Rocksolid

21 / 40 oldal Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next

Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 13 Márc. 2015, 22:21

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok Ingrid kérésén boldogan elmosolyodik és beleegyezően bólint is mellé. A film után pont ideálisnak tartja a könyvet is a szeretett nője számára.
< - Persze, hogy odaadom. >
Mondja boldogan és lelkesen. Ragal tényleg örül annak, hogy a párja el akarja olvasni a kedvenc könyvét. Aztán még Ingrid elgondolkodik néhány dolgot és az állatok mint fenyegetés és veszélyfaktor kérdését is átbeszélik. Egymásra mosolyognak, majd Ingrid a zombikat hozza szóba. A válaszra, amit kap Tubrok csak csendesen bólint. Ingrid érzi, hogy pont azt sikerült elérnie amit akart a párjánál, részben egyetértett a Vex-el és részben nem. De ezt már tényleg nem szeretné jobban feszegetni Ragal, így másról beszélnek tovább. Ingrid végül elárulja, hogy a Csillagok Háborúját akarja megnézetni Tubrokkal és kicsit mesél is a film klasszikusról.
< - Értem... - kezdi komolyan Tubrok és még biccent is egyet, de ekkor elmosolyodik - Szóval őskori filmeket akarsz velem nézetni. - fejezi be kissé szurkálódva. >
Tubrok ezután ásít egy hatalmasat és felveti, hogy most már menne aludni és lenne is hozzá kedve. Ingrid az órára pillantva rájön, hogy két órát csalt az időérzéke és már bizony hajnali három óra van. Mindketten levetkőznek, bebújnak a prémes takaró alá, majd Ingrid ráfekszik a férfi a mellkasára és így aludnak el mind a ketten, valamennyi eltéréssel. Miller pontosan egy órával később ébred fel. Az a néhány perc amíg még Ragal mellett marad, valóban nagyon kellemes. Aztán felkel és az ágy szélére húzódik a kommunikátorával a kezében. Átgondolja hogy mi mindent szeretne csinálni és arra van is ideje bőven, reggelig, kora délelőttig. Legelőször felmegy a közösségi hálóra és körülnéz, hogy miket is kapott, üzeneteket, értesítéseket a barátjaitól. Hírek a szokásosak, mi kivel kikkel miért és hogyan történt. Ezen kívül kapott jó pár üzenetet is a napokban. Főleg a munkája és hogyléte után érdeklődnek a barátai is, de van bőven zene, kép, film és könyv ajánlás is. Mindenféle közösségi tevékenység. Ahogy eltervezi a családi állapotát is könnyen frissítheti az adatlapján. Most már házas és párkapcsolatban van Tubrok Ragal-al. Mivel a férfi tényleg nincs fent a hálón, így maximum kereshető elemként jelölheti be. Ha akarja Maniac még egy igazán tubrokos képet is berak a férfiról ízelítőnek. Már az üzenetek megválaszolása közben hallja Ingrid először csak Ragal mocorgását, majd a nevét ahogy elhangzik, végül akkor fordul oda, amikor Tubrok a takarót lerántotta magáról. A fények is ekkor erősödnek fel a hálószobában, így pontosan látszik milyen nagy baleset történt Tubrokkal. A nő kacér válaszán Ragal hangosan felnevet, leginkább magát neveti ki.
< - Nem is emlékszem mikor történt velem ilyen utoljára... - mosolyodik el szélesen. >
Örül annak, hogy Ingridet ez nem hozza kényelmetlen helyzetbe, sőt még jól is esik neki, hogy ilyeneket álmodik. Ő maga pedig rendkívül jól szórakozik azon, hogy álmában sikerült elélveznie. Éppen elkezdené összeszedni magát, amikor Ingrid pattan fel. Tubrok elégedetten figyeli, hogy mit is tesz a nő. Ingrid gyorsan körülnéz és meg is lát egy lilás színű törlőkendőt, ami ideálisnak tűnik a feladathoz. Odanyújtja Tubroknak, aki egy hálás mosollyal elveszi.
< - Legutoljára is azt álmodtam, hogy szeretkezünk. Csak nem akartad elhinni nekem, hogy veled álmodtam. - válaszolja ugyanolyan kedvesen. >
Tubrok ezután nekiáll letörölni a spermáját, amivel sikeresen összekente magát, a takarót és az alatta lévő plédre is folyt. Egy ideig próbálkozik, aztán feláll és elindul a háló ajtaja felé, hogy a zuhanyzóba menjen.
< - Lemosom magam... - jegyzi meg - Rendszer, küldj egy androidot és cseréld le teljesen az ágyneműt. >
Ezzel, ha Ingridnek nem gond, kisétál a szobából. Kis idő múlva egy android érkezik meg. Ha Ingrid engedi, elvisz minden összekoszolt ágyneműt és mindenből pontosan ugyanolyat hoz - még a nagy prémes takaróból is - aztán újra beágyaz. Éppen csak kisétál az android a szennyessel, Tubrok lép be újra az ajtón és Ingridre mosolyog.
< - Ellenállhatatlan vagy Boszorka. - jelenti ki. >
Néhány másodpercig némán csodálja Ingridet, aztán fogja magát és szó nélkül visszabújik az ágyba, mintha mi sem történt volna. Ingrid azonban érzi, hogy most azonban megint semmi kedve elaludnia a férfinek, kellően felébredt újra.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 14 Márc. 2015, 10:08

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
< - Köszönöm! – mosolyodott el azon, hogy tényleg megkapja. >
Ingrid örült annak, hogy Tubrok ilyen lelkes lett arra, hogy elkérte tőle a film könyv verzióját is. persze megkerülhette volna a párját és megkéri Maniac-et, hogy ő szerezze meg neki, de abban nem lett volna semmi jó, csak olyan gépies és nem látta volna a férfi örömét, lelkesedését amiatt, hogy őt magát is érdekelte mindez. Így minden sokkalta tökéletesebb volt ebből a szempontból és csak annyiban volt más, mintsem a megszokott módszer, hogy hangosan kéri el ezt és nem pedig utasítja a Mesterséges Intelligenciát. Ezek után hozta fel a zombikat, hogy miket szerettek a Zuhanás előtt az emberek és miért, azt is igyekezett kifejteni, ami többé-kevésbé sikerült is neki. A Vex is szóba került és itt is elmondta a véleményét, amiben úgy nagyjából fele-fele arányban egyetértett az állammal és mégsem. Tovább tényleg nem akarta feszegetni a témát, mert tudta, hogy Tubrok mennyire gyűlöli őket ezért, így belegondolva nehéz volt elképzelnie, hogy mégis tárgyalni akar Rip Sure-al és a kompániájával a férfi. ezt a gondolatot azonban most gyorsan elhessegette és még felelt a kérdésre, hogy mit is akar megnézetni a párjával. Gyorsan és igyekezett rejtélyesen körülírni és elmondani, hogy mi is az a Csillagok háborúja azonkívül, hogy egy Zuhanás előtti film. A bólintásnál és Tubrok szavainál feszülten figyelt, majd a szurkálódásra kissé duzzogva húzta fel az orrát.
< - Te őskori filmnek nevezed, én történelmi klasszikusnak és minden idők egyik legjobb filmjének! >
Ezúttal saját maga védte meg rajongóként a filmet, pont úgy, ahogyan nem sokkal korábban Tubrok tette a saját kedvenc filmjét illetően. Itt az ásításkor merült fel, hogy tényleg ideje lenne már aludni menni, amit az óra állása is megerősített, hiszen már hajnali három volt. mivel már Tubrok is igencsak fáradt volt, így Ingridnek sem volt kifogása ez ellen, levetkőzés után pedig el is helyezkedtek és néhány percen belül már mind a ketten aludtak. Ahogyan az lenni szokott Ingrid pontosan egy órával később ébredt fel, teljesen kipihenten, energetikusan. Ezúttal semmilyen álom, látomás, vagy efféle nem zavarta meg a pihenését, aminek igencsak örült. Pár perc után óvatosan húzódott el a párjától, hogy nekilásson a saját ügyeinek, amiket ilyenkor volt kényelmes úgyis letudni, amíg egyébként csak unatkozott volna, amíg azt várja, hogy reggel, vagy most inkább késő délelőtt a férfi felébredjen. Az első dolga az volt, hogy amikor leült a sarkára az ágy széle felé, hogy megnézze a Birodalmi közösségi hálót, hogy ott mik vannak. A szokásos dolog fogadta, hogy megannyi filmet, könyvet és egyebet ajánlottak neki, kapott néhány privát üzenetet, a munkájával kapcsolatban, illetve a hogyléte felől érdeklődtek. Ezekre majd szándékozott válaszolni, csak kicsit később, mert tudta, hogy amint frissíti a profilját Tubrokkal megannyi másik kérdés fog felmerülni és mindenki bombázni fogja velük. Így inkább egyszerre hagyta az egészet. A képet engedte Maniac-nek, hogy betegye Tubrokról a profilba, úgymond ízelítőként. Ezek után állt volna neki, hogy válaszolgasson az üzenetekre, amiket kapott, de Tubrok itt kezdett mocorogni, majd teljesen fel is ébredt. Miután Ingrid megcsodálta, hogy a párja mit is „alkotott”, kacér megjegyzést tett erre, mire a férfi felnevetett. Ha nem ismerte volna a férfit, akkor még azt mondta volna, hogy zavarba jött és azért nevetett fel. Szerencsére erről szó sem volt és utána még széles mosollyal válaszolt is, amint egy pillanatra a nő is elgondolkodott.
< - Ha tippelnem kellene akkor az első alkalmat tippelném, vagy amikor még nagyon fiatal voltál – mondta. >
Későbbi időpontot nagyon nehéz volt számára elképzelni, főleg, hogy valószínűleg nem csak az uralkodása kezdete után álltak a nők sorban nála, hanem már korábban is. amíg beszélt gyorsan keresett egy kendőt is, amivel letisztíthatja magát a párja, és feltörölheti az ágyról is. talált is egy lila kendőt ezt adta át, de mint nagyon hamar kiderült mindez kevés volt. Azt látta és érezte is, hogy Tubrok mennyire jól szórakozott az egészen, hogy álmában is elment. Ahogyan a kendőt átadta a férfi még meg is szólalt. Ingrid azt figyelmesen hallgatta, majd a végén kissé oldalra biccentette a fejét, ez amit most Tubrok említett neki nem rémlett. Az utolsó, amikor vele álmodott és mondta a férfi azaz első volt. Legalább is így rémlett a nőnek, az első közös éjszakájuk után, akkor előző éjjel is vele álmodott, csak éppen akkor nem mondta el, hogy micsodát. Azok után, hogy Ingrid azt álmodta, hogy megölte őt szeretkezés közben, mert letépte véletlenül a teljes hátát, valahogyan megértette, hogy mégsem akarta ezt akkor ott elmondani.
< - Csak az elsőt említetted – mondta. – Amikor gonosz voltam és soha sem hagytam, hogy utolérjél, mert mindig tovább mentem. >
Emlegette fel azt, amiről tényleg tudomása volt. Ingrid tovább figyelte a takarítás művészetét, mígnem végül Tubrok fel is adta mindazt és inkább szólt a rendszernek és elindult a zuhany irányába. Ezúttal a nő nem tartott vele, mert úgy vélte, hogy alig egy-két percig lesz távol a párja, addig pedig ő itt megvárja, ahogyan az androidot is. amint az megérkezett, akkor szállt le az ágy széléről és hagyta, hogy a masina összeszedje a koszos ágyneműt és újra megágyazzon. Amint ez kész volt, csak akkor ült vissza az ágyra, hogy folytassa, amit elkezdett, mert ekkor még azzal számolt, hogy Tubrok vissza fog feküdni aludni, de csalódnia kellett. A férfi nagyjából pont ekkor érkezett vissza, így a nő is felé fordult. Így mind a ketten csak figyelték egymást és a szavakra Ingrid elmosolyodott, utána ő volt az, aki végig követte a tekintetével a párját, amíg az vissza nem bújt az ágyba a takaró alá. Itt ekkor már érezte, hogy Tubrok ismét teljesen felébredt és nem nagyon fog tudni visszaaludni. Így végül letette a kommunikátorát és visszamászott a párja mellé a takaró alá.
< - Nos mivel már nem vagy álmos, se fáradt – kezdte. – Mit szeretnél csinálni az éjszaka hátra levő részében? – érdeklődött. – Vagy legalább is addig, amíg újra nem leszel álmos és el nem alszol itt nekem. >
Mosolyogva érdeklődött, ezúttal nem volt szurkálódás még a hangjában sem.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 21 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 14 Márc. 2015, 14:43

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

< - Nincs mit. - válaszolja Tubrok és még egy puszit is kap Ingrid az orrára tőle. >
Ragal még kíváncsian figyeli min is gondolkozik Ingrid egy ideig - a könyvekkel kapcsolatban - de erre már nem kérdez rá. Meghagyja ennyiben a dolgot. Ezután a zombik, mint téma kerül szóba. Azonban ez megint a két afrikai városállamhoz vezet, mint beszédtéma, azt pedig egyikőjük sem feszegeti nagyon. De a Csillagok Háborúja már igazán jó témának tűnik. Most Tubrok mosolyodik el azon elégedetten, ahogy Ingrid rajongóként védi a kedvenc filmjét.
< - Kíváncsian várom. >
Feleli sejtelmesen Tubrok, hogy megenyhítse az éppen duzzogó Ingridet. Még egy várakozó mosolyt is előcsal magából és a hangja sem sejtet semmi kétértelmű utalást ezúttal. Ha ezeket mind összeszámolja Ingrid, akkor már láthatja hogy a párja azért mindent megtesz a kedvéért és lelkesedéséért. De azért jól esik neki is szurkálódnia. Nem sokkal később Tubrok ásít egyet és utána közli, hogy ideje lenni aludni menni. Ezt meg is teszik és nemsokára mindketten, rendkívül kellemes helyzetben elalszanak. Ingrid egy óra múlva felébred, majd az ágy szélére ülve, kommunikátorával a kezében, neki is lát a dolgoknak, amiket eltervezett. A közösségi hálón frissíti a kapcsolati állapotát, majd nekilátna az üzeneteknek, hogy megválaszolja azokat. Azonban Tubrok éppen azt álmodja, hogy Ingriddel szeretkezik és ez olyan jól sikerül hogy álmában el is élvez a férfi. Ingrid megfordul valóban megcsodálhatja a "baleset" eredményét. Ragal kérdően néz fel rá, aztán a megjegyzésen csak elneveti magát, valóban nem azért mert zavarban lenne. A tippre mosolyogva válaszol.
< - Még gyerek voltam, amikor utoljára ilyen történt. - vallja be. >
Közben a lila kendőt is elveszi Tubrok, de az valóban kevés ahhoz, hogy mindent feltakarítson. Arra figyel fel, hogy Ingrid oldalra biccenti a fejét, majd figyelmesen hallgatja végig azt amit a nő mond neki. A válasz előtt még biccent is egyet, hogy igen, Ingrid nem tudott róla.
< - Nem mondtam el minden álmom. - vallja be aztán folytatja - De veled álmodtam többször is, nagyrészt szeretkeztünk. Nem akartam mindig az orrodra kötni. >
A végén még egy pimasz mosolyt is hozzátesz. Azért érzékelteti, hogy örül ennek csak tényleg nem akarta mindig ezzel zaklatni Ingridet, hogy még álmában is szexelnek folyamatosan. A takarítást folytatva Tubrok belátja, hogy valóban nagyon kevés lesz hozzá, így az androidnak szól és ő maga távozik a mosdóba, valóban csak 2 percre, nem többre, amíg lemossa magát. Addig Ingrid a szobában marad. Ahogy Ragal visszatér, egy ideig csak egymást figyelik, követik szemmel. Aztán újra a takaró alatt összebújva kötnek ki mind a ketten. Ingrid kedvesen érdeklődik ekkor, amire Tubrok is elmosolyodik. Miller rögtön megérzi, hogy a párja alaposan félreértette őt, és azt hiszi, hogy most szeretkezne vele, erre célzott az előbb. A válasz előtt azonban Tubrok még elmorfondírozik és hümmög is egy kicsit.
< - Most mentem el... nem hiszem, hogy alkalmas lennék rá. - gondolkodik hangosan - És azt sem hiszem, hogy holnapig rendesen kialudnám már magam. - itt sejtelmesen elmosolyodik - De ha van kedved táncolni, tipeghetnél előttem az ágyon. Cserébe megígérem, egy ujjal sem nyúlok magamhoz. >
Veti fel bizakodóan hogy mit is csinálna szívesen, ha már így alakult ez az éjszaka.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 14 Márc. 2015, 17:01

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Elmosolyodott, amikor még puszit is kapott az orrára, nagyon tetszett neki és örült is ennek, hogy Tubrok így reagált a köszönetkérésére. Itt gondolt bele néhány pillanatba abba, hogy jól tette, hogy így kérte el, mintsem Maniac-en keresztül. Látta, hogy feltűnt a párjának, de mivel nem kérdezett rá a férfi, így nem is mondott semmit sem. Ha megtette volna, akkor elmondja, mert semmi titkos nem volt ebben, sem olyan, amit ne lehetett volna elmesélni. A következő, amit felhozott Ingrid a zombik voltak, itt nem is időztek túl sokat, mert amint kifejtette a témát és azt, hogy miért is ez volt régen az emberek kedvence, illetve miként gondolkodtak Tubrok eljutott ismét a Vex és Drox duóhoz. Itt pedig mivel Ingrid is tudta, hogy nem közkedvelt téma a két Afrikai állam a párjánál, inkább gyorsan odébb terelte a témát és felhozta a saját kedvenc filmjeinek egyikét, amit majd ő is szeretne megmutatni a férfinak. Nem mellékesen tényleg egy ősi klasszikus volt ez, amit még közvetlen a Zuhanás utáni évek egyikében látott Joe bácsi jóvoltából. Itt neki kellett megvédenie rajongóként a filmet, mint nem sokkal ezelőtt Tubroknak a sajátját. A sejtelmes hangra Ingrid is alábbhagyott a duzzogással.
< - Ha túlteszed rajta magad, hogy nem holografikus, az effektek nem túl jók és régi a film, minimális technológiával, akkor nagyon jó – magyarázta lelkesen. – Kiskoromban az akartam lenni, mint a filmben az egyik főszereplő. >
Nem mondta ki, hogy Jedi, mert ez úgysem mondott volna a férfinak egyelőre semmit sem. A mosolynak is örült, amit végül Tubrok kipréselt magából és igencsak értékelte, hogy ennyire igyekezett a férfi, hogy a kedvére tegyen. Tudta, hogy nehéz lehet, hiszen eddig még nem volt a párjának nagyon olyan kapcsolata, ahol ennyire egyenlő félként kellett volna bánnia egy nővel és ugyanazt adni neki, mint amit ő maga is kapott. Így emiatt is Ingrid is érzékeltette a mozdulataiból, hogy hálás az igyekezetért Tubroknak. Nagyjából ekkor ásított a férfi és így mind a ketten mentek aludni. Az egy órás alvás után Ingrid nekilátott annak, hogy a közösségi hálón frissítse a dolgait és válaszolgasson az üzenetekre, amiket kapott az elmúlt napokban, amióta fel sem ment a profiljára. Nem tudta azonban már megtenni, mert Tubrok motyogni kezdte a nevét, majd hirtelen felébredt. Ahogyan a takarót lehúzta magáról ki is derült, hogy miért. Ingridnek még jól is esett, hogy éjszaka is róla álmodik a párja, főleg ilyesmit. Ahogyan a férfi megjegyezte, hogy elég régen volt ilyesmi, akkor a nő még tippelt is egyet és mint kiderült az első tippje volt a nyerő, hogy egészen fiatal kora óta nem voltak ilyen gondjai Tubroknak.
< - Akkor örülhetek, hogy ilyen hosszú idő után én vagyok az első, akinél ennyire intenzívek az álmaid – mosolygott. >
A lila kendőt is ekkor adta át, de úgy tűnt, hogy mindaz igencsak kevés lesz ahhoz, hogy mindent el lehessen takarítani. Közben még figyelt a válaszra is Ingrid, majd felelt is, többek közt, hogy arról az álomról nem is tudott. Nem is nagyon kérdezett rá a nő eddig, hogy miket álmodott a férfi, számára nem volt opcionális ez és annak ellenére, hogy időnként a képessége miatt volt neki, igencsak gyakorta, szinte mindig elfelejtette, hogy a sima embereknél mindez teljesen hétköznapi és náluk akkor kezdődnek a gondok, hogyha a rem fázis kimarad. A pimasz mosolyra hasonlóképpen felelt ő is, noha néhány másodpercig még nem felelt.
< - Úgy tűnik, hogy roppant mély benyomást sikerült rád tennem, hogyha ennyire sokszor álmodsz velem – szurkálódott kedvesen. >
Még mindig érezhető volt, hogy roppant jól esett neki mindez, még úgyis, hogy ennyire mocskon fantáziájú álmai voltak Tubroknak és nem csak átlagos álmai. Mivel eddigre adta fel a párja az önmaga és az ágy letakarítását kiment a mosdóba két percre, hogy lemossa magát. Ingrid addig is maradt és itt várta meg az androidot is, ami hamarosan megérkezett és újra megágyazott nagyon gyorsan. Mikor a férfi visszajött mind a ketten egymást figyelték, majd végül Tubrok bebújt az új és friss takaró alá. Néhány másodperc múlva Ingrid is ugyanezt tette, miközben a kommunikátorát letette az ágy szélén, mert most úgysem lesz majd rá szüksége. Amint a párjához bújt megkérdezte, hogy akkor mit tegyenek most, hogyha már úgyis érezte, hogy a férfi már teljesen felébredt és úgysem tudna aludni. Amint rákérdezett már azonnal megérezte, hogy a férfi félreértette az egészet. Arra azonban így gyorsan már nem volt ideje, hogy korrigáljon, mert nem akarta megszakítani Tubrokot, ahogyan a férfi elgondolkodott. Direkt igyekezett nem kétértelműen fogalmazni, se úgy, hogy félre lehessen érteni a szavait, de ezek szerint sikerült. Pedig a férfinak leeshetett volna, hogyha el akarta volna csábítani, akkor egyszerűen utána megy a zuhanyzóba, hiszen ott mindig remekül szórakoztak. Így inkább kivárta, amíg még hümmögött egy sort Tubrok és, ahogyan kimondta, hogy most ment el és nem lenne képes rá Ingrid csípősen nézett a párjára.
< - Neked komolyan mindig csak szexen jár az eszed?! – kérdezte hasonló hangsúlyban, mint ahogyan a férfira nézett. >
Remélte, hogy Tuborknak most már leesett, hogy ő maga egyáltalán nem erre gondolt, hanem teljes általánosságban gondolta a kérdést, amit feltett az előbb. Annak nem örült, hogy nem fogja kipihenni magát a párja, főleg, hogyha holnap ilyenkor még mindig a bálon lesznek, bár már volt egy olyan érzése, hogyha nem alszik már a férfi és még úgyis csak nemrég múlt négy óra, akkor tényleg lefognak lépni onnan éjfélkor, szinte elsőként.
< - Én pedig örülnék, ha aludnál valamennyit – felelte. – És nem, nem fogok táncolni, a cél az, hogy ne én fáradjak el, hanem te… Én már aludtam egy órát, és te sem többet annál, maximum tíz perccel. Nem fogod bírni a holnapi napot, hogyha nem alszol. Hozassunk valami gyenge altatót, hogy újra elálmosodj? >
Kissé aggódva mondta, mivel ha most nem alszik Tubrok úgy vélte, hogy másnap igencsak ki fog dőlni a férfi és túl sokat fog aludni. Túl sokat ahhoz, hogy esetleg lemaradjon arról is, hogy Ingrid távozik és hazamegy a Birodalomba. De még mindig volt egy valami, amit elővehetett.
< - Aztán, ha nem mész aludni, akkor kénytelen leszek megfenyegetni téged, hogy a holnap esti büntetésed módosul arra, hogy nem nyúlok hozzád, és azt sem engedem, hogy te megtedd ezt, hogyha most nem próbálsz meg aludni – mondta csípősen. >
Türelmesen pillantott a párjára, hogy mit is fog szólni, hogy egyrészt nem kap táncot, de mellette még el is lett zavarva aludni.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 21 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 14 Márc. 2015, 18:27

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Számos kedveskedés és egyéb után a szó Ingrid egyik kedvenc filmjére, a Csillagok Háborújára jut. Tubrok csak bólint arra, hogy az elavult technológiai megvalósításon túl kell tennie magát, elfogadja azt és próbálja majd úgy értékelni. Miller azonban azt is látja, ki tudja olvasni a párjából, hogy igencsak felkeltette a párja érdeklődését a film, amiatt hogy elárulta az akart lenni kiskorában ami a filmben az egyik főszereplő.
< - Még kíváncsibban várom. - jegyzi meg röviden a férfi. >
Arra pedig valóban semmi szükség, hogy Ingrid már most elárulja, hogy Jedi, úgysem mondana semmit Tubroknak. És így még kíváncsivá is tette a férfit. A következő pillanatokban mindketten egészen kedvesek a másikkal, főleg Tubrok próbál megfelel és ez jól esik Ingridnek, és mindez már bőven elég Tubroknak. Egy szót sem kell mondaniuk, így is tökéletesen értik egymást és hogy a másik mit akar. Nem kell sok, Tubrok ásít egy hatalmasat, majd mindketten gyorsan mennek aludni a kellemes film és beszélgetés után. Elsőként természetesen Ingrid ébred fel, és óvatosan elhúzódik Tubroktól, majd az ágy szélén a sarkára ülve lép fel az egyik birodalmi közösségi hálóra a kommunikátora segítségével. Megváltoztat adatokat az adatlapján, majd nekilát az üzeneteknek. Tubrokkal pont ekkor történik a "hatalmas baleset" amivel sikerül mindent összekennie a férfinek. Az Ingrid által odanyújtott kendővel kezdi magát törölgetni, miután jól szórakozik az egész helyzeten. Közben Millernek is válaszol.
< - Bizony-bizony. Te tényleg különleges vagy. Ennyire. - mosolyog vissza Tubrok. >
Nekilát letakarítani magát és az ágyat meg a takarót, de belátja ő is, hogy ez nem igen sikerül. Ezért inkább pimasz megjegyzést tesz Ingridnek, aki minderre hasonlóan felel. A válaszon Tubrok megcsóválja a fejét.
< - Ó nagyon... - feleli ugyanolyan pimasz módon. >
Aztán feladja a férfi, és kimegy rendbe rakni magát, az android pedig újraágyaz. Nem sokkal később Ragal visszaér és Ingriddel együtt újra a prémes takaró alatt kötnek ki. Itt teszi fel Ingrid a kérdést, hogy mi is legyen, ha a párja nem tud aludni. Ezt sikeresen félre is érti Tubrok. A csípős megjegyzésen Tubrok meglepődik, aztán a kettejük között megszokott hangon válaszol.
< - Egy meztelen Boszorka mellett mégis min járna az eszem? >
Utal ezzel arra is, hogy most Ingrid közelsége miatt gondolta azt, hogy a nő kérdése inkább utalás volt. De most már valóban rájött, hogy csak kérdés volt. Később se alakul túl jól Tubrok dolga. A hosszabb válasz elején még egyáltalán nem tetszik neki, amit hall, ki is kérné magának, de aztán a nő aggódó hangja megenyhíti. Mégis, a következő mondat, "fenyegetés" megint kiakasztja. Hogy semmit nem kap Ingridből holnap, ha most nem megy aludni. Végül azonban a türelmes tekintet és hang újra megnyugtatja. Vesz egy nagy levegőt és kifújja. Ő maga is türelmesen pillant Ingridre. Jobb kezével végigsimít Ingrid arcán, aztán azt finoman tartva, hüvelykujjával többször körbesimít a nő ajkain. Közel hajol és édesen csókolgatni kezdi, először csak az ajkait, majd ténylegesen megcsókolja. Pont úgy ahogy annak keménységét Ingrid szereti. A csókokkal óvatosan tovább halad Ingrid nyakán, végig egészen szinte a fültőig. Ott a száját a nő füléhez emeli, mintha suttogni készülne valamit, de csak meleg levegőt fúj bele, szépen lassan finoman. Végül homlokát Ingridnek dönti és egészen közel hajol hozzá, ekkor suttogja el a szavakat.
< - Kérlek táncolj egy kicsit. Ha megteszed, utána iszok egy kupa italt és alszok amíg ki nem pihenem magam. >
Ajánlja fel végül az ajánlatát Tubrok. Kedvesen makacskodva ahhoz az elképzeléshez, amit ő szeretne.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 15 Márc. 2015, 08:11

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A filmek beszélgetése közben Ingrid felhozta azt, hogy a kedvenc filmjét is meg fogja nézetni a párjával. Az elején nem volt túl lelkes a férfi, már csak azért sem, mert a Zuhanás előtti filmről volt szó, de ahogyan Ingrid megmondta, hogy az akart lenni egy ideig gyerekként, ami a főszereplő azonnal felkeltette Tubrok érdeklődését és megérezte a férfi irányából, hogy most már kíváncsi a filmre és arra, hogy mi volt az, ami ennyire érdekelte Ingridet annak idején. Így most már csak tényleg arra volt szükség, hogy Flottás legyen és sokkal több minden legyen neki megengedve, mint manapság. Igazából már most is lemásoltathatta volna a dolgokat az otthoni mappájából, de nem akart túlságosan túlfeszíteni a húrt, főleg, hogy az a képzeletbeli fejsze úgyis ott lebegett a feje fölött. Majd, ha minden teljesen nyugodt és békés lesz, akkor majd. Arra, hogy még jobban várja az egészet Tubrok Ingrid örömmel mosolyodott el.
< - Ennek örülök, akkor igyekszem majd mihamarabb megmutatni – ígérte meg ő is. >
A következőkben érzékeltette Ingrid a párjának, hogy mennyire hálás azért, hogy így igyekszik az egész kapcsolatban, ami miatt még egyszer rámosolygott a párjára. Már csak azért is, mert nem is volt szükség kettejük között további szavakra, tökéletesen tudtak egymásban olvasni és mindez jócskán többet mondott minden szónál. A filmes beszélgetés közben ásított hatalmasat Tubrok, jelezve, hogy mennyire fáradt és álmos már, így hajnali három környékén. Ingrid nem is akarta már tovább szenvedni hagyni a párját, hanem engedte, hogy menjenek aludni, már csak azért is, mert roppant hosszú és nehéz nap várta őket. Egymáshoz bújva aludtak el perceken belül. Mint általában a nő ébredt fel előbb, hiszen csak egy órányi alvásra volt szüksége. Pár percig még kiélvezte a párja közelségét és nem mozdult mellőle, addig is regenerálta a sérüléseit és mindent a párján. De végül csak elhúzódott óvatosan, nehogy felébressze őt, majd az ágy szélén a kommunikátort a kezébe vége nekilátott átböngészni a közösségi hálót, adatlapot frissített, illetve üzeneteket olvasott. Mikor nekilátott volna annak, hogy válaszolgasson ezekre ébredt fel egy nagyobb balesetre Tubrok is. Mindez egyáltalán nem érintett Ingridet kellemetlenül, sőt talán még az egóján is dobott megint, hogy a párja ismét vele álmodott, és közben még képes volt elélvezni is. Az pedig csak külön dobott az egészen, hogy a férfi beismerése alapján nagyon fiatal kora óta nem is történt vele efféle. Közben átadta a kendőt is Ingrid, amivel Tubrok nekilátott magát tisztogatni és eközben tettek egymásnak csípős megjegyzéseket flörtölésnek.
< - Zene füleimnek ezt hallani – mondta hálásan. >
Tényleg nagyon jól esett neki mindez, főleg, hogy még soha sem sikerült ezt nagyon senkinél sem kiváltania, igaz a HPI-sek nem játszottak, de még az egyszerű hétköznapi embereknél sem volt ekkora sikere. De végül is, ami késik az nem múlik, így mindez most megtörtént. Amíg tovább takarított Tubrok, addig Ingrid figyelte, majd a pimasz megjegyzések sora után újra Ingridhez került az a bizonyos „magas labda”. Elégedett volna a párja válaszával, hogy valóban ennyire mély benyomást sikerült rá tennie, azonban valahol mégis sajnálta őt, hogy miként fogja kibírni azt, amikor nem lesznek együtt. A válaszon kacéran mosolyodott el végül.
< - Helyes, nagyon helyes – felelte roppant elégedetten. >
Ezek után ment ki Tubrok, majd mire az android végzett az ágynemű cseréjével a férfi vissza is ért. Újra egymás mellé bújtak a takaró alá, az éjszaka hátralevő részére pedig rákérdezett Ingrid, mit a férfi tökéletesen félre is értett. A nő csípős hangon és arckifejezéssel kérte ki magának mindezt. A meglepettség tetszett neki, ebből is tudta, hogy még mindig nem esett le a férfinak, hogy nem arra gondolt, amire ő. Végül a kettejük közötti hangon kapott választ, amire Ingrid megcsóválta a fejét kissé rosszallóan. De most már értette, hogy miért is értette félre a kérdését Tubrok. Mindazonáltal nem akarta ennyiben hagyni, főleg azért sem, mert volt még megjegyzése erre a mondatra is, ami úgyszintén remekül esett neki, bár azért jó lett volna, hogyha mást is hozzá tesz a férfi.
< - Akkor azt hiszem, hogy ezentúl kénytelen leszek nem meztelenül aludni melletted, hogy ez ne fordulhasson még egyszer elő. >
„Fenyegette” meg a párját mindezzel. A következőkben remekül mulatott azon, hogy mennyire vegyesek voltak az érzelmei Tubroknak attól, amit mondott. Az eleje nem nyerte el a tetszését, de az aggódásra megenyhült, majd a következő fenyegetésre újra kiakadt. Mindezeket nem csak érzékelte, észlelte, hanem még látta a párja szemében, arcán is átsuhanni, de végül is sikerült a férfinak megtalálni az arany középutat és immáron türelmesen nézett Ingridre. A nő a nagy levegő vétel után kérdőn pillantott a férfira, hogy mire is készül, majd ahogyan az arcán megérezte a párja kezét már tudta, hogy alkudozni akar a másik és le akarja őt „fizetni”, vagy meggyőzni arról, hogy ne legyen ennyire gonosz. A simogatás kellemes és finom volt neki, le is hunyta a szemét néhány pillanatra, csak akkor nyitotta ki azokat, amikor megfogta az arcát a férfi és az ajkait kezdte simogatni. Ösztönösen is, de kicsit kinyitotta őket, hogy jobban hozzájuk férjen Tubrok. A kapott csókoknál csukta be újra a szemét, majd szenvedélyesen viszonozta a kapottakat. Most már tényleg biztos volt a korábbi csak feltételezésben, hogy akar tőle a párja valamit. Ahogyan a csókokkal a férfi a nyakhoz, majd Ingrid füle tövéhez ért a nőből hangos sóhaj szakadt ki jelezve, hogy mennyire finomnak találja mindazt, amit a párja csinál. Mikor már a homlokuk ért össze Ingrid felpillantott, hogy Tubrok szemeibe nézhessen. Ekkor bújt ki a szög a zsákból és a megérzése nem csalta meg, hogy tényleg akart valamit egyezkedni a férfi. Finoman csóválta meg a fejét az egyezkedésre, de csak úgy, hogy ne szakadjon el a homlokuk.
< - Teljes mértékben ki van zárva – felelte. – Maximum abba vagyok hajlandó belemenni, hogy amíg te megiszod a kupa italt, addig táncolok – elemelte a fejét és bekapta néhány pillanatra Tubrok orrát. – Mivel nem bízom benned, hogy nem élnél vissza a helyzettel. >
Vetette fel a saját álláspontját várva a válaszra. Azonban csak néhány pillanatot várt, mielőtt újra megszólalt.
< - Rendszer –kezdte. – Küldess fel egy kupa nyugtató, vagy altató hatású italt Lord Tubroknak! >
Ekkor pillantott bele ismét Tubrok szemeibe. Remélte, hogy a rendszer most nem tagadja meg a parancsát.
< - Akkor ezt még megvárjuk és utána majd megkapod, amit szeretnél. De addig nem, ne is próbálkozz azzal, hogy ráveszel! >
Eléggé határozottnak tűnt ebben a kérdésben és most is Tubrok egészségét tartotta elsődlegesnek, mint sem azt, hogy jól érezzék magukat. A vége úgyis ez lesz, mert ő táncolni fog, amit szeret és Tubrok pedig szeretett benne gyönyörködni úgy. Csupán várni kellett rá egy-két percet, még akkor is, ha ez nem nyeri el teljesen a férfi tetszését.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 21 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 15 Márc. 2015, 14:29

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A filmekről való beszélgetés során Tubrok elálmosodik, mivel igencsak későre jár az idő. Gyorsan el is mennek mind a ketten aludni. Ingrid előbb felébred és nekilát, hogy a közösségi hálón ellenőrizze a dolgait, de ekkor egy "hatalmas baleset" történik Tubrokkal. Ingrid belül még elégedettséget is érez, hogy a párja ilyeneket álmodik vele és képes még álmában is elmenni, az ő gondolatára. Végül Ragal az Ingridtől kapott kendővel kezdi magát és az ágyat tisztogatni, közben pedig kettejüktől megszokott módon, jó néhány csípős megjegyzés elhangzik. Az egész lassan kölcsönös helyeslésbe csap át. Aztán Tubrok kimegy a mosdóba, az android érkezik a helyére, aki újra ágyaz, hogy minden tiszta legyen és Tubrok, mire a gép végez, már vissza is tér. Egy ideig figyeli, követi egymást szemmel a két szerelmes, aztán újra a takaró alatt meztelenül összebújva kötnek ki. Itt sikerül is jócskán félreértenie Tubroknak Ingrid kérdését, hogy mit is csináljanak, ha már a férfi nem álmos. Az újabb válaszánál, Ingrid láthatja, hogy a párja teljesen kiakad azon amit hall.
< - Erről szó sem lehet! - jelenti ki - Legfeljebb szexi fehérnemű lehet rajtad, ha ágyba bújunk! >
Reagál a "fenyegetésre" Tubrok. A következő résznél, hogy mit is szeretne Tubrok, Miller a válaszával sikeresen összezavarja a férfit. Nagyon érezhető a mozdulatain és látható az arcvonásain, ahogy mondatról mondatra változnak az érzései a férfinek. Végül azonban türelmesen pillant Ingridre és próbálja őt csókokkal elhalmozva kedvezőbb belátásra bírni. Ez némileg sikerül is. A második válasszal - részben a közelség miatt is - Tubrok már elégedett, és nem is szól semmit. Hagyja, hogy Ingrid megrendelje az italt a rendszertől. Az utolsó szavakon Tubrok elmosolyodik. Bár Ingrid kimondja hogy a férfi ne is próbálkozzon, a következő pillanatban a párja ajkait érzi meg a sajátján és kap jó néhány csókot a férfitől.
< - Rendben van. Belemegyek a játékodba. - mondja mosolyogva. >
Itt kíváncsian figyel Ragal, hogy mi is lesz a nő válasza minderre. Nem telik el sok idő, az android megérkezik, egy nagy kupa vöröses itallal. Tubrok azonnal odanyúl és kikapja az italt az android kezéből. Nem habozik, az egészet azonnal megissza, úgy hogy szinte belefullad. Kiüríti a kupát az utolsó cseppig, aztán visszanyomja az üres tárgyat az android kezébe és elküldi. Várakozóan és kíváncsian pillant Ingrid, jelezve, hogy most az ő része jön.
< - Rajtad a sor Boszorka. - mondja ki hangosan is amit gondol. >
Ha Ingrid végül belemegy ebbe, akkor Tubrok elégedetten figyeli, hogy mit is csinál. Ha azonban próbálná "elszökni" hogy Tubrok előtt az ágyon vagy éppen az ágy előtt táncoljon, érzi hogy Ragal megragadja a bokáját, vagy éppen a lábát, ahol hozzáér. Mosolyogva, rendkívül elégedetten pillant fel rá.
< - Itt kell tipegned felettem. - jelenti ki széles vigyorral. >
Ingrid lassan érezheti, hogy az első tánccal sikerült annyira levennie a lábáról a férfit, hogy teljesen oda lett ezért is. Ragal most kíváncsian várja mi is fog kisülni ebből az egészből.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 16 Márc. 2015, 10:56

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Az elalvás után, vagy éppen ébredés után, kinek a szemszögéből van nézve az esemény igencsak váratlan dolog is történt, ami egyelőre úgy tűnt, hogy Ingrid teljes éjszakai terveit dugába dönti majd és ő maga is roppantul le lesz maradva. Ennek csupán egyetlen egy oka volt, az pedig Tubrok kis „balesete”, hogy ismét a nővel álmodott és elélvezett. Minderre pedig felébredt. Már amíg saját magát is próbálta letisztogatni addig is több roppant pikáns és csípős megjegyzést is tettek egymásra, illetve a helyzetre. Végül azonban mint általában közös helyeslésbe csapott át az egész, ahol már mind a ketten egyetértettek egymással. Tubrok kiment végül a mosdóba, hogy lezuhanyozzon és addig Ingrid még maradt, majd az android munkássága miatt az ágyról is leszállt. Mire az android végzett Tubrok is visszaért, így mind a ketten újra a takaró alatt találták magukat egymáshoz igencsak közel. Itt nézett ki úgy, hogy Ingrid tervei dugába dőlnek, mert azonnal megérezte, hogy a párja ismét felébredt és esze ágában sincs aludni. Ekkor kérdezett rá arra, hogy mi is legyen a terv így az éjszaka hátralevő részére, de azt Tubrok sikeresen félreértette. Emiatt újabb csípős megjegyzések következtek, aminek a végén Ingrid hozzátette, hogy akkor ezentúl kénytelen lesz ruhában a párja mellett aludni, vagy feküdni, hogy mindez ne történhessen meg újra. Pontosan az történt természetesen, amire várt, hogy a férfi hevesen tiltakozni kezdett, hogy ez ki van zárva és nem lehetséges, hanem maximum szexi fehérneműt vehet fel a nő. Erre Ingrid csóválta meg a fejét, kifejezve megjátszva persze a rosszallását és a nem tetszését.
< - Nem-nem! – rázta meg a fejét. – A szexi fehérnemű van kizárva, bele sem merek gondolni, hogy milyen perverz gondolataid lennének arra, hogy mi van alatta, vagy, hogy miként akarnál kibújtatni belőle. Éppen ezért marad a rendes átlagos öltözet. Annál kisebb az esélye mindennek. >
Fejtegette az egészet meglehetősen kioktató módon; mindezt persze úgy, hogy Tubrok érezze, hogy csak játékról van szó és valójában esze ágában sincs megcsinálni mindezt. Mivel ma már, pont az előbb úgyis félreértette a párja, nagyon ügyelt arra, hogy most mindez ne történhessen meg még egyszer. Ekkor a következő szavakra Ingrid ugyanúgy felelt és sikerült teljesen kizökkentenie, összezavarnia Tubrokot. A nő remekül mulatott azon, hogy mennyire látszódtak az érzelmek a párja arcán. Nem tudta, hogy mindez most amiatt van, hogy a férfi fáradt és kimerült és még nem ébredt fel teljesen annak ellenére sem, hogy mit érzett felőle, vagy mit állított a párja. Vagy pedig akarata ellenére mégiscsak sikerült tényleg ennyire kizökkentenie őt. Mindazonáltal remekül szórakozott, hogy ennyire változott a párja arckifejezése minden egyes mondatrészre, mintha csak valamilyen kabarét, vagy efféle filmet látott volna, ahol a színész pontosan erre törekedett és ezt akarta volna megtenni. De semmiképpen sem ösztönös reakcióként várta ezt. Ezek után kezdte tulajdonképpen lefizetni őt a férfi, hogy csókolgatta, majd megcsókolta, végül haladt tovább a nyakán, egészen a füléig, majd az elhúzódás után ki is mondta a saját javaslatát. Természetesen mindez Ingridnek nem nyerte el a tetszését, mert úgy vélte, hogy túlságosan is könnyen ki lehet bújni előle. Ezért is hozta fel a saját javaslatát, hogy először igya meg Tubrok az italt, majd utána fog ő maga táncolni. Saját maga nem próbált kibújni ez alól, be szándékozott tartani az ígéretét, emiatt köztes megoldást hozott fel. Érezte, hogy a második válasza már elégedettséget váltott ki Tubrokból, majd már mosolygott a szeretett férfi, amint a rendszertől megrendelte a kellő italt. Azonban még így is figyelmeztette a párját, hogy ne próbálkozzon kibújni máris megérezte a másik ajkait a sajátján. Örömmel, boldogan viszonozta a csókokat, ha tudta, akkor el is mélyítette azokat, hogy sokáig csókolhassa Tubrokot. Amikor elhúzódtak kapta meg a választ arra, hogy belemegy a párja a feltételeibe.
< - Helyes, nagyon helyes – mondogatta. – Jófiú! >
A szavai végén még szélesen el is mosolyodott, majd végül az android is megérkezett. Ingrid figyelte, ahogyan Tubrok lehúzta a vöröses italt, már-már aggódni is kezdett, hogy szinte belefulladt a párja, hogy egyben lehúzza az egészet, mintha csak valamilyen kis pohárnyi tömény ital lett volna és nem majdnem egy serlegnyi. Mindezek után Ingrid még megvárta, hogy az android távozzon azok után, hogy el lett küldve és csak utána húzódott el a férfitól és állt fel az ágyon, jelezve, hogy ő maga is be szándékozik tartani az ígéretét.
< - Nem kell aggódnod – mondta ki szavakkal is. – Nem csaplak be. >
Ekkor már lépett volna távolabb, hogy vagy az ágy végébe menjen, vagy pedig le az ágyról, hogy a talajon tudjon táncolni, de ekkor érezte meg a bokáján a párja kezét. Meglepetten pillantott le, hogy miért is nem engedi őt Tubrok távolabb menni, hiszen pont hogy a férfi kérte meg arra, hogy táncoljon. Szavakkal nem is maradt arra ideje, hogy rákérdezzen arra, hogy miért is nem engedi Tubrok. A mosoly már igencsak beszédes volt, amit meglátott már igencsak beszédes volt, a szavak pedig főleg. Már eddig is sejtette, de most tényleg bizonyságot nyert arra, hogy mennyire levette Tubrokot a lábáról az, hogy táncolt neki legutóbb, most pedig ezért sem akarta azt, hogy elhúzódjon tőle. Azonban tudta, hogy ebből így nem látna semmit a férfi, csak az intimebb részeit, illetve a melleit, a tánc pedig nem erről szólt. Csípőre tette a kezét és szúrós szemmel nézett le a mellette fekvő férfira.
< - Szó sem lehet róla! – mondta. – Egyrészt útban vagy, másrészt így nem lehet táncolni. Ilyen közelségből maximum az öltánc jöhet szóba, de abból pedig nagyon nem kerülsz ki jól. Szóval elengedsz, vagy nagyon nagy bajba kerülsz! >
Csípősen figyelte továbbra is a férfit, hogy mit is fog válaszolni, a választól függően lehuppan az ágyról a földre, hogy ott álljon majd neki táncolni, vagy elhelyezkedik Tubrok ölében, hogy öltáncba kezdjen bele.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 21 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 16 Márc. 2015, 19:21

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok kis balesetének hála valóban úgy tűnik, hogy Ingrid minden terve dugába dől. Ráadásul mikor a férfi visszaér a mosdóból, ahol lemosta magát és az android is ágyneműt cserélt addig, újra a már tiszta ágyba kerülnek egymás mellé Ingriddel. Itt érzőik, hogy teljesen felébred Ragal és már nem is fáradt, nem is akar aludni. Így látszólag nem sok ideje lesz Ingridnek tovább böngésznie a közösségi hálót, beszélnie az apjával, a Gregel és Cal-el, valamint az otthoni dolgok intézése és a tetoválás megtervezése is elmarad, hacsak a férfi nem alszik vissza. Az ágyba visszabújva egy félreértés kapcsán arról kezdenek beszélni, hogy Ingridnek ezentúl hogyan is kell aludnia Tubrok mellett. Arra, hogy ezentúl Miller csak ruhában fog aludni a férfi mellett, mindenfajta meztelenkedést és szexi fehérneműt nélkülözve, Tubrok rosszallóan rázza meg a fejét, természetesen ő is csak játékosan.
< - Jól van Boszorka. - mosolyog - Miniszoknya és egy feszes póló, olyan amiben látszik a hasad és szép V alakban van kivágva a nyaknál. Semmi fehérnemű. Ennél többet én sem engedhetek. >
Mosolyog tovább magabiztosan Tubrok. Ő is figyel arra, hogy érezhetően csak a szerepét játssza és nehogy Ingrid komolyan gondolja amit mond. De ezen felül érződik, hogy azért egy ilyen szerelésnek Ingriden örülne, akár meglepetésként. A következő nagyobb témánál Ingridnek sikerül nagyon is kizökkenti Tubrokot és rendkívül jól szórakozik azon, ahogy a párja érzelmei láthatóan is minden szavával változnak. Aztán Tubrok nekiáll csókokkal lefizetni Ingridet, hogy táncoljon neki. Mikor Miller ebbe belemegy, elkezdenek egyezkedni a feltételekről. Tubrok itt újabb csókokkal próbál Ingridnek kedveskedni. A kimondott szavakra őszintén elmosolyodik.
< - Igen, jófiú vagyok. - helyesel Ragal. >
Végül megérkezik az android és Tubrok nem habozik, az egész kupa nyugtató italt egy lélegzetvétellel húzza le, hogy így is mutassa, ő bármit megtesz, hogy Ingrid táncoljon neki. Aztán Ingrid is nekiáll teljesíteni az ígéretét. Amint feláll az ágyon, Tubrok elégedetten elmosolyodik. A szemén pontosan látszik, hogy a nő kimondott szavaira, valami olyasmit felelne, hogy "Helyes-helyes" vagy "Jól van Boszorka." de ezt mégsem mondja ki hangosan, csak gondolja. Ingrid már éppen elindulna hogy távolabb húzódjon a párjától, belekezdve a táncba, mikor megérzi a fogást a bokáján. Utána hallhatja is Tubrok kívánságát. A válasz után Tubrok egy ideig morfondírozik. Láthatóan tetszik neki Ingrid szigorú pillantása, a csípőre tett kéz és minden szó amit elhagyja a párja ajkait. Nem is habozik sokat, magabiztosan válaszol.
< - Maximum a talpam vonaláig mehetsz... de az nem jó. Kérlek lejts nekem egy öltáncot. >
Az elején még szinte játszik, ahogy eddig is. A második mondat azonban tényleg egy kérés, érezhetően nagyon jól esne neki és szívesen venné, valamint később meg is hálálná mindezt. Ingrid már előre átgondolta mit tesz, így most könnyen elhelyezkedik Tubrok ölébe, hogy öltáncba kezdjen. A férfi végig elégedetten figyeli őt, már most nagyon tetszik neki a helyzet és alig várja, ami hamarosan következni fog.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 17 Márc. 2015, 10:24

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Egyelőre valóban úgy tűnt, hogy minden menetrend teljesen felborul annak „hála”, hogy Tubrok nem akart visszaaludni, mert nem volt fáradt. Bármikor máskor tényleg örült is volna mindennek, de most tudta, hogy tényleg szüksége van a párjának a pihenésre minden tekintetből. Egyrészt iszonyúan igény bevette a férfi testét az elmúlt napon, napokban, így szüksége volt erre. Arról nem is beszélve, hogy holnap sem nagyon fog tudni aludni és két át nem aludt éjszaka ilyen megterhelés mellett már tényleg a párja egészségére mehet. Főleg, ha figyelembe vette, hogy mennyire igénybe fogja venni megint a szervezetét, hogyha olyan sokat, vagy majdnem olyan sokat szeretkeznek megint mint eddig. Márpedig kettejüket ismerve efelől nem is volt kétsége, hogy így lesz. Kiakarja majd használni az időt Tubrok, tekintetbe véve, hogy másfél nap múlva Ingrid már odahaza lesz a Birodalomban, az Anyahajón egészen pontosan. Vagyis reménykedett, hogy ott és nem a Fekete sziklán. Miután a zuhanyzásból visszaért Tubrok mind a ketten bebújtak a takaró alá, ahol a férfi sikeresen félreértette a nőt, azt hitte, hogy ki akart kezdeni vele, de kivételesen nem erről volt szó, Ingrid tényleg csak érdeklődő volt, hogy akkor mégis mit fognak tenni, mert nagyjából negyed órával múlhatott négy óra csak. Bőven volt idejük hátra az éjszakából abban az esetben, hogyha tényleg nem fog visszaaludni Tubrok. A félreértésből egy újabb kisebb „szóváltásba” keveredtek, ekkor mondta Ingrid, hogy eltudják kerülni azt, hogy efféle balesetek történjenek, mint most, így ő nem fog többé meztelenül Tubrok mellé feküdni, de még szexi fehérneműt sem hajlandó felvenni. Természetesen Tubrok nem értett egyet, így a kis játékot folytatva felhozta és felsorolta, hogy mégis miféle ruhákban lehet majd mellette Ingrid. Ő csak a fejét csóválta, hogy szó sem lehet erről és nem hajlandó a párja által felsorolt feltételeknek eleget tenni. Ő is mosolygott továbbra is, nehogy félreérthető legyen az egész.
< - Teljes mértékben ki van zárva – felelte határozottan. – Nyakig zárt, nem szűk felső és bő nadrág. Mindezt bionano kiszerelésben, nehogy véletlenül is le tudd rólam venni, hogyha nem akarom. >
Sorolta a saját érveit és álláspontját. Tudta, hogy a játék miatt sem fog tetszeni a párjának, de éppen ezért is várta, hogy mivel fog visszavágni a szeretett férfi az ő feltételeire. Azon a részen nem tudott Ingrid meglepődni, hogyha a párja örülne annak, hogyha úgy öltözne fel egyszer, ahogyan most felsorolta Tubrok. Így ezt megjegyezte, hogyha éppen meglepni támadna kedve, akkor majd ezt az iskolás lány ruházatot vegye fel. A következő témánál, vagyis az egésznek a folytatása roppant szórakoztató volt Ingrid számára, ahogyan minden szavával más-más reakciót sikerült kiváltania Tubrokból. Egy idő után azonban a férfi elunta és csókokkal próbálta lefizetni Ingridet, aki végül is beadta a derekát, de csak azért adta meg magát, mert a feltételekben benne volt, hogy Tubrok lefekszik aludni abban az esetben, ha Ingrid táncol neki. Végül nem is olyan nehezen, de sikerült a feltételekben is megegyezniük, hogy miként is fog mindez lezajlani, hogy elsőként a férfi megissza a nyugtatóhatású italt és utána táncol Ingrid. A férfi által kimondott szavakra már nem mondott semmit, csak bólintott mosolyogva, hogy valóban úgy van. amint az ital megérkezett még Ingridet is meglepte, hogy a párja egyszerre húzta le az egész kupát, nem lassanként. Már ebből is tudta, hogy tényleg nagyon látni akarja azt a férfi, hogy táncoljon. Könnyedén kelt fel az ágyon, majd amint kimondta, hogy nem fogja becsapni Tubrokot látta a férfi szemein, hogy mennyire elégedett és szinte bólogat, hogy nagyon jól teszi. Már éppen indult volna el, hogy kényelmesebb távolságba kerüljön, amikor Tubrok megragadta a bokáját és nem engedte azzal, hogy pont felette kell megtennie.
Ekkor csapta csípőre a kezét és nézett szigorúan a férfira és jegyezte meg a csípős szavait. Azonnal látta, hogy nem azt a reakciót érte el vele, amit akart, mert láthatóan minden tetszett Tubroknak és még a válaszon is elgondolkodott. Amikor kimondta, hogy a talpa vonaláig mehet, akkor már lépett volna arrafelé, kihasználva, hogy gyorsabban mozog a párjánál és könnyedén meglóghat kellő távolságba, de végül visszavonta a férfi mindezt, hogy mégsem akarja azt, hogy olyan távol legyen és az öltáncba egyezett bele. Mivel olyan szépen kérte Tubrok ezért Ingrid szó nélkül helyezkedett el a párja ölében, hogy megejthesse azt, amit kért tőle a férfi. nem csak azért tette, mert kiérezte a férfiból, hogy még viszonozná is valamikor mindezt, hanem azért is, mert megígérte, hogy megteszi és nem akarta becsapni a másikat. Amint elhelyezkedett egy pillanatra felötlött benne, hogy ki kéne nyúlnia a párja nyakához és megérinteni azon a ponton, amitől egyből kidől, de végül elvetette az ötletet, majd úgyis nemsokára hatni fog azaz altató és nem kell órákon keresztül táncolnia.
< - Valami egyedi kívánság? – kérdezte érdeklődve. >
Ha volt, akkor azt is belevette később a táncba, ha nem, akkor kissé feltérdelt, hogy ne érjen semmijével Tubroknak, mert nem szerette volna felizgatni őt. A combjaival tartotta meg magát, miközben nekilátott a csípőjével mozogni, lágy ritmusban, amit szinte azonnal átvett a teljes felsőteste, majd a karjai is. Máskor az ágyékával nekidörgölőzött volna Tubroknak, de most ezt nem tette meg a kellemetlenségek elkerülése végett és próbált úgy helyezkedni, hogy ne csak a melleivel vonja magára a párja figyelmét, ami így nagyjából pont arcmagasságban voltak, hanem tényleg a táncát figyelje a férfi, ha már ezt kérte tőle, hogy ez legyen a tánc ahelyett, hogy Ingrid az ágy végén tette volna mindezt.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 21 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 18 Márc. 2015, 00:04

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Miután Tubrok visszatér a fürdőből és az ágy is már újra tiszta az androidnak hála, Ingrid és Ragal újra a takaró alatt kötnek ki, egymás mellett. Ingrid ekkor végiggondolja, hogy az éjszakai tervei, úgy tűnik romba dőlnek, ráadásul a férfinek szüksége lenne alvásra, ha ennyire igénybe veszi a testét, és ez valóban így is van. Végül pont még egy ilyen "baleset" elkerülése kapcsán hozza fel Ingrid, hogy ezután nem alhat Tubrok mellett meztelenül és ebből újabb kis szóváltás alakul ki köztük. A nő válaszára és újabb feltételeire Tubrok látványosan duzzogni kezd és közben morfondírozik tovább. Figyelj a játékra, hogy csak annyira duzzogjon, amennyire azt kell a szerepében, aztán újra felpillant és újra megszólal.
< - Rendben. De hátrakötözött kezekkel és lábakkal és egy kis cetlivel a nyakadban, hogy csak az enyém vagy. >
Mondja elégedetten mosolyogva. Most is figyel rá, hogy Ingrid érezze, mindezt csak a játék kedvéért mondja ki. Ezután kíváncsian fürkészi Ingrid arcát és várja a nő válaszát, hogy hogyan és mit is fog erre reagálni, illetve felelni. Az egésznek a folytatásában Ingrid remekül szórakozhat, ahogy sikerül mindenféle érzelmet megmozgatnia a párjában a válaszaival, ráadásul ezt gyorsan egymás után. Aztán az alku, a csókokkal való lefizetés után sikerül is megegyezniük, hogy mi is legyen az éjszakai program. A maga részét Tubrok teljesíti a dolgoknak és egyben lehúzza a kupa nyugtató italt. Ezután Ingrid következik, aki nem akarja becsapni a párját és valóban táncol neki, még az új feltételekkel is. Végül öltáncra kerül sor, amit már most nagyon-nagyon élvez Tubrok. Ingrid még a párja felett, elgondolkodik róla, hogy egy mozdulattal kiüthetné a férfit, de belátja, hogy erre az ital miatt nincs szükség, bár még nem is sejti, hogy mennyire így van. A kérdésre Tubrok finoman, igenlően bólogat.
< - A kebleid legyenek szépen szem előtt. - kéri kedvesen. >
Ingrid belekezd az öltáncba, mozgatva a csípőjét és a hasát, amit gyorsan átvesz a felsőteste és a karjai is. Rendkívül természetesen és látványosan megy neki mindez, teljesen természetes módon. Tubrok kezdetben valóban csak a melleit figyeli, amelyek éppen az orra előtt mozognak. Aztán Ingrid egész alakját kezdi figyelni. Tényleg teljesen leveszi őt a lábáról mindezzel Ingrid, ezt most különösen érzi, azt hogy a férfi teljesen oda van azért, amit csinál. Főleg ha még a férfi kérését is beleveszi. Nagyjából tíz perc után, Tubrok óvatosan kinyúl, megfogja Ingrid tarkóját és simogatni kezdi azt. Aztán magához húzza a szerelmét és rendkívül elégedetten, élvezettel csókolja meg, hosszan és mélyen. Miután a csóknak vége, Ragal úgy húzza magára Ingridet, hogy a nő már sehogy se tartsa magát és teljesen az ő testének dőljön.
< - Imádlak drágám. - suttogja halkan. >
Aztán fáradtan lejjebb csúszik az ágyon, magával húzva Ingridet. Egy hatalmasat ásít, aztán lehunyja a szemeit és bár nem akar, el is alszik. Úgy tűnik az ital elég erős volt hozzá, hogy felszívódás után így elbánjon vele.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 18 Márc. 2015, 10:13

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Miután már mind a ketten újra a takaró alatt feküdtek nekiláttak annak, hogy egyezkedjenek mindenféléről. A leghosszabb téma ebben az lett, hogy Ingrid kilátásba helyezte, hogy az efféle további balesetek elkerülése végett ezentúl nem fog meztelenül Tubrok mellett aludni, feküdni. Természetesen a férfi mindez ellen tiltakozott és esze ágában sem volt belemenni ebbe, hanem ő maga is felhozott némi alkupontot, hogy mit is szeretne. De az pedig Ingrid számára volt felfogadhatatlan, majd még egyet kanyarított a dolgon, ami még szigorúbb lett, mint az eredeti felállás. A legutolsó szavai alapján már csak egyáltalán nem nőies ruhát fog felvenni, amit megtetézett azzal, hogy bionano lesz a ruha anyaga, nehogy Tubrok le tudja venni róla. hanem így szenvednie kellene a férfinak, hogy csak akkor képes lehámozni a nőről a ruhadarabokat, amikor Ingrid is úgy akarja. Őt pedig már a párja is ismerte, hogy mennyire makacs tud lenni olyankor, amikor valamit nem akart megtenni. Így ebből is tudhatta, hogy mennyire nehéz dolga lenne abban, hogy rávegye Ingridet, hogy megváljon a ruháitól. Ezen a válaszon a játék miatt Tubrok látványosan kezdett el duzzogni, ami Ingridnek is elnyerte a tetszését, hogy így tett a párja, remekül szórakozott rajta, noha nem mutatta ki, csak a mozdulataival éreztette, mert a kis játékot nem akarta megtörni, hanem feszült figyelemmel várta, hogy mi is lesz a válasz, amit végül meg is kapott elégedett mosollyal karöltve. Most ő maga gondolkodott el látványosan a szerep kedvéért, hogy mit is mondjon minderre. Még az alsóajkába is beleharapott a gondolkodás közben, csak azért, hogy mindezzel is türelmetlenné tegye Tubrokot. Ha meglátta bármilyen formában is a türelmetlenséget, akár a játékon belülit, akár azt, hogy tényleg így reagált a párja, akkor fog csak felelni minderre.
< - Ez már alkuképes – állapította meg. – De csak úgy vagyok hajlandó minderre, ha megint te vagy az, aki megkötöz. >
Mondta ki végül a végső ítéletét és egy nagyon kicsit közelebb hajolt Tubrokhoz. Ameddig Tubrok válaszából kiérződött, hogy csak a játék miatt mondta, Ingridéből nem lehetett eldönteni, hogy ezt csak a játék miatt mondta így, vagy pedig tényleg így is gondolta, hogy ebben bármikor benne lenne. Bár a korábbiak után valószínű volt, hogy tényleg benne lenne egy efféle mulatságban is. A folyatásban is remekül szórakozott, főleg, hogy minden szavával más reakciót sikerült elérnie a párjánál, aztán végül is a férfi sikeresen letudta őt fizetni csókokkal és kedveskedéssel, hogy Ingrid belemenjen abba, hogy táncoljon azért cserébe, hogy Tubrok lefeküdjön aludni. Itt is, mint az előző játéknál alkudozni kellett, mire sikerült megegyezniük abban, hogy mi lehet a legjobb mind a kettejüknek. Végül is az lett a vége, hogy az android által hozott nyugtató hatású italt Tubrok egyszerre húzta le és utána következett volna Ingrid tánca. A nő azonban ezt már nem tudta olyan könnyedén megtenni, mert amint elhúzódott volna Tubroktól a férfi a bokáját ragadta meg, hogy nem akarta, hogy eltávolodjon tőle. Azonban az a nőnek az ügyessége ellenére is kissé nehézkes lett volna, hogy a párja kinyújtott lábai között ügyeskedve táncoljon felállva az ágyon. Végül is csípősen hozta fel, hogy így Tubrok fogja megbánni, mert ezen feltételek mellett, hogy nem mehet tőle távol csupán öltáncra lenne képes. Viszont ez nem volt ellenére a férfinak, aki végül is szépen kérte meg a nőt, és Ingrid megadta magát és beleegyezett ebbe. Visszaült, ezúttal Tubrok ölébe, hogy nekiláthasson annak, amit kértek tőle. Ekkor még kedvesen megérdeklődte, hogy lenne-e a tánccal kapcsolatban a férfinak egyéni kívánsága és mint kiderült igencsak jól tette, hogy megkérdezte, mert valóban volt.
< - Nem mintha eltudnám őket tüntetni a szemed elől – felelte szurkálódva. >
Maximum akkor tudta volna megtenni, hogyha megfordul és a hátát mutatja a férfinak. Amit egyébként sem akart megtenni, azt csak akkor csinálta volna, hogyha fel is akarja izgatni a másikat, mert úgy egyszerűbb lett volna hozzádörgölőzni a párjához, de mivel most ez nem volt opció, így fel sem merült benne. Azt egyelőre nem tudta, hogy mennyire gyorsan fog hatni az ital, amit megivott a párja, így végül is, de neki állt táncolni a kérésnek is eleget téve. Ahogyan arra számított Tubrok először tényleg csak a melleit figyeli, de végül is ez volt a külön kérés is, így nem volt mint csodálkoznia, aztán tért át az egész egység nézésére. Ingrid mindvégig teljesen természetesen mozgott a tánc közben, mintha világéletében ezt csinálta volna. Arra figyelt, hogy Tubrok minden kérésének, vágyának eleget tegyen és megérezte a roppant elégedettséget is a férfi irányából, főleg, hogy így tett. Örült annak, hogy egy egyszerű, nem is túl bonyolult tánccal ennyire letudta venni őt a lábáról és ekkora elégedettséget érez a másik emiatt. Saját maga is teljesen beleveszett az egészbe és az zökkentette ki egy kicsit, hogy megérezte a férfi kezét a tarkóján és simogatni kezdte azt a párja. Ekkor még folytatta a táncot, egészen addig, amíg le nem húzta magához őt Tubrok. Ekkor még úgy támaszkodott meg, hogy a kezeivel tartsa magát, a csókot szenvedélyesen viszonozta, majd még közben ölelte át Tubrok nyakát mindkét kezével és simult teljesen a férfinak, így ráhelyezve a teljes súlyát és ráfeküdve. Emiatt valószínűleg a csók után már nem is kellett magára húznia őt Tubroknak, mert a nő megtette a csók közben. A csók végén felpillantott és a szavakra gyengéden mosolyodott el.
< - Én is szeretlek – suttogta. >
Most már látta rajta Ingrid, hogy fáradt volt a férfi és kezdett igencsak álmos lenni, így már tudta, hogy mostanra kezdett hatni a nyugtató, amit megivott. Hagyta, hogy lehúzza az ágyra ténylegesen fekvésbe a férfi. Itt csupán egy-két pillanat kellett már az újabb hatalmas ásítás után és Tubrok már aludt is. Még szinte le sem csukta a szemét, de már aludt. Ingrid még néhány percig figyelte a szeretett férfit, utána kezdett óvatosan kibújni a karjaiból, hogy visszamenjen a kommunikátoráért. Mivel mostanra kellő idő eltelt, így már kíváncsi volt arra is, hogy vajon hányan tették fel a kérdést a közösségi hálón, hogy kicsoda Tubrok valójában. De most, hogy a párja végre ismét elaludt, akkor a korábbi terveit ismét elővehette, azaz ott volt, hogy beszéljen a fiával, az apjával és Cal-el, a szokásos programok voltak mindezek. Aztán, vagyis elsőként végre válaszoljon az üzeneteire a közösségi hálón, majd tervezzen a mellkasára néhány tetoválást, amiket reggel megmutat majd Tubroknak, hogy közösen válasszák ki, vagyis a férfi válassza ki azt, ami neki a legjobban tetszik. Azt már korábban eldöntötte, hogy így lesz, hiszen mondta, hogy csak olyat tervez majd, amit mindenképp magára tenne, azaz így a férfi dönt majd arról, hogy melyiket is szeretné. Így egyelőre ennyi mindent szeretett volna, tudta, hogy ezek úgyis kellően sokáig fognak majd tartani, hiszen saját magát ismerte és mindent roppant precízen csinál meg, főleg a tetoválások megcsinálása, amivel akár napokat is képes lett volna eltölteni. Így ezeknek áll neki, most visszabújik Tubrok mellé a hátával, a férfi hasának, mellkasának, elvileg még mindig így fekszik a lehúzás után. Azért akarta így, hogy a lehető legjobban és legnagyobb testfelületen tudja őt regenerálni. Arra figyel és óvatosan ügyködik, mert nem szerette volna, ha felébreszti Tubrokot, noha most annyira nem aggódott, a férfi kellően sok nyugtatót megivott ahhoz, hogy aludjon. Az egyetlen, ami miatt megtehette mégis, hogy túlságosan is hamar fogja azt az italt lebontani a szexuális anyagáramlás, főleg, hogy ekkora felületen érintkeznek és ez okozhatja majd a felébredést, ha nem vigyáz a saját mozdulataival.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 21 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 18 Márc. 2015, 22:50

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Újra a takaró alatt, egymáshoz bújva Ingrid és Tubrok elkezd egyezkedni arról, hogy mit is vesz, vehet majd fel a nő a jövőben, hogy elkerüljék az olyan balesetek, mint ami az előbb megesett Tubrokkal. Ingrid a válasza előtt kivár és az alsó ajkába is beleharap. Tubrok ennek hatására, most nem lesz türelmetlen, mert tudja hogy mindez játék, ugyanakkor a szerepe szerint mégis úgy tesz, mintha már tűkön ülne és a választ várná. Ez bőven elég Ingridnek, aki kimondja, hogy ebben benne lenne, de csak ha Tubrok kötözi meg őt. Azt most is érzi, az hogy úgy mondta ki a szavakat, hogy ne lehessen eldönteni, csak a játékon belül vagy azon kívül is gondolja, telitalálat a párjánál. Tubrok elégedetten mosolyodik el, nem is tudja leplezni az elégedettségét, minden porcikáján érződik.
< - Élveztem a megkötözésed. - vallja be Tubrok - Szóval verd ki a fejedből, hogy bárki más rajtam kívül kötözzön meg. >
Ad ezzel választ a játékon belül a feltételre. És kissé a játékon kívül is szól Ingridhez, hogy igen jó volt őt megkötözni és örül annak, hogy a nőnek is tetszett. A folytatásban is valóban remekül szórakozhat Ingrid. Arról egyezkednek a szerelmesek, hogy Ingrid miként is fog, nem fog táncolni. Tubrok végül csókokkal fizeti le a nőt és utána már csak a feltételekről alkudoznak tovább. A nyugtató hatású ital lehúzása után Ragal jelzi, hogy megvan a saját részével és ezután Ingrid áll neki, hogy teljesítse amit ígért. Néhány csípős megjegyzést követően Ingrid elhelyezkedik a párja ölében és öltáncba kezd. Csak előtte még rákérdez, hogy Tubroknak van-e valami kérése és a férfinek van.
< - Ne is akard! - felel ő is szurkálódva. >
Ingrid neki kezd a táncnak. A teste mozgása hamar magára vonja a párja figyelmét és teljesen le is nyűgözi őt, újra leveszi őt a lábáról. A mozgása teljesen természetes és arra is figyel, hogy Tubrok külön kérésének is eleget tegyen. Mindezzel kiszolgálja a férfi vágyát és máris szinte a bőrén érzi a párja elégedettségét. Végül már ő is beleveszik a táncba, csak a tarkósimogatás zökkenti ki belőle. A simogatás után Ragal magához húzza Ingridet és csókolni kezdi, örömmel véve hogy közben teljesen rádől, a nő nem kell magára húznia. Aztán mindketten lejjebb csússzanak az ágyon. Tubrok még elsuttogja amit akar, majd ásít egy hatalmasat és éppen csak becsukja a szemét, el is alszik. A nyugtató szinte kiütötte az elmúlt tíz perc alatt. Ingrid még néhány percig figyeli, aztán óvatosan elhúzódik tőle. Tubrok nem ébred fel, már igencsak alszik. Miller könnyen eléri a kommunikátorát és nekilát folytatni azt amit elkezdett. Úgy tűnik mégsem dől dugába minden terve.
Ahogy felmegy a közösségi hálóra, megannyi értesítést kap. Úgy tűnik az ismerőseim jelenleg nagyon is ráérnek. A baráti köréből Dor és G1 szinte ugyanazt a kérdést tette fel, hogy "mégis ki ez a pasi Ingrid?". Láthatóan nem kerestek rá, Ingridtől akarják hallani mi ez az egész. Nick már utána járt a dolgoknak és óvatosabban fogalmaz, rá is kérdez, hogy munka alatt ismerte-e meg őt. Magán a kapcsolati állapoton is van egy kedvelés, Vic kedvelte. Nemsokára a másik Osborn "testvér" is így tesz, Cal is értékeli az állapotváltozást. Tíz perc alatt egyelőre ennyi, de az biztos, hogy további kérdések is fognak záporozni idővel. Így Ingrid nekiláthat ezek megválaszolásának. Közben visszahúzódik a takaró alá és háttal nekidől Tubrok hasának és mellkasának. Ez jó ötletnek bizonyul, a férfi nem ébred fel, ellenben a szexuális anyagáramlás máris nagy felületen regenerálni kezdi őt. Az üzenetek után nekiláthat a tetoválások megtervezésének. Csak Ingriden múlik milyen mintákat is szeretne a mellkasára. De ha akar, akkor kereshet már létező mintákat, képeket és gyűjthet ötleteket. A tervezés maga egyszerű. Maniac által lehet gondolati úton tervezni, ami sokkal precízebb és gyorsabb minden vonal esetében, mint kézzel behúzogatni a dolgokat a holografikus felületen. Akárhogy is, Ingrid kényelmesen eldolgozhat ezen és közben újra és újra magára vetíthet, kipróbálva a művét vagy akár magán is megtervezheti a tetoválásokat.
Ha közben figyel a párjára is, akkor érzi, hogy Tubrok nagyon nyugodtan és mélyen alszik. Ha még hátra is pillant, láthatja is hogy a férfi valóban úgy alszik, hogy öröm ránézni. Az erős és sok elélvezés valóban jót tett neki, főleg hogy nemrég még álmában is elment, teljesen nyugodtan, mindenfajta feszengés nélkül tud így aludni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 19 Márc. 2015, 11:46

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A játék tovább folytatódott kettejük között, most már úgy tűnt, hogy lassanként képesek lesznek egy megállapodásra azzal kapcsolatban, hogy miként is oldják meg, hogy többé ne legyenek afféle „balesetek”, mint ami nemrég is történt. Ingrid végül ígyis-úgyis megkapta azt, hogy Tubrok türelmetlen legyen, noha a valóságban nem lett az, mert az egész csak egy kis játék volt, de a játékon belül ugyanazt a reakciót adta a férfi, mintha a nő valójában harapott volna az alsó ajkába. Így Ingrid végül elégedett volt, ezt engedte, hogy lássa a párja is, természetesen ezt is a kis játékon belül volt csak értendő. És végül beleegyezett abba, hogy megkötözve fogja várni Tubrokot, ha már ígyis-úgyis teljesen zárt bionano ruhát fog felvenni, nehogy véletlenül is le tudja róla szedni azt Tubrok. Azonban volt egy feltétele a megkötözéssel kapcsolatban, csak akkor volt hajlandó mindezt megtenni, hogyha a párja lesz az, aki megkötözi. Amit egyből megérzett az volt, hogy remek döntésnek bizonyult, hogy szándékosan kétértelműen fogalmazott a hangsúlyával, hogy ne lehessen eldönteni, hogy csak a játékra érti, vagy minden más esetre is. A roppant elégedettséget azonnal megérezte, sokkal nagyobbat is, mint várta volna, azaz tudta ebből, hogy Tubrok is élvezte ezt és újabb megerősítés volt, hogy még lesz efféle dologban része. Nem várta ezt a nagy elégedettséget, mindazonáltal örült annak, hogy tényleg nem csak ő élvezte az egészet annyira, amennyire, hanem a párja is. Elsőre csak érezte az elégedettséget, de ahogyan Tubrokra nézett látta a párja mosolyán és minden mozdulatán is azt, amit érzett. Így ennek fényében a kapott válasz is olyan volt, mint amit a nő adott, hogy a játékon belülre is értendő, ahogyan azon kívül is. Most Ingrid mosolyodott el elégedetten, majd még közelebb hajolt a férfiig, addig, hogy az ajkaik szinte súrolják egymást és így adott választ az előbb kimondottakra.
< - Élveztem, ahogyan megkötözöl – suttogta. – Nem nagyon hiszem, hogy fenyegetne az, hogy engedjem másnak. >
Mondta még ki a végén, utalva arra is, amit már mondott korábban, hogy mivel most Tubrokkal van együtt, így esze ágában sincs mással is kikezdeni, főleg nem ilyen bizalmi játékba belemenni mással. Így ilyen tekintetben is csak Tubroké volt jelenleg és reményei szerint nagyon, de nagyon sokáig. A következőkben arról ment a „csetepaté”, hogy miként is lehessen végre elaltatni Tubrokot, hogy kipihenje magát, egy kisebb „szóváltás” után végül is sikerült megegyezni abban, hogy a férfi megiszik egy pohár nyugtató, altató hatású italt és cserébe Ingrid még táncol is neki. Az egész kis közjáték és egy rövidke szóváltás után a férfi már meg is itta az italt, Ingrid pedig Tubrok ölében kötött ki, mivel a férfi végül az öltánc mellett döntött, vagyis ez volt az egyetlen opció, ha már nem engedte Ingridet elhúzódni saját magától. Itt a nő még kedvesen rákérdezett arra, hogy lenne-e valamilyen egyedi kérése a férfinak, amit szeretne, ha figyelembe venne a táncnál és természetesen volt Tubroknak, hogy a nő keblei mindig legyenek szem előtt. Ekkor volt még egy szemtelen megjegyzése, amire választ is kapott.
< - Miért, mi történik, ha megpróbálom? – kérdezte újfent roppant szemtelen hangon. >
Ezek után kezdte el a táncot, amire mivel roppant figyelmes volt most is, külön ügyelt arra, hogy tényleg eleget tegyen a párja kérésnek, így szinte azonnal megérezte a másik elégedettségét, hogy mennyire tetszett Tubroknak az, hogy ő maga így táncol. Még ő maga is beleveszett az egészbe, annyira természetes volt, így nagyjából csak annyit fogott fel, hogy hosszú percek teltek el, mire megérezte a tarkóján a párja kezét. Ahogyan lehúzta csókra Ingridet a férfi ő már azonnal hozzá is simult a párjához és átkarolta, így ezzel tényleg nem kellett tovább fáradnia a férfinak. Miután ledőltek az ágyon már csak egy röpke szerelmi vallomásra maradt idejük, mert Tubrok ásított egy hatalmasat és már el is aludt. Az italt, amit lehúzott ennyire kiütötte, de legalább Ingrid már tudta, hogy ezek után tényleg kifogja tudni pihenni magát. Ismét várt pár percet, hogy az alvás elmélyüljön és csak utána húzódott el időlegesen óvatosan a férfitól. Tubrok nem ébredt fel, így Ingrid is elérte a kommunikátorát, amit odatudott húzni magához. Ekkor tűnt számára először úgy, hogy talán sikerül mégiscsak kiviteleznie azt, amit szeretett volna ezen a napon, vagyis éjszaka. Amint fellépett újra a közösségi hálóra azonnal látta, hogy alig telt el tíz perc, de máris sokan reagáltak arra, amit kitett, hogy összejött Tubrokkal, G. és Dor máris szinte támadó hangnemben tették fel a kérdésüket, Nick pedig jócskán visszafogottabban. Vic és Cal pedig csak tetszésüket fejezték ki. Cal-ről úgyis tudta, hogy örült mindennek és támogatta, hiszen vele már úgyis beszélt erről, de Vic-el egyelőre nem, vele majd akkor kell, ha hazaért, de azért annak is örült, hogy a lány így reagált minderre. Főleg, hogy Vic tudta, hogy Greg előtt sem voltak nagyon kapcsolatai, a fia születése óta pedig főleg nem. Akkor jelenleg nem volt más dolga, mintsem a három közeli barátjának válaszolni a feltett kérdésekre.
Az elsőt Doreen-nek küldte, főleg, mert érezte, hogy őt nem fogja mindez zavarni és támogatni fogja ebben.
”Ő, mint a nevét is láthatod, Tubrok Ragal, a Ragal klánból. A Rocksolid jelenlegi uralkodója, remek humorú, művelt férfi, aki még az ágyban is remek. És számodra egy jó pont, imádja az általad tervezett ruháimat. Wink
A végére még muszáj volt beszúrnia a smiley-t is, hogy Dor érezze, hogy nem csak kedveskedésből írta azt neki, amit. Hanem azért, mert Tubrok tényleg oda volt azokért az extravagáns ruhákért, amiket Dor csinált, kezdve azzal, amiben megérkezett ide a vörös-sárga, majd a másnap a tollas ruha, amiben a bálba is megy. A következő G. volt, akinek válaszolt, neki is hasonlót, mint amit Dor-nak, csak pár részletet lehagyott belőle.
”Ő, mint a nevét is láthatod, Tubrok Ragal, a Ragal klánból. A Rocksolid jelenlegi uralkodója, remek humorú, művelt férfi, akit sikerült teljes mértékben levennem a lábáról. Talán nálad piros pont, de azt hiszem fognak tetszeni a műveid neki.”
Hiszen George Utána komolyabban az írással, költészettel és szépirodalommal foglalkozott, ezeket pedig Tubrok is szerette. Jellemzően romantikus verseket ír, nem egy új versírási formát alkotott az évszázadok alatt, amióta irodalmár. A romantikus költészeten felül komoly műveket is alkot, főleg drámákat ír színházi előadásokhoz és ezek is olyanok voltak, amiket Tubrok szeretett. Utána következett Nick, aki mint mindig sokkalta udvariasabb volt, mint a többiek. Az ő szavain elmosolyodott önkéntelenül is és neki is válaszolt.
”Igen, munka alatt. Hozzá jöttem tárgyalni a Rocksolidba, csak kivételesen nem én csábítottam el valakit, hanem a másik fél is engem. Nem kell aggódni, azon felül, amit hallani, hogy milyen háborút vív roppant műkedvelő, komoly irodalmi műveket szeret, filmeknél, színházi daraboknál is olyat, ami a mi asztalunk, terepünk. Szóval nem egy barbárt sikerült találnom magamnak.”
Próbálta őt is nyugtatni. Eközben visszamászott a takaró alá és Tubrokhoz bújt, akit máris regenerálni kezdte a párját. Így nem szándékozott elmozdulni ebből a pózból. Ekkor állt neki annak, hogy a tetoválást megcsinálja, nem akart már létező mintákat nézni, megvoltak az elképzelései, így azokat igyekezett megvalósítani. Nem használta Maniac-et, maximum nagyon aprólékos munkára, mindig, eddig is saját kezűleg tervezte a tetoválásokat, így ezen most sem akart változtatni. Úgy négy-öt darabot csinált meg remélhetőleg éjszaka, amiket igazából már korábban is akart, azokat vitte „papírra”, tervezőlapra és mentette el őket. Ennyi bőven elég volt arra, hogy választani lehessen. Amint ezekkel készen volt, akkor még fel is hívta Greg-et, hátha éppen otthon találta, hogy beszélhessenek, de ha a fiú éppen játszott, vagy a barátaival volt, akkor nem zavartra, hagyta, hogy azzal foglalkozzon, így a hívás előtt még megkérdezte Maniac-et, hogy mit is csinál Greg. Az apjánál ennyire nem finomkodott, ott alapból hívott, a bevett módszer szerint, ha a férfi úgysem ért rá, akkor szakította azonnal a vonalat és később, amikor tudja majd úgyis visszahívja. Ezúttal egyikőjükkel sem szóban szándékozott beszélni, hanem gondolati úton, teljesen átlagos dologról, mint milyen volt a napjuk, elmondja a sajátját is, ha rákérdeznek, az apjának, hogy vége a tárgyalásnak. Gregnél rákérdez, hogy milyenek a napjai, tanult-e és ehhez hasonlók és megígérte, hogy két nap és otthon lesz. ha nem tudott egyikőjükkel sem beszélni, akkor ez a része természetesen nem valósul meg az éjszakára tervezett dolgoknak.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 21 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 19 Márc. 2015, 23:01

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Amint a megkötözés kerül szóba, Ingrid érzi a vártnál is nagyobb elégedettséget a párja felől. Ahogyan Ingrid kimondja, hogy élvezte a kötözést ő maga is, csak tovább borzolja a kellemes érzéseket Tubrokban. Végül a férfi elégedetten elmosolyodik.
< - Helyes! - suttogja. >
Tubrok nem bírja ki ennyi kedveskedés után és kihasználja, hogy az ajkaik szinte súrolják egymást. Saját ajkaival előre kap és az arcát is kissé előre tolja, így megcsókolva Ingridet. Kihasználja az alkalmat és sokáig csókolja a szeretett nőt, mindig újabb és újabb csókokat adva neki, mielőtt elhúzódnának egymástól. Végül aztán teljesen elszakadnak az ajkaik egymástól. Tubrok úgy érzi nem is kellenek szavak, a csókokkal mindent elmondott.
A következő résznél már azon egyezkednek, hogy miként is fog Tubrok elmenni aludni és kipihenni magát. Nehezen, jó pár szóváltás és egyezkedés után végül úgy tűnik sikerül valamiben megállapodniuk. Ragal teljesíti a rá eső részét és lehúzza az italt, az altatót, csak azért, hogy Ingrid táncoljon neki. Ingrid már Tubrok ölében térdel és rákérdez, hogy van-e valamilyen kérése a férfinek az öltánccal kapcsolatban. Természetesen van és ezt el is mondja. De a szerelmesek itt sem bírják ki, hogy ne címezzenek egymásnak néhány csípős mondatot. Az utolsó után Tubrok elmosolyodik.
< - Elfenekellek. - kacsint sokatmondóan Ingridre. >
Ezután kezdi el Ingrid az öltáncot, ami teljesen természetesen és remekül megy neki. Ismét könnyedén leveszi Tubrokot a lábáról, csupán a teste mozgásával. Az külön öröm a férfinek és elégedettséggel tölti el, hogy a kérése teljesül és Ingrid keblei mindig valahogy szem előtt vannak számára. Ingrid maga is beleveszik a táncba, amiből a tarkósimogatás és a csók rántja ki. A férfi magához húzza csók közben, ő pedig teljes testével rádől. Már csak lejjebb kell csúszniuk az ágyon, és tényleg csak egy rövid kis szerelmi vallomásra jut idejük, mert Tubrok el is alszik, ahogy az ital kifejti a hatását. Ingrid még egy ideig az alvó szerelme mellett marad, aztán húzódik csak el tőle. És úgy tűnik mégis ki tudja vitelezni azokat a dolgokat, amelyeket éjszakára tervezett. Egyelőre a három barátja üzeneteire válaszol. Ezt meg is tudja tenni. A válaszok pedig gyorsan érkeznek és sorban.
"Jó ízlése van. Smile Kíváncsi vagyok rá, majd mesélned kell ha hazajössz." - Dor.
"Megnyugtató. Te úgyis mindig az ilyen férfiakat vonzod és nem a barbárokat." - G.
"Jó tudni. Rég óta nem volt kapcsolatod, főleg nem ilyen komoly, sok sikert mindenhez." - Nick.
Amíg ezek megjönnek és Ingrid is ír, jó pár kedvelés érkezik még a kapcsolatára. Szépen begyűrűznek az ismerősök. Talán még néhány üzenet is fog érkezni később. Közben már Ingrid nekidől Tubrok mellkasának és hasának és így képes regenerálni őt éjszaka, ahogy a jóga alatt ígérte. A tetoválásokat kézzel tervezi meg, még mintákat se néz hozzá. Kézzel is könnyen kezelhetőek és tervezhetőek akár vékony vonalak is, csak mindez hosszadalmasabb. Így ez órákat visz el Ingridnek, de végül sikeresen a végére ér. Ki is menti különböző lapokra a munkáját. Ezzel készen is van.
Most következik az, hogy Ingrid először a fiát, majd az apját hívja fel. Ahogy rákérdez Maniac-nál, a Mesterséges Intelligencia tájékoztatja, hogy Greg éppen olvasgat valamit, így őt fel tudja hívni, nem zavarja semmiben. Az UP2-es egységet is eléri, így ő vele is tud kommunikációt folytatni.
Ingrid tehát végére ér mindennek, amit az éjszakára eltervezett és odakint még teljesen sötét van, a város fényein kívül. Még közel sincs a hajnal.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 20 Márc. 2015, 10:08

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Némileg még Ingrid is meglepődött, hogy ekkora elégedettséget érez a párja felől, ahogyan a megkötözéses szex került szóba, vagy csak pusztán az a része, hogy megkötözés. Azt tudta eddig is, hogy szereti ezt a férfi és a szeretőivel is volt többször efféle dologban része, de mindez azért messze azon felül volt, mármint az elégedettség. Igaz Ingrid egyáltalán nem bánta azt, hogy Tubrok így reagált erre. Amint kimondta, hogy szereti ő is, ahogyan Tubrok megkötözi, akkor újabb elégedettséghullámot érzett a párja irányából és még a mosolyt is meglátta. Ahogyan arra számított a férfi valóban nem bírta ki azt, hogy ne csókolja meg őt, amikor már szinte súrolták egymást az ajkaik. Ingrid is hosszasan viszonozta a kapott csókot, esze ágában sem volt elhúzódni a szeretett férfitól, mert minden egyes csókot roppantul élvezett és még teljesen hozzá is simult közben Tubrokhoz. Valószínűleg csak hosszú percek után fognak majd elhúzódni egymástól és valóban nem kellettek szavak, mert Ingrid is tökéletesen értett mindent, amit a másik el akart volna mondani. Mindez elég volt és az egész helyzet is szinte, ha nem teljesen tökéletes a számára. A következő téma az, hogy mikor és miként szándékozik Tubrok lefeküdni aludni, amiben egészen hamar sikerült is megegyezniük végül. Az italt Tubrok megitta és az egyeztetés után nagyon hamar Ingrid már a párja ölében volt, hogy ott lejtsen neki öltáncot, ezúttal a kevésbé erotikus fajtából, nehogy felizgassa a férfit ebben a helyzetben. Most csak az elbűvölés volt a cél, az pedig remekül ment a nőnek. Természetesen nem róluk lett volna szó, ha nem ejtenek meg néhány csípős megjegyzést egymásnak. Végül azonban Ingrid mégis rákérdezett, hogy lenne-e valami extra kívánsága Tubroknak. A válaszon is volt némi csipkelődés, majd a végül a férfi felelt kacsintással az utolsó mondatra.
< - Ha ugyanaz lesz a vége, mint legutóbb, akkor állok elébe – felelte kacéran. >
Ebből érezhető volt, hogy nem mostanra gondolta ezt, hanem majd valamikor később hajtja be Tubrok ezt valószínűleg. Legalább is így gondolta a helyzetből adódóan, hogy addig ébren sem tudna maradni a férfi. Mivel már tudta, hogy mi lesz a „büntetés” a tánc közben volt egy olyan pont, ahol végül is megejtette, hogy szándékosan elrejtette a kebleit és kezeivel eltakarta magát, csak addig, amíg meg nem látta, hogy milyen reakciót is kap majd a párjától ezért. Pusztán már csak Tubrok szavai miatt, hogy későbbre ki tudja provokálni azt, amit ígért neki a férfi. Csak ezek után merült bele, és veszett el ő is a tánc közben, amiből végül a simogatás és a tánc rántotta vissza a valóságba. Az ágyra való ledőlés után pedig alig tudtak négy szót megejteni és a férfi már el is aludt. Néhány perc ott maradás után húzódott el kicsit Ingrid, hogy a kommunikátorát visszaszerezze és utána már vissza is mászott a férfi mellé, hogy végigfeküdve mellette nekiálljon regenerálni. Közben meg is nézte a közösségi hálót, ahol már látta, hogy többen válaszoltak is a kiírt állapotára, három üzenetet kapott is privátban, amikre azonnal válaszolt is megérkezési sorrendben. Már tudta, hogy miként lehet valakit előre jó színben feltűntetni és piros pontokat kapni másoknál, főleg, ha azok a legjobb barátai voltak, így mindenkinél Tubrok egy-egy olyan vonását említett meg, amire tudta, hogy nyerő lesz az érintett barátnál és így a párja máris jobb ponttal indul, amikor tényleg bemutatja nekik. Mert ezt is tervezte, nagyjából arra az időre, amikor reményei szerint Tubrok eljöhet majd a HPI-be. Ha nem, akkor a barátait hívja majd el ide, már úgyis volt hely, ahol elszállásolhatta őket.
”Persze, hogy az van, ha engem választott. Holnap után megyek haza, utána úgyis összefutunk és akkor majd mesélek!”
Ment az első válasz Doreen-nek, majd a következő G. üzenete volt.
”Mondod ezt úgy, hogy te is pontosan tudod, hogy mi volt 600 után, amikor a Milíciánál voltam. De azért köszi az optimista hozzáállást! Smile
Az üzenet végén még el is mosolyodott, ahogyan a smiley-t is odatette, ennél muszáj volt, hacsak nem mellékelt hozzá érzelmet, akkor könnyedén félreérthető volt az egész és nem akarta, hogy G. magára vegye azt, főleg, hogy tényleg hálás volt neki ezért és kivételesen nem csipkelődött vele sem. Pedig hozzá volt mindenki szokva, hiszen ők ismerték így Ingridet és tudták, hogy milyen is valójában. Az utolsó üzenet pedig Nick-nek ment.
”Valóban nem volt, az idejét sem tudom már… ezt sem terveztem, így alakult, de nem bántam meg. Köszönöm! Majd tőled érdekel, hogy mikor lesznek fellépéseid, ha sikerül elintéznem, hogy eljöhessen a HPI-be, amikor bemutatnám Cal-nek, Vic-nek, nektek és a fiamnak, akkor elvinném az egyik előadásodra is. Én is régen voltam amúgy is színházban.”
Egyébként ez nem volt különlegesség, elég gyakran ment el Ingrid színházba, főleg olyan darabokra, amiket G. és Nick közösen készített, vagy szerepelt benne, az volt talán különleges most a kérésében, hogy Tubrokot is elvinné az egyik ilyenre. Remélte, hogy mindez jól fog esni a férfinak, hogy így is gondolt rá ilyen tekintetben. Közben további kedveléseket is kapott, így számított arra, hogy még jó pár kérdést fog kapni ezzel az egésszel kapcsolatban. Azonban, majd ha befejezte a három közeli barátjával a beszélgetést, akkor lelép egy időre a hálóról és nekilát annak, hogy megtervezze a tetoválását, amiből végül úgy öt darabot csinált, amikkel meg volt elégedve, ezeket elmentette, hogy majd reggel megmutatja őket Tubroknak és azt fogja feltenni, amelyiket a férfi választja. Így is jó pár órányi feladat volt mindez, de még midig volt bőven ideje. Így elsőként a fiát Greget hívta fel, hogy vele beszéljen. Már napok óta nem sikerült egyébként megtennie ezt, mert mindig elkerülték egymást, de most végre alkalmas volt az időpont. Olvasgatott valamit a fia, valószínűsítette, hogy fórumot az egyik kedvenc játékával kapcsolatban, vagy valamilyen képregényt. Hosszasan beszélgetett a fiával, most már fix időpontot tudott mondani neki, hogy két nap múlva otthon lesz, mert Greg már hiányolta, hogy ilyen sokáig távol van. A megérzése jó volt, tényleg képregényt olvasott, a fiú is beszámolt arról, hogy miket csinált az elmúlt napokban, volt lent a HPI-ben a barátaival, sokat játszottak és persze már megcsinált minden leckét is, amiket a magántanárától kapott. És persze elmondta, hogy mennyire élvezte azt a napot, amikor a nagyapjával tudott lenni. A beszélgetés után már Ingrid sem akarta feltartani a fiát, hogy mehessen játszani, így elköszönt tőle és ígérte, hogy hamar otthon lesz. Ezek után hívta az apját, meglepő módon most azonnal tudott beszélni vele és nem pedig az apja hívta vissza később, amikor már alkalmas lesz. Itt a szokásos témákat beszélték, kinek hogy telt a napja, az apjának is megjegyezte, hogy mikor jön haza, Lerontis-ról továbbra sem szólt, bőven elég volt, hogyha Cal tudott. Elmondta, hogy mi lett az eredménye a tárgyalásnak és jócskán a Zsarnok által adott határidő előtt megtudta azt csinálni és optimális határon belüli eredménnyel. Végül a megszokott pár perces beszélgetés után mindenki ment a maga dolgára, Ingrid csak ekkor nézett ki az üvegajtón, hogy milyen idő van odakint, még mindig sötét volt, hiába teltek el órák, még mindig éjszaka volt. Ekkor még gyorsan felírt egy listát, amit ígért a párjának, hogy összeírja azt, hogy miket is kell majd vásárolnia maguknak ahhoz, amit Tubrok kért tőle. Egy kellemesen hosszú lista lett, jó pár extrém játékszerrel, így nem csodálkozott volna azon, ha az eladók, ha emberek igencsak furán néznek a párjára, amikor a listát benyújtja nekik a boltban.
Amint ezzel készen volt még mindig igencsak sokat kellett Tubrok ébredésére várni, így még egy dolgot megtehetett most, amit jó volt nem halasztani. Óvatosan ismét elhúzódott a párjától, majd a falnál levő tárolókhoz ment, ahhoz a részhez, ahol az ő ruhái voltak. Kivett magának egy kényelmes fehérneműt, amit úgy vélt, hogy reggel még a felébredő párja is értékelni fog, majd azt felvette. Így „felöltözve” ült az ágy végébe, rá a sarkaira és kezdett el koncentrálni. Ezúttal nem meditálni szándékozott, hanem a saját testét módosítani. Nem sok mindent, a hormonháztartását próbálta rendbe hozni, hogy minden értéke újra optimális határokon belül mozogjon és ne úgy, hogy életveszélyes szinteken. Tudta, hogy ez egészen sokáig is elhúzódhat, így nem akarta elsietni, ennek állt neki teljes alapossággal, hogy mindent visszatereljen a megfelelő értékek közé, egyedül azokat a hormonszinteket hagyta meg eltérően, de még azt sem veszélyes szinten, amik a terhességért és a szerelemért voltak felelősek. Mivel a szerelem is kémiai folyamat volt, azt nem akarta megszűntetni, így az ehhez tartozó értékeket sem csökkentette, vagy növelte meg túlságosan, hanem még normális HPI-s szinten belüli értékre hagyta, de úgy, hogy az érzések, amiket ez okoz még bőven megmaradjanak. Úgy számolt ezzel az egész kezdetén, hogy lehet, hogy még Tubrok is felébred mire ezzel végez, így a külső ingerekre próbált figyelni, ha észleli, hogy Tubrok ébredezik, akkor félbeszakítja, amit csinál és majd később befejezi, ha a párja az ügyeit intézi. Ezen esetben a megszakítás után bebújik vissza a takaró alá, hogy majd csókkal köszönthesse ismét a férfit. Ha előbb végezne, akkor is visszabújik és figyeli a párját, ahogyan alszik és várja, hogy felébredjen.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 21 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 20 Márc. 2015, 21:28

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Jó pár kellemes és közeli pillanat után Ingrid és Tubrok végül el jut oda, hogy Ingrid már a párja ölében van és éppen öltáncot lejtene a férfinek. De persze most is van egy-két csípős megjegyzésük a másiknak. A "csetepatéban" Ingrid utolsó szavaira hangosan már nem mond semmit Ragal, nem akarja elrontani a pillanatot, azonban helyeslően bólogatni kezd, hogy bizony az lesz mint legutóbb és ne fogja magát vissza a nő, hogy kiérdemelje a büntetést. Aztán Ingrid nekiáll az öltáncnak és sikeresen leveszi vele a lábáról Tubrokot. A férfi teljesen beleveszik a nő testének mozgásába, ringásába. Rendkívül élvezi az égeszet. De Ingrid figyel arra, hogy kiérdemelje az említett kötözős büntetést, így annak ellenére, hogy a párja kérése az volt, hogy a keblei mindig legyenek szem előtt, elrejti azokat a kezeivel. Tubroknak szinte azonnal résre nyílnak az ajkai, mintha szólni akarna, de nem nyög ki semmit és az arcán is egy pillanatra meglepetés fut át, de aztán hirtelen rájön mindenre és végül rosszallóan csóválja meg a fejét. Ahogy Ingridre pillant, a férfi szemében látszok, hogy nagyon meg lesz ezért még büntetve Miller. A folytatásban azonban mindketten ugyanannyira belevesznek a táncba. Végül egymás karjaiban, egymást csókolva kötnek ki a szerelmesek. Miután ledőlnek az ágyban, tényleg csak néhány szó hangzik el és Tubrok teljesen elalszik.
Ingrid még vár néhány percet, odahúzza magához a kommunikátorát, visszadől a szeretett férfi testére, hogy regenerálhassa egész éjszaka, ahogy ígérte, aztán nekilát, hogy folytassa az éjszakára tervezett dolgait. A szociális hálón a kitett kapcsolatot már egészen sokan kedvelték, úgy tűnik ezzel semmi esetre sem lesz gond. És néhány barátja is érdeklődött már privát üzenetben, éppen nekik válaszolgat.
"Optimista mint mindig." - G.
"Leülünk egy süti és ital mellé kivesézni a pasid. Wink" -  Dor
Ezek viszonylag rövid üzenetek, gyorsan repkednek. Nick kap utoljára választ, így ír vissza utoljára.
"Túl régen Ingrid. Örömmel látlak titeket bármikor, naptárat úgyis egyeztetünk." - Nick
A férfi is teljesen úgy kezeli, hogy Ingrid amúgy is gyakran jár színházba, G. és az ő darabjaira, így ennek csak örül és természetesnek veszi. Közben más dolgok is történnek a hálón, de Ingrid amint befejezi a chatelést, lelép onnan, hogy nekilásson tetoválásokat tervezni. Ötöt készít el és ment le, amelyeket magára is varratna, ezek közül van lehetősége Tubroknak választani. Ezután még a fiával és az apjával is tud beszélni, gondolati úton. Mikor ezzel is megvan, még jócskán éjszaka van. Kihasználva az időt összeírja a listát Ragalnak, hogy milyen szexuális segédeszközöket szerezzen is be. Azonban ez sem tart azért olyan sokáig, és még mindig sötét van odakint. Kigondolja mit is szeretne, majd lassan, óvatosan elhúzódik Tubroktól. A férfi alszik tovább, nem ébred fel szerencsére. A hálószobában a hatalmas ablakok, pontosabban az ablakfal miatt van elég fény és még a szekrény belseje is kivilágosodik nyitás után. Így könnyű mozogni. Bár ez egy birodalminak semmiség. Ingrid gyorsan előkeresi a fehérneműt és magára is veszi. Szépen leül az ágy egyik sarkára és nekilát annak, hogy rendbe hozza a hormonháztartását.
Az eltelt napok alatt az sikeresen feje tetejére állt és teljesen szétzilálódott. Szerencsére Ingrid a feltöltéseknek hála ismeri az összes testében lévő hormont, azok hatását, befolyásolási idejét és egymásra hatását, az egész bonyolult hálót. Ami nehézséget jelent, hogy ezeket nem látja a saját szemei előtt ábraként, vagy diagramként. Irányítani kell a saját testét és éreznie. Kísérletezgetnie kell, hogy mit hogyan és mennyire változtasson, hogy szépen a normálisra hozza ki az értékeit. Van olyan hormon amelynek változása csak egy nap múlva lesz érezhető, így az nem is számít olyan sokat. Két dologra azonban rá kell jönnie, ezekre alapból is akart figyelni, de talán meglepetés éri. Amikor a terhességgel kapcsolatos fő hormonokhoz akar nyúlni, ott nem sikerül semmilyen változást elérnie. A teste nem hagyja neki, hogy Eyjolffal "szórakozzon" bármilyen kis mértékben, egyszerűen nem megy. A másik, amikor a szerelemért fontos hormonokat akarja befolyásolni, hirtelen egész máshogy érzi magát. Csak azt érzi, hogy mennyire bele van habarodva Tubrokba és mennyire szerelmes. Ezt tudná lejjebb állítani, de mindig amikor rágondol, ugrik egyet a szint és már esze ágában sincs semmit csinálni, csak szerelmesnek lenni és kicsit álmodozni. De összességében nagyjából sikerül rendbe tennie magát. A közérzete máris jobb és olyan érzés mintha minden egy kicsit könnyedebb lenne.
Ingriden ekkor hirtelen átfut egy különös érzés. A világ mintha kissé elhomályosodna és egybefolyna és mintha a semmiben lebegne, hőmérséklet és levegő nélkül. Érzi, hogy egy látomás küszöbén áll, de ha akarja, ezt akár könnyen el is hessegetheti magától. Vagy éppen kényelmesen végignézheti.
Akárhogy is, a történtek után Ingridnek továbbra is bőven van ideje. Még csak reggel van, odakint hajnalodik majd világos lesz. A hálószoba ablakai a homályos állapotból kitisztulnak és beengedik a napsugarakat, de ez nem kelti fel Ragalt. Megszokhatta már az évek alatt, hogy ilyen a reggel a hálójában. Miután Miller már mindennel végzett, visszabújik Tubrokhoz a takaró alá. Ha nem ébreszti fel, akkor a férfi kora délelőttig alszik. Tehát bőven van ideje mellette lustálkodni és gondolkodni.
Ingrid meghallja, ahogy Ragal ébredezni kezd. A teste könnyen elárulja a férfit. Éppen a megfelelő pillanatban tud neki jóreggelt csókot adni. Tubrok kiélvezi hogy ilyen remek módon Ingrid a reggel, a csókot élvezettel viszonozza és próbál közben teljesen felébredni. Mindeközben az egyik keze "véletlenül" Ingrid bal mellére tapad. Úgy tűnik kellően kiélvezi a helyzetet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 21 Márc. 2015, 10:24

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Még akkor is voltak csípős megjegyezéseik egymás számára, amikor Ingrid már Tubrok ölében ült és készen volt a táncra és mindenre, amiben megegyeztek ezzel kapcsolatban. A saját utolsó szavaira ezúttal már nem kapott választ, hanem csak bólogatást ezzel kapcsolatban. De még ebből is könnyedén tudott olvasni, hogy mi is volt a mozdulatok mögött. Részben bíztatás, hogy nem kell visszafognia magát, mert pontosan ugyanúgy fog járni, mint legutóbb, ha megteszi, az pedig mind a kettejüknek roppant nagy örömére volt, így annyira nem is volt ez valójában fenyegetés. Így már ekkor tudta Ingrid, hogy direkt el fogja a kebleit rejteni csak azért, hogy mindezt kiprovokálja egy későbbi időpontra. Végül bele is kezdett a táncba, már az első pillanatokkal sikerült teljesen elvarázsolnia, levennie a lábáról Tubrokot, örült annak, hogy a párja ennyire oda volt táncért és ennyire lenyűgözte vele. Mikor már belelendült és a férfi is elveszett a táncában, akkor rejtette el a kezeivel a melleit szándékosan. Látta a meglepettséget Tubrokon, hogy még a szája is kinyílt egy pillanatra, ahogyan szólni akart ez ellen, de végül leesett neki, hogy mire is ment ki az egész. Hogy nem pusztán gonoszkodásból ment pontosan ellenébe a kérésnek a nő, hanem azért, hogy a büntetést kiérdemelje. Most Ingrid mosolyodott el szélesen, ahogyan a kiolvasta a párja szemeiből, hogy a büntetés ezért a tettért nem fog elmaradni. Így végül is megkapta, amit akart, ettől kezdve pedig már nem is csinált semmi gonoszságot tovább, csak hagyta, hogy Tubrok kiélvezhesse a táncát. A tánc végén majd jó tíz perc múlva csókolózva egymás karjaiban voltak már az ágyon feküdve, ahol végül is Tubrok szinte pillanatokkal később már el is aludt. Így végre Ingridnek is szabad volt az útja, hogy folytassa azt, amit elkezdett azelőtt, hogy a kis baleset megtörtént. Visszament a kommunikációs hálóra, hogy válaszolgatni kezdjen az üzeneteire, de kapott három újat is, ezeket már Tubrokkal kapcsolatban, így és mivel ezek a legjobb barátaitól származtak inkább ezekre válaszolt, mint a többire. G. rövid üzenetére már nem válaszolt, de Dor-nak és Nick-nek még igen, mert nekik még volt mit írni, noha ezek már tényleg csak rövid válaszok voltak.
”Rendben, ha hazaértem, akkor egyezetünk időpontot és találkozunk!”
Ment a válasz elsőként Dor-nak, majd a következő ment Nick-nek, nála örült, hogy a férfi még mindig úgy vette, hogy általános dolog, hogy eljár a darabokra, ami tényleg igaz volt, minden darab premierjén ott volt a színházban, és azokra a művekre, amik jobban tetszettek neki többször is elment, így mindig lehetett rá számítani ilyen téren. Még szerencsére, hogy G. eléggé termékeny író és producer volt, így nem kellett éveket várni egy-egy újabb darabra, hanem egészen gyors volt.
”Köszi, mint mindig!”
Egyelőre többet nem tudott írni, elég sok mindentől függött úgyis az, hogy mikor és mire tudnak elmenni. Egyrészt be kellett lépnie a Flottába, aztán elérni, hogy Tubrok is eljöhessen a HPI-be, majd azok után ha ez az időpont megvolt, akkor megtudni, hogy mit is nézne meg, milyen stílust és úgy egyeztetni azokkal a darabokkal, amik a színházban vannak. De ehhez persze még egy nagyon fontos tényező is kellett, aminek elsődlegesen teljesülnie kellett, hogy ne zárják be a Fekete Szilánkra, utána pedig már úgyis minden a sínen lenne az egészhez. A többi dologra egyelőre nem nézett rá a hálón, majd ha a többi dolog mellett lesz ideje rá, akkor. Ezek után hívta fel Greg-et és az apját is, hogy velük beszéljen, mindezt megtudta tenni, majd a listát is összeírta Tubroknak, hogy miket is kell majd vásárolnia kettejüknek. Eléggé ironikusan és mókásan hangzott, hogy egy uralkodónak ír bevásárló listát, mintha egy átlagos pár lennének valamelyik középosztálybeli családból, márpedig egyikőjük sem volt az, nagyon nem. Amint ezzel is végzett a következő, ami sorra volt, hogy rendbe hozza a hormonháztartását. Óvatosan húzódott el a párjától, nehogy felébressze, majd ment oda a saját tároló részéhez. A fénynek ugyan nem kellett volna felgyulladnia, hiszen HPI-s révén tökéletesen látott a sötétben is, főleg, hogy a kinti város fényei is bevilágítottak a helységbe. Gyorsan kivette az egyik fehérneműjét és abban helyezkedett el az ágy végében a sarkaira ülve, kényelmesen. Pont olyan pózban, mintha meditálna, bár jelenleg nem ezt szándékozott tenni pihenés helyett. Azt már úgyis tudta, hogy a hormonszintjei teljesen felborultak, így az újbóli ellenőrzés is pontosan ezt mutatta. Tudta, hogy minek mennyinek kellene lennie, mi mit határoz meg, és ehhez hasonlókat hála a feltöltéseknek és annak, hogy valószínűleg ezer év alatt nem először teszi meg mindezt. Igaz, akkor egyszer sem terhesség és szerelem miatt kellett, hanem más okból. Mivel sajnos ez nem úgy működött, hogy egy diagramon, vagy koordinátarendszerben megfog egy vonalat, csúszkát és odébb húzza normálisra, így kicsit több időbe telt, hogy mindent kihozzon normálisra, főleg, hogy kísérleteznie kellett. Valószínűleg nem egyszer fordult elő, hogy valamiből túl sokat, vagy épp túl keveset állított vissza, így kezdhette előröl, vagy folytathatta onnan. De végül is egész hosszú idő után végül sikerült és kezdte a lelki egyensúlyát is megtalálni, arról nem is beszélve, hogy jobban is kezdte érezni magát.
Aztán következett a meglepetés számára is, amikor elérkezett azokhoz a hormonokhoz, amikre egyébként is különösen figyelt volna. Ezek egészen pontosan Eyjolf és a szerelem miatti hormonok voltak. Greg alatt nem voltak olyan gondjai, mint most, így akkor nem próbálta azokat a hormonokat változatni, most viszont minimálisan igen, de a teste nem hagyta mindezt, hanem védte a gyermekét. Így akkor ezt inkább hagyta, erre részben számított is, hogy így lesz, hiszen tisztában volt vele, hogy lényegében élő inkubátorként működik a gyermeke számára. Mikor ezt magában tisztázta tért rá a szerelem okozta hormonokra, amiket kissé lejjebb akart vinni, hogy ne befolyásolják olyan nagyon az érzelmeit és a döntéseit, hogy ne borulhasson ki megint úgy, mint legutóbb. Azonban, ahogyan erre gondolt furcsán érezte magát, csak a szerelmet érezte és azt, hogy esze ágában sincs változtatni ezen, mert tökéletes úgy, ahogyan van. Mikor megnyugodott egy kicsit a rátörő hullám után ismét megpróbálta, de ugyanaz a hatása volt. A második után már rájött, hogy a szervezete sem akar kevésbé szerelmes lenni, hanem számára minden úgy tökéletes, ahogyan most van, így kénytelen volt ráhagyni mindezt, mert előrébb nem tudott lépni. Amint befejezte az egészet máris tényleg kellemsebben érezte magát, megkönnyebbült és roppant szerelmes volt. A következő pillanatban furcsa érzés tört rá, pont olyan, mint amikor képessége aktiválódik egy látomás küszöbén, mintha lebegett volna, légüres térben, de mégis kapott levegőt. Ugyan érezte, hogy letudná mindezt rázni, de pontosan ez az érzés volt olyan szokatlan, hogy meglepettségében elfelejtette lerázni magáról ezt az érzést, így kénytelen lesz végignézni a látomást.
A hormonháztartása rendbehozatala és a látomás után is volt még jócskán ideje, nem akarta Tubrokot felébreszteni, csak visszafeküdt mellé és így még tudott lustálkodni és gondolkodni is. Jól gondolta, hogy nagyjából napfelkeltére fog mindennel végezni, és tényleg így volt. bár ekkor még gondolt egyet és gyorsan kikelt az ágyból, majd kiment az erkélyre, hogy megcsodálja a napfelkeltét innen az erkélyről. Előző két napon sem kelt fel Tubrok erre, még úgysem, hogy az ablak beengedte a fényeket, így most sem aggódott. Ekkor jutott eszébe, hogy előző este még felhoztak valamit, hogy vajon mennyi média lehet velük tele a Rocksolidban. Főleg a tegnapi közös sétájuk miatt, amikor elég sokan látták őket az utcán. Mikor már kellően feljött a nap, csak akkor ment vissza a szobába, koncentrációval melegítette fel a testét, hogy ne érezze a párja hidegnek, ha visszabújik mellé. Csak ha már újra rendesen meleg volt, akkor bújt óvatosan vissza Tubrok mellé és dőlt neki. A kommunikátorát vette újra kézbe és ezúttal nem a Birodalmi hálóra szándékozott felcsatlakozni, hanem a Rocksolidosra, vagyis egészen pontosan azt akarta elérni, hogy a kettő egymás mellett fusson. Ha nem boldogult vele, akkor az informatikai tudását vette elő, hogy feltörje azt és így jusson fel, vagy ha nagyon nem boldogult, akkor Maniac segítségét kérte. Az túl könnyű lett volna neki is, ha az uralkodói csarnokon át teszi mindezt. Azt akarta, hogy később is feltudjon menni a kommunikátorával. Ha megvolt, akkor a Rocksolidos hálón, illetve a nemzetközi hálón is végigfutatta a keresést, hogy mit is dob ki rá és Tubrokra mindaz. Hogy miket írnak kettejükről, illetve ha már szóba kerültek a fogadások, akkor ezekre is rákeresett, hogy mikre lehet kettejükkel kapcsolatban fogadni. Ez és ezen hírek átböngészése valószínűleg ismét jó időre lekötötte őt.
Mivel erre figyelt fogalma sem volt, hogy mennyi idő telt el, de valószínűleg arra eszmél majd fel, hogy megérezte maga mellett, hogy Tubrok ébredezni kezdett. Ekkor teszi le a kommunikátort és fordul szembe a párjával. Amikor már biztos volt, hogy ébren van, mint az korábbi reggeleken pont a megfelelő időpontban tudta megcsókolni a férfit, jó reggelt csók gyanánt. Azonnal megérezte, hogy ismét mennyire jól esett ez a figyelmesség a párjának, majd amint a férfi keze a mellére tévedtek már a párja vágyát is érezte fizikálisan is. A csókot néhány pillanatra szakította meg, hogy lágyan kacaghasson fel.
< - Még szinte fel sem ébredtél – szurkálódott egy picit, szerelmesen. >
Néhány pillanatot várt csak ki, hátha kap választ a férfitól, majd ismét megcsókolta, hosszasan, szenvedélyesen. Közben teljesen hozzásimult a férfihoz, a karjaival átkarolta Tubrok nyakát és nem akarta ereszteni. Nem sokkal később az egyik kezével végigsimított a férfi hátán és még a fenekébe is erősen belemarkolt, de a mély csókokat egy pillanatra sem hagyta abba.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 21 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 21 Márc. 2015, 16:03

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Az öltánc közben Ingrid úgy dönt, hogy kiérdemli a büntetést a párjánál, a kezeivel egy kis időre elrejti kebleit. Tubrok arcán látszik, hogy meglepődik, aztán leesik neki minden, és a rosszalló fejcsóválásnál már biztos lehet benne Ingrid, hogy kiérdemelte az említett elfenekelést. A továbbiakban jó tíz percig ilyen kis meglepetések nélkül lejt öltáncot a párjának, mindennek a végén pedig egymás karjaiban kötnek ki az ágyra lecsúszva, ahol Ragal nagyon hamar el is alszik. Miután a férfi elaludt, Ingrid nekiláthat a dolgoknak, amiket eltervezett. A közösségi hálón szépen ellenőrizheti a dolgokat és válaszolgathat az üzenetekre. Úgy tűnik azonban, hogy most az ő rövid üzeneteire nem tudnak mit írni a barátai. Így nem érkezik most több válasz és kis idő után Ingrid is lelép a közösségi hálóról, hogy ne ezzel töltse el az időt. Helyette felhívja gondolati úton a fiát és az apját, akikkel tartalmasan beszélget és szépen átvesz mindent, amit szeretne. A beszélgetések után még össze is írja, a valóban kissé mókás bevásárló listát, hogy mivel is kell majd Tubroknak visszatérnie a holnapi körútjáról. Amint ezzel is megvan, úgy dönt nekiáll egy hosszabb folyamatnak. Szépen felvesz egy igencsak mutatós fehérneműt, aztán kiül az ágy szélére. Itt lát neki annak, hogy rendbe hozza a hormonháztatását. Ez nagyrészt sikerül is, de a hormonok két csoportjával nem bír, a szervezete nem hagyja, hogy bármit állítson Eyjolf esetében és ahogy a szerelemért felelős hormonokhoz akar nyúlni, hirtelen még szerelmesebb lesz és szinte repülő szívecskék kezdenek keringeni a feje felett, legalábbis így érzi. Így ezt annyiban is hagyja. Amint mindezzel végez, már rendkívül kellemesen érzi magát.
És ekkor jön a látomás. Mintha kilépne a testéből és egy furcsa elmosódott helyen lebegne. Itt van lehetősége elhessegetni a látomását, de ezt nem teszi meg. Így csak lebeg a semmiben. Igen sokáig, aztán mintha elkezdene látni valamit és érezni is. Egy modern város hidegét érzi, a fém épületeket, utakat, azok illatát, esik az eső. Nem tudja megmondani, de valamelyik mai földi városnak kell lennie, a méretei alapján. Lát egy hatalmas kerítést, ami elzár egy területet, kissé a Zuhanás előtti időkre emlékeztető, rombusz mintás drótkerítés, vagy nyolc-tíz egység magas, a tetején, alján és az oszlopoknál megerősítve. Rajta egy narancssárga háromszög alakú tábla, rajta valamilyen jelöléssel. Az egész egy elzárt terület. Aztán lát egy nagy gyárépülethez hasonló helyet. Hirtelen belülről látja már. Az egész szépen be van rendezve, bár nem embereknek. Lát egy előguruló állványt, amin vagy egy tucat alkatrész van, ezek afféle külső borításnak, páncélnak tűnnek, hátrafelé egy hosszú tüskés gerinc részből, ami a fejrészből "nő" ki. A kar megfog egy ilyen panelt és egy robot fejrészéhez csatolja, majd végig a hátán a borítás többi részét. Ingrid ekkor látja meg a gépet teljes alakjában. Olyan mintha egy nagyon profi "tákolmány" lenne. A teste akár egy végtelené, de a végtagjai már egyediek, birodalmi tervezés, de annál újabb. Mindenhol egy színre festett, matt, sötétkék páncélzat borítja, néhol további tüskés, csontváz szerű exoskeleton módjára. De a legérdekesebb a fejrésze. A gépnek furcsa, szörny szerű feje van. Hatalmas szájjal, benne fehéren fénylő fogszerű részekkel. Olyan mintha gonoszan mosolyogna, torz módon. Ezen kívül mélyen a fejrészben ül két szem szerű rész, ami sötét, de egy-egy vöröses fény villan fel benne. Az egész robot megmozdul és ragadozó szerű mozgással Ingridre néz. Ebben a pillanatban mintha már nem is mozogna, egy valódi papírlapot lát Ingrid, amivel színesen rá van rajzolva a robot fejrésze és felső teste, ahogy felé néz, profi rajz, mind mérnöki mind művészeti szempontból megállja a helyét, még a háttér is ki van színezve sötétkékkel és aláírva, aláírás szerűen a típusszáma a gépnek. Majd Ingrid látja a második ilyen gépet, ezen már rajta van a maszk, csak éppen oldalról egy kar egy legalább negyven egység hosszú, húsz egység átmérőjű, X alakú fémhasábot tol át a fejrészen, ezzel tökéletesen rögzítve a külső részt. Ez a gép más mint az előző. Az arcrészen van egy harmadik szem is, és abban nem ég fény, és maga a gép is sötét szürke. Hirtelen ennek is látja a concept art-ját Ingrid. Aztán jön még két gép, ezek már mozognak, az egyik fegyverével rálő a másikra, aki röptében elkapja a gravitációs gyorsítós lövedéket és betölti a saját fegyverébe. Az utolsó előtte éppen egy nagy tükörben vizsgálgatja a saját rendszereit és fegyvereit. Az utolsó pedig, meglepő módon egy hatalmas kanapé szerű bútoron ül, és mintha pihenne. Az összesnek látja a terveit Ingrid. Messze a földi fejlettség felett állnak ezek a robotok, a felépítésük, az anyagok amikből épültek, minimum flottás szintű, talán annál jobb. A program ami rajtuk fut, rég túl van a gép perióduson, teljesen olyan mintha élő lenne, jellemük van stb. Ennyit lát összesen, aztán mintha a kép kezdene szertefoszlani és Ingrid megint az ágy szélén ül, rajta a saját sarkain.
A látomás után, Ingrid visszamászik a takaró alá, a szerelme mellé. Bőven van még ideje lustálkodni és gondolkodni is, mert Tubrok még órákig alszik. A napfelkeltekor felkel és kimegy az erkélyre, hogy ott csodálhassa meg az eseményt. A napfelkelte szép és a maga földi módján egyedi. Az Anyahajón vagy a HPI-ben nem igen látni effélét. Az esemény után Ingrid újra visszabújik a takaró alá a párjához. Most utána néz annak, ami a teraszon az eszébe jutott. Rácsatlakozik a helyi hálózatra. Ez könnyedén megy, nem kell semmit tennie, csak a rocksolidos hálózatra felmennie a kommunikátorral. És itt már tud is keresni. Túlzás nélkül az egész rocksolidos média vele és Tubrokkal van tele. Csomó kép van róla és a férfiről, ahogy kézen fogva, szerelmesen sétálgatnak, ahogy Tubrok a csomagjait cipeli, vagy éppen csak egymással beszélgetnek. Külön fotón van megörökítve, ahogy a klubban csókolóznak, a táncparketten. Jó pár cikk van a tárgyalásokról, azok hatásairól, a háború végéről. És ezek mellett illetve külön is ott van, hogy ők ketten összejöttek. A szókimondó lapok azt is megszellőztetik, hogy Tubrok elküldte az összes szeretőjét és az utóbbi időben naphosszat szexel Ingriddel, éppen csak akkor nem amikor elmennek valamilyen közös programra. És hasonló más csámcsogó cikkek vannak még százával. A fogadásokat tekintve, a jelentős nemzetközi fogadási oldalakon, van néhány fogadás. Például lehet arra fogadni, hogy mennyi ideig fog tartani a kapcsolat, hogy a tárgyalások végeztével Ingrid dobja-e a Tubrokot. De ezen felül is napszámra be lehet lőni, ki mennyi időt jósol a párosnak. És még jó pár kategória van, amikkel lehet növelni a fogadás szorzóját.
Ingrid éppen ezeket nézegeti, amikor Tubrok ébredezni kezd. Gyorsan elteszi a kommunikátort, majd a megfelelő pillanatban egy jó reggelt csókkal köszönti a párját. Tubroknak nagyon kellemes ez a reggeli ébredés. A csók közben egyik kezével már meg is fogja Ingrid mellét. Ekkor Ingrid megszakítja rövid időre a csókot. A kacaj csak tovább cirógatja Tubrok elégedettségét.
< - Bizony. - válaszolja szerelmesen, szinte dörmögve >
Éppen újra megcsókolná Ingridet, de ezt nem kell megtennie. Nagyon jól esik neki, hogy Ingrid szenvedélyesen és hosszan csókolja meg. A csókot viszonozza és élvezi, hogy a nő teste hozzá simul, és még a nyakát is átkarolja. Aztán, ahogy Ingrid belemarkol a párja fenekébe, ismét érzi, hogy ez nagyon jól esik a férfinek, és a csók ellenére valamennyi levegőt kellemesen fúj ki a tüdejéből. Ingrid már valóban érezheti a párja testén a vágyat és Tubrok is úgy érzi, hogy jól halad a dolog. Ragal megragadja Ingridet a mellénél és az oldalánál, aztán fordul egyet vele az ágyban, hogy a nő kerüljön alulra és fölé. Közben egy pillanatra sem szakad meg a csók és csak Ingriden múlik, hogy elengedi-e a párja fenekét. Ebben a helyzetben Ragal kezei elkezdenek a nő testén járni, és kényezteti, izgatja őt. A simogatás közben persze megérzi, hogy valami van Ingrid testén. A csókot óvatosan megszakítja, majd Tubrok teljesen kinyújtja a kezeit így feloltva a felső testét. Feljebbről néz végig az alatta fekvő Ingriden és elégedetten látja, hogy mi is van a nőn. A szemét legelteti rajta egy ideig, közben elégedetten mosolyog.
< - Szexi vagy. - jelenti ki elégedetten. >
Ezzel neki esik Ingridnek és szenvedélyesen, mélyen csókolja újra. A csók közben már elkezd nekidörgölőzni Ingridnek és a belső combját is mindkét oldalon szenvedélyesen simogatja.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 21 Márc. 2015, 20:07

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Miután Tubrok elaludt végre állt neki a közösségi hálós dolgainak, nagyjából tényleg lezárásnak gondolta az elküldött üzeneteket, mert nem igen lehetett rájuk mit válaszolni. A lényeget úgyis megbeszélték, hogy majd ha hazament innen, akkor találkoznak és a részleteket, meg ha hazaért, akkor úgyis megbeszélik majd már rendes hívás mellett azt, hogy mikor és hol találkozzanak. Mivel választ sem várt és valóban nem is érkezett ilyen két-három perc elteltével le is lépett a hálóról. Ekkor döntött úgy, hogy megejti a szokásos hívásokat az apja és a fia irányába. Végtelenül örült annak a ténynek, hogy most már napok óta először sikerült elérnie a fiát, az pedig csak kellemes meglepetés volt a számára, hogy az apja is elérhető volt egyből és nem kellett akár órákat várnia arra, hogy a férfi visszahívja őt, mert a napi teendői és kötelességei csak akkor engedték ezt a számára. A beszélgetés után következett az igencsak pikáns lista, majd miután azt is befejezte öltözött fel egy kicsit és állt neki annak az ágy végében, hogy a hormonháztartását rendbe hozza. Ezzel jó időt el kellett töltenie, főleg, mert két hormonszint igencsak megmakacsolta magát és nem hagyta magát változtatni. Végül pedig engedett a teste szükségleteinek és hagyta ennyiben a dolgot. A végeredménye az lett, hogy minden hormonja rendes szinten volt már, de ő maga sokkalta szerelmesebb lett, mint korábban. Úgy vélte, hogy nem a hormonszint nőtt meg ezen tekintetben, csak éppen a többi nem nyomta már el ennek a hatását és azért érezte úgy magát, ahogyan. Ekkor érezte meg azt, hogy látomása lesz, az egész érzés, hogy képes lett volna elhessegetni annyira meglepte, hogy nem is élt ezzel a lehetőséggel, hanem csak hagyta, hogy megtörténjen és lássa azt, amit a képessége mutatott volna neki.
Már pusztán a lebegés érzése is ezúttal kellemes volt a számára, alapból is így érezte magát a szerelem miatt, mintha lebegne egy méterrel a föld fölött és nem tudná semmi sem lehúzni őt oda. Mivel kivételesen nem volt még kellemetlenség a látomásban, hagyta, hogy elvesszen az érzésben, főleg, hogy egészen sokáig ez volt, sötétség és lebegés. Végül azonban már meglátott valamit, ami közeledett, a kinézet és illat alapján egy nagyváros, ahogyan éppen esik az eső. Amennyire kitudta venni a város modern mostani lehet, nem pedig Zuhanás előtti. Ahogyan közeledett egy nagy lezárt birtokot, területet látott, benne épületet, talán gyárat. Hatalmas kerítéssel, nagyon magassal, néhány dolog itt emlékeztette a Zuhanás előtti dolgokra is, de nem volt ebben teljesen biztos. Egy hirtelen vágás következett már bent volt az épületben, emberek után nézett, de egyet sem látott, csak alkatrészeket és páncéldarabokat. Robotizált műhelynek tűnek tűnt az egész és valamit szerelt össze, egy robotot. A gép roppant érdekes volt, Ingrid kissé oldalra biccentette a fejét és úgy nézett végig a masinál. Elsőre azt hitte volna, hogy egy furcsa Végtelen, de a végtagok már Birodalmi műalkotásnak tűntek, de még ahhoz is túl modernnek, futurisztikusnak, ami ironikusnak volt mondható, főleg, hogy a HPI rendelkezik a legmodernebb technológiával. Utána következett a fej, mintha egy szörny lett volna, sok foggal, ez a cápák fogsorára emlékeztette. Egy pillanatra Légió jutott eszébe a nőnek, de ezt a gondolatot azonnal el is hessegette magától, határozottan nem ő lehetett. A robot megmozdult, majd már lapon látta a terveket és nem is a kész robotot. Mintha időben haladt volna visszafelé, a papíron a tervek is furcsák voltak. De nem ez volt az egyetlen robot a közelben, még továbbiak is voltak, hasonlóak ehhez, de mégis kicsit mások, ott is látta a terveket, mindegyiknél így volt, a programjuk pedig mintha nem is program lett volna. arra emlékeztette Ingridet, mintha lelkük lett volna ezeknek. Régen a Zuhanás előtt úgy tudta, hogy volt egy ilyen mozgás, hogy a gépeknek is van lelkük. Itt mintha ez az állítás igaz lett volna. Azonban, ami még furcsább volt, hogy az anyagok, amikből lehettek Flottás technológiára hasonlítottak, sőt fölötte álltak. Lehetséges, hogy megint Zsarnok egyik titkos kutatását látta? Lehet, hogy jobb lett volna, ha mégsem látja ezt. Végül azonban a teljes látomás szertefoszlott és újra az ágy szélén találta magát. Ezúttal örült annak, hogy nem valamilyen kellemetlen dolgot látott, hanem érdekeset, már csak azért is, mert főleg az apja révén eléggé jó elektronikai, fizikai, informatikai vénát örökölt, így a robotika is beletartozott ebbe, a programozás, Mesterséges intelligencia és még sorolhatta volna. Még mielőtt visszament volna az ágyba rendesen, csatornát nyitott Maniac irányába.
~ Maniac, elemezd a legutolsó látomásomat. Ha van hozzáférésem ezekhez és az, amit láttam a valóság volt, akkor szeretnék erről minél több információt és adatot. Mikor és hol készültek, kinek a megbízásából, hol vannak jelenleg és mindent, amit elérhető számomra ~ adta ki az utasításokat.
Remélte, hogy ezúttal nem csak homályos dolgok voltak ezek, vagy a valóságtól távolálló összefüggéstelen dolgok. Úgy vélte, hogy nem, főleg, hogy a tervrajzokat is látta. Az engedélyt az emlékeihez való hozzáférés miatt megadta újra, ha kérte Maniac. Aztán már csak az eredményt kellett megvárnia, közben pedig visszabújt Tubrok mellé, majd eszébe jutott a napfelkelte, így még ki is ment az erkélyre. Való igaz, hogy már az idejét sem tudta, hogy mikor gyönyörködött ebben utoljára, ugyanilyen volt, amikor a sarki fényt láthatta és csak amiatt ment ki sétálni a legelső este. Itt döntött úgy, hogy megnézi a Rocksolidos hálót és utána néz annak, hogy róla és Tubrokról mennyi hír is van fent. Nem kellett csalódnia, bár az adatok még az ő becslését is felülmúlták. Nem számított rá, hogy ennyire minden tele lesz velük. Sok ismerős kép is visszaköszönt számára, még a kép, amikor az egyenruhában volt, majd visszafelé a séta, ahol már a koktélruhában és Tubrok cipelte a bőröndjét a csarnokba. Illetve az egyiken el is mosolyodott, ahogyan a táncparketten megcsókolta a párja még az Uralkodók klubjában. Így most már abban is biztos volt, hogy a táncát is látta a nagyérdemű közönség. Még arra is rákeresett mielőtt a hírekbe beleolvasott volna, csakhogy tudja, hogy tényleg felvette-e valaki és kitették-e a hálóra. A hírcímeket is megnézte, voltak teljesen általánosak, főleg a tárgyalás végével voltak kapcsolatban, hogy mik az utóhatások és ehhez hasonlók. Ezeken nem csodálkozott, a bulvársajtó már érdekesebb volt, főleg, mert a legtöbb spekuláns cikk tökéletesen beletalált a közelébe. Jókat mulatott ezen, főleg, hogy azon csámcsogtak, hogy mennyit szexelnek, vagy azon, hogy már ki vannak téve az ágyasok. Várható volt, bár még nem volt hivatalos holnapig a dolog. A többi hasonló cikken is remekül szórakozott, azt azért igyekezett kiszúrni, hogy van-e olyan, ahol azt említik, hogy már terhes-e, vagy remélhetőleg volt olyan diszkrét a Vezérkar, hogy ez még nem szivárgott ki. Bár nem volt ebben a tekintetben optimista, de nem mintha zavarta volna az, ha kiderül. A fogadási oldalak már sokkalta izgalmasabbak voltak, főleg, hogy ő maga is szeretett szerencsejátékozni. Nem találta túl fairnek, de kellően szórakoztató volt, hogy fogad saját magára. Így nagyobb összeget – ami még nem túl feltűnő, hogy magára fogad – tett fel arra, hogy nem dobja ki Tubrokot a tárgyalások végén, mindezt megspékelte azzal, hogy „betippelte”, hogy melyik nap jöttek össze, illetve azt napra pontosan, hogy 9 egységen belül születni fog egy gyerekük, a két nappal korábbi időponthoz adta hozzá a 80 napnyi terhességet és ezzel tette fel a fogadást. Még két másikat is kötött, azokat némileg szabadabban, de ott is olyat, ami növelte a tétet és „tippelnie” kellett volna. Természetesen Birodalmi váltóval tette meg a fogadásokat.
Ha már úgyis mindenki rajta csámcsog, akkor legalább saját maga is szórakozni óhajtott, még ha másik rovására is, mert a pontos dátumokkal, tippekkel elviszi a legtöbb pénzt. Mintha olyan nagy szüksége lett volna rá, de a játék az játék. Nagyjából ekkor kezdett Tubrok ébredezni, így Ingrid félretette a kommunikátorát az ágy szélére és, ahogyan megérezte a megfelelő időpontot, hogy felébredt a párja, akkor csókolta meg őt. Amint a férfi már a mellét markolászta azonnal megérezte a vágyát is, mire megszakította a csókot és szemtelen megjegyzést is tett minderre. Még egy dörmögő választ kapott, majd ismét megcsókolta a párját. Ahogyan hozzásimult és átkarolta azonnal érezte, hogy mennyire jól esett mindez Tubroknak és mennyire élvezi az egészet, minden tekintetben. Azt, ahogyan már korábban is tapasztalta most is érezte, hogy tetszett a párjának, hogy a fenekébe markolt kicsit erősebben. Hagyta, amikor Tubrok megragadta, hogy megfordítsa és immáron a teljes háta lent volt az ágyon. Még néhány pillanatig erősebben markolta a férfi feneként, majd a szűnni nem akaró csókok között ő maga is simogatni, izgatni kezdte a párját, bár neki már annyira szüksége sem volt rá. Ahogyan Tubrok vele is így tett Ingrid légzése gyorsulni kezdett, amikor a férfi megszakította a csókot, egy nagyon picit a fejével és felső testével követte őt, hogy újra elkapja a másik ajkait és visszahúzza őt egy újabb csókra. Mikor végignézett rajta a férfi már Ingrid is tudta, hogy miért volt, mert megérezte a fehérneműt rajta, így inkább visszafeküdt az ágyra és ott kapkodta a levegőt. Az elégedett mosolyon ő maga is elmosolyodott, látszott rajta, hogy mennyire örült annak, hogy tetszett a „kiöltözése” Tubroknak.
< - Örülök, hogy elnyerte a tetszésed – lihegett egy kicsit. – Még akkor is, ha tetszésed ellenére máris kicsomagolnál belőle. >
Már felkészült az újabb csókokra, amiket meg is kapott, ismét simogatni és izgatni kezdte a párját, most már szándékosan belemarkolva többször is a fenekébe, vagy a hátizmaiba, amikor éppen nagyobb izomkötegnél simított végig. A jobb lábát behajlította és megtámasztotta magát, a ballal pedig simogatni kezdte Tubrok lábait is. A csók közben a háta is kissé behajlott és felemelkedett az ágyról, hacsak a férfi nem tolta őt vissza, amint Tubrok kezei a belső combját is érinteni és simítani a teste megremegett a gyönyörtől, ahogyan pedig a z érzékeny pontot is érintette Tubrok Ingrid halkan fel is nyögött, amit szinte teljesen elfojtott a csók. Ezeknél az alkalmaknál finoman, de érezhetően a körmeivel is végigszántott a párja hátán, oldalán és már ő maga is hozzádörgölőzött az ágyékával Tubroknak, noha önmagán még ott volt a két vékony réteg ruha is. Egyelőre nem vette le saját magáról, nem is kezdte el, kíváncsi volt, hogy Tubrok meddig fogja bírni azt, hogy ruhában van és nem meztelenül. De addig is továbbra is szenvedélyesen csókolta, izgatta és simogatta Tubrokot, amíg a férfi nem halad tovább az előjátékkal.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 21 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 22 Márc. 2015, 03:22

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Miután Ingrid rendbe hozza a hormonszabályzását, hirtelen egy látomás küszöbén találja magát. Nem igazán gondol arra, hogy elhessegethetné a látomást, pont ezért ez nem is sikerül és végignézi. Látja a helyet és a robotokat. Aztán a látomás a végére ér és ő újra a hálóban találja magát. Ingrid úgy dönt, hogy az érdekes látomás után azonnal csatornát nyit Maniac felé és próbál információt szerezni. A Mesterséges Intelligencia, mint mindig azonnal választ ad, amint a gondolata végére ér.
~ Kérés megtagadva. Hibás hozzáférés. Keresett objektum: magántulajdon.~
Így Ingrid nem jár sikerrel, most sem tud meg semmit. De nem marad teljesen információ nélkül. Azt tudja, hogy Maniac csak birodalmi személy esetén tart fent magántulajdont, más esetben nem foglalkozik ilyennel, tehát bárki is tervezte és csinálta a gépeket, minimum birodalmi. Ezen kívül látta, amit látott és abból is kiindulhat.
A látomás után visszabújik az ágyba a párja mellé, de hamar ki is kel onnan, hogy az erkélyen végignézhesse a napfelkeltét. Az élmény jól sikerül. Figyelmesen felmelegíti a bőrét, így bújik vissza Tubrok mellé. Ha már az erkélyen eszébe jutott, akkor a helyi hálóra is felnéz, hogy rákeressen kettejükre. Jó pár dolgot talál Ingrid, kedvére keresgélhet. Ki is használja a lehetőséget és rákeres, hogy a táncukról a klubban van-e videó felvétel. Sajnos audiovizuális anyag nincs, de van róla jó néhány fénykép, sorozatfénykép amin szépen látszik a mozgásuk. Csak éppen képenként, kisebb-nagyobb szünetekkel egymás között. Olyan hírt ellenben egyáltalán nem lát, hogy terhes lenne esetleg. Úgy tűnik akiknek kellett egyelőre tartották a szájukat. A hírek után áttér a fogadási oldalakra. Itt jó pár kategóriában megteszi a tippjeit, persze "csalással" minden kis részletet saját maga tudva, kiszámolva. Persze célszerű álnéven fogadni. Végül azonban minden birodalmi váltót feltesz, amit szeretne. Tubrok pedig pont ekkor kezd ébredezni, amikor a fogadásokkal végez.
A jó reggelt csók nagyon jól sikerül Ingrid részéről. Tubroknak valóban nagyon kellemes ébredése van és rögtön be is indul Ingridre. Szinte fel sem ébredt még, de az egyik keze már a nő mellét markolja. Ezt szóvá is teszi Ingrid, mire Ragal dörmögve felel. Majd Ingrid szenvedélyesen csókolja meg a párját, átkarolva őt a nyakánál és teljesen hozzá simulva. Tubrok ki is használja a helyzetet, megragadja a nőt és mindketten gyorsan fordulnak egyet hogy Ingrid legyen alul. Miller még bele is markol Tubrok fenekébe, ami most is nagyon jól esik a férfinak. Kölcsönösen kezdik izgatni egymást a folyamatos, mély csókok között. Nem is kell sok idő, mindkettejük légzése gyorsulni kezd. De egy idő után Tubrok kitolja magát karból és így elszakadnak egymástól ajkaik. Ragal még élvezi is, ahogy Ingrid utána kap, hogy megcsókolhassa, de most inkább megcsodálja a nőt, hogy mit is vett fel. Egy ideig legelteti a szemét Ingriden. Elégedetten mosolyodik el a látványtól.
< - Egyelőre maradhat. - válaszol továbbra is nagy elégedettséggel. >
Ezután viszont tényleg nekiesik Ingridnek mert nem bírja tovább, hogy ne csókolja hevesen, még akkor is ha ezzel Ingridbe folytja a szót. A második csókhullám alatt még inkább izgatni kezdik egymás testét. Ingrid többször belemarkol a párja fenekébe és azon kívül a hátizmaiba. Tubrok pedig a belső combokat kényezteti igencsak forró módon, az érzékeny pontot is többször eltalálva. Ettől néhányszor a csók ellenére is felnyögnek, de ez nem hallatszik. Az egészet, az izgatást Tubrok nagyjából még egy percig bírja. Utána lassan meg próbálja szakítani a csókot. De egyelőre csak az ajkaik szakadnak el egymástól, a nyelveik tovább játszanak egymással az ajkaik között. Majd Ragal erőt vesz magán és tényleg felhagy a nyelves csókkal. Alig telik el egy pillanat, Ingrid nyakát kezdi csókolni, néha a fogaival kissé karcolgatva a bőrt. Lassan halad lejjebb a nyakon, egyenesen a mellkas felé. A melleket a lehelet vékony fehérneműn keresztül kezdi csókolgatni és izgatni. A mellbimbókat így is külön ingerli a nyelvével és szívogatja. Közben már a kezeivel is masszírozza a nő melleit, hogy nagyobb élvezetet okozzon neki. Valamennyi idő után egyre lejjebb halad, végig a hason és a szemérem dombon. A belsőcombokat is végigcsókolva. A kezeivel ezalatt folyamatosan a nő testét is járja, ahol csak eléri. Végül megragadja Ingrid bugyiját és erotikusan, lassan leveszi róla, segít a nőnek hogy gyorsan a bokáján is áthúzza a ruhadarabot. Kezeivel szépen széttolja a combokat és közel hajol Ingrid szemérem ajkaihoz, azonban mielőtt bármit is tenne, mosolyogva, "lógó nyelvvel" felpillant Ingridre.
< - Bármit kérhetsz tőlem lepedő akrobatikából, azt teszem, amire kérsz. >
Ajánlja fel Tubrok. A szemein azonnal látja Ingrid, hogy valóban minden részletet ő mondhat meg a szeretkezéssel kapcsolatban.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 22 Márc. 2015, 11:12

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid a látomás után szinte azonnal úgy döntött, hogy utána kérdez annak, hogy mi ez, amit látott. Efféle műszaki mestermunka érdekelte és kész bűn lett volna a részéről, hogyha mindezt veszni hagyja. Ezúttal már az utóbbi napok megannyi sikertelensége után nem nagyon fűzött ahhoz reményt, hogy bármit megtud minderről, éppen ezért pont úgy kérdezte Maniac-et, hogyha van hozzá hozzáférése. Mire végigmondta a kérdését, utasítását azonnal kapta is az elutasítást. Ezúttal nem azért, mert nincs tényleges hozzáférése, hanem azért, mert magántulajdon, amire rákérdezett. Ez újdonság volt neki, eddig kevés effélébe futott bele élete során. Ennek ellenére pontosan tudta, hogy mindez mit jelent. Birodalmi személynek voltak a tulajdonában ezek a dolgok és ő tervezte az egészet. Így másik megközelítés volt, szívesen megismerkedett volna az illetővel, hogyha mindez lehetséges lett volna. Azért a városra még mindig rátudott volna kérdezni, hogy az hol van, az csak nem lehetett az illetőé és már legalább tudná, hogy merre is induljon el az egésszel kapcsolatban. Így kénytelen volt még Maniac-től is így kérdezni, ha már a közvetlen, direkt dolgokat nem fog megtudni, akkor meg kellett találnia a kis réseket, ahol Maniac válaszolhatott is és nem azt közölte, hogy „hozzáférés megtagadva”. Vett egy mélyebb levegőt, majd a még mindig nyitott csatornán feltette a következő kitérős kérdéseit.
~ Najó, közelítsük meg máshogyan a kérdést. A város, ahol ez van, hol található? Hacsak nem az övé az egész, akkor kiadhatod. Aztán szeretném tudni, hogy kinek a magántulajdona mindez. Ha ezt nem mondod meg, akkor az összes Birodalmi tudós adatlapját szeretném látni, akik képesek lennének arra, hogy efféle Mesterséges Intelligenciákat készítsenek a szaktudásuk alapján. ~
Igazából szívesen rákérdezett volna még sok más mindenre is, de mivel nem volt még Flottás sem, így igencsak limitáltak és korlátozottak voltak a lehetőségei, pedig tényleg roppant kíváncsi volt ezzel az egésszel kapcsolatban. Ha meglesz az illető, akkor valóban megpróbálta volna vele felvenni a kapcsolatot, pusztán technológiai érdeklődésből, hogy leróhassa tiszteletét azért, hogy erre képes volt az illető. Igazából pont a látomás és a Maniac-el való egyeztetés után lett igencsak sűrű a reggelje, mert még sok mindent meg kellett tennie, így ki be „pattogott” az ágyból, először is megnézte a csodás napfelkeltét. Amennyiben szükséges volt, akkor még a szemét is védte a testének manipulálásával, hogy ne vakuljon meg időlegesen sem, hogy végig a napot nézi. Bár annyira nem aggódott, már jó ideje úgyis jócskán távolabb volt a Föld már hála Zsarnoknak, mint a Zuhanás előtt. Amint bejött és felmelegítette a testét visszabújt Tubrok mellé és nekilátott a Rocksolidos hálót böngészni. Lényegében bármerre nézett rajta saját magáról és Tubrokról talált híreket. A táncról videót ugyan nem talált, csak animált mozgóképet, nem mintha Maniac-től nem hívhatta volna le külső látószögből a táncot, de nem volt olyan fontos, biztonsági kamerák biztosan felvették és az is elkérhető lett volna. Szerencsére abba még nem futott bele, amit keresett, még úgy tűnt, hogy tartotta mindenki a száját arról, hogy terhes lett. Ennek ellenére volt egy olyan érzése, hogy már a teljes nemesség tud erről, akkor is, ha egészen eddig igencsak diszkréten kezelték az ügyet. A hírek után jöttek a fogadási oldalak, természetesen álnéven tette fel a fogadásokat, nem lett volna értelme saját nevet használni, mert akkor úgyis rájöttek volna, hogy csalt és tudja az eredményeket. Ettől függetlenül továbbra is roppant viccesnek találta mindezt és roppantul élvezte, hogy saját magára fogadhat. Eddig még ilyenben úgysem volt nagyon része, főleg nem ekkora tétben. Egyelőre azt nem tudta eldönteni, hogy Tubrok nevetni fog-e ezen, vagy majd egyenesen kiborul, hogyha elmondja neki, hogy miként manipulálja éppen a fogadásokat azzal, hogy ő maga is beszállt az így igencsak egyoldalú versenybe.
Mire ezzel végzett Tubrok tényleg ekkor kezdett ébredezni, így ismét, mint eddig minden reggel egy csókkal köszöntötte a párját. Aki pedig máris a csók alatt teljesen beindult, azonnal megérezte és rájött Ingrid erre, ahogyan a férfi máris a mellét kezdte markolászni szinte úgy, hogy a szemét sem nyitotta még ki. Ezt végül is Ingrid nevetve szóvá is tette, mert annyira nem zavarta mindez, csak egy piciként szurkálódni akart az egészen, amire még a választ is megkapta. A rövid kis szünet után újra egymásnak estek, és ölelték át egymást, kihasználva mindezt Tubrok azonnal fordult is, hogy ne oldalt helyezkedjenek el egymáshoz képest, hanem Ingrid kerüljön alulra. Most nem bánta a nő, hogy a férfi vette ennyire a kezébe az irányítást, hanem hagyta csak, hogy vezesse őt is Tubrok. A csókokkal egy pillanatra sem hagyott fel, hanem folytatta őket, mivel érezte továbbra is, hogy mennyire jól esik a párjának az, hogy a fenekébe markol, így többször is megtette a folytatásban. Mire már mind a kettejük légzése felgyorsult akkora húzódott el Tubrok tőle és nézett végig rajta, miután tényleg megérezte azt már, hogy Ingriden még ruha is van és nem teljesen meztelen, mint akkor, amikor elaludt a tánc után. A nő nagyon örült annak a ténynek, hogy így tetszett a fehérneműje a férfinak, aki még meg is említette mindezt, hogy mennyire jól néz ki ebben. Pontosan ezért vette fel, hogy ilyen hatást érjen el majd a reggel folyamán, bár részben azért is, hogy elcsábítsa a másikat, de mint láthatta nem is volt minderre szükség. A jól időzített csók is bőven elég volt arra, hogy elérje mindezt a másiknál. Amíg Tubrok őt figyelte, hogy milyen ruha is van rajta még néhány mondatot is váltottak egymás között, a végeredmény pedig végül is az lett, hogy még maradhatott a ruha Ingriden. Még akart volna valamit mondani, de már nem tudta megtenni, mert az újabb csók beléfojtotta a szót.
A folytatásban még hevesebben csókolták egymást és egyre jobban kezdték izgatni a másikat is. Ingrid ekkor már rendesen zihált volna, hogyha a csókok miatt mindez kivehető lett volna, jó párszor pedig fel is nyögött halkan, főleg, amikor a belső combján levő érzékeny pontokat érintette Tubrok. Saját maga direkt az érzékeny pontokat izgatta a párján, olykor-olykor végigkarmolva, és belemarkolva ezekbe, hogy még nagyobb hatást váltson ki vele. Többször pedig még neki is dörgölőzött a párjának, azt pedig igencsak hamar megérezte, hogy Tubrok már nem is nagyon bírta mindezt és úgy egy perccel később nekilátott megszakítani a csókot. Ingrid mindennek nem igen örült, még tudta volna hosszú ideig folytatni az ajkak ősi játékát, így a fejével még utána kapott a férfinak, hogy ne hagyja eltávolodni, de egy idő után már nem sikerült megtennie ezt és elszakadtak az ajkaik egymástól. Mire kifejezhette volna nem tetszését máris megérezte Tubrok ajkait a nyakán, hogy azt kezdték el csókolni. Ahogyan a fogak kezdték karcolni a bőrét felnyögött, az egyik keze most már így a helyzet miatt Tubrok hátát, a másik a párja tarkóját simogatta, a lábaival pedig a férfi lábát és felnyúlva a derekát. A légzése ténylegesen akkor kezdett gyorsulni és a háta is megfeszült, amint Tubrok a mellbimbóival kezdett foglalkozni, mint mindig most is nagyon látványos reakciók voltak erre, remekül szemléltetve, hogy mennyire érzékeny terület az a nőnek. Igencsak élvezte, amíg Tubrok a melleivel foglalkozott, de azt is, ahogyan a lejjebb haladáskor is végigcsókolta őt a vékony ruharétegen keresztül is. Többször feszült meg a teste és nyögött is fel, amikor egy-egy erogén zónát érintett a férfi. A szeméremdomboknál meg is remegett az egész teste a kezeivel pedig belemarkolt a férfi vállaiba ekkor. A belső combokra kapott csókoknál is többször halkan nyögött fel, majd a lábaival segített, amikor Tubrok lehúzta róla a bugyiját. Engedte, hogy a férfi széthúzza a combjait és közelebb hajoljon, azt a férfi láthatta, hogy szinte kínzás volt a nőnek az izgatás után, hogy ismét megállt és nem ért még újra hozzá. Az ajánlatnál kissé megemelte a fejét Ingrid, az ajkai kissé szét voltak nyílva, hogy így könnyebben kapkodja a levegőt, a felajánlás láthatóan igencsak elnyerte a tetszését, főleg, hogy könnyedén kiolvashatta a másik szemeiből, hogy mindenre vonatkozott az ajánlat. Volt egy olyan érzése, hogy a tegnapi táncért kapja most viszonzásul mindezt, hogy a kérésnek eleget tett akkor, ráadásul igencsak hosszan. Még mielőtt válaszolt volna kinyúlt a kezével és egy kisebb párnát húzott oda magához, majd tette a csípője és feneke alá részben, hogy Tuborknak ne kelljen kitörnie a nyakát.
< - Tudod, hogy mennyire imádom a nyelvmunkádat – préselte ki magából a szavakat. >
A hangja is tele volt vággyal a levegőkapkodás mellett is. Nem adott konkrét instrukciót, csak ennyit, majd Tubrokra bízta magát. Ha a férfi pedig teljesíti a kérését, akkor átadja magát az élvezeteknek, amiket a férfi okoz neki. Közben majd a kezével tovább simogatja a férfi tarkóját és bele-beletúr a hajába, a másikkal pedig, hogy még Tubrok is gyönyörködhessen benne az élvezeten felül a saját melleivel kezd játszani, a lábaival pedig ha tudja, akkor a férfi derekát és fenekét masszírozza és simogatja. Ám ezúttal csak néhány percig él mindezzel, bármennyire is jól esik neki, amikor megérzi, hogy teljesen felizgult, akkor szakítja meg Tubrokot, hogy hagyja abba, amit csinál, bármennyire is nehéz volt mindezt kérnie tőle.
< - Ennyi… elég… - lihegi. – Ha bármit megteszel, azt szeretném, hogy legyél nagyon gonosz, kínozz amennyire csak tudsz, mielőtt végül magadévá teszel és egymáséi leszünk… Érdemeld ki, hogy este megkínozzalak – mosolyodott el a végén. >
Mondta el a kérését és így teljesen szabad kezet adott a párjának. Érdekesen jött ki, hogy a férfi felkínálta, hogy bármit megtesz a nőnek, aki meg pont azt kérte, hogy a férfi a saját fantáziája szerint tegyen vele bármit. Így azzal lesz jófiú, hogy pont hogy rossz lesz.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 21 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 22 Márc. 2015, 14:14

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Maniac ugyan elutasítja Ingrid kérdését, a látomásával kapcsolatban, azonban Miller nem hagyja ennyiben a dolgot és még nem adja fel. Helyette úgy dönt, hogy kis mellékkérdésekkel próbál több információt szerezni. Ez már valamivel sikeresebb.
~ Műveletek folyamatban. Kész.~
Ingrid megkapja az összes tudós adatlapját, aki képes lenne ilyen programokat írni. Ami azt illeti igen sokan vannak, főleg az ilyen és ehhez hasonló területen dolgozók, de vezető tudósok is vannak bőven. Azonban Ingrid így tényleg csak a tudósok adatlapjait kapja meg, nem mindenkiét aki képes lenne ilyet programozni. Tehát ez a kör lehet tágabb is. A magántulajdon továbbra is az és védett, a nevét sem kapja meg az illetőnek, aki ezt birtokolja és levédette, mert hogy azt is megtette, akárki is legyen. A kiderült dolgok fényében Ingrid tovább keresgélhet és kérdezgethet, ha akar.
A nyugodt és hosszú éjszaka után, valóban kissé sűrűre sikerül a nő reggele. Visszabújik az ágyba, de aztán gyorsan ki is ugrik onnan, hogy megcsodálhassa a napkeltét, aztán immár a napfényben úszó hálóba visszatérve kerül újra a párja mellé, a takaró alá. Itt kezd kettejükről keresgélni a rocksolidos virtuális hálózaton, amivel gyakorlatilag tele van a tárgyalások és az ő kettejük ügye. Szerencsére a terhesség egyelőre nem nyilvános egyáltalán, de Ingrid jól gondolja, a nemesség körében már szépen elterjedt a hír, csak éppen senki nem akarja nyilvánosságra hozni. A hírek böngészése után Ingrid még jó pár nemzetközi fogadást is tud, gyakorlatilag saját magára kötni, szép kis szorzókkal. Amint ezekkel végez, kezd el ébredezni Tubrok.
Ingrid mint eddig is minden alkalommal, amikor együtt aludtak jó reggelt csókkal köszönti az ébredező párját. Minden tekintetben a legjobbkor sikerül megcsókolnia a férfit, aki ettől teljesen be is indul. Így valóban nem kell sokat tennie Ingridnek, máris elcsábítja a párját. Ezen még szurkálódik is kicsit Ingrid, aminek Tubrok roppantul örül. Nem is kell sok idő, a csók még szenvedélyesebbé válik kettejük között és Ingrid már teljes hátával az ágyon fekszik, Tubrok alatt. Kellően izgatják egymást, egyre erotikusabb mozdulatokkal és érintésekkel, mindketten az érzékenyebb pontokat ostromolva. Ennek hála a mindkettejük légzése felgyorsul és igencsak felizgulnak. Ekkor Tubrok tart egy kis szünetet, hogy megcsodálhassa Ingridet és a szexi fehérneműt, amit a nő felvett.  Szóvá is teszi, hogy mennyire szexi benne Ingrid. Még néhány szót is váltanak egymással, aztán Ragal egy csókkal berekeszti a beszélgetést.
A folytatásban pedig még forróbbá válnak a dolgok. Tubrok nem is bírja sokáig a fokozott izgatást, nagy nehezen megszakítja a csókot a szerelmével, aztán lejjebb halad ajkaival a nő testén. Ingrid melleit, mint mindig most is különös bánásmódban részesíti, és jó ideig eljátszik velük. Élvezi, hogy ennyire érzékeny területe ez a nőnek és ki is használja. Közben ő maga is kiélvezi a tarkó és hát simogatást, és azt hogy a nő egyik lába már a derekét fonja szinte körül. Hosszú percek után indul Tubrok lejjebb ajkaival és kezeivel, végig a hason és a szeméremdombon. Elégedetten hallgatja és érzi Ingrid reakcióit minderre. Miután a bugyi is lekerül Ingridről, Tubrok felajánlja hogy bármit kérhet Ingrid, ő jó fiú lesz és teljesíti a kérést. Minderre pedig "lógó nyelvvel" várja a választ. Ingrid könnyen magához húz egy párnát és a dereka, csípője alá rakhatja. Ez kissé meglepi Ragalt, de azonnal rájön mire is kell a párna. Az utasításra Tubrok engedelmesen bólint és nekilát teljesíteni. Valóban jó fiú módjára beleveti magát a nőbe, nyelvével szorgosan dolgozva. Próbálja úgy, ahogy azalatt a másfél óra alatt kellően kitapasztalta. A nyelvét nagyon előre nyújtja és próbálja lehetőleg legmélyebb és leggyorsabb munkát végezni Ingridben. Egy pillanatra sem áll meg. Tubrok az érintéseknek hála még inkább felizgul, a tarkóját érő simogatás nagyon jól esik neki és az is hogy a nő lábaival a fenekét és csípőjét kényezteti. Amikor pedig felpillant, látja hogy Ingrid a saját mellével játszik, ez már csak hab a tortán számára. Hálából még inkább megdolgozik a nyelvével és a kezeivel. De az élvezetek nem tartanak sokáig, mert Ingrid elérve egy pontot másra utasítja a párját. Tubrok engedelmesen húzódik el és kíváncsian fürkészi Ingridet, hogy mit is szeretne a nő.
< - Ha ezt szeretnéd. - feleli Tubrok most is kissé meglepődve. >
A helyzet valóban érdekes, hogy Ingrid pont ezt kéri a párjától, amikor bármit kérhetne. Ragal mozgásán azonban azonnal meglátja, megérzi, hogy most tényleg el van veszve, és a férfinek eszében sincs a lehető leginkábbnál kevésbé megkínoznia.  Tubrok följebb mászik, egyenesen Ingrid fölé. A fehérneműt elkezdi felhajtani, nagyon lassan, de még most sem veszi le a nőről, csak éppen annyira hajtja fel, hogy majd a mellekhez könnyen hozzáférhessen. Aztán lassan közel hajol és megcsókolja Ingridet. Azonban ez a csók más, közben random időközönként elkezd elhúzódni és Ingrid csak akkor kap folytatást vagy újabb csókot, ha ajkaival, fejével és kissé a felső testével is utána kap a férfinek. Ha nem teszi meg, hoppon marad. A csókok közben Tubrok megragadja a férfiasságát és úgy illeszti Ingrid hüvelyéhez, hogy csak a férfiasságának törzsével érjen hozzá. Szorosan oda nyomja magát és csípőjével kezd mozogni, lendületesen. Így a férfiasságának törzsével egyszerre dörzsöli Ingrid szeméremajkait és csiklóját, anélkül hogy ténylegesen belé hatolna. Kell egy kis idő, de utána már ritmusosan mozog, mintha a nőben járna, holott ez egyáltalán nincs így. Néha "kegyelmesen" a makkjának szintén alsó felével is végigszántja a területet. Aztán a nő mellei következnek soron. Amikor kezeivel Tubrok nem Ingrid testét járja, benyúl a fehérnemű alá, és markolászni, szorosan tartani és egymáshoz nyomni kezdi a kebleket. Amint eljut a mellbimbókhoz, azokat úgy kezdi csavargatni és húzogatni, mintha valósággal meg akarná fejni Ingridet. Természetesen Tubrok végig figyel arra, hogy Ingrid ne élvezzen el semmiképpen sem. Ha kell lassít a férfiasságával odalent és a mellekkel sem bánik olyan keményen. De amint Ingrid kikerül a veszélyzónából, újra ostromolni kezdi. Egy idő után, újabb fordulatot ad Tubrok a helyzetnek. Egyre többször ad Ingridnek olyan csókot, hogy hiába kap után, nem tudja sehol sem elérni. És amikor így pórul jár a nő, Ragal azonnal máshol kezdi csókolni, először csak a nyakánál, csókolja, harapja, fogával karcolja a bőrt. Aztán egészen a fültőig halad. Onnan megindul lefelé és a kulcscsontok vonalát már nyelvével nyalja végig. Két-három ilyen alkalom kell és Tubrok eljut a csókok között Ingrid melleihez. De ott sincs eszében nekiállni a szokásos kényeztetésnek. Helyette a nő melleinek imádott alsó részéhez ér ajkaival. Rátapad a bőrre és erősen kezdi azt szívni. Egészen addig amíg már - ha csak egy pillanatra is - nyomot hagy, akkor jöhet a másik kebel alsó fele. Mindezzel végezve, Tubrok visszatér a "kiérdemlős" csókokra. És még egy csavar vár ekkor Ingridre. Érzi Ragal kezét ahogy a testét járja. Tubrok kihasználja a helyzetet és a nő érzékeny pontjait kezdi a kitanult módon, sorban egymás után ostromolni, úgy hogy Ingrid egy pillanat alatt még jobban felizguljon és azt se tudja mitől. Nem csak egyszer, de három ilyen kis "kört" tesz a női testen. Ha már az egész éjjel tartó szeretkezés alatt erre rájött, kitapasztalta, most ezt is beleadja a kínzásba és gyötrésbe.
Az egészet Tubrok addig akarja csinálni, amíg Ingrid már azt se tudja mi zajlik körülötte és kivel, csak  hogy egy férfival van és egy ágyon.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 23 Márc. 2015, 10:46

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingridnek valóban nem volt esze ágában sem annyiban hagyni a dolgot, még úgysem, hogy magántulajdon volt az a hely és a dolog. Így fondorlatosabban tette fel a kérdést, hátha azzal közelebb jut. Némileg sikerült, az összes tudós nevét megkapta így, vezető tudósok, beosztottak, akik képesek voltak arra, hogy ilyesmit programozzanak le. Persze tudta, hogy lehettek még magánszemélyesek is, akik efféle dologra képesek, de egyszerű állampolgárként, nem Flottásként az olyan neveket esélytelen lett volna megtudni, ebben teljesen biztos volt. Így inkább ezt a lehetőséget fel sem vetette. Most nem volt kifejezetten ideje sem kedve ahhoz, hogy végignézze a tudósokat, majd később, ha hazaért, akkor ráér. Főleg, hogy esélyes volt, hogy az is, hogy az illető benne sem volt a kapott listában, mert levédette magát, vagy ehhez hasonló történt. Kicsit felsóhajtott ezen az egészen, kicsit kezdte unni, hogy mindig ez van, ha valamilyen izgalmas dolgot talál, akkor falba ütközik. A megnézéssel kapcsolatban úgy döntött, hogy majd éjjel megint, esetleg akkor, ha Tubrok majd elment az ügyeit intézni. Most a bulvárlapok és a hírek sokkalta jobban érdekelték, így azokat kezdte el megnézni. Így a hírek voltak a következők a napfelkelte megnézése után, amik roppant zsúfolttá tették a reggelét, főleg, hogy még egy fogadási oldalra is felment és álnéven nem kis összegekkel fogadott magára. Részben legalább jó hírekkel tud majd szolgálni Tubrok számára azzal kapcsolatban, hogy ugyan szó szerint a média és a hírek velük vannak tele, de az még nincs benne, hogy gyermeket várnak. Bár, ha a feltételezése igaz volt és a nemesség már tényleg tudta, akkor csak a megerősítést várták a bálnál és utána már úgyis mindenhol megtalálható lesz, hogy így van. vagy akkor, amikor Ingrid először visszajön, mert addig nem fogják elhinni, lehet, hogy hazudott, vagy csak így próbálta manipulálni a férfit. Ami persze nem volt igaz, de még Ingrid maga is így gondolta volna bárki más helyében mindezt. Végül is nem osztott, nem szorzott az egész, de azért a diszkréciót igencsak díjazta még úgyis, hogy valószínűleg már mindenki ezen csámcsogott. A fogadás végül is még igencsak feldobta a kedvét így reggel, az pedig főleg, hogy Tubrok ekkor kezdett ébredezni mellette.
A megfelelő időpontban adott csók remek időzítés volt, mert szinte ezzel az egyetlen csókkal teljes mértékben sikerült őt elcsábítania és levennie a lábáról. Nem is remélte, hogy ennyire fog ez menni, és nem is volt feltétlen ez a szándéka vele, de egyáltalán nem bánta azt, hogy mindez így sikerült. A csók közben egyből meg is érezte a párja férfiasságát, ahogyan az ágyékának nyomódott, így mindezt kacagva meg is jegyezte Tubroknak. Érezte, hogy a szurkálódásnak is örült a férfi, a hangulatra pedig nem lehetett panasz, mert pillanatokkal később máris sokkalta szenvedélyesebbek voltak, Ingrid került alulra és azonnal egymást kezdték izgatni, simogatni. Ezen kellemes és parázsló hangulat közben is volt elég ereje a férfinak arra, hogy megcsodálja Ingridet, hogy milyen fehérnemű van rajta, amikor megérezte, hogy nem meztelen a nő. Itt Ingrid volt roppant elégedett, hogy ennyire elnyerte a párja tetszését a ruha, amit a kedvéért vett fel és még csak le sem vette róla ekkor, hanem hagyta, hogy rajta legyen. Így estek ismét egymásnak, falták egymást, ahogy csak érték és sokkal jobban kezdték izgatni is a másikat. Noha Ingrid szerette volna, ha tovább csókolóznak Tubrok nagyon hamar már nem bírta tovább, hogy csak ott foglalkozik a nővel és csupán a kezei érintik, így a csókot is megszakítva indult egyre lejjebb a nő testén. Mint mindig Ingrid most is roppantul élvezte azt, hogy a párja a melleivel is sokat foglalkozott. eközben többször megfeszült a teste a gyönyörtől, fel is nyögött halkan párszor, miközben végig amennyire elérte Tubrokot ott simogatta, ahol ezt tudta. Mivel jócskán kisebb volt magasságra a párjánál, így a karjai is rövidebbek, szóval már főleg a lábaira kellett támaszkodnia, ha el akarta érni a férfi derekét, fenekét. Azonnal érezte, hogy ez is jól esik a férfinak, nem is remélt mást, főleg, hogy tudta, hogy úgyis oda van a lábakért Tubrok. De az őt ért simogatások, kényeztetések is remekek voltak, a légzése pedig gyorsult mégjobban. Mindez akkor fokozódott tovább, ahogyan Tubrok áttért a kezeivel, majd az ajakaival a szeméremdombjára is. Itt mát-már megőrült az érzéstől, roppant kínzásnak érezte az egészet, amit a férfi könnyedén ki is olvashatott belőle, mert ebben a helyzetben képtelen volt elrejteni mindezt. Végül a bugyi lekerült róla, noha a fehérnemű együttes felsőrésze még nem. Itt hangzott el a felajánlás, hogy Ingrid kérhet bármit, Tubrok teljesíti. Könnyedén kihasználhatta volna a nő mindezt, de végül nem tette meg, már csak azért sem, mert volt egy olyan érzése, hogy Tubrok úgysem engedné, hogy forduljanak és ő maga is legalább annyira foglalkozhasson a párjával, mint az ővele. Főleg, ha tényleg igaz volt az, amit gondolt, hogy ez a jutalma a táncért, bár erre szavakkal megerősítést nem kapott még.
Ekkor húzta oda magához az egyik párnát és tette a dereka és feneke alá, elsőre még látta és érezte, hogy Tubrok nem értette, hogy mire is kell mindez, de ahogyan kimondta, vagyis utalt rá, hogy mit szeretne a párjának azonnal leesett, hogy azért volt mindez, hogy ne törjön ki a férfi nyaka és kényelmesebb legyen neki. Mivel Ingrid ekkora már igencsak fel volt izgulva, hangosan nyögött fel az első érintésre is, ahogyan Tubrok nyelve őt érintette, az egész teste is megfeszült a gyönyörtől a férfi munkája nyomán. Ahogyan egyre jobban kezdte élvezni úgy vált a lábaival is erősebbé a simogatás Tubrok hátán, fenekén, a hajba túrás is, bár ügyelt arra, hogy ne okozzon fájdalmat, végül pedig még saját magával is elkezdett játszani. Noha nem látta, hogy mikor nézett fel Tubrok, de a nyelvmunka miatt azonnal rájött arra, hogy ez mikor történt meg, mert jobban rákapcsolt a férfi. Az emlékében és a testében is igencsak erősen élt még az, hogy milyen remek munkát végzett előző reggel Tubrok a másfélórás orgazmusa közben, így tényleg nagyon szívesen élt volna ezzel a lehetőséggel, hogy megismételjék, de tényleg nem akarta a párját kihasználni, ezért szakította félbe a férfit, amikor már a legjobban élvezte az egészet, de még mindig igencsak messze volt az orgazmustól. A kérése igencsak meglepte a férfit, de erre számított is főleg ebben a helyzetben. A szavakra először csak bólintott, majd utána felelt, mikor már megtudott szólalni.
< - Igen, ezt szeretném – lihegte kissé rekedten. >
Igazából Ingrid már azt is szenvedésnek és kínzásnak élte meg, hogy végtelenül lassan hajtotta fel a fehérneműjét Tubrok. Látta a férfi mozgásán, hogy be akarja tartani, amit Ingrid kért tőle és esze ágában sincs ellazsálni mindezt. A nő felemelte a csípőjét is, hogy megtehesse a férfi, amit akar, és csak ahogyan már nem volt ott a ruha akkor feküdt vissza az ágyra. Végtelenségnek hatott azaz idő, ahogyan odahajolt végül a férfi hozzá, hogy megcsókolja, Ingrid úgy csókolt vissza, mintha ez lett volna a legutolsó egész életük során, már most nagyon vágyott Tubrokra és még szinte a kínzás el sem kezdődött. A kezeivel azonnal simogatni és izgatni kezdte a férfit, amint végre teljesen elérhető távolságba került. Természetesen utána kapott mindig Tubroknak, nehogy lemaradjon egyetlen csókról is, az egész teste megfeszült a gyönyörtől és a légzése is megint felgyorsult, ahogyan odalent is elkezdte gyötörni őt a férfi. Most már érezhette Tubrok is, hogy sokkalta nedvesebb volt, mint az orális kényeztetés közben. Minden mozdulattól szinte megőrült Ingrid és már érezhető volt egyből, hogy magában akarta tudni Tubrokot, de mindez természetesen nem teljesült, ráadásul valószínűleg alig tudott mozdulni a saját csípőjével is annak hála, hogy a férfi szorosan hozzásimult, így azt sem tudta megtenni, hogy úgy mozduljon, hogy a párja belécsússzon „teljesen véletlenül”. Így kénytelen volt szenvedni, az csak fokozta mindezt, mikor a mellei is sorra kerültek, itt már-már szinte kaparta Tubrok hátát a nő a vágytól, illetve az érzékeny pontokat, hogy felizgassa annyira a párját, hogy ne bírja ki ő sem. A lassításra többször is szükség volt valóban, főleg így a többszörös hatás miatt, hogy ne élvezhessen el Ingrid, ami csak tovább fokozta azt, hogy mennyire szenved. Már akaratlanul is többször nyögött fel a gyönyörtől és próbált a csípőjével is mozogni, megfeszíteni, kissé megemelni, hogy elérje a behatolást. Az egyik alkalommal mikor Tubrok próbált a csókok közben elhúzódni a kezével kapott a férfi tarkójára és húzta vissza magához, hogy újra nagyon szenvedélyesen csókolhassa meg őt. Ezt főleg már akkor, amikor nem is akarta a férfi, hogy elérhesse őt a nő. Ahogyan a csókok a nyakát érték a háta is megfeszült és a fejét is némileg hátraszegte, hogy jobban elérhesse azokat Tubrok, a kulcscsont végignyalásakor már hangosan nyögött fel a nő és, hogy ne Tubrokban tegyen kárt a kezeivel a lepedőt és a takarót gyűrögette mielőtt visszatért volna a férfi simogatására, izgatására. A mellek szívogatása nagyon jól esett Ingridnek, itt teljesen hátrafeszült a feje is, és próbálta a halk sikolyát is elfojtani, főleg, hogy valószínűleg odalent sem hagyta abba Tubrok azt, amit eddig tett. Ahogyan újra a csókok következtek Ingrid még követelőbb lett, mint volt korábban, most ő volt olyan, mintha ki akarta volna Tubrok lelkét inni. Az aljas támadások valóban sikeresek voltak, ismét mint korábban is jó pár pillanat kiesett a nőnek, ahogyan az érzékeny pontokon kezdte izgatni Tubrok, ahogyan azt két éjszakával ezelőtt kitapasztalta mindezt. A harmadik kör után kezdett Ingrid halkan és rekedten nyöszörögni, hogy akarja a férfit és nem bírja tovább, hogy nem érzi magában. Egyelőre még mindig felfogta a dolgokat, de Tubrok érezhette, hogy már nagyon közel van azaz állapot, amit valóban el akart érni a nőnél, aki úgyszintén az állapothoz közeledve egyre jobban izgatta a párját, hogy ő se bírja ki azt, hogy ne tegye már magáévá őt. Ami talán szerencse volt ebben a pillanatban, hogy Ingrid éppen közelében sem volt az orgazmus állapotához, csak nagyon élvezte és szenvedett egyszerre Tubrok ténykedése alatt.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 21 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 23 Márc. 2015, 20:43

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A jó reggelt csók valóban nagyon jól sikerül és a helyzet is hamarosan forróbbá válik Ingrid és Tubrok között. A hangulat parázsló és felhőtlen, a csók közben egyre szenvedélyesebbek lesznek és miután Ingrid kerül alulra, már teljesen egymás izgatásával vannak elfoglalva. Ragal hamarosan nem is bírja tovább és tovább halad a nő testén, egyre csak lejjebb. Abban ellenben Ingrid biztos lehet, hogy ez a szexi fehérnemű teljesen elnyerte a párja tetszését, hiszen ez az első ruhadarab amiből nem csomagolja ki azonnal, sőt később is csak felhajtja és nem lekapja róla. Amint Tubrok elér a szeméremdombig, Ingrid teste már feszeng. Éppen csak a bugyi kerül le róla, Tubrok már neki is látna a nyelvmunkának, de előtte még felajánlja Ingridnek, hogy a nő bármit kérhet tőle. Ingrid pedig ki is használja a lehetőséget. Már mindketten kellően fel vannak izgatva, de az előjáték csak tovább fokozza mindet. Tubrok is rettentően élvezi a dolgot, főleg mert külön kap a derekára és fenekére is simogatást a nő lábától. Az egész azonban nem tart most akár egy óránál is hosszabb ideig, mert Ingrid még mást is szeretne. Azt ha Tubrok a lehető leggonoszabb lenne vele. A kérés persze meglepi a férfit, aki előbb ajánlotta fel magát, de ez nem akasztja meg sokáig.
< - Rendben van. - válaszolja még a megerősítésre. >
Ezután tényleg nekilát, hogy teljesen és hiány nélkül kielégítse a nő kérését. S Ingrid gyötrése ekkor kezdődik meg. Már az is kínzás számára, amilyen lassan Tubrok felhajtja a fehérneműjét, majd amilyen lassan odahajol a csókhoz. A csók hevessége és akaratossága meglepi Tubrokot, de örömmel viszonozza azt. Majd nekilát a nő izgatásának odalent is. Csak a férfiasságának törzsével és néha a makkjával dörzsöli Ingridet. És valóban, úgy csinálja, hogy a nő nemi szerve szorosan az övéhez nyomódik és még a Miller feneke alatt lévő párna is összelapul ettől, így Ingridnek esélye sincs odalent úgy mozogni, hogy a férfi "véletlen" belé csússzon. Ebben a helyzetben kell elviselnie, hogy Tubrok milyen keményen bánik a mellével, majd a csókokat megszakítva végig csókolja a nyakát, a mellkasát és még a melleit is szívogatni kezdi. Mindez alatt a nő teste folyamatosan feszeng, zakatol, kapkodja a levegőt, néha Tubrokot karmolja, máskor a lepedőt gyűrögeti. Ragalt főleg az tölti el elégedettséggel, amikor a szerelme visszahúzza őt, hogy tovább csókolják egymást, mert nem bírja ki anélkül és amikor az említett lepedő gyűrögetésre kell áttérnie a nőnek. Az egész helyzet még feszültebbé válik, amikor Tubrok a kitanult módszerrel halad végig sorban Ingrid érzékeny pontjain. Ingrid pedig eddig bírja és elkezd nyöszörögni, hogy nem bírja tovább, Tubrokot akarja.
Tubrok elgondolkozik a dolgon, de megérzi hogy Ingrid nincs még orgazmus közelében, és már közel van ahhoz az állapothoz, amit el akar érni nála. Nem hallgat a nyöszörgésre, tovább folytatja odalent amit eddig is csinált. Közben vadul megcsókolja Ingridet és ezúttal nem elhúzódik, hanem rálapul a testére. Ingrid csak annyit érez, hogy Tubrok a csókkal nyomja le őt a puha párnák közé, egyre lejjebb és hogy élve felfalja őt, minden tekintetben. Tubrok érintéseivel újra és újra Ingrid érzékeny pontjait kezdi ostromolni, abban a sorrendben ahogy kitanulta, de most nem csak három "ostromhadjáratot" indít, hanem folytonos ritmusban csinálja. Egészen addig, amíg Ingrid ki nem esik a sok ingertől és így Tubrok meg nem kapja, amit akar. Ha ez sikerül, akkor érzi csak meg Ingrid, hogy a férfi teljesen belé hatol és kitölti őt. Tubrok annyira fel van már izgulva, hogy nem képes habozni és óvatoskodni, vigyázni, azonnal abban a ritmusban és tempóban kezdi el magáévá tenni Ingridet, amilyenben eddig is kínozta, lendületes, mély csípő és ágyékmozgásokkal. Rettentően élvezi a dolgot. A kezei finoman Ingrid nyakára tapadnak és ott kezdik izgatni a nőt, egyáltalán nem durván, nehogy Ingrid azt érezze, hogy esetleg fulladna, holott szinte hozzá sem ér a párja. A szeretkezést ebben a helyzetben addig folytatja tovább Tubrok, amíg Ingrid észhez nem tér a korábbi kínzásból, vagy amíg ki nem fogy a szuszból, hiszen a két szerelmes már szinte eltűnik a puha párnák alatt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 21 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

21 / 40 oldal Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.