Tony Price

Go down

Tony Price Empty Tony Price

Témanyitás by Bishop on Csüt. 22 Nov. 2012, 23:11

Név: Tony Price
Egyéb név(i): Price
Faj: mutáns
Nem: Férfi
Jellem: alkalmazkodó fajta, enyhén pszichopata, élvezi ha mások rettegnek, ennek ellenére többnyire tud barátságos is lenni, tud flegma lenni
Születési helye és idő: New York; 2006, Február 27
Kor: 18 év
Család:
- apja: Jack Price (sebészorvos speciális esetekkel foglalkozik, egyéb nem legális munkák)
- anyja: Laura Connor (cégvezető, egyéb nem legális munkák)
Foglalkozás: X-diák
Testmagassága: 172 cm
Testsúlya: 67 kg
Szeme színe: zöldes
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: stílusa, szájából kilógó cigaretta
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: képességének hála teljesen egészséges annak ellenére, hogy két éve dohányzik (függő)


Előtörténete:
Szerencsére jó családba születtem bele, apám Jack arc, el lehet vele beszélgetni meg érti is, amit általában én akarok neki mondani, fiatalkorában olyan volt, mint én. Mikor kicsi voltam sokszor elmentünk horgászni Európába. Anyám, hát ő vele sokáig nem tudtam mit kezdeni, nem jöttünk ki jól, ordibáltunk egymással meg ilyesmik, szokásos dolgok, de tavaly megtaláltam vele a közös hangnemet. Szóval most csak elküldöm melegebb helyekre és máris tudja, mit kell tennie vagy mondania. Na meg pénz is van bőven, apa sebész, valamilyen bitang jó fajta, anya cégvezető de én tudom, hogy máshonnan is jön be nekik nem is kevés pénz. Igazából néha attól félek, hogy túl sok pénz és egyszer arra ébredek, hogy fater vett nekem egy kisebb országot így karácsonyra. Így is volt már egy kínos esetem ezzel a karácsonyi ajándékozással, azóta már figyelek rá hogy ne legyek elkényeztetve.
Kiskoromban még egész normálisan éltem semmilyen pénzes extra nem volt jelen az életemben, ha ezt mondhatom, persze mindenből mindig megvolt a legjobb meg a legdrágább és nyaralni is a világ másik végére mentünk, de ezen kívül semmi. Átlagos helyi óvodába jártam, meg ugyanúgy játszottam a játszótéren más gyerekekkel, ilyesmi, még csak a szobám berendezése se volt valami nagy extra. Emlékszem egyszer nem kaptam meg egy LEGO Darth Vader figurát, mert, hogy az drága volt… de új kocsikat azért vettünk. Ez az esemény így mindent elárul anyámról és a hülyeségeiről is és akkor csodálkozik, hogy levegőnek nézem. Aztán ahogy kicsit nagyobb lettem már szépen egyre több pénzt fordítottak rám, aminek én személy szerint nagyon örültem, ekkor kezdtem el cigizni, meg a metál zenét és ekkor kedveltem meg. Szereztem sok barátot is, akiket őszintén szólva kedveltem de ettől függetlenül se tettem kivételt mikor párbeszédről volt szó, már mint én a stílusom híve vagyok. Na igen a stílusom ami már sok gondot okozott, másoknak, igazából nem nagyon válogatom meg a szavaim és emiatt gyakran mások úgy vélik direkt bántom őket vagy nagy a szám, pedig ez csak a szigorú magánvéleményem, és ha arról van szó, hogy ez valakinek nem tetszik általában ignorálom. Visszatérve az eseményekhez a Collegiate Schoolba jártam, na az aztán egy igazán sznob hely, olyan alakok járnak oda, hogy az már szörnyű, mindegyik ugyanaz a sablon elkényeztetett gazdag ficsúr. Csak egy osztálytársam volt, a punk srác, Wright vagy ki na igen neki még nagyobb volt a szája mint az enyém, ki is csapták hiába fizettek a szülei annyit, ami elég lett volna Peru százéves állam költségeire. Gyújtogatott meg nem járt be, jó én se jártam be csak a dolgozatokra meg vizsgákra… de mindegy a srác annyira lázadó, hogy még a WC papírt sem a perforálásnál tépi, hanem direktbe a közepén. Mondjuk így már megint unalmas az iskola, hogy nincs ott a nagy sztár, aki csinálja a fesztivált.
Nemrég történtek velem érdekes dolgok, kiderült mutáns vagyok, na jó ez engem nem lep meg igazán, már régebb óta, a cigit sokszor meg se gyújtottam csak úgy valahogy magától füst lett a dohánytól amit beszívtam és attól sokkal frissebbnek meg erősebbnek éreztem magam. Rájöttem én magamtól is, hogy ez mi lehet, realista vagyok, csak az a gond hogy ez a ruhámmal vagy más tárggyal is előfordulhatott részben és így kiderült, hogy X-gén van bennem. Ez nem gond, jó én elfogadom, annyira nem zavar, csak muternak támadt megint fantasztikus ötlete, beíratott a Mutáns Iskolába, de engem erről nem kérdezett csak így eldöntötte. Én viszont nem akarok odajárni, szenvedés lesz érzem azt, talán életemben elsőre a kirúgásra fogok játszani, gyász.

Képesség és mutáció: A környezetében lévő szilárd anyagok egy részét (amik nem kemények) képes légneművé alakítani, majd ezeket a gázokat magához szívja és így regenerálja magát. Ez a folyamat öt-tíz percig is eltarthat, valamint maximum egy kilogrammnyi anyagot képes felhasználni. Csak kisebb sebeket képes még begyógyítani.

Képességfejlődés:
Most már képes a környezetében lévő különböző szilárd anyagokat* légneművé alakítani, majd ezeket a gázokat magához szívni és így regenerálni magát. Egy körben maximum 100 kilogramm anyagot tud átalakítani és magához szívni, és összesen 10 tonna anyagot képes egyszerre használni. Ezzel már Rozsomák szintű regenerációt képes elérni. *(kivétel a speciális anyagok, vibránium, adamantium, mágikus tárgyak)

Másodlagos mutáció: A környezetében lévő szilárd anyagok egy részét (amik nem kemények) képes légneművé alakítani, majd ezeket a gázokat kézmozdulatokkal más testébe áramoltatni és így gyógyítani másokat. Ez a folyamat tíz-tizenöt percig is eltarthat, valamint maximum fél kilogrammnyi anyagot képes felhasználni. Csak kisebb sebeket képes még begyógyítani.


Szakértelmei: Ért a számítógépekhez, Photoshoppal elég ügyes, képes járműveket vezetni igaz papírja nincs de ez nem is érdekelte soha, van tehetséges a biológiához, jól tud boncolni, sebész szeretne lenni. Ezen kívül capoeriázik is. Jól beszéli a németet. Van egy kés gyűjteménye, és sok időt fordít arra, hogy olyan pontokat találjon az emberi testen ahol elég egy szúrás vágás, ütés és máris nagy sebzést tud elérni. Száján keresztül a füstöt több érdekes alakban is ki tudja fújni.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjelenés: Főként tetőtől talpig feketében jár, bakancsot vagy cipőt hord, ruházatán gyakran megjelennek együttesek nevei illetve sátánista szimbólumokhoz hasonló minták. Láncok lógnak róla egyes helyeken és egy dobókereszt is van az övén.

Tony Price 14d0jug
(Igen úgy néz ki, mint régen a VH-s Andrew)


A hozzászólást Bishop összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 18 Nov. 2014, 20:35-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tony Price Empty Re: Tony Price

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 22 Nov. 2012, 23:16

Maradjunk annyiban, hogy egyelőre max 1 kg anyagot tudsz légiesíteni és egyelőre kisebb sebeket, zúzódásokat tudsz vele 5-10 perc alatt gyógyítani (1-2 kör), révén még diák vagy csak.

Ezt tessék beírni, egyébként elfogadva, jól fogunk mi (Jonah és Tony) szórakozni. Retteghet a suli. Twisted Evil

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tony Price Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tony Price Empty Re: Tony Price

Témanyitás by Bishop on Pént. 23 Nov. 2012, 18:26

Kötelező órák:
Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika (nem nagyon jár be, megtanulja könyvből, meg máshonnan)
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan (ugyanaz mint a fizikánál)
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv: Német (neki náci) és Shi’ar (neki csak mágusnyelv)

Választott órák:
- A harc művészete harccal és anélkül
- Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
- Túlélés a távoli űrben / idegen kultúrák (ismerd fel az idegen lényeket és tanuld meg megölni őket)
- Kvantum biofizika, Molekuláris biológia és egyéb alapvető tudományos koncepciók
- Önvédelmi

Választott órán kívüli csoportok:
- Boksz klub
- Lövészet szakkör

Jelentkezés egyéb programokra:
- Túlélő kirándulás Vadföldre

Órarend:
Hétfő:
08-10 óra: Matematika (elmélet)
10-12 óra: Kvantum biofizika, Molekuláris biológia és egyéb alapvető tudományos koncepciók
12-14 óra: -
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: -
17-19 óra: Boksz klub

Kedd:
08-10 óra: Német
10-12 óra: Túlélés a távoli űrben és idegen kultúrák
12-14 óra: Fizika (vagy nem)
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: -
17-19 óra: -

Szerda:
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra: -
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-17 óra: -
17-19 óra: -

Csütörtök:
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan (vagy nem)
10-12 óra: -
12-14 óra: -
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: -
17-19 óra: Lövészet szakkör

Péntek:
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: -
12-14 óra: -
14-16 óra: Önvédelmi
16-17 óra: -
17-19 óra: -

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Shi’ar

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: Képességfejlesztés és használat
13-15 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Shi’ar

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tony Price Empty Re: Tony Price

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 05 Nov. 2013, 08:48

Az osztálykiránduláson való játékodért megkapja a karaktered a másodlagos mutációt. Részleteket szerintem mi skype-n megbeszéljük a héten.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Tony Price AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tony Price Empty Re: Tony Price

Témanyitás by Bishop on Szer. 06 Nov. 2013, 23:08

Köszönöm szépen a kalandjutalmat!

Másodlagos mutáció: A környezetében lévő szilárd anyagok egy részét (amik nem kemények) képes légneművé alakítani, majd ezeket a gázokat kézmozdulatokkal más testébe áramoltatni és így gyógyítani másokat. Ez a folyamat tíz-tizenöt percig is eltarthat, valamint maximum fél kilogrammnyi anyagot képes felhasználni. Csak kisebb sebeket képes még begyógyítani.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tony Price Empty Re: Tony Price

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 06 Nov. 2013, 23:17

Elfogadva ez is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tony Price Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tony Price Empty Re: Tony Price

Témanyitás by Bishop on Szer. 23 Júl. 2014, 00:27

Tony az eltelt évek alatt sikeresen befejezte a középiskolai tanulmányait az X-suliban és megkapta a diplomáját. Az iskolában töltött idő alatt bár negatív hírnévre tett szert, neki rendkívül jót tett, hogy nem az unalmas elitiskolában végzett. A változatos személyek, képességek növelték a toleranciaszintjét, a rövid kapcsolatok, és Jonah Wright barátsága segített neki jól érezni magát. Jó eredményekkel végezhetett és apja hátszelével fel is vették az orvosi egyetemre. Azonban nem kezdi meg azonnal az egyetemet, ami szerinte feleslegesen hosszú és vontatott, előtte tervei szerint egy évet még X-Man-ként tölt el. Szeretne még egy kis ideig "gyerek" maradni és élvezni az életet, az érdekes körökben maradni, kapcsolatokra szert tenni. Ahogy saját maga felmérte Jonahán és Csillán kívül még Lex Orrin az, akivel frusztráció nélkül ki tud jönni. Meglepő módon más emberi lény nem érdekli igazán, az idegenek jobban vonzzák, mint a Shi'arok és Kreek akik az iskolában vannak, vagy Tyrannis, de vele még nem beszélt. Összességében rájött, hogy nem az emberekkel, hanem az emberi mentalitással akad problémája. Azt már sejti, hogyha el is végzi az egyetemet, azt is csak presztízsből fogja tenni, hogy értelmiséginek minősüljön, a képessége fényében nem akar ténylegesen orvos lenni.
Napokkal azután, hogy végzett, még alig költözött haza, egy nagyon gyors képességfejlődésen ment keresztül. Ezzel felkereste az X-Men hozzáértő tagjait, hogy megbizonyosodjon róla, ez természetes módon zajlott le és nem a Hydra tett vele valamit. Jelenleg újra berendezkedett az iskolába, Salemben és találgatja mit is akar csinálni.

Képességfejlődés:
Most már képes a környezetében lévő különböző szilárd anyagokat* légneművé alakítani, majd ezeket a gázokat magához szívni és így regenerálni magát. Egy körben maximum 100 kilogramm anyagot tud átalakítani és magához szívni, és összesen 10 tonna anyagot képes egyszerre használni. Ezzel már Rozsomák szintű regenerációt képes elérni. *(kivétel a speciális anyagok, vibránium, adamantium, mágikus tárgyak)

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tony Price Empty Re: Tony Price

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 23 Júl. 2014, 08:57

Elfogadva, és akkor a sok-sok képességfejlesztést vond le az adatlapodon.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tony Price Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tony Price Empty Re: Tony Price

Témanyitás by Bishop on Hétf. 14 Márc. 2016, 23:51

Tony egy jó ideig nem tudta mit kezdjen magával, az X-Menben sem volt igazán aktív és fogalma sem volt mihez kezdjen. Mikor aktívabb kedvbe került, újra kezdett több mindennel foglalkozni, akkor jutott eszébe egy ötlet. Mivel a családjának volt elég pénze ezért megvették a Poseidon Energy nevű olajipari vállalatot, hogy annak vezetésével barátkozzon, szerezzen tapasztalatot. Mindez jó motivációnak bizonyult, annak érdekében, hogy csináljon is igazán valami konstruktívat.

Tony Price Latest?cb=20110112142649
Poseidon Energy

Egy feltörekvő energiaipari vállalat az USA-ban. A vállalat a Price család tulajdonában van. Lényegében a Poseidon Energy köti össze a vállalat divízióit és teremti meg a kapcsolatot a konzorcium és a vevők között. A vállalat székhelye New York, Manhattan, itt születnek a stratégiai döntések, de az államok területén több helyen is vannak létesítményeik. A biztonságos belső kommunikációért a PoseidoNet számítástechnikai rendszer felel.

Divíziók:

Poseidon Energy (PE) - A konzorcium, amely a fentebb leírt feladatokkal foglalkozik. A főépületben, Manhattan-ben helyezkedik el, amelynek a felső szintjeit használja. (1 kredit)
Tony Price Calgary

Tony Price Latest?cb=20060916172214
Poseidon Oil (PO) - A kitermelésért és szállításért felelős divízió. A már megtalált és feltárt olajmezőkön a Poseidon Oil kezdi meg a kitermelést, majd folytat szállítást csővezetékrendszeren, vasúton és teherautókon keresztül a vállalat Staten Island szigeten található finomítójába. Jelenleg a Spraberry Trend olajmezőn folytat fúrásokat, Texasban. (1,5 kredit)

Spraberry Trendet 1943-ban fedezték fel, Texas alatt az egyik legnagyobb olajmező, várható kitermelhető mennyisége 10 milliárd hordónyi kőolaj. A háború után egy ideig működtek itt kutak, azonban azok elapadtak és a további fúrások sem jártak sikerrel, 924 millió hordó kőolajat termeltek ki, tehát még durván 9 milliárd hordó kitermelhető a lelőhelyről. 2027-ben a Poseidon Oil modern technológiával lát neki újra a fúrásoknak.

Tony Price Fo1_Poseidon_Gasoline
Poseidon Gasoline (PG) - A finomító divízió. A finomítótelep New York, Staten Island déli részén helyezkedik el. A Poseidon Oil által kitermelt nyers kőolajat finomítja a kőolaj finomító telephely, megszokott desztillációs módszerrel, ehhez szükséges tornyok és hűtők segítségével. A nyers kőolajat a piac igényei, tehát a Poseidon Energy utasításai szerint alakítják át különböző arányban benzinné, gázolajjá, kerozinná, valamint más műanyagokhoz szükséges olajokká. Üzemanyagok előállítása esetén különösen ügyelnek a minőségre és a tisztaságra. (1,5 kredit)

Trident (Tr) - Logisztikai és geológiai divízió. Manhattanben, a Poseiodon Energy főépületének alsóbb szintjein kapnak helyet. Elsősorban az összes többi divízió felszerelését szállítják és általánosan a szállításért felelnek. A Trident része a kis létszámú, szakértő geológus csapat, minden szükséges felszereléssel, akik feladata megkeresni az új kitermelhető olajmezőket. A csapat szállítása legtöbbször repülővel majd azt követően gépjárművekkel történik. Munkájuk különösen fontos a vállalat jövőjét illetően. (1 kredit)

Tony Price Helios_One_pristine_ad_reup
Helios Solar Energy (HSE) - Alternatív energiaforrásokkal és energiahordozókkal foglalkozó kutató divízió. Az Ohio állambeli Columbus városában kap helyet. Mint nevük és elhelyezkedésük is mutatja, némileg külön állnak a vállalat többi részétől. Épületükben egy nagy kutatólabor, tesztüzem és egy kis gyártósor kap helyet. Nagyrészt kutatók és tudósok dolgoznak a divíziónál. Elsősorban napenergiával foglalkoznak, de minden más megújuló energiaforrással is kísérletezhetnek. (1 kredit)

Tony Price Poseidon_energy_by_calamitybane-d399eah

Tony Price Latest?cb=20110112143252


A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 15 Márc. 2016, 00:20-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tony Price Empty Re: Tony Price

Témanyitás by Bishop on Kedd 15 Márc. 2016, 00:09

Név: Tony Price
Lakás/Létesítmény: magánbirtok és luxus villa, a kúriában a lakása, a Poseidon Energy épületei
Foglalkozás: X-Men, Poseidon Energy vezetője
Munkahely: Mutáns gimi, Poseidon Energy
Pénz:
Pénz: 9.338.500$
Elköltött: 960.000$
Aktuális: 8.378.500$
Bevétel/hét: 74.500 dollár/hét (75.000$ - 500$)
Eszközök: nagyjából minden, ami a mindennapjaihoz szükséges
Felszerelés/fegyverek: sportkocsi, magánhelikopter


Vállalat: Poseidon Energy
Szövetség/szervezet: X-men
Törzshely: otthon és a vállalata
Ismertebb szövetséges: X-men
Ismertebb ellenség: X-men ellenségei

Csoporttagságokból járó előnyök és hátrányok:
Xavier Iskola Különleges Tehetségeknek és X-men
– Előnyök:

- Minden tanár és X-men ingyen lakást kap a kúriában
- Szabadon használhatják a kúria területén levő járműveket


Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Kereskedők/Üzletemberek
- Fele kreditbe kerülnek nekik az épületek
- Rendszerük szerint: 1 kredites bolt heti (kávézó, kocsma kisebb bolt) +1000$ 1,5 kredites (nagyobb esetleg két emeletes bolt) +2000$, 2 kredites (hatalmas kastélyok, gyárak, üzemek) +4000$
- Az njk-ákat is fele áron veheti meg


A hozzászólást Bishop összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 14 Júl. 2018, 20:47-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tony Price Empty Re: Tony Price

Témanyitás by Bishop on Szomb. 10 Szept. 2016, 22:59

Pénz: 9.338.500$
Elköltött: 85.000$
Aktuális: 9.253.500$

Tony vásárolt magának egy sportautót, egy Lamborghini Aventador-t. Mostantól ezzel jár a városban vagy éppen két város között. Arra az esetre ha nem akarja az autót egész nap parkoltatni, felbérelt egy női sofőrt, egyelőre fél évre.
Tony Price 13-2015-lamborghini-aventador-roadster-review-1

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tony Price Empty Re: Tony Price

Témanyitás by Bishop on Szomb. 14 Júl. 2018, 20:45

Pénz: 9.338.500$
Elköltött: 960.000$
Aktuális: 8.378.500$

Tony vett magának egy fekete magánhelikoptert az autó mellé, és ha már helikopter azzal illik is valahova leszállni, ezért vett egy nagy birtokot és rajta egy luxus villát New York városában, Brooklynban ahol még jut is hely az ilyesminek. Mostanában helikopterrel jár be a cég különböző épületeihez és haza is. A női pilótáját csakúgy mint sofőrjét bérli.

Tony Price Helilambo1-1024x480

Tony Price 506955_002_S

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3687
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 49
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Tony Price Empty Re: Tony Price

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.