Japán - Tokió

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Japán - Tokió - Page 2 Empty Re: Japán - Tokió

Témanyitás by Ványa Csüt. 19 Okt. 2017, 06:30

Suzuya Kutsuki

Harapás utánni első gondolat: Jééé, ez finom! Harapás utánni második gondolat: az ötletem briliánsra sikeredett, medvecsapdaként harapok rá a fojtogató karjára, aki így elengedi Bennyt. Foglalkoznák szegény fuldoklóval, ha nem kapnék azonnal egy hatalmas pofont, ami rendesen meg is tántorít. Igaz, a számban keletkező ízek nyomán, na meg a velőrázó üvöltés alapján, bizonyára a medvecsapda kitéphetett egy finom kis darabot belőle. Nyami.
Sokmindent persze nem tudok vele kezdeni, mert a sebzett barátom egyenest a falhoz présel, majd az egyetlen épp karjával kezd ütni. Csodás...bár célszerűtlen.
Az ütései közben pár dologra fel tudok figyelni, amit egy kis józan paraszti ésszel megfűszerezve még a hasznomra is tudok fordítani.
Nekem két karom van, plusz vérrel és pengékkel teli szám. Neki egy karja, és súlyos sebe van. Ügyes harcos lehet, de jelen esetben ezt az őrült ütlegelést nem tudja sokáig folytatni, elvérzik. Én ezt viszont nem várom meg, az biztos.
Az újabb, csudálatos tervem a következő: Először a számban tartogatott vért, és cafatokat köpném a képébe, majd megpróbálnám megragadni az épp karját, miközben a másik kezemmel a szemeit próbálnám kinyomni. Ez persze csak elterelés lenne, ugyanis a fogaimmal a torkát igyekeznék átharapni, de ezúttal saját erőből tépnék ki egy darabot. Ha ez sikerül, akkor a biztonság kedvéért még szét is tépném a torkát, valamint egy kis darabot le is nyelnék a húsából. Hiszen...finom.

Ványa
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 25 Okt. 2017, 11:42

Benny köhécselve próbál feltápászkodni, a yakuza barátja pedig tovább verekszik, körülöttetek kezd elszabadulni a pokol, de neked most egy dolog a fontos: hogy a téged püfölő fickót leterítsd. A tomboló alak képébe köpöd a saját vérét, aki ettől eléggé meglepődik, és próbálja kitörölni arcából a véres, nyálas folyadékot. Te eközben elkapod az ép karját, és nyakon harapod, mire üvölteni próbál, de csak elhaló sípolás hallatszik, mert a pengeéles fogaid kilyukasztották a légcsövét. Az alak még ráng néhányat, miközben összeseik, te pedig szádban a véres cafatokkal nézel végig a folyosón, ahol most páran odébbállnak az utadból. Úgy tűnik, nem akarnak veled kötekedni a kis műsorod után.
Benny végre felkel, és egy laza mozdulattal hátbalövi az alakot, aki a barátjával birkózik.
-Húzzunk a p****ba - krákogja Benny, és elindul a folyosón kicsit még támolyogva. A géppuskás barátotok is felkel, és törni kezdi az utat. A puskatusstal üt félre néhány civakodó őrültet, és vezet titeket a folyosó vége felé.
-Egy perc van az indulásig - jegyzi meg közben hátrakiabálva Bennynek, aki erre hozzád fordul.
-Hallod ezt, Látnok? - Kérdi kissé hörögve Benny. - Egy perc, és itt sem leszünk! Azt a k***a istenit, te megetted a fickó nyakát? Eddig azt hittem, csak a jóslataid miatt vagy itt, de már látom, hogy tényleg komoly problémák vannak a fejedben. Csípem az ilyet! - Fejezi be vigyorogva.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Ványa Szer. 25 Okt. 2017, 19:52

Suzuya Kutsuki

Hacsak valaki nem halott, vagy embertelenül hülye, a legtöbb dologra hasonlóan reagál. Gyomronszúrás, egy jó kaja, vagy ha a saját vérét köpik a képébe. Az ellenem hadakozó félkezű is normálisan reagált rá, bár a normális a helyiek esetében eltérő lehet. A félkarú abbahagyja a támadást a szemébe kerülő vér miatt, ami lehetőséget ad nekem a torka teljes átharapásához. Hmm...eddig nem is sejtettem, milyen hasznos is ez a deformált álkapocs, meg a fogak. Többet kellene használnom.
A vér fémes íze nagyon tetszik, szinte bódító, ezért is darálom szét a fogaimmal a számba kerülő húscafatokat, hogy aztán könnyen lenyelhető legyen. Mondjuk a husi leginkább bőr, meg némi cafat, talán egy húsos comb jobban esne. Hmm, vajon milyen íze lehet egy szép darab, átsült emberhúsnak, egy kis fűszerkeverékkel megbolondítva? Köretnek meg mondjuk rizst fogyaszthatnék, esetleg egy kis szakét kísérőnek...éhes lettem. Most viszont nincs idő a lakmározásra, de ezt a receptet biztosan kipróbálom valamikor.
Benny simán lelövi a melákot, aki hústoronnyal bírkózik, de engem a többiek reakciója foglal le. Őrültek mind egy szálig, de gondolom egy felfalt torok látványa csak elgondolkodtatja őket, nemde? Hmm...talán kipróbálhatok valamit.
- TESTVÉREIM! A szabadságotok egy karnyújtásnyira van! Menjetek! Öljétek meg az őröket, vegyétek magatokhoz fegyvereiket, kínozzátok az orvosokat, ahogy ők tették veletek! - mondom nekik karjaimat széttárva - LEGYEN EZ A HELY AZ ŐRÜLTEKÉ! AZ ŐRÜLTEK HÁZA! - talán kissé drámai, esetleg lapos, de nincs időm folytatni beszédem. Hústorony utat tör a tömegben, én pedig követem.
- Problémák? Igaz, nyersen megenni a húst elég őrült dolog. - mondom Benny-nek, miközben haladunk kifelé.
Gondolom ezt a hozzáállást ez a...civilizált világ kannibalizmusnak tarthatja, de ez is csak egy étrend. Nem különbözik a disznótól annyira, legalább is ha annak a disznónak neve van, és talán még könyvet is írt.
- Egy disznó által írt könyvnek vajon mi lenne a címe?...bocs, hangosan gondolkodom. - megszólalásom után Bennyhez fordulok - Erre egyenlőre nincs jóslatom, szóval mond csak, mi lesz, ha kijutunk innen, vissza...a civilizált népség közé. Mármint velem és veled? A haverod gondolom iszik egyet, megkapja a pénzét, majd...opsz, eltértem a tárgytól.

Ványa
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 06 Nov. 2017, 11:36

Az kiszabadult rabok egy része felfigyel a szavaidra, páran még helyeslően is kiabálnak, bár még mindig vannak, akik egymást csépelik. Arra nincs időd, hogy megvárd a további reakciókat és a végkifejletet, mert Benny és társa már szaporán szedik a lábukat. Átszeltek néhány folyosót ezen a részlegen, miközben felteszed a kérdésedet Benny-nek, ő pedig futtában válaszol neked.
-Hogy veled és velem? Hát amiatt ne fájjon a fejed, kéjgyilkos cimborám! Egy ilyen tehetséges, fiatal fiúnak az élete csupa lehetőség, és te épp a legnagyobb lehetőséggel futottál össze. Nevezed a sorsnak, szerencsének vagy véletlennek, vagy aminek akarod! Rád és rám nagy jövő vár, ha kijutunk innen!
Benny barátja megtorpan futás közben, és az egyik mosdó ajtaján megy be. Benny kicsit furcsállva az esetet, utánaszól.
-Biztos, hogy ennek most van itt az ideje?
-Erre van a kiviteli pont - válaszolja a marcona alak, mire Benny követi a mosdóba őt.
Odabent a fal egy jókora részen hiányzik, egészen pontosan ki van robbantva, és egy pár méteres alagút vezet ki a hegy oldalából. Kintről hallani a tomboló vihart, és mintha a távolban egy helikopter zaja is ideszűrődne.
-A szabadság hangja! - Kiált fel Benny, ahogy elindul a falba robbantott járat felé, amiben a a géppuskás társatok már el is tűnt.
-Fel a kezekkel! - Kiáltják erre a hátad mögött, ahol két fegyveres őr ért a nyomotokba, és rúgta be épp a WC ajtaját. - Állj, vagy lövünk! - Teszik még hozzá.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Ványa Pént. 10 Nov. 2017, 18:42

Suzuya Kutsuki

Hmm, többet kellene beszédet tartanom. Igen, biztosan többet kellene, mert ez szuperállatkirály volt. Sőt, ha folytathattam volna, akkor ez egy szuperállatkirályűbercsokibevonatúkaramellás beszéd lett volna. Yapp...majd legközelebb. Azért remélem a rabok legtöbbje egy elég pöpec kis lázadást dob majd össze. Én kis őrültjeim, akár a királyuk lehetnék. Az Őrültek Királya, jó kis titulus lenne. De nekem máshol van dolgom.
Benny menet közben válaszol a kérdésemre, ami jelenleg elégségesnek bizonyul. Igen, a jövő sokmindent tartogathat a számomra, főleg ha előre is látom azt a jövőt. Mert előre látom.
A marcona géppuskás megáll a mosdó előtt, gondolom le kell raknia egy téglát, vagy mi. De nem, mert igazából a klotyó fala hiányzik, és egy kis alagút után ott van AZ. A szabadság, teljes életnagyságban. A kiút, ebből a dobozból, egyenesen egy másik, nagyobb dobozba.
A géppuskás ki is megy rajta, Benny meg én követnénk is. Csakhogy az ellen is lép ebben a sakkjátszmában.
Két gyalog, szemben a mi királyunkkal, és jómagam, a futóval szemben. A mi bástyánk korán lépett, mi pedig patthelyzetbe kerülünk. Na, ez nem szuperállatkirály.
- Fekete bábok, kockás mezők; mély alvók, és korán kelők. Sötét nóta ez, fekete meg fehér...- kezdek dalolni, majd lassan megfordulok -...; feldobja a karmazsin vér. Élünk és halunk, halunk vagy élünk;... - lassan elvigyorodom, kivillantva a véres fogaimat -...egyszer végül úgyis végünk. Hátatok mögött sereg, őrültek hada; foglalkozzatok azzal, mi mennénk haza. - lassan az őrökre mutatok - Láttam jövötök! Ha maradtok, te nyolc perc múlva halsz meg, egy őrült a falhoz veri a koponyád! Te kilenc perc, húsz másodperc múlva halsz meg, a saját fegyvereddel lőnek le! Ha most távoztok, egy törött karral, egy láblövéssel, és egy monoklival, de túlélitek! - ezzel még szélesebben elvigyorodom, majd hirtelen abbahagyom, és sötét hangvitellel folytatom - Tikk, takk, tikk, takk, telik az idő!

Ványa
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 13 Nov. 2017, 13:02

Benny megtorpan az alagútban az őrök hallatán, te viszont nem veszíted el a lélekjelenlétedet, kifejezetten tökösen fordulsz szembe az üldözőidel. A korábbi gyilkosságtól még most is lüktet az adrenalinnal teli vér az ereidben, és magabiztosan kezdesz bele a mondókádba, hogy elrettentsd a két fegyverest. A beszéded közben odakintről időnként fegyverek dörrenését és elhaló halálsikolyokat lehet hallani. Ezek vélhetően rásegítenek az őrök félelmére.
-Te, ez az az őrült, aki azt mondja, látja a jövőt - jegyzi meg a fitalabbik a beszéded után, de a fegyverüket továbbra is előreszegezik. A fiatalabb keze mintha remegne egy kissé, a kora alapján még nem rég végezheti csak a munkáját, és valószínűleg nincs felkészülve egy ilyen szintű börtönlázadásra.
-Ne beszélj ostobaságokat, ez nem jövőbelátó, csak egy bolond, ezért van itt!
Az ajtó túloldaláról most mintha egész közelről érkeznének az ijesztő hangok.
-Nem lenne jobb, ha mégis inkább... - Veti fel a fiatalabb.
-Még mit nem! - Válaszolja dühösen a másik, és rámarkol fegyverére.
-Rohadj meg! - Vágja rá Benny, aki megpördül, és a pisztolyát többször is elsüti, meglepve ezzel a beszélgető párost. Válaszként az egyik őr fegyvere is elsül, te pedig két tűz között rekedsz, de csak egy pillanatig tart az egész.
Mikor a fegyverek dörrenése után kinyitod a szemed, két hullát látsz magad előtt, Benny az egész tárad beléjük eresztette, és most valószínűtlen pózban hevernek a mosdó padlóján, alattuk pedig vértócsák növekednek.
-Na húzzunk innen - javasolja Benny, aki ismét nekivág az alagútnak. Ha követed őt, néhány méter után kiérsz a hegy oldalába. Odakint tombol a vihar, erős szél fúj, zuhog az eső, és szinte alig hallani a húsz méterre várakozó helikopter zaját. A gép mellett ott áll a géppuskás cimborátok, aki integet nektek, hogy igyekezzetek, Benny pedig nem is késlekedik.
Ekkor tűnik csak fel, hogy a bal oldaladból, a bordáid alatt szivárog a vér, és a fehér felsőd egyre vörösebb lesz. Úgy tűnik, az őrök egyik lövése téged talált el. Az adrenalin, és a sokk miatt csak tompa fájdalmat érzel, de máris érezheted, ahogy kezd fogyni az erőd.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ványa Szomb. 18 Nov. 2017, 21:18

Suzuya Kutsuki

Mi az, ami igazán motiválni tudja az embereket? Az, amitől a saját véleményüket, a parancsokat, az etikájukat elfeledve cselekednek?
Félelem. Ami megbénít, megbéklyóz, irányít. Én az őrök félelmére próbálok alapozni, ami látszólag beválik. Az egyik őr látszólag beszarik, a másik pedig tagadja a szavaimat. De ő is fél, bizony ám. Fél attól, hogy esetleg igazam van. A félelmét haraggal leplezi, de a félelem attól még félelem. Mindössze pár plusz mondat kell, meg némi külső zaj, és ő is meg fog törni...vagy nem.
Benny villámgyorsan fordul meg és kezd lövöldözni, ami szinte csak egy pillanatig tart. Gyors reakció, hirtelen cselekvés, na ez az őrültek igazi fegyvere. Benny is őrült, kiszámíthatatlan, ez pedig kapóra jön.
- Akkor hát folyt köv. - mondom a két, szitává lőtt őr hullájának, majd elindulok a sürgősen távozni készülő Benny után. Azért remélem, nem lesz már több meglepi, hiába volt ez nagyon izgalmas.
Az alagúton átmenve már látom is a helikoptert, na meg az integető géppuskást is, ami mind egyet jelent: Szabadság. Szabadság, amit se a szél, se az eső, se a mögöttem zajló események se ronthatnak el....kivéve ezt.
- BENNY! - kiáltom a barátom után, miközben a kezemet a sebemre szorítva haladok utánna - Nincs egy kis fájdalomcsillapítód? Kötszered? Sebészed? - kérdezem szórakozottan, közben viszont igyekszem eljutni a helikopterhez. Nem lenne jó móka itt elvérezni, vagy ólommérgezést kapni.
- Ezt..- ezzel egy pillatatra leveszem a kezem a sebemről -...nem láttam előre.

Ványa
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 20 Nov. 2017, 10:47

A szavaidra Benny hátrafordul, és egy pillanatig mintha hezitálna. Bár nem tudod, mi játszódik le pontosan a fejében, de gyanítható, hogy felméri, megéri-e neki egy sebeslt őrültet magával cipelnie. Végül visszasiet hozzád, és támogat téged a maradék pár méteren, nehogy a vihar és a sziklák kifogjanak rajtad.
-Valamit valamiért, Suzuya - motyogja sokatmondóan az orra alatt, ahogy leértek a helikopterhez.
A puskás barátotok arckifejezése arról árulkodik, hogy nem igazán örül a helyzetnek, de Benny hamar eldönti a dolgot.
-Lásd el a sebét, még hasznos lehet számunkra a látnok - adja ki az utasítást, mire a yakuza leteszi a puskát, és besegít téged a helikopterbe. Rajtatok kívül csak egy pilóta van a gépen, ha voltak is még tagjai a mentőakciónak, úgy tűnik, nem erre fognak távozni.
Miután mindenki a helikopterben van, és végre becsukjátok az ajtókat, a gép elkezd felszállni. Nincs könnyű dolga a pilótának, mert a hatalmas vihar eléggé dobálja a gépet, de láthatóan gyakorlott emberetek van, mert végül megbirkózik a problémával. Közben a yakuza férfi a helikopter padlójára fektet téged, leveszi az ingedet, és megvizsgálja a sebedet.
-Átment a golyó, és úgy tűnik, nem sérült semmilyen szerv - állapítja meg, és közben a gépen lévő elsősegély készletben talált holmival próbálja elállítani a vérzést. A fájdalom most már jóval erősebb, kezd kitisztulni a fejed, és sokkal élesebben érzed a golyó ütötte seb helyét.
Benny közben a pilóta mellett foglalt helyet, és bár egy-kétszer hátratekint, látszólag nem sokat törődik a dolgoddal. Helyette a pilóta mobiltelefonját kéri el, és felhív valakit.
-Én vagyok, igen... Gond nélkül - válaszolja valamire Benny még mindig kicsit krágogva, és a torkát simogatja. - Nem, túlélte, négyen vagyunk... Igen, van egy plusz utasom is... Azért, mert elhoztam! Hasznos fickó, majd meglátod... Jól van, akkor 20 perc múlva.
Benny lerakja a telefont, és csak néz kifelé az ablakon. Odakint a tomboló viharban egyre távolódik a sziget, és vele együtt az egykori börtönötök is. Előttetek pedig Tokió és a szabadság.

Vége

Az eset után Suzuya Kutsuki körözött bűnöző lett, gyilkosság és szökés miatt keresik. A hatóságoknak egy teljes nap kellett, hogy visszaverjék a rabokat és pácienseket, de végül normalizálták a helyzetet a szigeten. Suzuya a Tazaki családnál maradt, ahol orvosi kezelést kapott, és néhány hét alatt felépült. Suzuya ettől kezdve a Tazaki család lekötelezettje, és Benny alkalmazásában kamatoztathatja a tudását. Első sorban a jövőbelátó képességére tartanak igényt, de időről időre más alvilági tevékenységekben is részt vállalhat.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Ványa Hétf. 20 Nov. 2017, 18:57

Suzuya Kutsuki

Benny nem fut el, de nem is segít azonnal. Ezt meg mire véljem? Hmm? HMM?! Hiszen segítettem neki, megettem egy ember nyakát, és ez a hála? Totojázás? Pff, lényegtelen, hiszen végül mégis besegít a helikopterbe, ahol kedves géppuskás barátunk ellát engem.
- Ezer hála, barátom. Van valami tabid is, mert rohadtul fáj, tudod? - mondom, majd felnevetek - Gyönyörű este, igazán izgalmas volt...de ami ezután jön, az...az csak maradjon meglepi. Bizony ám, meglepi, de annyit elárulhatok, hogy neked, Bennynek, még a pilótának is tartogat valamit a jövő...valami szépet...hmm, vagy valami kevésbé jót...majd meglátom..szó szerint, hehe. - mondom szórakozottan.
Benny telefonhívása felkelti az érdeklődésemet, hiába van zaj, hallom ám. És a nyakamat rá, hogy rólam van szó, nocsak-nocsak. Tisztul a kép, igen, tisztul. A látomásom Bennyről igaznak bizonyul. Benny valóban úton van már. És minden bizonnyal kiderül, mi az a WL, mi hiányzik belőle, na és persze hogy ki a Zéró Páciens. Bizony, ki fog derülni. Hmm...

///Nagyon szépen köszönöm a kalandot, nagyon élveztem Very Happy///

Ványa
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.