Víztározó és feldolgozó

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Víztározó és feldolgozó

Témanyitás by Sakura on Kedd 01 Aug. 2017, 19:11

Ammon Einarson >> Sötét Jövő 2. : Kutatás

Én levettem a fal egy részét a pók meg megoldotta a többit amit kellett.
Miközben ő azt szerelte a robot elmesélte az ő verziójukat a borzalmas megvédésemről idelent, hogy hogyan kellett embereket ölniük, hogy ne tudjanak nekem ártani és had ne sorolja után még hozzá teszi, hogy mert hol éltem két évig. Nem mondok semmit erre, nincs itt a helye. Amint kint vagyunk innen majd elmondom neki a véleményemet erről a nagy védelmezésről amit nyújtanak.
Végül elsötétedett az egész folyosó is és a nő meg ki is jött rögtön a zárkájából. Aztán megindult kifelé a nő és mi is.
A folyosón ugyan az az érzés jön mikor áthaladunk egy pontján mint amikor ideérkeztünk és utána már kint találjuk magunkat ahonnan elindultunk. Megigazítom a táskámat magamon majd a robot felé fordulok.
- Azért remélem nem várjátok el, hogy sírva fakadjak meg minden csak azért mert embereket öltetek meg azzal az indokkal, hogy jaj szegény én. És egyébként is csak két évet vagy mennyit voltam Asgardon szóval felejtsük el ezt az egész nagy szeretet is, és ha már itt tartunk akkor esetleg elintézhetnétek azt a szívességet, hogy békén hagyjátok a környezetemet. A végén még azt hiszi valaki, hogy dolgozom nektek, vagy még rosszabb veletek vagyok. Ti kevertek szarba engem, nem én magamat.
Legyintek. Esélyes, hogy inkább ők miattuk kellett elvégezniük a hálás feladatot, hogy megölnek meg megvernek embereket mert nekik nem tetszett az ahogy rám néztek. Hát nyissák ki a szemüket esetleg. Ez az alsóváros nem a piriputtyos felső vagy másik bolygó és nem is Asgard, hogy nagymenőt játszanak bárki körül. Ha kell valakinek a segítsége majd kérem, nem kell itt a nagy hőst játszaniuk kéretlenül. És biztos is vagyok benne, hogy fele annyi gond sincs körülöttem mint amit lefestett itt. Mindenki a saját dolgával törődik nem más nyavalyájával. Sőt, ők azok akik mindenhova bekotnyeleskedik magukat.

Felszerelés/egyéb:
Egyszerű ruha amit kapnak/kaptak.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Kurama Alusia, Ammon, Chars Westwal
OUT: Hjuchia Sakura, Gail Gumbold, Lorna (Polaris) , Petra(Higanyszlál)
VH: Hjuchia Algernon, Zen Aian Khalil
Sötét jövő: Ammon Einarson
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
avatar
Sakura
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1375
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Víztározó és feldolgozó

Témanyitás by A Kártyák Mestere on Szer. 02 Aug. 2017, 00:00Kree Invázió – Sötét Jövő 2: Kutatás


Résztvevők: dr. Erwin Vayne / Pókember és Ammon EinarsonKövetkező körváltás: -

” Lehet, hogy a magasabb intelligencia már létezik, csak mindenki emberszerűnek akarja elképzelni, ezért nem vesszük észre.”
- Csányi VilmosOdakint alighogy elmondta Ammon, amit akart abban a pillanatban teleportálva a semmiből megérkezett Jesper is. Azonban ezzel még nem volt vége az egésznek a víztározóban még a riasztó is megszólalt, így a vámpír nem is várt tovább, hanem fogta és hozzáért mindenkihez, majd egy teleportálást követően valamilyen földalatti helységben találta magát a társaság. A vámpír rá is kérdezett, hogy mit sikerült kideríteni, amit aztán Vízió el is hadart, így nem kellett a párosnak megtennie. A szavai alapján nagyon sok információt tudott, amire Erwin tudta, hogy az Ellenállásnak is szüksége van mindezekre, és az android örömmel is vele tart majd. Jesper hozzátette, hogyha kell a későbbiekben a segítségük, akkor megmondja, hogy hol tudnak majd vele beszélni, többek között abban is segít, hogyha szükséges az, hogy bejussanak a Raftra Miller-ért, hiszen gyalog, vagy a folyón át a sugárzástól nem lehetett megtenni, ő szívesen beteleportálja a társaságot.
Ami azt illeti a vámpír tartotta az alku rá eső részét és a későbbiekben mindig ellátták kellő élelemmel Ammon-t, akit egyébként az Ellenállás is felkeresett, hogyha akarja akkor csatlakozhat és ha nem akar az utcán lakni, akkor a főbázison is elélhet. De ha ahhoz ragaszkodott, amit itt elmondott, hogy azt akarja, hogy békén hagyják, akkor ezt is megígérik.
Arról sajnos ugyan nem sikerült információt találni, hogy miként mérgezik a vizet a kree-k, de azt legalább már lehetett tudni, hogy hol van az eltűnt ellenállás tag.

Vége.
//Ha Ammon akarja, akkor beveszik az Ellenállásba és persze a vámpíroktól is folyton kap friss és jó minőségű élelmet.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Johanne Jones Tao/Madame Hydra, Reena Reynolds, Felicia Paran, a Kártyák Mestere
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
avatar
A Kártyák Mestere
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 1989
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.