Rhirt Trakk

Go down

Rhirt Trakk

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 21 Nov. 2017, 23:25

Név: Rhirt Trakk
Faj: Humanoid
Nem: férfi
Jellem: Lojális, törtető, céltudatos. Idegen fajokat lenéz. Életét annak szentelte, hogy minél magasabbra kerüljön a ranglétrán és ezért bárkit hajlandó letaposni. A hátbatámadás nem áll távol tőle. Mégis szereti ha ő irányíthat és van egy kis szadizmus is a jellemében. Szabadidejében hajlamos kicsapongóbb életet élni. Nem veti meg a könnyű lányok és az alkohol társaságát, de ennek tudja a helyét és az idejét.
Születési helye: Jabim
Kor: 21
Család: -
Foglalkozás/kaszt: tiszthelyettes
Testmagassága: 168(cm)
Testsúlya: 58(kg)
Szeme színe: zöld
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel:
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:
Nuck Naurr hadnagy jelentése Rhirt Trakk újoncról.
Az újonc előéletének vizsgálatában nem találtam semmi kivetnivalót. A Jabim bolygón született viszonylag rendes körülmények között. Apja Lunxx Trakk gépész, feleségével Zhuge Trakk-al a bolygó gazdasági fellendülésekor költöztek oda Dormund Kaas-ról jobb állás reményében. Az apa Lunxx Trakk biztos és jól fizető állást talált mivel a gépészekre szükség volt a bányabolygón. Fiuknak meg volt adva a megfelelő környezet, hogy sikeres lehessen. Gyerekkora békésen telt. Nem található terhelő bizonyíték vele kapcsolatban. Személyes elbeszélgetésünk alapján az újonc maga is vidámnak írta le élete ezen szakaszát. Kapcsolatai a helyiek gyerekeivel voltak kialakulóban. Amint a megfelelő kort elérte jelentkezett a tiszti akadémiánkra. Hogy a válaszát ennek miértjére szó szerint idézzem: „Szolgálni kívántam a birodalmat. Amennyiben szükséges akár az életem árán is.” Eredményei az átlagos fölött voltak mind elméleti, mind gyakorlati értelemben. Kiképzői meg voltak vele elégedve. Tagg Blur kiképzőtiszt így jellemezte őt. „Egyenes, elkötelezett fiú. Társaival nem mindig találta meg a megfelelő szót, de a birodalom iránti hűsége és a tehetsége kárpótolja szociális hiányosságait.” Ezen eset mivel nem tetszett nekem ezért alaposabban utánajártam. Néhány rosszabb eredményekkel rendelkező növendéktársával kapcsolatos szóváltásról volt szó. Magát Rhirt újoncot is kikérdeztem az esetről és válasza alátámasztotta azt, amit korábban is sejtettem. „Igen uram. Szóváltásba keveredtem néhány növendéktársammal és Blur kiképzőtiszt tette helyre a dolgokat. Tudtommal nem készült erről jelentés. A problémát az váltotta ki, hogy növendéktársaim nehezményezték sikereimet az elméleti anyaggal kapcsolatos beszámolómból. Állításuk szerint a gyakorlatban ők jobb eredményeket tudnának produkálni nálam. Én felajánlottam, hogy akkor próbáljuk ki. Ekkor lépett közbe a kiképzőtiszt.” Kérdésemre, hogy a későbbiekben összemérte-e gyakorlati tudását azokkal az illetőkkel a válasza pozitív volt, ahogy azzal kapcsolatban is, hogy megleckéztette-e őket. Személyes véleményem szerint ennek az esetnek nincs köze az újonc értékeléséhez és amennyiben mégis figyelembe kívánják venni ha javasolhatom akkor Rhirt újonc tudásának bizonyítékaként számítsák be. Személyes beszélgetésünk és megfigyeléseim során pozitív véleményt alakítottam ki Rhirt újoncról. Határozott, céltudatos fiatal, akit a problémák nem akasztanak meg és egyből azok megoldását igyekszik kutatni. A birodalomhoz kötődő hűsége megkérdőjelezhetetlen. Hajlandó a birodalmi érdekeket a sajátjai elé helyezni. Tudása bizonyított. Egyetlen tényezőt tudok csak felhozni mely negatívan hat az újonc értékelésére. Ez pedig az, hogy szabadidejében nem veti meg az olcsóbb szórakozásokat. Itt is megjegyezném, hogy eddig ez még nem befolyásolta a tanulmányaiban vagy a munkájában. Én teljes magabiztossággal ajánlom ezt a fiatalt a birodalom szolgálatába, tiszthelyettesi pozícióba.
Nuck Naur hadnagy

Képességei: -

Szakértelmek: Kiképzést kapott. El tud vezetni néhány egyszerűbb járművet. Ért a fegyverek használatához és puszta kézzel is meg tudja védeni magát. Tisztában van a törvénnyel és annak megsértéséért járó büntetésekkel. Tisztában van a tisztek által szükséges ismeretekkel.


_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 837
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Rhirt Trakk

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Szer. 22 Nov. 2017, 00:01

Elfogadva.
Még az adatlap és mehetsz játszani.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1197
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Rhirt Trakk

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 22 Nov. 2017, 00:10

No, akkor összesen 12 pont
1,5 pont kétkezes sugárpuska
1 pont egykezes sugárpisztoly
0,5 pont thermo gránát
2 pont Könnyű harci páncél
4 pont közepes energiapajzs az övén  Több pisztolylövést, illetve néhány nagyobb lézerfegyver találatot is hárít. 2 körönként töltődik fel.
250 kredit EMP gránát
maradt 3 pont
10250 kredit


A hozzászólást Adrian Sommerfield összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 18 Márc. 2018, 14:22-kor.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 837
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Rhirt Trakk

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 18 Márc. 2018, 14:21

Karakter neve: Rhirt Trakk
Kaland címe: HIDEGHÁBORÚ – AZ ÚJ HAJNAL
Játékostárs(ak) neve(i): AYESSA NORVEN / THEA EISAHN, ZERAE'REMUR'AREZ, SIQSA POVOXA
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan-E’ron
Kezdő reag: http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3650-hylarin
Záró reag: http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3650p50-hylarin

Kaland tartalma: Rhirt áthelyezési parancsot kapott a Hala-ra. Ez elég váratlanul érte, de mindenesetre örült neki. Úgy érezte, hogy valami miatt lehetőséget kapott az előre lépésre. Ott már az első napon a parancsnoki hídra küldték, de bárminemű információ nélkül. Eléggé kilógott a sorból hisz halálosztagosok strázsáltak ott és két úrnő is érkezett. Majd ezek után a főadmirális végrehajtója jelent meg és szólt a két úrnőhöz és hozzá. A nő hamar szimpatikussá vált Rhirt szemében. Elmondta, hogy mi lesz a feladatuk. Magukat SIS ügynöknek álcázva el kell menniük a köztársaságiak egy bolygójára a Hylarin-ra és onnan a genetikai laborból mintákat lopniuk. Az akció közben pedig telepatikusan tartják a kapcsolatot. Az út során Rhirt tanulmányozott minden aktát amire szüksége lehet, a bolygóról, az SIS ügynökökről és a helyről. Megérkezve minden jól ment. A helyi előkelőség fogadta őket és vele mentek az átvizsgálandó épülethez. Rhirt út közben még beszédbe is elegyedett a nővel. Odaérve pedig ő maga ajánlotta fel, hogy velük tartson vagy ott várja meg őket. Természetesen inkább egyedül akartak körülnézni. A parancsnok levált tőlük és a biztonsági szoba felé vette az irányt. Ők pedig neki időt adva alaposan átvizsgálták az épületet és tényleg mindent megtettek mintha egy valódi biztonsági ellenőrzésről lenne szó. Végül elértek a laborokhoz. Ott a részleg vezetőjét, aki egy nehéz személyiség volt rávették, hogy körülnézhessenek. Beöltöztek steril ruházatba és a professzorral bementek megnézni a labort. Minden jól ment míg a professzor nem akarta őket kitessékelni az úrnők pedig előbb engedtek majd magukra haragították a fickót. Majdnem rosszul sült el a dolog, de a parancsnok átvette a fickón az uralmat. Nem ment ez olyan könnyen. A professzor komolyan ellenállt, de sikerült. A belső biztonsági rendszereket lekapcsolták és megszerezték a mintákat. A professzor még egyszer megpróbálta lerázni magáról a parancsnok tudatát, de nem járt sikerrel. Elmentek a biztonsági szobába ahol találkoztak a parancsnokkal és látták a két megölt biztonsági őrt. Ott Rhirt leütötte a professzort, a parancsnok átírta az emlékeit és a helyszínt úgy rendezte be mintha a professzor végzett volna a két alakkal. A kijutás már problémamentesen történt. Nem tette fel felesleges kérdéseket, nem akadályozták őket és egy kis kerülővel ami során a hajót egy másikra cserélték az álca kedvéért. Ezek után Rhirt visszatért a saját feladataihoz immár újra a megszokott állomásán. Pár nap múlva keresték őt fel. Titokban kapott kitüntetést az eredményeiért. Hadnagyi rangra lépett és biztosították, hogy figyelik ezek után a munkáját. Ő ezt pozitívumnak értékelte mivel ez által a jól végzett munkáját is észrevehetik.

Bővítés: Rhirt az elkövetkező hónapokban szépen beleszokott a tiszti teendőkbe. Próbált a Hylarin-i dolgoknak utána nézni, hogy miként sikerült lezáródnia az ügynek. Ezen kívül hajtott alaposan. Igyekezett a feletteseivel továbbra is jó viszonyt ápolni ahogy a többi kollégával is. Mikor kimenőjük volt akkor szívesen elment velük inni egy-két italt. Sok minden még nem változott ezzel az előléptetéssel, de saját maga úgy érezte, hogy jól halad azokon a bizonyos lépcsőfokokon. Még mindig eléggé a létra alján állt, de már mint egy tiszt. Erre pedig büszke, de már most elkezdett dolgozni rajta, hogy többre is vigye.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
avatar
Adrian Sommerfield
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 837
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Re: Rhirt Trakk

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan on Hétf. 19 Márc. 2018, 00:00

Elfogadva.

_________________
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron – roppant komplikált köztársasági pilóta, erőhasználó, Jedinek hitt Sötét Tanácstag férjjel
Kaylyn Rix – örök kedvenc, erőhasználó fejvadász, Pellaeon fan; - Mesélői, Birodalmiak, Köztársaságiak, Alvilágiak
HoloNet News - a sík játékai, itt lehet nyomon követni, hogy ki hol játszik, milyen kalandok futnak éppen
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
avatar
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 1197
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi

nefadar

Vissza az elejére Go down

Re: Rhirt Trakk

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.