New York utcái

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

New York utcái Empty New York utcái

Témanyitás by Thorhalla Pént. 11 Nov. 2011, 10:34

A város utcái, amik körülbelül a Bukás óta nem voltak ennyire rémes állapotban.
New York utcái Post-apocalyptic-street

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York utcái Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Adam Deer Szomb. 12 Nov. 2011, 14:53

Miután mindenki végzett a felszerelkezéssel kikísértek minket az utcára ahol a földön néhány hatalmas rúnát lehetett látni. A házak remek állapotban voltak és a téren volt egy nagy üvegház. Ezt egy kicsit furcsállom mivel általában nincsen a terek közepén egy üvegház sem. A tiszta és átlátszó üvegeken át lehet látni néhány állatot és pár embert, akik éppen a növényeket gondozzák. A tér szélére vezetnek, bennünket ahonnan már lehet látni New York többi részét is. Nem valami szívet melengettető látvány az egyszer biztos.
- Na, ki menjen a felszínen?
Kérdezem meg Dream-hez fordulva.
- Nekem végül is mindegy hol megyek csak a lényeg, hogy mihamarabb végezzünk.
Ha megkapom, a választ a többieket megvárva elindulok az úton maradt törmelék és autók fedezékében a választól függően vagy egy csatornafedél felé vagy csak a SHIELD negyede felé.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Borzalmino Szomb. 12 Nov. 2011, 18:36

Aki odadobta nekem a golyó álló mellényt mellém állt és megpróbált beszélgetni velem. Azonban én nem voltam valami nagy társasági ember de azért örömmel elfogattam a segítségét. Ezután az angyal szárnyú megérdeklődte a professzoréktól hogy ha mindennel végeztünk megtarhatjuk-e a fegyvereket. A prof beleegyezett mert ők nem tudnak velük semmit se kezdeni. Miután mindenki fölfegyverkezett kikísértek minket az épületből. Ahogy haladtunk a földön több hatalmas jeleket vettem észre. Eszembe jutott, hogy valami rúnák tartják távol a zombikat ettől a helytől. Ahogy körülnéztem egyáltalán nem úgy tűnt, hogy bármi gond lenne. Az épületek épek voltam az emberek beszélgettek. Mikor azonban elhaladtunk mellettük abbahagyták a beszédet és aggódó tekintettel néztek végig rajtunk. Valószínűleg ők is a Bosszú angyalait várták és helyette minket kaptak. Kicsit meg tudtam érteni őket de mi is jobbak vagyunk a semminél. Tulajdonképpen pont ezért jöttem el otthonról, hogy újdonsült erőmet a rászorulok megsegítésére használjam. Tapasztalat szerzésnek ez a kaland elsőosztályú volt és megtudtam miért tudok bizonyos dolgokat. Ahogy haladtunk tovább a tér közepén egy üvegház mellet mentünk el. Ahogy benéztünk az üvegfalakon növényeket láttam és még néhány állatot is. Most már értettem hogyan tartottak ki ilyen sokáig. Úgy, hogy megtermelték aszt amire feltétlenül szükségük van. Azonban ez nem tarthat örökké.
Elértünk végre a védőmező szélére. Mintha egy másik világba kerültünk volna. Az épületek romosak voltak az utcák mocskosak tele roncs autókkal. Mintha egy természeti katasztrófa sodort volna végig a környéken. Mindenütt csak az elmúlás és a halál jelei mutatkoztak. Úgy éreztem mindent meg kell tennem azért hogy ezen változtassak majd Adamhez csatlakozva vártam melyik csapat fog a felszin felől támadni.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Jajjmár Vas. 13 Nov. 2011, 21:02

Megkönynebült mosolylal fogadom a város szélét. Miközben mélyet lélegzek, a kezeim ellazulnak. A jobb oldalamra kötött kard a térhajlatomat csiklandozza. Az ütőre tapintok mikor a többiek ötletelni kezdenek. Nehezen eresztem. Már szinte érzem a mozdulatot amivel élőholt koponyákon töröm azt használhatatlanná.
- Édes... - Magam sem tudom, hogy megszólításnak vagy kijelentésnek szánom. Lassan kinyitom a szemem. Ismét a tájra emelem. Jegyzem magamnak, hogy zombik ellen a vésetek egy beton alapon hatásosak. Kintartásra tán. Az ujjaim melegítem egy kis mozgatással, megropogtatom.
- A felszínt vállalom. Hiszen nem vagyok csatorna patkány. Ugyebár? Hehehehöhöhö- Kérdem még mindig a távolba meredő tekintettel. Lenéző hangsúllyal. Mély ördögi kacajjal zárva. Ami lassan elhalkul, elenyész a következő kérdés előtt.
- Ti lányok nem féltek a sötétben? Mert én rettegnék... Háháhá... - Kezdem ismét a mélyhez szokva, majd kiélesedik a végére és egy nyikkanással zárom.
- Mutassanak irányt és futam időt, mindenkinek egy térkép és mennék is dolgomra. Nyomaszt ez a melegház hangulat a s.ggemben. - Komoly hangot ütök meg, szokatlanul komolyat, hiszem most gyermeteg fenyegetéstől is mentes.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Kyrena Elomtiner Hétf. 14 Nov. 2011, 20:03

Szépen lassan mindenki felfegyverzi magát. Az orosz lány láthatóan megkönnyebbült, amint megtudta a beosztást. Úgy tűnik mindenkinek megfelel a Dream által kitalált felosztás. Mintha az egyik nő ellenkezne kicsit. Azt hiszem legszívesebben a felszínen menne, ahol tudna repülni. Erre én is gondoltam, de azt hiszem nekem édes mindegy, hogy hol kell járkálnom. A koszt már megszoktam, így a csatorna nem lenne túl vészes. A felszínen pedig én is tudnék repülni, de ez nem ösztönöz arra, hogy ellenkezzek és feltétlenül oda akarjak kerülni. Kivezetnek minket az épületből. Odakint embereket látni, kik egy adott területen belül éldegélnek. A területet valamilyen kövek veszik körül. Még soha nem láttam ilyet, de azon kívül úgy tűnik, senki nem járkál. A város hátborzongatóan néz ki. Beleborzongok, mikor végignézek a kihalt utcákon. Nagyot sóhajtok, hogy visszafogjam a testemben felgyülemlett adrenalint. Ez egyáltalán nem sikerül, szívem vad dübörgését pedig már fülemben hallom. A sütőtökös alak szavaira megrezzenek. Nem vártam sok szófecsérlést, főleg nem tőle. A kérdésén viszont elmosolyodom. Felé fordulok, hogy alaposan felmérjem miket vett magához és hogy mégis hogyan fest ez az alak.*
- Nekem nincs gondom a sötétséggel.
Válaszolok, bár nem hinném, hogy valóban kíváncsi volt rá.
- Nos akkor, ki merre?
Teszem fel a már néhányszor elhangzott kérdést.

_________________

"The warriors nowadays can fly!"
Kyrena Elomtiner
Kyrena Elomtiner
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 40
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyrena Elomtiner
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Bishop Hétf. 14 Nov. 2011, 20:36

Kiérünk egy térre, ahol van egy üvegház, úgy tűnik a túlélőknek itt van egy kis menedéke. Ahogy elhaladunk szempárok követnek minket, de hát hősöket vártak, mi meg nem úgy festünk.
~ Egész jól kitartottak eddig, úgy látszik ha az emberiség nehéz helyzetbe kerül mindig kitart, legalábbis én így vettem észre.
Én megvárom amíg a többiek eldöntik ki, merre, hogyan. Inkább figyelem a környezetet, elég romos a város és ez nem tetszik, rossz lesz tőle a hangulatom.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Dream Hétf. 14 Nov. 2011, 21:42

Mély levegőt vettünk, miután senkinek sem volt ellenére a felosztás, sőt. Az orosz lány szavai tán egy apró boldog mosoly terült szét Alexis arcán. Ezzel csupán az volt az egyetlen gond, hogy nem értettem, hogy ez mire fel volt. Oké, megköszönte, de én ettől nem kezdenék el mosolyogni tudván, hogy mivel gyűlöli a nőket ezért lángba borulhat és hát nem vagyok az a tűzbarát létforma. De hát ez az ő dolga, majd addig átvánszorgok valakire amíg végez a mazochista vágyaival és kellően megpörkölődik, aztán meg vissza. Vándor élet a szimbionta lét.
- Rendben, mivel nincs ellenvetés akár indulhatunk is. - mondjuk végül, persze a tudósok is ekkor jutnak erre az elhatározásra és hamarosan el is hagyjuk a helyiséget. Valamilyen oknál kifolyólag engem cseppet sem hat meg vagy csodálkoztat el amit odakinn látok. Valahogy számomra várható volt, hogy a még élő emberek igyekeznek a lehető legjobb ellátást biztosítani maguknak minden lehetséges eszközzel, viszont Alexist eléggé felkavarta a látvány. Ha meg kéne fogalmaznom, hogy mi az amit észleltem benne, akkor azt mondanám, hogy vérszomj. Kész volt arra, hogy ha kell akkor egyedül is végigharcoljon minden zombin, mindeniket egytől egyig kivégezzen, majd meghozza a gyógyírt az ittenieknek. Persze számomra kérdéses maradt, hogy ha a rúnák hatásosak és, hogy ha a zombik jelenleg is nem a védőmágia vagy mi a fene határain kívül tanyáznak várva a lehetőséget, akkor valóban jó-e ha ezt tesszük. Mi van akkor, hogyha ennek a világnak ez a rendje és ha megváltoztatjuk akkor valami sokkal rosszabb lesz? Bár semmi okom arra, hogy itt filozofáljak, hisz úgysem hallgatna rám senki, hogyha azt mondanám, hogy "Jól van, akkor most szépen nem teszünk semmit, mert lehet, hogy ha megtesszük azt amire kérnek akkor nagyon nagy baj lesz." Biztos, hogy sokkal több bajt okoznék vele, így hát hallgatok és inkább eltitkolom ezen gondolataimat. Vagy legalábbis majd később beköpök egy "Én éreztem, hogy ez lesz." szöveget, hogyha ez valóban megtörténne.
- Rendben. Akkor ha mindenki indulásra kész, akkor elmondom, hogy ki merre indul. Figyelembe véve azt, hogy egy csapatba került mindkét személy, aki képes levegőből figyelni, ezért kénytelen leszek megkérni a másik csapatot, hogy ők közelítsék meg a célpontot a föld alól. Legszívesebben ajánlanám, hogy ez esetben én is önökkel tartok, csupán a hölgy előre megszabott feltételei miatt, ezt nem tehetem. Mielőtt elindulnánk viszont még egy dolog: öljenek meg mindent ami mozog, legyen az ember, állat vagy rovar. Nem tudhatjuk, hogy mi hordozhatja még a fertőzést és nem bízhatunk mindent a szerencsére. - következett ismét egy már annyira nem stabil, de katonai jellemű felvilágosítás. A lényeg az, hogy a két szárnyas emberkénk szabadon repülhessen és segíthessen minket. Meg nem lenne jó egy váratlan légitámadás sem.
- Ugyanakkor szeretnék valamiféle kommunikációs eszközöket kérni. Ha nem tévedek akkor a zombik semmi olyan szándékkal nem rendelkeztek, hogy a műholdakat tönkretegyék, így azokat használhatjuk, vagy rádió esetleg egyéb hullámokkal rendelkező eszköz is már valamiféle segítség lehet. - fordultunk a tudósokhoz az ötletünkkel, majd ha azok teljesíteni tudják a kérésünket, akkor szétosztom a kért eszközöket, hisz végtére is ez létfontosságú a jelenlegi helyzetünkben, bár ennek is megvannak a hátrányai, hisz ha elég okosak ezek a zombik és az eddigi információkból ítélve azok, akkor akár le is hallgathatnak minket. Ez elég rossz lenne.
- Vigyázz rá. - tesszük az egyik kezünket Adam vállára és a fejünkkel Radoslova felé intünk. Bár itt ismét megjegyezném, hogy nem értem, hogy mi az ördögöt csinálunk, vagy mi az ördögért tesszük, de ha Alexisnek ez így jó, hát akkor legyen. Ki vagyok én, hogy beleszóljak? Persze ez mind csak pár pillanatig tart, hisz utána egy biccentéssel köszönünk el tőle és a két lányhoz lépünk, akik képesek a repülésre.
- Figyeljetek jól és mindenképp nézzetek felfelé is. Nem tudhatjuk, hogy mire képesek és nem lenne jó, ha pont az okozna meglepetést, hogy titeket vadásznak le legelőször, mert nem számítottunk arra, hogy esetleg fentről is támadhatnak. - mondtuk holt komoly arccal, majd ismét mindenki számára hallható erősségű hanggal folytattuk. - Az eligazításnak vége. A lehető leghamarabb szeretnék mindenkivel itt újra találkozni és lehetőleg élve, valamint legkésőbb félóránkénti valamiféle jeladást is szeretnék, hogy tudjuk életben vagytok, ez persze részünkről is igaz. Sok szerencsét mindenkinek.
- Indulás! - Adtam ki a saját csapatomnak a parancsot miközben újra beborítottam Alexis testét. Jelenleg szükség lesz az én képességeimre, hisz a lány, bár jó edzésben van, mégis elég hamar fárad. Talán folytatni kéne majd az edzést és bár ez jó idő lenne elkezdeni, de a zombik szempontjából ez nem kivitelezhető. Kicsit furcsa érzés volt elhagyni a menedéket nyújtó védőaurát, valamiért kicsivel kevesebbnek is éreztem magam emiatt. Csupán egy dolgot nem értek. Ha a rúnák működnek, akkor miért nem használják azokat fel úgy, hogy lehetőségük legyen valamiféle személyes védőmezőt generálni és akkor nem lenne szükség arra, hogy itt a saját épségünket kockáztassuk. De mindegy is, hisz mindent nem várhatok el az emberektől.

_________________
Reneszánsz: Dream - goa’uld űrmoszat; Dr. Alexis Bellamy;
X-diák: Rita;
New York utcái 34nme87
Dream
Dream
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 26
Hozzászólások régi : 0
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Dream
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Nov. 2011, 11:44

A tudósok még gyorsan kerítettek térképet mindenkinek, amin bejelölték azt a helyet, ahol most voltak és a SHIELD negyedet, ahova mennie kellett a csapatnak. Ezenfelül mindenkinek hoztak egy-egy rádiót is, amit tudtak használni és zseblámpákat is, hogy lássanak a csatornában, vagy házakban. Green még innen bentről, a menedékről mutogatott előre fele, hogy hol is találja a csatornás csapat a saját csatornáját. Két sarokkal volt lejjebb az utcán. Addig a pontig a két csapat együtt haladt és ott váltak szét.

Résztvevők: Rado, Adam Deer, Bishop és Rex (Jason)
A csapat lemászott a csatornába, ami szerencsére nem volt tele semmivel sem, az egész üres volt, a szagok egy kicsit kellemetlenek igaz, de legalább szennyvíz nem volt ezen a helyen. A térképen, amit kaptak a csatornahálózat is szerepelt, szerencsére könnyű dolga volt az erre jövőknek, szinte csak egyenesen kellett menni és követni a főágat. Letérni sem kellett semerre. Egyelőre pedig teljesen csönd volt odalent és nem lehetett látni senkit sem a lámpák fényében.

Résztvevők: Borzalmino, Victoria (Jeff), Jester, Alexis/Dream és Kyrena
A fenti csapat pedig az utcákon indult el, a legrövidebb utat bejelölték számukra, hogy merre kell menni, de az végig főutakat jelent, amire még felhívták a figyelmüket, hogy ott lehetséges, hogy zombikba futnak, mert könnyű kiszúrni őket. Ugyanez volt az igaz a sikátorokra, de ott a sötétség miatt. Így igencsak óvatosan kell majd haladniuk, hogy minden rendben menjen. Gyalog majdnem egy óra út várt rájuk, hogy megérkezzenek a megfelelő helyre, de onnan, ahol a csapat másik fele lemászott a csatornába egy boltot lehetett látni, tele biciklivel, ami a járművekkel ellentétben zajt sem ad, azonban a mozgást igencsak meggyorsítja.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York utcái Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Jason Mandrake Kedd 15 Nov. 2011, 12:19

Az üvegház ás a többi dolog amely a szemünk elé került éreztette velem a béke és a harmónia látszatát. Mintha semmi probléma nem lenne a világban, a béke szigete.Mikor viszont kiértünk az épületből a szemük elé tárult New York teljesen leamortizált halott képe.
-"Hát itt meg atomot robbantottak?"
Teszem fel a kérdést,de igazából nem várok választ. Az Amerikai kormány képes lenne rá, sőt elképzelhető,hogy meg is tette. A kormány előbb lő aztán még lő és csak aztán kérdez. Bár akkor sugárzás veszély is lenne a környéken, viszont erre nem figyelmeztetek. Szóval nincs sugárzás, bár azért sohasem lehet tudni.

Lemegyünk a csatornába a térkép utasításai szerint. Nyíl egyenesen haladunk előre, eddig minden csendes. Sablonosan szólva túl csendes, nem tetszik ez nekem. Előveszem az egyik pisztolyt a másik kezemben a lámpát tartom.
-"Legyetek résen, bármennyire is nyugodt a helyzet."

_________________
Jason Mandrake- Démonológus és üzletember
Avalon: Alaistair Viharmágus és nőcsábász R.I.P
Zombivilág: Rex Thomson-Önjelölt Páncélos igazságosztó R.I.P.
Jason Mandrake
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 33
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://damnednights.hungarianforum.net/ sogronos@hotmail.com azaneal89

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Radoslava Kedd 15 Nov. 2011, 13:32

Mikor az egyik orvos cipőt hozott neki, eléggé megörült. Ahogy elnézte egy régi, mégis jó állapotú kínai tornacipő volt. Az a tipikus fekete-fehér, melynek szára kissé magasabb a megszokottnál. Tokéletesen fog benne mozogni. Emlékszik ahogy otthon is ezt hordta. Imádta a szagát. Természetesen nyugodt magatartással engedte, hogy ellássák lábát. Nem volt vészes. Nem is vérzett szinte, mikor kiszedték az apró szilánkokat, hisz azokat útközben letaposta vagy még apróbbra taposta lábán. Fel is húzta a meleg zoknit, ami térdéig ért, majd a cipőt. Bizonytalanul nézte a fűzőket és eltartott egy ideig, mire kisebb-nagyobb bénázással bekötötte. Tett a cipőben pár lépést, majd egy-két kisebb ugrást, hogy ezzel is bizonyítsa, jó lesz rá a cipő. Jó? Tökéletes. Kissé elmorfondírozott, hogy találták el a méretét, de nem volt idő végighúzni a gondolatot. Felkapta a fejét és teljes figyelemmel hallgatta végig Alexis/Dream parancsait. Megítélte, hogy tökéletes vezér lesz a kis csapatnak. Egy térképet, lámpát és egy rádiót. A térképet kabátjának belső zsebébe tette, hogy biztos legyen abban, nem fogja elhagyni. Kipróbálta azonnal a lámpát is, hogy úgy világít e mint kéne. Ha netán nem, azzal se lenne gond, hisz egy apróbb tűzgömbbel meg lehet oldani a világítás gondját. Majd a rádiót is kipróbálta, hisz ha azzal lenne gond, már bajosabb lenne másokkal kommunikálni. Tökéletesen működött az is. Végre elindultak. Gyomra eléggé megugrott az izgalomtól, mikor elhagyták azt a csodaszép főteret, ahol emberek és üvegház volt. Nem értette a rúnákat, de nyilván köze volt nagyon a mágiához, gondolta. Kiléptek az utcára, s ekkor a meseszép világ teljes mértékben szétesett előtte. Romos házak, melyek kitudja mily rég elhagyatottak. Az idő mocskos foga bizony tökéletes nyomot hagyott a városon. Egy kép, egy olyan kép melyet már sosem fog kiverni fejéből. Ha hazaér, ezek után New York-ot teljesen más képben fogja látni. Örülni fog minden élő embernek, minden autónak, szemétnek és kóboroknak. Leereszkedtek a csatorna rendszerbe. Az a mocsok és bűz mely itt terjeszkedett nem igen zavartatta, hisz olykor mikor sikerült megszöknie az intézetből, nem volt melegebb és biztonságosabb hely, mint a csatornák. Csendben haladt a többiekkel. Nem szólt egy szót sem semmire. Alaposan figyelt minden egyes zugot, elágazást vagy mélyedést. Szemének és lámpájának egy apró mozdulat sem futhatott el. Enyhén remegett. Próbálta visszafogni félelmét, melyet józan esze mindig megkongatott. Szíve is hevesen vert mellkasában, de semmit sem mutatott ki ezek közül. Igen, félt és remegett. Egyetlen bátorságát a többiek jelenléte adta neki.
- Mocskos világ áll előtted, óh mily gonosz. Csak ez tépi sebem. Én leszek a pajzsod, ne aggódj, amíg állok érted harcolok és halok. Tudom egyedül a világot sosem hódítom meg, nem hazudok, gyakran esek el.
Suttogta magának eme halk éneket, melyet már nagyon rég hallott a rádióban. Maga sem tudta miért pont ez jutott eszébe, de érezte ahogy kezdi összeszedni magát.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 31
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Adam Deer Kedd 15 Nov. 2011, 15:59

Amikor megkapom a térképet, a zseblámpát és az adóvevőt először a térképre koncentrálok és alaposan áttanulmányozom azt. Miután megbizonyosodtam, hogy tényleg csak teljesen egyenesen kell menni a főcsatornában összehajtva bal hátsózsebembe rejtem a papírdarabot aztán a többiekhez hasonlóan kipróbálom a zseblámpát és az adóvevőt. Az adóvevőt felakasztom az övemre, hogy könnyen elérhessem, ha kell aztán zsebeimet átkutatva megtaláltam, amit kerestem. Egy kis kotorászás után sikerült előhalásznom egy tekercs szigszalagot a mivel a bal lábamon lévő pisztolyra erősítem fel a zseblámpát. Elvágom a ragasztószalagot aztán feltartva a többiekre nézek.
- Kell valakinek? - Közben mutatom a bal kezemben lévő pisztolyt is, amire felragasztottam a zseblámpát. Ha valakinek kell, akkor odadobom neki a szigszalagot aztán a többiekkel együtt elindulok, arra a pontra ahol a térképen be van jelölve a csatornafedő, ami nekünk is kell. Az út csendesen telt és még a csatornában sem volt láthatóan semmi rajtunk kívül.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Borzalmino Csüt. 17 Nov. 2011, 17:28

Nemsokára mindannyian kaptunk egy-egy térképet, rajta bejelölve jelenlegi helyünket és a SHIELD negyedet. Így sokkal könnyebb volt kiigazodni rajta és jó ötlet volt, hogy mindenki kapott egyet. Így legalább semmi probléma nem lesz ha esetleg még jobban szét kellene oszlanunk. Továbbá mindenki kapott egy rádiót Dream tanácsára és egy zseblámpát. Nem hiába ők lettek a csapat főnökök hisz nekem eszembe se jutott volna ez a dolog. Miután megkaptuk az útbaigazítást elindultunk lefele az utcán. Útközben figyeltük a házakat nehogy váratlanul csapjanak le ránk a levegőből. Senkinek nem volt kedve beszélgetni néma csöndben hallattunk de a második saroknál elváltak útjaink. Az egyik csapat a csatornában folytatta míg mi az utcán haladtunk tovább de előtte még elbúcsúztam Adámtól. Ő dobta oda hozzám a golyóálló mellényt és megérdemelte, hogy elbúcsúzzak tőle. Meg volt az esély arra, hogy nem látjuk egymást ezért egy tiszteletteljes bólintással búcsúztam el tőle majd végignéztem ahogy lemászik a csatornán. Amint az az utolsó ember is eltűnt a csatornában folytattuk utunkat a legrövidebb úton a negyed felé. Azonban felhívták a figyelmünket, hogy ezen az úton gyakran szoktak zombik mászkálni. Gyalog egy órába is beletelt volna az út de ránk ragyogott a szerencse bicikli bolt képében. Ezekkel a drágaságokkal gyorsan és mégis csendben tudtunk volna haladni. Azonban a bolt zárva volt és be volt riasztózva. Mielőtt valaki betörte volna a kirakatot odaléptem a riasztó paneljához majd a késemet elővettem és lefejtettem a fedelét. Ezután matatni kezdtem a zsinórok között a másik kezemmel pedig a egy a nanitok segítségével rövid idő alatt kikapcsoltam a riasztót. Ezután udvariasan kinyitottam a többiek előtt az ajtót.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Kyrena Elomtiner Csüt. 17 Nov. 2011, 19:32

Dream, vagy Alexis, igazából fogalmam sincs mikor melyik beszél, kért még néhány holmit. Ennek hála mindannyian kaptunk egy-egy térképet, rádiót és zseblámpát. Elismerően tekintek újdonsült parancsnokunk felé. A figyelmeztetést végig hallgatva bólintok egyet. Előveszem szárnyaimat, mik kényelmesen kibújnak a mellényre vágott lyukakon keresztül. A térképet alaposan tanulmányozni kezdtem, miközben kipróbáltam a rádiót és a zseblámpát. Kellemetlen lenne, ha valamelyik nem működne, miközben szükség van rá. Mikor elindulunk, egy darabig még gyalog megyek a többiekkel. Mikor a két csapat elválik egymástól, a rádiómat a nadrágom övére erősítem. Ott nem fog zavarni és kényelmesen elérem. Ráadásul hallani is fogom, ha hív valaki. Elég hosszú út elé nézünk. Ha jól hallottam az információkat, egy órába telik a legrövidebb út, ami ráadásul nyilvános utakon vezet. Mintha őrangyalok vigyáznák útjaink, egy biciklis bolt kerül szemünk elé. Odabent áll néhány kétkerekű, minek a társaság nagy hasznát venné. Borzalmino van olyan kedves és kinyitja a zárat. Furcsamód a riasztó nem jelez, valószínűleg ezért babrált a drótokkal.
- Amíg nagy bevásárlást tartanak, addig én várok idekint. Nekem nincs szükségem kerékpárra a repüléshez.
Mosolygom. Alig várom, hogy felemelkedhessek az égre. Azt kívánom bárcsak itt lenne a fényképezőgépem, hogy készíthessek néhány remekművet. Amíg a többiek odabent lófrálnak, előveszek egy tőrt és figyelek.

_________________

"The warriors nowadays can fly!"
Kyrena Elomtiner
Kyrena Elomtiner
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 40
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyrena Elomtiner
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Jajjmár Csüt. 17 Nov. 2011, 22:35

Sivár, szeles kis széle a falucskának, mindenünk. De lehet még ennyit se tuhatunk magunk és a rothadó agyra éhező holtak között. Kényelmetlen kis szituáció. Hirtelen az a kép sejlik fel a szemem előtt ahogy ők láthatnak minket. Egy kis csapat sétáló habos süti, esetleg a fejünk egy kis szem cseresznye. Egy falat finomság. Arra bizony én is megnyalnám a szám... Körbe nézelődök, de az első amit kiszúrhatok csak az amit a többiek is, rögtön, hogy a többieket leküldtük a csatornákba. Ez a valami egy... jól felszerelt biciklibolt. Az izomagyunk persze műszaki zseni, szóval nem kell aggódnom, hogy véletlen ide is juttat áramot az apokalipszis után rettegő város és még a végén ránk szól a riasztó. Az lenne igazán meglepő, én ugyan ettő nem rettegtem, de megvárom míg a srác kiéli magát majd leakasztom a legmenőbb barbies bmxet és már száguldok is tova. Tátott szájjal igyekezve, hogy befogjak egy pár bogarat.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Bishop Pént. 18 Nov. 2011, 16:53

Megkapja mindenki a feladatát, ki merre, mikor és hogyan megy. Mi persze rögtön megyünk is a csatornába, egyetlen pozitívum, hogy száraz. De nekem nem tetszik, hogy ennyire zárt a tér, sokkal jobban kell figyelni. A térképen már meg van adva, hogy merre kell menni.
- Ki megy elöl? -teszem fel a kérdést-
Ha senki akkor természetesen megyek én, kezemben a shotgunnal, és a térkép alapján próbálok tájékozódni. Azért figyelek a mozgásokra, hangokra, gondolom az élőholtak már lesben állnak.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 19 Nov. 2011, 10:30

Résztvevők: Rado, Adam Deer, Bishop és Rex (Jason)
Bishop indult előre, ő előnyben volt a többiekkel szemben, hiszen sokkal jobban látott a sötétben, mint a többiek. A társaság úgy öt percet tudott normálisan haladni a csatornában, ezalatt semmivel, még egy árva patkánnyal sem találkoztak. A falakon néhány helyen vér volt látható, valószínűleg mások itt bújhattak el és csata közben haltak meg. Üvegek, romlott ételmaradék, ruhák, még egy sátort is lehet találni. Azonban holttestek sehol sem voltak. több kisebb leágazás mellett haladt el a csapat, amikor is Rado kezdte érezni, hogy a korábban ígért nyugtatás nem lesz olyan tartós, mit hitték; Nightmare és Radi ébredezni kezdtek.
Ahogyan ment tovább a csapat a csatornában távolról, előröl mintha kacarászás hangját lehetett volna nagyon halkan hallani, ezzel egy időben a hátuk mögül kaparászó, csoszogó hangot, ami közeledett feléjük.

Résztvevők: Borzalmino, Victoria (Jeff), Jester, Alexis/Dream és Kyrena
Jobban megnézve a biciklibolt ajtaja nyitva volt, így Borzalmino számára feleslegessé vált az, amit tervezett, főleg, mert odakint nem is volt riasztópanel, az a bolt belső részében volt, hogy ne lehessen csak így kikapcsolgatni. Még egy kamera volt a bejárat felett, de az sem működött. Jester odabent talált magának egy olyan biciklit, mit szeretett volna és a többiek is kitudták szolgálni magukat olyannal, amilyennel akarták. Ezek után valószínűleg el is indultak tovább. Könnyedén és gyorsan lehetett valóban haladni, csak helyenként kellett néha egy-egy autót, vagy ledőlt épületromot kerülgetni. Úgy öt perce mehetett a csapat jó pár háztömböt maguk mögött, amikor az egyik elágazásnál egy hatalmas dugóba keveredtek, ahol legalább 20 autó állta el a továbbhaladásukat.

//Borzi: máskor kérlek feltételes módban írj és ne tényként, mert így olyan mintha magadnak mesélnél és a KM én vagyok.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York utcái Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Jajjmár Vas. 20 Nov. 2011, 20:06

Suhanok, mint a szél. De a szél nem beszél, hiába van szembeszél. Szóval csak én szellemeskedek a bringámon kurjongatva. De csak némán, a zombi sereget fel nem zavarva. Szágoldunk egy kazalba. Autókból épült déli báb, szarból homokvár. Mi minket vár, az elágazásnál. Magamat nem zavartataom, csak a bringán csapatom. Fogom a kormányt, rákészülök és rögtön egy motorház mögött eltűnök. Ha van rá lehetőség, meg tehetség és megy még a bukfenc. Fel is merül bennem egy "bú". De aztán ütközben villan, hogy szemben egy pár nyakig fegyverzett morcos kis manó. Akik egy szellentésemre olyat nyitnának, hogy dejó. Szóval bent tartom, ezt is meg az utóbbit. Nem keresek itt semmi féle holmit, csak elkezdek araszolni a kocsik között. Én is sejtek itt minden féle felöltözött, elegáns zombit. Aki lehetőleg nem olyan intellingens, hogy nekem itt majd lódit. Egy olyat, hogy velem van ez a nemember agyilag éhes, vérmes kis velőfaló. Szóval számítok, előkészítek, kezem a karomon, karom a botomon, a baseball botomon. Ha valaki nem emberien pisszent, vagy gyíkosan szisszent én leütöm, legyen az a haverom vagy alak hagyó élőholt ellenem, nem kímélem, velem nem érdemes viccelődni, mikor érzem, hogy itt vér fog fojni.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Bishop Hétf. 21 Nov. 2011, 20:30

Haladunk szépen előre, és egyre jobban gyanúsabbá válik az egész, túl nagy a csend, egyszerűen már zavarja az ember fülét. Persze ami késik az nem múlik, egy kis idő múlva igen furcsa hangokat lehet hallani hátulról, nem tudom ki van hátul de remélem, hogy észnél van, mert rosszul is elsülhet, főleg egy sérülttel.
Rögtön fordulok hátra és megyek ki oldalra, a puskát célra tartva, hogyha meglátok egy élőholt szerűséget, és el tudom találni, úgy, hogy más ne sérüljön akkor tüzelek. Közben figyelek a hangokra, nehogy hirtelen körül legyünk véve.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Borzalmino Hétf. 21 Nov. 2011, 23:02

Mindenki be ment és elkeztek a biciklik között válogatni mikor észreveszem, hogy a valodi riasztó doboz ott fityegett a falon melletem. Elsőre nem értettem mi történt de gyorsan rájöttem a talány nyityára. Csak reménykedni tudtam, hogy senki nem veszi észre a tévedésemet mert kint a világítást sikerült kikapcsolnom. Csak azt nem értettem hol lehetett az igazi panel amelyikbe bepötyögi az ember a jelszót nehogy belepéskor beriaszon a salyát üzlete. Ezért gyorsan fölkaptam egy bringát és kimentem az üzlet ellé. A manó külsejű bohoc elhuzott akár a villám. Legalább ő élvezte ezt a kalandot. Mikor fölszerelkeztek a töbiek is követük őt néha egy-egy kidölt fát kikerülve. Azonabn nem telt bele sok idő és meg kellet álnunk mert egy csomó autó járhatalanná tette az utat. Lassan a sokkolót az egyik kezembe a másikba meg egy dobókést csúsztattam ugyanis ennek nagyon csapda szaga volt.
Borzalmino
Borzalmino
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 139
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Vipra Phertelmer
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Kyrena Elomtiner Kedd 22 Nov. 2011, 08:10

Úgy tűnik jelen pillanatban még jó kedvükben vannak a városlakók és nem kergetnek minket. Ez persze nem mond semmit, lehet, hogy most is figyelnek minket. Sőt, biztos, csak az a kérdés, hogy az étlap melyik fogásához használjanak fel alapanyagként. Ahogy kint ácsorgok érzem, hogy egyre inkább mennék tovább. Soha nem láttam még élő zombit, lassan itt lenne az ideje. Az pedig, egy ilyen városban elkerülhetetlen, hogy ne fussunk össze egyel sem. Mikor a többiek kikászálódnak a boltból, figyelem az őrültet, ahogy elszáguld a kétkerekűjén. Én mint mondtam nem tartok igényt ilyesmire. Felrepülök a magasba, hogy örül nézzek, majd megindulok a többiek felett. A dugót már egy ideje láttam. Most, hogy előtte vagyunk, a legkevésbé sem akarok leszállni. A bohóc már az autók között jár. Előveszem a rádiómat és a szám elé tartom.
- Őrültkém, jobban tennéd, ha nem sietnél annyira. Nekem nagyon gyanús ez az egész!
Mondom neki, remélve, hogy érti a szép szót és megáll. Nem lenne kellemes már most elveszteni valakit. Mivel én látok át a túloldalára, ezért az autók fölé repülök. Azt hiszem nem látok odaát semmit és senkit, csakhogy nagyon sok az üvegezett kirakat a környéken. Lehet, hogy az épületekben vannak.
- Átrepülök a túloldalra, addig maradjanak itt! Ha rám is támadnának én gyorsan el tudok onnan tűnni.
Mondom mindenkinek és elindulok. Lassan leszállok az autók túloldalán, egy pisztollyal és egy tőrrel a kezemben.

_________________

"The warriors nowadays can fly!"
Kyrena Elomtiner
Kyrena Elomtiner
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 40
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Nov. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyrena Elomtiner
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Radoslava Kedd 22 Nov. 2011, 10:12

Halk suttogás és neszezés. Minduntalan nézett körbe, majd azok a fura hangok melyek teljesen körbevették olykor. Idegesen nézett minduntalan körbe, reménykedve hogy megtalálja forrásukat. De sehol... Nem állt meg, hisz tudta, nem jó feltartani a társaságot, és ha elidőzik, még a végén lehagyják valahol. Arra igazán nem vágyott.
- Nézd azt a mocskos kis csőcseléket, úgy haladnak mintha lenne valami esélyük túlélni! - kacagott fel a gonosz hang fejében. Pont ettől félt parányi lelke, hogy a doktor nem lesz képes elég ideig fenntartani a másik kettőt. Ő maga arra képtelen volt, még a gyógyszerek sem voltak hajlandók ezzel valamit kezdeni, a terápiák pedig mindig balul sültek el. Igazán vágyott meggyógyulni, de hát...
- Maradj magadnak. Majd játszhatsz ha én azt mondtam - csitította el a hangot csendben, épp hogy suttogva, nehogy mások észrevegyék az apró problémáját.
- Hűha! Hallottad ezt kicsi Radi? A lány bekeményít és parancsolgat! Mégiscsak tanultál tőlem valami hasznosat - megint csak felkacagott. Kezdte őt idegesíteni Nightmare jelenléte elméjében így csak egy kicsit megrázta fejét, hogy elcsitítsa őt végre. Észre is vette, hogy kissé lemaradt. Figyelte apró ideig a társaságot, majd sebes léptekkel felzárkózott. Fülébe eljutottak megint azok a neszek és morgások, már kezdte azt hinni hogy ismét valamelyik tudata akarja őt piszkálni. De szerencsére nem. Szerencsére...? Mikor észbe kapott hogy ezt nem fejében hallja, elfogta egy kicsit a rémület. Figyelte lámpájával a környéket, kereste a forrást, s meg is fordult hirtelen a hang irányába. Nem tudta mi okozza ezeket a hangokat, de jobban örült volna ha meg se tudja a kis csapat.
- Túl hangosak voltunk... - sziszegi idegesen és arcán már ott virít Nightmare szadista mosolya. Bishophoz lép, bár kicsit távol tőle s kezét enyhén felemelve lángba borul az ökle. Ha kell, ő is azonnal támad egy tűzgolyóval.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 31
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_nandori@hotmail.com airie_

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Nov. 2011, 12:24

Résztvevők: Rado, Adam Deer, Bishop és Rex (Jason)
A csapat tagjai felkészültek arra, hogy a hátuk mögül, vagy netán szemből fog megérkezni az ellefelük, amire vártak, ám nem így történt. Hatalmas dörrenést lehetett hallani, majd éles fény vakította el a társaságot, illetve por, ahogyan a fejük felől az utca szintjéről érkezett meg valaki pontosan eléjük. A por némileg csípte a szemüket és köhögtek tőle, de hála annak, hogy huzat lett a por gyorsan tisztult. Ők pedig egy páncélost láthattak meg, ahogyan leereszkedett hozzájuk a csatorna szintjébe. A férfit igazából mindenki felismerhette a Reneszánsz világból, Tyson Chandler dandártábornok aka Patriot volt az, a korábbi Szövetséges Államok hadseregének tagja, szerintük egy hős, ő volt a felelős a New Jersey - Asgard háború kirobbantásáért is. A kezeit emelte és annak végei a vége izzani kezdtek, a támadásáig csak pillanatok voltak hátra. Bishop lőtt, de mivel nem igen célzott a lövések lepattantak a páncélról, ahogyan a tűz sem okozott nagyobb kárt egylőre, a taszítósugár pedig ebben a pillanatban indult el a csapat felé.
New York utcái Iron-man-20100503000051994-000


Résztvevők: Borzalmino, Victoria (Jeff), Jester, Alexis/Dream és Kyrena
Kyrena elindult, hogy átrepüljön az autók másik oldalára, amikor oldalról csak egy suhanást látott oldalról, a lentiek egy elmosódott foltot. A következő pillanatban Kyrena fájdalmat érzett az arcán, ahogyan valaki ököllel bemosott neki és az egyik kocsira zuhant. Néhány szívdobbanási idő után az egyik kocsi megemelkedett és azt valaki emelve a levegőbe szállt készen arra, hogy az autót Kyrena-ra hajítsa. A zombiban Victoria az egyik Angyal Programos fiúra, Mich Howard-ra ismerhet.
New York utcái Marvel_Zombies-SS-02-fin-700x985

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
New York utcái Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Jason Mandrake Szer. 23 Nov. 2011, 12:33

Folytatjuk utunkat, a páncél működik ezért nem környékez félelem. Bár társaimat csak most ismertem meg nem szeretném holtan látni őket és főleg nem ellenség ként mint akik frissen váltak zombivá. Előttünk hirtelen kacarászás hallatszik, hátunk mögött pedig kaparászó csoszogó hangok. Nem tudom eldönteni,hogy melyik a rosszabb.
-"Megyek leghátra". - szólalok fel és pisztolyomat kibiztosítom. Kardom a hátamon,de egyenlőre még nincs rá szükségem, ha jók az ösztöneim akkor egy zombi fejét szétlőve véget vethetek az élőholt életének. Nagy rá az esély,hogy zombik követnek minket, talán megérezték a szagunkat vagy az eleven húst....ki tudja. A lényeg,hogy résen kell lennünk mert nem szeretném erősíteni a holtak seregét a páncélommal.

Ekkor hirtelen hatalmas dörrenés hallatszott majd betört a fény és a sok por amint a felszín beomlott. Mikor a látási viszonyok elfogadhatóak voltak előttünk állt egy páncélos. Ismerős volt, Patriot volt az,de megváltozott. Viszont ezen gondolkodni sem volt idő mivel fegyverét ránk célozta. Megpróbálok arrébb ugrani a becsapódás epicentrumától majd ha lehetséges akkor megpróbálom a mellkasán lévő energiaközpontot szétlőni. Reménytelennek tűnik ilyen lövedékkel felsérteni egy ilyen páncélt,de akkor is megpróbálkozom vele.

_________________
Jason Mandrake- Démonológus és üzletember
Avalon: Alaistair Viharmágus és nőcsábász R.I.P
Zombivilág: Rex Thomson-Önjelölt Páncélos igazságosztó R.I.P.
Jason Mandrake
Jason Mandrake
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 62
Hozzászólások régi : 153
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 09.
Age : 33
Tartózkodási hely : Black Heaven bordély

Karakteradatok
Főkarakter: Jason Mandrake
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

http://damnednights.hungarianforum.net/ sogronos@hotmail.com azaneal89

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Dream Szer. 23 Nov. 2011, 17:38

Azt hiszem, hogy szerencsésnek mondhatom magunkat, hisz sikeresen bárminemű akadállyal való találkozás nélkül jutottunk el addig a pontig ahol a két csapat el kell váljon. Csupán egy intéssel köszöntem el a másik csapat tagjaitól. Amit el akartam azt már úgyis elmondtam nekik, nem volt szükség az ismétlésre.
- Ez pont kapóra jön. - fejeztem ki a véleményemet a kétkerekű járművek kapcsán. Számomra nem volt szüksége amazok használata, hisz az én képességeim mellett hiábavaló lett volna.
- Menjünk. - folytattam halkan, miután mindenki felült a járműre akinek kellett és folytathattuk az utunkat zavartalanul. Viszont a hamarosan utunkba keveredett dugó nem sok jóval kecsegtetett.
- Csak óvatosan. Biztos, hogy csapda. Egyikőtök se hagyja el az utolsó autókat. - szóltam bele a rádióba és most már sokkal közvetlenebb hangnemet használtam. Nem voltam különben sem az a vasmarkú vezető típus. Viszont a tekintetemet nem kerülte el az elmosódó folt.
- Vigyázzatok! - kiáltottam a készülékbe, viszont már késő volt. Láttam amint a szárnyas lány az egyik autón landol. Azt viszont nem, hogy ki volt a támadó, de jelenleg az érdekelt a legkevésbé. A lehető leggyorsabb útvonalat választva indultam meg a lány felé, hisz nem tudva, hogy miféle sérülést szenvedhetett el, ráadásul jelenleg védtelen is.
- Van egy olyan érzésem, hogy észrevettek minket. - közöltem hidegen miközben a megemelkedő autót figyeltem. Ha nem tévedek akkor ebben a zombiban üdvözölhetjük az első hullámot. Ha nem tévednek a megérzéseim akkor bizonyára a másik csapat is összefutott már egyel.
- Jelentést. - szóltam bele a rádióba. Szívem szerint azt a választ vártam a másik csapattól, hogy tiszta a levegő, viszont a józan ész teljesen mást diktált nekem. Lyukat generálva a testemen vettem elő az egyik fegyvert ami Alexis testére felhelyezett egyik tartóban volt. A másik kezemen pedig egy karpengét hoztam létre. Igaz, hogy halvány lila fogalmam sincs, hogy mennyire lehet kemény egy zombi testfelépítése, de remélem, hogy eléggé hamar szétesik. Ugyanakkor az egyik dolog, ami mint vezetőt egy kissé zavart, hogy sehol se láttam azt a fura manust aki a barbie-s biciklivel jött. Viszont ez akár előny is lehet számunkra, hisz meglehet, hogy az élőhalott "barátunk" sem tudja, hogy hol van, így számára tökéletes ez a lesből való támadásra.

Spoiler:

_________________
Reneszánsz: Dream - goa’uld űrmoszat; Dr. Alexis Bellamy;
X-diák: Rita;
New York utcái 34nme87
Dream
Dream
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 26
Hozzászólások régi : 0
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Dream
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Adam Deer Csüt. 24 Nov. 2011, 12:02

Hangtalanul lépkedek a csatornában, bal kezemben a pisztoly, amire a zseblámpát erősítettem. Zavartalanul haladtunk egy darabig, amikor halk kacajokat és kaparászó csoszogó hangot lehetett hallani szemből és hátulról. Bishop és Rado mennek előre Jason pedig leghátulra. Én is csatlakozom, hozzá jobb kezemben megjelenik ismét a shuriken és dobásra készen állok. Amikor hirtelen beszakad előttünk a mennyezet, ami egy porréteget is hoz, de szerencsére a huzattól hamar eloszlik így láthatóvá válik az ellenfél.
- B*zd meg.
Mormogom, magamban ekkor szólal meg a rádióban is Dream hogy jelentsünk. Eltűnik kezemből a shuriken és lekapom, övemről a rádiót aztán a szám elé emelem.
- Most omlasztotta be előttünk a tetőt Tyson zombi mása.
Válaszolok hidegen aztán egy szempillantás alatt visszahelyezem az övemre a rádiót és megjelenik a kezemben a shuriken ismét. Először Bishop lő rá sörétessel aztán Rado is eldob egy tűzlabdát, de semmi. Jason el együtt én is elvetődök csak a másik irányba, hogy ne a taszítósugár legerősebb pontjában álljunk, aztán eldobom a shurikent. Bár én nem a mellkasán lévő energiaközpontot célzom, hanem a feje mellé, hogy amikor a penge visszafordul tarkón vagy háton találjam vele így kissé megzavarjam. Abban biztos vagyok, hogy ha eltalálom, akkor a penge nagyobb sérülést okoz a páncélján, mint egy golyó, de nem tudom, hogy mennyivel.
Adam Deer
Adam Deer
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Deer
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New York utcái Empty Re: New York utcái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.