Gunnhild Morsus (2210)

Go down

Gunnhild Morsus (2210) Empty Gunnhild Morsus (2210)

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 29 Dec. 2011, 20:53

2210-es kalandjutalom. Így érthető okokból a 2210-ben aktuális dolgok szerepelnek az adatlapon.

Név: Gunnhild Morsus
Egyéb név(i): Gunny, Hild, Hercegnő, Valkűr
Faj: fél-asgardi (negyed vér jégóriás), mutáns (feline), mágiahasználó, szuperzseni
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: közismert
Születési helye és idő: 2050. szeptember 23., Asgard város
Kor: 160 év (20as éveinek közepén lévő fiatal nőnek néz ki) (2210-ig számolva, 2023tól újrakezdve)
Család: Az Asgardi királyi család és a Morsus família tagja
- Thorhalla Lokidottir – anya, él
- Michael Dorten Morsus / Ekos – apa, él
- Einar Thorson – mostohaapa, él
--- Asvald Einarson – féltestvér, él
--- Fonn Einarson – féltestvér, él
- Zoey Morsus – nagynéni, nem tudni
- Loki Laufeyson és Zacharias Morsus – nagyapák, halottak (saját idejében)
Foglalkozás: valkűr/katona, fejvadász, hercegnő (Asgard, Jotunheim, Helheim és Niflheim hercegnője), régen egy ideig Bosszú Angyal
Testmagassága: 187 cm
Testsúlya: 80 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: szürke (eredetileg: szőke)
Bőre színe: szürke (eredetileg: sokszínű)
Különleges ismertetőjel: külső, de mivel alakváltó a külső jegyek is változnak
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: nincs

Előtörténet:
Nos arra, hogy az anyám és az apám miként találtak egymásra senki se keressen logikus magyarázatot. Nem fogtok találni, egy biztos, egyiknek sem volt több esze a másiknál. Egy szupergonosz és egy „szuperhős” egy ágyban. Szegény nagypapa aznap lett teljesen ősz az elmondások szerint, amikor az apám beállított hozzá közölve, hogy nagyapa lesz. Itt még nem is volt gond, a hidegzuhany akkor jött, amikor közölte, hogy az anyámat csinálta fel. Úgy hiszem, hogy Zacharias Morsus a következő pár napban az életét próbálta újraértékelni és rájönni, hogy hol rontotta el a dolgokat, valószínűleg soha sem járt sikerrel.
Gunny szülei az 2020as évek elején a Barokk történései után jöttek végül össze, amikor Michael számára már nem volt más hátra, mintsem megszerezze a nőt, akit gyermekkora óta szeretett. Igaz ő nem óhajtott osztozni a nőn Einar-ral, de nem nagyon volt más választása, mert Thorhalla nem hagyta ott a férjét és a gyerekeit. Így is majd negyed évszázad együttlét után jött el az a pillanat, hogy a nő végül is teherbe esett, hagyta magát, hogy így legyen, és ekkor született meg Asgard városban Gunnhild. Aki külsőre inkább az apjára, egy lupine-re ütött, mintsem egy asgardira. Igaz a gyermek így is örökölt jó néhány tulajdonságot az anyja családjától, de az apai is erősen kiütközött. Később igencsak „viccesnek” érezte, hogy míg maga egy nagymacskára hasonlít addig a nagynénje és az unokatestvérei farkasok. Igazán jó kilátások voltak, Midgardon nem voltak jó feltételek egy gyereknek, így Gunny asgardon maradt. Főleg a nagyanyja foglalkozott vele, ahogyan idősebb lett, illetve a mostohaapja Einar. Thor időközben végleg lemondott a trónról és háttérbe vonult, így Thorhalla és Einar lettek a tényleges uralkodók most már. A kislány ebből igaz nem sokat értett akkoriban a politikából, később pedig csak nem érdekelte. Ahogyan egyre nőtt, kiderült hamar, hogy nem nagyon fog kilógni a többiek közül, már ami az erejét mutatta, hiszen semmivel sem volt gyengébb, mint bármelyik asgardi, a betegségek is elkerülték és még ellenálló is volt valamilyen szinten. Igaz ezek egy része abból következett, hogy mutáns volt, de egy része asgardi származásból is. Sokszor járt Midgardon is az ottani rokonainál, de csak egy-egy napra járt ott.
Ahogyan kellően idős lett a nagyanyja kezdett vele foglalkozni és képezni valkűrnek. Az évek alatt szépen lassan megtanulta magas szakértelemmel forgatni a középkori fegyvereket, lőni pisztollyal pedig az apja tanította. Thorhalla-tól leginkább azt tanulta meg, hogy milyen is nemesnek lenni, etikett, politika, diplomácia. Gunny utálta ezeket az órákat, de nem mert ellenkezni az anyjának, aki a bátyjait is ilyen keményen fogta. A lány egyébként nehezen kezelhető volt, vad az útjában káosz járt, hiába próbálta bárki is megszelídíteni, nem igen sikerült, ezenfelül a modora sem volt a legjobb. „Tökéletes” kombinációja a szüleinek. A kiképzése évei alatt nem igen csinált semmi mást, jó Asgardi révén nem siették el ezt, hiszen a lány is igencsak hosszú életnek nézett elébe, mindent alaposan, hatalmas rutin mellett tudott használni az évek múlásával. Odahaza csak az Asgardi nyelvet használhatta, de megtanulta az angolt is, amikor meg az űrbe mentek tárgyalásokra, mert még erre is volt példa ott lassan a kree nyelv is kezdett rajta maradni. Ahogyan Midgardon az élet egyre rosszabb volt, ő egyre kevéssé akart odamenni, jobban érezte magát odahaza, de egy ideig még Bosszú Angyalként is ténykedett hála annak, hogy mostohaapja bevitte a csapatba. Szerettet Einar-t is, picit butusnak tartotta, de végtelenül kedvesnek is, soha sem érdekelte, hogy nem az ő lánya volt Gunny, úgy bánt vele is, mintha az lett volna. Nevelőapjával járt Attilan-on is, hiszen a férfi legjobb barátja is ott élt, így első kézből ismerhette meg a McKenzie-Boltagon dinasztia tagjait, és még az is előfordult, hogy Namor-hoz kissé közelebb került, hála annak, hogy a herceg mindig is boldogult a szőke nőkért. Igaz végül csóknál soha sem jutottak tovább, mert mindig előkerült valaki, amivel a férfinak eszébe jutott, hogy van egy felesége.
Közel a száz éves születésnapjáig folyamatosan ingázott Midgard és Asgard között, hol itt, hol ott tengette mindennapjait és harcosként, valkűrként állt helyt. Időközben kiderült még, hogy volt még egy anyai ági öröksége, ami minden más családtagjánál is jelen volt, asgardi mágia érzékeny volt és alakváltással rendelkezett, mint mindenki, akinek ereiben Loki vére csörgedezett. Tudta, hogy a nevelőapjának milyen nehéz volt és fájdalmas, amikor Attilan végül távozott Midgardról és így a legjobb barátja is. Midgard haldoklását Asgardról nézte végig, még ők sem tudtak semmit sem tenni, Washingtonba ment, a Mjölnir városába, ahogyan hívták. Itt igen gyakran megtalálható volt, az Asgardiaknak segített és hercegnőként az emberekben tartotta a lelket. 2160 után döntött úgy, hogy elege van a Kilenc világból és ha már ebből ötnek az úrnője, akkor szeretne más világokat is megismerni. Odakint az űrben. Az anyja vitte el az egyik távoli űrállomásra és hagyta ott a lányát, aki bármikor hazatérhet, ha úgy akar. De egyelőre nem akart.
Egy valamihez értett, harc, így hát zsoldosnak és fejvadásznak állt be, ezekben pedig jó volt, nagyon jó. A kree nyelvet az évek alatt szinte anyanyelvi szinten tanulta meg, és folyamatos kapcsolatot tartott fenn a McKenzie-Boltagon dinasztiával Einar nagy örömére, aki így már meg tudta újra látogatni a barátját. Gunny meg barátságot kötött az évek alatt Kallistrate-el. teltek és múltak tovább az évek, az Ötödik Világháború is véget ért Midgardon, de ő ezzel már nem foglalkozott, az inkább nyugtalanította, hogy az űrállomásról hova tűntek a halandók. Erről ugyanis semmit sem tudott, ezért is érkezett vissza a Zeus-ra, ahova Einar küldte, hogy egyrészt képviselje Asgardot, mintha az anyját vagy az apját küldték volna, ebből politikai botrány lesz! De legalább arra jó volt, hogy esetlegesen itt megtudjon valamilyen információt, vagy szülői segítség nélkül jusson Midgardra, vagy közelébe, hogy megtudjon információkat a nagy rejtélyről.


Szakértelmek:
Igen magasan képzett harcos, nagyanyja, Lady Sif és Einar képezte ki valkűrnek és használni az Asgardi fegyvereket, illetve pusztakezes harcot is tőlük tanult. A modern harctudományokkal és fegyverekkel is hasonlóan van, azokat az apja tanította meg neki és amióta a Galaxisokat járja azóta még több másik faj harcművészetét, fegyverkezését is megtanulta.
Angolul, Asgardiul, Kree, shi'ar, skrull és badoon nyelven beszél folyékonyan.
Zseniség: katonai, matek, fizika, biológia

Képességek:
Lupine képességek:
- Macskaszerű kinézet, karmok és fogak csontok töréséhez elég erősek
- Fizikai ellenállás kisebb sebesülések ellen (kardok és pisztolygolyók még nem igen sebzik)
- Fejlett érzékszervek
- Emberinél sokkal nagyobb gyorsaság
- A lupine felismeri egymást szagról, hangról, kinézetről, ha élőben találkoznak, szinte semmiféle álca nem fedi el őket.

Asgardi öröksége, hogy jóval lassabban öregszik, mint az emberek, így akár több száz évig is elélhet. Asgardinak érzik és ő is megérzi a többi Asgardit és ilyen varázstárgyat a közelben, a betegségek ellen immunis.
Asgardi öröksége még az emberfeletti erő, 30-as erőkategóriával rendelkezik.
Anyai örökség még, ami a családban mindenkinél jelen van, 3as Asgardi mágia alakváltás, de ő másokat nem képes ezzel átváltoztatni, csak saját magát.

Külső:
Gunnhild Morsus (2210) _rumpleteazer__by_candra-d3987ry

Felszerelés:
Két igencsak ellenálló viking kard (kétkezes harchoz)
Íj (speciális nyílvesszőkkel)
2 félautomata gépfegyver (speciális tárakkal)


A hozzászólást Thorhalla összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 23 Jún. 2014, 19:29-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Morsus (2210) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Morsus (2210) Empty Re: Gunnhild Morsus (2210)

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 29 Dec. 2011, 20:56

És akkor egy gyors bővítés számára.
A kaland, amit lejátszott itt olvasható:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t893-2210-az-utolso-kuldetes

És az utolsó reag értelmében az első reag, ami immáron a reneszánsz realitásban történik ez, immáron itt New York-ban:
Gunny egy parkban tér magához, ahogy nyakában lóg a szíjas nyaklánc... Azonban a többiek sehol... se Kalli... se Tao... se a lányai... csak egy hosszú vájat a talajban aminek a végén fekszik... fájnak a tagjai, minden bizonnyal a nem túl puha érkezéstől, de ezt leszámítva jól van. Ruhája elég viharvert, de legalább fegyverei is megvannak... Nagyon jó kérdés, hogy hova is került pontosan, és az még nagyobb, hogy mikorra, de talán ez is kiderül majd... valamikor... Ismerős szag csapja meg azonban az orrát maga körül... Ragnar szaga, de már gyenge, s azt se érzi, hogy vajon merre is ment el.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Morsus (2210) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Morsus (2210) Empty Re: Gunnhild Morsus (2210)

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 02 Feb. 2012, 17:28

Miután Gunny itt ragadt a jelenben, révén a saját realitása megsemmisült a régi eredeti alakja helyett egy másikat kezdett használni. Mivel a régire úgysem emlékezett senki, az új pedig (amit otthon is nagyon sokat használt munka közben) otthonosabb lett számára, így már szinte folyamatosan ezt az alakot használta. A külső ugyanúgy lupine, mint az eredeti, csak a tarka-cirmos külső helyett inkább egyhangú szürke lett a kinézete. Már csak azért is, mert ez jobban hasonlított az apja későbbi alakjához. Eredtileg ezt az alakot akkor használta, amikor a kree, shi'ar, vagy skrull galaxisokban járt és ott dolgozott.

Gunnhild Morsus (2210) 148061-186251-hepzibah
Gunnhild Morsus (2210) Hepzibah_by_hinata_nyah-d3e3x2j
Gunnhild Morsus (2210) 671052-hepzi
Gunnhild Morsus (2210) 821997-hepziced
Gunnhild Morsus (2210) 146972-54350-hepzibah


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 20 Jan. 2014, 23:34-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Morsus (2210) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Morsus (2210) Empty Re: Gunnhild Morsus (2210)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 11 Ápr. 2012, 00:02

Miután itt maradt a múltban felcsapott, hogy segít a nagyapjának a suliban és tanárkodik is, ha nagyon muszáj, még az X-mennek is besegít. És hivatalosan pedig csatlakozott az Árny Angyalokhoz. Így hosszú idő után újra Angyaloskodik.
Gunny annak hála, hogy igencsak rövid idő alatt legalább négy fajta gyógyító mágiának volt kitéve, realitást utazott és mindenféle démonokkal hadakozott és még az anyja is a kérésére permanensé tette az új alakját egy új mutáció alakult ki nála ami úgyszintén úgymond egy családi örökség. (Ez a 12,5 kredit pedig levonódik Halla-tól)

Regeneráció: (5 kredit)
Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.

1. fejlesztés (2,5 kredit)
A regeneráció fejlődött, a horzsolt, vágott, zúzott sérülések 1-10 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 1 perc, a vágások a 8-10 perc. Repedt és tört csontok, 1-3 óra a mennyiségtől és a fokától függően. A képesség továbbra is passzív.

2. fejlesztés (5 kredit)
A kisebb sebeket másodperceket alatt gyógyít, komolyabb szúrást, vágást percek alatt (nyugalmi állapotban, harc közben azért lassabban, mert folyamatosan terhelve van), -2-5 perc csatán kívül. A belső szervek sérülése, csontok törése már olyan körülbelül egy óra alatt rendbe jön. A halálos sebekkel még képes néhány körig mozogni, hogy fedezékbe húzódhasson. Az ilyen sebek nyugalmi állapotban 1-2 nap alatt teljesen rendbe jönnek. A képesség továbbra is passzív. És ennek hála a mérgekre teljesen immunis.

3. fejlesztés (7,5 kredit)
Ezen a szinten már Rozsomák szintű, vagy talán nagyon picit felette levő regenerációja van, a komolyabb szúrások, vágások most már harcban is hihetetlen gyorsan gyógyulnak be, azon kívül szinte azonnal. A belső szervek és csontok törésének gyógyulása percekre csökkent, maximum fél órára. A másnak halálos sebekkel már lényegében bármeddig tud mozogni és akár harcolni is. Az ilyen sebek nyugalmi állapotban néhány óra alatt teljesen jönnek rendbe, ha nem gyorsabban. Ezzel a szinttel a mágikus mérgek ellen is sokkal hatékonyabb a szervezete és a félvérségétől függetlenül is kortalan lett. A képesség továbbra is passzív.Gunnhild Morsus (2210) Uncannyxmen12empirepg14
https://2img.net/r/ihimizer/img577/3184/uncannyxmen12empirepg05.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img27/9233/uncannyxmen12empirepg12.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img228/9489/uncannyxmen12empirepg09.jpg


A hozzászólást Thorhalla összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 16 Jún. 2014, 10:51-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Morsus (2210) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Morsus (2210) Empty Re: Gunnhild Morsus (2210)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 03 Júl. 2012, 14:28

Ha már úgyis változott a foglalkozás/csoport leírás, akkor ehhez az új adatlap:

Név: Gunnhild Morsus
Lakás/Létesítmény: mikor hol lakik, Pegazusnál, Asgardon, vagy az X-eknél
Foglalkozás: hercegnő, fejvadász/katona, Árny Angyal, X-men és tanár
Munkahely: SHIELD, Xavier Iskola Különleges Tehetségeknek és X-men
Pénz: 7x5000 = 35.000 dollár
Bevétel/hét: 5000 dollár/hónap
Eszközök: ami egy lakásba kell
Felszerelés/fegyverek:
- 2 viking kard
- 2 pisztoly + speciális töltények (köztük uru)
- 1 íj + speciális nyilak (köztük uru)
- Amerika Kapitány pajzsa (sötét világbeli)

Vállalat: SHIELD
Szövetség/szervezet: SHIELD, ÁA, Xavier Iskola Különleges Tehetségeknek és X-men
Törzshely: még nincs
Ismertebb szövetséges: mindkét családja, X-men, SHIELD tagok
Ismertebb ellenség: Loki fattyai (a démonok)

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
Xavier Iskola Különleges Tehetségeknek és X-men
– Előnyök:

- Minden tanár és X-men ingyen lakást kap a kúriában
- Szabadon használhatják a kúria területén levő járműveket
S.H.I.E.L.D. és minden alszervezete (SHIELD, AMOR, SWORD, STRIKE, Mágiaügyi osztály, Projekt: Pegazus)
– Előnyök:

- Fele áron vásárolható lakás a SHIELD negyeden belül (csakis a negyeden belül, kívül már nem érvényes)
- Folyamatos fegyverellátás, így a lőszerért nem kell külön fizetnie senkinek sem
- Két fegyver szabadon választása, ingyen (maximum 3 kreditesig), vagy pedig egy darab rakétavető
- Katonai ranglétrán való előrelépés lehetséges és szép magas rangra lehet jutni
- Illetve az itt dolgozó ügynökök a veszélyesség miatt heti 700 dollárt keresnek.
Árny Angyalok
– Előnyök:

- Havi 5000$-os fizetés
- Ingyen lakás a SHIELD negyed Pegazus épületében
- A fegyvereiket és egyéb kiadásaikat a SHIELD állja (csakis pénzügyit, krediteseket nem)
- Névtelenség
– Hátrányok:
- Nem járhatsz kalandokra, csakis olyanra, ami kifejezetten ezeknek a kariknak van írva, azaz ha szerencséd van, félévente 1x

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Katona
- Katonai felszerelés ingyen (taktikai mellény, távcső, rádió)
- Egy szabadon választott fegyver (maximum 3 kreditig) és egy kés
Politikus/diplomaták/uralkodók
- 2 testőr és kocsi (2+2+2=6 pont) (a testőrökről néhány szót tessék ilyenkor írni)
(Asgardi kiráyi casládtagság miatt nem él ezzel)


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 07 Szept. 2012, 11:43-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Morsus (2210) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Morsus (2210) Empty Re: Gunnhild Morsus (2210)

Témanyitás by Thorhalla Pént. 07 Szept. 2012, 11:42

Nos a Bosszúállók kaland során Gunny sikeresen szerzett magának egy hadizsákmányt, a Sötét Világbeli Steve Rogers-et győzte le és a pajzsát pedig elvette használatra. Így most neki is van egy AmKap pajzsa. Smile

Gunnhild Morsus (2210) CaptAmericaShield_main


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 28 Jan. 2016, 22:41-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Morsus (2210) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Morsus (2210) Empty Re: Gunnhild Morsus (2210)

Témanyitás by Thorhalla Kedd 27 Nov. 2012, 22:10

Akkor a civil, azaz full emberi álcája, amiket titkos küldetéseken használ, mint most is Genosha-ra.

Név: Gayana Gavaskar
Egyéb név(i): Valkűr
Faj: ember
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1998. november 7., Las Vegas
Kor: 25 év
Család: árva, egyedülálló
Foglalkozás: testnevelés tanár
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: sötétebb (mint az indiánoknak)
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: teljesen egészséges

Információk:
Gunny ezen fedőalakja szerint teljesen ember, így regenerációja sincs addig, amíg ebben az alakban van, azonban, ha megtöri a mágiát magán, vagy eszméletét veszti, akkor is bekapcsol a regenecáció. A lupineságból adódó érzékszervi előnyök megvannak ebben az alakban is, ahogyan az erő is, mivel az asgardi lényéből nagyobb. Ha azonban vért vesznek tőle, vagy DNS mintát és megvizsgálják egy teljesen normális emberi mintát kapnak a gépek elemzéskor.
A történet szerint az anyja egy árvaház előtt hagyta, Las Vegasban nőtt fel, testnevelési ösztöndíjas, remek vívó és lövő, íj és piszotlyra is igaz. Ezekből több kisebb iskolai versenyt is nyert meg állami versenyt is - korábban tényleg létezett egy ilyen személy, de elhunyt, az ő helyét "vette át" úgymond, ha valaki ellenőrizni akarja - A középiskola után tanárképzőre ment, amit el is végzett, LV-ben tanított, korábban Las Vegas pusztulásakor, az atomrobbanáskor halt meg, majd mikor mindenki feltámadt ő is. Azóta nem találja a helyét és új élet reményében... (itt jön a fedősztori h emiatt érkezett meg mindig az adott városba/országba, most éppen Genosha volt a célja)

Külső:
Gunnhild Morsus (2210) 2556225-dani_moonstar_by_monkeymarc_d4gdila
Gunnhild Morsus (2210) 2023225-dani_moonstar_by_autumn_sacura_d316z8r
Gunnhild Morsus (2210) 2915114-dani
Gunnhild Morsus (2210) Newmutants03


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 20 Jan. 2014, 23:44-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Morsus (2210) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Morsus (2210) Empty Re: Gunnhild Morsus (2210)

Témanyitás by Thorhalla Pént. 26 Ápr. 2013, 15:44

Végre lett kreditem, így a regenerációt fejlesztem Z javaslatára és nem pedig mást.

Regeneráció: (5 kredit)
Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.

1. fejlesztés (2,5 kredit)
A regeneráció fejlődött, a horzsolt, vágott, zúzott sérülések 1-10 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 1 perc, a vágások a 8-10 perc. Repedt és tört csontok, 1-3 óra a mennyiségtől és a fokától függően. A képesség továbbra is passzív.

2. fejlesztés (5 kredit)
A kisebb sebeket másodperceket alatt gyógyít, komolyabb szúrást, vágást percek alatt (nyugalmi állapotban, harc közben azért lassabban, mert folyamatosan terhelve van), -2-5 perc csatán kívül. A belső szervek sérülése, csontok törése már olyan körülbelül egy óra alatt rendbe jön. A halálos sebekkel még képes néhány körig mozogni, hogy fedezékbe húzódhasson. Az ilyen sebek nyugalmi állapotban 1-2 nap alatt teljesen rendbe jönnek. A képesség továbbra is passzív. És ennek hála a mérgekre teljesen immunis.

3. fejlesztés (7,5kredit)
Ezen a szinten már Rozsomák szintű, vagy talán nagyon picit felette levő regenerációja van, a komolyabb szúrások, vágások most már harcban is hihetetlen gyorsan gyógyulnak be, azon kívül szinte azonnal. A belső szervek és csontok törésének gyógyulása percekre csökkent, maximum fél órára. A másnak halálos sebekkel már lényegében bármeddig tud mozogni és akár harcolni is. Az ilyen sebek nyugalmi állapotban néhány óra alatt teljesen jönnek rendbe, ha nem gyorsabban. Ezzel a szinttel a mágikus mérgek ellen is sokkal hatékonyabb a szervezete és a félvérségétől függetlenül is kortalan lett. A képesség továbbra is passzív.


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 16 Jún. 2014, 10:51-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Morsus (2210) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Morsus (2210) Empty Re: Gunnhild Morsus (2210)

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 30 Május 2013, 17:36

Most jut eszembe, hogy lehagytam 1 dolgot:

A nyilakat, amiket használ és van neki, és speciális asgardon készült íjat használ (nem mágikus, csak elf gyártmány), a saját erejére beállítva, így aki nincs minimum emberi maximumon az erejel ki sem tudja feszíteni az íjat.
Savas nyíl: A nyílvessző fejrésze maró hatású savval van töltve, amely átrágja magát az acélon is.
Bola nyíl: A nyílvessző fejét három, különböző méretű tömör gumilabda alkotja, amelyek kilövéskor szétszóródnak, és nagy sebzést okoznak annak, akit eltalálnak.
Bumeráng nyíl: A nyílvessző kilövés és célba találás után visszatér.
Kábeles nyíl: A nyílvessző fejében egy több száz méteres, vékony kábelhuzal foglal helyet, amely kilövés után körbefonja az áldozatot.
Elektromos nyíl: A nyílvessző egy miniatűr elektromos áramgenerátort tartalmaz, amely 21 ezer voltnyi árammal kábítja el a kiszemelt áldozatot, és garantáltan harcképtelenné teszi.
Robbanófejes nyíl: A nyílvessző fejébe plasztik robbanóanyag van telepítve, kilövés után 2-5 másodperc késleltetéssel aktiválódik.
Lángoló nyíl: A nyílvessző fejébe magnézium – vasreszelék keverék van tömve, amely kilövés után 5 másodperccel égni kezd és vakító, fehér fényt áraszt.
Füstbomba: A nyílvessző kilövés után 2 másodperccel sűrű füstöt áraszt.
Szonikus nyíl: Kilövés után 2 másodperccel 95 decibel erősségű éles hangot bocsát ki.
Könnygáz nyíl: A nyíl fejrészében könnygáz kapszulák foglalnak helyet, becsapódáskor aktiválódik.
Fagyasztó nyíl
Jelzőtűz nyíl
EPM-es nyíl
Termál nyíl - nagy területen robban és igen nagy forróságot okoz
Speciális ötvözetű fejjel eláttot nyilak (többek között adamantium, vibrániumot, titánium és uru), hogy esetleg a páncélokat is átvigye.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Morsus (2210) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Morsus (2210) Empty Re: Gunnhild Morsus (2210)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 10 Márc. 2014, 17:50

Igazat megvallva ez a bővítés igencsak régóta várat magára, egyes részei évek óta megvannak a Miller-öket illetően, más része pedig egészen új és BB-nek meg Bishop-nak köszönhetem őket, illetve az ő kalandjukat/síkukat.
Akkor lássunk neki.

Az soha sem volt kérdéses, hogy Steph és Jon meglehetősen különleges halandó énnek számítottak és rájuk nem volt igaz az, hogy csak úgy létrejöttek, mindez igencsak sok minden előzte meg, túlságosan sok mindenre emlékeztek és túl sok jellemvonásuk is közös volt az Asgardi énnel, mintsem az átlagos lett voln. Tulajdonképpen egyikőjüknek sincs biológiai szülője és mégis. DNS-ileg tökéletesen megegyeznek az asgardi énjükkel, azaz Einar Thorson-nal és Thorhalla Lokidottir-ral, az pedig már jócskán korábban kiderült, hogy a lelkük is azonos.
A kérdés, ami mindig is foglalkoztatott, amióta Z-től retconban megkaptam, hogy ki Jon és ki Einar, hogy miért pont a Miller-ek azok, akiknél született. Az mindig is megvolt, hogy azért lett Jonathan, mert a név jelentése ajándék, a Miller házaspárnak ugyanis nem lehetett soha sem gyermeke ez is régi információ. Az köztudott, hogy Einar Nifflheimbe kerülése után lepaktál Hela-val, valószínűleg a nő azért ment bele, mert tudta és ismerte a jövőt, hogy ennek köszönhetően később Einar és Halla egyik fia veszi majd át a helyét az alvilág élén. Mágiával pedig létrehozta Jonathan-t időben 2 évvel Einar Asgardi halála előtt, az asgardi alvilágban ugyanis úgyis ural mindent és időmágiával is bír, így mindezt könnyedén kivitelezhette. Steph-et pedig Halla „száműzetésekor” Thorék hozták létre és helyezték el Stockholmban az árvaháznál. Később titokban isteni segítséggel találkozott a két halandó egymással, de ez már történelem.
Az is köztudott, hogy a Miller család mindig is az USA-ban élt, amióta van USA, előtte Észak oldalán, és katonák voltak. De miért voltak mindig a legjobb katonák és miért ők kapták Jon-t? 1500-as évek közepén, második felében Einar is, mint sok más viking isten lejárt Midgardra szórakozni, noha eddigre már vége volt a viking kornak, de azért egy-két eldugott törzs még mindig a régi isteneket tisztelte. Az pedig köztudott, hogy ő sem vetette meg a fehérnépeket, született lent ekkoriban fattya, egy fiú, akiről valószínűleg ő maga sem tud, főleg nem Halla, ettől a fiútól indul a Miller vérvonal, emiatt remek harcos és katona minden Miller később, mert egy hadisten a felmenőjük. Ezért volt, hogy minden Miller ösztönösen jó harcos és bánik remekül bármilyen fegyverrel. A lényeg, hogy már ebben a leszármazottban is benne volt a maximalizmus, ami később is megmaradt a Miller-ekben, nem érte be azzal, hogy a törzsben és városban, ahol élt magasra jutott, többet akar. 1600-as évek elején – jócskán tovább élt, mint az átlagos emberek, legalább 100 éves koráig. – Delawer-be mentek ők is a Hollandokkal és Angolokkal. Minuit a Delaware folyó torkolatánál megalapított Új-Svédországban telepedett le, 1638-ban a város megalapításakor. Ekkor vette fel a Müller, majd később Észak és Dél harcoknál angolosítva a Miller családnevet a vérvonal. Azóta is itt élnek és a folyamatos zsoldoskodás és katonai múltnak és befektetéseknek hála tetemes vagyonra tettek szert, aminek hála napjainkra a Miller család is a felső 10.000 tagja (ez eddig is megvolt, csak itt az indoklás).
Ez volt az ok egyébként, hogy a Miller házaspár kapta Jon-t, mert méltók voltak arra, hogy a saját felmenőjüket neveljék fel. Így lehetséges, hogy Jon DNS-ileg noha Einar, mégis teljes mértékben rokonsági kapcsolatban van a Miller vérvonallal.

Ennek a kapcsolatnak köszönhetően tulajdonképpen a Miller házaspár és Halláék gyermekei édestestvérek. A másik érdekesség, hogy ennek a származásnak köszönhetően a halandó rész, azaz Miller-ék is automatikusan haláluk után a skandináv túlvilágra kerülnek, nem kellett volna Steph-nek ezt külön kérnie az ősi istenektől.
Amiről még nem tudnak, mert még túl fiatalok, de úgy egy évtizeden belül jelentkezik majd Jon és Steph esetében, hogy nem teljesen emberek, hanem szuperhumánok. A származásuk miatt lassanként istenekké fognak válni (lassanként évezredeket jelent, ha megélik), egészen pontosan jelentkeznek majd az asgardi tulajdonságok náluk is. Az öregedés fog először majd megállni a biológiai öregedéssel együtt, alig egy évtizeden belül, utána lassan évszázadok, évezredek alatt kialakul majd a nagyobb fizikai erő, ellenállás, regeneráció is náluk a kortalanságon felül. Ez igaz lesz a gyermekeikre is. Ah és Gunny-ra is igaz lenne, ha nem jelentkezett volna a regenerációja.
A gyerekek, mivel már többes számról van szó, Steph ugyanis második és harmadik gyermekével várandós, Aesa-val és Yrsa-val, akik majd november közepén fognak megszületni. A gyerekek tökéletes kombinációi lesznek a szülőknek, ez már kitűnt Asvald és Fonn esetében is amikor megjelentek a mágikus örökségeik, a vihar és tűz irányításban, plusz minden másban is ilyenek lesznek, Gunny is pontosan olyan mint az anyja és az apja jellemre és erősségekre. Ugyanez igaz Ingridre és lesz Aesa-ra, illetve Yrsa-ra is (Fagyos Sötétség Korában remekül látszik).
A legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb ismert törvényt megcáfolva. Mindezt magyarázni nem lehet, hogy miért, valószínűleg a vérvonalak hatalmas mágikus potenciálja is szerepet játszik benne.

Röviden ennyi lett volna igazából ez a bővítés és magyarázat, amit már igencsak régóta meg kellett volna ejtenem.

Miller vérvonal családi szimbólum/címer, még Einar fattyú fia kapta annak idején és azóta is fennmaradt:
Gunnhild Morsus (2210) Dfgis9


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 26 Május 2014, 13:52-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Morsus (2210) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Morsus (2210) Empty Re: Gunnhild Morsus (2210)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 12 Ápr. 2014, 09:55

Gunny-nak az álcája, amivel Tian-ba megy és hozzá a külső is Smile

Név: Barbara Miller
Egyéb név(i): -
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: lobbanékony
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2000. február 18., Seattle
Kor: 25 év
Család: egyedülálló
Foglalkozás: korábban tanuló, most menekült
Testmagasság: 185 cm (Tianban: 175 cm)
Testsúly: 85 kg (Tianban 75 kg )
Szem szín: kék, néha vörösen izzik
Haja színe: szőkés, némileg vöröses árnyalatú
Bőr szín: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: vörös csíkok az arcon, néha vörösen izzó szemek
Egészségi állapot: teljesen egészséges

Előtörténet:
Az adatai szerint Barbara Miller 2000-ben született Seattle-ben, teljesen átlagos polgári családban. Itt járt iskolába, semmilyen különlegesség nem volt az életében. A képessége, a regeneráció tizennégy éves korában jelentkezett, amikor véletlenül leesett egy nagyobb fa tetejéről kirándulás közben. Az iskolák elvégzése után nem ment főiskolára, a középiskolában pompomlány volt, és ezen a pályán mehetett volna tovább, beállt a katonaságba. Regisztrálta az AIM, a Bukáskor elhunyt. 2022-ben támadt fel, ismeretlen körülmények között, amire mind a mai napig nincs magyarázat. Nem ment vissza a katonasághoz, rossz társaságba került, a utcai és illegális verekedésből tartotta el magát. Családi örökségben ekkor találta meg az apja egyik tárgyát - a mágikus fegyvert - amit a kree-k ittlétekor még 2017-ben szerzett. Amikor hozzáért az 1 tonnás ereje ekkor alakult ki, illetve a mágikus érzékenysége is ekkor alakult ki, noha erről nem tud, csak azt, hogy a fegyver alkalmazkodik és eleget tesz a gondolatainak. Egy alkalommal többen támadtak rá és megakarták erőszakolni és lincselni. Noha sikerült jól helybenhagyni a regenerációja miatt mindez nem látszódott volna meg. Ekkor jelentkezett a másodlagos mutációja a fizikai erő. Véletlenül megölte a támadóit, ugyan soha sem kapták el, de a lány menekült. Az egyenjogúság ide vagy oda egyetlen helyet talált menedéknek, Tian-t. ezért is érkezett ide, hogy maga mögött hagyja a múltját és új életet kezdhessen egy csak mutánsok lakta környéken, országban.

Képességek / szakértelmek:
Ebben az alakban a minden képessége megvan, hivatalosan csak regeneráció és 1 tonnás fizikai erő a két képessége (többet tényleg nem tud emleni), a többi állatias részt titkolja, de rendelkezik velük. A mágikus erejéről „nem tud” és majd meglepődik, ha kiderül, hogy van ilyen.
Szakértelmei szerint jól tud verekedni és harcolni, általános műveltséggel rendelkezik, azaz butábbnak adja ki magát, mint ami valójában.
A hamis emlékeket erről az életről megkapta az elméjébe, ha egy telepata próbál a fejében kutakodni, csak ezeket érheti el, míg minden más blokkolva van, noha ő hozzáfér azokhoz is.

Külső:
Jelenleg használt:
Gunnhild Morsus (2210) Nnab1s
Gunnhild Morsus (2210) 34tej9z
Gunnhild Morsus (2210) 107l8ux
Gunnhild Morsus (2210) Fwh9gn


A hozzászólást Thorhalla összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 28 Jan. 2016, 22:42-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Morsus (2210) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Morsus (2210) Empty Re: Gunnhild Morsus (2210)

Témanyitás by Thorhalla Vas. 08 Jún. 2014, 06:50

Mivel az új szabály értelmében vannak kreditjeim, így tudtam vásárolni  Very Happy 
10 kredites ereklye Gunny-nak, Halla-tól levonom.

Stórmerki
Gunny felkereste Ivaldi fiait, a legjobb törpe mágikus kovácsokat, akik járatosak a modern világ high-tech tudományában is. Ők készítették el a fegyvert a nő számára belevíve Gunny DNS-ből is egy kicsit (hajából v bundából egy kicsit), hogy a nő képes legyen az alakváltó mágiájával változtatni a fegyvert.
Alap állapotban egy íj, ami nem használ tegezt, ellenben gondolati úton olyan nyílvesszőt teremt az idegre, amit a használó akar. Ez lehet mágikus, rendes, illetve speciális nyílvessző is.
Gunny alakváltással képes a fegyvert tetszése szerint alakítani, hogy elrejtse, vagy más fegyvernek használja. Képes két viking karddá formázni őket, amik 3-3 kredites ereklyének felelnek meg hatásilag, így és tetszőleges – Gunny által megszabott – képességgel rendelkezhetnek. Vagy pedig ha nem 2 viking kardot választ, akkor egy kétkezes fegyverré is alakítható, hasonló általa szabott hatással.
Ezenfelül két lőfegyverré is képesek alakulni, amikkel a nyílhoz hasonlóan gondolati úton szabaható meg, hogy mit lőjenek, misztikus golyót, normálisat, robbanó, kábító sugár, lézerlövedék, stb. ha nem 2 lőfegyvert választ, akkor egy puska nagyságú lőfegyverré is alakítható.
A fegyvert csakis mágiával lehet alakítani, alakváltó mágiával. A használata roppant nehéz lehet bárki számára, eredetileg Gunny-nak készült, így az íjat kifeszíteni vagy 30 tonnás erővel lehet, vagy pedig a nő képes megtenni bármikor, bármilyen alakban is van.
Misztikus és high tech ereklye révén szinte elpusztíthatatlan.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Morsus (2210) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Morsus (2210) Empty Re: Gunnhild Morsus (2210)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.