Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Kira Sign on Szer. 06 Márc. 2013, 17:45

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

2013-at írunk, egy párhuzamos világbeli Amerikában, ahol minden kicsit eltér a megszokottól. Ugyanúgy volt két világháború, de annak alakulásáról nem a sors döntött. Hanem két faj csatája. Egy faj jó és a rossz oldaláé. Ez a két faj az egyensúlyért felel, és mielőtt találgatnátok, nem, nem a természetfelettiekről van szó.
A lényeg, hogy ebben a világban ismerik már a különböző lényeket, de a többségüket meg is tűrik. De mostanában mégse olyan békések a hétköznapok. Megint kezd eluralkodni, a nyomor, a szenvedés és a félelem és ennek oka, ugyanis az egyik faj szinte teljes eltűnésének következménye. De hogy kik azok, majd még lejjebb olvashatjátok.
A kalandról részletesebben legalul olvashattok.

Fajok:
Ebben a világban is vannak uralkodó fajok, mint mindenhol. Bár eltérőek a reneszánszban megszokottaktól. A Lupinok, mutánsok, vámpírok, varázslók és a természetfelettiek ismerősek lehetnek a reneszánszról, de itt is vannak azért némi eltérések.
Azonban van 3 faj, mely a reneszánszban tudtommal még nem fordult elő.
> Szirének/sellők:
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Mermaid_by_sharandula-d3d1wmu
Valóban a tenger szülöttei és uszonyuk van(általában nők), de képesek az emberek között járni-kelni. Általában szeretik, titokban tartani sellő mivoltukat ezért inkább nem hirdetik.
Képességeik:
Alap:Lábakká tudják változtatni uszonyaikat így gond nélkül járhatnak a földön, de naponta 8 órát vízben ázva kell tölteniük, ha víz éri testüket a lábuk 10 másodperc után visszaváltozik uszonnyá(ha letörlik ez idő alatt a vizet magukról, akkor nem.) az átváltozás csak 3 másodpercig tart. A könnyről tudnak még lelepleződni, ugyan, nem változnak át ha sírnak mert ami távozik a szemükből az nem víz, ugyanis a könnyük gyógyító hatású. Ha valaki megissza, vagy a sebére kerül, akkor az hiába halálos seb, gyógyul és így növeli a túlélési esélyeket. Lelepleződésüket is segíti a sírás, mert a könnynek érdekes színe van.
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 3ffaa2cf546ee3a403af2664b8b06727
Választható (1 jár, továbbiak, vagy a választott fejlesztése 2 kredit):
- Szirén ének: képes egy férfi elméjét irányítani, ha az hallja az énekét, és ez addig marad meg, míg le nem jár az idő,(max egy óráig) míg ellenségesen nem közelít felé, míg hallja a hangját( ha bedugaszolják a fülét, vagy elnémítják a sellőt, a hatás automatikusan megszűnik.)
Ezzel a képességgel együttt jár a hanghullámok kibocsátása is, amivel kisebb sebzéseket, vag lökéshullámokat lehet generálni.
- Víz uralása: A vizet képes formálni, harcolni vele, kb 3 m3 vizet képes egyidejűleg uralma alatt tartani.
Víz belsejében képes irányítani az oxigén elhelyezkedését, vagyis képes embereket a víz alatt transz portálni, ha kell (fulladás nélkül)
>Nimfák:
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? __Nymph___by_Malice_Art
Olyanok mint a Lupinok, azzal a z eltéréssel, hogy ők bármilyen növénnyé tudnak átváltozni, de ezt bizonyos növényeknél csak bizonyos ideig, (pl: fa 1 nap is lehet, de húsevő növény csak 1 óráig, és a mérgező növényeknél is egy óra, mert különben a méreg mikor visszaváltozik az illető felemészti a saját testét.) De így képesek a karjaikat hosszú indákká formálni (3m), melyeket szétágazóvá tehetnek, akárcsak a fa lombja, így harcban is tudják ezt alkalmazni, ha az ágaikat letörik, vagy levágják akkor a karon visszaváltozás után vágások maradnak, de az ujját nem veszti el, ha levágják minden ágát sem.
Képesek még a föld irányítására (plusz 2 kreditért.) ugyanúgy 3 köbméter földet képesek uralni, mint ahogy a szirének 3 m3 vizet.
>Dzsinnek:
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Gen__genie_bishie_by_jupiterblossem-d4k30en Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? The_genie_chandra_by_crayonmaniac-d3130q7 Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Genie_in_the_bottle_by_yemedeyanindayat Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? The_Genie_by_XdbisK
Ezek a lények ismerősek lehetnek a mesékből, de a közhiedelemmel ellentétben, nem palackban teremnek, hanem vagy születnek, vagy pedig teremtették őket. Teremtésnek két fajtája van, ahogy a dzsinneknek is:
Teremtésük:
Vagy egy szerencsétlenségben frissen lény testét tűzre vetik és ha a szelleme még ott van, akkor újjá tud születni, de ez ritkán fordul elő.(mesélő dönti el a sikert)
Vagy varázsló képes teremteni azt, de csak ha kapcsolatban áll az asztrál síkkal. Van egy nagyon bonyolult varázsige erre az idézésre, de nagyon kockázatos, mert nem tudhatod, hogy épp jó vagy gonosz lélek lesz az akiből a szertartás alatt dzsinnt csinálsz.
Fajtáik: Márid ( jó szándékú) és Ifrit(rosszakaratú) A két faj a szerencse felett uralkodik és a lelkük is ehhez simul. Míg egy Máridot a jószerencse lengi körbe és örömet okoz másoknak, addig egy Ifrit a balszerencséjével minden kívánságot kiforgat és a lehető legrosszabb eredményeket teremti meg. A fajta jellemzője, hogy 14 évesen már olyan a testük, mint egy jól fejlett 16 évesé, és ezek után az idő szinte megáll a testük felett. Ezek után a test 5 év alatt öregszik egy évet, vagyis a 20 éves még mindig 15 évesnek számít és a 35 éves dzsinn teste néz ki úgy mint egy 18 évesé. A szellemi fejlődés persze nem lassul le a testtel együtt.
A dzsinnek a korlassítás miatt ötször annyi ideig élnek, mint az emberek, persze csak ha nem ölik meg őket, ami nem könnyű, majd még lentebb a képességeknél olvashatsz róla.
Képességek:
Alap:
- Füstté válás: képes füsté válni a pillanat tört része alatt, épp ezért olyan nehéz megölni őket, csak egy 800km/h-s lövedék képes megölni egy dzsinnt, mielőtt az füstté válhatna, mert ha lövést hall rögtön füstté válik. (önkénytelen reflex) Füst alakban pedig olyan könnyű, hogy repülni is tud és ebben az alakban is lát mindent, mert a lelki szemeivel lát. A ruhát pedig szintén füstté tudja alakítani magával együtt(elkerülve a kínos helyzeteket.) A ruhájábaval képes a nála lévő tárgyakat is füstté változtatni, de csak ha az kis méretű( tárca.). Így ha átváltozik, a hátizsákja(ha van) nem válik vele együtt füstté.
Mielőtt megkérdeznétek, hogy lehet –e őket palackozni, hogy kívánságot teljesítsenek a válasz igen, de csak a varázslók, kényes rituálé amihez nem csak varázsszerre, hanem a dzsinn DNS-ére is szükség van.
- Kívánságteljesítés: képes rá, de attól függ, hogy melyik fajba tartozik.
Pl: egy vámpír azt kívánja, hogy többé ne kelljen tartania a naptól, akkor egy Márid emberré változtatja őt, míg egy Ifrit nappalt teremt és elporlasztja, így mivel már meghalt a naptól, ezért már nem is kell tartania tőle. Szóval csak óvatosan a kívánságokkal.
- Kívánság visszavonás: 3. kívánságnak is felfogható. Az illető minden kívánságát törli.
Kívánságok szabályai:
Nincs olyan kívánság,hogy többet kívánhass, kiskapuk is kilőve
Nem ölhet dzsinn varázslattal, (nem kötelezhető rá és max úgy képes, ha teremt egy stukkert, aztán meg lő.)
Szerelembe nem szólhat bele kívánsággal
Halálból nem hozhat vissza senkit, csak ha valaki élet halál peremén táncol, akkor megmentheti.
Kívánságot ajándékozhat a dzsinn, de csak 3-at egy embernek és neki, legközelebb csak egy év múlva tudja újra teljesíteni a kívánságát,
Lámpából kiengedett dzsinn köteles teljesíteni a kívánságot, ha beleegyezett, hogy teljesíti azokat. Ha kopogsz az üvegen és ő 3-at kopog vissza, akkor fogadta el.
Lámpa: ez lehat akár üvegcse is, lakásnak is használják a dzsinnek ha úton vannak, vagy csak pénzszűkében. A lámpában képesek akármit megteremteni de azt ki nem hozhatják onnan. Ugyanúgy képesek bevinni tárgyakat és személyeket is magukkal, ha akarják(ezeket a tárgyakat, személyeket, persze már ki tudják hozni.)
Választható (egyik ingyen, továbbiak 2 kreditért):
- Teremtés: 3 kg-ig bármit teremthet, lehet ez akár több kisebb dolog is, vagy csak egy illúzió (esetleg árnyék)
- Eltüntetés: 3 kg-ig képes bármit eltüntetni (általában Ifriteknél) pl: eltüntetheted a kilincset így az üldözötted nem tud elszökni. De emberi részeket nem képes eltüntetni pl: kar, Szervetlen anyagok alkatrészeit ugyan el tudja tüntetni, de csak ha azok nincsenek egybeforrva, vagy kiegészítőit is eltűntet heti. pl: Képes eltüntetni egy fegyverből a töltényt, (kiegészítőnek számít) de ha a fegyver nehezebb 3 kg-nál akkor olyan részeit nem tüntetheti el, mint a puskacső, mert egybe van munkálva a fegyver többi részével.
- Tűz uralása: Képes a lángoknak parancsolni. De ezt is csak bizonyos mértékig. Tud kis tüzet teremteni, (egyszerre egy nagyot(3cm3) vagy több kicsit) ami akár tűzvésszé is válhat, de lefékezni vagy eloltani tüzet maximum csak egy háztömbből tud, ha már átterjedt egy másikra is, akkor azt csak azután tudja eloltani, hogy az első tüzét, már eloltotta.(Gyakran állnak tűzoltónak ezzel a képességgel.)

Fajok közti kapcsolat:
Vámpírokat az emberek véradásokkal látják el vérrel ezért nincsenek vérengzések. De ennek ellenére a vámpírok szeretik megízlelni a fent említett 3 faj vérét, mert a varázslatosság miatt különösen jó az íze (vámpírízléssel nézve).
Lupinuk és a nimfák egymás mellett élnek, de mondjuk, van egy kis konfliktus, ha egy Lupine lepisil egy fának álcázott nimfát XD.
A két dzsinfaj alapjából rühelli egymást, és a faj a viselkedésük alapján is látható, mert idomul, ahhoz, hogy jó vagy balszerencsét hoznak az emberekre.
Vámpírokat gyűlölik a máridok, mert folyton vadásszák őket a vámpírok, hogy teljesítsék a kívánságaikat. Mint vérszomj enyhítése, napgyengeség megszűnése stb.
Az emberek nagy része átment kívánságvadászba, ezért a máridok inkább bújkálnak előlük.
Szirének jóban vannak a máridokal, mert a múltban az őseik ettől a dzsinfajtól kapták a képességet, hogy kiléphettek a vízből. Az angyalokkal is jól kijönnek a máridok, de az Ifritek inkább a démonokkal és a vámpírokkal állnak szövetségben.
A lupinok és a nimfák rühellik a vámpírokat és ez kölcsönös.
Az emberek tolerálják az összes faj bár az ifrideket és démonokat kevésbé.
Az emberek közt élnek mutánsok is, de ezek rendszerint a felsorolt fajokból váltak ki a vérvonal kopásával.

Kaland:
A máridok az elmúlt húsz évben szinte teljesen kiírtódtak, vagy eltűntek szem elől, szóval a jószerencse nem igen jellemezte amerikát. Las wegasban az ifritek voltak az urak sorra nyitották meg a póker klubjaikat és balszerencsét hozva a játékosokra jól meg is szedték magukat.
A világban túl sok balszerencse lett úrrá, mert mit kiderült a máridok, vagy elköltöztem más környező szigetekre, vagy pedig visszafogták a szerencséjüket, hogy ne tűnjenek ki a tömegből.
Lassan a nyomor, a szenvedés és az arisztokrácia elnyomása lett jellemző a vidékre, ezért a szirének drasztikus elhatározásra jutottak, ha nem javul a helyzet elárasztják a kontinenst és egy második özönvízet rendeznek, amit lehet még maga Noé se élne túl.
A Szirének két hét határidőt adtak, és ha nem sikerül a zavarok csökkentése és a meggyőzésük erről, akkor hamarosan búcsút mondhatunk a jó öreg Amerikának.

A kalandot több részesre terveztem persze, csak ha sikerül megakadályozni az özönvizet. Very Happy
Ez lesz az első kalandom, ezért kéretik nem lefikázni mindenért. A felsorolt fajok közül lehet választani njk-t(de azt csak itt tudjátok használni, kivéve, ha már létező karaktereteket hozzátok.) Az előtörténetüket ide kérném, ne legyen túl rövid, de túl hosszú se, nem szeretnék három oldalnál hosszabb töriket olvasni.
A kalandot kb 1 hónap múlva indítanám, ha lesz elég jelentkező. Kb 6 fő jelentkezését várom.
A kaland onnan indult, hogy minden békés, majd bejelentik a hírekben a szirének tervét.
A kritikákat pedig pm-be kérném.
Remélem sikerült kedvet teremtenem egy jó kis világmegmentős bulihoz. Very Happy


A hozzászólást Kira Sign összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 08 Márc. 2013, 20:22-kor.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Sexymechanicbyparkleggy Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Girloffantasybymanofins Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Jinx_by_fazie69-d6o4rki Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Caedes on Szer. 06 Márc. 2013, 21:03

Jelentkeznék Caedessal a kalandra.
Caedes: szimbionta, képességei: Alakváltás, gazdatest képességeinek és emlékeinek imitálása. A teste szilárdságát a folyékonytól az acélig tudja alakítani. Alapszintű regeneráció. A gazdatest képességei, ereje növelése. A kristály össze tételének köszönhetően az acél és a gyémántnál is keményebb, és élesebb a legtöbb kardnál, még is szabadon lehet alakítani a méreteit, és a formáját. A test bármely pontjából szabadon képes növeszteni. Akár teljes test páncélként is, a sebességét nagyban lelassítja. A kristályokat csak a testéből tudja növeszteni, a testén kívül nem tudja létre hozni (egyelőre). A kristályok átlag hőmérséklete 0 fok. Míg a tűztől meg véd, az erősebb hang típusú fegyverek hatását sajnos felerősíti, mert be rezonálnak a kristályok. Amíg a kristály egy 5 cm vastagságú pontban a testhez csatlakozik nincs semmi baj, de ha leválik a testtől, elporlad. A szimbionta alap képessége miszerint a testéből képes csápokat növeszteni, fel tudja erősíteni, hogy a csápokat kristály réteg, vonja be, így olyanok, mint ha nagy pengék lenének. A szabadon alakítás miatt, nincs szüksége szúró vágó eszközre, mert képes elő állítani a testéből. A gyémánt pajzs az 2 kör, a 3 méteres alak az 1 kör, a kard, tenyér tüske 3 kör. A e méteres alakom: a hátamból, több tüske nőt amin kristály rétegek alakultak ki, 3 m magasra nőttem meg, az izomzatom meg sokszorosodat, a kezemen és a lábaimon karmok nőttek amiket kristályok erősítetek. Az arcomon egy kristály réteg jött létre, kinyílt a szám, és magyarjaim nőttek, a szemeim teljesen bevörösödtek. A vállaimon, és a karjaimon kemény pajzsa keményedet a bőröm, és kristályok nőttek rá, a mellkasomra is egy erősebb kristály mellvért szerű pajzs képződőt, a a lábszáramon sok kristály tüske nőtt ki.


A hozzászólást Caedes összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 06 Márc. 2013, 21:15-kor.

_________________
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Tank008 on Szer. 06 Márc. 2013, 21:06

Tank008 mesterlövész kolléga teljes felszerelésben jelentkezne a bulira.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 26
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Laura Slyen on Szer. 06 Márc. 2013, 21:07

Bár a szimbiontákat, nem soroltam be, de most vajszívű leszek. Elfogadom, de ha hülyeséget csinálsz harapni fogok.
De előbb tüntesd fel még itt a képességmódosításaidat Caedes.

És Tank is elfogadva, míg nem gyilkolja le az összes Njk-t

Résztvevők:
-Caedes
-Tank

Kiadó még 4 hely.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 5000_Thanks_by_Mallemagic Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Mudch0 Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Kira Sign on Csüt. 07 Márc. 2013, 12:23

Mivel többen kérdeztétek a választható fajok:
- Lupinok,
- mutánsok,
- vámpírok,
- varázslók
- természetfelettiek
- nimfák
- szirének
- dzsinnek: ifrit/márid

És minden fajt az első szinten tudjátok csak hozni. Ha jelenlegi kari alterját hoznátok, akkor is. Egyeztetés itt.

még 4 hely kiadó
jelenlegi tagok:
- Caedes
- Tank008

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Sexymechanicbyparkleggy Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Girloffantasybymanofins Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Jinx_by_fazie69-d6o4rki Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Caedes on Csüt. 07 Márc. 2013, 12:54

Szeva, na nem sikerült tegnap több tagot toborozni?

_________________
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Kira Sign on Csüt. 07 Márc. 2013, 18:09

Úgy tűnik nem, de BIshop azt mondta, még megfontolja, hogy jön -e.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Sexymechanicbyparkleggy Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Girloffantasybymanofins Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Jinx_by_fazie69-d6o4rki Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Caedes on Csüt. 07 Márc. 2013, 19:02

Na az jó. Kérdezösködj az újaknál. Csak lesz jelent kező tagok.

_________________
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Grazielle Montinje on Pént. 08 Márc. 2013, 11:56

Én egy Ifritet hoznék
Név: Keomola
Képességek:
- füstté válás, nagyjából az első hangosabb hangra, mert kifejezetten gyáva
- kívánságteljesítés, bárkinek bármikor, bár nem szokták szeretni
- eltüntetés, általában nem azt amit kell
Szakértelmek:
-Póker, ulti, römi.. mindenféle kártyajátékot ismer
-Testbeszéd értelmezést még akkor tanult mikor felvették a kaszinóba
-Angolul és franciául beszél folyékonyan, németül tud valamit makogni, az oroszt inkább csak érti, beszélni nem annyira megy neki

Keomola az egyik kaszinóban dolgozik, de hogy még jobb legyen a helyzete úgy fest nem csak a vendégeknek hoz balszerencsét, hanem a hely tulajának is néha. Még azért nem dobták ki eddig, mert a tulaj azt hiszi hogy valahol van egy márid munkálkodik a háttérben. A kaszinó melletti hotelben lakik, mikor a kis lámpásában, mikor pedig inkább mint egy átlag ember alszik ágyban, éppen milyen kedvében van. Keo már kis korában is inkább márid lett volna, de hát van valami amin nem lehet változtatni, pedig próbálkozik erősen. Lassan 30 éve teremti a káoszt és a balszerencsét a környezetének.


Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 765608


A hozzászólást Grazielle Montinje összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 08 Márc. 2013, 17:42-kor.

_________________
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 481673_499516200105495_1740269251_n
x-diák - Velvet Gummer
Grazielle Montinje
Grazielle Montinje
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 92
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Grazielle Montinje
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 08 Márc. 2013, 17:17

Keo-t elfogadom, de kérlek bővítsd egy kicsit. Például a karakter korát, szakértelmeit odaírhatnád még és azt hogy hol lakik. Mert mindenki alszik és nem hinném, hogy a bokorba bedobja a lámpását, belemegy és reggel pedig kijön belőle.
De amúgy jó lesz a karakter.

Eddigi játékosok:
- Caedes
- Tank
- Keomola/ Keo (Grazielle)

Még 3 játékost várok.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Sexymechanicbyparkleggy Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Girloffantasybymanofins Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Jinx_by_fazie69-d6o4rki Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Grazielle Montinje on Pént. 08 Márc. 2013, 17:42

pótolva ^^

_________________
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 481673_499516200105495_1740269251_n
x-diák - Velvet Gummer
Grazielle Montinje
Grazielle Montinje
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 92
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Grazielle Montinje
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 08 Márc. 2013, 17:47

Módosítások elfogadva.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Sexymechanicbyparkleggy Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Girloffantasybymanofins Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Jinx_by_fazie69-d6o4rki Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 08 Márc. 2013, 17:51

Egy javaslat, ne akarj 6 embert magadnak kezdő km-ként.
Mikor tavaly év elején volt egy KM verseny a sok éve játszók sem tudták kezelni a sok főt képességekkel. Szóval az elején a kevesebb néha több szabály igencsak helytálló.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 08 Márc. 2013, 18:15

Rendben akkor 4 főt viszek, mert Bishop már ígérte, hogy jön. Az ő kari lapját még megvárom. És ha átrágtam magam az összes előtörténeten elkezdem a kalandot(legkésőbb két hét múlva.

Szóval várom Bishopot és akkor el is kezdem a tervezést és az olvasást.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Sexymechanicbyparkleggy Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Girloffantasybymanofins Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Jinx_by_fazie69-d6o4rki Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Bishop on Pént. 08 Márc. 2013, 22:37

Név: Rylot Ramirez
Egyéb név(i): 21
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: alapvetően higgadt és tervező, mentális gondokkal küzd, élvezi mások kínzását vagy meggyilkolását, erősen mizantróp hajlamai vannak, rasszista, nekrofil, pszichopata ettől eltekintve gyakran teljesen komolytalanul vagy éppen fordítva halálosan komolyan veszi az adott szituációt
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: USA California, Los Angeles, 1982 május 9
Kor: 31
Család:
- anya: Veronica Highfill, halott
- apa: Andrew Ramirez, tíz éve eltűnt
Foglalkozás: Terrorista, zsoldos, fegyverkereskedő
Testmagassága: 184 cm
Testsúlya: 83 kg
Szem színe: zöld
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér
Repülési sebesség: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: testileg teljesen egészséges

Előtörténet:
Egy sötét terem, középen egy kör alakú asztal, körülötte székek, mindegyik széken ül egy katona, igazi keménykötésű tapasztalt harcosok, ők tisztán kivehetők a plafonból sugárzó fehér fényben. Hátrébb egy nagy kéken világító monitor mögött azonban három sötétbe burkolózott alak áll. Mind a három magas rangú vezető, ők hívták ide a speciális osztagot, hogy tájékoztassák őket. Nem mozdulnak ki a sötétség takarásából, fontos, hogy kilétük titokban maradjon.
- Uraim, nagyon örülök, hogy mind itt vannak. Az én kódnevem Epszilon, ők ketten Gamma és Delta. Nem is húzom az időt, rögtön a tárgyra térünk. Mint tudják a feladatuk egy személy felderítése és elfogása lesz, egy kiemelten fontos célpontról van szó. Gamma tábornok be is avatja magukat.
A kék képernyő hirtelen átvált szürke háttérbe, amin képek jelennek meg.
- A történet eleje az apával Andrew Ramirezzel kezdődik, gondolom, már mind ismerik a tárolt anyagokat. Évekig volt kiemelten magas veszélyt jelentő státuszban. Az Atlantai és Denveri incidensek után nyilvánvalóvá vált, hogy lebecsültük, sokkal nagyobb veszélyt jelentett az országra, mint gondoltunk. Semmiből tűnt fel a maga szervezeteivel és fegyveres erőivel, utcai harcokkal kezdett, ezután következtek a szervezett támadások, végül a belharcok. Hetven négyben majdnem kirobbantott egy globális termonukleáris háborút, mikor több mint nyolcszázhatvan rakétát élesített, szerencsére sikerült megállítani, az esetet is sikerült eltitkolni. Aztán egy időre eltűnt, legutóbb tíz éve látták utoljára, a nemzetközi űrállomást ért támadás során eltűnt. Bár a NASA azóta, is keresi, nehogy véletlenül visszatérjen az űrbe postázott rakétákkal együtt mi úgy véljük többé nem lesz gondunk vele. Mint már említettem egy időre eltűnt a színről, mint később kiderült éppen személyes okok miatt. Los Angelesben az orrunk előtt húzta meg magát, összeszedett egy pornóst, aki szült neki egy gyereket. A célszemélyt, Rylot Ramirezt. Ezt DNS vizsgálattal is igazoltuk. Az anyát annak idején kerestük, de csak a holtestét találtuk meg, csak addig kellett amíg felnevelte a gyereket, majd a fia végzett vele, AR is végzett a szüleivel, úgy látszik ez családi vonás. De nem is untatnám tovább magukat a történettel. A lényeget vázolja Delta százados.
Egy mélyebb hörgőbb hang váltja fel a másikat, ahogy a harmadik fél is megszólal.
- Köszönöm. Térjünk rá a célszemélyre. Látszólag teljesen normális gyerek és fiatalkora volt a család szárnya alatt, álnéven járt iskolába és élt közösségi életet is, igen jó eredményekkel végzett a középiskolában. Tanulmányai után AR kezdte tanítani és lassan harcost képzett belőle, rengeteg ismeretet szerzett. Aztán AR eltűnt, mi pedig felderítettük ezt a családi szálat. Rylotot elkaptuk és agymostuk, besoroztuk a speciális titkos egységünkbe. Észak-Kóreában, Kínában, Oroszországban, Dél-Afrikában, Indiában vett részt küldetéséken. Az akták még megvannak, de a felük fekete tintával ki van húzva, átvilágítva se látszik, másolatok nincsenek, digitalizált változat nincsen. Klasszikus megoldás az olyan bevetésekre, amik kényesek bizonyos szempontból és fontos, hogy ne lehessen semmit az országhoz kötni. Politikusok katonai vezetők levadászása, információk, tervek lopása ez volt az eységének fő feladata. Több évig szolgált nálunk. Az egyik legjobb fegyverűnkké vált, épp ez lett a hibája, túl jó fegyver lett, olyan fegyver, ami önállósítja magát. Nem a szokásos vérszomjas őrült, akit beküldünk a tűzbe, úgysem kár érte, hanem egy automata harci gép. Az Iraki bevetések folyamán a teljes osztaggal együtt kilépett. Innentől beszélhetünk az ultra-nacionalisták egy alcsoportjáról, az amerikai anti-terrorista terror szervezetről. A csoportot Rylot vezeti, több dezertált USA egység követi. Céljuk a megtorlás, minden amerikát ért sérelmet megtorolnak, a saját fegyverüket fordítják az ellenség ellen. Ha itt felrobban egy metro, a közel keleten is felrobban valahol, túszdrámára túszdráma a válasz, ugyanúgy robbantanak forgalmas csomópontokon, célozzák a katonai és civil létesítményeket. A gond csak azt, hogy ezt nem a mi parancsunkra teszik. A helyzet pedig egyre rosszabb, egyre több a gyűlölet és egyre nő a terrorcselekmények száma mind két oldalon. Az ártatlan áldozatok száma már az egekbe szökik. A legrosszabb az egészben, hogy az ultra-nacionalisták ezt fel is vállalják, jó pár videót töltenek fel az internetre, ahol pontosan bemutatják az általuk véghezvitt „hőstetteket”. Az egyik nyilvánosan elérhető videóban a világon bárki végigkövetheti a vállkamerák képéről, ahogy egy ötfős csoport lemészárol egy iskolát, a legfiatalabb éldozatok alig nyolc évesek lehetnek, nincs megvágva minden látszik és közben a jobb felső sarokban erősen előtérbe helyezve látható a zászlónk. Egyre többen csatlakoznak hozzájuk. Persze ennek az egésznek van jó oldala is, az Afganisztáni barlangrendszerek kitisztítása sokat segített nekünk, vagy például az atomdúsító üzemek felrobbantása. De mindez nem változtat azon, hogy egy mániákus őrültről beszélünk, aki veszélyt jelent az országra. Gondolom nem szükséges ismertetnem mennyire fontos lenne eltűntetni a sakktábláról. A konkrét feladatról is mindjárt szó esik.
Eltelik pár perc, erre főleg azért van szükség, hogy a kommandósok feldolgozzák és újragondolják az elhangzottakat. Végül újra a legmagasabb árnyakba burkolt alak, Epszilon veszi át a szót.
- Most maguk jönnek. Az Iráni hírszerzőink kaptak egy fülest egy menedékházról, lehet ott tartózkodik a célszemély. A műholdas felvételek megerősítették, hogy mozgás történik a környéken, rengeteg kocsi és légi jármű fordul meg a térségben. Egy hegyoldalban lévő kis falu, két nagyobb házzal, feltehetőleg jól felszerelt álcázott bunkerek. Mellettük számtalan kisebb ház és egy farm, mind csak álca. Az egészet egy erős kerítés veszi körbe, az odavezető utakon kívül pedig le van aknázva a terület. Sajnos ezen kívül nincs sok információnk a helyről. csak néhány kép és adat. A tervet maguknak kell összerakniuk.
A speciális csapat vezetője teljesen nyugodtan ad választ, már most elintézettnek látja a helyzetet, ugyanis nem nyűgözte le a menedékház védelme.
- Vegye elintézettnek uram. Mi még egyszer sem hibáztunk.
Erre a mondatra egy enyhén ingerült válasz érkezik a sötétből.
- Vigyázzanak. Nehogy megtévessze magukat a látszat. Rylot egyik fő fegyvere a megtévesztés, egy őrült, vérgőzös, felelőtlen volt Black Opsosnak mutatja magát, pedig a tettei már bebizonyították, hogy ez nem igaz. Nagyon is szervezett. Ráadásul egy kísértet, ezt az apjától tanulta, őt se tudtuk soha előkerítni, róla se tudjuk biztosan hol lehet, mit tervez. Eddig hét mesterlövész erősítette meg, hogy tiszta lövést adott le a célpontra. Tizenegyszer robbantották fel az állítólagos járművét, amiben utazott. Két rohamosztagos csapat is rajtaütött már az állítólagos tartózkodási helyén, majd az egész épület a levegőbe repült. Legutóbb a felderítőink mindenre megesküdve jelentették, hogy megvan a pontos tartózkodási helye, csak éppen egy időben különböző helyeken látták. Ne becsüljék alá. Remélem megértették. Ha nincs kérdés leléphetnek.
Az egység tagjai felállnak, szalutálnak majd távoznak, csak a három homályban áldogáló alak marad a teremben.
- Mi lesz ha ők sem térnek vissza? Lassan kifogyunk a jó emberekből. –kérdezi Gamma
- Teljesen mindegy. Most, hogy ez az özönvíz krízis aktuális lett, biztosan újra feltűnik. Megvédi a hazáját.

Képességei:
Környezethez való gyors alkalmazkodó képesség, ehhez kapcsolódó enyhe regeneráció. Teste kívül belül alkalmazkodik akár a szélsőséges körülményekhez is, nagy hőhöz, nyomáshoz könnyen idomul, teste ütések hatására fakeménységűre változik, más körülményekhez csak igen lassan szokik hozzá. Nagy melegben bőre gyakran növeszt kisebb a sivatagi kígyókhoz hasonló homokszínű tüskés pikkelyeket.
Regenerációja könnyen gyógyít kisebb vágásokat, zúzódásokat percek alatt, de komolyabb sebekhez már ennél több idő kell. Halálos sebei is gyógyulnak, ehhez napok kellenek.

Szakértelmei:
Képzett katona, ért a lőfegyverekhez, a közelharchoz, robbanószerekhez, képes járműveket vezetni akár helikoptereket is. Ezen felül beható ismeretei vannak terror csoportok vezetésében, kisebb akciók tervezésében, fegyverkereskedelemben. Ért a videotechnikához és számítástechnikához is.

Felszerelés:
Katonai ruházat, felszerelés, egy átalakított M4A1
- 30 db töltény / tár
- 500 méterig pontos
- 700-950 lövés percenként
- lövedék sebesség 880 méter/sec
- Jelenleg 10 db tár, azaz 300 töltény van nála

Megjegyzések:
Ha valami nem stimmel elnézést.

Karakter:
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Lepel_le_imhol_a_battlefield_3_physical_warfare_pack_1


A hozzászólást Bishop összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 08 Márc. 2013, 23:43-kor.
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3692
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Tank008 on Pént. 08 Márc. 2013, 23:16

Felszerelés.:

- Kés (15 cm)
- Colt 1911: 7 töltény / tár ; 251 m/s ; 45ös kaliber; súly.:2,5 kg.
* Töltény szám 98 (14 tár)
- Barett m95: 5 töltény /tár ; 854 m/s; 50es kaliber; súly.: 11 kg. ; Lő táv 1800m
*Töltény szám.:
*25 Sima (12.7 x 99 mm)
*25 Robbanó töltény (12.7 x 99 mm) A robbanásnak ha csak a falba megy akkor is 2-3 méteren belül sérülést okoz a célpontban illetve körülötte lévő területben. Akár vékonyabb falakon lyukakat okozhat könnyedén. Ha egy adott játékos mellett, közelében csapódik igen komoly sípolási hangot halhat a fülében.
- Gránátok:
* Vakitó 2db
* Füst 1db
* Robbanó ( kézi ) Gránát 1db
-Többszörösen ellenálló speciális öltözék (bírja a magas hőmérsékletet, fagyot, véd az elektromos áramtól, golyóálló, saválló)
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 26
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Kira Sign on Pént. 08 Márc. 2013, 23:47

Elfogadva Tank.
Rylot(Bish): tedd hozzá kérlek, hogy pontosan hány tárad van(10 tár=300 töltény).
De egyébként elfogadva.

Jó buli lesz már előre érzem.
Tehát a résztvevők:
- Caedes
- Tank
- Keomola
- Rylot Ramirez.

Kis előkészületi időt kérek és akkor indítom is a kalandot. Maximum két hét múlva, kezdés előtti nap még jelzek itt.
Előre is jó játékot kívánok mindenkinek. Very Happy

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Sexymechanicbyparkleggy Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Girloffantasybymanofins Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Jinx_by_fazie69-d6o4rki Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Caedes on Szomb. 09 Márc. 2013, 00:39

Estét. Akkor 4 fö. Okés, várom a kezdést. Érdekesnek igérkezik eddig a felállás

_________________
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/ caedes1919@freemail.hu

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Laura Slyen on Szer. 13 Márc. 2013, 22:43

Lassan indítom a kalandot. legkésőbb hétvégén kiteszem az első reagot és aztán indulhat a kaland. Very Happy

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 5000_Thanks_by_Mallemagic Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Mudch0 Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Tank008 on Szer. 13 Márc. 2013, 22:45

Ráér nyugodtan aztán beszéljük meg, hogy hány naponta legyen körváltás meg ilyenek.
+Ha van egy kis időd akkor gyere pls fel chatre Smile
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 26
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Kira Sign on Csüt. 14 Márc. 2013, 18:23

Körváltásokat átlagosan 3 naponta tervezem. De szeretném, ha mindenki jelezné itt, ha nem tud írni, mert akkor egy két napot hajlandó vagyok várni, de utána írom az új kört.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Sexymechanicbyparkleggy Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Girloffantasybymanofins Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Jinx_by_fazie69-d6o4rki Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Laura Slyen on Csüt. 14 Márc. 2013, 18:46

A kalandot hivatalosan is megkezdtem. Innen indulhattok. Előre is jó játékot kívánok mindenkinek. Very Happy

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 5000_Thanks_by_Mallemagic Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Mudch0 Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Laura Slyen on Csüt. 21 Márc. 2013, 20:28

Mivel nem akarok kavarodást a játékidőben, ezért adok Caedesnek még egy napot hogy írjon, de holnap délután vagy este már biztosan váltok kört.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 5000_Thanks_by_Mallemagic Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Mudch0 Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 21 Márc. 2013, 20:34

Caedes ha jól rémlik 3 napot dolgozik és utána szabadnapos, a munkája 16 óra egy nap, így azokon a napokon ha dolgozik éjfél után tud írni csak, ha hazaért.
Szóval szerintem azért tessék megvárni, mivel más nem időmilliomos iskolás, mint a többség Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Laura Slyen on Csüt. 21 Márc. 2013, 20:39

Rendben, ezt nem tudtam. Akkor megvárom, még ha nem is írna időben.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? 5000_Thanks_by_Mallemagic Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Mudch0 Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.