Ravohra Tirgir

Go down

Ravohra Tirgir Empty Ravohra Tirgir

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 29 Aug. 2017, 21:07

Név: Ravohra Tirgir
Egyéb név(i): Lady Ravohra, Tirgir hercegnő
Faj: Aiper - Humanoid (Cathar)
Nem:
Jellem: Nyugodt, kimért.
Születési helye és idő: ME 18, Taris;
Kor: 20 év
Család:
- Ucrarr Tirgir (apa)
- Syvir Tirgir (anya)
- Acram Sar (mester)
Foglalkozás/kaszt: Szürke Jedi tanonc / Szenátor
Testmagassága: 168 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: Kék
Haja színe: Fehér
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Fehér rövid bunda, ami a teljes testét beteríti. Három darab tetoválás, egy az arcán és egy-egy a két felkarján. Macskaszerű vonások, éles fogak, körmök. Hegyes fülek. Farkinca.
Egészségi állapot/ betegségek: -

Életrajza:
A népem szemében a születésem előtt közel sem voltak a szüleim egyenrangúak. Az apám általánosságban nagy tiszteletnek örvendett ereje és a népéért végzett töretlen munkája okán. Az anyám kívülállónak számított, hisz nem Cathar volt, amennyiben máshoz ment volna feleségül, úgy nagy hordereje nem lett volna a dolognak, de lévén olyasvalaki lett a férje, aki nagy köztiszteletnek örvend, így eléggé szem előtt volt a tény. A kellő tiszteletet megadták neki, de nagyjából ennyi. Mint születésem után kiderült, a nép leginkább attól tartott, hogy nem lesz képes „megfelelő” utódot a világra hozni. Szerencsére ezt a problémát sikerült orvosolni.
Igaz, sokban különböztem az őseimtől, például a bundám színében, vagy a szememében, de a történetek szerint egy hétköznapi kölykökre sem nézett volna születés után az apám olyan megbecsüléssel és szeretettel, mint, ahogy rám nézett.
A fájdalmat már elég korán meg kellett ismernem, hisz nem sokkal a születése után kaptam az első maradandó jelet a testemre, egész pontosan az arcomra. A családunkban hagyomány volt, egyfajta tisztelgés az istenek felé, hogy megengedték az élet létrejöttét és megmaradását.
Olyan hároméves lehettem, amikor egy számomra teljesen ismeretlen férfi érkezett meg, akit, mondhatni, szinte királyként fogadtak. Lakomát tartottak a tiszteletére. Az egyetlen, amit furának találtam benne, az átható tekintete volt, amivel engem figyelt a lakoma alatt. Sokszor úgy éreztem, mintha a szőr felállt volna tőle a hátamon. Ezért igyekeztem is elkerülni. Az elkövetkezendő egy évben nem hagyta el a bolygót és bárhova mentem úgy éreztem, mintha figyelne, s olyan alkalom is volt, amikor egyszerűen belebotlottam. Ilyenkor elnézést kértünk egymástól és ennyi. Már nagyon kezdett zavarni a dolog. Ez az egész pedig odáig fajult, hogy az apám magához hívatott. Először csak egyszerű kérdéseket tett fel arról, hogy egy ilyen neves személyt, mint Acram Sar jedi mestert, miért kerülöm folyton, aztán a kérdés sorozat lassan faggatózásba ment át. Ez a pillanat kicsit homályos számomra. Nem tudom pontosan, hogy mi történt, csupán az apám rémült tekintetére emlékszem, meg arra, hogy az anyám és a jedi férfi berohannak a szobába. Az elmondások alapján egyfajta lökéshullámot hoztam létre, amit most már értek, hogy mi volt, de akkor eléggé mesebeli dolognak hatott. A lényeg, hogy a nap hátralévő részét az anyámmal töltöttem, amíg a két férfi tanácskozott.
A következő nap az életem gyökeresen megváltozott. Egyrészt tanítvány lettem egy jedi mellett, másrészt elég komoly tanulási folyamat kezdődött számomra a szüleim és az apám egykori tanítói mellett. Nem volt kérdés, hogy a két férfi eldöntötte az életemet az azelőtti napon és elkezdtek abba az irányba terelni. Etikettet, diplomáciát, szép beszédet, logikát, stratégiát és különböző tudományokat, művészeteket tanultam annak érdekében, hogy minél műveltebb és rátermettebb legyek. A fizikai és filozófiai képzésemet pedig Sar jedi mester vállalta magára.
A filozófia alapja először leginkább valamiféle gyermekmondókára hasonlított, mintsem alaptételre, ám mikor teljesen kibontotta azt, magyarázatokkal és példázatokkal, akkor sokkal mélyebb és magasztosabb értelmet nyert az egész. Természetesen az egészbe a Jedi Rend múltját is beleszőtte a maga módján, így egyszerre vált az egész filozófia és történelem órákká.
A harciasabb része már sokkal kimerítőbb és keményebb volt. Először erőnléti és pusztakezes képzéseket tartott. Amikor az utóbbi miértjére rákérdeztem, akkor elmagyarázta, hogy egyrészt az alapokat, amely a víváshoz szükséges, így tudom a legjobban megtanulni, másrészt pedig a fénykard kell, az utolsó dolog legyen egy konfliktusba, amit használnom kell, vagyis mindössze végső és elkerülhetetlen megoldás lehet csupán. Az edzések általában kora hajnalban, napfelkelte előtt, vagy estefele, napnyugta idején voltak.
Később fából készült, úgynevezett, gyakorlókardokkal folyt a tanulás. Itt már elég kevés hibát engedett meg és a támadásai is sokkal agresszívabbak voltak, mint a pusztakezes párharcok során. Legnagyobb meglepetésemre viszont ezután nem egyből a fénykard következett, hanem egy hosszabb botot nyomott a kezembe. Először azt hittem, hogy csak viccel, vagy valamiféle teszt ez, de idővel rájöttem az okára. A mesterem mozgása és valódi képességei csak ezek alatt az edzések alatt mutatkoztak meg igazán. Már nem is olyan volt, mintha harcolna, hanem mintha egy lenne a környezetével, a természettel. Ezért is tetszett meg nekem nagyon.
Tizenöt éves lehettem, mikor egy rövidebb, igényesen megmunkált, fémdarabot nyomott a kezembe. Nem kellett sok fantázia, hogy kitaláljam, mi is az. Aktiválás után a markolaton nagyjából annyi hely volt, hogy egy, szükségesebb esetben két kéz elfért rajta, és mindkét végéből kék színű fénypengét bocsájtott ki. Legelőször azt tanította meg, hogy hogyan is működik, miként lehet használni és karbantartani. A tulajdonképpeni edzések csak ezután következhettek. Egyszerre volt sokkal könnyebb és sokkal nehezebb használni, mint a gyakorló kardokat, vagy éppenséggel a botot. A súlya és a súlyeloszlása is másvolt, meg tulajdonképp szinte teljesen másképp kellett használni is-
Tizennyolc évesen már az otthoni elméleti oktatásom is befejeződött és az apám úgy döntött, hogy kevésbé komolyabb alkalmakkor engem is elvisz magával, hogy élesben is lássam a dolgokat és felkészülhessek arra, ami rám vár majd. Az ilyen utakra a mesterem is elkísért, egyrészt hogy biztonságban tudjon, másrészt, hogy a képzésembe ne legyenek nagyobb szakadások.
Már betöltöttem a huszadik évemet, amikor újabb két tetoválás következett az életemben. Az elsőt az után kaptam, hogy az apám bejelentette, hogy visszalép a szenátori pozícióból és engem nevezett ki az utódjának. Ezt követően kaptam a második tetoválást a jobb felkaromba.
A harmadik megszerzése már komolyabb volt. Sar mester is közölte, hogy  van egy próbatétele, amit vele együtt kellett közösen kiállnom. A népemnél van egy ősi rituálé, amit Vérvadászatnak neveznek. A szertartás lényege, hogy a bátor nők és férfiak felveszik a harcot egy egész fészeknyi Kiltik bogárral az ezért járó dicsőségért, valamint azért, hogy megtisztítsák magukat a belső sötétségtől. Ez volt az utolsó és tulajdonképpeni legkomolyabb próbatétel, ami elé állíthatott.
Nem volt egy könnyű harc, még fénykard használatával sem. Fárasztó volt, kisebb-nagyobb sérüléseket is elszenvedtem, de végül sikerült élve kijutni a fészekből és tulajdonképp sikeresen teljesíteni a rituálét. Ezért kaptam meg a harmadik tetoválást a bal felkaromra.
Ezután  fel kellett készülnöm, a közel sem könnyű politikai és stratégiai játszmákra, amik rám vártak, mint ifjú szenátor. Arról nem is beszélve, hogy tanítómestert segítségével kell bővítsem ismereteimet a fény útján.
Képességei:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok
- Erőérzékeny

Erőjártasságok:
Fénykardvívás: * 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Szakértelmei:
- Diplomáciai, stratégiai, etikett képzés
- Pusztakezes képzés
- A közös és a Catharese nyelv anyanyelv szintű ismerete

Tetoválásai:
Ravohra Tirgir GQk6YLK

Elegánsabban:
Ravohra Tirgir R7OL17G

Harciasabban:
Ravohra Tirgir WCLvSmt


A hozzászólást Ravohra Tirgir összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 30 Aug. 2017, 14:26-kor.
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Ravohra Tirgir FUn312o
Ravohra Tirgir 6fZaEMM
Ravohra Tirgir EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ravohra Tirgir Empty Re: Ravohra Tirgir

Témanyitás by Xeth E'ron Kedd 29 Aug. 2017, 21:08

Adatlap:
Szint: 1.
Pont: 10

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás: * 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis: * 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: * 1 pont
Érzékszerv élesítés * 2 pont
Meditáció * 0pont
Erőérzékelés * 0pont
Rövid idejű emlékezetnövelés * 0pont

Felszerelés:
- kétkezes, dupla pengéjű fénykard (kék) – 5 pont

Kredit: 500 kr.

Különleges képességek:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok

Pontok: 10
Elhasznált: 10
Maradt: 0

_________________
Ravohra Tirgir 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Ravohra Tirgir FUn312o
Ravohra Tirgir 6fZaEMM
Ravohra Tirgir EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ravohra Tirgir Empty Re: Ravohra Tirgir

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 30 Aug. 2017, 14:41

Elfogadva.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ravohra Tirgir 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ravohra Tirgir Empty Re: Ravohra Tirgir

Témanyitás by Xeth E'ron Hétf. 13 Nov. 2017, 00:49

Karakter neve: Ravohra Tirgir
Kaland címe: Hidegháború 1.: A Czerka Részvénytársaság
Játékostárs(ak) neve(i):  Caryeth Zh’ald, Q’ayem Kor, Heiwanna Miin Klodov, TMAT4
Kalandmester: Kylyn Rix
Kezdő reag: Mygeeto
Záró reag: Mygeeto

Kaland tartalma:
Ahhoz képest, hogy milyen barátságosan indult a feladat amit elvállaltunk, eléggé hátborzongatóvá vált végül. Kezdetben még semmit sem találtunk, egy használatlan cantinát, valamint az ehhez járó raktárt. Semmi nyom, semmi probléma. Mikor egy nagyobb csarnokba értünk, akkor három vadállattal kerültünk szembe, akik egyrészt furcsa nyelven beszéltek, másrészt képesek voltak használni az Erőt. Nem volt egy könnyű harc, viszont a vége felé nagyon meglepő fordulatot vett. Az egyik társunk páratlan fizikai erőről tett tanúbizonyságot. Sajnos a pillanatnyi győzelem nem lehetett túl nagy, egyrészt minimális sérülést szenvedtem, másrészt a szétválás nem bizonyult a legjobb ötletnek. A turbolift aknán való lejutás mellett döntve a jedi padawannal indultunk el előre, míg a katona és a társa visszamentek a droidjukért. A legrosszabb fázis ekkor következett be, hiszen a vízszerű dologban, amiben járkáltunk, halott kisgyerek tetemek jelentek meg, amik ráadásul le is rántottak magukkal a mélybe. Harcoltunk ellenük, lézerlövések is jöttek, majd egyszer csak valahogy az egész eltűnt és kiderült, hogy mindvégig a saját társunk ellen hadakoztunk, és elég komoly sérüléseket okoztunk neki. Nagyjából ekkor kezdett körvonalazódni bennünk, hogy valamiféle illúzió alatt állunk. Az Erővel való kapcsolatunkat is megszakították, amikor pedig folytatni kezdtük az utat tovább a megoldást keresve, hirtelen egy mocsárba kerültünk. Egyre beljebb mentünk, a jedi padawan és a droid hátra maradt és eltűnt a ködben, az előrehaladás pedig egyre nehezebb volt, mind a terepviszonyok, mind pedig az erősödő rosszullét miatt. Végül egy hajóroncshoz értünk és egy halott személyhez. Közelebb érve észlelhettük, hogy a korábban hallott sikítás a datapadjéből jött, valamint volt egy szerkezet ami valami zöldes anyagot pöfékelt ki magából. Minden bizonnyal ez lehetett az illúziók okozója, de ezt már nem igen tudtuk szóvá tenni, hiszen minden elsötétült.
Egy teljesen más helyen ébredtünk, feltehetőleg valami orvosi létesítmény lehetett, ahol elmondták, hogy egy kísérletben vettünk részt, és hogy nagyon hálásak nekünk, és még honorálták is a dolgot. Miután összeszedtem magamat és a dolgaimat is visszakaptam, még odamentem Miin-hez bocsánatot kérni az általam okozott sérülések miatt, majd ahogy illik, el is köszöntem tőlük, szóvá téve azt is, hogy remélhetőleg még találkozunk és kellemesebb körülmények között.

Bővítés:
Egy ilyen kaland után elég nehéz volt visszaszokni a hétköznapi életbe, szerencsére sokat segített a mesteremmel való közös meditálás és beszélgetések. Azok amiket átéltem, és amiket tettem, még ha nem is szándékosan, azért nyomot hagytak rajtam, és nem lehetett azt egyetlen nap alatt elintézni, vagy pár szóval. Amikor pedig már kellően helyrepakoltam magamat, akkor a mesterem felajánlotta, hogy egy újabb módot tanít meg nekem az Erő felhasználására. Eléggé nevetségesnek mondható, hogy pont egy illúziókkal kapcsolatos rossznak mondható élmény után szeretne olyat tanítani, ami éppen ilyesmiket tud létrehozni, de igazából az ő fejében volt minden terv és elhatározás azzal kapcsolatban, hogy milyen irányba akarja a tanításomat vinni.
Legelőször az alapoknál kezdtük. Elmagyarázta, hogy tulajdonképp mi is ez a képesség, és milyen felhasználási módjai lehetnek, valamint azt is, hogy milyen határai vannak mindennek. Ahogy a többi sem, úgy ez sem volt mindenható képesség, tehát nem lehetett vele a végtelenségig elmenni. Beszélt arról is, hogy hogyan összpontosítsam az Erőt arra, hogy megfelelően kivitelezhessem mindezt. Nem hangzott túl nehéznek, de biztos voltam benne, hogy a gyakorlati része nehezebb lesz.
Hogy hogyan és milyen módon, azt nem tudom, de egy kisebb csapat önkéntest gyűjtött össze annak érdekében, hogy minél jobban be tudjam gyakorolni, és természetesen minél változatosabb helyzetekben. Vagyis a résztvevőknek adott egy bizonyos feladatot, számomra pedig egy teljesen másikat. Leginkább olyan volt az egész, mint egy akadálypálya, csupán itt nem a fizikai képességeimmel kellett átjutnom, hanem ezt a bizonyos tudatbefolyásolást használva. Mondanom sem kell, hogy az első pár nap teljes mértékben megbuktam a feladaton. A rá következő pár napban már jobban ment, de utána nagy volt a visszaesés. Kicsit olyan volt, mintha az Erő irányítása teljesen kifutott volna a kezemből, úgyhogy mielőtt újból próbálkozhattam volna a feladattal újabb meditálások és beszélgetések következtek. Kellett néhány nap, mire újra próbálkozhattam a kiszabott feladat teljesítésével. Nagyon lassan haladtam vele, habár ez nem is volt meglepő, olyan 5-10%-al többet tudtam teljesíteni minden második vagy harmadik napon, szóval közel sem érezhettem azt, hogy csak úgy átszaladtam az egészen. Végül ugyan sikerült, de ez közel sem jelentette a tanulás tényleges végét, ugyanis kaptam egy vizsgafeladatot is. Egy forgalmasnak mondható piactéren kellett A pontból B pontba jutnom úgy, hogy minden olyan személlyel, aki szembe jött velem és egyenesen rám nézett, el kellett feledtetnem, hogy látott engem. A mesterem persze néhány lépéssel mögöttem jött, és felőlem érdeklődött pont ezektől a személyektől. Voltak pontok, ahol úgy éreztem, hogy nem jártam sikerrel, de végül mégsem buktam el a feladatot. A véletlen pedig úgy hozta, hogy hamarabb megkaptam a jutalmat a fáradalmaimért, mintsem arra számítottam.
A második nevetségesnek mondható szituáció pont ekkor ért el, hiszen a Czerka Részvénytársaság által adott kreditet teljes egészében az egyik boltjukban költöttem el. A piactéren a B pontban levő hely közelében egy droidokat forgalmazó boltjuk volt. A mesterem is úgy gondolta, hogy jó ötlet szétnézni ott, és én magam is szerettem volna. Elég nagy választékuk volt, elég változatos típusokból. Mégis egy egészen egyedinél ragadtam le. Külsőre eléggé impozáns és letisztult volt, ráadásul közel sem olyan testes mint sok társa, viszont elég komoly felszereltsége volt. Egy HK szériás droid volt, ami ennyire megfogott, és még a mesterem is jó ötletnek tartotta, hogy mikor szenátorként vagyok jelen valahol, akkor első sorban egy droid legyen ami a biztonságomért felel, nem pedig saját magam, másrészt pedig akár edzeni is megfelelő lehet. Így a hozzá gyártott egyedi fegyverrel együtt megvettem. Ugyanakkor az eladó arra is felhívta a figyelmemet, hogy később még, természetesen megfelelő ráköltéssel, lehet bővíteni a droid programját. Jó vásárnak bizonyult, arról nem is beszélve, hogy sajátságos szóhasználatát még külön élvezem is.

Kaland jutalma: 2 pont + 10.000 kredit

§--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------§

Adatlap:
Szint: 2.
Pont: 12

Erő alkalmazások:
Fénykardvívás 1.szint/ 1 pont (Niman alap, duplapengés alap)
Telekinézis 1.szint/ 1 pont
Receptív-Projektív telepátia: 1.szint/ 1 pont
Érzékszerv élesítés 1.szint/ 2 pont
Meditáció 1.szint/ 0 pont
Erőérzékelés 1.szint/ 0 pont
Rövid idejű emlékezetnövelés 1.szint/ 0 pont
Tudatbefolyásolás 2. szint/ 2 pont

Felszerelés:
- kétkezes, dupla pengéjű fénykard (kék) – 5 pont
- HK-J4K3 (JAKE, NJK, protokoll/testőr droid) - 9000 kr.
- Kétkezes sugárpuska (HK-J4K3 fegyvere) - 1000 kr.

Kredit: 500 kr.

Különleges képességek:
- Regeneráció: Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.
- Visszahúzható karmok

Pontok: 12
Elhasznált: 12
Maradt: 0

§--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------§

NJK Adatlap:

Név: HK-J4K3
Egyéb név: JAKE
Faj: Droid
Funkció: Testőr
Magasság: 180 cm
Súly: 158 kg
Szeme színe: Kék
Páncélzat színe: Kék-Piros-Fehér
Páncélzat típusa: Könnyű harci páncél

Leírás: J4K3 a HK szériás droidok egyik újonnan piacra dobott példánya. Alapvető programja a tulajdonosának tartott személy, vagy személyek védelme és annak a parancsainak a teljesítése. Ahhoz, hogy ezt a lehető legjobban el tudja látni az erre megfelelő programokkal van ellátva, úgy biztonsági, mint harci téren. Képes a legtöbb közelharci és lőfegyvert használni, de nem olyan magas fokon, mint a direkt számára gyártott és kialakított sugárpuskát, amit általában vele együtt árulnak. A Czerka Részvénytársaság annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőséget tudják biztosítani, sok tesztelésen és megannyi szituáción vitte át, mielőtt még a bolt polcára került volna. "Vékonynak" tűnő váza miatt sokan alábecsülhetik, de ugyan azzal a jó védelemmel rendelkezik, mint megannyi termetesebb társa vagy a konkurencia droidjai. Tervezéséből kifolyólag lehetőség van bővíteni és fejleszteni a programját, akár másodlagos funkcióval is ellátni.

Kinézete:
Ravohra Tirgir Gareth-beedie-blueorange


A hozzászólást Werda összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 13 Nov. 2017, 21:05-kor.

_________________
Ravohra Tirgir 56127_s
Xeth E'ron
Xeth E'ron
Moderátor

Ravohra Tirgir FUn312o
Ravohra Tirgir 6fZaEMM
Ravohra Tirgir EoSHqZp
Utini!
Hozzászólások száma : 677
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 137
Join date : 2017. Apr. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3610-werda-cuw-eghoo-birodalmi-mnjk https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Ravohra Tirgir Empty Re: Ravohra Tirgir

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 13 Nov. 2017, 16:35

Elfogadva.
Tudatbefolyásolás: 75%

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ravohra Tirgir 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ravohra Tirgir Empty Re: Ravohra Tirgir

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.