Zhylian Cascadhel

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 28 Nov. 2012, 16:48

A bányászattal kapcsolatos információk érdekesen hangzanak.
-Elsőre az jut eszembe, hogy az aszteroidamező a lehető legjobb búvóhely a kalózok számára: sok félreeső zug, nehezen megközelíthető, és könnyen ellehet tüntetni a szem elől akár egy kisebb flottát is - magyarázom fojtott hangon Kallarknak az ötletemet.
Elképzelhető, a kalózok azért akadályozzák a bányászatot, mert akkor lebuknának. Másrészről ott a lehetőség, hogy a shi'ar birodalom felbomlásával egymás ellen fordult a két testvér, és most egymást akadályozzák. Nem tudom, mennyire jelentős egy ilyen akció, persze a bányászat és a kereskedőhajók kiiktatása gazdaságilag jelent némi visszaesést, de ez csak egyetlen bolygó egy fél birodalomban, nem érzem annyira nagy csapásnak.
Mikor megvannak az adatok a hajókról, a két kereskedőhajó nem jelent nagy meglepetést. Valószínűleg azokat is kirabolhatták, vagy lefizették őket, hogy segítsenek elvinni a holmit, esetleg eleve az ő hajóik voltak. A harmadiknál viszont a kormányzó úgy meglepődött, hogy rám is átragad az idegessége, bár fogalmam sincs, mitől fél.
-Bocsásson meg, kormányzó, hogy nem mozgok otthonosan a Shi'ar birodalmak neves hajói világában, de miért olyan érdekes az Impérium? Kié ez a hajó?
Gyanítom persze a választ, és lefogadom, hogy Kallark pontosan tudja is, úgyhogy felé is fordulok, mert minden bizonnyal alapos háttér információkkal rendelkezik.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Zhylian Cascadhel - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Jelly Csüt. 29 Nov. 2012, 16:53

Jellyt nem veszik észre, persze ezen nem lepődött meg. További információkat osztotta meg egymással, amik egyre érdekesebbek voltak a földi számára. Asztreoid bányászathoz használt cuccokat raboltak el. Amikkel olyan anyagokat bányásztak, amikből aztán fegyvereket készítettek.
Nestor ötletével több baj is volt.
- Szerintem nem erről van szó - szólalt meg halkan. - Ha nincsenek fegyverek, akkor nincs mivel háborút vívni. Ha elviszik a bányászati felszerelést, akkor ezzel azt kockáztatják, hogy a shi'ar haderő a nyomukba ered, aztán kifüstöli őket a bázisukról. A kormányzó felé fordult. - Eddig a kalózok miket raboltak, kormányzó úr?
Ekkor jön a hír, hogy három hajó eltűnt a bolygó légkörében, kettő kereskedelmi űrhajó és egy Imperium nevű titokzatos hajó.
Ez kezd egyre furább és furább lenni.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 30 Nov. 2012, 19:11

Kallark szerencsére tudta palástolni a meglepettségét, de úgy fordult az ember irányába. Ez volt az első eset, hogy normális felvetést és ötletet hallott tőle.
- Az embernek ezúttal igaza van – jegyezte meg. – Nem lehet eltűntetni, nem tudom, hogy a kree-k miféle ócska technológiával rendelkeznek, de a shi’ar és skrull szenzorok kiszúrják a kisebb flottát ott, minden hajtómű hagy sugárzást maga után.
Persze tudta, hogy a kree is kiszúrja könnyedén, de már csak Unspoken miatt sem méltatta különösebben a kree-ket ebben a pillanatban. A berobbant ajtót figyelte, mialatt a kormányzó lényegében leszűkítette a nem jelentkezett hajók számát háromra. Az első kettőre már rákérdezett volna, amikor meghallotta a harmadik nevét. Már csak ez hiányzott nekik, Nestor a kérdése után részben felé fordult. Kié az Impérium.
- Az enyém – mondta. – Vagyis a miénk volt. A Shi’ar Birodalmi Gárda hajója, az egykori zászlóshajója a Shi’ar flottának. És a gond az, hogy miután a császárnő meghalt egyik testvére sem tartott igényt a szolgálatainkra. A csapat feloszlott és sem Halálmadár, sem az Őrült nem szívesen látná bármelyikünket is a hajóval a saját területén.
Akkor most jött a kellemetlenebb része, a munkát felismerte itt. És már értette, hogy miért tették, amit…
- Felesleges bármit keresni itt, nem fogunk találni. Nem robbanószer okozta a robbanást, hanem egy energiarobbanás. Nyomok sem lesznek, ahogyan mondták profik voltak, akik tették. Akár vissza is lehet hívni a félkree-t.
A lista számára, amit Jelly kérdezett jelentéktelen volt, bármit, amivel szabotálni lehet a polgárháborút.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zhylian Cascadhel - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 01 Dec. 2012, 22:01

Résztvevők: Carl Morrow (Jelly), Nestor Stratos, Tyr-Xor (Tyra), Tirzusz Agipon (Reptile), Dam (Pöröly) és Gladiátor (Kallark)

Tyra kérdéseire az egyik shi’ar kezdett válaszolni.
- Törölték – mondta a férfi. – Valamilyen vírust jutattak be a rendszerbe, ami törölt mindent és kikapcsolta a kamerákat. Csak a biztonsági emberek férhetnek hozzá, és csak azok, akik szolgálatban vannak. Minden műszak elején változik a jelszó, így az éjszakások már a nappaliét sem tudják visszakérni.
Amikor Tyra nekiáll annak, hogy megnézze az adatokat, valóban törölve voltak azok, amikor megpróbálták helyreállítani azokat, mert megtették, akkor pedig olyan súlyos károkat szenvedett a felvétel, hogy nézhetetlen volt. Semmi sem látszott rajta, amennyire mondták odalent, hogy profik voltak, úgy tűnt, hogy valóban azok.
- Semmilyen adást nem fogtunk, vagy ha igen, nem vettük észre. Van valamilyen ötlete?

- A kree is ugyanolyan – mondta gyorsan még Kallark felvetésére a kormányzó.
A férfi csak bólintott megerősítésként Gladiátor szavaira, hogy a hajó valóban az, aminek a korábbi Preator mondta. Így ebből pedig érthető volt, hogy miért is érezte magát kényelmetlenül. Ki tudja, hogy miként vonják felelősségre érte, hogy a császárnőnek éppen milyen kedve van. Hiszen eléggé közismert volt, a jelenlegi két uralkodóról, hogy az egyik, D’ken szimplán őrült, míg Halálmadár még pszichopata is ráadásul.
- Innen csak azt lopták el, amiket mondtam. Hogy a többi bolygóról, nem tudom pontosan. De a mendemondák olyasmiről szólnak, hogy csak olyan dolgokat visznek el, amivel szabotálni lehet a polgárháborút.
Ha hozzáértő is megnézni a robbanást, akkor az a személy is rájöhet, hogy energiarobbanás volt, nem pedig robbanószer, így azt nem fognak találni. A hely annyira volt steril, mint amennyire egy rablás helye lehetett.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zhylian Cascadhel - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Quentine Constantine Vas. 02 Dec. 2012, 20:49

A helyzet egyre furcsább, és most olyan fordulatot vesz, hogy egy pillanatra majdnem tátva marad a szám. Gladiátor magyarázatát hallva marad bennem egy kis üresség, és úgy érzem, mindenképpen beszélnem kéne vele szűkebb körben, amikor legalábbis a kormányzó nem hall minket.
A kormányzó aztán megerősíti a híreket, és arra is felhívja a figyelmet, hogy az ellopott holmik a polgárháború szabotálására a legalkalmasabbak. Tehát az ex-gárda szabotálni akarja a háborút, méghozzá valószínűleg mindkét oldalon, hiszen egyik testvér sem kért a szolgálatukból. De mire mennek ezzel? Egyik uralkodó sem olyan épelméjű, hogy megértse az üzenetet, és esetleg békét kössön testérével. A legjobb, ami történhet az Impériummal, hogy valamelyik uralkodó úgy dönt, mégis szolgálataiba fogadja. De vajon a Lilandrához oly hű gárda mit szólna most a jócskán megkésett ajánlathoz? Vajon az ő pártfogásuk mennyi legitimitást adna a választott uralkodónak?
-Tyr-Xor, itt végeztünk, visszamegyünk a hajóra további megbeszélésre - szólok neki a kommunikátoron keresztül. - Kormányzó, köszönjük az információkat, kérem, küldje még el, hogy pontosan mikor járt itt az Impérium. Egyelőre visszamegyünk a hajóra, és megpróbálunk tervet kovácsolni.
Na igen, tervet, amivel megállíthatjuk a gárdát... Szép kis terv lesz. Elköszönök egy biccentéssel a kormányzótól, és a nem túl távoli hajóhoz indulok, elsődlegesen Kallarkkal az oldalamon. Néhány lépés után szólítom meg.
-Mi az, amit nem mondasz el, Kallark? Úgy érzem, több van emögött, mint a polgárháború hátráltatása, és ehhez neked is közöd van. A gárda tagja voltál, úgyhogy nálad többet senki sem tud róluk. Mit akarnak elérni?
Van egy olyan érzésem, hogy Kallark most szorult helyzetben van, mint a gárda volt tagja. Ha kiderül, hogy tényleg az Impérium a tettes, akkor hamar ő is a gyanúsítottak listájára kerülhet. Persze, nem logikus, hogy idejön nyomozni, de az őrült uralkodók sem épp a logikájukról híresek.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Zhylian Cascadhel - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Tyler Szer. 05 Dec. 2012, 10:06

Hátra simítom a hajam, mint egy pótcselekvésként. Törölték a felvételeket, méghozzá alapos munkát végezve. Méghozzá egy vírussal. Hiába próbálom meg helyre állítani a felvételt, csak zavaros sercegést kapok.
-Ötlet? Itt nem sok van jelenleg.....talán annyi hogy megpróbálhatom izolálni a vírust, további tanulmányozásra, illetve visszatudnám követni azt a helyet ahol feltöltötték...esetleg....-
Nagy mázli kellene ahhoz, hogy sikerüljön és ha menne is a dolog, azzal sem biztos, hogy sokkal többre rájönnék.
-Ha olyan helyről töltötték fel a vírust ahol nem gondoskodtak a kamerákról, talán közelebb juthatnánk az elkövető személyéhez....-
Morgom halkan miközben próbálom megcsinálni. Azt persze nem teszem, hozzá, hogy kevés az esély a sikerre. Ez inkább csak utólagos bíbelődés, itt nem sokat tudnék kideríteni. Mindenesetre megpróbálom.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Jelly Pént. 07 Dec. 2012, 23:02

Újabb érdekes dolgok derülnek ki. Kiderült, hogy az egyik eltűnt hajó a Kallarké. Nocsak, és elvileg a fickó a birodalmi gárda tagja volt. Ez a sztori egyre érdekesebb és érdekesebb kezd lenni.
Jelly megszólal.
- Figyelj - Kallarkhoz intézte a szavait, ekkor döbbenten a sontiran felé fordult. - Igazam volt, ezúttal az embernek igaza volt? Jó, nem mondok semmit, az elkövetkezendő két napra beosztom.
Kallark igazat adott nekem de durva!
Majd végighallgatta, hogy talán a Gárda szervezte meg az egészet.
- Ez nekem ismerős. Nem lehet, hogy mindkét bitorlót elakarják intézni és egy új uralkodót a trónra ültetni. A Földön, a Római Birodalom idején volt ilyesmi hogy a testőrség a trónra emelt egy új császárt. Amit meséltek a két uralkodóról, hát azok után nem csodálom. Talán egy urat, aki szívesen a szolgálatába fogadja őket. Bocsi, már megint túl sokat beszéltem.
Lemarad, és ő is követi a többieket a hajóhoz.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 08 Dec. 2012, 02:10

Csak biccentéssel köszönt el a kormányzótól, amikor Nestor is elköszönt. Mivel a többiek tudták, hogy merre van a hajó, amivel ők érkeztek, így csöndben követte őket. Jelly szavaira csak szúrós szemmel nézett, de nem szólalt meg. Magában gondolkodott, hogy mit és mennyit mondjon el a többieknek, amikor odaérnek a hajóhoz. És már megint úgy nézett ki, hogy az embernek van igaza, legalább is amennyire a saját csapatát ismerte és be kellett látnia, hogy ő maga is ezt tette volna, egy olyan uralkodót ültetett volna az Impérium élére, akit mindenki elfogad és aki egyben tudja tartani azt. Lilandra tökéletes lett volna, ha nem lenne klón. Ha megérkeztek a hajóra és biztos, hogy csak saját maguk vannak, akkor szólal meg.
- Az embernek ismét igaza van – mondta. – Csak nem az a gond, hogy őket alkalmazná. Az jelentéktelen tényező. Korábban Halálmadár és az Őrült is volt uralkodó. Még Lilandra előtt, én mindkettejük uralkodása alatt Praetor voltam, D’Ken tett azzá, miután kiirtotta a bolygómat. Új uralkodót akarnak, aki újra egyesíti az Impériumot. Addig pedig szabotálják és aláássák mindkettejük uralmát. A nép sem akarja őket, okkal lettek megfosztva a tróntól évtizedekkel ezelőtt mind a ketten. Alkalmatlanok arra, hogy az Impériumot vezessék.
A szavaiból érezhető volt, hogy magáért a birodalomért és mindenkiért aggódik benne, hiszen ez volt több mint száz évig is a dolga, hogy megvédje a Shi’ar Birodalmat.
- Ők törtek be, felismerem a taktikát, mindet én képeztem ki, de valami nincs rendben – mondta. – A gárdában, aki ilyen jól értett a számítógépekhez… Mentor halott. Valószínűleg nem csak a régi tagok alkotják a Starjammers-t, hanem mások is. Meg kell őket találni, mielőtt a Halálmadár az univerzum mocskát küldi utánuk, D’ken pedig a másik felét, a Shi’ar Halál Kommandósokat, a jelenlegi gárdáját.
De ha megtalálják mi lesz? A hűség mindkét részre kötötte, a Védelmezőkhöz és a sajátjaihoz is…

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zhylian Cascadhel - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Reptile Vas. 09 Dec. 2012, 04:14

A körbenézés alatt nem mozogtam el messzire a többiektől, ügyeltem rá, hogy hallótávolságon belül maradjak, mert ki tudja, hogy milyen fontos információ hangzik el, ez pedig rövid úton úgy tűnik, hogy valóban be is jön... Döbbenetes, a volt gárdát kéne megkeresnünk és leállítanunk őket? Nos eléggé egy lehetetlen küldetésnek látom, viszont úgy tűnik, hogy jó okuk van arra, amit tesznek, igaz, ez ettől függetlenül nem menti fel őket a törvény alól és ugyan úgy utánuk kell mennünk, de biztos vagyok benne, hogy ez átír pár dolgot, ráadásul még mindig ott van annak a ténye is, hogy továbbra sem ártottak senkinek sem, fizikailag legalább is nem, és bár van sejtésünk arról, hogy mit is tervezhetnek esetleg, de ez addig nem lehet biztos, amíg vagy meg nem tudjuk tőlük biztosan, vagy pedig már meg nem történt. Fontosnak érzem megemlíteni, hogy amúgy semmit sem találtam, ez egy fontos jegyzet magamnak, ha pedig a többiek haladnak valamerre, akkor természetesen én is megyek velük, nem igazán szeretném hátráltatni a csapatot, igaz amúgy sem lassítanának, idővel pedig felzárkóznék, de ez nem számít.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Pöröly Vas. 09 Dec. 2012, 04:23

Eléggé alaposan átkutatok mindent, amit csak tudok, de sajnálatos módon nem találok semmit, meglehetősen profi munka, bár valamilyen szinten magam sem értem, hogy mire számítottam, vagy hogy egyáltalán mit akartam volna találni nyom megnevezés alatt, bár ha találtam volna valami ilyesmit, akkor biztosra veszem, hogy felismertem volna. Nem mentem olyan messzire, hogy ne halljam a többieket, ennek az egyetlen oka az, hogy fölöslegesnek tűnik az egésztől távolabb is keresni, ha a környéken nincsen semmi, akkor távolabb sem valószínű, persze lehet, hogy ezzel elszalasztom a lehetőséget és most, hogy ebbe így belegondoltam eléggé nagy kényszert érzek rá, hogy megnézzem a távolabb eső részeket is... De ezt most az egyszer megállom és ismételten csatlakozok a többiek társaságába. Lényeges dolgok hangoztak el, habár nem mindent értettem benne teljesen, pedig eléggé tisztában vagyok a történtekkel, történésekkel, viszont mindent én sem vagyok képes megjegyezni, legalább is nem egyből. Mindenek előtt Kallarkon lefuttatok egy vizsgálatot, tudni akarom, hogy megbízhatok-e benne, vagy szipollyal van-e dolgom, jelenleg nekem mindkettő megfelel, mert az egyik esetben oldódhatok egy kicsit, a másikban pedig elpusztíthatok egy példányt a népem ellenségeiből. Mindenesetre is ha már a szipolyoknál járunk, biztosra merem venni, hogy ők állnak az egész ügy mögött, ki tudja, hogy milyen sötét dologra készülhetnek, mindenképpen meg kell őket állítanunk, mielőtt úgy döntenek, hogy szórakozásképpen kiirtanak mondjuk egy véletlenszerű fejletlenebb fajt...
Pöröly
Pöröly
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 26
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Sep. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Thorhalla Vas. 09 Dec. 2012, 10:26

Résztvevők: Carl Morrow (Jelly), Nestor Stratos, Tyr-Xor (Tyra), Tirzusz Agipon (Reptile), Dam (Pöröly) és Gladiátor (Kallark)

Tyra megkapta az üzenetet Nestortól, hogy itt nem fognak semmit sem találni, így visszamennek a hajóra. A férfi fanyarul mosolyodott el az ötletre.
- Próbáltuk – mondta. – Visszafejteni, de megsemmisítette magát a vírus, miután törölte az adatokat. Ilyesmit nem láttunk korábban…
De Tyra ennek ellenére megpróbálkozott vele, amikor már úgy látta, hogy mégis talált valamit jó pár perc keresgélés után az egész rendszer a kezei alatt omlott össze és indult újra. Mikor ismét helyreállt minden, amivel eddig foglalkozott és keresett, a helyreállított videók is törölve voltak az újraindulás miatt pedig a pufferből is kiürültek, nem lehetett visszahozni őket.

A kormányzó még biccentett a csapat felé, amikor azok elindultak visszafelé a hajóra és ő is távozott. Visszatért a munkájához, ahonnan a csapat a érkezése elrángatta. A társaság hamar visszaért a hajóra, ahol neki is láttak annak, hogy terveket szövögessenek.

(Akkor itt beszélgetés, ehhez nem sokat lehet hozzáfűzni. Folytassátok és ne várjunk arra, hogy Tao írjon először, mert több mint egy hétig nem valószínű, hogy lesz. Írta inaktivba. Köszi!).


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zhylian Cascadhel - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Tyler Kedd 11 Dec. 2012, 17:45

Nah remek, Nestorék sem jutottak sok mindenre de ahogy látom én sem megyek itt semmire.
-Azért én tennék egy próbát.....-
Morgom félig dühösen a konzol felé. Elég jó vagyok, de ehhez még sem vagyok pont elég jó. Mire sikerülne jutnom valamire, az egész rendszer összeomlik, aztán innen már végképp nem tudok semmit sem tenni. Dühösen az asztalra csapok, majd a meredten bámulók felé el eresztek egy bocsánatkérő mosolyt.
-Elnézést, kicsit elkapott az indulat. Itt nem tudok többet tenni, ha megbocsájtanak, vissza térek a hajómhoz....-
Azzal sarkon fordulok és sebesen visszasétálok a többiekhez. A hajón már elmélyül beszélgetésben vannak a többiek. Kicsit még mindig dühösen ledobom magam az egyik ülésre.
-Semmire nem jutottam, bárki is tette rendkívül ügyes.....nálam legalábbis ügyesebb....-Morgom, majd látva Kallark arckifejezést kérdőn pillantok rájuk.
-Ti jutottatok valamire?-
Kérdezem tőlük várakozóan rájuk pillantva.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 18 Dec. 2012, 16:45

Kallark válasza nem egészen az volt, amire számítottam. Azt hittem, hogy ezek a régi motorosok összeálltak, hogy bosszút álljanak, elszabotálják mindkét oldalt, és vagy átvegyék az uralmat, amíg nem jön egy rendes uralkodó, vagy valakit odaültessenek D'Ken és Halálmadár helyére. Ebbe viszont nem egészen passzol az a részlet, hogy új tagjaik is vannak. Bár abból kiindulva, hogy két, korábban letaszított uralkodó van most trónon, nem lenne meglepő, ha az emberek lázadozni kezdtek volna, és emiatt többen csatlakoznak az Starjammers csapatához, vagy hasonló erőkhöz. A kérdés valójában az, hogy nekünk hova kéne állnunk. A Starjammers egyelőre bűnöző csapat, rablásokat, lopásokat követnek el, ez pedig nem háborús helyzet, tehát egyértelműen törvényt sértettek. Másrészről pedig...
-Egyetértek, meg kell őket találnunk. Akármi is a személyes álláspontunk a polgárháborúban, a Starjammers bűnözők módjára fosztogatja mindkét oldalt. Remélem, ezzel te is egyetértesz Gladiátor - nézek rá sokatmondóan, mert az ő álláspontja nem csak azért fontos, mert az egyik legerősebb tagunk, hanem azért is, mert nélküle nem találjuk meg soha, akiket keresünk.
-Van valakinek ötlete, hogy hol vagy hogyan kezdjük a keresést?

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Zhylian Cascadhel - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Jelly Csüt. 20 Dec. 2012, 17:32

Jellynek támadt egy ötlete, amit hosszú gondolkodás után tervé duzzad. A mutáns arra gondolt, hogy mennyire fog agyvérzést vagy infarktust kapni, ha előadja az ötletét.
- Mi lenne, hogy ha ők találnának ránk? Ezt a helyzetet akár a saját javunkra is fordíthatnánk. Anhillius egyre jobban tör előre, Unspoken a galaxis feletti uralomra tör, az otthonomat fenyegeti.
Megáll, majd elmondja, hogy hová is akar kilyukadni.
- Szükség van egy stabil Shi'ar birodalomra. Segítenünk kell nekik, hogy véget érjen a polgárháború.
Megvonja a vállát.
- Ennyi volt, tudom, hülye ötlet...
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 21 Dec. 2012, 10:28

//Ez a körváltás is, egyszerűbb így, mintha 2 karival írnék és a mesélői kb csak 3-4 sor lenne.//

Résztvevők: Carl Morrow (Jelly), Nestor Stratos, Tyr-Xor (Tyra), Tirzusz Agipon (Reptile), Dam (Pöröly) és Gladiátor (Kallark)

Tyra visszaérkezik a hajóra, miközben faképnél hagyta a shi’arokat. Éppen a beszélgetésbe csöppen vissza, az első dolog, amit hallott az Jelly utolsó mondatai voltak.

Kallark bólintott Nestor szavaira, az arcán, ami továbbra sem árult el túl sok mindent azért látszott, hogy ő maga is így gondolkodik. Jelly szavaira is bólintott, egyet kellett értenie vele.
- Szükség van rá, csak éppen nincs olyan, akit trónra lehetne ültetni. Volt egy negyedik Neremani, egy hercegnő, de őt Halálmadár kivégeztette még évtizedekkel ezelőtt, amikor még ő volt a császárnő, mert fenyegette a trónt, hogy ő kapja meg. A császári család háromfős, ebből ketten uralkodnak, a majestrix pedig halott. Bármennyire is szeretném, nem segíthetünk nekik… a feladatunk, hogy börtönbe juttassuk őket, még ha egyet is értünk velük.
Határozottan nehéz volt kimondani neki főleg az utolsó részét a mondatnak. Ekkor a hajó egy üzenetet, vészhívást fogott, ha a csapat megnézi egy újabb rablás történt, két várossal odébb ahhoz a helyhez képest, ahol most volt a csapat. Alig pár percnyi repülőútra, főleg ha maximális sebességgel haladtak a légkörben. Úgy tűnt, hogy Jelly kérdése, az ők találnak rá a csapatra megvalósult.
- Ahogyan az ember mondta, ránk találtak – mondta még Kallark.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zhylian Cascadhel - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Quentine Constantine Vas. 23 Dec. 2012, 21:24

Tyr-Xor is visszaér, így már mindenki itt van. Jelly felvetése nem rossz, de hiába akarjuk a megfelelő célt elérni, nem dönthetünk, hogy melyik felet támogassuk, és a Starjammers mellé sem állhatunk, így az egységes Shi'ar birodalom egyelőre csak álom.
Az a felvetés viszont érdekes, hogy esetleg ők találjanak ránk, ha megtudjuk, hogy mi a következő célpontjuk, vagy éppenséggel új célpontot készítünk nekik, akkor elérhetjük, hogy belénk botoljanak.
Amikor meghallom a vészhívást, rögtön a vezérlőhöz ülök, hogy kihangosítsam az üzenetet. Bólintok Kallark megállapítására.
-Ez nem véletlen - teszem még hozzá, és a pilótafülkébe megyek. Rögtön bezárom a hajó lejáróját, beindítom a hajtóműveket, és a szokásos ellenőrzéseket kicsit összecsapva felszállok a hajóval.
-Elcsíphetjük őket, ha eléggé megvannak pakolva a lopott cuccokkal, csak egy kis szerencse kell...
Igyekszem minél hamarabb felgyorsulni a teljes sebességre, és célba veszem az érintett várost.
-Tyr-Xor, keresd a hajót minden érzékelővel a területen belül, ahová eddig eljuthattak! Nem tudom, melyikőtök a legjobb lövész, de foglalja el a helyét, és ha meglátjuk a Starjammers hajót, célozzon a hajtóművekre! Nincs sok fegyverünk, de így is elég nagy feltűnést fogunk kelteni, mert ekkora sebességgel nem szokta egy kereskedőhajó megközelíteni az épp most kirabolt városi raktárat. Gladiátor, ha esetleg be tudod fogni a rádiójukat, és úgy gondolod, hogy tudsz rájuk hatni akár trükkel, akár őszinteséggel, ne fogd vissza magad.
Ezután nem is darálom tovább a parancsokat, csak a gép irányítására koncentrálok.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Zhylian Cascadhel - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Tyler Hétf. 24 Dec. 2012, 14:55

Kicsit zavarodottan bámulok Jelly-re, amiket mond kicsit zavaróak. Ezek szerint és Nestor szavai szerint shiarok a tolvajok?
Kallark is eléggé gondterhelt arckifejezést vág, most nem akarok nekiállni kérdezősködni. Nincs is idő rá, hisz jön egy vészjelzés, a tolvajok újra lecsaptak, nem is messzire innen.
-Máris!-
Leülök és azonnal megpróbálom bemérni őket, illetve azt, ha nem érnénk oda időben, akkor merre is menekülnek, menekülhetnek. De ahogy nézem, Nestor nem kíméli a hajót. Lehet Kallark egyedül is gyorsabban odaérne.
-A tolvajok? Ismered őket?-
Kérdezem Kallarkot, miközben folyamatosan próbálom bemérni őket, illetve ha tudok akkor a helyi biztonsági rendszerre felkapcsolódni, elméletileg azok után, hogy kutakodtam nem rég, talán feltudom törni, persze ha megint azt a vírust használják sokat nem tehettek, és a lényeg, hogy találjuk meg őket, mielőtt eltűnnének megint.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Jelly Csüt. 27 Dec. 2012, 10:36

Mindenki elfoglalta a helyét. Jelly az ágyú felé pillantott. Annak idején kipróbált pár űrszimulátort, és az utóbbi pár hétben utánanézett, hogy lehet a fegyvereket irányítani. Mi lenne, ha ő ugrana be a fegyverekhez.
Azonban volt most egy fontosabb feladata.
Felvilágosítani Tyrát a helyzetről, mert szemmel láthatólag nem érti.
Félrevonja a lányt, majd elmondja, hogy a kalózok régen a Shi'ar birodalmi gárda tagjai voltak, és hogy szabotálni akarják a polgárháború mindkét oldalt.
Persze hogy létrehozzanak egy egységes Shi'ar birodalmat. Jelly nyel egyet, majd újra az ágyú felé pillant. Aztán bepattan az ülésbe, és aktiválja azt.
- Nyugi, eltudom kapni - mondja oda a többieknek. - Tyra, amint befogtad a kalózok hajóját, add meg a koordinátákat. Részt vettem már pár űrcsatában, nyugi.
Persze ha a Freelancert, az Elite-t és az X-Wing Alliance című játékokat annak lehetett nevezni.
- Például segítettem felrobbantani a második Halálcsillagot.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 29 Dec. 2012, 10:21

Résztvevők: Carl Morrow (Jelly), Nestor Stratos, Tyr-Xor (Tyra), Tirzusz Agipon (Reptile), Dam (Pöröly) és Gladiátor (Kallark)

- Nem ennyire amatőrök – felelte Kallark Nestor szavaira a rádióra és rakományra vonatkozóan.
Tyra kérdésére nem felelt, de nem is volt szükség, mert Jelly vonta félre a lányt és mondta neki el, amit tudni lehet. Nestor kiosztotta a parancsokat és el is indult a gép abba az irányba, Jelly és Tyra nekiláttak annak, hogy adatokat keressenek, amire igencsak hamar fény is derült, amikor már látható távolságba érkezett a város. Egy körülbelül száz kilométer átmérőjű völgyben volt, körülötte magas hegyek, odabent dzsungel, szabad terület csak a város körül volt, ott a növényzetet is kiirtották úgy néhány kilométeres körben. A hajó gyorsan haladt abba az irányba a szkennelés pedig eredményt hozott, azaz valójában nem. A növényzet itt túl sűrű volt és olyan sok elnyelt sugárzást bocsátott vissza, hogy lehetetlen volt bármilyen műszert is használni.
- Csapda – mondta ki Kallark mintegy dicsérően, mint akik remekül elvégezték a házi feladatot.
Mielőtt Nestor visszafordíthatta volna a gépet, hogy kimenjenek innen valami hátulról kapta telibe azt, az egész hajó megrázkódott, a pajzsok leváltak és a hajtómű felmondta a szolgálatot. A hajó zuhanni kezdett a dzsungel felé.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zhylian Cascadhel - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Quentine Constantine Kedd 01 Jan. 2013, 20:30

A hajtóművek csúcsra járnak, és pillanatokon belül elérjük a helyet, egy pillantás a szenzorokra, és kiderül, hogy túl nagy itt a háttérsugárzás, ráadásul a dús növényzet mindent eltakar előlünk. Mire megindítanám az elkerülőmanővert, hogy felemelkedjünk, és ezzel nyerjünk egy kis időt, már kapom is a találatot.
-Na ne mondd! - Vetem oda Kallarknak, és rögtön megpróbálom átirányítani az energiát a pajzsokról, mert azok már egyáltalán nem működnek. Láthatóan vérprofik, egyetlen lövéssel vitték át a pajzsgenerátor vezetékét, és közben a hajtóműveket is kiiktatták. A legjobb, amit tehetek, hogy a város mellett próbálok landolni, ahol még ki van irtva az erdő, de már nincsenek épületek. Megpróbálom a segédhajtóműveket működésre bírni, és fékezésre bírni a gépet, mert ilyen sebességgel becsapódva csúnya végünk lesz. Igyekszem kis szögben becsapódni, inkább siklani a föld felé, és ehhez keresek megfelelő területet.
-Kényszerleszállásra felkészülni! Mindenki keressen valamit, amiben kapaszkodhat! Jelly, hagyd az ágyút! Kallark, üzend meg a barátaidnak, hogy b*****k meg! Ez húzós lesz!

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Zhylian Cascadhel - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Reptile Szomb. 05 Jan. 2013, 03:49

Még mindig csendben vagyok... Természetesen, mi mást is tehetnék? Nem vagyok egy nyomozó, sem pedig nagy ötletelő, így hát jobbnak láttam, és igazából még mindig jobbnak látom egyszerűen csendben maradni és hallgatni a többieket, hagyni, hogy intézzék a dolgokat, valószínűleg úgysem tudtam volna amúgy sem hozzászólni semmi értelmeset sem. Most viszont sietünk, s egy kevés ideig úgy is néz ki, hogy talán sikerülhet elcsípni őket, egészen addig, amíg Gladiátor be nem jelenti, hogy ez egy csapda... Kicsit túl egyszerű lett volna csak így rájuk bukkanni és meglepni őket, ez tény, talán számíthattunk volna rá, de nem igazán vagyunk annyira felkészültek, talán csak még, talán nem is leszünk... Remélem, hogy csak még nem. Mindenesetre is valami eltalálja a gépet és hát... Nos, zuhanni kezdünk, természetesen, erre nem is igazán lehet mit mondani, reméltem, hogy békésen meg lehet majd oldani ezt az egészet, de úgy tűnik, hogy a harc elkerülhetetlen, igaz csak akkor, ha ezt egyáltalán túléljük, és ha túléljük, akkor el kell kerülnünk, hogy újra csapdába csaljanak, különben mindig az övék lesz az első csapás lehetősége és amíg profin hajtják végre, addig mindig le is fognak minket szerelni elsőre... Persze lehet, hogy egy kicsit túl borúsan szemlélem a dolgokat, de így zuhanás közben szerintem ez nem meglepő. Mindenesetre is megkapaszkodom az első dologban, ami közel van hozzám, bár nem táplálok hozzá sok reményt.

_________________
Reneszánsz: Reptile, Ray Crawford
X-diák: Lex Orrin
Reptile
Reptile
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 507
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Jelly Szomb. 05 Jan. 2013, 11:06

Találatot kaptak, a pajzsok leváltak és a hajtóműveknek is annyi. Zuhanni kezdtek... Világos, a kalózok valahogy a hátukba kerültek esetleg elrejtettek egy sugárágyút a dzsungelbe, ami aztán szépen seggbelőtte a hajót.
Nestor azt mondja, hogy kényszerleszállás lesz. Morrow azonnal megkapaszkodik a lövegkezelő pultban.
- Nem hangzik jól!
Nestor azt is elmondja, hogy rázós lesz.
- Ohh, ez még úgy se!
A fejét az eszközhöz szorítsa, ezzel akarja elkerülni, hogy a nyakát törje.
- Lent folytatjuk!
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Tyler Vas. 06 Jan. 2013, 18:04

Jelly végre hajlandó elárulni mit tudtak meg. Nem éppen jó hírek, sandán Kallark-ra nézek. Az ő régi csapatával állunk szemben, nyilván sokkal képzettebbek, mint mi. Ha harcra kerül a sor, lehet mi húzzuk a rövidebbet.
-Fenébe....-
Pont erről beszéltem, Kallark haverjai nem kispályások. Egy lövéssel röppályára állítottak minket. Sietve próbálom beszíjazni magam, mielőtt becsapódnánk. Nestor remélem sikerül lehoznod minket. Leadok egy gyors vészjelzés, változó frekvencián, de lehet nem jut át a növényzet miatt, tökéletes hely a csapdának amibe belesétáltunk. Mást nem tudok, tehát erősen kapaszkodok és szaporán szidom Kallark kalóz haverjait, emlegetve a felmenőiket minimum a nagyanyjukig. Cseppet sem úri nő módjára, még jó hogy magamban teszem ezt.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 07 Jan. 2013, 10:40

Résztvevők: Carl Morrow (Jelly), Nestor Stratos, Tyr-Xor (Tyra), Tirzusz Agipon (Reptile), Dam (Pöröly) és Gladiátor (Kallark)

Tyra jól tippelt az üzenet nem jutott át ezen a védett zónán, túlságosan sok volt az interferencia. Ahogyan Nestor kísérlete is kudarcot vallott arra, hogy irányítani és egyben letenni próbálja a hajót, ugyanis az teljesen irányíthatatlan volt. ilyen sebesség és szög mellett Kallarkot kivéve nem igen volt esélye arra senkinek sem, hogy túlélje azt, ha a hajó becsapódik. Az egész iszonyúan megrázkódott és kisebb robbanás is bekövetkezett a híd hátsóbb részén, ha valaki hátrafordult, akkor láthatta, hogy lézerrel Gladiátor robbantotta ki azt.
- Gyorsan, mindenki ide és kapaszkodjatok meg rajtam! – adta ki a parancsot. – Kirepülünk!
Mivel ő nem volt itt korábban, így arról nem tud, hogy Dam is képes lenne ugyanerre. A férfi megvárta, hogy mindenki, vagy szinte mindenki odaérjen hozzá a dülöngélő fedélzeten. Ha ott van a többség, vagyis annyian, amit még el tud vinni – az ő felülete sem végtelen – akkor velük kiszáll a hajóból. Még éppen időben, néhány másodperccel később az egész hajó becsapódik a földbe és hatalmas robbanással semmisült meg a dzsungel kellős közepében. Ekkor Gladiátor beszáll a fák közé és a földön teszi le a kimentetteket a talajra.

Zhylian Cascadhel - Page 2 00120

Aki a körben nem ír, az fennmarad és meghal.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zhylian Cascadhel - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Jelly Hétf. 07 Jan. 2013, 12:28

A hajó egyre közelebb és közelebb került a bolygó talajához. Ráadásul egyre gyorsabban. Ha ez becsapódik, akkor nekik végük. Gladiátor lyukat robbantott az űrjármű burkolatában, majd felajánlja, hogy kirepít minket innen.
A mutáns azonnal felállt, odabotorkokált a lényhez, majd belekapaszkodott a bal vállába. Kicsit kínos volt, de az még kínosabb is lehetett, hogy felrobbannak, aztán vége a csapatnak.
A hajó becsapódik a bolygó felszínébe és felrobban. Kallark lerakta őket egy erdőben. Jelly pedig őrül, hogy él és szilárd talaj van a lába alatt. Végignézz a többieken és megszólal.
- Mindenki itt van? - kérdezi.
Nem akarta a csapat többi tagját is elveszíteni...
És még ő akart ezekkel a fickókkal tárgyalni...
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zhylian Cascadhel - Page 2 Empty Re: Zhylian Cascadhel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.