Csatornarendszer

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Csatornarendszer Empty Csatornarendszer

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 01 Jan. 2012, 20:08

A város alatt húzódó csatornarendszer. Szokványos, nagyvároshoz méltó bűz, mocsok, szennyvíz, szemét mindenhol, vaksötét, ijesztő zajok, néhol egy-egy patkány vagy jókora csótány.


A hozzászólást Ultimate Guru összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 23 Szept. 2015, 20:05-kor.

_________________
Csatornarendszer 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4048
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 01 Jan. 2012, 20:24

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Carl Verrens, Emma Flower White, Jason Kariel, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Stephanie, Carl, Emma, Jason, Jonathan és Tyler bekötözött sebekkel, de még mindig zúgó fejfájással térnek magukhoz egy meglehetősen ocsmány, bűzös, nyirkos zugban valahol a New York alatt húzódó csatornarendszerek mélyén. Pár kisebb, a földre elhelyezett zseblámpa világítja csak meg a falakat, de még így is hamar kiszúrják a vörös leplet viselő Danielle Sunkent, aki felhúzott lábakkal sírdogál egy sarokban.

Mikor észreveszi, hogy a többiek magukhoz tértek, könnyes szemekkel néz fel rájuk.


- Ó… szipp, szipp… Magatokhoz tértetek. Jó. Hogy érzitek magatokat?


A hozzászólást Ultimate Guru összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 23 Szept. 2015, 20:05-kor.

_________________
Csatornarendszer 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4048
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Jan. 2012, 21:02

//Előzmény: Az AIM B-épülete, queens//

Az akaraterejének és fájdalomtűrésének hála képes volt eljutni még messzire, a többiek még támadtak, így a páncél a levegőben robbant fel, de a lökéshullám még így is feldöntötte, nyögve terült el a földön. Onnan igazából ettől kezdve mozdulni sem nagyon volt ereje, az épp kezét a vállára tette, meg sem próbált már a földről felkelni, homályosan látta, ahogyan Nero összeesett, majd Amora, Parr, Notthingam és Kovacs tűnt fel. Tao-t úgy tűnt, hogy magával próbálták vinni, egy újabb robbanás majd Jon előtt elsötétedett a világ. Egy újabb álom, egy újabb rokon és Lyesmith nagyanyja tűnt még fel. Most már tudta Miller, hogy honnan eredt a lány fagyos és megvető tekintete. A nagyanyjára ütött ebben. Az egész végén pedig Walter jelent meg, hogy ő is így érzett az anyja iránt, vagyis az anyja iránta. Majd sajogó tagokkal tért magához, a bűz és a fejfájás volt, amit először megérzett. Próbált felülni, amire fájdalom hasított a vállába is és felnyögött. Sunkent látta meg először, hogyan szabadult ki?
- Mi történt, hol vagyunk helyileg? – kérdezte. – Nagyszerű időzítés volt a mentőakció.
Arra a kérdésre, hogy miként volt, felelt, soha sem ismerte volna be, hogy fájdalmai vannak. Megpróbált erőt gyűjteni és felkelni a fekvésből.


A lövésem még a levegőben telibe találta a páncélt, addigra pedig még távolabb is kerültem, noha nem kértem a Jackson teleportálásából. Főleg, hogy magam akartam megoldani az egészet és nem segítséggel. A lövés eltalálta és a páncél pedig robbant, még így is sikerült a lökéshullámtól a levegőbe emelkednem, majd a földre lezuhanni, felhorzsoltam a tagjaimat és a fejemet is bevertem a betonba. A hátam is sajogott a földet érés után, kellett pár perc, hogy tudjak mozogni. Nero-t láttam, némileg aggódva pillantottam felé, ahogyan összerogyott a földre, a bátyám volt és ettől még mindig nem változott, hogy hozzájuk akartam tartozni, hogy mi is történt most. Ők is elárultak, én is őket, családban maradt! Felpillantva megjelent egy szőke hajú nő, majd a többiek is. Próbáltam volna felkelni, de a lábaim befagytak. Próbáltam a saját képességemmel kiolvasztani, amikor megláttam Parr-t, Notthingham-et és a „kedves” rokon. Szóval Ian, micsoda meglepetés. Kovacs szavaira vicsorogni kezdtem, hogy nem mentené meg a bátyámat, hanem hagyná megdögleni. Bár ő fordulna fel már most!
- Szóval ennyit ér a bátyám nektek! – vicsorogtam. – Te hányszor buktál el, és téged vajon mikor dobnak így ki drágám?! Majd röhögök a hullád felett, ha ez megtörtént! Gyengült a halál… - néztem rá gyilkos tekintettel. – Győztem!
És add meg a legnagyobb vágyamat, amit akarok, a halált! Ám ekkor egy újabb robbanást láttam és ennek hála, már sötétségbe borult minden. Újra „otthon”. Asgard, egy ismerős hely, az apám pedig egy rokonhoz készült, egy jégóriást láttam meg, egy újabb nagybácsi, majd a nagyanyámat. Hmm, úgy hiszem tudom, hogy a fagyos és rideg viselkedésem honnan származott, tőle. Köveket?! Csaknem a Norn kövek?! Más nem volt jelentős akkoriban, csak a mágikus hatalommal bíró Norn kövek. Az egész végén még egy közös vonás, az anyám engem sem szeretett, és hasonlóan bánt velem, a legnagyobb élményem az volt, amikor kidobott otthonról. Még egy párhuzam. Hányingerrel küszködve ébredtem fel a bűzre a fejem még fájt. Éltem, még mindig életben voltam. Felsóhajtottam, de nyögés lett a vége. Mégsem győztem, az átokba! Pedig már reméltem, hogy nem leszek itt. Sunken volt itt, úgy hiszem kedves unokatestvérem most realizálta, hogy a bátyját már soha, de soha sem kapja vissza. Milyen szomorú és megható. A kérdésre egyelőre nem feleltem, csak ha sikerült felállnom.
- Mit vársz? Hogy érezzem magam, rokon!? – kérdeztem fagyosan. – Azok után, hogy elárultam a családom azon felét, aki közé mindennél jobban vágyom tartozni a férfiért, akit szeretek?! Úgy, hogy fogalmam sincs, hogy életben van-e még?! És, hogy ezek csupán azért vannak még életben, mert Clint megcsókolt a parkban?! Mert tudom, hogy számítok neki… soha, de soha sem voltam ennyire összezavarodva! – kiáltottam már rá dühtől remegve.
De ez csak siránkozik valakiért, akit valószínűleg alig ismer és őt is meg akarja ölni. És ez is a rokonom, ennél pocsékabb ez a nap már nem lehet.
- A bátyám él még? – kérdeztem végül.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Csatornarendszer Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Tyler Kedd 03 Jan. 2012, 20:35

Robbanás, füst, tűzforró levegő. Törmelék, mindenfelé. Nero, ahogy próbál kimászni a páncélból majd a titokzatos varázsló nő megjelenése. Ian, Rusty és a többiek. Mi a fene folyik itt??!
Csatorna bűz és lüktető fejfájás, tele vagyok kötésekkel. Danielle pedig szipogva sír a mocskos csatorna padlóján. Remegve, úgy ahogy talpra állok, miközben átfut az álom jelenetei az agyamban. Anya nélkül felnőni, tényleg szar, de amit ezek művelnek az már sok a jóból. Elképedve bámulok Steph-re, akiből mostanra már nagyon elegem van.
-Most már aztán elég! Örülj, hogy kihúzott minket a pácból, ahelyett, hogy leordítod a fejét. Ja bocs, te mindent meg tudsz oldani egyedül! Akkor ahelyett, hogy itt hordasz le minket egy utolsó szemétnek, menj keresd meg Clintet. Vagy a híres családod, hátha befogadnak, aztán majd szépen elárulnak, amint nem tetszik nekik a viselkedésed! Nem te létezel egyedül a világon, vannak fontosabb dolgok is, mint te én vagy bárki közülünk itt....-
Érzem ahogy már a homlokomon is lüktetnek az erek a dühtől. Mit képzel ez magáról....
Lekapom a kabátomat magamról, igaz nem sok maradt belőle, Sunkenre terítem, leguggolok elé.
-Mi történt? Mi van a Shield-el, hogy jutottál ki az őrizetből?-
Kérdezem halkan, elengedve a fülem mellett Steph visszavágását, kivéve persze ha rám támad.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Henry White Szer. 04 Jan. 2012, 13:27

A robbanás után, Nero meghal. Valószínűleg, hisz Amora nem gyógyítja tovább, Walter parancsára. Ian, Rusty mindenki ellenünk fordul, s majdnem ott is hagyjuk a fogunk, ha az a robbanás nem következik be. Újabb asgardi álom, ahogy Loki anyja semmibe veszi a őt és Walter szinte ugyan azt éli át. Ez köti össze őket, de ez akkor sem magyarázat erre az egészre. Szédülök és nem vagyok túl jól, mikor felébredek, csak feltérdelek, így nézem végig az egész jelenetet. Aggódva pillantok Jon-ra, talán ő van a legrosszabb állapotban közölünk.
-Nem is volt őrizetben, legalábbis csak egy darabig. Balder az apja, ő hozott minket ide, az AIM épületéhez. Mikor utoljára láttuk még a Shieldnél...-
Elhallgatok és kétségbeesetten nézek Danielle-re. Ha ő itt van és ilyen állapotban, a Shield....
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 06 Jan. 2012, 21:24

2011. július 6., szerda, 8:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Carl Verrens, Emma Flower White, Jason Kariel, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Danielle feláll, és letörli a könnyeit ruhája ujjaival, de ettől csak koszosabb lesz az arca.


- A város alatt vagyunk, a csatornarendszerben. Pontosan… szipp, szipp… Pontosan nem is tudom, hol. Úgy két nap telhetett el az AIM-nél történtek óta, azóta nem mertem felmenni. Apa megtiltotta. Azt kérte, maradjunk itt, amíg nem jelentkezik. A mentőakció pedig nem sikerült olyan fényesen, mint szerettük volna… Ő súlyosan megsérült, az egykori barátotok, Bruce Walterhez került, és… és…

Ekkor a lány könnyei ismét kicsordulnak.

- Én… ott álltam előtte. Belenéztem a szemébe… illetve abba az izébe, amit hord… de az arcán nem volt semmi szeretet vagy megértés. Csak… düh, megvetés és gyűlölet. Kis híján… megölt. Engem! Eddig bízott bennem, és én is benne, de ő… majdnem megölt!

Majd Danielle ökölbe szorítja a kezét, és hirtelen beleüt a mellette lévő falba, amely megremeg az erejétől. Villámokat szór a tekintete, miközben Stephanie-ra néz.

- Nekem is el kellett árulnom a bátyámat, akit sosem ismertem, és akihez én is mindennél jobban szeretnék odafutni, hogy megöleljem, csak azért, hogy megmentselek titeket! Pontosan tudom, mit érzel, ha nem még jobban, szóval FOGD BE, „rokon”! Ami pedig a te bátyádat illeti…

Ekkor Danielle egy szomszéd járatba mutat… eltelik egy kis idő, mire minden fiatalnak hozzászokik a szeme a sötéthez, de… igen, kétségtelenül maga a félholtra vert Nero lóg eszméletlenül az egyik falon a kezei úgy fellógatva láncokra, hogy ne érhessen hozzá semmihez.

Csatornarendszer 1154

- Igen, él ez a rohadék… de alig, és ha rajtam múlik, nemsokára el fog vérezni. Tyler… Kösz, de nem kell megvédened, megoldom. De tényleg kösz. Ahogy apa mondta… csakis együtt nyerhetünk csatát. Nem vitatkozhatunk. A S.H.I.E.L.D. még tartja magát a Triskelionban, de jelen pillanatban is ostrom alatt van az egész város, Loki érkezése óta folyamatosan tombol a csata odafent a hadsereg és a szörnyek között…

Valóban: most, hogy Danielle említette, tényleg érezni, ahogy a fiatalok feje fölött megállás nélkül remeg a föld a csatától.

- Az őrizetből pedig apám juttatott ki, de ezt tudod, nem? A Triskelionban már megbeszéltük, ahogy Emma mondja. Nézzétek… Először is ennetek és innotok kell. A sebeitek még nem gyógyultak be teljesen, Carl és Jason pedig még mindig eszméletlenek.

Carl és Jason még ott fekszenek egy-egy takarón nem messze a többiektől, Danielle pedig egy hátizsákból hidegélelmet – szendvicseket, csokit, vizet – vesz elő és oszt szét a többiek között.

- Egyelőre nem tehetünk mást… mint várunk. Ó, igen… Azt hiszem, a telefonjaitokra érkezett valami üzenet. Nem néztem meg. Kész csoda, hogy azok még egyben vannak…

Az üzenet Jack Ostermantől érkezett, de ezúttal semmi szöveg nincs mellette, csak a jól ismert cím: http://shield.hungarianforum.com/

Jack új adatokkal egészítette ki a fórumot, méghozzá a Poszthumán kísérletek és a Videók részlegeket, és ezek szerint talán még életben lehet, ha tényleg ő írt…

_________________
Csatornarendszer 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4048
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Thorhalla Pént. 06 Jan. 2012, 21:33

– Elég legyen! – parancsolta Jon. – Köszönjük a segítséget, de nem volt idő arra, hogy megbeszéljük mi történt amíg külön volt a csapat.
Szóval megvolt Nero is, a szendvicseket és italt átvette. Szóval rokon?
- Rokonok? – kérdezte meglepetten a két lányra nézve.
A hátát a falnak támasztotta és igyekezett a lehető leggyorsabban megnézni a sebeit, hogy milyen állapotban voltak. Majd a telefonjára nézett, üzenetet kaptak. Még ez is, nem elég, hogy itt ragadtak ki tudja, hogy merre a város alatt. Nekiállt a fórumot böngészni, miközben újra Danielle-re nézett.
- Nem tudja hölgyem, hogy meddig kell még itt várnunk? – érdeklődött.


Nem ütöttem meg, hatalmas erőfeszítésbe került, de nem tettem meg, egyszerűen a képébe köptem.
- Örüljek?! Hogy megint nem hagytak meghalni? – kérdeztem már-már döbbenten. – Ha érdekelne az, hogy mi van velem nem úgy lépnék, ahogyan. Egyébként mentem volna korábban is vissza, csak Ghost kihozott! – mondtam ridegen. – Ott voltam nála, hogy kihozzam őt, és most meg is teszem! Amúgy tévedsz, ez pontosan rólam szól!
Néhány pillanatra elgondolkodtam, most itt véget vetek a csapategységnek.
- Hmm, érdekes. Neked is csak azért nagy a szád, mert a Főnök nem tudja, hogy lefektetted a nőjét, igaz Emma kedves? A titkos együttlétek, amíg állítólag Danvers edzett titeket… amikor ő Tony-val enyelgett. Ti pedig egymással…– mondtam elmosolyodva. – És ha itt tartunk, a Főnök iránti tiszteletből hagytam ki, hogy Bruce-szal nem csak Clint miatt mentünk szét, hanem Emma miatt is. A kiképzőtáborban rajtakaptam őt és Bruce-t… ennyit a kis szentünkről. Engem ítéltek el, mert nem nyitottam szét a lábamat nektek?
A bátyámra emeltem a tekintetemet, teljesen hidegen hagyva, hogy mit is mondott. Tudja, persze, hogy tudja. Csak ezek a balfékek nem tudják.
- És nem fog meghalni! – vicsorogtam. – Maximum a bátyád után! Ha meghal, te is megfogsz! És az nem Bruce, ahogyan már mondtam hét hónapja is, az Tao! Csak persze nekem nem hisz senki.
A szendvicseket elvettem, majd ha itt voltak a fegyvereim, akkor felpakoltam és szó nélküle elindulok, a kezeimbe tűzlabdát gyújtva, hogy fényem legyen. Valahol csak lesz egy kijárat, megyek és kihozom Clintet és Barbarát a Central Parkból.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Csatornarendszer Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Henry White Pént. 06 Jan. 2012, 21:50

Átveszem a szendvicseket, bár még mindig bizonytalanul mozgok. Danielle elmagyarázza a helyzetet, ami nem túl rózsás. Halkan elfojtok egy apró sikolyt, ahogy meglátom Nero-t a járatban, láncra feszíteni.
-Nem...nem túl veszélyes itt tartani....-
Kérdezem Danielle-től, majd egy szikrázó és dühös pillantást vetek Stephanie-ra, miután a hazugságait köpi elénk. Majd gúnyosan felnevetek, ahogy ő szokott.
-Ennyi? Azért tőled jobban összehozott hazugságot vártam volna...-
Azzal Jon hozok bicegek és a kötéseit igazítom meg, s átkötöm őket, ha szükséges. Nem hagyom, hogy eltoljon, ha kell kicsit erőszakos is leszek vele szemben. Aztán csendben elmajszolom az ételt, és a közeli falnak vetve a hátam, megpróbálok pihenni egy kicsit. Az üzenetek nem érdekelnek, most nem. Kell egy kis idő még eltudok viselni egy újabb adag rémséget.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Tyler Pént. 06 Jan. 2012, 22:02

Nos Steph kis magán számára nagy ívben teszek, Danielle szavaira figyelek. Aki láthatólag ki van készülve, nem csodálom ki nincs itt köztünk.
-Azt a rohadt....-
Sziszegem, majd szemvillanás alatt előkapom a pisztolyt, és Nero fejére célzok vele.
-Ugye csak viccelsz?! Túl veszélyes itt tartani, ráadásul még életben van....-
Meg kellene húznom a ravaszt. Túl veszélyes, és ha túl is éli a sérüléseit, akkor sem szedünk ki belőle semmit. Ha túl éli....
Lassan teszem el a fegyvert, és veszem át a kaját Danielle-től, közeben egy ügyes mozdulattal ráterítem a kabátom.
-Lehet, hogy tudsz vigyázni magadra...azért néha nem árt ha mások is vigyáznak rád....-
Leülök, a pisztolyt a kezem közelében tartva, néha-néha Nero pillantva, miközben az újjab adatokat böngészem. Nah igen Jon kérdésének a válaszára én is kíváncsi vagyok. Ezek után megpróbálok valamit összehozni a kesztyűimből, talán összetudok hozni valami adást, a shield-től, szellempofától vagy bárkitől.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 07 Jan. 2012, 16:09

8:05.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Carl Verrens, Emma Flower White, Jason Kariel, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Danielle alig láthatóan megrázza a fejét Jonathan kérdésére.


- Fogalmam sincs, de kérlek… szólíts Danielle-nek vagy Daninek, és ne ’hölgyem’-ezz ilyen helyzetben. Rokonok, igen… Stephanie apja Loki, az enyém Balder, akik pedig fivérek… Gondolom, te is láttad az álmokban, amelyek mostanában mindenkit kísértenek. Remélem, hamarosan te is megismered az édesapámat. Neki köszönhetem azt is, hogy már szabad vagyok. A többiek a Triskelionban találkoztak vele először… Tényleg, se te, se Tyler nem voltatok ott, ezt el is feledtem, csak annyi minden történt már azóta…

Stephanie válaszára a lány csak még dühösebb lesz, és miután elmorzsol pár könnycseppet, elhajtja őt.

- Rendben, menjél, tisztavérű! Nincs se időm, se energiám a sértett királykisasszonyos műsorodhoz, és ha mindig csak akadályozol minket, nem nyerhetünk! De arra számíts, hogy amint felmész oda, az apád rémségei lemészárolnak! Elég legyen a belviszály keltéséből, MENJ! Bruce vagy Tao, nem tudom, de rá is szükségünk lett volna… Egyre fogyatkozunk.

Végül Danielle Emma és Tyler felé fordul.

- Nero mozogni is alig bír, és az apám gondoskodott róla, hogy ne találjanak rá. Jelen pillanatban ő az egyetlen ütőkártyánk Loki ellen. Bár nem tudom, hajlandó lenne-e feláldozni bármit is bárkiért, még ha az a fia is… de meg kell próbálnunk. Kérlek, viseljétek el még egy kicsit. Ó, és ne akarjatok kapcsolatba lépni senkivel odafent – apa mindent leárnyékolt idelent, azt az üzenetet Ostermantől még fent kaptátok. Nem találhatnak ránk.

Közben Stephanie ádáz tekintettel indul el felfelé, de a kifelé vezető járatban hirtelen szembejön vele… a nagybátyja, Balder, vagy ahogy ezen a világon ismerik, dr. David Sunken.

- Stephanie… Szervusz. Hová igyekszel?

Csatornarendszer 1155

A férfi arca meglehetősen gondterhelt, és ugyan elég lassan és fáradtan mozog, komoly sérülésnek nincs rajta nyoma. Danielle azonnal a nyakába ugrik.


- APA!

- Uh! Kicsim, elég lesz, még összenyomsz… Ne aggódj, jól vagyok, csak nagyon kifáradtam. Minden sarkon orkok állomásoznak, a sárkányok pedig fentről figyelik az utcákat. Meg kellett várnom, amíg újabb vadászrepülőket rendelnek ide Washingtonból, hogy eltereljék a rémek figyelmét, és én le tudjak jönni hozzátok. Nero…?

- Még él… bár alig. Carl és Jason nem tértek magukhoz, de ők is élnek. Bruce…?

- Lokival van a Central Parkban, Walter pedig égen-földön titeket keres. Nem tudom, szerencsének nevezhetjük-e, de úgy látom, addig nem akar végső csapást mérni a városra, amíg ti meg nem vagytok. Sikerült annyira feldühítenünk, hogy most már a saját kezével akar végezni veletek. Ne aggódjatok, senki sem fog ránk találni. Rejtőbűbájt borítottam az egész járatra, amelyen semmilyen mágia vagy technológia nem tud áthatolni. De… odafent nem bírok ennyi szörnnyel. Egykor nagy harcos voltam, de az én erőmnek is van határa, Loki és Amora varázsereje pedig jóval nagyobb az enyémnél.

A férfi végül Stephanie-ra néz.

- Ha távozol, nem tudlak megvédeni… de jó, ha tudod, hogy megtudtam, mi történt a Különítmény tagjaival. Élnek. Egyelőre. Segítesz kiszabadítani őket, vagy inkább egyedül mész a biztos halálba?

_________________
Csatornarendszer 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4048
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 07 Jan. 2012, 16:30

Emma gúnyos kacagására még hátranéztem, most vesztettél drágám, egy ilyennel biztossá tetted a szavaimat, egy nő nem így viselkedik egy ilyen vádra. És főleg nem megy oda az érintetthez erőszakoskodni.
- Nem hazudtam drágám, volt, hogy nem talált Jon, amikor állítólag edzésen voltatok – feleltem még hátranézve. – Együtt kerestünk… de semmi.
Alighogy elindultam volna a nagybátyámba ütköztem. Az illem szerint pukedliztem felé, ő mégis Asgard hercege volt, még ha nem is kért abból, hogy így viselkedjem vele. A szívem hevesebben kezdett verni, amikor kiderült, hogy Clint és Barbie is életben vannak. De minek kellene ezekkel maradnom? Semmiért, amikor csak hátráltatnak és semmire sem jók.
- Minek segítsek? Amikor el sem ismerik, hogy mire vagyok képes? Hogy a képességem nélkül is megölhetném mindet könnyedén és csak feleslegnek tartanak? Amikor a lényegi munkát mindig én végzem helyettük. A hátráltatásról nem is beszélve. A haláltól meg nem félek, hátha legközelebb Thor jön vissza helyettem. Megvagyok egyedül, mint mindig is, de köszönöm a szavait hercegem.
Néhány lépés után még megálltam vég
- De a tervét meghallgatom még nagyuram, mert érdekel – feleltem hűvösen.

Annak ellenére, hogy Emma csak nevetett és Tyler nem vett tudomást arról, amit a lány mondott, Stephanie szavai igencsak szíven ütötték a fiatal férfit. Amikor a lány megpróbálta ellátni megfogta a kezeit és ellökte magától. Mikor nem hagyta magát Emma Jon kelt fel a helyéről és ment odébb. Ugyanis, ha hazugság is volt, akkor is lehetett alapja valami, mert Lyesmith-től a mezei üres hazugságokhoz nem volt hozzászokva. A lány szavait megerősíteni látszott az, hogy Emma mennyire erőszakosan próbálta ellátni őt, akkor pedig mégis lehetett valójában igazság benne, főleg, hogy ki sem akadt a vádakon, hanem így reagált rá és erősködni is kezdett. Eléggé ismerte az embereket, nőket, hogy közel sem azt a reakciót kapta, amit kellett volna, ha hazugság lenne az egész.
- Ne érj hozzám! – mondta Emma-nak. – Tehát ezért nem találtalak egyszer-kétszer, amikor edzésen kellett volna lenned… - mondta komoran. – Majd később megbeszéljük, de most hagyj! – szavaiban és hangjában határozott neheztelés volt.*
Danielle-re nézett és bólintott neki.
- Rendben van – bólintott. – Akkor Dani.
Az új volt számára, hogy Balder az apja, ezek szerint Walter is félig asgardi volt, az egész egyre jobb és jobb. Biccentett a megérkező férfi felé.
- Miként tervezi a feljutást és a kiszabadításukat uram? – kérdezte Jon.
Emma tekintetét kerülte és, ha a lány tovább erőszakoskodna, akkor ő ellép előle, és ha kell a csatorna másik végéig is elmegy.


Csatornarendszer 00120

* Tyler bocs, egy nő tényleg nem így viselkedik egy ilyen vádra Razz

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Csatornarendszer Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Tyler Kedd 10 Jan. 2012, 18:53

Hát ez remek, Steph sikeresen játssza mégis a játékait, láthatóan Jon még be is veszi ezt a sületlenséget. Egyre remekebb lesz a helyzet. Közben Balder is csak megjelenik végre. Nem akarom szóba hozni, de elég ramaty állapotban van ő is.
-Ez tényleg remek hír....nem akarok vészmadár lenni, de mi mégis mire megyünk sárkányok, meg a többi asgardi lény ellen? Már Walter ellen sem volt sok esélyünk....-
Fordulok Balderhez, és bocs ha valahogy elment a harci kedvem két élethalál harc között.
-Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lennék benne....de ahogy Danielle fogalmazott egyre kevesebb az esély a sikerre....-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Henry White Kedd 10 Jan. 2012, 18:54

Döbbenten bámulok Jon-ra. Egyszerűen ledermedek. Ahogy eltol magától nem erőltetem a dolgot.
-Neki hiszel...ennek. Helyettem....-
Azt szinte fel sem fogom, ahogy Balder jelenik meg, s azt sem, hogy a segítségünket kéri a Különítmény kiszabadítására. Csak Steph-t figyelem.
-Boldog vagy? Örülsz ha tönkre teheted mások életét, ha már tied egy fabatkát sem ér?-
Mondom sziszegve neki, elindulok, hogy ököllel az arcába vágjak, de még megtorpanok ellőtte. Mindenkire szükségünk van, akkor is ha legszívesebben péppé verném...
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 13 Jan. 2012, 20:47

8:10.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Carl Verrens, Emma Flower White, Jason Kariel, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Balder szelíden elmosolyodik Stephanie válaszára, és közben finoman visszafogja Danielle-t, aki láthatóan mondana valamit a lánynak, ha apja hagyná.

- Jól van, köszönöm, kedvesem. De szólíts Davidnek vagy Baldernek. Én… már nagyon régen nem vagyok „nagyúr”. Sosem voltam igazán. Harcos vagyok, nem több.

Ezután a fiatalokra tekint, gyorsan Emma és Stephanie közé áll, mielőtt Emma megüthetné a társát, és nekikezd mondandójának.

- Kérlek! Muszáj összefognunk… Stephanie tisztavérű, ahogy már te is, Emma. Egyikőtök sem kerülhet Loki kezére. Nos… Nyilvánvalóan nem fogunk szembeszállni ennyi sárkánnyal, orkkal és trollal odafent – tehát titokban kell eljutnunk Loki seregének szívébe, a Central Parkba. Ott tartják fogva a Különítményt. Arra készülnek, hogy ma nyilvánosan kivégzik Amerika Kapitányt, Sólyomszemet és Vasembert. Nem kell hozzá nagy ész, hogy tudjuk, ezzel akarnak előcsalogatni és csapdába csalni minket. Stephanie. Az apád fél tőled. Fél attól, amivé válhatsz. A vére vagy, és szinte tudat alatt ismered minden rezdülését, gondolatát, mozdulatát… Nerót maga mellé tudta állítani, de téged nem – ezért végezni akar veled. Nem halhatsz meg. Nem biztos, hogy még egyszer vissza tudnál térni…

Balder összevonja a szemöldökét, majd folytatja.

- A kivégzést Danvers sem akarja hagyni, ezért nagy erejű offenzívát tervez. Az ellenség tudtán kívül még a területükön bujkál a Fekete Párduc, Ka-Zar és Shanna, valamint az ifjú Osterman és a Stacy-klón. Amikor megindítják a támadást, mi is megindulunk a föld alatt Danielle képességének segítségével egyik járatból a másikba. Ha elérünk a Central Park alá, felmegyünk, megvárjuk, amíg az Amora által megbűvölt Valkűr és Zarda távoznak a harc hevében, és kiszabadítjuk a Különítmény tagjait. Csendben, óvatosan, kerülve minden figyelmet. Ha osonás közben Loki vagy Amora ránk találnának a mágiájukkal… Nos, akkor majd én intézkedem.

_________________
Csatornarendszer 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4048
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Thorhalla Pént. 13 Jan. 2012, 21:02

Jon is lesújtó pillantást küldött Tyler felé. Úgy tűnt egyeseknek ennyit ért a katonai kiképzés, és a taktikából sem maradt semmi sem rá. Értelemszerű és logikus volt, hogy nem fejjel rohannak neki a falnak.
- Ennyit ért a katonai kiképzés Jackson? – kérdezte. – Minden legyőzhető, ami nem, azt kerüljük meg!
Figyelmesen hallgatta végig Balder ötletét és bólintott, hogy ez még megfelelő is lehet, csak beszélnie kellene Danvers-sel.
- Nem megoldható, hogy az ezredessel beszéljek? – kérdezte. – Ha valakinek sikerülne megfelelő helyeken aláaknázni a terepet – nézett Danielle-re a képessége alapján. – Akkor megoldható lenne, hogy a robbanások okozta rengések beszakítsák a földet és az a rész, ahol most vannak beszakadjon a csatornákba, ahonnét könnyedén ki lehetne őket hozni már. És így nagyon a harcokkal sem kellene törődni, mert mire felfogják, hogy mi történt és a por is elül már messze járnánk.


Csak megráztam a fejemet Balder szavaira, nekem akkor is nagyúr marad, ahogyan a másik nagybátyám és a nagyapám is.
- De az illem ezt követeli meg – zártam le a témát.
Királyi vérek voltunk, így hát ehhez is fogom tartani magam, legalább egyszer az életben had élhessek a kék véremmel, ha már az van. Emma-ra néztem, láttam, hogy meg akar ütni, de végül nem tette meg, főleg, mert Balder is odaállt közénk. Miközben beszélt oldalra léptem, ha sikerült kikerülni, akkor újra Emma előtt állok meg, ha nem, akkor pár lépésnyire kezdek bele a beszédembe.
- Igen drágám, mert csak magatokkal törődtök, hogy nektek meglegyen minden és önzőbbek vagytok nálam is és sokkal, de sokkal rosszabbak is – suttogtam, hogy csak Emma halja. – Akkor jó voltam, amikor kirohantam feláldozni az életemet a többiek helyett, nem igaz? Hogy nem a szeretőd tette meg, őt visszafogtátok volna, engem hagytatok öngyilkosnak lenni. Őt soha sem hagytátok volna – mélyen belenéztem a szemébe, ha próbál elnézni, elkapom az állát és kényszerítem, hogy végig a szemembe nézzen. – Én megbékéltem a nem létező lelkiismeretemmel. Te és a többiek mikor néztek szembe a sajátotokkal? Nézz magadba drága Emma és rájössz, hogy rosszabb vagy nálam és ők is. Most is, Tyler-t nem érdeklik a többiek, csak a saját élete. Szánalmasak vagytok, lehet, hogy gonosz vagyok és szörnyeteg, igen! Az apám lánya! De azokért a kevesekért, akiket szeretek és felnézek rájuk az életemet adnám bármikor. Gondolkodj el ezen, ha megkapom a válaszodat még javíthatok a helyzeteden a Főnökkel. És most megyek, ha megbocsátasz, meg kell mentenem azt a két személyt, akik mindennél többet jelentenek számomra! Ti még siránkozzatok egy sort itt, hogy nem akartok meghalni. Engem nem érdekel.
Megráztam a fejemet Balder szavaira, nem jött még rá, hogy az ő oldalán akarok lenni? Azt akarom, hogy elismerjen a lányának és büszke legyen rám? Az apámra volt szükségem, rá, aki soha sem volt mellettem, de Clint miatt nem tettem meg, miatta nem álltam melléjük, mert őt sem akartam elveszteni.
- Megadom neki, amit akar – néztem fel. – Megkaphat, addig pedig ti kihozzátok őket. Már ha a gyáva férge meg mer mozdulni és nem pedig siránkozik, hogy jaj orkok, jaj trollok és mégjajjabb sárkányok megölhetnek! Menjen más, menjen Lysmith érte úgysem kár! De a többiek nehogy, igaz?!– mondtam mélységes megvetéssel. – Még nem jöttél rá nagyúr, hogy nem érdekel, hogy élek-e, vagy halok? Direkt mentem a halálba pár nappal ezelőtt, Thor-t akartam visszahozni a halálommal, de nem tudom miért nem sikerült… Csak induljunk, jó?!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Csatornarendszer Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Tyler Hétf. 16 Jan. 2012, 17:19

-Ja ennyit, Mr. Szuper-katona.....Tudod, lehet hogy egy kicsit beszartam, és igen Steph féltem az életem. Ez már kezd kicsit sok lenni....ja és kicsit be is rezeltem. Örültök?! Én is csak emberből vagyok, egyesekkel ellentétben nekem ku---ra vannak érzéseim....-
Fakadok ki Jon nézésére meg Steph hátba szúrós beszólásaira, amiben játssza a nagy mártírt. Ennyit a nagy csapat egységről.
-Mindegy, hagyjuk úgysem érdekel senkit a másik ebben a bagázsban....szóval csak induljunk....-
Ennyit arról, hogy tartom magam. De hát az istenért én nem vagyok egy Hulk, vagy Jack vagy Stark vagy akárki a nagyágyúk közül. Csak egy mutáns, aki be van rezelve Waltertől, Lokitól na és ott vannak a bazi nagy sárkányok, Zardáról meg erről a varázs banyáról már ne is beszéljünk. De ez nem jelenti azt, hogy nem tartok velük, csak félek. Ennyi.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Henry White Hétf. 16 Jan. 2012, 17:45

Összeszorított, remegő szájjal állom Steph pillantását. A szavaira végül lesütöm a szemem, majd újra rápillantok. Csak ő hallja, megkerülöm Baldert.
-Tévedsz ha azt hiszed, hogy csak magunkkal törődünk, törődök.....-
Egy pillanatra habozok a folytatással, soha nem kellett ilyen keménynek lenni magammal szemben. De Steph....
-Jon-t megállítottam volna, igaz. Te pedig annyira vágytad a halált. Ez volt a könnyebb út számomra, azzal szemben, hogy elveszítsem azt akit szeretek, ahogy te Clintet. Ha Clint és a többiek közt kellene választanod, te is Clintet választanád, én Jon-t választanám még ha ezzel a te és a többiek halálát is okoznám. Mert szeretem, mindenél jobban. De számomra fontosak a többiek is. Mit szólna Clint, ha megmentenéd de meghalnál? Újra elvesztené a családját, ezt szeretnéd? Összetörne. Nem tudom mit érzel, mit élsz át, mert nem engedsz közel magadhoz szinte senkit sem. És most valld be magadnak, ha már én megtettem a saját önzőségemet. Mindennél jobban szeretnél boldog lenni, Clint oldalán. Vele élni, kíváncsi vagy mit hozhat a jövő az oldalán.-
Megfogom a kezét s megszorítom, nem is tudom talán jelzésképpen.
-Ha másért nem is, ezért ne siess ennyire meghalni...Ha van némi esély, akár csak a leghalványabb is, hogy vele lehess, hogy megmenthessük, menthesd ragad meg. Élj.-
Azzal elengedem a kezét, s hátra lépek, felszegett fejjel. Nem fogok könyörögni azért, hogy visszaszívja azt amit Jon-nak mondott. Itt az ideje, hogy úgy viselkedjek, ahogy azt már rég kellett volna. Balder felé fordulok meglepetten és hitetlenkedve.
-Hogy mi vagyok? Olyan, mint Stephanie? De ez, hogy lehetséges?! Adjon magyarázatot erre, elegem van a titkokból!-

Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 20 Jan. 2012, 20:54

8:15.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Carl Verrens, Emma Flower White, Jason Kariel, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Balder megrázza a fejét Jonathan kérdésére.

- Sajnálom, Jonathan. Bármilyen kimenő vagy bejövő üzenetet le tudnak követni. Elárulnánk a helyzetünket, ha üzenni próbálnánk az ezredesnek. Ha ez megnyugtat, Carol Danvers igen erős nő, és derekasan állja a sarat. A legnagyobb gondot Zarda és a sárkányok okozzák neki jelen pillanatban…

Majd Danielle is felszólal.


- Az aláaknázást viszont meg tudom oldani. Nekem tetszik az ötlet.

Balder elgondolkodik, majd bólint.

- Rendben van. Azt hiszem, meg tudom szerezni a szükséges robbanószereket, és Dani valóban elég ügyes ehhez… de időre lesz szükségünk. A fenébe… Amíg Dani és én elintézzük a robbantást, ti védtelenek lesztek. Ha addig rátok találnak… bele se merek gondolni.

Majd a férfi Stephanie-ra néz, és lágyan megsimogatja.

- Nem, Stephanie. A fiamat már elvesztettem, de titeket nem foglak. Ha arról lenne szó, a saját testemmel védenélek meg, mielőtt bárki kezet emelhetne rád. Ez vonatkozik itt mindenkire. Értitek? Mind együtt vagyunk ebben, és mind egymásért harcolunk. Ha téged nem is érdekel, ha meghalsz, engem igen. Azonfelül… Thor laposra verne, ha megtudná, hogy hagytam a halálba vonulni az unokahúgunkat.

Erre Balder kicsit elmosolyodik, majd Tylerre és Emmára pillant.

- Teljesen természetes, hogy félsz. Csak egy bolond nem félne ilyen túlerővel szemben. De ne hagyd, hogy ez az érzés legyűrjön. Emma, kérlek, te is meríts erőt a szerelmedből. Bízom benned, és tudom, mire vagy képes. Köszönöm, hogy te is arra bíztatod Stephanie-t, amire én. És… bocsáss meg, de most nincs se időnk, se helyünk, hogy megmagyarázzuk, mikor és hogyan is lettél tisztavérű. Legyen elég ennyi, hogy emiatt tettél szert az új képességedre.

Végezetül a férfi a sérült Nero felé pillant.

- Akkor… azt hiszem, készen állunk. Őt pedig… magunkkal visszük.

_________________
Csatornarendszer 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4048
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Thorhalla Pént. 20 Jan. 2012, 21:19

Mintha ő nem félt volna, egyedül innen talán Stephanie nem félt, legalább is Jon így gondolta. De őt erre nevelték, katonának, és nem akart, és nem is fog csalódást okozni a szüleinek.
- Én is félek – mondta végül. – De dolgunk van, amit el kell végeznünk, kerül, amibe kerül. A félelmem nem hátráltathat.
Danielle-re nézett, amikor az aláaknázást vállalta, ha szerencséjük lesz, akkor valóban el fogják kerülni talán a harcot is. A társaik, a Különítmény sérült volt, és saját maguk is. Így a lehető legkevesebb harccal akart kikerülni onnan. Igaz nem volt profi robbantó, de egy ilyen helyet még ő is körbe tudta volna aknázni.
- Rendben, akkor majd gyorsan vázolom, hogy miként kell és milyen távolságba letenni őket, ha nem értenél hozzá – mondta. – Megoldjuk, nem fognak ránk találni, kiszedjük a telefonokból az akkumulátort és a simkártyát. A kártyákat kidobjuk és az aksikat is. Ha vannak is nyomkövetők, akkor ezekben van, és nem a készülékekben magukban. Nem fognak ránk találni.
Néhány pillanatra elgondolkodott, ha robbanószert szereznek, akkor visszamennek a SHIELD-hez is, ami pedig egy jó pont lehet.
- Gondolom esélytelen megtudni, hogy az energiapajzsom*, amire várok egy ideje, hogy elkészüljön megérkezett-e a SHIELD-hez – nézett fel. – Nem ártana a következő harcban.


Gúnyosan mosolyodtam el Emma szavaira.
- Tévedsz – feleltem. – Úgy érzek, ahogyan az apám és Walter. Nem volt mellettem az apám, az anyám megvetett és kidobott, amikor kiderült, hogy mutáns vagyok. Előtte sem szeretett, csak a támogatások miatt tartott meg. És azért nem vetetett el, mert hithű katolikus. A katolikus hit mentette meg a skandináv félistennőt. Ő pedig… csak a családja mellett lenne igazán boldog, soha sem fogom tudni őket pótolni.
Ezzel tisztában voltam az elején már, egyszer-egyszer még az is felmerült bennem, hogy talán jobb lett volna, ha örökké gyűlöljük egymást, mint az elején. Akkor nem lett volna ennyire nehéz az egész. Kíváncsi voltam rá, szerettem volna vele lenni, mellette. De valószínűleg csak egy hiú ábránd volt. Mikor a kezem után nyúlt kirántottam az övéből, még mindig nem szerettem, ha hozzámérnek.
- Nem vagy félistennő, ne is reménykedj! – vicsorogtam.
Balder érintésére is összerezzentem és a nagybátyámra néztem. Soha sem értem ezt a fajta naivságot, képes lennék én a halálba küldeni őket, és elárulni a társaságot, ezek meg feláldoznák értem az életüket? Teljesen más helyről jöttünk, valószínűleg ez az oka. Thor… már ha feltámad valaha. Bolond… nem, csak döntöttem a sorsomról, hogy miként akarok meghalni és ezáltal hova kerülni, Asgardi voltam félig, ennyi járt nekem.
- Menjünk – mondtam végül. – Eddig is elvoltunk egyedül, most is megoldjuk, ahogyan a Főnök mondja. Majd a bolond fedezi a társaságot…

Csatornarendszer 00120

* Az amkappajzs energiából, amiről beszéltünk korábban, hogy lehet, hogy megkaphatom a kaland során és nem csak a végén, aminek használatát az utolsó bővítésben is tanulta már Rogers-től. Ami az áláírásképemen is szerepel már előre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Csatornarendszer Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Tyler Hétf. 23 Jan. 2012, 12:53

-Oké, szóval itt mindenki szuper bátor....-
Szólók halkan, mikor Jon és Balder is próbál valahogy bátorítani. Emmára pillantok, szóval ő is olyan mint Steph, bár talán még sem. Ááá ez nekem már zavaros. Mellesleg van jobb dolgom is...mondjuk félni, hogy összefutok Zardával, na meg a sárkányokkal.
Gyorsan felkapom a szétszórt cuccaimat, nincs túl sok mindenem.
-Akkor mehetünk is....-
Nyelek egyet, majd hirtelen a testvérem képe ugrik be. Most. Mintha eddig nem állt volna a város lángokban. Azt hiszem érte is harcolok most, másokkal egyetemben. Nos ha találkozok Zardával akkor csak simán elpicsázom, mi az nekem....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Henry White Hétf. 23 Jan. 2012, 18:32

Kicsit szomorúan pillantok Steph-re, majd arrébb lépek tőle. Túl sok minden érte, és én ezt nem tudom megváltoztatni, szavakkal biztos nem. Balder szavaira csak keserűen bólintok. Jon-ra pillantok majd vissza Stephanie-ra, ahogy kiakad azon, hogy talán én is olyan lehetek, mint ő. Amire most, tekintve ezt a zűrzavart, nem vágyom különösebben.
-Nem hiszem, hogy olyan vagyok, mint te. Nem is akarok olyan lenni, te vagy itt az egyetlen félistennő, úgy hogy megnyugodhatsz.-
Válaszolok neki, majd a többiekre pillantok elszántan. Igaz talán jobban rettegek, mint a többiek együtt véve. De a válaszokra is kíváncsi vagyok, mit tett velem Walter?
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 27 Jan. 2012, 20:00

8:20.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Carl Verrens, Emma Flower White, Jason Kariel, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Danielle és Balder láthatóan szintén készen állnak az akcióra, ahogy a fiatalok is. Balder szólítja meg őket ismét.

- Jól van, készüljetek el, amivel tudtok. Készítsétek fel a telefonokat, aztán segíts egy kicsit Daninek, Jonathan, hogy mit hogyan és hova tegyen. Megszerzem a szükséges robbanóanyagokat. Meglátom, mit tehetek az energiapajzsod ügyében, fiam, de nem ígérhetek semmit. Tyler, Stephanie, még egy kis türelmet kérek, addig még egyetek és igyatok kicsit. Találkozunk itt pontban 9 órakor. Tartsátok szemmel Nerót.

Ezzel Balder elsiet az egyik járatban, és végtelennek tűnő percek telnek el…

_________________
Csatornarendszer 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4048
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Thorhalla Pént. 27 Jan. 2012, 20:31

Idegesen néztem az órámra, még negyven perc?! Azalatt könnyedén megölhetik őt! Tehetetlen dühvel ültem le egy kényelmes kődarabon fél szemmel a bátyámra figyelve, mást úgysem tudtam aktuálisan tenni ebben a pillanatban. Jobb híján ebben a tehetetlen helyzetben a kardomat néztem meg, hogy éles-e és ellenőriztem vele kapcsolatban mindent, majd az íjam és a nyilak következtek, hogy miből mennyi lőszerem maradt és az íj megsérült-e korábban, amikor a robbanások voltak. Ha ezzel készen voltam, még jött a pisztoly is, és a tárak ellenőrzése. Ezzel nem lőttem, így mindennek meg kellett lennie, amit elhoztam. A telefonomat is végül szétszedtem, az akkumulátort belevágtam a szennyvízbe magunk mellé, a sim kártyát pedig darabokra törtem egy nagyobb kővel. Az órámra néztem, még közel sem volt annyi idő, hogy visszaérjen a nagybátyám. Életem leghosszabb több, mint félórája lesz ez.

Jon bólintott Balder szavaira, az órájára nézett, negyven perc, annyi idő alatt bőven lesz elég ideje, hogy elmondja a lánynak, hogy mit és hova tegyen a robbantáshoz és ezalatt még saját maga is ki tudja találni, hogy mennyi robbanószerre lesz szükség egy-egy pontba, hogy tényleg körbeszakadjon az egész a Különítmény tagjai alatt és könnyedén ki lehessen hozni őket. Néhány perc gondolkodás után, amikor a fegyvereit már ellenőrizte egy követ kapott fel a földről, amivel lehet rajzolni a talajra és Dani-hez lépett a talajra felrajzolt egy x-et.
- Remélhetőleg egy helyen tartják őket fogva és nem szétszórva – kezdte. – Nem tudom, hogy, hogy édesapád mennyi robbanószert tud szerezni, de legalább egy tizenkettő-tizenöt méter sugarú körben kell robbantani, hogy nekik ne essen bajuk, ők a középpont. Kilenc pontba kell majd a robbanószert betenned a földbe, lehetőleg közel a csatornaszinthez igen közel. A célunk az lesz, hogy a csatorna tetejét gyengítsük meg annyira, hogy a felette levő súly miatt az egész lezuhanjon. A nyolc darab megy körbe, a kilencedik pedig pontosan az alá, ahol ők vannak. Számításaim szerint ez kellően meggyengíti az egészet és ez a huszonnégy-harminc méter átmérőjű kör beomlik. Elég föld lesz ahhoz, hogy a fentiek ne sérüljenek és nekünk is elég időt ad, hogy elszökjünk velük. Távolról fogjuk robbantani és a távolságokat mondom akkor, ha édesapád visszajött és meglátjuk mennyi robbanószerünk van.
Néhány pillanatra elhallgatott.
- Ez érthető volt eddig? – kérdezte.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Csatornarendszer Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 28 Jan. 2012, 15:35

(Ritka alkalom, hogy van időm új kört írni, és mivel most sokat úgysem tehetnek a karakterek, utólagos engedelmetekkel kihasználom ezt az időt, és írok még egyet.)

Csatornarendszer 00120

9:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Emma Flower White, Jonathan Miller és Tyler Jackson.

Szinte varázsszóra, pontban 9 órakor Balder ismét megjelenik – meglehetősen zaklatottan, izzadtan és porosan. A fiatalok az elmúlt percekben felfigyelhettek arra, hogy a fejük feletti robajok igencsak felerősödtek és megsűrűsödtek.

- Gyorsan! Nincs sok időnk, barátaim! Danvers megindított egy végső, nagy erejű offenzívát, és ha elérik a parkot, Loki ki fogja végezni a Különítmény tagjait! Jonathan – sajnálom, de csak pár szót tudtam váltani az ezredessel, mielőtt rám találtak volna, viszont ígéretet kaptunk, hogy valamilyen formában megkapod a pajzsot. Megpróbálhattok beszélni Danversszel, de jelenleg igencsak elfoglalt a támadás levezénylésével…

Danielle aggódó pillantásokat vet apjára, majd a kezeire.


- Apa… Nem hoztál robbanószert. Jonathan mindent elmagyarázott, de így… nem fog menni.

Komor tekintet ül ki Balder arcára.

- Nem sikerült szereznem… de majd improvizálunk, amikor a robbantásra kerül a sor.

Ekkor a férfi sokat sejtető pillantást vet az eszméletlen Neróra, majd a következő rengésnél az ifjú ügynökökre kiált.

- Induljatok! Most! Kövessétek a fényt!

Balder kezei közül egy apró fénygömb emelkedik ki, amely elindul a sötét csatornajáratokban, hogy megvilágítsa azokat, és mutassa a helyes irányt… Danielle gyorsan megöleli apját, majd a csapat élére áll.


- Fogjátok meg a kezem! Átsiklunk a falakon, hogy gyorsabban haladjunk a járatokban!

_________________
Csatornarendszer 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4048
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 38
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 28 Jan. 2012, 15:53

A várakozás lassú volt, talán soha sem volt ennyire lassú még, hogy leteljen az a negyven perc, aminek kellett. Az utolsó percekben pedig odafentről még zajokat is lehetett hallani, és pontban időre megérkezett Balder is. Jonnak elsőre feltűnt, hogy az ígért robbanószer sehol sincs, a pajzsa a kisebbik gond volt, révén nem tudta, hogy mikorra tudják elkészíteni neki. A robbanószer viszont gond volt, mert így marad az, hogy kénytelenek harcolni, ami pedig két rettegő személlyel nehézkes volt. Akik inkább féltek, mintsem harcoltak volna. Improvizálásnál Nero-ra nézett, ez igencsak érdekes lesz így, főleg, mert nem nagyon tudta, hogy miként lehetne a fiatal férfit erre rávenni. Feltápászkodott a helyéről, amikor a fénygömb megjelent, majd mielőtt elindultak még Tyler-hez és Emma-hoz fordult.
- Maradjatok hátul és onnan fedezzetek minket, ha harcra kerül a sor, nem kell, hogy még a leblokkolás miatt esetleg titeket is menteni kelljen – mondta.
Ezzel megérintette Danielle kezét és ha a lány elindul, akkor halad vele együtt.


Türelmetlenül doboltam a falon, hogy végre legyen kilenc óra, amikor is végre a nagybátyám megérkezett. Persze semmit sem hozott, micsoda meglepetés. Nehogy az életben egyszer működjön is úgy valami, ahogyan elterveztük, aznap ünnep lenne a földön, ha így lenne. Szóval az ezredes elindult és a sereget kellene leelőzünk és úgy megmenteni a többieket azelőtt, hogy apa megölné őket. Lassan már úgy állok ehhez, mintha mindennapos feladat lenne és nem pedig valami rendkívüli esemény.
- Robbantás még tőlem is megy valamennyire – vontam meg a vállamat. – Képességileg is, és van még egy pár robbanónyilam is.
Igaz kevés és gyenge, de jobb, mint a semmi. Főleg, hogy másunk nem volt és csak erre lehetett építeni. Jó lett volna tudni, hogy mennyire vagyunk a parktól, de az unokatestvérem sem tudta. A bátyámra néztem, szép remények, hacsak nem őt akarjuk felrobbantani, amire pedig igen kicsi esélyünk volt, hogy még működne is.
- Reméljük bejön – mondtam.
Majd Dani-hoz léptem és megérintettem a karját, hogy indulhassunk végre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Csatornarendszer Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Csatornarendszer Empty Re: Csatornarendszer

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.