szánt. Az egyik a Spear bázisa, ami a nehezebb lesz, ez logikusan következett a Sivary és a Spear közötti hadiállapotok miatt. A másik, ami könnyebbnek tűnt minden szempontból kutatásokat végezni annál a pontnál, ami az Ősi-Marsi kultúra végét jelentette és ezzel együtt a bolygóét. Ha nem voltak adatai erről, akkor is tudta, hogy valamilyen hatalmas katasztrófának kellett lennie, hogy a teljes ökoszisztémát, illetve még a légkört is tönkretegye. Egy meteor kellően alkalmas volt minderre. Ha voltak pontos adatai, akkor a bolygónak azon részére ment, ahol a meteor annak idején becsapódott a bolygóra, hogy azt a környéket vizsgálja meg. Ha nem voltak ilyen adatai, akkor maga elé képzelte a képet a bolygóról, amivel rendelkeztek és a saját magához legközelebbi meteorkráterhez szándékozott menni. A kicsiket nem vette figyelembe, csak azokkal foglalkozott, amik a számításai szerint képesek voltak arra, hogy megöljék a bolygót és rajta minden létező civilizációt, ami volt. Az egész egyelőre nem állt össze benne, ezért is keresett választ. Nem talált logikus következtetést arra, hogy egy olyan fejlett társadalom, mint az Ősi-Marsi miként pusztulhatott ki, ha a számításai helyesek voltak és tényleg egy aszteroida volt az ok, akkor miért nem voltak arra képesek, hogy kivédjék a fejlett technológiájukkal mindezt? Hacsak nem a korábbi Sivary tette mindezt, hogy véget vessen a háborúnak, ami kettejük között zajlott.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Szomb. 29 Aug. 2015, 02:29

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, elhagyatott bunker ~

Nem véletlen, hogy Tyranisban nem áll össze a kép az Ősi-Marsiak és a bolygó kihalásával kapcsolatban. Az igazság az, hogy senki nem tudja biztosan mi történt a bolygóval, milyen katasztrófa okozta a mostani vörös bolygót. Mintha egyszerűen csak eltűntek volna a bolygó felszínéről. Talán csak Sárkány tudja egyedül a választ. Tyranis azonban nem éri be ennyivel és gondolkodni, következtetni, vizsgálódni kezd. Az elemzés után láthatja, hogy egy hatalmas aszteroida ütközés valóban okozhatta a kéreg teljes megsemmisülését, leválását és a légkör szétesését. A Hellas kráter, a Mars legnagyobb krátere lehet a feltételezett becsapódás helye. Maga a kráter akkora, hogy az Európai Szövetségi Unió majdnem elférne benne. Azonban ahhoz, hogy Tyranis eljusson oda vagy nagyon sokat kell utaznia, repülnie, vagy pontosan teleportálnia kell. Akárhogy is, hosszabb vagy rövidebb idő alatt megérkezik a hatalmas, homokos, üres pusztasághoz, ami a kráter belseje. Nem is tűnik kráternek, csak egy pusztaságnak, ami az idők során beépült a Mars felszínébe.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Szomb. 29 Aug. 2015, 13:24

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, elhagyatott bunker ~
Tudta, hogy nincsenek adatok arról, hogy mi okozhatta a bolygó pusztulását és egy olyan roppant fejlett civilizáció hova tűnhetett el nyomtalanul. Ezért is számolt és latolgatta az esélyeket, hátha abból sikerül valamit kikövetkeztetnie. Ezen számításokból a legvalószínűbb számára egy meteor-becsapódás volt, de mindez további vizsgálatokat igényelt. Éppen ezért döntött úgy, hogy a leghatékonyabb az lesz, hogyha a legnagyobb becsapódási krátert megnézi és ott áll neki vizsgálódni. A célja az volt, hogy meghatározza, hogy mikor történt a becsapódás, hány millió évvel ezelőtt, és ha az egybeesik az ismert adatokkal, ami a 21-30 millió évet jelentették, akkor igencsak nagy esélye van annak, hogy tényleg ez volt a kiváltó ok. Tudta, hogy régebbi nem lehet a becsapódás, hiszen a kihalás „időpontját” megközelítően logikus volt, hogy ne legyen semmilyen korábbi efféle, maximum 800-900 millió év, esetleg 1 milliárd évesek, de azok pedig még akkor történhettek mielőtt egyáltalán értelmes, vagy bármilyen más élet megjelent volna a bolygón. Igaz annak a függvényében, hogy mennyire volt fejlett az Ősi-Marsi civilizáció kizártnak tartotta, hogy azokból a becsapódásokból bármi maradt volna, hiszen a fejlett technológia remek volt a terraformáláshoz és könnyedén megtehették volna azt is, amit Zsarnok tett a Földön, hogy stabilizálja azt. A bolygóról ismert adatainak az elméjében vanló végigpörgetéséhez látott neki, felidézve magában azt, hogy miket is tud, képeket a bolygóról, illetve annak a felszínéről közeli képeket. Pillanatokkal később pedig meg is voltak az adatok. Logikusan következett, hogy a Hellas lehetett az, aminek a területe akkora volt, mint az Európai Szövetségi Unióé, ez minden számítás szerint tényleg képes lehetett arra, hogy mindent kiirtson a bolygón. De a mostani pozícióhoz képest roppant messze volt, jármű nem volt itt és repüléssel túl sokáig tartott volna az, hogy eljusson arra a pontra.
Éppen ezért kénytelen volt térváltást kieszközölni és teleportálni a helyre. Fejben kiszámolt mindent, a bolygó forgási sebességét, az idő váltakozását, a két pont közötti távolságot és minden effélét. Majd amint megvoltak a számítások nanoszekundumra a kiszámított és előre meghatározott időpontban koncentrált és próbálta kivitelezni a térváltást. A számítása helye a kráter középpontja felett volt, de mivel nagy volt a hely, így nem volt gond, hogyha néhány kilométeres tévesztés belekerült. Nem volt hatékony, de ennyi most belefért. Ha odaérkezett, akkor csak a sivárságot látta, egy hatalmas pusztaságot, ami az évmilliók alatt ilyenné lett. Logikus volt, hogy már nem kráter van itt, főleg, hogy semmi sem védte a helyet se sűrűbb légkör, se semmi. A terület fölé repült, majd onnan nézett le a különleges látásmódjával, a földtani kérgeket, rétegeket igyekezett felismerni, elkülöníteni egymástól, egyelőre nem volt szükséges, hogy időszakokra bontsa fel, az majd később jöhetett. Most azt akarta egyelőre, hogy olyan mértékű károsodásokat, anyagokat találjon itt, amik a korábbi 21-30 milliós időintervallumban fordultak elő. Ha sikerült ezeket megtalálnia, akkor az anyagmanipulációs képességét használva egy nagyobb krátert igyekezett kivájni, lényegében rétegről rétegre eltűntetni az anyagokat egy több méteres sugarú körben, amin majd le tud ereszkedni, repülni a mélyebb rétegekbe, ahol vizsgálódni tud. Számított rá, hogy ennél nagyon-nagyon sok anyagot kell átalakítania és ez fárasztó is lesz, így nem siette el, ha szükséges volt, akkor pihenni is megállt a hatékonyság érdekében. A megszüntetéseket pedig matematikai pontossággal próbálta elvégezni, hogy ne omolhasson be sehol sem ez, amit létrehozni kíván.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Hétf. 31 Aug. 2015, 02:34

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, elhagyatott bunker ~

Tyranis a gyorsabb, de energiaigényesebb módját választja az utazásnak, teleportálással jut el a Mars legnagyobb kráteréhez. Folyamatos számítások és koncentráció után megérkezik a Hellas feltételezhető közepe fölé. Végignézve a környéken csak egy sivatagos síkságot lát, semmi többet. Rögtön neki is lát megvizsgálni a rétegeket. Az anyagmanipulációs képessége is viszonylag nagy koncentrációt igényel, a rossz külső körülmények és az anyagmennyiség ezt még csak fokozza. Először a vastag homok, por és kő réteget kell eltüntetnie, hogy elérjen a kőzethez. Ez sem könnyű feladat, de megfelelő koncentrációval egy kör alakú területen, mintha sebészi pontossággal vágta volna valami ki a lyukat, az anyag eltűnik. Utána állhat neki a kőzetben az "ásásnak" Tyranis. Tyranis még ha nagyon mélyre is ás le, akkor se lát sok változást a zavaros, szürkés kőzetben. Látja, hogy a rétegek összeolvadtak, összetörtek és eggyé váltak ezen a helyen, a becsapódás erejétől. Úgy tűnik ez a rész a becsapódás idejének megállapítására nem alkalmas.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 31 Aug. 2015, 09:08

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, Hellas kráter ~
A teleportálás végül is teljes mértékben sikeres volt és pontosan oda érkezett meg, ahova kiszámolta, az egész kráter kellős közepe fölé. Végignézett a nagy sivárságon, pusztaságon, de semmilyen különös dolgot nem látott itt, így az előzetes számításai alapján ezen a ponton kezdett el „ásni”. Tudta, hogy az anyagmanipuláció is roppant nagy energiaigényű, így emiatt a számításaiban továbbra is szerepelt, hogy az „ásás” közben lesz olyan rész, hogy le kell majd ülnie, feküdnie egy órára, hogy pihenjen és tovább tudja mindezt folytatni. De jelenleg ezen nem kellett törnie a fejét, hanem csak koncentrálni és nekikezdeni a feladatnak, amit el akart végezni. Lassú és hosszú folyamatnak nézett elébe, mert úgy kellett ezt az egészet kiviteleznie, hogy a folyamatosan fújó szél, esetlegesen kialakuló vihar ne fedje be porral és homokkal azt a részt, amelyiket most kíván létrehozni. Nem tudni, hogy mennyi idő és koncentráció után a homokrétegen keresztülért és utána jöhetett a kőzet réteg. „Leásott” kellő mélységbe, majd a vizsgálódás során ott csak összeolvadt masszát talált, amiben a földkéreg és az alatta levő korábbi magma okozott. Ebből már tudta, hogy a becsapódás tényleg felszakította a földkérget, miként azt a számításai is mutatták, azonban annyira egybeolvadt minden, hogy lehetetlenség volt megmondani, hogy mennyire régen történt. Logikus volt, hogy kijjebb eső területen elvégezze ugyanezen ásást, ahol kisebb lehetett a sérülés, éppen ezért kirepült az általa létrehozott járatból, majd visszarepült, hogy belássa az egészet. A fejében hálóra osztotta fel az egész részt. A középpont volt a 0, a kráter szélei pedig a száz, ezt olyan 1%-nént osztotta fel száz egyelőre részre. Ezzel próbált számolni, hogy hol is lehetett már nem olyan nagy a károsodás, hogy valamit találhasson. Az első logikus elgondolása a 25 és 50% közötti terület volt, mert egy ekkora krátert egy olyan 2-3 km-es aszteroida lehetett az, ami ezt okozta annak idején. Az aszteroida darabjai pedig bőven szétszóródhattak szerte a kráterban. Azt nem tudta, hogy a mi volt az alapanyaga ennek a meteornak, arról nem voltak adatok, így specifikusan sem tudott keresni úgy, hogy azt az anyagot, illetve annak származékait, hogy mivé oxidálódhattak, szennyeződhettek.
Amint sikerült megállapítania, hogy hol lehetett matematikai esélye arra, hogy találjon valamit, akkor arra a részre ment és ott állt neki ismét annak, hogy elkezdjen „ásni”. Mivel egyelőre nem teljesen a szélén tette a kráternak, így logikus volt, hogy itt is ismét mintegy hét klikk mélységig kell majd leásnia, mert nagyjából ilyen mély volt a kráter közepe is. Ha az „ásás” közben érzékeli a látásával, hogy sikerül olyan anyagba futnia, ami nem tartozik egyébként a kőzetbe, azaz remélhetőleg az aszteroida darabjaiba, akkor ott nem szüntet meg újra anyagot a képességével, hanem a kezeit használja arra, hogy kiássa azt a részt. Nem kockáztatta, hogy ez az anyag, kőzetdarab megsérüljön, megsemmisüljön még azok előtt, hogy megvizsgálhatta volna alaposabban. Ha ezen a részen sem sikerül az „ásás”, mert itt is még mindig csak ugyanúgy összeolvadt kőzetrétegeket talált, akkor ismét kirepült a lyukból, amit létrehozott és az új eredmények fényével kezdte ismét számolni azt, hogy hol lehet olyan réteg, ami nincs teljesen összeolvadva. Ha ezek az eredmények megvannak, akkor ott kezd el újra „ásni”. Mindezt addig folytatja akár a kráter széléig is, amíg nem sikerült olyan réteget, területet találnia, ami megfelel a kritériumainak, még akkor is, hogyha ez napokba, vagy egy egységnyi időbe is beletelik, vagy ha a teljes kráterből az évmilliók, évmilliárdok alatt odakerült összes szennyeződést el kell tüntetnie.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Kedd 01 Szept. 2015, 02:32

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, Hellas kráter ~

Tyranis nekilát egy hosszas és fáradtságos kutatásnak. Felosztja a területet egy négyzetrácsos százalékarányos térségre és megfelelő helyeken kezd el próba "ásásokat" végezni. Az egyetlen gond, hogy a Mars felszíne nem túl alkalmas pihenésre, sem leülni sem lefeküdni a felszínre nem kellemes, és a szálló por, valamint a kövek sem könnyítik ezt meg. Abban Tyranisnak igaza van, hogy körülbelül három kilométer hosszúságú lehetett az aszteroida. A kráter általa felosztott 75%-ig kell elmennie, hogy ne csak összeolvadt rétegeket találjon, hanem összetört, összecsúszott kőzetrétegeket is, ezeket is mélyen. Itt végre talál egy kis darabot, alig körömméretű szürkés minta, szennyeződött, deformálódott, de valószínűleg az aszteroida darabja lehet. Ha Tyranis megvizsgálja, kikövetkeztetheti, hogy az aszteroida darab, így az aszteroida és a becsódás is túl régi. Több százmillió évvel a várt időpont előtti. Úgy tűnik Tyranis ezzel nem járt nagy eredménnyel, és egyelőre az Ősi-Marsiak kihalása homályba veszik még előtte is. Az egy napi folyamatos munka után ismét eldöntheti, mihez is akar kezdeni a bolygón.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Kedd 01 Szept. 2015, 12:09

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, Hellas kráter ~
Tyranis gondolt arra is, hogy a kényelmetlen pihenést hogyan tudná optimálissá tenni, hogy az még neki is pihentető legyen, és ne okozzon gondot az, hogy nem tudja magát „regenerálni” valami miatt. Éppen ezért nem is kint a szabadban szándékozta a pihenést elölteni, hanem, az erejéből egy kisebb kupolát hozott volna létre, hogy az védje a kinti szelektől és a portól, odabent pedig egy matracot, amire rá tudott volna ülni, feküdni az egy óra alváshoz. Így pedig a pihenés után máris folytathatta volna a munkáját, frissen, energetikusan. Úgy tűnt, hogy a számítások msot sem hagyták cserben, mert pont akkora lehetett a meteor, mint amire ő azt becsülte, azaz 2-3km hosszú. Az első adatok után neki is látott annak, hogy kiszámolja hol kell a következőnél ásnia, először 50%-ig jutott el, mint kiderült ez is kevés volt és még további 25%-al kellett kijjebbre mennie, azaz az eredeti középponttól két harmados távolságra. Ez a hely pedig már jónak bizonyult és sikerült is nem összeolvadt kőzeteket találnia, hanem rendes rétegeket, illetve egy-két kisebb meteordarabkát is talált. Noha szennyezett volt, és apró, de arra tökéletes, hogy képes legyen megállapítani az aszteroida darabkának a korát. A vizsgálat eredményével meg kellett állapítania, hogy a Hellas kráter nem lehetett az, ami a Mars kihalását okozta, sokkal logikusabbnak tűnt, hogy ez hozhatott életet a bolygóra, révén a várt eredménynél a darabka több száz millió évvel volt idősebb. Azaz a kráter lehet, hogy már az Ősi-Marsi civililázició kialakulásakor is pontosan olyan volt, mint most, hiszen tetemes idő telt el az események között. Viszont így már tudta, hogy itt nem volt tovább keresnivalója, nem volt logikus, hogy tovább itt maradjon. Minden más kráter ennél kisebb volt, amik látszottak, ami azzal volt összefüggésben, hogy fiatalabbak is kellettek, hogy legyenek, mindez logikusan következett abból, amit megtudott.
Szerencsére már igencsak sok adata volt, amivel számolni tudott, hiszen tudta, hogy mekkora krátert okozott a Hellas-ba becsapódó aszteroida, ami milyen méretű volt, a kis darab alapján, amit talált tömeget is tudott saccolni, illetve anyagot. Látta az idő telését, hogy mennyi idő alatt miként telítődött egy-egy kráter és mennyi idő kelhetett a teljes feltöltődésre. Ezekből a változókból megközelítőleg remélhetőleg ki tudta számolni, hogy az ismert kráterek közül melyik lehetett az amelyik időben nagyjából arra a pontra tehető, amikor az Ősi-Marsi kultúra elpusztult. Így ezekkel számolt, ha pedig sikerült leszűkítenie az adatok alapján azt, hogy melyik kráter, kráterek lehettek azok, amelyek 21-30 millió éve keletkeztek, akkor azokat szándékozik meglátogatni és ott kutatni tovább, hogy bizonyítékot találjon arra, hogy tényleg egy efféle katasztrófa okozhatta az Ősi-Marsi kultúra vesztét. Mert ha megvolt a megfelelő kráter, kitudta számolni, hogy milyen anyagú, tömegű lehetett a meteor és szimulációban végigkövethette, hogy a légkörbe való belépéstől kezdve milyen károkat okozott és miként irtott ki mindent itt. Így, ha megvoltak a megfelelő koordináták, kráterek a Hellas-hoz legközelebbit próbálta elsőként meglátogatni.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Kedd 01 Szept. 2015, 20:44

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, Hellas kráter ~

Tyranis végül talál egy kis darab kőzetet, egy napi munka után, ami a meteor darabja. Megvizsgál rá jön arra, hogy a meteorit és a becsapódás is túl régi ahhoz, hogy az Ősi-Marsiak végét jelenthette volna. Azonban Tyranis így is rengeteg adatot gyűjtött és elkezd fejben számolni. Szinte látja, ahogy az idő visszafelé pörög a Mars felszínén, megállapítja a különböző kráterek kialakulásának időpontját, azoknak a méretét és a méret kialakításához szükséges becsapódási erőt és annak utóhatásait. Szinte mindent lát. Azonban nincs egy olyan kráter sem, ami megfelelne a feltételeknek. Abban az időpontban talán nem is csapódott meteor a Mars felszínébe. Úgy tűnik az Ősi-Marsi faj kihalásának részletei még Tyranis előtt is a homályba vesznek. Nem sokkal később Tyranis a kommunikátorából ismerős hangot hall. Nincs is semmilyen hívás, amit felvehetne, egyenesen Szökőár hangját hallja, kissé eltorzítva.
Tyranis mégis mit csinálsz ennyi ideig a Marson? Az hogy engedélyt kaptál arra, hogy ott kutatásokat folytass, nem azt jelenti, hogy egy napra eltűnhetsz. Szükség lehet rád. Tegyél jelentést.
Ezzel a vonal megszakad a földi oldalról, de Tyranis ettől függetlenül válaszolhat.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 02 Szept. 2015, 12:15

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, Hellas kráter ~
Tyranisnak az egész művelet igencsak csak munkájába került, tényleg egy teljes napot kellett eltöltenie a Hellas kráternél, hogy végre valahára sikerüljön egy kis darab meteoritot találnia a kráterban. Azonban azzal, hogy sikerült megállapítania azt, hogy ez több százmillió, vagy egy milliárd éves is lehet a kőzet tulajdonképpen áttörést hozott. Ezzel sikerült kellő mennyiségű adatot gyűjtenie ahhoz, hogy a végső vizsgálatokat megkezdhesse. Tudott már mindent ahhoz, hogy teljesen pontosan, vagy éppen igencsak megközelítően megtudja a Mars összes látható kráteréről állapítani, hogy mennyi idősek lehetnek. Amint nekilátott fejben kiszámolni mindezt látta a szemei előtt a bolygót a jelentől kezdve mellette az időpontot majd az idő elkezdett visszafelé pörögni először nagyon gyorsan át a történelmi időkön, majd ahogyan a becsapódások kezdődtek lassulni kezdett, látta amint azok becsapódnak megfelelő mérettel, milyen hatással voltak a bolygóra, a port, ami a légkörbe jutott, a földmozgásokat, vulkánkitöréseket. Az időket végig figyelte, egészen addig, amíg a Hellas be nem csapódott. Mindent látott, az időpontokat is, ebből pedig meg kellett állapítania, hogy nem volt 21-30 millió év közötti intervallumban semmilyen becsapódás, azaz nem ez okozta az Ősi-Marsi kultúra teljes eltűnését, bár a nyomokat, amik a civilizációra utaltak később több becsapódás is segített eltűntetni teljes mértékben. Éppen ezek miatt nem is tudta meg, talán nem is fogja, csak Sárkánytól megtudni mindezt. Ezzel pedig elérkezett oda, hogy kénytelen lesz elmenni a Spear-be, vagy most itt a bolygón az ő bázisukra, hogy ott gyűjtsön további információkat. Néhány pillanattal azok után, hogy mindez megfordult a fejében kapott üzenetet a nála levő kommunikátorra. Szinte el is felejtette, hogy az az eszköz nála van azért, hogy elérhessék a Földről. Használnia semmire sem kellett, mert mindent sokkal gyorsabban elvégzett fejben, mint a kütyü tette volna. Teljesen logikusnak vélte, hogy Szökőár az, aki érdeklődik utána és nem pedig valaki más. Azonnal válaszolt is neki annak ellenére, hogy a kapcsolat megszakadt.
Kutatásokat, ásatásokat végeztem azért, hogy kiderítsem mi okozta az Ősi-Marsi kultúra bukását. A leglogikusabb egy meteor-becsapódás volt, de meg kellett állapítanom, hogy a 21-30 millió éves időintervallumban ilyesmi nem történt. Mindezek után a leglogikusabb és leghatékonyabb, ha elmegyek a Spear bázisára és ott próbálok magyarázatot találni a kérdéseimre. Amint további információhoz jutok, jelentkezem.
Ezt az üzenetet küldte el a kommunikátorral Szökőárnak, annak ellenére, hogy tisztában volt vele, hogy tiltakozni fognak a Spear-es tervei miatt, hiszen háborúban álltak egymással. De akkor is ez volt a leglogikusabb lépés, hiszen még mindig alig tudott valamit arról, hogy honnan származott, kik voltak azok, akiktől ő ered. Amint az üzenet el lett küldve, térváltással próbált visszajutni arra a helyre, ahonnan indult, majd ha ez sikerült, akkor egyenesen a Spear bázisa felé veszi az irányt, hacsak nem kap más parancsot otthonról, mert ha megtiltják neki, akkor logikus, hogy nem megy oda, hanem hazatér, ha ez a Lovasok kívánsága, parancsa.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Szer. 02 Szept. 2015, 19:54

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, Hellas kráter ~

Tyranis számításaival megállapítja, hogy nem a Hellas krátert kialakító aszteroida becsapós volt a felelős az Ősi-Marsiak kihalásáért, és abban az időben semmilyen becsapódás sem történt, nem hogy olyan nagy ami nyomtalanul elpusztíthatott volna mindent a bolygó felszínén. Logikus lépésnek találja az eredmények, után, hogy a Spear marsi területén kutasson tovább válaszok után, vagy éppen a Spear vezetőit kérdezze meg a válaszról. Éppen indulna, amikor a kommunikátorából - amit idő közben majdnem el is felejtett, hogy magával hozott - hang hallatszik, Szökőár hangja. Tyranis válaszol is az üzenetre. Eltelik egy kis idő, amíg a válasz átmegy. Azt tudja Tyranis, hogy az adatok nem Mars-Föld távon haladnak át, hanem tőle a Marson lévő Sivary bázisra kerülnek, onnan pedig kapun át a Földre, ez a lehető leggyorsabb megoldás egyelőre. Egyszer csak ismét hallani Szökőár hangját a kommunikátorból.
Nem szeretném letörni a kedvedet, de feleslegesen dolgoztál. Meg is kérdezhetted volna, hogy egy meteorit okozta-e a kihalásukat, a válasz nem lett volna. Attól, hogy a Lovasok tudják, minden nincs leírva. Negatív. Nem mehetsz oda, az ellenséges terület és nem harcolhatsz velük. Csinálj valami mást.
A válasz után a vonal ismét elhallgat. Úgy tűnik Tyranisnak megtiltották a következő lépést, amit tervezett.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Csüt. 03 Szept. 2015, 09:33

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars, Hellas kráter ~
Miután elküldte a választ szinte azonnal meg is kapta a következőt, amit Szökőár küldött neki. Logikus volt, hogy a férfi szerint nem volt hatékony az, amit csinált, mert kérdezhetett is volt, de így sokkalta több információt szerzett, mintha egyszerűen csak megkérdezte volna. főleg, mert amikor idejött a bolygóra még nem is tudta, hogy ezt fogja csinálni. Mindez itt dőlt el, hogy kutakodni fog, mert szinte semmit sem tudott meg a Sivary bázisban tárolt információkból. A számításai helyesnek bizonyultak, hogy nem fogják megengedni azt, hogy azt tegye, amit szeretne. De nem tűnt logikusnak a tiltás, hiszen miért engedték ide, pontosan tudták, hogy azon kevés információval nem fogja beérni, amit találhat. Mindazonáltal válaszolt Szökőárnak
Nem vagyunk egy véleményen, rengeteg olyan információt tudtam meg a bolygóról, ami logikus módon nincs a Sivary tudomásán, mert nem tűnt számukra hatékonynak az, hogy kőzettani és földrajzi adatokat vegyenek. Ha hazaértem feltöltöm a rendszerbe mindezeket. Félreértettél, nem harcolni akarok odamenni, hanem engedélyt kérni arra, hogy megvizsgálhassam a bázisukat és az ott tárolt információkat, mert amivel a Sivary rendelkezik szinte semmire sem elég.
Egy valamit még a magas intelligenciájával sem értett, révén ehhez kellettek volna érzelmek, az nem volt tiszta neki, hogy egyszer miért az volt a baj, hogy nincsenek önálló céljai, ha pedig vannak, akkor azt megtiltják. Az emberek, de még a Lovasok is logikusan az emberi felük miatt roppant logikátlan népség voltak. Mindebből is arra jutott, hogy nem volt meglepetés, hogy pont Zsarnok emelkedett ki, aki legalább rendesen tudott gondolkodni és mentes volt bármiféle logikátlanságtól. Az emberek hibájának írta fel a tiltást és éppen ezért nem vette figyelembe Szökőár parancsát, hogy csináljon valami mást. Majd ha személyesen számon kérik tőle, akkor levezeti nekik, hogy miért is cselekedett úgy, ahogyan. Bár a számításai alapján kicsi volt a valószínűsége, hogy megértik az okokat. Vagy, ha mégis meg, akkor nem fogja őket érdekelni, mert a saját és a Sivary érdekei voltak a fontosabbak. Mindezen gondolatok és számítások fényében most már tényleg teleportálással vissza szándékozott menni a saját bázisuk közelébe, majd onnan továbbrepülni a Spear bázisa irányába. Ha megérkezik, akkor először nem akart betörni, nem kívánt ellenségesnek tűnni a Három vezető előtt, így ha megérkezett oda, akkor először csak felhívni akarta magára a figyelmet, hogy tudják, hogy itt van. Lényegében a jó öreg bekopogás, vagy becsöngetés módját választotta minderre. Ha mindez nem volt eredményes, akkor remélhetőleg megtudta tenni, hogy a Spear bázis rendszerein át küldjön egy üzenetet Sárkánynak, amivel a Marsra invitálja pontosan a bázisuk előtti részre, hogy szeretne vele beszélni. Ha ez is csődöt mondott volna, mert nem kap rá reakciót, vagy éppen nem tudja a megfelelő helyre küldeni az üzenetet, akkor nem maradt más, mintsem ténylegesen felhívja magára a figyelmet azáltal, hogy anyagtalanná válik és berepül a bázisra, majd ott várja meg azt, aki idejön az érkezése miatt.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Csüt. 03 Szept. 2015, 19:56

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars ~

Tyranis felülbírálja a Sivary Lovasok emberi részét, mert úgy véli, hogy azok rossz döntéseket hoznak és az nem számít. Így teleportálással megy vissza a Sivary marsi bázisához. Onnan pedig a Spear földalatti komplexuma felé veszi az irányt. Újra hallja Szökőár hangját a kommunikátorból.
Tyranis megtiltom neked, hogy oda menj! Az egy háborús zóna!
Át kell repülnie jó néhány hegyen és gerincen a Mars legnagyobb hegységében, de végül megérkezik a Spear bunkerében, aminek lezárt bejáratai egybeválnak a sziklafallal, gyakorlatilag annak részét képezi. A hegység lábánál talál egy "bejáratot", a sárgás-vöröses sziklafalban van egy rész ami egy nagy fém panel, szabályos módon szögletes oszlopszerű bemélyedések vannak a fémfalban. Kívülről úgy tűnhet mintha csak fal lenne, de Tyranis látja, hogy ez egy két irányba szétnyíló hatalmas és vastag ajtó. Nagy erővel kopoghat rajta, a kongás hangosan hallatszik is, azonban percekkel később sem érkezik válasz, reakció. Ha többször ismételi meg a kopogást, akkor sem történik semmi. Ezután azt választja, hogy üzenetet küld Sárkánynak. Teljes mértékben ignorálják az üzenetet, még arról sem kap értesítést, jelzést, hogy elolvasták volna. Hosszú tízperceket is várakozhat, nem történik semmi. Amiatt, hogy minden más módszer csődött mondott, Tyranis végül anyagtalanná teszi magát és áthatol a vastag falon. Meglepő módon ez nagyon könnyen sikerül neki. Meg is látja a bázis belsejének egy részét, egy nagy nyílt területet, a padlóból csíkokban előtörő fehér fényeket és valamilyen gépeket a távolban. A bázis aktív és működik. Azonban a világ hirtelen elhomályosul körülötte, a teste próbál kompenzálni azzal, hogy felgyorsul, de ez sem elég. Furcsa, szaggatott narancsos izzó lángot lát, aztán egy öklöt, rajta fekete páncélkesztyűt, az ököl gyomron vágja, amitől összerogy, még meg sem rándul igazán a teste, egy könyök csapódik az arcának teljesen összezúzva azt. Már nem is a bázison van, hanem amennyire felfogja a Mars felszíne fölött lebeg, érzi a hatalmas hőt és a lángokat, amik körbeölelik. Lát még egy bakancsot, aztán érzi hogy az is az arcának csapódik, majd sok hirtelen rúgás végig a mellkasán, a hatán és a tarkójába is kap egyet. A nyaka pálcikaként roppan szét, ahogy a láb egy hanyag mozdulattal fogást ejt rajta. Végül valami megpördül Tyranis alatt és teljes erőből alulról az állát éri egy rúgás, amitől felrepül még magasabbra. A Mars homokjában landol, körülvéve a vöröses porral. Az égen, sem a távolban semmi nem ismerős neki és a támadójának a nyomát sem látja. A hátán fekszik, de nem igazán tud mozogni, az összes csontja darabokban van és nem igazán akar a sérült szervezete működni. Természetesen a regenerációja elkezdi helyreállítani, folyamatosan eszméleténél van, de nem kell szenvednie a fájdalom miatt, azt kényelmesen állítja a szervezete a sérülések mértékéhez. Kis agonizálás után helyreáll a légzése. Tyranis nem biztos benne, hogy az agya súlyos sérülést szenvedett-e és azért látja azt, amit, vagy valóban ott van. A távolban látja, hogy a Mars felszínét olyan valami mossa, ami már évmilliók óta nem, víz. Ameddig a szem ellát egy hatalmas sötétkék hullám közeledik a horizonton. Olyan magas, amit Tyranis csak katasztrófa filmeken láthatott volna. A bolygó gravitációja és egy nagy tömegű Hold hiánya nem engedhetné ilyen nagy hullám kialakulását, azonban az mégis ott van. Égig érő falként közeledik hozzá a hömpölygő monstrum.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Pént. 04 Szept. 2015, 10:17

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars ~
Tyranis mit sem törődve a tiltással el is indult a megfelelő helyszínre. A Sivary bázisához teleportált vissza elsőként, majd onnan indult el a Spear bázisa felé. Nem is kellett sok azok után, hogy mindezt megtette, hogy a következő üzentet megkapja Szökőártól. Eddig még nem hallott senkitől ideges, szinte kétségbeesett már-már kiáltáshoz hasonló hangnemet, így fel sem ismerte azt. Ő annyit állapított meg, hogy Szökőár ideges volt, pedig az igazság az volt, hogy szinte pánikszerű volt hang, mert aggódhattak, hogyha bemegy a Spear bázisára, akkor Sárkány megöli őt és esélye sem lenne a lánynak. Tyranis azonban már nem adott választ arra Szökőárnak, hogy megkapta-e az üzenetet, vagy sem. Nem lett volna hatékony, és ezen felül feleslegesnek ítélte. Hamarosan meg is érkezett a másik bázishoz. Elsőre nem akart betörni, hiszen szándéka volt, hogy megmutassa a Spear-nek, hogy nem háborús szándékkal érkezett, hanem teljes békében. Éppen ezért először a bázis bejáratánál próbálta jó néhány percig felhívni magára a figyelmet, hogy itt van, legalább annyit mondjanak neki a Spear vezetői, hogy nem. Legalább logikusan levezethetné nekik is, hogy miért kellene megengedni azt, hogy mégis tanulhasson. Néhány perccel később már teljesen nyilvánvaló volt a lány számára, hogy mindez nem túl hatékony, mert nem fognak válaszolni. Ekkor döntött amellett, hogy üzenetet küld a Spear-be Sárkánynak, hogy így „személyesen” pont tőle kérjen engedélyt. Mindezt megtette egy szöveges és hangos üzenetben, amiben megemlíti, hogy kicsoda és miért szeretné Sárkány engedélyét. A szöveges valószínűleg barátságosabb volt, mert formálisnak hangzott, nem pedig rideg gépiesnek, mint a szóbeli. Ismét jó pár perc várakozás következett, amíg arra várt, hogy bármiféle visszaigazolást kapjon. Mintegy tíz percet várakozott, mindez elegendő volt arra, hogy tudja, hogy nem fog választ kapni. Így kénytelen volt a betörést alkalmazni.
Anyagtalanná vált és berepült a bázisra, amit sikerült is megtennie. Amint beérkezett, akkor az első, amit meglátott, hogy ez a bázis tényleg működött, nem úgy, mint a sajátjuk. Az egészet, ha lettek volna érzései, és efféléi, akkor roppant lenyűgözőnek és gyönyörűnek talált volna. így azonban csak elkönyvelte magának, hogy itt tényleg képes lehet tanulni. Végignézett a helyen és próbált beljebb jutni, amikor hirtelen a teste ösztönszerűen próbált gyorsulni, mert valami, valaki más is így tett a közelében. Azonban nem tudott kellően gyors lenni, látta a lángokat, a fekete páncélkesztyűt, tudta, hogy Sárkány az. a következő másodpercek, vagy talán percek, fogalma sem volt arról, hogy mennyi idő telt el teljesen összemosódtak. Arra sem volt ideje, hogy a karjait felemelje, vagy védekezzen. Hiába volt saját maga is sokkalta gyorsabb egy Flottásnál, mindez nem volt elég arra, hogy bármit is tegyen ebben a helyzetben. Leginkább csak azt érezte meg, hogy mikor mije tört el az ütéseknek hála, meg talán azt látta, hogy már nincs a bázison, de talán a Marson sem. Végül a vörös homokban landolt, egyelőre a helyzetét sem volt képes meghatározni, de logikus volt, hogy ilyen sebességgel kellően távol volt már a Spear bázisától. Az élete hét egysége alatt még nem érzett ilyen fájdalmat, és nem is szerzett soha ennyi sérülést, talán összesen sem. Érezte, hogy szinte nem volt épp csontja a szervezetében és azt is, hogy a regeneráció ugyan elindult, de még mindig közel sem rendeltetésszerűen működik a szervezete. A fájdalom ugyan nem volt elviselhetetlen, de még kellett pár perc ahhoz is, hogy ne csak hörögve, hanem rendesen tudjon legalább levegőt venni. Ha már képes volt koncentrálni, akkor a szervezete összes fájdalomérző receptorát igyekezett kikapcsolni, hogy legalább az ne zavarja. Ha már képes volt mozogni, akkor megpróbált óvatosan felülni. Ekkor vette észre, hogy a távolban valami mozgott, mintha egy hullám lenne. Elsőre nem tudta, hogy komoly agysérülés-e van-e, de pislogott kettőt, hogy ezáltal is alkalmazkodjon a szeme. Az a valami ami jött nem tűnt el, így már biztos volt, benne, hogy Szökőár az, aki jött érte, miután nem engedelmeskedett neki. Eközben, amíg a férfi közeledett és a saját szervezete egyre jobban állt helyre próbált ismét koncentrálni és tudatosan gyorsítani még tovább a regenerációján, hogy feltudjon állni a saját lábaira valamilyen formában addigra, amíg Szökőár megérkezik, hogy talpon fogadhassa a vigyázóját. Jelenleg nem tűnt logikusnak, hogy próbáljon elmenni innen, így csak várta a másik érkezését.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Szomb. 05 Szept. 2015, 00:24

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars ~

Tyranis kikapcsolja a fájdalomérzékét, ameddig a súlyos sérüléseiből gyógyul fel. Valamivel könnyebben telik így az idő, amíg a teste helyre nem állítja magát. A légzés hamar helyre áll és onnantól a többi sérülés is gyorsan gyógyul. A távolban a lány nemsokára meg is látja az óriási vízfalat, ami egyenesen az ő irányába tart, pislog néhányat, de még mindig látja, ekkor már tudja, hogy Szökőár az. Tyranis következő lépése, hogy koncentrációval annyira meggyorsítsa az öngyógyulását, hogy fel tudjon állni. Elég határozatlanul de két lábra tud állni. Időközben a hatalmas vízfal egyre közelebb ér, és a folyamatosan hangos, mélyen zúgó hangja is erősödik. Közelről már valóban veszélyesnek hat ez a nagy víztömeg, főleg amekkora erővel és tömeggel mozog. Mielőtt elérne arra a részre, ahol Tyranis is van a vízfal saját magába omlik. Az egész összezuhan és minden irányba szétfolyik, mire elér Tyranishoz csak egy lapos, habzó áradás, ami éppen arra elég, hogy megemelje és arrébb mossa őt. Végül a hatalmas mennyiségű folyadéknak nyoma sem marad, csak éppen a Mars nedves homokja és kövei. Szökőár humanoid alakban formálódik meg, ezúttal teljes testét - még a szájánál is - beteríti a szimbionta, amely sötétkék színű
- Itt az ideje visszamennünk.
Szökőár reméli, hogy nem kell kézen fogva vezetni vagy hullámként elmosni Tyranist, hanem a lány követi őt, amikor a Sivary bázisa felé veszi az irányt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Szomb. 05 Szept. 2015, 09:49

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars ~
Tyranis sikeresen kikapcsolta a fájdalomérző receptorait, idegeit, így most már a légzés és minden mozdulat is sokkalta könnyebb volt, révén egyik sem okozott fájdalmat. De még így is kellett jó néhány perc valószínűleg, hogy a légzése helyreálljon a lánynak. Ekkor, amikor már végre tudott rendesen mély levegőket venni, akkor érezte az egész testében a bizsergést, ahogyan a regenerációja dolgozott. Ebben az állapotban látta meg a távolban a hatalmas hullámokat, amiket elsőre nem tudott hova tenni, nem tudta, hogy nem-e a sérült agya csalja meg. De ahogyan a pislogás után is még mindig látta már tudta, hogy nem így van, csak egyszerűen Szökőár jött érte, miután utoljára beszéltek. Logikus volt, hogy jött ellenőrizni azt, hogy nem-e ölték meg a Spear bázisán belül. mikor már kicsit jobban volt, akkor tudatosan is gyorsította a saját regenerációját, főleg azokon a részeken, amik szükségesek voltak ahhoz, hogy feltudjon kelni a földről, gerince, izomzat, lábak és kéz. Amíg ezzel a művelettel volt elfoglalva Szökőár is igencsak közel ért hozzá és a lány pedig feltudott állni. Igaz egyszer fél térdre rogyott közben és igencsak ingatagul állt, ő maga is érezte, hogy nem teljesen határozott mindez és könnyedén újra a földre eshet, de talpon igyekezett maradni. Most már hallotta a víz zúgását, ahogyan Szökőár a közelben volt, amint ez megtörtént az egész hullám kezdett egyre kisebb és kisebb lenni, majd összezuhant és csak némi víz ért el a lányhoz. Jelen állapotban ez is elég volt, hogy kissé odébb sodorja őt. Amint ez megtörtént Tyranis figyelte, hogy miként jelent meg teljesen humanoid formában a férfi, bár ezúttal a teljes testét belepte a szimbionta. Eddig így még nem látta, de most valóban meggyőződhetett arról, hogy a szimbionta is felveszi azt a színt, amit eddig csak hallott és olvasott a férfiról.
- Nem volt szükségszerű eljönnöd ide – mondta. – Egyedül is haza tudtam volna menni.
A hangja még a gépiesség ellenére is meg-megremegett és fakóbb volt, mint máskor, itt is érezhető volt, hogy nincs teljesen rendben. Szerencsére, amitől Szökőár tartott, az nem következett be, az első lépései ugyan még bizonytalanok voltak Tyranisnak és a lába is megbicsaklott, de talpon tudott maradni és elindulni a férfi után. Ha már a testében a bizsergés kezdett alábbhagyni, mert javult a szervezete és kezdett teljesen regenerálódni, akkor fog újra megszólalni. Ha a bázisuk elérése előtt ez nem történik meg, akkor is megteszi, mert még itt akarta megemlíteni mindezt a bolygón.
- A Spear bázisa teljesen működőképes – mondta. – Mindenhol működő gépeket, a fehér fényeket láttam a padlóban. Az a bázis logikusan jóval több információt tartalmaz, mint amivel a Sivary rendelkezik.
Egyelőre nem mondott semmi mást, logikus volt, hogy büntetést fog kapni azok után, hogy igencsak csúnyán megszegte azt, amit a Sivary parancsolt neki, ráadásul ellenséges területre hatolt be, ami a tanulmányai alapján nyílt háborús fenyegetés, vagy lépés volt. Ha Szökőár nem szól semmit sem, akkor Tyranis egészen hazáig, a Földre, a Sivary Unióig követi a férfit. Majd ha már a teste teljesen rendbe hozta magát, akkor fogja a fájdalomérző receptorait, idegeit is visszakapcsolni.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Bishop on Hétf. 07 Szept. 2015, 00:14

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars ~

Tyranis szavaira Szökőár felé fordul, nem is mozdul, nem is válaszol egy ideig, csak figyeli a lányt, hogy egyben van-e még/már. Aztán mégiscsak választ hall furcsa a szimbionta miatt torzított hangon Tyranis.
- Nem tudtam, hogy életben vagy egyáltalán. HONNAN kellett volna feltételeznem, hogy egyedül is haza tudsz jönni és megtetted volna?
Kérdezi még mindig kicsit idegesen Szökőár és komoly választ vár Tyranistól erre a kérdésre. Ugyan a hibrid még most sincs száz százalékos állapotban, de hamarosan helyre állítja a testét. Ahogy teljesen regenerálódik, a fájdalomérzékét is újra visszakapcsolhatja. Az hamar nyilvánvalóvá válik, hogy Tyranisnak vissza kell mennie a Lovassal, de Szökőár sem erőlteti meg nagyon magát az utazással kapcsolatban, leginkább nagy sebességgel "sétálnak" a Mars felszínén.
- Ha megkérdezted volna, elmondtuk volna, hogy a bázis működőképes és aktívabb is mint a sajátunk. Nincs minden államtitok dokumentálva. Ezt meg kellene értened. Ahogy azt is, hogy nem egy független lény vagy. Ha elmész a Spear-hez, akkor háborús fenyegetésnek fognak fel, mert mi hoztunk létre, akaratodon kívül is a mi kémünk vagy számukra. Hadban állunk és te egy ilyen nyílt akciót, hadüzenetet kockáztatsz meg. Ezt nem számoltad bele? Nem lett volna szabad hogy tudják mennyire erősek vagyunk már, sem azt hogy képesek voltunk létrehozni téged. Évek munkája volt a tömegpusztító fegyverek megalkotása, az invázió megtervezése és te mindent elrontasz, mert tanulni akarsz. Most kémkedni fognak, meg fognak szerezni néhány információt.
Itt egy kis szünetet tart Szökőár, hogy levegőt vegyen.
- Tényleg nem érted?
Nem sok idő múlva megérkeznek a Sivary bázisára, ahol a Lovas Tyranist egyből a nyitott térkapu felé tereli.
- Azt már nem is mondom, hogy megtagadtál egy parancsot. Rosszabb vagy mint egy lázadó kamasz.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3672
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 39
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Miller lányok on Hétf. 07 Szept. 2015, 11:01

~ Karakter: Tyranis, Helyszín: Mars ~
Tyranis az idegességet már felismerte, így határozottan kihallotta a férfi hangjából, hogy az most tényleg így volt. Talán ez lett volna az aggodalom, amit annak hívnak? Hiába volt roppant intelligens az eltávolított empátiának „hála” az érzelmekkel roppant mód hadilábon állt. A lány, ha már képes volt arra, hogy oldalra biccentse a fejét, akkor a válaszra azt tette.
- Talán aggódtál értem? – kérdezte gépiesen. – Nem úgy értem, hogy aggódni, mint a Sivary egyik kísérletéért, hanem mint emberi lényért. A szavaid hangszíne erre ad okot következtetni.
Itt ne mert pontos számítási adatokkal nyilatkozni, mert nem lehetett benne biztos. Abban viszont teljesen az volt, hogy a férfi válaszokat akart minderre, így azokra is felelni szándékozott. Bár saját maga számára teljesen logikus lépések voltak, hogy miket kellett volna elkövetnie a férfinak, hogy erre fény derüljön, de másnak, akit az érzelmei vezettek már nem lehetett ilyen könnyű.
– Szkenneled a bolygó azon részét, ahol utoljára észleltél, üzenetet küldhettél volna, vagy bármi mást, amit a logika vezérel és nem az érzelmeid Szökőár – mondta most is gépiesen. – Mindazonáltal azt hiszem az értékelem szó a legmegfelelőbb arra, hogy máris utánam jöttél.
Közben haladtak tovább, kellemesen nyugodt tempóban, ami nekik az és eközben Tyranis szervezete is teljesen regenerálta magát. Miután visszakapcsolta a fájdalomérzetét még egy ideig érezte, hogy vannak fájdalmai, de mindezek hamar elmúltak, amint az adott részek is rendbejöttek. Amíg haladtak, addig is hallgatta a férfit, hogy mit is mond neki.
- A háború jelentéktelen és nem szükségszerű – mondta. – Tudták, hogy oda megyek, üzenetet küldtem Sárkánynak, amiben engedélyt kértem a bázis tanulmányozására. Mivel nem válaszolt az üzenetemre, ezért mentem be a bázisra. Engem nem érdekel a háború, nem szolgálja a magasabb rendű célokat, logikát. Átok pedig a jövőbe lát, nem túl hatékony azt gondolni, hogy nem ismeri a Sivary terveit akár évszázadokkal előre is. Ha pedig ő tudja, akkor logikus, hogy Bestia és Sárkány is tudja ezeket, ahogyan az én létezésemet is.
Itt elhallgatott, majd Szökőár következő kérdésére megcsóválta a fejét jelezve, hogy érti.
- Értem, de nem tartom logikusnak – mondta. – A háború nem szolgálja azt a célt, amivel az emberiség tovább fejlődhet, mindezzel nem alakíthatnak ki olyan látásmódot, ami magasabb rendű. Ez a fontos, hogy ezt elérjék azok, akik képesek az olyan szintű logikára, gondolkodásra, mint amivel vagy én, vagy Zsarnok is rendelkezik. Ez az evolúció és az emberiség következő lépcsőfoka. Nektek is erre kellene törekednetek a világ ellen tervezett háború helyett.
Amint beértek a saját bázisukra, akkor el is indult ő maga is a térkapu irányába, nem nagyon kellett Szökőárnak terelgetnie őt. eljutottak arra a pontra, ami logikus volt, hogy elfognak, hogy megszegte a parancsot, amit Szökőár mondott neki azzal kapcsolatban, hogy nem mehet a Spear bázisának a közelébe semmilyen körülmények között.
- A parancs nem volt logikus, sem pedig hatékony, azért hagytam figyelmen kívül.
A második felére a mondatban oldalra biccentette a fejét. még nem találkozott azzal a szóval, hogy kamasz.
- Mi az a kamasz? – tette fel a kérdését.
Ha pedig választ is kap majd rá, akkor Szökőár terelgetése mellet átsétál a térkapun.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Mars XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Mars Empty Re: Mars

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.