Washington kórház

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Washington kórház - Page 2 Empty Re: Washington kórház

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 14 Márc. 2015, 09:49

Résztvevők: Caedes, Juna, Bakura, Jeanne
Január 19. 15:55

A csapat elért a kórházig, ahol Johanne ötletére Juna máris rákeres a férfi nevére az interneten. A telefonja elég sok találatot dob ki a névre, és több kép is megjelenik, amin a szellemalakra látható még életében. Jó néhány publikáció és internetes cikk szerepel Jonathan Cilly nevével, és de a legfrissebb oldal épp a kórház honlapján egy gyászjelentés, amiben a kórház saját halottjának nyilvánítja a férfit. A cikk nagyjából arról szól, hogy milyen odaadóan és lelkiismeretesen végezte munkáját, kitűnő sebész volt, és nem csak a családja, de kollégái szívében is örökké élni fog. Ha szeretne, Juna kereshet más információkat is a férfiről.
Eközben Johanne azt javasolja, keressék fl a tett helyszínét, míg Caedes a kórházba menne inkább.
-Talán önök találhatnak valamit, amit a rendőrök nem vettek észre… Végülis engem is csak maguk látnak. Lehet hogy az a szörny… Az a valami is olyan, amit más nem láthat.
Láthatóan a férfi fél a lényre gondolni, és valószínűleg ahhoz is nagy lelkierő kell, hogy visszatérjen a saját meggyilkolásának helyszínére, de ennek ellenére összeszedi a bátorságát, és ha a többiek is úgy döntenek, akkor elindul velük a parkoló felé.
Ha erre jön a csapat, láthatja mindenki, hogy természetesen a parkolónál már nincs rendőrségi intézkedés, így szabadon körbe lehet járni a helyet, Cilly azonban nem emlékszik rá, hol parkolt pontosan.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 14 Márc. 2015, 10:28

Jeanne szúrós szemmel nézett a lány irányába, aki nemes egyszerűséggel viccet űzött a foglalkozásából és kereszténységből. Néhány pillanat után elfordult, egyáltalán nem találta semennyire sem humorosnak, csak méginkább elkönyvelte, hogy a fiatalokba semennyi tisztelet sem szorult. Nem csak másokkal szemben, de a vallással szemben sem, így nem volt csoda, hogy Mephisto és a többi démonúr megerősödhetett, hiszen egyre kevesebben kerültek a mennybe pontosan az ilyen viselkedés és hozzáállás miatt. A később jött férfi szavaira válaszolt volna, de Cilly megelőzte, a szellem szavai után felelt.
- Önökh menhjenek be nyughodthan – mondta. – Én addhigh köhülnézhek idhekinht.
A gyilkosság idekint történt, hátha itt talál nyomot, a többiek valószínűleg úgysem ismernék fel, nem gondolta, hogy lett volna akkora okkultista tudásuk, mint neki, akit lényegében erre képeztek ki a Mennyben. Jeanne továbbra is kitartott a kinti részen való körbenézés mellett, így követte Cilly-t a parkolókhoz. Rá is kérdezett arra, hogy merre parkolt, de arra már nem emlékezett a férfi. Ha a parkoló, vagy parkolóház több emeletes volt, akkor is a legrosszabb esetben több szintet kell átnézniük. Így a földszinten indul el elsőként, közben végig nyomokat keresve, nem csak a gyilkosságét, hanem mindenfélét, ami nyomot mutathat arra, hogy démoni erők munkálkodtak itt nem is olyan régen.

felszerelés:

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Washington kórház - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Caedes Szomb. 21 Márc. 2015, 09:12

Gondoltam meg látogatom az öreget a temetőben. Úgy mond tiszteletemet teszem nála. Ha már értem áldozta az életét. De amikor át léptem a temető kapuját nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe fogok kerülni. Emlékeket láttam, egy halott ember emlékeit. Találkoztam egy kisebb társasággal és a szellemmel. Még egy meg bízást is kaptunk a szellemtől. Vagy is inkább kérést, az jobban tükrözi a dolgot. Segítsünk kideríteni ki, vagy mi ölte meg. Eddig csak azt tudjuk, ki volt a fazon, mi volt a munkája. Munkáról jut eszembe már a kórháznál vagyunk ahol a szörny szépen elkapta a dokit. De sajnos a pontos helyszínre és az elkövető pontos alakjára nem emlékszik.  

A nővér azt javasolja, hogy menyünk a bűn helyszínére, és azt hogy menyünk a kórházba. De nem akarom, szét váljunk. Több szem többet lát. 
-Rendben van nővér, inkább önnel tartok, hátha a segítségére lehetek.
Felelem neki, és inkább vele tartok a parkolóba.

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 22 Márc. 2015, 19:33

~ Bakura/Kyru~

Végül Juna keres rá a dologra. A viccelődésére most annyira nem vagyok vevő így egy felhúzott szemöldök csak a válaszom a viccelődésére és egy rosszalló fejingatás.
Hiába tűnt el a húgom két évre még mindig ugyanaz a viccelődős kiscsaj volt, mint azelőtt.
A csapat többsége a parkoló felé hajaz, így nem lógok ki azzal a sorból, hogy egyedül megyek a kórházba.
- Nézzük meg együtt a parkolót.
Mondom, és megindulok a kis csapat után. A döntésemre hallottam, hogy Kyru is egyetértően hümmög. Meg persze azt is észrevettem, hogy izgatott lett. Nem is tudom mióta, de már éreztem, amit ő érez és talán ez is hozzájárult aban, hoyg egyre kevesebbszer akarta átvenni a kontrollt. Talán mert mindíg meg tudtam állítani ebben, vagy mert azt tettem amihhez neki is nagyobb kedve volt.

- Washington kórház - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Washington kórház - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Washington kórház - Page 2 Mudch0 Washington kórház - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Washington kórház - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Washington kórház - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Vas. 22 Márc. 2015, 19:40

~Juna~

Gyorsan olvasgattam is a cikkeket én néztem a képeket, melyek még az élő Cillyről készültek.
A cikkek szerint mindenki szerette a kórházban és az a saját halottjának tekintette őt.
~ Jó és szép életed volt, ha ennyire szerettek.
- Nos Cilly. Úgy tűnik remek életet élt. Rengetegen szerették, és tisztelték becsületes sebészi munkájáért itt a kórházban. Egy cikk szerint a kórház saját halottjának tekinti önt. Remek barátként beszélnek magáról.
Mondom, míg egy félmosolyt próbálok megejteni, mert ez elvégre egy vegyes hangulatú hír.
A parkolóba megyek én is velük, nem maradnék le semmiről, és ha tényleg ott van a szörny és csak mi látnánk, akkor lehet nekem lenne a legnagyobb esélyem a szörny ellen. Sárkányként erősebb és ellenállóbb a testem, mint az embereké.

Washington kórház - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Washington kórház - Page 2 Girloffantasybymanofins Washington kórház - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Washington kórház - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Washington kórház - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 25 Márc. 2015, 19:55

Résztvevők: Jeanne, Caedes, Juna, Bakura
Január 19. 16:00

A csapat úgy dönt, hogy a gyilkosság helyszínére mennek, azaz a parkolóhoz. Nincs parkolóház, csak egyszerű elkerített terület, felfestett helyekkel. A társaság gond nélkül körbe tud sétálni. Közben Juna felvilágosítja Cilly-t a neten talált anyagok alapján, mire a férfi hálásan mosolyog rá.
-Jó ezt tudni, hogy olyan ember voltam, akit szerettek. De ettől csak még kevésbé értem, miért támadott meg az a… Valami. Kinek lehettem az ellensége? – Kérdi a férfi értetlenül.
Jeanne és Caedes eközben elkezdtek már körbenézni, és hamar rájönnek, hogy nincs túl nehéz dolguk, ugyanis a kórház magasabb beosztású orvosainak saját parkolóhelye van. Kis keresgélés után megtalálják a Cilly nevével jelzett helyet is, ahol most nem áll semmi.
Ahogy odaér a társaság a parkolóhelyhez, újabb képek villannak be. Ezúttal tisztábban látni az emlékeket, amikben Cilly az autójához sétál este. Ahogy az autót nyitná ki, zaj hallatszik mögüle. Ekkor megfordul, de az emlékben nem látni, hogy mi az, amit észrevesz, csak az arcára kiülő rettenetből sejthető, hogy akármi is az, borzalmas látvány. A férfi még csak meg sem szólal, csak üvölt, és a következő pillanatban véget ér az emlék. Mielőtt azonban minden elsötétülne, néhány különös szót hall mindenki, mely újra és újra visszhangzik a gondolataikban még az emlék vége után is. Különösen mély hangon hallatszottak a szavak, már-már morgásnak tűntek.
-Impindiselo ingeyami… - Szólal meg Cilly, és mindenki más is ugyan ezeket a szavakat hallotta. – Ez volt az utolsó, amit hallottam életemben – meséli a férfi, miközben arcán ismét az emlékben is látott rettenet jelei mutatkoznak.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 26 Márc. 2015, 10:33

Végül is mindenki belement abba, amit Jeanne felhozott, hogy a parkolóba menjenek, ahova el is indultak. Ahogyan remélte könnyedén megtudták nézni azt a helyet, ahol a gyilkosság történt, főleg annak fényében, hogy külön parkoló részben volt a dolgozók és orvosok parkolója. Mindez igencsak nagyban megkönnyítette az egészet. Ott nem volt autó jelenleg, érthető okokból, és szerencsére újabb látomást kaptak az angyalék, ahogyan még több emlék tört elő Cilly-ből annak hála, hogy megérkeztek a hely közelébe. Sajnos a lényt ismét nem látták, de a rettenetet a férfi arcán igen, és az üvöltést, aztán pedig két szót. A látomás és képek alapján Jeanne próbált arra nézni, amerről a lény jöhetett, hogy mi van arra, lát-e valamilyen nyomot, jelet, vagy ehhez hasonlót. Közben a két szól gondolkodni kezdett, hogy hallott-e már valamit korábban, bár egészen egyedi volt a hangzása, így nem reménykedett ebben.
- Nhem tudhja, hogy mith jelhenthetthnek? – kérdezte. – Az elshő lathinos, a máshodikat a japhán tuhistákhnál hallhottam, ahha hashonlíth.
Most, hogy itt voltak újra, próbált ismét nyomokat találni, bár sajnos már bizonyára széthordták a rendőrök, helyszínelők és ehhez hasonló szervek. Ha semmit sem talál, akkor óvatosan elindul abba az irányba, amerről a lény jöhetett, hátha az legalább vezet valamilyen eredményre.

felszerelés:

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Caedes Pént. 27 Márc. 2015, 08:49

Végül mindenki úgy döntött, hogy a parkoló részbe menjünk. Nem akartam ki lógni a sorból, így én is velük tartottam. A nővérrel néztük a parkolót. Hogy hol is történhetett a gyilkosság. Voltaképp elég hamar megleltük a privát orvosi parkoló helyét. Ahol ismét emlékképeket láttunk. A képekben jobban látszott az éjszaka amikor véget ért a doki élete. A bestiát sajnos nem lehetett kivenni, de a félelmet igen a doki arcából. De az emlékekben a gyilkostól hallottunk egy kis beszédet. Két szót. Ismerős hangzású, de nem tudom melyik nyelve mondják. A mobiltelefonos lányhoz fordulok.
-Elnézést de meg nézné az interneten, hogy mi a jelentése a "Impindiselo ingeyami".
Hátha így többet tudunk meg. De vissza gondolva a doki szavaira, hogy ha jó élete volt ki akarhatta a halálát. Egyszerű a válasz, mindenkinek vannak ellenségei. Majd a dokihoz fordulok egy kérdéssel.
-Nem volt senki aki meg fenyegette volna élete során? Egy műtét rossz kimenetele miatt? Műtét során meg halt beteg családtagja? Vagy ilyesmi.
Mindenkinek vannak ellenségei akármilyen szentlélek is az.

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Szomb. 04 Ápr. 2015, 00:59

~ Juna~

Kicsit lemaradok a keresgélés miatt, de hamar a többiek után sietek, akik már a kocsik közt keresgélnek. Hamar meg is találták a volt sebáz parkolóhelyét, ahol újabb emlékeke törnek elő.
A halál pillanatát láthattuk, és két furcsa szó csengett ez után a fülünkben.
~ Impindiselo ingeyami?
Az idegen férfi megkérdi, hogy rá tudok -e keresni a hallott szavakra, mire én bólintok.
- Persze, már nézem is.
Közben pedig a nővér kérdezi a  szellemet, hogy nem tudja -e mit jelenthet, mert a hangzása állítólag japános. A fordítóba beírva nem túl bíztató szavakra fordítja a szótár a halottakat.
- Ööö. Sajnos a jelek szerint valakinek mégis gondja volt magával. A szavak állítólag Zulu nyelven azt jelentik: "Enyém a bosszú". Megnézem mit találok még.
Gyorsan beírom a keresőbe is a szófordulatot, az eredeti nyelven, ami pár idézetet fel is dob, majd azokat is végig futtatom a fordítón, több kevesebb sikerrel.
- Ezért utálom a fordítókat nem pontosak. Sok idézetben szerepel valami Dávid király kézirata és Jehovák tana ezen szavakkal kapcsolatban. Talán ez lehetett a vallása a tettesnek.
Vonom le a következtetéseket, míg tovább keresgélek, hátha találok még valamit az eredeti nyelvű szó kapcsolatról.

Washington kórház - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Washington kórház - Page 2 Girloffantasybymanofins Washington kórház - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Washington kórház - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Washington kórház - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 04 Ápr. 2015, 01:22

~ Bakura/Kyru~

Követem a többieket, de azért kicsit lemaradok, hogy Junát se veszítsem szem elől. Mikor felzárkózik én is sietek a társasághoz, közben pedig érzem, hogy Kyru a fejemben már épp kezd érdeklődni, mert egyre többször hallotta ma a fejemben a gondolatait.
Ahogy a parkolóhelyhez értünk újabb fless élményben lehetett részünk, és ezúttal Kyru át is vette az irányítást. Úgy tűnt nem tudom már tovább visszatartani a kíváncsiságát.
Juna szavait hallotta ugyan, de ő megindult az apácával együtt abba az irányba, ahonnan a szörny jöhetett, közben pedig nyomok után kutatott. Juna szavait csak rövid válasszal illette.
- Egy Jehova szörny. Hmm érdekes. Mit gondol nővér? Lehetséges, hogy lennének természetfelettiek? Ha már szellemek vannak, talán vannak más valláshoz köthető teremtmények is.
Kérdi az apácától kíváncsi arccal. Csak remélni tudom, hogy a nő, se a többiek nem szúrják ki a megváltozott vonásokat rajtunk, különben gáz lehet még.

- Washington kórház - Page 2 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Washington kórház - Page 2 5000_Thanks_by_Mallemagic Washington kórház - Page 2 Mudch0 Washington kórház - Page 2 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Washington kórház - Page 2 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Washington kórház - Page 2 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 06 Ápr. 2015, 12:08

Résztvevők: Jeanne, Caedes, Juna, Bakura
Január 19. 16:05

Cilly-nek fogalma sincs, hogy mit jelenthetnek a szavak, de Caedes ötletére Juna hamar rákeres a telefonján a szövegre, és zulu nyelven megtalálja a fordítást, meg még néhány egyéb, ehhez kapcsolódó dolgot. A kérdésekre, hogy volt-e valaki, aki a halálát kívánta volna, Cilly alaposan elgondolkodik.
-Nem emlékszem, hogy valakinek ártottam volna, elvégre orvos voltam, segítettem az embereken… - Egy pillanatnyi szünetet tart, mintha valami eszébe jutna, és bár nem szólal meg, mindenki fejében bevillan az emlék, ami Cilly gondolataiban megjelent.
Egy fekete férfi igen felpaprikázott állapotban üvölt Cilly-vel, a háttérben egy fekete kisfiú hasonló vonásokkal sír. A vitából csak egy-egy hangfoszlány szűrődik ki az emlékből, „nem tehetek semmit”, „meg van kötve a kezem”, „de ha egyszer nincs biztosítva”. Egy újabb képen már biztonságiak rángatják ki az épületből a fekete férfit, aki a korábbi szavakhoz hasonló hangzású, de nehezen érthető szavakat üvöltözik.
-Akiken tudtam – fejezi be a mondatot Cilly. – Ez a férfi lett volna? Emlékszem rá, hogy a fia… Nagyon beteg volt, de nem volt biztosításuk, még a zöld kártyája sem volt rendben a férfinek. Azt mondta, elátkoz engem és a családomat, de csak egy kétségbeesett apának tűnt. Ki venne komolyan egy átkot? – Kérdi a társaságra nézve tanácstalanul, majd az arckifejezése hirtelen megváltozik. - Te jó ég, a családom! Mi van, ha őket is megtámadja a szörny?
Jeanne közben körbejárta a helyet, hátha talál még valami nyomot, de ahogy sejtette is, nem maradt semmi a rendőrségi helyszínelés lezárása után. Az irány, amerről a szörny jött, szintén nem kecsegtet további nyomokkal, még ha hagyott is maga után valami jelet a szörny, az mostanra már eltűnt.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 06 Ápr. 2015, 12:34

Zulu? Jeanne felvonta a szemöldökét, de legalább már tudtak valamit, hogy mi is lehet ez a lény, vagy honnan jött. Minden démonra, átokra tudott valamit, csak nagyon az elméje hátsó zugában volt és elő kellett ásnia onnan. A fiú szavaira zavartan nézett rá. Valamilyen kolostorban élt eddig, ahol semmilyen technológia nem létezett eddig?
- Hol élht öhn? – kérdezte Jeanne. – Az áhuló angyhalok thámadhásha, Dohmammhu, déhmonokh megszhállásha…
A szavai talán bárki más szájából bántásnak tűnhettek volna, hogy hülyének nézi az illetőt, de a nő szavai csak döbbentek voltak. A harmadik világháború alatt az angyalok támadása New Jersey-ben, aztán egy évig megszállva volt a város, a véreső, ami Jeanne-nak volt nagyban köszönhető. A fiatal férfi japán szerű volt a húga is a neveik alapján, náluk mindennek volt istene és démona. Mindenki ismerte ezeket a tényeket és mindenki látott a világon angyalokat, démonokat. A médiának hála, ezt még Jeanne is tudta, ezek után kételkedni bennük és nem elhinni a létezésüket balgaság volt. Plusz azért is bántotta a nőt, hiszen ő maga is egy angyal volt.”Enyém a bosszú.” Határozottan egy átoknak tűnt. Így is volt, mert Cilly is emlékezni kezdett, az afroamerikai férfi, ahogyan elátkozta, mert a kisfiún nem tudott segíteni. Voodoo. Vagy ehhez hasonló dolog, ebben nem sok természetfeletti volt, sem démoni, egyszerű mágikus átok. Ez pedig egyet jelentett.
- Ez WhANDh ügyh – mondta.
Ők foglalkoztak a mágikus és efféle ügyekkel. Próbált ennek ellenére gondolkodni, valami olyasmi jutott eszébe, hogy az afrikaiak közében egyes családokat őrizni szoktak természetfeletti lények, akiket odaláncoltak magukhoz, vagy ősi állat, aki védi őket. Ez pedig teljesíti a parancsokat, védi a családot. Ez így viszont tényleg az. Még a zsidók gólemjei is beugrottak neki. Amíg körbenézett, ahol nem talált semmit sem, túl régen volt és lehet, hogy nyomot sem hagyott a lény, addig is próbálta az elméje mélyéről előszedni az információkat.
- Lehet, hogyh olvhastham valhamit ehhől – mondta. – Phóbálokh emlékhezni há.
Erősen kezdett koncentrálni és gondolkodni, hátha beugrik valami konkrét neki.

felszerelés:

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Kira Sign Pént. 17 Ápr. 2015, 14:34

~Juna~

Cilly nagyon töri a fejét azokon a dolgokon, amiket fordítottam neki, majd egyszer csak bevillan egy újabb emlékkép.
~ Egyszerűbb mintha elmesélné, de akkor sem kellemes, hogyha csak úgy fel fel bukkannak az ember fejében a random képsorok.
Még meg sem szólalok, de az orvos szelleme hasonló következtetést von le, mint amilyet én vonnék le. A kérdésre azonban úgy érzem valamit válaszolnom kell.
- Lehet ez a fekete férfi nagyon is komolyan vette.
Amikor az apáca is megszólalt, akkor figyelmesen hallgattam és próbáltam emlékezni hol hallottam már ezt a különös rövidítést.
Mikor a családja miatt kezd aggódni Cilly akkor elgondolkozom egy pillanatra.
- Meglehet, de szerintem az átok közvetlen célpontja maga volt, magát vélték bűnösnek, egy ártatlan gyerek halálát csak nem akarhatná...talán jobb lesz ha meglátogatjuk őket is. Jobb félni mint megijedni. Itt már úgysem találunk több nyomot.
Mondom és a többiek véleményére várok.

Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Pént. 17 Ápr. 2015, 14:41

~Bakura/Kyru~

Kyru most megszívta azzal, hogy nem szokott figyelni arra ami őt nem érdekli a külvilágból, bár így is egy rövidke szóval próbált szépíteni a helyzetén.
- Európában.
Válaszolta a másik személyiségem egy szúrós tekintet közepette, majd még annyit tett hozzá.
- Mellesleg én olyan ember vagyok, aki csak a szemének hisz és semmi másnak.
Mondta kissé sötét mosollyal az arcán, majd éreztem, hogy "újra visszakerülök az irányító székbe". A vonásaim kisimultak és újra én irányítottam a testemet. Úgy tűnt Kyrunak nincs sok kedve továbbiakban az apácával beszélgetni.
A húgunk szavaira csak az apácára nézek, hogy ő mit gondol, mert én megyek velük akármi van. Nem veszíthetem megint szem elől a húgomat.
- Talán találkoznunk kéne a családdal, hogy láthassuk jól vannak -e.
Mondom a Kyruénál sokkal kedvesebb hangon, enyhe aggódással. Rám jellemzőek volt az együttérzés nem úgy mint Kyrura, ami talán fel is tűnhetett az apácának. De ha nem tűnt fel, annak csak örültem.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 20 Ápr. 2015, 15:07

Résztvevők: Caedes, Bakura, Juna, Jeanne
Január 19. 16:10

Cilly eléggé kétségbeesett arcot vág a csapat beszélgetésére, akik nyugodt hangnemben vitatják meg, hogy érdemes-e elmenni a családhoz vagy sem. Jeanne eközben próbál visszaemlékezni arra, mit is olvasott ebben a témában. Valóban ismerős neki a jelenség a voodoo mágiáról olvasott információk alapján, de egy részlet nem stimmel. Jeanne ugyanis úgy emlékszik, hogy az efféle átok hatása nem végtelen, sem időben, sem térben. Ha Cillyt és a családját a kórháznál átkozták el, itt is kell megtörténnie annak a bizonyos bosszúállásnak. Ez megmagyarázza azt is, Cilly miért éppen a kórház közelében halt meg.
-Tennünk kell valamit! Segíteniük kell! Ha engem megtalált a szörnyeteg, a családomat is meg fogja.
Cilly egy kisebb pánikroham szélén egyensúlyozik, amikor a csapat több tagjai felfigyel valamire. Először nem egészen kivehető a különféle városi zajok miatt, de aztán egyértelműen meg tudják állapítani, hogy a gyászindulót hallják. A kórház felől jön a zene, az épületen belülről. Ha valaki az épület irányában nézelődik, elfüggönyzött ablakokat talál, így nem lehet látni, hogy honnan és miért szól a zene.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Caedes Hétf. 20 Ápr. 2015, 20:52

Figyelmesen végig halhattam mindenki gondolatát, véleményét, és felfedezését. A váratlanul jött emlékroham ami ismételten kellemetlen érzés volt. Egy igen csak lehetséges gyanúsítottat, adott nekünk. A bosszú szomjas apa, aki a fiát akarta védeni, és egyszerű papírmunka miatt nem látták el szegény gyereket. Nem is csodálom, hogy elátkozta a dokit. Igaz az e fajta családi érzelmeket nem nagyon tapasztaltam még. De meg értettem az indokát. Az a feltevés, hogy a családja is veszélyben van esélyt ad a szörny elkapására. De a doki számára csak rossz hír. 
-Egyet értek. Jobb ellenőrizni a doki családját is. Közben meg a férfit az emlékképből. Szóval javaslót ketté válnunk. 
A javaslatom nem tudom menyire volt hasznos. De azért meg tettem, két csapatban többre megyünk. De a szellem nélkül nem jó a szét válás.
Furcsa hangra lettünk figyelmesek. A hangot eleinte ne tudtam be határolni. Nem tudom, hogy a többieknek menyi ideig tartott de végül a kórház fele tekintettem. Ahonnan feltételezhetőleg szolt a hang. A hang igazából gyászinduló zenéje volt. Vajon miért szólhatott és melyik szobából.
-Ezt meg kéne néznünk nem?
Kérdeztem a többiektől.

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 21 Ápr. 2015, 09:07

Jeanne megütközve és bánatosan nézett a fiúra, nem tudta eldönteni, hogy most ennyire bunkó-e, hogy azért szórakozik vele, mert egy apáca és neveletlenségéből kiindulva teszi ezt, mert egy vallás képviselője. Vagy pusztán ennyire buta. Még a több, mint hatszáz évnyi élettel háta mögött sem tudta eldönteni.
- Öhn szehint akkoh thöbb thízhezeh embeh halálha shem töhtént megh ehmiatt – mondta keserűen. – Ésh mindhen a médhiában csakh thükk volth.
Az összes eseményről voltak élőfelvételek, az emberek pánikba estek, még mindig voltak, akik féltek mindkét oldaltól a Földön, ezért is nem fedte fel Jeanne sem, hogy angyal. Szerencsére a gondolkodás közben eszébe jutott egy-két dolog a voodooizmusról és az efféle átkokról, örült annak, hogy a túlvilággal és démonokkal volt összefüggésben ez, így erről is tanult, olvasott a mennyben. Amit nem tudott élőként, azt ott megtanulta, az írást és az olvasást. Cilly pánikoló szavaira megrázta a fejét, ha nem lett volna angyal, akkor valószínűleg az lett volna a terve, hogy idehívni valamelyik családtagot, az pedig előcsalja a démont, amit aztán elintézhetnek. De angyalként és keresztényként soha sem tett volna ki senkit ekkora veszélynek.
- Tanhulmányhoztam kohábban másh vhalláshokat – kezdte. – A cshaládhja, ha nhem jhön idhe, akkoh ninhcs vheszélyhben. Az átokh idhe köthődik, itt khell meghvalóshulnia a kóházhnál.
Magyarázta, a zene neki is feltűnt, a férfi szavaira bólintott, hogy meg kellene nézni, így óvatosan és lassan elindul az épület felé. Nem túl bátran, egy hasonló helyzetben egyetlen apáca sem lenne túlságosan az.

felszerelés:

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 30 Ápr. 2015, 14:47

Január 19. 16:15

Caedes javaslatára Cilly és Jeanne is követi őt, hogy megvizsgálják, honnan szól a zene, míg Bakura és Juna egyelőre a parkolónál maradnak. Jeanne szavai némileg megnyugtatják közben Cillyt, amíg a család nincs itt, biztonságban lehetnek.
Az ablaknál a függönyök miatt nem látni, hogy mi töténik bent, de egyértelmű, hogy a gyászinduló szól, majd a végére érve egy férfi hangját lehet még hallani, aki valószínűleg mikrofonba beszél.
-Köszönöm, hogy eljöttek ma, hogy kollégái, barátai és a családja társaságában együtt búcsúztassuk kórházunk megbecsült tagját, és emlékét megőrizzük ezzel az emlékplakettel, amelyet ezennel ünnepélyesen átadok. Köszönöm mégegyszer!
Úgy tűnik, hogy a megemlékezés végére sikerült ideérnie a csapatnak, mert bentről ezután kisebb zsivaly hallatszik, székek tologatása, mintha a benti embertömég távozásnak indulna. Cilly arca, ha lehetséges volt ez egyáltalán, most még fehérebb lett, mint korábban volt. Meg sem tud szólalni, csak gyötrelmes arccal néz Caedes és Jeanne felé, segélykérően. Jeanne tudja, hogy ha a család is itt van, akkor valóban veszélyben lehetnek.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Május 2015, 10:36

A két fiatalt magukra hagyták kissé hátrébb és nélkülük indult el Jeanne a másik férfival és Cilly-vel együtt. Úgy tűnt az angyal számára, hogy végül sikerült megnyugtatnia a férfit, vagyis a szellemet, hogy a családja biztonságban van, ha nem jönnek a kórház közelébe, akkor minden rendben lesz és nem érheti őket semmilyen veszély. Ahogyan megérkeztek a helyhez még mindig nem lehetett belátni, de a hangok és a gyászinduló hangja eléggé egyértelművé tették, hogy mi lehet itt. Az angyal Cilly-re pillantott, a férfi pedig méginkább elsápadt, a nő is tudta, hogy mit jelentett ez. Ha ez tényleg az ő gyászszertartása volt, akkor viszont itt voltak tényleg ők is és bármikor újra lecsaphatott az a megidézett lény, hogy megölje őket is.
- Ha bhemegyhünk meghmutathja mhelyikh a felheséghe, hogyh beszhélhesshünk velhe? – kérdezte. – Sühghet az idhő doktoh úh!
Ha a férfi azt mondja, hogy rámutat a feleségre, bár anélkül is meg kellett, hogy ismerje az emlékképek alapján, akkor elindul befelé és megpróbálja kiszúrni a nőt. aztán már csak azt kellett kitalálni, hogy miként is vegye rá, hogy eljöjjön innen, mert angyal révén nem fog hazudni, és volt egy olyan érzése, hogy őrültnek néznék azért, amit mondani készül. Révén nem tudta, hogy mennyire befogadó a természetfeletti dolgokra a nő.
- Asszhonyhom? Fhogadjha hészvéthem – szólította meg. – Válthathnék önnhel néhányh szhót?

felszerelés:

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Kira Sign Pént. 01 Május 2015, 23:16

// Bocsi elfoglalt voltam és kihagytam a váltást//

~Juna~

Cilly kiakad mert félti a családját, de az apáca próbálja megnyugtatni a férfit, hogy addig, amíg nem jönnek ideaddig a családja tagjai biztonságban vannak.
~ Jó hír, de ha nem figyelmeztetjük őket, akkor biztos ide fognak jönni előbb vagy utóbb, elvégre csak voltak itt a családnak barátai is.
Amikor a gyászinduló hallatszik, hirtelen rossz érzés fog el, úgy érzem, itt már lehet most elkéstünk. Kissé dermedten állok és pislogok párat, míg próbálom felfogni a tény súlyát, hoyg itt most megemlékezés van és lehet, hogy a  család is itt van. Kissé késve, de megindulok én is a többiek után. Bátyám pedig utánam jön, mert eddig ő se nagyon mozdult meg, bár nem tudom miért.
Ahogy a hangok forrásához közeledünk hallom, ahogy megköszönik a részvétet, az elhunyt családjának is.
~ Ó neee. Remélem még nem lessz késő.
Mondom, már futva az apáca után, és mikor meglátom, hogy megtalálta az özvegyet és próbálja elhívni, kissé megnyugszom, de nem teljesen. Idegesen fürkészem a helyiséget, sarkokat és ablakokat, hogy nem látok e valamit vagy valakit aki gyanús lehet a számomra, de közben fél szemem az apácán és a családon tartom.

Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 02 Május 2015, 00:27

~Bakura/Kyru~

Kyru az apáca szavaira nem szólt semmit, végül csak lesütötte a szemét és hagyta, hoyg az odébb álljon, majd átadta a stafétát.
~ Látod néha érdemes arra odafigyelni, amit én olvasok, vagy nézek a hirardóban.
~ Pofa be!
Szólt rám ingerülten, annyira, hogy az visszhangzott a fejemben, de nemcsak az csengett a fülemben, hanem meghallottam valami gyászindulószerűséget is.
~ Szerinted csak a kollégák emlékeznek Kyru?
~ Kötve hiszem öcsi.
Míg magammal társalogtam addig a társaság fele már elindulta a hang irányába, én pedig követtem Junát aki kissé hátramaradt. Én csak gyors léptekkel siettem, de én közben a környezetem is figyeltem, hogy hátha látok valamit, amit majd visszafele el kell majd kerülnie a családnak, és legalább akkor más felé tudom terelni őt, ahol nincsenek veszélyben.
Az apáca már elkezdte beszéltetni, őket, bár látom, hogy Cilly nem nyugodt még meg, úgy tűnik csak akkor fog, hogyha a családja épp bőrrel kijutott.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 06 Május 2015, 19:14

Január 19. 16:17

Cilly hevesen bólogat Jeanne kérdésére, így a csapat elindult a kórház bejárata felé. Odabent a szokásos látvány fogadta az érkezőket, egy recepción igazították el azt, aki segítséget kért, több irányba folyosók nyíltak, a lift és a lépcső a fentebbi szintekhez szintén látható innen. Nem nehéz kiszúrni, hogy az egyik folyosón a szokásosnál nagyobb a tömeg, egy teremből jönnek kifelé az emberek, a legtöbben fekete ruhát viselnek, gyászhoz öltöztek. Kicsit nehézkesen ugyan, de sikerül áttörnie a csapatnak a tömegen, és így eljutnak a terem ajtajához. Odabent viszonylag kevesen vannak már, a terem, elég tágas, sok székkel, elől egy kis pódiummal, ami mellett egy emlékplakett áll. A plakett mellett néhány öltönyös alak áll, valamint Cilly családja. Jeanne-nek nem kell Cilly megerősítése, látta az emlékképekben, amiket a férfi vetített korábban, a gyerekét és a feleségét is felismeri mindenki a csapatból. Cilly csak dermedten figyeli a családját.
A nő épp az utolsó néhány jelenlévő részvétnyilvánítását fogadja, amikor Jeanne megérkezik hozzá.
-Köszönöm – mondja a nő kicsit meglepetten, mert a társaság tagjai eléggé kilógnak a vendégek közül. Végigméri Jeanne után a többieket is, egy rövid ideig tétovázik, majd a lányához fordul. – Maradj itt egy percre, kicsim, mindjárt jövök. – Ezután fordul vissza Jeanne-hoz. – Miről van szó? – Kérdi, miközben néhány lépést eltávolodik a pódiumtól a terem sarka felé, hogy elvonuljanak a beszélgetéshez.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 07 Május 2015, 08:24

Jeanne teljesen átlagos apácaruhát viselt és tudta, hogy a kórházakban szoktak megfordulni nővérek, így remélte, hogy ő maga annyira nem lóg ki innen, mint a többiek. Már csak azért sem, mert éppen egye temetésen vannak és Isten egyik szolgálja azért nem túl meglepő egy ilyen helyen. Azon a részen megkönnyebbült, hogy a nő ugyan nem hajtotta el őket egyből, de tudta, hogy a neheze csak most jön. Meggyőzni arról, hogy a gyerekkel menjenek el innen és a miértekről. Anélkül persze, hogy őrültnek nézzék őket.
- Sajhnálhom, ha szavhaim olyhanokh leszhnek, mik önth séhtetik – kezdte ezzel. – Az Úh szolghája vagyhok, nem áhtanék önökhnek. Nincshenek bizthonsághban a kóház tehülethén a fiáhval. A féhjével egy áthok véghzett. Voodoo mághia. Önhökhet is elátkhozta a betheg fiú aphja, kit az öhn féhje nem khezelt bhiztosíthás nélkhül. A mághia itt hat a kóház tehülethén. Kéhem asszhonyom, köhnyöghöm az öhn és fia bizthonságha éhdekébhen. Hagyjhák el a tömbhöt, mígh nem késhő.
A tekintete és a hangja is féltő és aggódó volt, a mozdulataiból is az tűnt ki, hogy tényleg aggódik a gyermekért és a családért. Nem akart illetlen lenni, sem kihozni a nőt a sodrából azzal, hogy kimondja a férje nem nyugodhat békében, amíg nem teszik meg a kért. Sem azt, hogy látta a férfit és ő volt, aki ide vezette. Ezek elsőre sokak lehetnek, bár persze meggyőzhető lett volna, de addigra a démon is megérkezhetett.
- Kéhem! – nézett könyörgően a nőre. – Nem akahom, hogy bajhuk esshék áhtathlanul.

felszerelés:

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Kira Sign Szomb. 16 Május 2015, 10:32

// Csak vele írok, mert Bakura úgyis csak követné, ha elfogadnátok a javaslatát.//

Az angyal szavai igazak voltak, de lehet hogy a nő egyszerűen hü**ének fogja nézni és talán minket is, mert itt állunk mögötte.
Pár lépést teszek arrébb és keresgélni kezdek a telefonom segítségével a neten, mert eszembe jutott valami. Egy cukrászdát vagy kávézót vagy valami hasonló kisebb és megfizethető vendéglátóhelyet keresek a környéken, majd ha sikerrel jártam és találtam egy közelit, akkor Cilly felé kacsintok, nem túl feltűnően. Aztán ha az apáca hatás szünetet tart, akkor én közelebb lépek az asszonyhoz és megtöröm a csendet.
- Fogadja az én szívből jövő részvétemet is asszonyom. Igazán nem szeretnénk felzaklatni, vagy zavarni önöket, de néhány dolgot meg szeretnénk beszélni önnel, de talán valami kellemesebb érzelmeket keltő hely ideálisabb lenne erre a célra. A közelben van egy cukrászda/kávézó(amit talált közel) jöjjön velünk és meghívom önt és a kicsit is egy-egy szelet süteményre, közben pedig elbeszélgethetnénk.
Itt kis szünetet tartok, majd ha nagyon nem akarna kapni az ajánlaton, akkor még annyit hozzáteszek.
~ Csak csaljuk el őket végre innen, ahol veszély leselkedhet rájuk.
- Csak pár perc lenne az egész, és utána nem is kell többé látnia engem.

~ Bár nem szép, de csak a magam nevében tettem ígéretet, így ha nem hajlandó meghallgatni, akkro a többiek még folytathatják a háttérmunkát, anélkül, hogy megszegném az ígéretemet.

Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 23 Május 2015, 14:52

Résztvevők: Caesed, Juna, Bakura, Jeanne
Január 19. 16:20

Jeanne szavai eléggé felzaklatják Cilli feleségét, az átok, a voodoo mágia említésénél már úgy néz Jeanne-ra, mintha az kicsit bolond lenne, de mikor elkezdi magyarázni, hogy kit nem kezelt a férje, és hogy meneküljön el a háztömbből, már inkább félelem látható az arcán.
-Miket hord itt össze? Ezt valami viccnek szánja? Maga…
De nincs ideje végigmondani, mert Juna kezd beszélni, cukrászdába invitálja a nőt és gyereké. A nő hitetlenkedve néz Juna felé, aztán újra az apácára.
-Mi a fenét akarnak maguk tőlem? Hogy egy szelet torta mellett beszéljek a voodoo mágiáról? Maguknak elment az eszük, hagyjanak engem békén!
A nő eddigre már hangosabban beszél, és erre fel is figyel a maradék néhány ember a teremben, akik furcsálva nézik a társaságot. Cilly végre összeszedi magát, és a feleségéhez lép.
-Mondják meg neki. Mondják meg, hogy itt vagyok. Hinni fog maguknak, ha olyat mondanak neki, amit csak én tudok. Meg kell védeniük! – Cilly láthatóan töri a fejét. – A kislányunk Casey, három évesen kiesett a hintából, még mindig látszik a sebhely a bal vállán. A feleségem második neve Elenor, de utálja, mert mindig Noranak becézték miatta. Az apja születésnapja három hete volt, gyümölcsfacsarót kapott ajándékba. Mondják meg neki! Hitessék el vele, hogy itt vagyok!

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.