Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 16:09

Naponta több száz hajó fut be a város legnagyobb téherszállitmányozási központjába, a helyi kikötőbe. Több moló indul ki a beépitett partvonalból a tenger fele. Százméteren át csak a rakpart ékesitő hajók sorakoznak, kissebb útvesztőt alkotva a víz felett. Sok munkás dolgozik itt, gépek állnak üzemeltetés alatt valamint jelentős adminisztráciü folyik. Itt esik meg a vám ellenőrzés, de a nem kis fejtörést okozó illegális bevándorlásnak is a gocpontja itt található.
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Eastriver
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Avengerszone003
Az eredeti topic


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 26 Szept. 2012, 13:09-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 10:39

#2 2011-05-22 16:14:46
Hjuchia Sakura
előzmény centralpark
A metróból kiszállva ráérősen sétálok fel a metróból. Árgús szemekkel nézek körbe mert nem szeretném, ha valamely csatlósa a nőnek elkezdjen kekeckedni.
Elsőnek a szokásos tanyahejeiket nézem meg, hátha megtalálom ott őket. De ha mégsem akkor fojtatom a kutatgatást. Szépen minden lehetséges helyet végignézve.


#3 2011-05-23 10:10:58
Thorhalla
Algernon megérkezett és eddig semmilyen gyanús dolgot nem is látott a környéken. Három helyet, vagyis bandát tudott itt a környéken, ebből pontosan egy darab volt az, akik ténylegesen a kikötőkben ténykedtek és a két haverja pedig ezt mondta, hogy Karasu is arra van, így a három helyből egyet máris ki lehetett szúrni. A közelebb levő társaság időnként le-le szokott paktálni a parton levőkkel. A harmadik, akik a lehető legtávolabb estek a kikötőtől, nos ők voltak azok, akik egyik társasággal sem voltak jóban, és szinte folyamatosan háborúztak velük, mert az ő céljuk is az volt, hogy a kikötő térségét megszerezzék, ami a legjobb hely volt a Brooklyni lebujban.
Így Algernon valószínűleg a harmadik helyet választotta, hogy azon a környéken fog körbenézelődni. A metrótól csupán néhány sarok választotta el a banda határát, amit könnyedén meg is talált, noha egyelőre semmilyen gyanús, vagy éppen olyan alakot nem látott, amilyet szeretett volna. A tanyahely az egész terültet legeslegbelsejében volt található, addig el sem jutott Algernon csak úgy fél távig, amikor is feltűnt számára, hogy követik ketten, egy szakadt bőrruhás punk lány és fiú. Nem volt nehéz őket kiszúrni a ruházatuk miatt, sem azért, mert egyáltalán nem is próbálták leplezni, hogy Al-t követik, bárhova is megy.


#4 2011-05-23 22:36:20
Hjuchia Sakura
Irányom a határ mentiek felé vettem, hátha azokkal sikerül könnyedén üzletet kötni. Végül is csak hasznukra lehet a kis akcióm, talán. Egy ideig simán tudtam haladni. Sehol egy akadály ami gátolna, de csak úgy félútig mikor észreveszem, hogy követnek. Hátranézve látom is hogy egy lány és egy fiú punk az aki figyel engem. Megállok és feléjük fordulok. Végig mérem őket és megvárom, hogy beérjenek majd sétálok tovább a központ felé. Nem célom összerúgni velük a port, és nem is igazán akarok besunnyogni, mert akkor nem egy derűs napot választottam volna erre.
Ha követni akarnak hát tegyék. Valószínűleg őrszem félék. Tudd, hogy figyelünk járőrök vagy mi. Minden esetre nem zárom ki jelenlétüket. Nincs kedvem semmiféle kellemetlenségre. Pláne nem egy köszöntő maflásra, hogy kiüssenek. Morcossá válnék és nem örülnének neki ha én is pofozkodnék. Na meg a diplomáciai esélyeimet is rontaná ha rommá vernék két tagot.


#5 2011-05-24 09:50:08
Thorhalla
Amikor a páros meglátta, hogy Algernon is végre észrevette őket és megállt, akkor mind a ketten felgyorsították a lépteiket, hogy beérjék a fiatal fiút. Ők idősebbek voltak, legalább tizennyolc évesek voltak. Az utcán nem sokan sétáltak, nem voltak ostobák az emberek ilyen időben kimenni. Ha valaki mégis, akkor napernyőt tartottak maguk felett, vagy legyezővel legyezték magukat. Inkább a légkondicionált autókba ült mindenki, ami pedig ezen a környéken is hatalmas dugókat okozott, így az egymással üvöltöző emberek és a dudák hangja harsogott a környéken. A páros pedig hamar be is érte Al-t, majd felzárkóztak mellé. Ők sem akartak balhét, és nem nyúltak a fiúhoz.
- Mi szél hozott erre őszike? – kérdezte a srác. – Mindegy, akiket keresel a parkban vannak jelenleg.
Amint az üzenetet átadták az első sikátornál le is váltak Al-ről és eltűntek. A park csak néhány saroknyira volt, Al könnyedén odatalált, révén tudta, hogy hol van. Néhány hinta volt található a parkban, csúszda a gyerekeknek, nem mintha bármelyik szülő ide merte volna hozni a gyermekét. Ezenkívül egy nagy füves focipálya, fák és egy nagyobb rét. A bandázó majdnem egy tucatnyi fős társaságot ezen a réten a földön és padokon ülve, dohányozva találta meg Al.


#6 2011-05-24 12:32:32
Hjuchia Sakura
Beérnek mindketten. Így közelebbről már nem a tini punkok. "őszike", hát jó, egy ötös a megfigyelésért. De legalább semmi balhézás vagy valami, el is mondja, hogy a parkban vannak. Remek. El is indulok arra, ők pedig leválnak és eltűnnek. Nincs messze a park innen. Hála az égnek, kezd melegem lenni.
Mikor odaérek a park széléhez már meg is látom őket. Jó páran vannak, fekszenek, ülnek a földön és a padokon is, meg, dohányoznak. Hát jó, itt vagyok, látom őket, na sétáljunk oda.
Odasétálok a legközelebbi emberhez és megállok előtte.
- Bocsi, a főnökötöket merre találom?


#7 2011-05-24 22:56:39
Thorhalla
Al hamar megláthatta, hogy kiszúrta a csapat, akik felé közeledett, azonban azok nem igazán vették a fáradtságot arra, hogy mozduljanak, vagy kimenjenek köszönteni a közeledő fiút. Hanem csak folytatták a beszélgetést és a lazsálást, valószínűleg a meleg miatt nem tettek semmit sem, de hát kellett valakinek ilyen döglesztő hőségben bőrszerkót felvenniük. Az egyik srác volt az, aki a földön feküdt, ő volt a csapat legszélén. Ahogyan Al odaért, még mielőtt a fiú megszólalhatott volna a srác egyből megszólalt.
- Egy kissé balra, hogy takard a napot, kösz! – morgott miközben felnézett a napszemüvegén át.
De végül nyűgösen tolta fel magát, amikor a főnökről kérdeztek.
- Nem tudom, majd ha esik rájössz – mondta és ezzel visszarogyott a földre és az égre nézett. – Nah mindjárt.
Al nem találkozott még a főnökkel korábban személyesen és nem hallott nagyon róla semmit, révén, hogy az új alig két hónapja volt csak hatalmon. Ahogyan a földön fekvő ezt kimondta azt, hogy mindjárt, hatalmasat dörgött az ég. Ami meglehetősen fura volt, révén, hogy egyetlen felhő sem volt az égen és hideg frontnak híre sem hamva nem volt a következő két hétben. Az égen hirtelen sötét felhők jelentek meg és hideg eső kezdett a parkra zuhogni, ha Al kinézett mindenhol máshol a nap sütött, de itt hűvös szél fújt, az idő is hűvösebb lett, és az eső is ömlött.
- Mondtam – morgott a srác.
- Ki az, aki engem keres? – hallatszott egy női hang Al háta mögül.

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) 1571602-punk_storm_super


#8 2011-05-25 16:54:00
Hjuchia Sakura
Oké, hogy dög meleg van de ez kicsit durva, ennyire nincs kedvük megmozdulni se? Na mindegy, ez így csak nekem jó. A srác mondata felkelti érdeklődésem, hogy majd meglátom. És nem is kell sokat várnom arra, hogy kiderüljön. Sötét felhők, hideg szél és zuhogó eső. Azta ez mennyire jól esik. úgy az első öt percig tuti jól fog, aztán megfagyok a trikóban.
Női hang szó csapja meg fülem mögülem. Megfordulok és hangzásnak helyt állóan egy nő az aki ott áll.
- Én. A nevem Hjuchia Algernon, és üzleti célú az érkezésem.
Hátra fésülöm kezemmel a hajam ami az eső miatt igen zavaróvá válik. Kicsit fura lesz a séróm, mint egy hátrazselézett hajú köcsög. De mindegy.
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Alavhatrahaj


#9 2011-05-25 22:40:20
Thorhalla
Az eső lassanként alábbhagyott, igaz az a nagyon meleg még nem tért vissza ide, még kellemes volt az idő főleg így megázva. A hüssölés után láthatóan a társaság tagjai is megélénkültek, mert többen elindultak körbenézni a környéken, illetve figyelőpozíciót vettek el. A lány odalépett Al elé, mikor az üzlet szó elhagyta a fiú száját és végigmérte. Az ősz hajú lány magas volt, legalább annyira, mint Algernon maga, igaz majd hat-hét évvel idősebb nála.
- Szóval üzletelni akarsz – mondta.
Ezzel hátat fordított Al-nek az egyik padhoz ment, annak ült fel a háttámlájára és intett a fiúnak, hogy jöjjön közelebb.
- Mégis miben utazol? – kérdezte. – Drogok, fegyverek, esetleg nők? És persze tudsz-e fizetni, az is igen fontos kérdés.
Nem bánt Al-lel úgy, mint egy kis kölyökkel, hanem teljese egyenrangú üzletfélként viselkedett, felnőttként kezelve a fiút.


#10 2011-05-25 23:26:49
Hjuchia Sakura
Egymagas volt velem, ez szimpi. Már azt hittem, hogy soha nem fogok olyant látni aki nem ér a vállamig. Leszámítva az angyalsztárokat. Alrább megy egy padhoz és felül a támlára, mikor int odasétálok elé.
- Fizetni tudok, legalább ennyi előnyöm van a családtól. És egy bizonyos fegyverre lenne szükségem. Egy katanara. De nem valami ócska díszvacakra. Rendes, használhatót amivel lehet ölni.
Mondom határozottan a nőnek "óhajom", kis szünetet tartok majd fojtatom is. Nem lesz ez olcsó mulatság de remélem, hogy meg tudok vele egyezni.
- De remélem meg tudunk egyezni nem pénzben is. Hogy valamelyest kecsegtetőbbé tegyem ezt az ajánlatot. Biztos tudja, hogy egy hollós vagy varjas nő, ezt mindig elfelejtem.. Szóval ez a nő bevette magát errefelé és gondolom örülne ha könnyebb lenne a terjeszkedése arra. Ha adna nekem egy katanát én elintézem a nőt, ezzel önt kedvezőbb helyzetbe segítve.
Tekintetem komoly. De felfedezhető benne a kedvetlenség is.


#11 2011-05-26 23:03:01
Thorhalla
A lány bólintott, amikor a katana került szóba. Talán csak egy nagyon picit lepte meg a kérdés, hogy ennyire modern világban, ahol most éltetek pont egy archaikus fegyvert került szóba, hogy azt akarsz venni.
- Rendben – mondta. – Mennyire kell múzeumi darab? Úgy tudom, hogy ott találhatóak a legjobbak, amiket nagyon régen készítetek.
Tudod, hogy azoknak pedig szinte felbecsülhetetlen az eszmei értéke, de valóban a legjobb minőségű kardok mind a mai napig. És a régebbiek is valószínűleg jobbak, mint a manapság készített gyártmányok
- Annyira nem vagyok öreg, hogy magázz – mondta. – Dinah vagyok. Szóval azt mondod, hogy el tudod intézni úgy, hogy ő megölte az ottani csapat vezetőjét, hogy átvegye a hely… te vagy az a kölyök, akire vadászik! – esett le neki ebben a pillanatban. – Magabiztos vagy, miből gondolod, hogy képes lennél legyőzni őt?


#12 2011-05-27 12:16:52
Hjuchia Sakura
- A 16-17. században készültek talán a legjobbak de azok legtöbbje már használhatatlan. De a 20. században már tudták replikálni olyannyira, hogy az minőségi és használható legyen.
válaszolok a nőnek a kort illetek aztán fancsali képet vágva a fejemet vakargatom.
Na remek, te vagy az akire vadászik. Eldobom az agyam... Sóhajtok egy nagyon majd komoran nézek Dinah-ra. Aztán elkezdem szépen sorolni az okait, hogy miért fogok nyerni, ujjaimon számolva.
- Nem akarok meghalni,utálom ha a pihimet megzavarják, erősebb vagyok nála és aljasabb annál, hogy tiszta párbajt kapjon és minden okom megvan arra a feltételezésre, hogy anyámat is meg akarja ölni. Egyébként nem szedne össze ennyi embert maga köré. Bár szerintem nincs annyi utcai banda ami elég lenne ellene. De egyébként így ennyi az amiből gondolom, hogy képes leszek végezni vele.
Abbahagyom a számolgatást és leteszem a kezemet.
- De kérlek térjünk vissza a fegyverre. Mikorra tudod megszerezni és jó fizetség-e érte, hogy eltüntetem a nőt. Mindenki jól jár, aztán persze visszaadom a fegyvert neked, nem tarthatok még úgyse.


#13 2011-05-28 11:38:41
Thorhalla
A lány bólintott a szavaid után, hogy a replika is meg fogja tenni a dolgot, az talán számukra is könnyebben megszerezhető, mint egy valódi, de igazából nem tudhattad, hogy mennyire jók ilyen téren. Intett az egyik közelben álló srácnak, aki eddig is hallotta a beszélgetést, majd az bólintott is el is indult ki a parkból az egyik irányba. Dinah csak egy pillanatig nézett utána, majd újra a szemedbe nézve szólalt meg.
- Replika, nem akadály, tudunk ilyenről – mondta.
Nagyon picit felvonta a szemöldökét, amikor számolgatni kezdted, hogy miért is te fogsz győzni a nő ellen.
- Ő sem éppen a legtisztességesebb, ahogyan hallottam. Ne legyél naiv – felelte. – Nem épp tisztességes módon szerezte meg az ottani bandát magának. De a te dolgod, nem szólok bele.
Az üzletre bólintott.
- Csak nehogy téged és a kardot is elveszítselek – sóhajtott. – Rendben van, áll az üzlet, néhány óra és meglesz. Itt maradsz és megvárod, vagy visszajössz érte sötétedésre?


#14 2011-05-28 13:26:24
Hjuchia Sakura
El is küld valakit a nő, hogy szerezze meg a kardot. Ez jó. Figyelek a nőre és mosolygok, hogy nem szabályosan szerezte meg a helyét. Még komálnám is a nőt ha nem akarná a véremet.
- Hát legalább önbizalmam legyen, hamár tudom a háttérben szunnyadó dolgokat is.
Megrázom a fejemet az eltűnésre majd leülök a földre törökülésben.
- Nem tűnök el, ígérem. És szerintem itt megvárom ha nem zavarom a csapatod köreit. Úgy sincs más dolgom mára.


#15 2011-05-29 13:04:21
Thorhalla
A lány végül bólint és mikor leülsz, akkor ő elkezd valakivel beszélgetni és megkezdődik a várakozás addig, amíg nem érkeznek vissza a karddal. Jó pár óra telik el néhányan még szóba is elegyednek veled, mindenféle átlagos kérdést tesznek fel és beszélgetni próbálnak veled. Volt, aki felvetette, hogy jó lenne, ha csatlakoznál hozzájuk, mert soha sem árt egy ilyen belevaló srác a csapatba, főleg, hogy azért még látszott rajtad, hogy fiatalabb vagy náluk. Volt, akinél még rágcsálni való is volt, így igazából igen kellemes hangulatban telt el az a pár óra, amíg várakozni kellett. Mikorra a levegő is kezdett hűlni és lassan kezdett sötétedni, az elküldött fiú akkor jött csak vissza a kezében egy plédbe takart tárggyal. Dinah vette át és bontotta ki, valóban egy katana volt a szokványos tokjában. Felkelt a helyéről és ő hozta oda neked.
- Akkor a mi részünk megvan az alkuból – mondta. – Esetleg kell némi erősítés, vagy segítség a többi ellen? – érdeklődött még miközben átadta a kardot rendesen markolattal előre.


#16 2011-05-29 17:10:44
Hjuchia Sakura
Kellemesen telt el az idő míg várni kellett, de nem sajnáltam. Visszafogottan de válaszolgattam a kérdésekre, beszélgettem velük. Mikor megjött a futár felkeltem a földről és Dinah-hoz sétálok. Bólintok neki és mikor nyújtja elveszem a kardot. Kihúzom a tokjából, megnézem a pengét, végig szemlélem az egészet majd tokjába visszatolom és balommal megragadom.
- Nem hiszem. Párbajra hívott, vérbosszú neki ez az egész. Egyik csicskása sem fog kezet emelni rám. De ha nincs más dolgotok, szívesen veszem a segítséget.
már ha tévedek elég szerencsés ha jönnek. Lehet, hogy bejátszom még azt is ahogy ő került a főnöki pozícióba.
- Akkor én indulok is. Nem akarom tovább váratni, még elviszi az öregség.


#17 2011-05-30 18:17:56
Thorhalla
Amikor megnézed a kardot valóban jó minőségű darab és kiváló állapotban is van. Ötleted sincs, hogy honnan szedhették elő, de remekül karban volt tartva a fegyver, olyasvalakié lehetett, aki tényleg ért is hozzá. A súlyozása is remek, összességében az egész karddal nem volt gond. A párbaj említésére a lány felvonta a szemöldökét és igen kérdőn nézett rád, mintha nem is akarta volna elhinni, amit hallott.
- Tényleg elhiszed, hogy be is tartja? – kérdezte gyanakvóan.
Úgy tűnt, hogy ő maga nem tud arról, hogy a nő valóban szamuráj és tiszteletben tartja a hagyományokat ilyen téren. Ebben pedig te egészen biztos vagy, lehet, hogy Karasu bosszúszomjas, de már az előző párbajon sem vetett be ellened semmi olyat, ami ne lett volna szabályos, csak akkor, amikor a többiek beavatkoztak.
- Már most? Hiszen sötétedik – mondta. – Megyünk veled páran, hátha kell segítség, nem árt a befektetésre vigyázni.
Itt még rád kacsintott barátságosan, majd felsorolt néhány nevet, akik felpattantak a földről készen az indulásra.
- Akkor irány a kikötő – mutatott előre a kezével arra, amerre mennetek kell.


#18 2011-05-31 12:31:05
Hjuchia Sakura
- El, persze -válaszolok, hogy tényleg elhiszem- A nő tiszteletben tartja a hagyományokat, ezért is kellett szereznem egy katanát magamnak is. Ciki lenne ha megint adna egyet.
Vakargatom a fejemet közben, visszaemlékezve az első találkozásra. A már most menni kérdésre elmosolyodok.
- Fitt és éber vagyok, már a hőség is csökken és egy nőt nem illik megvárakoztatni, még akkor sem ha bosszúszomjas és meg akar ölni.
Figyelem ahogy páran odajönnek a szólításra majd Dinah felé fordulok, de haladok közben a kikötő felé.
- Ha jól emlékszem a nő megölte az előző vezért és így lett ő a főnök ugye? Ezek szerint ha én győzök én leszek a főnöke a csapatnak? Legalábbis elméletileg.


#19 2011-06-02 16:32:46
Thorhalla
Dinah végül kételkedve, de bólintott a szavaidra, őt láthatóan nem sikerült meggyőzni arról, amit mondtál, de nem vitatkozott, csak csöndben elfogadta, hogy te így vélekedsz. A folytatáson pedig már fel is nevetett.
- Kész úriembernek mondanálak, ha nem éppen azért mennénk a kikötőbe, hogy megölj valakit – mosolygott.
Mindezek után jött a kényes kérdés, amire a lány bólintott ismét.
- Gyakorlatilag igen – felelte. – Elméletileg más kérdés, nem ismernek, így bárki kihívhat a pozícióért, akár a győzelmed után is, sérülten. Gyávaság igen, de ez a mi köreinkben így működik.
Jó húsz percet kellett gyalogolni az utcákon, mire kiértetek a kikötőbe. Addigra teljesen be is sötétedett. A kikötőknél, akik veled voltak szerencsére ismertek titkos utakat, ahol az ellenfél bandájából még őrszemek sem voltak. És végül megérkeztek az utolsó sarokra, ahonnan a másik banda főbázisa, egy nagyobb raktár már látszott.


#20 2011-06-03 10:40:27
Hjuchia Sakura
- Mindig is akartam egy bandát magamnak. Á nem is.
Válaszolok majd az út további részében nem is szólalok meg. Csendben megyek és lelkileg felkészülök arra, hogy párbajozni fogunk. Valószínűleg nem lesz csend. Végig gondolom, hogy mit fogok tenni, milyen harcmodort fogok fojtatni, hogy fogok mozogni.
Egész addig merengek míg meg nem látjuk a fő raktárépületüket. Komor tekintettel mérem végig majd elindulok a bejárat felé. Itt az ideje, hogy bizonyítsam, érek is valamit. És ennél jobb alkalmam nem is lehetne mint, hogy legyőzöm ezt a nőt.


#21 2011-06-04 14:06:51
Thorhalla
A veled érkezők teljesen megdöbbentek, amikor csak így minden kérdés, vagy mondás nélkül elindultál az épület felé, éppen ezért ők egyelőre nem mozdultak. Próbáltak neked hinni, hogy nem lesz semmilyen gond sem, így fedeztek hátulról. Egyelőre teljesen nyugodtan és gondtalanul tudtad megközelíteni a raktárt. Mostanra teljesen biztosnak vehetted, hogy kiszúrták, hogy megérkeztél, de senki sem jött eléd, hogy köszöntsön. A fogadóbizottság sehol, az épületen belül azonban fények látszódtak, de mozgás sehol sem volt. nagy csönd volt, túlságosan is, mindössze a hátrahagyott társaid némi neszét lehetett hallani, illetve a távolban a sirályok zaját, és a tenger hullámzását, illetve a szél hangja volt, ami még jelen volt. Nagyon távol az autók is, de itt? Semmi. Mintha csak tényleg ti magatok lettek volna idekint, vagy pedig a nő máris bevetette a képességét és amiatt volt mindez. A séta közben, ha nem álltál meg, akkor mostanra érted el a raktár bejárati ajtaját is.


#22 2011-06-05 17:14:49
Hjuchia Sakura
Semmi fogadóbizottság, semmi zaj. Mi ez ha nem gyanús. Tuti megint benyitok azon a szép ajtón és egy szép mezőre lyukadok ki. Mindezek ellenére szépen odasétálok az ajtóhoz majd azt kinyitva benézek, majd belépek a raktárba.
-Úgy hallottam engem keres.
Mondom erőteljesebb hangerővel úgy a levegőnek be. De remélem azért nem fogok a levegőnek beszélni. Ha másnak nem egy csapatnyi felfegyverzett személynek.


#23 2011-06-06 16:26:28
Thorhalla
Mikor odaértél az ajtóhoz még mindig nem volt sehol senki. Most már a kísérőid ideges suttogását is halhattad a háttérből, nekik sem tetszett az, amit itt tapasztaltak. És te magad is tudod, hogy a helyiek igen nagy számban vannak, és nem tűnhettek csak el úgy. Lenyomtad a kilincset és ebben a pillanatban egy halk kattanást lehetett odabentről hallani, az ajtó befele nyílt és ahogyan nyitottad, az előbbi kattanást egy pattanás követte, mint amikor valamilyen vékony acéldrót elpattan és elszakad. Ebben a pillanatban jöhettél rá, hogy ez mi is volt, azonban ekkor már nem volt idő arra, hogy menekülj. Bentről a robbanást lehetett hallani és ennek az ereje kiszakította az ajtó és maga a légnyomásvágott mellkason a forró levegővel. Felfogni sem volt időd és már a levegőben voltál, majd néhány méterrel odébb értél földet. A hátad végigzúzódott az eséstől és az arcod és az egész elülső tested égési sebekkel volt tele a robbanás miatt. A raktár égett, te pedig alig kaptál levegőt és a fájdalom is elképesztő volt. mikor felnézel Dinah már ott volt melletted, te pedig érezted, hogy gyógyulni kezdtél, amit nem vártál, révén még nem sérültél komolyabban az utóbbi időben.
- Hívjon valaki mentőt azonnal! – kiáltott a lány a többiekre. – Jól vagy? – kérdezte aggódva, amikor látta, hogy magadnál vagy.


#24 2011-06-07 17:09:37
Hjuchia Sakura
Az ajtót nyitom viszont nem az érkezik amire számítottam. Robbanás, és annak erejével repülök hátra. Hátam, mellkasom. mindenem fáj. Ám valamiért úgy érzem, hogy máris gyógyulni kezdtem.
- Azt azért nem mondanám.
Fekszek a földön továbbra is, talán kicsit később megpróbálok felülni. Nem örülök ennek az új élménynek.
- Nem kell orvos..Min gyár jól leszek...
Remélem.


#25 2011-06-08 17:38:42
Thorhalla
Algernon legnagyobb meglepetésére, de sikerült felülnie a földről és láthatta, hogy már helyenként forrnak be a súlyosabb sebei. A kisebb zúzódások és égések még nem, de azok, amik igen súlyosak voltak azok már gyógyultak és igen gyorsan. Eddig ezt tényleg nem tapasztaltad még. Dinah döbbenten nézett rád, amikor ez feltűnt neki.
- Ezek szerint még regenerálsz is – mondta meglepetten. – Így már úgy vélem, hogy lesz némi esélyed is arra, hogy tényleg győzzél.
A következő pillanatban sikolyt lehetett hallani az egyik sarok mögül, pontosan az ellentétes irányból, mint ahogyan a ti csapatotok helyezkedett el. Majd toccsanás és egy fej gurult oda a páros elé, egy fiatal nőé volt nem sokkal korábban, majd az árnyak közül végül kilépett Karasu is, és a katanájáról rázta le a vért.
- A parancsommal ellentétben megpróbált megölni téged – mondta. – Az adósságot visszafizettem. Szólj, ha készen vagy a harcra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 10:43

#26 2011-06-11 21:12:52
Hjuchia Sakura
Elképesztő sebességgel gyógyulnak be a sebeim. Erre nem számítottam. Felülök és én is némileg meglepve nézem a folyamatot.
- Hát igen...
De egy női sikoly hangja töri meg a szép csendet majd egy fej kigurul a sikátorból és kilép utána Karasu is. Amit mond viszont meglep. Azt hittem, hogy a bosszúja mégis előrébb való mint a szabályos párbaj. De úgy fest mégse.
- Jolvan. Nem sokára. Úgy egy - végignézek a sebeimen és ahogy gyógyulnak - kávészünetnyi idő meg egy öt perc.
Válaszolok Karasunak és próbálom magam összeszedni.


#27 2011-06-12 08:06:04
Thorhalla
Azonban a gyors gyógyulás nem tartott örökké, ahogyan már nem voltak veszélyesek a sebek a folyamat is úgy lassult be és igaz már egyetlen seb sem vérzett, de azért a hegek fájdalmasak voltak. Tudtad, hogy előbb vagy utóbb ezek is teljesen el fognak tűnni, mintha ott sem lettek volna, de így most ezzel a sebességgel és a képességed javulásával már nem tudtad, hogy mennyi időbe is fog beletelni. Jól gondoltad különben, jó öt perc kellett különben, hogy egyeik seb se vérezzen és képes legyél talpra állni és ott megmaradni segítség nélkül. Dinah továbbra sem mozdult mellőled és Karasu is ott várakozott, már-már természetellenesen merev és teljesen mozdulatlan állapotban. A távolban körübelül ekkor lehetett meghallani a tűzoltók és a rendőrök szirénájának hangját, ahogyan közeledtek errefelé.
- Itt vagy esetleg máshol tartsuk a párbajt? – kérdezte. – Itt akadhatnak nehézségeink.
Utalt a közeledőkre.


#28 2011-06-12 19:13:03
Hjuchia Sakura
A súlyos sebek ahogy begyógyultak vissza lassult a gyógyulásom de még mindig szép iramba gyógyultak. Amint tudtam fel is keltem a földről és Karasu-ra néztem. Merev tartással vár. A távolból pedig szirénák hangját hallani.
Felveszem a katanát a földről és odasétálok elé.
- Máshol. Nem akarok bármilyen műsort is a tévében erről. Ez csak ránk tartozik.
Majd mutatom, hogy csak utána és ha elindul akkor követem. Óvatosan mozgok még. Nem akarom még véletlenül sem felszakítani a sebeim. Pláne nem, hogy heg maradjon. Nem tudom, hogy maradhat-e egyáltalán vagy sem. De nem szeretném kideríteni.
Mire az új helyszínre érünk bizonyára már készen állok a harcra és a teljes erőbedobásra.


#29 2011-06-13 17:39:58
Thorhalla
Még ez kicsit fájt mozogni, ahogyan próbálkoztál, főleg valóban csak egy-egy élesebb és gyorsabb mozdulatnál történt meg mindez, ahogyan a sebek húzódtak és feszültek éles fájdalom hasított beléd. Karasu bólintott arra, hogy menjetek távolabb. Azonban nem indult el, hanem közel lépett hozzád és megérintette a karodat. A talán már megszokott villanás következett be, ahogyan a teleportáló eszköz elvitt titeket egy másik helyre. Még mindig a kikötők környékén lehetettetek, mert a tenger ott volt a szomszédságban, igaz ezen a környéken sem járt szinte senki sem. Illetve a város fényei is messze voltak, csak néhány hajó álldogált egy elhagyott kikötőben, amúgy láthatóan már New Yorkon kívül voltatok. A nő kinézett a tenger felé, majd megvárva téged, hogy te mikor veszel fel alapállást jelezve, hogy kezdhettek teszi meg ő is.
- Itt senki sem fog minket zavarni – mondta halvány mosollyal. – Kezdhetsz!


#30 2011-06-14 23:28:30
Hjuchia Sakura
Nem igazán a séta opciót választotta. Eltűnünk majd bár a kikötőknél vagyunk még. Egy pillanatig azért elkap a rosszullét de felül kerekedve rajta kiegyenesedek. Egy percig még néma csöndben állok Karasu előtt majd előhúzom a katanát, a tokot félre rakom majd felveszem az alapállást.
- De csak finoman. Épp most robbant rám egy raktár.
Mondom kicsit csipkelődve majd elkezdek közelíteni felé. Remélem kicsit zavarja, hogy balkezes vagyok és fordítva állok fel. Megpróbálom visszafogni a mutáns génjeim miatti plusz erőmet. Ha már ő sem fogja manipulálni a környezetet, legalábbis remélem, akkor már én se legyek unfair. Meg nem is biztos, hogy a friss sebeket meg kellene erőltetnem.
Fejem fölé emelve a kardot előre lépek közben és a lépést megtéve lefelé, pár centit jobbra húzva vágok egyet. Ezt követően pedig minél gyorsabban megpróbálok hátra szökkenni vissza.


#31 2011-06-16 13:51:03
Thorhalla
Azt tudod, hogy múltkor meglepte a balkezességed, de most láthatóan fel volt már minderre készülve és az arcán nem látszott semmi sem, ami meglepettségre utalt volna. A környezet ugyanúgy nézett ki, mint korábban, nem úgy tűnt, mintha változtatott volna rajta bármit is. bár akkor felmerül a remek kérdés, hogy eredetileg milyen lehetett, hogy már egy változtatott világot látsz-e, vagy tényleg a valóságot. Bár eddig teljesen fairnek tűnt a nő, így nem lehetett kétséged afelől, hogy ez a valóság. Miközben nyújtottad az izmaidat már csak múló fájdalmat lehetett érezni, lassan tényleg rendbe jöttél.
Mikor mozdultál Karasu minden izma ugrásra készen feszült meg, de egyelőre nem értél olyan közel hozzá, hogy mozdulnia kellett volna, ennek ellenére, amikor visszakoztál és léptél hátrébb ő mozdult a megszokott gyorsaságával a kardodat igyekezett félrecsapni a saját pengéjének elejével majd bejutni belharc közelségbe, hogy úgy egyetlen egy szúrással intézhessen el téged.


#32 2011-06-17 20:39:15
Hjuchia Sakura
Nem módosítja a környezetet. Remélem nem. Bár azért annyira ő sem lehet jó, hogy épp ide teleportálunk és máris befolyásolja. Vagy máris befolyásolja csak nem módosított a terepen, hogy ne vegyem észre? Fene bele nem ezen kéne gondolkoznom. Nem értem el és ellentámadásba is kezd rögtön. Kardomat próbálja eltávolítani előlem és úgy tiszta pontot találva rajtam. Elemelem a kardom annyira, hogy az ő pengéjének hegyét érhessem el vele és a felső arasznyi területre ütök rá a karddal a pengém ott tartva és ha eltalálom akkor lenyomom a föld felé amit remélem az ő kardja is követni fog. Ha a pengéje lefelé néz akkor balról, oldalazva lépek be mellé és a pengéjére folyamatos lefelé feszítést mérve húzom végig felfelé míg nem érem el a végét. Ott felemelem a kardom és vízszintesen vágok eggyet. Ha nem sikerülne lent tartanom vagy megütnöm a kardját Karasunak akkor a bal oldalra mozgok ki csapása előtt.


#33 2011-06-18 09:46:55
Thorhalla
A támadásod és védekezésed terve gyönyörűen volt fejben kivitelezve, de a nő igen tapasztalt és rutinos „versenyzőnek” számított veled ellentétben. A két penge hegye találkozott egymással és te elkezdted az övét lenyomni a föld irányába. A múltkori megkezdett párbajon már rájött a nő, hogy fizikai erőben esélye sincs ellened, hiszen sikerült akkor így igencsak meglepni, így most minden nehézség és gond nélkül hagyta, hogy a pengéjét levezesd a földig. Mintha csak számított volna erre a húzásra, te magad ekkor szándékoztál volna kilépni oldalra, amit Karasu már nem várt meg. még mindig rémesen gyors volt, és ellökte magát a földről, miközben a kardja is emelkedett, de azzal nem vágott feléd. Egyszerűen csak fellökte magát és ugrás közben fejberúgott, amitől hátráltál néhány lépést, ő maga pedig befejezte a hátra szaltót és tőled néhány méterre ért földet és vette fel újra teljesen nyugodtan, semmitől sem zavartatva az alapállást.


#34 2011-06-20 15:41:26
Hjuchia Sakura
A manőverem az elején szépen ment. Túl szépen is. Mikor kiléptem oldalra kicsit lemaradtam és egy talpat véltem felfedezni arcomban. Hátratántorodtam a rúgástól és fogtam az orromat utána. Mikor a nőre néztem már befejezte az ugrását és alapállásban várt rám. Megdörzsöltem az orromat és visszaálltam alapállásba. De kiléptem belőle és felegyenesedtem.
- Őszintén azért vívunk mert anyám megölte a férjed?
Visszaállok közben alapállásba és lépek előre eggyet.
- Jobban bosszantaná anyám ha régi ellenségeivel lógnék minthogy küzdök velük.
Még egyet lépek előre egy oldalváltással és nekirugaszkodva Karasunak ugrok teljes testsúlyommal úgy, hogy a kardok egymásnak feszüljenek.
- De ez az én véleményem. Mit gondol Miss Karasu?


#35 2011-06-21 11:23:24
Thorhalla
A nő megtorpant a kérdésed után, pedig már éppen mozdult volna, hogy újra támadjon. Néhány pillanatra kérdőn nézett rád, majd itt kellett volna jönnie a fejmegrázós, vagy bólogatós résznek, de a nő egyiket sem tette meg.
- Nem te vagy a fő célpontom – mondta. – Ha az lennél, már nem élnél.
A következő mondat után gúnyos mosoly jelent meg az arcán, amikor pedig neki ugrottál nem tért ki, a két penge találkozott egymással, ha a tényleges erődet használod, akkor a nő akrobatikus mozdulattal táncol ki oldalra, hogy a fizikai erőd ne tudjon érvényesülni, révén neki úgy semmilyen esélye sincs, hiszen csak egy nő volt. A kérdés után azonnal válaszolt is arra.
- Mondtam, hogy meg akarlak ölni? – kérdezte. – Csak ki akarom ugrasztani az anyádékat. Ez egy esélytelen mérkőzés lenne Hjuchia, és nem mészárolok gyermekeket, mondhatnak bármit is rólam.
Hátrébb lépett tőled és leengedte a kardját.
- Főleg, hogy ki sem képeztek téged rendesen – állapította meg. – Miért szeretnéd, hogy én tanítsalak téged az anyád helyett?


#36 2011-06-21 18:21:21
Hjuchia Sakura
- A párbajok általában valakinek a halálával végződik. De ez mindegy.
Leengedem a kardom én is és elmerengek kicsit. Kiugrasztani őket? Hát erősen kétlem.
- Nem hiszem, hogy ki lehet ugrasztani anyám legalábbis. Nyomós érve van. Bár sose mondja mi az.
Megdörzsölöm még egy kicsit az orromat és elteszem a kardot a tokjába. Nem is képeztek ki rendesen? Hát szerintem megunták a folytonos levadászásomat a városban... Bár elég durva, hogy egy hónap alatt sikerült ezt elérnem.
Akarnám? Lehet. Fafegyvereket kaptam mint a kisbabák mert annyira szent a törvény... Nem is tudom.
- Hajlandó lennél rá?


#37 2011-06-22 10:42:34
Thorhalla
A nő elmosolyodott.
- Általában igen, de ha csak egy darabodat küldtem volna vissza – felelte teljesen tárgyilagosan, mintha nem is a te életedről lett volna éppen szó.
Mikor látta, hogy a kardodat elteszed a tokjába, saját maga is ezt tette, hiszen ettől a pillanattól kezdve már nem volt semennyire sem veszélyben. Kinézett a tenger felé, amíg gondolkodott a kérdésen, valószínűleg az ellenségei gyerekei nem minden nap kérik meg arra, hogy tanítsák.
- Miért is ne – mondta. – Jelenleg úgy sincsen tanítványom. De mond Algernon, mit tudsz a Kézről, ahova így csatlakozni akarsz? Mit mesélt rólunk az anyád és az apád?
Hiába gondolkodsz, semmit, de semmit sem tudsz erről, és még a nevük sem mondott számodra különösebben semmit.


#38 2011-06-22 12:38:06
Hjuchia Sakura
Kicsit azért kikerekednek a szemeim mikor csak testrész postázást említ de csendben maradtam és vártam, hogy mit mond. Meglepetésemre viszont egy igen félét kaptam. Úgy se foglalkozik senkivel ezért miért is ne. Mosolygok rajta egy kicsit és remélem a tanítás alatt majd nem azt érti, hogy az én lilára verésem lesz egy óra. Viszont mikor kérdezi, hogy mit tudok erről a kézről bármennyire is töröm a fejem nem jut eszembe semmi.
- Semmit.
Száj húzva kicsit válaszolok és odasétálok Karasu mellé.
- De ez tényleg lényeges? Mit számít, hogy hova csatlakozok. Engem az érdekel, hogy nem csak mondod, hogy tanítasz hanem tényleg kiképzel a kardforgatásra.


#39 2011-06-25 09:56:55
Thorhalla
A nő szúrós szemmel nézett rád, amikor rákérdeztél, hogy tényleg lényeges-e az, amit ő kérdezett. A tekintetéből láthattad, hogy igenis fontos kérdés volt.
- Igen az – mondta. – Itt nem csak vívást fog tanulni, hanem egészen más dolgokat is, olyanokat, amikről nem beszélhetsz attól kezdve másnak. A technikánk és a tudásunk túlmutat azon, amit az egyszerű emberek megérthetnek.
Csettintett a kezével és az árnyakból vörös és fekete ruhás nindzsák jelentek meg, legalább egy tucat. Bárhol, ahol a legkisebb árnyék is volt korábban, onnan előtűntek ilyenek. Nem tűntek volna fel neked, annyira jól rejtőztek.
- Az őrszemek – kezdte. – Annak idején a Köd előtt, szerinted ki volt az, aki a technológiát átadta az egyik polgármesternek az AIM idők elején? Mi voltunk, Matsumoto-san, az akkori vezetőnk, aki később eltűnt arra a helyre, ahonnan a barátaid is jöttek – magyarázta.
Kinézett a tenger felé, majd az egyik törmelékhez sétált és leült rá, onnan nézett fel rád.
- A Kéz története a feudális Japánban kezdődött, amikor a szabadságot keresők és az elnyomó rendszert ellenzők elmenekültek az Iga és Koga hegyvidéki régiókba. Itt alakult ki a Ninjitsu, a lopakodó harcművészet, amit valószínűleg a Sun Tzu The Art of War ihletett. Az évszázadok alatt, kifinomult a művészetük a félreeső táborokban. A diákok születéstől fogva gyakorolták a „művészetet” és edzették őket miközben a gyermekek játékait játszották, amiket szándékosan úgy terveztek, hogy szakértelmet szerezhessenek ezáltal a fegyvertelen harcban, kardozásban, vértben, álcázásban, szökésben és kitérésben. Ninjitsu-t úgy fejlesztették, hogy a lelki fejlődést biztosítson úgy, hogy a fizikai és szellemi képességeket az emberi érték maximumára növelje. Ezek a ninják szakértői a kémkedésnek és orvgyilkosságnak. Nyugodtan felajánlották speciális szolgálataikat más szamuráj haduraknak és egyéb személyeknek, akik ezt meg tudták fizetni. Kagenobu Yoshioka 1558-ban tett lépéseinek köszönhetően a Kéz immáron nem csak Japánban ténykedett, hanem a teljes világra kiterjedt és attól kezdve mindenhol megtalálhatóak voltak. A Kéz tagjai járatosak az okkult mágiában, ha megölnek egy személyt, azt képesek visszahozni az életbe úgy, hogy attól kezdve a Kéz szolgálatában álljon.
Néhány pillanatra elhallgatott, majd ismét felnézett rád.
- Már érted, hogy miért illik tudni arról, hogy kik vagyunk? – kérdezte. – Még mindig érdekel, hogy hozzánk tartozz és tanítsalak?


#40 2011-06-26 14:12:00
Hjuchia Sakura
Ahogy végigmeséli a történetét a kéznek odafigyelek és végighallgatom. Igaza van, tényleg illik egy ilyen történetet ismerni... Mosolyogva bólintok egyet majd Karasu szemébe nézek.
- Érdekel. Örömmel venném ha tanítanál.
Bár a suliban mindig utáltam lenni, ez sokkal hasznosabbnak és jobb időtöltésnek ígérkezik mint az eddigi naplopásom. A kardra nézek majd vissza Karasura.
- Belefér az időbe, hogy visszaadjam a kardot a tulajdonosának? Kölcsön és megígértem, hogy nem tüntetem el.


#41 2011-06-28 11:30:05
Thorhalla
A nő egy pillanatra kérdőn nézett rád, amikor a kard visszavitelét említetted, de végül is bólintott a szavaidra.
- Igen, majd néhány nap múlva megkereslek – mondta.
Megérintette ezzel a válladat és a karján levő teleport készüléken beütötte a megfelelő koordinátákat, majd villanás. Újra a kikötőnél voltatok, Karasu pedig nem is időzött melletted sokáig, hanem egy újabb villanás és már el is tűnt. Az egyik közeli sikátorban voltál, odakintről rendőrök, mentők és tűzoltók szirénáinak hangját lehetett hallani, az ellentétes oldalról pedig egy fej pillantott be, Dinah volt. Elkerekedett szemekkel nézett rád, mint aki nem akarta elhinni, hogy életben lát.
- Te élsz? – kérdezte végül. – Mi történt?


#42 2011-06-29 21:54:02
Hjuchia Sakura
- Rendben.
Válaszolok még, hogy pár nap múlva megkeres majd újra teleportálunk. Kicsit bezöldülök de rendbe szedem magam mikor a létező összes sziréna ami kocsikon van meghallom. Másik irányba tekintek, hogy arra jobb lesz elmenni de ott egy fej kandikál ki. Egy Dinah. Persze rögvest a kérdések. Mindig csak azok a kérdések.
- Ja élek.
Oda sétálok hozzá és odaadom neki a kardot.
- Ezt köszönöm.
A mi történt kérdésre ki kell találni valamit. Á megvan. De csak fapofával.
- Orrba rúgott aztán megbeszéltük. De javasolnám, hogy ne piszkáld.


#43 2011-06-30 10:51:45
Thorhalla
A lány kissé csodálkozva, de megcsóválja a fejét a szavaidra. A kardot pedig természetesen visszavette. Nem hitte volna, hogy ennyire hamar vissza fogja azt kapni. Sőt valószínűleg azt sem nagyon, hogy valaha is visszakapja.
- Szóval megbeszéltétek? – kérdezte kissé szkeptikusan. – Tudod mit, nem akarom tudni a részleteket, és békén fogjuk hagyni.
Mindezek után végignézett rajtad ezek után, a ruhád szakadt, véres, mintha ebben a percben húzták volna elő a kutya szájából.
- Ezek után mihez kezdesz? – kérdezte. – Javasolnám, hogy menj haza, de így ilyen szerelésben nem biztos, hogy ez lenne a legsikeresebb javaslat.


#44 2011-07-01 20:15:32
Hjuchia Sakura
Végig nézek magamon és realizálom, hogy igaza van a ruhával kapcsolatban. Jobbommal megfogom a szakadt felsőt. Hát igen, mégse nézhetek ki másképp miután rám robbant egy ajtó.
- Hát, megszokott, hogy véresen megyek haza bár általában nem a sajátom.
Aztán egyszerűen kibújok belőle, összegyűröm és bedobom az egyik kukába ha van vagy ha nincs csak egyszerűen a fal tövébe. Leporolom a kezem majd karba teszem.
- Ez megoldva. Azt hiszem elmegyek fagyizni.
Nézek a ledobott felsőre majd Dinah-ra. Úgyis dög meleg van.


#45 2011-07-03 12:12:50
Thorhalla
Ahogyan elindulsz kifelé erről a helyről, igen hamar egy megdöbbentő ténnyel találkozol, az emberek jelentős része a földön fekszik és üvöltözik. Kocsik mentek egymásba, és az emberek ott is fájdalmasan sikoltoznak. Csupán egy-két járókellő az, aki érdeklődve figyelte az eseményeket, de az ő arcukon is döbbenet. Neked semmid sem fáj, így leeshet, hogy valószínűleg hozzád hasonlóan mutánsok azok, akik állnak, és mindenki más, az emberek azok, akik a földön fekve szenvednek. Nem sokkal melletted két árny alak tűnt fel, két női árny, Karasu és Dinah voltak azok, ha hátrafordultál. Az ősz hajú lány szinte tüzet okádva nézett a nőre, de azt nem is zavartatta a fiatal lány kirohanása, csak érdeklődve figyelte az embereket.
- Úgy hiszem, hogy Magneto munkához látott – mondta. – Nem mész haza Algernon, nincs rá időnk. Velem jössz most, ha akarsz, máskor nem fogom mindezt felajánlani.


#46 2011-07-03 13:43:11
Hjuchia Sakura
Nem sokáig jutok mikor egy hatalmas autóbaleset tárul szemem elé és mindenfelé jajveszékelő emberek fekszenek. Egy pillanatra suhan csak át a gondolat, hogy ezért kéne betiltani a kocsikat de el is felejtem mikor majd kitör a frász Miss Karasu hangjától a hátam mögül. Kicsit lesápadva fordulok meg és látom, hogy Dinah is ott áll és szinte felégeti Miss Karasut a tekintetével.
- Magneto? Mindegy persze. Úgy se akartam hazamenni. - vágom zsebre a kezeimet közben. - Egy trikót majd kaphatok?
Kérdezem még bár nem hiszem, hogy fogok most azonnal kapni egyet. Minden esetre jó ha fel vagyok öltözve. Nem mintha +30 ba vagy egyébként is meg tudnék fázni de mégse legyen már kirakodóvásár. Eleget bámulnak meg a hajam miatt, most hogy félmeztelenül rohangálni a városba mégse jó ötlet.


#47 2011-07-03 17:20:28
Thorhalla
Dinah még reklamálna, ahogyan kimondod Karasu-nak, hogy vele mennél akár most rögtön is, de a nő egyetlen kézintéssel elhallgatatja, hogy egyáltalán nem kíváncsi arra, amit mondani készülne. Ezek után Karasu még bólint, majd egy kisebb sóhaj után megszólal.
- Akkor készülj, hogy jó ideig nem leszel itthon.
A kezén ismét beállított valamit a teleport készülékén és felnézett rád. Ismét megérintette a kezedet és Dinah immáron hangos tiltakozása volt az utolsó, amit még hallottál Amerika földjéről. A következő pillanatban ugyanis egy havas rizsföldekkel teli hegységben találtad magad, ahol átkozottul hideg volt az előző forrósághoz képest.
- Üdvözöllek Japánban Algernon – mondta a nő. – Innen csak akkor mész haza, ha készen állsz.

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) 1280942983PzaG81D


#48 2011-07-04 22:45:28
Hjuchia Sakura
Még egy utolsó mély levegővétel majd megint teleportálás. Ennyiszer egy nap, már a gyomrom sem forog tőle.
Mikor megérkezünk kifújom a levegőt de nem az történik mint amit várok. Igazából a semmit vártam de ehhez képest látszik a leheletem és hirtelen megcsap a hideg. Teljesen befed a libabőr és keresztbe vágom azonnal a kezeim ahogy a hideg szellő elkezdi cirógatni csupasz felsőtestem. Fogaimat vacogtatóm és úgy nézek Miss Karasu-ra.
- Értem. Fedett helyen leszünk Miss Karasu? Kicsit hideg van.
Kérdezek vissza kicsit dadogósan a fogvacogás miatt. Nagy volt ez az időjárás váltás, de kétség sem fér hozzá a kilátás viszont mesés.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Tyranis Pént. 25 Május 2012, 11:16

2046. november 30. péntek – Brooklyni kikötőtérség, New York
Résztvevő: Samuel Corner

Arzenál és csapata a szokásos napi teendőket végezte az utcákon, éppen a kikötő közelében. Késő délután volt már, olyan öt óra felé, hideg volt és havazott is New York utcáin, annak ellenére, hogy még csak kora tél volt az idő nem ezt sejttette. A csapat sikeresen rajtaütött egy Magnetopárti csendőrcsapaton, akik az Arzenálékhoz hasonló lázadócsapatokat keresték, hogy bevihessék őket az őrsre. Most ők jártak rosszul és a csapatnak sikerült négy sokkolót és gumibotot is zsákmányolnia tőlük. Nem túl nagy zsákmány, de a semminél még mindig jobb. Éppen egy raktárépület felé tartottak, hogy arra tűnjenek el az esetlegesen őket követő csendőrök elől, amikor az égben hatalmas mennydörgést lehetett hallani, a havazás ezt alapból kizárta, azért is volt talán olyan feltűnő. Ahogyan Arzenál és a csapat tagjai felnéztek az égre egy lángoló meteorszerűséget tudtak kivenni, csak azzal a különbséggel, hogy ennek voltak kivehető részei, egy hajó volt az, egy kisebb űrhajó. Az idegenek létezése ekkor már megszokott volt, így ez nem lehetett olyan meglepetés. A kis egyszemélyes lángoló hajó pedig nem messze a csapattól csapódott bele az óceán vízébe.


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Jajjmár Pént. 25 Május 2012, 12:29

A villámlás ebben az időben tökéletesen elég arra, hogy jeleznem kelljen az embereknek, hogy álljanak meg. Együtt nézzük végig ahogy az űrhajó bezuhan az óceánba.
Nem telik bele sok mire azon kapom magam, hogy a móló felé sprintelek, csak oldalra eresztek egy-egy pillantást, hogy valaki más is tart-e erre felé. Agyamra megy lassan ez a hősködés, a számból csak úgy permetezem a nyálat a benne lévő kés miatt. Az első célom valami csónak féleség a legközelebbi stégnél. Alig motoszkál az agyamban a gondolat, hogy ilyen sebességgel és súllyal lehet ez a hajó már a fenéken is lehet mostanra.
De ravaszul magamat avval hitegetem, hogy egy értékes csapattársat találhatok benne csupa hightech cuccal amik csak a hasznunkra lehet. Egyenlőre beválik, szinte nem is gondolok a kedves íjamra ami Emilynél maradt a két raktár között.
Minden esetre ha találok csónakot rögtön mozgásra bírom lehetőségek szerint, hogy a sikló után nézhessek.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Tyranis Pént. 25 Május 2012, 13:57

2046. november 30. péntek – Brooklyni kikötőtérség, New York
Résztvevő: Samuel Corner

Arzenál azonnal futni kezd a kikötő felé, csak a társai követik, vagyis egy részük, a többiek még mindig döbbenten állnak az egész miatt. Mire a fiú odaér a kikötőbe senki sem mozdult, helyette a megszokott katasztrófaturizmus kezdődött el, ahogyan az lenni szokott. Többen vették elő a modern kamerájukat, felvevőkészülékeiket és fotókat és videókat kezdtek készíteni arról, hogy becsapódott a hajó. Láthatóan senkiben sem merült fel, hogy esetleg segíteni kellene annak, aki lezuhant. A fiú ennek hála bele tudott pattanni egy a parton álló kisebb motorcsónakba és azzal elindulni a nyílt víz felé. A hajó már nem égett, ellenben a víz igencsak hullámzott a becsapódástól, úgy 3-400 méterre lehetett a parttól, alig látszott, csak annyi, hogy lassanként süllyedni kezdett. Amennyire Arzenál látta senki sem próbált meg kimászni belőle és a fiú is lassan odaérkezik a még mindig zárt átlátszó tetejű hajóhoz, amiben egy eszméletlen szőke hajú teljesen embernek kinéző lányt pillant meg.


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Jajjmár Pént. 25 Május 2012, 14:18

Kicsit túl nagy feltűnést keltek avval, hogy becsobbanok egy égő űrhajó felé. Valószínű lassan a sarkamban lesz a szerv is. De pillanatnyilag ez foglalkoztat legkevésbé. Első problémám a feladat, ki kell szabadítanom a bennragadt lányt. Azt hiszem lány, de nem vonok le messzemenő következtetést csak titkon remélek. Gyorsan végig fut a tekintetem a kabin oldalán hátha látok valami nyitó, katapult gombfélét a külső felületen, de ha nem az sem zökkent ki. Egy pillanat múlva már valami rongyot keresek az öklömre, hogy azzal törjem be az üvegnek látszó áttetsző felületet, de az nem megy akkor könyökkel próbálok átrepeszteni azt.
Gyorsan anélkül, hogy még jobban hazavágnám a csajt, megpróbálom szilánk mentesen deportálni a kis járművéből és gyorsan a csónakba helyezni, ha bejött a rongyos dolog akkor arra teszem rá. Egy pillanatnyi józan ész meg arra sarkall, hogy tekintetem valami mozdíthatóra vessem és ha tehetem elkobozzam a süllyedő objektumból, de persze nagyobb kockázatot nem vállalok. Sikerül vagy nem mielőtt megjönne valaki aki felelősségre von irdatlanul rákapcsolok az egyik viszonylag tiszta stég felé. De nem cikk-cakkozok, hogy a társaim lássák hol fogok landolni.
Ezalatt ha van lehetőségem megvizsgálom a lányt, hátha tudok rajta segíteni, ráadásul ha eszméletéhez tudnám téríteni cipekedni se kéne, maximum támogatni, ha szerencsém van és mért ne lenne.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Tyranis Pént. 25 Május 2012, 16:22

2046. november 30. péntek – Brooklyni kikötőtérség, New York
Résztvevő: Samuel Corner

A saját ruhája volta a legjobb, amit fel tudott a fiú csavarni a kezére és azzal megütni az üvegszerűséget, ami védte a járművet. Három-négy nagyobb ütés kellett ahhoz, hogy egyáltalán megrepedjen azaz anyag, majd egy utolsó könyökkel való csapás után, mint az autóüvegek ez is nagyon apró és egyáltalán nem éles darabokra tört és zuhant be a kabinba. Mivel nem vágott egyik sem, így a lány arcát sem sértette fel, most már határozottan látszott, hogy egy fiatal nőről volt szó. Sikerült kiszedni a pilótaülésből is, a fején volt egy kisebb seb, aminek hála a haja és a ruhája is véres volt némileg. Ahogyan Arzenál odabent körbenézett gyorsan, hogy van-e valami, amit lenyúlhat és megszerezhet magának csalódnia kellett, nem igen volt semmi, csak egy hátizsák, de azt így hirtelen nem volt ideje megnézni, hogy mi lehet benne, de ezt minden gond nélkül ki tudta venni.
Amint ez megvolt azonnal újra a part felé vette az irányt, eközben megnézte a lányt, ugyanaz, amit megtudott állapítani, fejsérülés és valószínűleg attól eszméletlen. Több mindent nem tudott így megállapítani, révén, hogy az sem volt biztos, hogy egy emberről van sóz. A partot ezek után már gond nélkül el tudta érni, ott többen tapsoltak, mintha egy hős lett volna, de a távolban már szirénák hangját lehetett hallani, ahogyan közeledtek és helikopterek is az égen. A lány halkan kezdett nyöszörögni, mintha magához kezdene térni és a kikötés után Arzenál két társa is ott termett, hogy segítsen.
- Mit csináljunk? – kérdezte az egyik.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Jajjmár Pént. 25 Május 2012, 17:57

Semmi új, csak egy kisebb táska amit nincs időm most megvizsgálni, rá csatolom az övemre, mielőtt a lányt az ölembe venném a part közelében. Ketten máris jönnének segíteni, de ha eddig nem lettem volna eléggé sietősben most a sziréna zaj még inkább felpörget. Még utoljára megnézem, hogy van a lány... a járóképestől messze, a hátamra kapom, a térde alá nyúlva egy kézzel próbálom megfogni a két lábát, ha nem valami extra sűrű idegen akkor elvileg elbírom egy kicsit, miközben elindulunk.
- Könnyed tempóban léceljetek! Emily az íjam és a fűszereket! - Válaszolok végül és kezdem én is felvenni a tempót, a tegzet a vállamra dobom a lány karjai alá amiket megpróbálok a nyakam elé dobni, ha felébred valószínűbben folyt meg. Az íj pedig szintén övre lesz csatolva, hogy most már két kézzel fogva a lányt én is fokozhassam kicsit a tempót. A szirénáktól legkevésbé hangos úton próbálok eltűnni a sötétben a csapattal együtt. De ezt a feltűnést gyorsan megpróbálom lerázni, szokásos formációval a többiek közé vegyülök és két társaságra oszlunk a következő utcán, hogy ne keltsünk feltűnést.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Tyranis Szomb. 26 Május 2012, 11:06

2046. november 30. péntek – Brooklyni kikötőtérség, New York
Résztvevő: Samuel Corner

A szirénák egyre hangosabbak voltak és már látni is lehetett őket a távolban, ahogyan közelednek, így ez igencsak nagy segítség volt, hogy melyik irányba is lehet könnyedén menekülni. Arzenál felkapta a lányt, majd Emily még odaadta a cuccokat is neki, amiket kért. Az eszméletlen lány nem volt túl nehéz, így könnyedén lehetett vele haladni. A csapat, ahogyan elérte a raktárakat kétfelé szakadt és fele-fele arányban haladtak tovább. Ezen a részen hála Arzenál helyismeretének tényleg sötét volt, lámpák sem világítottak, maximum éjjelente is csak a Hold és csillagok fénye az, ami itt bent világít. Nem volt jó környék, így még a rendőrök, sem a csendőrök sem léptek be szívesen. Volt közöttük egy mese, hogy itt ezen a helyen szellemek élnek, ami persze nem volt igaz, csak az itt tanyát ütő mutánsok tettek rá egy lapáttal erre a hiedelemre és senkinek sem volt mersze, hogy bejöjjön, révén, hogy régen voltak, akik megtették, de a időnként lapuló mutánsok könnyűszerrel győzték le őket. Szóval ide érkeztek be Arzenálék, nekik nem volt mitől félniük, mert részben ők is alapoznak a mítoszra. Odakintről a raktárak elejéről hallani lehetett a rendőröket, ahogyan egymással üvöltöznek, hogy ki is menjen be oda, de egyelőre nem nagyon volt lelkes vállalkozó és senki sem merte felvállalni, hogy bemerészkedjen ebbe a részbe.


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Jajjmár Szomb. 26 Május 2012, 12:12

Mint mindig müködik a tervem, egy sem mer utánunk jönni és még akkor se lenne sok esélyük. Valószínűleg kevesen és hülyék jöttek csak. Hiszen most nem mi buktunk le csak egy baleset történt a kikötőben. Valószínűleg kint búvárkodik pár a balesetesektől meg a helyszínelőktől. Pár közrendőr meg ugye kint toporzékol a sikátor végében. Kicsit kényelmesebbre vehetjük a tempót, a veszély szűnni látszik. Gyorsabb sétára eresztem a bandát. Majd behajlított ujjakkal odaérintem a lány jobb arcához a szabaddá tett kezem elkezdem gyöngéden simogatgatni, ébresztő szándékkal.
- Ébredj fel Szöszke! Itt van apuci, nem akarod lehangolni, nyisd ki szépen a szemed, hadd hallom a neved. Hallasz kis lány? Mondj valami szépet, hadd halom a nevedet. - Amíg ilyen kényelmesben haladhatunk elvagyok az ébresztgetésével, különösen nyájas hangon, nem tűnik még olyan sürgősnek, hogy bekeményítsek. Azért mikor nem feledkezek el nagyon a világról megpróbálom szemmel tartani, hogy jó helyen menjünk. Ha hazaérünk talán a táska is segíthet a kiderítésében, hogy ki a lány.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Tyranis Szomb. 26 Május 2012, 12:25

2046. november 30. péntek – Brooklyni kikötőtérség, New York
Résztvevő: Samuel Corner

Haladás közben Arzenál nekiállt felébreszteni a lányt. Aki egyre inkább nyöszörögni kezdett, ahogyan lassanként ébredezni kezdett. Végül kinyitotta a szemét a hangokra és a kérdésekre beszélni kezdett.
- Et tra kahn sol tehh – mondta a lány halkan.
Lassan jutott el a tudatáig, hogy angolul beszéltek hozzá, így most megpróbálkozott azzal, hogy angolul szóljon ő is.
- Hol vagyok? Ki vagy? – kérdezte majd megrázta a fejét. – Tegyél le a földre!
Eddigre már kellően kezdett magához térni annyira, hogy felfogja a dolgokat és ha Arzenál nem teszi le a földre, akkor erősen kezdi ütlegelni a mellkasát addig, amíg ez nem történik meg. A csapattársak, ahogyan látták, hogy az új útitársuk is magához tért és nem éppen nyugodt kissé türelmetlenül álltak meg a séta közben, hogyha harcra kerülne a sor, akkor segíthessenek a vezetőjüknek.


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Jajjmár Szomb. 26 Május 2012, 12:42

Az idegen szavakra annyira meg sem lepődök, kicsi csalódottságot érzek talán, de aztán hamar kiderül, hogy a bogárkánk tud angolul is. Szerencse, hogy minden idegen ezt tanulja meg, nem?
- Föld nevű bolygón, Brooklynban kedves... - Jegyzem kedélyesen, a kérése meg kicsit szerintem hirtelen.
- Biztos vagy benne, lehet, hogy... - Mikor elkezd hisztizni jobbnak látom, hogy letegyem, elengedem szépen a lábát, közben lefelé guggolok, hogy könnyebben érjen biztos talajt. A csapatra nézek, majd a morcos leányzóra, még a végén veszítek a presztízsemből, inkább jelzek a többieknek, hogy mehetnek.
- Menjetek tovább, mi is megyünk, nem lesz baj. - Arcom komoly, parancsnak szántam, attól még, hogy nem olyan fölényesen közlöm, inkább megnyugtatólag. Majd a lányra nézek, megkeresem a szemét.
- Tovább kell menünk csillagom. Én Arzenál vagyok és ők az én választott népem, nem rég te is az ölünkbe zuhantál, de csak a táskádat tudtam kimenteni. - Kicsit lehet fölényes vagyok, mintha gyermekkel beszélnék, nem is használok bonyolult szerkezeteket, csak nagy zavaromban átnyújtom neki, még a zsákmányolt táskáját is, mielőtt megnéztem volna. De utána egyből meg is próbálom a vállánál fogva kicsit tovább terelni, hátra kizökkent annyira, hogy ne akarjon most minden választ ebben az utcában megkapni. Ha bejön akkor jelzem a többiek felé egy felmutatott hüvelykujjal, hogy minden frankó. A hátamra csapom vissza a tegzem és az íj is visszakerülhet a kezembe ha lesz szabad.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Tyranis Szomb. 26 Május 2012, 14:10

2046. november 30. péntek – Brooklyni kikötőtérség, New York
Résztvevő: Samuel Corner

A lány megtántorodott néhány pillanatra, amikor leérkezett a földre, de talpon tudott maradni. A kezét a fejére tette és lehunyta a szemét, egy kissé szédült, majd nem bírta és oldalra fordulta életet adott egy rókának. Ebből teljesen nyilvánvaló lett, hogy kisebb agyrázkódást kaphatott. A csapat többi tajga elindult arra, amerre menniük kellett és a lány is Arzenál támogatása mellett még mindig kissé tántorogva és bizonytalanul. A táskát felvette, amikor visszakapta.
- Szóval a Föld – mondta. – Nera vagyok, Nera-Xor… kissé eltévedtem, a Holdra kellett volna mennem, de valami a hajónak ütközött és nem tudtam a Kék Körzet felé menni és elvesztettem az irányítást a gép felett. Beléptem a légkörbe, aztán nem emlékszem semmire.
A támogatással egészen jól tudott haladni, azonban a hátuk mögött, ahonnan érkeztek sietős lépteket lehetett hallani, a rendőrök úgy látszik, hogy mégiscsak összeszedték a bátorságukat és a csapat után merészkedtek._________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Jajjmár Szomb. 26 Május 2012, 15:37

nagyon kis közlékeny kedvében találtam a lányt, főleg miután egy kicsit kidekorálta a sikátort. Biztos élvezném is a trécselést, de kicsit kicsúsztunk az időből. A kintiek rávették magukat egy kis aktivitásra.
- A legjobb részről lemaradtál, biztos szép volt a táj fentről... De ha most nem haragszol. - Miközben hozzá beszélek egy karcsapással kinyitom az íjat, majd két sokkoló nyilat ráhelyezve el is küldöm ágyék-has magasságban mind a kettőt, úgy időzítve, hogy a szerv pont belefusson. Lehetőleg elsőre ne lássák azt, hogy mi jön a sötétben, csak a két lesokkolt társukat az első sorban. Talány kicsit meg is torpannak.
- Most viszont kicsit rá kell kapcsolnunk... - A hátamra visszavenni kicsit komplikált lenne, mert ahhoz mozdulatlanul vagy segítő készen kéne, szóval amíg meg van lepődve visszateszem a helyére az íjam és őt az ölembe próbálom kapni és kicsit neki iramodni a többiek után. hosszú csendes lépésekben, hogy ne követhessenek olyan könnyen.
- Majd sztorizol ha biztonságba értünk, súgom még a lánynak, hátha ez kicsit megnyugtatja vagy ilyesmi.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Tyranis Szomb. 26 Május 2012, 16:24

2046. november 30. péntek – Brooklyni kikötőtérség, New York
Résztvevő: Samuel Corner és Nera-Xor

A lány meglepetten nézett az íjra, mintha még korábban nem látott volna ilyesmit. Arzenál pedig a sötétbe lőtt, amikor a léptek hangosabbá váltak és biztossá vált, hogy most már itt lesznek a rendőrök a közelben. Az íj húrja pendült és pillanatokkal később két nyögést lehetett hallani, majd ezt követte a két puffanás, ahogyan az eltalált illetők elterültek a földön. Azonban a maradék jard sem volt rest, lőni kezdtek. Erre a hangra kapta fel a fiú Nera-t a földről és kezdett vele menekülni. Néhány golyó csak centikre száguldott el a fiútól, aki érezte a forróságot és a szelet, amit ezek okoztak. A raktárak végén már újra volt fény, ahogyan az utcához értek. Itt a fényben láthatta meg a fiú, hogy a lány kékül befelé és a haja is szőkéből lassanként vörösre vált, ahogyan félelmében reszket. A távolban hátranézve, ha hátranéz Arzenál, akkor látja, hogy még hat rendőr jön utánuk, de ezek már nem fogják beérni őket, mert az egyik srác a csapatból hatalmas jégfalat emel utánuk elzárva az utat az utca és a raktárban levő út között. Néhány lövés belecsapódott még a jégfalba, majd a lövések abbamaradtak, de a rendőrök még közeledtek. A szerencse talán, hogy az utca, ahova kiért a csapat már igencsak forgalmas, sok a gyalogos és az autó is, így itt viszonylag könnyű lesz elvegyülni a tömegben.


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Jajjmár Szomb. 26 Május 2012, 16:43

- Ho-ho-hó - Megszórnak minket kicsit az ólom áldással. De megint szerencsém volt, egyik sem talál el, sikerül kiérnünk egy frekventáltabb részre. Biccentek Danielnek a jégfalas trükk után, aztán ha neki is van eszem eltűnünk a tömegben és legközelebb otthon találkozunk. Az sajnos nem segít a rejtőzködésben, elvegyülésben, hogy a lány úgy kezd kinézni, mint törpilla, meg elkezdett is remegni a kezemben. kicsit ráparázhatott a golyó záporra. megpróbálom letenni és úgy haladni vele tovább, persze csak, ha nem találok rajta semmilyen sérülést. Mert ki tudja őt eltalálták-e még ha engem nem is. Bár egy ember lány biztos felsikoltana ha ez történne, de nem igen vagyok képben az ő fajával. A pletykák szerint azok szoktat kékek lenni akiknek szintén k-val kezdődik a nevük. nem jut eszembe, de talán ez most nem is lényeg.
Csak gyengéden helyezem a vállára a kezem, vagy a hóna alá ha segíteni kell még neki és úgy kezdem tovább kísérve, a külvilág felé, mintha csak egy kicsit be lenne csiccsentve a lány.
- Jól vagy Nicky vagy, hogy is hívnak... Nora? - Próbálom elvonni a figyelmét a golyózápor emlékétől. nem biztos, hogy túlságosan hozzá van szokva a lány.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Tyranis Vas. 27 Május 2012, 03:05

2046. november 30. péntek – Brooklyni kikötőtérség, New York
Résztvevő: Samuel Corner és Nera-Xor

Daniel biccentett azonnal, majd pontosan az ellentétes irányban lendült bele a tömegbe és tűnt el benne, mint amerre Arzenálék tartottak. A fiú megnézte a cipelt lányt, de nem volt rajta semmilyen sérülés, láthatóan őt sem találták el a lövedékek és ennek hála le lehetett tenni a földre és együtt gyalog tudták folytatni az utat. Két sarkot kellett haladni, hogy most már senki se meneküljön és senki se nézzen furcsán a párosra. Mivel csak mutánsok voltak a földön, így az, hogy a lány mostanra teljesen bekékült és vörös volt a haja sem volt feltűnő az emberek között és meg sem bámulták őket, ahogyan részegséget imitálva haladtak előre. Péntek volt kora este, fiatalok és ez New York! Így mindez teljesen hétköznapi és megszokott volt errefelé. A kérdésre a lány pedig válaszol és szinte sértetten javítja ki Arzenált.
- Nera, Nera a nevem – mondta. – Erre ez mindennapos, hogy így lőnek mindenkire? Mintha az otthoni kiképzésen lennék…
Még kellett pár perc és pár sarok és a páros most már végre teljesen olyan terepre ért, ami biztonságos volt és el lett hagyva a kényelmetlen kikötői közelség is. Ahogyan Arzenál körbenéz senki sem követte őket, sem a rendőrség, sem a helikopter, de a távolban látszott, hogy a roncsokat próbálják a vízből kiemelni.


_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Jajjmár Vas. 27 Május 2012, 11:48

Hiába a kékülés, úgy tűnik van még a lányban élet, rögtön el kezd raszkalizni a neve miatt. Erre minden nő felkapja a vizet, de legalább látszik, hogy nincs baja. Elmosolyodom a kis hisztire, miközben ismét kihúzom magam és nem tetettem, hogy illuminált lennék a továbbiakban, de amíg a lány nem ellenkezik a támogatás marad a részére.
- Hogyne, Nera... - Villantom felé is a kis fiús mosolyomat, az mindig bejön, majd egy szelídebbre váltva folytatom a válaszom.
- Ha zsákmánnyal távozol a szerv elől, főleg ha pluszban valami olyat is elhozol ami még nem az övé, hááát akkor néha előkapják a csúzlikat. - Magyarázom kicsit röviden, egy kis szünet, nagyon viszket a nyelvemen az ismerkedős szöveg.
- Szóval mik a terveid, kedves Nera? - Nyögöm végül ki, majd megint körbe nézek a környéken, hátha észre veszek valami furcsát, de legalábbis ne kelljen a szemeibe néznem miközben elkezdi a választ. Csak azután fordulok vissza és hallgatom tovább.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Tyranis Vas. 27 Május 2012, 13:35

2046. november 30. péntek – Brooklyni kikötőtérség, New York
Résztvevő: Samuel Corner és Nera-Xor

A lány a legnagyobb egyetértésben bólintott a jardos kifejtésre, majd elgondolkodott azon, hogy mit is akar valójában. Ezalatt, láthatóan kezdett megnyugodni is, mert a bőre újra kezdett kifakulni kaukázusivá és ezzel egy időben a haja is ismét szőkébe fordult a vörösből.
- Először is szeretnék rendbe jönni a fejem hasogat – mondta. – Utána, meg kell keresnem néhány ismerősömet, hogy visszajussak a Kék Körzetbe. Nem terveztem egyelőre azt, hogy sokáig itt maradjak a Földön, anya bizonyára halálra aggódja magát értem, főleg, hogy Kree-Lar is elpusztult, a birodalomban mindenki fejveszett csirkeként rohangál, a skrullok fenyegetnek minket és én pedig nem értem haza időben három galaxissal odébbról.
Vett egy mélyebb levegőt.
- Szóval szeretnék valahogyan üzenni a Holdra, hogy megvagyok és küldjenek értem valakit. Egyébként hova megyünk most? És ti mindig szembeszálltok a hatóságokkal? Pedig úgy tudom, hogy ők Magneto oldalán vannak… ezek szerint ti…

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Jajjmár Vas. 27 Május 2012, 19:53

Kicsit könnyebb eltűnni úgy, hogy nem kék az idegen csaj akit felszedtem az óceánból, de az uniformisom mellett ez most szinte mindegy. Minden esetre eléggé megered a nyelve, ugyan hamar elvesztem a fonalat az első körnél. Sok az infó és keveset vélek ismerősnek így első hallásra, de azért enyhén bólogatva végig hallgatom, miközben befordulunk az utcánkba. Mire a második részt is megosztja már a kerten keresztül kísérem. Az ajtónál megállva pedig válaszolok is ha már szóhoz jutok.
- Egyszóval, szeretnél hazatelefonálni. - összesítek egy mosollyal, kibírom egy ne röhögjem el a pillanatot.
- Tudod ez egy régi filmet jut eszembe. - Magyarázom mégis, ha nagyon eltorzult volna az arcom az erőlködésben. Majd még egyszer körbe nézek, mintha a kulcsom keresése közben lenne mellék cselekvés. De megnézem ki lehet a környéken hátha figyelnek. De ha így lebuktatom őket akkor amúgy is túl amatőrök. Minden esetre utána benyitok és folytatom.
- Sajnos ehhez nem igen tudok technológiát kínálni, de majd körbekérdezhetünk ha nem találod meg az ismerőseid. Akik... - Szünetet hagyok, kicsit lehet pofátlan kérdés, de eszembe se jutott most körülményeskedni. Így miközben lepakolok a koszos nappaliban várom a válaszát, a lenti részre egyenlőre nem viszem, hátha valaki rajta akar ütni a házon, felesleges őket lefelé is vezetni.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Tyranis Hétf. 28 Május 2012, 11:47

2046. november 30. péntek – Brooklyni kikötőtérség, New York
Résztvevő: Samuel Corner és Nera-Xor

Még pár perc séta után végül a páros megérkezik Arzenálék búvóhelyére.

_________________
Reneszánsz: Tyranis;  Másik világból: Tyranis; Végtelen Háború: Tyranis, Angelica Butler, Világelme
Ultimate: Tyra Rel Brahe; Outsiders/Reneszánsz/AoA: Jonah Wright, Beatrice Mortimer; X-diák: Kaelyn Moore
Pólófelirat Reneszánsz: "Szóljatok, ha minden diákot elraboltak!"; Out: "A telepaták halkabban kiabáljanak!"
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 12 Feb. 2015, 10:46

2048. március 2. hétfő – Brooklyni kikötőtérség, New York
Résztvevő: Joseph Harper / Szabadság Kapitány

Hosszabb idő után Josephnek ismét New Yorkba kellett jönnie, ami manapság Sinister kezén volt. A városba való bejutás sem volt túl könnyű, mert a határokat mindenhol őrizték, de Joseph könnyedén megoldotta mindezt. A feladata egyszerű volt, vagyis annak tűnt, találkoznia kellett a Brooklyni kikötőtérségben egy kapcsolatával, aki egy meg nem nevezett tárgyat és információkat akart átadni a számára, ami a gerillaharcokat segíthette itt a városban. A találkozó este 6-ra lett megbeszélve, azaz már sötétben. Noha március eleje volt, ennek ellenére egy hidegfront lepte be a Keleti partot és csípős hideg volt a környéken, illetve legalább húszcentis hó borította a várost. Az nem volt meglepő, hogy a belvárosban és mindenfelé utcai harcok tarkították a napot, ez akkor is így volt, amikor a város éppen függetlennek volt mondható a bűnbandák harca miatt. Csak most annyi volt a különbség, hogy a bandák, az alvilág és a helyiek is a kanadai erőket lőtték és nem egymást. A kontaktról annyit tudott Joseph, hogy Abraham Lincoln álnevet használta, zöld hajjal rendelkezett. Személyesen korábban még nem találkoztak, csak holoneten, vagy telefonon beszéltek. Most megkapta a férfi, hogy a 45. D. raktárnál kell találkozniuk pontban este hatkor. Abraham az a fajta volt, aki pontosan érkezett valahova, nem érkezett soha korábban, sem pedig később, még akkor sem, ha valamilyen holonetes programban találkoztak. A kikötő egyébként igencsak csöndes volt, a tenger be volt fagyva, így emiatt is kevesen járkáltak erre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Cletus Kasady Pént. 13 Feb. 2015, 23:28

Hideg szél fúj, a várost hó borítja, és én a befagyott tenger partján állok. New York, amit a Világ Legnagyszerűbb Városának neveznek, ismét ellenséges elnyomás alatt áll, és mintha még a gyilkos fagy is ezt akarná kifejezni. Ahogy a tél rabságban tartja a természetet, úgy tartja fogva Sinister e büszke amerikai várost. De ez nem fog sokáig tartani. A helyi szabadságharcosok többsége még nem tudja, de megérkeztem, hogy élő zászlóként forradalmuk élére álljak, és elűzzem Sinistert Hazám földjéről.
Még néhány perc, és kapcsolatom, aki Abraham Lincoln nevét viseli, (az ő érdekében is remélem, hogy nem hoz szégyent a névre!) meg kell érkezzen, hogy átadjon nekem egy eszközt, és információkat, amik segítik majd az igaz ügyet. Egy kicsivel előbb érkeztem, és fölmérem a terepet. Jó nagy körben vizsgálom meg a 45. D. raktár körül, hogy nem készül-e rajtaütés ellenem. Nem csodálkoznék, hogy ha Sinister emberei megtudnák, hogy itt vagyok, megpróbálnának orvul meggyilkolni, de aligha lehetséges, hogy városba való a tökéletesen kitervelt behatolásomba olyan hiba csúszott volna, ami révén tudomást szerezhettek érkezésemről.
A terepszemlét nagyjából hat óra előtt öt perccel fejezem be, és ha nem találok semmi gyanúsat, a megbeszélt helyre megyek. Átellenőrzöm a felszerelésemet, amíg várakozom.
Pajzs a hátamon: megvan
Nehéz lézerpisztoly az oldalamon: megvan
Könnyű, rejtett lézerpisztoly a hónom alatti tokban: megvan
2 kompakt füstgránát: megvan
2 kompakt villanógránát: megvan
2 kompakt EMP gránát: megvan
3 normál kézigránát: megvan
Katonai kés: megvan
Minden stimmel, már csak Lincoln kell megérkezzen. Feszülten figyelek a környezetemre, nem hagyom, hogy bárki vagy bármi meglepjen.

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 14 Feb. 2015, 10:10

2048. március 2. hétfő – Brooklyni kikötőtérség, New York
Résztvevő: Joseph Harper / Szabadság Kapitány

Joseph azzal kezdett, hogy körbenézett a környéken, minden teljesen nyugodtnak tűnt, senki sem volt a környéken, csak az utcán jártak emberek, ami jó száz méterre volt ettől a helytől. Így Joseph odament a megbeszélt helyre, pontosan hat óra lett, amikor szinte a semmiből az egyik lámpaoszlopnál megjelent egy punk ruhába öltözött, bakancsos, bőrkabátos zöld hajú alak. Lincoln volt az a leírtak alapján. Ez volt az első ténylegesen személyes találkozásuk.
- Üdv Kapitány! – köszönt.
Közelebb lépett és a kezét nyújtotta Joseph felé, ha a férfi elfogadta, akkor a srác megszorította a kezét.
- Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy végre személyen is találkozhatunk – mondta.
Ha Joseph nem szakítja félbe, akkor még egy percen keresztül hálálkodik és fanatikusan rajongja körbe Kap-ot. Utána tér csak rá a lényegre, miközben megköszörülte a torkát, jelezve, hogy komolyabb hangvétel következik.
- Ami azt illeti, múltkori holonetes ténykedésem közben ráakadtam egy-két dologra, ami téged is érdekelhet – kezdte, Joseph tudta, hogy a srác remek hacker. – A közelben van egy fegyverraktár, ami az AIM-é volt, és még Sinister emberei nem akadtak rá… kész aranybánya lehet.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn) Empty Re: Brooklyni kikötőtérség (Brooklyn)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.