Új Camelot

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Új Camelot - Page 4 Empty Re: Új Camelot

Témanyitás by Albert Shear Szomb. 10 Dec. 2011, 01:59

Albert számára az igazi pihenés a testmozgás volt. Mindig aktívnak kellett lennie, soha sem állhatott meg, egy percre sem. Ha nem tudott mást csinálni, hát begyakorolt ütéseket, rúgásokat és védéseket ismételgetett, hogy azok még inkább beleivódjanak az izmaiba. Avalonban azonban nem volt sok szabadideje. Új erejének tesztelése mellett, új fegyverének forgatását is meg kellett tanulnia. Hiába kapott képességeivel együtt érzéket a kard forgatására, még mindig sokat kellett tanulnia. A valódi harcművészekhez képest, mintha csak fémrúddal hadonászott volna a piactéren. Kénytelen volt belátni, hogy ha egy komolyabb ellenféllel kerül össze, akkor bizony alul maradt volna. ~ Majdnem alul is maradtam... ~ emlékeztette magát gyakran.

A várban elszállásolt "jövevények" közül csak ketten keltették fel az érdeklődését, őket felkereste. Gabe-et nem szólította meg. Amíg eszméletlenül feküdt, átkutatta a cuccait. Csak nevet keresett, hogy később megtalálhassa. Meghökkentette a nő hidegvére és talpraesettsége. Ha egyszer visszakerülnek, még hasznára is lehet. Nem "ha", hanem "amikor". Ugyanis Roma-tól kapott egy kristályt, amivel nem csak kommunikálni tud a nővel, hanem vissza tud jutni Új Camelotba is. ~
Ebből az következik, hogy el tudunk innen menni. ~ Már nagyon ment volna, várta a régi életét. Ugyanakkor minden nap új volt számára ebben az anakronisztikus világban.
A másik, akivel kapcsolatban beindultak az agytekervényei, Adam volt. Őt egy alkalommal felkereste és Wilkins néven mutatkozott be neki. Kérte, hogy Adam (vagy amilyen néven bemutatkozik), adjon neki valamilyen elérhetőséget. Így hazatértük után, még üzletelhetnek is.

Ha a többiekkel összefutott, nem igen szólt hozzájuk. Ha kellett, akkor Britannia kapitányként mutatkozott be s arra kérte a vele beszélgetőt, hogy miután visszatérnek a saját világukba, felejtsék őt el. Ez mindenkinek az érdeke. Sőt! Ezt az egész történetet tartsák meg maguknak, mert akik hinnének nekik, veszélyesek lehetnek. Ugyanakkor megpróbálta elkerülni a "társait". Mindez jól is ment egészen addig, amíg egy szolgáló üzenetet nem hozott. Roma és Arthur látni kívánja. Hát ő felvette Britannia kapitány páncélját, magára aggatta jelvényeit és elindult a megbeszélés helyszínére.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 40
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Új Camelot - Page 4 Empty Re: Új Camelot

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 11 Dec. 2011, 18:00

-Csak kicsit sok vért vesztettem, de megleszek... Azt hiszem - válaszolok Teddynek.
Mivel a sebemet ellátja a Roma nevű varázslónő, aki azt hiszem, Merlyn lánya, ezért hamar megjavul a kedvem is. Bár fogalmam sincs, hogy hogyan fogjuk megállítani a gonosz nőt, öhm... Morganat, ha jól emlékszem. Mindenesetre ezzel majd foglalkozik a király, meg a hősök alakulata, akikből elég sok van itt velünk hál' Istennek. Nekem így marad időm felépülni, mert bár a seb beforrt, azért a vérveszteséget pótolni kell. Nem is vontam meg magamtól semmi jót, ettem és ittam bőven, új ruhát is kaptam, és megfürödtem. Néhány kirándulást is tettem, de csak a közelben, semmi kedvem elcsatangolni, és belebotlani valami újabb középkori szörnyűségbe.
A többiekkel is kedélyesen elbeszélgettem, ha lehetőségem adódott rá, Teddyvel meg pláne, mert nem minden nap találkozik az ember halhatatlan plüss mackóval.
A hívásra különösebb kommentár nélkül indulok a király elé, gondolom úgy érzi, mind felkészülhettünk arra, hogy folytassuk a harcot Morgan ellen.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Új Camelot - Page 4 Empty Re: Új Camelot

Témanyitás by Teddy Vas. 11 Dec. 2011, 21:34

- Biztosan jobban leszel. - Mosolygok, majd a hozzám beszélő két fura alakra néztem. Csak bólogattam arra amit mondtak és, nos alapból nem igazán ilyeszt meg a gyíkféle teremtmény. Miután befejezték, nem válaszolok nekik, csak pattogok tovább, és menet közben igyekszek felszedegetni a kihullot bélést. A kastélyban végül össze varrják azt az oly szörnyű és halálos sérülésem, amely rendbehozása közben néha összerándulok és nevetgélek, mintha csiklandozna a dolog. Igaz nem tudom hogy az milyen érzés, de láttam már hogy hogyan viselkednek olyankor az emberek, és elég jól tudom utánozni az érzéseket, mégha kissé túl dramatizáltan is.

Az elmúlt napokban tetőtől talpig átjártam a kastélyt, mármint azon részeit ahova bemehettem, ismerkedtem mindenkivel akivel csak tudtam, és hoztam a szokásos komolyan komolytalan imádnivaló formámat. Mivel egy szobába kerültem Jamessel, a legtöbb időmet egyértelműen vele töltöttem, figyeltem ahogy szép lassan helyre jön, és közben elég sokszor az járt a fejemben hogy milyen szerencsés is vagyok én, hogy nincsenek hasonló problémáim, és hogy nem is lesznek! A király hívására nem is igazán válaszoltam, vagyis a szolgálónak nem, csak bólintottam és elindultam a trónterembe. Menet közben eltévedtem párszor, de végül csak sikerült be esni, talán még épp időben.
Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Új Camelot - Page 4 Empty Re: Új Camelot

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 12 Dec. 2011, 10:28

Résztvevők: Mich Howard, Horatio Millvier, James L. Tengam (Tao), Teddy, Adam Taylor, Albert Shear, Steven Penicott (Unka), Svarog, Gabrielle Zielinska és Jason Mandrake

Az elmúlt pár nap, összesen négyet jelentett, így a legtöbben, akik gyakoroltak, ennyi idő alatt az alapállásokat tanulták meg, illetve azt, hogy miként kell a fegyverüket, vagy éppen a pajzsot rendesen tartani. Mich itt sajnos nem talált fém pajzsot, csak fát, aminek a széle volt fémmel erősítve, révén Arthur igen korai középkorban élt.

A csapat a trónterembe érkezett, a király trónján ült, mellette a jobbján Roma, a balján pedig Merlin állt. Az idős férfi még mindig láthatóan igencsak zavart volt és nem is igazán találta a helyét.
- Kik lészen ezen hitetlen barbárok? – kérdezte Merlin.
- Kiket idehoztál atyám, hogy segítsenek megvédeni Avalont Morgan-tól – felelte a nő fáradtan.
- Az a boszorkány életben van?! Nem, utoljára bebörtönöztem a leányommal. Te ki vagy némber? – faggatta tovább a nőt.
Roma csak a fejét csóválta meg, majd közelebb lépett a csapthoz.
- Bátor harcosok, hősök – kezdte, mostanra tökéletesen beszélte a modern angolt. – Nem tudjuk elégszer megköszönni, amit tettetek, hogy segítettetek atyámnak visszahozni a királyunkat az életbe és megvédtétek ezen a helyen őt, és kiszabadítottatok engem is. Avalon hatalmas veszélyben van, nekünk rengeteg dolgunk van, hogy megvédjük Morgan Le Fay-től, minden bizonnyal hamarosan támadni fog, de még gyűjti régi szövetségeseit, erőit. Akárcsak mi.
Végignézett büszkén a csapaton.
- Habár nem mindanyiótok vérében csörgedezik briton vér, mégis örömmel tölt el, hogy ilyen emberek segítettek nekünk pár nappal korábban. Nem tartoztok ebbe a világba, így hazaküldelek titeket, de bízom, bízunk benne, ha később segítségre lesz szükségünk ismét számíthatunk majd rátok. Kapitány – nézett Albert-re. – Veled a korábban megbeszélt módon lépünk majd kapcsolatba, ha királyodnak és Avalonnak szüksége van segítségedre. Mindenki másnál megtalálom a módját. Vigyázzatok magatokra és az istenek óvják utatokat hősök!
A nő a levegőbe rajzolt néhány rúnát és pár elsuttogott szó után villanás ölelte körbe a csapatot. Ahogyan végre a fényesség után újra láttak mindenki ott találta magát, ahonnan eltűnt a lila villámok előtt New Yorkból, illetve a csapat nyaraló és dolgozó fele pedig Glastonbury-ben találta magát a dombon, ahol a megérkezőket pillantották meg először.

Vége.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Új Camelot - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Új Camelot - Page 4 Empty Re: Új Camelot

Témanyitás by Horatio Millvier Hétf. 12 Dec. 2011, 19:46

Horatio ahogy kilépett az ajtón meglátta a közeledő Svarogot. A sárkányember szavaira mosoly ült ki az arcára.
- Daniella volt, ha jól emlékszem. Nos a cifra enyhe kifejezés. Mindig megtalál a baj, meg a bolondság. Aztán meg rántasz magaddal, vagy éppen én húzlak ki a belőle, ha kezd eldurvulni a helyzet – mondta mosolyogva.
Ekkor hallotta meg Unka szavait, és látta meg, ahogy két udvarhölggyel fordult be a folyosón.
- Látom itt se változott semmit – jegyezte meg félhangosan, majd Svarog kérdésére még hozzátette: – Ugyan ilyen. De menjünk, mielőtt elkésünk.
Horatio ezek után elindult a folyosón a trónterem felé. Mikor odaért Arthur királyt a trónján látta, míg jobbján Roma, balján, pedig a még mindig eléggé rossz agyi állapotban lévő Merlin állt, aki mindenféle kérdést tett fel a lányának, amelyekből Horatio emlékezet zavarokra gyanakodott. Roma ezek után elmondta, hogy mennyire hálásak nekik, és mi várható még Avalonban, majd hozzátette, hogy reméli a jövőben is, számíthatnak a segítségre, ha úgy adódik. Ezek után még elmondta, hogy hazaküldi a csapatot.
- Arthur király és népe számíthat a jövőbeli segítségemre, ha szükség van rá – mondta a mágus.
- Viszlát királyom! Roma, Merlin – hajolt meg a király felé, majd köszönt el a két mágustól.
Ezek után Roma rúnákat rajzolt a levegőbe, elmormolt néhány varázsigét, és fény villant.

//Folytatás: Brooklyn > Kikötő > A kikötő nézelődő partja.//

_________________
Karakterek:
- Reneszánsz: Horatio Millvier
-- NJK: Ballyedrak
Új Camelot - Page 4 250sc9gÚj Camelot - Page 4 18090191567korvus
Horatio Millvier
Horatio Millvier
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 196
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Új Camelot - Page 4 Empty Re: Új Camelot

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.