S.H.I.E.L.D. főépület

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

S.H.I.E.L.D. főépület - Page 3 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépület

Témanyitás by Radoslava Szer. 08 Feb. 2012, 12:01

Érzem ahogy testemet elhagyja tudatom, ahogy érkezik az álom és teljesen körbeölelve magával ragad, ki ebből a világból. Repit magával csendben és könnyedén, olyan érzésem van, mintha repülnék. Mély álom. Túl mély és nyugodt a többihez képest. Nem hallom a suttogó hangokat, nem érzem a szenvedés karmait, melyek minduntalan belém vájják magukat. Mintha testem, vagy inkább tudatom a tenger hullámain ringatódzna. Érzem a sós illatát, a kellemes üde szellőt, mely arcomat simogatja. Ujjaim lágyan érintik a víz felszínét. Nem süllyedek el, szinte alig fekszem rajta, mégis oly csodásan kellemes. Érzem a tenger áramlatát, minden egyes apró ringását. Egy bálna közeledik felém, átúszik csendesen alattam. Ragyás bőrét megérzem ujjaim alatt, ahogy átsiklik, nem kellemetlen, sőt, pompás érzés. A tenger robaja ringat engem, hallom fülemben minden egyes mozdulatát. Felnézek az égre s felettem a kozmosz, az univerzum. Számtalan csillag ragyogja be, az eget valahol a nap aranysárgára festi, szép lassan átfolyva az univerzum sötétjébe. Bolygók lebegnek a fekete üres térben. Némelyiket rózsaszínes porfelhő veszi körül. Némelyiket aszteroidák alkotta gyűrű. Soha életemben nem láttam ettől szebb látványt. Mély nyugalom az, mely ölel engem és suttog fülembe, suttogja hogy ne féljek és pihenjek, nem bánthat itt semmi. Egy lepke repül felém, szárnyait halk suhogással nyitja és zárja. Minden egyes mozdulata finom, lágy, puha. Lilásan csillog a nap pompázó meleg fényébe. Leül ajkaimra s ott időzik. Ha nem látnám őt, nem is tudnám hogy rajtuk pihen. Olyannyira könnyed. Tekintetem ismét az űrre fordítom. Nézem ahogy az egyik Nap lassan maga felé csalogatja a bolygókat, melyek körülötte keringnek. Úsznak hozzá, az izzadó Nap felé, mely egyre jobban duzzad és nagyobbodik. Sugarát teljesen kitárja minden irányba. Hatalmas fény, szinte betölti az univerzumot. Megvakít egy apró pillanatra, érzem ahogy pupilláim összehúzódnak és égeti szemem. Majd kialszik a nagy fény s ezernyi színben pompázó fények keletkeznek. Oly gyönyörű... Nem tudok betelni látványával.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha Borzalmino a lányra néz, nem tudhatja mit álmodik. Nem tudhatja miről álmodozik meggyötört lelke. Talán a szabadságról? Arról hogy ismét családjával van? Boldogságról? Arca békés, talán már túlságosan is. Nyugodtan és lassan veszi a levegőt. Lehetetlenség lenne róla azt hinni, hogy bármi sanyargatná lelkét. Ajkai mintha mosolyba húzódnának, gyermeki, ártatlan arcot varázsol a lánynak. Törékenynek és sebezhetőnek néz ki így.

_________________
Főkari: Radoslava Vasilovij, X-diák: Nadja Nyedvedjev

Thorhalla: Elmegyógyintézetek gyöngye és a Lady Plüssnyúl
"Az elmebetegség olyan mint a gravitáció..."

1. Radi
2. Nightmare
3. Radoslava
Radoslava
Radoslava
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 258
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 28.
Age : 32
Tartózkodási hely : Szlovákia

Karakteradatok
Főkarakter: Radoslava Vasilovij
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://www.gportal.hu/airie airie_

Vissza az elejére Go down

S.H.I.E.L.D. főépület - Page 3 Empty Re: S.H.I.E.L.D. főépület

Témanyitás by Thorhalla Szer. 08 Feb. 2012, 13:19

Résztvevők: Borzalmino, Kyrena, Rado, Bishop

Vízió Borzi felé fordult, majd a gépies érzelemmentes hangján kezdett beszélni.
- A társaim mind halottak – mondta. – A Föld védelmében adták az életüket. Mindannyian odakint vannak élőholtként. A válasz arra, hogy miért lehet életben, talán annyira mégsem gyenge és szerencsétlen, mint amiképp gondolja. Az e világi énjének adatai titkosak, nincs hozzáférése. De az állapota úgyszintén élőholt, mint mindenki másnak.

Kyrena az erejének hála könnyedén tudta kinyitni az ajtót és a kését is elővette. Ahogyan az ajtó végül egy nyikordulással kinyílt végre meglátszott, hogy mi is volt odabent. Egy öt méter hosszú és ugyanilyen széles, úgy 2,5 méter magas belső helység. A falai valamilyen fémből készültek, három faltól-falig érő iratrendezős polcos szekrény állt benne. ajtók és hasonlók nem voltak rajta, csak egyszerűen fel kellett rá tenni a dolgokat, amiket akart a tulajdonos. A legtöbb dolog itt bent iratok voltak, mellettük volt összesen hat darab jelöletlen doboz is, lezárva mindenféle létező módon. És az ajtóval pontosan szemben ott volt, amit a társaság keresett. Egy fémdoboz, rajta a megszokott biohazard felirat, ehhez párosult a SHIELD és a Pegazus: Project szimbóluma és még egy másik is.
S.H.I.E.L.D. főépület - Page 3 PHj7JNpks56sml_1_m
Még ha nem is lett volna biztos, hogy tényleg ez-e az, ahogyan Kyrena meglátta a gyomra egyből görcsberándult és kiverte a veríték, ahogyan a vírus már így reagált arra, ami abban a dobozban volt. Amint vagy a lány, vagy Bishop megérintik a dobozt, egy villanást lát a páros és a következő pillanatban már a menedék gyengélkedőjén találják magukat, ott, ahonnan elindultak Rado-val és Borzi-val együtt.

Borzi kénytelen egyedül unatkozni, révén Vízió nem a legjobb beszélgető partner. Ki tudja, hogy mióta várakozik ott, amikor fény ölelte őt és Radoslava-t is körbe, majd egy villanás után a menedék gyengélkedőjén találják magukat, ott, ahonnan elindultak Kyerana-val és Bishoppal együtt.

S.H.I.E.L.D. főépület - Page 3 00120

Elég ha csak oda írtok.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
S.H.I.E.L.D. főépület - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.