Elfeledett Arcok - Feltámadás

Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Traya on Szer. 04 Szept. 2019, 17:00

Elfeledett Arcok - Feltámadás Elfe10
Elfeledett Arcok
Feltámadás

/ Mindenki tüntesse fel a felszereléseit spoiler részként. Köszönöm. /


A sötét, és nyirkos éjszaka… Április közepén jár naptár, az emberek kik még mindig az éjszaka sötétjét járják ahelyett, hogy otthonaikban, vagy különböző szórakozó helyeken töltenék szabadidejüket, arcuk nyúzott, és komor volt, feltehetőleg az időjárás miatt, lehet ezért de nem sokan fordítottak nagy figyelmet az ilyesmire. Az éjszaka sötétjét utcai lámpák csak még több árnyékot vetettek az amúgy is sötét utcákra, és házakra. A hold maga szinte világított, teljes egészében látszott az éjszakai égen. Ha valaki sokáig nézte olyan érzete támadt mintha dobogna, vagy vibrálna, de mindezt a többség annak tudta be, hogy este van, fáradtak, és magas a páratartalom. A folyamatos stresszes pénzhajsza lefoglalja az embereket, és különféle gondterhes felhők lengik körbe az érzékszerveiket, és gondolataikat.
Ma estére az előrejelzés enyhe záport mondott, de mégis késik, ámbár eső illatot hoz az éjszakai szellő a még csupasz fák ágai közül.

2020. Április 15. e 21:11
Helyszín: New York, azon belül dr.Stephani Miller lakásán
Résztvevő: dr.Stephani Miller

dr.Stephani Miller jelenleg a lakásán tartózkodott, az ablak azon része amit nem takart függönnyel a távolból a város esti csillogása világította meg az éjszaka sötétjét. A lakása látott szebb napokat is, a folyamatos nyomozás, és házon kívüli tevékenységek miatt kicsit rendetlennek volt mondható, de ettől függetlenül átlátható volt a káosz.
A sárga fényű lámpák csendesen izzottak, és segítették Steph nyomozását, miközben az asztalánál ült, s azon lévő számtalan papírt nézegette, összehasonlította a meglévő adatokhoz, és a kis noteszába jegyezte fel az új címeket, amiket felkutathat új nyomok után.
Olyan beszámolókat szedett össze, ami hasonló esetekről számoltak be mint ami a lányával történt, és kiderült, hogy az elmúlt két hónapban százhat ilyen esettet ( nagyon fiatal gyermek elrablása, váltságdíj kérése nélkül) jelentettek be csak New Yorkban, és nem tudni még mennyi történt amit valamilyen oknál fogva nem jelentettek a rendőrségnek.
A figyelmét elterelte az eddig összeszedett információk papírhalmazáról a csörgő telefonja.
A vibráló és világító telefonszerkezet kiírta, hogy kapott egy üzenetet Martin Hicks Hadnagytól, akivel baráti viszont sikerült kialakítani, és korábban is volt rá alkalom hogy a Hadnagy tudott Speh-nek segíteni információ szerzés ügyben. Általában hívni szokta, és még sose küldött neki sms-t.
Ha megnézte az üzenetet akkor ez állt benne:

Hy
Ma, este 10 re menj a D.A.G Szentély nevű klubba. Ott várni fog egy befolyásos személy akinek információ vannak a lányodról. A neve Gary Dunne, és mond neki, hogy Hicks küldött. Sok sikert!

Ha Steph utána néz az interneten a névnek, akkor talál vele kapcsolatban pár cikket, de ne m tudni mennyire lehet hinni a búvárlapoknak.
Mindenesetre azt írják, hogy többször megvádolták és feljelentették Gary Dunne úriembert orvvadászat miatt, eltulajdonított ereklyék, és régiségek miatt. Ráadásul bűnszervezet irányításával is vádolták már. Így vagy úgy jót nem hallani róla, csak rosszakat.
Steph-nek már említette Martin hadnagy, hogyha nem jár sikerrel információszerzés ügyben legális módon, akkor másfajta kapcsolatait fog felkutatni, és ha van valami nyom akkor ajánlani fogja. A döntés pedig dr. Stephani Miller kezében van, vagy követi az új nyomot, vagy legálisan nyomoz tovább, és folytatja a beszámolók átvizsgálását.


Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas10


2020. Április 15. e 21:11
Helyszín: Valahol New York utcáinak egyikén.
Résztvevő: Nephthys El Rashid (Chesna Carol Wight)

Chesna Carol Wight a bérelt autójában ült és vezetett a célállomása felé, Metropolitan Művészeti Múzeum felé, ahonnan egy ősi ereklyét kell megszereznie, minderre nem más mint a Fekete Fáraó Testvériség főpapja kérte, Aubrey Penhew a leghatalmasabb Sötét Mágus.
Carol visszaemlékezése a beszélgetésről:
Amikor az egész Testvériség és segítői megérkeztek Amerikába, akkor egy tehetős, és szép helyen szálltak meg. Esti órákban a főpap magához hívatta egyik megbecsült testvérét, Chesna Carol Wightot.

Elfeledett Arcok - Feltámadás 1b0bb811

- Gyere be testvérem - kérte meg, és üdvözölte ujjbegyei összeérintésével a mellkasa előtt, mintha imádkozni készülne. Utána mikor a főpap úgy gondolta, hogy megoszthatja gondolatát a Carollal, neki is látott felvázolni a dolgokat, és a nagyon fontos feladatát kifejteni.
- A Fekete Fáraó már vár ránk, hogy kiszabadíthassuk, de mindez nélküled nem megvalósítható meg, kérlek drága testvérem, vedd magadhoz a tárgyat, és vidd az Arkhamban található Potter Circre régiségboltba, ha átesett a szertatáson hozd el nekem, Provincetownba. Az említett tárgy Nyarlathotep elveszett medálja, amit New York-i legnagyobb és leglátogatottabb múzeumában tartják, a Metropolitan Művészeti Múzeumban. A medált egy megszentelt, és lepecsételt Jogarba zárták:

Elfeledett Arcok - Feltámadás Cetro_10

- Cetron Fáraó jogarába. Csakis te vagy alkalmas a feladatra, a Fekete Fáraó ellát majd látomásokkal, most pedig menj, kelj útra, az idő sürget, a bolygók állásai már majdnem tökéletesek - oktatta ki gyengéd, megértő, apáskodó hangon.

Utazás közben az éjszakai város sötét energiákkal volt tele, Carol érezte, és látta lelki szemeivel, hogy a sokak számára láthatatlan mágikus erek miként hullámoznak a a házak, és utcákon át egy bizonyos pontig, a Múzeum irányába.
A mit sem sejtő járókellők a dolgaikkal törődtek, voltak olyanok akik megtörten, fejüket teljesen a járdának szegezve mentek valamerre a kirakatokkal megvilágított utcán. S voltak olyanok, fiatal suhancok, akik nevetgéltek s hangoskodtak az egyik kirakat előtt.
A pár járókellöket eltekintve ahogy haladt a célja felé egyre kevesebb embert vélt észrevenni. Az utcai világítások is gyérebbé váltak, és mintha maga a sötétség kezdene el hullámzani az egész világ, és realitás körül. Carol különbséget tudd tenni a képzelet, és a valóság között, ezért tudta, hogy amit lát, ez csak egy elterelés. Észlelhető, hogy valami, vagy valaki nem akarja, hogy elérjen a Múzeumhoz. Ugyan tudását felhasználva folyamatosan vissza-vissza érkezik a látása az ismert realitásba, az ismeretlen hatás mindig visszazökkenti. Ilyen körülmények között nem tud a vezetésre koncentrálni.


Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas10


2020. Április 15. e 21:11
Helyszín: valahol New Yorkban.
Résztvevő: Robert Noonan

- Mr. Noonan... Mr. Noonan, hall engem? - szólalt meg a hang a távolból, de ahogy jött úgy el is halkult, és az emléke enyészetté vált. Robert tudata kába volt, nem tudta pontosan kivenni hol van, csak a vakító fehérséget látta, amiből a kiemelkedő fák olyanok voltak mint egy a bőrből kiemelkedő csont erdő, azok végén pedig egy íncsiklandozó vaskos húsdarabbal. Figyelmét elterelte a tájról a felzengett dobszó, ami egyre inkább erősödött, és az ütem egyre intenzívebbé és szenvedélyesebbé vált. Láthatta, néha élesen, és egyensúlyát nehezen megtartva, hogy egy tábortűz körül három ember táncol, vadul, Istenkáromló tetteket végrehajtva közben... A világító fehér havon vércsöppek kezdtek megjelenni ami a tábortűztől jött. Minden másodperccel egyre több, és több, a kemény havon folyni kezdett a vér míg meg nem szilárdult. A következőket viszont már határozottan jól láthatta, a tábortűz körül táncolók maradványai mozdulatlanul hevertek, a szapora dobszóló megszűnt, és egy terjedelmes lény emelkedett ki a tűzből, különféle bundát hordott magán, fején egy állati koponyát hordott, övén, és karjai más és más csontok sokasodtak, a száját kitátotta, s abból csöpögött a vér, éles  fogai kilátszottak, amin már nem volt húsdarab. A kitátott szájból egy velőtrázó túlvilági ordítás rázta meg a tájat, és Robertet egyaránt...
Felriadt az álomból, önkéntelenül kiáltva. Hirtelen nem tudta hol van, de egy nővér volt mellette, s a környezetből ítélve egy kórházi szobában van, egy betegágyon. Alaposabban körülnézve, megláthatta, hogy a Pszichológusa is ott várt, egy széken, tőle távolabb ülve. Azonnal felkelt amikor meglátta, hogy a betege felriadt.
- Robert, jól van? - kérdezte a Vera Arieny a Pszichologusa. Ha Noonan megvizsgálja magát akkor láthatja, hogy az inge, és a többi ruházata is helyenként véres, és fáj is a feje, mintha bevágta volna, és a fogai tövét körülölelő egész íny fájdalmasan sajgott.

Ha vissza akar emlékezni, akkor rájön, hogy az utolsó emléke az, hogy a Pszichológusától jön el, és a lépcsőt látta utoljára maga előtt.


Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas10


2020. Április 15. e 21:11
Helyszín: Chinatown környéke.
Résztvevő:  Konishi, Hachirou
Csendes morajlás, néhol érzékelhető, kellemes Kínai, tradicionális zenéket lehetett hallani, miközben a kifeszített köteleken piros színű papírgömbökbe rejtett lámpák izzottak, és adták meg a hely hangulatát. A távolban pedig több méter magas neon táblák csábították az éjszakai órákban megéhező utazókat, vagy ott lakókat. A kellemes miso ramen, és különféle keleti kaját illata tovább fűszerezte az eső illatát a levegőben. A környék békés volt, néha szűrődött ki pár barátságos nevetés a különféle étkezdékből. Idilli környezet ellenére az égen vészjóslóan gyülekező esőfelhők eltakarták a káprázatos mennyiségű csillagokat, ami akár égi jel is lehet.

A rókadémont szólítja a természetfeletti erők változása, ami különféle erőkről, lehetőségekről, és misztikus titkokról suttog ha csöndesen vár, és a hívásra koncentrál.
Ha követi a hívást, akkor érzi, hogy merre kell mennie a motorjával.
Ha elindult akkor útközben, ha Chinatownban maradt akkor ott séta közben de megcsörren a telefonja, látja, hogy a munkaadója hívja, ha felveszi ezt mondja:
- Hello Konishi, mégis be kellene szállnod az esti műszakba, nagyon sok megrendelés jött. Gyere, vedd fől a csomagot, első hely ahová vigyél kettőt az a 10010 6th Ave side 22 be, egy klublétesítmény - válaszra nem várva letette a telefont... s a vihar csak közeledett és közeledett.


Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas10


2020. Április 15. e 21:11
Helyszín:
New York felé,
Résztvevő:  F'ah Lil

( Történet kiegészítés szempontjából vesz részt a karakterem npcként. )

Kíváncsiságtól hajtva az éj sötétjében, magason a fák lombkoronái fölött röpült, szelte a hideg, eső illattal megfűszerezett levegőt. Miközben az-az érzése volt, mintha figyelnék, de ennek hatására csak még nagyobb repülési tempóra kapcsolt, hogy elérje a célállomását.
Valami elfeledett, valami vak, egy hatalmas akarat mely teremtő, és pusztító egyben...
Azt álmodja, hogy hiába van este a természetfelettieket mindenki látni fogja, mintha világítanának az éjszakában... és így is lett, a kultusza pedig új korszakot ünnepel eretnek, és vad módon.

"... többen jelentették a helyi rendőrségnek, hogy Baltimore környékén látták a molyembert legalább százan látták, egy órával később további bejelentést kaptunk, Philadelphia környékén is látni vélték a molyembert, és New York felé tart... miféle katasztrófa várhat a városra, ha oda repül? Megint valami szörnyüségre figyelmeztetne bennünket? " - Zengték több híradó szerv is.


New York sötétjében, egy elfelejtett templom, letűnt kort őriző, mély alaksorában, egy fura, emberszerű lény csoszog el a kikapcsolt tv  mellől, s felnézett az oltárra, s azok szent isteneire, az Arctalan szentek oltalmára, s ezt mondta rekedt hangon:
- Majd én rendet teszek, a sötétség megint előbújt a rejtekéből - állapította meg a hírekből, egy elfeledett  Szent Jel szövetségi tag.
Elfeledett Arcok - Feltámadás Cdace810

_________________
"All eyes shall be opened..."
Elfeledett Arcok - Feltámadás Aa2f2210
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 32
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 05 Szept. 2019, 00:03
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Elfeledett arcok; Feltámadás
dr. Stephanie Miller
Írónő, múzeuológus, wicca, Áz reinkarnáció


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Elfeledett Arcok - Feltámadás 5ud2NdQ

Idő: 21:11; 2020. Április 15.
Helyszín: Steph és Jon lakása, Manhattan, New York
Cél / Feladat: Megtalálni Ingridet
Többiek: -
egyéb információk:
Éppen nincs


Megint éjszaka, vagyis este, nemrég keltem fel, alig pár órája a délutáni „alvásomból”, ami igazából nem is alvás volt, hanem inkább a napi szintű rituálém. Mióta Ingridet elrabolták átálltam arra, hogy akkor aludjak, amikor még Irakban éjszaka van, hogy Jon álmaiba belépve tudjak vele beszélni, hogy hozzá bújhassak az álmainkban és vigasztalhasson. Ki mástól számíthatnék erre, hiszen ő volt több mint kétezer éve a társam és a párom? Egyetlen szó, mozdulat elég volt, még csak szavak sem kellettek, hogy tudjuk mire van szüksége a másiknak. Nem utolsó sorban ez diszkrétebb volt, mint a telefon, vagy email. Azt le tudják hallgatni, ez azonban csak a mienk. Én pedig tudtam, hogy mit akarok, apám miatt elvesztettem a fiaimat és unokáimat, a lányomat nem adom! A szobám elég rémesen nézett ki, hetek óta nem engedtem be ide Olaf-ot, így csak a lakás többi részét tartotta tisztán, ezt nem. Megtöröltem a szemem és belekortyoltam a kávémba. Százhat a mienkhez hasonló eset csak az elmúlt két hónapban szörnyű. Nem tudtam, hogy ebből mennyi lehet az enyémhez hasonló és mennyi csak gyermekkereskedelem. Nem is tudom, hogy melyik a rosszabb és hányat be sem jelenthettek.
A töprengésemet a rezgő telefonom zavarta meg, hogy szinte a kávémat is kilöttyintettem, még talán időben sikerült megfogni, hogy ne legyen katasztrófa a vége. Letettem a bögrémet és a kezembe vettem a telefont, hogy megnézzem az sms-t. meglepett, hogy ki küldte, hiszen eddig mindig hívott, hogyha gond volt, vagy talált valamit. Martin Hicks hadnagy, ha ő nem lett volna, akkor nem is tudom, hogy jutottam volna-e bármeddig a nyomozást illetően. Ő volt talán az egyetlen, aki bíztatott és segített, míg mások tehetetlenek voltak és csak elhárították a dolgokat. Ha lehet ilyet mondani, talán még barátként is tekintek most már rá. De akkor is furcsa, hogy SMS-t küldött, nem hívott. Mindenesetre az üzenetet megnéztem, amit küldött. Az egész sürgős volt, mert nem is volt az este 10 olyan messze. A biztonság kedvéért azért a D.A.G. klubra is ráékerestem nem csak ennek a Gary Dunne nevű alaknak, akinek ismerős volt a neve. Ahogyan a Google kidobta a nevet és a címszalagokat már tudtam, hogy honnan.
Nem egy jó hírű alak volt az már biztos. Hálás voltam Hicks-nek ezért, még akkor is, ha nem épp a legbizalomgerjesztőbb alakot is ásta elő nekem. Igazából ezt még nem is tartottam annyira illegális vonalnak, lehet, hogy informátor volt a férfi és azzal én sem követek el bűnt, ha meglátogatok egy kétes alakot. Ez még nem bűn. Gyorsan megpróbálok vissza is írni Hicks-nek egy rövid üzenetet a segítségéért.
”Köszönöm a tippet! Steph”
A neten még igyekszem megnézni, hogy hol van ez a D.A.G. Szentély nevű klub, hogy miként tudok odaérni időben, tömegközlekedés, az autóm, vagy ha taxit fogok. Ha ez megvan, akkor az irataimat, a telefonomat, pénzemet és a fegyveremet is – amihez még annak idején is Jon ragaszkodott – magamhoz veszem.
< - Olaf, ne várjon rám, nem tudom, hogy mikor jövök haza, van egy nyom, aminek utána kell járnom Ingrid ügyén – kiáltottam vissza svéd nyelven a férfinak. >
Ezek után lépek ki az ajtón és igyekszem elindulni a klubhoz és nem megállni egészen addig, amíg meg nem érkezem oda. Arra, mint mindig most is próbálok figyelni, hogy ne kövessenek, vagy figyelni, hogy ez megtörténik-e. Mindezt csak diszkréten, egyébként a lehető legátlagosabban viselkedem, amennyiben megérkezem a klubhoz először a környékét próbálom felmérni és csak utána szándékozom majd bemenni.

felszerelés/egyebek:

Elfeledett Arcok - Feltámadás Wf5WnAN Elfeledett Arcok - Feltámadás Dp6D3Pl Elfeledett Arcok - Feltámadás V6EFKhI Elfeledett Arcok - Feltámadás GNasLCM Elfeledett Arcok - Feltámadás TL5zR2h Elfeledett Arcok - Feltámadás EaYapF5


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 09 Szept. 2019, 18:20-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elfeledett Arcok - Feltámadás Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14592
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 19
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Suder on Csüt. 05 Szept. 2019, 13:24

2020. Április 15. - 21:11
Helyszín: valahol New Yorkban.

Az egész olyan, mintha elbillent volna a tükör, amit valaki hanyagul akasztott fel a szögre. Torz a kép, nem megszokott, és mégis fel lehet benne ismerni a valóság szövetét, és a saját tükörképét.
Kívülről lát mindent, nehéz koncentrálnia, hiszen amint megragad egy-egy részletet talán túl valóságossá is válik, és megremeg - a térdével együtt a fehérrel futott világ is a tekintete előtt. De mégis, mintha saját magán érezné a hideget, élénkebbek látná a vér vörösét, mint eddig bármit is életében. Nem akarja elfordítani a tekintetét, nem akarja elfelejteni, mit lát Semmit nem akar elfelejteni, akármennyire is zsigeri a késztetés a menekülésre, akármennyire ösztönösen rántja össze a félelem a gyomrát, és feszíti az adrenalin az izmait. Minden részletet látni akar. Minden felzaklató, undorító, érthetetlen részletet.

A saját kiáltására eszmél, mintha a csontig hatoló hangot, amit az imént hallott ócska visszhangként idézné meg a kórterembe. Hirtelen mozdulattal ül fel, a tekintete fókuszálatlan, a valós, felé lépő nő előterében még a tűzből kiemelkedő alak elrettentő képe él. Sokára jut csak odáig, hogy felméri a környezetet és az őt megszólítót. És ahogy megteszi, kapcsolatot vesz fel a körülötte lévő világgal válik az egész imént megélt jelenség zavart keltően álomszerűvé.
Ösztönösen végignéz magán, megtapogatná a zsebeit, felmérve értékei és saját állapotát. Egy apró rúgás a gyomrában, ahogy a ruháit végigméri. A fejfájása régi jó ismerős, de ahogy a nyelvét végigfuttatja a fogsora fölött a zsigerei újra összerándulnak. Nem...
Dr. Arienyre pillantva mintegy mellékesen konstatálja a sajgóan cikázó gondolatai között, hogy valahol a kontaktlencséje híján lett, vagy...
- Hol van a szemüvegem?
Sosem volt jó a kommunikációban, nem is kíváncsi voltaképpen a válaszra, de kitöltésnek, míg az elméje alkalazkodik a helyzethez, tökéletes.
- Mi történt?
Ha mindannyiszor lett volna egy dollárja, ahányszor ezt a kérdést feltette hivatali személyzetnek, mentősöknek, tökéletesen idegeneknek... nem csak egy hotdogot tudna belőle venni a sarki standnál... talán épp ezért nem meglepő, hogy akár fásultnak is hathat a hangja a megviselt ábrázata mellett.

Felszerelés, képességek:

Felszerelés (Ember):
• Spyderco katonai kés  jó utp kábelt vágni.
• Okostelefon, tablet, laptop
• Bankkártya, iratok, készpénz: 1000$
• Egy nyolc éves Hodna Accord

Képességei (Wengidó):
Vadász: Képes nyersen is megenni, és megemészteni a húst
Természetfeletti érzék: Képes misztikus energiákat fogni, érzékelni, tudja azokat követni is.
Vadállat: Két és fél méteres, vadászatra termett ragadozó, ennek minden velejárójával. Inas, de erős, karmokban végződő végtagok, tépőfogakkal sorolt állkapocs. Elrettentő és erős.
Emberi tudat: Bobby intelligenciájából birtokol ő is. Bár alapvetően ösztönösen cselekszik, de tanulásra-, stratégiát alkotni képes.
Növekvő éhség: Sosem lakik jól – minél több húst eszik, annál nagyobb testet kell táplálnia. Alakja, ereje egyenesen arányosan nő az elfogyasztott élő hússal. (visszaváltozáskor ez elveszik)
Fagyos szél: Ithaqua sarjaként képes metsző sarkvidéki hideget teremteni maga körül. A hideg egyébként őt nem befolyásolja.
Erős csontok: Bár felszíni sérüléseket szerezhet, azok könnyen regenerálódnak, nehezebb, nagyobb erőkifejtés rajta fizikailag sebezni és mozgásképtelenné tenni.
Nyomtalan: Otthonosan, puhán mozog az árnyak között akár nappal is. Tereptől függetlenül alig észlelhető, jól tájékozódik.
Hátrány:
• Más misztikus/természetfeletti lények érezhetik származását. Mindezt a képzett Okultisták is képesek megérezni.
• Megidézhető/hívható feladatra fogható (amennyiben ehet) megfelelő idézővarázslattal.
Suder
Suder
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 3
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2019. Sep. 02.

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Vienne on Csüt. 05 Szept. 2019, 19:29

2020. Április 15. - 21:11
Helyszín: Chinatown környéke, majd onnét kifelé.


Chinatown iránt mindig is kettős érzéssel viseltetett. Megvetette a külcsínt, a felszínes bazárt, amibe az egész csomagolva volt a nagy keleti identitástudat jegyében, holott egyszerre volt minden jelen; - kínai, japán, koreai, thai... - keveredve egymással ebben a tarka elegyben. Szerette ugyanakkor valahol mégis, máskülönben nem itt vert volna tanyát közel fél évvel ez előtt. Megvolt a maga varázsa mindazok számára, akik képesek voltak átverekedni magukat a mázon. Itt még hittek néhányan az elfeledettnek gondolt istenekben, s a magafajtákban ebben a betondzsungelben, melynek neve New York.

Épp a szűk folyosós kis társasházba igyekszik bejutni, kiengedve a szomszéd öreglány macskáját lábai mellett, mikor megkörnyékezi egy ismeretlen, belülről jövő hívás. Hirtelen mozdulattal tekint maga mögé, de ott az eliszkoló négylábú kisállaton túl mást nem talál.
Esőre áll az idő. Alighanem vihar is lesz még az éjjel... Mégis, ahelyett, hogy befelé indulna meg, a bérelt lakás védelmező falai közé, behúzza a mágneszáras kaput maga előtt és hátrál két lépést, motorjáig. Az érzés, bár nem kellemetlennek tetsző, továbbra is fennáll. Követnie kellene? Eddig sosem hagyta cserben intuíciója.
Már épp nekidurálná magát, hogy utána nézzen, mi lehet a "fonal másik végén", mikor zsebében megrezzen a készülék, a kijelzőn pedig a főnöke neve. Megadó sóhajjal nyom rá a zöld kis ikonra, s köszön bele a készülékbe.
- Heló Carl. - Nem igazán tette szimpatikussá a csávót a szemében a tény, hogy állandóan a vezetéknevén szólította, nem tudva megjegyezni, hogy esetében a második a sorban a keresztneve és nem pedig fordítva, mint a standard errefelé. De ettől a mundén apróságtól még el is tekintett volna, ha kevéssé lett volna lekezelő vele az ember.
- Jó-jó... - Mondana még valamit, de bontják a vonalat amott, hát megereszkednek kissé vállai, s bár ott a kísértés, hogy kerülőúton menjen, engedve az iménti hívás szavának, mégis a kötelesség kerül ki végül győztesen, s a bukósisakot felöltve "rúgja be" a nagymotort, hogy felszedve a csomagokat a megadott címre hajtson.

Felszerelés & egyéb:
Felszerelés:
- Kisméretű svájci bicska és tolvajkulcs készlet.
- Okostelefon.
- Bankkártya, iratok és készpénz: 1000$
- Motor (HONDA CB1300)
- Az őrzött ereklye (feltöltetlen, eredeti alakjában látható nála)
Vienne
Vienne
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 5
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2019. Sep. 02.

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Levi Aschenwald on Pént. 06 Szept. 2019, 16:28

2020. Április 15. e 21:11
Helyszín: Valahol New York utcáinak egyikén.


Miközben bérelt autójával kigördült a szálláshely parkolójából, fejben már sorbavette a lehetőségeit, mi legyen, ha a múzeumhoz ér. Az események komplex gépezetként illeszkedtek egymáshoz, ahogyan azt a csillagok és istenül útmutatásának hála, nagy gonddal, éveken át építtették – s ennek a gépezetnek volt ő is egyik fogaskereke, tudta jól.
A dolgozói bejárón este is bejuthat, onnan nincs messze elméletileg a biztonsági szolgálati helyiség. Nyilván semmi szükség nincs rá, hogy a riasztó megszólaljon, mikor közvetlenül hozzáfér a jogarhoz. Autója mellett gyors egymásutánban váltották egymást boltok, üzletek, lakóházak kapui és a bezárt üzletek feketén tükröződő kirakatüvegei. Átlagos esetben lesz egy vagy kettő biztonsági őr, akik vagy sorozatot néznek vagy alszanak – arról majd gondoskodik, hogy legyen egyéb elfoglaltságuk inkább. Ha nem muszáj, nem kell őket megölni.

Most már nem az első gyéren világító utcalámpa mellett haladt el, az utat ideális esetben bevilágító fénypászmák alig biztosítottak némi félhomályt az éjszakai bevárosban. Az emberek sziluettjei belevesztek ebbe a fantomsötétbe, s bár puszta koncentrációval képes volt újra és újra visszakényszeríteni érzékeit a helyes működésre, a képzet csak nem tántorított, olyannyira nem, hogy egyik alkalommal élesen a fékre kellett taposnia mielőtt elütne egy zebrán átkelő becsípett tinilányt – akit mindössze csak egy kitisztult pillanatában sikerült észrevenni. A fék méltatlankodva csikordult fel a frisseb burkolt aszfalton, miközben félreállt. Leállította a motort és meredten kibámult közvetlenül maga előtt az utcára.
Lehet más, egy egyszerű ember megrémült vagy aggódott volna e természetfeletti akadály miatt, lebénította volna az ismeretlennel szembeni bizonytalanság – tagadhatatlanul Nephthys sem örvenedezett e fenomán jelenléte felett. Ugyanakkor sem rémültnek, sem bizonytalannak nem érezte magát. Hogyan is lehetett volna az, mikor soha ilyen közel nem érezte még magát Atyjukhoz? Az Ő sötét Kalauza sokkal hatalmasabb volt néhány vizuális tévképzethez. Lehunyta szemeit és azokra a színesen vibráló vonalakra és pöttyökre koncentrált, amelyek minden ember szeme előtt ott táncolnak lezárt szemhéjaik mögött.

- I pray thee Nyarlathotep, hear my prayer, I who the gods have seen fit to torment. Hail Nyarlathotep, Great King who arose our of Khem and whose coming was heralded by the stars that fell on Egypt. May they fall again!

Ősi szavak voltak ezek, amelyek zöldellő futóborostyánként kúsztak elő New York betonrengetegéből, egyelőre csendesen rejtőzve egy bérelt autó magányában, ahogy az asszony mélyen zengő, átszellemült mantraként vonta maga köré az imát, mint egyfajta szakrális pajzsot. A zárt térben tompán elhaló hangok és fonémák koszorújában nyitotta fel újra szemeit, belátást várva az illúzió mögé. Le akarta hántani ezt a csalóka fátylat, amely céljában útját állta.

Hail Horus Crawling Cat! Hail the Destroyer of Souls! Hail the Greatest Magician in all the Worlds! Hail Horus of Gold, the Chaos of Night! The Black God-King for our Black Land – the fertile of out Mother Nile.
Hail Nyarlathotep, both Guide and Guardian to those who would go beyond the waking world!


Valójában inkább volt ez fohász túlvilági gardedámjához és saját mágikus érzékeinek kiélesítésére szolgáló meditáció, mintsem konkrét védelem. Túlvilági érzékelését csakis istenének irányadásaira szűkítette be, hogy ez ismeretlen képzet ne vonhassa el a figyelmét olyan könnyedén. Sem most, sem útjának hátralévő részére és akár majd a múzeumban, ahová készül.
Felszereléslista:

- Obszidián tőr (anyaga miatt okkult áldozat bemutatására alkalmas, formája viszont diszkrétebb, nem hivalkodó kialakítású)
- Minőségi okostelefon + töltőkábel és külső akkumulátor
- Bankkártya; készpénz: 1000$
- Bérelt autó, egyszerű, szintén nem hivalkodó középkategóriás
- Iratok, melyek igazolják, hogy ő a 22 éves, félig egyiptomi származású cserediák, Chesna Carol Wight
- Pásztorbot alakú medalion (az a rövidebb fajta, amely a hagyományos fáraóábrázolásokon látni)
- Észak-Amerika térkép prospectus
- Színes vászon oldaltáska, ami mostanság az egyetemista, bölcsész lányok körében divatos.
- Átlagos női neszeszer apró kiegészítőkkel: rúzs, csipesz (kisebb és hosszabb is), kis üvegcsés parfüm
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 32
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 28
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Traya on Pént. 06 Szept. 2019, 18:29

/ Kérdések elkerülése végett ez nem verseny, és egyenlőre nem is csoportos esemény, ezért vannak szituációk mikor egy játékos a másokhoz képest időben, és csakis időben van előrébb a másiknál. /


2020. Április 15. 21:50
Helyszín: New York, D.A.S Szentély - klub
Résztvevő: dr.Stephani Miller

Steph számára a kocsijával való helymegközelítés tűnt a leggyorsabbnak. Beindítása után a rádió automatikusan bekapcsolt, és a MoonShine rádió frekvenciáját fogta.
* Ez itt a MoonShine Rádió, Professzor McReef munkája, az hogy legendákat, és mondákat tanulmányozza, és beszélgetni fog velem Samuel McBrayennel. A mai téma a rejtélyes repülő rovarszerű idegen lények, professzor, mi a véleménye a témáról, és ön hisz a létezésükben? - zengte a rádió, és ha Steph nem kapcsolja ki a rádiót akkor folytatódik a beszélgetés.
* Samuel, sok ilyen történetet olvastam de alátámasztani nem lehet ezeket, és az ilyesfajta mendemondákat.
* Mindezek ellenére alá kell támasztani, hogy különböző kultúrák ugyan olyannak írja le őket mint a többi beszámoló, túlságosan részletesek, és…
* Elhiszem, hogy sokan akarnak hinni abba ami nincs, mint például a vámpírok, valamit remélve, vágyakozva, de én azt mondom, hogy a tudomány jelenleg állása szerint ezek a lények nem létezhetnek.
* Professzor Mit mond arra az állításra, hogy egy idegen civilizáció tagjai ezek a lények?
* Mint mondtam Samuel, ezek felvetések, mesék amivel azt hiszik az emberek, hogy híresek lesznek. Szimpla felvetések, bármiféle bizonyítás nélkül.
* Tehát Professzor ön nem hisz a létezésükben?
* Erre egy kérdéssel tudott válaszol, ön látott valaha is egy olyan teremtményt?
* Nem…
* Nekem nem kell látnom őket ahhoz, hogy tudjam nem léteznek…
* Mi a helyzet a molyemberrel?
* Egy tudományos csoport tesztelte az új, ember reptetésre szánt technológiájukat, és erről be is számoltak pár perce, félreértések elkerülése végett, tehát nincs semmiféle molyember, vagy más szörny...

A vitájukat, a beadott zenék törték meg, és vittek más hangulatot az amúgy sötét, és csillagtalan éjszakába. Nem volt nagy forgalom, ezért egy óra helyett 39 perc alatt ért a helyszínhez. A kocsin belül is lehetett hallani ahogy zeng a talajt rezegtető dübörgő zene. Maga a klub több emeletes volt, és nagy neonbetűkkel ki volt írva, hogy D.A.G Szentély. A betűk lila, és kék színben világított az éjszaka sötétjében. A bejáratnál egy nagydarabnak mondható férfi állt, és vizslatja az oda térőket, vagy csak az elhaladó fehérnépet.
Ha Steph odamegy a biztonsági őr nem áll az útjába.
Az éjszakai klub belseje lila és kék neonfényekkel volt telerakva, bárpultok, kerekasztalok székekkel, alsó és felső szint is el lehetett helyezkedni. Közben a háttérben egy női banda játszott valami búja tartalmú zenét.
Steph ha az idő után néz láthatja, hogy még van tíz perce a találkozóig, tehát időben ideért, s lehet a kora esti óráknak köszönhető de a klub nem volt annyira tele mint lehetne. Ettől függetlenül hangzavar van, különféle fények villognak időközönként, és a vendégek vagy egyedül vannak az asztaloknál, vagy tömegesen különböző helyeken, ahogy a bárpultnál is.
Elfeledett Arcok - Feltámadás 9cfb0110Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas112020. Április 15. 21:21
Helyszín: valahol New Yorkban.
Résztvevő: Robert Noonan

Robert hamar megkapja a szemüvegét amit a Vera tartott magánál, aminek nem esett baja az ellenére, hogy mekkorát zuhant le a lépcsőn a férfi.
Szemüveg odaadása után a Pszichológusa elkezdte elmagyarázni mi is történt korábban.
- Épp a beszélgetésünk után, mikor elváltunk egy nagy puffanást hallottam, kinéztem, és téged láttalak a lépcső alján sebesülten, és eszméletlenül. Ez már vagy hat órája történt, az orvosok szerint rád tört az inszomnia, de a legrosszabb szituációban...
- Igen, köszönöm, ez az én dolgom... Uram, pár napra bent kell tartanunk megfigyelésre, komoly agyrázkódás miatt amit a fejre mért ütés sorozatok okoztak - mesélte a nővért, és feltett egy kérdést. - Van még kérdése? Ha nincs kérem pihenjen, és mindent előkészítek önnek, amire szüksége lehet az ittléte során - mondta mosolyogva, és kedvesen.
Robert Noonan ha felvette a szemüvegét és úgy nézett körbe láthatja az esésének az eredményét a ruházatán, amint a vér befestette különféle mintákat alkotva rajta, de az igazi problémát nem az okozta. Egy gyenge suttogó hívást érzékelt, nem olyat mintha valaki a fülébe súgott valamit, hanem mint egy lágy szellő a meleg nyári napon. Olyan suttogást amire mintha már egy örökkévalóság óta várt volna. A kellemes suttogást egyre erősödött, és hangosodott olyannyira mígnem ordítássá nőtte ki magát, de hiába emelkedett a hang, olyan nyelven szóltak hozzá amit nem ismert. Az ordítás egy éles hang fájdalommá alakult ami kegyetlenül a fejébe nyilat, és a fülei sípolni kezdtek. Amint jobban van és a kórtermet is átvizsgálja akkor észreveszi mintha a való világ falai helyenként úgy mozognának mint egy elejtett evező a hullámzó tengeren, egyszer kiemelkedik, egyszer csak hirtelen besüllyed, vagy a realitás törvényeit megszegvén hullámzani kezd. Láthatóan valami nagyon nincs rendben.


Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas11


2020. Április 15. 21:32
Helyszín: Jersey City
Résztvevő: Konishi, Hachirou

A rókadémon észrevehette, hogy valami nem stimmel a főnökével mert nem így szokott viselkedni.
Elindult motorjával az éjszaka sűrűjébe, az esti forgalomba, kifelé haladva a Chinatownból a megszokott, színtelen, néhol neonfényekkel tűzdelt betondzsungel, és annak nyüzsgésével találta szemben magát. A tudatlanság, és tudatlanok városa ahogy szokták mondani a sokat tapasztalt öregek. Megannyi szenvedésen és megpróbáltatáson esett át, és mégsem tanul a hibáiból.
Ami furcsa lehetett, hogy a természetfeletti hívás pont abból az irányból jött amerre a főnöke étterme található. Motorral volt, így elég hamar Jersey City tudott érkezni, és a Pizzahatt vezetője már várta a megérkezését az étterme belsejében, s mikor oda bement a rókadémon akkor megszólította őt, türelmetlenül, és mérgelődve.
- Konishi... hát végre itt vagy, sietned kell négy címen várják a pizzákat - harsogta miközben a kezeivel heves mozdulatokat ejtve gesztikulálva beszélt. S ha a bunkó stílusa nem lenne elég, és az eddig nem látott hevessége, akkor az mindenképpen, hogy  egy pizza sem volt készen, sőt az egész étteremből sötétség áradt, egyedül a főnöke volt ott. Egyszer csak a hívás megszűnt, és egy fekete ruhás, sápadt férfi lépett ki Carl árnyékából, és egy csettintéssel elaltatta az illetőt, aki összeset mint egy rongybaba. A sötét alaknak a szemei koromsötét energiák környékezték, szemhéja alatt pirosló karikák sokasodtak. A mosolya pedig sejtelmes volt, természetfeletti érzékkel érezhető volt, a férfi körül a vér szagot.

Elfeledett Arcok - Feltámadás Stiles10

- Már vártalak Kitsune, nem is tudod mióta várok rá, hogy egy magadfajtára leljek - vallotta be széles vigyorral az arcán, aztán hirtelen lehervad a vigyor az arcáról.
- Úgy hallottam te még hűséges vagy a fényhez... Igaz ez az abszurdum? - kérdezte mély, túlvilági hangon, türelmetlenül.
Ahogy megszokott volt, a járó kellők nem törődtek azzal ami történik az orruk előtt, csak mentek amerre kívántak. A kitsune érezhette, hogy a férfi természetfeletti.


Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas11


2020. Április 15. 21:25
Helyszín: New York -  Metropolitan Művészeti Múzeum
Résztvevő: Nephthys El Rashid (Chesna Carol Wight)

Nephthy imájának minden egyes szavával egyre jobban megerősítette a kapcsolatot Istenével, aki egy szóval válaszolta az asztrális világból kiválasztottjának.
~Felszabadítalak~  dörmögte olyan szavakkal, és nyelven a nő elméjébe amit csak ő értett meg.
A város maga tele van egyenlőre láthatatlan Fekete Fáraó jelével, az Ima hatására a nő környezetében felizzottak és láthatóvá váltak a misztikus jelképek sokasága, utána különféle suttogásokra lett figyelmes, és a sötétség pedig szép lassan eloszlott a nő környezetéből, és elméjéből. Minden vissza került a megszokott realitásába, a suttogások elhalkultak, még a felízott jelképek is elhalványultak, és visszatértek a maguk síkjára, a külvilág  zajait is újra hallani vélte.
Autóval megtéve az utat Nephthys körülbelül tíz percnyire van a múzeumtól, útnak is indult, nem volt miért tétovázzon, de ha mégis nézelődni szeretne, akkor a mögötte álló kocsisor, és annak vezetői dudálásának tömkelege sürgetésre sarkalhatják.
Ha félre áll és átkutatja a környéket pár utcányira, akkor nem talál semmi érdekeset.
Az ellenére sem, hogy tőle pár utcányira, egy rejtélyes férfi figyelte a nő tevékenységeit, fekete öltönyt, és fekete nadrágot viselt, öltönye alatt fehér inget, és annak elülső részét egy fekete nyakkendő választotta kettő már a kinézetével. Rövid fekete haja volt, és fehéres arcszíne. Az esemény után csak egy hümmögő, elégedett féloldalas mosollyal konstatálta az eseményeket, és mezítláb elsétált az utca széléről, egyenesen egy sötét sikátor mélységébe ami elrejtette, vagy elnyelte őt.

Amint a múzeumhoz ért, érzékelte, hogy valami nincs rendben. A mágia energia szálai össze vissza cikáznak, de mégis a káoszban van egy felsőbbrendű rendezettség. Kaotikus megjelenésük oka olyan mintha valami kizárná őket az épületbe jutás lehetőségétől. Ha megvizsgálja a Múzeum nagy bejárata mágikusan le van zárva, amit lehetetlen kinyitni. A hátsó bejárata, ahonnan be akart jutni a korábbi tervei szerint, az szintén le volt zárva, olyan módon amivel kevesen bíbelődnének. Egy lila színű mágikus puzzle volt ami az útjában állt. A szerkezet maga olyan aprólékosan ki volt dolgozva, hogy egy olyan képzett, és nagy tudású mágus tehette mint a Fekete Fáraó Testvériség főpapja.  A mágikus karikán egy kulcslyuk tátongott a kör alsó részén, fölötte pedig három  üres karika amibe valószínűleg három megfelelő rúnajelet kell belevésnie, de hogy mi lehet a kulcs, az nem egyértelmű.
Nephthys részletes okkult tudásának köszönhetően képes átvizsgálni a mágia eredetét, ha erre adja a fejét.
A mágikus puzzle Ley, teremtő mágiából, és R'lyehian rúna mágiával készültek. Egyiket sem ismeri annyira, hogy tudjon olyan varázsigét amik ezekbe a fajtákba tartózna, de érzi, hogy mindez ellenére ki tudja nyitni, csak rá kell jönnie hogyan.

Ha körülnéz a Múzeum hátsó bejáratánál, a fizikai szemével nem sok minden lát, csak azt amit a hátsó lámpák fényei mutatnak. Ott pedig a túl tiszta környezet miatt semmi sem használható számára, de jelen esetben nem is fizikai tárgyra van szüksége.


Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas11

2020. Április 15. 21:23
Helyszín: New York felé.
Résztvevő: F'ah Lil

Természetfeletti szenzorai jelezték neki, hogy valami nem stimmel, le kell szállnia a Herrontown erdő Arborétumjába. Azt hitte csak a gondolatai játszanak vele mikor azt érzékelte, hogy figyelik őt, de megközelítve Észak Princetont, és felszállt az egyik ház tetejére, aminek kirakatában egy digitális tv adott hírközlést, nem másról mint a molyemberről, és arról a bejelentésről, hogy csak tudományos technikai próbateszt zajlott az említett területeken.
Most már nem volt kétség, hogy látták, őt, de nem értette miért hazudtak mást, mikor ezer szemtanú jelentette a jelenlétét.
Ilyen még sose történt, és fogalma sincs mi történhetett, úgy döntött megvárja míg lecsillapodnak a kedélyek.

Az Idióta Vak Isten, Azatoth őrült kultusza tébolyult, fékevesztett, és istenkáromló módon ünnepelték Istenük egy röpke megnyilvánulását még ha csak pár pillanatig is tartott, a valóság repedése nem volt olyan nagy, hogy ne tudja azt begyógyítani, és már biztosak benne, hogy elkezdődött, elhozzák őt erre a világra, és káoszt, halált, és fékevesztett pusztítássá fogja végigsöpörni a világot, és ők fürödni fognak a káosz groteszk örvényében.
Mindeközben Brooklyn egyik utcájára kilépett egy fehér szerzetesi ruhát hordó személyt, aki lassú, és erős trappolásokkal rótta az utcákat. Arcát a járda felé szegezte. Szőrtelen fején számtalan fekete repedés sokaságai sorakoztak, ajkai cserepesre száradtak, és képtelen volt összezárni az ajkait. Sípoló légzését még a város zaja ellenére is lehetett hallani. Az, ki a dolgok mögé, a valóság mögé képes látni, hogy egy nagyobb igazságra leljen, a férfit egy sötét lénynek látja, akinek különböző testrészei emberek, de az egész testét tövisek borítják, és valami fura sisakot hord ami elrejti rothadó fejté. A kopottas, régi ruházatát közepén egy hatalmas jel vagy átokpecsétet jelképző fém mintázat fogja össze. Fényességet áraszt a jobb kezéből, a másikban egy fém tálat billegtet, amiben mágikus tűz ropog. Léptei olyanok mintha egy pataszerű láb találkozna a járda betonjával, de látszatra mégis olyan mintha lebegne.
Valami kétes szándék ügyében egy rozsdás láncot tart magánál aminek a végén egy terjedelmes kampó található.

Elfeledett Arcok - Feltámadás 09316410


Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas11

2020. Április 15. --:--
Helyszín: ismeretlen

Az éjszaka leple már egy ideje besötétítette az utcákat. Ahogy fekszik a meleg vízzel félig teleengedett kádban, tekintetét a kádtól egy méterrel arrébb elhelyezkedő párás tükörre helyezte. Ha máskor nem most legalább csöndesen, egyes egyedül fekszik, nem megszólalva, kicsit kábán, ellazulva. Jobb keze hosszú ujjait szép lassan ráillesztette a kádra, mintha valami sejtelmes, rejtélyes fenevad lenne, aminek először az ujjai kezdenek el kiemelkedni a vízből, majd a kád részére támaszkodva. Ekkor különös hangokat vélt hallani kintről, mintha egyszer csak megváltozott volna a hallása, és túl a valóságon, továbbhaladva a képzeleten, és belesve az álmokon túlra, nem emberi hangokat vélt hallani. Nyálkás csúszások, érthetetlen sutyorgások, magas hangok felrebbenését. Mindezt a kertjéből, hallotta, de rájötte hogy igazából a füle zugából jön. Pár perc után elhallgattak, és újra a csendes esti környezet vette körül, amint egy hatalmas lakásban egyedül van a hangokkal.
Megkapaszkodás után felült a vajszínű, kopottas porcelán kádban, és a bal combját nézte, amin három, kiemelkedő piros viszkető dudor volt. Korábban forró vizet locsolt rá, hogy ne viszkedjen egy darabig. Nem vakarhatja meg őket mert akkor terjednek, utána a szappanon vélt észrevenni egy Göncölszekérhez hasonló csillagzati ábrázolást, amit Isteni jelnek tekintett.
Többi testrészét is átnézte, piros foltok után, és amikor nem talált semmit a kezeit kezdte el nézni, pár perc után hajat, mosott, leöblítette, kihúzta a dugót a kádból, és kiszállt a kikészített törölközőre. Utána megtörölte magát, és ahol él több kertes házas ház is található, nem csak az övé, és minden második házban van egy kutya, esetleg kettő. Kinyitotta a fürdőszoba ajtaját, hogy rálásson a bejárató ajtóra, amin ugyan ki lehetett látni de befelé nem, és kíváncsian fürkészte kik mászkálnak ilyen későn az utcán, akik agresszív ugatásokra késztették az utca kutyáit, ami szokatlan esemény még számára is. Gyanakvása abbamaradt amikor elmentek a járó kellők, és a kutyák is megnyugodtak.
Törölközővel körbetekerte magát, és vizes papuccsal dalolászva ezt mondogatta:
- Csak egy jó zene kell, és megy a dolog...
Mikor a fa lépcsőhöz ért jobb kezének mutatóujjával, és középcső ujjának becsével egy bizonyos ütemet játszott rajta újra és újra, mintha zongora lenne.
... tutututu tam tam tutututu tam tam tutututu tam tam...
Amikor felért a lépcső tetejére, belépett a jobbra található, belülről lefedett, ámbár üvegajtón keresztül a szobájába. Mindenhol már korábban felkapcsolta a villanyt, a szobájában semmi különös nem volt. Egy ágy, az ajtaján kinyomtatott, lefordított ősi smaragdtábla szövegek. Az ágya mellett ismert Istenségek képei voltak kirakva a falra. Elszórtan pár tájképp díszítette a fehér tapétával beborított falakat. A többi helyen orvosi jelentések, és szakkifejezésekkel teleírt, kinyomtatott prezentációk voltak. Levette magáról a nedves törölközött, és a szobában árválkodó széles fotel támlájára terítette rá. Közben egyfolytában magában beszélt, mintha valakivel beszélgetne. Leült az ágya szélére, és a vele szemközti dugóba dugta be a földön heverő hajszárítót, és elkezdte a haját melegíteni, szárítani vele. Háta mögött kettő szintes fém polc volt felakasztva a falra. Rajta különféle mintájú üvegek, a legtöbbjébe különféle színű, és annak árnyalatai voltak találhatók bennük. Amibe volt valami azt lezárva tartotta, amiben semmi az üresen tátongott a többi között.
Dalolászva, és magában beszélgetős hajszárítást hirtelen megszakította, és komoly, és merev arccal, arra a pozdorja falra nézett ami a teljes szobát ketté választja. Az átvezető ajtó le volt zárva. Maga az ajtót fürkészte, rajta a harminchatos számot, pár pillanattal később egy fura kereszthez hasonló mintázatot, de valami más késztette arra, hogy a figyelmét ráfordítsa.
Egyre erősödő suttogások, a könyvek beszéltek hozzá, még úgy is, hogy borította őket borítóval, és védelmi rúnákkal látta el őket. Szóltak hozzá, az ismeretlenből, a rémálmokkal és hamis ígéretekkel teli álomvilágból. Pár perc rájuk szánt figyelem után folytatta a hajszárítást mintha misem történt volna, közben óhatatlanul megvakarta a nyaka oldalát, amire felmordult mérgében. A bőre elkezdett sajogni, és párszor megtapintotta a területet, de nem vérzett.
Amint végzett a hajszárítással, dúdolva kereste a kis kerek tükrét, kezében vette, és azzal vizsgálta a nyakát, de szerencsére nem talált bajt.
- Csak egy jó zene kell és megy a dolog... dolog... - énekelte miközben nézte magát a tükörben, és az ujjával lehúzott szemhéja alját.
- Oh, tehát azt kenjem rá? Köszi... - beszélt magában, vagy valakivel, de ő maga a nagy sötét házban volt, aminek csak különböző helyei voltak megvilágítva, és minden valahonnan jön egy hang, valahonnan valahová mindig mászik valami, és egyedül van de mégsem...
Felöltözött, és elindult egy másik szoba felé, aminek ajtaja már nyitva volt, ott felkapcsolta a villanyt, leült a számítógép elő, és fejére vette a fülhallgatót, és ezt mondta:
- Csak egy jó zene kell... kell... kell, és megy a dolog... dolog...
Pár perccel később.

Asztalán rezeg a telefon, egy nagy foga közt cöcögéssel konstatálja, levette a fülhallgatóját, megállította az elindított zenét a számítógépen, és felveszi rezgő telefont.
- Haló, tessék, este van, ilyenkor már...
- Aha, értem, de éppen írni akartam nekik, most miért kell...
- Hát persze, mi másért... úton vagyok - válaszolta mérgesen, és az asztalára ejtette le a telefont olyan kézmozdulattal mintha oda dobná. Felállt a székében, és morogva elindult a szobája felé.
- Csak egy zene kell, hogy elrontson mindent... cses***k meg azok a hülye kultisták - dörzsölődött az orra alatt, és becsukta maga mögött az ajtaját, és átvizsgálta a szent táblák irományait, amikor megtalálta kinyújtotta bal karját, ujjait kifeszítette a lezárt ajtaja felé.
- Zin - Urul - Á - MáRi - Diru - olvasta fől hangosan ezeket a szavakat miközben a jobb keze mutatóujjával jelezte magának segítségképpen, hogy hol van a varázsige.
Szavak hatására a mágikus kötés fellazult, és a fa ajtó befelé hajolt. A valóság falai pedig minden másodpercben változni, mozgolódtak, a suttogások egyre hangosabbá váltak, mígnem mire az ajtó teljesen kitárul az erősségük olyan volt mintha fennhangon szólnának áldozatukhoz.
- Hát ez remek, utálom ezt... Básztet, Áldott Fácánkakas, és a Legfelsőbb Teremtő, kérlek adjatok erőt, és védjétek meg elmémet a tébolytól - kérlelte azokat az Isteneket akikhez szokott imádkozni, és bement a szobája sötétjébe, hogy kivegyen egy könyvet, amit több anyagdarab is letakar, elzár a külvilágtól. A koromsötét szobából a neonlámpákkal megvilágított szobának fa talapzatára repülve landolt egy bézs színű, zöld rúnákkal ellátott könyv. Utána ő is kijött a szobából, és a könyvre mutogatva kiabált vele:
- Fogd be, és maradj nyugton, örülnöd kellene, hogy lesz valami hasznod, átkozott könyv - köpte e szavakat mérgesen, és zaklatottan...
Ha nincsenek a védelmezői, akkor a suttogó sötétben örökre elveszett volna. Úgy érezte mintha a könyv kiszakítaná a világából, a valóságából, és egy kicsavart álomvilágban került volna, hogy elveszítse a maradék eszét is, de nem így történt.

Lihegve, és a verejtékezve állt a szobájában, s eszébe ötlött, hogy gyorsan át kell öltöznie, noha újra le kellene fürödnie annyira kiverte a víz, de erre nem volt idő, már várták. Már több gazdája volt a könyvnek, de amiért ő teljesen másképp gondolkozik mint mások, ezért ő másképp tudja kezelni mindezt, legalábbis...

_________________
"All eyes shall be opened..."
Elfeledett Arcok - Feltámadás Aa2f2210
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 32
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 07 Szept. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Elfeledett arcok; Feltámadás
dr. Stephanie Miller
Írónő, múzeuológus, wicca, Áz reinkarnáció


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Elfeledett Arcok - Feltámadás 5ud2NdQ

Idő: 2020. Április 15.; 21:50
Helyszín: Steph és Jon lakása, Manhattan, New York
Cél / Feladat: Megtalálni Ingridet
Többiek: -
egyéb információk:
Éppen nincs


Kocsival is bőven odaértem az útvonaltervező szerint, hogyha nem kerülök nagyobb dugóba. Így akkor ezt a módszert választottam. Amikor a MoonShine rádió bekapcsolt, akkor hagytam, hogy szóljon, legalább elterelheti a gondolataimat és nem azon fogom a fejemet törni, hogy mi lehet Ingriddel. Hanem az útra fogok figyelni. Nem volt teljesen igaz, a lányom is folyamatosan a gondolataimban volt. A rádióban a téma igencsak érdekes volt, kényes témát feszegetett Samuel McBrayen és McReef professzor. Ahogyan hallgatta egyszer-kétszer még nekem is fel kellett horkannom azon, amit hallottam. Így ennyiből nem tudtam eldönteni, hogy a férfi ennyire ostoba, hogy ezt így nyíltan kimondja, miközben bizonyos körökben eléggé tudni, hogy vannak misztikus és természetfeletti létformák, vagy pedig zseniális, hogy így tagadja. Ha azonban tudatlan, akkor a régi jó kis sorozat a Mentalista alapján nem csodálkoznék azon, hogyha pár nap múlva ő, vagy a családja lenne halott valamelyik most emlegetett faj által. Aki kellően gonosz abból kinézem, hogy megtenné. Márpedig mindenhol a gonosszal voltunk körbevéve. Reméltem a legjobbakat neki és a családjának, azt hiszem, hogy szüksége lesz rá a közeljövőben.
Én pedig közben meg is érkeztem a klubhoz, ahol leparkoltam. Még elég sok időm volt, örültem, hogy időben sikerült megérkeznem és nem késtem el, akkor lehet, hogy elkerültem volna Dunne-t. A parkolás után kifizettem a parkoló díjat előre egészen éjfélig, ha tovább tartana, akkor még később rendezem a számlát, utána pedig a klubhoz mentem. Még a kocsiban is hallottam, hogy dübörög a zene, hát itt kinn még jobban hallatszott. Elég távoli és idegen hely volt, soha sem jártunk ilyem helyekre Jonnal; a felső tízezerség átka. Maximum pubokba ültünk be, de semmi több. A biztonsági őr szerencsére nem állított meg, akkor ez is olyan hely lehetett, hogy a lányokat beengedik és csak a férfiakat vizsgálják át.
Odabent egészen hangulatos helynek lehetett mondani mindezt, már a túl modern dolgokat valaki annak tartja. A háttérben levő zenét igyekeztem kizárni és mindig elcsodálkoztam azon, hogy mennyire nem tudnak az istenekhez képest bulizni a halandók. Egy pillanatra elmosolyodtam az otthoni, a régi életemben emlékeken, aztán visszarántott a valóságba a fájdalom, hogy Ingrid nincs velem és meg kell találnom. Egyelőre nem voltak sokan itt benn, de igyekeztem körbenézni, hátha megláthatom Dunne-t már itt. Amennyiben nem volt még itt, akkor feltételeztem, hogy gyakran járhat ide, így talán a csapos ismeri. Emiatt igyekeztem odajutni, ha pedig ott voltam, akkor meg is szólítom.
- Üdv! Megtudná mondani, hogy Gary Dunne-t merre találom? – kérdeztem.
Ha látom, hogy a pultos nem nagyon akar válaszolni valami miatt, akkor egy húszdollárost odacsúsztatok neki, hátha ettől megered a nyelve. Amennyiben igen és megmondja, hogy hol van, vagy még nincs itt, annak fényében teszek. Ha a férfi már itt van, akkor az útmutatás alapján megkeresem. Ha nincs, akkor rendelek egy narancslevet és várakozom.
Azonban, ha Dunne-t sikerült meglátnom magamtól is, mert már itt volt a bár részben, akkor a csapost kihagyom és egyenesen a férfihoz megyek oda és szólítom meg.
- Üdvözlöm Mr. Dunne, dr. Stephanie Miller vagyok, Martin Hicks küldött önhöz –mondtam.

felszerelés/egyebek:

Elfeledett Arcok - Feltámadás Wf5WnAN Elfeledett Arcok - Feltámadás Dp6D3Pl Elfeledett Arcok - Feltámadás V6EFKhI Elfeledett Arcok - Feltámadás GNasLCM Elfeledett Arcok - Feltámadás TL5zR2h Elfeledett Arcok - Feltámadás EaYapF5


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 09 Szept. 2019, 18:20-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elfeledett Arcok - Feltámadás Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14592
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 19
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Vienne on Vas. 08 Szept. 2019, 16:39

2020. Április 15. 21:32
Helyszín: Jersey City


Az esti forgalom hol sűrűbb, hol megritkul némileg és ki tudja használni a két kerékbe zárt lóerőket. Még így sem a maximummal száguld, visszafogja a sebességet korlátozó jelzés minden alkalommal, hogy ereje teljességében "veressen" a motorral. Ironikus a képi áthallás, nem?
Valaki rádudál, de ő nem foglalkozik vele, mert a következő kanyaron túl már a visszapillantóból sem látja az autóst. Halandók... - Mondhatná fejét ingatva meg, ha nem lenne az ő ideje is véges, épp csak hosszabbra nyújtott a természetfelettire vak emberekénél. Akárhogy is, ezt az állandó idegeskedést és saját farkuk kergetését (képletesn szólva, persze), amit végeztek sosem tudta igazán megérteni. Talán majd néhány száz év múlva rájön a titkára, mire jó ez a folytonos feszkózás, meg sirám, ha aztán nem tesznek ellene semmit.
Realizálva, hogy a lakása előtt érzett hívás iránya egyezik - ezidáig - úticéljával, még egy pirosba váltó lámpán is áthajt, nem kis riadalmat okozva ezzel a keresztezésben álló többi közlekedőnek. Baleset nem történik, arra azért ügyel, hogy feleslegesen ne keltsen feltűnést, habár kifejezetten hangzatosnak tetszett a szalagcím a fejében, mely szerint: Rókaszerű lény okozott balesetet a Hetedik sugárút kereszteződésénél ma tízóra tájt...

Viszonylag gyorsan elérte az éttermet, ahol fedőmunkáját vállalta, annak sötét ablakai láttán ugyanakkor önkéntelenül is megemelkedtek tarkóján a pihék, figyelmeztető jeleként annak, hogy valami itt bizony nem stimmel. Korán érkezett volna? De hát váltig állította az a szerencsétlen ember, hogy teltház van! Nem kerek a dolog sehogy sem, éppen ezért kellő körültekintéssel, pókerarca mögött feszült figyelemmel lép be az étterem sötét épületébe.
A főnöke türelmetlenül érkezik elébe, épp csak karon nem ragadja és rángatja beljebb. Ooookééé... csihadjál ember! - Mire megfogalmazódna benne, hogy esetleg valami természetfelettinek támadt kedve ekképpen szórakozni vele, már el is ájul a paprikás hangulatú étteremvezető, Hachirou pedig önkéntelenül is hátrál egy-másfél lépést tőle. Milyen jól teszi,az árnyakból előlépő illetőnek ugyanis a szeme sem áll jól.
Az átható vérszag jut el először hozzá, hisz az számára sem idegen. Szája önkéntelenül préselődik össze kissé, bosszúsan. - Már csak ez hiányzott a mai napra, de komolyan...! Felméri egyébként egészében is az alakot, mind a fizikai síkon, mind pedig a természetfeletti érzékelés adta lehetőségekkel.
- Akkor azt hiszem, ez a szerencsenapod! - Tárja el a kezeit látszólagos könnyedséggel, noha fejben azért korántsem a legnyugodtabb. - Milyen névre írhatom az autogramot? - Egyszer a nagy pofája miatt fogják felmosni vele a padlót, az kétségtelen, de mindenki másképp reagálja le a feszült helyzeteket, nem igaz? Ő ekképp igyekszik, vele némi információhoz jutni a szemközt állóról.  
A fazon kérdésére azért leolvad az ő képéről is a könnyednek szánt mosoly, vonásai komollyá válnak, mintha évtizedeket öregedne a kellemes vágású ázsiai arc, mit jelen alteregójaként visel.
- A magam isteneihez vagyok hűséges, - más kérdés, hogy Inari el van tűnve, mintha az évszázados bújócskaverseny győzelmére hajtana. Lehet, már nem létezik. Szublimált, reinkarnálódott, a farka se tudja, mivé lett... Akkor még bolondja is, nem csupán hűséges hozzá. - S ha azok a fényt követik, úgy ezen logika alapján mondhatjuk, hogy így van. - Von vállat.

Felszerelés & egyéb:

Felszerelés:
- Kisméretű svájci bicska és tolvajkulcs készlet.
- Okostelefon.
- Bankkártya, iratok és készpénz: 1000$
- Motor (HONDA CB1300)
- Az őrzött ereklye (feltöltetlen, eredeti alakjában látható nála)
Vienne
Vienne
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 5
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2019. Sep. 02.

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Suder on Hétf. 09 Szept. 2019, 22:11

2020. Április 15. - 21:21
Helyszín: valahol New Yorkban.

Megvannak ezek a hétköznapi tárgyak, amikbe most kapaszkodhat - a szemüveg az orrán, a pszichológus szemben... igen, tárgynak számít jelen szituációban: vasmacskának, tőkesúlynak, aminek már csak a puszta jelenléte segít, hogy biztosabban vesse meg magát a valóság talaján.
Egy pillanatra szökik csak összébb a szemöldöke, ahogy az álmatlanságát emlitik. Lehet egyszerre fogyott ki az elem, ahogy elhagyta a rendelőt? Nem hiszi, valahogy nem áll össze a kép. Már épp nyitná is a száját, de annyira nem erőszakos ember, hogy a becsatlakozó nővér szavaiba vágjon. Igy marad az enyhén szóra nyitott ajka, ahogy próbál az elhangzó információkra koncentrálni. Leütötték volna?
Bele is túrna a hajába, meglepetten. Hisz, ha valóban megtámadták, akármennyire is tompa volt az ütés, ahhoz, hogy elveszítse miatta az eszméletét olyan erő kellett, hogy annak nyoma, vagy legalábbis érzete maradna.
Kérdés... hogy ne lenne kérdése.
- Várjunk... akkor most megvertek és kiraboltak, vagy csak elájultam..? A biztosítóm ugyanis nem minden esetben fedezi, az ellátást.
Nagy közönségkedvenc lesz itt nemsokára. Izraeli... vagy legalábbis könyvelő vér biztos csörgedezik az ereiben, annyira valós problémákra képes fókuszálni ebben a remek amerikai egészségügyi rendszerben.
- Hozzájárulni egyébként is ír... - elbicsaklik a hangja. Kívülről betudható olyasminek, mint mikor kicsit bereked valaki - hiszen rég ivott, száraz a szája. Valójában azonban a két nőről elcsúszó fókusza engedhet arra következtetni, hogy más is van a dologban.

A felerősödő hang, ami az érzékelése peremén jelenik meg. Először felkelti az érdeklődését, mármár tűnődve regisztrálja, hogy ha nem is érti a ritmusos lingót konkrétabb és egyedibb annál, mint amit olykor az álmaiban kreál az ember - kamuspanyol, kamuhéber, két három szóval és hangzással imitálva az idegenség tényét. Az idilli amatőr nyelvészeti szakkör azután válik kellemetlenné, ahogy a kántálás hangereje növekszik. A két nőre néz - vajon ők hallják? ... elég ez a felmerülő gondolat, hogy elveszitsen pár másodpercet, ami alatt úgy érzi, a dobhártyája mindjárt eldurran, mint egy rugalmatlan lufi. Ösztönösem tapasztja rá a tenyereit a fülkagylójára - de nem úgy tűnik, hogy bármilyen gázaz zudna szabni az erősödő hangnak. Nem kivülről jön... kedve lenne beszállni mellé, de csak egy halk elkeseredett, szánalmas nyöszörgés, amit képes produkálni, mielőtt az egésznek vége

Amikor újra kinyitja a szemét, elsősorban arra kiváncsi mennyi idő telhetett el, és vannak-e mág körülötte... de mindez mintegy mellékessé is válik azonnal, ahogy a fizika feloldja a kórterem határait. Döbbenettel szegeződik legalább egy percre még az ágyához. A légzése szapora - nem tudja levenni a tekintetét a jelenségről... pedig csak össze kellene verni a cipellős sarkait, és hazahúzni ebből a káoszos Kansasból, kedves gender-fluid Dorothy.
De úgyse lesz ilyen egyszerű... Ha nincs társasága, viszont tényleg fel fog állni, és el kívánja hagyni ezt az idegen terepet.


Felszerelés, képességek:

Felszerelés (Ember):
• Spyderco katonai kés  jó utp kábelt vágni.
• Okostelefon, tablet, laptop
• Bankkártya, iratok, készpénz: 1000$
• Egy nyolc éves Hodna Accord

Képességei (Wengidó):
Vadász: Képes nyersen is megenni, és megemészteni a húst
Természetfeletti érzék: Képes misztikus energiákat fogni, érzékelni, tudja azokat követni is.
Vadállat: Két és fél méteres, vadászatra termett ragadozó, ennek minden velejárójával. Inas, de erős, karmokban végződő végtagok, tépőfogakkal sorolt állkapocs. Elrettentő és erős.
Emberi tudat: Bobby intelligenciájából birtokol ő is. Bár alapvetően ösztönösen cselekszik, de tanulásra-, stratégiát alkotni képes.
Növekvő éhség: Sosem lakik jól – minél több húst eszik, annál nagyobb testet kell táplálnia. Alakja, ereje egyenesen arányosan nő az elfogyasztott élő hússal. (visszaváltozáskor ez elveszik)
Fagyos szél: Ithaqua sarjaként képes metsző sarkvidéki hideget teremteni maga körül. A hideg egyébként őt nem befolyásolja.
Erős csontok: Bár felszíni sérüléseket szerezhet, azok könnyen regenerálódnak, nehezebb, nagyobb erőkifejtés rajta fizikailag sebezni és mozgásképtelenné tenni.
Nyomtalan: Otthonosan, puhán mozog az árnyak között akár nappal is. Tereptől függetlenül alig észlelhető, jól tájékozódik.
Hátrány:
• Más misztikus/természetfeletti lények érezhetik származását. Mindezt a képzett Okkultisták is képesek megérezni.
• Megidézhető/hívható feladatra fogható (amennyiben ehet) megfelelő idézővarázslattal.
Suder
Suder
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 3
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2019. Sep. 02.

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Levi Aschenwald on Hétf. 09 Szept. 2019, 22:33

2020. Április 15. 21:25
Helyszín: New York -  Metropolitan Művészeti Múzeum


Mint aki rövid fuldoklás után ismét kap levegőt, úgy sóhajt fel a túlvilágis feloldozásra. A töbi Isten követője és vallásának hírnöke kevéssé mondhatja el magáról, hogy imái rendszerint meghallgattatnak, ám a nő a Fáraó híveként ezek közé a szerencsés (mások szerint átkozott) kiválasztottak közé tartozott. Csak egyszer néz alaposabban körbe szabad szemmel a környéken, de nem akarja húzni az időt ezzel túlzottan. Miután nem lát semmita gázra tapos, és kigördül kényszerű parkolóhelyéről, ahova csak sietve félreállt korábban.
A múzeum épülete így zárás után sokkal elhagyatottabbnak és jelentéktelenebbnek tűnt, mint nappal, mikor turisták sokasága vette körbe, sorok kígyóztak a bejáratok előtt és a soknyelvű embermassza zajából csak néha lehetett kiszűrni egy-egy alkotó nevét. Most semmi ilyesmiről nem volt szó, mégis úgy érezte, mintha tumultus venné körbe a helyet - nem emberek, hanem zavarodott mágikus energia tömege.
Kiszúrva a mágikus zárat, egy pillanatra megállt, mielőtt bármiről is döntött volna. Szokatlanul nyilvánvaló és szokatlanul hozzáértő védelem volt ez, amelynek háttere némi aggályt ébresztett benne - de nem gátolta vagy hátráltatta abbéli szándékaiban, hogy teljesítse a rá váró feladatot. Mindössze... óvatossá tette. Ez a zár olyan mágiából állt, amelynek egy része komolyabb és mélyebb hozzáértést igényelt a természetfeletti mágiák területén. R'lyehian rúnák! Ritka, messze áll a másodrangú munkától, s legalább olyan művészeti értéke van az okkultizmus világában, mint bármelyik darabnak odabenn a múzeum kiállítótermeiben. Sőt..
Mikor korábban fohászkodott urához, akkor is rúnák izzottak fel a falak mentén, melyeket halandó szem aligha láthatott - így hát ő sem ehhez a fajta érzékeléshez fordult, mikor figyelmesen körbekémlelte az ajtó körüli területet. Felmérte magát a bejáratot és az őt körülvevő tér egyéb más szegmeinseit is, kapaszkodót keresve.
Háron rúna, három rúnára lesz szüksége mindössze ahhoz, hogy kinyissa a zárat, azonban ehhez "meg kell találnia a kulcsot a lábtörlő alatt".
Felszereléslista:

- Obszidián tőr (anyaga miatt okkult áldozat bemutatására alkalmas, formája viszont diszkrétebb, nem hivalkodó kialakítású)
- Minőségi okostelefon + töltőkábel és külső akkumulátor
- Bankkártya; készpénz: 1000$
- Bérelt autó, egyszerű, szintén nem hivalkodó középkategóriás
- Iratok, melyek igazolják, hogy ő a 22 éves, félig egyiptomi származású cserediák, Chesna Carol Wight
- Pásztorbot alakú medalion (az a rövidebb fajta, amely a hagyományos fáraóábrázolásokon látni)
- Észak-Amerika térkép prospectus
- Színes vászon oldaltáska, ami mostanság az egyetemista, bölcsész lányok körében divatos.
- Átlagos női neszeszer apró kiegészítőkkel: rúzs, csipesz (kisebb és hosszabb is), kis üvegcsés parfüm
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 32
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 28
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Traya on Kedd 10 Szept. 2019, 19:38

2020. Április 15. 21:56
Helyszín: New York, D.A.S Szentély - klub
Résztvevő: dr.Stephani Miller

dr.Stephany Miller amint körbenézett a klubhelyiségben láthatta, hogy vagy nincs még itt az a személy akivel beszélhetne információ szerzés ügyben, vagy el az épületen belül máshol tartózkodik. Bizonyos tekintetekben hírességnek számít, és lehet azért tartózkodik vip részlegen, vagy más klub részlegén.
Steph a csapostól kérdezte merre találja a férfit, de csak egy húsz dolláros kíséretében volt hajlandó elmondani neki, hogy a vip részlegen tartózkodik. Ami a csapost elmondása szerint az emeleten található a zöld függönyös rész mögött, amit kér biztonsági őr véd, nem lehet eltéveszteni, és Steph könnyen meg is találta. A dübörgő zene egyre inkább elviselhetőbbre csökkent, ahogy a fenti részre érkezett, oda valamiért másképp terjedt a decibel.
Valószínűleg már várta őt a férfi, attól függetlenül hogy nem egy találkozó volt megbeszélve, hanem, hogy általában a hét ezen a napján mikor tartózkodott ezen a helyen, és többnyire itt sem a szórakozás miatt. A munkája mindenhová követi, de ő olyan ember aki szereti megválogatni a tárgyalások helyszíneit, ha mással nem legalább ezzel színesítse be a mindennapjait.
A biztonsági őrök nem is próbálták megállítani Steph-et, sőt arrébb álltak, hogy könnyedén beléphessen az átláthatatlan függönyön túli vip részlegbe. S mikor a függönyt elhúzta. Olyat élt át amit már rég, mintha a realitás egy függönyét húzta volna el a kezével, és a keletkezett résem óhatatlanul bekukucskált. Egy ősi helyet látott, ahol ismeretlen rúnákkal ellátott hatalmas trónon, egy hatalmas, fura lény ült, mozdulatlanul, mintha ő is szobor lenne. Teste hó fehér volt, helyenként vörös beütésekkel, a kidülledő erei pedig szürkék, a sovány testét különféle tetoválásos díszítették, karjai díszes fém pántot hordott. A mellkasába vájt kettő keres fém fogantyún három lánc volt felfűzve, mintha ez az abszurd egyveleg valami királyi dísz lenne. Hasán több öv tartózkodott, ami egy vörös, hosszú lepelt terített egyik lábára, és a két lába közé. Maga a lény a látottak alapján nem rendelkezett szemmel, vagy bármiféle érzelemmel. A teste ugyan humanoid volt, de mégis más mint amit Steph valaha látott.

Elfeledett Arcok - Feltámadás 2345210

Rengetek emléke volt, és Isteni vérrel rendelkezett, mégis a látottak, vagy a rá ható bélyegző mágia olyat váltottak ki belőle ami váratlanabb volt mint a jelenség: félelem. Ami arra késztette, hogy becsukja a szemét, és amikor kinyitotta az ismert valóság megszokott világában találta magát. Ugyan már nem látta a lényt, de érezte, hogy az elméje egy bizonyos szegletébe égett bele a látottak, és legközelebb lehet hogy ő fog leskelődni Steph után, lehet akkor mikor nem számít rá.

A vip részleg nem volt valami nagy, de azért voltak ott jó páran. Négy nagynak mondható asztal, székek helyet széles fotelsor volt lerakva, minden asztalhoz kitett fotelsor televolt, egy férfi egy tucat nővel, vagy fele-fele arányban férfiak, és nők voltak, és beszélgettek. Itt normális fényt is lehetett kérni a klubban uralkodó kék és lila helyett. Steph emlékezett rá hogyan nézett ki Mr. Dunne, a négy asztal közül neki a legszélsőhöz kellett mennie. Ott pedig egy oldalt lenyírt hajó férfi ült egyedül, régies, ámbár még mindig divatosnak számított elegáns ruhában. Fehér inget viselt, azon pedig egy fekete mellényt, aminek egyik gombjáról egy aranylánc  indult a mellény bal oldalsó zsebébe, amiben egy zsebóra lehetett. Fekete nadrágot hordott, és díszes cipőt. A kezeit összekulcsolva a keresztbe tett lábának a tövéhez tette, és tekintete a messziségbe révedt. Ugyan a karjával takarja, de egy lőfegyver pihen az azt tartó bőrtokban, amit a vállai tartanak.

Elfeledett Arcok - Feltámadás Sensor10

Ismert volt, hogy sok tehetős férfi a régi koroknak megfelelő ruhákban mutatkoztak, ugyan a modern öltözékek is elterjedtek amik az olyasfajta éjszakai klubbok helyszínein lehet a leginkább látni, de nem szorította ki az 1895-1946 as évekbeli divatot, de az olyan ruhák minőséget követelnek, ezért érthető módon csak a gazdagok tehetik meg maguknak, hogy a régi korok igazi divatja szerint öltöznek. Általában olyan ruhákat viselő emberek nem mászkálnak az utcán, mert azonnal célpontjává válna a helyi söpredék számára.
Steph köszöntötte a férfit, mire ő nyugodtan, és türelmesen felé fordította a tekintetét, testhelyzetét nem változtatta meg közben, és utána sem.
- Részemről a szerencse Miss Stephanie Miller, kérem foglaljon helyet, úgy hiszem van miről beszélnünk - köszöntötte mély, férfias hangon, amiben egy kis örömteli csengést is lehetett hallani, de arca nem árulkodott róla.
- Úgy gondolom rátérek a lényegre, ismerem az ügyét, Martin Hicks már mesélt róla - folytatta ugyan azzal a stílussal mint korábban.
- Információval tudott szolgálni az elrabolt lányát illetően, de mint tudja, mindennek megvan az ára. Az ára pedig a Brooklyn Múzeumban tartott Skandináv 7. századi arany övcsat, képem is van róla - mondta színtelenül, és az asztalra dobta a tárgyról készült képet.

Elfeledett Arcok - Feltámadás Pendan10

- Kérem nézze meg alaposan, Ön ott dolgozott egy darabig, és ha jól tudom pont akkor került abba a múzeumba a tárgy, és ön elég sokat segédkezett a tárgy kategorizálásban, tárolásában, és a helyének kialakításában - folytatta.
- Összességében megbecsült dolgozó szerepét töltötte be, számomra csak arra van szükség, hogy minden fontos adatott adjon át nekem arról miként lehet a múzeumba jutni bármiféle gond nélkül, és miként lehet könnyedén ellopni az említett tárgyat.
- Ha hajlandó velem megosztani mindezt akkor ahogy megegyeztünk elmondom önnek  az ügyét fellendíthető információkat - ajánlotta egy apró mosollyal az arcán.


Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas12


2020. Április 15. 21:38
Helyszín: Jersey City
Résztvevő: Konishi, Hachirou

A Kitsune pár másodperces vizsgálódás után megérezte, hogy ki is ő. Akitől minden Kitsunet távol akartak tartani, ő aki a rémálmokat, és káoszt hozza el oda ahová akarja, és az érzelem éhínségét csak a sikolyok, és az okozott fájdalmak csillapíthatják, egy olyan játékban amit csak ő nyerhet meg, mert számára minden egy játék: Nogitsune, a fekete rókadémon.
Hachirou úgy tudja, hogy hétszáz éve börtönbe zárták, amiből képtelenség megszökni, mégis akkor hogyan lehet szabadon? A feltett költői kérdés, amire természetesen csak Nogitsune tudja a választ.
Kitsune válaszaira elkomolyodott a férfi, és inkább látszott dühösnek mintsem jókedvűnek.


Elfeledett Arcok - Feltámadás Nogicu10

- Tudod jól kivagyok, ne tettesd tovább, sok kitsune eltűnt ezekben az időkben, és a magad Isteneid is velük távoztak - nevette gonosz kacajjal, de az elhangzott válaszokat halva mégsem kívánta jobb modorra tanítani Hachirou-t.
- Az eltűnt Istenekhez továbbra is hűséges vagy, ahelyett, hogy önmagad lennél, érzem, hogy fiatal vagy, és alig van valamicske kis erőd, de tudok egy utat amivel hamar behozhatod a lemaradást, és olyan erős lehetsz mint én - vicsorogtak a szavakat, mintha a hatalom megrészegíteni, és maga a kapzsiság alig engedné, hogy kimondja e szavakat. Vajon akkor miért akarja mindezt a Nogitsune, mihez kell erő, és ki adja?
- Csatlakozz hozzá, játssz velem, és megmutatjuk e városnak milyen az igazi félelem és rettegés, jöjj, és emelkedj fel az emberek gyengeségein mint A Kitsune - ajánlotta negédesen, Hachirou felé kinyújtott kézzel.
Kitsunet az utca fénye világítja meg, míg a Nogitsunet a sötét étterem árnyékai takarják el, és csak a kinyújtott kezét világítja meg a fény. A fekete kabátszerűségből előbújó kezén a bőr olyan fehér volt mint a rizsgombócok, körmei pedig feketén díszelegtek az ujjain.
Hachirou érezhette, hogy nem várakoztathatja meg a válaszával.
Ha az erejét akarja felmérni akkor láthatja a Nogitsune kilenc farkának a körvonalait, az ereje pedig ahhoz mérten volt nagy.


Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas12


2020. Április 15. --:--
Helyszín: valahol New Yorkban.
Résztvevő: Robert Noonan

A hívás abbamaradt, a falak hullámzanak, mintha az ismert realitás megadta volna magát valami nagyobb hatalomnak. Robert érzékelhette, hogy nincs mellette senki, ha voltak is, nem hallotta a válaszukat a kérdésére. Ha meg szeretné nézni mennyi idő telt el a furcsa jelenség óta, és ha a karján lévő órára néz csak egy karikát lát, pálcikák nélkül, ugyan ez a jelenség mutatkozik meg amikor a kórház falán lévő órát keresi, és figyeli meg. Folytatóul ami azonnal érzékelhető volt, hogy a kórház folyosója korom sötét lett. Egyedül a szobájából jött fény, és az is néha villogva jelezte, hogy nem működik teljes erővel. Mindezek után fülsiketítő csönd lett úrrá az kórházban, ahol folyamatosan történt valami. Ha el akarja hagyni a szobáját, és ha megközelíti a sötétséget akkor egy rövid zúgó hang után egy megváltozott belsejű kórházban találta magát. A falak sárgállottak, és a neonlámpák többsége villódzva működött. A Kórház kijárata, és bejárata nem volt kinyitható állapotban, ha odafut és ki akarna menni. A kórházban csak ő volt egyedül, vagy ha volt más is, akkor egy pisszenést sem lehetett hallani tőle. Ha úgy dönt körülnéz a kórházba, akkor a villódzó lámpák elaludnak érkezésére, és csak a folyosóra nyíló szobákból árad kifelé  valamicske fény. Minél beljebb megy a kórház belsejébe annál sötétebb lesz. A falak nem hullámoztak, és a feje sem fájt már.
Ha a kórház felénél jár akkor rémképeket lát, és annak hangjait hallja a folyosóra nyíló betegszobákból. A rémképek másodperc villanásáig láthatók, és minél többet lát belőlük annál inkább feltudja ismerni a látott alakot, aki vérengzése közben lemészárolja és felfalja a kórházban jelenlévőket, az álmában látott fura szerzet volt az.
Ha mégsem ment a kórház belsejébe, akkor is egy idő múlva az említett események hangját kezdi el hallani.
Az elején Robert úgy dönt, hogy nem nézi meg mi van a sötétben, hanem a beteg ágyán vár. Akkor a villódzó izzó egy idő után kiég, és a sötétség mélyéről hallja az ordításokat, sikításokat, a bőr recsegését, a csontok roppanását, és törését, a húsdarabok leszakadását a csontokról, és egyéb borzalmas, és groteszk hangokat, és halálhörgéseket,s mikor több perc, és megszámlálhatatlan hosszú idő eltelte után felé kezd szaladni a sötétség messziségéből egy ismerős, vérben úszó alak, aki nekifutásból rátámad, az volt akit az álmában látott.
A letámadást után megfordult vele a világ és egy másfajta kórházban, és annak folyosóján találja magát. Ahol átéli ugyanazt amit a sötétben, de most már felvillanó rémes, és undorítóan véres, és kegyetlen rémképek kíséretében. Amit tovább színezet, hogy amikor pislogott, vagy becsukta a szemét, minden pillanatban változott a a kórház környezete, egyik pillanatban mocskos volt, máskor tiszta, és fehér színű, de ami gyakorta látott az a falakat absztrakt módon beszínező ráfröccsent vér. A létesítmény bejárata, és kijárata zárva volt, képtelenség volt kinyitni.

Bárhogyan is dönt, minél jobban ellenkezik, befogja a fülét, becsukja a szemét, és ezekhez hasonló ellenállásokat mutat a látott és hallott dolgok egyre intenzívebbekké válik, amíg el nem fogadja, hogy valami mutatni akar neki valamit.
Ha erre rájön, és nem harcol tovább akkor a kopottas kórház mennyezete darabokban szétesik és úgy távozik fölfelé a messziségbe spirál alakban mintha egy tornádó szívta volna el.
A jelenség káprázatos lehetett, és nem csoda ha rá figyel, és nem arra, hogy hirtelen saját maga áll maga előtt, ami pedig ijesztő jelenség lehet, ami kinyújtott jobb kezével Robert felé emeli, kinyújtott ujjakkal, üres tenyérrel, azt akarja fogja meg a kezét, vagy lehet valamit kér tőle.
Mindezek után újfent a síri csönd uralkodott a kórház falai között.


Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas12


2020. Április 15. 21:31
Helyszín: New York -  Metropolitan Művészeti Múzeum
Résztvevő: Nephthys El Rashid (Chesna Carol Wight)

A zavaros mágia erezetek rezegtek a realitásban. Nephthys amint megvizsgálta a Múzeum hátsó bejáratát akkor semmi fizikai útmutatást nem talált, de ha követte az energiákat, akkor az egyik határozottan a múzeum mögötti parkba mélyébe invitálta a sokat látott hírvivőt. A száll ami az park mélyébe vezeti hozzá van kapcsolva az ajtót lezáró pecséthez.

Ha az okkultista nő leköveti a számára látható ley mágikus vonalat, akkor a parkban található Turtle Pond tó mélyébe vezeti. Ruhástul vagy ruha nélkül de belemegy a vízbe, akkor annak a fenekén találhat egy kicsiny szobrot. Amit ha felhoz a felszínre, és kiteszi a holdfénybe akkor láthatja, hogy hozzá van kapcsolva az egyik Rúna pecsét.
Ha az okkultista tudományának köszönhető módon átvizsgálja a tárgyat akkor elméjében megjelenik a szükséges rúna.

Viszont ha inkább összetöri a tárgyat, akkor a belsejébe rejtett energia felveszi a szükséges rúnát, és beleégeti magát a három rúnát körülölelő kőr egyikébe.
Bárhogyan is dönt, az energiák visszavezetik a kiinduló helyre, ahol továbbra is kaotikusan kavarogtak és rezegtek a mágikus energiák szálai. Ha az okkultista szemével próbálja megint megtalálni a szükséges útvonalat, akkor rájön, hogy most valami más módszert kell alkalmaznia.Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas122020. Április 15. 22:51
Helyszín: New York felé.
Résztvevő: F'ah Lil

Lil hosszas várás, és hallgatózás után végül úgy döntött folytatja az útját az természetfeletti hívásra, és kitárta a szárnyait, és egy erős lendület kíséretében felröppent a magasba, és  elkapva egy légáramlatot szélsebesen repült tovább a hívás felé. Ám fogalma sem volt merre halad, vagy egyáltalán okos dolog e pont oda menni ahol rengetegen élnek, New Yorkba. Ahol nem olyan könnyű elrejtőzni mint gondolná, főleg napközben.
Ugyan sokat olvasott, és ezáltal eléggé tájékozott lény volt Lil, de bőven akadtak hibák amikkel nem volt tisztában, és csak akkor szembesül velük ha a hibái áldozatává válik. Nem volt benne biztos, hogy nem a Molyember kultisták hívják e, de ahogy őket ismerik, a gyenge, fél emberi formájával nem sokat tudnak kezdeni, ahogy ő sem. Aki inkább lenne ember mint szörnyeteg, aki egy olyan lénytől származik aki nem e világról való.

Az utcákon túl nagy a csönd, egyre kevesebb járó kellőt látni éjszaka az utcákon, mintha mindenki gyorsan haza sietett volna. Vagy éreznék a vihar előtti csöndet.
Az-az áldott férfi aki az utcákat rótta megérkezett Harrison, New York templomába, ahol összegyűltek azok a Rendtagok, akik még fennmaradtak, és szolgálják az egy igaz Istent, a legfelsőbb teremtőt. Heten voltak, mindegyikük a saját Rendjüket képviselték.

_________________
"All eyes shall be opened..."
Elfeledett Arcok - Feltámadás Aa2f2210
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 32
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 12 Szept. 2019, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Elfeledett arcok; Feltámadás
dr. Stephanie Miller
Írónő, múzeuológus, wicca, Áz reinkarnáció


Játékostárs(ak) neve: @Traya

Elfeledett Arcok - Feltámadás 5ud2NdQ

Idő: 2020. Április 15.; 21:50
Helyszín: Steph és Jon lakása, Manhattan, New York
Cél / Feladat: Megtalálni Ingridet
Többiek: -
egyéb információk:
Éppen nincs


Egyelőre nem láttam a férfit, így szerencse volt, hogy készültem arra, hogy némi „borravalót” is adjak a csaposnak, mert anélkül tényleg nem nagyon volt hajlandó beszélni. De legalább megtudtam, hogy a VIP részlegen van, ami annyira nem is volt meglepő. Amikor elmondta, hogy hogyan találok oda megköszöntem, majd elindultam az útmutatás irányába. ahogyan felértem itt bizonyára már volt hangszigetelés, mert végre nem dübörgött a zene, hanem tűrhető hangszínben volt. A biztonsági őrök ide is beengedtek, amit kicsit furcsáltam, hacsak nem mondták el, hogy jövök. Bár nem tudom, hogy mennyire pontosan mondta meg Hicks Dunne-nek, hogy én jövök, vagy éppen nem jövök. Ismert személy voltam, így név alapján a magunk fajták megismerhettek, de egy sima biztonsági őrtől nem feltétlen várja el az ember ezt, csak ha pontos személyleírást adnak, vagy képet. Alacsony, szőke, kék szemű és tüzes, ha nem kapja meg, amit akar. Ez elég pontos lett volna rólam…
Ahogyan beléphettem a szekcióba olyan dolog fogadott, amire nem voltam felkészülve, ezen a síkon, a halandók síkján bizonyosan nem. Rúnák, egy ősi hely, ami talán még nálam is ősibb volt, ösztönösen támadó állást vettem fel, a régi valkűr képzés nem veszett ki belőlem, ha kellett, akkor többféleképpen megtudtam magam védeni még úgyis, hogy most csak halandó voltam. A lényhez hasonlót nem láttam korábban, fenséges volt és rémisztő egyszerre. Talán a jelenlegi halandó mivoltom tette, hogy félelmet éreztem a lény miatt. A rúnákat nem ismertem meg, de igyekeztem megjegyezni, hogy később majd utána nézhessek. Ahogyan lecsuktam a szemem pár pillanatra és kinyitottam azt már eltűnt, ahogyan a helység és a trón is, ahol volt, csak a valóság maradt. Nem tudtam, hogy figyelmeztetés volt-e, vagy segítség, vagy éppen ő az, aki miatt Ingridet elvitték. Legyen bármelyik is, hiába féltem egy kicsit és hiába lehet, hogy ő fog utánam leselkedni nem hátrálok meg. ahhoz túlságosan is makacs voltam, hogy megtegyem. Nem, amíg a lányom nem lesz nálam! Ironikus módon nem a makacsság istennője voltam, Jon viccelt ezzel mindig életünkben, de az előzőben Einar-ként is megtette, hogy nyugodtan lehettem volna az tűz, a káosz és a cselszövés istennője helyett.
A VIP rész nem volt túl nagy, de láttam már a férfit korábban, így megismertem, meglehetősen hasonlított külsőre az egyik természetfelettiekről szóló sorozat főszereplőjére. Még én is néztem annak idején az Odaátot, tele volt ostobaságokkal, de attól még szórakoztató volt. ahogyan haladtam felmértem a férfit, a ruházatát, viselkedését. Eléggé távolinak tűnt, a ruházatával a távolba meredő tekintetével, mintha ő sem ebbe a korba lett volna való, akárcsak én. A bemutatkozás után egy aprónyit elmosolyodtam.
- Mrs. Miller – javítottam ki, hogy pontosak legyünk. - És köszönöm!
Mondtam, amikor hellyel kínált és így is tettem, odahúztam az egyik széket és leültem rá. Szinte ösztönösen hasonlóan merev és nem ebbe a korba való helyzetet vettem fel, részben azért is, mert feszült voltam, részben, mert a férfi is így tett. Nem hagytam, hogy kétségbeesésem, vagy bármi ilyen látszódjék, inkább tűnhettem a merev, nemesi tartással valami szoborhercegnőnek, vagy hasonlónak. De ez régi rangomból kifolyólag nem is állt volna messze a valóságtól. A szavait nem szakítottam félbe, amikor belekezdett, csak biccentettem, hogy megfelel az, hogy máris belekezdünk az egészbe, mint úgy arra is, hogy Hicks valóban mesélt róla. Azt nem tagadhattam, hogy a férfi meglepett azzal, amit akar. Valamiért arra vártam, hogy vért akar majd, vagy effélét, erre egy viking leletet. Csak egy pillanat kellett a képre, hogy tudjam, hogy melyik tárgyról van szó és Dunne nem tévedett, valóban közöm volt hozzá. Igyekeztem közben felidézni, hogy mi jut eszembe a tárgyról, de egyébként azonkívül, hogy úgy intézem, hogy ne derülhessen ki az, hogy nekem volt közöm hozzá, amit annyira nem tartotta megoldhatatlannak nem volt különösebben gondom vele. Thorhalla-ként ennél nagyobb mocsokságokat is csináltam, ez pedig nem volt több, mint egy délutáni csínytevés a régi repertoáromból. Igaz azóta változtam, az életet már jobban értékeltem…
- Egy kitételem van hozzá. Úgy intézik, hogy senkinek sem esik baja. Ha igen, akkor gondoskodom róla, hogy börtönben végezzék úgyis, hogyha ezáltal én is oda kerülök – mondtam.
Itt mélyen a szemébe néztem, hogy komolyan gondoltam, majd pár pillanattal később folytattam.
- Ha így is megfelel önnek, akkor megegyezetünk – tettem még hozzá.

felszerelés/egyebek:

Elfeledett Arcok - Feltámadás Wf5WnAN Elfeledett Arcok - Feltámadás Dp6D3Pl Elfeledett Arcok - Feltámadás V6EFKhI Elfeledett Arcok - Feltámadás GNasLCM Elfeledett Arcok - Feltámadás TL5zR2h Elfeledett Arcok - Feltámadás EaYapF5

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Elfeledett Arcok - Feltámadás Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14592
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 19
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

http://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir http://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Vienne on Szomb. 14 Szept. 2019, 08:54

2020. Április 15. 21:38
Helyszín: Jersey City


A másik személyének felismerésével együtt járó konstans "miafasz" érzés mellett pechére éppen annyi veszélyérzet szorult belé, mint a legtöbb kamaszba, hiszen hiába múlt el háromszáz esztendős, fajtájában jócskán nyikhajnak számított, az előtte álló, közel ezer éves veszedelemmel szemben meg aztán kiváltképp. Lehet, csókolomot kellett volna köszönnie...? Azt hiszem, ezen már nem fog szépíteni, de érezhetően visszább vesz a könnyelmű mosolyból képén, mikor a nogitsune arca elkomorul. Talán még tartása is feszesebbé, óvatosabbá válik a közelében könnyelműnek tetsző szavai ellenére. - Résen van, az biztos.
- Hát... én nem. - Tárta el kissé karjait arra, hogy sokan eltűntek volna. A kitartó szolgálatkészség mellett azért belőle sem hiányzott a rókalelkűek bizonyos fokú önzése, nem különb a fajtámnál szemernyit se, még ha iménti, nagyképűen kijelentett mondata arra is engedne következtetni, hogy így vélekedik a világról.
Nem is tervez eltűnni egyébként, s már épp kibökné, hogy ugyan, miért érdekli ez ennyire a szemközti természetfelettit, talán... - Bejönne a tippje, ami azt illeti. Egybecseng mindazzal, amit hall és amivel hirtelen nem is igazán tud mit kezdeni. A lénye egy része nagyon is tisztában van vele, hogy minden racionalitást nélkülöz egy olyan illető által kijelölt ösvényt követni, aki évtizedek óta eltűnt, ugyanakkor ennek a helyzetnek teljes szabadságát sem veszítené el. Nem igazán meggyőző eddig a nogitsune propagandája, azt illeti. Az agyára húzódott a bezártság minden nyavajája, az biztos.
A feléje nyújtott kézre tekintett le, majd vissza fel a lényre, annak sötétbe burkolózó vonásaira.
- Legyen. Veled tartok, DE - Emelte fel mutatóujját finom mozdulattal. Az nem is volt kérdéses számára, hogy érdekli e a másik személye, ereje, a társasága, hiszen lássuk be, ez eléggé egyszer-az-életben helyzet, ami fajtájukat illeti, ráadásul a nogitsune mázlija, de tényleg nem sokan maradtak ma már és az útmutató istenség is lelépett. Így tulajdonképpen nincs, ki nagyon maradásra bírná itt. De... De! - az én döntésem, hogy mihez kezdek a saját képességeimmel. - Akarja a fene lerombolni a várost, (van ezer másik, mi jobban megérdemelné). Ha ebbe belemegy a másik, meglehet, még a kezére is ráfog az öregnek.

Felszerelés & egyéb:
Felszerelés:
- Kisméretű svájci bicska és tolvajkulcs készlet.
- Okostelefon.
- Bankkártya, iratok és készpénz: 1000$
- Motor (HONDA CB1300)
- Az őrzött ereklye (feltöltetlen, eredeti alakjában látható nála)
Vienne
Vienne
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 5
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2019. Sep. 02.

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Levi Aschenwald on Hétf. 16 Szept. 2019, 20:03

2020. Április 15. 21:31
Helyszín: New York -  Metropolitan Művészeti Múzeum
Résztvevő: Nephthys El Rashid (Chesna Carol Wight)

Érezte ő, hogy a szál, amit követ bizonytalan és esetleges, habát az első rúna felkutatása lefoglalta a figyelmét, addig nem volt alkalma aggódni, mi lesz a következő kettővel. Csak az első legyen meg, onnantól kezdve már lesz mihez viszonyítania. A fiatalnak látszó nő alakja beleveszett a sötétbe, csak telefonjának fénye és a gyér utcai világítás adott némi támpontot a közlekedéshez, utóbbi egyre kevésbé, ahogy beljebb haladt. Mindenféle habozás vagy szégyenérzet nélkül szabadul meg a ruhájától, hogy alámerüljönz éjszakában feketének tetsző vízben. Ahogy karjaival és lábaival hajtja magát, a néma, felszín alatti csendben csakis természetfeletti érzékére tud támaszkodni, lényegében vakon követi az "útmutatást", mire végül ujjai egy szilárd alakzatot tapintanak ki. Kezébe fogja és visszaúszik vele a partra. Nincs ideje megszárítkozni, az esti hűvösben épp csak annyi időt nyer erre, míg megvizsgálja a szobrot a hold és telefonjának fényében.
A szobot összetörése mellett dönt, valahogy logikusabbnak tűnik ténylegesen, fizikailag felszabadítani az energiát. Visszaölti magára az öltözékét és visszaindul. Ezzel még közel sem végzett, hátra van kettő. Van egy rúnája. Arra már talán valahogy jobban rá tud hangolódni, magának a védővadázslatnak a regzésére és jellegére, amelynek egy része immár a kezében van. Ujját óvatosan, épp csak leheletfinoman az egyik üres szélső körhöz érinti, hátha a fizikai érintés triggerel valamiféle hatást.


Felszereléslista:

- Obszidián tőr (anyaga miatt okkult áldozat bemutatására alkalmas, formája viszont diszkrétebb, nem hivalkodó kialakítású)
- Minőségi okostelefon + töltőkábel és külső akkumulátor
- Bankkártya; készpénz: 1000$
- Bérelt autó, egyszerű, szintén nem hivalkodó középkategóriás
- Iratok, melyek igazolják, hogy ő a 22 éves, félig egyiptomi származású cserediák, Chesna Carol Wight
- Pásztorbot alakú medalion (az a rövidebb fajta, amely a hagyományos fáraóábrázolásokon látni)
- Észak-Amerika térkép prospectus
- Színes vászon oldaltáska, ami mostanság az egyetemista, bölcsész lányok körében divatos.
- Átlagos női neszeszer apró kiegészítőkkel: rúzs, csipesz (kisebb és hosszabb is), kis üvegcsés parfüm
Levi Aschenwald
Levi Aschenwald
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 32
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 28
Join date : 2019. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Levi Aschenwald
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Traya on Szer. 18 Szept. 2019, 09:07

2020. Április 15. 22:01
Helyszín: New York, D.A.S Szentély - klub
Résztvevő: dr.Stephani Miller

Steph jól látta a dolgokat, Dunne nem volt mondható olyan embernek mint a korosztálya, valami misztikus mindig körbelengte amit kevesen tudtak felismerni. Ám Steph kivételes múlttal, és jelennel rendelkezik, Isteni vér folyik az ereiben, és tekintélyes emlékezettel is rendelkezik korábbi életéről. Ezért felismerte azokat a bizonyos árulkodó vonásokat, ami arra adott következtetést mintha Gary is annyira nem lenne ebbe a mai korba való mint ő maga, inkább ősi, és örökösen elrévedő lenne. Mindenesetre nem érzékelte, hogy természetfeletti lenni, vagy misztikus energiákat árasztana magából, ami nem zárja ki azt, hogy mindezekből egyik sem.
Mr. Gary bolintott arra amit Steph kikötött számára.
- Természetes, ha olyasmit akarnék akkor nem kérek segítséget öntől, és amit én szeretnék az egy csere, az eredeti helyére egy hamisítványt tetetnék, az én célom is hogy könnyedén lezajlódjon mindez, és teljesen fölösleges az ember, vagy műkincs veszteség – tette hozzá könnyed, üzleties hangsúllyal. Üzletember lévén tudta, hogy milyen sokba kerülnek a szemtanuk, és az áldozatok, meg amúgy is, ő törekszik a tökéletes munkára, még ha nem is sikerül mindig a mai kiszámíthatatlan, folyamatosan változó világban.
Ha felmerül az a kérdés, hogy mit szándékozik tenni a műkíncsel, erre nem válaszol, úgy tesz mintha meg se hallotta volna.

Stephani visszaemlékezése a részletekre:
Hétfőn és kedden zárva vannak, többi napon 11-18 ig vannak nyitva, csak Vasárnap, este nyolckor kezdenek a takarítók, és ennek köszönhetően nem zárják az ajtókat. Tehát megfelelő lopakodási készséggel könnyedén be lehet jutni.
A múzeum két zárral rendelkezik a A2E részlegén, ahol a Skandináv régiségeket tartják különféle légzáras rendszerrel. Az egyik zár engedélyezi a munkát az A2E részlegen, a másik zár pedig az összekötő panelsoron található, amit csak a kurátori szobában található panelon lehet kikapcsolni, amit szintén nyitva szokták hagyni míg nem végeznek a szobával. Továbbá minden régiséget védő szerkezethez kell egy kulcs, amit egy széf védelmez több másikéval együtt. A széf riasztójának leoldója az alaksori energia hálózatnál található zöldes sárga kapcsolót kell nullára tekerni.
Az első zár kódja 5G64HB9, a másik zár kódja GGT6Y2. A széf kódja 5 9 4 2 9 7, a kulcs kinézete pedig középen mélyen bevágott V alak, kell az említett tárgy eléréséhez.
A vissza aktiválással nem kell törődni, mert ezekbe a kódokba pontosan egy időzár van beépítve, ami 10 perc után törlődik és újra működik a riasztó, csak a kulcsot kell visszaszolgáltatni a helyére, de az ilyenek egyértelműek.
Az, hogy Gary Dunne embere hogy oldja meg a kamera problémáját az már az ő gondjuk.


Ha dr.Stephani Miller elmondja mindezt, akkor Gary bólint egyet, a részletes információk ellenére nem jegyez fel semmit, és pár másodperc után teljesíti az ő részét.
- Használható részletes információk, köszönöm, és a feltételeit figyelembe véve lesz a műtárgy kicserélve... - Röpke szünet után folytatta - Ami a szükséges információt illeti Mrs. Stephanie Miller, Arkhamba kell utaznia, ott van egy megbecsült létesítmény Arkham Szanatórium. Annak szolgálatait már harminc éve igénylő úriember tud magának részletes információkat biztosítani az ön ügyéhez. A Neve Persival P. Donovan, a vele való beszélgetés engedélyezését pedig dr. Suber Englerrel a szanatórium vezetőjével kell egyeztetni. Elég ha megemlíti neki, hogy ön Gray Dunne barátja - mesélte nyugodtan, ám kimért, de közben kedves, és megértő hangon.
- Jó utat kívánok, és remélem minél hamarabb megoldódik az ügye - köszönt el jókívánságaival, és tekintetét és fejét visszafordította afelé amit nézett elrévedve.
Ha felmerül az a kérdés miért nem jegyzi fől az elhangzottakat akkor ezt mondja:
- Ilyen kaliberű információkat könnyedén megtudok jegyezni egyszeri hallás után is.

Stephani ha megnézi a telefonján a célállomást, akkor láthatja,hogy a jelenlegi tartózkodási helyétől 410 kilométerrel arrébb helyezkedik el Arkham, ami Salem város fölött van pár kilométerrel. ( Vagy ha úgy könnyebb Boston várostól nem messze ). A becsült idő a megtételére 5-6 óra, de ha elég gyorsan tud menni, akkor 4-5 órát vesz igényben. Jelenleg este tíz órát mutat a telefon órája. A kérdés fennáll, azonnal útnak indul, vagy hazatér pihenni, és utána indul útnak, és amint megérkezik, valószínűleg rögtön tudják fogadni kérését, ha bent van  dr. Suber Engler.Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas12
2020. Április 15. 21:42
Helyszín: Jersey City
Résztvevő: Konishi, Hachirou

Nogitsune elégedetté vált mikor a Kitsune úgy döntött, hogy csatlakozik hozzá.
- Elfogadom a feltételeket – vigyorogta ördögien, és elfogadta a kellemes kézrázást. – de később már nem visszakozhatsz – tette hozzá mikor már a másik beleegyezett. S egy egy kör alakú égést okozott Hachirou kezén a Nogtisune csak azzal hogy kezet fogtak, ami hamar beforr, és egy fekete napcsillag tetoválássá alakult, ami a Kitsune szívverésével rezonált, és lüktetett. Úgy érezte mintha a jelből több ezer szálon terjedne valami a testében, sose volt még ilyesmiben része, és ilyen fájdalomban is.
- Ez a jel kapcsolatot létesít számodra a titkok felé, és segít majd téged a kiteljesedéshez, ez a tiltott tudás egyike - magyarázta szenvedélyesen.
- Első dolgom az lesz hogy fel erősítselek, lehet fájdalmas lesz és kegyetlen, de jó móka, majd meglátod - mesélte mosolyogva, és elégedett hanglejtéssel.
- Ha inari útmutatását követed, akkor még várhatsz 660 évet mire kiteljesedsz, de vannak olyan ősi, tiltott utak amik megszegik a rókadémon szabályait, ezzel eddig még nem ismert képességeket, és létformát érsz el - folytatta dörmögő hangon, és eddigre már Hachiruout jóval kevesebb fájdalom járta át a testét. Így elviselhetőbbé vált az egész, viszont az utóhatások miatt a tudata homályos volt, amin Nogitsune egy csettintéssel segített, pontosan úgy, hogy egyfajta hipnózis állapotba juttatva a Kitsunet. Utána Nogitsune kilépett az Pizzahat épületből, és a motorjáért ment.
- A Peekskill kisvárosba megyünk,  innen észak nyugatra helyezkedik el, mellette a Depew parkkal - Hachiru érezte, hogy egyfajta transz állapotban van, és nem tud ellentmondani a parancsnak, valami arra késztette üljön a motorjára, indítsa be, és kövesse a Nogitsune motorját az éjszaka sötétjében.
*Egy körig tart a hipnozis *Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas122020. Április 15. 21:36
Helyszín: New York -  Metropolitan Művészeti Múzeum
Résztvevő: Nephthys El Rashid (Chesna Carol Wight)

Nephthys könnyedén megtalálta az első rúnák ami röviden B betűt jelent. Az összetört kisButha kerámia szobor után a kezébe került a R'lyehian rúna egy darabja. A okkultista nő ügyesen ráérzett arra, hogy meg kell érintenie a védő-varázslatot, ami másnak nem adott volna semmi pluszt, de aki állította a védelmet nem tudta, hogy Nephthys a Fekete Faraó hírhozója. Vagy ahogy a főpap mondaná: "A feltámadást elhozója".  
Amint megérintette a varázslatot, suttogásokat vélt hallani elméjében, és tudta, hogy ez nem az őrület jelei. Valaki szólt hozzá, egy ismerős hang, egy ismeretlen nyelven. Ha az egész tenyerét ráteszi a védelmi varázslatra akkor suttogásból jól hallható beszéddé erősödik.
~ Ehye shugnahoth mgah'n'ghft orr'e, ehye nnnf'hup mglagln fm'latgh shugothnah, ehye geb ee goka y'nah ~ Ugyan Nephthys nem értette minden szavát, csak egy részét, a hiányzókat pedig kitöltötte az Istene.
~ Egy kő megmutatja a lelket, egy kör elégeti a mocskot, egy pillanat választ ad.~ A hírvivő lelki szemei előtt látta a  hiányzó két rúnát. Aminek anagrammája: B O W, de többet jelentenek ennél mint ahogy e gondolat is mondja ami lenyomatként ott maradt a kreálása közben.

Ha kezével felrajzolja a rúnákat, akkor a mágikus akadály megszűnik, és a kaotikus energiát tovább állnak. A hangok is lecsendesedtek Nephthys elméjében. Várta a múzeum sötétje, és szerencséjére az ajtó is nyitva volt.
A múzeum sötétjéből egy fekete csuhás nő bújt elő, akinek egyik szeme kéken izzott, és  ráförmedt a betolakodóra.
- Nincs itt semmi keresnivalód, bármi is a szándékod, hagyd el a helyet amíg megteheted!
Annyi volt érezhető felőle, hogy valószínűleg okkultista, és ismer pár mágiát.

Elfeledett Arcok - Feltámadás 346edd10Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas12


2020. Április --. --:--
Helyszín: valahol New Yorkban.
Résztvevő: Robert Noonan

-Ugyanaz.-Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas122020. Április 15. 23:11
Helyszín: Nockamixon state park közelében elhelyezkedő csatorna hálózat. 60 kilóméterre New Yorktól.
Résztvevő: F'ah Lil

F'ah Lil a hívást követte ami egy idő után abbamaradt, és éjszakai látásával egy molylepke rajt vélt észrevenni amiknek a szárnyaik szikráztak. Egy csatorna hálózat bevezető csövén keresztül szálltak le a mélységbe. Nem kellett túl sok noszogatás, nyomban követte őket.
Egy kis erőfeszítéssel kitépte a biztonsági rácsot, és bejutott a csatorna belsejébe. Nem értette mi történik, de utána akart járni mi célból szál a csatornába annyi aranyos molylepke.

Első ránézésre semmi különlegest nem  vett észre, és a molylepkéket sem lehetett látni.
Egy ideig járkált a csatornába, míg nem találkozott egy érdekes fallal, csúnyább volt mint a többi, és a természetfeletti látása jelezte neki, hogy ugyan falat lát de mégis valami más.
Pár perce vizsgálódás után elméjét már nem manipulálta semmi, és láthatta, hogy szép lassan elé tárul egy igen fura helyiség. Tele tartályokkal, köztük átmenettel, Lil többfajta módon vizsgálta meg őket, természetfeletti agyának köszönhetőn hozzászokott az ilyesfajta undormányok megtapasztalásához. Ám nem ismerte fől miféle lényeket próbál valaki rekonstruálni.

Elfeledett Arcok - Feltámadás Things10

Nézelődés helyett tovább haladt a szemközti ajtóhoz, ahol egy földalatti lakrészt vélt észrevenni, ami félig meddig kutatóbázisnak tűnt. Ágy nem volt a helyiségben, csak egy szék, három asztal L alakba rakva rajta különféle könyvek, papírok, íróeszközök, és üvegcsék, mikroszkópokkal kísérve, az említett dolgok rendszertelenül foglaltak helyet az asztalon, a plafon, és a padlózat nem volt olyan tiszta mint kellett volna. Egy két méteres könyvespolc volt az egyik fotel mellett. A falakra különféle kémiai képleteket írt valaki, valószínűleg krétával. Lil nem ismerte fől az ábrákat, és azt sem igazán mit akart elérni az aki itt dolgozott, vagy dolgozik. A szoba üres volt, és nem volt átitatva emberszaggal sem.
Lil alaposabban elkezdte tanulmányozni a könyveket, hogy nagyjából megtudja miről szólnak pontosan. Ekkor a háta mögött egy jelenlétet kezdett érezni, ami telepatikusan szólt hozzá. De az átélt fájdalom miatt alig bírt megfordulni.
~ Látom már, te a Vadász klánból vagy való, de mi történt a testeddel... Hát persze... értem most már ~ szólt a hang Lil elméjében. Aki még sose volt ilyen legyőzött, általában tőle félnek, erre most alig áll a lábán, a szemét pedig alig bírja pár pillanatra kinyitni.
- Mi maga? - zizegte félig emberi hangon.
~ Indrid Cold, de sokan úgy ismernek mint a Molyember, tőlem ered minden Molyember. Abban reménykedtem a gyermekeim követni fogják a szokásomat, azt, hogy az embereknek segítek, de ehelyett a Vadász klán mindent felfal az erdőkben, és a falvakban ~ dörmögte Cold, az előbbieket.
- Tudom jól, legtöbbünk egymaga eszmél a világra, és senki nem mondja meg neki mit tegyen,  ha hibáztatni akar valakit akkor saját magát hibáztassa, de ne minket - fakadt ki Lil ből a fájó igazság.
~ Nem tudok mit mondani mentségemre, és érzékelem miért is keltél útnak, tehát gyermekem, úgy gondolod emberként jobb életed lesz? ~
- Bárhogyan is lesz én nem akarok többé szörnyeteg lenni.
~ Még fogalmad sincs arról, hogy maguk az emberek a világ szörnyei, és nem te magad.~
- Mégis miért van itt Indrid Cold?
~ Ez az egyik kutatóbázisom, olyan információk után kutatok amit e föld népének elméje nem képes felfogni, és befogadni, de már a tiéd sem mert félig emberi, ezért is olyan fájdalmas a kommunikációnk.
- De...
~ Én tudok neked segíteni... N'ghftog nnnf'hup llll c' llll c' h' ahmggoka kadishtuor. Ephaimgah'n'ghft a...~ zengte Lil elméjébe, aminek hatása még elviselhetetlenebb volt, és egy tiszta pillanatában rátudott nézni a férfira, aki mosollyal az arcán figyelte őt.
Elfeledett Arcok - Feltámadás Indrid10
Lil nem bírta tovább, félig eszméleténél szaladt kifelé a szobából, míg el nem esett, és el nem sötétedett előtte a világ, mintha valami sötét örvény venné körbe ami spirálisan húzná lefelé, és abban a pillanatban azon kapta magát, hogy a városok felett magasan röpül New York, fényekkel teli városa felé, a teste magától mozgott, de amikor teljesen megához tért majdnem lezuhant.
Nem tudja mi volt az ami történt, de nem kér belőle többet.Elfeledett Arcok - Feltámadás Szakas122018.05.20. -- ;--
Helyszín: Haiti szigettől 20 kilométerre. Szent Mária hajóroncs.

Az ismert világ már elfelejtette azt amit kevesen tudtak 1949 ben, hogy hová, s miként csalták csapdába és zárták be a Fekete Fáraót a tenger mélyére. Miként szövetkezett a Fény szolgái az ellenség ellenségével, a szent cél érdekében, ami ha nem sikerül az ismert emberiség már nem élne. Legalábbis ezt akarták elhitetni velük.

Hatvan nyolc évvel később.
Kapott egy érdekes üzenetet a J.J. Részvénytársaság régészeti osztálya. Amin egy koordináta volt található és egy név: Sant Maria. A világon már elég sokan keresték az elsüllyedt Sant Maria hajó roncsait, ezért fellelkesülvén feltárták a Havai szigettől pár kilométerre elhelyezkedő vízalatti célpontot.

Meglepődésükre ott volt az elsüllyedt Sant Maria hajó roncsának egy része. Ám ami váratlan volt számukra, hogy a hajóroncs alján találtak egy barlang járatott, amit feltártak, és a barlang mélyén egy száraz területbe bukkantak. A falakat megmunkálták, és a talapzatban valamiféle szerkezetnek a sínjei lehettek, nem tudták beazonosítani, ahogy a középről felfelé ágaskodó gömbvégű szerkezetet.
Több hétbe telt mire rájöttek hogyan kell működésre bírni.
Aktiválták a hosszúkás még hozzá hasonló eszközt sose látott tárgyat, ami már be volt programozva más által, és a hozzá közel tartózkodókat  idegen technológiával elteleportált egy ismeretlen szentségtelen helyre.
Kék színű tüzes fáklyák világítottak be egy ősi termet, aminek oszlopai nyolcszöglétűek voltak, különféle ősi rúnaminták voltak rajtuk, mégis úgy tűnt mintha abban a pillanatban lennének megalkotva. Minden új volt, és fényes. A padlózaton egy hatalmas hatszögletű csillag volt belevésve. Aminek közepe fölött lebegett egy fehér koporsó, fém láncokkal keresztbe és átlósan átkötve. Különféle rúna szavakkal volt a koporsó televésve, amik pulzálva világítottak. Lakat, ami a láncokat fogta összes régimódinak tűnt, vaskosnak, és egy kulcslyuk sem szerepelt a lakaton. A lebegő koporsóra pedig folyamatosan csordogált a víz, ami a talajba vésett jel közepe nyelt el a fölös vízmennyiséget.  A mennyezetet, és a környező falakat nem lehetett látni, olyan volt mintha a sötétségnek akarata lenne, és szándékosan nem engedné be oda a fényt.
Mindezek után elkezdték a feltárást, felfedeztek még egy a korábban aktivált készüléket a sötétség mélyén, ami visszavitte őket Sant Maria hajóroncshoz.
Egy hét alatt elég sok mindet felfedeztek a régészek, és rengeteg mindent tudtak mérni a szokatlan helyen; több fajta, és különböző frekvenciájú hanghullámokat, szokatlan sugárzásokat, és fura, megmagyarázhatatlan jelenségeket. Egyik az áthatolhatatlan sötétség ami körül ölelte a helyiséget, lámpákkal, és más fényforrásokkal nem lehetett belevilágítani, csak is éjszakai szemüveggel lehetett benne közlekedni. A legérdekesebb az volt, hogy a koporsóból olyan lassú hanghullám érkezik, amit ha felgyorsítanak, akkor egy időnként felcsengő dörmögő hang alakul át zúgóvá. Kiszámították, hogy ha nem gyorsítják fel a hangot, akkor pontosan megkapják, hogy egy évente megismétlődő jelenségről van szó. S ha vissza számítják a jelenséget, akkor pont akkor tűntek el hajók, repülök a Bermuda háromszög közelében amikor ez a hanghullám változás jelentkezett. Feltevések szerint a koporsóba zárt valami okozza a zavarokat, csak az a nagy kérdés mióta van ezen a helyen, és tényleg a koporsó okozza, vagy a hely maga. Kormeghatározással nem tudnak előrébb haladni mint a helységre magára az idő természete nincs hatással.
Egy hét alatt napról napra, egyre inkább halhatóvá vált valamiféle suttogás a sötétből, és a koporsóból, vagy annak környékéről. A dolgozok napról napra, értelmes, megbecsült professzorok és segédei egymás után őrültek meg és kezdtek őrjöngeni, voltak olyanok akik , ordítottak miközben a fülükre tapasztották rá a tenyerüket…

A kutatócsapatból egy ember maradt életben, aki sikeresen kimenekült. A látottak, a hallottak, alapján közel került az őrülethez, de még észnél volt annyira, hogy beszámoljon arról mi történt vele, és a hír eljutott a világ számára, legalábbis azt hitte. Végül mintha az egész világra a tudatlanság fátyla szált volna le, és elfeledték mindazt amit tudósított a felfedező, Reed Slovensky Professzor.
Kevesen tudták, és még kevesebben tudják, hogy Azatoth kultisták segédkeztek még 1949-ben hogy elzárják Nyarlathotep, aki Azatoth legidősebb fia volt, és a legerősebb is mind közül. Fekete Fáraó Testvériség ezt nagyon jól tudta hogy csakis Azatoth őrült kultistái segítségével képesek a fény szolgái bebörtönözni a leghatalmasabb külső istent, aminek kivitelezése lehetetlennek tűnt. A börtöne inkább sötét pecsétekből áll mint világosokból. A legerősebb R’lyehian rúna mágia tartja őt fogva, és az élő sötétség egy része.

" Fogalmam sincs, elolvassa-e ezt valaki, vagy egyáltalán él-e bárki odakint. Mindenkit elveszítettem a kutatócsapatomból. Egyedül vagyok, és félek... még a saját lépteim idegennek ható visszhangjaitól is, amik a korszakos csend csarnokaiban rezonáltak.
Már nehéz megállapítani, életben vagyok-e. Azok a látomások, a hangok... A domborművek ábrázolt pokoli helyzetek, melyekkel időnként találkozok is... Nem szabadna itt lennünk!"

Professzor Reed...

_________________
"All eyes shall be opened..."
Elfeledett Arcok - Feltámadás Aa2f2210
Traya
Traya
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 32
Join date : 2019. Feb. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Traya
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Vienne Today at 07:16

2020. Április 15. 21:42
Helyszín: Jersey City


Halk, cöccenő hanggal, afféle kamaszos "kivagyisággal" fogadta a másik megjegyzését, mely szerint későbbi visszakozásra nincsen lehetőség. Hallotta már ezt párszor, azt is, hogy soha nem láthatja többé Japán rizsföldjeit, aztán mégis... az idő majd eldönti, milyen irányba ússzon az Élet áradata közepette. Most ezt célozta meg, inkább kétkedéssel és kérdőjelekkel teli kíváncsisággal, semmint teljes elkötelezettséggel a lehetőség iránt.
A napcsillag alakú jel égő érzéssel maródik karjába, mitől önkéntelenül is összerándulnak izmai, arcán torz vicsor ül meg, s nem sok kell, hogy fel ne kiáltson a fájdalomtól, mi lüktetőn járja át karját, onnét kisugározva testszerte is kissé. Orrát facsarja emberalakja húsának égett szaga, de még ez lenne a legkevesebb rossz... - A nogitsune szavai túljutnak ugyanakkor mindezen, egyetlen szavát sem kerüli el.
Meglehet, válaszolna is, de csak egy féloldalas mosolyra futja, amolyan "ezt még majd meglátjuk" módon, merthogy a fájdalom enyhülésével együtt tompa érzés fogja közre, markaiba zárva.
Aztán csend lett.

Teste automatikusan cselekedett, nem volt hatalma felette, ez pedig rohadtul nem volt ínyére. Felvette a bukósisakot és a motorra pattant, hogy követve az idősebbet, tovahajtsanak az éjszakában, mint két száguldó lövedék, mely ki tudja kit és hol fognak eltalálni...

felszerelés & egyéb:
Felszerelés:
- Kisméretű svájci bicska és tolvajkulcs készlet.
- Okostelefon.
- Bankkártya, iratok és készpénz: 1000$
- Motor (HONDA CB1300)
- Az őrzött ereklye (feltöltetlen, eredeti alakjában látható nála)
Vienne
Vienne
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 5
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 6
Join date : 2019. Sep. 02.

Vissza az elejére Go down

Elfeledett Arcok - Feltámadás Empty Re: Elfeledett Arcok - Feltámadás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.