Hangár
X-Men Reneszánsz :: Reneszánsz - Központi helyszínek :: New York :: New York szélén lévő területek :: Erőművek bázisa > Redrose Village
1 / 1 oldal • Megosztás
Hangár
A bázis rendelkezik egy földalatti Hangárral is, amelyben egy Blackbird repülőgép is helyet foglal. A hangár kijárata egy nagy vaskapu, amit be lehet zárni így távol tarthatja a kíváncsi szemeket, bár a bejárathoz sem könnyű eljutni, mert mint tudjuk a város szélén vagyunk.
- Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:
Re: Hangár
- Akkor nézzük meg a hangárt. Ott van az igazi nagy durranás - kacsint Svarog, majd elindul a kijárat felé. Egy folyosón megy át, ami a hangárba vezet. A Blackbird a terem közepén pihen. Karcsú, feketére festett gép.
Egy igazi ragadozó, ami még így kikapcsolt hajtóművekkel, a földön pihenve is halálosnak látszik. A bal szárnyán ott van a SHIELD logója. Svarog büszkén pillant végig rajta. A SHIELD rekviálta majd újította fel ezt a csodát.
Svarog elvigyorodik, majd a többiekre pillant.
- Na milyen? Fejlett álcázórendszere és robotpilótája van. Ha kell, a repcsi képes magát is elvezetni. Mondjuk szorult helyzetekbe jól jön ez a képesség. Ha esetleg úgy kellene légitámogatás, hogy senki nincs a repülőgép kormányművénél. Ja igen, kellene neki valami név.
A többiekre pillant.
- Ötletek? A repülőgép nevére. Bármit jöhet.
Egy igazi ragadozó, ami még így kikapcsolt hajtóművekkel, a földön pihenve is halálosnak látszik. A bal szárnyán ott van a SHIELD logója. Svarog büszkén pillant végig rajta. A SHIELD rekviálta majd újította fel ezt a csodát.
Svarog elvigyorodik, majd a többiekre pillant.
- Na milyen? Fejlett álcázórendszere és robotpilótája van. Ha kell, a repcsi képes magát is elvezetni. Mondjuk szorult helyzetekbe jól jön ez a képesség. Ha esetleg úgy kellene légitámogatás, hogy senki nincs a repülőgép kormányművénél. Ja igen, kellene neki valami név.
A többiekre pillant.
- Ötletek? A repülőgép nevére. Bármit jöhet.
Svarog- Bannolt
- Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW
Re: Hangár
Előzmény itt: közösségi szoba
Átsétáltunk a hangárba, ahol mikor megláttam a repülőt, nem tudom milyen felindulásból, de füttyentettem egyet. Lehet nem a legnőiesebb reakció volt, de jelen pillanatban ez nem érdekelt. Csak közelebb mentem a géphez, hogy jobban szemügyre vehessem.
- Ez aztán a gép. Nem mintha túl sokat láttam volna eddig, de ez akkor is viszi a pálmát.
- A robotpilóta nem egy rossz dolog, bár nem tudom, hogy a jelenlévők között tud -e valaki egyáltalán repülőt vezetni.
Svarog elkezd ötletelni, hogy mi legyen a gép neve, bár nem tudom miért kéne elnevezni egy repülőgépet, de mindegy.
- Miért kellene elnevezni? A Blackbird nem jó név neki? Vagy ha valami más nevet szeretnétek adni neki, akkor felőlem elnevezhetjük máshogy is.
Átsétáltunk a hangárba, ahol mikor megláttam a repülőt, nem tudom milyen felindulásból, de füttyentettem egyet. Lehet nem a legnőiesebb reakció volt, de jelen pillanatban ez nem érdekelt. Csak közelebb mentem a géphez, hogy jobban szemügyre vehessem.
- Ez aztán a gép. Nem mintha túl sokat láttam volna eddig, de ez akkor is viszi a pálmát.
- A robotpilóta nem egy rossz dolog, bár nem tudom, hogy a jelenlévők között tud -e valaki egyáltalán repülőt vezetni.
Svarog elkezd ötletelni, hogy mi legyen a gép neve, bár nem tudom miért kéne elnevezni egy repülőgépet, de mindegy.
- Miért kellene elnevezni? A Blackbird nem jó név neki? Vagy ha valami más nevet szeretnétek adni neki, akkor felőlem elnevezhetjük máshogy is.
- Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:
X-Men Reneszánsz :: Reneszánsz - Központi helyszínek :: New York :: New York szélén lévő területek :: Erőművek bázisa > Redrose Village
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.