Menedék-235

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Menedék-235 Empty Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 29 Május 2017, 11:08

A Menedék-235 a Kree Galaxis (és ezáltal a Nagy Magellán Felhő) peremén sodrodó hatalmas, gömb alakú űrállomás. Az állomást időtlen idökkel ezelőtt hozták létre az ismeretlen alkotók, majd robotokkal népesítették be azt. Az űrállomás pontos célja nem ismert, de annyi biztos, hogy az építmény a legkorábbi feljegyzések óta mindig semleges pontnak számított. Az itt működő robotok egyfajta segélyszervezetként tartják fent az állomást, megkülönböztetés nélkül segítenek meg bárkit, aki a szükség miatt keresi fel ezt a helyet.
Korábban csaknem ezer ilyen állomás létezett szerte a galaxisokban, azonban háborúskodások, kalózok, esetenként pedig egyszerű véletlenek miatt sorban semmisültek meg az építmények, és azok lakói. A Menedék-235 az utolsó fennmaradó állomás.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 29 Május 2017, 13:24

Helyszín: A Kree Birodalom pereme, a Menedék-235 űrállomás közelében
Résztvevő: Nephtys Boltagon


A világűr kettőssége időnként elgondolkoztatja Karimot. Bár a csillagok fényének semmi sem állja útját, mégis minden sötét marad, mert nincs mit megvilágítani az ürességben. A galaxis utolsó naprendszerét elhagyva, Karim most az ablakon kibámulva figyeli, ahogy a fénylő pont lassan összemegy a távolban. A Kree Galaxis védelmi határvonala még messze van ugyan, de a számtalan hadihajó és az utolsó lakható bolygó közti kies területen elfogja az embert az érzés, hogy egyedül van. Talán ezért tették éppen ide a Menedéket - gondolja magában Karim.
Az Ékkő fedélzete az űr csendjéhez igazodva némán siklik ki az birodalom peremére, és lassan kibontakozik egy kisebb aszteroidamező mögött a Menedék-235. Az apró űrsikló, mindössze négy személy kényelmes utazását teszi lehetővé, most mégis félig kihasználatlanul viszi egyetlen utasát és a Karim kapitányt. A kree férfi azóta baljós érzésekkel telve néz ki a fejéből, hogy megkapta a parancsot felettesétől, magától az uralkodótól.
Karim harmadik előléptetése után került a császári elit testőrség soraiba, ami kiemelkedően gyors előmenetelnek számít. Újabb két előléptetéssel a testőrség tisztje, majd parancsnoka lett. Ezzel kree katonaként a legnagyobb elérhető megtiszteltetést sikerült kivívnia, és mindössze ötven évnyi szolgálati idő áll mögötte. Ha valaki most megszámolná, talán éppen ötven ráncot találna gondterhelt arcán. Ez ugyanis ötven évnyi munkája során a legnehezebb feladata.
Ha valaki azt mondja, hogy a császárnő utaztatása veszélyes, hát még eléggé finoman fogalmazott. Ha hozzátesszük, hogy a császárnő mindössze egyetlen testőr kiséretével utazik, a legtöbben már azt hinnék, ez csak vicc lehet. Ha pedig még azt is elmondanánk, hogy mi az utazás célja, hazugnak neveznének minket, és talán még alaposan helyben is hagynak, amiért ilyen ostobaságokkal raboljuk mások idejét. Pedig mindez igaz: a Kree Sztelláris Birodalom császárnője jelenleg másodmagával utazik az Ékkő fedélzetén, a másodpilóta székében ülve pedig a Menedék-235 tűnik fel előtte.

-Tíz perc, és megérkezünk, felség - szólít meg Karim az egyszerűbb titulust használva, ahogy azt kérted tőle a tizenkettedik "ő császári felsége" után.
Arcát a műszerek felé fordítja, figyel rá, hogy véletlenül se mutasson más érzelmet, mint a kötelességtudatot. Halálának látomása folyamatosan körülleng téged, mióta csak elindultatok erre a veszélyes utazásra. Karim aktája és felettesei jelentése alapján a legkreebb kree mind közül, semmilyen defektusáról nem tudni, ellenben számos területen kiemelkedő képességekkel rendelkezik, ideértve harci, mechanikai, informatikai, és szociális ismereteit, de nem kifelejtve bátorságát és kötelességtudatát. Számodra viszont a kép némileg árnyaltabbá vált, mikor megláttad az áhított halált. Ágyon fekve, fejét egy nő ölébe hajtva képzeli el az utolsó perceit. A nő idős, és néhány vonása mintha hasonlítana is Karim arcára, Karim pedig egész fiatal - nincs annyi idős sem, mint most. A kép szinte beleég az emlékezetedbe, annyiszor kaptad már el az egy hetes út során. Egy hét - ennyi idő telt el, mióta megkaptad életed talán egyik legijesztőbb hírét.

Két héttel ezelőtt üzenet érkezett egy, a peremvidékhez közeli bolygóról. Az üzenetet továbbították a megfelelő logisztikai központba, ahonnan ismét üzentek, ezúttal a peremvidék határőreinek. Az ő üzenetük már sokkal gyorsabban került kézről kézre a logiszitikai központban, és öt űrhajó indult útnak. Néhány nap után visszatértek újabb üzenetekkel, amik újabb füleket jártak végig a központban. Végül aztán az üzenet eljutott a logisztikai központ vezetőjéhez, aki úgy látta a legjobbnak, ha azonnal eszkalálja a legfelsőbb körökbe a hírt. Így tudtad meg egy hete, hogy Acil vádló eltűnt.
A peremvidéki határőrök még látták visszatérni, elhaladt az ellenőrzési pontoknál, amikor egy rövid diplomáciai útról tért vissza. Az úticéljára, a peremvidékhez közeli bolygóra viszont sosem érkezett meg. A kettő közt köddé vált, pedig a kettő közt semmi sincs, ami ezt okozhatta volna. Nincs ellenség, ami átjuthatott volna az ellenörző pontokon észrevétlenül, és nincs olyan birodalmon belüli erő, ami csak úgy lenyelhette volna a legfőbb vádlót. Nincs semmi - csak a Menedék-235.

A Menedék-235 egy diplomáciai aknamező - így jellemezte a politikai tanácsadód, amikor érdeklődtél utána. Elmesélte azt, amit mindenki tud róla, és hamar rájöhettél, hogy ez nagyjából a semmivel egyenlő. Mégis egyértelművé vált, hogy mindenki érez valamit a hellyel kapcsolatban, amit nem mernek kimondani. Ha Acil vádló idejött, arra jó oka lehetett. De ha Acil nem hagyta el a helyet - arra nincs magyarázat. Hosszas puhatolózás és rövid ordítozás eredményeképp megértetted, hogy ez a hely olyan, mint a Földről már ismert Svájc - csak még olyanabb. Miután a Menedékek többsége megsemmisült, egy pángalaktikus egyezmény jött létre, mely szerint az utolsó Kree Galaxisban lévő űrállomást minden áron meg kell védeni. Puszta létezése olyan rejtélyekre adhat magyarázatot, melyek egy napon még a galaxis, vagy az egész univerzum jövőjét dönthetik el. Emiatt egyszer s mindenkorra kitiltottak minden fegyveres erőt a Menedék-235 területéről, és a Kree határt ellenőrző pontokat kijjebb helyezték úgy, hogy az űrállomás is védelem alatt állhasson. Senki sem ellenőrzi, hogy kik állnak meg az állomásnál, de persze a Kree birodalom tudja, hogy csak olyanok mehetnek oda, akik már átjutottak az határokon, így végeredményben az állomás nem segítheti a birodalom ellenségeit. A paranoia a hellyel kapcsolatban csak tovább nőtt, mikor az elmúlt évszázadok során a Menedék-235 vált az utolsó fennmaradt űrállomássá.
Rögtön érezhető volt számodra, hogy túl sok a homályos folt, nem tiszta, hogy miért hozták ezt a döntést, és miért támogatja ezt mindenki. Mégis mintha valami tisztelettel vegyes félelem övezné a helyet, már-már vallásossághoz hasonló szentimentalizmus jellemzi azokat, akik többet tudtak mondani neked róla. Rövid tárgyalás után a császár kijelentette, hogy nem hajlandó egyetlen katonát sem elküldeni a Menedékre, véleménye szerint semmi nincs ott, ami ott tarthatná a vádlót, következésképpen Acil nem is lehet ott. A császár álláspontja szerint tehát Acil az ellenörzőpont és a célállomása között valami ismeretlen okból kifolyólag megváltoztatta útvonalát.
Amikor a császár kifejtette ezt az álláspontot, úgy érezted, mintha ő maga is részese lenne az egész humbugnak, ami körülveszi ezt az állomást, és bár ez merész kijelentés lenne, de megfogalmazódhatott benned az érzés, hogy a császár fél kreeket küldeni a Menedékre. Ahelyett, hogy az események tekintetében többet akarna kideríteni a Menedékről, inkább még jobban el akarja zárni azt a kreek elől.

Számba véve Acillal való személyes viszonyodat, a helyzet súlyosságát, és a császár egyértelmű parancsát, amiben megtiltja mindenkinek a Menedék kivizsgálását, csak egyetlen lehetőséged maradt - nem számítva a tétlen várakozást. Így kerültél az Ékkő fedélzetére, amit azután kötöttél el a legjobb elit testőröddel, hogy sikeresen felállítottad az álcádat. Miközben tehát hivatalosan a galaxis másik felében töltöd üdülésedet, valójában titkos magánakción vagy, hogy kiderítsd, valóban a Menedék-235 űrállomáson van-e Acil vádló.

-Felség, engedje meg, hogy még egyszer utoljára megkérdezzem. Biztos, hogy ez jó ötlet? - Kérdezi Karim, miközben keze már az irányítópulton várakozik, hogy megnyissa a kommunikációs csatornát az állomással.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 29 Május 2017, 17:30
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


//Előzmény: Kree-Lar//

Nagyjából két év telt el azóta, hogy Nebo a Kree-Lar-on járt. Azóta ugyanúgy tette a dolgát, ahogyan előtte is, lényegében önmaga vezette a birodalmat, a férje csak időnként szólt bele a kormányzásba. Két év, a háborúnak nemhogy vége lett volna, de az ellenségek száma csak tovább növekedett a kree-k számára. Alapból nem volt elég a skrullokkal kirobbanó újabb háború, majd a Fellegvár pusztulásával Annihilus és a „hordája” árasztotta el az univerzumot. Azonban azóta, hogy a Phalanx is felbukkant és még ők is ellenségnek számítottak. Ezen idő alatt Nebo el sem hagyhatta a birodalom magvidékét. Ezek a régiók eléggé messze estek a háborús zónáktól. Néhány hónapja pedig még a Földnek is hadat üzentek ténylegesen. A jelenlegi Legfőbb Vádló, Acil pedig meg is kezdte a sereg átszervezését, hogy a Föld is megtámadható legyen. Acil… A Vádló egykor úgymond testőrként és tanácsadóként került a császárnő mellé lassan öt éve már. Ezekből az évek során előlépett bizalmassá és baráttá, meg természetesen Legfőbb Vádlóvá. Miután megszabadultak Ronan-tól és kihajították a Szörnyek bolygójára meghalni kivárták a szükséges időt mielőtt megválasztatták volna a férfit az új Legfőbb Vádlónak. És most, most Nebo miatta ült az Ékkő fedélzetén egy darab testőrrel, Karim parancsnokkal.

Kinézett a kis hajó parancsnoki „hídjáról” a világűrbe a nő, a végtelen messzeséget látta, az űr végtelenjét és sok-sok aszteroidát. Csak akkor nézett a férfira, amikor az megszólította, már megkérte korábba, hogy a hosszú „császári felsége” megszólítást hanyagolja napjában több tucatszor hallani még számára is fárasztó volt, a felség bőven elég volt. Most is érezte a férfi halálvágyát, amit ekkor igyekezett kizárni a tanult módon, hogy annak a képei ne legyenek folyamatosan a fejében, csak érezze azt, hogy nincs egyedül, hanem van társasága. Nem csak az előléptetései miatt választotta Karimot a feladatra, hanem az aktája alapján is. Kellemes csalódás volt azonban, amit a halálvágyáról látott, ez sokkal „ember közelibbé” tette a férfit. A szavakra csak bólintott, de nem szólt ezúttal semmit, utána pedig újra az aszteroidákra és az egyre nagyobb űrállomásra szegezte újra a tekintetét.

Egy hét, egészen pontosan kettő, mire a bürokrácián végigért az üzenet. Ha méltó lett volna a rangjához, akkor hatalmas hisztit csapott volna, hogy miért voltak ennyire lassúak. Végül is „csak” a császári család utáni legbefolyásosabb és leghatalmasabb személy tűnt el, ez olyan kis semmiség volt. Egy teljes standard hétig ültek ezen mielőtt megkapta. Az sem vigasztalta, hogy közben már hajókat is küldtek arra a részre, akkor is tájékoztatni kellett volna őt. Ha másért nem, akkor azért, mert Acil a tanácsadója is volt. Tudta, hogy melyik két pont között tűnt el a kree férfi, szerette volna azt hinni, hogy nincs ott semmi, nagyon remélte, hogy nem futott bele a Phalanx-ba, vagy Annihilusba és azért veszett nyoma. Szeretett volna hinni, hogy a Menedék-235re érkezett meg. De ettől még nem zárhatta ki, hogy skrull merénylők okozták a hajó vesztét. Miért is ment el a férfi a diplomáciai küldetésre? Eléggé nagy rangja és befolyása volt ahhoz, hogy bárkit a magvilágba hívjon és ne kelljen a peremvidékre utaznia. Ezek után következett a kiabálás és fenyegetőzés, hogy minél többet tudjon meg arról a helyről, ahova Acil mehetett.

Diplomáciai aknamező, legalább is ezzel a szóval éltek a tanácsadói. Arra azonnal rájött, hogy már-már vallásos misztikum övezi azt a helyet. senki sem tud róla különösebben semmit. Még azt sem, hogy kik uralják, kik laknak benne. Ha ezt tudta volna, akkor soha sem engedélyezik azt, hogy legyen a kree-knek vallása. Már kezdte érteni, hogy a Legfelsőbb Intelligencia miért is tiltotta mindezt. Az persze pozitívum volt, hogy elméletileg csak kree-k lehetnek a bázison, vagy pedig szövetségesek, akik átjutottak a határpontokon. Elméletileg. De egy galaxis széle kegyetlenül nagy és nem lehetnek ott mindenhol az ellenőrzőhajók. Egyszerűen elképzelhetetlen volt, hiszen még egy galaxisnyi kree-nek és egyéb itt élő fajnak sem volt annyi hadereje, hogy ezt lefedjék. Hosszú távú érzékelők természetesen sorban kint vannak, de azok ha valaki kellően ügyes kijátszhatóak. Azzal ő maga is egyetértett, hogy egy ilyen helyet, főleg, hogy a többi elveszett, elpusztult meg kell védeni, de azt a részt nonszensznek érezte, hogy fegyveres erők nem mehetnek oda és nem is ellenőrizhetik, hogy kik kötnek ki. Valami nagyon bűzlött ennél az egésznél. Saját maga ennek ellenére kiadta volna a parancsot, hogy márpedig a kree elit egy egysége szálljon ki oda, de a férje, Unspoken pont ekkor szólt bele a dolgokba és megtiltotta a beavatkozást. Úgy érezte Nebo, hogy a férjére valaki nyomást erőltetett, hogy ezt a döntést hozza, hiszen egy ilyen „misztikus” humbug a tudós császárt soha sem érdekelte volna. Még az is eszébe ötlött, hogy fél odaküldeni bárkit is, de ezt elvetette, nem igen tartotta nagyra az életet a férje, úgy volt vele, hogy minden pótolható, ahogyan abban a másik életben a fiúknál is megtapasztalta mindezt. Saját maga nem hitte, hogy eltért valahova, főleg azt, hogy nem ad életjelet magáról Acil. Ez egyáltalán nem vallott rá. Sokkal inkább azt gondolta, hogy nincs lehetősége üzenetet küldeni, túlságosan is értékes fogoly lett volna a férfi, így nem zárhatta ki, hogy fogságba esett.

Mivel barátjának tekintette Acilt és annak fényében, hogy a férje valóban megtiltotta azt, hogy bárki is a közelébe menjen a Menedéknek nem igen maradt más választása Nebonak, mintsem titokban elindulni. A fővárosban Hala-n úgy intézte, hogy a bolygón elhagyja az udvart és a gyerekekkel a császári család egyik nyaralójába, vagy téli birtokára megy, hogy pihenjenek és kikapcsolódjanak. A gyerekeket a legmegbízhatóbb női testőrére és udvarhölgyére bízta őket, akik már tudták, hogy miként kell kimenteniük a császárnőt, ha valaki keresi. Azzal szerencsére nem kellett számolni, hogy a császár felkeresné személyesen, más pedig engedély nélkül amúgy sem jöhetett el oda. Így nem sokkal később már az Ékkő fedélzetén volt Karimmal együtt. Mindennek már egy hete és most meg is érkeztek ide a peremvidékre.

Mikor a férfi ismét megszólalt, akkor már ő maga is megtette. Egy kicsit felsóhajtott előtte, bár lett volna más mód.
- Nem parancsnok, határozottan nem jó ötlet, de nincs más választásunk – mondta a nő. – A Legfőbb Vádló túlságosan is fontos a birodalomnak és olyan információkkal rendelkezik, amik semmilyen esetre sem juthatnak illetéktelen kezekbe. Ne feledje, álcában utazunk, nem mint a császárnő és az egyik tisztje. Ennek fényében vegye fel a kapcsolatot a Menedék-235-tel. A szerepünk szerint jómagam a Spartax bolygóról menekültem el az ottani járvány elől A’larea a nevem, mivel önt úgysem tudom rávenni, hogy tegezzen, vagy felejtse el a rangomat, mint egy Spartaxi nemesre hivatkozzon rám.
A szavai nyomatékosítására még bólintott is a férfinak, hogy felveheti a kapcsolatot az űrállomással. A szerepéhez a tetoválásait direkt az arcára irányította és olyan színt, alakot vett fel velük, mintha hólyagok borítanák az arcát, ezzel is nehezítve azt, hogy felismerjék, ha már ott vannak. Plusz még emiatt csuklyás köpenyt is vett fel az egyébként Spartaxi kinézetű ruhájára, ami egyben testpáncélként is funkcionált.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 30 Május 2017, 09:32

Karimnak nem sok nyugodalmat hoz a válaszod, de csak eltökélten bólint a szavaidra.
-Igenis, felség. Az álcánk miatt nem kell aggódnia - válaszolja a parancsnok.
Még ha a császárt át is lehet ejteni, a Menedék-235 szabályai egyértelműek, így Karim most nem az elit testőrség parancsnoka, hanem csupán az Ékkő kapitánya, aki megbizatást teljesít. Nevét nem kell megváltoztatnia, mivel elég gyakori a Kreek között, és hírneve nem akkora, hogy bárki összerakja az arcot és a nevet a valódi rangjával. Fegyverként mindössze egy rövid kés és egy lézerpisztoly van nála, amiket ügyesen elrejtett a ruhájában.
A legfontosabb előkészület persze a Menedék-235 felkeresésének oka. Nem sok minden indokolná, hogy éppen itt kössön ki a hajó a Spartaxról menekülve, hacsak nincs valami sürgős ok a megállásra. A járvány persze jó indok, hogy miért nem szállhattok le bárhol, de a hajó meghibásodása indokolja a sürgős igényt a leszállásra. Karim pár órával korábban gondoskodott róla, hogy a hajó egyes létfontosságú rendszerei meghibásodjanak. Természetesen semmi olyan nem történt a hajóval, amit ő maga nem lenne képes kijavítani, de a Menedék-235 lakói nem tudhatják, hogy valójában mennyire ért a szereléshez. Így külső szemlélő számára a hajó mindössze pár órányi levegővel rendelkezik csak.
-Menedék-235, itt Karim kapitány beszél, az Ékkő kapitánya. A Spartaxról indultam egy utassal a fedélzeten, de a hajóm meghibásodott, sürgősen le kell szállnom, és javításokra van szükségem. Engedélyt kérek a dokkoláshoz.
Az üzenet elküldése után pár másodperc csend következik, majd egy gépies hang felelete érkezik, se nem férfi, se nem nő, mintha robot beszélne.
-Karim kapitány, itt a Menedék-235. Haladjon a kettes dokk bejáratához, és várjon további utasításra.
Karim felgyorsítja a hajót, hogy megközelítse az űrállomást. Az állomás gömb alakú, és bár az egykori Fellegvárnál jóval kisebb, azért ez is impozáns méretű.
-Megkezdjük a hajó szkennelését - közli a robotikus hang, majd mintegy tájékoztató jelleggel kezd mesélni. - A Menedék-235 tizenkét szintre van bontva, ebből kettő csak az állomást üzemeltető robotok számára hozzáférhető. A 11. és 12. szintek az állomás szervízszintjei tehát, ide a belépés tilos. Az állomás többi szintje a látogatók számára szabadon bejárható. A Menedék-235 lakói a Remnant robotok. A Remnant robotok egyetlen célja, hogy segítsék az állomás látogatóit minden elképzelhető módon. Az állomáson ételt, italt, orvosi kezelést, pszichiátriai kezelést, szerelési munkálatokat biztosítanak. Továbbá lehetőséget nyújtanak pihenésre, szórakozásra és rekreációra.
A robothang magyarázata közben Karim irányba állítja a hajót a kettes dokk előtt. Innen láthatjátok, hogy rengeteg dokkoló van az állomás oldalában, ránézésre pedig legalább tíz hajó csatlakozik éppen az állomáshoz, köztük kisebbek és nagyobbak is. Az információid szerint a Vádló öt fős kísérettel utazott egy kis méretű, de jól felfegyverzett siklón, a Méregfog azonban első pillantásra nincs a dokkoló hajók közt.
-A szkennelés kész - jelenti be a robothang. - Engedély a kettes dokk használatához megadva.
Karim ügyes manőverrel rácsatlakozik a dokkolóra, ami csápként öleli át a hajót, és húzza be lassan az űrállomás oldalához. A hajó gyakorlatilag félig az űrben, félig az állomáson van, de az ajtót egy hermetikusan záródó folyosó köti össze az állomással. Ha kinyitjátok az ajtót, és áthaladtok az összekötő folyosón, beértek egy tágas szerelőhangárba. Ideben is áll néhány hajó, melyeket jelenleg javítanak, és elszórva 5-10 különböző fajú lényt is láttok, bár a kree a leggyakoribb köztük. A munkát viszont nem ők végzik, hanem robotok, melyek között vannak ugyan hasonlóak, de látszólag nincs egységes szabvány.
-Üdvözöljük önöket a Menedék-235 űrállomáson. Miben lehetünk a szolgálatukra?


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 31 Május 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Sejtette, hogy nem különösebben fogja megnyugtatni Karimot, amit mondott; azaz igazság, hogy őt magát sem nyugtatta meg. De akkor sem volt más lehetőség, Acil is megtette volna ugyanezt. Persze bárki megtette volna, ha ő lett volna itt, akkor a férjét sem érdekelte volna a korábbi pángalaktikus egyezmény, hanem ideküldött volna egy egész flottát. De ezúttal nem Nebo volt gondban, éppen ezért volt ő itt. Annak idején, amikor még a Galaxis Őrzőinek tagja volt, akkor ez egy mindennapos feladatnak minősült volna, de a csapatot nem terhelhette tovább, hiszen nagyon sokat tettek nem csak ezért a galaxisért, hanem mindenkiért. Így továbbra is azaz egyetlen lehetőség maradt, hogy ő maga jöjjön el, ami meg is történt. Karim válaszára elégedetten bólintott.
- Nem is vártam kevesebbet öntől – mondta.
A férfi ötletét díjazta, aki szabotálta a hajót Nebo ötletén felül, hogy miért is pont ott kelljen leszállniuk, ahol. Ez tényleg biztosabbá tette azt, hogy engedjék leszállni őket, hiszen ha valaki leszkennelte a hajót, akkor észlelhette a sérülést, azt pedig miért is kéne feltételezni, hogy az utasok képesek arra, hogy megjavítsák mindazt? Közben a nő kísérője fel is vette a kapcsolatot az álommással, akik szinte azonnal is válaszoltak. Annyira az a rész még nem volt meglepő, hogy egy géphang felelt a számukra, lehetségesnek vélte, hogy automatizálta a rendszer. Meg nem egy olyan helyet látott már élete során, ahol mesterséges intelligencia vezetett ilyesmit. Megbízhatóbb volt, mint az élő személyzet. Karim-ra pillantott, aki közben el is indult a kettes dokk irányába a hajóval. Igazából most jutott csak eszébe, hogy sérültként is jöhetett volna, hogy amikor a hajó létfenntartása megsérült, akkor ő maga is. Egy nem halálos, de súlyos sérülést a hihetőbb mese miatt könnyedén bevállalt volna. De most már erre késő, ha most sebesíti meg magát, egy orvos könnyedén rájöhet, vagy szkenner, hogy friss a seb és nem olyan régi, mint állítják. Így mindez elmaradt. A robothang azonban adhatott okot aggodalomra is, ezt pontosan tudta, hiszen a Phalanx is részben robotokból áll, remélte, hogy erről szó sincs jelen esetben. Most legalább a rejtélyről is lehullt a lepel miközben a Remnant robot mesélt a helyről. Tíz szint, ami átjárható és megnézhető, eléggé nagy volt a hely, így akár napokat is igénybe vehet a teljes kutatás. Kérdés, hogy voltak-e napjaik. A hajók között, ahogyan végignézett rajtuk a bevontatás közben nem látta a Méregfog-at. Igazából ez nem lepte meg annyira, bárki, aki fogva tartotta Acilt a helyében ő maga is eltűntette volna azt a siklót a kísérőkkel együtt. Ne legyen semmilyen nyom, amit le lehet követni.
- Bízom benne, hogy csak megsemmisítették a hajót, ha tényleg fogságban van, vagy az állomás másik felén van. Kiszállás előtt tud még egy gyors szkennelést végezni? – érdeklődött.
Ha másnak nem, akkor üzemanyag-maradványoknak kellett maradniuk, bár ha arra szkennel Karim annak megvolt a hátránya, hogy minden kree siklót kiszúr a környéken még önmagukat is. Miután dokkoltak, akkor Karim kíséretében ő maga is kiszállt, a saját lézerfegyverét ő maga is jól elrejtette, a csuhájának kapucniját felhúzta az arcába, hogy a heges arcát takarja, majd így indult el kifelé. Ott látott még több hajót, de amelyiket ténylegesen kereste nem volt itt. Kree-k és idegen fajú személyek, egyelőre amit és akit kereste az nem volt itt. Hamarosan egy robot érkezett meg, aki azonnal „fogadta” is őket. A kérdés után szinte azonnal felelt is.
- Mint a komvonalon jelezte a kapitány a Spartax bolygóról jöttünk a járvány elől. Nem tudjuk, hogy megfertőződtünk-e, egyelőre semmilyen tünetünk nincs, de a biztonság nem árt. Ezenfelül a készleteink is igencsak fogyóban vannak, a hajónk létfenntartó rendszere pedig megsérült és szökik a levegőnk. Végtelenül hálásak lennénk, ha tudnának segíteni. A nevem Lady A’larea, a kísérőm pedig Karim kapitány.
Kicsit eltorzította a hangját, rekedtebbre így beszélve, nehogy a hangját megismerjék, hiszen gyakran szokott a holoneten szerepelni.

A Spartax-i járványról itt olvashatsz.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 31 Május 2017, 11:12

Karim igyekszik a gyors szkennelést lefuttatni a kérésedre.
-Sajnos nincs egyedi jellemzője a legfőbb vádló hajójának, ami alapján a nyomai beazonosíthatóak lennének egyértelműen. Valamint csaknem két hete, hogy eltűnt a vádló, ennyi idő után a nyomok amúgy is használhatatlanokká válnak egy forgalmas űrállomáson, felség.
A szkennelés ettől még lefut, de semmi használható eredményt nem ad, így Karim le is kapcsolja a műszereket.
Az állomáson az első Remnant robothoz hamarosan több robot is csatlakozik, mire befejezed a bemutatkozást, már hárman hallgatnak titeket, kettő közülök lebegő, két végtaggal, és egy csáppal rendelkező robot. A harmadik lábakon közlekedik, vaskosabb, mint a többi, és egy különös szerkezet van az egyik karja helyén.
-A nyolcadik emelet 12-es és 13-as szobája áll az önök rendelkezésére - közli a robot.
-Lady A'larea, Karim kapitány, kérem, mielőtt a szobájukat felkeresnék, kövessenek az orvosi részlegbe, a második szintre - teszi hozzá a másik lebegő robot.
-Hamarosan megkezdjük a hajójuk állapotának felmérését és javítását. Értesítjük önöket, ha indulásra kész - veszi át a szót ismét az első. - De természetesen addig maradnak, amíg jól esik.
Karim eközben nem veszi le a szemét a lábakon járó Remnant robotról, ami eddig a kezében szorongatott két tabletszerű készüléket nyújt át. Amikor megmozdul, láthatod, hogy Karim keze is megrándul, és a rejtett fegyver irányába indulna. Végül aztán még indőben észreveszi, hogy nem jelent veszélyt.
-Információk az állomáson található helyiségek elhelyezéséről. Interaktív térkép - teszi hozzá a robot, és átadja a készülékeket.
Ezután az orvosi részleget emlegető robot elindul egy lift irányába, és ha utánaindulsz, Karim is veled tart. Mikor már eltávolodtok pár méterre a másik két Remnant robottól, Karim halkan szólal meg.
-Miért van egy Remnant robot bal karja helyén kábítófegyver? - Teszi fel a költői kérdést, miközben a robot bevezet titeket a liftbe.
Láthatóan most vagytok az első szinten, és a robot a második szintre indul veletek együtt a lifttel. Ezen a szinten modern orvosi rendelőket láttok a liftből kilépve, a robot pedig bevezet titeket az egyikbe.
-Kérem, részletezzék, milyen betegségeken estek át az elmúlt egy évben, és hogyan érzik magukat jelenleg - mondja a robot, majd láthatóan valamilyen szkennert indít el.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 01 Jún. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Nebo figyelte, ahogyan Karim elvégezte gyorsan a szkennelést, noha az lett az eredménye, amit mind a ketten számítottak, hogy nem fognak semmit sem találni. Az eredmény pedig most is tényleg ez lett. A nő bólintott arra, hogy nincs semmilyen megkülönböztetés az efféle hajókon, amikkel később ki lehetne szúrni. Ezt pedig ő maga eléggé nagy hibának érezte. Ha lett volna, akkor könnyebben le tudták volna nyomozni, igaz, ha kiderül, akkor az ellenségeik is, ha rájönnek.
- Ha hazamentünk, akkor jutassa eszembe, hogy egyedi izotópokkal lássuk le a hajók üzemanyagát, csakis a mi birodalmunkon belül, vagy kapjanak valamilyen nyomkövetőt, hogy máskor ne fordulhasson mindez elő.
Nem is értette, hogy miért nem rendelkeztek effélével. Odabent az állomáson el is regélte azt a történetet, amit kitaláltak út közben álcának. Nem volt hosszú, amit mondott, de így is mire végzett már három robot volt ott körülöttük. Mindez kezdte nyugtalanítani egy kicsit, talán az egész helyzetből kifolyólag. Soha sem félt egyedül mással harcolni, akár testőrök nélkül is, most még az is volt, de akkor is aggódott. Még akkor is, hogyha ezt magának sem nagyon akarta volna beismerni, másnak pedig főleg nem. Ha kiderülne, hogy így érez a Legfőbb Vádló irányába, akár az is, hogy barátságot, mind a kettőjükön nagy sebezhetőségi pontot ad, nem csak politikai értelemben, hanem mindenhogy. Ezt pedig egyikőjük sem vállalhatta a rangjukban, főleg nem úgy, hogy mindenhol ellenségek veszik őket körbe. De mégis… tökéletesen tisztában volt azzal, hogy nagyon sokat elárult már azzal is, hogy itt volt. Amíg ő maga beszélt, majd a robotok, addig végigmérte őket is megnézve, hogy milyen a felépítésük, kiszúrta azt is, hogy a harmadiknak, amelyik a földön áll valami furcsa szerkezet van a kezén. Amint mindhárom robot végigmondta, amit akart, Nebo kissé fejet hajtott nekik, úgy, hogy látszódjék, hogy hálás azért, amit tesznek.
- Köszönjük a segítségüket és önzetlenségüket! – mondta még mindig kissé rekedtes hangon.
Amint a harmadik robot feléjük nyújtott valamit, nem csak Karim mozdult, de Nebo teste is ugrásra készen feszült meg, noha ő maga nem nyúlt a rejtett fegyvere irányába. Mikor látta, hogy csak egy tabletszerűséget nyújtott át. Mindezt átvette, és már mondták is, hogy micsoda. Most már volt térképük is, ezt majd tanulmányozni óhajtotta, ha mehettek a szobájukba. Amint elindultak a robotok, akkor ő is követte őket, közben Karim-ra pillantott, hogy a férfi is jön-e. Őt bevárta, hogy a tempójában haladhassanak, végtére is a férfi volt a kísérője, nem akart rohanni előtte. Most kivételesen egy vonalban haladt vele, máskor úgysem nagyon fordulhatott mindez elő, hiszen az etikett szerint a férfinak mögötte kellett haladnia, nem pedig így. Kábítófegyver? Most már legalább választ kapott a kérdésére, hogy miért volt olyan furcsa a robot karja. Nem tudta, de ez eléggé nyugtalanító volt, szerette volna úgy gondolni, hogy csak a pszichotikus betegek miatt van, de úgy érezte, hogy nem így van.
- Nem tudom – suttogta vissza.
Ahogyan a lifthez értek, akkor oda beszállt, majd a következő emeleten ki belőle. A gépeket igyekezett szemrevételezni és figyelni az utat is, hogy merre haladnak, hogyha menekülniük kell, vagy sietve távozni, akkor könnyedén visszataláljon. A robot kérdésére pillantott fel, nem igazán tartotta ezeket annyira észben, erre volt a saját udvari orvosa. Noha az immunrendszere jobb volt, mint a többi embertelennek, de ettől még mindig folyamatos gyógyszeres kezelése volt, hiába élt évek óta bacilusokkal és vírusokkal teli környezetben.
- Az immunrendszerem nem a legjobb, ezért vitaminokat és immunerősítőket szedek lényegében gyermekkorom óta – kezdte, ezt egy bioszkennelés úgyis kiszúrja, kár lett volna hazudnia. – Így több megfázásom is volt az elmúlt egy standard évben, lázzal, torokgyulladással. Kétszer elrontottam a gyomromat és egyszer meghúztam a hátamat a bal lapockámnál, ennek legalább háromnegyed éve. A jobb bokám kifordult és megrepedt, ez úgy fél éve teljesen rendbejött. Jelenleg kissé fáj a fejem és fáradtnak érzem magam, de ez lehet, hogy annak köszönhető, hogy a létfenntartó nem működött túl hatékonyan.
Még mindig kissé rekedten beszélt, erre ügyelt, hogy megmaradjon. Közben pedig haladt és figyelt tovább.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 01 Jún. 2017, 11:26

A robot megértően bólogat a felsorolt betegségekre, sérülésekre, a szkennelést pedig egy idő után abbahagyja. Karim egy ideig hezitál, aztán végül kissé mintha szégyenlős lenne, de belekezd ő is.
-Rövid ideig szedtem vitaminokat és táplálékkiegészítőt, hogy felépüljek egy sérülésből... Sportsérülés, eltört a csuklóm - teszi hozzá. Te persze tudod, hogy a sérülésnek semmi köze a sporthoz, valójában egyszerűen ki kellett ütnie egy igen megtermett idegent, aki úgy vélte, a kordon inkább csak afféle ajánlás. Az illető, fajából adódóan, igen kemény bőrrel rendelkezett, így amikor Karim eltörte az állkapcsát, az ő csuklója is megsérült.
-Időnként fájdalomcsillapítót is szedtem. Egyszer pedig megfáztam - teszi még hozzá. - Most kicsit fáj a fejem és szédülök még, ahogy Lady A'larea is mondta, meghibásodott a hajónk, és nem volt elég a levegő.
A robot az ő problémáit is lelkesen hallgatja végig, miközben lefuttatja a szkennelést rajta is.
-Most vért kell vennem önöktől, hogy megbizonyosodhassak róla, nem hordozták a Spartaxról magukkal a helyi fertőző betegségeket. Ezt a szkennereink nem tudják biztosan jelezni, mert hosszú a lappangási ideje. Sajnos erre a betegségre még nincs kompakt gyógymódunk, de hatékonyan kezeltük már több esetben is, 90%-os a gyógyulási arányunk - jelenti ki, és persze robotként nem érezhető hangjából a büszkeség, de vélhetően dicsekedni próbált.
Karim odanyújtja a kezét, a robot pedig ránézésre gyors és fájdalommentes eljárással vesz egy kis ampullányi vért, amit aztán egy gépezetbe rak. Mindössze öt másodpercet vár, majd visszafordul felétek.
-Karim kapitány, ön teljesen egészséges. Elhanyagolható az esélye, hogy fertőzött lenne, és egyéb betegségnek, fertőzésnek vagy sérülésnek sem látom nyomát - közli a jó hírt, aztán hozzád fordul a gép. - Szabad lesz, Lady A'larea?
Sok lehetőséged nincs, mivel fertőző betegség potenciális betegeként jelentkeztetek be, értelemszerű, hogy meg akarnak titeket vizsgálni, nehogy végigfertőzzetek mindenkit. Így ha megengeded, hogy a Remnant robot vért vegyen, azzal is elvégzi a szükséges tesztet. Mindössze egy apró szúrást érzel, aztán már jön is vissza a robot.
-Lady A'larea, ön teljesen egészséges. Teljesen kizárható az esélye a fertőzésnek, más sérülést, betegséget sem azonosítottam. A fejfájásuk el fog múlni egy kis pihenéstől, javaslom, aludják ki magukat alaposan.
A robot ezután elpakolja az ampullákat, és kikapcsolja a szerkezetet, ami megvizsgálta a véreteket.
-A szkennelésük során több fémből készült tárgyat is azonosítottam a testükhöz rögzítve. Tájékoztatom önöket, hogy a fegyverek viselése tiltott a Menedék-235 űrállomáson. Kérem, ezeket tartsák a szobájukban, vagy az űrhajójukban. A szobájukat a 8. emeleten találják, ahogy már korábban is hallhatták. 12-es és 13-as szoba - teszi még hozzá. - Ha nincs további kérésük vagy kérdésük, én magukra is hagynám önöket.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 02 Jún. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Miután Nebo elmondta a sérüléseit, betegségeit következhetett Karim. Úgy gondolta a nő, hogy a férfinak sokkal kevesebb betegsége, sérülése volt, mint neki. Egyről tudott is, hiszen pont ott volt, amikor a férfi szerezte korábban. A kordonon átjövő idegennél, akit kiütött. És valóban végül is ez volt az, amit a férfi be is ismert, hogy volt. Nem kellett volna szégyenkeznie emiatt, hiszen csak a feladatát végezte akkor is, nem is rosszul. Ezen felül még két kisebb dolog és természetesen a férfi is behazudta azt, amit Nebo, hogy feje fáj és szédül az oxigénhiánytól, vagyis pontosabban a túl sok széndioxidtól. Vérvétel; számított erre, így arra a részre is volt magyarázata, hogyha rákérdeznek arra, hogy miért embertelen. Elég sok élt itt korábban a galaxisban is mielőtt vissza nem tértek Attilan-ra, egy a shi’arokhoz vándorolt család gyermeke, aki a Spartaxon született és nőtt fel lett volna a történet, hogyha be kell vetnie és elmondania.
- Mi sem természetesebb – mondta.
Az eredmények nagyon gyorsan megvoltak Karimnál, így amikor a robot felé fordult, hogy tőle is vért vegyen, akkor felhúzta a ruhájának ujját, hogy a Remnant droid tőle is tudjon vért venni. Igazából úgy tudta, hogy teljesen egészséges, így roppant kellemetlen lett volna, hogyha kiderül, hogy valami baja van. Szerencsére valóban ezt a választ is kapta, hogy teljesen egészséges. Hangosan, reszketegen sóhajtott fel, mintha valóban megkönnyebbült volna, hogy így van.
- Köszönöm a remek hírt, igazán hálás vagyok érte.
Magában kissé elhúzta a száját, hogy a fegyverekkel lebuktak, de szerencsére semmilyen szankciót nem volt ez maga után. Valószínűleg nem ők az elsők és egyetlenek, akik fegyverrel lépnek a Menedék fedélzetére. A figyelmeztetésre bólintott.
- Ez esetben a szobánkban hagyjuk őket – ígérte meg.
Szíve szerint azonnal rákérdezett volna, hogy itt van-e, vagy volt-e az állomáson Acil, de akkor azonnal lebuktatnák magukat és az egész fedett akció elbukott volna. Ha Karimnak nem volt kifogása ellene, akkor el is indult vissza a lifthez, hogyha a férfi beérte és csatlakozott hozzá, akkor igyekszik a megfelelő emeletet beállítani, hogy oda felmenjenek. Itt a liftben egyelőre nem szólal meg, feltételezi, hogy vannak kamerák, amik itt figyelnek. Így inkább a kapott tabletszerűségen próbálja megnézni az út alatt az űrállomás térképét. Olyan részeket igyekszik keresni, ahol eldughatták a siklót, illetve nem igen kapcsolódik semmihez, könnyedén lehet benne foglyot tartani. Ha kiszállnak a liftből, akkor igyekszik elindulni a szobája felé, közben halkan szólal meg.
- Meg kell néznünk a többi dokkot is, hogy hol van a Méregfog – suttogta. – Aztán óvatosan kérdezősködni. Feltételezzük, hogy tényleg figyelnek minket, így pihenjünk le két-három standard órára. Egyetért?
Közben, ha megérkeznek a szobáik elé, akkor ott megáll és várja a férfi válaszát, javaslatát.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 02 Jún. 2017, 11:31

Mivel nincs több kérdésetek, a robot egyszerűen ellebeg egy másik rendelő felé, miközben ti visszaindultok a lifthez. A lift gombjai 1-től 12-ig voltak számozva, tehát az elvileg lezárt részeknek is volt gombjuk. Bár nem látsz kamerát a liftben, ez nem jelenti, hogy a megérzésed helytelen lenne, hiszen egészen apró kamerákat könnyen elhelyezhettek úgy, hogy sosem szúrnád ki.
A térképet nézegetve könnyen lehet navigálni a különböző emeletek közt. Láthatóan több lift is van, és két lépcsőház arra az esetre, ha meghibásodnának a liftek. Az emeletek funkciónálisan vannak felosztva, ez alapján az első szint a dokkolásra és szerelési munkálatokra van fenntartva. A leírás szerint kisebb hajókat beemelnek az állomáson belülre a szereléshez, míg nagyobb gépeket az űrben szervízelik, mert egyes alkatrészek cseréje egyszerűbb súlytalanságban. A második szint teljes egészében orvosi célokra van fenntartva, néhány rendelő után következnek az orvosi vizsgálatokat elvégző gépekkel felszerelt szobák. Utána kórtermek következnek, végül pedig a műtők, amik ránézésre elég férőhellyel rendelkeznek, hogy akár többszáz embert lehessen itt ellátni.
A harmadik szint a rekreációs részleg, egy része különböző sportcélokra van kialakítva, máshol wellness részleg várja a látogatókat. A negyedik és ötödik emeleten találhatóak különféle étkezők, bárok, és kisebb szórakozóhelynek kialakított részlegek is. A hatodik szinttől a kilencedikig a szobák és lakosztályok következnek, ránézésre elég tágasak lehetnek. A tizedik szint egy parkosított emelet, összefüggő zöldterület fákkal, bokrokkal, még egy kisebb halastóval is. A legfelső két szintről nincsen megjeleníthető információ.
A siklót eldugni leginkább az első szinten lehetne, ha beemelték az állomásra. Ennél feljebb nem is tudnák vinni a gépet, mivel nincsenek teherliftek. Hogy embert hol lehetne fogva tartani, az már nehezebb kérdés, hiszen bármelyik lakosztályban, szobában is lehetne valakit fogvatartani, ahogy akár az orvosi részlegen vagy a fenti két lezárt szinten is.
A lift megérkezik a 8. szintre, ahol már nyugodtabban kezdtek beszélgetni.
-Hogyne, Lady - válaszolja fesztelenül Karim. - Bár attól tartok, hogy két hét alatt akár az utolsó csavarig szétszerelhették a Méregfogat. Én ezt tenném, ha el akarnék tűntetni egy hajót.
A 12-es és 13-as szoba egymással szemben van egy széles folyosón. Az ajtónál megállva Karim egy ideig tanakodik, aztán észreveszi, hogy retinaszkenner nyitja az ajtókat.
-Hm, biztos az orvosi vizsgálat közben vettek rólunk mintát. Szép megoldás - jegyzi meg magának, aztán feléd fordul. - Akkor várni fogom 3 óra múlva. Csak kopogjon.
A szkennerbe néz, és kinyílik az ajtó, majd be is csukódik, miután Karim besétál.
A te ajtód hasonlóan működik, így egy gyors szkennelés után bejuthatsz a szobádba, jobban mondva lakosztályodba. Talán a megemlített rangod miatt kaptad, vagy csak épp szabad volt. Mindenesetre a lakosztály elég tágas, kree stílus szerint van berendezve, és egész igényes a bútorzat. Persze a császárnőként megszokott szinthez képest puritán, de van egy külön hálószoba, egy szalon, egy elég tágas gardrób, fürdőszoba és még egy kis étkező és konyha egyben, ha esetleg a itt akarna enni a vendég az éttermek egyike helyett. A szalonban lévő kisasztalon találsz egy házirendet is, ami a különböző részlegek nyitvatartását részletezi, a tűzvédelmi előírásokról szól, és újra leírja, hogy a 11. és 12. szint le van zárva a látogatók előtt. A konyhában lévő hűtőben találsz ismerős italokat, néhány tartós élelmiszert is, valamint egy gyümölcstálat az étkezőasztalon. A szalonban és a hálószobában is találsz számítógépet, amivel csatlakozhatsz a holonetre, és egy-egy telefont, ami mellett rövid leírás is van arról, hogyan hívhatsz más szobákat, vagy kérhetsz segítséget Remnant robotoktól.
Mind a szalonnak, mind a hálószobának van ablaka, ami valójában csak díszitési elem, egy digitálisan kivetített képet látni rajta. A képet lehet állítani, jelenleg a világűr valós képe látszik, a galaxis utolsó naprendszere a távolban világít az aszteroidamező mögött, ami mellett elhaladtatok idefelé. Néhány gombnyomással egy kis panelről választhatóak klönböző bolygók tájai, virágoskertek, tengerpartok, havas hegycsúcsok, és így tovább. Kamerát itt sem látni a helyiségben, de ez megintcsak nem jelenti, hogy nem lehet elrejtve.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 03 Jún. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Semmi kamerát nem látott, de attól függetlenül nem biztos, hogy nem voltak. Ezekben az időkben különösen nem. Látta a két tiltott szintre is a gombot, tehát elviekben fel lehetett volna menni innen. Nem gondolta, hogyha beállít oda, mint császárnő, akkor felmehetne. Ez „Svájc” volt még akkor is, hogyha a Birodalmon belül volt helyileg. A haladás közben szerencsére volt ideje, hogy végignézze az interaktív térképet. A hely hatalmas volt, mindennek megvolt a rendje, szabályzata, nyitva tartása. A helyek szintenként remekül elkülönültek a dokkoktól kezdve a szabad természetet imitáló parkokig. Egy ilyen helynek hatalmas mennyiségű energiára volt szüksége, azokat pedig hűteni kellett, így eléggé logikusnak találta mindazt, hogy a felső két szinten vannak a műszaki helységek, hűtők, légcserélők, karbantartó-személyzet és minden efféle. Talán még az is, aki, vagy ami irányítja a Remnant robotokat. Az egész átnézésével nem jutott előrébb, lényegében a parkokat kivéve bármelyik szinten lehetett Acil. Bárhol el lehetett egy, vagy éppen hat kree-t rejteni anélkül, hogy bárkinek is feltűnne mindez. Akár hónapokat is eltölthettek volna itt Karimmal úgy, hogy semmilyen nyomot nem találnak. Ahogyan felértek az emeletre és kiértek a folyosóra itt már valamivel szabadabban beszélt, noha itt is lehetett kamera és lehallgató készülék, de akkor is talán a háttérzajok miatt kevésbé lehet hallani. Elmondta Karimnak, hogy mivel is kellene kezdeniük, bár nem fűzött sok reményt hozzá, ahogyan a kapitány, vagy parancsnok sem. Némileg gondterhelten bólintott a kísérője szavaira és némileg keserűen szólalt meg.
- Tökéletesen egyetértek – mondta. – Én is így gondolom, de ettől még el kell valahol kezdenünk a keresést.
Hátha, hátha nem gondoltak arra, hogy valaki idefog jönni, hogy megkeresse a Legfőbb Vádlót, bár ez a tökéletes ostobaság lett volna. Ha mások nem, akkor az emberei kimenőn, vagy felbérelt személyek jöhettek volna. Valószínűleg a császárnőre senki sem számított. A szállásokhoz megérkezve roppant kényelmes volt a megoldás arra, hogy miként juthatnak be a szobájukba, már érthető volt, hogy mire volt a szkennelése a robotoknak, biztosan biometrikus azonosítást vettek és ezt párosították a lakosztályhoz. Még mielőtt belépett volna a helységbe, akkor még hátrafordult a kísérőjéhez.
- Úgy lesz – ígérte meg. – Kellemes pihenést kapitány!
Tartotta fenn a szerepét továbbra is. Odabent körbenézett a lakosztályban, ami igencsak kényelmesnek tűnt az elmúlt egy hétben eltöltött fedélzet után, noha messze nem volt az elmúlt években megszokott császári színvonalhoz. Még jó, hogy nem volt túlságosan is kényes és megfelelt neki ez. Elsőként a fürdőbe ment és megmosta az arcát, kezét. Mivel különösebben friss étellel nem valószínű, hogy készültek az idetartó útra, így némi gyümölcsöt eszegetett és egy pohár friss vizet is megivott. A kommunikátora is nála volt, így nem volt szükség a külön csatlakozásra a holonethez.* Ha mégis, mert nem működött a kommunikátora, akkor a helyi dolgokat használja. Nem tudta, hogy figyelik-e, így megnézte a Spartaxról szóló híreket, hogy van-e újdonság, aztán a kree általános híreket és pletykákat. Nem szűkítette a kört önmagára és Acilra, mert feltűnő lehetett volna. Ha ezeket a híreket átfutotta gyorsan, akkor utána valóban lepihen egy kicsit, mert fárasztó napjuk lesz. A kommunikátort még beállította, hogy megfelelő időben ébressze fel, majd megpróbált elaludni. Ha sikerült, akkor pihen egy kicsit, ha nem, akkor csak idegesen forgolódik.
Bármelyik is történik három óra múlva még egy arcmosás után felkapja a köpenyét magára és a csuhát is a fejére hajtja. A fegyvert jobb híján a szobában hagyja, majd kilép a helységből és átmegy a szemközti ajtóhoz, amin bekopog. Ha Karim kinyitja az ajtót, akkor ránéz a férfira és megszólal.
- Indulhatunk? – kérdezte. – Tudott pihenni egy kicsit?
Érdeklődött csevegő hangnemben fenntartva a szerepét.

*hacsak nem mondasz mást, én úgy veszem jó ideje a kalandokon, hogy a kommunikátor egyben a fordítógép is és holonet csatlakozása is van.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 06 Jún. 2017, 15:02

A Spartaxról és a kree világokról általánosságban olvasott hírekből semmi izgalmas nem derül ki számodra, a Vádló eltűnését egyelőre hírzárlat övezte, így leginkább különböző hadszíntereken történő eseményekről szólnak a híradások. Spartax esetében pedig kisebb-nagyobb reménykedéssel beszélnek egy újabb lehetőségről, ami talán majd előrelépést jelent a járvány elleni harcban.
Némi forgolódás után sikerül elaludnod, és pár órával később a kommunikátorodra ébredsz. Mikor a szemközti szoba ajtaján kopogsz, kisvártatva feltűnik Karim. A ruhája más, mint amiben érkezett, friss, tisztán mosott kree öltözéket viselt.
-Hogyne - felelte bólintva, és kijött a szobából. - Igen, pihentem egy keveset, és kértem magamnak egy váltás ruhát meg ebédet. A Remnant robotok egészen jó szakácsnak bizonyulnak - magyarázza a tiédhez hasonló stílusban. Láthatóan nem okoz gondot neki a szerepéhez szükséges fesztelenség.
A korábbi terv szerint a dokkok felé indultok, a lift hamar leér az 1. szintre, ahol a dokkok mellett az űrhajók műhelye is található. Jelenleg az állomás órája szerint korán reggel van, ennek ellenére viszonylag nagy a mozgás ezen a szinten. A hatalmas csarnokba négy kisebb hajót is bevontattak, köztük az Ékkövet is, hiszen méretéből adódóan könnyen behozható és javítható. A másik három hajóval együtt Remnant robotok dolgoznak ezen is. Ezen kívül nagyjából két tucatnyian vannak az állomás látogatói, akik a hajók körül sürögnek, egymással beszélgetnek, alkatrészeket vizsgálgatnak, ki-berakodnak a hajójukról. A dokkolófolyosók körben az állomás szélénél nyílnak, és vezetnek a kint álló hajókhoz. Az egyik folyosóról épp most érkezik egy nagyobb társaság, ami első ránézésre emberekből áll, de vannak köztük feltűnően nem emberi alakok is páran, akik viszont egyetlen ismert fajra sem hasonlítanak. A társaság a csarnok közepe felé veszi az irányt, ahol a többi beszélgető alak is állldogál.
-Üdvözlöm a... - kezdene bele egy Remnant robot a köszöntésükbe, de a vezetőnek tűnő magas, alaposan kigyúrt nő egyszerűen elsétál a robot mellett.
-Javítást, bádogdoboz! - Adja ki az utasítást.
Karim közben a térképet is tartalmazó szerkentyűjét nyomkodja.
-Talán naplózzák a beérkező hajókat. Még ha el is tűntették a hajót, lehet, hogy a naplófájlokról megfeledkeztek. Megpróbálhatok bejutni a rendszerükbe. Mit gondol, Lady?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 09 Jún. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Semmi különösebben lényegest nem talált Nebo a holoneten, így hamarosan el is nyomta az álom. A beállított időpontban ébresztette a kommunikátora, ekkor ment át Karimhoz, hogy megkezdhessék a tényleges nyomozást Acil ügyében. Úgy vélte, hogy szerencsére a férfi is felvette azt a „ritmust” és stílust, amivel eltudnak vegyülni. Noha még mindig merev volt és Lady-nek hívta őt, de ettől függetlenül közel sem úgy, ahogyan egy császárnővel kellene egy testőrparancsnoknak. Remélte Nebo, hogy mindez a későbbiekben sem fog változni és minden a legnagyobb rendben lesz. Hamarosan le is értek a hangárszintre, ahol nagy volt a nyüzsgés. Valószínűsítette, hogy a megérkezők nem a helyi idő alapján lövik be, hogy mikor érkeznek, hanem, amikor ideérnek. Végignézett a hajókon, a sajátjukat meg is pillantotta már idebent, ahogyan másik hármat is. Közben egy nagyobb csoportot is látott, akiknek láthatóan a vezetője nem kifejezetten jól viszonyult a Remnant robotokhoz.
- Úgy tűnik, hogy nem először vannak itt – mondta utalva a társaságra.
~ Talán korábban is voltak itt, amikor Acil is ~ gondolta. ~
Noha tudta, hogy túl szép lett volna, hogy igaz legyen és akkor sem kérdezhetett rá közvetlenül minderre. A tekintetével követte a csoportot és megakadt a szeme a csarnok közepén beszélgető nagyobb társaságon. Talán oda kéne menni hallgatózni, hátha meghall egy-két fontosabb információt. Karim hangjára kissé összerezzent, amikor meghallotta azt. Végighallgatta a felvetést, ha nem is a robotok tartották itt, hanem humanoidok és azok nyúltak bele a Remnantok programjába, akkor főleg, hogy meg kellettek lennie a logoknak, hogy mi történt a hajóval/siklóval.
- Remek ötlet, remélhetőleg tényleg lesz a logban valami nyom – mondta. – Hátha külső beavatkozás hatására szerelték szét.
Egy próbát megért, de addig is, nehogy ő maga csak várakozzon:
- Amíg ön ezzel foglalkozik kapitány, én megyek és hallgatok némi pletykát.
A fejével a társaság felé bök, hogyha Karim felnéz. Volt egy olyan érzése, hogy nem fog tetszeni a férfinak mindez, de nem különösebben érdekelt. Így ha van lehetősége, akkor igyekszik nem túl feltűnően és nem túl gyanúsan a társaság közelébe menni hallótávolságon belülre, hogy meghallgathassa, hogy miről is beszélgetnek.

//Bocsánat, hogy csak most írtam és keveset Embarassed //

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 09 Jún. 2017, 10:09

Karim szóra nyitja a száját, amikor felveted, hogy elvegyülsz a többi vendég közt, de végül mintha meggondolná magát azzal kapcsolatban, amit mondani akar. Inkább bólint, majd hozzáteszi:
-Jó ötlet, Lady. Itt leszek, ha szüksége lenne rám.
Ezután kinéz egy szimpatikus méretű dobozt, amire leül, és pötyögni kezd, hogy bejusson a naplófájlokat tárloló rendszerbe.
Ahogy te, úgy az érkező társaság több tagja is a középen beszélgető emberek irányába sétál. A megtermett nőt most már közelebbről is meg tudod nézni, ujjatlan mellényt visel, alatta pedig testpáncélt. Fegyver nincs nála, ahogy a társainál sem, akik közül hárman csatlakoznak még a társasághoz. A többi alak, aki lesétált az összekötő folyosóról, most látszólag rakományt pakolnak ki.
-Melory, csakhogy hazaértél - köszönti egy kree férfi a nőt. Melory kezet fog vele, és még jópár alakkal a társaságból. Az emberei, akik közül az egyik látszólag jégből áll, szintén kezet ráznak néhány figurával, miközben köszöngetnek, és egymás hogyléte felől érdeklődnek.
-Ne is kérdezd. Előbb egy kalózhajó próbált elfogni a peremen túl, aztán az egyik határőrben buzgott túlságosan a tettvágy. Két órán át vizsgálták a hajómat, és négyszer is kikérdeztek a pontos útvonalamat illetően - meséli panaszkodva Melory.
-Ugyanez volt velem is, órákig feltartottak, de azt nem voltak hajlandóak elmondani, hogy miért - válaszolja neki a kree, akit Ko'Lornak neveznek a többiek.
-Gondolom kaptak valami fülest csempészekről - veti fel valaki a társaságból.
-Csempészekről egy fenét! Ezek ismernek minket, és én is őket, tizenöt éve itt jövök át. Ha azt hiszik, hogy titkolunk valamit, az több lesz holmi csempészeknél - válaszol felfortyanva Melory.
Egy ideig még vitáznak arról, hogy mi lehet az, amit keresnek, majd a téma átterelődik a kalózokra.
-Elbántál velük? - Kérdezi egy fiatal fiú, aki az öltözéke alapján Spartoi lehet.
-Ha nem úgy lenne, nem állnék most itt - feleli lekezelően Melory. - Csak egy hajóval jöttek, de az jó nagy volt. Egy skrull csatahajó, nyilván zsákmányolták, mert a fegyverzet fele szét volt lőve. Nem tudták nagyon irányítani, de egy ekkora behemót így is veszélyes, húsz percig kellett repkednem körülötte, hogy leszedjem.
-Na arról vitázhatnánk, hogy ki szedte le végül - szól közbe a jégből álló alak.
-Hűtsd le magad, Ter, mert a végén még valaki befűt neked - válaszolja csipőből Melory.
-Mondhatsz, amit akarsz, de ha én nem lövöm ki az első két ágyúját, esélyed sem lett volna a híd közelébe menni.
-Majd írok egy köszönőlapot, hogy rá tudtál nyomni a tüzelés gombra, ami mellesleg a túlságosan is jól megfizetett munkád.
Némi beszólogatás és csipkelődés után újabb téma merül fel.
-Mi jót hoztál nekünk? - Kérdezi az egyik egzotikus külsejű idegen Meloryt.
-A szokásos cuccokon felül nem sok mindent. Egy hete még rohadt sokan jártak erre, kétóránként elkaptam egy spurit, de a határőrök nem csak minket szivatnak, úgy néz ki, a munkájukat is jobban végzik. Most napi két-három fogás már jónak mondható.
-Ne terelj, Melory, tudjuk, hogy csak fel akarod verni az árakat - vág közbe Ko'Lor.
-B****d meg, Ko'Lor! Ha túl drága neked a cuccom, akkor nyald ki! - Vág vissza Melory, de a beszélgetés hevességéből ítélve ez egy szokásos folyamat lehet, senki nem kapja fel a vizet a sértéseken.
-Jól van, nesze, bedobom a csalit. Kéne egy teraxi sugaras, és egy tucat a badoonpukkasztóból.
Melory egy ideig sejtelmesen néz Ko'Lorra, végül ragadozómosolyt villant rá.
-K***a nagy szerencséd van, Ko. Épp van egy teraxi elfekvőben, nem igaz, Ter?
-Mintha emlékeznék egy teraxi sugárvetőre, amit egy félhülye shi'artól vettünk el.
-Ha a kezében volt a teraxi, és hagyta, hogy elvedd tőle, tényleg félhülye lehetett - ismeri el egy fickó.
Ezután hosszabb alkudozás indul, és látszólag különféle fegyvereket vesznek Melorytól. Bár sem a pénz, sem a fegyver nem cserél itt fizikailag gazdát, időről időre kezet ráznak egy megkötött üzletre. Úgy néz ki, hogy senki nem veszi észre, hogy te is a társaság mellett álldogálsz, vannak még páran, akik csak lődörögnek arrafelé, és figyelik az eseményeket, így nem keltesz feltűnést.
//No problemo, jobbulást a napszúrásra!//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 10 Jún. 2017, 00:12
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Nebo még látta, hogy Karim akart valamit mondani azzal kapcsolatban, amikor felhozta, hogy elmegy hallgatózni. Volt egy olyan érzése, hogy nem akarta volna magára hagyni, hiszen a testőre volt, de itt a szerepük miatt mindez nem érvényesülhetett maximálisan. Szerencsére végül is csak annyit tett hozzá, hogy jó ötletnek tartja. Nem szívesen állt volna le ezen a helyen mindenki szeme láttára vitatkozni Nebo, hogy márpedig minden helyzetben ő maga adja a parancsokat. Igyekezett észrevétlenül odamenni és megállni hallótávolságban. Mindez sikerült is, így a kis társaság beszélgetését is hallhatta. Szinte azonnal leesett neki, hogy miről is van szó. Még szép, hogy senki sem beszélt ezekről az állomásokról, meg erről. Csempészek és kalózok számára remek búvóhely, mert független. Itt nem tehettek a kree-k semmit. Egyre jobban úgy érezte, hogy fel kéne rúgni azt a pángalaktikus egyezményt és egy légiót ideküldeni, hogy kutassák át a helyet. „Könnyedén” fogságba eshetett itt Acil, bár megnézve volna azokat a csempészeket és kalózokat, akik leszerelnek egy Vádlót és a kree elit tagjait. Hacsak nem tudták megzsarolni őket valamivel. Úgy érezte, hogy az ügy egyre bonyolultabb és kesze-kuszább lesz, ahogyan telnek a percek és az órák. Azt érdekesnek vélte, hogy az ellenőrzések ilyen szigorúak voltak most. Természetesen a sok frontos háború is közre játszhatott, de volt egy olyan érzése, hogy eljutott a híre annak, hogy meglépett, vagy titkon adtak ki parancsot arra, hogy keressék Acil-t. Nem, róla lemondtak, szóval maradt az, hogy már tudják, hogy ide jött és úgy vélték, hogy majd illegális hajókon próbál idejutni. Pech, és az ő szerencséje. Egyelőre úgy tűnt neki, hogy nem vették észre a hallgatózását, így mivel most már alkudozni álltak neki, így úgy döntött, hogy visszatér Karimhoz, hogy beszámoljon arról, amit most megtudott. Közben fejben már összetette, hogyha megállítják, vagy lebukik, akkor mit is fog mondani nekik. Így akkor neki is áll megpróbál elhátrálni a társaságtól és a sétálók, flangálók közé elvegyülni, hogy így jusson vissza a testőréhez. Igyekszik a lehető legtermészetesebben sétálni és nézelődni a haladás közben.

//Nem írom tovább, mert nem tudom, hogy lebukik-e, vagy sem és ne az legyen, hogy csomó mindent ki kell dobni, mert igen és nem jut vissza Smile //

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 14 Jún. 2017, 13:12

A társaság nem fordít különösebb figyelmet rád, mikor távozni készülsz a spontán kialakult piactérről. Néhány lépés után egy embernek tűnő nő áll eléd, és megszólít téged.
-Tiszta agybaj, amit itt műveltek - jegyzi meg neked. Úgy tűnik, ő pár lépésre a társaságtól álldogált eddig, és csak figyelte az eseményeket, téged pedig a társaság tagjának néz.
-Nem elég, hogy az illegálisan szerzett fegyverekkel csencseltek, ráadásul pont ezt a helyet kellett választanotok! Szégyen! - A nő láthatóan komoly sértésnek érzi az eseményeket, és a végén már egyáltalán nem fogja vissza a hangját. Mielőtt válaszolhatnál neki, az üzletelő társaságból páran fel is kapják a fejüket a panaszokra.
-Na nézd már, Melory, van köztünk egy szentfazék - horkan fel Ter, a jégember. - Nem vagyunk neki szimpatikusak!
Erre már többen is a nő felé - és ezáltal feléd is - fordulnak, és körbe állják őt. Valaki felveti, hogy talán az ökle majd szimpatikus lesz a nőnek, mások pedig helyeselnek erre a javaslatra. Talán lassan már szavazásra is bocsátanák a tervet, de Melory véget vet az egésznek.
-Elég! Mindenki jól tudja, hogy a Menedéken nincs erőszak, és mindenkinek ugyan annyi joga van itt lenni. Nem igaz?
Erre a többség elhallgat, és csak bólogat, de a nő ettől csak felbátorodik.
-Elbújtok a Menedék törvényei mögé, amikor jól esik nektek, elveszitek, ami kell, de közben szemen köpitek a szellemiséget, amiért megteremtették ezt a helyet!
Melory ekkor közelebb lép a nőhöz, egész pontosan melléd.
-Ó, valóban? És mi lenne az a szellemiség? Talán valamelyik robot elárulta neked, hogy miért építették az állomást és őket? Vagy találtál egy táblát? Miért gondolod, hogy többet tudsz, mint bárki más, és jogod van kioktatni őket?
Melory védelmezően az egyik válladra teszi a kezét, te pedig érzed a halálának vágyát, ha csak el nem akarod nyomni a képességedet. Melory álma nem mondható egyedinek, gazdagon és luxusban akar meghalni, párnák közt. Talán csak annyi lehet még említésre méltó, hogy a párnákat egy hatalmas ágyon képzeli el, néhány gyönyörű és meztelen férfi meg nő mellett.
Melory kérdéseire a nőnek látszólag nincs jó válasza, így beáll végre egy pillanatnyi csend, amikor akár te is szóhoz juthatsz, vagy megpróbálhatsz távozni. A nő válla mögött látod, hogy Karim a társaságot figyeli pár méterről, tekintete ide-oda jár, keze pedig a ruhája alatt várakozik.

//Jól tetted. Smile//

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 15 Jún. 2017, 00:07
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Valóban elfojtotta a képességét, mert ennyi személy között kényelmetlen és zavaró lenne, ha mindenkit érezne. Szerencsére eltudott indulni úgy, hogy nem vették észre, azonban pár lépésnél tovább nem jutott, mert hirtelen egy nő az útját állta. Az első szavak után kiderült, hogy a nő azt hitte, hogy ő maga is a csempészekkel is van. Az Nebo számára is feltűnt, hogy a nő hangja már mindenkinek feltűnt, saját magának pedig nem maradt arra ideje, hogy ellenkezzen, hogy nincs is a csempészekkel. Alig pár pillanat kellett csak és körbevették a nőt, azért remélte, hogy az emlegetett verekedésig nem fog eljutni a dolog, hiszen nem volt szabad itt az erőszak. Emiatt készült volna szólni, hogy mindannyiuk helyét fenyegetné mindez, de Melory közbeszólt. Azonban a szavai nyomán a másik nő csak felbátorodott. Kissé összerezzent, amikor Melory odalépett mellé és a vállára tette a kezét. A fizikai kontaktusban nem volt képes a képességét kizárni, így azonnal látta azt, hogy miként akart a másik nő meghalni. Nem csodálkozott azon, amit látott, ez olyan gyakori volt, hogy gazdagon egy orgia közben. Ha listát kellene vezetnie a vezető halálvágyakról mindez dobogós lenne. A nő válaszára az a nő, aki idejött nem tudott mit mondani, és közben látta Karim-ot is, ahogyan idegeskedett odakint a körön kívül. Remélte, hogy nem hozta a testőre magával a fegyverét, mert kellemetlen lett volna nagyon, hogyha lebuknak és emiatt távozniuk kell idő előtt. Sajnos ebben a helyzetben nem tudott miként jelezni neki, hogy minden rendben van vele, mert az túl feltűnő lett volna. Azonban a csöndben valóban volt néhány mondata, amit megosztott volna az értetlenkedő és bajkeverő ismeretlen nővel. Fejben már meg is született, hogy mit mond, talán ezzel képes lesz információkat szerezni.
- Senki sincs veszélyeztetve ezáltal, hogy itt üzletel mindenki – mondta. – Ha a Remnant robotokat zavarná, akkor nem engednék őket ezt tenni, a sérültek, betegek és tényleg rászorulók sem szenvednek kárt az üzletek miatt…
Itt kivárt néhány pillanatot, hogy mit is fognak erre reagálni azok, akik itt voltak, majd utána folytatta.
- Ha pedig tényleg zavarna valakit és sértené a pángalaktikus egyezményt, valószínű, hogy a császári udvar, a Novák vagy a Vádlók rendje már lépett volna ez ügyben, hogy az egyezmény sértetlen maradjon, nem igaz?
Remélte, hogyha tudnak valamit arról, hogy Acil itt volt, vagy itt van, akkor ez kifogja ugrasztani a nyulat a bokorból, vagy valaki elejt valamit. Mondjuk nem fűzött hozzá túl nagy reményt, annál óvatosabbak szoktak lenni a csempészek, de egy próbát megért. Közben végignézett azokon, akik körbevették az embernek tűnő nőt, e közben egy-két pillanatra próbált Karim-ra is nézni, bízott benne, hogy ő sem fog semmilyen ostobaságot csinálni és már megnyugodott valamelyest odakint a körön túl.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 15 Jún. 2017, 16:26

A szavaidra először némi helyeslést hallani, bólogatások, hümmögések és néhány "na ezt mondom én is" fut végig az összegyűlt tömegen. Aztán folytatod az érvelésedet, de amikor pángalaktikus egyezménről kezdesz beszélni, látod, hogy néhányan a hallgatóságból kicsit kezdik magukat kényelmetlenül érezni, talán túl nagy szavakat használsz, vagy csak a mondatait nagyon hosszúak az ő értelmi képességükhöz. Persze nem mindenki marad le, Melory például elneveti magát egy kicsit, amikor vádlókról és Novákról beszélsz.
-Na ja, az udvar meg a Vádlók rendje, az aztán lépne - jegyzi meg gúnyosan, mintha tudna valamit, amit nem mindenki tud. - Na jól van, elég volt ebből a felhajtásból, rosszat tesz a biznisznek, és úgy sincs semmi értelme. Te, szentfazék, hess p****ba! Ter, húzzatok vissza a hajóhoz rakodni. A többieknek bezár a bazár, majd este folytatjuk a Romulusban!
A dirágálás után az emberek elkezdenek szétszéledni, Melory emberei a hajója felé indul, a többiek ide-oda szállingóznak. A nő, aki beléd kötött, most magában motyogva szór átkot mindenkire, miközben egy kisebb méretű hajó irányába sétál, amit épp javítanak. Végül Melory is leveszi a válladról a kezét, egy ideig még méreget téged, mintha gondolkodna valamin, aztán feltűnően az arcodba hümmög egy fintor kíséretében, és a liftek felé indul.
Karim eközben türelmesen, mozdulatlanul áll pár méterre, kezét most már kihúzta kabátja alól, de a szeme továbbra is cikázik a távozó alakok közt.
-Mi volt ez az egész? - Kérdi tőled, mikor már csak ketten vagytok a hangár közepén. Az arcán, látod, hogy készen állt mindenre, és ha kellett volna, valószínűleg egyedül tört volna át a tömegen, hogy kimenekítsen téged a csempészek gyűrűjéből. Szerencsére erre nem volt szükség végül.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 17 Jún. 2017, 00:02
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


A szavai az elején sikert értek el, többen helyeseltek, ám amikor bonyolultabb szavakat kezdett el használni, akkor már gondok voltak, mert többen elkezdték elveszteni a fonalat. Valamivel ostobábban kellett volna fogalmaznia, de nem igazán tehetett róla, hogy ehhez a bagázshoz túlművelt volt. Muszáj volt így beszélnie, hiszen a szerepe szerint is egy spartoi nemes nő volt. De legalább az a személy nem maradt le a szavai nyomán, akinél úgy vélte alapból is, hogy értelmesebb fajtából faragták. Ez pedig Melory volt; ő maga még fel is nevetett azon, amit Nebo mondott. Legalább volt valamilyen reakció a szavaira, igazából valami ilyesmit várt, hogy hátha. A szavai olyanok voltak, mintha tudott volna valamit, de most Nebo szerencséjére nem volt alkalmas az, hogy tovább kérdezősködjön.
- Mi felénk ez a szóbeszéd járja – vonta meg hanyagul a vállát. – Ezek szerint hazugság.
A szavainak hangsúlyát is úgy használta, hogy azt a hanyagságot tükrözze, amit a szavai. A nőnek fogalma sem volt arról, amit mondott. Főleg úgy nem is lehetett, hogy nem is tudhatta, hogy éppen a kree császárnővel beszélget. Romulus; ezt megjegyezte, majd este mindenképpen el akar oda menni, hátha tud beszélni Melory-val ott is, sokkal nyugodtabb környezetben. Figyelte, ahogyan mindenki nekilátott szétszéledni, mivel a nő keze még mindig a vállán volt, így nem mozdult, csak figyelte a korábbi nagyszájú, most láthatóan átkozódott. Mikor Melory-t őt kezdte méregetni, akkor tartotta a szemkontaktust, igyekezve kimutatni, hogy nem tart a nőtől. A fején levő csuha miatt valószínűleg főleg csak a zöld szemei látszottak, de ha a fény bevilágított, akkor a sebhelyes – korábbi hólyagok mintázatát mutatva – arca látszódott csak. Nem számított rá, hogy megismerik, hiszen direkt úgy vannak a tetoválások és a smink is, hogy ne lehessen rájönni, hogy ő a császárnő. Meg aztán ki számítana arra, hogy egyedül itt felbukkan? Ha azt mondják, hogy ő az, még mondhatja, hogy csak egy testőr, aki hasonlít. Miután ő is távozott, akkor Karim is megjelent újra mellette.
- Valakinek nem tetszett, hogy a csempészek itt árulják a portékáikat és cserélik – mondta. – Az a nő Melory tud valamit. Biztonságosan utána tud nézni a kree adatbázisokban, nyilvántartásokban, hogy mit lehet róla tudni?
Megvárta, amíg a férfi felel, közben elővette a kommunikátorát, hogy lekérje rajta az űrállomás itteni térképét, hogy megnézze, hogy hol van a bizonyos Romulus, amit említett a nő. A neve alapján eléggé shi’ar hangzású volt a hely.* Ezek után folytatta.
- Este a Romulusban lesznek úgy vélem, hogy egy próbát megér az, hogy elmenjünk és próbáljunk vele beszélni – közben, ha megtalálta ezt a helyet, ha itt volt és nem egy hajó, akkor folytatta. – Javaslom, hogy nézzünk ott körbe, megismerni a helyet.
Ezzel igazából el is indul, remélve, hogy Karim csatlakozik hozzá. Ha már haladtak, akkor teszi fel a kérdést.
- Sikerült találnia valamit? – érdeklődött.

*Tudom, hogy Róma, de a shi’ar dolgok elég rómaiasak, latinosak

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 19 Jún. 2017, 13:42

Melory távozása után az egész hangár kezd elhalkulni, de nem térnek vissza az emberek a korábbi dolgaikhoz, most már senki nem gyűlik össze beszélgetni, üzletelni. Helyette a legtöbben a rakodással foglalkoznak, más hajók tulajdonosai és utasai pedig a Remnantokra hagyják a javítási munkálatokat, ők maguk pedig a lifetekkel távoznak a hangárból. Így aztán Karimmal viszonylag nyugodtan tudtok beszélgetni, senki nem járkál a környéken, aki hallhatná a szavaitokat.
-Melory? Utánanézek, elég híresnek tűnt a helyiek között, biztos lesz róla feljegyzés valahol. De beletelhet egy-két órába, úgy kell lekérdeznem az adatokat, hogy közben ne vegyék észre a hozzáférésemet a rendszerhez. Könnyen lehet, hogy máris keresik önt, így azt is észrevehették, hogy én is eltűntem. Ha pedig most a saját jogomon belépnék az adatbázisokba, rögtön lenyomozhatnának minket.
Amennyire tudod, a lenyomozás talán kicsit erős szó Karimtól, de mivel a Birodalom peremén vagytok, ahol kevés a lakott bolygó, és a császárral való utolsó beszélgetésed éppen erről a helyről szólt, valószínűleg bőven elég, ha csak nagyjából rájönnek, hol vagytok. Nem telne sok időbe, míg rájönnének, hogy pontosan hol vagy a peremvidéken belül, és a határokat ellenőrző hajók egy órán belül itt lehetnének. Más kérdés, hogy vajon mit tennének, ha ideérnek, hiszen fegyveres erők nem léphetnek a Menedék területére.
Közben megtalálod a térképen a Romulust, az ötödik szinten van, az éttermek és szórakozóhelyek közt. A leírás alapján a Romulus a Menedék-235 különlegessége, ez ugyanis az egyetlen vendéglátóhely, ahol az ételt nem a Remnant robotok készítik el. Az étteremben egy önkéntesként dolgozó szakács készíti az ételeket, amelyek általában a legkülönfélébb fogásokból állnak, többek közt Kree és Shi'ar specialitásokat felvonultatva. A séf egy bizonyos Romulus nevű nő, de róla több információ nem derül ki a leírásból.
Karim bólint a felvetésedre, hogy nézzétek meg a helyet még este előtt.
-Megpróbálhatunk elvegyülni köztük este, de ha kérdezősködni akarunk Melory-tól, akkor mindenképpen meg fogja tudni, hogy mi után nyomozunk. Bár nem hiszem, hogy különösebben zavarná, hogy a Vádlót keressük.
Elindultok a liftekhez, és felmentek az ötödik szintre. Ez a gömb alakú állomás nagyjából középső részén található, így jóval tágasabb ez a szint, mint a hangár, de azzal ellentétben nem egy légtér van. Helyette üvegfalak osztják fel a különböző éttermeket. Láthatóan a különféle helyek a faji és kulturális sajátosságokat hivatottak kiszolgálni. Vannak székek és asztalok, amik a térdedig érnek csak, más helyen pedig felmászni is nehezedre esne. Egyes éttermek előtt légzsilip is található, és a feliratok szerint a benti levegő egy-egy faj igényeihez van kialakítva. Megint máshol székek helyett kisebb medencék, vagy éppen heverők szolgálnak a vendégek fogadására.
-Megtaláltam az érkező és távozó hajók naplózását, de nincs nyoma annak, hogy a Méregfog itt járt volna. Ez persze nem jelent semmi biztosat, akár én is kitörölhettem volna a saját hajónk adatait - magyarázza Karim, miközben az éttermek közt haladtok.
Végül megtaláljátok a Romulust is, ahol egy hosszú pult mentén bárszékek sorakoznak, hátrébb pedig hatalmas, kerek asztalok vannak elhelyezve, 10-15 fős társaság férne el egy-egy asztalnál. A korai időpont miatt kevés vendéget látsz az emeleten, de itt már most is van vagy tíz vendég, aki egy asztalnál társalog. A humanoid társaság viszonylag díszes ruhákat hord, és látszólag két csoportra oszlik, akik egymással beszélgetnek, az egyik alak pedig mintha egyfajta moderátorként irányítaná a beszélgetést.
Az étterembe lépve a pult mögött álló férfi köszönt titeket, ránézésre ember is lehetne akár.
-Reggelt, hölgyem-uram! - Rikkantja el magát, és két étlapot tol elétek a pulton. - A reggeli menü, egy perc és itt vagyok a rendelésekért.
Ezzel el is tűnik a pult mögött a konyhába, majd kisvártatva tálcákon egyensúlyozva hoz ki egy halom ételt az asztalnál ülő társaságnak.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 21 Jún. 2017, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Ezúttal picit túl aggodalmaskodónak vélte Karimot, amikor arról beszélt, hogy lefogják tudni őket nyomozni. Ez volt az egyetlen dolog, amitől nem kellett tartaniuk, hogy így legyen. Abban a részben persze biztos volt, hogy már keresik őket, de hála a jelenlegi rendszernek nem volt őket könnyű megtalálni. Még az ő utolsó beszélgetését a császárral sem tudhatták, hogy honnan történt. Csak annyit tudhattak az udvarnál, hogy meghagyta, hogy melyik bolygóra megy.
- Még szerencse, hogyha be is lép, akkor sem fogják tudni, hogy itt vagyunk. Ne felejtse el, hogy minden jel rejtett és zavart, nehogy Annihilus, vagy a Phalanx rátaláljon arra a helyre, ahonnan küldtek valamit.
Ezt az egész rendszert pont Nestoréknak köszönhették, amikor tömeggyilkosság vádjával letartóztatták őket, de az Ovar-i tanács engedte, hogy kinyomozzák, hogy mi történt. Az Orbucen bolygón történtek közben sikerült a jelküldés új fajtáját kidolgozni, ami által nyomonkövethetetlenek lettek az üzenetek. Egészen addig a holonet is állt és semmilyen rádiókapcsolat sem volt, mert különben a rádiónyomok alapján megtalálták volna őket. de azóta ilyen miatt nem kellett aggódni.* De ha mégis sikerülne lenyomozni, noha ideérhettek volna a közelben állomásozó hajók nagyon hamar, de akkor is védve volt, mert nem jöhettek Menedék fedélzetére. Bár, ahogyan a férjét ismerte, ha róla volt szó, akkor képes volt arra, hogy a szabályokat is megszegje. A haladás közben Karim válaszára megcsóválta a fejét.
- Nem akarok rákérdezni közvetlenül, hogy ugye itt járt a Kree Birodalom Legfőbb Vádlója, és látta-e őt esetleg? – mondta. – Szerencsére kellően tudok köntörfalazni ahhoz, hogy ne jöjjön rá arra, hogy kit és miért keresek.
De ha mégis rájönne, akkor egyetértett abban, hogy nem valószínű, hogy érdekelné a nőt. Közben megtalálta azt, hogy hol van a Romulus, így a megfelelő szint irányába vették az utat. Már a leírás alapján roppant kellemes helynek tűnt, hogy egy élő személy készíti az ételeket és nem pedig a Remnant robotok. Végignézett az éttermek között, megannyi volt, sok különböző fajnak, egymástól leválasztva. Kellemes helynek találta mindezt, és hatalmasnak főleg, hogy még a hangárnál is nagyobb volt. Közben figyelt arra is, amit Karim mesélt, hogy mire jutott. Nem volt jó, hogy ennyire egyszerűen lehetett ezzel babrálni.
- Az kicsit nyugtalanító, hogy ennyire rossz a védelmük – jegyezte meg.
Miután beértek az étterembe rögtön fogadta is őket egy férfi, aki ugrott a pult mögül. A kinézete alapján nagyon sok különböző faj lehetett volna, Nebo elég régen élt az űrben ahhoz, hogy elsőként ne az emberre asszociáljon. Körbenézett, hogy merre is tudnak leülni, majd ha kiszúrt egy asztalt, akkor leült oda.
- Jó reggelt! – köszönt ő is a pincérnek.
Úgyis elég régen ettek normális ételt, Karimmal ellentétben ő maga csak egy-két gyümölcsöt evett, így úgy döntött, hogy megreggelizik. Ha visszaérkezik a pincér, akkor le is adja majd a rendelést.
- Nem tudok dönteni, így a séf ajánlatát kérném reggelire – felelte.
Közben igyekezett végiggondolni azt, hogy miket tud Acil-ról, mik a hobbijai, szórakozásai, miket szokott munkán kívül csinálni, mert akkor még körbenézhetnek a Menedék azon részein is, ahol ezeket lehet űzni. Ha ismét ketten vannak Karimmal, akkor halkan szólalt meg.
- Be tudna törni a biztonsági rendszerbe, hogy az esetleges kamerafelvételeket megtudjuk nézni? – kérdezte.

*Remélem nem gond, hogy felülbíráltalak ebben, mert szerintem erről már elfeledkeztél Embarassed

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 21 Jún. 2017, 14:56

Az étteremben ülve Karim ismét a számítógépbe bújik, hogy utánanézzen az adatbázisokban Melorynak. Arra nem válaszolt, hogy gyenge a hely védelme, talán a Menedék rendszereinek ezen része azért nincs annyira védve, mert nem gondolta soha senki, hogy fel akarnák majd törni. De persze az is lehetséges, hogy a védelemmel nem volt baj, csak Karim képességeire nem voltak felkészülve.
-Nehéz elhinni, de úgy tűnik, nincsenek kamerák az űrállomáson. A számítógépek, holoprojektorok rendelkeznek ugyan karmerával, amin keresztül elképzelhető, hogy a robotok megfigyelhetik a szobákat, de ezen kívül semmi. Amennyire tudom, a Remnant robotok összeköttetésben vannak, így ők maguk képezhetik a biztonsági rendszert. Most is látnak minket...
Fejével a szomszédos étteremre biccent, ahol egy Remnant robot szolgál ki éppen egy kree párt. Bár nem erre néz a robot, de könnyen elképzelhető, hogy egyszerűen egy nagy látószögű lencse miatt simán érzékel titeket a szenzoraival. Karim felvetésére fel tudod idézni, hogy a legtöbb folyosón, liftben vagy helyiségben, ahol eddig jártatok, mindig lézengett egy-két robot, amik tartottak valahová, így gyakorlatilag valóban ritkán vagytok teljesen láthatatlanok számukra.
-Ezeket viszont nem tudom feltörni, nincsenek folyamatos kapcsolatban a hálózattal, amire ez a számítógép kapcsolódik. Talán ha elfognánk egyet, meg lehetne próbálni, de nehéz lenne észrevétlenül csinálni, rögtön tudna szólni a többinek.
Karim magyarázata közben visszatér a pincér, és felveszi a rendelésedet, Karim pedig csak némi frissítőt és péksüteményt kér. Mikor ismét kettesben vagytok, Karim a gépen kezd pötyögni, te pedig a Vádló szokásait próbálod felidézni magadban. Viszonylag bensőséges kapcsolatot ápoltál Acillal, tudhatod, hogy a munka számára mindig az első, és hajlamos volt a legjelentéktelenebbnek látszó ügyekre is nagy figyelmet fordítani, ha azok körül nem volt minden rendben. Részben emiatt is utazott sokat a Birodalomban, vagy épp a peremen kívülre, sokszor szerette a saját kezébe venni az olyan eseteket, ahol valami szokatlan jelenség ütötte fel a fejét. Ennek köszönhetően Acil rengeteg bolygón megfordult a birodalomban, nevét szinte minden bolygón jól ismerik a helytartók és vezetők, Acil pedig rengeteg kultúrát ismert meg. Egy időben szokásává vált a különböző bolygókról való relikviák, műkincsek és szuvenírek gyűjtése. Állítólag a birodalom minden bolygójáról rendelkezik valamilyen aprósággal, ami a helyre emlékeztetik. Te magad nem láttad a gyűjteményt, de többször is beszélgettél vele egy-egy újabb szerzeményéről. Ami a szabadidős tevékenységeket illeti, Acil sok időt töltött az edzőteremben, és szinte soha nem vegyült a beosztottjaival szolgálati időn kívül. Úgy érezte, ez nem tesz jót a tekintélynek, és rombolja a munkamorált. Ehelyett más Vádlókkal, vagy épp egyedül töltötte az idejét. Ilyenkor sokat olvasott, és időnként a szobrászattal is ismerkedett. Ezen kívül a vádló köztudottan kitűnő táncos, rengeteg kultúra küönböző stílusában mozog otthonosan.
A térkép szerint vannak természetesen szórakozóhelyek, ahol a táncnak hódolhatott, ha akart volna; a szobájában a számítógépen olvashatott, ha éppenséggel erre támadt volna kedve; a sportrészlegen edzhetett.
-Meg is van - szakítja félbe a gondolkodásodat Karim. - Melory, teljes nevén Wade Melory, embertelen, de nem a Földről származik. Tizenkét évig szolgált a Kha'laron, egy félreeső bolygón a perem mentén, innen nem messze. Biztonsági tanácsadó volt, és technikus. A feljegyzések szerint vélhetően ezidő alatt szerzett kapcsolatokat a csempészek és fejvadászok soraiban, akik a peremvidéken gyakran megfordulnak. Ő maga tizenöt éve csapott fel fejvadásznak. A határőrökön átcsúszó hajókra vadászik, mint sokan mások. Ha valaki engedély nélkül lép be a Birodalom területére, és nem a határőrök kapják el, hanem a fejvadászok, akkor a fejvadásznak joga van... Hm, a leírás szerint nagyjából bármire. A határsértőt elfoghatják, "jogos önvédelem esetén akár meg is ölhetik", tulajdonát pedig lefoglalhatják. Ráadásul a Birodalom fejpénzt fizet minden elfogott betolakodó után, nem nagy összeget, de a zsákmányolt holmival együtt már meg lehet élni belőle, gondolom. A Birodalom így olcsón egészíti ki a határellenőrzését zsoldosokkal. Persze a fegyverkereskedelmi törvények attól még rájuk is vonatkoznak, ezért aztán idejönnek eladni a holmijukat, ahol nem ellenőrizhetik őket. Melory az egyik legserényebb fejvadász, tizenöt éves pályafutása alatt több, mint négyezer alkalommal kapott kifizetést a Birodalomtól. Jelenleg a Vastüdő büszke kapitánya, legálisan vásárolt, és engedélyezetten felfegyverzett hajó. A határőrség elég részletes aktát vezet róla, kíváncsi még valamire esetleg, amire rákeressek
Közben a pincér visszatér két tálcával. Míg Karim elé egyszerű péksütemények és gyümölcslé kerül, addig te egy klasszikus shi'ar fogást kapsz. A tányéron többféle ételből található pár falatnyi, mintha kóstolók lennének mindenből, de tudhatod, hogy a shi'aroknál ez szokásos. Mintegy tizenkét féle ételt találsz a tányéron, köztük sajtkülönlegességeket, halat, nyers darált húsokat, zöldségpürét, és egy kisebb gombóc fagylaltot is. A pincér jóétvágyat kíván, majd magatokra hagy titeket.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 23 Jún. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Nebo csöndesen várta, amíg Karim valamire jutott, addig is a környéket figyelte. Nem akarta a szavaival megzavarni a férfit a munkában, annál gyorsabban halad minél kevesebb dologra kell figyelnie. Nem is tudta a nő, hogy mennyi idő telt el, de végül megszólalt a férfi. Akkor pillantott rá, a válasz pedig teljesen megdöbbentette a kree császárnőt. Igencsak furcsának találta, hogy szinte semmi védelmi rendszer nem volt ezen a helyen. Az egy dolog, hogy nem volt szabad semmit sem tenni itt, de akkor is. Hogyan lehettek abban biztosak, hogy tényleg nem szeg senki szabályt? Lehet, hogy paranoiásnak hangzott, de kezdett olyasmit gyanítani, hogy valami mégis mindent lát, talán egy MI, vagy efféle. Vagy történt itt valami, amit csúnyán megtorolt a nem látható és elvileg nem létező biztonsági rendszer és azért félnek ennyire a helytől, vagy attól ilyen titokzatos.
- Valaminek kell lennie a háttérben, érzem – mondta. – Nem lehet csak ennyi. Hacsak nem valami félelmetes tömegpusztító fegyverek.
Itt a robotokra utalt. A Remnant robotra pillantott, valóban elég közel voltak ahhoz, hogy a szenzorok elérjenek ideáig. És elég sűrűn voltak ezek ahhoz, hogy tényleg képesek legyenek mindent lefedni. Arra a felvetésre, hogy egyet le kellene kapcsolni Nebo megrázta a fejét, annyira még nem voltak kétségbeesve, hogy ezt megtegyék, ám ekkor valami hirtelen az eszébe jutott.
- Át tudja a kommunikátorunkat kalibrálni, hogy lehessen vele energiajeleket keresni? – kérdezte. – A hajónak ugyan nem volt nyoma, de ha a vádló itt volt és a pörölye is. A pörölynek egyedi sugárzása van, kozmikus, amit tudnánk érzékelni, ha körbejárjuk a helyet.
Persze lehet, hogy megcáfolja az ötletet a parancsnok, de hirtelen nem volt jobb ötlete a nőnek. Persze mindezt akkor mondja, amikor épp nincs senki hallótávolságban. A rendelések után nekilátott összeszedni, hogy miket is tudott meg Acil-ról az elmúlt évek alatt. Rá kellett jönnie, hogy elég sok mindent. Az alapján, amit tudott róla elég sok helyen megfordulhatott itt a Menedéken, így ezeket a részeket útba kell majd ejteniük, hogy arra is szaglásszanak egy kicsit. Amíg ezeket gondolta át, közben a parancsnok is végzett a dolgokkal és nekilátott annak, hogy elmondja, hogy ki is a nő. Nebo persze tudta, hogy alapból ők is a Földről származtak 23.000 éve, csak sokat elhoztak a kree-k magukkal, aztán itt is elszaporodtak. A kree területen élő embertelenek 99%-a pedig visszatért Attilan-ra, amikor Melissa kiharcolta mindezt, Melory nem. Máris szimpatikus volt neki a nő, azok alapján pedig biztos lehetett ebben, amint Karim mindent végigmondott. Akár parancsba is adhatná, hogy beszéljen a nő, de ahhoz az álcáját le kéne dobnia, amit nem akart egyelőre megtenni, de pénzért vehetett infókat.
- Mi a képessége Melory-nak? – érdeklődött. – Már, ha áteset a terrigen-ködös kezelésen, de úgy tudom, hogy a korábban itt élő embertelenek közül nem mindenki szerzett így képességet, mint Attilan-on. És még annak is utána nézhetne, hogy árul-e információkat. Ha nem, akkor rá kell venni, hogy mégis megtegye.
Hamarosan a pincér is megérkezett, kihozva a reggeliket, Nebo megköszönte és neki is látott az étkezésnek. Remélte, hogy nem kell megemlítenie, hogy nem csak addig ehet a férfi, amíg ő maga, hanem nyugodtan ehet tovább is. Egyelőre nem hozott fel több mindent, elég volt, hogyha az eddig felhozottakra válaszol Karim, révén annak a fényében tudnak tovább tervezni.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 26 Jún. 2017, 13:59

-Ez működhet, de még ha át is tudom alakítani, a kommunikátorral rengeteg idő lenne végigjárni az egész állomást, túl kicsi lenne a hatótávolsága, és csak az erősebb jeleket érzékelné. A hajón viszont vannak szkennerek, és bent van a hangárban, csak beindítom, és azonnal megtudhatjuk, hogy van-e nyoma kozmikus sugárzásnak az állomáson. - Válaszolja Karim a felvetésedre a vádló pörölyéről, ami tehát jó lehetőségnek tűnik. - Most viszont épp dolgoztak a hajón, talán gyanút kelthet, ha észreveszik, hogy szkennelünk valamit, ráadásul távoli vezérléssel. Majd reggeli után ellenőrzöm személyesen - teszi még hozzá, miközben hozzálátsz az evéshez.
Eszik egy pár falat gyümölcsöt, aztán tovább nézegeti a számítógépen Melory megnyitott aktáját. Egy ideig görgeti ide-oda, lapozgat a különböző bejegyzések között.
-Az aktában nem írnak arról, hogy átesett volna a kezelésen. Ha van is képessége, az vagy nem feltűnő, vagy nem használta még a katonák előtt. Máskülönben biztos írták volna, még a leglényegtelenebbnek látszó adatokat is feljegyezték. Itt például kiszámolták, hogy átlagosan három hónapig bírják nála az emberei, aztán meghalnak vagy átmennek egy másik hajóra. Csak kevesen maradnak vele ennél tovább, de van néhány régi bajtársa, mint például a jeges alak, akit láttunk.
Egy kicsit megint lapozgat, aztán folytatja.
-Azt írják, hogy legálisan kereskedik a zsákmányolt eszközökkel, űrhajókkal, és vélhetően illegálisan túlad a lefoglalt fegyvereken, de erre persze nincs bizonyíték, és a Menedéken nem folytathatnak nyomozást. Pár hetente jár a Menedéken, vagy más közeli bolygón, hogy eladja a zsákmányt, attól függően, mennyire jó a fogás éppen. Ééés... Igen, ez az. Itt azt írják, néhány alkalommal együtt működött a Birodalommal, segített elfogni embercsempészeket és egy alkalommal illegális fegyvertechnológiát is sikerült lefoglalni a közbenjárásával. A jelentés szerint Melory bennfentes információival segítette az akciókat. Szóval mondhatjuk, hogy információval is kereskedik, innen nézve leginkább a saját ügyfélköréről vagy konkurenciájáról szólóval, de talán olyannal is, amire nekünk szükségünk van.
Karim a gyümölcslébe kortyol, és folytatja a reggelijét, amíg a pincér ismét az asztalok között sürgölődik. Ahogy telik az idő, lassan egyre több ember kezd szállingózni az emeleten, itt is megtelik még pár asztal.
-Kezdenek sokan lenni, túl sok fül. Talán okosabban tennénk, ha az esti találkozóig nem mutatkoznánk sokat - veti fel Karim, miközben egy zajos társaság ül le a szomszédos asztalhoz.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 27 Jún. 2017, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Menedék-235
Lady Nephthys Boltagon
A Kree Szátelláris Birodalom császárnője, Galaxis őrző


Játékostárs(ak) neve: Karim parancsnok


Nebo nagyon megörült annak, hogy az ötlete működhet, hogy a kozmikus sugárzást keressék itt bent a Menedéken belül. Már csak azért sem tudta, hogy mennyire volt hülyeség az ötlete, mert a technológiához ilyen szinten nem értett. Tudta használni, de efféle finomhangolásokat, vagy átkalibrálásokat, amik komolyabb tudást igényeltek nem tudott volna egyedül megoldani. Hiszen Attilan-on művész volt és a királyi család tagja. Nem volt rá szüksége, voltak akik megoldották helyettük. Aztán mióta császárnő volt, főleg nem kellett ilyesmit megtanulnia, de talán rászánja majd magát, hogy egyedül is boldogulni tudjon. Tény és való, hogy tényleg sokáig tartott volna a helyet gyalog átfésülni, így a hajó szenzorinak átállítása jobb ötletnek tűnt.
- Igaza van, az tényleg jobb lehetőség – mondta. – Köszönöm kapitány!
Mondta úgy, hogy a szerepét tartotta fenn. Nebo közben evett, nem figyelte a kree-t, ahogyan a férfi Melory aktáját böngészte és azt olvasgatta. Különösképp akkor szentelt csak neki figyelmet, amikor a férfi megszólalt, akkor viszont a teljes figyelmét megkapta. Szóval nem tudni, hogy kapott-e terrigen-ködös kezelést, érdekesnek vélte, hogyha elutasította, hiszen akkor lesznek az embertelenek tényleg önmaguk, amikor megkapták a képességüket. Lehet, hogy voltak önértékelési zavari a nőnek, bár az akta erről nem árulkodott. De így a nő még érdekesebb lett a császárnő számára.
- Igen, az emberteleneknél a képesség eléggé fontos ahhoz, hogy feljegyzésre kerüljön – értett egyet.
Azon már-már elmosolyodott, amikor a három hónap lett említve, hogy a legénysége ennyit bír ki mellette. A korábbiak alapján ezen nem csodálkozott különösebben. Jól érezte, hogy olyasmikkel is kereskedik a nő, ami nekik is a hasznukra lehet. Remélte, hogy így lesz, ha pedig így van, akkor mint a birodalom császárnője bőven tud olyat ajánlani a nőnek, amivel megkaphatja a kívánt információkat. Már éppen reagált volna Karim hosszabb beszédére, amikor a férfi még óvatosságra intette őket amiatt, mert az étterem kezdett megtelni.
- Egyetértek – felelte. – De azért még estig szeretnék körbenézni itt, főleg az idegen kultúrákról szóló részeken. Kevés alkalommal tudok elszabadulni a Spartax-ról, így nem szeretném kihagyni ezt a lehetőséget.
Most már rendesen hangosan beszélté és nem suttogva, így pedig a korábban eltervezett szerepét tartotta fenn. Ha végeztek az étkezéssel, akkor amennyiben szükséges volt fizetni, akkor kifizette a reggelit, majd elindul kifelé az étteremből. Amennyiben Karim engedi, akkor tényleg kulturális negyed felé venné az irányt, amíg a férfi a hajóhoz megy vissza.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Menedék-235 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Menedék-235 Empty Re: Menedék-235

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.