Zhylian Cascadhel

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Zhylian Cascadhel Empty Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 03 Nov. 2012, 08:06

Egy dzsungelszerű bolygó a shi'ar peremvidéken. Az egyik legszélső kereskedelmi központ, amit igencsak gyakran próbálnak fosztogatni emiatt az űrkalózok.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zhylian Cascadhel Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Tyler Szer. 07 Nov. 2012, 15:51

Jelly-re pillantok, összeráncolt szemöldökkel. Némán hallgatom amit mond, bár nem vagyok otthon a földi mesékben, értem mire akar kilyukadni. DE mikor átlépünk a kapun, és minden rendben van, fordulok felé.
-Ez már nekem is megfordult a fejemben, miért csak elkábítják az áldozatokat, de ezek csak feltételezések. Arról pedig egyébként is keringene némi pletyka vagy információ, ha olyasmit tennének amit te is állítasz...az lesz a legjobb szerintem, majd ha rájuk bukkanunk. Akkor majd kiderül, mi is folyik itt pontosan....-
Mondom neki halkan, közben visszaülök a helyemre, és Nestorra pillantok.
-Felvegyem a kapcsolatot a bolygóval, leszállunk?-
Kérdezem, a főnöktől csendben, miközben a bolygót figyelem.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1025
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Reptile Szer. 07 Nov. 2012, 19:56

Peremvidék:
Az út közben végig csendben vagyok, nincs túlzottan sok kedvem kommunikálni úgy igazán senkivel, bár ez már egy jó ideje így van, nem nagyon szokásom már beszélni, csak ha nagyon muszáj, eléggé eltudom foglalni magamat egyedül is, ez pedig úgy tűnik, hogy másnak is feltűnt már, ami valahogy nem lep meg, bár igazából eléggé kézenfekvő az a lehetőség, hogy csak egyszerűen nem érdekel senkit, ami pedig részemről teljesen rendben van, nem vélem hogy különösebben másra tartoznának a problémáim, legalább is eléggé.... Kellemetlen, egyrészt. Egy darabig elidőzök, mielőtt válaszolnék a kérdésre, mivel pár pillanatig még nem vagyok benne biztos, hogy mi is legyen az...
- Igen, minden rendben. - Válaszolok még végül Nestornak, majd csendesen ténykedek tovább. Az Obrucenen történtek óta nem vagyok már annyira beszédes és kevésbé érdekelnek a dolgok, a legszívesebben kiradíroznám azt a néhány napot az életemből, ezenfelül pedig van más problémám is, ami pedig már inkább magánéleti, végig gondoltam néhány dolgot és... Hiányzik nagyon sok minden az életemből, olyan dolgok, amik mással már sokkal korábban megtörténtek, nekem viszont semmi sem volt a testőrségen kívül. Meg persze most itt vagyok, ez eléggé pozitív, de pótolnom kell a hiányzó dolgokat, főleg azt, ami a legjobban bánt... Amit most inkább el is hessegetek, nincs most itt helye. Továbbá is csendesen figyelek, mind az érkezéskor a csillagkapuhoz, mind pedig az ugrás után, ami meglehetősen gyors és valamilyen szinten élvezetesnek is mondható a látványa miatt...

Zhylian Cascadhel
A bolygóhoz érkezve vetek rá egy pillantást, ha látható szögben van, de nem sokáig, tényleg csak egy futó pillantás ez, eztán pedig inkább a szenzorokkal kezdek el foglalkozni bár annyira nagyon nem értek igazából hozzá, de azért volt már időm egy keveset ellesni a kezelésükről... Mindenesetre is figyelek, néha pedig még a többieken is végignézek, hogy mit csinálnak, beszélgetnek esetleg, de igazából ennyi, beszállni a beszélgetésekbe biztos, hogy nem fogok, csak kíváncsi vagyok.

//Sorry.//

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 07 Nov. 2012, 20:46

A csillagkapunál néma biccentéssel üdvözlöm a másik hajókban lévő halálraítélteket. Az ő munkájuk a legkegyetlenebb mind közül. Várják a percet, amikor megnyomhatják a gombot, amivel megsemmisítik Annihilus esélyeit egy gyors invázióra. És ezzel az ő utolsó percük is eljön.
A csillagkapu túloldalán már látjuk is a bolygót, aminek környékén történtek a kalóztámadások. Jelly már megint valami ostoba földi hasonlattal jön, amit csak Tyra ért, nem csoda, hiszen félig ember.
-Gazdagok? Szerinted hány gazdag él a peremvidéken? Ez itt a világ vége, és aki gazdag, nem minket hív segítségül, hanem saját zsoldosokat vesz fel, akikben megbízhat. Nem gazdagokat fosztanak ki, és nem szegényeknek adnak. Ezek kalózok, nem a Kree szeretetszolgálat.
Tirzusz néhány szava más esetben csak tovább nyugtalanítana, de tudom, mennyire hallgatag, és ha azt mondja, minden rendben van, akkor vagy tényleg úgy van, vagy három hónapos kínzás árán sem tudnám kiszedni belőle, hogy mi a baj.
Tyra kérdésére is válaszolok, aki fel akarja venni a kapcsolatot a bolygóval.
-Nem szállunk még le, előbb fésüljük át a terepet. Van nálunk bőven rakomány, ha leszkennelnek minket valamivel, megláthatják. Ráadásul nem a cirkáló csak mértékkel van ellátva fegyverekkel, nem feltűnő. Ennyire a peremvidéken talán nem ismernek fel, azt hiszik, kóbor kereskedő hajó vagyunk, csak kicsit paranoiásak. Hátha akkora mázlink lesz, hogy megpróbálnak rajtunk ütni. Van egy-két tervem, hogy mivel tudjuk őket kicsalogatni... Keress egy levédetlen csatornát egy leszállópályához! Jelly, te futtass le minden keresést a bolygó körül, hőkép, hang- és energiadetektor... Ha valaki csak tüsszent egyet a bolygó körül, tudni akarom!
Ha Tyler megtalálja a frekvenciát, akkor be is jelentkezem rajta.
-Itt Dam kapitány, a VG Cirkáló kapitánya beszél, segélycsomagokat, élelmet és gyógyszert szállítunk a Zhylian Cascadhel lakosai számára.
Damra sandítok mosolyogva, az ő nevét még senki sem ismeri, így biztonságosabb, a VG pedig csak GV visszafelé, mint Galaxis Védelmezői. Talán a kalózok lehallgatják a frekvenciákat, és ránk bukkannak.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Zhylian Cascadhel Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Jelly Csüt. 08 Nov. 2012, 22:23

- Figyelj, a Földön másként müködik, talán itt is máshogy - mondja Jelly. Majd elindul, hogy megcsinálja a letapogatást a környezetében, ahogy Nestor parancsolta. - De miért kábítják el őket? Nekem ez furcsa akkor is. Már amit hallottam a kalózokról, az az alapján szemétláda, vérgőzös csürhének ismerik őket. Ezek meg akikkel szembe állunk úriemberek.
Leolvasta a képernyőn lévő adatokat.
- Jó, nem beszélek, csinálom a dolgom.
Lenézz a bolygóra, majd nyel egyet. Dzsungel, nem akart itt lezuhanni...
- És mi lesz ha feltűnnek? Minket is elkábítanak, vagy mi?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Thorhalla Pént. 09 Nov. 2012, 10:52

Résztvevők: Carl Morrow (Jelly), Nestor Stratos, Tyr-Xor (Tyra), Tirzusz Agipon (Reptile) és Dam (Pöröly)

A letapogatás nem hozott eredményt, vagyis igen, de ez olyan volt, amit nem vártak. A közelben, amíg a hajó szkennerei elértek csak egy tucat hajó volt. Kisebb-nagyobb, mindenféle, de ezekben két közös vonás volt csak, egy, mind shi’ar szabvány, mint a csapat hajója is, kettő kereskedő hajók kevesebb fegyverrel, mint ami a csapat hajóján volt. ezek csak az űrben voltak, azok, amik landoltak is arról nem volt adat. Semmilyen ellenséges mozgás, persze az is elképzelhető volt, hogy álcázva voltak a kalózok, de az is lehet, hogy már nem voltak itt. Révén órák teltek el a támadás óta, ha Rakéta azonnal átadta az üzenetet, akkor is.
Nestor üzenetére pedig szinte azonnal válaszoltak odalentről.
- Üdvözlöm önöket – hallatszott a válasz. – Kérem küldjék az azonosítójukat és adják meg bolygót, ahonnan érkeztek, illetve a megbízójuk nevét. Nem vártunk mára gyógyszerszállítmányt.
A férfi hangja gyanakvó volt és némileg aggódó. Lehetséges, hogy a hajót is kalózoknak nézte és ők is így próbáltak meg a bolygó közelébe lejutni, hogy fosztogathassanak. A rádióadás leadása után is csöndes volt az űr, a kalózoknak még mindig nem volt híre se hamva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zhylian Cascadhel Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Tyler Vas. 11 Nov. 2012, 09:09

Jelly csak ragaszkodik az elméletéhez, illetve a kábítás furcsaságához. Én is furcsállom az egyszer biztos, de elméleteket gyártani felesleges, nem is azért vagyunk itt. Nestor kiadja a parancsot én pedig felveszem a kapcsolatot a bolygóval.
-Ha megtámadnak nyilván nem fogjuk hagyni, hogy elkábítsanak, feltéve ha nem valami ismeretlen dologgal csinálják....-
Morgom neki, Nestor szavaira meg összeráncolom a homlokom. Szinte várja, hogy megtámadjanak minket, én ezt valahogy nem tartom túl jó ötletnek. Sehol semmi furcsa legalábbis a szkenner alapján, néhány hajó semmi egyéb.
A fickó gyanakvó és ez jó, hisz nem sokkal ezelőtt támadták meg őket. Nestor pedig tud hazudni, mint a vízfolyás, csak nem biztos, hogy el is hiszik a dolgot. Bár ha a kalózok hallgatják az adást akkor nem is kell leszállnunk és máris támadnak. Igaz kétlem, hogy a közelben lennének.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1025
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Quentine Constantine Vas. 11 Nov. 2012, 17:05

Jelly keresési eredményeit böngészem a monitorokon, csupa kereskedőhajó, mind shi'ar, és mind ártalmatlan. Az űr tiszta, úgy tűnik, már elhúzták a csíkot, és legközelebb talán csak napok múlva támadnak újra. Logikus.
-Küldöm az azonosítót! - A kód helyén azt az azonosítót küldöm el, amire épp a bolygó küldte el a segélykérő üzenetet, ebből ők egyértelműen érteni fogják, hogy mi a helyzet. Persze a kalózok ezt is lekövethetnék, de úgy néz ki, hogy nincsenek a közelben. A megbízó nevét is bemondom, mégpedig azt, aki az üzenetet küldte nekünk, hogy még világosabb legyen számukra a dolog.
-Úgy néz ki, már leléptek. Lehet, hogy itt kell maradnunk egy ideig, mire újra lecsapnak. Tyra, tiéd a híd, kérj egy leszállópályát, kipakolunk, aztán meglátjuk mi lesz. Talán tudunk kölcsönözni egy kereskedőhajót, amivel visszajövünk, és tovább játszhatjuk a csali szerepét.
Felállok a monitorok elől, és kifelé indulok kapitányi hídról.
-Ha nem esett le nekik a kódokból, hogy kik vagyunk, mondjátok meg az igazat, de remélem ennyire azért nem lassúak.
Ezzel a kabinom felé veszem az irányt, hogy felöltözzek, és magamhoz vegyem a legszükségesebbeket.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Zhylian Cascadhel Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Reptile Kedd 13 Nov. 2012, 15:55

Még mind a mai napig megdöbbent, hogy mennyire is naivak tudnak lenni az emberek, gazdagoktól lopnak és a szegényeknek adják? Legendában sem hallottam ilyet, sem pedig más módon, legyen ez mendemonda, mese, vagy ténylegesen bármi más... A peremvidéken nem hiszem, hogy lennének egyáltalán gazdagok, azok inkább mélyebben élhetnek, viszont mindezt nem hozom fel, ugyanis eléggé sokszor megesik, hogy felvetek valamit... Nos valószínűleg elengedi a füle mellett, mert akkor sem válaszol, ha hozzá beszélek, vagy csak nem hallja és velem van a baj, mert esetleg halkan beszélek, de ezt kétlem, észrevenném. Mivel pedig továbbra is feleslegesnek látom a beszédet, így csendben figyelem ahogyan Nestor próbálja meggyőzni a bolygón lévőket... Mit ne mondjak, jól csinálja, remélhetőleg működni is fog, én pedig tovább figyelem egy kis ideig a szenzorokat, hátha van valami... Ha pedig nincsen, akkor vissza terelem a tekintetemet ismételten a bolygóra és elmerengve nézem azt, nem tudom, hogy mi van odalent, de kíváncsi vagyok, a dzsungel biztos tele lehet élettel, legalább is úgy tűnik logikusnak, persze ki tudja, hogy mi is ott valójában a helyzet, majd kiderül hogy egyáltalán lejutunk-e vagy sem.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Jelly Szer. 14 Nov. 2012, 09:36

Nestor kiadta az ukázt és visszatért a szállására. Jelly pedig a kereskedelmi hajók felé pillantott. Volt egy rossz érzése.
- Amúgy a Földön is voltak kalózok, de ami a poén, hogy nálunk egyfajta történelmi alakok, hősök lettek. Néhányan kormányzók lettek, felfedezők. A legtöbben meg nőknek írt romantikus regények főhősei. Nem tudom, hogy itt hogy van, de nem lehet, hogy kereskedőhajónak álcázzák magukat?
Jelly vállat vont.
- Csak egy elmélet, de lehet, hogy a kalózok tudnak az érkezésünkről, talán lekövették az adást, amit a megbízónk adott. Jó talán nincs is a kereskedő hajón rejtett fegyver, de akár lophattak is. Ott megbújik, és mikor leszállunk vagy megadjuk a kilétünket, akkor le is adják a drótot. Én azért figyelek. Szerintem a Galaxis Védelmezőinek legyőzése hatalmas fegyvertény lenne nekik.
A képernyőn lévő adatokat kezdte el vizsgálni. A leszálláskor elhúzó hajókat kereste. Nem lett volna meglepve, hogy ha a leszállás után egy nappal már támadnak is.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Thorhalla Szer. 14 Nov. 2012, 11:52

Résztvevők: Carl Morrow (Jelly), Nestor Stratos, Tyr-Xor (Tyra), Tirzusz Agipon (Reptile) és Dam (Pöröly)

Az elkábításra olyan sok lehetőség a kivédésre nem nagyon volt, ha az ellenfél jól csinálta. Elég volt csak sokkoló gránátot a fedélzetre teleportálni, vagy gázt így bejuttatni, esetleg ha shi’arok, ami valószínű, akkor telepátiával is megoldható, és még sorolni lehetet volna ezer féle képen, hogy miként tudták mindezt megoldani.
Az azonosítót elküldte a csapat és érkezett is a visszajelzés, hogy elfogadták azt. Semmivel sem küldtek többet, lehet, hogy ők is aggódtak, hogy figyelik az adásokat. Miután megvolt az üzenet abban megérkezett az is, hogy hol lehet leszállni, a koordináták. Nem kellett sokat a bolygó körül utazni ahhoz, mert nem sokkal volt a csapat alatt a planétán. Könnyedén tudnak belépni a bolygó légkörébe, majd az egyik város felé kellett menni. Odalent hatalmas dzsungelek mindenfelé, amiből időnként egy-egy nagyobb metropolisz tűnt ki, ezek sem voltak lepusztultak, szokványos shi’ar építészet, így igazából megbukott, hogy a szegények élnek errefelé. A bolygó légkörében is nagy volt a forgalom, de nem kellett várakozni, könnyedén le tudott szállni a kijelölt dokkban. Amikor kiszáll a csapat a legnagyobb megdöbbenésükre nem egy közember jött eléjük, hanem a bolygó kormányzója, egy nemes. Erre a „hajának” nyírásából lehetett rájönni a ruházaton felül.
Zhylian Cascadhel 913889-ktor_01
- Üdvözlöm önöket a bolygón – mondta. – Ne vesztegessük az időt, minden bizonnyal meg akarják nézni a raktárt, amit kiraboltak a kalózok.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zhylian Cascadhel Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Tyler Szer. 14 Nov. 2012, 14:18

Jelly szavaira csak egy mosolyt nyomok el, szegény fickó nagyon rá akarja húzni a földi sémákat az egész űrre. Nos ez nem fog nagyon menni. Bólintok Nestornak és átveszem a hidat. A kódokat elfogadják, ami azt feltételezi, hogy leesett nekik kik is vagyunk valójában. Ha viszont nem akkor elég hülyék, hogy kirabolják őket.
Lekérem a leszálló pálya koordinátáit, és amint megkapom az engedélyt máris lefelé irányítom a hajót.
Ahogy nézem elég gazdagok errefelé az itt lakók. Ledokkolok, mielőtt leszállnék felkapom a felszerelésemet, és indulok is kifelé a többiekkel. Meglepetésre egy nemes jön elénk, és nem lacafacázik, máris a rablás helyszínére vezet minket. Szűkszavúan, de megfelelően üdvözlöm és ha másnak nincs ellenvetése, máris mehetünk utána, megnézni a helyszínt.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1025
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 15 Nov. 2012, 12:39

Gond nélkül megy a leszállás, ennek örülök, mire megérkezünk a bolygóra, már én is visszatérek a kabinomból, immáron átöltözve, felfegyverezve. A dokkba belépve rögtön meglátom a fogadóbizottságot, ami meg is lep. A fickó itt a főnök, a shi'arok közt csak a vezetőség és a nemesség hordja háromszögre vágva a frizuráját. Szóval rögtön a kormányzó jött elénk, ez azért kedves tőlük. Már kezdtem félni, hogy egy alacsony beosztású névtelentől kell majd információkat kérnünk, aki vagy nem tud semmit, vagy engedély nélkül nem mondhatja el azt a keveset, amire mégis fényt derített.
-Kormányzó - köszöntöm a férfit, gyorsan fejet hajtok, és ezzel elintézettnek tekintem a formai követelményeket, ahogy látom, ő sem erőlteti túlzottan.
-A hajó rakterében találnak némi élelmet és gyógyszert, ezzel talán részben pótolhatják az eltűnt készleteket, és elláthatják a nélkülözőket - közlöm vele a jó hírt, mert hát ajándékkal jöttünk, ez nem elhanyagolandó tény. Remélhetőleg értékeli a gesztust, és a továbbiakban még segítőkészebb lesz. Mióta az incidens történt, sokan néznek ránk ferde szemmel, úgyhogy szükség van ezekre az apróságokra, hogy visszanyerjük korábbi fényünket.
-Mehetünk!
Elindulok a kormányzó után, aki gondolom kiadja majd az embereinek a parancsot, hogy rakodjanak le a hajóról, de nekünk ezt nem kell megvárnunk.
-Út közben elmondhatná a részleteket. Mindenre kíváncsiak vagyunk, mikor történt pontosan a rablás, milyen nyomokat találtak eddig, mit vittek el pontosan, és amit még fontosnak tart.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Zhylian Cascadhel Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Jelly Szomb. 17 Nov. 2012, 12:02

- Szegények mi? - irónizál Jelly, majd követi a társait, mikor azok leszállnak. A bolygó fővárosa egy igazi virágzó település, látszik hogy a lakói nem nyomorognak. Ez vicces volt, a kalózok mit is akartak volna néhány szegénytől?
És ha ezek a gazdagok hozzájuk fordultak segítségért, akkor valószínűleg nincs meg a haderejük, hogy elkapják őket, vagy ezt a haderőt lefoglalják az Anhillus elleni csatározások.
Valamint az is a helyzet súlyosságára vallott, hogy a bolygó kormányzója, egy nemes jött eléjük.
Lehet, hogy az elmélete helyes lett. Ha ez igaz, akkor ezek szerint nekik a jófiúkra kell vadászni. Mondjuk Nestornak ez rutinfeladat, de Jelly egy kicsit rosszul érezné magát.
Jelly meghajol a nemes előtt.
"Jó kis orángután vagyok, milyen szépen betanítottak."
A további kérdésekre ráér miután a kormányzó mindent elmondott nekik.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Reptile Vas. 18 Nov. 2012, 15:14

Gyorsan vág az eszük odalent, eléggé gyorsan megkapjuk a leszállási engedélyt, ráadásul nem is messzire, így tulajdonképpen csak ereszkednünk kell, szinte, legalább is. Mindenesetre is ez probléma mentes, a lenti látkép pedig, legalább is számomra gyönyörűnek hat, hatalmas erdők, közben pedig itt-ott egy nagyobb város is előbukkan a fák közül, szívesen körülnéznék alaposabban is odalent, igaz, sok helyen gondolom ezt, mert végül is a legtöbb bolygó eléggé szép, viszont tudom, hogy erre különösebben nem lesz alkalmam, bőven nem férne bele az időbe az, hogy mindent megvizsgáljak, ami érdekelne, ráadásul nem is ilyen céllal jöttünk ide, így pedig... Nos igen, nem ezzel kell foglalkozni, ez a lényeg. Leszállás után egy magasabb rangon álló Shi'ar fogad minket, akit egy mély meghajlással üdvözlök, majd pedig hallgatom, hogy mit mond. Igen, valóban nem lenne tanácsos pazarolni az időt. Mindenesetre is most talán lenne egy jó alkalom arra, hogy megszólaljak, de fölöslegesnek látom, a szükséges kérdések már fel lettek téve, ha pedig nem is lettek volna, eléggé esélyes, hogy akkor is hagynám, hogy a csapat többi tagja beszéljen inkább, nem mintha ki akarnám magamat húzni bármi alól is, egyszerűen csak... Csak.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Pöröly Vas. 18 Nov. 2012, 15:36

Mindeddig csendben voltam, nem meglepő módon, figyeltem a csapat tagjainak a viselkedését így egy picit élesebb helyzetben és eddig mindenkiről sikerült kialakítanom egy alap képet, kiről pozitívabbat, kiről pedig negatívabbat, de ez alapján nem ítélek, főleg, hogy van már egy nagyon kevés korábbi tapasztalatom is, valószínűleg majd ezután az egész után, vagy több alkalom után, hiszen a legtöbben, a különböző helyzetekben mondhatni kódoltan, vagy inkább "programozottan" viselkednek, ki mit szokott meg. Itt is, mint a legtöbb helyen, azért eléggé komolyak a többiek is, ez pedig végül is egy eléggé jó pont, nem mintha pont nekem állna jogomban különösebben pontozni a csapatot... Csupán magán vélemény, semmi egyéb, amúgy is eléggé képlékeny ez. Leszállunk a bolygóra, ott pedig egy magasabb rangon tartózkodó személy, valószínűleg a kormányzó fogad minket, akit természetesen a megfelelő módon üdvözlök, majd pedig figyelek és ellenőrzöm, hogy rendben működik-e a felszerelésem egyetlen elhagyható része, a pöröly, aminek az átvizsgálása nem tart sokáig, innentől pedig csak annyi maradt hátra, hogy le ellenőrizzem a " fogadó bizottságot ", amit viszont nem teszek egyből meg, inkább türelmesen várok egy kicsit, bár mondhatni kényszeresen viszketek emiatt, de nem akarom problémába keverni a csapatot, így hát, az első alkalommal amikor hátat fordít, halkan annyit mondok Nestornak...
- Engedélyt kérek a szkennelésre. - Nem tudok addig megbízni senkiben sem, amíg nem biztos, hogy nem egy szipoly az illető.
Pöröly
Pöröly
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 26
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 19 Nov. 2012, 10:52

Résztvevők: Carl Morrow (Jelly), Nestor Stratos, Tyr-Xor (Tyra), Tirzusz Agipon (Reptile) és Dam (Pöröly)

- Köszönjük – felelte Nestor-nak.
Ahogyan elindult a csapat kifelé követve a férfit látszott, hogy kissé távolabb két testőr is csatlakozott a menethez, de azok nem jöttek közelebb. A kormányzó nem kísérte messzire a csapatot, csak az űrkikötő szomszédságába, itt voltak a raktárak is, ahova a hajók a rakományaikat tették. Az egyik legnagyobbhoz vezette a társaságot. Az épületek, kettő volt belőlük egymással szemben darabonként egy-egy kilométer hosszúak és majdnem hatvan méter magasak voltak. Több szintje volt ezeknek és részekre volt osztva, kisebb és nagyobb rakterekre. Az egyik legnagyobb rész előtt állt meg a csapat végül. Egy hatalmas jó tízszer-tíz méteres lyuk tátongott a falban. Robbanás okozta károsodás, amin igencsak sok minden kifér.
- Innen vittek el fegyvereket, járműveket és technológiai alkatrészeket – mondta a kormányzó. – Profi munka, a kamerák semmit sem rögzítettek, a robbanást sem lehetett hallani. A hajnali órákban történt, úgy hét-nyolc órával ezelőtt.
Minden bizonnyal energiamezővel vették körbe, hogy a zajokat kiküszöböljék.
- Nyomok nem igen vannak, mindent eltűntettek maguk után. Amint észleltük a betörést egyből lezártuk a bolygót, senki sem jöhet le, vagy távozhat innen. Minden hajót átvizsgálunk, de eddig nincs eredmény. Ha gondolják nézzenek bent körbe, hátha maguk többre jutnak, mint mi.
Dam pedig Nestor engedélyére vár a kérésével kapcsolatban.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zhylian Cascadhel Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Tyler Hétf. 19 Nov. 2012, 15:56

A fickó máris szimpatikus, nem totojázik velünk. Nyilván nem érdeke, hogy ne segítsünk neki. Néhány perccel később, már egy robbantás ütötte lyuk közelében álldogálunk. Szép munka, akárki is csinálta.
-Alaposan fel voltak készülve, és a felszerelésük se semmi lehet, ha képesek voltak ekkora robbanást mindenféle zaj nélkül megoldani....-
Közelebb sétálok, megvizsgálom a lyukat, persze ebből sokat nem deríthetek ki.
-Vannak biztonsági felvételek, vagy arról is gondoskodtak a rablók?-
Kérdezem a kormányzót. Lehet volt egy belső emberük is, igaz ha nem tudtak elmenekülni akkor még mindig itt lehetnek valahol a bolygón. Nestorra pillantok, majd besétálok a helységbe. Nem valószínű, hogy mi többet találnánk, mint ők, de soha nem lehet tudni.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1025
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 20 Nov. 2012, 02:05

//Előzmény: Lilandra szobája//

Miután a SWORD-nál elintézte az ügyeit az Attilan-i kolóniáról kapott egy vadászgépet és azzal tudott visszamenni a Thanos-ra. Ekkor kapott egy új fordítógépet és kommunikátort is végre, mert eddig nem igen vette a fáradtságot arra, hogy ezeket beszerezze. Egészen pontosan csak abba az irányba tartott, mert még úton volt, amikor Cosmo és Rakéta üzenetét megkapta, hogy hova is kell mennie, vagyis a csapat hol van és mit csinálnak. Szóval Halálmadár, a nő repesni fog az örömtől szó szerint, amikor megtudja, hogy ő maga is tiszteletét teszi azon a bolygón. Nem számított semmilyen atrocitásra, vagy hasonlóra, csak a nő nem vette jó néven, amikor nemet mondott neki, ahogyan a többiek is, amikor gárdának kérte fel őket. Az ő neve ismertebb volt erre, mint a nemrég megérkező Védelmezőké, így elég volt csak a nevét mondani és máris a bolygóra engedték. Ott készségesen irányították útba, hogy hova is kell mennie, így pillanatokon belül repülve már meg is érkezett a csapathoz. Először csak a levegőből látta őket, majd leereszkedett hozzájuk.
- Hol van azoknak a hajóknak a listája, amik a bolygó légkörébe léptek az elmúlt egy napban?
Kérdezte bármiféle köszönés, vagy efféle nélkül, mintha nem hónapokig lett volna távol, csak néhány percre.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zhylian Cascadhel BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 20 Nov. 2012, 16:44

Damnak anélkül válaszolok, hogy felé fordulnék.
-Az engedélyt megadom - súgom alig mozgó szájjal, aztán továbbsétálok. Teljesen kizártnak tartom, hogy a férfi alakváltó legyen, de már megtanultam, hogy az űrlovagok még egy gyanúsan szálló tollpihét is leszkennelnek, és átkozzák a balszerencséjüket, ha kiderül, hogy nem szipolyt találtak.
A kormányzót követve hamar elérünk a raktárhoz, ahol kiderül, hogy pontosan mit loptak el, mikor, és hogyan.
-Ha energiamezőt használtak, azt valahonnan ki is kellett bocsátaniuk. Talán felállították nem messze a szerkezeteket. Jelly, nézd át a robbantás környékén a terepet, és próbáld meghatározni, milyen robbanóanyagot használtak!
Ahogy befelé indulok a raktárba, egy közeledő alakot látok meg. Mosolyra húzódik a szám, majd látva Kallark "üdvözletét", viszonozom az udvariassági formát.
-Késtél - jegyzem meg mellékesen. Kevés dolognak örülnék most jobban, mint Gladiátor érkezésének. - Elképzelhető, hogy a rablók nem mostanában érkeztek, már korábban jöttek, hogy jól előkészítsék a támadást. Szóval a távozó hajók listája is kéne - teszem hozzá Kallark kéréséhez, és belépek a hatalmas lyukon.
-Tirzuzs, Dam, fésüljétek át a sorokat, hátha találunk mégis valami apróságot. Tyr-Xor, a kormányzó mondta, hogy nincsenek biztonsági felvételek. Lépj be a biztonsági rendszerbe, hátha megtalálod, hogyan törték fel, és le tudod követni őket valahogy.
Fegyvereket vittek el. Eddig minden kalóz támadás békésen zajlott le, nem öltek meg senkit, egyszerűen elkábították az áldozatokat. Miért kellenek akkor fegyverek?
-Pontosan milyen fegyvereket vittek el? Földi, vízi vagy repülő járművek voltak? És az alkatrészeket milyen eszközökhöz lehet felhasználni elsődlegesen?

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Zhylian Cascadhel Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Jelly Szer. 21 Nov. 2012, 15:55

- Szép nagy lyuk - mondta Jelly, ahogy megnézte a robbanás által tépett hiányt a falba. Amikor Nestor megkérte, hogy keressen robbanóanyagokat, Jelly felvonta a szemöldökét. - Asztrofizikus vagyok, nem tűzszerész. Amit tehettek, hogy megvizsgálom a robbanás környékét, hogy hány méternyire lökte el a törmeléket, a lyuk méretét, meg ilyenek. A robbanóanyagok kereséséhez szerintem keress valaki mást. Bocsi, de nem értek hozzá.
Ekkor egy ismerős alak tűnt fel. Kallark, akit a Földön hagytak. Kb. úgy kérdezgetett, mint aki csak pár perce ugort el valamiért. Jelly biccentett a fickó felé. A két katona beszélgetésbe elegyedett arról, hogy a kalózok hogy vihették végbe a rablást. Jelly érdeklődve hallgatta, majd felköhintett.
- Bocsi, nem értek ehhez a bankrablásosdihoz, de nem lehet, hogy volt egy szövetségesük a bolygón, aki segített nekik? Egy belső emberre gondolok, vagy kreere, vagy shi'ara, vagy nem tudom. - Suttogóra vette a hangját. - Szerintem ezt is figyelembe kellene venni, lehet most is figyel minket, vagy vannak poloskák a környéken.

Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Reptile Vas. 25 Nov. 2012, 15:45

Csak egy kevés séta és máris elérünk két, eléggé nagy, avagy inkább hatalmas raktárépülethez, igaz, láttam már nagyobb dolgokat is életemben, de azért valamilyen szinten lenyűgöz, már csak maga a gondolat is, hogy mennyi minden lehet, vagy legalább is lehetett odabent. Végül egy nagy lyuk mellett állunk meg, precíz munka, hang és kép nélkül, érdekes, sejthető volt eddig is, de most már több mint biztos, hogy eléggé... Hogy is mondjam, tapasztalt, vagy legalább is szakképzett személyekkel állunk szemben, akikből kinézem, hogy már egy jó ideje távoztak innen, habár ez nem biztos, attól függ, hogy milyen hamar találták meg a lyukat. Kallark érkezik, akit hónapok óta nem lehetett látni, viszont a köszönés elmarad, tulajdonképpen mind a két oldalról, tőlünk is meg tőle is, így nem is igazán látom értelmét tovább foglalkozni vele, főleg nem úgy, hogy " parancsot " kapok, ami végül is tényleg parancs, szóval jobb híján átlépek a lyukon és elindulok a legközelebbi sor felé, vagy akárhogyan is vannak elrendezve itt a dolgok, vagy voltak elrendezve, szétnézek, eléggé alaposan, mint ahogyan azt korábban is tettem... Annál az esetnél, a legapróbb dolgokat is átvizsgálom, mert ki tudja, hogy mit hagyhattak hátra, akár véletlenül is.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Pöröly Hétf. 26 Nov. 2012, 06:45

Megkapom az engedélyemet, amit természetesen ki is használok és óvatosan leszkennelem a kormányzót miközben követjük, majd pedig várok az eredményre. Eközben elérünk két nagyobb raktárépületet, illetve pontosabban az egyiknél egy lyukat, ami eléggé nagyra sikeredett, lenyűgözőnek találom, hogy képesek voltak ezt úgy megcsinálni, hogy senki sem vett észre belőle semmit, okosan oldhatták meg, a tudásuk mindenképpen megvan, kár, hogy kalózok ezek a bizonyosok, hiszen valószínűleg sokkal nagyobb hasznuk lehetne máshol. Egy újabb személy érkezik, lila bőr, egyedibbnek mondható hajstílus, természetesen felismerem, Kallark, hallottam már róla és természetesen, szokásomhoz hűen nála is egy szkenneléssel kezdek, mert sosem lehet tudni, hogy kivel is állunk szemben valójában, én pedig továbbra sem akarok kellemetlen meglepetéseket. Parancs hangzik el, amelyre csak némán bólintok, majd pedig belépek a raktárba és egy gyors felméréssel kezdem, nem biztos, hogy sokat fogok így látni így ebből a helyzetből, de ha mégis, akkor már abból meg lehet állapítani, hogy mennyi dolgom, vagy dolgunk is lesz idebent. Ez nem tart sokáig, csak pár másodperc, ezután elindulok ama bizonyos velem együtt beküldött személlyel ellentétes irányban, bízok benne, hogy ugyan úgy, mint én, ő is alaposan átnéz mindent, így pedig, ha kétfelé megyünk, gyorsabban haladunk.
Pöröly
Pöröly
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 26
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 26 Nov. 2012, 09:45

Résztvevők: Carl Morrow (Jelly), Nestor Stratos, Tyr-Xor (Tyra), Tirzusz Agipon (Reptile), Dam (Pöröly) és Gladiátor (Kallark)

A kormányzó megilletődve nézett fel az égre, amikor meghallotta a megérkező hangját.
- Preator! Micsoda megtiszteltetés! – mondta.
A hangjában tényleg megilletődés volt hallható. Ezt szerencsére Dam is ki tudta használni és figyelemfelkeltés nélkül szkennelte végig a kormányzót, aki valóban az volt, akinek mondta magát. Egy shi’ar férfi, nem pedig szipoly.
- A biztonsági szoba egy másik épületben van, az egyik testőröm elkíséri magát – nézett Tyra-ra.
Ha a lány ment, akkor tovább kísérte az egyik testőr, az egyik közelben álló épülethez és abban kísérte el a terembe, ahol a kamerák felvételeit tárolták és a központi szervert is, ahol nekiláthatott kutatni.
Odakint a csapat elindult befelé, hogy ott is körbenézzen, égési nyomok nem igen voltak az ajtón, ez feltűnt mindenkinek, mintha nem is robbanószer okozta volna mindazt.
- Természetesen megkapják a listát néhány perc és meglesz – mondta a férfi. – A járművek leginkább olyanok voltak, amikkel aszteroidák között lehet közlekedni, ahogyan a fegyverek is leginkább bányászathoz vannak, az eszközöket is aszteroidákon való építkezéshez használják, ahogyan az alapanyagokat is. Egyszóval bányászathoz, legyen az érc, vagy éppen folyékony üzemanyag. Azzal, hogy ezt ellopták egy közeli bányatelep munkáját vetették vissza legalább egy évvel, ahonnan fegyverekhez bányásztak volna ércet.
Bent nekiláttak szétnézni a többiek, ami hamar megállapítható volt, hogy nem a földön húzták végig a tárgyakat, hanem antigrav platformra tették rá és azzal lebegtették ki a tárgyakat, így ennek hála elsőre semmilyen nyomot nem lehetett bent találni.
- Megvannak a hajók, amiket kértek – kezdte. – Három olyan hajó van, aminek nem ismerjük a helyzetét… két kereskedő hajó tűnt el a légkörbe lépés után és… és…
A hangja rekedt lett, megigazította a ruhája nyakát, mintha az szorította volna a nyakát. Az arcán meglepettség és némileg rémület is látszott.
- Az Impérium! – mondta ki végül.

Zhylian Cascadhel 00120

Kallarkkal majd kör végén írok csak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zhylian Cascadhel Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Tyler Hétf. 26 Nov. 2012, 12:15

Kallark is megjelenik a színen, és még csak köszönni sem hajlandó. Persze már megszoktam, ő ilyen és kész. Bólintok neki, majd legszívesebben képen törölném magam, mikor Nestor a tudtomra adja, hogy a főmufti már említette, hogy nincsenek biztonsági felvételek, mivel azokról már gondoskodtak.
Remek csak így tovább és tényleg semmi hasznomat nem veszik majd a csapatban. Össze kell szedni magam, minél gyorsabban.
-Rendben, köszönöm, akkor munkához is látok....-
Mondom csendesen, majd átsétálok a közeli épületben található biztonsági szobába.
-Mutassák meg a felvételt, kérem....letörölték azokat vagy manipulálták?-
Hisz a kettő nem ugyanaz. A manipulálásból jobban ki tudok indulni, mint ha törölték volna. Igaz ha törölték akkor is van kiinduló pont.
-Kik férhetnek hozzá a felvételhez, milyen biztonsági szintű engedély kell ahhoz, hogy valaki bejusson a rendszerbe?-
Kérdezgettem, miközben a felvételt nézem, majd hozzá látok, ahhoz hogy ki tudjak deríteni valamit.
-A rablás időpontjában, fogtak bármiféle adást?-
A legkisebb rendellenesség is érdekel, hisz akkor is tudják manipulálni a kamerákat, ha elég ügyesek hozzá.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1025
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.