Az űr

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Az űr - Page 2 Empty Re: Az űr

Témanyitás by Tyranis Szer. 12 Szept. 2012, 19:17

2046. december 6. csütörtök – Az űr, Naprendszer
Résztvevők: Zyro Tao

- Hogy én mit nyerek az maradjon az én dolgom – mondta Loki, majd gúnyosan mosolyodott el. – Nem csak klónozás volt, a lelkem részei vannak minden klónban. Mindegyik annyira Loki, amennyire csak lehetséges.
Ebből Zyro jó néhány dolgot össze tudott tenni, mint például a Kilenc világ nem biztos, hogy elég neki, illetve minden bizonnyal zavarja, hogy túlságosan is sok rohangászik belőle szerte a Földön.
- Cinnamon túlságosan is öntelt lett az évek során, nem veszi ész…
Nem tudta befejezni, amit mondani akart, mert egy erős rázkódást lehetett érezni, és a hajó kilépett, inkább kizuhant a hipertérből és egy Zyro számára teljesen idegen hajóflottával szemben találták magukat.
Az űr - Page 2 Shiar+battlecruiser
A kis gép egy újabb rázkódáson esett át és ezzel a hajtómű felmondta a szolgálatot, ahogyan az főbb rendszerek is megadták magukat, a komvonal még működött.
- Azonosítatlan hajó, Shi’ar felségterületre lépett, a Majestor és a Majestrix nevében adják meg magukat! – hangzott fel a vonalban a parancs.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az űr - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 24 Szept. 2012, 12:48

Loki szavai sokat elárultak, és nem csak magáról azzal, hogy a lelke egy része is az eredeti Lokié. Gondolhattam volna, a mágia erre is képessé teszi, és így minden Loki olyan, mint az igazi. Erre elmosolyodom, egy teljhatalomra vágyó káoszisten még csak érthető, de minden káoszisten nem lehet egyszerre teljhatalmú. És Loki nem az a fajta, aki szeret osztozkodni.
Emellett az is kiderült, hogy valóban Cinnamon volt a vörös hajú nő, jól sejtettem, hogy ő áll a dolog mögött, és azt is, hogy túl sokat hisz magáról. Loki irányítja őt, és nem fordítva, de ezt mindenkinek tudnia kell, aki Lokival akár egyetlen szót is vált. Erről jut eszembe, Loki minden bizonnyal engem is manipulálni próbál.
A rázkódás szakítja félbe a gondolataimat, még az étel is kiesik a kezemből, aztán a leáll a hajtómű, és meghallom a rádiót. A hajóból is jól látható a shi'ar flotta, és az is egyértelmű, hogy nem nagyon fogunk rajtuk egyedül átjutni, hacsak Loki nem trükközik valamit. Végülis jól dolog, ha elfognak, ha éppen az ellenségem túsza vagyok, szóval akár örülhetek is. Nagy levegőt veszek, és hátradőlök az ülésben.
-Na igen, az önteltség. A sztereotípiák szerint a shi'arok nem utálják a kree-ket. Viszont nem kedvelik a skrullokat, és te egyértelműen kapcsolatban állsz velük. Kíváncsian várom a megoldásodat.
A hangom nem gúnyos, még csak nem is próbálok humoros lenni, tényleg hiszem, hogy Lokinak van megoldása, de ez nem jelenti azt, hogy nem örülnék neki, ha most kivételesen szerencsém lenne.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Tyranis Hétf. 24 Szept. 2012, 15:32

- Mondja a Nova hadtest vezetőjének a fia – mondta. – Plusz az egyik legbefolyásosabb Vádló öccse. Egálban vagyunk.
Loki kivárt és habozott, nem állt szándékában válaszolni a shi’ar flottának. Mikor azok erre valószínűleg rájöttek a hajó rándult egyet, valamilyen vonónyaláb kapta el a hajót. Nem kellett sok, maximum fél perc, amikor a hajó megállt, a pilótafülke ablakából látszott, hogy az egyik hajó gyomrában, a hangárban voltak, bevontatták őket. Odakint páncélos katonák voltak és vették körbe a kis hajót, hogy ráfogták a fegyvereiket. Sokaknál lézerpuska volt, azokkal peidg könnyedén elintézhették volna a kompot. Az ajtót valaki feltépte a hátuk mögött és egy lilabőrű punk kamasz fiú állt meg az ajtóban.

Az űr - Page 2 2432191-fghhh__20_
- Szóval a skrullok és a kree-k az Impérium ellen szövetkeznek egymással – tördelte meg az ujjait.

Az űr - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 24 Szept. 2012, 20:57

Csak fogamat szívom Loki szavaira, kikapcsolom a biztonsági övet, és felkészülök arra, hogy már megint fogoly leszek, csak most valaki más kezében.
-Ha ezt csak azért hagyod, mert nagyobb hajó kell, szólj előre, hogy ne idegeskedjek annyit - jegyzem meg Lokinak, aztán felteszem a kezeimet, amikor a shi'ar behatol a hajóba, és fegyvert fog rám.
-A félreértések elkerülése végett, én a túsza vagyok, a legkevésbé sem áll szándékomban szövetkezni sem a skrullokkal, sem a skrullok asgardi barátaival, és főleg nem Lokival - nem őrültem meg.
Teszem hozzá az egyértelműt.
-Mindenben készségesen állok rendelkezésére, amennyiben megszabadít a fogságból.
Várható, hogy ezt a szöveget mondom el, Loki nyilván ezt szeretné, bizonyára már öt lépéssel előttem jár, de nem is tehetek mást, minthogy bábuként lépek a pályán. Legyőzni biztosan nem tudom, de talán léphetek olyan, amire nem számít. Hamarosan.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Tyranis Kedd 25 Szept. 2012, 12:39

- Igen, nagyobb hajót… a shi’ar flotta zászlóshajóját – morgott Loki ironikusan.
A srác intett a kintieknek és két shi’ar lépett közelebb a kitépett ajtóhoz, hogy hátulról a fiú mellett be tudják célozni Zyro-t és Loki-t. A srác felnevetett Zyro szavain.
- Fogoly persze, bilincsek és energiacella nélkül – jegyezte meg némi gúnnyal a hangjában. – Madárnak nézel?
- Csak félig felség – mondta Loki. – Bár látom a shi’ar vonások teljesen eltűntek azóta, hogy kamaszodni kezdett. Kedves barátom és társam a bajban – veregette meg Zyro vállát. – A fiatalember Kubark Neramani, a shi’ar trónörökös. Félig strontian, félig shi’ar. És természetesen nem a foglyom…
- ELÉG! – csattant fel a fiú. – Vigyék mindkettőt a cellákba, később kihallgatom őket.
Ezzel kijjebb lépett a kompból, hogy ne legyen a két katonának útban, akik a lézerfegyverükkel intettek a párosnak, hogy induljanak kifelé a hajóból.

Az űr - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 25 Szept. 2012, 14:50

A shi'ar nem hisz nekem, nagyon nem akarok vele vitázni, ha azt hiszi, hogy Lokival vagyok, úgyis kihallgat, és akkor majd elmondhatom neki az egész sztorit.
-Hová menekülhetnék az űrben? Legyőzni nincs esélyem, elfutni pedig nem tudok. Ennél súlyosabb bilincset nehéz elképzelni - válaszolok higgadtan a fiatalnak, és úgy tűnik, jól tettem, hogy megadtam neki a kellő tiszteletet, mert ő nem más, mint a shi'arok trónörököse.
-Megtisztelő, felség, hogy önnek adhatom meg magam - teszem még hozzá nyugodtan elmosolyodva, és készségesen a katonákkal tartok, akárhová is vezetnek. Remélem, hogy a cella itt kényelmesebb lesz, mint Németországban, és persze azt is, hogy hamar kihallgatnak, hogy kiderüljön az igazság, és hazaengedjenek. Mondjuk engedélynél itt több kéne, inkább segítség, felőlem teleport vagy űrhajó vagy kozmikus bicikli is lehet, csak higgyenek nekem.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Kedd 25 Szept. 2012, 18:24

Az őrök fogták és elvezették Zyro-t és Loki-t. nem egy helyre, hanem a hajó pontosan ellentétes irányába kísérték őket. Zyro ilyen stílust nem látott korábban, noha hallott már az anyjától gyerekként arról, hogy milyenek is a „madáremberek”, azaz a shi’arok. A fiút egy cellába zárják, majd az energiafalat aktiválják. A fal mellett két shi’ar páncélos megáll és haptákba vágták magukat. Ha Zyro próbál velük beszélni, azok nem válaszolnak. A percek és órák végtelenül lassan teltek, senki sem szólt hozzá, nem jött érte senki, mígnem lépteket hallott. Végül egy ősztollú nő állt meg a cella előtt.
Az űr - Page 2 Imperialguard02pg07
- Üdvözlöm, Araki tanácsos vagyok – mutatkozott be. – Lord Kubark helyett én fogom kikérdezni önt. Elmondaná röviden, hogy kicsoda és miért lépett be a Shi’ar Impérium felségterületére?

Az űr - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 26 Szept. 2012, 10:28

A cellám most egészen más, mint amiben Cinnamon és Loki tartottak, az energiafal kellemetlenül a szabadság érzetét kelti, hiszen mindent látok a külvilágból, mégsem mehetek ki. Az őrökkel nem is próbálok beszélgetni, nyilván nem akarnak velem barátkozni, mivel azt hiszik, a skrull birodalom szövetségese vagyok. Leülök a földre törökülésbe, és megpróbálok meditálni, az energiafal halk zümmögése jó alapot ad, és senki sem zavar. Egészen addig, míg megérkezik a kihallgatóm. Rögtön felállok, és meghajolok egy kissé.
-Köszönöm, hogy ilyen hamar jött, Araki tanácsos. Én Zyro Tao vagyok a Földről, Ko-Rel, a kree fia, Zam-Rel, a Vádló féltestvére. A Földön egy befolyásos alvilági személy, bizonyos April Cinnamon elrabolt engem, ő szövetségben áll Loki Laufeysonnal. Loki feladata, hogy engem csaliként használjon a családom tagjainak csapdába csalásához, ezért vitt az űrhajójával a skrullokhoz. Pontosabban csak vinni akart. A foglya voltam, mégha nem is bilincsben és lánccal, a mágiájával nem tudok szembeszállni, az űrből pedig nincs hová menekülni, még az űrhajóhoz sem értek, amivel jöttünk. Válaszolhatok még valamilyen kérdésére?

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Szer. 26 Szept. 2012, 11:26

Ahogyan Zyro elkezdett beszélni és eljutott addig a pontig, hogy kicsoda ő a nő felemelte a kezét és elhallgatta, nem hagyta, hogy folytassa a továbbiakat.
- Elárulna valamit? – kérdezte. – Ön azt vallja, hogy az, aki. A hivatalos adatokban Zam-Rel egyedüli gyermek, márpedig egy ilyen köztiszteletben álló Vádlóról mindent tudni. Azt állítja ön, hogy Ko-Rel az anyja. Mégis ön valamiféle Tao nevet visel, aminek semmi köze sincs a kree-khez. Elárulná, hogy miként lehetséges, hogyha ön kree és most ebben a pillanatban is annak vallja magát… akkor miért nem viseli ugyanazt a családnevet, mint a bátyja és az anyja? Hiszen amennyire tudjuk az ön állítólagos édesanyja is köztiszteletben álló kree és a Nova hadtest vezetője.
Kemény és jogos vádak voltak, Zyro annyit tudott, hogy az anyja nála és a Manónál is a Rel nevet akarta családnévnek, de sem Tao, sem pedig Tyler nem mentek bele, hogy a kree törvények és hagyományok szerint nevezzék el a gyerekeket, valami olyasmi indokkal, hogy most itt élnek és oda nem mennek vissza többé.

Az űr - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 26 Szept. 2012, 14:00

Elhallgatok, amikor felemeli a kezét, végighallgatom a kérdését, aztán nyugodtan válaszolok.
-Az apám Jet Li Tao volt, földi, és a szüleim közös megegyezése alapján a földi hagyományokat követve az apám családnevét kaptam. Félig vagyok kree, félig pedig ember, vagy mutáns, homo sapiens superior, ha jól emlékszem a pontos besorolásra. Van egy öcsém is, szintén a féltestvérem, Ko-Reltől és Tyler Jacksontól, ő is földiként lett elnevezve. Valamint van még egy féltestvérem, Thanos és Ko-Rel lombikbébije, amit Thanos hozott létre. Ő a Tyranis nevet viseli. Ha meg szeretne bizonyosodni a szüleim kilétéről, természetesen egy DNS vizsgálat igazolni fogja, hogy Ko-Rel az anyám, bizonyára a kree adatbázisokban szerepel a Nova hadtest vezetőjének DNS-e - feltételezem még mindig nyugodt hangnemben.
Ha ezután nem szakít ismét félbe, akkor folytatom a szöveget, és elmondom azt, amit már korábban is akartam.
-A Földön egy befolyásos alvilági személy, bizonyos April Cinnamon elrabolt engem, ő szövetségben áll Loki Laufeysonnal. Loki feladata, hogy engem csaliként használjon a családom tagjainak csapdába csalásához, ezért vitt az űrhajójával a skrullokhoz. Pontosabban csak vinni akart. A foglya voltam, mégha nem is bilincsben és lánccal, a mágiájával nem tudok szembeszállni, az űrből pedig nincs hová menekülni, még az űrhajóhoz sem értek, amivel jöttünk. Válaszolhatok még valamilyen kérdésére?

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Szer. 26 Szept. 2012, 14:20

2046. december 6. csütörtök – A shi’ar űr

A nő bólintott a szavakra.
- Nem vagyunk kree-k – felelte. – És ninsc hozzáférésünk az adatbázisukhoz, főleg nem háborús időszakban. A társa beismerte, hogy a kree-k és a skrullok közösen készülnek háborúra ellenünk. Nem tartott sokáig, hogy megtörjön. Az ellen egy gyerek megtudott volna szökni, nemhogy maga. Egyetlen képessége, hogy alakot képes váltani, semmi egyéb. Néhány perccel ezelőtt kaptuk a hírt, hogy három kree cirkáló megtámadta az egyik diplomáciai hajónkat megsemmisítve azt megölve háromezer Shi’ar állampolgárt, ezáltal hadat üzenve nekünk. Ha olyan befolyásos és fontos a családja… remélem tisztában van vele, hogy mi következik.
Most már hagyta, hogy Zyro végigmondja, amit akart. A végén még a folyosó felé nézett, majd vissza a fiúra.
- Nem érdekelnek a földi dolgok – mondta. – Az a primitív hely nem számít semmit, a rajta élők is jelentéktelenek. Az igazat akarom hallani, amit nem mond el. Komolyan úgy gondolja, hogy van bármilyen értelme is annak, amit mond? Pontosabb kérdés, komolyan elhiszi, hogy igaz, amit állít?
Megvárta, amíg a fiú feldolgozza, amit mondott.
- Szóval nem felelt semmire, csak próbálta elterelni a szót, az igazat akarom hallani – mondta.

Az űr - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 26 Szept. 2012, 15:35

Hunyorítva fogadom a híreket, nem hangzanak valami jól, és Loki ármánykodásától bűzlik az egész.
-Lehet, hogy átverte magukat, és igazából több képességgel rendelkezik. Átveri magukat, hogy azt higgyék, a kree és skrull sereg szövetkezett. Nem gondolja ezt eléggé... Blődnek? Nem tudnék mondani még két népet, aki ennyire utálja egymást. Én, ahogy mondtam, a Földön élek, az ottani hagyományok szerint, és nem vagyok a kree hadsereg vagy társadalom tagja. Ebből kifolyólag nem tudok semmit támadásról vagy hadüzenetről, ahogy maga is mondta, tanácsos, jelentéktelen vagyok. Csak a családom miatt tartanak számon, de rangom, erőm és egyéb képességem elmarad a bátyámétól, anyámétól és hugómétól. Ez az igazság, nekem azt mondták, ezért raboltak el. Alávethetnek bármilyen vizsgálatnak, gondolatolvasónak vagy orvosi módszernek, meglátják, hogy ez az igazság, és ennél többet nem tudok. Szerintem a kree-k sohasem szövetkeznének a skrullokkal, a skrullok talán egy elfogott hajóval hajtották végre a támadást, hogy ezzel egymásnak ugrasszák a kree-ket és a shi'arokat. Loki Laufeysontól, a káosz és cselszövés istenétől ez eléggé helyénvaló lenne. Ne higgyenek el neki semmit, ha rám hallgatnak, tanácsos.
Kétlem, hogy ezzel most meggyőztem volna, de nem tudok jobb taktikát, minthogy az igazat mondom. Loki jól trükközik. Persze az is lehet, hogy tényleg egy skrull az, és felvette Loki alakját, így átverve engem. De akkor nem jött volna ide.
-Nem különös például, hogy egyenesen a shi'ar területekre jött? Pont most? Épp az a célja, hogy közölje magukkal ezt az állítólagos szövetséget, és maguk rögtön azt higgyék, ügyesen elfogtak minket. Pedig ő pontosan azt akarta, hogy elfogják. Még egy skrull sem annyira hülye, hogy egy fegyvertelen hajóval bemenjen az ellenséges területre, és aztán bevalljon mindent bármiféle kínzás nélkül.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Szer. 26 Szept. 2012, 15:58

2046. december 6. csütörtök – A shi’ar űr, Nagy Magellán Felhő

- Hacsak nem képes a számítógépeket átverni, akkor a szkennelés igazat mondott – mondta. – Összesen arra képes, hogy felvegyen magához hasonló humanoid alakokat, semmi másra. És érdekes módon ő is pontosan ugyanezt mondta magáról, hogy ne higgyünk magának. De van valaki, akit hasonlóképpen gyűlölnek, ezek szerint az anyja nem tartott előadást a badoon fajról.
Volt valami, ami a hangszínéből arra következtethetett Zyro, hogy a shi’aroknak pedig van közük ehhez a fajhoz, jócskán több, mint amit elárult. Egy holokép jelent meg a cella előtt Tyranis-ról.
- Őt mondja a húgának? – kérdezte és, amikor Zyro megerősítette mindezt, akkor folytatta. – Itt bukott meg, amit mondott, mi értelme lenne valakit odacsalni a skrullokhoz, aki szövetségben van velük? Lassan több, mint egy éve folyamatos kapcsolatban áll a császári udvarral és bizonyított tény, hogy több skrullt küldött és vitt a Földre.
A nő felvonta a szemöldökét a további magyarázatokra.
- Ezek szerint nincs fogalma, hogy hol vagyunk és a maguk hajója hova tartott – mondta. – A Nagy Magellán Felhőben vagyunk, ez a Kree Sztelláris Birodalom felségűrje. A maguk hajója pedig egyenesen Hala irányába tartott. A Kree birodalom meggyengült Kree-Lar elvesztésekor, hála az újra előbukkanó Galactusnak és étvágyának. A kree-k minden bizonnyal fenyegetésnek fogták fel, hogy a Badoon Birodalmat felkértük, hogy segítsenek fenntartani a békét. Ki máshoz fordulhattak volna, ha nem a…
Nem fejezte be, a válasz Zyro számára is egyértelmű volt, ahogyan most már az is, hogy Loki is csak egy báb volt. Nem ő mozgatta a szálakat, hanem más… valaki, aki visszahozta hiszen Galactust ebbe a világba a Csatabolygóról. Erre pedig egyvalaki volt csak képes.

Az űr - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 27 Szept. 2012, 08:26

A nő szavai egyre inkább elbizonytalanítanak azügyben, hogy Loki mekkora lángész, a végére pedig már annyira összezavarodom, hogy lerogyok a földre, és ismét törökülésben nézek fel a nőre.
-Értem, tanácsos. Valóban fogalmam sem volt minderről. Sajnálom, hogy nem tudtam a segítségére lenni. Nem ismerem jól a badoon fajt. Ami az odacsalást illeti, Loki azt mondta, az anyámat és a bátyámat akarja elsősorban odahívni, hogy ezzel háborút robbantsanak ki. De ennek sincs értelme, ha a kree és a skrull birodalom már szövetségben áll. Nem tudom... Nem tudom, miben lehetnék a segítségére. Igazából azt sem tudom, mit tehetnék egyáltalán. Nem vagyok a kozmikus politikában otthon. Én csak egy földi vagyok - jegyzem még meg a végén, és közben kavarognak a fejemben az új információk. Kész káosz. Minden darab megvan, és a legtöbb már össze is illik, a gond inkább az, hogy nehéz ezt elhinni.
Galactus itt van, és csak egyetlen ember hozhatta ide, a célja pedig valószínűleg pontosan az volt ezzel, hogy kirobbantsa a háborút, és teljes káoszt teremtsen. Kree, skrull, shi'ar... Minden a feje tetején áll, nem így kéne működnie. Loki pedig... Csak egy csaló.
-Gondolom, önnek nem áll nagyon érdekében hazajuttatni engem a Földre, tanácsos. És tudatában annak, hogy háborúban állnak a kree és skrull hadsereggel, gondolom túsznak akarnak használni. Van esetleg az ellenségnek hasonló rangú túsza, akire kicserélhetnek, tanácsos? - Kérdem már sokkal kevésbé nyugodtan, inkább elkeseredetten, hogy ilyen szerencsétlen helyzetben kerültem.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Csüt. 27 Szept. 2012, 11:43

2046. december 6. csütörtök – A shi’ar űr, Nagy Magellán Felhő

- Egyvalamit bizonyít, mégsem olyan jó cselszövő, mint aminek tartja őt – mondta a nő. – A társát is átverték.
Zyro végül tényleg összetette az egész ügyet a fejében és a nő is megszólalt ekkor.
- Valóban nem fogjuk hazaengedni – mondta. – Még nincs senki, de tökéletesen jól látja a politikai túszság fogalmát, amivel mi élünk is.
A nő elfordult és tett néhány lépést, majd újra visszafordult a fiú felé.
- De ön ártalmatlan, ha megérkeztünk a Chandilar-ra a bolygón szabadon mozoghat, de nem hagyhatja el azt. Ennél többet nem tehetünk az ön kényelme érdekében. Amíg nem érünk oda a cellában marad, de ez nem tart már tovább, mint pár óra. Ami a társát illeti… az ő sorsa még bizonytalan.
Ezzel most már tényleg elfordult és Zyro csak a távolodó lépteit hallotta, amíg az is meg nem szűnt.

Akkor itt végeztünk. Hamarosan a kövi kalandnál folytatjuk Chandilar-on. Köszi a játékot.

Az űr - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 27 Szept. 2012, 13:37

A tanácsos szavai keserédesnek hatnak. Szabadság egy idegen bolygón, amit nem hagyhatok el.
-Köszönöm a bizalmát, tanácsos. Ha pedig lehet még egy javaslatom, végezzék ki Lokit. Azt nem tudom, mennyire ártalmas, de az biztos, hogy teljesen haszontalan.
Ezután ismét meditációba kezdek, hogy rendezzem magamban az újabb információkat. A helyzet egyre zavarosabb, akármi is volt a célja Lokinak és Cinnamonnak, most egészen máshogy alakul minden. A Chandilarra kerülök, a shi'arok bolygójára, és ott fogok majd élni... Egy ideig. Ez háború, kérdéses, hogy mennyire van kedvük túszt ejteni a shi'arok vélt vagy valós ellenségeinek, de az biztos, hogy közlik majd, hogy a fogjuk vagyok. Más különben előfordulhat, hogy végeznek a magas rangú tisztekkel a csatatéren, azt gondolván, nincs mire becserélni jelenleg. A kree-kről amúgy sem nagyon gondolnám, hogy üzletelni szeretnek az ellenséggel, inkább elpusztítják azt.
Így vagy úgy, de végülis nem olyan rossz a helyzetem. Egy új bolygóra kerülök - a harmadikra, amit alaposabban megismerhetek, mióta élek. Ezt felfoghatom akár kalandnak is, ez utazásnak, aminek során felfedezhetem a shi'ar kultúrát, a Chandilart, és új embereket. Optimistának kell lennem. Optimistának, de nem naívnak. A Chandilaron szabadon mozoghatok, de a külsőm miatt mindenki meg fog bélyegezni, kree-nek néznek, ami pedig nem valami nagy pozitívum. Még az is lehet, hogy megpróbálnak meggyilkolni, ha rájönnek, hogy ki az anyám... Vagy a bátyám... Vagy a húgom. Azt hiszem, jobb lesz, ha titkolom a kilétemet.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 18 Jan. 2014, 18:29

A dimenziók közötti utazás részletes megfigyelése még akkor is élénken él az emlékezetemben, mikor magamhoz térek. A molekulákra szaggatott testek átlépnek résen, én pedig energiaként... Nos, a molekulák nehezen értelmezhetőek egy anyagtalan, pusztán energiából álló tudat esetében. A szerkezetem azonban anyagi, így azt jól meg tudtam figyelni, izgalmas látvány.
Chakar hangja és látvány az első, amit érzékelek, rögtön tudom, hogy testem ismét anyagiasult. Nyilvánvalóan a Szív energiája nélkül nincs miből táplálkoznia a formámnak, és mivel a Szívvel ellentétben engem nem vesz körül védőburok, az energia egyszerűen szétáramlana idővel. Így logikus, hogy a testem, energiapótlás híján ismét felvette korábbi formámat.
Fejfájás... Nem tudom, pontosan hová kerülhettem, talán zuhantam, vagy egyéb fizikai behatás ért, ami ezt eredményezte, de nem tűnik komolynak, és máshol nem érzek fájdalmat. Ezek szerint a helyszínváltoztatás sikerrel járt, és a hajóból ítélve egészen pontos lehettem. Ami az időtényezőt illeti, Chakar arcán nem látok eltérést ahhoz képest, amilyennek utoljára láttam, de ez nem jelenti, hogy nem telt el akár több év is, amíg a másik világban voltam.
-Mennyi ideig voltam távol? - Kérdem végül, miközben azon vacillálok, hogy mennyit kéne elmondanom az Ürességben történtekről, de persze ez lényegtelen, hiszen a shi'ar gondolatolvasás leveszi a vállamról a terhet. Annyit tudnak, amennyit akarnak.
-És mi történt a Voldiakkal? Meglettek a támadók? - Majd néhány másodperc után körülnézek. - A többiek, Lar'syee és a herceg, jól vannak? Hol vagyunk éppen?
Apró, jelentéktelen kérdések, amelyek semmit sem számítanak a valódi cél szempontjából, de most már tudom, hogy a sorsom úton van a beteljesüléshez, és minden el van rendezve. Foglalkozhatok apró-cseprő dolgaimmal, mellékes ügyeimmel, ami a jelenlegi társaimat és céljaimat érintik. Vajon az energiaforma elvesztése miatt idővel gondolkodásom is meg fog változni? Ismét idomul majd anyaghoz és időhöz kötött testem korlátoltságához? Talán jobb lenne, hogy ne érzékeljem saját gyengeségemet.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Vas. 19 Jan. 2014, 17:44

2048. január 20. hétfő – Az űr
Résztvevők: Zyro-Rel / Zyro Tao

Zyro érezte, hogy képes ugyanúgy gondolkodni, mint energiaként is tette, azt a fajta nézőpontot az elmúlt évek során igencsak magáévá tette és attól, hogy ismét fizikai formában volt nem változott semmi sem, csak picit lassabban ment, mert az emberi idegpályák lassabban közvetítették az információkat, mint amikor még energialény volt. Ezt leszámítva, hogy így egy-két másodperccel lassabb lett még mindig sokkalta gyorsabb volt, mint mielőtt az Ürességbe került.
< - A ti földi időtök szerint úgy tíz és fél nap telt el amióta eltűntél – mondta Chakar. – Mi történt? A hajó érzékelői szerint csak megjelentél itt a semmiből, percek óta próbáltalak felébreszteni. >
Ahogyan a fiú körbenézett észlelhette, hogy tényleg azon a borzalmas hajón van, ahol eddig is, a raktérben jelenleg. Úgy tűnt, hogy a haza ezt a hajót jelentette számára, a raktár ismerős volt, lényegében mint mindig szinte üres, csak néhány doboz volt benne étellel és itallal, amit ők négyen fogyasztottak akkor amikor világok között utaztak.
< - Kubark és Lar’syee is jól vannak – mondta. – A voldi tudós meghalt nem sokkal azok után, hogy eltűntél. A bolygót és az űrállomást sikerült evakuálni, de a naprendszernek vége, a feketelyuk elnyelte. Ami a merénylőt illeti, sikerült rájönni a kilétére… >
Itt egy pillanatra elhallgatott és segített felülni Zyro-nak, aki ettől megszédült, furcsa volt a sok éves lebegés után szilárd talajon lenni.
< - Egy renegát kree bérgyilkos volt. >

Az űr - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 21 Jan. 2014, 14:33

Az információk feldolgozása még a fejfájással és a szédüléssel együtt is gyorsabban megy, mint korábban. Ha az Üresség előtt egy ilyen összefoglalót hallottam volna, percekig gondolkodtam volna arról, mit is kell tennem, mi a következő lépés, hová tarthatunk. Most azonban pillanatok alatt átlátom a helyzetet, és miközben az új információkkal foglalkozom, még válaszolni is tudok Chakar kérdésére.
-A hajó érzékelői nagyon pontosak, valóban a semmiből tűntem elő. Amikor tíz nappal ezelőtt átjuttattam a Szívet az Üresség nevű dimenzióba, hogy elrejtsem az energia jeleit a celestialok elől, én magam is az Ürességbe kerültem. Számítottam rá, hogy megtörténhet, de úgy gondoltam, ez vállalandó kockázat egy civilizáció megmentésének érdekében. Amíg itt tíz nap telt el, odaát bőven volt időm gondolkodni a visszajutáson és a jövőn. Az idő a semmi közepén nem értelmezhető, így nem tudok pontos adatot mondani, de nagyjából egy évtized is eltelhetett, amíg ott voltam. Végül sikerült megalkotnom a szerkezetet, amivel visszajöttem. Szerencse, hogy ebben a dimenzióban csak tíz nap telt el, máskülönben a kalibrálásom a célállomást illetően akár helytelen is lehetett volna, és az űrben jelenek meg, nem a hajón, ami tíz év múlva nem biztos, hogy létezni fog még.
Időközben megpróbálom megszokni ismét a mesterséges gravitációt, lassacskán helyezem át a súlypontomat, először magam alá húzom a lábamat, guggolok, és csak aztán állok fel, ha már úgy érzem, biztosan meg tudom tartani magamat.
-És ezek szerint valóban vállalandó kockázat volt, én itt vagyok, a Voldiak megmenekültek. Nem mintha köszönetet várhatnánk tőlük, ha jól gondolom. Minden bizonnyal megkegyelmeztek nekünk a bűneinkért, és nem visznek "tárgyalásra". Együgyű nép.
Ha már biztos lábakon állok, lassan, szükség esetén a falat használva támaszként indulok el a rakodótérből a pilótafülke felé, hogy pontosan tájékozódjak majd hollétünk felől.
-A kree bérgyilkos csak a kéz volt, nem a fej, ezt nyilván ti is tudjátok. Nem magától tudta, hogy hol van elrejtve a Szív, és mint a bérgyilkosok általában, nem saját szakállára dolgozott, valaki nyilván megfizette ezért. Most inkább nem kezdeném el sorolni a lehetséges megbízókat, túl sok lehetőség, túl kevés biztos válasz. Nem hinném, hogy elsődleges célunk lenne megkeresni, kivallatni, és a megbízója után kutatni, de könnyen lehet, hogy nem véletlenül történt a támadás épp akkor, amikor ott jártunk mi is. Könnyen lehet, hogy újra megpróbál az életünkre törni, és hogy mást ne mondjak, a módszerei eléggé sok járulékos veszteséget okoznak. Ezért lehet, hogy nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Ti milyen döntésre jutottatok a távollétemben? Elkezdtétek keresni, vagy tovább indultatok a bátyámhoz?

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Szer. 22 Jan. 2014, 09:28

A felállás és mozgás elsőre meglepően furcsa volt, de pillanatok alatt vissza tudott szokni Zyro szervezete ehhez az egészhez. Ahogyan kimondta, hogy majdnem egy évtizedig volt távol gyötrő szomjúságot érzett és a gyomra is megkordult az éhségtől, olyan szinten, hogy az már fizikai fájdalommal járt. Itt nem igazán volt olyan, hogy egyelőre a semmiből tudta volna pótolni ezeket a fizikai szükségleteket. A szavakra a férfi elmosolyodott.
< - Látom még humorérzéket is találtál az elmúlt évek során – mondta. – De, roppant hálásak voltak, igazából azért is vagyunk még csak a Voldi űr szélén, eddig az áttelepítésükben segítettünk. Meg reméltük, hogy találunk még valakit, aki tud az szívről, vagy az Ürességről, de semmi. Annyit derítettünk ki, hogy évszázadokkal korábban a Voldi talált egy halott celestialt és abban a Szív volt az utolsó működőképes dolog. Kivették a testből és elvitték magukhoz, a köpenyt, amivel elrejtették az ereklyét már régebben úgyszintén lopták. Tudták, hogy a celestialok megtorolhatják a lopást, azért rejtették el. Valakinek a köpeny kellett, az nem érdekelte, hogy népirtást hajt végre ezzel, és még a végtelen energiaforrásra sem tartott igényt. >
Bólintott a férfi arra, hogy tudják, hogy csak a végrehajtó volt a fejvadász és nem az értelmi szerző. Közben eljutott Zyro a pilótafülkéig, bár a testi szükségletei sokkalta inkább az étkező felé hajtották volna. Ahogyan Chakar mondta, tényleg csak a Voldi űr szélén voltak, talán két parsecre onnan, ahonnan Zyro eltűnt körülbelül két hete.
< - Ami a bátyádat illeti, vannak információink. Már nincs a Kék Körzetben. Minden Vádlót visszahívtak a Sztelláris Birodalom magvilágába, Hala közelébe. Úgy néz ki, hogy az Impérium elfoglalója kész támadást indítani a skrullok és a kree-k ellen. >
Vett egy mélyebb levegőt.
< - A fejvadász pedig… a Kylyn-re ment. Az ismert univerzum határán levő bolygó, tele alvilági figurákkal. Ott talán több információt kaphatunk, mindennel kapcsolatban. >

Az űr - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 26 Jan. 2014, 15:46

A pilótafülkében látom, hogy a helyzetünk valóban nem sokat változott, viszont közben az is kiderül, hogy az eredeti célunk értelmét vesztette. A bátyám már nincs a Kék Körzetben, a Halára menni pedig esélytelen küldetésnek tűnik most, hogy minden birodalom az ellenségének tekinti a shi'arokat.
-Együnk! - Jelentem ki, és átmegyek az étkező helyiségbe.
Kénytelen vagyok meghátrálni anyagi valóm igényei előtt, hogy feltöltsem magamat energiával. Ha itt lenne a Szív, egyszerűen a képességemet használnám, hogy felvegyem a kellő mennyiségű energiát, de mivel most anyagi formámban ragadtam, ételre és italra van szükségem.
Kissé talán kapkodva, de mindenképpen sürgős ütemben pakolom ki a vélhetően elegendő élelmet, gyanítom, éhségem felülmúlja a szokásos mértéket. Minden bizonnyal sok energiába kerül az átalakulás és visszaalakulás, ráadásul nem tudom, mennyi ideig lehettem a világok közt, ahol testem már nem élvezte az Üresség jótékony hatását, de még nem is értem ide, hogy magamhoz térjek.
-A Kék Körzet tehát már nem jelent számunkra menedéket. Véleményem szerint legjobb, ha mozgásban maradunk, így lehet esélyünk, hogy ne keltsük fel senki figyelmét, legalábbis az ellenségeink közül. A Kylyn már csak azért is jó lehetőség, mert ahogy mondtad, az univerzum szélén van. Nyilván sok lesz a fejvadász, aki esetleg ránk pályázhat, de még mindig a legbiztonságosabb, és közben megtudhatjuk, mi folyik a háttérben. Az információnak persze nem vesszük sok hasznát önmagában, de ha valaki ilyen grandiózus tervekkel operál, talán kiderülhet, hogy a fejvadász megbízója számunkra is értékes lehet. Szóval én azt javaslom, induljunk a Kylynre... Persze csak akkor, ha már végeztünk a hálás Voldiak áttelepítésével. Esetleg ki is fejezték valamivel a hálájukat? - Kérdeg még, aztán leülök, és elkezdem betermelni az ételt magamba. Korábban figyeltem rá, sőt élvezettel töltött el, hogy elkészítsem az ételeket, kombináljam, fűszerezzem őket, sőt, nem csak finommá akartam tenni, de még széppé is. Most ezek a törekvések bizonyosságot adnak korábbi elmebajomról, és annak múlásáról. Egyszerűen az energia, a tápanyagérték a fontos, természetesen nem azért, mert sokáig tart, az idő tényező már lényegtelen. Pusztán azért, mert az étel fáradtságos elkészítése, cicomázása további energiát igényel. Bolondság energiát pazarolni arra, hogy "szebb" vagy "finomabb" energiát vigyek be.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Hétf. 27 Jan. 2014, 12:09

Chakar hagyta a robotpilótát vezetni és követte Zyro-t hátra az étkező részhez, mint mindig a megszokott menü volt, nem a legfinomabb, de az élte legalább minden szükséges tápanyagot tartalmazott, amire egy felnőtt szervezetnek szüksége lehet. Zyro érezte az első falatok után már, hogy a gyomra egy kicsit tiltakozik a szerves táplálék miatt, ahogyan az elmúlt közel egy évtizedben teljesen elszokott ettől. Hála annak, ahogyan most már képes volt Zyro gondolkodni érezte és tudta, hogy a szervezete miként is bontotta el a megevett táplálékot és szinte érezte azt is, hogy miként töltötte fel mindez őt energiával és amit eddig soha sem tapasztalt, de ez jóleső enyhe bizsergéssel is járt a teste és szervezete számára. Valóban jól gondolta, hogy most kissé többet kellett végül ennie, mint általában, háromszor adagot evett meg mire érezte, hogy most már tényleg tele van és a teste sem tudja a többlet energiákat felvenni, mert nem igen volt milyen módon leadni a környezetnek azt.
< - Pénzzel hálálták meg főleg – mondta. – Ezenfelül, aminek több hasznát vehetjük az holografikus álcázó, négy darab. Illetve egy-egy öv, amivel láthatatlanná lehet válni, illetve a hajóhoz kaptunk jó néhány alkatrészt és a hibás, sérült részeket is kicserélték benne. Jobban megy, mint új korában. >
A Kylyn-nel kapcsolatban bólintott.
< - Már oda tartunk – mondta. – Nem használunk csillagkaput, túlságosan is feltűnő lehet, így néhány órába telik az utazás. Neked pedig javasolnám addig, hogy egy borotválkozás sem árthat. Úgy nézel ki, mint a földi kultúrában a télapó, akiről már meséltél korábban. >
Zyro ekkor tapasztalhatja, hogy az arcszőrzete valóban megvan és tényleg igencsak nagy, de a fehérrel ellentétben ez is kék színben pompázott.
< - Meg javaslom aludj egyet addig, ha odaértünk felkeltelek. >

Az űr - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 28 Jan. 2014, 17:42

Az étel elfogyasztása, bár most nem fordítottam figyelmet az ízre és a kinézetre, mégis sokkal nagyobb élvezetet nyújt. Érzem, ahogy a tápanyag felszívódik a szervezetemben, és ahogy a kémiai folyamatok során lebontom azt, így energiát szabadítok fel, amit felhasznál a testem. Akármennyire is terhes ez az anyagiasult forma, mégis tartogat kellemes meglepetéseket, miután így kiismertem a fizikai világ elemi működését.
Holografikus kivetítő, láthatatlanná tevő öv, új alkatrészek... Úgy tűnik, mégiscsak értékelték, amit értük tettünk. Különös, hogy mindenből négyet adtak, pedig azt hihették, hogy eltűnésem egyben a halálomat jelenti. talán sejtették a voldiak, hogy vissza tudok majd jönni... Talán már közülük is sikerült valakinek... Ki tudja?!
A borotválkozásra tett megjegyzés hallatán elgondolkodom, hogy vajon miként lehetséges szakállt növeszteni energiaformában, de aztán eszembe jut, hogy jó sok idő telhetett el, mielőtt átalakultam energiaformába. Egyszersmind ez a szakáll bizonyítja, hogy valóban több, mint tíz napot töltöttem a másik dimenzióban.
-Megfogadom a tanácsodat - válaszolok egyszerűen, és mikor befejeztem az étkezést, elvonulok, hogy megborotválkozzam, tisztálkodjak, aztán lefeküdjek aludni egyet. Az emésztés, bár energiát juttat a szervezetbe, önmagában is energiaigényes folyamat, és akárhogy nézem, tíz éve nem aludtam, így igencsak jót tehet majd minden szempontból. Vajon milyen hatással lesz az újszerű gondolkodásom és érzékelésem az alvásra és az álmokra? Kíváncsian várom, ami különös, mert első hallásra az alvás nem a legizgalmasabb tevékenység, amit egy fizikai testtel kezdeni lehet.
-Kérlek, újságold el a híreket a többieknek is, hogy ne kelljen még egyszer vagy kétszer nekem elmesélnem. Köszönöm! - Szólok még vissza Chakarnak, mielőtt elvonulok.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Tyranis Szer. 29 Jan. 2014, 11:49

Chakar bólintott, hogy elmondja a többieknek is, Zyro meg ezek után nyugodtan vissza tudott térni a saját lakrészébe, hogy pihenjen és megborotválkozzon. Mindezzel végzett igen hamar, a következő órákban pedig aludni is tudott, ha akart, senki sem zavarta meg. A hercegről tudta, hogy úgyis nemtörődöm és igazából nem érdekli, hogy van egy potyautasuk vagy sem. Ő nem fog eljönni, ha meghalja, akkor sem. Lar’syee pedig kellően távolságtartó volt ahhoz, hogy csak úgy zavarja őt, ha Zyro nem akart társalogni. Ha Zyro lefeküdt aludni, ez számára most egy teszt és kísérlet is volt, hogy mit fog így tapasztalni, hogy másféle gondolkodásmódja van. Igazából annyira nem volt fáradt, hogy olyan mély fázisú alvása legyen, hogy ne emlékezzen az álmokra. A szemeit lecsukta, a következő emléke pedig az, hogy valaki az ajtaján kopogtatott. Aludt, a szervezete érzi is, hogy a rem fázisból ébredt, mégsem volt semmilyen emléke. Nem álmodott, az agya teljesen kikapcsolt és regenerálódott, nem tartotta fontosnak a jelentéktelen képzelgést, az álmokat. Talán életében nem érezte magát ennyire kipihentnek Zyro, mint ebben a percben.
< - Ébresztő, megérkeztünk! – szólt be Chakar. >
Ha Zyro előjött és előre ment olyan helyre, ahonnan jobb kilátás volt az űrre, mint a szobájából, akkor meglátta a felhúzott mesterséges holdakat egymás mellett egy bolygó körül. A Klyn volt az. Valóban megérkeztek a célállomáshoz.

Az űr - Page 2 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 31 Jan. 2014, 14:59

Különböző elméletekről olvastam a Földön az álmokkal kapcsolatban, akkoriban sokat foglalkoztatott a kérdés. Egyesek szerint alváskor megerősödnek a kapcsolatok a neuronok között, ezáltal "betonozódik be" a tudás; mások azt mondják, épp ilyenkor lazulnak el ezek a kötések, hogy kipihenje magát az agy. Mindkét tábor azonban megegyezett abban a véleményében, hogy az álmok az ébrenlétkor átélt és elképzelt események szövevényei, a tanulást és a pihenést egyaránt segíthetik, az alvás természetes részei. Ugyanakkor az álommal töltött idő közben az agy dolgozik, tehát értelemszerűen nem lehet annyira pihentető az álom, mint az álomtalan alvás.
És épp ahogy sejtettem, semmiféle álom nem jön a szememre, az agyam elhagyta ezt a sallangot, és képes vagyok egyszerűen kihagyni ezt a fázist, hogy a pihenést és beágyazódást - akármelyik is legyen a hangsúlyosabb - hatékonyabbá tegyem. Mikor felébredek, tettre készen pattanok ki az ágyból.
Hamar felöltözöm, és Chakar nyomába szegődöm, hogy jobban szemügyre vegyem az univerzum peremét, a Kylnt. A közös helyiségben lévő számítógépes rendszerhez lépek, és alapvető információkat keresek a Kylnről, a legfontosabbak a helyi fajok, politikai és kulturális különlegességek, vezetők, társadalmi berendezkedés. Ezek nélkül gyakran olyan problémát generálhatunk viselkedésünkkel, ami aztán konfliktushoz vezet, és mivel szeretnénk kerülni a figyelmet, jobb, ha meghúzzuk magunkat, nem pedig konfliktust keltünk.
-Van valami információnk arról, hogy hol látták utoljára az emberünket? - Kérdem Chakartól, miközben a gép által kidobott leírásokat böngészem.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.