Ravohra és Clayo (ME 2. Évvégi bál)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Ravohra és Clayo (ME 2. Évvégi bál)

Témanyitás by Werda on Vas. 03 Dec. 2017, 02:49

Ravohra Tirgir
Szenátor / Szürke Jedi Padawan
There is PASSION, yet PEACE
There is SERENITY, yet EMOTION
There is CHAOS, yet ORDER
Imádok mindenféle partyt, fogadást vagy bankettet, ahol sok ember van, sok magas befolyású ember is van, és a leginkább azt, ha mindezt Zakuul-on rendezik. Szeretek mások között lenni, beszélni, csevegni és kapcsolatokat építeni. Végtére is szenátorként valahol ez a dolgom, kapcsolatokat építeni és mindent megtenni a népem jólétének érdekében. Itt ráadásul amiatt sem kell aggódnom, hogy támadás érne, vagy hogy a saját biztonságom felől kellene aggodalmaskodnom. Arról nem is beszélve, hogy ezen a helyen az is lehetőség, hogy a Birodalomhoz tartozó egyénekkel és személyekkel is tudok beszélni ha szükséges. Természetesen nem politikai jellegű vitákról, bár amíg csak vitáról van szó, addig nincs gond. Végtére is csak a veszekedés jelentene negatív előrehaladást, egy egyszerű vita nem.
Már néhány nappal a "Bál" előtt megérkeztem a bolygóra és a megmaradt ügyeimet, azt a keveset amit az év végéig nem kellett lezárnom, itt fejeztem be, vagy foyltattam. Közben természetesen a pihenésnek és az ismerkedésnek is helyet adtam.
A bálon pedig úgy éreztem magam, mint egy sztár. Természetesen az alkalomhoz illő, kényelmes és elegáns ruhát választottam. Megszámlálhatatlan különböző személlyel beszélgettem, akár komolyabb ügyekről, akár csak szimpla ismerkedés szintjén. Voltak akikkel már korábban találkoztam, vagy tartottam a kapcsolatot, de voltak akiket csak itt ismertem meg véletlenül, vagy egy másik ismerősöm mutatott be, és így szereztem újabb és újabb ismeretségeket.
Persze előbb utóbb eljutottam az általam úgynevezett pillanatnyi telítettségi és figyelemvesztési pontra. Ez volt az a pillanat, amikor kerestem egy asztalt, amihez le tudtam ülni, hogy kicsit megpihenjek, kiengedjem a hajtás gőzét, igyak egy korty finomságot, majd kezdjem az egészet elölről. Tíz-húsz ember után tartottam ilyen megállókat.
Úgyhogy ahogy az lenni szokott, ismét eljutottam oda, hogy le kellett üljek egy pillanatra. Tulajdonképp csak ekkor vettem észre, hogy időközben feljutottam a legfelső emeletre és ülőhelyemül egy szökőkút szélét választottam. Pihenésnek tökéletes az újabb nekiindulás előtt.

felszerelés:
- Öltözet;
- Kommlink;
- HoloProjector;
- Datapad;
Képességek, képzettségek:

Különleges képességek:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok
Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont
Tudatbefolyásolás 2. szint/ 2 pont (75%)


_________________
Mesélői Karakter: Werda'cuw'eghoo
Köztársasági Karakter: Ravohra Tirgir
Birodalmi Karakter: Siqsa Povoxa
Alvilági Karakter: Shayla Kelborn
Halloween-i kaland: Daniel Washington
BB kaland: Aeyaj’gamu
avatar
Werda
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 127
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi

Vissza az elejére Go down

Re: Ravohra és Clayo (ME 2. Évvégi bál)

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 03 Dec. 2017, 15:36

Ha az ember szerencsés és elég nagy pofája van akkor sok helyre eljuthat. Claye pedig mindkettő és szeret is érdekes helyekre bekerülni. Főleg ha megismerkedhet olyanokkal akik a későbbiekben akár igénybe is akarnák venni a szolgálatait. A hely és az itt lévők pedig minden bizonnyal úgy ki vannak tömve, hogy ha valamiért igénybe akarnák venni Claye szolgáltatásait akkor a kapitány az, azt elkövető jó párnapot biztos kocsmákban tölti el és kisebb vagyont tud táncosnőkre költeni majd. Egyelőre viszont épp a legfelsőbb emelet gyönyörű parkján robog át nem túl vidám hangulatban. Mögötte pedig a protokoll droidja lépked sietve. Egy szökőkútnál állnak meg ahol Claye egy kis vízzel igyekszik a köpenye szárán lévő sárgás foltot eltüntetni. A droid pedig odaérve bele is kezd a szövegelésbe.
-Szabadjon megjegyeznem kapitány ez a viselkedés nem volt túl udvarias. Az úriember elnézést kért a kellemetlenségért. Az illem, azt kívánta volna, hogy ön megbocsásson és engedélyt kérjen a távozásra, hogy a kinézetét ismét szalonképessé tehesse.
-Befognád már! Örüljön, hogy nem küldtem el az anyjába a tetves majmával együtt. Remélem kijön ez a folt, de nem úgy néz ki. És még büdös is.
Ekkor veszik észre az ott üldögélő jól öltözött csinos hölgyet. Hát mindketten zavarba jönnek. A droid végül is meghajol Claye pedig zavartan felnevet.
-Hehe. Kowaki majomgyíkok. Azt, mondják jó humoruk van. Hát én nem értek ezzel egyet.

felszerelés:
avatar
Adrian Sommerfield
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 664
Hozzászólások régi : 0
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.