Kita Horigome (Nyko) lakása

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Empty Re: Kita Horigome (Nyko) lakása

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 24 Szept. 2012, 11:43

Résztvevők: Jet Li Tao, Mr. Smiley, Kita Horigome / Nyko és Shynomy Rokana / Shyrok

Kita végül fegyvert fogott a két beesett személyre, akiknek feltűnhet ekkor, hogy a lány láncokon van, annak ellenére, hogy pisztoly van nála. Egy nyakörv van a nyakán, ami vastag lánccal van odakötve a szoba közepén levő póznaszerűséghez. Kita és Shynomy felismerik Tao-t egyből, ő az eltűnt polgármester, akit azóta keresnek, hogy a démoni borzalmak elkezdődtek. Ha nem is a rendőrségen hallották mindezt, akkor azóta, hogy itthon vannak, főleg, hogy az is szerepelt a médiában, hogy Tao felesége, Johanne Jones Tao a napokban fogja megszülni az első gyermeküket.
Tao ekkor mozdult, hogy megérintse a kiborgot, de annak jobbak voltak a reflexei és a számítógépes gondolkodása miatt könnyedén tért ki Tao útjából és visszatáadna, de a lábkisöprés nem érte el Tao-t, hanem megállt a lábai előtt. Az adatok ekkora töltődnek be Smiley-nak és hála annak, hogy az ő világában Tao lovas volt, pontosan tudja a képességeit.
Tao nem tudta a kitérés és támadás miatt kirepíteni az ablakon a kiborgot, és ekkor, amit mindenki érezhetett, hogy az épület újra megremegett a sárkány pedig felemelte a fejét. Egy hatalmas levegővétel után a szájában tűz jelent meg, ami pillanatokon belül be fogja a teljes szintet tölteni a lángjaival.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Empty Re: Kita Horigome (Nyko) lakása

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 24 Szept. 2012, 13:05

A robot gyorsabb mint gondoltam, a képességeim ismeretében pedig nem fog nekem rohanni, és fizikai erővel megtámadni, annál jobban programozták. Ez így patt helyzet, de legalábbis eltart egy darabig. A láncon tartott nő és az... Úrnője elég furán festenek jobban belegondolva, de nincs sok időm gondolkodni ezen a különös látványon. Ugyanis a sárkány még mindig figyel, és korántsem annyira halott, mint szeretném. Mikor meglátom, hogy mi készülődik a szájában, nem maradt más elképzelésem, minthogy irány az ablak - pontosabban annak a helye. Mivel nem tudom a szemetet kitakarítani, inkább én hagyom el az objektumot, lehetőleg nem pont ott ahol a sárkány van, elég sok helyen betört az üveg, úgyhogy valahol véletlenszerűen kivetem magam a... Sokadikról. Arra figyelek, hogy ha közben akár a sárkány, akár a robot, vagy esetleg a szado-mazo lányok megtámadnának, a fizikai erőt elszívjam, visszafordítsam, hogy ne akadályozzon a menekülésben.
Remélhetőleg elérem az ablakot, amin kivetődöm, aztán már csak próbálom pozicionálni magam, hogy legalább nagyjából talpra essek. Nem számít sokat, az energiát arccal is elszívom, de lássuk be, nem lenne egy stílusos landolás. Ha a robot vagy bárki más megpróbálna rám csimpaszkodni, akkor az erejét felhasználva lököm le magamról, semmi kedvem a fenitek közül bárki számára liftet játszani.
Valaki igazán elmondhatná, hogy mit keresnek sárkányok Manhattanben... De jellemző, hogy rögtön egy domina mutáns pároshoz esek be, akik pisztollyal a bugyijukban várnak. New York, én így szeretlek!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Empty Re: Kita Horigome (Nyko) lakása

Témanyitás by Nyko Hétf. 24 Szept. 2012, 19:18

Hát választ nem igazán sikerül kapnom, inkább indokot, hogy a pisztolyokat ne eresszem le. Míg egymással foglalkoznak, látom hogy Shyrok oldalaz, lassan a farkammal terelni kezdem az ajtó irányába, hogy hozzon erősítést, vagy legalább kulcsot, mielőtt nagyobb gond is lesz… A zár kattan, de tekintetem a két fickón van és bár ismerős az egyik, és olyan, mint az eltűnt polgármester, most nincs nagyon időm ezzel foglalkozni. Az épület megremeg és a sárkány még úgy fest, hogy túl eleven. Shyrok kiront a szobából, mire én is megindulok, mert látom, hogy mi is készül… a két pisztollyal másik célra tartok hirtelen, pontosabban a lánc tartó oszlopát veszem célba és ahogy megindulok úgy nyitok rá tüzet… A pillanatok olyan lassúnak tűnnek, ahogy egyik golyót lövöm ki a másik után és közben indulok meg az ajtó felé amilyen gyorsan csak tudok… hamar ürül a tár, de nem teljesen, s testemmel fordulok az ajtó felé, hogy kirohanjak. Mancsaimból kihull a két pisztoly, s megragadom a láncot. A pisztolyok mintha végtelen sebeséggel siklanának a levegőben ahogy elengedtem őket és a lendület viszi ököt az ajtón kívülre. Minden olyan lassúnak hat, látom Shyroko t magam előtt, ahogy lassít annyira, hogy a lánc után nyúljon és most már ketten rohanunk, remélhetően mindkettőnk ereje elég lesz a szabaduláshoz, hogy a lánc megadja magát, mikor megfeszül, s mindketten képesek legyünk tovább menekülni a oldalra lépcsőház felé, hogy elhagyjuk a szintet, már ha addig lesz esélyünk eljutni.

Ahogy a balhé még jobban elkezdődik megindulok az ajtó felé és ki is osonok rajta, hogy Segítségért rohanjak. Nyko lehet erős, de láncon van, így hátrányban van teljesen a másik kettővel szemben, még ha azok gyengébbek is, mint ő de erre meg semmiféle bizonyíték sincsen. Azonban megtorpanok mikor megremeg az épület és visszanézek.. az események láttán szinte megfagy bennem a vér, amit igen hamar nem várt felmelegedés is követhet. Lassítani kezdek még kicsit vissza is fordulok, fel se fogom a lövések hangját, vagy, hogy a pisztolyokat elengedi Nyko, csak oda fordulok, hogy elkapjam a láncot és vele együtt rohanjak… erősen kapaszkodok bele láncba, hogy amint megfeszül nagyot ránthassak rajta, hogy kiszakadjon, vagy el.. most lényegtelen, csak adja meg magát a lánc és képesek legyünk fedezékbe húzódni. A fegyverek se olyan fontosak egyenlőre, csak jussunk fedezékbe…
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Empty Re: Kita Horigome (Nyko) lakása

Témanyitás by Sarah Kedd 25 Szept. 2012, 19:21

Még van időm alaposabban szemügyre vennem a két nőstényt, ezért pedig feltűnik a lánc is, ami a nyakukban van, ez pedig meghatározza a besorolásukat is, ami így nem más, mint " háziállat/szolga ", de ettől függetlenül továbbra sem szerepelnek az adattárban, csupán külsőleg lementve, de ez nem elég, viszont Tao ellenséges mozdulatot tesz, legalább is annak van besorolva, mivel nem séta, vagy annak megfelelő mozgás, így az elsődleges terv lép életbe, eltérek majd pedig kisöpörném a lábát, de ez már nem sikerül, ugyanis egyszerűen megáll előtte a sajátom, ez pedig visszakozásra kényszerít, ismételten egy olyan helyzetbe, hogy mindenkire rálássak, mindeközben pedig pár röpke szövegsor fut le a szemeim előtt, onnan kezdve, hogy a lábam megállt a cél elérése előtt, bár ezeknek nem sok lényege van azon kívül, hogy " keresett adatok megtalálva "... Nem lesz egyszerű harc, de van egy nagy különbség, legyen bármilyen erős is, az ő energiája véges és az erejével a gyenge pontok is kiszámíthatóak, az ő energiája pedig még mindig véges. Most az a rész jönne, hogy a tervek egy gyors átdolgozáson esnek át, de az egész folyamatot félbeszakítja az a tény, hogy az épület megremeg, majd pedig egy, az előzőhöz nagyon hasonló lény, talán pontosan ugyan az a példány bukkan fel, a szájában pedig tűz jelenik meg. Itt jön egy rögtönzött D terv, egyszerűen teljes erőből ütni kezdem a padlót, két kézzel egyenletesen, ha kell többször is, ez pedig remélhetőleg elég lesz ahhoz, hogy beszakadjon alattam és ha működik, akkor ezzel a technikával több szintet is tudok haladni, feltehetően gyorsan, mindenesetre is gyorsabban, mintha valamiféle lejáratot kezdenék el keresni, a kiugrás pedig nem egy jó opció, bár valószínűleg képes lennék a falban kapaszkodva lassítani magamat.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Empty Re: Kita Horigome (Nyko) lakása

Témanyitás by Thorhalla Szer. 26 Szept. 2012, 10:21

Résztvevők: Jet Li Tao, Mr. Smiley, Kita Horigome / Nyko és Shynomy Rokana / Shyrok

Mindenki menekülőre fogta, ahogyan csak képes volt erre. Tao az ablak felé kezdett rohanni, ahol a sárkány ott volt hatalmas termete miatt mindenhol. A két lány a láncot próbálta kitépni a padlóból, míg Smiley a talajt akarta lebontani, hogy az alacsonyabb szintekre menekülhessen. A sárkány pedig elkezdett tüzet okádni…

A golyók repültek és belecsapódtak az oszlopba, de mintha meg sem érezték volna úgy pattantak le róla. Úgy látszik a két lány mestere számított arra, hogy esetleg így próbálna Kita menekülni és ezt akadályozni próbálja. Így nem maradt más, mintsem megpróbálni kitépni az egészet a földből. Végül megrántották azt…
Ez szerencsére pontosan egy időben volt ahhoz, amikor Smiley is megpróbálta mindazt megtenni, hogy lejjebb kerüljön egy emeletet, mert a kettejük munkája elégnek bizonyult, a talaj egy hatalmasat reccsent…
Tao elindult az ablak irányába, a lányokat, sem Smiley-t nem érdekelte, hogy ő mit tesz és próbált kiugrani. Az ugrás pillanatában indultak el a lángok, amik Tao-t is elkapták oldalról. A bal oldala a lába, karja, az egész felsőteste és még az arca és a haja is megsínylette mindezte. A ruhája értelemszerűen lángra kapott, a bal oldala pedig pillanatok alatt égett meg legalább másodfokú égési sebekkel. És zuhant egyenesen az utca felé.
A lányok és Smiley alatt pedig ekkor szakadt be a talaj és zuhantak egy szintet lefelé, ahol mindannyian a földre kerültek, így a kiborg sem tudott egyelőre próbálkozni azzal, hogy még lejjebb jusson, tudja, hogy ez sem sikerült volna, ha a két lány nem teszi azt, amit ő. Ha felnéznek a fejük felett minden lángolt és még mindig a sárkány lángcsóvája lászott.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Empty Re: Kita Horigome (Nyko) lakása

Témanyitás by Sarah Szer. 26 Szept. 2012, 15:35

Emelem a kezeimet, majd pedig le is sújtok a padlóra, az pedig megreccsen, majd pedig éppen időben le is szakad, én pedig természetesen felfogom, hogy nem egyedül én voltam az oka, hogy ez így sikerült és ha nem is véglegesen, de átmenetileg sikerült megszabadulni a tűz fenyegetésétől, természetesen semmi sem garantálja, hogy a nagy termetű teremtmény nem fogja itt is ugyan azt a műveletet végrehajtani, amit egy emelettel fentebb, a két nőstény pedig, bár továbbra is háziállat kategóriában vannak, mindketten hasznosnak lettek elkönyvelve, ez pedig felülír pár dolgot, például a terminálásukat, legalább is addig, amíg hasznosnak bizonyulnak, vagy amíg ellenségessé nem vállnak. Fel tekintve állok fel a padlóról, ott pedig minden lángokban, a tűz pedig még mindig erőteljesen "ömlik" be a lyukon át, amin a lény korábban betekintett, egyértelmű.
- Azonosítsák magukat. - Jelentem ki még mindig ugyan úgy monoton hangnemben, ezúttal viszont nem foglalkozok már túlzottan velük, bár igyekszem mindig valamilyen szinten úgy mozogni, hogy a látóteremben legyenek, az, hogy hasznosak voltak, nem azt jelenti, hogy megbízhatóak is és továbbra is készülök arra, hogy megtámadhatnak, ez esetben pedig egyenlőre maradok egy egyszerű kitérésnél... Viszont most ennél talán lenne fontosabb program is, lejutni innen, mindenképpen ez jelenleg az elsődleges. Az ajtóhoz érve, ha az még a helyén van, egyszerűen beletalpalok, hogy az kiszakadjon a helyéről és nekicsapódjon a szembe lévő falnak, majd pedig egy lehetséges lejáratot kezdek keresni lépcsőket például.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Empty Re: Kita Horigome (Nyko) lakása

Témanyitás by Nyko Szer. 26 Szept. 2012, 20:12

A helyzet egy rövid ideig esélytelennek tűnik. A golyók meg se kottyannak az oszlopnak. Mit is vártam, hiszen ez a hely arra volt hivatott, hogy ha kényelmesen is, akkor is a cellám legyen, de nem.. ennyitől nem fogom feladni.. egyszerűen nem szabad feladnom, hogy pontosabb legyek. Ketten rántjuk meg Shyrokkal a láncot és úgy fest az egyik fickó is besegít míg a Polgármester forma inkább kipróbálja a toronyugrás egy új változatát ejtőernyő nélkül. Minden bizonnyal nem csak úgy ugrott, hanem volt terve is, de ez jelenleg nem volt olyan fontos, mint az, hogy a padló eltűnik a mancsom alól és egy rövidke zuhanás következik. Csak egy emelet és jó macska módjára érek talajt Shyrokkal együtt. Csak a gépies fazont látom, a másikat nem. Hőt érzek fentről, látom a fényt, s meghallom Shyrok hangját ahogy kimondja amire én is gondolok.
- Mesternek esélye sincs túlélni, ha esetleg már nem halt meg.
Legszívesebben csendre inteném, hogy ne mondjon ilyen hülyeséget, de érzem, hogy igaza van. Most valami véget ért, ahogy tekintetem lefelé irányítom a lánc végén lévő oszlop darab felé, mely már csak ott lóg, semmihez se kötve, s egy pár pillanatig elmerengek fel se fogva hogy valaki kérdez valamit.
A gépies hangú alakra nézek, aki megint felteszi azt a kérdést, amit lényegében Nyko is feltett neki korábban és ő se válaszolgatott nagyon. Nykora pillantok, aki úgy fest gyászol, majd vissza az alakra.
- Shynomy Rokana vagyok, a lakás egyik lakója, ahova bezuhantak és ami most lángokban áll. Fiatal szolga lány vagyok, aki Kita Horigime – mutatok Nykora – ellátásáról és szórakoztatásáról gondoskodik, hogy ne le... – hangom elakad Nyko morgását hallva.

Ahogy magamhoz térek és meghallom Shyrokot morogni kezdek, majd hangom keményebbé válik
- Elég volt. – nézek Shyrokra mérgesen, majd az alakra. – Ideje lesz magának is bemutatkozni, főleg mert én kérdeztem előbb – szemmel tartom az illetőt egy ideig, majd a romokat nézem át, hogy látom e a fegyvereimet, ha igen, akkor hamar magamhoz veszem őket, feltekerem a láncot és megindulok kifelé a lakásból. Tudom merre vezet le a központi lépcsőház így arra veszem az irányt.
- Nyugodj meg kérlek, ez nem old meg semmit… kérlek, lassíts már Nyko…
- Nem tudok… főleg mert most még több gondunk lesz, mint eddig – válaszolok Shyroknak és halaok tovább.
Lehajtom a fejem a válasz után, tudom, hogy miért lesz nehezebb mostantól, eddig egy nagyon fontossal nem kellett törődnünk sose mióta szükséges volt, most viszont nekünk kell megszerezni. Haladok Nyko után, a lépcsőház felé, hogy lejussunk. a régi életünk lángokban, s nincs visszaút se.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Empty Re: Kita Horigome (Nyko) lakása

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 27 Szept. 2012, 10:39

Résztvevők: Mr. Smiley, Kita Horigome és Shynomy Rokana

A lányok valóban jól gondolták, hogy nincs esélye a mesterüknek, sem pedig a komornyiknak. Mindhárom személy elindult kifelé a lakásból, ami egyébként teljesen üres volt, senki sem lakott benne. Az ajtó könnyedén adta meg magát annak berúgásakor, odakint a lépcsőház is több helyen égett, bár itt már bekapcsolt a benti tűzoltó készülék, így hab és víz fröcskölt mindenhova, hogy eloltsa azt. A folyosó egy részen be volt szakadva ott két szénné égett tetem feküdt. Ezt mindhárom személy látta, Smiley számára nem volt jelentősége ennek és még Shynomy is elment volna mellette, de Kita-t furcsa érzés kapta el. Ránézve az egyik tetemre meglátta rajta a mestere nyakláncát, amit mindig viselt, folyamatosan. Erre fogta el egy különös érzés, mintha magával kellene vinnie.
Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Nyaklanc
Ha felkapta, ha nem, akkor is haladt mindenki lefelé, legalább 70 emeletes volt az épület, de hála a tűznek a liftek már nem működtek, így gyalog kellett lemenni a lépcsőkön. Az felső néhány emeleten még érezni lehetett a forróságot a tűz miatt, de utána ez abbamaradt és már semmi sem utalt a fenti tűzre, bár egyre többen merészkedtek ki a lépcsőházba, hogy mégis mi történhetett.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Empty Re: Kita Horigome (Nyko) lakása

Témanyitás by Sarah Csüt. 27 Szept. 2012, 20:43

A két személy közül végül az egyik végre azonosítja magát, legalább is a nevét, de egyéb adatok még hiányoznak, azonban azok elhanyagolhatóak, csupán mellékes adatok, még egyenlőre legalább is. A másikat is azonosítja, így egyenlőre nincs több problémám velük, így hát, bár figyelve őket, berúgom az ajtót, ami nem meglepően eléggé könnyedén megadja magát, majd pedig lefele vezető utat kezdem el keresni... És meg is találom, közben pedig természetesen eljut a tudatomig, hogy mit is akar az egyik személy tőlem, de erre a válasz egyszerű és nem is nagyon habozok megadni.
- Parancs megtagadva. - Ezzel pedig le is tudom részemről a dolgot. A lépcsőknél van pár igencsak összeégett holttest, de egy pillantásnál nem is szánok többet a megvizsgálásukra, halottak, semmi dolgom velük, nekem támadni pedig nem fognak, így lényegében ténylegesen semmi értelme nincs velük foglalkozni. Próbálok gyorsan haladni, bár a hab és a víz kissé rontanak a látási viszonyokon, de nem vészes, így hát a lépcsőkön egy-egy nagyobb ugrással igyekszem lefelé, a végén megkapaszkodni a korlátban és az ugrásból maradt lendülettel tovább fordulni egy újabb ugráshoz. Eléggé folyamatos és gyors megoldás, jelen helyzetben jobbat nem látok, az egyszerű lefele futás pedig túlzottan lassú. A folyosóra tévedő emberekkel nem foglalkozok, ha bármiféle is az utamba esik akkor egyszerűen neki megyek, mintha csak ott sem lenne, vagy a falba passzírozom, ha úgy esik, az elsődleges cél most a lejutás bármi áron, onnantól pedig majd kiderül, hogy miként alakulhat majd tovább, egyenlőre azt sem tudom, hogy hol vagyok... Találnom kell egy helyet ahonnan minden szükséges információt le tudok tölteni, mindent.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Empty Re: Kita Horigome (Nyko) lakása

Témanyitás by Nyko Csüt. 27 Szept. 2012, 21:36

Az alak nem túl bőbeszédű és Nyko mellkasára rakom a kezem, még mielőtt az adott válasz miatt neki rontana, bár ahogy érzem a mozgásából nem igazán törődik eme válasszal, ahogy magával a fickóval se. Nem söpri félre a kezem, magam elől, csak rám néz, mire engedem menni az ajtó felé és csak megindulok utána… haladok utána, míg nem Nyko megáll előttem két tetem mellett
Ahogy haladunk kifelé tekintetem megakad két holttesten… esélyük sem volt. ahogy közelebb érek hozzájuk megállok mellettük és lepillantok rájuk. Hátra pillantok Shyrokra, majd bökök a fejemmel, hogy menjen tovább.
A két tetem nekem nem tűnik érdekesnek, nem ismerek rájuk és mikor Nyko jelez megyek is tovább és szemmel tartom az alakot aki csörtetni kezd előre mint valami őrült vadállat. Akár egy vámpír aki menekül Nyko és a szinte teljesen biztos végzete elől.
Lassan letérdelek az egyik tetem mellé és megvizsgálom. A nyaklánc, mely oly ismerős vonzza magára jobban a tekintetem. Lassan érntem meg, az emlékek záporoznak, majd egy súhaj kíséretében elveszem a nyakláncot a megégett testtől, s néma ima szavai hagyják el ajkaim. Halandó tett egy élőholttól egy halott lelki üdvéért. Két érmét látok meg a talajon, majd a két tetemre teszem. Újabb csendes szavak hagyják el ajkaim, majd felállok. Nyakamba veszem a nyakláncot, lehunyom a szemeim egy pillanatra, majd megindulok előre a többiek után. A láncot mely eddig a rabságom jelezte közben a derekam köré tekerem, hogy ne zavarjon a mozgásban túlzottan s ezután sietősebbre veszem lépteim,hogy beérjem Shyrokot. Míg más nem lát, addig a falon futok körbe-körbe majd pedig Shyrok mellé érve a lépcsőn folytatom a futást.
- Gyorsan el innen, ha még egyben a másik fickó akkor meg kell találnunk. Talán ő beszédesebb, mint a másik. – mondom rohanás közben.
- Rendben – mondom, miután Nyko beér és gyorsítom a lépteim de csak annyira, hogy biztosan tudjak manőverezni.
Ahogy haladunk és esetleg sérültet látok akkor lassítok majd megnézem hogy van. Sietnék én is, de nem bármi áron. Az ő biztonságukért harcoltam mindig, és ez most se változik meg, még ebben a nehéz időben se.
Nyko
Nyko
Kalandmester

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 528
Korábbi szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Aktuális szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Empty Re: Kita Horigome (Nyko) lakása

Témanyitás by Thorhalla Pént. 28 Szept. 2012, 10:20

A trió a lépcsőn elindult lefelé és mindannyian nagyon hamar ki és érnek az 7. sugárútra, ahol Tao állt a tűzcsapból kijövő víz alatt, egy maszkos férfi és egy lupine nő is ott voltak a közelében.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Empty Re: Kita Horigome (Nyko) lakása

Témanyitás by Thorhalla Pént. 28 Szept. 2012, 10:22

A LAKÁS ELPUSZTULT!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kita Horigome (Nyko) lakása - Page 2 Empty Re: Kita Horigome (Nyko) lakása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.