Ord Mantell

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Michael Nikostratos Vas. 10 Jún. 2018, 18:45


Tormen Lurien
Ord Mantell - Page 3 Ygz26i8
2. szint

Előtörténet | Hajó (még nincs)  | Adatlap

Felszerelés, képességek:


Hidegháború - Árulók között


A katona szavaira csak bólintottam, tényleg felesleges volt szavakra fecsérelni az időt, de azért szerettem jelezni, hogy a jó magatartásnak és munkavégzésnek meg lesz a jutalmi. Egy kis morálnövelés sose árt, még a Birodalomnál sem, és ha nem csak a jelent nézik, hanem a jövőbe, a ranglétrán való ugrálásra is előretekintenek, akkor megnőhet a hasznosságuk is. Mindenesetre most már tudjuk, hogy hol van a felszerelésünk, és hogy merre lehet a tárgy is, persze még mindig nem biztosra, de bizakodva tekintek magunk elé. A két képzett katona felvetésére én is bólintottam, hogy jó ha megindulnak, miközben urdarr társam elkezdte felmérni a velünk maradottak felszerelését. Mivel sokat nem tudok kezdeni a helyzettel, ezért kényelmes pozíciót veszek fel, már amennyire sérüléseim engedik, és meditálni kezdek.
 _________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 10 Jún. 2018, 20:35

Rhirt élvezte ezt a kaotikus őrületet. Pia, nők, haverok. Valahogy ezt az életszemléletet mindig is hiányolta a birodalomból. Mármint a régi énje is örült volna ennek bár ő csak úgy, hogy szabadidejében nem így. Az viszont a régi énje, aki olyan dolgokkal foglalkozott, hogy mit gondolnak róla a főnökei mert minél magasabb rangra akart kerülni. Most már tudja, hogy nem kellenek rangok. A legjobb ez ha mindenki egy közös dolog része. A két hozzá lépő nőt örömmel fogadta.
-Na ez az aranyélet haver!
Kezdett el röhögni miközben a kezei a két nő testét fedezték fel. Rhirt bár magánemberként egy kimért figura, de egyébként egy mocskos alak, amit itt ki is tud majd élni. A kor vagy a sebhelyek nem zavarták őt. Sőt még izgatták is. A csókokat viszonozta miközben elméjében felidézte a bázis alaprajzát, hogy egy olyan helyre vigye a lányokat ahol csak hármasban lesznek. Közben pedig a kapott piát is nagy kortyokban döntötte magába. Most vált nemrég az Egy részévé ünnepelni kell!

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 11 Jún. 2018, 00:00Hidegháború – Árulók között

Ord Mantell


Résztvevők: Zerae'Remur'Arez, Tormen Lurien és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: 2018. június 15. (péntek)

Ord Mantell - Page 3 Rs4312o


Helyi Idő: 0:20 OMHI, 91.3 MU; Második nap
Helyszín: Dreillad falu és Fort Garnik között
Feladat: Kideríteni, hogy mi áll a dezertálás mögött
Birodalmi erők: Rhirt Trakk
Helyiek:
odakint:

Rhirt úgy döntött, hogy kihasználja a helyzetet és nem fogja vissza magát, amit a hölgyek is örömmel vettek. A férfi azonnal keresni kezdte azokat a helyeket, ahol éppen üres hely van és hármasban maradhat a hölgyekkel. Ez úgy nézett ki, hogy a többieket észlelte, hogy merre vannak és képzeletben rátudta helyezni az elméjében felvillanó bázis térképen. Így azonnal tudta, hogy hova is lehet visszavonulni. Kihallgató létesítményben voltak például, ahol senki sem volt ezen felül még a szállásoknál volt egy-két szoba, ahol senki sem volt. Mind a két esethez ki kellett ebből az épületből menni, az egyikhez a legnagyobb épületbe átmenni, ami nagyjából szemben volt azzal az épülettel, ahol most voltak. A másikhoz a kihallgató helységhez pedig jobb oldali irányba haladni a kiérkezés után, azaz délre, ahol magányosan állt azaz épület.

Ord Mantell - Page 3 OR4LJa1


Helyi Idő: 0:20 OMHI, 91.3 MU; Második nap
Helyszín: Fort Garnik börtönblokkja
Feladat: Kideríteni, hogy mi áll a dezertálás mögött
Birodalmi erők: Tormen Lurien | Zerae’Remur’Arez
Helyiek: 2 ismeretlen személy
börtönblokk:

Akkor a páros Zerae engedélye után el is indultak a folyosón, a nő pedig a két tiszt felé fordult, akik a kérdésre neki is láttak annak, hogy átnézzék, hogy mi van náluk. Codecylinder volt természetesen, ami működött is annak fényében, hogy most itt voltak. Ezeken kívül egy-egy sugárpisztoly. Semmi más nem volt náluk, így látható volt, hogy ezekkel nem igen fognak semmire sem menni azt nézve, hogy másokat is észre térítsenek.
- Csak ennyi van úrnőm – mondta az egyik.
Nagyjából öt percet kellett várni, Tormen eddigre merült volna el a meditációban, amikor a folyosó végén két különleges páncélzatú személy tűnt fel. A testmagasságuk, alkatuk alapján Egyes és Kettes, amit alátámasztott, hogy az egyik vállukon a megszokott birodalmi szimbólum volt, a másikon az a furcsa.
- Fent minden tiszta – kiáltott Egyes. – Igyekezzenek, a felszerelésük is megvan.
Ha teszik, amit mondtak nekik, akkor Zerae is rendesen tudott menni, egy nagyon kicsit fájt a bokája, de ugyanolyan tempóban tudott haladni a rögzítéssel, mint egyébként. A folyosó végén még egy terminál is volt, ami látszott, majd jobb oldalra kellett 90 fokban fordulni, itt egy rövid folyosószakasz következett, aminek a végén lépcsőn lehetett feljutni a földszintre. Itt a feljárat után közvetlen jobbra több nagy láda volt, itt volt Tormen és Zerae fegyvere, páncélja is, illetve egy kisebb tárolóeszközben több sokkoló bot is, amivel másokat is észre lehet téríteni majd.

Térkép a fenti részhez.

Ord Mantell - Page 3 4YDtbAB


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ord Mantell - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Zerae Csüt. 14 Jún. 2018, 21:12

>> Zerae'Remur'Arez, Sith Padavan
>> Játékos társak: Siqsa Povoxa, Thea Eisahn, Rhirt Trakk
>> Kaland: Hidegháború Az új hajnal
>>Felszerelés/egyéb:
Nincsen igazán semmi sem a két tisztnél aki itt maradt, hamar átnézik saját magukat, hogy mit találnak. Kód cilinder és egy kis pisztoly. Nem sok de ezek szerint még használják a kód cilindereket jó eséllyel a kaptártudat ellenére is. Sokáig pedig nem is kellett várnunk mert a kis közjáték végére már vissza is ért egyes és kettes már teljes felszerelésükben. Megnézem magamnak jól egy pillanat alatt a páncéljukat. Teljesen más a megszokott Birodalmi páncélzattól, az egyik vállukon a Birodalmi jelzés ékeskedett a másikon viszont az a furcsa ismeretlen jel volt.
- Remek, menjünk.
Mondom miután meghallottam az egyes hangját, hogy mehetünk és el is indultam feléjük. Jó hír, hogy a mi felszerelésünk is megvan így hamarosan legalább már nem fogom teljesen kiszolgáltatottnak érezni magamat.
Ha beértük őket akkor óvatosan haladok persze ügyelve a környezetünkre is, hagyom, hogy a két már felszerelt menjen előre, ha kell akkor intek is nekik, hogy haladjanak. Szerencsénkre úgy fest egy duóval hozott minket össze a sors de ki kell deríteni mifélével persze hamarosan. Úgy fest, hogy a másik padavan nem kérdőjelezte meg még az a másik szimbólumot lehetséges, hogy ő tudja mi az. Akkor pedig nem tennék fel felesleges kérdéseket rá. Első a felszerelés, utána a lekapcsolása a szerkezetnek és a bázis átvizsgálása, persze majd a kapcsolatokat is újra kell létesíteni és utána már lehet kérdéseket feltenni. Addig is még nincs ok kételkedni bennük és nem egy titkos osztag van.
Ha odaértünk a felszereléseinkhez akkor összeszedtem mindenemet és mindent a helyére illesztettem és még egy sokkoló botot is magamhoz veszek, egyenlőre ezzel a kezemben fordulok a végén a többiek felé.

- Vegyenek maguk ketten is a botokból, szükségük lehet rá.
Megvárom míg mindenki elkészül, közben a narancs sárgás fénykardom erejét alacsonyabbra állítom, hogy ha kell akkor akár azzal is kitudjam ütni, vagy lefegyverezni a megölésük illetve megcsonkításuk nélkül a katonákat, majd a két tiszt felé fordulok elsőnek.

- Maguk ketten jönnek mögöttem, önök ketten pedig - fordultam egyes és kettes felé - haladnak elöl, az elsődleges célpontunk a hangár ahol a legutolsó ismert helye volt a szerkezetnek. Ha útközben találkozunk befolyásolt katonákkal vagy sokkoljuk, vagy kiütjük őket amennyiben van rá lehetőségünk és nem ütközünk bele túlerőbe. Ha túl sokan vannak akkor rejtve maradunk. Ha nincsen kérdés akkor induljanak.
És ezzel ha megindulnak akkor pár lépés távolsággal követem őket lemaradva majd remélhetőleg nem messze tőlem pedig a két tiszt jön. Lehetőség szerint nem akarok megölni senkit sem a bázison hiszen azt sem tudják mit csinálnak a gép miatt viszont nem foghatnak el sem minket újra. Mindkét fénykardom kézközelben pihen a pisztolyommal együtt, bár a jobbomban fogom a sokkoló botot pillanatnál is kevesebb kell ahhoz, hogy akármelyik fénykardom kerüljön a markomba annak a helyére.

_________________
Ord Mantell - Page 3 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Ord Mantell - Page 3 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 15 Jún. 2018, 00:00Hidegháború – Árulók között

Ord Mantell


Résztvevők: Zerae'Remur'Arez, Tormen Lurien és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: 2018. június 19. (kedd)

Ord Mantell - Page 3 Rs4312o


Helyi Idő: 0:25 OMHI, 91.3 MU; Második nap
Helyszín: Fort Garnik kantin
Feladat: Kideríteni, hogy mi áll a dezertálás mögött
Birodalmi erők: Rhirt Trakk
Helyiek: sokan
Fort Garnik:

Ugyanaz.

Ord Mantell - Page 3 OR4LJa1


Helyi Idő: 0:25 OMHI, 91.3 MU; Második nap
Helyszín: Fort Garnik utcái
Feladat: Kideríteni, hogy mi áll a dezertálás mögött
Birodalmi erők: Tormen Lurien | Zerae’Remur’Arez
Helyiek: Egyes, Kettes és két tiszt
Fort Garnik:

Úgy tűnt, hogy Tormen maradt hátra és nem jött a többiekkel, hanem a celláknál maradt meditációval próbálkozva. Zerae pedig feltudott menni a négy katonával, ott pedig hamar felöltözni és magához venni minden felszerelését. Amint ez készen volt, akkor természetesen letudta csavarni a fegyver erejét a nő és kiadni a parancsokat. Mindenki értette és magához is vette a szükséges fegyvereket, amiket kellett. Ezek után tudtak kimenni az ajtón. Odakint kellemesen hűvös volt és a szél is fújt enyhén, mindez is sokat segített Zerae-nek, hogy kitudja tisztítani a fejét és a szívműködése is gyorsabb legyen, így még gyorsabban múljon a fájdalomcsillapítók és nyugtatók hatása. Éjszaka volt és az épületek oldalán egy-egy kis részt leszámítva egésze sötét volt a hely szerencsére.
A teljes nagy épületet meg kellett kerülni, mert pont az ellenkező oldalon volt a hangár. Amint az épület oldalánál lopakodtak a szemközti nagy épületnél – amiről Zerae valahonnan tudta, hogy a kantin az – zene és buli zajai szűrődtek ki. Az annál levő épület mellett, illetve több helyen szeretkező párokat lehetett látni. Szerencsére mindenki kellően elvolt egymással foglalva, így a kis kompánia végigtudott osonni ezen fal mellett is, majd a végén balra kellett fordulni. Ott egy gép mellett is elhaladtak, végül nagyjából szemben a hangár bejáratával néhány nagyobb doboz mögött tudtak megállni. Innen remekül rá lehetett látni a hangár bejáratához, ahol hat könnyű páncélos – testpáncél csak – őrt lehetett látni. Ők pedig olyan 20-25 méterre lehetett a meglapuló társaságtól.

Térkép az aktuális helyzethez.

Ord Mantell - Page 3 4YDtbAB


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ord Mantell - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Zerae Szomb. 16 Jún. 2018, 23:24

>> Zerae'Remur'Arez, Sith Padavan
>> Játékos társak: Siqsa Povoxa, Thea Eisahn, Rhirt Trakk
>> Kaland: Hidegháború Az új hajnal
>>Felszerelés/egyéb:
Úgy fest a másik padavan meditációjába burkolózva gondolja megoldani a helyzetet. Nem törődök vele, maradhat itt aztán felőlem ameddig csak akar. Már azt is alapvetően furcsának tartottam miközben haladtunk a célunk felé, hogy nem volt semmi féle akadály amibe beleütköztünk volna. Mikor kiértünk láttam végre, hogy este is van már, a friss levegőből vettem pár mély lélegzetet és éreztem, hogy felfrissülök is tőle. Kicsit ki is tisztulni látszik a fejem ami még jó hír. Úgy fest itt kint gyorsabban fog kitisztulni a fejem és a szervezetemből a gyógyszerek, főleg ez utóbbi. Ahogy haladtunk pedig koncentráltam, nem tudtam eldönteni, hogy a kantin mellett mikor elsétálunk most tényleg azt hallom-e amit és azt látom amit az épületek mellett vagy csak arra  várnak, hogy a következő pillanatban ránk rontsanak. Úgy gondoltam, hogy tudni fogják ha valamelyik úgynevezett társuk kiesik a kapcsolatból, azt hittem, hogy nem sokkal a két tiszt megszabadítása után körbeakarnak majd minket zárni de úgy néz ki, hogy a kantint egy utolsó kocsmává változtatták, bár nem vagyok biztos benne mitől is tudom, hogy az az épület a kantína a figyelmemet már inkább arra irányítom ahova megyünk és nem azokra akik teljesen megvannak őrülve ettől a szerkezettől. Azt hinnéd, hogy a kaptártudattól egy megállíthatatlan de legalább is jól szervezett masina lenne. Ha ez az egész szerkezet egy hatalmas csőd és a hatása alá tartozók nagy százaléka...Mi van ha ezek csupán a szerkezetnek a megvédésére képesek és minden más csak az agyatlanság? Kollektíven? Nem, nem, az nem lehet hiszen felállították csapdát is a robbanószerrel, elfogtak és valamit sejthettek rólunk, hogy nem fog működni nagy eséllyel a befolyásolásunk mert még mielőtt magunkhoz tértünk volna zártak el bennünket. Miután egyenlőre elég közel értünk a célunkhoz de meg kellett állnunk így ezeket a gondolatokat most elsöpörtem magam elől. Hat őr állt a kapuban, csupán testpáncél van rajtuk, nevetséges. Felmérem a bejáratát a hangárnak körben, hogy van-e más mód a bejutásra az őrök által elált kapun kívül. Szellőző amely elég nagy, hogy beférjünk rajta esetleg vagy egy hely ahol átvághatom a falat a fénykarddal, ebben a zavarban amit keltenek ők maguk és az, hogy alapvetően nem hangos folyamat lenne biztosan észrevétlenül juttatna be minket ha van egy olyan rész a falon ami elég vékony vagy vezet is valahova és persze takarva is lennénk a folyamat erejéig mert lehet csendes lenne de megvilágítanám magunkat bőven az akcióval. Közben azt is nézem, hogy merre tudnánk haladni tovább megközelítve akár az őröket akár a hangár falát vagy a tetejére vezető irányt egy másik megközelítési irányért ahol nem látnának meg minket, szóval észrevétlenül tudnánk tovább haladni majd.
Miközben keresem a lehetőségeket egyes mellé helyezkedem és csupán egy pillantást sem vetve rá suttogok neki.

- Van álcázója?
Nem egyszerű a felszerelésük, nem rohamosztagos páncél, egyedi jelzés. Mindenképpen speciális alakulat, talán még különlegesebbek is mint a halál osztagosok, már csak azt remélem, hogy vannak annyira speciálisak, hogy már jár nekik a pofásabb játékszerekből. Ha van nekik álcázójuk akkor még egy lehetőséggel bővül tovább a bejutási lehetőség, de legalább is a lopakodást elősegíti majd. Kétlem, hogy hat őr között csak úgy át tudnának szambázni az álcázóikkal ha van még akkor is ha a világ legkreténebbjei között kell átmenniük. De akkor is jól jön ha a tetőre kell vagy a falhoz közelebb jutni, hogy jobban megvizsgáljuk azt ha innen nem látni eléggé.
Ha van álcázójuk akkor Egyest küldöm is, hogy menjen a falakhoz és keressen lehetséges bejutási pontokat majd térjen vissza és ne időzzön sokat el. Még sötétben kell végeznünk mindennel. Ki tudja, lehet felélénkülnek reggelre majd.

_________________
Ord Mantell - Page 3 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Ord Mantell - Page 3 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Michael Nikostratos Hétf. 18 Jún. 2018, 21:23


Tormen Lurien
Ord Mantell - Page 3 Ygz26i8
2. szint

Előtörténet | Hajó (még nincs)  | Adatlap

Felszerelés, képességek:


Hidegháború - Árulók között


Ahogy kizökkenek a meditációból látom, hogy magamra hagytak, és már előrementek. Megcsóválom a fejem, az biztos, hogy lesz néhány keresetlen szavam a társasághoz. Az urdarr viselkedése nem lep meg, de a katonáknak kötelességük lett volna jelezni, vagy valami. Szánalmasan amatőr munka, ennyit az előléptetésről, amit ígértem. Minden esetre megindulok felfelé, azt mondták, hogy ott vannak a cuccaink, és ha sikerül, akkor felszerelkezem. Ha út közben ellenállásba ütközöm, akkor nem tudom mit csinálok, majd az Erő sugall, vagy meghalok. Felszerelés nélkül elég gyér esélyeim vannak, főleg, hogy minden fegyver a katonáknál volt. Minden esetre ha sikerül megszereznem minden hozzám tartozó tárgyat, akkor a komlinken megpróbálom felvenni a kapcsolatot a többiekkel, és megkérdezni, hogy mégis mi a k-rva anyjuk... szóval, hogy mi a helyzetük, és miért hagytak magamra.
- Mi a helyzetük, és miért hagytak hátra? Két katona jöjjön értem vissza. - adom ki a tömör parancsot, ellenkezést nem ismerő hangon. Ez most nem kérés, ez most nem arra megy ki, hogy ez mennyire jó ötlet. Ez tömör parancs, és elvárom, hogy teljesítsék.
 _________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 18 Jún. 2018, 21:36

Rhirt élvezi a káoszt. A lányok meg tökéletes partnereknek is tűnnek ahhoz, hogy kiélvezze a szabályok hiányát. Elméjében megjelent a térkép amire a többiek helyzetét könnyedén felhelyezte és megállapította, hogy hova tudnának magányosan elvonulni.
~Ha már lázadunk akkor lázadjunk normálisan. Irány a kihallgató szoba. Most olyasmi fog ott történni amiért máskor felnégyelnének minket.~
Ezen kívül ott talán találhatnak olyan dolgokat is amikkel még inkább feldobhatják a mókát. Rhirt-nek egyelőre a kikötözés jut csak az eszébe, de majd menet közben talál ki mást is. Amúgy is az éles eszéért és a problémamegoldásáért szerették őt a felettesei. El is kezdi a lányokat kifelé vezetni ott pedig a kihallgató irányába. Mondani már kezdi is megszokni, hogy nem kell a dolgokat mert a lányok is tudják, hogy mi jár az ő fejében. Milyen praktikus.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 19 Jún. 2018, 00:00Hidegháború – Árulók között

Ord Mantell


Résztvevők: Zerae'Remur'Arez, Tormen Lurien és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: 2018. június 23. (szombat)

Ord Mantell - Page 3 Rs4312o


Helyi Idő: 0:30 OMHI, 91.3 MU; Második nap
Helyszín: Fort Garnik utcái
Feladat: Kideríteni, hogy mi áll a dezertálás mögött
Birodalmi erők: Rhirt Trakk
Helyiek: sokan
Fort Garnik:

Rhirt úgy döntött, hogy a kihallgató felé veszi az irányt a hölgyekkel. Amint kiértek akkor jobbra is fordultak az úton. Látta, észlelte a többi párt is, akik nem mentek túl messzire, hanem csak egy-egy sötétebb zugot választottak a pásztorórára. Végigsétáltak az egyenes úton, amikor már ott voltak szemben az épülettel, innen már csak megint jobbra kellett volna kanyarodni és a kisebb úton végigmenni az épület szélén és ott lett volna a bejárat. Ám ekkor valami más vonta el az ő és a két társnője figyelmét.
A bal oldali irányból lövéseket hallottak, látni nem igen láttak innen semmit, mert sötét volt, de a sugárnyalábokat látták a hangár bejárata környékéről. Azt tudta, hogy a szerkezetet, ami felszabadította őket ott őrzik odalent. Rhirt valószínűleg egyből a kaptártudathoz fordulna, hogy megtudja, hogy mi történik ott, azonban ekkor azt kell észlelnie, hogy azoknak a szemével látni, vagy a gondolataihoz hozzáférni, akik ott voltak a bejáratnál, még a sajátjaik számát sem tudta megmondani.

Friss térkép az aktuális helyzethez.

Ord Mantell - Page 3 OR4LJa1


Helyi Idő: 0:30 OMHI, 91.3 MU; Második nap
Helyszín: Fort Garnik utcái
Feladat: Kideríteni, hogy mi áll a dezertálás mögött
Birodalmi erők: Tormen Lurien | Zerae’Remur’Arez
Helyiek: Egyes, Kettes és két tiszt
Fort Garnik:

Ami azt illeti Tormen még mesze nem volt meditációs állapotban és mindent felfogott, amikor a többiek elindultak. Csak tőle függött, hogy a többiek ment-e vagy sem. Éppen ezért tudta, hogy odafent vannak a holmik is. Azt a helyet könnyedén megtalálta, majd komlinken elkezdte hívni a többieket, de egyelőre senki sem vette fel a komlinket a másik oldalon…

Ahogyan kinyúlt az Erőbe Zerae, hogy megtudja, hogy van odabent hirtelen milliónyi érzelem és felsőbb gondolatok százai kapták telibe. Az egésztől meg is kell állnia pár pillanatra, mert az egész igencsak lehengerlő volt és jó pár pillanatra nagyon erős migrénszerű fejfájást is okozott. Ennyi érzelmet és gondolatot nem tudott kezelni, valószínűleg bárkinek sok lett volna. Kellett jó pár pillanat ezek után, hogy összeszedje magát. Az pedig valóban jó kérdés volt, hogy miért is nem jöttek utánuk még, ha tudták, hogy kiszabadultak, bár az okokra még nem voltak válaszai.
A megérkezés után a nő végigmérte a környéket, hogy van-e más bejárat, vagy sem a hangárba. Volt szellőző és szervizalagút is, inkább „szervizjárat”, bár ez elég kicsi, ami főleg droidoknak volt, Kettes talán befért volna, de mindenki másnak túl kicsi. Ezzel egyébként is az volt a gond, hogy pontosan a bejárat felett volt a kijárata, azaz semmiképp sem lehetett odajutni csak a hatoson át. Egyes és kettes is bólintott arra, hogy van álcázójuk. Amikor elküldte volna a férfit, akkor az egyik tiszt szólal meg.
- Úrnőm, nincs másik bejárat a hangárba, csak ez az egy – suttogta. – Ha megenged egy katonai javaslatot…
Itt elhallgatott, hogy megvárja, amíg a nő engedélyt ad neki a folytatásra.
- A javaslatom az elterelés lenne, hogy próbálja meg elcsalni Egyes és Kettes az ott levőket, így kevesesebb ellenfél maradna nekünk, akiket kábító fokozatú sugárfegyverrel le lehetne szedni azelőtt, hogy észrevennék mi történt, akiket elcsaltak azokat pedig ők könnyedén eltudják intézni.
Most már csak Zerae-n múlt, hogy elfogadja-e a javaslatot, vagy valami teljesen mást parancsol. Ám arra már nem maradt idő, hogy válaszolni tudjon, ugyanis ebben a pillanatban a komlinkje hangosan csipogni kezdett, ami a néma csöndes éjszakában átkozottul hangosan hatott. A hat katona pedig azonnal meg is hallotta. Nem is vártak, azonnal tüzet nyitottak arra a helyre, ahol a két tiszt, Egyes, Kettes és Zerae volt.

Friss térkép az aktuális helyzethez.

Ord Mantell - Page 3 4YDtbAB


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ord Mantell - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Zerae Kedd 19 Jún. 2018, 18:50

>> Zerae'Remur'Arez, Sith Padavan
>> Játékos társak: Siqsa Povoxa, Thea Eisahn, Rhirt Trakk
>> Kaland: Hidegháború Az új hajnal
>>Felszerelés/egyéb:
Ha végeztünk itt akkor ki kell majd tisztítanom a szervezetemből ezeket az élményeket amit a gép okozott de most egyelőre a helyzetünkkel kell foglalkozzak. A konténerek takarásában pedig neki is álltunk a lehetőségeknek. Az, hogy nem volt másik bejára hasznos információ volt és én sem láttam semmit amit annak lehetett volna használni. Az, hogy adjon javaslatot persze hagytam neki, mondja csak hiszen ismerik az épületeket is. Végig is hallgatom őket de mielőtt még válaszolnék egy elképzelhetetlen dolog történik. A Komlinkem elkezd pittyegni. Azonnal rákapok és kinyomom a hívást. Csak egy valaki lehet az aki most felhívhatott és ettől az egész még idegesítőbbé kezd válni. Erre nem számítottam. Egyáltalán nem és a meglepetés majd az azt szorosan követő ideg és harag csupán az arcomat takaró maszknak hála nem ragyogott vörösen a négy Birodalminak mellettem. Fel tudtam volna robbanni, hogy lehet ennyi esze, hogy miután nem volt hajlandó követni minket csupán eltűnt a saját gondolataiban még fel is hív minket elárulva ezzel a pozíciónkat. Remek. Nincs viszont idő ezzel foglalkozni már, ha elhallgatott a komlinkem ha nem rámarkoltam fénykardomra és jobbra intettem miközben már elkezdtek lőni felénk a katonák viszont szerencsére még nem volt ránklátásuk a konténerek takarása miatt.
- Én magamra vonom a figyelmüket, maguk négyen pedig a másik irányból kerüljék meg őket. A részleteket az Önök ítélőképességére bízom.
Ezzel már felállok de még mielőtt kirajtoltam volna a fedezék takarásából még megvártam, hogy lesz-e hozzászólásuk vagy sem. Reméltem, hogy megértik rögtön, itt most nincs ideje igen asszonyom-ozni sem és részletekbe folyásnak sem. Mind a négyüknek megvolt az alap kiképzés aminek már elégnek kell lennie arra, hogy egy elterelés után hátbatámadást képesek legyenek lefolytatni apropók nélkül.

- Nincs megállás a szerkezetig!
Tettem végül még hozzá majd ha semmi ellenérvük nem volt ami elég erős lett volna, hogy megállítson az akciómban és készen is voltak rá akkor én el is rajtoltam jobbra, a hat katonának a szemszögéből nézve balra, a konténerektől majd azonnal be is kapcsoltam a fénykardomat. A penge felizzott narancs sárgásan a sötétben, a maszkom megteszi a hatását és így a fénye nem vakít meg engem sem viszont szép célponttá teszem magamat ki ezzel. De már arra állok készen, hogy a lövedékeket hárítsam és úgy, hogy azok a földbe csapódjanak bele.

- Na nézzük mit tudtok!
Hangoskodok bár kétlem, hogy a kihívásuk bármit is eltudna érni az agymosottságuk miatt rögtön de elnézve, hogy még engem is rávettek, hogy ökör módjára rontsak neki az energiamezőnek még lehetnek elég hülyék.
Ahogyan hárítom a lövedékeket pedig jobbomra is el-el nézek. A lövöldözésnek fel kell keltenie a bulizók figyelmét is akár szóval ébernek kell maradnom, hogy ne lephessen meg senki sem a jobb kezem felől míg lőnek rám. Reményeim szerint csupán pár szívdobbanásnyi idő kell, hogy Egyes és Kettes megfelelő pozícióba érjen és elintézze a katonákat akiknek a figyelme rajtam van és ezután pedig megtorpanás nélkül mennek is tovább. Le kell kapcsolni a gépet. Utána jön minden más ha kell.

_________________
Ord Mantell - Page 3 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Ord Mantell - Page 3 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 22 Jún. 2018, 20:27

Rhirt nagyon jól érezte magát. Vezette maga mellett a két hölgyet tervezgette miként ünnepli meg a csatlakozást az egyhez, de valami dugába dönti a terveit. Mégpedig az, hogy fegyverek sülnek el. Rhirt egyből felhúzza magát ezen. Mégis ki merészeli az ő szórakozását megzavarni. Megpróbál az ottani társaktól valamit megtudni, de nem megy neki. Rossz megérzése lesz. Ha a lányoknál nincs fegyver akkor hozzájuk szól.
-Figyelmeztessétek a többieket és szerezzetek fegyvert.
Ha van náluk akkor ő teszi meg gondolatban, hogy szól a kantinban lévőknek meg a közelben lévőknek, hogy lövöldözés van. Majd ő is megindul abba az irányba ahonnan a hangokat hallja és előveszi a fegyverét. Igaz csak nemrég lett az Egy tagja, de ha kell akkor már most hajlandó bármit megtenni, hogy megvédje a gépet, ami lehetővé tette ezt ami itt folyik. Félkészül közben arra is, hogy az övén lévő energiapajzsot bekapcsolja hátha szüksége lesz rá.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 23 Jún. 2018, 00:00Hidegháború – Árulók között

Ord Mantell


Résztvevők: Zerae'Remur'Arez, Tormen Lurien és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: 2018. június 27. (szerda)

Ord Mantell - Page 3 Rs4312o


Helyi Idő: 0:35 OMHI, 91.3 MU; Második nap
Helyszín: Fort Garnik utcái
Feladat: Kideríteni, hogy mi áll a dezertálás mögött
Birodalmi erők: Rhirt Trakk
Helyiek: sokan
Fort Garnik:

A hölgyeknél elég nehezen lett volna fegyvert, mert csak fehérneműben voltak. Próbálták az Egyen keresztül értesíteni a többieket, de Rhirt is érezhette, hogy mindez nem megy valami miatt. Éppen ezért az efféle elszakítottságtól riadt nő – hármújuk között még megvolt a kapcsolat, és a többiektől is vették a dolgokat, de üzenni nem tudtak – sietve indultak el visszafelé. Rhirt pedig a zaj forrásának irányába fegyverre a kézben. A távolból annyit látott, hogy hárman bemennek a hangárba, oda, ahol a szerkezet is van.
Mikor megérkezett a bejárathoz már nem látott senkit sem a folyosón, ellenben az utcán nem messze a bejárattól hat darab könnyűpáncélos katona feküdt eszméletlenül. Minden fegyverük és felszerelésük megvolt, így az nem kellett azoknak, akik erre haladtak, legyenek is bárkik. Most csak Rhirt-en múlk, hogy mit tesz, bemegy-e azok után, akik bementek – ő maga tudja, hogy a baloldali folyosón van az eszköz – vagy bevárja az erősítést, ami annak fényében, hogy nem tud nekik üzenetet küldeni kétséges, hogy jönni fog-e…

Friss térkép az aktuális helyzethez.

Ord Mantell - Page 3 OR4LJa1


Helyi Idő: 0:35 OMHI, 91.3 MU; Második nap
Helyszín: Fort Garnik utcái
Feladat: Kideríteni, hogy mi áll a dezertálás mögött
Birodalmi erők: Zerae’Remur’Arez
Helyiek: Egyes, Kettes és két tiszt
Fort Garnik:

Zerae kitudta nyomni a komlinket, viszont addigra mindaz már késő volt, mert az hatos már indult feléjük és lőtték őket, noha nem tudhatták mivel állnak szemben. A nő nem is teketóriázott sokáig, hanem kiadta a parancsot és már indult is. Még a szeme sarkából láthatta, hogy a négyes is indult pontosan az ellentétes irányban. Ő sokkalta feltűnőbb jelenség volt, mint a katonák, így mindenki, aki látta azonnal rá nyitott tüzet. Ennyi támadással még nem volt dolga korábban, így érezte, hogy nem túl sokáig fogja tudni felfogni ezeket a lövéseket, talán egy percig. Igaz ennél több nagyon valószínűleg nem is kell majd. Arra is ügyelnie kellett, hogy a lövéseket ne visszaküldje a feladónak, mert az megölte volna őket. Sok lövedék száguldott el mellette, hiszen mozgott is, de sok a fénykardjának markolatáról pattant vissza és csapódott a földbe, vagy falakba. Néhány pillanattal később fémes koppanást hallott a hatos irányából és láthatta, hogy egy gránát volt a fedezékük mögül. Ezt a hatos is észlelte, így a lövések abba maradtak és próbáltak kitérni. Szerencsére némileg lassabbak voltak, mint lettek volna, így a sokkoló gránát hatótávjából sem tudtak kikerülni. Az sokkolta őket és mind a hat könnyűpáncélos katona eszméletlenül terült el a földön.
A parancs értelmében pedig a katonák sem vártak, el is indultak befelé a két tiszt vezetésével, Zerae utánuk. A beérkezés után egy fémfolyosó következett, ami igencsak hamar két irányba vált el. A bal oldali volt, ami úgymond mélyebbre ment és átért azon a dombon, amibe épült. A jobb oldali viszont csak egyetlen egy helyégbe torkollt a két tiszt pedig erre ment. Ők emlékezhettek a legjobban, hogy merre lehet a tárgy. És jó irányba is mentek. A kanyar után egy újabb folyosó szakasz következett, amint annak a végén kinyílt az ajtó egy hatalmas csarnok fogadta a beérkezőket, aminek a közepén egy nagyjából öt méteres hatalma szerkezet állt, mellett a levegőben pedig egy nő lebegett. A gép felől energiák áramoltak belé, az egész teste feketés, vöröses árnyakban játszott, a szemei pedig lilán világítottak. Az akták alapján a bázis vezetője volt a nő, aki a moffnak kiáltotta ki magát.
a nő és a gép:

Friss térkép az aktuális helyzethez.

Ord Mantell - Page 3 4YDtbAB


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ord Mantell - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Zerae Szomb. 23 Jún. 2018, 17:00

>> Zerae'Remur'Arez, Sith Padavan
>> Játékos társak: Siqsa Povoxa, Thea Eisahn, Rhirt Trakk
>> Kaland: Hidegháború Árulók között
>>Felszerelés/egyéb:
Egy pillanatra felmerül a kétely bennem, még sosem volt dolgom ennyi rám célzóval egyszerre. A gyakorlás pedig más és nem is ennyien voltak. Viszont hamar elzavarom a gondolataim közül a habozást és kételyeket, Én nekem miért ne menne ez? Egyértelmű, hogy menni fog ameddig csak kell. Mikor én kiindultam a többi elindult a másik irányba ahogy azt utasítottam. Természetesen vontam magamra az összes figyelmet mint egyetlen céljukká téve, hogy rám lőjjenek és ennek köszönhetően és lomhává vált reflexeiknek a csapat mögéjük került szinte azonnal és egy gránát repült közéjük, a maszkom alatt félmosolyra húztam a számat miközben hárítottam a még beérkező lövedékeket. Talán repesz gránátra számítottam elsőként, ám nem az volt hanem egy sokkoló gránát volt. Bár mikor megláttam a gránátot felkészültem rá, hogy az apró szünetben amikor abbahagyták a lövöldözést rám ha kell akkor az erő segítségével utána igazítok, erre nem volt szükség mert tényleg lassúnak igazolódtak be a kitéréshez és mindahányan összeestek. Remek. Nem vesztegettem az időmet én sem ahogyan azt a tisztek is remekül követték az utasítást és meg is indultam utánuk be az épületbe, bár lábamra figyelve gyorsítottam a tempómon némi fájdalom legkevésbé sem tudott meghatni.
A két tiszt emlékeit követve csapódott a jobb oldali járat felé és én követtem őket arra. Ez volt a megfelelő út is és hamarosan meg is érkeztünk a szerkezethez és a nőhöz aki úgy festett az egész központjává vált is a gép hatására. Elsőre a lebegő nő persze a legfeltűnőbb, a gépen magán vannak pedig írások is amin gyorsan végig fut a tekintetem ahogy a szerkezeten is egy leállító részt próbálok meg találni. Ha egyszerűen letudjuk kapcsolni az lenne a legjobb viszont ha nem találok ilyesmit akkor viszont barbáribb módszerekhez kell folyamodni. A gép egész magas és afelett van a nő is még lebegve viszont talán megtudom ugrani ezt a távot. Amennyiben feltudok ugrani a nőig kikapcsolom a fénykardomat és a sokkoló botra váltok egy gyors mozdulattal majd felugrok és egy gyors csapást mérek a nőre, hogy kiüssem vele. Ha ő a középpontja a gép munkájának akkor az ő kiiktatásával talán tehetetlenné tudjuk tenni a katonákat a bázison a hatása alatt vagy egy ehhez közeli hatást érhetünk el. Amit akarok persze ezzel elérni az még több időt, hogy a gépet alaposabb vizsgálat alá tudjuk vetni és kitudjuk kapcsolni.
Ha nem tudok felugrani a nőig akkor a sokkoló bot bekapcsolt állapotban -már amennyiben nem kell fogni hozzá, hogy sokkoljon - a nőt becélozva hajítom fel.
Ha sikerült kiütni a nőt és leesne akkor, bár nem nagy vággyal de megpróbálom elkapni miután kiütöttem így vagy úgy - vállon vagy ölbe, ahogy kézre áll - , még is csak a bázis parancsnoka lenne még ha ilyen képtelen állapotában is van.
Viszont felkészülök arra is, hogy ha ezek nem működnek vagy jönnek be akkor a tisztek felé fordulok.

- Gránátot neki.
Utasítottam a tisztet és reméltem, hogy volt még nála egy hozzá. Legkevésbé sem tudott érdekelni ha véglegesen fogja kisütni a szerkezetet, semmi szüksége sincs a Czerkának egy ilyesfajta működő masinára és úgy tapasztalom, hogy nagyobb káoszt okoz mint tényleges hasznot, hogy jó lenne a Birodalom számára. Reményeim szerint pedig még a nő is bele fog esni a hatósugárba és őt is lekapja vagy csupán a szerkezet.

_________________
Ord Mantell - Page 3 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Ord Mantell - Page 3 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 26 Jún. 2018, 20:34

A lányok sem tudták az Egy-et elérni és ezt érezte Rhirt is. Valami baj volt. A két lány manuálisan indult el szólni a többieknek. Rhirt még utánuk nézett és megnézte a két távolodó feneket amitől igazán felhúzta magát, hogy megzavarták a szórakozását. Közelebb ment és megnézte a hat földön fekvőt. Tudta jól, hogy a gép, ami ezt a paradicsomot teremtette ott kell, hogy legyen abban az épületben ahova behatoltak. Mert valaki kiiktatta az őröket és behatolt. Erre a megoldásra jött rá. Az is lehet, hogy akik behatoltak a gépnek akarnak ártani. Ez nem is csak lehetséges hanem valószínű is. Akkor pedig nincs mit tenni neki is be kell mennie és nem várhatja meg az erősítést, ami nem is biztos, hogy jön. Elindult hát befelé. Azzal, hogy akikkel szembe kerül azok profik ő tisztában volt. Hat őrt úgy elintézni, hogy egy embert se veszítsenek veszélyes teljesítmény amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 27 Jún. 2018, 00:01Hidegháború – Árulók között

Ord Mantell


Résztvevők: Zerae'Remur'Arez, Tormen Lurien és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: 2018. július 1. (vasárnap)

Ord Mantell - Page 3 OR4LJa1


Helyi Idő: 0:40 OMHI, 91.3 MU; Második nap
Helyszín: Fort Garnik hangárja
Feladat: Kideríteni, hogy mi áll a dezertálás mögött
Birodalmi erők: Zerae’Remur’Arez | Rhirt Trakk
Helyiek: Egyes, Kettes és két tiszt
Fort Garnik:

Rhirt úgy döntött, hogy megy a gépezethez, mindezt megtudta tenni. A folyosó után balra kellett fordulnia, ott a rövid folyosó szakasz után egy újabb jött, aminek a végén egy ajtó volt nyitva és azok után egy csarnok. Látta, hogy az a furcsa lebegő nő, aki az Egy volt, falra ken többeket, majd azzal a nővel száll szembe, aki vele együtt érkezett a bolygóra.
- Itt minden az enyém – mondta a nő, bár egy férfi szólt a száján, határozottan nem a sajátja volt az. – Nem hagyom, hogy egy olyan csitri mint te, aki arra sem méltó, hogy az erőt használja elvegye tőlem.
Ezzel már lendült is a lány felé az Egy, az egyik pengével Zerae gyomrának magasságában vágott, a másikkal a nyaka felé.

Szerencsére Zerae lábának rögzítése kiváló volt, így egyáltalán nem érzett extra fájdalmat a lépésekkor, csak az alap enyhe tompa fájdalom volt meg.
Lent innen a nő semmilyen kikapcsoló szerkezetet nem látott, de valaminek csak kellett lennie, mert elmondták, hogy fizikailag lett bekapcsolva a gép és nem csak úgy puff a semmiből. Szóval valószínűleg a panel, vagy bármi is volt mindez, rejtett volt. A nő nem volt olyan magasan, hogy ne tudjon az Erő segítségével felugrani Zerae. Így ezzel próbálkozott, a szeme sarkából az indulásnál látta, hogy a négy katona idegesen hátrálni kezd, bár ő maga nem látta az okát. Nagyjából két méterre a géptől és a nőtől, nagyjából onnan, ahonnan ugrott volna, hirtelen lepattant valamiről. Picit kellemetlen érzés volt, mintha valamilyen eregiapajzsnak ütközött volna, de az nem látszott. Hallott efféle Erőtechnikáról, hogy létezik efféle. Ekkor adta ki a parancsot, de a négyes már az ajtóban volt. Pillanatokkal később érezte meg, hogy miért. Az Erő erősen kavargott a nő körül, félelmet és rettegést generálva. Egyelőre nem volt elég erős arra, hogy Zerae-re hasson, de arra igen, hogy akiket nem védett az erő, azaz sima katonák legyenek meneküljenek, vagy hátráljanak. Ezzel egy időben a lebegő nő érzékelte, hogy vannak körülötte. Elsőre a fejét fordította végtelen lassúsággal a fiatal lány felé, majd leereszkedett a földre. Két furcsa markolatot vett elő és aktiválta a vörös pengéket. Az Erőpajzs, amit fenntartott eddig, hogy magát és a gépet védje, most láthatóan feloszlott, mert egy ilyet csak koncentrációval lehet megtartani.
- Itt minden az enyém – mondta a nő, bár egy férfi szólt a száján, határozottan nem a sajátja volt az. – Nem hagyom, hogy egy olyan csitri mint te, aki arra sem méltó, hogy az erőt használja elvegye tőlem.
A nő felemelte a kezét, Zerae láthatta, hogy a négy katona a levegőbe emelkedett, majd a falnak csapta őket, minek következtében mind a négyen eszméletlenül terültek el. Ezzel már lendült is a lány felé, az egyik pengével Zerae gyomrának magasságában vágott, a másikkal a nyaka felé.

Friss térkép az aktuális helyzethez.

Ord Mantell - Page 3 4YDtbAB


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ord Mantell - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Zerae Szer. 27 Jún. 2018, 17:11

>> Zerae'Remur'Arez, Sith Padavan
>> Játékos társak: Siqsa Povoxa, Thea Eisahn, Rhirt Trakk
>> Kaland: Hidegháború Árulók között
>>Felszerelés/egyéb:
Rejtett panele van a szerkezetnek, remek. Megindultam, hogy az erő adta segítséggel felugorjak a nő felé és rövidre zárjam ámbár kissé barbáriasabban az egész ügyet viszont mikor megindultam láttam alig a szemem sarkából, hogy a katonák hátrálni kezdtek el a teremből majd mikor én elrugaszkodtam volna valami eltaszított és nem engedett át. Olyan két méterre lehettem a gépezettől és a nőtől, az aminek nekimentem kissé volt csupán kellemetlen, elsőre energia pajzsnak érződött viszont semmi vizuális visszajelzés vagy szerkezet ami sugározná a burkot nem volt itt. Az ami maradt az az Erő egy technikája amiről már hallottam. Aztán végre megéreztem a kavargó erőt a nő körül, ez valami rossz viccnek is rothadtabb de legalább magyarázat rá, hogy a négyes miért is menekül mint a mérgezett egér a teremből. Nem lesz hasznuk innentől kezdve de azért vetettem egy gyors pillantást hátha látom az esetleges fennmaradó sokkoló gránátot valamelyik övén vagy kezében, ha igen akkor gyorsan magamhoz húzom az erővel azt és a figyelmem egyenesen a nőre irányul vissza. Most már ő is kiszúrt minket. A lassú fejfordításából azt mondanám meg, hogy ugyan olyan lomha lehet mint az összes többi katona a bázison viszont mikor lassan ereszkedni kezdett és ton-fa formájú fénykardjainak pengéje vörösen felizzott nem feltétlen próbálnám ki mennyire van igazam. Vajon a nő alapvetően erőhasználó volt vagy a szerkezetből szállta meg valami és attól. Aztán feloszlott a védőpajzs ami körbevonta őket, ha sikerült magamhoz húznom még az előbb a gránátot akkor habozás nélkül aktiválom és lököm be az erővel közel a talaj mentén húzva a gránátot, hogy amint a nő lábaihoz ér az felrobbanjon és ez esetben közben én hátra ugrom hogy legyek legalább három méterre a gránáttól, végig koncentrálva a gránátra is, hogy ha vissza akarná tolni azt akkor én ellenem is ellen kelljen dolgoznia az Erővel.
Hogyha ez nem sikerül kivitelezni bárhol is a tervben akkor már készen állva figyelem a nőt, jobbomban a fénykardomat vissza állítom rendes erősségére és a famaszkom alatt gúnyos mosollyal magam elé tartom a pengém.

- O jaj nekem, ha ilyen jól bánsz fegyvereiddel is máris feladom...
Válaszolok gúnyosan megjegyzésére és készen várom a támadását. A négy katonának megy neki viszont elsőnek és az Erő segítségével emeli fel majd csapja a falnak mindahányat, ezt gyorsan felmérem és amíg az egyszerű közkatonák likvidálásával van elfoglalva, ostoba módon, addig én az Erő segítségével a fénykardomat egyenesen a csípőjének bal oldalába repítem bele, hogy az átszúrja ott majd visszarántom magamhoz a fegyveremet mielőtt még tehetne bármit a fegyvereivel. Ha bármi is történik persze azon fénykardommal akkor rögtön lecsatolom és bekapcsolom az elsődlegesemet és a fénykard pengéje vörösen izzva pihen a jobbomban immár.
Természetesen lehet, hogy nem sikerül meglepnem mert nincs rá elég időm vagy hárítja azt, kitér előle ezért mikor megindul felém figyelem mit céloz és hogyan, merre vezeti a fegyvereit. Egy a gyomrom felé hasít a másik pedig a nyakam felé. Saját fénykardommal az övébe csapok bele, amely a hasamat célozta meg, az Erővel is rásegítve, hogy miközben hátra dőlök és lépek is az alsó fegyverére akkora erővel üssek rá, hogy azt felfelé csapjam, ha még szerencsém van még saját karjába is sikerül beleütnöm vagy a másik fegyverébe és nem csupán hárítanom a támadását a hasam felé. Elsősorban a pengét célzom bár valószínűleg elérési előnyöm van az ő fénykard típusai ellen csupán akkor kockáztatom meg a fegyvert elvágni ha biztosan nem tudja elérni közben a nyakamat a másik pengével vagy épp azzal a gyomromat. Miután sikerült kitérnem és vagy hárítanom is az első támadásait nem is tétlenkedek, folyamatosan figyelem, hogy mit akar következő lépésének tenni, hogy megelőzhessem benne. Kiélesítem az érzékeimet, rá fókuszálok az ellenfelemre és ha támadásra mozdul akkor rögtön oda is táncoltatom a pengém hegyét, hogy amint megindul az belemarjon a testébe, testének azon részébe amely a legközelebb áll hozzám ha van rá lehetőségem, ha nem tudok mozdulatát megelőzni akkor pedig minél kisebb felületet mutatva felé fénykardom mögött rejtem a testemet ahogyan hárítás közben megvezetem őt és minden alkalommal miközben egy csúsztatva az ő fegyvereit az enyémen próbálom a fénykardom hegyét épp hol a vállába, hol a combjába meríteni a támadásának magasságától függően. Mindenképp oda kell figyelnem rá, hogy ne tudjon viszonozni sérülést, a csere vágást nem engedhetem meg magamnak. Túlságosan is megalázó lenne.

_________________
Ord Mantell - Page 3 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Ord Mantell - Page 3 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 30 Jún. 2018, 22:23

Rhirt a gépezethez ment és olyasmit látott, amitől azért megdöbbent. Látta a nőt, aki az EGY volt és akinek köszönheti ezt a paradicsomot és azt a sith nőt akivel érkezett. Hamar megértette a helyzetet. A nő valahogy megszökött társakat szerzett és el akarja pusztítani az EGY-et azért, hogy teljesítse a parancsát és ide visszatérjenek a birodalom igazságtalan törvényei és hierarchiája. Ezt pedig Rhirt nem engedhette. Őt úgy látszik még egyik fél sem vette észre. Kér erőhasználó harcában ő nem sokat ér, de talán tud segíteni az egyik oldalnak. Fegyverét a kezébe vette és türelmesen kivárt. Egy olyan pillanatot keresett mikor a sith úrnő és az EGY úgy küzdenek, hogy ő akképpen lőhessen rá az úrnőre, hogy az EGY-et nem zavarja vele viszont az úrnő figyelmét megzavarja és ezzel előnyt nyújt az EGY-nek. Hallott már a sith-ek képességeiről. Azt, hogy el tudja találni nem gondolja egy pillanatra sem. Viszont talán meg tudja zavarni az pedig elég lehet ahhoz, hogy legyőzzék.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 01 Júl. 2018, 00:00Hidegháború – Árulók között

Ord Mantell


Résztvevők: Zerae'Remur'Arez, Tormen Lurien és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: 2018. július 5. (csütörtök)

Ord Mantell - Page 3 OR4LJa1


Helyi Idő: 0:45 OMHI, 91.3 MU; Második nap
Helyszín: Fort Garnik hangárja
Feladat: Kideríteni, hogy mi áll a dezertálás mögött
Birodalmi erők: Zerae’Remur’Arez | Rhirt Trakk | Egyes | Kettes | Két tiszt
Helyiek: Bázis parancsnoka
Fort Garnik:


Rhirt mindenáron meg akarta védeni az Egyet, ezen gondolkodott miközben az események zajlottak. Zerae próbálta a gránátot odahúzni a katonáktól a földön, mindezt sikerült is megtennie, a másik azonban nem akarta visszatolni a fiatal nő felé, hanem egyszerűen megállította egy-két méterre Zerae mellett azt, Zerae bármennyire is erőlködik nem tudja mozdítani, majd a másik ajkai gúnyos mosolyra húzódtak.
- Viszlát!
Ebben a pillanatban robbant fel az és kapta telibe Zerae-t. Mivel Rhirt is közel volt – fogalma sem volt, hogy mikor került oda, valamiért ott találta magát – őt is eltalálta a robbanás. Ő maga rángatózva került a földre, de ismét saját maga volt. Zerae-t illetően a páncélja java részt megvédte a robbanástól, ami egyébként is csak sokkoló volt, de a páncél teljes elektronikáját kisütötte. A lány teljes teste görcsbe rándult, noha talpon tudott maradni, de jelenleg szinte teljesen vak volt, mert szinte semmi sem látszódott a páncélon ki, amit egyébként a belső HUD mutatna. A másik, aminek az elektromosság nagyon rosszat tett a fénykard volt, az egész penge hol látszott, hol eltűnt, hol újra megjelent. A markolat is forrósodni kezdett, az egész energiacella túlhevült, kisült az előzőek fényében. Így fénykardpárbajt nem fog tudni folytatni a másikkal szemben, bár a lány így is megpróbálta.
Egyelőre a fénykardja kitartott, de percek kérdése és felrobbanhat a kezében. A másik nő – vagy férfi a megszálló miatt – folyamatosan támadott, elégedetten mosolyodott el a másik, amikor Zerae szúrni próbált, amikor éppen nem védekezett, ami nehéz volt, a másik mestere volt a jar’kai-nak, így mind a két kezével tudott támadni és nem csak védekezik egyikkel és a másikkal támad. Az egyik pengével könnyedén tolta fel az urdrarr lány a pengéjét, kényszerítve, hogy a lány keze, karja is menjen, majd bújt be belharcba, a penge oldalra és felfelé vezetve volt, de a nő még nem ölte meg a lányt, pedig könnyedén belétudta volna szúrni a másik kezében levő pengét a lányba. Helyette csak gyors mozdulattal Zerae combját vágta meg, majd rúgta fejbe – ami fájni a páncél miatt nem fájt - ami arra elég volt, hogy a sérülés ellett elveszítse Zerae az egyensúlyát és a földre zuhanjon és ne nagyon tudjon felállni a lába miatt*
Rhirt testében ekkor múlt el az erős rángás, noha a görcsök még megvoltak, de már képes volt arra, hogy rendesen gondolkodjon és mozogni tudjon.

Ord Mantell - Page 3 4YDtbAB


*mint Kenobi az ep2-ben úgy sérült meg Zerae is.

//Bocsánat a rémes és rövid reagokért, de sikerült napszúrást kapnom (leégésen felül) és migrénem is van… de nem akaratlak titeket reag nélkül hagyni.//

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ord Mantell - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Zerae Hétf. 02 Júl. 2018, 17:34

>> Zerae'Remur'Arez, Sith Padavan
>> Játékos társak: Siqsa Povoxa, Thea Eisahn, Rhirt Trakk
>> Kaland: Hidegháború Árulók között
>>Felszerelés/egyéb:
Mint gyorsan kiderült egy képzett, öreg, Nagymesterrel állok szemben aki úgy a semmiből kerülhetett elő a szerkezet által készítve, ha egyáltalán ez az volt. Biztos csak egy erekje ami véletlenül el volt feledve és véletlenül egy nagymester lelke volt hozzárakva ami meg is szállta a nőt és most minden gond nélkül fog lemészárolni engem is. Legyen bármi is egy olyan ellen aki mesteri szinten bánik a fénykardjaival és képes megszállni egy egyszerű testet azt én sosem fogom legyőzni ebben az állapotomban.
Ahogy a földön ülök a megsebzett lábammal kikapcsolom a fénykardom mielőtt még az is az arcomba robbanna és megvárom, hogy megöl a nő vagy férfi, vagy tudom is én éppen mi, remélhetőleg gyorsan és akkor már nem kell felrobbannom a dühtől, hogy megint a tetves Czerka és hamis információi miatt vagyok ilyen szituációban.
/bocs, igazán nem tudok mi mást írni.

_________________
Ord Mantell - Page 3 FZp9LS2
Főkarakter Zerae'Remur'Arez ||| SW kalandmester ||| Alvilági/ Rabszolga karakter Silzu
Ord Mantell - Page 3 8uTbxEZ
Zerae
Zerae
Lil'SW KM

Empire
Sith
Padavan
Hozzászólások száma : 158
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Jul. 25.
Tartózkodási hely : Sector 9

Karakteradatok
Főkarakter: Saku
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3575-zerae-remur-arez#69691

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 03 Júl. 2018, 08:15

Rhirt várta a pillanatot, hogy besegíthessen az EGY-nek, de a dolgok nem úgy sikerültek ahogy ő azt gondolta. Mégpedig azért nem mert hirtelen ott találta magát mégpedig egy sokkoló gránát hatókörében. Felkiáltott volna, de már el is kapta a löket és a földre került. Minden izma cserben hagyta ő pedig elkezdett a földön rángani. Szánalmas dolog, de a legszánalmasabb az volt ahogy rádöbbent mit keres itt és mit tervezett. A dühe hamar új célt talált mégpedig ezt a nőt, aki egy szánalmas bábbá alakította őt és majdnem elvette a személyiségét. Még, hogy egyenlőség meg ilyenek. Az ő célja a kiemelkedés, ami nem engedhet meg ilyen szánalmas ábrán világot. Ha nőket akar megszerzi magának és nem osztozkodik rajtuk. Mikor a rángások elmúltak akkor a képéről a nyálat le sem törölve végignézett a helyen és megállapította, hogy nagy baj van. Főleg mert a sith úrnő birodalmihoz méltatlanul feladta.
~Szánalmas.~
Ő elővette az EMP gránátját élesítette és a gép felé gurította vagy dobta ha kellett. Majd ha volt még ideje akkor a fegyverét a kezébe vette és a férfihangú nő felé lőtt ha még nem vette volna őt észre. Ha minden jól alakul akkor megmentheti az erődöt és egy sith nőt. Ennek nagyon jó visszhangja lehet a felettesei szemében.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 05 Júl. 2018, 06:30Hidegháború – Árulók között

Ord Mantell


Résztvevők: Zerae'Remur'Arez, Tormen Lurien és Rhirt TrakkKövetkező körváltás: -

Ord Mantell - Page 3 OR4LJa1


Helyi Idő: 0:50 OMHI, 91.3 MU; Második nap
Helyszín: Fort Garnik hangárja
Feladat: Kideríteni, hogy mi áll a dezertálás mögött
Birodalmi erők: Zerae’Remur’Arez | Rhirt Trakk | Egyes | Kettes | Két tiszt
Helyiek: Bázis parancsnoka
Fort Garnik:

Zerae hatalmas szerencséje az volt, hogy Rhirt magához tért a sokkolás következményeképpen. A lány tapasztalhatta, hogy a páncélja és a fénykardja túlterheltsége kezdett alábbhagyni és újra működni kezdett. Telekinetikával is kikapcsolhatta volna a kardot Zerae, de a lábával igyekezett, mindezt megtudta tenni. A nő azonban nem hagyta annyiban, indult volna, hogy megölje a lányt, ahogyan azt korábban mondta.
Éppen ezért nem is figyelt a hadnagyra, aki kihasználta a helyzetet és a gránátot odagurított a géphez, az ugyan nem ment tönkre az EMP gránát miatt teljesen, de arra elég volt, hogy a Zerae-t támadó nő megtorpanjon és a fejét kezdje el fogni. Ahogyan beszélt időnként már teljesen kivehető volt a női hang, ahogyan küzdött azzal, aki megszállva tartotta. A szerkezetnek még kellett pár lövés, amit ha Rhirt megtesz, akkor a gép a harmadik lövés után fel is robbant.
Az egészből lökéshullám csapott ki, ilyen furcsa fehéres vibrálós fény kíséretében, mint elérte a nőt, a hadnagyot és a tanítványt mind a hárman elvesztették az eszméletüket…

Epilógus:
~ Néhány nappal később ~
Mind Rhirt, mind pedig Zerae és Tormen napokkal később a bázis gyengélkedőjén tértek magukhoz miután a biztonság kedvéért egy ideig bacta-tartályban voltak. A lány és a fiatal férfi minden sebe eddigre meggyógyult. Az első, ami azonnal feltűnhetett, hogy más katonai egységek is voltak itt, a magukhoz térő katonák erősítést hívtak a Birodalomból.
Mint kiderült Zerae és Rhirt sikeresen megoldották a problémát, amíg a lány elvonta az Egy figyelmét, addig a tiszt tönkretette a gépet. Akaratlanul is szép összmunkát végeztek. A biztonság kedvéért a bázisról mindenkit megfigyelés alá vetettek, de nem volt a közös kaptártudatban való eltöltött időnek káros következménye senkire nézve sem szerencsére. Azt sikerült megállapítani, hogy a kísérletező sith lovag hibája volt az egész. Nem kapott engedélyt arra, hogy bekapcsolja a gépet, Czerka is aggodalmát fejezte ki, hogy nem kéne, de a férfit nem érdekelte. A vizsgáltok alapján a férfi fizikai teste megsemmisült, amikor bekapcsolta a gépet, az elméjének tudata pedig beivódott a gépbe és a hozzá legközelebb levő személybe töltődött le, aki a helyi parancsnok volt. Így olyasmi állapot jött létre, mintha megszállás alatt lett volna, de itt nem egy erőszellem szállta meg, csak a lenyomat képződött benne, ami el is tűnt szépen lassan a gép lekapcsolása, megsemmisülése után mindez megszűnt. A gép olyan hullámokat sugárzott, ami összekapcsolta a tudatokat, de ez is megsemmisült. Akik hosszúabb ideig voltak kitéve ennek, pár napig hiányolhatják majd a közös tudást, de el fog múlni.
Zerae mivel valószínűleg továbbra is szándékozott megtudni, hogy ki is Egyes és Kettes, azonban erre nem kapott választ. A helyiek nem tudták, ahogyan az ide érkező egységek sem. Egyes és Kettes pedig nem tudott felelni erre, arra hivatkozva, hogy a fejükben levő chip miatt csak azoknak tudnak beszélni magukról és alakulatukról, akiknek erre jogosultsága van. ha a lány utána érdeklődött a következő időszakban, akkor annyit tudhatott meg, hogy Szellemhadtest az alakulat neve, speciális titkos egység, semmi többet.
Természetesen mind a kettejüknek, mindhármójuknak megköszönte a birodalom, amit tettek a megfelelő mértékben. Ezeken felül mielőtt a bolygóról távozott volna Zerae a bázis parancsnoka, a nő, akivel harcolt felkereste őt, hogy személyesen mondjon köszönetet neki és biztosítsa, ha valamikor emberekre lesz szüksége, akkor ők örömmel mennek leróni a tartozásukat Zerae irányába.

Vége.

Ord Mantell - Page 3 4YDtbAB


Akkor köszönöm szépen mindenkinek a játékot. Zerae és Rhirt 2-2 pontot kapnak és a 10k creditet, Tormen 1-et és 5k creditet. A bővítések március 31-től szólnak azaz 3 hónapot ölelnek fel mostanáig.
A következő kaland, a múlt árnyai már kiírásra került, ha szeretnétek jönni, akkor lehet, szokásos bővítés megírásával együtt Smile

statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ord Mantell - Page 3 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ord Mantell - Page 3 Empty Re: Ord Mantell

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.