Rhirt Trakk

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Rhirt Trakk

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 21 Nov. 2017, 23:25

Név: Rhirt Trakk
Faj: Humanoid
Nem: férfi
Jellem: Lojális, törtető, céltudatos. Idegen fajokat lenéz. Életét annak szentelte, hogy minél magasabbra kerüljön a ranglétrán és ezért bárkit hajlandó letaposni. A hátbatámadás nem áll távol tőle. Mégis szereti ha ő irányíthat és van egy kis szadizmus is a jellemében. Szabadidejében hajlamos kicsapongóbb életet élni. Nem veti meg a könnyű lányok és az alkohol társaságát, de ennek tudja a helyét és az idejét.
Születési helye: Jabim
Kor: 21
Család: -
Foglalkozás/kaszt: tiszthelyettes
Testmagassága: 168(cm)
Testsúlya: 58(kg)
Szeme színe: zöld
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel:
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
Nuck Naurr hadnagy jelentése Rhirt Trakk újoncról.
Az újonc előéletének vizsgálatában nem találtam semmi kivetnivalót. A Jabim bolygón született viszonylag rendes körülmények között. Apja Lunxx Trakk gépész, feleségével Zhuge Trakk-al a bolygó gazdasági fellendülésekor költöztek oda Dormund Kaas-ról jobb állás reményében. Az apa Lunxx Trakk biztos és jól fizető állást talált mivel a gépészekre szükség volt a bányabolygón. Fiuknak meg volt adva a megfelelő környezet, hogy sikeres lehessen. Gyerekkora békésen telt. Nem található terhelő bizonyíték vele kapcsolatban. Személyes elbeszélgetésünk alapján az újonc maga is vidámnak írta le élete ezen szakaszát. Kapcsolatai a helyiek gyerekeivel voltak kialakulóban. Amint a megfelelő kort elérte jelentkezett a tiszti akadémiánkra. Hogy a válaszát ennek miértjére szó szerint idézzem: „Szolgálni kívántam a birodalmat. Amennyiben szükséges akár az életem árán is.” Eredményei az átlagos fölött voltak mind elméleti, mind gyakorlati értelemben. Kiképzői meg voltak vele elégedve. Tagg Blur kiképzőtiszt így jellemezte őt. „Egyenes, elkötelezett fiú. Társaival nem mindig találta meg a megfelelő szót, de a birodalom iránti hűsége és a tehetsége kárpótolja szociális hiányosságait.” Ezen eset mivel nem tetszett nekem ezért alaposabban utánajártam. Néhány rosszabb eredményekkel rendelkező növendéktársával kapcsolatos szóváltásról volt szó. Magát Rhirt újoncot is kikérdeztem az esetről és válasza alátámasztotta azt, amit korábban is sejtettem. „Igen uram. Szóváltásba keveredtem néhány növendéktársammal és Blur kiképzőtiszt tette helyre a dolgokat. Tudtommal nem készült erről jelentés. A problémát az váltotta ki, hogy növendéktársaim nehezményezték sikereimet az elméleti anyaggal kapcsolatos beszámolómból. Állításuk szerint a gyakorlatban ők jobb eredményeket tudnának produkálni nálam. Én felajánlottam, hogy akkor próbáljuk ki. Ekkor lépett közbe a kiképzőtiszt.” Kérdésemre, hogy a későbbiekben összemérte-e gyakorlati tudását azokkal az illetőkkel a válasza pozitív volt, ahogy azzal kapcsolatban is, hogy megleckéztette-e őket. Személyes véleményem szerint ennek az esetnek nincs köze az újonc értékeléséhez és amennyiben mégis figyelembe kívánják venni ha javasolhatom akkor Rhirt újonc tudásának bizonyítékaként számítsák be. Személyes beszélgetésünk és megfigyeléseim során pozitív véleményt alakítottam ki Rhirt újoncról. Határozott, céltudatos fiatal, akit a problémák nem akasztanak meg és egyből azok megoldását igyekszik kutatni. A birodalomhoz kötődő hűsége megkérdőjelezhetetlen. Hajlandó a birodalmi érdekeket a sajátjai elé helyezni. Tudása bizonyított. Egyetlen tényezőt tudok csak felhozni mely negatívan hat az újonc értékelésére. Ez pedig az, hogy szabadidejében nem veti meg az olcsóbb szórakozásokat. Itt is megjegyezném, hogy eddig ez még nem befolyásolta a tanulmányaiban vagy a munkájában. Én teljes magabiztossággal ajánlom ezt a fiatalt a birodalom szolgálatába, tiszthelyettesi pozícióba.
Nuck Naur hadnagy

Képességei: -

Szakértelmek: Kiképzést kapott. El tud vezetni néhány egyszerűbb járművet. Ért a fegyverek használatához és puszta kézzel is meg tudja védeni magát. Tisztában van a törvénnyel és annak megsértéséért járó büntetésekkel. Tisztában van a tisztek által szükséges ismeretekkel.

avatar
Adrian Sommerfield
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 724
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Rhirt Trakk

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 22 Nov. 2017, 00:01

Elfogadva.
Még az adatlap és mehetsz játszani.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 759
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Rhirt Trakk

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 22 Nov. 2017, 00:10

No, akkor összesen 10 pont
1,5 pont kétkezes sugárpuska
1 pont egykezes sugárpisztoly
0,5 pont thermo gránát
2 pont Könnyű harci páncél
4 pont közepes energiapajzs az övén  Több pisztolylövést, illetve néhány nagyobb lézerfegyver találatot is hárít. 2 körönként töltődik fel.
250 kredit EMP gránát
maradt 1 pont
250 kredit
avatar
Adrian Sommerfield
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 724
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Rhirt Trakk

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.