Élményközpont

Go down

Élményközpont Empty Élményközpont

Témanyitás by Thorhalla Kedd 21 Aug. 2012, 11:43

Az egykori Fresh Kills Landfill szeméttisztító, régen még 2001-ben zárták be és az egész területet rehabilitációnak vetették alá. Mára egy gyönyörű zöldövezet lett az egész, gyönyörű parkkal és golfozási, wellnes és élményfürdőzési lehetőséggel.
Élményközpont P570920-Rotterdam-The_modern_park

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Élményközpont Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 30 Jún. 2014, 00:09

A Hydra felemelkedése 5: A.I.M. Birodalom
Résztvevők: Michael Schuster, Charles Crafton / Bio, Colona Walding, Victor Montano, Tariq Kudrjawizki és Michael Nikostratos
Következő körváltás: 2014. július 3. (csütörtök) (3naponta)

Staten Island-en egy többnapos konferencia volt, ide volt hivatalos szabadúszó újságíróként Bio, Victor és Tariq a WREC-et képviselték, míg Colona a Polgármesteri hivatalt. A rendezvényen leginkább a városban elhatalmasodó erőszakhullám volt a téma, a SHIELD természetesen nem jelent meg, őket nem is hívták, hiszen a maffia ügyek nem minősültek terrorizmusnak, így nekik nem is kellett ezzel foglalkozniuk. A rendőrség nyitott volna szívesen a WREC felé, hiszen a SHIELD-hez mégsem mehettek ez ügyben. Az események végén még egy korai vacsorával készültek lezárni az eseményeket, a négyest pedig egy asztalhoz tették. A háromfogásos vacsorával pedig most végzett a társaság és a desszerteket hozták ki, mindenkinek azt, amit kért. Itt egyelőre minden igencsak kellemes hangulatban telt, egyébként okkal rendezték itt a találkozót, mert a Staten Islanden két eseményt kivéve – amikor Osborn Angyalai csaptak össze a maffiával – nem történt semmilyen esemény, míg a belvárosban igen.
Ami Michael-t és Michaelt illette mind a ketten egy munkát végeztek itt kint Staten Island-en a Család megbízásából, ismerik egymást, tudják, hogy ugyanúgy a Cinnamon családnak dolgoznak és az elmúlt egész héten mind a ketten itt felügyeltek és besegítettek egy épület felújításában, amit a Don vett magának nyaralónak. Így ez személyes ügy volt, az utca végén közel az élményközponthoz volt egy kellemes kis kocsma, kinti terasszal, ahol nagy kivetítőn meccset is lehetett nézni. Már sötétedett, így kellemes idő volt és a két férfi itt kint iszogatott.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Élményközpont AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Cletus Kasady Hétf. 30 Jún. 2014, 11:17

Egy k*rva unalmas hét a Családnál.... Ahelyett, hogy a munkámat végezhettem volna, felügyelnem és dolgoznom kellett egy felújításnál. Persze, a Don fog itt lakni évente egyszer, meg mittomén, de engem nem ezért fizetnek. Mármint most ezért de na... Igazából mindegy, most ennek lassan vége lesz, megkapom a pénzt, aztán mehetek vissza ahhoz, amihez értek.
A Család egy másik emberét is kiküldte velem. Szintén Mike-nak, hívják, a családnevét sose tudom, valami görög. Valami Nikostristrasf@szom, nem is érdekel! Elég fura figura a kékeszöld hajával meg a sárga szemével, de az ilyen már szinte fel se tűnik. Ennél még sokkal furcsább alakok is mászkálnak a városban, csak jól járunk vele, ha nekünk is van néhány.
Szóval a napi munka után következik a jól megérdemelt sör. Egész f@sza kis kocsmát találtunk itt, nem vizezik szét a sört, meg lehet meccset is nézni, szóval tök rendben van.
- Rám férne már valami férfiasabb munka. - mondom csevegő hangon görög Mike-nak, miközben egy jó korttyal le is húzom a söröm negyedét. - Még azt fogják hinni a piti utcai arcok, hogy mindent lehet, ha nincs aki a fejükre csapjon. Hehe.

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Michael Nikostratos Hétf. 30 Jún. 2014, 20:40

Szerencsére megúsztam a múltkori melót súlyosabb következmények nélkül - de nem minden következmény nélkül. Elég jól kerestem a melóval, főleg a veszélyességi pótléknak hála, de ennek nagyját elvitte az állam, mivel fizetnem kellett nekik. Ezen kívül közmunkára is beosztottak, hogy rohadnának meg, és már kezdett elegem lenni a szemétszedésből is. Nem hittem volna, hogy valaha ezt mondom, de az építkezési munka, felügyelők nélkül, egész pihentető volt. Szerencsére mostanra már a hajam is visszanőtt, és az égési sebeim is eltűntek. Végre megengedhettem magamnak egy albérletet is, és néhány új ruhadarabot vásároltam tegnap, ezért kifejezetten boldog voltam a mai nap. Gitárjaim otthon pihentek, ma pedig, az egész napos építkezés után, egy jól megérdemelt sört iszogattam a Család egy másik tagjával, aki nem mellesleg a névrokonom is volt. Szép, kifejlett példány, egy igazán nagyra nőtt kanbika, akivel nem sokan szeretnének összetalálkozni egy sötét sikátorban. Nem tartottam tőle, főleg azért, mert egy oldalon álltunk, de amúgy sem tűnt túl veszélyesnek rám nézve. Mármint, bár én jól titkoltam, hogy emberfeletti erőm van, nem hiszem, hogy ő is képes lenne erre, ahhoz túl hülyének tűnt. Nem, szinte biztos voltam benne, hogy csak egy k-rva erős ember. Aztán lehet, hogy majd még meglep. Közben beszélni kezdett, amit egy férfias korttyal kísért. Úgy éreztem, ez kihívás, ezért felemeltem a korsóm, és egy lendületre kiittam a tartalmát, mielőtt válaszoltam volna.
- Ne félj, megvárnak azok téged. Egyébként is, ha folyton félnek tőled, akkor nem marad munkád, nincs miért kokikat osztogass. Így viszont, ha kicsit hagyod cincogni az egereket, lesz miért csontokat törni, ha visszamegyünk.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Auaritia Szer. 02 Júl. 2014, 12:34


Colona Walding  

Staten Island, egy hely amire minden ember nagyjából ugyanarra gondol. Biztonság. Vagy érdektelenség vagy távolság miatt, de a maffia kevésbé teszi be a lábát ilyen helyekre.
Kiheverve a Sherillben történteket úgy látszott még nem rúgtak ki. Luther, valószínűleg azért küldhetett ide, hogy bizonyítsak. Nos bizonyítani is szeretnék. Mint mindig ma is stílusosan öltöztem fel. Fekete körömcipő, méregzöld szoknya, hozzáillő kosztüm felsővel. Egy fehér ing dukált alá a legjobban. A hajam most meg tudtam csinálni, így szépen kiengedett és kivasalt volt. A sminkem laza volt, semmi hivalkodás.
Egy konferencia a maffiahelyzet megoldására, orvoslására. A WREC-től egy szívélyes gesztus, hogy részt vesznek. Lássuk be a rendőrség, a korrupt rendőrség, már nem túlzottan alkalmas, sőt azt hiszem sohasem volt alkalmas, a maffia elintézésére.
A konferencia jó volt, nagyjából mindenről szó esett, én is tudtam néhány érdemlegeset hozzászólni. Persze, nagyjából ezek előre megírt válaszok voltak, hiszen én csak mint képviselő voltam jelen. A koncentrációm a maximumon volt, megint hoztam magammal a jegyzetfüzetem, így néhány fontosabb részletet és néhány kevésbé fontosat is rögzítettem.
Zárásként egy vacsorára invitáltak bennünket. Pont azokkal kerültem egy asztalhoz, akik a Wrec-et képviselték. A desszertre szinte mindenki nevét megtudtam, és egy kicsit oldottabb lett a légkőr is. Legalábbis úgy érzetem. Persze tartanom kellett magam, az etikett szabályaihoz, melytől sohasem térek el, de mégis kicsit fesztelenebb volt.
Desszertnek valami könnyedet szerettem volna, a háromfogásos vacsora után, így gyümölcsrizs desszertet kértem. Amit aztán ki is hoztak. Nem vagyok túl beszédes, ezért az est folyamán többnyire csak a kérdésekre feleltem.


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Victor Montano Csüt. 03 Júl. 2014, 01:35

Victor nem szerette a konferenciákat. Ezt sem igazán kultiválta. Viszont legalább a nagyközönségnek is bemutathatta a WREC személyvédelmi és képzési profilját. Szerencséjére Tariq eleget tett az utasításának és kellően elrettentő alakot vett fel. Teljes menetfelszerelésben pompázott a színpadon. Taktikai nadrág, golyóálló mellény, teljes málha. Victor dagadt a büszkeségtől, amikor bemutatta a beosztottját, mint a legjobb kiképzőt és képzett operátort. Kicsit sajnálta, hogy neki öltönybe kellett bújnia, de így legalább kontrasztot mutatott. Fehér öltönye és hanyag eleganciával viselt inge, inkább egy fiatal CEO benyomását keltette. Ez pedig így megfelelt neki. Előadása során főleg arra tért ki, hogy a biztonsági berendezések és megfigyelőrendszerek milyen pozitív hatásokkal lehetnek az utcai bűnözés csökkenésére. Emellett Tariq segítségével prezentálta, hogy mennyire fontos a személyi képzés. Felemlegette a hatóságok továbbképzésének fontosságát és azt, hogy több biztonsági cégre lenne szükség. Aztán jött a vacsora, ahol egy asztalhoz került a polgármester titkárnőjével. Nem tartotta túl beszédesnek a nőt, inkább vonzónak gondolta és rendszeresen azon somolygott, hogy az alelnök biztos döntögeti a nőt.

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Albert Shear Csüt. 03 Júl. 2014, 01:46

Tariq vidáman ült az asztalnál. Vörös szakállát simogatva szemléli az elé tett csokitorta szeletet. Kulturáltan kezdi meg felszelni a villájával és kéjes mosollyal az arcán kezdi egyesével, lassan elfogyasztani. Közben a főnökére néz, aki már befejezte a vacsorát és kissé feszeng az öltönyében. Ő maga elégedett volt a helyzetével. A gyakorló ruhájában lehetett. Kényelmes, sokat próbált és hosszan összeállított viselet. Persze a fegyvereit már visszavitte a páncélozott kocsi, speciális csomagtartó rekeszébe, biztonságba. Pisztolya sem maradt nála, ami nélkül kicsit meztelenül érezte magát. A figyelem is úgy hárult rá, mintha nem viselne semmilyen öltözéket, mivel militáns megjelenésével kicsit kitűnt a tömegből.
A finom vacsora tökéletes megkoronázásaként tekintett az utolsó kockányi csokitortára. Majd az asztalnál ülő Colonára tekint.
-
Mi a véleménye asszonyom? A polgármester biztosít több forrást a rendőrség speciális egységeinek továbbképzésére?

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 43
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Bio Csüt. 03 Júl. 2014, 14:44

// Még egyszer elnézést, hogy rám maradt az utolsó szerepe, de a munka sajnos nem engedte meg, hogy korábban álljak neki az írásnak. // 

A konferencia roppant ígéretesnek bizonyult. A W.R.E.C. szép előadást tartott, amely alapján, nekem szimpatikusnak tűnnek. A korábban velem történtek után, úgy gondolom, hogy szükség is van valamiféle megoldásra. Kritikán aluli volt a rendőrség megjelenése, ami a drónok működését és riasztó rendszerét illeti. csöndben költöttük a vacsorát s már éppen a desszert vége felé tartottunk, amikor az egyik nem éppen az alkalomhoz illően öltözött W.R.E.C.-es kérdést intézett a velünk egy asztalnál ülő hölgyhöz, aki a polgármesteri hivatalnak dolgozott. A kérdés remek volt, ami a Shield képzését illeti, ott ugyanis nem mindenki tudja, hogy meddig terjed a hatásköre, amelyet személyesen tapasztaltam. Szerencsére nem én voltam, az akit megpróbált kifilézni, ennek ellenére nem volt kimondottan bizalomgerjesztő. Kifogástalan, felső kategóriás öltönyben, inkább tűntem menő ügyvédnek, mint újságírónak. Nevemről és "firkász" mivoltomról, azonban tájékoztatta a körülöttem lévőket, a nyakamban lógó sajtókártya. A konferencia anyagátról, már összegyűjtöttem a szükséges információkat. A helyzet viszont az, hogy szükségesnek tartok még egy némi interjút is, hogy teljes legyen a mű. Ezenkívül, némi kapcsolati tőkére is szert tehetek, így egyáltalán nem éreztem helyzetemet elhanyagolhatónak. Miközben letettem a villámat és ezzel gyakorlatilag elfogyasztottam az utolsó morzsányi gesztenyetortámat, látható módon érdeklődve pillantok az asztaltársaságra. Valószínűleg tisztában lehetnek azzal a ténnyel, hogy bármi is hangozzék el itt és most, az bizony egy szemfüles újságíró is hallani fogja. Megvárom, amíg a hölgy kifejti a válaszát, majd én is megszólalok. 
- Mr. Montano, engedje meg, hogy gratuláljak az előadásához. A nevem Charles Crafton és arra lennék kíváncsi, hogy a W.R.E.C. miben tudná segíteni a rendőrség munkáját? Létezik elképzelésük a korrupció lehetőségének kirostálására képzésük programjában?
Ez bizony komoly dolog. Hiába van remek kiképzése egy rendőrnek, ha a szíve mélyén hajlik a kenőpénz és egyéb piszkos dolgok elfogadásában, művelésében. 
- A korrupció okozta krízis, komoly probléma, ezért is született eme konferencia. Komoly problémákkal állunk szemben, félre ne értsék, de szerintem a kiképzés még kevés ahhoz, hogy a rendőrség berkein belül megszüntessük a korrupció csíráját.

_________________
Reneszánsz: Charles "Bio" Crafton / főkarakter
Végtelen Háború Világa: Theodore Rainwood / John Doe
Bio
Bio
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 38
Tartózkodási hely : Otthon

Karakteradatok
Főkarakter: Bio
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 03 Júl. 2014, 15:10

Résztvevők: Michael Schuster, Charles Crafton / Bio, Colona Walding, Victor Montano, Tariq Kudrjawizki és Michael Nikostratos
Következő körváltás: 2014. július 6. (vasárnap)

Odabent továbbra is igencsak kellemesen alakult a vacsora, pincérek és felszolgálók mentek oda minden asztalhoz, ha látták, hogy valahol kiürült a pohár, vagy elfogyott a kenyér. Különlegesebb rendelést is le lehetett italokra adni és azt is hoztak, az ételek sajnos előre voltak készítve, így a kiadott menün felül nem lehetett mást kérni, de a menüből több mindent ki lehetett próbálni. A társaság pedig kellemes és nyugodt beszélgetésbe kezdett, ahogyan más asztalok társaságai is pontosan ugyanezt tették.
(Nektek nyugodtan lehet szabad kör, szóval nyugodtan beszélgessetek egymással szabadon és írhattok többször is.)

A két Mike kellemes sörözgetését és beszélgetését egy hangosabb szóváltás kezdte megzavarni, ami bentről jött a belső részekről. Mivel a kocsma ablakai sötétített üveggel voltak ellátva, így befelé nem lehetett látni, hogy mi okozta mindezt. Néhányan, akik még kint voltak befelé próbáltak nézni, aztán inkább a saját maguk ügyével kezdtek foglalkozni még azelőtt, hogy ők is bajba kerülnének. Pillanatokkal később egy hawaii ingbe öltözött, rövidnadrágos, strandpapucsos vörös hajú fickó repült ki az ajtón, az egyik kezében még mindig a söröskorsóját tartotta, ami széttört a leérkezés után, a másik kezéből egy sültkolbász repült ki. Az orra felrepedt és vérzett ő pedig eszméletét vesztette. Bentről ezt követően többen menekültek ki és kezdtek elrohanni minden irányba, őket egy fekete hajú, uniformisos nő követte, akin egy szimbólum volt, amit még a két férfi is megismert. Amint a nő kiért mindkét Mike azonnal vonzalmat kezdett irányába érezni.
Élményközpont COMMISSION___HYDRA_SPIDERWOMAN_by_IDarkShadowI

//Semmi baj, ha szóltok, akkor eltudom halasztani minden gond nélkül.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Élményközpont AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Michael Nikostratos Pént. 04 Júl. 2014, 18:06

Épp a második kört akartam kikérni, amikor felfigyeltem valamilyen hangoskodásra. Nem láttam, hogy mi okozza mindezt, de nem is igazán érdekelt, viszont legalább azt megtudtam belőle, hogy a pincér késni fog. Elégedetlenül dőltem hátra, és vettem elő egy szál cigarettát, amikor egy hawaii inges úriember hagyta el a benti részleget - az ablakon keresztül. A nem túl megszokott távozási módszer - mármint, errefelé nem túl megszokott, a város más részein elég gyakori is tud lenni az ilyen - meglepett. Érdeklődve figyeltem befelé a betört ablakon, miközben elég sokan menekültek kifelé - és ekkor kisétált életem nője. A fekete hajú, látszólag latex ruhás bombázó azonnal megdobbantotta a szívem, még jobban, mint a múltkori kardos sunák. A hydra jel nem igazán érdekelt, randiztam már balhés csajokkal.
- Szia szépségem! Segítsek valamiben? - kérdeztem, és nyújtózkodva álltam fel az asztaltól.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Victor Montano Szomb. 05 Júl. 2014, 17:44

Victor a desszert elfogyasztása előtt kapott egy kérdést az asztalnál ülő, addig ismeretlen férfitól. Még bekap egy falat tortát, majd kényelmesen hátradől. Egy addig tiszta szalvétával megtörli a száját. Kicsit fészkelődik, mert az illusztris társaságban kényes témát vetett fel Charles. Megvakarja az állát, majd kissé előre dől és kimért hangnemben kezd bele a mondadójába.
-
Örvendek a szerencsének miszter Crafton. - biccent egyet. - Az a helyzet, hogy nem látom akkora problémának a "klasszikus" korrupciót, mint ahogy itt feltüntetik. A rendőrség csak hagyja bizonyos mederben folyni az eseményeket. Biztos vagyok benne, hogy az átlag polgárokat továbbra is ugyanúgy meg akarják védeni, mint régen. Nekünk az a célunk, hogy ezt a feladatot még jobban folytathassák. Ugyanakkor képesek vagyunk felállítani egy olyan pszichológiai tesztet és háttér ellenőrzési mechanizmust, amely segít kiszűrni az állományban a társadalomra veszélyes rendőri korrupciót.

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 06 Júl. 2014, 00:08

Résztvevők: Michael Schuster, Charles Crafton / Bio, Colona Walding, Victor Montano, Tariq Kudrjawizki és Michael Nikostratos
Következő körváltás: 2014. július 9. (szerda)

Nem igazán van mit írnom egyik felén sem, révén 1-1 fő írt csak. Szerdán kaptok kört.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Élményközpont AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Cletus Kasady Kedd 08 Júl. 2014, 17:49

Aztap*csa, hogy lehúzta ez a nyüzüge kölyök a sörét! Ezt persze én se hagyhatom annyiban, megfogom a korsót, és én is ledöntöm a maradékot. Talán egy kicsit tovább tart, mint neki, de megvan. Már fordulok is hátra, hogy kérjek mégegyet, amikor meglátom az ajtón sörrel és kolbásszal kirepülő alakot. Szélesen elmosolyodom. Végre egy kis akció! A figura eszméletlenül hever a földön, én pedig felpattanok, és elindulok befelé megnézni, hogy mi zajlik, hiszen az ablakon nem látok be. Viszont még be sem érek, amikor kilép egy tetőtől talpig latexbe öltözött fekete hajú bige. Tüzetesen végigmérem, és elismerően füttyentek egyet. Hydra jelet visel, de egy ilyen csajnál ezt ki nem szarja, le, akármi lehetne rajta, nem változtatna semmin. Felveszem hát a lehető legmacsóbb mosolyomat, és úgy lépek, hogy lehetőleg minél inkább kitakarjam görög Mike-ot, mielőtt megszólalnék:
- Látod milyen veszélyes ez a hely, cica! Nincs szükséged egy kísérőre?
Kihúzom magam, hogy még nagyobbnak tűnjek, jelezve, hogy én vagyok az aki meg tudja védeni.

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 09 Júl. 2014, 08:52

Résztvevők: Michael Schuster, Charles Crafton / Bio, Colona Walding, Victor Montano, Tariq Kudrjawizki és Michael Nikostratos
Következő körváltás: 2014. július 12. (szombat)

A konferenciás résznek még mindig nincs mit írnom…

A nő a két Mike felé fordult, de egyelőre nem tett lépéseket irányukba, csak kérdőn nézett végig rajtuk. Felmérve, hogy milyen két alak lehetett az, aki füttyentett, illetve nyálat csorgatott utána. Noha az arca, szemei nem látszottak igazán, de a tartása teljesen természetes maradt és nem lett feszült, nem feszélyezte az, hogy így nézik. Láthatóan nem ez lehetett az első eset arra, hogy valakik így reagáltak rá. A két Mike közben a szeme sarkából látta, hogy három terepjáró érkezik meg az élményközponthoz és mindegyikből fegyveresek szállnak ki, és indulnak a központ felé. Ezek nem Hydra katonák voltak, egyiken sem volt a megkülönböztető jel, míg a hírek szerint mindig volt ilyesmi rajtuk. A nő közben arrafelé fordult egy pillanatra, majd vissza a két férfihoz.
- Mit tennétek meg értem? – kérdezte. – Hogy lássam tényleg megtudnátok-e védeni…
Végignézett a környéken, majd a Don házára pillantott.
- Lerombolnátok a kedvemért? – kérdezte. – Úgyis csak félig van készen, egy kis átalakítás úgysem árthat neki…

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Élményközpont AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Michael Nikostratos Csüt. 10 Júl. 2014, 14:38

Mike-boynak is bejön a csaj, ami nem túlságosan meglepő - kinek ne jönne be? - viszont ha itt párzási harcra kerül a sor, végre eldől, hogy melyikünk az erősebb. Bár, jobban belegondolva - az a nő, amelyiknek bejön Mike-boy, az nekem talán nem is annyira adja. Na mindegy. Mélyet szívtam a cigarettámból, és tovább stíröltem a csajt, miközben egyfajta kényszercselekedetként társam felé nyújtottam a dobozt, hogy vegyen, ha akar - természetesen nem vettem le a szemem a nőről. A kiérkező fegyveresek nem izgattak - mármint, nem csak úgy nem, mint a csaj, hanem semmilyen tekintetben, hiszen nem tettem semmit, ami miatt bajom lehetne. Vagyis, most éppen nem tettem semmi ilyesmit. Eközben a csajszi a főnök házára tekint, és megkér minket, hogy romboljuk le. Na most álljon meg a gyapotszedő niggermenet! Nem úgy van az.
- Bocsi édesem, de az életem többet ér mint egy dugás. - csóváltam a fejem, miközben ismét letüdőztem a cigit.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Cletus Kasady Szomb. 12 Júl. 2014, 01:15

Egy pillanatig nem egészen tudok mit kezdeni azzal, amit a nő mond. A Don házára nézek, aztán rá, aztán újra a házra, aztán megint rá. Romboljuk le azt, amit most építettünk? Ha nem a Don házáról lenne szó, talán még bele is férne, de... Görög Mike szavai kicsit megerősítenek. Valószínűleg úgy nyírnának ki, ahogy vagyunk, hogyha  ezt megcsinálnánk ennek a p*nának. De mire megy ki ez az egész? Közben oldalra nézek egy pillanatra, és látom, hogy három katonai terepjáró érkezik, amikből katonák szállnak ki és elindulnak a közeli élményközpont felé. Ott valami konferencia van asszem. Nem tűnnek Hydrásnak, azok mindig csilli-villi egyenruhában szoktak mászkálni, legalábbis a tévében ez van. Nekünk igazából csak a házzal kell foglalkoznunk, szóval amíg azt nem érinti a dolog, nem sok közünk van ahhoz, hogy mit csinálnak ezek az arcok. Visszafordulok a csaj felé, és próbálom újra felvenni a fonalat. Ja igen, hogy romboljuk le a házat, amire vigyázni kéne. Végre leesik a tantusz. Ez a csaj hülyének néz minket! Nem szeretem, ha hülyének néznek! Igyekszem a lehető legfölényesebben viselkedni, mintha eszembe se jutott volna, hogy tényleg megcsináljam, amit kér.
- Nem vagyok én hülye, cicám! Miért b@sszam el a saját munkámat? Hogy megb@szhassalak? Talán ha előre elintézzük, akkor lehet róla szó!

_________________
Reneszánsz: Cletus Kasady, Komédiás, a szimbionta, Michael Schuster, Raymond Washington (Becsület)
Végtelen Háború: Joseph Harper/Szabadság Kapitány
Gótika: Cletus Kasady
Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Bio Szomb. 12 Júl. 2014, 19:36

Gondosan eszembe véstem Mr. Montano válaszát. Bár, az emberi hibafaktor, sajnos akkor is játszik, ha kivételes szűrést és képzést nyújtanak a kiválasztottaknak. A pénz roppant csábító dolog és előbb vagy utóbb bizony-bizony mindenki áldozatául esik a korrupció csapdájának. Éppen feltennék egy újabb kérdést, amikor a gyomrom tájékán valami megmozdul. Szalvétámmal illedelmesen megtörlöm a számat, majd az asztaltársaságomhoz fordulok. 
- Elnézésüket kérem, azt hiszem egy kis időre hanyagolniuk kell társaságomat. 
Mondom azzal felállok az asztaltól, majd diszkrét sebességgel megindulok a férfi mosdó irányába. Remélem, hogy nem lesz sor a mosdó előtt, mert erősen kétlem, hogy ki fogok tartani odáig. Amikor sikeresen bejutok a mosdóba, már rohamtempóban foglalom el az egyik fülkét, hogy egy tiszta kellemesen mentolos illatú csészét foglaljak el magamnak. Bizony, Istenre mondom, hogy rosszul jár, aki benyit hozzám.

_________________
Reneszánsz: Charles "Bio" Crafton / főkarakter
Végtelen Háború Világa: Theodore Rainwood / John Doe
Bio
Bio
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 36
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 38
Tartózkodási hely : Otthon

Karakteradatok
Főkarakter: Bio
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 13 Júl. 2014, 09:03

Résztvevők: Michael Schuster, Charles Crafton / Bio, Colona Walding, Victor Montano, Tariq Kudrjawizki és Michael Nikostratos
Következő körváltás: 2014. július 16. (szerda)

Odabent mindenki beszélgetett tovább, mígnem Bio-nak a gyomrával kezdtek gondjai lenni és elnézést kért mindenkitől, hogy elindul. Alig állt fel és tett meg néhány lépést, amikor megérezte, hogy megszédül. Mindenki másra igaz volt az egész helységben. Furcsa édeskés illatot lehetett a levegőben érezni. Bio még tudott néhány további lépést tenni, de eddigre már nagyon szédült és hányinger is elfogta, pillanatokkal később a többiek is ugyanígy kezdték érezni magukat. A helységben ekkor már többen összeestek és az asztalokra borultak, úgy tíz-tizenöt másodperccel később a teremben mindenki előtt, köztük Colona, Bio, Victor és Tariq előtt is elsötétedett a világ.

Ahogyan a két férfi kimondta, hogy nem akarják az életüket, sem pedig a munkájukat tönkretenni már érezték, hogy nem volt igaz, de szívesen megtették volna a nő kedvéért. Az egész helyzet meglehetősen zavarba ejtő volt, tudták, hogy helytelen, de valahogyan ennek a jelentősége semmi volt, lassanként bármit megtettek volna a nő kedvéért. Aki pillanatokkal később meg is szólalt a füléhez érve.
- Értettem uram – mondta. – Bocs fiúk, jóéjszakát!
Felemelte a kezét, a két Mike még annyit látott, hogy egy sárga csóva száll ki a nő kezeiből feléjük és eltalálta őket és minden sötét lett.

Nem tudni, hogy mikor, de végül mindenki egy félhomályos helységben tértek magukhoz, senkinél sem volt semmilyen fegyver, se felszerelés, csak saját maguk a ruháikban.

//Már az új helyszínre írjon mindenki, ne ide.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Élményközpont AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Élményközpont Empty Re: Élményközpont

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.