Menedék

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Bishop Szomb. 05 Nov. 2011, 20:07

Viszonozza a mosolyt, majd elkezd gondolkozni a beérkezett információk alapján.
~ Alternatív világ, az lehetséges, hogy ez nem egy rossz álom. Valószínű, hogy nem... Megint megtörténik, te jó ég, csak most zombikkal. És szerintem ezek nem azok a csoszogós zombik, ha van tudatuk, akkor igen erősek, és ha ebben a realitásban is itt van a zombi énünk, ahogy ezt felvetették, gondok adódhatnak, már csak azért is mert ismernek minket... És az ott az elmebeteg alak, szemmel kellene tartani, nehogy nagyobb bajt csináljon, mint ami most van.
Közben a nagy szörny izéről kiderül, hogy egy elég okos doktornő és az a valami egy szimbionta, meglep, ahogy elkezdi osztani a tanácsokat, de nem zavar, legalább valaki észnél van. Ezután megosztom a rólam fontos tudnivalókat.
- Engem hívhattok Bishopnak, kiképzést kaptam elit katonai egységben, valamint harcoltam már Fészek lényekkel és Xenomorph életformákkal is.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Radoslava Szomb. 05 Nov. 2011, 22:41

Mikor az egyik orvos felajánlotta neki a vitaminokat, eléggé ideges lett és nekiállt fészkelődni az ágyon. Vitaminok. Mindenkinek más ugrik be az agyában. Neki konkrétan csak a dilibogyó, hisz azt is annak nevezték. Olykor cukorkának. Épp mikor hogy próbálták belé juttatni. Ezt már igazán nem veszi be.
- Kösz doki, ezt nem veszem már be. Annyiszor eljátszottátok hogy felőlem palacsintának is hívhatjátok, nem veszek be tőletek az ég világon semmit. Inkább megdöglök - válaszolja komolyan és idegesen - Sőt, ha nincs olyan gyógyszer ami kiválasztja melyik személyiség maradjon magánál... Ugye a kislány nem tud segíteni, ha zombit kell pusztítani én lennék a legalkalmasabb rá. Mivel én értek a gyilkoláshoz - mosolyodik el. Ez nem amolyan gonosz mosoly volt. Igen, volt benne az is, de leginkább a perverz pszichopaták képesek alkotni ilyet. Mikor Adam leült mellé, érezhetően megnyugodott. Komoly arcán a ráncok megenyhültek s ismét kedvesen nézett az orvosokra.
- Igen, vitamin tényleg jól esne. Köszönöm szépen - kék szemei hálásan ragyogtak, remélve hogy ezek a vitaminok majd segítenek neki. Még el is mosolyodott barátságosan. Sorba mutatkozott be mindenki, érdeklődve hallgatta és figyelte őket. A szimbióta nem mondott neki sokat, sőt, semmit sem... Egyre érdekesebb személyeknek ígérkeztek. Viszont mikor meglátta azokat a szárnyakat... Szárnyak. Csodaszépek voltak, lenyűgözőek. Legszivesebben megfogdosná őket, tépkedné, simogatná, szeretné hogy igaziak e. De... Egy nő szárnyai voltak. Egy mocskos és undorító nőszemélyé. Annyira emlékeztette anyjára. Mindegyik rá emlékeztette... Gyűlölte őt. Őket. Mindet. Mikor oda jött hozzá Kyrena, teljes mértékben elhúzódott tőle. Arcát elfogta az enyhe rémület s látszott rajta, nem lesz hajlandó vele komunikálni. Sőt, fogait kivicsorítva rá is morgott. Ennyi volt részéről az egész figyelem a nő felé. Miután mindenki bemutatkozott, lekászállódott az ágyról. Arca ismét komoly volt. Talán túlságosan is.
- A nevem Nightmare. Gyűlölöm a nőket és az orvosokat - jelentette ki oly utálattal, mintha most azonnal meg akarná őket gyilkolni. Nem mondta el mire képes. Úgy gondolta inkább megmutatja. Ellépett az ágytól és mindenki mástól, nehogy bajuk essen. Teste hirtelen lángba borult. Égett mint az élő fáklya, holott testének nem történt semmi baja. Enyhén égett szag töltötte be a szobát, ahogy hirtelen elporladt róla a piszkos hálóing. Nem égett sokáig, csupán pár másodpercig, hogy mindenki fel tudja fogni mire képes. A tűz eltűnik, mezítelen teste miatt eléggé zavarba esett. Rég csinálta, elfeledte hogy ilyenkor minden elég ami rajta van és gyúlékony.
- Elnézést... Már rég nem használtam... - mondta teljesen elpirulva s gyors az ágyán heverő takarója után nyúlt maga köré csavarva.
- Teljesen elfelejtettem hogy ez a hatása. Kérhetnék valami... ruhát?- nézett az orvosra még mindig kínos és szégyenlős tekintettel.
-Igazán megköszönném - tette hozzá kedvesen.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 32
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Jajjmár Vas. 06 Nov. 2011, 15:13

Könnyed mosolyt engedek az első reakciókra, de akkor hirtelen letaszítanak a porondról. Először a szimbióta csaj, tudom mi a gyengéjük ezeknek a fajzatoknak. Nedvesen, halk szavakkal kell őket tartani, mert ha rá rivalsz és feltüzeled elemészti magát. Parazita fajzat... Nem lenne kihívás visszafoglalni a színpadot, de elindít egy bemutatkozási kényszer hullámot azok között akik a "reneszánszról" jöttek. Unottan hallgatom őket végig. Csak magamban jegyezgetek meg hozzájuk egy-egy mondatot. A vasszűz kezdi a sort és a ... másik vadalak megkérdőjelez egy érdekes tényt... A létezésemét.
- Drogos Rexy, ide kutyus, mielőtt belövöd magad egy kis morfiummal, vess ide egy pillantást. Harmadszor járom a földet, két halál után. - A hangulat kedvéért jelzem az ujjaimmal a szémokat felmutatva és egy kissé sértődött fejet vágod a rusnya pofámmal. De nem akarom félbe szakítani az angyali csajt, most még nem, azt hiszem. De a borzalmas nevezetű alaknál nehezen állom meg, vagyis fenét. Lefojtom, majd egy röhögés tör fel belőlem, ami lassan elhal. Ahogy elkezdek felé sétálni kuncogva. Tűz formázodik a kezemben, miközben elsétálok mellette, hallgatva Bishop beszámolóját. De mire lehuppanok az egyik ágyra ahonnan ráláthatok az egyész bandára épp egy pár elporladó ruhadarabot látok meg. Meg ami alattuk rejtezett. El kell ismernem ez egy kicsit meglepett, így csak elkalandozott tekintetem mögül jegyzem meg.
- Legyőztem egy sárkányt és belenyúltam egy démon nagyúr elpusztításába... Tegnap. - Bambulok még egy pillanatig, majd a hágolyt oldja a lány takarója és visszazökkenek a bemutatkozásomhoz.
- Én csak annyit mondok... - Éles vigyor kanyarodik az arcomra, amíg elnyerem a figyelmet a kezeimben megjelenő töklámpásokkal.
-... Csokit vagy csalok - Kurjantom fellángoló tekintettel és a mögöttem lévő ablak felé hajítom a tököket, hogy egy kis friss levegőt szabadítsak a szobába ezzel a mozdulattal. Na meg, hogy emlékezetes legyen a belépőm.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Thorhalla Vas. 06 Nov. 2011, 15:45

Résztvevők: Victoria (Jeff), Borzalmino, Alexis/Dream, Jester, Radoslava, Adam Deer, Bishop, Rex (Jason) és Kyrena

A doktor Alexis és Dream felé fordult és egy kisebb számítógépet nyújtott a páros felé, ha megnézi az élettörténete pontosan ugyanaz, mint otthon a saját világában, csak pár hónappal korábban volt változás, amikor is itt kitört a járvány. Addig a pontig teljesen megegyezett, ezek után jött a változás csupán, a megmaradt elérhető genetikusokat, orvosokat, virológusokat és mikrobiológusokat gyűjtötték össze, hogy hátha megoldást találnak a vírusra. Attilan-on dolgoztak, a legtávolabbi és legmodernebb helyen a királyi pár keze alatt – Lady Melissa Boltagon és Lord Lyron McKenzie – a saját világotokban is ők az uralkodópár és tényleg roppantmód értenek a genetikához - , akiknek a tudása messze a csapat felett volt, egészen addig, amíg várost is támadás nem érte és mindenki meghalt, vagy élőholttá változott. Victoria-ról volt még változás, mármint az ő halála volt még regisztrálva, a SHIELD negyed védelmekor fertőződött meg és halt meg. A többiekről semmit sem lehet tudni, egyedül még Rado és Jester adatai voltak meg, mert az egyik rab és beteg egy kormánylétesítményben, a másik meg gyilkos. A többiekről tényleg semmit sem tudtak a csapat rendelkezésére bocsátani. Ezen a gépen ipod szerűség igazából Alexis megtalálhatta a vírusról az információkat, amiket soha sem látott még. Egy agresszív vírus, vagy baktérium, még ezt sem lehet tudni, nem jöttek rá, mindkettő igazából, úgy is viselkedik, mint egy baktérium, és mint egy vírus is. Teljesen rezisztens törzs mindenféle kezelés ellen, még a mágia sem tudta gyógyítani.* szerencsére nem terjed a levegőben, csak harapás és karmolás útján, az összes élő sejtet átalakítja és megöli a testet, az agysejtek megmaradnak viszonylag éppen, így az élőholtak képesek használni a mutáns és egyéb képességeiket zombiként is.
Közben Rex megkapta a fájdalomcsillapítót, amit kért, a kérdésére meg válaszoltak.
- Igen, simán halott lesz – felelte Henreid. – Illetve, aki még csak fertőzött és nem halott, az is rendbe jön. Nem azonnal öl a vírus, kell neki néhány nap, hogy kifejtse a hatását. Azonkívül, amíg vannak zombik odakint, mi sem tudunk kimenni és a készleteink igencsak fogyóban vannak, illetve reményeink szerint immunitást kapnak azok, akiket beoltunk vele.
Ekkor Kyrena felé fordult a doktor.
- A vírus csak harapás útján terjed, máshogy nem kaphatják el – nyugtatja meg az orvos. – Így hacsak nem kap sérülést, akkor biztosan nem fog megfertőződni és nem fogja hazavinni a fertőzést sem a saját világába.
Green prof fordult Borzalmino felé.
- Ah persze igen, milliónyi nanoszámítógép van a testében – magyarázta. – Nanobotok, megnövelték az erejét és a sebességét.
Ezalatt Henreid közelebb ment Rado-hoz és néhány pirulát letett a lány ágya melletti asztalkára.
- Adja be neki – mondta Adam-nek.
Ám ekkor Jester berobbantja az ablakot, ami hatalmas csörömpöléssel robban be.
- Jól van, jól van! – csattant fel idegesen Green. – Ha készen vannak és úgy érzik tudnak indulni szedelőzködjenek mielőtt ez az elmebeteg mindenkit megöl! Kap… kap csokit, csak várjon pár percet! És ne csináljon semmit!

*Dream: a KM kedvenc sorozata a Regenesis, és túl sokat nézte és szedett fel némi genetikus/mikrobiológus szlenget szakszavakat, ha teljesen érthetetlen voltam szólj rám és magyarosítok.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Dream Vas. 06 Nov. 2011, 16:18

A kérdéseimre egyhuzamban kaptam meg a választ, valamint ezzel egyidejűleg képzeletbeli nemlétező szemöldököm is felfelé csúszott. Az információk nem voltak éppenséggel olyan kecsegtetőek, mint amire számítottam, sokkalta inkább sokkoló hatással voltak, hisz nem volt információ arról, hogy az itteni énünk élőhalott-e vagy sima halott. Valahogy reménykedtem az utóbbiban, de szerintem van egy olyan szerencsénk, hogy nem ússzuk meg ilyen könnyen. Ugyanakkor a vírus vagy baktérium vagy micsoda egy újabb meglepetés volt, hisz ehhez hasonlóval még a legvadabb álmaimban sem találkoztam. Az egyetlen pozitívum az egészből az az volt, hogy megtudtam pár információt a nőgyűlölő szkizofrénről, valamint a töklámpásgyártó férfiról.
- Rendben, mondanám, hogy örülök a találkozásnak, de a helyszín és az információk birtokában nem vagyok tele ilyesfajta érzelmekkel. Gondolom megértik. - szólaltam meg miután bemutatkoztak többé kevésbé. Az, hogy a Radoslova nevezetű lány és a töklámpásos férfi is ilyen közeli kapcsolatban van a tűzzel sajnos számomra nem sok bizalommal kecsegtetett, de erről nem tehetek, hisz nem az én hibám, hogy nem szeretem a tüzet.
- Doktor úr, még lenne egy utolsó kérdésem. Feltételezem nem mindenikünk rendelkezik kifogyhatatlan erőforrással vagy épp távolsági harchoz szükséges eszközökkel vagy képességekkel. Ez esetben van valamilyen fegyverük vagy bármilyen eszköz? - néztem végig a társaságon közben és most gyakorlatilag Borzalminot értettem ezalatt, de persze lehetséges, hogy mások is hozzá hasonló cipőben járnak és nem rendelkeznek semmivel sem távolsági harcra. Ugyanakkor a hozzá intézett szavaira csak egy bólintással feleltem. meglepődne, hogyha kifejteném mindazt amire eddig vele kapcsolatban következtettem.
- Örvendek a találkozásnak. Alexis szívesen megosztja önnel a rólam szerzett tudását ha valóban így szeretné, erről biztosíthatom. És most ha megbocsájt egy pillanatra, Ms. Lincoln. - fordítottam a fejemet a páncélos nő irányában és tolmácsoltam a gazdatestem gondolatait, majd pár lépést tettem az orosz nő felé.
- Azt hiszem, hogy juthatunk kompromisszumra az együttműködés érdekében. A szimbiontáknak nincs nemük, így ebből kiindulva nem lehet oka a gyűlölködésre. Ha ezt elfogadja akkor megígérem, hogy fenntartom ezt az állapotot egészen addig amíg elválnak az útjaink. Remélem ez megfelel önnek. - közöltem az ötletemet a nővel. Ezután ismét végignéztem a csapaton. Hát határozottan nem vagyunk egy Bosszú Angyalai annyi szent.
- Mielőtt idegességében elveszti a fejét lenne még egy kérdésem. Rendelkeznek valamiféle járművel ami a segítségünkre lehet? - fordultam végül a Greed nevű emberhez. Ez tulajdonképp egy eléggé fontos dolog, hisz megkönnyítheti az odajutásunkat, bár nem ártott volna kideríteni, hogy valaki esetleg autót vagy bármit tud-e vezetni, mert sajnálatos módon nekem ilyen képesítésem nincs.

_________________
Reneszánsz: Dream - goa’uld űrmoszat; Dr. Alexis Bellamy;
X-diák: Rita;
Menedék - Page 2 34nme87
Dream
Dream
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 26
Hozzászólások régi : 0
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Dream
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Adam Deer Vas. 06 Nov. 2011, 17:29

Meglepődve nézem, ahogy Rado felgyújtja, pár másodpercre magát aztán miután a ruháját elégeti, eloltja magán a tüzet. Pár pillanatnyi bambulás után a takaróért kapok és felé nyújtom, hogy elfedhesse magát vele.
- Néhány fegyver tényleg jól jönne.
Jegyzem meg miután a szimbionta előjött ezzel a témával. "Szóval rólam nincs információjuk. Kár nem szeretnék a zombi önmagammal találkozni." Amikor a doki lerakja a pirulákat és szól, hogy adjam be Rado-nak kérdőn tekintek a lányra.
- Beveszed őket most?
Kérdezem meg halkan, hogy ne zavarjam meg vele a többieket. De közben figyelek Dream és a doki mondandójára. Erre az egyik alak berobbantja az egyik ablakot, ami hangosan csörömpölve törik ki.
- Hogy rohadj meg...
Mondom egy kicsit hangosabban, mint szántam, de nem nagyon érdekel, hogy meghallotta-e.
- Prof. Ha van valami jármű, amire többen is felférünk csak rossz az is jó lehet, megtudom, szerelni.
Ajánlok egy lehetőséget, hogy ha kell, megjavítom, én a járművet csak legyen valami, ami némi biztonságot ad.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Borzalmino Vas. 06 Nov. 2011, 23:02

Újra újabb információ morzsákkal lettem gazdagabb. az a vörös hajú skizofrén lány képes tüzet létrehozni elfojtani és nagyon csinos. Hogy Jester nem csak tömeggyilkos de imádja ha a középpontban lehet. A zombikról is kiderült egy két dolog többek között csak akkor fertőzhetnek meg minket ha megharapnak. És amíg nem halnak meg addig lehet őket gyógyítani. Mikor Alexis vagyis Dream a fegyverekről érdeklődött valahogy éreztem hogy kifejezetten rám gondolt azonban ez még nem elég, hogy bízzak benne. Azonban ahogy körülnéztem elfogott a gyengeség érzete. Úgy éreztem hiába vannak spéci képességeim hozzájuk képest egy vicc vagyok. Még tapasztalatom sincs ilyen téren. Azonban egy pozitívuma van a dolognak már tudom mitől is pörgök fel annyira. Ez egy kicsit pozitív érzésekkel töltött el. Úgy döntöttem maradok a sarok de ha vezetőt kell választani nyíltan Alexisiszék mellet fogok kiállni és támogatom is őt ha netán a többiek nem értenének vele egyet. Azon is tanakodtam milyen fegyver lenne a legcélravezetőbb. Egy kicsit értek a kard forgatáshoz amennyit önerőmből tanulgattam otthon filmnézés közben és talán egy pisztollyal is elboldogulnék.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Kyrena Elomtiner Hétf. 07 Nov. 2011, 09:47

Na ez szép! A lány úgy húzódik el tőlem, mintha leprás lennék. Később feláll és közli, hogy utálja a nőket. Nos, ez miatt kicsit tartok tőle, főleg, hogy a csaj skizofrém. Viszont sajnálom is, hiszen előbb utóbb belőle is nő lesz. Ahogy a tüzes produkciójának eredményét nézem, inkább előbb. Kiderül, hogy a zombik csak sérülés okozásával fertőznek. Remek! Gondolom repülni nem sokan tudnak, így nagy esélyem lenne túlélni. Talán két embert még magammal is tudnék vinni. Azonban nem akarom magukra hagyni a többieket sem. Együtt kerültünk bele ebbe az egészbe, jobb, ha együtt is oldjuk meg a problémát. Remélem segítségükre lehetek csekély tudásommal. Tovább figyelem a történteket. Az egyik doki bogyókat nyom az Adam nevű alak kezébe, hogy adja be a nőgyűlölőnek. A szimbionta Dream magyarázata elég ütős. Így azért könnyen ki lehet kerülnie, hogy az orosz veszélyes legyen rá. A nagy csörömpölésre megrezzenek. Az elmebeteg tömeggyilkosra nézek, aki csak vigyorog. Tetszik a szövege. Valami van abban az alakban, jobb lesz, ha szemmel tartom. Már csak a múltja miatt is, de még inkább, mert elég idióta ahhoz, hogy jót szórakozzak a viselkedésén. Komolyra fordítva a szót...
- Nekem sem ártana valami fegyver. Lehetőleg inkább tőr vagy kések. Bár ha csak lőfegyver van, az is megteszi.
Nem szívesen császkálnék fegyvertelenül egy városnyi zombi között. Azon gondolkodok, mit tudnék segíteni a többieknek. A repülés bizonyára hasznos, hiszen a magasból többet lehet látni. Ismét előveszem szárnyaimat, hogy még egyszer ellenőrizzem őket, de most már nem rejtem el őket.
- A jármű nem rossz ötlet. Amíg ti azzal mentek, én felettetek repülhetnék és figyelhetném az utakat.
Mondom végül az ötletemet.

_________________

"The warriors nowadays can fly!"
Kyrena Elomtiner
Kyrena Elomtiner
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 40
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyrena Elomtiner
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Jajjmár Kedd 08 Nov. 2011, 22:20

Érezni az új erőt, anélkül, hogy akárki sejtené, hogy ezekkel csak amatörnek számíthatok. Tegnap este óta ha megvannak... Leresztem a vállaim és kíváncsian kezdem nézni a környezetemet, csak úgy ámulok, mikor a prof komolyan vesz. ~Otthon sose szoktak, most meg még csokit is kapok. ~ Kaján, mindentudó mosolyt öltök az arcomra, majd a kedvem már csak fokozandó muszáj nekem is megjegyeznem a járműves dologhoz valamit.
- Platós, izomszagú gépet akarok. Én leszek hátul. - Komoylan, tagoltan jelentem be, mint aki halált ígér mindenkinek, majd a végén egy könnyed nevetésben eresztem ki a lent tartott levegőt, ami a komoly hangvételhez kellett.
A rövid kajac végén egyenletes lihegéssel vezetek le. Kétszer pofon vágom magam, hogy felfrissüljek, majd a kezem az oldalamba törölgetve kelek fel az ágyról, hogy kicsit előrrébb furakodhassak ismét és indulhassunk. ~Nem szeretem a kórházakat, rossz emlékeim vannak velük kapcsolatban.~ A zacsimra helyzem gyöngéden a kezem és a szerencsétlen politikus szilánkos érintése jut eszembe.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Radoslava Kedd 08 Nov. 2011, 22:26

Mikor a férfi odalép hozzá s leteszi a gyógyszereket a kis asztalkára, láthatólag idegesen elhúzódik tőle. Fogait kimutatva vicsorít rá, jelezve, jól teszi ha nem jön a közelébe. Sőt, még felé is kap, mint a kutya, de nem azért hogy szándékosan megharapja, hanem hogy gyorsan el is takarodjon a közeléből. Figyelte a vitaminokat olyan tekintettel, mintha fel akarnának bármelyik pillanatban robbanni. Nem bízott abban hogy ezek csak vitaminok... Sőt, ahogy elnézte már nem is kellettek, hisz ahogy tartotta magán a takarót, érezte ahogy kezdenek erősödni és végre szép lassan szót fogadnak neki. Most nem hogy csak az a nyomorult doktor, de a nő is odajött hozzá. Az a másik, Dream... megborzongott idegesen, mikor közölte vele hogy ő nem nő. Nem lehet őt olyan könnyen becsapni. Női teste van, akkor nő. A lány nem tudta mi az a szimbióta, nem tudta mi az a nemtelenség. Elhúzódott tőle, de egyben hirtelen egy kedves mosoly ült ki arcára, mikor egyik kezével felkapta az ágyról plüss nyusziját.
- Enyim. Szeretem! - jelenti ki Dreamnek, bármilyen normális beleegyezés nélkül ami a kompromisszumot illeti. Magához ölelte szorosan és úgy nézett Dream-re mint akinek van mit irigyelni. Adam felé fordította fejét, mikor megkérdezte, kérné e most a vitaminokat. Közelebb hajolt kezéhez, amiben a gyógyszereket tartotta s kutya módra megszagolta őket. Talán pont arra számított hogy valami finom illatuk lesz... Nézegette őket érdeklődve, majd fejét rázta hevesen.
- Most nem kérek cukorkát, köszönöm - válaszolta neki lágyan és aprón kinyújtotta nyelvét melybe beleharapott, de nem annyira hogy elkezdjen vérezni. Az csak utána jött, mikor betört az ablak. Felsikkantott s felugrott helyén, minek köszönhetően kissé elharapta nyelvét. Figyelte ahogy a szilánkok csörömpölve esnek földre, miközben érezte szájában azt az apró édes ízt. A hideg levegő lassan kúszott fel mezítelen lábain. Ledöbbent. Mint akinek kést vágnak a szívébe. Megkövesedett az érzéstől, attól ahogy eljutott tüdejébe az a hideg, friss levegő. Megborzongott teljesen, ahogy teste libabőrös lett a hidegtől. Odalépkedett az ablakhoz. Csak pár lépést tett meg, mivel nem volt tőle olyan messze. Megbabonázva haladt. Az sem fájt neki mikor az apró szilánkok talpába fúródtak apró tüskék ként. Ahogy a beszállingózó hó leülepedett arcára s elolvadt, nem tudta mitévő legyen. Jester felé tekint kedvesen.
- Ez mi? - kérdi kíváncsian és a beszállingózó hópelyhek felé bök fejével.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 32
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Thorhalla Szer. 09 Nov. 2011, 10:02

Résztvevők: Victoria (Jeff), Borzalmino, Alexis/Dream, Jester, Radoslava, Adam Deer, Bishop, Rex (Jason) és Kyrena

A beszélgetés közepette egy nővér lép be a helységbe és tiszta meleg ruhákat hozott Rado-nak, amiket Adam-nek nyújt át, révén, hogy a férfival viselkedett eddig a legnormálisabban, hogy ő adja oda a lánynak, hogy az fel tudjon öltözni. Rado láthatóan nem nagyon akarta bevenni a gyógyszereket most, hanem inkább a havat kezdte el figyelni.
A professzor odafordul Dream-ék felé a kérdések után és zavartan bólogat.
- Vannak pisztolyok és néhány gépfegyverünk is – mondta. – Meg baseballütők és egy-két kard meg szúrófegyver. Mindjárt meg is mutatjuk, hogy merre vannak. A járműveket pedig nem ajánljuk, a hang vonzza őket, tudják, hogy ilyen helyen csak egészséges vezethet járművet. Ahova menniük kell amúgy is csak olyan húsz perc séta, felszínen és a csatornában is, ha arra akarnak menni. A feltűnés kerülése a legnagyobb fegyverünk.
A többiek kívánságára is bólint fegyver tekintetben, a két férfi int, hogy a csapat kövesse őket. amint mindenki megteszi ezt az emeletről az alaksorba kíséri le a csapatot a két férfi. Ezen idő közben Rado érzi, hogy tisztul a tudata és csak saját maga marad a másik két hang és személyiség mintha elaludt volna és a zavartság is eltűnik a lányról. Henried kissé lihegve fordul a csapat felé ezek után.
- Egy időre sikerült elnyomnom a hölgy másik két személyiségét – mondta. – Nem tudom, hogy meddig tart, de időlegesen a saját túlélése miatt muszáj volt megtennem. Remélem nem haragszik meg ezért Miss Vasilovij.
Ekkor nyitnak be egy kisebb raktárba, ahol egy nagyobb konténerhez vezetik a csapatot, valóban leginkább lőfegyverek voltak itt, sok pisztoly, hozzá tárak. Két shotgun és egy vadászpisztoly. Meglepetésre két íj is volt közöttük, jó pár kard, vikingkardok. Katonai kések is voltak, legalább egy tucatnyi, baseballütő és gumibot is, illetve sokkolók. És golyóállómellények. Victoria felismerheti ezeket, ezek a fegyverek a SHIELD-től voltak itt.
- Ennyit sikerült megmenteni a SHIELD raktárából – mondta a doki. – Szolgálják ki magukat nyugodtan.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Borzalmino Szer. 09 Nov. 2011, 12:41

Mindenki elmondta szépen mit akar pont mint egy karácsonyi kívánság listát. Többen megkérdezték vannak-e fegyverek és járművek. Az a gond, hogy én egyikhez sem értettem. Abban a pillanatban teljesen haszontalanak éreztem magam. Vörös hajú lányka a kitört ablakon beszállingózó havat kezdte figyelni. Abban a pillanatban olyan ártatlannak látszott mintha átlagos gyermek lenne. A professzor miután kinézegette magát a havat bámuló kislányban közölte az idegennel vannak fegyverek és járművek. Fegyverek inkább pisztolyok puskák és kardok voltak elmondása szerint. Erre a szóra felkaptam a fejem. Majd a prof közölte nem ajánlja az autókat, mert túlságosan is ránk figyelnének, ugyanis csak a normális emberek vezetnek és az út csak húsz perc gyalog. Ezt nem igazán értettem, mert az előbb azt mondták minden tudásuk és képességük működik a zombiknak. Akkor miért nem tudnak vezetni. Na, ezzel nem is törödtem.
Egy nővér lépett be és tiszta meleg ruhákat adott át a vörös hajú kislány partnerének vagy testőrének. Látszott rajta, hogy tart attól a csöppnyi gyermektől. Az ő hibája megmondta a lány, hogy nem szereti a nőket finoman szólva. Ezután két ápolónak kinéző ürge jött be és elvezettek minket egy raktárba. Miközben odafelé haladtunk a Doki mondta, hogy ideiglenesen elaltatta a vörös hajú vagyis Rado személyiségeit. Mikor a raktárba értünk kinyitottak egy nagyobb konténert, amiben terülj-terülj pisztolykám volt. Ilyen csak a filmekben láttam addig annyi fegyver volt és mind közül választhatunk. Nem értettem mit keresnek viking kardok a puskák között, de nem is nagyon érdekelt. Volt ott minden mi szem szájnak ingere. Pisztolyok puskák nyilak. Ezekből a fegyverekből fél tucat Rambót lehetett volna felfegyverezni. Egy ideig szemeztem a puskákkal majd a többiek példáját követve elkezdtem közelebbről is megvizsgálni a fegyvereket. Sajnos pisztolyok terén teljesen amatőr voltam, de nem akartam, hogy ezt a többiek is megtudják. Ezért felvettem két pisztolyt két pisztolytartót és még négy tárat reménykedve, hogy ahhoz a fegyverhez tartoznak. A pisztolytokot magamra erősítettem. Ezután nyolc darab dobókést vettem és rejtettem el a zsebeimben egy sokkolóval egyetemben. Utánuk fordultam a kardok felé. Felvettem egyet érezni lehetett a súlyát, de azért könnyű volt. Ezért egyet a hátamra erősítettem majd félrevonultam, míg a többiek kiválogatják magukat. Amíg ott vártam egyszer csak egyikük hozzám vágott egy golyóálló mellényt, hogy szükségem lesz rá. Én nem értettem, hogy mehetett ki a fejemből miközben felvettem gondolatban jól bokán rúgtam önmagam.


A hozzászólást Borzalmino összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 09 Nov. 2011, 17:45-kor.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Jason Mandrake Szer. 09 Nov. 2011, 12:52

Megkaptam a fájdalomcsillapítót, hát nem morfium de itt úgy tűnik nem értik a viccet. Vázolják a helyzetet miszerint az objektum nincs messze, fegyvertáruk is van....na ez már jól hangzik. Bár hoztam a kardomat és a páncélom is működik,de azért biztos ami biztos. Követjük a fejeseket a raktárukig ahol egy konténer fogad minket tele fegyverekkel.

Elgondolkodom,hogyha az összes zombikról való tudásomat összevetem ami persze zombi horrorokból ered, akkor első dolog, az észrevétlenség. Második,hogy kétfajta zombi van. Egyik fajtájuk a csoszogó amelyik lassú mozgásával könnyű célpont lehet viszont belőlük a túlerő már borzalmas. A másik fajta az a zombi amelyik rohangál és ereje egy átlagembernél nagyobb, a problémát még tetézheti,hogy mivel a doki elmondása szerint mutánsok és egyéb hősök is megbetegedtek így belőlük több lehet mint a szimpla csoszogókból, egyetlen kézen fekvő megoldás van tehát egy zombi kinyírására.

-"A fejüket kell szétloccsantani!!!"
Ekkor oda megyek a pisztolyokhoz és nézelődök. Keresek két nagy kaliberű pisztolyt és azokhoz ha van akkor 4-5 tárnyi töltényt. A kardom itt van mindig,de bízok abban,hogy a pisztoly eléri azt a hatást amit szeretnék.
-"Az agy ami hajtja őket, ha azt kiloccsantod vagy leválasztod a fejet a testükről akkor megszűnt létezni a dög."

_________________
Jason Mandrake- Démonológus és üzletember
Avalon: Alaistair Viharmágus és nőcsábász R.I.P
Zombivilág: Rex Thomson-Önjelölt Páncélos igazságosztó R.I.P.
Jason Mandrake
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 34
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://damnednights.hungarianforum.net/ azaneal89

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Adam Deer Szer. 09 Nov. 2011, 16:45

- Rendben.
Válaszolok a lánynak és zsebreteszem a pirulákat. Hallgatom a dokit, de közben Rado-t figyelem, ahogy ő viszont a havat figyeli. Amikor bejön az ápolónő és odaadja a Rado új ruháit csak biccentek neki és odasétálok a lányhoz.
- Gyere. Öltözz fel...
Elsétálok, a sarokig ahol az ágyra leteszem a ruhákat és a takarót két kezemmel megragadva széthúzom, hogy egy kis falat képezzek vele ameddig Rado felöltözik. Miután elkészült ledobom a takarót az ágyra és elindulok a Doki, meg a Prof. után, a "fegyverraktárba". Idő közben a Doktor megjegyzi, hogy ideiglenesen elnyomta Rado többi tudatát a biztonsága érdekében. A raktárban kinyitnak egy nagyobb konténert, aminek a tartalmát meglátva sietősebbre veszem a lépteimet és alaposan szemügyre veszem a választékot. Először gyorsan magamra kapok egy golyóálló mellényt aztán az egyik shotgunt a hátamra veszem, és két baloldali pisztolytáskát erősítek a két combomra, hogy ha kifogyna, az egyik elővehessem a másikat, de közben a shurikenemet is tudjam használni. Mindkettőbe belehelyezek egy-egy ugyanolyan pisztolyt és a combomon lévő zsebekbe több tárat is elrejtek. Csak ezután töltöm meg a shotgunt, és teszek töltényeket a tartópántjába meg az egyik zsebembe. A pisztolyokat ellenőrizve rájövök, hogy azok sincsenek töltve így azokba is teli tárat rakok. Ekkor megy el mellettem egy srác, aki szintén két pisztolyt, de shotgun helyett egy kardot vett még magához. Ránézek aztán visszafordulva szemügyre veszem ismét a választékot aztán egy másik golyóálló mellényt megragadva én is otthagyom a konténert hogy ne legyek senkinek sem útban. Odadobom a srácnak (Borzalmino) a golyóálló mellényt.
- Még szükséged lehet rá...
Eleresztek felé egy félmosolyt és odaállok mellé miközben a többieket figyelem.
- Ha lenne, néhány gránát most úgy érezném magam, mint Rambo mutáns változata.
Mondom, viccelődve a mellettem álló fiúnak aztán az egyik pisztolyt elővéve jobban szemügyre veszem.
- Jó kis fegyverek. Ne feledd, ha véletlenül beragadna valamelyik... Nehogy eldobd. Értek hozzájuk csak szólj nekem és majd megcsinálom.
Mosolyogva folytatom a mondandómat beszélgetést kezdeményezve vele.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Dream Szer. 09 Nov. 2011, 17:03

Egy mély sóhajtással fejezem ki az érzésemet azzal kapcsolatban, hogy figyelembe se vették a felajánlott kompromisszumot. Azt hiszem, hogy a hiba ott lehet, hogy Alexisnek női teste van és mivel én az ő testét borítom be, így a női nem jellegzetességei azért eléggé jól látszódnak. Elismerve vereségem távolodok el a lánytól és a figyelmemet is inkább a tudósra koncentrálok.
- Igaz, ez meg sem fordult a fejünkben. - adtam vissza a beszélgetés és a cselekvés jogát Alexisnek és inkább mint ruha szuperáltam. Így adva ismét emberi kinézetet neki és ruházatilag jelenleg inkább katonára hasonlított, mintsem tudósra. Éljenek az alakváltás csodái. Ezután pedig csak némán követjük a csapatot. Jelenleg mindkettőnk fejében ugyan az jár. Valami tökéletes felosztást kéne kitaláljunk ahhoz, hogy a lehető legjobban működjön a komponens beszerzése.
- Nem vagy jártas a fegyverekben, igaz? - fordítjuk az egyik kezünk ügyébe kerülő pisztolyt Borzi irányába becélozva annak a fejét. Igaz, hogy mi is csak annak köszönhetjük az ismereteinket, hogy eltöltöttünk pár évet katonai körökben, de szerencsére ez most éppen kapóra jött. És én még elleneztem, hogy Alexis beálljon katonának.
Ezután két pár egyszerűbb pisztollyal és jó pár hozzájuk tartozó tárral felszereltük magunkat. Szerencsére súlyuk nem olyan nagy, sőt nehezebb fegyvert is hordtunk már magunknál, de számunkra ezek az örök favoritok. Ráadásul lőni is könnyebb velük. Azután a közelharci fegyverekhez léptünk. Igazán meglepő, hogy a SHIELD milyen választékos fegyverarzenállal rendelkezik. Sok katonai létesítmény irigyelhetné ezért. Vizsgálódásunk végeztével egy könnyebb katanát választunk. Mindig is szerettük a szamurájos dolgokat és a Mulánt is láttuk párszor, ugyanakkor ezek mellé, még két katonai kést is elteszünk, hisz biztos ami biztos.
- Rendben ha mindenki kész van, akkor javaslom és ajánlom, hogy oszoljunk két csapatra. Egyrészt, mert kevesebb emberre könnyebb figyelni, másrészt ha valamelyik csapatnak esetleg ne sikerülne, akkor még ne legyen semmi elveszve. Persze ez utóbbi csupán feltételes és nagyon reménykedem, hogy nem fog megtörténni. Az egyik csapat a felszínen, míg a másik a csatornarendszeren keresztül közelíti meg a helységet.
A csapat felosztása, figyelembe véve Vasilovij kisasszon npi nemhez való hozzáállását, a következő képpen nézne ki: Az első csapatban Vasilovij kisasszony, Mr. Deer, Bishop valamint Mr. Thomson. A megmaradt emberek pedig velem lesznek. Azt, hogy ki melyik utat kapja, szerintem a legsportszerűbb az lesz, ha sorshúzással döntünk, így senkinek sem lesz oka panaszkodni. Egy dolgot viszont mindenképp jegyezzenek meg. Mindnyájuknak kötelessége a társukat megvédeni, nincs kivétel.
- veszi fel Alexis az apjától már oly' sokszor látott katonai hangot és viselkedést. Természetesen én ezt nagyon élvezem, hisz mindkettejüket láttam és tudom, hogy Alexis még nagyon távol áll a katonai modortól, de jelenleg ez a legjobb amit tehet. Most már csak reménykedhetünk, hogy senkinek sem lesz kedve valami hülyeséghez, mondjuk magánakcióhoz, vagy tudom is én.

_________________
Reneszánsz: Dream - goa’uld űrmoszat; Dr. Alexis Bellamy;
X-diák: Rita;
Menedék - Page 2 34nme87
Dream
Dream
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 26
Hozzászólások régi : 0
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Dream
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Kyrena Elomtiner Szer. 09 Nov. 2011, 17:58

Kezdenek alakulni a dolgok. Hogy végül milyen irányba tér a kis kaland, az még egyenlőre hatalmas rejtély. Az orosz lány a hóban gyönyörködik. Eddig három személyiséget tudok nála megkülönböztetni, de elvileg nincs is több. Ha jól láttam egy gyilkos, egy gyerek és valaki, aki tud reálisan és normálisan gondolkodni. A sorozatgyilkos kinyilvánította, hogy milyen járművet akar. Van itt hó és egy rakás kívánság, akárcsak karácsonykor. Kár, hogy ez eléggé félresikerült karácsonynak tűnik. Egy ápolónő hoz némi hacukát a skizofrémnek. A doki viszont valami fegyvertárba invitál minket. Az alaksorban kötünk ki. Egy hatalmas konténer áll előttünk, mit a Borzalmino nevű alak van olyan kedves és kinyit. Láss csodát, hirtelen tényleg karácsonyi hangulatom támad. Amint megpillantom a sok fegyvert, felforr a vérem. Izgatottan lépek közelebb. Szárnyaimat eltüntetem, hogy minél kevesebb helyet foglaljak. Szebbnél szebb fegyverek díszelegnek egy helyen. Lőfegyverek és közelharchoz alkalmasak egyaránt. Célszerű lenne a tőrök között keresgélnem, esetleg valami kardot. Azonban nem szándékozom minden áron közelharci küzdelembe bocsátkozni a rothadó járókelőkkel, ezért valami távolságra alkalmasat is keresek.
- Felőlem, rendben! Nekem megfelel a felosztás.
Mondom, miközben válogatok. Végül két tőrt veszek magamhoz. Szerzek valami övet, amivel derekam köré erősíthetem őket, majd a kardok között is szemlélődök. Közben magamhoz veszek egy pisztolytáskát és vele együtt két pisztolyt is. Nem sűrűn fogok ilyesmit a kezemben, de remélem, hogy sikerül majd boldogulnom vele. Megtöltöm a fegyvereket, majd felmarkolok néhány teli tárat. Kard helyett katonai késeket aggatok magamra, majd szerzek egy golyóálló mellényt. Az egyik késsel két lyukat vágok a hátuljára, hogy a szárnyaimat kényelmesen elő tudjam venni, még akkor is, ha rajtam van, majd felveszem. Most, hogy felszereltem magam, kicsit távolabb állok. Az egyik tőrrel kezdek játszadozni. Forgatom, megnézem a súlyozását és szoktatom hozzá a kezemet, hogy minél könnyebben tudjam utána forgatni.
- Nagyszerű fegyverek! Ha végeztünk megtarthatjuk őket?
Kérdezem nagy vigyorral.

_________________

"The warriors nowadays can fly!"
Kyrena Elomtiner
Kyrena Elomtiner
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 40
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyrena Elomtiner
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Radoslava Szer. 09 Nov. 2011, 18:36

Azok a kellemes kis hópelyhek mint a lepkék, oly könnyedén ülepednek a lány sápadt arcára. Hideg csókjukat elolvassza a forró test, majd vízcseppeké alakulnak, beszívja őket mohón gyermeki arca. Elmosolyodik kedvesen, ahogy szemei nyugodt pillantást vethetnek a téli tájra. Hideg, fehér és csodaszép. Ujját óvatosan mélyeszti az ablakpárkányon nyugodó pöttöm hókupacba. Puha. Arca elpirul, emberibb színt kap. Egy szép napon majd ismét kimegy és játszhat benne. Mint régen. Azokban az időkben mikor édesapjával hóembert építettek az udvaron. Régi és fájdalmas emlék, mivel tudja, ez már mindig is csak emlék marad. Legszívesebben azzal nyugtatná magát, ha hazamegy, ha vége ennek az egésznek, minden rendben lesz és minden a régi lesz. De nagyon jól tudta hogy ez nem igaz. Már semmi sem olyan, már egy jó ideje. Gondolatmenetéből Adam szavai zökkentették ki. Először fel sem fogta igazán, hogy egyáltalán hozzá beszél, majd mikor eljutott agyáig, hogy valóban őt szólította meg, felé fordult. Már nem is érdekelte őt Jester, sem az hogy válaszol e a kérdésére vagy sem. Arca mintha fáradt lett volna. Hirtelen semmit mondó és szomorkás. Csak bólintott és testét eltakarta neki Adam azzal a takaróval. Így falazott neki, miközben felvette azt az egyszerű nadrágot és felsőt, melyet kapott. Még egy kabát is járt mellé. Nem volt túl vastag, de kellemesen meleg. Egy kicsit nagy rá a ruha, de ez egyáltalán nem foglalkoztatta. A többiekre pillantott, majd követte őket, mikor elindultak a folyosókon haladva. Olykor-olykor arcán megrándul az izom, mintha kavarognának benne a gondolatok és emlékek. A két másik tudata tökéletes harcot vívott egymás ellen. Próbáltak felszínre törni, uralkodni a testen és az elmén. Néha megrándult a feje, vagy épp ökölbe szorította kezét. Talpán csak most érezte meg, hogy azok az apró kis szilánk darabok szúrják őt. Mégsem ez aggasztotta a legjobban. Elméje olykor elsötétült, majd ismét kitisztult. Ezernyi dolog szélviharába keveredett és néha léptei nem voltak a legstabilabbak. Lágyan karolt Adam-ba, hogy egy kis biztos pontot találjon a zűrben, aminek nekitámaszkodhat, hogy el ne essen. Nagyon jól titkolta mindazt ami fejében történt. Arcán csak olykor lehetett látni, ahogy próbálja elfojtani a dolgokat. Kezében plüss nyusziját szorongatta. Ismét egy dolog ami épp eszénél tartotta. Leértek az alagsorba, ahol megtámaszkodott a falnak, miközben mindenki fegyvert válogatott magának. Tudta jól, ő maga semmivel sem tud bánni, így meg kellett elégednie saját mutáns képességével. Kissé elbizonytalanodott saját magában, mivel nem volt tisztában, mennyire fogják majd hasznát venni. Kissé megremegett, azon a gondolaton, zombik ellen fognak megküzdeni. Nagyon össze kell szednie magát, hogy az elsőnél ne rohanjon el sikítva... Csak remélni tudta, a többiek tapasztaltabbak nála, ami a harcokat illeti.
- Nem szabad félnem... a félelem egy apró halál mely teljes pusztulást hoz... - mormogta halkan magának oroszul. Arcát elfogta a rémület fátyla, ahogy saját hangját hallotta anyanyelvén. Plüss játékának fülén végigsurran néhány ujja.
- Ha mindennek vége, hazamegyünk. Ígérem - biztatta saját magát és figyelte ahogy mások fegyverekkel látják el egymást. Mikor arra kerül a sor, hogy két csoportra osztódnak, kifejezetten örül, hogy Adammal jut egy csoportba. Lehet a szimbióta szándékosan akarta így. Örült ennek. Odament Adamhoz, s mikor elment Dream mellett, kissé felnézett rá.
- Köszönöm... - mondta neki halkan, egy barátságos és hálás tekintettel. Arca még mindig nyugodt volt, az érzelmek szinte semmilyen nyomot nem hagytak rajta. Várta a következő parancsokat.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 32
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Bishop Csüt. 10 Nov. 2011, 17:33

Elég jól haladnak a dolgok, a kis csapat nagyjából mindenben egyetért. Meglepődöm rajta, hogy amint az őrült tömeggyilkost komolyan vesszük, már nem is olyan őrült. Közben még felmerül egy-két apró kérdés, de hamarosan megindulunk a fegyverraktár felé, jó hír, hogy van egy csomó fegyverük.
~ Van itt minden úgy látom, ami kellene. Ha a SHIELD fegyverei akkor nyilván jó minőségűek, meg lehet bennük bízni.
Mindenki elveszi a neki tetsző fegyvereket, betáraz stb. Én kivárom míg a legtöbben végeznek, majd elkezdem a saját felfegyverzésem. Egy sokkolót, egy kést, felveszek egy mellényt, és ha van még akkor négy darab pisztolyt veszek el. A pisztolyokat ellenőrzöm, betárazom majd a szokásos módon elhelyezem itt-ott a ruhám zsebeiben és fegyver tartókban, hogy mindig kéznél legyenek. Az egyik shotgunt már elvették, gondoltam elveszem a másikat, de bevallom nem a kedvenc fegyverem, inkább Jesterre nézek.
- Esetleg van kedve ehhez? -nyújtom neki a fegyvert-
De ha nem, nem, nincs szándékomban erőltetni a dolgot, jobb a béke. Közben a csapatfelosztás is kiderül, én belemegyek a játékba.
- Rendben ez jó tervnek tűnik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Lance Harris Csüt. 10 Nov. 2011, 18:37

A lángoló lányt megnyugtatták, ruhát adtak neki, nekünk meg fegyvereket adtak, illetve válogathattünk. Mivel katonai kiképzést kaptam, pontosan ismerem a fegyvereket, így kiválasztok valami kellően nagy kaliberű fegyvert, nembaj a súly, hiszen a páncél segítségével könnyedén mozoghatok akármekkora puskával. Lehetőleg valami sorozatlövő, gépágyú szerű dolgot kapnék magamhoz, ha nincs akkor ismétlő puskánál maradok. Tárakkal is felszerelem magam, majd mikor Alexis beszélni kezd, gyorsan felszólalok.
-Nekem mindegy milyen feloszlásban megyünk, annyit szeretnék, hogy ha a felszínen vagyunk akkor nekem nagyobb hasznomat veszitek, lévén tudok légitámogatást nyújtani, akár csendben is.
Mondom miközben a hátamra mutatok, ahol a szárnyak vannak.
-És ha valakinek valami baja lesz, talán tudok orvosi segítséget nyújtani, félig elvégeztem az orvosi egyetemet, és mindenféle sebet el tudok látni.
Folytatom a beszédet, majd elhallgatok. Nem igazán tetszik, hogy Alexis átvette a vezetést, nem csak ő szolgált katonai körökben, de ez most mindegy. Nem akarok feszültséget kelteni, és igazából vezetni sem akarok senkit, a célom az, hogy mindenki életbe maradjon, így nem okos dolog indulatokat kelteni

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Thorhalla Pént. 11 Nov. 2011, 10:47

Résztvevők: Victoria (Jeff), Borzalmino, Alexis/Dream, Jester, Radoslava, Adam Deer, Bishop, Rex (Jason) és Kyrena

Kyrena szavaira a doki megvonja a vállát.
- Mi nem tudunk vele mit kezdeni, így nyugodtan – mondta.
Még Rado számára hoznak egy bakancsot is zoknival és ha a lány engedi az orvos még gyorsan kiszedi a szilánkokat a lány talpából és ellátja a sebet is, amíg a többek öltözködnek és fegyvereket válogatnak.
A feleszerelkezés és fegyverválasztás utána csoportot kikísérik az épületből. Odakint a földön hat hatalmas rúnákat lehetett látni, ezzel óvták az embereket a kinti káosztól. Egy nagyobb térre értetek, ahol egy hatalmas üvegházat lehetett látni, itt főleg nővényeket termesztenek és pár állatokat tartottak, ezeket lehetett is látni kintről is. Az egész helynek itt olyan érzése volt, mintha minden rendben lett volna, az épületek normálisak, nem voltak romok, emberek beszélgettek kint a téren, leszámítva az üvegházat a téren ez volt csak furcsa. Kiérve az egész szélére azonban a kis csapat szembesült a kegyetlen valósággal, hogy milyenek is valójában New York utáci.

//Elég oda írni a másik topicba.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Borzalmino Szer. 08 Feb. 2012, 18:50

Ez a vizió teljesen úgy viselkedik mint egy átlagos robot. Pusztán arra válaszolt amit kérdeztem nem kérdezett vissza és nem mutatott semmiféle érzelmet. Megtudtam ,hogy mindegyik társa azonban ezt is mint adat monta nekem. A bánatnak egy szikrályát sem éreztem. Ezután közölte velem ha eddig életben maradtam akkor mégsem lehetek olyan gyenge. Bizonyára biztatásnak szánta de sajnos nem ment vele sokra. A velem kapcsolatos adatok titkosak tehát semmit nem tudhattam meg a másik énnemről. Érdekelt volna vajon ő is olyan élete volt akár nekem. Esetleg ő már metalálta az élete nagy szerelmét. Bünöző ként élt vagy egy hős volt mielött elérte a zombi virus. Ezt sajnos soha nem tudhatom már meg. Ahogy elmerültema gondolataimban azon kaptam magam, hogy minden aranyfényben kezdett ragyogni. A ragyogást vakító fény váltotta fel és hirtelen ott találtam magam ahonnan elindultunk. Lassan körülnéztem és láttam mindanyian otvoltunk akik tulélték ezt a haláli túrát.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Kyrena Elomtiner Pént. 10 Feb. 2012, 17:29

Az ajtót sikerül feltárnom. Mire jó, ha az embernek, vagyis mutánsnak van egy kis plusz ereje. Tőrömmel a kezemben besétálok. Néha hátra tekintek, hátha Bishop kint maradt, vagy hogy ellenőrizzem mögöttem van-e még. Nem hiszem, hogy gyáva lenne. Nem tűnik annak. Sőt, valamiért meglehetősen szimpatikus személyiség, szótlansága ellenére is. Most másra kell koncentrálnom, ezért az emberismereti kérdést későbbre halasztom. Odabent szinte semmi nincs. Néhány szekrény, rajtuk iratok meg dobozok. Ami nekünk kell, az viszont a szoba közepén van. Nem hiszem el, hogy ilyen egyszerű az egész. Se egy csapda, vagy valami robot ami nekünk jönne. Persze az elektronika biztos kipurcant, de akkor is. Elvégre az ajtót is kézzel kellett kinyitnom. Másként egyébként sem hiszem, hogy ment volna. Elvégre ha jelszó kell, azt nem tudom. Ha DNS, vagy retinakép, azzal sem tudtunk volna szolgálni, csak a sajátunkkal. Azzal pedig valljuk be, nem valószínű, hogy sokra megyünk. Amint meglátom a dobozt és közeledni próbálok, a gyomrom görcsölni kezd. A vírusomnak nemigen tetszik az ami abban a csomagban van. Ez jó hír, bizonyára használ, ha ebből indulok ki. Egyre jobban görcsöl ez a szemét és izzadok is mint egy ló. Csak érjek haza, az lesz az első dolgom, hogy veszek egy forró fürdőt. Ha jól emlékszem, az van az új lakásban. Végül eljutok a dobozig. Vizsgálgatom egy ideig, majd ugrásra készen megérintem. Abban a pillanatban erős fény keletkezik. Nem látok semmit, az egyetlen dolog amit tehetek, hogy erősen belekapaszkodok a dobozba. Ez a vírus lenne? Most fogok átváltozni? Azt nem ilyen világosnak képzeltem el. Sokkal inkább sötétnek, elvégre elborul az elmém, vagy mi. Nem valószínű, hogy kitisztul, ha nyers húst akarok falatozni. De nem, nem érzem, hogy azt akarnék. Vagy ez csak valami átmenet? Hirtelen vége a fénynek és a kiindulási ponton találom magam. A többiek mind itt vannak. Vagyis a másik három személy. Eléggé megfogyatkoztunk a küldetés végére.
- Ő... Nem vagyok zombi ugye?

_________________

"The warriors nowadays can fly!"
Kyrena Elomtiner
Kyrena Elomtiner
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 40
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyrena Elomtiner
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 11 Feb. 2012, 01:27

Résztvevők: Borzalmino, Kyrena, Rado, Bishop

Az orvosok azonnal megjelentek és átvették a prototípust. Kyrena pedig eközben egyre rosszabbul volt, a korábbiakban nem vette észre, de most már határozottan szürke volt a bőre és az éhség is egyre inkább mardosta. A csapattársai és a tudósok is egyik pillanatról a másikra lettek íncsiklandozóak, akiket most már tényleg meg kell enni. Valószínűleg csak a gyógyszerek nyomták el ennek a hatását, de valami történt vele a fenti szekrényben. A két férfi láthatja, hogy egy körülbelül két decis üvegben volt a türkizszínű ellenszer, amiből már most tűvel egy keveset kiszívtak, valószínűleg, hogy beadhassák az angyallánynak. Amint ez megvolt az egyik tudós elindult a lány felé, de a kérdésre megtorpant.
- Nem tudom… - válaszolta óvatosan.
Ez volt az utolsó, amire Kyrena emlékezett, ekkor mindent a teljes sötétség vett át. Bishop és Borzi már nem tudtak reagálni arra, ami történt, a lány bőre tényleg hullaszínű volt már és a szemei is teljesen üregesek. Mintha már nem is lenne az élők sorában, hanem halott lenne ekkor és a szárnyai kicsapódtak a helyükről. Mivel nem volt túl sok hely ebben a szobában a két férfinak ideje sem volt arra, hogy félrevetődjenek, vagy fegyvert rántsanak, mindkettejüket eltalálták a szárnyak és a falnak csapódtak, ahol aztán elvesztették az eszméletüket. Egyedül Rado aludta át a szerelmével a történteket.

Vége.

Epilógus – A hazatérés:
Mindenki fájó végtagokkal ébredt fel ugyanazon a helyen, ahonnét korábban eltűnt Halloween éjszakáján, most már Kyrena is újra magánál volt a szíve felett talált magán egy nagyobb tű szúrásának nyomát, amiről nem is emlékezett, hogy mikor kaphatta, most már jól volt, nem kívánta a húst sem és a bőre is teljesen normális kaukázusi volt. Amiből mindenki tudja, hogy valóság történt mindenkinek a sebei be voltak kötözve a törések gipszbe téve és egy-egy levelet találtak a csapat tagjai maguk mellett.
”A retrovírus sikeres volt, a hölgyet sikeresen megmentettük, reméljük a világunkat is sikerül majd. Önök hősök és soha sem tudjuk meghálálni majd, amit tettek. A társnőjük szimbiontáját is sikerült megmenteni, őt is visszaküldtük magukkal egy óvótartályban. További sok sikert és boldog életet! Dr. Green!”
Kyrena volt az, aki maga mellett talált egy üveg tárolóedényt, de annak be volt törve az üvege és Dream eltűnt, odabent a tartályban alvadt „vért” talált a lány, ha megnézte, alvadt vére pedig csak a holtaknak van…

Vége?


Menedék - Page 2 00120

Köszönöm a játékot, sajnálom, hogy így elhúzódott és azt is, hogy kissé passzívak voltatok. 2022. november 2-n értek haza. A köztes időben, azaz 2023. februárig azt tesztek mindannyian, amit csak akartok és akkor utána rendesen megy tovább az idő.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék - Page 2 Empty Re: Menedék

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.