Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210)

Go down

Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) Empty Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210)

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 29 Dec. 2011, 21:01

2210-es kalandjutalom. Így érthető okokból a 2210-ben aktuális dolgok szerepelnek az adatlapon.

Név: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon
Egyéb név(i): Kalli, Pher
Faj: embertelen (negyed-vérig atlantiszi)
Nem: nő
Jellem: jó
Személyazonosság: közismert
Születési helye és idő: 2160. december 8., Új-Attilan, Nagy Magellán Felhő
Kor: 50 év (20as éveinek közepén lévő fiatal nőnek néz ki) (2210-ig számolva, 2023tól újrakezdve)
Család: A McKenzie-Boltagon dinasztia/királyicsalád tagja
- Lyra McKenzie-Boltagon – anya, él
- Blackagar Boltagon – apa, él
--- Archelaus McKenzie-Boltagon – „Az őrült”, bátyja, él (nagyapja génjeit örökölte)
- Melissa Boltagon – anyai nagymama, él
- Lyron McKenzie – anyai nagyapa, él
- Nephthys Boltagon – apai nagyanya, él
- Unspoken – apai nagyapa, él (saját világában nem lehetett tudni)
- Nestor Stratos – mostoha nagyapja
- Megszámlálhatatlanul sok nagynéni, nagybácsi (köztük Doria és Namor is) és unokatestvér
Foglalkozás: harcos, az Embertlen Elit tagja, hercegnő (Régen: Új-Attilan Védelmezője)
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya:68 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: szőke
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: hajában a fekete minta
Repülési sebesség: 300km/óra (100km/óra a képességgel a többi a bandázs)
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Előtörténet:
Annak idején, mikor a világháborúk újra fellángoltak a Földön Melissa és Lyron szinte azonnal a Kree Sztelláris Birodalomhoz fordultak, hogy segítsenek nekik megmenteni a népüket. A Kree Birodalom segítségével az Örök Birodalom hajókat kapott kölcsönbe és minden eddiginél hatalmasabb várost építettek Attilan mintájára. A város Új-Attilan nevét kapta és az Örök Birodalom lakói ezzel menekültek el a Földről még az előtt, hogy az lakhatatlan lett volna 2155-ben. Ennek következmény képen a Birodalom jelentős részét sikerült kimenekíteni és a Kree Birodalomtól egy lakatlan óceánbolygót kaptak ajándékba, hogy ott élhessenek tovább. Így a Földön Atlantisz, Lemúria és Attilan is teljesen kihalt maradt a Birodalom pedig megmaradt és virágzott tovább Új-Attilan-on, a Nagy Magellán Felhőben, a Kree Birodalom területén. A régi rendszer megmaradt és a közös birodalom ugyanúgy élt tovább, mint annak idején, a királyi pár is ugyanaz maradt, és a leendő császárnő személye is még mindig Doria McKenzie-Boltagon.

Kallistrate a királyi pár második gyermekének második gyermekeként látta meg a napvilágot a földi időszámítás szerint 2160-ban. Az Új-Attilani időszámítás 5. évében, mint a családja, vérvonala többi tagja is, ő maga is rendelkezett ekkoriban még a kétéltűséggel. A születésének engedélyezése is már hosszadalmas volt, ugyanis az új bolygóra való költözés után két évvel a bátyját börtönbe kellett zárni. Ekkor derült valójában arra is fény, hogy a testvérpár apja nem is az a Nestor Stratos, akit mindig is hittek, hanem az egykori száműzött uralkodó Unspoken. Archelaus ugyanis hasonlóan megőrült, mint az apai nagyapjuk. A kislánynak viszont semmilyen ilyesmi baja nem volt szerencsére a születés után sem. A fiatal évei teljesen átlagosan teltek, már amennyire egy hercegnő élete az lehet, a többi fiatal nemessel együtt tanult, ezek jellemzően a saját rokonai voltak. Nemesi képzést kapott, etikett, három különböző nyelv ismerete és a nagyszülei nyomására még az angolt is negyedik nyelvként. A történelem volt mindig is a kedvenc tantárgya, órája, amikor még a régi életükről, világukról a Földről tanultak. A kedvenc időtöltése úgyis az volt, hogy azokról az időkről olvasott, amikor a nagyapja még Bosszú Angyal volt és a többi fajjal együtt a Földet védték. A palota előtti téren sokszor állt meg, hogy az ottani holoszobrokat nézegesse, amik Barátság szobrok voltak, az eredeti valószínűleg megsemmisült már Attilan-on. A szobrok, amin a 2022-es Bosszú és Árny Angyalok voltak, Jonathan Miller, Balthazar Morsus és Ronan, a korábbi Angyal tagok, akik ekkor már nem voltak azok. A nagyszülei még ismerték őket, és a Vádló ki tudja, lehetséges, hogy még élt, de ő még nem látta. Már egészen kicsinek elhatározta, hogy egyszer saját maga is el fog jutni a Földre, és meg akarja látogatni az egykori birodalmukat, a városukat, meg Tibetben Ó-Attilan-t is.
Sok időt töltött a jócskán öreg Gorgon társaságában, aki önvédelemre tanította őt. Tizenöt éves koráig nem is igazán hagyta el a fővárost, csak időnként a tengerben levő városba ment le, de őt valahogy egyáltalán nem vonzotta az, hogy a tengerben éljen, pedig tudta, hogy nagyban oda tartozik a vére szerint. Illetve egyszer-kétszer járt Ovar-on, illetve később az annak a helyét és funkcióját átvevő Zeus űrállomáson. Itt találkozott csak emberekkel és most látta meg a hasznát annak, hogy miért is kellett angol nyelven tanulnia. Egyik alkalommal évekkel később itt találkozott a régi világból származó egy személlyel, Gunnhilda Morsus-sal, akivel később is egész jó kapcsolatban maradt. Tizenöt évesen következett, amikor eldönthette, hogy részesülni akar-e a Terrigen-ködös kezelésben, és ő igent mondott erre. A vérvonalból ő volt az első személy, aki a lehető legtávolabb került a vízzel való dolgoktól. A képessége ugyanis tűzmanipulálás és teremtés lett, ami a vérvonalnak a szöges ellentéte. A képessége alapján harcosnak osztották be és ettől kezdve a testőrök és az elit harcosok képezték. Megtanulta az évek során az összes embertelen és atlantiszi harci technikát, illetve a zéró gravitációs harcot, amit vízben, vagy űrben tud használni, kree harcosoktól tanult és még egy shi’ar tanára is volt. 25 évesen kapta meg ajándékba a nyugdíjba vonuló Gorgon-tól az egyik nega-bandázst. Ez még az volt, amit annak idején Ronan és Ko-Rel vettek el Spar-Theen-től, a kree férfi végül börtönben halt meg és a bandázs gazda nélkül maradt mindeddig.
A kiképzése végén a testőrségben vállalt szerepet és részt vett egy ideig a kree-skrull háborúkban is, ahol nagyobb érdemeket szerzett a hercegnő. A háborúval évek teltek el és közben időnként még a Zeus-on is megfordult, hogy diplomáciai küldetésben segítse a népét. Hazatérve őt nevezték ki Lord Gorgon után Attilan Védelmezőjének, a nemesi kötelességeinek is eleget téve még egy eljegyzésen is túl lett, az Örök Birodalom, hogy segítségét és támogatását kimutassa a Shi’ar Birodalom felé Kallistrate-t a Shi’ar királyi család egyik tagja jegyezte el. A lányban az évek múltával sem enyhült a kíváncsiság és a vágy, hogy egyszer visszatérjen a Földre és megnézhesse ősei világát, szerencsére volt lehetősége, hogy a Zeus-ra menjen diplomáciai küldetésre, ahol elvileg egy csapatot kerestek, akik visszatérnek a Földre. Talán ez volt az egyetlen lehetősége Kalli-nak és ő pedig nem akarta ezt elmulasztani.

Szakértelmek:
Magas fokon jártas a közelharcban, mind pusztakezes, mind fegyveres harcokban. Lőfegyvereket is magas fokon képes használni, ezek leginkább a kree, embertelen és atlantiszi fegyverekre igaz.
Anyanyelvi szinten beszéli az embertelen, atlantiszi/lemúriai és kree nyelveket. Az angolt is teljesen megérti, bár nem nagyon volt rá élete során szüksége.

Képességek:
Általános embertelen képességek, szuperhumán erő, reflexek és kitartás. A családtagjaihoz, vérvonalához hasonlóan ő is kétéltű.

A terrigen-ködből nyert képessége tűzmanipuláció és teremtés. Elemi szinten manipulálja a tüzet és látótávolságon belül bárhol megtudja idézni/létrehozni a tüzet, vagy akár a testfelülete bármelyik részén. Például: Egyrészt képes saját maga teremteni tüzet koncentráció révén, másrészt a környezetéből képes a hőt elvonni, amit aztán tűzzé formáz. Képes ezáltal támadásokat véghezvinni vele, robbanásokat előidézni, lényeket formázni a tűzből. A levegőt felforrósítani maga alatt és így repülni is.

Tulajdonában van még a nega-bandázs egyik fele, amivel még pár képességet szerzett:
- 10-es erőkategóriával ruházta fel a hordozót (10 tonna felemelése és kinyomása)
- Repülés
- Hatodik érzék
- Közlekedés az űrben oxigén vagy bármilyen életfenntartó rendszer nélkül
- Képes elnyelni és átalakítani kozmikus energiákat és azokat felhasználni lézerként és energiatérként, de jóval gyenbébben, mint a Kvantum bandázs.
- A bandázzsal képes átmenni a Negatív zónába

Külső:
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) 2058526-crystal_cover_by_paulrenaud
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) 769083-crystal
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) B31b3032e52d19625a12420eaa6ab7dab45adf42_hq
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) _image_upload_c_fill_h_905_w_517_t_mp_quality_secret_invasion_d2fb7c8dc334c0d6229c526e8cf2518c
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) War-of-kings-20090228004544898
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) 622666-batman681_028


A hozzászólást Ko-Rel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 14 Márc. 2012, 09:10-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) Empty Re: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210)

Témanyitás by Ko-Rel on Csüt. 29 Dec. 2011, 21:03

És akkor egy gyors bővítés számára.
A kaland, amit lejátszott itt olvasható:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t893-2210-az-utolso-kuldetes

És az utolsó reag értelmében az első reag, ami immáron a reneszánsz realitásban történik ez, immáron itt New York-ban:
Kalli a tengerparton tér magához... haja és ruhájának maradványai vizesek... felszerelése mellette hever... azonban mást is talál... sárkány mancs nyomok maga körül és vonszolás nyom... elég nagyok.. de jó kérdés melyiké is, csak annyi biztos, hogy kihúzta a vízből, s otthagyta a parton. De az már nem látszik, hogy hova vezetnek a nyomok, mert egyszerűen elmosta őket a partot mosó hullámzás. Azonban a többieknek nincs nyoma.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) Empty Re: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210)

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 14 Márc. 2012, 09:09

Kalli a megérkezése után elfogatta magát a SHIELD-del, hogy a nagyapja közelébe kerüljön, Lyron hazavitte Attilan-ra, ahol végül tisztázták a lány kilétét és a családja elfogadta. Otthon maradhatott és a hercegnői rangját is megkapta, egyetlen feltétellel. Csak abban az esetben örökölheti a trónt, ha mindenki más kihal előle, így örökösen a trónöröklési sorrend utolsó helyére került, amit persze elfogadott. Őt amúgy sem arra nevelték, hogy uralkodó legyen. A képességei és képzése miatt pedig Gorgon bevette a lányt az embertelen elitbe, hogy ott könnyebben tudja megszokni a jelenkort és jobban be tudjon illeszkedni..
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) Crystale
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) 9720359433_main_bg_

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) Empty Re: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210)

Témanyitás by Ko-Rel on Kedd 03 Júl. 2012, 13:12

Ha már úgyis változott a foglalkozás/csoport leírás, akkor ehhez az új adatlap:

Név: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon
Lakás/Létesítmény: Attilan királyi palota
Foglalkozás: hercegnő, harcos
Munkahely: Embertelen Elit
Pénz: nincs jelentősége
Bevétel/hét: nincs jelentősége
Eszközök: amit kell egy lakásba
Felszerelés/fegyverek:
- Nega-bandázs
- Minden ami kellhet egy lakásba

Vállalat: -
Szövetség/szervezet: Örök Birodalom, Embertelen Elit
Törzshely: Attilan
Ismertebb szövetséges: Gunnhild Morsus, A családja és a birodalom (ebben az időben nincs más)
Ismertebb ellenség: Dormammu, Loki fattyai

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
- Nincs ilyen.

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Katona
- Katonai felszerelés ingyen (taktikai mellény, távcső, rádió)
- Egy szabadon választott fegyver (maximum 3 kreditig) és egy kés
Politikus/diplomaták/uralkodók
- 2 testőr és kocsi (2+2+2=6 pont) (a testőrökről néhány szót tessék ilyenkor írni)
(egyik bónusszal sem él)

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) Empty Re: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210)

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 02 Ápr. 2017, 10:50

Ronan azok után, hogy a Legfelsőbb Intelligencia halála úgy döntött, hogy visszatér a Kree birodalomba eltűnt. Ennek már jó öt éve volt, először a Hydra fogságába esett, Kalli indult el utána nyomozni. Hosszú eredménytelen hónapok után Vadföldre ért, ahol úgy tűnt, hogy segítségre talált. Azonban az ott élő mutánsok kapcsolatban voltak a Hydra-val és kihasználták, majd elfogták. Hónapokig élt köztük agymosva, majd mikor ezt az agymosást sikeresen megtörte, átadták a mutánsok a Hydra-nak azok pedig mindkettejüket a Kree-knek. Azok egyszerűen kihajították a párost a Szörnyek bolygójára meghalni. Azonban túlélték, Ronan szinte állatias szintre került vissza, a hercegnő tudta ebből az állapotból kihozni először az ékkő segítségével, mielőtt Tyranis nem vette el tőlük, utána hosszú és lassú folyamat árán. A páros egymásba szeretett és találtak is egy védett zugot, ahol meghúzhatták magukat. Elhelyeztek, vagyis aktiváltak egy vészjelzést, hátha valaki veszi és eljön értük.
A páros közel négy évet töltött a bolygón, közben egy kislányuk is született, aki a Melina nevet kapta. 2027 (földi idő szerint) végefelé akadt rájuk végül egy csapat személy, kree-k, és emberek, akik segítségével kijutottak a bolygóról. Négy hónapot töltöttek még egy orvosi állomáson karanténban, de utána visszatért a családjával Attilan-ra.

A kislány:
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) 250
Ronan és Kalli
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) F3a4f96b4af7a4630a383a45e2a20a4c
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) D0e9d7168e3c96b49a25a2105df74d4f

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) Empty Re: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210)

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 21 Ápr. 2019, 19:51

2029. július 11-n Kalli és Ronan egybekötötték az életüket Attilan-on egy roppant fényűző királyi esküvő keretében. Így most már Ronan is hivatalosan az Örök Birodalom uralkodóházának tagja.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1279
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210) Empty Re: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon (2210)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.