Soldier World Tour

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Victor Montano Szer. 19 Jún. 2013, 18:13

Mindenki sikeresen leért a fennsíkról. Aztán a kis csapat elindult a kopár hegycsúcsok között célja felé. Az erőltetett menetet mindenki bírta, hála a megfelelő vízpótlásnak és annak, hogy már induláskor is minimalizált súlyú felszereléssel készültek. Talán túl minimálissal is. Az izzasztó erőpróbának a lemenő nap vet véget. Montano megáll s vele együtt a többiek is így tesznek. Az alkonyat utolsó napsugarainál még kinéz egy magasabban fekvő barlangot. Jelzi a többieknek, hogy arrafelé veszik az irányt. Az utolsó hét-nyolc métert mászva teszik meg, így elég alacsony a valószínűsége nagytestű állat jelenlétének, ezért éjjellátóját bekapcsolja és fegyverét előre tartva lép be a járatba. A három-négy méter mély barlang ideális éjszakai szállásnak tűnik.
- Uraim, itt töltjük az éjszakát. Körülbelül még tíz perc, amíg besötétedik. Addig cuccoljunk le. Enni csillagfénynél is tudunk, de a barlangban cuccolni már kevésbé. Papa. Magáé az első őrség. Tizenöt perc múlva kezd. Két órás váltások lesznek. India, Ramirez és én leszek a sorrend. Ellenvetés? -ha nincs ellenvetés, akkor előveszi táskájából a hálózsákját és a kaja csomagjait. Lábával arrébb rugdos pár követ és elegyenget egy testnyi területet, majd leteríti a fekvő alkalmatosságát. Aztán megfogja élelmiszerkészletét és elindul a barlang bejárata felé. Közben odaszól a hálózsák nélkül maradtaknak
-
Gondolom a felcser készült komolyabb eü készlettel. A hegyi terep miatt pedig hővédő fóliával. Vegyék elő. Éjszakára jól jön, mert az izzadt cuccaikban nem maradhatnak. Az alvó alkalmatosságot meg váltjuk az őrök között. - majd leült a barlang szájánál és elkezdte majszolni az instant, műanyag kajáját.//Price: - Kevlár mellény, Hagyományos katonai kés, Night vision, Colt 1911,M4A1, Kézi gránát 1db, Vakító gránát 2db, Füst gránát 2db, Gáz álarc 1db, Altató gránát 3db, Ajtó robbantó plasztik, Szivar, Öngyújtó, élelem

Ramirez: katonai kés, dobókés, könnyű, rövid vascső, M9, gránát 1x, kevlár mellény, egy egész pakknyi étel és víz, rádió, ereszkedő felszerelés, távcső, éjjellátó.


Ivanov: sivatagi terepszínű, többzsebes nadrág és kevlár mellény, ugyanilyen színű póló, sapka, öv és bakancs, napszemüveg, taktikai katonai hátizsák, bilincs, katonai kés, svájci bicska, 9 mm-es Parabellum pisztoly, tártáskával, benne 2 tárral, AK 47, tártáskával, benne 2 tárral, rendőrlámpa 1 teljes adag tartalék elemmel, fejlámpa 1 teljes adag tartalék elemmel, kulacs és csajka, céltávcső, váltóruhák a viselthez hasonló színben, tisztálkodószerek (szappan, törülköző, golyós dezodor), elsősegélycsomag(vatta, sebtapaszok, fájdalomcsillapító), kenyér, konzervek, gyümölcsök kb. 1 hétre elegendő mennyiségben, öngyújtó//

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Bishop Csüt. 20 Jún. 2013, 15:04

Hosszú órákon át tartó menetelés alatt a fejemben felvett felvételeket pörgetem újra és újra, de úgy, hogy még a valóságot is láthassam áttetszően a felvétel mögött. Leelemzem, ahogy tudom, hátha valamiről megfeledkeztünk, vagy valami fontosat nem vettünk észre. Közben lassan kezdett besötétedni, Mike talált egy barlangot, amit szakszerűen meg is közelítünk, élőlénynek nincs nyoma, így be tudunk költözni. Az első probléma itt következik, a felszerelés hiánya, de én ezt így terveztem, hogy másként oldom meg, csak abban reménykedem, hogy nem számoltam el magam. Közben Mike ismerteti az őrség beosztását, mikor megkérdezi, hogy van-e ellenvetés, rögtön válaszolok is.
- Romeo - és ennyivel zárom is, felkaptam a fejem mikor a Ramirez-t halottam, a többieknek pedig a másik nevét mondta. Ezután fogom magam, keresek egy mélyedést, oda a két táskám lefektetem, jól elhelyezem, hogy fekvőhelyként is funkcionáljon. Majd az egyik táskámból kiveszem a zsákot amibe a pakkokat raktam és azt elterítem. Nekem ez így jó lesz pihenőhelynek és takarónak is. Persze ha van olyan fóliánk akkor kérek egyet. Ha ezzel végzek én is megfogom az egyik dobozt, kiviszem és leülök Mike közelébe majd enni kezdek.
- Aggódik a feladat miatt?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Dr. Zield Jones Pént. 21 Jún. 2013, 14:35

Mindenki rendben lejutott, nem jött közbe semmi. India is kortyolgatott a kulacsából annyit, amennyit ilyenkor kell, mert elég tikkasztó volt a hőség. Hosszasan meneteltek, amíg esteledni nem kezdett. Mike ekkor kiszúrt egy barlangot, ami feljebb volt. Az ukrán is megmászta azt az utolsó pár métert és látta, hogy rejtekhelynek is jó volt ez a barlang. Állatok nem igazán másznak fel, de skorpió vagy kígyó persze itt is lehet, ezért Ivanov figyelt is, hogy hova lép és hova pakol.
Még a sötétedés előtt kivette a váltásruhákat, hiszen a sivatag nagyon ki tud hűlni éjszakára. Hálózsákot nem hozott, mert így is rengeteg cucca volt. Ez jól jött a gyaloglásnál meg a mászásnál, mivel nem kellett nagy súlyokat emelnie, viszont az éjszaka már más tészta.
Hátizsákját, napszemüvegét és izzadt ruháit levette. Kotort magának helyet, figyelve, hogy semmilyen kisebb ragadozó nem leselkedik-e. Ha a felcsernél tényleg volt hővédő fólia, az most nagyon jó szolgálatot tehetett. Ha nem volt, akkor a hátizsákot a barlang falához állította és elé helyezte a mellényt. Arra fog ülni és hátát majd a zsáknak támasztja alvás közben. Nem akart felfázni és remélte, hogy éjszaka nem támadják meg őket. Ha mégis, akkor talán lesz annyi ideje, hogy az őrt álló jelzése után felvegye a kevlárt. Fekve persze kényelmesebb lenne, de ez nem luxuskörutazás volt a Bahamákon. A törülközőt is elővette, hogy majd magára tekerje, valami minimálisat az is véd a hideg ellen.
Vette a sorrendet, hogy Papa után következik az őrségben. A kissrác kikérte magának, hogy nem kódnéven lett megszólítva.
~ Precíz gyerek - gondolta magában.
Elővette még az éjjellátót, a svájci bicskát és egy konzervet, a bicskával szelt a kenyérből, majd az evőeszköz részével elkezdte enni, csatlakozva Mike-hoz és Romeo-hoz a bejáratnál.
- Van sejtésünk a túszok és a túszejtők pontos létszámáról? - kérdezte Montano-t.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Tank008 Szomb. 22 Jún. 2013, 07:46

A sziklán biztonságban leért Romeo ezt követően biztosította a terepet majd utána indultam én is leérkezést követően lecsatoltam magam majd fedeztem a terepet nehogy rajtunk üssenek. Amint leértek a többiek elindultunk. A kopár területen reményeim szerint az ellenségnek nehéz dolga lenne úgy őrszemet küldeni illetve megfigyelő eszközt, hogy azt mi ne szúrjuk ki de azért nagyon figyeltem elsődlegesen a lábam elé hisz nem akartam, hogy egy kígyó mérgével keljen az időt vesztegetni másodlagosan pedig néztem a sziklákat hátha látok rajtuk valami gyanús tárgyat, mozgást. Igazán meleg volt jól meg is izzadtunk az erőltetett tempó közben így nem győztük pótolni a folyadékot. Próbáltam oda figyelni, hogy le ne égjek és a többieket is figyeltem, hogy eleget igyanak és azért figyeljenek oda hisz ebbe a rekkenő hőségben mint felcser pontosan tudtam, hogy sok katonát eléggé megtud viselni ha az nem figyel oda magára teszem azt nem iszik eleget ennek pedig az egyértelmű következménye a harcképtelenség. Ha valaki nem ivott eleget vagy láttam, hogy a nap hatásának túlságosan kiteszi magát arra azért szóltam, hogy vigyázzon a dologgal. Szerencsére nem volt túl sok a napból hátra így hamar elkezdett lemenni. Mike egy barlangot szúrt ki amely ideális fedezéknek tűnt némi mászás után már fent is voltunk. Oda kellett figyelni a mászás közben nehogy véletlenül rossz sziklát fogjunk meg hisz 8 méter az 8 méter még ha nem is halálos. A barlanghoz érve ha az nagyon sötét volt az éjjel látót felvettem és úgy pásztáztam le az egészet nincs e benne állat, hogy az M4A1 előttem volt kibiztosítva. Figyeltem a földet a barlang tetejét nem e húzódik meg kígyó vagy denevér a barlang tetején. Ha nem találok semmit akkor bólintok Mike tervére és nézem meg a táskámba nem e felejtettem el berakni a hővédő fóliát ha találok akkor szétosztom majd lepakolok a többiek között és látva India táskán ülő alvós pozíciójának megalkotását én is hasonlót csinálok amely nem is kerül több idő mint pár pillanat így már fegyveremmel fel is veszem a pozíciót a bejáratnál. Amint lemegy a nap felveszem az éjjel látót, hogy azzal figyeljem a terepet puskámmal a kezembe. Ha egész őrség alatt nem látok semmi furát akkor és felváltanak terv szerint a 2 órás őrség után akkor elmajszolok egy kis ételt az éjszakában majd leülök lepihenni.
Ha az őrség alatt ellenséges mozgást látok vagy valamilyen gyanús dolgot akkor gyorsan és csendben éteresítem is a többieket.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Victor Montano Kedd 09 Júl. 2013, 10:37

Price csendesen végig pöfékelheti(?) szivarjával az őrséget. Nem történik ugyanis semmi. Ahogy a váltás után sem. Mivel nem csomagolt magának ételt, maximum a többiektől kérhet. Már ha fel akarja ébreszteni őket. Ha nem, akkor csak Ivanovtól tud kérni. Bár ezt nem tudhatja a szivarozó(?), társa bőven több élelmiszert hozott magával, mint amire szüksége lehet a küldetés kijelölt ideje alatt.*
A vacsora csendesen telik, Montano nem beszél, utána pedig gyorsan nyugovóra tér és ezt tanácsolja a többieknek is. Az eseménytelen éjszaka után, gyorsan csomagolni kezdenek, ellenőrzik a barlangot, hogy biztosan nem hagynak maguk mögött semmit sem, majd elindulnak úti céljuk felé.
-
A csapat miatt aggódom Romeo. Mert az oké, hogy mind profik vagyunk. De a közös munkához kicsit több felkészülés kellett volna szerintem. Az ellenség számáról pedig feltételezésem sincs. Ezért is fogunk megfigyelni India. A mozgásukból, felszereléseikből fogunk következtetni a számukra.

 
*//Ezt focizzátok le privátban és a következő reagoló írja le hogy mi történt. Ha Ivanov nem ad a kajájából, akkor Tank keresd meg a többi játékost is privátban...végül engem. De az aktuális posztoló mindig írja le, hogy hogyan reagált Tankra. Köszönöm.//

//Csevegős, beszélgetős rész jön. Ha valakinek kérdése, vagy felvetődő témája van, most ne tartsa a karakterében, adja ki magából. Smile//

//Elnézést kicsit ugrottunk, miattam.//


/Price: - Kevlár mellény, Hagyományos katonai kés, Night vision, Colt 1911,M4A1, Kézi gránát 1db, Vakító gránát 2db, Füst gránát 2db, Gáz álarc 1db, Altató gránát 3db, Ajtó robbantó plasztik, Szivar, Öngyújtó, élelem

Ramirez: katonai kés, dobókés, könnyű, rövid vascső, M9, gránát 1x, kevlár mellény, egy egész pakknyi étel és víz, rádió, ereszkedő felszerelés, távcső, éjjellátó.


Ivanov: sivatagi terepszínű, többzsebes nadrág és kevlár mellény, ugyanilyen színű póló, sapka, öv és bakancs, napszemüveg, taktikai katonai hátizsák, bilincs, katonai kés, svájci bicska, 9 mm-es Parabellum pisztoly, tártáskával, benne 2 tárral, AK 47, tártáskával, benne 2 tárral, rendőrlámpa 1 teljes adag tartalék elemmel, fejlámpa 1 teljes adag tartalék elemmel, kulacs és csajka, céltávcső, váltóruhák a viselthez hasonló színben, tisztálkodószerek (szappan, törülköző, golyós dezodor), elsősegélycsomag(vatta, sebtapaszok, fájdalomcsillapító), kenyér, konzervek, gyümölcsök kb. 1 hétre elegendő mennyiségben, öngyújtó//

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 09 Júl. 2013, 11:24

Ivanov végzett a konzervvel és utána még 1-2 gyümölcsöt is bekapott. Mike elmondta, hogy nagyságrendileg sem tudják, mekkora társaságot kell megfigyelni, minden ott fog kiderülni. Látta, hogy Papa rakosgatja a felszerelését. Előkészítette az éjjellátót és a szivart, de ételt mintha nem talált volna. Ebben számíthatott az ukrán segítségére:
- Papa, ha megfelel a konzerv kenyérrel és esetleg egy kis gyümölcs, akkor szívesen adok.
Tudta, hogy nem volt hülyeség egy kicsit többet hozni a kelleténél. Az éjszaka folyamán nem történt semmi érdekes, sem az őrségben, sem az alvás alatt. Reggel Ivanov összeszedte, amit hagyott maga után. A konzervdobozba belesöpörte a kenyérmorzsákat és ha Papa tényleg szivarozott, akkor megkérte, hogy a leszórt hamut ő is kaparja bele a konzervdobozába. Majd kidobják, ha vége a küldetésnek, elvégre ilyen apró nyomokat sem szabad hagyni. Ha összecsomagolt, még egy kicsit elrugdosta a port és a köveket az alvóhelyen, hogy ne legyenek annyira feltűnőek. A lábnyomokkal nem tudnak mit kezdeni, nem lehet mindet eltüntetni. Ha olyan szél van, mint ami Papa-t is felkapta, akkor nem lesz gond, mert behordja porral az összeset.

Elindultak a megfigyelési pont felé, ahol majd 2 napot kell eltölteni. Ha nem látnak túszokat, visszamennek a megadott helyre. Ha igen, akkor viszont jön az erősítés és ki kell őket szabadítani. Ivanov fejében az járt, hogy mi lehet emögött. Talán csak egy szimpla túszejtés, ami errefelé megszokott. De lehet, hogy többről van szó, ha egy mérnökcsapatot vittek el.
- Igaza van abban, hogy jó lett volna közösen felkészülni és egy kicsit jobban tisztában lenni egymás képességeivel. De ezen már nem tudunk változtatni. Én igyekszem mindent megtenni, hogy az akciót sikerrel zárjuk és szerintem a többiek is - szólt Mike-hoz. Közben figyelte a terepet is és ha valami gyanúsat, potenciális veszélyforrást látott, legyen az ember vagy állat, szólt a többieknek és alkalmazkodott a helyzethez.
Ha még volt idő beszélgetni, akkor Romeo-t kérdezte:
- Hogy működik magánál pontosan ez a képesség? Állandóan úgy látja a világot, mint egy játékban vagy néha vannak tiszta pillanatok is?
Kíváncsi volt erre, mert nem hallott még hasonló adottságról.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Bishop Kedd 09 Júl. 2013, 23:58

Az este minden gond nélkül telik, egyetlen egy probléma volt de azt is megoldotta India. Mikor én kerülök őrségbe még arra is tudok koncentrálni, hogy félig átlátszóan képeket vetítsek magam elé, így könnyen végignézhetem a nappal történt események azon részét amit tudatosan megjegyeztem, miközben a terepet kémlelem sőt még zenét is tudok anélkül hallgatni, hogy az egyáltalán rontsa hallásom vagy nagyon feltűnő legyen. De persze így hirtelen, nagyon gyorsan el is telt az idő és a következő kép, hogy már reggel van és indulásra készülünk, a nyomok eltüntetéséből én is kiveszem a részem, a szemetemet elcsomagolom a megevett élelem helyére, a fekhelyem pedig kövekkel befedem. Miután mindenki más is elkészül folytatjuk tovább az utat. Mike szavaira elgondolkodom, de nem fejtem ki a véleményem.
~ Négy magányos farkast összegyűjteni egy küldetésbe, anélkül, hogy előtte egyszer is együtt gyakoroltak vagy akcióra mentek volna... igen ennek meg van ez a hátránya. Viszont meg az az előnye is, hogy nagy meglepetést tud okozni az ellenségnek, sajnos néha a csapattagoknak is. Ehehehe Régi szép emlékek.
India még a képességemről is kérdez, már kezdettől fogva mintha érdekelte volna, logikus, hogy most rákérdezett.
- Nincsenek "tiszta" pillanataim, folyamatosan úgy látok mindent. Van egy célkereszt középen, aminek a mérete változik, attól függ milyen eszköz van éppen nálam, bal alsó sarokban a fegyver típusa és a tárban lévő töltények száma, bal felső sarokban egy minitérkép, pontos adatokkal. Ezen kívül jobb oldalt a nevem és az egészségi állapotom adatai. Ha például a pisztolyomra csúsztatom a kezem az ikon rögtön megváltozik, ököl helyett egy pisztoly villan fel, a célkereszt kisebb lesz, ha lövök egyet azt jelzi a rendszer, ha megsérülök azt is, merre fordulok, merre van a cél, mind látom a térképen, egyikre se kell nekem tudatosan figyelnem. Igen hasznos tud lenni. Vagy netán a mentális "tisztaságra" értette?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Tank008 Szomb. 13 Júl. 2013, 09:49

- Igen köszönöm jól esne.
Fogadtam el hálásan az élelmet majd mentem őrséget állni és "pöfékelni" a szivarokat gondosan nyomom el nehogy nyom maradjon utánuk. Szerencsére semmi gond nem volt semmi gyanús mozgást nem észleltem sem én sem a soron következő társak. Váltást követően nyugovóra térek majd reggel csomagolásba és nyom eltüntetésbe kezdünk. Többször is átnézem a barlangot nem e találok valami szemetet vagy a szivaromnak egy darabját. Közben hallgatom társaimat ami egészen érdekesnek hallatszik főleg Romeo képessége.
- Van crosshair minden? Az szép...
Ha nem találok semmi szemetet vagy nyomot amit magunk mögött hagynánk akkor minden felszerelést felszedve útra készen állok. Míg társam beszélgetnek én csak fél szemmel és füllel hallgatom őket mert tekintetem főként a barlang bejáratot figyeli már.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Victor Montano Kedd 16 Júl. 2013, 21:04

- Elkezdtem félni tőled Romeo. És csak remélni merem, hogy nem villan át egyszer a zöld nevem pirossá a fejedben. - mosolyodott el szélesen Victor, miközben az élen haladó Ivanov után lépkedett. Őt egyébként Ramirez követte és Price zárta a sort. Az ukrán nem látott semmit csak köveket és hegyeket, meg ösvényt és cserjéket. Emlékei szerint a térkép nem is jelöl zöld növényzetet még vagy két mérföldig. A séta már-már békésnek mondható minden résztvevő számára. Ez alól egyedül Price kivétel akkor, ha betartja a protokollt. Ugyanis ha olykor-olykor hátrafelé is figyel, észrevehet egy "csillanást". Nem is egyszer. Ha kivár addig és folyamatosan résen van, akkor fél órán belül kétszer is megcsillan valamin a napfény, eltérő sziklaormokon.

//Csevegős, beszélgetős rész jön. Ha valakinek kérdése, vagy felvetődő témája van, most ne tartsa a karakterében, adja ki magából. Smile//

//Elnézést kicsit ugrottunk, miattam.//

/Price: - Kevlár mellény, Hagyományos katonai kés, Night vision, Colt 1911,M4A1, Kézi gránát 1db, Vakító gránát 2db, Füst gránát 2db, Gáz álarc 1db, Altató gránát 3db, Ajtó robbantó plasztik, Szivar, Öngyújtó, élelem(elveszítette az esését követően)

Ramirez: katonai kés, dobókés, könnyű, rövid vascső, M9, gránát 1x, kevlár mellény, egy egész pakknyi étel és víz, rádió, ereszkedő felszerelés, távcső, éjjellátó.


Ivanov: sivatagi terepszínű, többzsebes nadrág és kevlár mellény, ugyanilyen színű póló, sapka, öv és bakancs, napszemüveg, taktikai katonai hátizsák, bilincs, katonai kés, svájci bicska, 9 mm-es Parabellum pisztoly, tártáskával, benne 2 tárral, AK 47, tártáskával, benne 2 tárral, rendőrlámpa 1 teljes adag tartalék elemmel, fejlámpa 1 teljes adag tartalék elemmel, kulacs és csajka, céltávcső, váltóruhák a viselthez hasonló színben, tisztálkodószerek (szappan, törülköző, golyós dezodor), elsősegélycsomag(vatta, sebtapaszok, fájdalomcsillapító), kenyér, konzervek, gyümölcsök kb. 1 hétre elegendő mennyiségben, öngyújtó//

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Dr. Zield Jones Kedd 16 Júl. 2013, 22:43

A szivaros elfogadta a konzervet és a kenyeret, így India adott neki a megbeszéltek szerint. Mindenki összesöpört maga után és tisztán, szinte nyomtalanul hagyták ott a barlangot.
 Romeo alaposan kifejtette, amit az ukrán kérdezett tőle. Ivanov hallgatta és próbálta elképzelni, milyen lehet így élni. Nem igazán sikerült. Annyit nem volt videojátékok közelében, hogy ennyire bele tudja élni magát. Felnevetett, mikor a fiú azt kérdezte, hogy a mentális tisztaságra gondolt-e:
- Dehogyis! Merem remélni, hogy egy ilyen fontos küldetésre nem osztanak be olyat, akinek mentálisan csak néha vannak tiszta pillanatai. Ezekre voltam kíváncsi, amiket elmondott. Nem helyezi ez túlzottan előtérbe az agressziót? Én megőrülnék, ha csókolóznék a barátnőmmel és közben célkereszt pásztázná az arcát, az öklöm meg ott villogna az egyik sarokban.
Ahogy mentek egymás mögött egyes oszlopban, Mike is hozzáfűzött egy vicces megjegyzést a fiatal srác mondókájához. Jó volt a csapat hangulata, de Ivanov nem feledkezett meg arról sem, hogy miért vannak itt. Mozgást nem látott, bokrokat viszont igen. Erről nem volt szó. Kihalt terepen kellett volna haladniuk még 2 mérföldig. Biztos volt benne, hogy Mike is észrevette ezt, de még mindig a terepet nézve feltette a kérdést úgy, hogy Montano is hallja:
- Itt élettelen sivatagnak kellene lennie a térkép szerint, most meg bokrokat látunk. Biztos erre kell mennünk?
Átfutott a fején, hogy ha ez jól sikerült álcázás, akkor megfigyelők, rosszabb esetben állig felfegyverzett katonák lehetnek a bozótban. A nyakában lógó távcsővel ráközelített a bokrokra. A gépfegyver a vállán lógott és készen állt rá, hogy ha ellenséges erőket lát, a kellő pillanatban elengedje a távcsövet és hasra vágódjon, kezébe kapva az AK-t.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Bishop Csüt. 18 Júl. 2013, 21:47

Miközben haladunk, figyelem a környezetem, de mivel nem látok kezdetben semmi eltérőt vagy gyanúsat figyelmem fokozatosan a beszélgetés felé terelődik. Ez hiba, de ezt a hibát a többiek is elkövetik, egészen addig amíg valami váratlan nem fog történni, de egyelőre még nem történt semmi, még nem szabadult el a pokol. Mike megjegyzésén mosolygok én is, nagyon tetszett, aztán hirtelen arcomra is fagy az a mosoly, amint hirtelen a teljes neve jelenik meg és átcsap vörösbe, behunyom a szemem egy pillanatra és megrázom a fejem, már rendbe is jött. Jobb lesz koncentrálnom. Ezután még egy meglepetés ér, mikor India szóba hozza, hogy nyilván olyanokat válogattak be, akik alkalmasak. Erre nem számítottam.
~ Ezek szerint vagy nem olvasták az aktám, vagy csak a szépített verziót küldték el nekik. Külön kértem, hogy ne így legyen. Kellemetlen.
- Nem zavaró, főleg nem ilyen téren, bár a biológiai folyamataim rendben vannak, soha nem érzek érzelmi vonzódást senki iránt, képtelen vagyok rá. Pont ezért voltam képes a elkövetni azokat a gyilkosságokat. De persze ez már a múlt.
Haladok tovább, India felhívja a figyelmet a terep változására, visszaidézem a térképet és realizálom, hogy teljesen igaza van. Körbe nézek, alaposan, minden részletet szemügyre veszek, hátha látok valami furcsát. Elsősorban aknákra vagy lövészekre esetleg valamilyen csapdára utaló jelet próbálok találni. Ha valami gond történne akkor fedezéket keresek, vagy ha nincs a közelben akkor a földre vetem magam. Végre, izgalom, érzem, ahogy szétárad a testemben.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Tank008 Szer. 31 Júl. 2013, 09:58

A konzerven jól elrágcsálódtam majd a nyom eltüntetés ment gond nélkül még ha kellett is hozzá némi idő. Ezt követően útnak indultunk a célpont felé.
Zártam a sort így próbáltam azt fedezni is körültekintően hegyről-hegyre tekintettem de nem láttunk semmi furcsát elsőre. Néha magunk mögé és néztem nem e követ minket valaki.
Ezt követően próbáltam meggyőződni, hogy nem hagyunk túl mély lábnyomot ha igen akkor valószínűleg elég könnyű lenne egy erre sétáló őrszem alakulatnak rájuk bukkanni és ezzel buknánk az észrevétlenséget. így ha a lábnyomok nagyon kivehetőek próbálok nézni egy közeli bokrot amelyből esetleg letudok törni egy leveleset, lombosat, "zöldeset" tehát valamely olyan részét amelyet seprűként magam mögött tudnék húzni és azzal remélve eltüntetni mind a négyünk nyomait.
Közben persze figyelem, hogy a többiek miről beszélnek csak egyenlőre nem volt semmi olyan téma amihez értelmeset hozzá tudtam volna szólni. Hosszú séta állhat előttünk így még a napra is tekintettel próbálok lenni hátha az valamimet nagyon elkezdené égetni. Ebben az esetben megpróbálom lefedni ott magamat vele és pótolom folyamatosan a folyadékot.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 28.
Age : 29
Tartózkodási hely : Bp.

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Victor Montano Csüt. 15 Aug. 2013, 16:42

A csapat ütemesen haladt a köves kanyonban. Nem hagytak lábnyomot s mikor Price hátra-hátra pillant, konkrétan nem lát olyat, aki követné őket. Amikor Ivanov megáll és távolról szemügyre veszi a növényzetet, megállapítja, hogy semmi veszélyes. Ezek csak elszáradt bokrok, amelyek olykor-olykor élelmiszerforrásként funkcionálnak a kecskék számára. Eközben Ramirez szemrevételezi az előttük álló ösvényt. Se aknát, se rejtett ellenséget nem fedez fel. Victor, bízva a csapat élén haladó Ivanovban, egyszerűen féltérdre ereszkedik és vár a fejleményekre, de leginkább arra, hogy mikor haladhatnak tovább. Nagy levegőt vesz és...eldördül az első lövés, amelyet egy egész sorozat követ.


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

*Még éjszaka...

Adu Vizar talibán harcos békésen pihent barlangházában vacsora után. A gyerekek elcsendesedtek, a felesége pedig az edények tisztításával foglalatoskodott már, amikor dörömböltek az ajtaján. Adu lassan, méltóságteljesen emelkedett fel és nyitott ajtót. Az egyik hadnagya mesélte izgatottan, hogy néhány kilométerre észrevettek valami különös fényforrást. A bölcs öregember csak bólintott, majd az ajtó melletti puskájáért nyúlt. Hátraszólt a feleségének, hogy "Isten akarata", majd elhagyta a békés családi fészket.

*Pirkadatkor

Adu és tucatnyi szent harcosa látótávolságba került ahhoz a barlanghoz, ahol a négy fős csapat az éjszakát töltötte. Távcsöveiken nézték, ahogy készülődnek és útnak indulnak. Egy darabig velük egyenletes tempóban haladtak a hegyi emberek. Amikor azonban Adu már biztosan tudta, hogy merre tartanak az ismeretlen fegyveresek, előre küldte pár emberét, majd gyorsítottak lépteiken, hogy méterről-méterre közelebb érjenek a kvartetthez. A szent harcosok hidegháborús rádiókkal kommunikáltak, miközben négyszer ellenőrizték a hátul haladók a távolságot és az irányt.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Mivel Price ügyet sem vetett a fel-felvillanó tárgyra, sikeresen becserkészték a csapatot. Az első sorozat azonban nem talált el senkit sem. A hosszú évek és számos harc alatt kialakult reflexek mindenkinél működésbe léptek. Mind a négyen sikeresen a földre vágták magukat és megindultak a legközelebbi fedezéknek tűnő szikla felé. Ekkor azonban az eddigi menetirányukhoz képest, jobb oldalról is megszólaltak a fegyverek. Már-már lőttek volna vissza a földön fekvők, amikor a tucatnyi ellenséges fegyvercsőből érkező ólomeső elkezdte felprédálni a csapatot...

...Ramireznek nem is kell célzásra emelnie a fegyverét, mert egyből tudja, hogy hova fog lőni. Amint be tudja azonosítani az első támadóját, tüzet nyit. Messziről is jól látja, hogy a kőhalom mögül eltűnik az ellensége. Ekkor lead még kettő, rövid sorozatot arra a kiszögellésre, ami mögül érte őket a támadás. Ekkor azonban az oldalról érkező lövedékek felszántják a szent harcosok előtti sávot. Sajnos itt feküdt Ramirez is. Az őt eltaláló 7.62-es lövedékeket nem tudta megállítani a vékony kevlár. A hátán felszakad a táska, valamint a ruha és kilyukad a mellény. A testében átszakad a tüdeje két helyen és a gyomra...a sokktól azonnal életét veszíti.

...Price a földre veti magát és fedező tüzet nyit a társainak, hogy fedezékbe húzódhassanak. Talán megfordult a fejében, hogy több figyelmet kellett volna fordítani a távolban megcsillanó napfényre. De nem sokat elmélkedhet ezen, ugyanis őt is eléri végzete. Ahogyan társát, őt sem védi meg a vékony, könnyű repeszálló anyaggal bélelt mellény. Szerencséjére az első találat kioltotta az életét és nem szenvedett az azt követő nyolctól.

Victor már-már szerencsésnek mondhatja magát, mert felszerelését kicsit jobban válogatta meg. Az őt eltaláló lövedékeket sikeresen megállítja a mellénye s mivel ő volt a legtávolabb a támadóiktól, csak kettőt kap be a teste. Azonban ez éppen elég ahhoz, hogy a trauma gél tasakok nélkül úgy megüssék a lövedékek, hogy beszoruljon tüdejébe a levegő. Ezt próbálja kimozogni. Sajnos ezt észreveszik a tárat cserélő talibánok, ezért következő célpontjuk csak ő lesz. Azt már nem bírják a kerámia lapok sem.

Ivanov azonban szerencsés. Ő van a legtávolabb a támadóktól. Földre veti magát és még sikeresen el is tud bújni a gyér cserjék alatt. Azonban kénytelen végignézni társai halálát. Miután rommá lőtték Victort, újra tárat cserélnek a szent harcosok. Ekkor elcsendesül az ösvény és környéke. Ivanovnak van ideje cselekedni, ha szeretne...egyelőre talán nem fedezték fel.

/Price: - Kevlár mellény, Hagyományos katonai kés, Night vision, Colt 1911,M4A1, Kézi gránát 1db, Vakító gránát 2db, Füst gránát 2db, Gáz álarc 1db, Altató gránát 3db, Ajtó robbantó plasztik, Szivar, Öngyújtó, élelem(elveszítette az esését követően)

Ramirez: katonai kés, dobókés, könnyű, rövid vascső, M9, gránát 1x, kevlár mellény, egy egész pakknyi étel és víz, rádió, ereszkedő felszerelés, távcső, éjjellátó.

Ivanov: sivatagi terepszínű, többzsebes nadrág és kevlár mellény, ugyanilyen színű póló, sapka, öv és bakancs, napszemüveg, taktikai katonai hátizsák, bilincs, katonai kés, svájci bicska, 9 mm-es Parabellum pisztoly, tártáskával, benne 2 tárral, AK 47, tártáskával, benne 2 tárral, rendőrlámpa 1 teljes adag tartalék elemmel, fejlámpa 1 teljes adag tartalék elemmel, kulacs és csajka, céltávcső, váltóruhák a viselthez hasonló színben, tisztálkodószerek (szappan, törülköző, golyós dezodor), elsősegélycsomag(vatta, sebtapaszok, fájdalomcsillapító), kenyér, konzervek, gyümölcsök kb. 1 hétre elegendő mennyiségben, öngyújtó//

//Sokáig gondolkoztam, hogy mi legyen. Végül mindent a kocka döntött el, mert ez epic és nem fősodrásos történet. Ha kérdés van, azt privátban.//

//Nem. A kevlár nem fogja meg a karabély lövedéket. Arra van az acéllemez, meg a kerámia lap. Tudom, van otthon mind a kettő és nem egy tesztet láttam már róluk.//

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Dr. Zield Jones Pént. 16 Aug. 2013, 01:22

/18+ jelenetek/

 Szorin Ivanov alaposan megnézte a bokrokat, de nem rejtőztek bennük katonák. Egyszerű cserjék voltak, amikre talán néha ráfanyalodtak a sivatagban élő állatok is. Az ukrán hallotta, hogy társai motoszkálnak mögötte és hogy Mike a földre ereszkedik, pihentetve a lábait. Ekkor dördült el egy lövés és India azonnal a földre vetette magát fegyverével a kezében. Talált egy bokrot is, ami mögött el tudott bújni.
Jobbról is jöttek a lövések, ezek szerint a támadók két részre oszlottak és legalább négyen lehetnek, ha mindkét csapatban két emberrel számol. Rejtekéből nézte, hogy hány támadó lehet. Romeo kilőtt egyet a kőhalmok mögött, de találatokat kapott, amik rendesen megtépázták őt és a táskáját is. A vér folyik, a test mozdulatlan.
~Szerencsétlen kölyök!
Papa ugyanígy jár, a lövések után mozdulatlanul fekszik a földön. Ivanovnak nincs ideje keseregni, inkább arra gondol, hogy oldja meg a feladatot, ami most a túlélés. Ha megöleti magát, azzal semmit nem ér el. Esetleg egy kis örökséget a lányának, de talán még nincs veszve minden. Mike még mozog a találatok ellenére is, de a következő sorozat már vele is végezhet. És így is történik.

India egyedül maradt és a harcosok elcsendesedtek. Nem hallani, hogy távolodnának, inkább csak tárat cserélhetnek. Az ukrán nem táplált hiú reményeket. Látták, hogy négy fős a csapat és három holttest van. Nyilván ő lesz a következő, akit keresni fognak és ők vannak hazai terepen.

Ha ő is kapott rádiót Mike-tól, akkor megpróbált a dossziéban jelzett frekvencián segítséget kérni, megjelölve a földrajzi helyet és a támadók becsült számát. Mindezt persze India kódnéven tette és igyekezett minél kevesebb olyat mondani, ami hasznos infó lehet az esetleges lehallgatóknak. Az itteniek értettek az elektronikai rendszerek feltöréséhez, így az is lehet, hogy ők is hallják az adást, de meg kellett próbálnia. Eredetileg arról volt szó, hogy csak akkor rádióznak, mikor már a megfigyelésnél tartanak, de változott a helyzet.

Ha nem volt rádiója, akkor néhány gránáttal együtt megpróbált egyet elvenni a legközelebbi előtte fekvőtől, hogy azon tegye meg a fent leírtakat.

Ha sikerült gránátot is szereznie, akkor megpróbálta felmérni, hogy hány támadó lehet pontosan és hol helyezkednek el. Ha azt látta, hogy a kőhalom mögött csak egy katona volt korábban, akit Romeo kilőtt, akkor már csak a jobb oldali egységre koncentrál és megcélozza egy kézigránáttal és a lehető leggyorsabban visszabújik a bokorba. Ha túléli, akkor a karabéllyal próbálja leszedni a megmaradt katonákat.
Ha az elején egynél több katonát látott a kövek mögött, akkor tudja, hogy még mindig két helyről jöhet a támadás. Ha az egyiket kidobja, akkor a másik állásból rögtön tüzelni fognak. A bokor pedig nem sok védelmet nyújt. Ez esetben két alternatíva volt. Ha már kihívta a Delta egységet, akkor igyekezett a bokor rejtekéből tüzelni a látható célpontokra. Ha nem sikerült rádión kapcsolatot létesítenie, akkor viszont úgy dönt, hogy jobban teszi, ha hadifogsággal próbálkozik. Ha szerencséje van, elviszik ugyanoda, ahova a mérnökcsapatot is. Onnan talán ki tud szabadulni és jó esetben másokat is ki tud hozni. Itt viszont egyedül lenne legalább 3 támadó ellen. Ez esetben két kézzel feltartotta a karabélyt a feje és a bokor fölé és lassan kijött, angolul kiabálva, hogy megadja magát. Fehér zászló lengetésére most nem volt lehetőség.

/Ha mégis zavarosan írtam le, akkor írj és pontosítok./

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Soldier World Tour - Page 2 Empty Re: Soldier World Tour

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.