Albert Shear vs Randall Scott
1 / 1 oldal • Megosztás
Albert Shear vs Randall Scott
A páncélt nagyon rég vettem már magamra. Szinte már elfelejtettem, hogy milyen erő, felelősség és milyen hihetetlenül jó érzés, mikor rajtam van. Több éve már, hogy ez a cucc a birtokomba került, és ezeddig sikerült tökéletesen kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. Az utam ma egy elhagyott gyárépület területére vezetett. A látvány elég siralmas volt. Az ablakok kitörve, a vasakat a rozsda ette, a konténerek, amik a telepen maradtak, felborítva, vagy összenyomva. Fogalmam sincs, hogy mi történhetett itt, de ez most nem érdekes. A sisak arc része felpattan és láthatóvá válik az arcom. A fény kissé bántja a szemem, de árnyékban egész elviselhető a dolog. Az egyik raktár mögül hangot hallok, valami, vagy valaki mozoghat arra felé. Lepattintom az arcpanelt, majd lassan elindulok a megfelelő irányba, hogy felkutassam a zaj forrását.
//Azt elfelejtettem, hogy kell-e nekünk bíra?//
//Azt elfelejtettem, hogy kell-e nekünk bíra?//
Randall Scott- 1. szint - 4 kredit
- Hozzászólások száma : 43
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Randall Scott
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:
Re: Albert Shear vs Randall Scott
Albert hónapok óta figyelt egy jól szervezett bandát, akik meglepő technikai felszereltséggel jutottak be a cége által tervezett biztonsági rendszerek által őrzött épületekbe. Rövid kis nyomozása eddig a helyig vezette. Itt szokták átpakolni a lopott értékeket. Némi tanakodás után úgy döntött, hogy kivételt tesz és Kapitányi mivoltában jelenik meg. Így elkerülheti az önbíráskodás vádját...hiszen Britannia kapitány, hivatalosan, nem is létezik.
A másfél embernyi magas kerítés nem okoz neki sok gondot, gyakorlatilag erőlködés nélkül ugrik át rajta s érkezik biztonságosan a talajra. Gyors szökkenésekkel halad az egyik nagyobb épület irányába, amikor a távolban egy alakot fedez fel. Bevetődik a legközelebbi fal mögé, de elvéti a bukfencet és az egyik oldalára borult fém konténernek csapódik. ~ Nem kéne felhívnom magamra a figyelmet... ~ szidja magát egy sort, miközben talpra pattan és fedezéket keres. Egyelőre mást nem talál csak az állványzatot a fal oldalában. Gyors ugrás sorozattal a második szintjén terem. Megbújik s vár, hogy meghallotta-e a távolabbi alak.
A másfél embernyi magas kerítés nem okoz neki sok gondot, gyakorlatilag erőlködés nélkül ugrik át rajta s érkezik biztonságosan a talajra. Gyors szökkenésekkel halad az egyik nagyobb épület irányába, amikor a távolban egy alakot fedez fel. Bevetődik a legközelebbi fal mögé, de elvéti a bukfencet és az egyik oldalára borult fém konténernek csapódik. ~ Nem kéne felhívnom magamra a figyelmet... ~ szidja magát egy sort, miközben talpra pattan és fedezéket keres. Egyelőre mást nem talál csak az állványzatot a fal oldalában. Gyors ugrás sorozattal a második szintjén terem. Megbújik s vár, hogy meghallotta-e a távolabbi alak.
Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~
Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear- 8. szint - 18 kredit
- Hozzászólások száma : 730
Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Síkok:
Újabb zaj hallatszik kintről, de ezúttal a hátam mögülről hallom a fémes csengést. Na jó, ez a hely kezd egyre hátborzongatóbb lenni. Nem azért gondolom így, mert félnék még az árnyékomtól is, de egy ilyen elhagyott gyárépület elég sok mocsoknak lehet a melegágya, és ki tudja kik bújnak itt meg. A S.H.I.E.L.D. óta folyamatosan jövök rá, hogy megannyi szupergonosz flangál az utcákon, titkos, vagy épp ismert személy azonossággal. Megfordulok, a szervók vékony, jellegzetes hangja hallatszik, ahogy a páncél egyes elemeit mozgásra bírom. Roppant jó ötlet volt megépíteni ezt a masinát, és azóta, hogy a S.H.I.E.L.D. kötelékébe álltam.
- I.M.I., leképezést kérek a területről. Keress élőlényeket! - adom ki az utasítást a programnak, aki rögtön el is indította a keresést, majd egy élőlény jelenlétét érzékelte. A kontak lencsén egy apró vörös folt jelent meg.
- Ne várakoztassuk meg. - a háti részből előpattantak a hajtóművek, majd nagyjából fél sebességen megközelítettem a helyet.
- Ki vagy és mit keresel itt? - hallatszott a hangom a páncélon belülről, és így kissé fémesen csengett.
- I.M.I., leképezést kérek a területről. Keress élőlényeket! - adom ki az utasítást a programnak, aki rögtön el is indította a keresést, majd egy élőlény jelenlétét érzékelte. A kontak lencsén egy apró vörös folt jelent meg.
- Ne várakoztassuk meg. - a háti részből előpattantak a hajtóművek, majd nagyjából fél sebességen megközelítettem a helyet.
- Ki vagy és mit keresel itt? - hallatszott a hangom a páncélon belülről, és így kissé fémesen csengett.
Karakteradatok
Síkok:
~ Mi a fene...páncéljuk is van...így könnyű...~ fut át az agyán a gondolat, miközben végigméri a mellette lebegő páncélt. Úgy véli, ha már ilyen technikához hozzáférnek, nincs ok a csodálkozásra. Egy számzáras biztonsági rendszer nem lehet nekik akadály. Ugyanakkor, ha profik lennének, akkor nem privát házakba törnének be. Ezen a kettősségen elmélkedik azon röpke másodpercekben, amikor feláll, hogy nagyjából szembe kerüljön a robotemberrel. Néhány másodpercig még forgatja a fejében a kérdést, hogy vajon hány házat kellett kirámolniuk ahhoz, hogy fedezni tudják ezt a fajta technológiát, de végül úgy dönt, hogy megtöri a csendet, amit gyakorlatilag az teremtett, hogy nem válaszolt még a kérdésre.
- Érted jöttem tolvaj...- jelenti ki neme egyszerűséggel s már el is rugaszkodik a páncélos felé. Egyelőre nincsen komoly terve, csak szeretné eltalálni s lepattanni, elrugaszkodni róla úgy, hogy az állványzatra érjen vissza. Nem támadólag, pusztán tesztként, hogy ki tudja-e billenteni a ruha pilótáját. Mert reméli, hogy egy páncélba bújt ember és nem egy robot az ellenfele.
- Érted jöttem tolvaj...- jelenti ki neme egyszerűséggel s már el is rugaszkodik a páncélos felé. Egyelőre nincsen komoly terve, csak szeretné eltalálni s lepattanni, elrugaszkodni róla úgy, hogy az állványzatra érjen vissza. Nem támadólag, pusztán tesztként, hogy ki tudja-e billenteni a ruha pilótáját. Mert reméli, hogy egy páncélba bújt ember és nem egy robot az ellenfele.
Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~
Karakteradatok
Síkok:
~Tolvaj? - ezen elmosolyodom, bár ezt ő úgysem fogja látni. Egy darabig csak nézzük egymást. Ez valami olyasmi állapot, mint mikor a macska nézi az egeret, és azon gondolkozik, hogy miként végezzen fele és fogyassza el. A kérdés már csak az, hogy melyikük a macska, és melyikük az egér. Nesze neked meglepetés - amúgy is utálom a meglepetéseket - elrugaszkodik, és engem használ dobbantónak. Erre nem számítottam, így kissé hátrébb bukfencezem a levegőben, de sikerül stabilizálni a helyzetem, és újra egyenesbe jövök. Nem tudom miből szűrte le, de az én szempontomból meg ő a bűnöző.
- Téves megfigyelés. Én voltam itt előbb, úgyhogy ebből a szemszögből te vagy a tettes. - szólalok meg ismét, majd előpattintom a csuklóimból az egyik fegyvereket és rögtön tüzet nyitok rá a 9mm-es fegyverekkel.
- Téves megfigyelés. Én voltam itt előbb, úgyhogy ebből a szemszögből te vagy a tettes. - szólalok meg ismét, majd előpattintom a csuklóimból az egyik fegyvereket és rögtön tüzet nyitok rá a 9mm-es fegyverekkel.
Karakteradatok
Síkok:
Albertnek nagy szerencséje volt s az ütközés után sikerült visszafelé is elrugaszkodnia. Az érkezése azonban nem volt zökkenőmentes. A régi és elhanyagolt acélszerkezet kissé meginogott s mire sikerült kiegyensúlyoznia magát, ellenfele is stabilizálta a páncélját. Újra szemeznek néhány másodpercet, meg hadovál valamit a pléhpofa. ~ Ez olyan ostoba volna, hogy a birtokviszonyokra tereli a szót?! Mit hisz, a fémhulla... ~ de nem tudja befejezni a gondolatot, mert páncélos tüzet nyit rá. Albert felfelé rugaszkodik el. Szerencséjére a padlózat lapjait könnyűszerrel át tudja törni, így némi fa szilánkok kíséretében egy szinttel feljebb terem. De nincs sok ideje örülni saját ügyességének, lévén ellenfele fegyvercsöve valószínűleg követ a mozgását. Ezért gyorsan a legközelebbi függőleges acélrúdhoz pattan és eltolja az egész állványzatot a faltól. Ha szerencséje van, akkor a páncélos még olyan távolságban van, hogy veszélyezteti az eldőlő acél szerkezet...
...lefelé haladva azonban újabb gondja akad. Nem gondolt bele a saját zuhanásába úgy igazán. Ezért azt tervezi, hogy az állványzat földbe csapódása előtt, a magasba ugrik, így ellentétes erőt kifejtve a gravitációs gyorsulással szembe. Ebből az ugrásból pedig, jóval kisebb sebességgel és így jóval fájdalommentesebb érkezéssel szándékszik talajt fogni.
...lefelé haladva azonban újabb gondja akad. Nem gondolt bele a saját zuhanásába úgy igazán. Ezért azt tervezi, hogy az állványzat földbe csapódása előtt, a magasba ugrik, így ellentétes erőt kifejtve a gravitációs gyorsulással szembe. Ebből az ugrásból pedig, jóval kisebb sebességgel és így jóval fájdalommentesebb érkezéssel szándékszik talajt fogni.
Karakteradatok
Síkok:
Nem adja könnyen magát a pasas - mert az, ezt látásból is meg lehet állapítani. A testén a brit zászlót mintázó ruhát visel, és egy félmaszk takarja az arcát. Nagyon remélem, hogy nem egy újabb szuper gonosz, és a végén kiderül, hogy egyébként egy oldalon állunk. De még nem szólok, kiélvezem és kihasználom ezt a lehetőséget. A pasas egy szinttel feljebb ugrik, könnyedén áttörve a felette lévő plafont, majd a padlót. I.M.I. ráállt a célra, és nem igen téveszti szem elől, így könnyű szerrel követhetem a mozgását, ám a felém zuhanó acélrúd nem épp baráti ölelést akar kapni. Az utolsó pillanatban térek ki előle, úgy, hogy a testem egyszerűen kifordítom jobbra, majd kissé megfeküdve a levegőn a hajtóművekkel ellököm magam az acélúd közeléből. Azt azért meg kell hagyni, nem csinálja rosszul a pasas, amit csinál. Ha lenne lehetőségem, és két másodpercem, megtapsolnám, hogy milyen ügyesen mozog. Ehelyett ismét előreszegezem a fegyvereket, rá lövök pár sorozatot, majd a hajtóműveket 100%-ra állítva magam is kilövök, mint egy puskagolyó és megpróbálom az előre tartott kezeimmel deréktájon elkapni, ahogy a profi NFL játékosoktól látni a TV-ben.
Karakteradatok
Síkok:
//Nem csak rúd, egy egész állványzat...
...de lényegtelen.
//
Albert számításai nagyjából be is jönnek. Egészen addig, amíg a páncélos el nem kapta a levegőben. ~ Franc...ez rossz ötlet volt... ~ ugyanakkor néhány szempillantásnyi idő múlva, már nem tudta eldönteni, hogy melyikük hibázott nagyobbat. Ha és amennyiben, nem csapódnak neki semmibe az elkapást követő egy-két másodpercben semminek, akkor Albert reagál.
Egyelőre a lökés okozta fájdalmát az adrenalinja a háttérbe szorítja. Talán még nem törtek el a bordái. Így nem is kellett aggódnia a hosszútávú következmények miatt. Egyelőre. Ezért megpróbálja gyorsan átkulcsolni a páncélos nyakát. Ha úgy érzi, hogy fölöslegesen szorongatja, mert miért is tudná elszorítani egy pléhdoboz vérkeringését, akkor sem engedi el. Megpróbálja felfelé feszíteni a férfi nyakát s addig nem engedi el, amíg komoly fizikai behatás nem éri. Legalábbis ez a terv egyelőre, amíg nem tud szabadulni a bádogember szorításából.

Albert számításai nagyjából be is jönnek. Egészen addig, amíg a páncélos el nem kapta a levegőben. ~ Franc...ez rossz ötlet volt... ~ ugyanakkor néhány szempillantásnyi idő múlva, már nem tudta eldönteni, hogy melyikük hibázott nagyobbat. Ha és amennyiben, nem csapódnak neki semmibe az elkapást követő egy-két másodpercben semminek, akkor Albert reagál.
Egyelőre a lökés okozta fájdalmát az adrenalinja a háttérbe szorítja. Talán még nem törtek el a bordái. Így nem is kellett aggódnia a hosszútávú következmények miatt. Egyelőre. Ezért megpróbálja gyorsan átkulcsolni a páncélos nyakát. Ha úgy érzi, hogy fölöslegesen szorongatja, mert miért is tudná elszorítani egy pléhdoboz vérkeringését, akkor sem engedi el. Megpróbálja felfelé feszíteni a férfi nyakát s addig nem engedi el, amíg komoly fizikai behatás nem éri. Legalábbis ez a terv egyelőre, amíg nem tud szabadulni a bádogember szorításából.
Karakteradatok
Síkok:
Mindketten lebucskáztunkk, és végighemperegtünk a talajon. Az ellenfelem a hátam mögé került, és mázlijára - a szerencsétlenségemre - sikerült átkarolnia a nyakam, bár a hatását nem érteztem, attól mlg rossz érzés volt, főleg, hogy egyre jobban kezdte hátrafelé feszíteni a fejem. A fegyvereket visszahelyeztem a helyükre, majd azon gondolkodtam, hogy miként tudnám lerázni magamról, és ekkor elhatároztam magam.
- Rendszer kikapcs! - ahogy I.M.I. elsötétült, a sisak elkezdett leválni a fejemről, és amint elég laza volt, ellenfelem szorításától a nyakrészről simán le tudta feszíteni, mivel épp hátrafelé feszíti a fejem. A sisak lepattant rólam, így a páncél maximum védelemre szolgál, de a rendszer nélkül használhatatlan. Reménykedtem, hogy meglepődik, hogy a "fejem" a kezében maradt, és ezt a pillanatot használtam ki, hogy, felé rohanva egy bal horoggal csapjam arcon.
- Rendszer kikapcs! - ahogy I.M.I. elsötétült, a sisak elkezdett leválni a fejemről, és amint elég laza volt, ellenfelem szorításától a nyakrészről simán le tudta feszíteni, mivel épp hátrafelé feszíti a fejem. A sisak lepattant rólam, így a páncél maximum védelemre szolgál, de a rendszer nélkül használhatatlan. Reménykedtem, hogy meglepődik, hogy a "fejem" a kezében maradt, és ezt a pillanatot használtam ki, hogy, felé rohanva egy bal horoggal csapjam arcon.
Karakteradatok
Síkok:
~ Már csak pár centi és eltörik a nyaka... ~ fut át a gondolat és az érzés Albert agyán, miközben egyre feljebb és feljebb feszíti ellenfele fejét. Amire azonban nem számít, hogy a kezében marad a sisak. Sokat nem elmélkedik rajta, mert már ejti is ki a kezéből. Ugyanakkor későn kapcsol és bár nincs olyan távolságra, alig negyven centire, hogy rohanni kelljen felé, a bal horog bizony eltalálja az állát. A hidraulikus rendszerek és az acél szerkezet mozgásának zaja mellett is hallani a semmi mással össze nem téveszthető reccsenést. Ez legalább egy állkapocs törés.
Albert a levegőbe emelkedik és szép, szabályos ívet leírva érkezik a talajra, ahol még pattan is egyet kettőt. A harmadik emelkedése azonban már a hátizmainak köszönhető. A negyedikre pedig már emelkedik is vissza álló helyzetbe, hogy ugyanazzal a lendülettel egy jobb egyenessel válaszolhasson az előbb bekapott ütésre. Egyelőre hajtja az adrenalin, de alsó állkapcsának lógásából látható, hogy el is mozdult a csontja.
Albert a levegőbe emelkedik és szép, szabályos ívet leírva érkezik a talajra, ahol még pattan is egyet kettőt. A harmadik emelkedése azonban már a hátizmainak köszönhető. A negyedikre pedig már emelkedik is vissza álló helyzetbe, hogy ugyanazzal a lendülettel egy jobb egyenessel válaszolhasson az előbb bekapott ütésre. Egyelőre hajtja az adrenalin, de alsó állkapcsának lógásából látható, hogy el is mozdult a csontja.
Karakteradatok
Síkok:
A húzásom sikerült, és jó is volt, annak ellenére, hogy saját magamat sikerült tökéletesen lelgyengíteni ezzel a taktikával. A bal horog eltalálja ellenfelem, aki párszor végig bucskázik a betonon, de sikerül visszaszereznie az egyensúlyát. Ebben az állapotban most a közelharc lesz a döntő, és az alatt az egy pillanat alatt, amíg a következő támadásomon gondolkodom, már jön is az égi áldás egy jobb egyenes kíséretében. Halk pukkanás, vagy reccsenés, de ez nem volt pontosan reccsenés, és a fejem hátra bicsaklik, majd követi az egész testem, és két, három méterrel hátrébb vágódom. A betonon végighúzott fém hangja semmivel sem téveszthető össze.
- Drága volt a festés. - ez az első mondatom, amint visszanyerem az egyensúlyok és megállok a csúszásban. Felülök.
- Miért vagy itt? - lehet, hogy ezt már kérdeztem, de öngyilkosság lenne a sisak nélkül, neki menni. Mióta nem műkdöik a rendszer, világossá vált, hogy alap helyzetben ő az erősebb.
- Drága volt a festés. - ez az első mondatom, amint visszanyerem az egyensúlyok és megállok a csúszásban. Felülök.
- Miért vagy itt? - lehet, hogy ezt már kérdeztem, de öngyilkosság lenne a sisak nélkül, neki menni. Mióta nem műkdöik a rendszer, világossá vált, hogy alap helyzetben ő az erősebb.
Karakteradatok
Síkok:
Albert maga is meglepődik ütésének erején. Rég nem ment bele ökölharcba és elszokott ettől. Kicsit megrázta jobb öklét és hátrált vagy fél métert. Alapállást vesz fel. Nem akar bokszolni. Ennél ő jóval képzettebb és tapasztaltabb. Ugyanakkor egy ilyen szituációban ezzel megtévesztheti az ellenfelét. Ugyanakkor a vele szemben álló férfi egyetlen, ököllel is támadható pontja a feje. Annak megrúgása pedig eléggé esélytelen a jelen helyzetben. Marad tehát az ökölharc.
A harcra kész Albertet azonban képes meglepni a páncélos férfi. Megszólal és láthatóan beszélgetni akar. Ekkor elmosolyodik...elmosolyodna. Baljával finoman megérinti az állkapcsát.
Albert gyanakodva ugyan de leereszti kezeit, majd felveszi a kettejük között fekvő sisakot. Belenyúl oda, ahol a másik feje szokott lenni és addig matat, amíg tönkre nem tud benne tenni valamit vagy amíg rá nem támad az ellenfele. Ha Randal szó és tett nélkül tűri a rongálást, akkor felé hajítja a tönkretett sisakot, majd jobb kezének mutató és középső ujjával, sétára utaló mozgást végez, miközben baljával hol a páncélosra, hol a telep kijáratára mutat.
A harcra kész Albertet azonban képes meglepni a páncélos férfi. Megszólal és láthatóan beszélgetni akar. Ekkor elmosolyodik...elmosolyodna. Baljával finoman megérinti az állkapcsát.
Albert gyanakodva ugyan de leereszti kezeit, majd felveszi a kettejük között fekvő sisakot. Belenyúl oda, ahol a másik feje szokott lenni és addig matat, amíg tönkre nem tud benne tenni valamit vagy amíg rá nem támad az ellenfele. Ha Randal szó és tett nélkül tűri a rongálást, akkor felé hajítja a tönkretett sisakot, majd jobb kezének mutató és középső ujjával, sétára utaló mozgást végez, miközben baljával hol a páncélosra, hol a telep kijáratára mutat.
Karakteradatok
Síkok:
A férfi felkapja a sisakom, majd matatni kezd vele. Lassan felállok és végre a saját lábam van alattam úgy, hogy nem mászik ki alóla a talaj. Valamit matat a sisakkal, de igazán már csak akkor jövök rá, mikor késő: tönkre tette.
- Te fogod legyrátani a következő szériát. - közlöm vele, és ezzel próbálom kicsit lazábbra venni ezt az egészet. Kezd az az érzésem lenni, hogy ez egy óriási félre értés lesz, és ennek meg sem kellett volna történnie. A kijáratra mutat, odanézek, majd vissza rá. Közelebb sétálok hozzá, elveszem tőle a sisakom, és azt vasökölként használva még utoljára álcsúcson vágom, majd lassan, magabiztosan kisétálok a romos gyártelepről, amit még romosabbá tettünk.
~ Ezt a sisakért kaptad. Remélem tudod. - ezt már nem hallja - hacsak nem gondolat olvasó, de kötve hiszem.
- Te fogod legyrátani a következő szériát. - közlöm vele, és ezzel próbálom kicsit lazábbra venni ezt az egészet. Kezd az az érzésem lenni, hogy ez egy óriási félre értés lesz, és ennek meg sem kellett volna történnie. A kijáratra mutat, odanézek, majd vissza rá. Közelebb sétálok hozzá, elveszem tőle a sisakom, és azt vasökölként használva még utoljára álcsúcson vágom, majd lassan, magabiztosan kisétálok a romos gyártelepről, amit még romosabbá tettünk.
~ Ezt a sisakért kaptad. Remélem tudod. - ezt már nem hallja - hacsak nem gondolat olvasó, de kötve hiszem.
- Ennyi:
- Azt hiszem ezt nem kell tovább húzni. Köszönöm a bunyót
Karakteradatok
Síkok:

» Randall Scott
» Avalon > Albert Shear / Britannia kapitány
» Lerois & Shear
» Shear birtok
» Avalon > Alana Shear
» Avalon > Albert Shear / Britannia kapitány
» Lerois & Shear
» Shear birtok
» Avalon > Alana Shear
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|