Arzenál

Go down

Arzenál Empty Arzenál

Témanyitás by Jajjmár Pént. 25 Május 2012, 01:48

Név: Samuel Corner
Egyéb Nevei: Arzenál
Faj: Ember
Nem: férfi
Jellem: semleges
Születési helye és idő: New Jersey, 2028. november 19.
Kor: 18
Család: Jester(apuka) Ismeretlen (anyuka)
Foglalkozás: A külváros megmentője
Testmagassága: 188 cm
Testsúlya: 89 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: vöröses-barna
Bőre színe: fehér kaukázusi
Különleges ismertetőjel: Az sérthetetlen baseball sapka
Egészségi állapot/ betegségek: Borderline kór, enyhe csak az utóbbi években.

Arzenál Arsenal008

Előtöri:
Jó estét! Ez itt Azrenál és igen, a név a lázadó tinédzser évek szülötte, de mit is mondhatnék. Rám ragadt már. Hiszen nem mondhatom mindenkinek, hogy „Héjj, hívj csak Samnek, nesze itt a TB számom is ha innen nem tudod még ki vagyok!”. Bár manapság már nem érne olyan sokat a személyazonosságom, nem mintha sokat járnék ki civilben vagy sok családtagom fenyegetné, hogy valaki megtalálja őket és majd azzal fenyegetnek, hogy levetik őket a hídról, míg a másikban egy konzervnyi gyerekkel játszanak. Én nem az a fajta hős vagyok. Hehehehe... Máig nem hiszem el, hogy ennek is neveznek. Az egész, bocsássanak meg, abszurd, főleg ha lapoznak a priuszomig. Jó persze, ott vannak a felmentő okok is. Szegény szerencsétlen árva vagyok, meg pár évvel ezelőtt az derült ki édes apámról, hogy egy pszihopata állat volt és én csak azért nem a többi hőspalántával érkeztem, mert túl kisstílű volt ahhoz, hogy őt is elteleportálják mókázni.

Kezdésnek nem sok egy normális élethez, de annál kevesebb. Nem mintha ez annyira foglalkoztatott volna, az utóbbiról nem is tudok rég, az előbbi pedig... hát ha azt mondod egy árvának, hogy de sz@r neked nem mondasz sokat, én így életem mióta, hát höhöhö mióta az eszemet tudom barátom, barátaim. Elkalandoztam volna? Hisz a lényeg, hogy most megismerjük egymást, noha maguk még mindig a sötétben ülnek és, hát önről azt sem tudnám megmondani, hogy fiú-e vagy lány. Nem bántásból! Azt hiszem. Tudják vannak ezek a hangulat váltakozásaim, néha kicsit szemét gennyláda vagyok. Én is lekúrnék magamnak, de hát ez van ezt kell szeretni, akkor mellesleg túlságosan kedvelem magam, hogy önkínzáshoz folyamodjak.

Nagyon megfogta magukat ez a hős téma... pedig új keletű. Tök amatőr vagyok benne. Az csak a kezdők szerencséje volt... Igazából hasznossá váltak a régen tolvajlásban kamatoztatott képességeim. Ki hitte volna, mielőtt Magneto uralomra tört. Sok előnye van, nem vagyok túl igényes például, ha nem áll a retekben a képem van aki meg sem ismer, lemerészkedek olyan helyekre amikről sokan nem is tudnak. Ismerem az embereket és főleg a rend emberét, noha nemrég még koszos punkok voltak csak, a testvériséget csak suttogva kántálták a markukba, de most már ők is a rend emberei. Tudom mi kell a túléléshez. Miért az íj? Azon kívül, hogy istentelen király és megy a ruhámhoz? Hááát, hogy őszintén bevalljam anno egyszerűbb volt beszerezni és megbütykölni magamnak. pisztolyt nehezebb venni, meg kevesebb a funkciója, az ugye ölésre van. rettentő praktikus ez a régi módi stílus, meglepinek sem utolsó. Bár inkább múlt időben, manapság a környéken már tudják, hogy miként ismerjenek fel.

Régen én is azt mondtam, hogy pofátlan hátrány, a lapulás volt a szakterületem, de tudják ki akartam próbálni ezt a módszert is. Ha el akarok rejtőzni még mindig megvan a magam útja, de pssszt! A hírnév pedig tisztelettel és félelemmel jár. A kockázat meg, meglepődnének de kevesebb. Ha kellően kevés információt osztok meg a kapcsolataimmal nem is találnak meg olyan könnyen. Ugyan nem is a legrendesebb galamblelkekkel seftelek, azzal nem szabad ne tegyék én mondom. A koszos tolvaj banda, az én vérem, az otthonom. Mindig motoszkál a fejükben, hogy feldobjanak, de amelyik elég okos lenne hozzá az fél is, ha nem sikerül még levadászom vagy mi. Ha élénk a fantáziám jópofa történeteket tudok elterjeszteni. A kedvencem az ami az édesanyámról szól, hogy ő... ezen meg fognak halni, maga Fortuuuna.

Hihetetlen mit be nem vesznek ha elég sok felől hallják, fontos a diszkréció ezzel kapcsolatban, már néha olyan diszkréten osztom szét az információt, hogy magam sem tudom mi igaz és mi nem. De ha bíznak bennem fogadják meg a tanácsom: Ne bízzanak senkiben! Én megtehetem persze, de tudják, anyu megvéd.

Az az alkalom nem fontos, végül szerencsém volt, ugyan lehet, hogy egy hajszálon függött az életem, csúnyán szétkaptak, az után varrattam ezt itt a vádlimra, az arcomat is egy kicsit összekapták, azt hitték, hogy valaki nagy áll mögöttem. Egyik pletyka rosszul jött volna ki? Ki hitte volna nem? Ugye? Maguk sem. De Mosas-vas-tus... Merlin összefoltozott. Kiderült, hogy Magneto bá’ ügyködése során szereztem valami telepatikus képességet de kiűzte belőlem mielőtt rájöttem volna. Azt mondják túl hülye voltam, hogy használjam, de szerintem csak irigyek voltak.

Hol tanultam harcolni? Ne higgyenek nekem de többnyire filmekből vagy élő példából. nem voltam mestereim, túl individualista szellemiségem van az ilyen dolgokhoz. Ugye milyen szavakat tudok?! Na, individualista csatorna szökevény... Aki! Figyeljenek, autodidakta módon lett a túlélés mestere. Hoppá! Ne aggódjanak nem lesz több ilyen. Lassan ideje indulnom, felébredek, újra abban a kupiban ami a nap alatt minden nap készen vár. Egy csomó szerencsétlen várja a parancsomat, két éve... ki hitte volna?

Képességei:
Szerencse: Ő sincs igazából tudatában, a képesség eredete sötétségbe burkolózik. Pontos határokat nehéz meghatározni, mivel passzív, de általában a pillanatnyi dolgokra hat. Mivel Sam belekerülhet akármilyen nagy bajban, ebben sosem segítette a szerencséje, de mindig kikászálódik belőle, a legszerencsésebb úton. Persze nem teszi sérthetetlenné, csak valahogy furcsán sokat néznek le rá az istenek a szükség pillanatában.

A fizikai ereje, a gyorsasága és a refexei is egy korabeli maximumán vannak.

Szakértelmek: Alapvető lexikális tudást szedett magára, csak angolul beszél, ír és olvas.
Saját íját úgy kezeli mintha csak abban végződne a ball karja, a jobb meg szinte a tegez felé indulna minden emeléskor. Kiválóan céloz látótávolságon belülre, pisztollyal ugyan elmarad mögött, noha célozás azzal is tökéletes de ahhoz nincs hozzászokva, az egész metódus távol álló még tőle. Jobban szereti a dobókéseket, csillagokat, széklábakat. Közelharcban a saját művészetével harcol, ami ötvöz jiu-jitsut, kenpoval, főleg a kung-fu kígyóját és tigrisét leste alapnak a filmekből, ha pedig komoly a helyzet hajlamos a részeges stílust is elővenni, de jobban szeret távolságot tartani.
Elektronikához szintén annyira ért amennyit magára szedett, főleg a saját felszerelése, és háztartásokban előforduló szerkezetek, de csak népi orvosságokat ismer az utóbbiakra.

Felszerelés:
-Összehajtható, erősített íj
- Tegez több féle acélhegyű nyíllal:
- Robbanótöltetes
- Fáklya
- Sokk
- Kampós( akasztóval a dróthoz)
- EMP
-Beretta 85FS Cheetah
- Régi mp3 lejátszó
- Fény gránátok
- Repeszgránátok
- Éjjellátó
- Hőtávcső
- Katonai kések
- Kommunikátor
- Öt darab dobókés
- Zseblámpa(stroboszkóp funkcióval)
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Arzenál Empty Re: Arzenál

Témanyitás by Thorhalla Pént. 25 Május 2012, 09:18

Elfogadva, hamarosan kezdek is majd mesélni neked. Smile

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Arzenál Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Tyranis Pént. 25 Május 2012, 11:16

Arzenál CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 29 Júl. 2013, 10:11

Arzenálnak az 1 év során jelentkezik görög felmenőitől az öröksége, kap egy 1-es erőt és egy 1-es ellenállást félisteni faji bónuszként.

Arzenál Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Jajjmár Vas. 15 Feb. 2015, 21:32

Már csak foszlányok vannak meg abból a napból, nem tiszták az emlékeim napfelkelte előttről, csak a pillanat él emlékeimben élénken. Kifejezetten múltidéző pillanat amikor egy rádió adásban mondják be hirtelen, hogy véget ért az uralom. Persze mindenféle médián özönlött utána az evangélium. Könnyek áztatta hír, mikor már kezdtünk belefáradni, hogy az őrjáratokat kerülgetjük a környéken. Akkor még azt hittük, hogy azért maradt abba a keresésünk mert egy jobb rendszer következik. Valaki valamilyen rejtélyes oknál fogva levette rólunk a körözést. Egy ilyen utópiában nem is kellett rejtélyesnek vélnünk az okot, hiszem mi voltunk a jó fiúk. Szabályszerű, hogy nekünk kell nyernünk és akkor vállaltuk fel először Emsel a kapcsolatunkat, a pillanatban mikor mindenki végre megkönnyebbült és szabadnak érezte magát. Emily Sanders aznap este mondta el, hogy gyerekünk lesz.

Másnap megkértem a kezét, szép időszak volt.

Az ember ilyenkor hajlamos a világ poklának ignorálására, hiába fulladt káoszba a város, nem számított, hogy mindent elemészt az anarchia. Mosollyal az arcunkban távoztunk napokon belül. Volt aki vidékre, volt aki csak a szomszédba. Úgy halottam Sam Európába készül. Mi Jerseyben rendeztünk be egy kis garzont, kedves kis hely lett pár hónapon belül. Minden olyan volt mint egy film, a jók győznek, új kezdet vár minket és amíg nem jön a folytatás jöhet a stáblista. ?ármint tényleg, végig gondoltam kinek köszönhetem mind ezt. Sokat jártam temetőbe, az idill ellenére, akkor még úgy gondoltam tisztelet adás. Akkor még nem is gondoltam, hogy csupán félelem.

Az ember hajlamos csak a jó dolgokra emlékezni.

Nem most nem a szokásos folytatást indokló családi perpatvar jön. Emily nem várt tőlem sokat, én nem esetem mindenért neki és még a terhesség alatt is cukorfalat volt. Türelmes, odaadó, ez csupán egy szomorú fejezet. Mielőtt lemegy a stáblista elmondják kivel mi történt. Van aki nem vitte semmire, van aki tökéletes életet él. De mindig megtanuljuk, hogy ha a történet túljutott delelőjén csak úgy a színfalak mögött az emberek nem változnak. Soká tartott míg bevallottam magamnak is. Függő voltam, vagyok és nem látom a kiutat. De szerencsére remekül hitegetem magamat. Hónapokig sikerült tettetnem a polgári életet, több állást is kipróbáltam és higgyék el nekem mindenhol használhatatlan voltam. Attól mert valaki egy félisten nem tűnnek el a gondjai, alig aludtam, órákra "elszöktem" otthonról. Csak, hogy szabadnak érezhessem magamat, akkor még biztos voltam benne, hogy csak a felelősségtől félek. Talán attól is, ahogy abban is biztos vagyok, hogy minden ösztönöm tiltakozott az ellen, hogy hétköznapi legyek. Mire elkezdett kerekedni a kis Ems én már éjszakánként kerültem bajba, játszottam a hőst és nem lett vége a tragikus történetnek valami buta halállal. Innen jutottam a származásomhoz, az apám kirekesztettségén keresztül a Sorshoz magához. Küldetés tudat kezdett rajtam elhatalmasodni és az utolsó hetekben már csak az indokot kerestem, hogy miért hihessek magamról még többet. Mindenhol jelek voltak, minden egy lehetőséggé vált.

Olyan gyorsan történt minden, igazán el se hidegültünk még gyermekem leendő anyjával egymástól mikor már a Nagy Alma felé száguldottam egy lízingelt motoron, teljesen átszellemült kacagás fogott el...
Félek mindentől, de meghallottam, hogy van egy hely ami engem szólít. A szél ismét Arzenál nevét suttogja, halkan, negédesen hívott vissza harcolni az új elnyomó ellen. Édes zsibbadtságom nem tartott sokáig, de már itt vagyok. Arcom a kezeimbe temetve mikor Damian ismét belép a rejtekhelyre. Nem mehettem máshova, félek a jövőtől, a szülő léttől, a hétköznapi próbáktól. Nem tudok apám szemébe nézni miközben felveszem az alakját.

Képesség fejlesztést az elbírálóra bízom.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 15 Feb. 2015, 21:37

Elfogadva. Képességfejlesztést mondtam már 1,5 éve, az előző reagomban van.
"Arzenálnak az 1 év során jelentkezik görög felmenőitől az öröksége, kap egy 1-es erőt és egy 1-es ellenállást félisteni faji bónuszként."

1-2 nap és kaptok valami kalandot is.

Arzenál Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Feb. 2015, 09:33

Arzenál Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.