Rocksolid

30 / 40 oldal Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next

Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 08 Márc. 2016, 12:10

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingridnek valóban sikerült néhány pillanaton belül elérnie azt, hogy a párja türelmetlen legyen és már szinte várja a választ, amit meg is kapott. Ingrid jót mosolygott a türelmetlen karmozdulatokon, és azon, hogy a férfi egyik lábáról a másikra helyezte a súlypontját. Végül már nem is kapott szóban erre választ, az a mosoly, amit kapott Tubroktól is bőven elég volt a számára. A folytatás pedig igencsak nem úgy alakult, ahogyan mindazt Ingrid elképzelte, hanem a valóban roppant szemtelen Tubrok formálta azt. Ingrid reggelizni és indulni akart, mert még nagyon sok tennivalója lett volna azok előtt, hogy hazaindul a HPI-ben délben, de Tubroknak esze ágában sem volt mindezt engedni. Azonban nem jött ebből semmi sem össze, mert rövid időn belül az ágyon fekve feküdt a hasán, a bokái és csuklói összekötve, és a párja el sem akarta őt engedni sehova sem innen. Mindez nagyon nem tetszett neki és ennek szót is adott, ahogyan annak is, hogy szeretett volna vásárolni menni a fiának. Úgy tűnt egy pillanatra a számára, hogy Tubrok talán megenyhül, mégiscsak jó volt megmutatni neki a képeket a kommunikátoron, mert így anélkül kötődött a kisfiúhoz, hogy valaha is találkozott volna vele. Főleg annál a résznél érezte Ingrid úgy, hogy talán van esélye, amikor a magabiztos mosoly kissé aggódó lett, de végül újra roppant szemtelen választ kapott. Tudta, hogy maga alatt vágja a fát vele, de csatornát nyitott Maniac felé.
~ Maniac a Rocksolid fővárosában található legjobb minőségű játékáruházból válaszd ki azt a játékot, aminek Greg a legjobban örülne, vedd meg, utald át a pénzt érte és a saját csarnokomba küldesd ki. Ott utasítsd az egyik androidot, hogy vegye át azt és vigye a lakrészemben levő nagyasztalra. ~
Hangosan már esze ágában sem volt kimondani, hogy megrendelte és elintézte az egészet, mert akkor az a minimális esélye is megszűnik, hogy esetleg Tubrok tényleg meggondolja magát az elengedésével kapcsolatban, mert már vásárolnia sem kell. Majd, ha ott tartanak, hogy emiatt talán hamarabb indulnának, akkor közli, hogy a párjának nem kell jönnie, mert már régen elintézte mindezt, mert legalább nem kerülne akkor újra olyan helyzetbe, mint most.
< - Arra kíváncsi leszek - mondta még mindig paprikás hangulatban. >
Sajnos nem sikerült megfélemlítenie a párját, noha nem csak annak szánta, de legalább érezze Tubrok, hogy milyen körökben mozog. Ezzel nem is járt sikerrel, de a következő "megmozdulása" már annál inkább, amikor "rátámadt" Tubrok férfiasságára és roppant paprikásan mondta, hogy mit is tenne a párja büszkeségével, ha odadugná az orra alá és esze ágában sem lenne visszaregenerálni. Úgy tűnt, hogy ez sokkal hatásosabb volt a fogcsattogtatással együtt, mint a szavakkal való fenyegetés. A továbbiakban egyáltalán nem volt partner, nem volt hajlandó azt tenni, amit Tubrok szeretett volna, így a férfinak további lépéseket kellett tennie. Ezekben sem könnyítette meg a férfi életét a nő, így Tubroknak muszáj volt az orrbefogáson felül - mert még így is hosszú percekig tudta volna Ingrid visszatartani a lélegzetét - megnyomni az állkapcsot, hogy a pecket a nő szájába juttassa és úgy fordítsa meg, hogy az szétfeszítse a száját. Amint ez megvolt, Ingrid továbbra sem szándékozott megadni magát, amikor Tubrok szépen nekilátott megtörni az ellenállását. Noha ő küzdött, de a saját teste hagyta cserben és kezdte élvezni, amit Tubrok csinált vele és önkéntelenül fel is nyögött. Az sem segített neki, hogy a párja a legerősebb fokozaton hagyta benne a vibrátort. Masszírozás is jól esett neki, már amit érzett azokon a részeken, ahol nem volt fűző rajta, közben pedig továbbra is roppant sűrűn kapkodta a levegőt és nyöszörgött a vibrátor miatt. Annak hatására egyre közelebb került az orgazmushoz, de a szerephez még tartotta magát, hogy morcosan nem akarja, amit Tubrok tesz. Így, amint a hajába markolt a férfi és a férfiasságát is kezdte Ingrid szétfeszített szájához húzni a nő próbálta gyengéden elhúzni a fejét, mintha csak földi ember lenne és nem lenne sokkalta nagyobb ereje a másiknál. De éppen ezért nem tudta megtenni, hogy elhúzza a fejét, hanem "tűrnie" kellett, hogy a szétfeszített szájába vezesse magát a párja.
Az elején nem volt hajlandó a nyelvét sem használni, tartva magát a szerephez, de ha Tubrok mondta hangosan, hogy tegye, akkor nekilátott a férfi büszkeségét nyalni, masszírozni a nyelvével olyan tempóban, ahogyan a másik utasítja rá. Szerencsére még így is, ebben a helyzetben is képes volt a torkát nyugtatva tartsa és így Tubrok teljesen ledughassa magát a torkába. Így most még jobban érezhette a férfi, hogy mennyire sűrűn kapkodja a nő a levegőt és pont akkor tört rá az orgazmus, amikor Tubrok tövig volt a szájában. A teste megfeszült, lehunyta a szemeit és a gyönyörtől az egész teste rázkódni kezdett, lehet, hogy még fel is sikoltott volna, de Tubrok mivel teljesen teletömte a száját semmi sem hallatszott belőle. Ezek után hála a legmagasabban levő fokozatnak szinte folyamatosan orgazmus közelében volt. A vibrátortól is és a gyönyörtől is szinte végig remegett a feneke és az ágyéka, miközben Tubrok férfiasságával foglalkozott és a férfi is mozgatta a fejét, a hajába való túrással. Mivel Ingrid kellően gyakorlott volt, így Tubrok nem igen tudott olyat tenni, ami ne lett volna jó a nőnek, vagy gondot okozott volna, így nem volt olyan, amin korrigálnia kellett volna a férfinak. Ingrid érezte, hogy mikor került a fenekére a pohár, vagy üveg, de a remegéstől lehetséges volt, hogy kiborult. A hírekre nem igen tudott figyelni a folyamatos rezgés és újra és újra rátörő orgazmus miatt, de azt biztosan érezte, hogy mennyire jól érzi magát így Tubrok, már csak a simogatások miatt is. Ahogyan abban is biztos volt, hogy így nem olyan "gyenge" az ellenállása a párjának, mert nem olvadozott rögtön, nem készült ki, hanem roppant jól tartotta magát. Mindazonáltal továbbra is folyatta a nyalakodást, masszírozást végig a férfi büszkeségén váltott tempóban, ha már az ajkaival továbbra sem tudta kényeztetni a másikat. Közben pedig még igyekezett magára is figyelni, hogy ne élvezzen el folyamatosan, de erre szinte képtelen volt, így Tubrok is láthatta, érezhette még mindig, hogy mennyire reszket a gyönyörtől Ingrid teste és emiatt a szemeit is csukva tartja, miközben a száját és torkát egészen kitölti a férfiassága.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 30 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 08 Márc. 2016, 15:09

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A vacsora valóban kicsit sem úgy alakul, ahogyan azt Ingrid tervezte. És Tubrok még közli is, hogy ne számítson semmi jóra, mert délig bizony nem megy sehova. Ingrid emiatt gyorsan kapcsolatba lép Maniac-el és rendel Gregnek játékfigurát, amit ki is szállíttat magának. Azonnal meg is kapja a visszaigazolást a Mesterséges Intelligenciától. Szerencsére emiatt már nem kell aggódnia. Ugyanis Tubrok nem hátrál meg, hiába paprikás Ingrid, szépen kikötözve, kipeckelt szájon végzi Tubrok mellett az ágyon. Igaz Tubrok majdnem megenyhül Greg említésére, de végül úgy dönt, úgyis lesz idejük, fontosabb most, hogy jól elbánjon Ingriddel. Így minden esélye elveszik a nőnek a pontos érkezésre. Nem is kell sok idő, Tubrok szépen "bemelegíti" az ellenkező Ingridet. Egy ideig ellenáll Ingrid, de a teste kezdi feladni, és lassan Tubrok megtöri őt. Néhány hosszú perccel később, Tubrok már a nő szájába vezeti férfiasságát és alaposan kitölti azt. Szépen vezeti Ingrid fejét, megfelelő óvatossággal. Egy ideig csak úgy, hogy Ingrid továbbra is ellenáll és nem mozdítja a nyelvét, majd Ragal megszólal.
< - Kérlek használd a nyelved is... - kéri szépen, miközben kifújja a levegőt. >
Itt már érzi Ragal is, hogy Ingrid már csak a szerep kedvéért áll ellen, ezért ehhez alkalmazkodik ő is. Valamint elégedettséggel tölti el, hogy sikerült "megkedveltetnie" a helyzetet Ingriddel. Ragal rendkívül élvezi, hogy teljesen Ingrid szájába, torkába engedheti magát, és ő változtatja a tempót is. Az elején még lassú, alapos mozdulatokat diktál, aztán közepes tempóra vált. Közben kényelmesen reggelizik, iszogat és nézi a híreket. Egy pillanatra az is megfordul a fején, hogyha ezt elmondja a triónak, a tegnap estével együtt, akkor mindketten hatalmas elismerést fognak kapni, ő a ma reggelért, Ingrid a tegnap éjszakáért. De ez csak egy másodpercnyi kis gondolat. Van éppen más dolga, amivel tud foglalkozni a férfi. Ingrid sem panaszkodhat, amikor először mélyre engedi magát benne Tubrok, Miller el is élvez. Az orgazmus után pedig ott lebeg a csúcs közelében. Mindezt Tubrok is látja.
Ragal elveszi az italt Ingrid remegő fenekéről, helyette végigönti az alkoholos folyadékkal a nő idomait, csak azért, hogy utána odahajolhasson és lenyalhassa azt, jó alaposan. Ami marad, azt a nő bőre vagy ruhája amúgy is felszívja. A "meglocsolás" után, Ingrid érezheti, hogy a férfi a szokásos módszerével neki lát ellazítani a fenekét. Először csak egy ujjal, majd kettővel, szépen olyan mozdulatokkal, hogy lazítsa az izomgyűrűt. Ha ez sikerült, a második játékszert helyezi el szépen Ingrid fenekében. Először remegés nélkül hatol belé, majd óvatosan rezegtetni kezdi, és egyre magasabb fokozatra vált. Végül Ingridben már mindkét játékszer a lehető legerősebb fokozaton rezeg, és az Tubrok célja, hogy Ingrid egész feneke rezegjen, rezonáljon, amennyire csak lehet. Közben végig kényeztetteti magát Ingriddel. Éppen visszatérne, az éveshez és a hírnézéshez, de amikor a falatot a szájához emelné, felnyög az élvezettől. Már nem bírja annyira. Le is teszi az ételt a tálcára, amit eltol magától. Mindkét kezével szépen beletúr Ingrid hajába és egyre gyorsabban kezdi a nőt mozgatni magán. Elhagyja egy nagyobb kellemes sóhaj a testét, és át is kapcsol, a videótárából berak egy igazán mocskos pornót a kivetítőre, tudván, hogy Ingriddel úgyis lekörözik a színészeket. Ez Ingridnek is feltűnhet, ha nem veszik el teljesen.
Ahogy telnek múlnak a hosszú percek, Ragal egyre többet nyög és egyre inkább morog, mély férfias hangján. És még Ingridet is dicséri szóban, amikor csak tudja.
< - Áhh... hihetetlenül jó vagy... Boszorka... >
És még sok ilyen más dicséret hagyja el a száját. Nagyjából negyed óra élvezkedés után, Tubrok nagyon közel kerül az orgazmushoz, nem is bírja ki, még egy kis mozgásra utasítja Ingridet, majd "tehetetlenül" szinte szétfolyik az ágyon és hatalmasat élvez, Ingrid szájában. Egy jó ideig tart az orgazmusa, ami alatt meg tud könnyebbülni. Miután vége Tubrok kifújja az utolsó levegőt is. De még megszólal.
< - Hagyd lefolyni... >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 08 Márc. 2016, 16:49

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid nem igen tudott már mi mást tenni, mintsem azt, hogy Maniac-en keresztül rendelt a fiának ajándékot. Pedig tényleg remélte, hogy saját maga választhat ki valamit, de mivel megkötözve, szinte mozgásképtelenül feküdt Tubrok ágyán, erre nem sok reménye maradt. Főleg, hogy a párja nem is igen mutatott arra hajlandóságot, hogy időben elengedi őt. Pedig jó néhány pillanatig reménykedhetett abban Ingrid, hogy Tubrok megenyhül, főleg Greg miatt, de végül csak gonosz maradt és nem tette meg. Hiába durcáskodott, próbált fenyegetőzni mindenféle képen, illetve, hogy egyáltalán nem partner a dolgokban csak annyit ért el, hogy a végén szétfeszített állkapoccsal, a peceknek hála feküdt Tubrok mellett. Próbált mozogni még és szabadulni, de nem igen tudta megtenni ebben a helyzetben. Saját maga még akart ellenállni, de végül a párja kényeztetése miatt, hogy mindenáron rá akarta venni, hogy élvezze a teste feladta az "ellenállást" és benedvesedett. Az egész ellenállása így már csak a fejében létezett. A férfi ujjazása már csak ráadás volt, akárcsak az, hogy végül a vibrátor is belekerült a lehető legerősebb fokozaton. Már csak ezen a fokozat is elég volt ahhoz, hogy Ingrid eltudjon élvezni bármiféle külső behatás nélkül akár többször is sorozatosan. Amint ez megvolt, akkor Tubrok visszahelyezkedett mellé és a kezeivel vezette be magát a nő szájába, aki még mindig próbált volna a szerepe szerint ellenállni, de ez eddigre teljesen esélytelen volt. Először még csak nem is próbált hozzáérni Tubrok férfiasságához a nyelvével, hanem csak passzívan tűrte, amit a másik csinál, míg végül a kérés után lassú mozdulatokkal kezdte kényeztetni a másikat, hol nyalta, hol masszírozta a nyelvével a férfi büszkeségét. A "megkedveltetés" valószínűleg erős szó volt, mintha lett volna más választása a nőnek azok után, hogy szinte rákényszeríttette a gyönyört Tubrok. Ahogyan szinte elsőre leért a torkán teljesen a másik férfiassága, akkor élvezett el először. Azt még így is érezte, hogy mennyire élvezte ezt az egész helyzetet a férfi, hogy úgy és olyan mélyre hatolhat Ingrid szájában, torkában, amennyire csak szeretné és még a sebességet is ő irányítja. Ezúttal teljesen nála volt az irányítás és nem Ingrid játszott úgy vele, ahogyan csak akart.
Az első orgazmusa is legalább két percig tartott, utána pedig még mindig ott volt a határán hála annak, hogy a vibrátor mozgott benne. Kissé összerezzent attól, hogy az italt ráöntötte szándékosan Tubrok, majd a gyönyörtől, mikor végignyalta a csípője környékét a férfi, ahol már nem volt rajta fűző. Amint a férfi a fenekéhez ért már érezte a vesztét, próbált volna tiltakozni, de még mindig kitöltötte a torkát Tubrok férfiassága és a szétfeszített szájon felül emiatt sem tudott hangot kiadni. Igyekezett mozogni is, hogy meneküljön, de csak annyit ért el vele, hogy a hüvelyében a vibrátor is jobban tudott mozogni, így ismét rátört az orgazmus, amitől újra az egész teste remegett, hangosan hümmögött, ami elfojtva volt csak hallató, a szemeit pedig ismét lehunyta, a nyelvével pedig felhagyott a munkával egy kis időre. Amint véget ért az orgazmusa ekkor volt könnyű Tubroknak a fenekét ellazítani és bevezethette a második vibrátort is. Ingrid tiltakozásként a fejét rázta volna meg, Tubrok annyit érezhetett ebből, hogy a férfiassága mozog Ingrid torkában, szájában. Pontosan tudta, hogy ettől igencsak elfog veszni és nem nagyon tudott tenni ellene semmi sem. Alighogy elkezdte azt is rezegetni a férfi benne ismét elélvezett, a teste remegett a gyönyörtől, próbált volna sikoltani, de a torkában levő hímtag nem engedte, így a teste rázkódott tehetetlenül, főleg akkor, amikor a legerősebbre fokozatra lett téve benne a játékszer. Tubrok láthatta, érezhette, hogy lassanként így teljesen elveszik Ingrid számára a külvilág a játékszerek okozta gyönyörtől. Valószínűleg csak ekkor esik le neki, hogy két akkora szerszám van a nőben, mint ő "játéka", és azoktól készül ki teljesen Ingrid, előröl pedig saját magát dugta le a nő torkán. Alighanem Ingrid készülhetett ilyesmire, mert Tubrok a HPI-s játékszereknél látott egy harmadik akkora szerszámot, mint az övé, csak az nem vibrátor volt, hanem egy szájpecek. Ezek miatt Ingridnek most már az egyik orgazmusa érte a másikat, egyre erősebben, ezek miatt szinte biztos volt, Tubrok jól járt, mikor kipeckelte a nő száját, így véletlenül sem tudta megharapni őt. Ingrid a nyögést a saját gyönyöre miatt nem is hallotta, csak azt észlelte, fogta fel, hogy egyre gyorsabban mozgatja a fejét Tubrok magán, így amennyire tudta a nyelvmozgását is gyorsította, ami egyébként is megtörtént attól kezdve, hogy az orgazmusai folyamatosak lettek, úgy lett a ténykedése is egyre gyorsabb és szenvedélyesebb.
A saját szuszogásán, elfojtott nyögésein, sikításán felül, Tubrokot még hallotta, de azt már nem látta, nem hallotta, hogy a párja közben egy pornófilmet is betett. A negyed órából Ingrid csak annyit fogott fel, hogy legalább hússzor élvezett el, hol kisebbeket, hol nagyobbakat és teljesen a kikészülés határán volt, az egész teste végig remegett, kéjesen nyöszörgött. A dicséretek még úgy-ahogyan eljutottak hozzá, ahogyan a morgások is, éppen ő maga is egy orgazmus közepén volt, amikor Tubrok is végül elélvezett. Attól függően, hogy épp hol volt a férfiassága annak fényében egy része lecsurgott Ingrid torkán teljes mértékben, a többi pedig kifolyt a párja büszkesége mellett, majd teljesen akkor, amikor kihúzta magát Ingrid szájából és a férfi combjára, illetve ágyára csurgott a nő nyálával együtt. A kellemetlenebb hatása volt ennek a peckelésnek, hogy Ingrid lényegében egyáltalán nem tudott nyelni, így az elmúlt időben elég sok nyála is félrecsoroghatott. Most láthatta a férfi, hogy a nő még nála is jobban szétcsúszott és éppen most is egy orgazmusa van, aminek a végén a fejét is leszegte, így a spermium is gyorsabban csurgott ki belőle és az eddig teljesen elfojtott kéjes sikoly is hallhatóan hagyta el végre a torkát. Már úgy gondolta ekkor Ingrid, hogy vége van az egésznek, nem is sejtette, hogy előreláthatólag mekkorát tévedett...

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 30 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 09 Márc. 2016, 00:19

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A reggeli egyáltalán nem úgy alakul, ahogyan Ingrid tervezte, sőt, éppen minden tevének ellenkezőleg. Az ágyon kikötve végzi, és a paprikás fenyegetései mit sem érnek, Tubrok nagyon nem akarja őt időben elengedni, és szeretné még egy ideig itt tartani. Hiába ellenkezik, Tubrok gonosz csellel eléri, hogy elkezdje élvezni a kényeztetést, és lassan a nő kezd elveszni. Amikor még a játékszer is a hüvelyébe kerül, akkor veszik el teljesen. Hamarosan még Tubrok is kényeztettetni kezdi magát vele, és amint a férfi büszkesége tövig csúszik a torkában, Ingrid el is élvez. Innentől Tubrok egy nagyon "élvezetes" és szinte tökéletes reggelt hoz össze magának. Kényeztetteti magát folyamatosan Ingriddel, közben reggelizik, italozgat, nézi a híreket. Természetesen arra is figyel, hogy Ingridnek is jó legyen az egész, és őt is megfelelő mértékben kényeztesse. Ennek meg is van az eredménye, Ingrid jó néhányszor elélvez. Egy idő után Ragal sem tudja tartani a reggeli tevékenységeit, és csak Ingriddel kezd el foglalkozni. Most, mivel Ingrid az ajkait nem tudja használni, Tubrok irányítja és a férfi még rá is készült az egészre, Ragal negyed órán át bírja az orális kényeztetést, majd elélvez. Egy ideig képtelen magát összeszedni a férfi, csak "elfolyva" fekszik és figyeli a mindenfelé szétfolyó testnedveket. Miután kifújta magát, egy kis ideig újra mozgatni kezdi Ingrid fejét a férfiasságán, hogy legalább kicsit lázba hozza magát és ne lankadjon le túl hamar. Ezután szépen kihúzza magát a nő szájából és jó néhány szalvétáért nyúl. Igyekszik letörölni Ingrid száját, a saját bőrét, valamint a takarót, ahol csak tudja. A szalvétát eldobja, le az ágyról. Gyengéden végigsimít Ingrid arcán.
< - Fantasztikus vagy. >
A vibrátorokat lekapcsolja, gyenge rezgésre, és kiveszi Ingrid szájpeckét. Ha a nő engedi, röviden de szenvedélyesen és hálásan, mélyen megcsókolja őt. Habozni viszont nem habozik, elhelyezkedik a még mindig kikötözött Ingrid mögött. A két játékszert kikapcsolja és kiveszi a nőből. Kemény férfiasságát vezeti bele a nőbe, először csak lassan, de tövig, és elkezdi magáévá tenni Ingridet. Lassan gyorsít, de egyre hevesebb tempót diktál minden egyes tolással. Ingrid érezheti, amit már jó pár férfinál érezhetett, hogy az illető éppen mindent megtesz, hogy a lehető legjobban szétszedje őt. Tubrok most pont olyan, mint a második alkalmuk alatt, a medence szélén, amikor mindenáron el akarta érni, hogy sikítson. Most is annyira heves és odaadó. Egyáltalán nem a saját élvezetét figyeli, azt már megkapta az elmúlt több mint negyed órában. Ingrid rezdüléseit figyeli és azokra reagál. Úgy mozog minden egyes tolásnál, hogy a lehető legjobban kitöltse Ingridet és a lehető leghevesebben szeretkezzenek. Sajnos most a simogatásokkal nem nagyon tud a férfi foglalkozni, ugyanis Ingrid lábaiba "kapaszkodik" éppen. Egészen addig fokozza a tempót Tubrok, ameddig már az egész teste le nem izzad a megterheléstől, akkor áll csak be egy ütemes tempóra.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 09 Márc. 2016, 10:27

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Míg Tubrok számára szinte tökéletes volt a reggel, ez Ingrid számára annyira nem volt elmondható. Révén saját maga még csomó mindent el szeretett volna intézni most így reggel az indulás előtt, többek közt vásárolni, azonban erre Tubrok számításai miatt nem igen volt lehetősége, és esélye. Miután kifejtette, hogy ő bizony reggeli után indulna, hirtelen megkötözve találta magát az ágyon, és csak azért sikerülhetett mindez, mert esze ágában sem volt fájdalmat okozni a másiknak. Mivel a továbbiakban sem igazán volt játékos és nem volt hajlandó azt tenni, amit Tubrok mondott, hanem igencsak duzzogott, így a férfi a saját és férfiasságának védelme érdekében kipeckelte Ingrid száját, aki így már tényleg semmit sem tudott tenni, mintsem, amit a párja akart. Ha mindez még nem is lett volna elég, akkor Tubrok még szándékosan fel is izgatta őt, hiába próbált ennek ellenállni a nő, és ezek után kezdte el a saját tökéletes reggelét. Ingrid nem is igen tehetett mást, mintsem nekilátott kényeztetni a párját, amíg az reggelizett és híreket olvasott, hallgatott. Eddigre Tubrok izgatásának és a benne levő játékszernek hála ő maga is elélvezett, a következő negyed óra alatt pedig még többször is főleg azok után, hogy egy idő után már két maximumon rezgő vibrátor is munkálkodott benne. Rendesen egyszer sem tudott ezen idő alatt sikoltani, mert mindvégig volt "valami" a torkában, ami teljesen elfojtotta azt. Mivel most nem tudta az ajkait sem használni, csak a nyelvét egy idő után, amikor Tubrok megkérte, hogy tegyen így. Ennek ellenére a néhány perc így is bő negyedórára tolódott ki, amit Tubrok kibírt és csak utána élvezett egy hatalmasat Ingrid szájába. Ő mégsem tudta elhúzni a fejét, amíg a párja "szétfolyva" feküdt az ágyon, hanem még mindig a szájában volt a másik férfiassága úgy, hogy lenyelni sem tudta azt a pecek miatt. Ezalatt pedig még a vibrátorok is benne munkálkodtak, így ismét egy orgazmus közepén volt. Ahogyan Tubrok végül ismét mozgatni kezdte a fejét, akkor a korábbiak után most is kezdte a nyelvét használni, hogy újra izgalomba hozhassa a párját. Mivel ezen idő alatt azért elég sok eltelt, valamennyire már biztosan felszívta a szájában levő és kicsordogálni akaró spermiumot a szervezete is, így nála lehet, hogy kicsit kevesebb dolga volt végül Tubroknak, amikor elhúzódott és a nekilátott mindent letörölni szalvétákkal. A kedves simogatások és a vibrátorok lejjebbvétele után végre azt hitte, hogy a férfi elengedi és mehetnek vásárolni, annak ellenére, hogy megrendelte már Gregnek az ajándékot is. Ahogyan végre kivette Tubrok a pecket is a szájából már összecsukta volna, hogy az izmokat helyre tegye, ellazítsa, de akkor a férfi megcsókolta. Viszonozta a csókot, majd amint Tubrok elhúzódott lihegve szólalt meg.
< - Akkor most már el is engedhetsz és mehetünk vásárolni - mondta. - Kérlek! >
Teljesen komolyan gondolta, hogy neki még mindig ez lenne a szándéka és úgy vélte, hogy ennyi elég lenne reggelre. Tubrok is láthatta, érezhette, hogy amikor kikapcsolta a vibrátorokat és kihúzta a nőből azokat, akkor pár pillanatig azt hitte, hogy megkönyörült rajta és tényleg elengedi idő előtt, de ezt a reményét is elvesztette, amikor megérezte végül, hogy lábai és az ágyéka is felemelkedik az ágyról, ahogyan Tubrok odahúzta őt magához és végül, a férfi hatolt belé ezúttal. Ezek után is könyörgött, nyöszörgött egy kicsit, mígnem a hangja elfúlt teljesen a zihálásban és a kéjes nyöszörgésben, nyögdécselésben. Mivel még mindig közel volt az orgazmushoz, így a párjának olyan sokat nem is kellett fáradnia, alig egy-két perc múlva újra átcsapott Ingrid feje fölött a gyönyör, Tubrok munkássága miatt pedig megint egy hosszú orgazmusa lett. Az elején csak nyöszörgött, nyögdécselt, majd tehetetlenül rángatta a fejét, a hátrakötözött kézfejein ökölbeszorította a kezét, mígnem végül egy hangos kéjes sikoly szakadt ki belőle. Valóban ő maga is úgy érezte, hogy Tubrok szétszedi, nem is nagyon tudott mit tenni ellene, csak tűrni mindezt és élvezni. Lényegében ebben a helyzetben így az előzmények fényében Tubrok addig tudta kitolni Ingrid orgazmusát, amíg csak akarta és figyelhette, ahogyan a nő tehetetlenül rángatja a gyönyörtől a fejét, illetve hangosan sikoltozik tőle. Nem is kellett ezúttal sokat törnie magát a férfinak, hogy úgy szétkapja Ingridet, hogy ismét bármit megtehetett vele, amit csak akart, mert a nőnek lényegében arra nem maradt ereje a vele "elkövetett" dolgok miatt, hogy tiltakozzon, már feladta, hogy megtegye, csak várta, hogy miket talál ki még most reggelre Tubrok. Legalább is addig bizonyosan így lesz, amíg még meg van kötözve, és nem tehet mást, mintsem aláveti magát a párja akaratának, legyen az gyönyör, vagy pedig szenvedés, mert úgy "megkínozza" a párja, ahogyan ő tette előző este vele.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 30 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 09 Márc. 2016, 19:21

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A reggel, mondhatni teljes mértékben nem úgy alakul ahogyan Ingrid tervezte, sőt, pontosan ellenkezőleg. Ellenben Tubrok egy remek kis reggelt, szinte tökéleteset varázsol magának. Most ennek része az is, hogy Ingrid megkötözve, kipeckelt szájjal végzi az ágyon, nehogy szökni próbáljon, vagy éppen leharaphassa Ragal férfiasságát. Ezután a férfi aljas módon kikezdi őt, és elkezdi kényeztetni, amitől benedvesedik Ingrid, majd élvezni kezdi az egészet és ennek hatására megtörik az ellenállása. Hamarosan már két játékszer is rezeg benne, miközben a torkában hatol tövig újra és újra Tubrok férfiassága. Nem is meglepő, hogy Ingridnek a huszonöt perc alatt húsz orgazmusa van, gyakorlatilag végig élvezi az egész helyzetet. Nem sokkal később Ragal sem bírja már az orális kényeztetést, az orgazmus közelébe kerül és nem is fogja vissza magát, egy hatalmasat élvez. Miután vége, még kell egy kis idő Tubroknak, hogy összeszedje magát, majd újra kényeztetteti magát Ingriddel, nehogy túl gyorsan lelankadjon a lelkesedése. Amint újra magabiztosan érzi magát, neki is lát tisztogatni mindent, majd kiveszi Ingrid szájpeckét és megcsókolja a nőt. A csók után Tubrok nagyon gonosz módon mosolyodik el Ingrid szavaira és megcsóválja a fejét. A mutatóujját Ingrid ajkaira teszi finoman, hogy ezzel csitítsa.
< - Ne siess... >
Ingridnek így már nem kell hamisan azt hinni, hogy a férfi megkönyörül rajta, ugyanis erről szó sincs. Mögé helyezkedik, és ugyan kiveszi belőle a két játékszert, de azok helyett a saját férfiasságát vezeti Ingridbe. Megemeli a csípőjét is, belekapaszkodva a lábai és elkezdi magáévá tenni Millert. Nem lassúza el a dolgot, rendesen kitesz magáért a férfi, hogy elérje a lehető legjobb élményt és érzést Ingridnél. Ingrid nem is bírja ki, hangoskodni kezd, egyre jobban és jobban amivel csak még inkább izgatja Tubrokot. Végül amikor elélvez, kéjes sikoly hagyja el az ajkait. Tubrok egészen addig szeretkezik rendkívül hevesen és tolja ki minél jobban a nő orgazmusát, ameddig Ingrid el nem veszik teljesen. Ez meg is történik, azonban Ingrid számításai kicsit "baljóslatúak", a férfi nem szedi szét őt a végtelenségig. Mikor már kellően kikészült, érzi hogy Ragal kihúzza magát belőle és a férfiasságával megpaskolja kissé a fenekét. Ezután ráhajol a testére, hogy hosszasan megcsókolja.
A csók alatt Tubrok nekilát átkötözni Ingridet. Most is a csuklókat köti össze a bokákkal, azonos oldalon, csak éppen úgy, hogy Ingrid most ne hátra hajoljon, hanem előre felé egyenesedjenek a lábai. Utána fog egy párnát, majd az ágy mellett lévő prémes szőnyegre helyezi azt, aztán némileg fejjel lefelé helyezi rá Ingridet, úgy hogy a nő kényelmesen tudjon támaszkodni. Végül a saját férfiasságát hajtja erővel lefelé és Ingridbe hatol, szépen lassan. Mindezzel felveszik az új pózt. Ragal már korábban több felől hallotta, hogy ez lehet nagyon élvezetes a hölgyeknek, és most pont az a cél Ingriddel. Tubrokon bár nem látszik, nagyon meri ajánlani annak a "mindenkinek", hogy valóban így is legyen, ha már feje tetejére állította a szerelmét.
Tubrok magát lejjebb engedve tövig hatol Ingridben, amennyire csak tud, aztán felengedi magát, és ismét le, egyre gyorsabban, ahogyan csak a guggolgatást bírja. A szeretkezés alatt igyekszik folyamatosan Ingrid tekintetét fürkészni és úgy "köpül", ahogy az a nőnek jól esik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 09 Márc. 2016, 21:07

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Az egész első menet után még mindig nem szabadult ki Ingrid kipeckelt szája Tubrok férfiassága körülről, hanem ki kellett várnia, hogy a férfi lenyugodjon és még ezen idő közben is azt élvezhesse ki, hogy szinte tövig Ingrid szájában van. Amint sikerült megnyugodnia a testének és az esetleges érzékenysége is múlni kezdett, újra nekilátott Ingrid fejét mozgatni, aki jó kislány módjára szinte azonnal ismét dolgoztatni kezdte a nyelvét, hogy ismét felizgassa a párját, és ha a férfiassága már nem lett volna kőkemény, újra az legyen. Mindez nagyon hamar meg is történt, ezek után pedig végre szabad lett egyrészt a szája, másrészt a pecek is kikerült belőle, így már nem volt teljesen szétfeszítve az, hanem betudta csukni. Ami időleges is volt, révén egy mély és szenvedélyes, igaz rövid csókot kapott, amit hasonlóképpen viszonzott is. Amint szabad volt a szája és megtisztogatta Tubrok, akkor kérte meg, hogy most már engedje el a férfi, had mehessen a dolgára. De úgy tűnt, hogy mindez a férfinak esze ágában sem volt továbbra sem, gonoszul mosolygott és még a fejét is megcsóválta. Ingrid megint a duzzogó arcát vette fel, mostanra nagyjából már sikerült a légzését is rendeznie, majd ahogyan a párja az ajkaira tette a mutatóujját Ingrid kihasználta a gyorsaságát és ráharapott a férfi ujjára. Nem olyan erősen, hogy leharapja, vagy sebet okozzon neki, még fájdalmat is csak minimálisan, de azért úgy, hogy megérezze mindezt. Az egész végén még meg is rázza morogva a fejét, ahogyan harapja az ujjat, hogy Tubrok komolyan vegye azt, amit roppant félelmetesen csinál.
< - De sietek, és ha törik, ha szakad, akkor is megszököm előled! - szögezte le. >
Azonban hiába tiltakozott és könyörgött a párja be is térdelt mögé és megemelte a fenekét, ágyékát. A következő pillanatban pedig már belé is hatolt. Nem kellett sok idő és Ingrid önkéntelenül is hangoskodni kezdett, ahogyan élvezte azt, amit a férfi csinált, vadan, durván, és erősen hatolt belé újra és újra. Közben érezte, hogy a hangoskodásával csak egyre jobban beindítja a párját, aki még lelkesebben folytatta azt, amit eddig csinált. Először Ingrid csak a fejét rázta tehetetlenül ide-oda, majd a gyönyör hullámai is átcsaptak felette, az orgazmusa igencsak sokáig tart, hosszú perceken át, ha Tubrok mindvégig kitart, akkor legalább negyed óráig, ami közben sokszor sikoltott fel kéjesen a gyönyörtől, már a testére is kiültek az izzadtságcseppek, mire vége lett. Teljesen elveszett az orgazmusban eddigre, valószínűleg a párja legnagyobb örömére. Amint Tubrok elengedte fáradtan, kimerültem rogyott le az ágyra és terült el ott, amennyire a köteléke engedte. Tubrok igencsak alaposan szétszedte így is ebben a fázisban őt. Végül csak azt érezte, hogy már kihúzta magát belőle Tubrok és végigfeküdt rajta, hogy megcsókolja. Ekkor még mindig igencsak lihegett és kapkodta a levegőt, így nagyon védekezni sem tudott az ellen, hogy a férfi átkötözze őt a csók alatt. Főleg úgy tudta megtenni minden nehézség nélkül, hogy Ingrid szinte belefulladt a csókba, mert még mindig nem volt esélye mély levegőt venni és regenerálódni. Így mire nagyjából észhez kapott már teljesen át volt kötözve és Tubrok le is szállt róla. Amennyire tudta figyelte, hogy mit tesz a párja, majd őt is megemelte és letette a földre. A feje és a vállai kerültek le a földre, a lábai a feje felett átnyúlva a kezeivel összekötve V alakban landoltak a földön kinyújtva. Így teljesen kitárulkozva volt a földön, hogy a hátát pedig a gyertya alakzatban az ágy támasztotta. Már tudta rögtön, hogy mit is akar a párja így, azonban még mielőtt beléhatolt volna, akkor még megszólalt ismét könyörögve.
< - Kérlek Tubrok, engedj indulni még mielőtt elkések - kérlelte. >
Annak ellenére, hogy biztosra vette, hogy nem fogja elengedni a másik. Hangosan nyögött fel a behatolástól, a szög és a mélység miatt, ahogyan végigszántotta a párja férfiassága. Egy-két behatolás után már hangosan zihált Ingrid, úgy tűnt, hogy annak ellenére, hogy távozni szeretne igencsak élvezi ezt a pózt. Nagyon hamar az orgazmus közelébe is került, azonban mielőtt elélvezhetett volna, akkor felemelte a lábait, egy határozott lendítéssel és körbefonta Tubrok derekát vele, majd oldalra fordulva rántotta magával a párját. Ehhez azonban itt már kellett emelnie a felsőtestét, ha Tubrok pedig eldőlt a lendítés miatt, akkor saját maga úgy forgott, hogy a párján kössön ki. A kötözés miatt valószínűleg az állát tudja a párján megtámasztani csak a hasán, vagy inkább egészen az ágyékánál csak, a térdein és a lábszárán támaszkodott és a kezei is hátranyúltak egészen kinyújtva, így még a feneke is a levegőbe meredt, a kezei és lábai pedig Tubrok mellett. Az előzőek miatt sűrűn lihegett, hiszen már közel volt az orgazmushoz mielőtt ezt a mutatványt végrehajtottál.
< - Ha meg akarsz kötözni, akkor úgy csináld, hogy ne kerülj ennyire kellemetlen helyzetbe - magyarázta kioktatóan, szemtelenül a folyamatos zihálás közben. - Mivel legyőztelek, itt az ideje, hogy elengedj, vagy csak kicsit kell lejjebb vinnem az ajkaimat, hogy most már tényleg leharapjam a büszkeségedet! >
Mivel ez a fenyegetés legutóbb is bevált, így remélte, hogy most is, aztán maximum megint kipeckelt szájjal végzi az egészet. Miközben beszélt próbált hátrébb kúszni Tubrokon, hogy tényleg leérjen a párja ágyékáig, ha ezt sikerült megtennie, akkor, hogy nyomatékosítsa azt, hogy "tényleg megtenné" és beváltaná a fenyegetőzést elkezdte harapdálni Tubrok férfiasságának tövét, hogy komolyan vegye a párja és elengedje végre őt.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 30 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 10 Márc. 2016, 22:54

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok reggeli programja mondhatni egyáltalán nem a tervek szerint alakul. Kötözős szeretkezésbe csak át az egész, hála Tubrok gonosz cselének. Miután a szájpecek kikerül Ingrid szájából, kérlelni kezdi Tubrokot, majd amikor a férfi oda teszi az ujját az ajkaira, ráharap az ujjra és megcibálja azt. Ragal az elején megijed, nem is kicsit, hogy Ingrid éppenséggel leharapja, vagy csak szétharapdálja az ujját, de erről szó sincs, Ingrid csak pont rá akar ijeszteni, ami sikerül is. Tubrok minderre csak rosszallóan pillant a nőre, és mögé helyezkedik. A következő hosszú időben pedig kitesz magáért a férfi és alaposan magáévá teszi Ingridet. Igencsak elintézi őt, annyira, hogy Ingrid negyed órán át élvez folyamatosan, természetesen végig hangoskodva az egészet. Ragal szépen kihúzza a nő orgazmusát, hiszen ez volt az egész vad, szenvedélyes és durva szeretkezés lényege, hogy Ingrid egy hatalmasat élvezhessen. Végül Tubrok mégis kihúzza magát Ingridből, ráhajol a nőre és megcsókolja. A szenvedélyes csókba szinte belefúl Ingrid, de ez éppen kapóra jön a párjának, aki átkötözi. Amint a kötözés megvan és Ingrid kezei és lábai immár előre felé állnak V alakban, Tubrok elő is készíti és fel is veszi az új pózt a nővel. Így felülről tud tökéletesen belé hatolni. Már gyertyaalakzatban, de mielőtt Tubrok belé hatolni, Ingrid még könyörög, hogy engedje el a férfi. Tubrok minderre csak egy roppant kaján mosolyt enged meg magának. Alig egy másodperc és már ismét szeretkeznek. Tubrok kitesz magáért, hogy a nőnek jó legyen. Ingrid nagyon hamar az orgazmus közelébe is ér, de mielőtt elmenne, bevet egy cseles mozdulatot és hamarosan mindketten a földön találják magukat, már egy teljesen más helyzetben. Sikerül Millernek úgy érkeznie ahogy akar. Ki tudja oktatni a párját és még meg is tudja fenyegetni. Sőt még Ragal férfiasságának tövét is elkezdi harapdálni. Tubrok először nagyon meglepődik, egyrészt egyik pillanatról a másikra köt ki a padlón, másrészt mikor rájön, hogy mi is történt, meglepi hogy Ingrid épp az orgazmus előtt döntött egy ilyen húzás mellett. Végül amikor Ingrid fenyegetését hallja, megijed hogy most tényleg le lesz harapva a férfiassága, de a kisebb harapdálás csak izgatja és most már nem tudja komolyan venni Ingrid ellenkezését. Tubrok válaszként úgy csap a nő fenekére, hogy az ne fájjon, ellenben hatalmasat csattanjon. Nagyon durcás hangon szólal meg.
< - Ez a póz kifejezetten nőknek való lett volna! Lesheted, hogy újra lefelé hajlítom magam! >
Ezzel Tubrok félig feltápászkodik a földről, megragadja Ingridet és őt felkapva ugrik fel két talpra. Nagy lendülettel, de óvatosan azért "repteti" Ingridet az ágyra. Amint a nő az ágyon van, neki is lát átkötözni őt. Úgy kötözi meg Ingridet, hogy a nő karjai szorosan egymás mellett a feje felett legyenek, a csuklók egymáshoz kötve, majd közösen az ágytámlához, a lábaknál ugyanez, szorosan egymás mellett, bokák össze, majd az ágy végéhez. Az egészet úgy, hogy a nő a hasán feküdjön. Ragal még tesz egy párnát Ingrid csípője alá, hogy ezzel a fenekét és az ágyékát szépen megemelje, aztán olyan szorosra húzza a köteleket, hogy az ne fájjon, de Ingrid ne tudjon mocorogni sem. Ha mindezzel megvan Ingrid felé helyezkedik. Büszkeségét Ingrid hüvelyébe vezeti, kiélvezve a szűkösebb helyet. Kínzóan lassú mozdulatokkal indít, majd ugyanúgy kezdi magáévá tenni Ingridet mint az előbb. Ha ez nem lenne elég, Tubrok rá is hajol Ingridre és szépen rágni kezdi a fülét, szájába veszi és szinte felfalja azt roppant erotikusan. Mikor a fülekkel végzett, rátér a nyakra és a vállakra. A harapások között, mocskosabbnál mocskosabb dolgokat súg Ingrid fülébe. Egészen addig folytatja ezt, amíg Ingrid el nem élvez. Ha nehezebben sikerül ezt elérnie, akkor jobban rákapcsol és vadabban kezdi magáévá tenni a kikötözött hölgyet. És ha Ingrid elélvez, amint vége az orgazmusának, Tubrok szépen lassan a fenekébe hatol bele. Mint mindig most is óvatos és figyelmes, de ha már Ingrid "bemelegedett", most sem fogja vissza magát a szenvedélyesség és mocskosság terén. Mialatt újra Ingrid fülét rágja, úgy érzi le kell írnia a jelenetet Ingridnek.
< - Képzeld a szemeid elé, ahogy a véreres, kéjtől remegő farkam a szépen csúcsosodó, felkínált kis fenekedbe hatol újra és újra, és te sem érted hol fél beléd ennyi... - próbálja a lehető legmocskosabban előadni ezt Tubrok, búgó hangon. >
Úgy tűnik Ingrid szép kis "büntetést" kap az előbbi húzásáért. Ragal addig folytatja, amíg Ingrid ki nem készül az anális kényeztetéstől.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 11 Márc. 2016, 09:13

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid továbbra sem hagyott fel a tervével, hogy ki akarja magát szabadítani a kötelekből és elindulni, hogy a saját dolgait is megtehesse még azok előtt, hogy délben visszaindulna a HPI-be. Minden apró lehetőséget megragadott, hogy ezt megtegye, elsőként azt, hogy megharapta Tubrok ujját, amivel úgy tűnt, hogy tényleg sikerült némileg ráijesztenie a kedvesére, pedig direkt nem akart fájdalmat okozni ezúttal sem. Kezdett rájönni, hogy ez lehet a baj, hogy nem tűnt túl fenyegetőnek, bár Tubrok megijedt egy kicsit azt látta és érezte is rajta, azonban nem késztette továbbra sem meghátrálásra. Olyannyira nem, hogy az egész végén Tubrok már a háta mögött volt és roppant energetikusan, szenvedélyesen és vadan szeretkezett Ingriddel. Az egésznek a végén csak a nő orgazmusa volt negyed óra, és teljesen kikészült az egésztől. Fáradtan, lihegve, továbbra is megkötözve feküdt az ágyon, amikor a férfi még rá is hajolt, hogy megcsókolja. Ennek köszönhetően még csak rendezni sem volt képes a lélegzetét, hanem szinte teljes mértékben belefulladt a csókba, így regenerálni sem volt képes és még Tubrok aljas módon újra teljesen máshogyan kötözte át. Ahogyan ez készen volt Ingrid pillanatok alatt a földön találta magát, hogy ott fekszik a hátának felső részével, a dereka az ágynak van támasztva és az összekötözött kezei/lábai pedig V alakban szépen előre nyúlnak a feje mögé. Még nagyjából "fel sem foghatta", hogy hol is van, mi történik, amikor Tubrok már újra belé is hatolt. Ebben a pózban remek szögben és mélységben tudott beléhatolni a párja, azonban Ingrid pontosan az orgazmus előtt valami igencsak váratlanra szánta el magát. Hirtelen lendítette a lábait, ölelte körbe vele a párja derekát és döntötte le magáról, majd saját maga is fordult. Az egészet még ő maga is hitelesebbnek, meggyőzőbbnek érezte volna, hogyha nem zihált volna ennyire a korábban kapott gyönyörtől. Ekkor először szavakkal fenyegette meg a férfit, ami úgy tűnt számára, hogy már tényleg hatásos, mert látta és érezte is, hogy a párja megijedt, azonban, amikor szimbolizálta, hogy mit tesz majd és elkezdte harapdálni Tubrok férfiasságának tövét már nem volt riadt és ijedt a másik. Válaszként egy hatalmasat kapott a fenekére, amit nem érzett valóban fájdalmasnak, ellenben szinte visszhangzott a fülében, akkorát csattant.
< - Te nem érezheted magadat sértettnek, sem durcásnak, én vagyok a "szenvedő" fél, nem te! - kérte ki magának. >
Próbált saját maga is roppant durcásnak hangzani, de a zihálása miatt valószínűleg nem sikerült ezt megtennie. Következő pillanatban pedig már ismét az ágyon találta magát. Úgy tűnt, hogy "megfogadta" a szavait Tubrok, mert ezúttal úgy állt neki kikötözni, hogy abból tényleg ne tudjon szabadulni Ingrid. Ráadásul a férfi is tanult már, így valószínűleg most is úgy kötözte meg a nőt, hogy az csak úgy tudott volna szabadulni, hogyha fájdalmat okoz a férfinak a birkózással, amit tényleg nem akart továbbra sem, mert félt, hogy véletlenül túl nagy kárt tesz a másikban. Ezek miatt teljesen kinyújtva végezte az ágyon, a kezei maga előtt összekötve, aztán a kötéllel az ágytáblához kötve, hátul kinyújtva a bokái, azok pedig úgyszintén kötéllel az ágy végéhez. Az ágy nagysága miatt máshogyan nem is lehetett volna ezt nagyon megoldani, így most eléggé esélyesen az ágy közepén feküdt, végül még kapott egy párnát az ágyéka alá, amivel elérte a párja, hogy Ingrid ágyéka és feneke magasabbra kerüljön és még jobban kitárulkozzon a férfinak. Végül Tubrok meg is húzta a köteleket, amiknek hála Ingrid teste teljesen kifeszítődött és valóban nem tudott mozdulni sem. Annyira feszült a teste, hogy sem a kezeit, sem a lábait nem tudta széthúzni, csak a fejét volt képes ide-oda forgatni. A kinyúlt testhelyzet miatt még a fűző is csak jobban a csípőjéhez, derekához, felsőtestéhez illeszkedett és még szorosabbra fogta Ingridet, ami valószínűleg Tubroknak szép látvány volt. Felnyögött, amikor Tubrok végül beléhatolt, saját maga is élvezte roppantul, mint mindig, hogy ilyenkor nagyon szűk volt és a párja legkisebb mozdulatát is érezte magában. A kínzóan lassú mozdulatok most is szinte megőrjítették, Tubrok érezhette, hogy minden ereje szüksége volt Ingridnek, hogy ne kezdjen el hangosan könyörögni azért, hogy gyorsabban csinálja a férfi. Ahogyan azonban rágyorsított, Ingrid nagyon hamar hangosan kezdett nyögdécselni, tekergett volna a kifeszített állapotában a gyönyörtől, de erre képtelen volt, a szavak, illetve a harapások is csak tovább korbácsolták az idegeit és roppantul feltüzelték. Az előzőeknek hála, hogy akkor is orgazmus közelében volt most nem is kellett több két-három percnél ahhoz, hogy ismét egy hatalmasat élvezzen. Nem mintha eddig nem lett volna megfeszülve a teste a kötelek fogságában, de most még inkább megfeszült, Tubrok érezhette, hogy a hüvelye fala mennyire rángatózik annak híján, hogy a csípőjét nem tudta dobálni, a fejét és ide-oda rázta tehetetlenségében, míg végül fel nem sikoltott. Ez az orgazmusa is legalább tíz percig tartott, a férfi érezhette, ahogyan "darabokra" esik a nő alatta, hogy az érzésen felül szinte minden megszűnik neki, hogy nem tudott betelni sem vele.
Az egész végén kimerülten, hangosan zihálva "rogyott vissza" az ágyra, vagyis ejtette le a fejét és kapkodott levegő után. Újfent nem maradt ideje arra, hogy regeneráljon, mert már meg is érezte a fenekénél Tubrokot. A korábbiak miatt és amiatt, hogy a játékszer is benne volt, meg nem volt esélye regenerálódni még, így az ottani izmok sem vették vissza az eredeti alakjukat, azaz Tubrok egyből, könnyedén belétudott hatolni. A korábbi vibrátor miatt már az elején be volt melegedve, így a férfi egyből szenvedélyesen vethette be magát az együttlétbe. Ingrid szinte azonnal kéjesen kezdett nyöszörögni, mint mindig, amikor Tubrok a fenekébe hatol. Az előzőek után és annak köszönhetően, hogy még mindig teljesen fel volt izgulva a teste és nem tudott regenerálni, Tubrok ténykedésének következtében, a szenvedélyes szeretkezés és a mocskos szavak miatt Ingrid újra nagyon hamar elélvezett. Igaz ez most nem tartott olyan sokáig, de utána szinte közvetlenül megint elment, legalább három-négy ilyen alkalom volt a következő negyed órában, közben végig sikoltozott a gyönyörtől, rángatta a fejét, hacsak Tubrok nem tartotta meg és csókolta meg alatta. A teste izzadtságcseppekkel lett teli és ettől számítva még olyan négy-öt perc kellett, hogy a végén Ingrid már sikoltani se tudjon, mert annyira nincs ereje és teljesen kikészüljön az egésztől annyira, hogy már csak tűri, hogy újabb és újabb orgazmus tör rá Tubrok kényeztetése nyomán. Mivel továbbra sem volt esélye arra, hogy mélyebb levegőt vegyen, Tubrok, ha akarta ezek után - ha nem hagyja regenerálni - egészen sokáig játszhatott még el a nővel, hogy lényegében bármit is csinált újabb és újabb orgazmusba tudta Ingridet "belehajszolni" igencsak sokáig.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 30 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 11 Márc. 2016, 17:41

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A reggel nem éppen úgy alakul, ahogy azt Ingrid tervezte, de azért nem tökéletesen Tubrok elképzelései szerint történnek a dolgok. Azonban reggeli helyett, mégiscsak szeretkezéssel töltik az időt. Tubrok átkötözi az orgazmusoktól kikészült Ingridet, úgy hogy V alakban legyenek a kezei és lábai, majd egy új pózt vesz fel a nővel. Nem is kell sok idő, miután Tubrok belé hatolt és elkezdett benne járni, Ingrid az orgazmus közelébe kerül, ám mielőtt elélvezne, bevet egy trükköt és pillanatokkal később mindketten a földön kötnek ki, úgy ahogyan azt Ingrid szerette volna. Tubrok először meglepődik és megijed, hogy le lesz harapva a szerszáma, aztán igazán durcás lesz, amiatt, hogy miként is szerelte le őt a párja. Egy hangosan csattanót rá is sóz Ingrid fenekére, aztán hangosan is kimondja amit éppen gondolt. Minderre Ingridnek is van egy hasonló válasza. Minderre Tubrok igazán egyet nem értően megrázza a fejét.
< - Tipikus... - jegyzi meg játékosan. >
Ezzel fel is kapja Ingridet és az ágyra repteti, hogy ott, most aztán igazán alaposan és szorosan kikötözze Ingridet. Úgy, hogy a végén a nő teljesen kifeszítve nyúljon el az ágyon, és mozdulni se tudjon, ugyanakkor az ágyéka és a feneke szépen csúcsosodjon. Nem is habozik, neki is lát behatolni a szűkös helyre és magáévá tenni Ingridet, ráadásul a nő fülét, nyakát is vállát is harapdálja, amikor nem akkor pedig igazán mocskos dolgokat suttog a nőnek. Ingrid pedig elkezd szépen szétcsúszni. Ebben a pózban az első orgazmusa után, Tubrok át is tér a fenekére, oda hatol be, és mivel érzi, hogy felesleges bemelegíteni, rögtön szenvedélyesen veszi igénybe a helyet. Ingrid az első pillanattól kezdve kéjesen nyöszörögni kezd. Tubrok egészen addig dolgozza őt, amíg már sikítani sem tud, mert nincs ereje rá, de még ez sem elég a férfinek, és igyekszik még jobban elbánni vele. Nagyjából fél órán át folyamatosan, ugyanolyan vad tempóban gyűri Ingridet, szenvedélyes, mély és erős tolásokkal a fenekében. Fél óra után Tubroknak is kell egy kis lazítás, hogy kifújja magát. De ez nem azt jelenti, hogy Ingrid szabadulhat. A kezei maradnak ugyanúgy kötözve, azonban a lábait külön, külön átköti. A bokánál lévő kötelek végét két oldalt az ágy aljához köti hozzá Tubrok. Gyakorlatilag Ingrid kezei ugyanúgy maradnak fent, viszont a lábai egy vízszintes vonalat adnak, mintha spárgázna. Bár Ragal tudja, hogy Ingrid teljesen steril, megszokásból elővesz egy nedves, érzékenyebb területeket sem irritáló törlőkendőt és végigtörli vele a férfiasságát, kicsit húzogatja is azt, hogy készen álljon az akcióra. Ezután visszatér Ingridhez, és őrjítően lassan hatol bele, majd ugyanolyan lassan csúszik ki belőle, aztán újra belé hatol és nagyon lassan tövig tolja magát. Egészen addig folytatja mindezt, amíg Ingrid ki nem készül. Csak ha már a nő alig bírja tovább, akkor kegyelmez neki és áll neki szenvedélyesebben magáévá tenni. Ha Tubrokot nem akadályozza semmi, akkor ugyanúgy mint az előbb egyre vadabb, szenvedélyesebb szeretkezésbe kezd. Most is az a célja, hogy Ingrid elélvezzen, miközben egy pillanatra sem ad le a tempóból. Tubrok egészen addig dolgozik szorgalmasan Ingridren, ameddig a nő már jóformán azt sem tudja hol van. Ha ezt eléri, akkor lelassít és kicsúszik Ingridből. Megcsókolja őt, után jöhet az újabb átkötözés.
Ragal most X alakban köti ki a nőt, úgy, hogy a hátán feküdjön és a kezei és a lábai külön-külön az ágy négy sarkához legyenek szorosan kötve, megint csak kifeszítve így Ingridet. Ebben a helyzetben hagyja Tubrok, hogy nagyobb levegőket vegyen a nő és összeszedje magát, aztán megcsókolja.
< - Még mindig szereted a csokit? - kérdezi provokálóan és szemtelenül. >
És várja minderre a választ, arra számítva, hogy Ingridnek még mindig "nagyon nem tetszik" a helyzet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 11 Márc. 2016, 20:27

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Miután a földön kötöttek ki mind a ketten Ingrid megmozdulása után, ekkor már nem csak a nő volt morgós a helyzet miatt, hanem Tubrok is, de ő amiatt, hogy milyen módon küldte Ingrid padlóra, és mivel fenyegetőzött. Természetesen a férfi durcás szavaira és a fenékcsapásra is volt Ingridnek válasza, amit levegő után kapkodva ugyan, de nem volt rest megosztani a férfival. Válaszként pedig már csak egy olyan választ kapott, amire igazából számított is, hogy nem tud tovább visszavágni a másik, mert be kellett látnia, hogy a nőnek van igaza, csak éppen nem akarja, azért adta mindezt. Így legalább a morális győzelem Ingridé volt, mert semmi másban nem győzött, a következőkben ugyanis igencsak szétcsúszott Tubroknak hála. Minden másban azért győzött a férfi, mert megfogadta Ingrid tanácsát, hogy ezúttal úgy kötözze ki őt, hogy ilyesmit ne tudjon tenni, amit ekkor, és így is történt. A kezei és lábai egymásnak kötözve bokáknál, illetve csuklónál, majd szépen kifeszítve, kinyújtva az ágy elejéhez és végéhez kötve, úgy, hogy még a feneke, ágyéka szépen felpúposodott a párna miatt, megkönnyítve a párja dolgát. A következő majdnem közel hetven percben nagyon-nagyon sokat "szenvedett", már a rendes szeretkezés alatt is teljesen kikészült az ottani negyed óra, azaz huszonöt perc alatt, de ami utána következett a jó fél óra, amikor Tubrok a fenekében volt, akkor csúszott szét totálisan. Az első tíz-tizenöt perc után már sikoltani sem nagyon volt ereje, mert berekedt a korábbiaktól. Az egész végére nem csak Tubrok, de Ingrid is roppantul elfáradt és lényegében majdnem magatehetetlenül ejtette le a fejét az ágyra, a testét kiverte a veríték, a szíve hihetetlenül gyorsan kalapált és kapkodta a levegőt, szinte már sípolva. Azonban még ekkor sem maradt esélye arra, hogy mély levegőket vegyen, mert nem hagyott neki Tubrok annyi időt, hogy ilyen szinten lenyugodjon a teste. Nagyjából csak azt érezte meg elsőre, hogy a bokái szabadulnak, de nem úgy, ahogyan hitte, csak egymástól szabadultak, húzódtak szét, aztán Tubrok húzni kezdte a lábát, egészen addig, amíg Ingrid lábai 180 fokos szöget nem zártak be egymással. Ez volt az a helyzet, amikor tényleg teljesen kitárulkozott és mindenét kimutatta Tubroknak, aki így a legkisebb akadály nélkül tudott tényleg tövig, méhszájig beléhatolni a hüvelyébe, a fenekébe meg, amíg a férfiassága tartott. Ebben a helyzetben még csak annyira sem tudott mozogni, mint az előzőben, most még jobban szétfeszítve volt a teste.
Mivel a párja a háta mögött ügyködött, így azt most nem igen látta, hogy mit is csinál, csak azt érezte meg újra, hogy végtelenül lassan hatol belé a férfi. Mivel Ingridnek még mindig nem volt lehetősége arra, hogy mélyebb levegőket vegyen a kevés idő miatt, így már az elején nagyon szenvedni kezdett. A második behatolás után nyöszörögve kezdett könyörögni Tubroknak, hogy ne kínozza és rendesen kezdjen szeretkezni vele. Valószínűleg nem hatotta meg a férfit, így maga alatt levő párnát, takarót, vagy lepedőt kezdte el összeszorítani a fogaival. Még kettő után már kezdte nagyon nem bírni, így újra zihálva, könyörögve szólalt meg.
< - Peckeld... ki... a... szám... a gömbbel... vagy... a... játékszerrel.... kérlek... - könyörgött. >
Ha Tubrok nem teszi meg, akkor továbbra is a fejközelbe eső dolgokat volt kénytelen összeharapni a szenvedés közepette, ha a férfi megkönyörül rajta és kipeckeli a száját, akkor, amíg Tubrok kínozta, vagy a gömbre, vagy a torkán letolt játékszerre harap rá, de még így is rázta a fejét és a hangja is hallatszott.
< - Hmmpppfff... nnggg... mmppf... - és ehhez hasonló kéjes szenvedéssel teli hangja. >
Összesen olyan tíz nagyon-nagyon lassú behatolást viselt el, utána már látszott a tekintetén és Tubrok is érezhette, hogy már bármit megtenne azért, hogy befejezze a férfi a kínzást és rendesen elkezdje a szeretkezést. Alighogy ezek után belekezdett a férfi Ingrid a kínzás nyomán hatalmasat élvezett megint. Újra remegett az egész teste, a fejét is megint ide-oda rángatta a gyönyörtől, vagy épp a nyaka feszült meg teljesen, ismét úgy érezte, mintha millió darabra szakadt, vagy robbant volna az orgazmustól. Ismét hosszú orgazmusa volt, majd újra és újra elévezett, a pecektől is alig lehetett hallani a hangját, de egyébként sem tudott már sikoltozni a rekedtségtől és a korábbiaktól. Ha Tubrok bírta, akkor ismét olyan harminc-negyven perc kellett, mire Ingrid már szinte semmit sem fogott fel a külvilágtól, a "hangja" is szinte teljesen elnémult, már csak halkan tudott nyöszörögni, de leginkább azt sem. A fűzője és csipkés combfixes harisnyája ugyan nem volt izzadt, de a teste, ahol nem fedte semmilyen ruhanemű igen, a haja is csapzottan, izzadtan tapadt a bőrére, eddigre legalább tíz perce arra sem volt képes, hogy a fejét rázza a gyönyör alatt, csak a szemeit hunyta le, Tubrok nagyon szétkapta így, hogy megkötözve tartotta őt. Ha a megcsókoláshoz ki is veszi a pecket Ingrid szájából, akkor is roppant erőtlenül tudja csak viszonozni azt a nő, ha elmarad, akkor elmarad, de bármelyik is történik, annyira szét volt csúszva és esve, hogy szinte magatehetetlenül tűrte, hogy Tubrok hátra fordítsa és úgy álljon neki megkötözni. Ekkor, ha akart volna sem lett volna ereje ahhoz, hogy megszökjön, ezért is csak tűrte, mígnem végül X alakban négy feszülő végtaggal feküdt az ágy közepén, valószínűleg olyannyira, hogy ismét ne tudjon semennyire sem mozogni. Itt most kellett neki is két-három perc, ha hagy ennyi időt neki Tubrok, hogy rendezze a légzését és végre valahára mélyebb levegőt vegyen, mire a testében szinte mindenhol érezte a kellemes bizsergést, amit a regeneráció okozott és végre "kipihenhette" az előző időszak kínzásait és az érzékenységét, amit a sok orgazmus okozott.
A csókot itt már nagyjából rendesen tudta viszonozni, ha eddigre már szabad a szája, akkor viszonozta. Ha még mindig peckelve van, mikor Tubrok hozzá szól, akkor roppant csúnya nézéssel adja a párja tudtára, hogy még mindig hasonlóképpen vélekedik a helyzetről, ahogyan azt ő nem tudta, de a férfi is várta, hogy reagálni fog. Ha tudott beszélni, akkor ismét durcásan felelt, miközben felemelte a fejét, hogy úgy nézzen a férfira. Így ez a helyzet emlékeztethette Tubrokot arra, amikor előző nap a bál előtt, hasonlóan volt kikötve Ingrid, igaz a kezei egyenesen a feje mögé, de akkor is így tartotta fel a fejét, mikor őt kényeztette orálisan.
< - Ha egyszer kiszabadulok, akkor azt nagyon, de nagyon meg fogod bánni! >
Így nem is tudta ugyan, de valószínűleg pontosan azt a választ adta a párjának, amit az várt is tőle.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 30 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 14 Márc. 2016, 01:27

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok reggele, egészen másként alakult mint az Miller által tervezve volt, de még Tubrok sem sejtette, hogy ennyire belevesznek majd a dologba. Mindenesetre már egy ideje igazán hevesen szeretkeznek. Ingrid már alig bírja, amit a párja művel vele, rettenetesen élvezi a dolgot. Jelenleg vízszintesen vannak a lábai, egymáshoz képest, és alaposan meg van kötözve, így, teljesen kitárulkozva és mocorgásra is képtelenül fekszik éppen, Tubrok pedig csak húzza az agyát. Ingrid már alig bírja, harapdálja a lepedőt és bármit, amit elér. Meglepő de Tubrok hallgat a zihált könyörgésére, és kicsit könnyít rajta. Teljesen kihúzza magát Ingridből, kinyúl a gömbös szájpecekért és azzal perckeli ki a nő száját. Utána azonban ugyanonnan folytatja, ahonnan eddig, újra rettentően lassan halad Ingridben tövig, majd teljesen kihúzza magát és esze ágában sincs rendes szeretkezésbe kezdeni, legalábbis addig, amíg Miller ki nem készül teljesen. Ez meg is történik, Ingrid tíz ilyen rettenetesen kínzó, idegtépő játszadozást is elvisel, mire kikészül, Tubrok pedig ezután megadja, ami a nőnek "jár". Újra hevesen szeretkezni kezd vele. Mivel Ingrid teljesen ki van tárulkozva ebben a helyzetben, igencsak vad lökéseket, tolásokat élvezhet. Éppen csak ennyi kell a testének, ő rögtön el is élvez, a teste pedig újra megfeszül. Ragal mindezt nagy elégedettséggel szemléli, rá is kapcsol, hogy még jobban övé lehessen Ingrid. Alig negyven perc múlva Ingrid már teljesen szét van csúszva, nem is igen tud mit kezdeni magával. Ragal ezt is nagy elégedettséggel szemléli, bele is túr Ingrid csapzott hajába, hogy érezhesse, mennyire sikerült kikészítenie nőt. Mire a szeretkezésnek vége, és a szájpecek is lekerül Ingridről, a csókot már szinte nem is tudja viszonozni. Nem bánja mindezt a férfi, ez csak egy újabb jel arra, hogy remek munkát végzett, helyette inkább átkötözi Ingridet és megvárja, amíg a nő regenerál. Nem is kell több Ingridnek, néhány nagy levegő és a teste kellemes bizsergés mellett regenerál.
Mivel Ingrid rendbe jött, Tubrok fel is teszi neki a nagy kérdést, szereti-e még a csokit. Persze erre semmilyen rendes választ nem kap a férfi, csak fenyegetést, de erre valóban számít is, csak szélesen elmosolyodik.
< - Azt erősen kétlem! - jegyzi meg roppant szemtelenül. >
Tubrok gyorsan az ajtóhoz siet, kilép azon és eltűnik. Jó pár percre teljesen eltűnik, azalatt Ingrid próbálkozhat szökéssel, de szorosan ki van kötve a HPI-s anyaggal. Ragal is nem is olyan sok idő elteltével visszatér és egy magas, váza szerű fém edényt hoz, ami tele van elsőosztályú folyékony, meleg csokoládéval. Először az egyik ujját mártja bele Tubrok, majd látványosan lenyalja azt, hümmögve hozzá, mutatva milyen finom. Utána Tubrok felküzdi magát az ágyra, s a csokoládéban ezúttal a férfiasságát és heréit meríti meg, úgy, hogy az egészen szép kis csöpögő bevonatot képezzen a csokoládé. Ragal ezután - a csöpögéssel mit sem törődve - finoman Ingrid szája felé közelíti, és ha a nő hagyja bele is teszi a férfiasságát.
< - Tudom, hogy néha furcsa az íze, a kedvedért ínycsiklandóbbá tettem. Eddig jókislány voltál, sok jó pontot szereztél, ne rontsd ezt el semmivel. >
Ezután Tubrok várja mit is szól Ingrid az egészhez, és ha engedi, akkor belecsúszik a szájába.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 14 Márc. 2016, 11:04

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Talán még Ingridet is meglepte az, hogy Tubrok megtette, amit kért és kipeckelte a száját a gömbbel. Így máris jobban bírta a kínzást, mert a gömböt tudta harapni és összeszorítani. HPI-s anyag révén pedig attól sem kellett tartania, mint a Tubroknak vett esetében, hogy egyetlen harapással szétharapja az egészet és utána a szájpadlásából kell majd az egészet előszednie, vagy a nyelvéből, mert a gömb anyaga oda szúródik, fúródik be. Így most könnyedén levezethette a feszültséget és a kínlódást, hogy a gömböt rágcsálta, harapta, úgy, hogy annak semmilyen baja sem lett. Kellett is, mert Tubrok ugyanolyan lelkesen folytatta a gyötrését, mint előtte. Igaz még így is saját magát is meglepte, hogy mennyire sokáig bírta, de kihúzta azon időben, míg végül teljesen szét nem csúszott és fel nem adta. Ekkor lett megkönyörülve rajta és igencsak sokáig, majdnem fél órán át szeretkezett vele igencsak szenvedélyesen a párja. A végére már mindenhol verejtékes volt a teste azokat a területeket kivéve, ahol a ruhája volt. Igaz ebben a helyzetben nem is volt Tubroknak olyan nehéz dolga, mert teljesen ki volt tárulkozva, a lábai nem voltak útban, így a férfi tényleg teljesen tövig tudott benne hatolni, amíg csak nem ütközött ellenállásba. Az egész végén és alatta is érezte a megelégedettséget a párja részéről Ingrid, hogy mennyire örül és elégedett azzal a ténnyel, hogy így elintézte őt. Az egész végén pedig a szája is szabad lett, de a csókot, amit kapott lényegében nem is tudta már viszonozni, annyira nem maradt minimális ereje sem. Tubrok pedig ezt használta ki, hogy szinte teljesen magatehetetlen és újra átkötözte őt. A végeredmény pedig az lett, hogy X alakban ismét feszülő testtel feküdt az ágyon, ezúttal a bokáknál és csuklóknál kikötve. De most, hogy már a pecek sem volt a szájában, és Tubrok is hagyta, így végre tudott egy kicsit regenerálni. Amint ez megtörtént kapott is egy kérdést, amire esze ágában nem volt rendesen felelni, helyette meg is fenyegette a párját, hogy a férfi nagyon megfogja járni, hogyha egyszer kiszabadul innen.
< - Nevess csak! - fenyegetőzött tovább. - Fogsz te még sírni is! >
Ez nem volt teljesen igaz, már tudta, hogy mivel fog törleszteni, még akkor is, hogyha az azt jelenti, hogy el fog késni, de akkor is megszándékozta lépni azt a lépést. Ami pedig az volt, hogy "halálra" csiklandozza a másikat, amíg még nevetni, vagy mozogni tud. Így emiatt nem volt teljesen helytálló, amit mondott, mert tudta, hogy végigfogja nevetni Tubrok az egészet és maximum könyörögni fog, hogy hagyja abba, de ő maga is olyan könyörtelen lesz, mint a párja a délelőtt folyamán! Hirtelen ennél gonoszabb törlesztés, bosszú nem is igen jutott az eszébe, de ezt is tökéletesnek tartotta annak a fényében főleg, hogy Tubrok miként is viszonyult a csiklandozás művészetéhez. Ezzel a férfi ki is "rohant" a helységből; ami a szökést illette a feszesség miatt egyszerűen megoldhatta volna, hogyha minden végtagját egyszerre rántja vissza magához, igaz, akkor Tubrok ágya bánta volt a mutatványt, és nem volt benne biztos, hogy a férfi lelkes lett volna, hogyha az ágyat összetörve találja mire visszajön. Így nem is próbálta ezt kivitelezni. Pár percet kellett így kitárulkozva, megkötözve várakoznia, mire visszatért Tubrok is. Egyelőre csak a vázaszerű edényt látta, azt nem tudta, hogy mi lehet benne, csak emiatt nem növelte az orra érzékenységét. Amint azonban a férfi belenyúlt és kihúzta az ujját az arra került anyag színéből már tényleg tudta, hogy most hozta a csokoládét a párja. Mivel a kérdés az volt, hogy Ingrid szereti-e a csokit már tudta, volt egy érzése, hogy mire is készül vele a férfi. A megérzése valóban jó volt, a párja tényleg azt tette, amire számított, de ő maga ismét duzzogva húzta el a fejét, amint elé helyezkedett el Tubrok, igaz nem nagyon tudta elhúzni, így visszatette a fejét az ágyra és tüntetően fordította el a fejét.
< - És, ha csak azért voltam eddig jókislány, hogy most könnyebben lehessek gonosz? - kérdezte provokálóan. >
Kíváncsi volt, hogy minderre Tubrok mit is fog szólni, még szándékosan, látványosan, illetve gonoszan végig is nyalt a fogain, hogy Tubrok biztos legyen benne, hogy mire is gondolt a szavait illetően. Igazából kíváncsi volt, hogy mit is felel erre majd a férfi. Mindazonáltal nem volt kifogása az ellen, hogy így kényeztesse a férfit, ezért, ha kapott választ, akkor engedi Tubroknak azt, hogy a szájába vezesse magát. Mivel saját maga újfent nem igen tud így rendesen mozogni, már csak a megkötözés miatt is, meg mert a nyakát sem éppen a legkönnyebb ebben a helyzetben fenntartani, így örömmel veszi, hogyha Tubrok beletúr ismét a hajába és ő irányítja a fejét. De addig is lelkesen, gyors nyelvmunkával lát neki letisztogatni a csokoládét a párja férfiasságáról, egészen a végétől a tövéig, mivel most az ajkait is tudja használni, így azt is lelkesen, érzékien használja masszírozásra és szívogatásra végig Tubrok büszkeségének egész felületén.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 30 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 14 Márc. 2016, 22:17

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid számára egyáltalán nem úgy alakul a reggel, ahogyan azt eltervezte, nem is csoda, hogy igencsak morcos kedvében van. Végül, az igencsak heves és hossza szeretkezések után, Ragal új pózba köti, kiveszi a szájából a szájpecket és hagyja, hogy a nő kifújja magát. Miután ez megtörtént, nemsokára már ismét "veszekednek", nem meglepő ez, mert Ingrid szabadulna, ugyanakkor Ragalnak láthatóan még mindig más tervei vannak. Ingrid újabb fenyegetésére Tubrok már tényleg, hangosan elneveti magát, úgy, hogy szinte belezeng a háló.
< - Dehogy fogok! - jelenti ki magabiztosan. >
Tubrok ezzel el is tűnik, hogy hozzon egy kevés csokoládét. Közben Ingrid könnyen megszökhetne, ha akarhatna, és Tubrok csak az összetört ágyat és a hűlt helyét találhatná itt, vagy éppen a roppant morcos Ingridet, hogy elszámoljanak, de végül Miller nem így dönt, inkább várakozik. Azt is elhatározza miként fog megfizetni a férfi, addig fogja csiklandozni, amíg csak a párja bírja. Az megfelelő büntetés lesz Ingrid szerint. Tubrok pedig hamarosan visszaér egy tárolónyi folyékony, meleg csokoládéval és bele is mártja a férfiasságát, hogy "meghozza" Ingrid kedvét hozzá. Ingridnek érthető módon mégsem tetszik a helyzet és tiltakozóan fordítja el a fejét. A szavaira Tubrok kedvesen elmosolyodik, aztán hasonlóan válaszol.
< - Hmmm... ha rossz kislány lennél és gonoszkodnál, akkor bizony még délután háromkor is itt leszel kikötözve... - állapítja meg "elgondolkodva" Ragal. >
Amikor Tubrok látja, hogy mit is csinál Ingrid, milyen látványosan nyalja végig a fogait a nő, egy pillanatra összerezdül a fogazás gondolatától, de aztán megembereli magát és Ingrid szájába tolja a csokival bevont férfiasságát. Amint Ingrid elkezdi kényeztetni a párját, azonnal halhatja a férfi torkából feltörő, erotikus morgást. A masszírozás és szívogatás, a teljes férfiasságán nagyon jól esik Tubroknak. Lehunyja a szemét és kifújja a levegőt, aztán lepillant Ingridre és látja, hogy a nő jó néven venne egy kis segítséget, ennek igyekszik is megfelelni.
Ragal finoman beletúr Ingrid hajába és megragadja azt, lassan, de határozottan kezdi irányítani Ingrid fejét, hogy fel-le haladjon a férfiasságán. Ez még nem elég a férfinek, derékból, csípőből is rásegít az egészre, és előre-hátra kezd mozogni Ingrid torkában, mindig tövig letolva magát, ha Millernek ez nem rossz. Kihasznál minden kis alkalmat a férfi, hogy ki legyen elégítve, hiszen már igen hosszú ideje nem ment el. Ingrid érzi és hallja is a párja "gyengeségét", Tubrok egyre többször nyög fel az élvezettől, sokszor a Boszorka nevet is elnyögi, és alapból egyre kéjesebb a férfias morgása is. A teste is megremeg párszor, az orális kényeztetéstől. Tubrok végül öt percet bír ki, a folyamatos kényeztetés alatt, majd eléri a csúcsot és elélvez Ingrid szájában. Az orgazmusa most nem olyan erős mint korábban, ellenben ugyanolyan hosszú. Miután vége, Tubrok még hagyja, hogy a nő mindent kiszívogasson a férfiasságából, aztán kihúzza magát Ingrid szájából és elterül az ágyon.
Kell neki néhány másodperc, talán egy fél perc, vagy egy, amíg teljesen kifújja magát. A kezei és lábai teljesen el vannak terülve. Egy ideig csak fekszik és emelkedik-süllyed a mellkasa, aztán miután kifújta magát, hirtelen felül az ágyon és Ingridre mosolyog. Lelkesen eloldozza Ingridet, mindenhol, a kezeinél, a lábainál egyaránt, aztán eltávolodik kicsit a nőtől - hacsak az nem akarja megcsókolni - és az órára mutat.
< - Még van egy fél órád, hogy ne késs el Boszorka. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 15 Márc. 2016, 11:25

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A reggel továbbra sem alakult úgy, ahogyan Ingrid szerette volna, de legalább eljutottak arra a pontra, hogy Tubrok nem őt kínozza, vagy vele foglalkozik úgy, hogy regenerálni sem hagyja őt. Végre tudott rendesen lélegezni és olyan helyzetbe került, amiből könnyedén kitudna szabadulni. A csokoládés kérdésre értelemszerűen nem adott rendes választ, csak fenyegetőzött, amire ismét csak nevetést kapott válaszul, amibe ezúttal a teljes hálócsarnok beleremegett. És ekkor még nem is tudta a férfi, hogy mennyire nincs igaza, még lesz "sírás", mert már úgyis megvolt Ingrid gonosz terve, hogy mivel is fog törleszteni, persze úgy, hogy még legyen ideje hazamenni lezuhanyozni és átöltözni az indulás előtt. Illetve remélte, hogy addigra már Greg ajándékát is kivitték a csarnokához, mert annak az ajándéknak igencsak nagy volt a prioritása a szemében. Részben örült annak, hogy ekkora magabiztossága volt Tubroknak, mert nagyobbat fog esni ezek miatt, így alig várta már, hogy nekiláthasson a párja kínzásának, ami számára roppant nagy elégtételt fog jelenteni. Ha már végigkönyörögte a délelőttöt, akkor most a férfin volt a sor, hogy ugyanezt tegye; a terveiben pedig az volt, hogy tényleg ezt fogja tenni Tubrok, mert addig nem akarta élni hagyni.
< - Én a helyedben erre azért nem tennék nagyobb összeget - felelte gonoszul. >
Ezek után hagyta magára a férfi, amikor a szökés is megfordult benne, de mégsem akarta összetörni a férfi ágyát a legegyszerűbb módú szabadulással. Ha az ágy is HPI-s technológia lett volna, akkor kimondhatta volna, hogy tényleg muszáj lett volna az Árnyékhadseregnél tanult módokra alapoznia a szökését, de végül nem tette meg. Igaz roppantul elszórakozott volna Tubrok arcán, ha meglátja a darabokra tört ágyat, őt pedig sehol, mert elrejtőzött. De végül is visszaért a férfi és Ingrid tovább játszotta a duzzogást, még el is fordította a fejét, hogy nem akarja mindezt tenni. A szavaira pedig még hamar választ is kapott. Szerencsére erre is volt egy roppant frappáns és igaz válasza, amit nem is volt rest magában tartani.
< - Tényleg azt hiszed, hogyha nem akarok, akkor nem tudok kiszabadulni könnyedén? - kérdezte sértetten. >
Ám ekkor Ingrid még tovább gonoszkodott, mert direkt, jó látványosan nyalta végig a fogait, hogy mire számíthat majd a párja. Elégedetten és örömmel nézte, ahogyan a férfi összerezzent az egésztől, már tudta úgyis, hogy igencsak vizuális típus a másik, így már biztosan elképzelte, hogy mi is fog rávárni a későbbiekben. Azonban mégsem volt ilyen gonosz, hogy a fogait is használja, csak a nyelvét és az ajkait. Nagyon hamar már meghallotta és érezte is, hogy mennyire felgyorsult a férfi szívverése és gyorsabban kezdett lélegezni is a ténykedés nyomán. Ahogyan a mély morgást is meghallotta, szerencsére hamar feltűnt a férfinak, hogy egy kis segítség jól jönne neki, így örömmel vette, hogy segített megtartani a fejét, így már könnyebben is tudott foglalkozni a párja férfiasságával. Az irányítást is örömmel vette, máskor ment volna magától is, de így ebben a helyzetben kissé nehézkes volt. De így már könnyedén tudta mindezt tenni végig az egész férfiasságon, nyalva, szívogatva és masszírozva azt. Hallotta, ahogyan egyre hangosabban és gyakrabban morgott a párja, többször az ő nevét is kimondva. Most még viszonylag elég sokáig bírta a férfi az előzőek után, az öt percben Ingrid mindent beleadva foglalkozott a párjával, egyáltalán nem zavarta az sem, hogy teljesen ledugta magát a torkán, tövig hatolva a szájában. Az elélvezés után az összes spermát lenyelte, és ahogyan Tubrok szerette volna, még ki is szívogatta a maradékot a büszkeségéből. Utána, figyelte, ahogyan a párja elterült az ágyon és próbálta összeszedni magát, amint ez megtörtént, akkor végre szabadon engedte a párja. Direkt nem csókolta meg ezúttal, így hagyta, hogy Tubrok kissé elhúzódjon tőle, ekkor igazította meg magán a bugyiját is, ami még  mindig rajta volt, de félrehúzva.. A szavakra megrázta a fejét, majd pedig felgyorsította magát, hogy elkapja Tubrokot. Úgy szándékozott lefogni, hogy a férfi háta mögé kerül, a lábait átveti a derekánál és a combokon, hogy azt ne nagyon tudja a párja használni, a kezeknél alulról nyúlt át a férfi oldala irányába, hogy nehezebben tudja az övéit Tubrok megfogni.
< - Abból a fél órából jó harmincöt-negyven perc azzal fog eltelni, amin nevettél, hogy nem fog bekövetkezni. De igen, most követkehez a "sírás" és engem sem fog meghatni a könyörgésed! Nem addig fogsz szenvedni, ameddig én azt jónak nem látom!  >
Jelentette ki roppant hidegen, fagyosan és fenyegetően. Tubrok már ebből is érezhette, hogy valóban így lesz és a nő nem fog leállni azzal, amire készül. Ha szükséges volt, akkor Ingrid hátrahúzta Tubrok karjait és könyöknél kötötte őket össze,hogy a lehető legkevésbé akadályozzák azok őt, majd pedig nekilátott annak, hogy törlesszen, csiklandozva a férfi oldalát, főleg, mert tudta, hogy mennyire érzékeny ezen a részen. Biztosra vette, hogy a nevetés máris ki fog törni a párjából, így csak jobban, gyorsabban folytatta mindezt. A következő nagyjából tényleg harmincöt percet szándékozott ezzel foglalkozni, hogy elfogva tartja a férfit, miközben csiklandozza. Az előre kitűzött idő előtt nem akarja befejezni a gyötrést, csak egyetlen egy esetben, ha Tubroknak hamarabb elfogy a levegője és olyan szintre nevette magát, hogy már teljesen elfogyott a levegője, beszélni és mozogni sem tud, illetve a levegővétel is nehézkes. Csak ekkor engedi el, egyébként pedig kihúzza a kinézett célig. Igazából volt egy olyan érzése, hogy a fele ideig nem fogja húzni Tubrok, de ettől függetlenül nem kímélte.
< - Még mindig úgy gondolod, hogy nem jött el a sírás ideje? - kérdezte a csikizés közben, amíg igenlő választ nem kap. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 30 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 15 Márc. 2016, 21:37

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok a reggelt és a délelőttöt meglehetősen változatosan, nagyrészt szeretkezéssel és "veszekedéssel" illetve csak szóváltással tölti el. Ezt Tubrok igencsak élvezi, mindennel együtt. Arra, hogy ne fogadjon nagyobb összegre a saját igazára, Ragal csak mosolyogva csóválja meg a fejét.
< - Ejj-ejj, csak a szád jártatod. >
Majd Tubrok magára hagyja Ingridet. Jó pár perc eltelik, ami alatt Miller el is tűnhetne, de úgy dönt marad. A párja nemsokára visszaérkezik, egy tárolónyi olvadt csokoládéval, aminek már ki is találta a felhasználását. Mielőtt azonban ténylegesen bármi is történne Ingrid és Tubrok között, Ingrid egy rendkívül frappáns válasszal áll elő. A sértett kérdésen Tubrok látványosan elgondolkozik, még a tekintete is elkalandozik, aztán elégedetten Ingrid szemeibe néz.
< - Csakhogy már rég nem akarsz megszökni, amikor a földön voltam, biztosan meg tudtál volna szabadulni, de már rég élvezed a helyzetet, te Boszorka! - jelenti ki elégedetten Ragal. >
Bár Tubrok a szája - mint mindig - most is hatalmas, azért megremeg a teljes teste, amikor látja Ingridet látványosan végignyalni a fogain. El is képzeli a jelenetet, amitől a borzongás csak még rosszabb lesz. Végül azonban, bízva abban, hogy Ingrid nem rágja szét a férfiasságát, lassan belecsúszik a nő szájába. Segít is Ingridnek, ahol csak tud, és saját maga is csípőből mozog a nő torkában. Innentől durván öt perc orális kényeztetést bír ki a férfi, majd elélvez és az orgazmusa után elterül az ágyon. Kell egy kis idő, hogy kifújja magát, aztán elengedi Ingridet, de nem csókolja meg, csak elhúzódik, mivel Ingrid sem hajol oda hozzá. Gyorsan közli is a nővel, hogy van még fél órája nem elkésni.
Azonban Ingridnek esze ágában sincs már most sietni, meg van már rég a saját gonosz terve a visszavágásra, és neki is lát kivitelezni azt. Tubrok nem számít a gonoszkodásra, teljesen meglepi az egész, így Ingridnek könnyű dolga van. A férfi mögé kerül, lefogja őt, majd hátul összeköti a kezét.
< - Boszorka! - nyögi ki megjátszott felháborodással Ragal, de már késő. >
Ingrid neki is lát a "kegyetlen" csiklandozásnak, és Tubrok rögtön nevetésben tör ki a férfias hangján. Nem kell sok, máris elfogy az összes levegője, és már hang nélkül nevet, szinte gyermek módjára nevet, még a könnye is kicsordul és folyik. Ingrid jól sejti, Tubrok a tervezett idő felét sem bírja. Már kék a teljes feje és a nyaka is, mivel már egy ideje nem kap levegőt. Amikor Ingrid megkegyelmez neki, még fetreng egy kicsit az ágyon és vesz egy hatalmas levegőt. Nevetgél még, aztán összeszedi magát, kitörli a szeméből a könnyeket és nem meglepő módon roppant jókedvűen szólal meg.
< - Imádlak Boszorka. >
Mosolyodik el. Után felül az ágyon és Ingridre pillant, még fel is húzza a szemöldökeit egy pillanatra és a szemeiben látszik a kérdés, amit ugyan nem mond ki, csak érzékeltet. "Na, most mi lesz?"

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 16 Márc. 2016, 00:02

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingridnek úgy tűnt, hogy Tubrok nem csak a szeretkezésért volt oda a mai reggel/délelőtt folyamán, hanem a szócsatákért is, amiket egymással vívtak. Igaz ez máskor sem volt máshogy, mindig kedvelte ezeket. Most például Ingrid közölte, hogy nem fogna a párjára, hogy nem fog rosszul járni az egész végén. Persze, mint általában most sem hitte el a férfi mindezt, hanem csak tovább kontrázott arra, amit Ingrid mondott neki. Hiszen nem volt gondolatolvasó, így nem is tudhatta, hogy miféle gonoszság fordult meg a nő fejében, hogy mire is készült, mi lesz, ha egyszer végre kiszabadul innen. Éppen ezért magában már igencsak jól elszórakozott a nő, míg a párja csak hangosan nevetett az egész dolgon.
< - Majd kiderül, majd kiderül, várd csak ki a végét! - mondta. >
Sejtette, hogy ezzel sem sikerült a férfit meggyőznie, de nem baj, tudta, hogy akkor sokkalta nagyobb meglepetésként fogja majd érni őt és úgy még nagyobb lesz a morgolódás, saját magának meg a szórakozás. Ezzel pedig egyedül is maradt. Ekkor fordult meg a fejében a szökés gondolata, de végül is egyelőre úgy döntött, hogy még had örüljön Tubrok, révén fogalma sincs, hogy mikor fogja őt legközelebb látni majd. Miután visszaért a férfi, akkor újabb szócsatába kerültek, ahol Ingrid lelkesen játszotta tovább a sértettet, amit nem akart Tubrok nagyon elhinni és éppen a kiszabadulásról volt szó, ahol a nő kikérte magának, ha akarta volna, akkor már régen kiszabadul. A sértett kérdés után figyelte, hogy mit is fog válaszolni a párja, főleg, hogy látványosa el is gondolkodott. Az elégedett nagyszájú válasz után Ingrid majdnem gúnyosan mosolyodott el, de végül is tartotta magát a szerephez és nem történt meg mindez. Inkább csak fenntartotta továbbra is a sértett szerepet és így, hanyagul, sértetten, ám mégis végtelen eleganciával fordította el ismét a fejét. Újra volt egy frappáns válasza minderre, amit pillanatokon belül meg is osztott Tubrokkal.
< - És arra nem gondoltál, hogy csupán kedveskedni akartam azért, mert ki tudja, hogy mikor látjuk egymást legközelebb? >
Így ezzel, ha minden igaz, akkor saját magát állította még be áldozatnak, hogy ilyesmire nem is gondolt Tubrok, részben igaz is volt, hogy kedveskedni akar, illetve nem szeretné összezúzni a berendezést sem. Mindezek után már nem is kellett sok idő, hogy kielégítse a párját, néhány perc csupán, az egész végén pedig Tubrok levegő után kapkodva feküdt az ágyon. Végül pedig végre valahára ő maga is kiszabadult, és a gonosz akciója, terve el is kezdődhetett. Főleg azok után, hogy Tubrok ki is jelentette, hogy volt még a nőnek fél órája, hogy mindent elintézzen, és így biztosan nem fog elkésni. Azonban már tulajdonképpen csak a zuhanyzás volt hátra, meg a hazajutás a saját csarnokába, semmi más, ah és a csiklandozás. Valóban jól számított arra, hogy a kedveskedéssel és odaadással sikerült elültetnie a férfi gyanúját és fel sem merült benne, hogy valamire készül. Jó ragadozó módjára pedig Ingrid pontosan ezt a tényt használta ki és ugrott is be Tubrok háta mögé. Egy jól irányzott mozdulattal át is vetette a lábait a párja derekán, és a könyököknél megkötötte a karját is a férfinak, nehogy véletlenül orrba verje azzal, amíg szabadulni próbál. A megjátszott felháborodott kiáltásra csak gonoszul mosolyodott el, amit a férfi nem is láthatott.
< - Én figyelmeztettelek! - jelentette ki roppant gonoszul és kegyetlenül. >
Ezzel neki is látott a törlesztésnek, már az elején rájött, hogy jól gondolta azt, hogy nem fogja Tubrok a harmincöt percet kibírni, amíg csiklandozza őt. Már egészen hamar elfogyott minden levegője a férfinak, a könnyei kicsordultak és egy idő után már csak rázkódott a néma nevetéstől. Ekkor azonban még mindig nem hagyta abba a kínzást, csak akkor, amikor már Tubrok nyaka és feje is kékülni kezdett, mert nem volt levegője és szinte megfulladt már. Ekkor húzta ki a lábait a férfi dereka körül és döntötte le hasra még hátrakötött kézzel, hagyva, hogy összeszedje magát. Amint befejezte a nevetgélést, akkor még barátságosan megpaskolja Ingrid a fenekét, egyáltalán nem fájdalmasan, csak kedveskedve, hogy milyen "hősiesen" bírta a megpróbáltatásokat, és mosolyogva szólal meg.
< - Látod, látod, mondtam én - felelte elégedetten >
Ekkor engedte csak el a férfi karjait, hogy megtörölhesse a szemét és felülhessen az ágyon. A bókra csak elmosolyodott, majd a felvont szemöldökből pontosan kitudta olvasni, hogy mit is akar Tubrok. Lényegében eljött a részleges búcsú ideje, a végső majd a dokknál lesz; máskor még felhozta volna a zuhanyt, de most nem volt rá idő, hogy együtt tegyék meg, mert magukat ismerve az eddigiek alapján, akkor bizonyosan elkésnek. Kedvesen puszit nyomott Tubrok orrára, majd egy könnyed és laza mozdulattal felállt az ágy mellé.
< - Most? - kérdezett vissza. - Te elmész itt zuhanyozni, én a saját csarnokomban, és a dokkban találkozunk, mikor eljössz búcsúztatni, hogy távozok. Csak azért nem zuhanyozok veled, mert akkor biztosan elkésnénk. >
Még odahajolt a férfihoz és ha Tubrok engedte, akkor megcsókolta, ezúttal nem húzta el sokáig és nem hagyta, hogy a párja lehúzza, lerántsa az ágyra. Amint végeztek a csókkal, akkor odament az egyenruhájához és abba bújt bele, majd a cipőjébe, mind a két kommunikátorát magához vette, majd az ajtóhoz libbent.
< - Kitalálok, hamarosan látjuk egymást - mosolyodott el. >
Ezzel, ahogyan kilépett az ajtón már fel is gyorsította magát, így szándékozott elhagyni a csarnokot, majd az ismert úton visszarohanni egészen a saját csarnokáig. Mivel nem volt kifejezetten sok ideje, így gyorsan szabadult meg a rajta levő fűzőtől, harisnyától, bugyitól, azokat kint hagyva, hogy az androidok kitisztítsák majd, amíg nincs itt és ezt a szettet vigyék majd el Tubrok csarnokába, mert ennek ott a helye. Majd besietett a fürdőbe, ahol gyorsan hidegvízben tette magát rendben. Amint ez is megvolt jöhetett a szárítkozás, azt a néhány holmit, amit hazavitt, nélkülözhetetlen holmik, fegyverei többek között, meg általános ruhák, amiket bármikor feltud venni azok mentek a csomagba, illetve a pótkommunikátora. Ha már itt volt a csomag, amit vett Maniac a fiának, akkor azt is összegyűjtötte, becsomagolta még kérve csomagolópapírt az androidoktól, ha Maniac ezt nem kötötte ki a rendelésnél. Aztán valószínűleg csak pár perce volt már hátra, így pontban dél előtt három perccel már teljesen menetkészen várta az embereit a lenti főcsarnokban. Nagyon merte remélni, hogy pontosak lesznek és senki sem fog egyetlen egy másodpercet sem késni. Ha megérkeztek, akkor ki is adja a parancsot, hogy induljanak a dokkokig, ahol korábban leszállt a siklójuk.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 30 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 17 Márc. 2016, 01:46

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok reggele és délelőttje valóban nagyrészt szeretkezéssel és szójátékokkal telik el. Nem mintha ez ellen a férfinak bármi kifogása lenne és úgy tűnik Ingridnek sem olyan rossz a helyzete. Ingrid utolsó fenyegetésére, miszerint várja csak ki a végét a férfi, Ragal már nem is felel, csak a felét rázza, gúnyos mosollyal és rettentő kétkedően. Bár ez csak játék, valójában sejti már, hogy hatalmasat fog tévedni előbb vagy utóbb. Később, már egy egészen más helyzetben, éppen mielőtt Tubrok a csokoládés férfiasságát Ingrid szájába dugná, még a nőnek van néhány megjegyzése. Végül Ragal csak megadóan elmosolyodik.
< - Örülök neki, ha így kedveskedsz nekem. - mondja őszintén. >
Ezután Tubrok végül betolja magát a nő szájába és utána élvezi az orális kényeztetést, amibe maga is besegít. Néhány percig bírja, majd az orgazmusa után elterül az ágyon és kifújja magát. Ingrid is ezután szabadul meg a kötésből és tehet amit akar. Meg is kezdi a roppant gonosz tervét. Először "fogságba" ejti Tubrokot, majd "halálra" csiklandozza a férfit, egészen addig, amíg az levegőt kap és némán remeg a nevetéstől. Az egész végén, amikor már nem bírja tovább a férfi szusszal, hagyja abba a csikizést és engedi el a párját, hogy az mozgathassa a karjait és fel is ülhessen. A férfinek pedig roppant jó kedve van a sok nevetéstől.
< - Látom, látom. - jegyzi meg a férfi kedvesen. >
Ekkor valóban eljön a részleges búcsú ideje, már ameddig mind a ketten külön-külön összeszedik magukat és nem találkoznak egymással újra. Együtt is zuhanyozhatnának, készülhetnének, de akkor valóban biztosan elkésne Ingrid, a nő pedig ezt szeretné elkerülni. Tubrok élvezi a puszit amit kap, majd tekintetével követi Ingrid kecses mozgását, ahogyan feláll az ágy mellett. Ingrid szavaira, de sokkal inkább a nő rá jellemző stílusán elmosolyodik Ragal.
< - Rendben van. - egyezik bele a tervbe. >
A csóknak is nagyon örül és hálásan viszonozza azt, élvezettel érintve a nőt ajkaival és a nyelvével. Tubrok ezután örömmel figyeli, ahogyan Ingrid öltözködik. Természetesen egy megjegyzése is van mindehhez.
< - Mindig ilyen fehérneműt kellene az egyenruha alá venned! Egyszerűen remek. >
Állapítja meg a férfi. Amint kész, Ingrid az ajtóhoz libben, elköszön és ki is libben a szobából. Ragal képtelen mást tenni, mint ezen is elmosolyodni.
< - Sietek! - köszön el átmenetileg ezzel Tubrok. >
Ingrid felgyorsítva magát, igencsak különleges közlekedési módon, végigrohan a csarnokon, majd a földalatti utcákon is egészen vissza a saját csarnokába. Néhány különös tekintetet azért magára von a kis akciója. A saját csarnokában gyorsan megszabadul a ruháitól, a fűzőt és egyebeket elküldeti, majd saját maga hideg vízzel tusol le és öltözik vissza az egyenruhába. Amint ezzel megvan a szükséges dolgokat is össze tudja szedni, mindent ami fontos és nem kellene itt hagynia, különösen a két kommunikátort és egyéb felszereléseit. Az ajándék Gregnek szerencsére kék-sárga csomagolópapírba már be van csomagolva, úgyhogy ezzel nem kell fáradnia. Tubrok jövőbeli legnagyobb örömére Ingrid jó pár dolgot azért hátra hagy a Rocksolidban. Mindenesetre teljesen felkészülve érkezik meg Ingrid a csarnokának főtermébe. A testőrsége már rég ott várja, nem meglepő módon flottás pontossággal. Készen is állnak és elindulnak a parancsnok és Ingrid vezetésével a dokkokhoz. Oda is gyorsan meg tudnak érkezni. Miután beérkeztek a dokkokba, de még mielőtt a beszálláshoz és a felszálláshoz készülhetnének, Tubrok is megérkezik a dokkokba. Tubrok most egy díszes, uralkodói rangjához méltó kék és ezüst törzsfői ruházatot visel. Kíséretként magával - hogy mégse egyedül és védelem nélkül érkezzen - egy csapat Végtelen egységet hoz, akik V formációban követik őt. Ragal lassan közel sétál Ingridhez és amennyiben a nő engedi, magához húzza és megcsókolja őt.
< - Hiányozni fogsz Ingrid, siess vissza. >
Mondja kedvesen és elmosolyodik. Ha Ingrid mindezt nem engedi meg, akkor Tubrok csak megáll előtte és várja mit is tesz a nő.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 17 Márc. 2016, 10:58

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Úgy tűnt, hogy az első "veszekedésüket", vagyis játékukat sikeresen lezárták, majd nem sokkal később már a másodikat is, ahogyan Ingrid kifejtette megjátszottan sértetten, hogy talán azért nem szökött meg, mert így akar Tubroknak kedveskedni, hiszen nagyon hamarosan távozni fog a Rocksolidből és megy haza majd. Ezen láthatóan végül mégiscsak megenyhült a párja és igazat adott neki. Nem sokkal később pedig neki is látott a nő törleszteni, mindenért. Ebbe kivételesen semmilyen erotikus dolgot nem kellett beleképzelni, hiszen erről szó sem volt, egészen egyszerűen csiklandozta a párját, egészen addig, amíg Tubrok már kékülni nem kezdett. Azért lett ez az alattomos módja a törlesztésnek, mert a nő pontosan tudta, hogy mennyire érzékeny a csiklandozásra a párja, és úgyis nagyon szerette hallgatni a nevetését. Így ez a kettő remekül összeösszevágott. Az egész végén még meg is paskolta a párja feneként, akinek az előzőek után már igencsak jó kedve lett, aminek igencsak örült; főleg, hogy nem vette magára a törlesztés ezen formáját. Ezek után következhetett a búcsú első formája, ami azzal kezdődött, hogy nem együtt fognak zuhanyozni, mert akkor bizonyosan elkésnének, ami Ingrid számára elképzelhetetlen volt. Már csak azért is, mert az apja pontosságát örökölte, azaz soha sehonnan nem késhet és így is nevelték, hogy mindez roppant pontos. Ha Tubrok nem engedi el időben, akkor tényleg megsértődött volna ezen, hogy mindez roppant méltatlan egy uralkodóhoz és nem is lett volna joga ahhoz a férfinak, hogy így tegyen. Más kérdés, hogy abban az esetben tényleg kigobozta volna saját magát és megszökik, nehogy késés legyen a vége, a férfi úgysem tudta volna megállítani. Szerencsére azonban Tubrok is beleegyezett abba, amit mondott, hogy tényleg külön készüljenek tovább és majd a dokkoknál találkoznak újra. Örült annak, hogy jól esett a kis puszi és a csók is a párjának, aztán gyorsan miután magára kapta az egyenruhát még kapott is egy megjegyzést.
< - Mintha olyan roppant sokan látnák, hogy mi van az egyenruhám alatt - csipkelődött. >
Már az ajtóban volt, amikor még meghallotta azt, hogy Tubrok is siet majd, ezzel már fel is gyorsult, hogy nehogy elkéssen otthonról. Ki a csarnokból a földalatti utcákra, bár fent is mehetett volna, de valószínűleg ez volt a gyorsabb. Ott lent jó néhány furcsa tekintetet kapott el, ahogyan után néztek, hogy mit rohan ennyire valaki. Nem gondolta, hogy az arcát látják, maximum az elmosódott zöldes csíkot, árnyat. Magában még nevetett is azon, hogy a végén megbüntetik a helyi hatóságok "gyorshajtásért" a gyalogos utcákon. A csarnokában mindent le tudott venni, zuhanyozott, majd egy egyszerű top és bugyit vett fel, és arra rá az egyenruhát. Most úgysem készült másnak mutogatni magát, így a kényelem volt az elsődleges. A csomagot meg is találta már becsomagolva, így azzal nem kellett fáradnia már, csak azzal, hogy kiossza a feladatokat az androidoknak, hogy mit tegyenek addig, amíg nincs itt. Ami a ruhák itt hagyását illette, eléggé logikusnak és optimálisnak tűnt a számára, főleg annak a fényében, hogy visszatérésre készül és elég sokat szándékozik majd itt lenni. A többi pedig, hogy Tubroknál is hagyott ruhát, azok után, hogy a férfi hálójában saját tárolókat kapott azt jelentette számára, hogy a párja szerette volna, hogyha ott él vele, így ebből adódóan ez is logikus volt, hogy azok is ott maradnak. Amíg ezeken gondolkodott összeszedte a legfontosabb dolgokat, amiket mindenképp haza akart vinni, kommunikátorok, a kedvenc ruhái, amiket nem is vitt át Tubrokhoz, többek közt, amiben érkezett, aztán a fegyverei is és ilyen apróságok. Mindezek után saját maga is korábban érkezett le a központi csarnokba, de az emberei már ott várták őt.
- Remélem mindannyian kitudták szórakozni magukat a kaszinókban, bárokban - mondta az embereinek.
Majd ki is adta az indulásra a parancsot, saját maga ment elől, és igencsak hamar meg is érkeztek a dokkokhoz, ahol a saját siklójuk volt. Még mindig roppant mókásnak tartotta, hogy ekkora testőrsége van, miközben már itt is jó páran tudják a Rocksolidban, hogy noha nem volt flottás, de mégis jobban volt képzett, mint az emberei. Éppen kiadta volna a parancsot és az utasítást, hogy az emberei kezdjék meg a beszállást, amikor feltűnt Tubrok és a rengeteg Végtelennel. Ezt talán még mókásabbnak tartotta, mint a saját testőrségét, mintha itt bárkitől is megvédenék azok a robotok a férfit. Bár ha valaki a Rocksolidból akarna merényletet elkövetni, arra tényleg jók lennének és illettek is az uralkodóhoz, hogy ennyit hoz magával. Természetesen hagyta, hogy a párja odalépjen hozzá, magához húzza és megcsókolja. Saját maga belesimult Tubrok karjaiba és viszonozta a csókot, az egész végén pedig a férfira mosolyog.
< - Te is hiányozni fogsz - felelte. - Ígérem, ha tudok, akkor a lehető leghamarabb vissza fogok jönni. >
Kivárt néhány pillanatot, majd még szemtelenül is megszólalt.
< - A legnagyobb szerencséd, hogy Maniac-el tudtam rendeltetni ajándékot a fiamnak! >
Mielőtt azonban a férfi felelhetett volna neki, még lábujjhegyre állt és ismét, hosszasan megcsókolta.
< - Most már tényleg mennem kell - suttogta. - Szeretlek! >
Még megvárta a választ, hogy mit is felel erre a párja, majd az embereihez fordult.
- Szálljanak fel a gépre és indítsák be a gépet, egy pillanat és én is ott vagyok.
Ekkor újra Tubrok felé fordult, hogy mit is szeretne még a férfi búcsúzásul, majd még egyszer, ezúttal csak röviden csókolta meg a másikat, majd kissé szemtelenül mosolyogva indult el a gép felé, hogy felszálljon és elfoglalja a helyét az induláshoz.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 30 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 17 Márc. 2016, 12:19

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok már a dokkoknál búcsúzkodnak, mielőtt a nő indulna vissza a HPI-be. Kíséretük is van mindkettejüknek, bár azokat nem különösebben érdekli a szerelmi kapcsolatuk. Tubrok magához fogja Ingridet, és örömmel veszi, hogy Miller még a karjaiba is simul a csók alatt. Amikor Ingrid kimondja, hogy neki is hiányozni fog a másik, Ragal kedvesen elmosolyodik. Így van a nőnek elég ideje a szemtelen megjegyzésre. Éppen válaszolna Tubrok, amikor Ingrid lábujjhegyre toppan és megcsókolja őt. Ragal hosszasan és szenvedélyesen viszonozza a csókot, kiélvezve minden pillanatot Ingriddel. Az utána következő vallomás is jól esik a férfinek, látszik a tekintetén is, hogy milyen jól esett neki és mennyire megenyhült ettől.
< - Én is szeretlek! >
Suttogja viszont. Ingrid ezzel ki is adja a parancsot, hogy az emberei szálljanak fel a gépre. A testőrei meg is kezdik a felszállást. Amikor ismét Tubrok felé fordul a férfi kedvesen elmosolyodik - és mivel a testőrök éppen nem nézik őket - felkapja a nőt, olyan lovagiasan mint amikor a fürdőből a hálóba cipelte őt. Még egyszer a nőre mosolyog, majd nagyon finoman és érzékien megcsókolja. A csók után még tartja egy kicsit a nőt.
< - Szeretlek Boszorka. >
Mondja rendkívül őszintén. Ezután finoman leteszi Ingridet, és ha a nő nem bánja, kissé meg is paskolja a fenekét, jelezve, hogy jobb lesz indulni, különben sosem végeznek a búcsúzással.
Ingrid, ha beszáll a járműbe, akkor pillanatokkal később el is indulhatnak, pár perc repülés és meg is érkeznek a HPI-be, ahol megannyi feladat vár Ingridre.

//A kaland ezzel véget ért. Köszönöm a játékot. A kaland 2 évig 5 hónapig és 18 napig tartott, szép maratoni játék, és 1090+ reagot tartalmaz. //

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 17 Márc. 2016, 18:27

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros, dokkok ~
Végül mind a ketten ott voltak a dokkoknál a saját kíséretükkel; eljött a búcsú ideje. Igaz Ingrid nem maradt végül egy teljes egységig, még úgy másfél-két nap volt ezen időből hátra, de mivel a maradása immáron csak magánjellegű lett volna, nem pedig hivatalos, így úgy döntött, hogy tényleg ideje távozni. A tárgyalás sikeres volt, teljesíteni tudta azt, ami optimális volt, sőt még helyenként jobban is. Szívesen maradt volna még, de azért már ment is volna haza, ilyen sokáig még soha sem volt távol a fiától, noha tudta, hogy minden rendben van Greggel és egyedül is elfoglalja magát, illetve Cal is ott van vele, de egyik sem volt olyan, mintha ő lett volna. És persze a Flotta! Alig várta, hogy végre magára ölthesse azt az uniformist, hiszen ez volt közel ezer éve a leghőbb vágya. De most még ott volt a Rocksolidbna és örült annak, hogy teljesen diszkrét a kísérete és kellően sokat láttak ahhoz, hogy ne akarják őket nézni, illetve egyáltalán ne érdekelje őket az, ami jelenleg Tubrok és közte zajlott. A csóknál érezte, hogy örömmel töltötte el a párját, hogy belesimult a karjaiba, ahogyan kimondta, hogy neki is hiányozni fog a férfi, akkor Tubrok elmosolyodott, így pont ekkor volt Ingrid számára tökéletes lehetőség arra, hogy megtegye a szemtelen megjegyzést is a vásárlással kapcsolatban. Úgy tűnt, hogy valóban jó volt a sejtése és valamivel visszavágott volna Tubrok, de minderre már nem hagyott esélyt, sem lehetőséget a párjának, mert lábujjhegyre állt és megcsókolta gyorsan. Mint mindig, ezzel most is sikerült lefegyvereznie a férfit, aki hosszasan viszonozta is a csókot, majd a végén még szerelmet is vallott neki, ezzel pedig tényleg megenyhítette a másikat, akinek esze ágában sem volt semmit sem mondani már a gonosz megjegyzésre. Ahogyan Tubrok is kimondta, hogy szereti ő maga is elmosolyodott, majd pedig kiadta a parancsot végre az embereinek is, hogy azok kezdjék meg a beszállást. Amikor a férfi felkapta őt, akkor kissé meglepődött, hogy megtette mindezt, az egésznek olyan romantikus filmes érzése lett az egésztől, bár azt nem a fagyos Rocksolidban, hanem valamilyen melegebb égtájon szokott. A csókot ő is lassan, érzékein viszonozta, majd az újabb vallomás után ismét elmosolyodott.
< - Én is - ezzel még egy puszit is nyomott a férfi orrára. >
Végül ismét a saját lábára került és a férfi még fenének is paskolta, megjátszottan szúrós szemmel nézett hátra, hogy Tubrok biztosan tudja, hogy nem bántotta meg őt egyáltalán, csak ismét színészkedik,mert tudja, hogy mennyire szereti a férfi mindezt. Ingrid még gyorsan körbekémlelt, hogy látja-e őket valaki, vagy figyeli-e, ha nem, akkor még egy rövid pillanatra a nyelvét is költötte Tubrokra viszonzásul a fenékre pacsira. De ezzel már tényleg nem is várt sokkal tovább, mert különben holnap is itt lesznek, hanem fel is szállt a siklóra és elfoglalta a helyét. Szinte nem is érezte, hogy mikor emelkedtek fel, csak a panelekre pillantott, hogy mikor is tűnik fel Amerika keleti partvidéke, azaz a HPI, hogy hazaérkeztek. Rengeteg dolga volt tényleg itt, a többség olyan, hogy még most délelőtt leszerette volna őket tudni, de a történtek miatt nem tudta megtenni. Még haza is kellett mennie, nem mintha ez egy pillanatnál tovább tartott volna a térváltásnak hála. Majd még fel kell keresnie a barátait, akik itt éltek a HPI-ben, bizonyára úgyis ki akarták Tubrok miatt faggatni, otthon várta Greg, Cal, illetve a jelentés is, amit meg kell "írnia". Utána a többi hivatalos ügy, mint visszavonulni a politikai pályáról hivatalosan is, valószínűleg sokak örömére. Aztán "elballagni" a Flottához, hogy oda jelentkezzen, megkapja az újabb génkezelést, aztán majd az első munkanapja is meglesz valamikor. Persze most, hogy ilyen sokat nélkülöznie kellett a fiát, vele is nagyon sok időt akart tölteni, az ajándékot odaadni neki; ami még mindig kicsit bántotta, hogy végül is nem ő maga tudta kiválasztani azt, hanem Maniac-re kellett bíznia, hogy olyat válasszon, ami tetszene Greg-nek. Amint pedig mindennel készen lesz és végre lesz egy kevéske ideje, akkor majd vissza is tudjon menni a Rocksolidba Tubrokhoz. Pontosan tudta, hogy milyen zsúfolt egység áll előtte, azt pedig nem tagadhatta, hogy azért aggódik és remélte, hogy nem fogják a HPI-ben a dokkoknál azzal fogadni, hogy letartóztatják és küldik is a Fekete Sziklára. Mindez utólag kiderült, hogy csak alaptalan aggodalom volt, mert megúszta a letartóztatást.

//1096 reag, 548 körrel zárult az első kaland. ^.^  A második már korábban lejátszódott, akkor innen pedig most a 3. kaland jön.//
//Folytatás: Anyahajó//

Rocksolid - Page 30 00120


~ Egy egységgel később az első kaland végéhez képest ~

//Előzmény: Anyahajó//
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid feletti légkör ~
Az elmúlt egy egység igencsak mozgalmas volt számára, felsorolni alig lehetett, hogy mi minden történt vele, volt egy olyan érzése, ha nekilátna mindent elmesélni majd Tubroknak, akkor még Eyjolf születésekor is ezt tehetné, pedig addig volt még hét egységük. Annak mindazonáltal örült, hogy nem teljesen csak rossz híreket hozott, bár így is össze kell majd hívnia, hivatnia a Vezérkart a Rocksolidban, hogy beszámoljon nekik a Sivary-ról és a Nite-ról. Azt furcsállta, hogy miért is nem mondta még el Nava a Sivary-t a többieknek, rendben, hogy lebukna, de akkor is, a hűsége a Nite felé nem lehetett nagyobb, mint a Rocksolid irányába. Ha igen, akkor ott hatalmas gondok vannak a birodalom stabilitását illetően, csak annak örült, hogy nem maradt Nava a trónörökös, hanem Tubrok a fiúkat jelöli annak. Bizonyára hatalmas ellenségeskedés lenne kettejük között, ha elmondaná, de nem akarta Ingrid továbbra sem, hogy a szerelme elveszítse szinte az egyetlen megmaradt tényleges vérszerinti családtagját, sem pedig a legjobb barátját. Így is nehéz volt neki bárkiben is bíznia, mi lett volna, ha ez a kettős árulás kiderült volna? Nem szeretett Tubroknak hazudni, de most kénytelen lesz, soha sem mondhatja el mindezt neki. A Sivary és a másik támadás hasonlóan "kellemes" hangvételű volt, hogy a közeljövőben támadni fognak. Aztán ott volt még, amit nem tudott hova tenni, hogy valóban istennőnek számított, hogy ezt Tubrok miként fogja majd fogadni, és azt, hogy Tyr mindkét ágon a rokona valamilyen módon. Az egyetlen igazán pozitívum a lementett "videó" volt, az egyik látomása, ahol az ikreket látta, a következő gyermekeiket. És ha már itt tartott, akkor ott volt az is, hogy már a jövőbe is belelátott, nem csak a jelenbe és a múltba. Ennek a ténynek tudta, hogy Tubrok fog örülni, nem zavarta az sem, hogy volt neki, sőt! Szerette volna, hogy a gyermekeiknek is legyen. Egy egység, nem gondolta volna, hogy ilyen sokáig elfog húzódni az ügy, és picit sajnálta, hogy annyi elfoglaltsága volt, hogy üzenni is elfelejtett, bár valahol úgy érezte, hogy mindez méltó büntetése a párjának, aki megzsarolta és kétségek között lehetett, hogy Ingrid visszajön-e, vagy csak Eyjolfot küldi. Legalább úgy érezhette magát, ahogyan Ingrid is hosszú napokon keresztül a bizonytalanságban.
Mire észbekapott már a térváltás is megtörtént, és ott volt Európa, vagyis inkább egészen pontosan az egykori Skandináv-félsziget fölött. Most látta, hogy tényleg pontos volt az idő, hogy éjszaka van, csak remélte, hogy nem nagyon fogja felzavarni Tubrokot és a késői óra ellenére is örülni fog neki a férfi. Már megfogalmazódott magában, hogy milyen lenne a jó időbeosztás, hogy mikor tudna itt lenni, és mikor odahaza, ami alapvetően egészen jó időbeosztásnak tűnt. Mindezt úgy, hogy természetesen figyelembe vette Vic javaslatát is. Az megvolt neki, hogy itt hagyja a gépét, hogy a térváltás mindig könnyű legyen a számára, ezt úgysem használhatta volna éles bevetésen, csak a Flottást, pedig ez mennyivel jobb volt, hiszen az apjától kapta. Úgy tervezte, hogy este együtt van Tubrokkal, ha a párja lefeküdt aludni, akkor megy vissza az Anyahajóra dolgozni, mire felkel a férfi, addigra újra ott lesz vele, hogy a reggeleket együtt tölthessék, majd hazamegy, hogy a fiával foglalkozzon és egyéb ügyeket intézzen, amíg Tubrok is dolgozik. Mire hazaér, addigra ő is ott lesz és így az estéket is együtt tölthetik. Persze, amikor hivatalos esemény van valahol, akkor ahhoz hozzá kellett majd igazítani a beosztást, de alapból ez így jónak tűnt neki, majd megkérdezi reggel Tubrokot is, hogy mi a véleménye. A vadászgépével közben a Rocksolidos szkennerek hatótávján belülre ment és felfedte magát a géppel, hogy biztosan érzékelni tudják, és nyitott is egy komvonalat az irányító-központba.
< - Itt Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn a Flottától - mondta a helyiek nyelvén most is. - Engedélyt kérek a Rocksolid légterébe lépni, a saját, vagy Lord Tubrok dokkját használni a leszálláshoz. >
Nem tudta, hogy kapott-e a csarnokához saját leszállópályát, így egyelőre ez tűnt Ingrid számára a lehető legoptimálisabbnak, és eléggé biztos volt ezáltal arra is, hogy értesítik Tubrokot, hogy megérkezett. Bár, ha már eltelt pár nap, akkor esélyesnek tartotta, hogy a párja amúgy is kérni fogja, hogy szóljanak neki, abból kiindulva, hogy mennyire türelmetlen fajta volt a férfi. Ha megkapja az engedélyt, akkor a megkapott koordináták irányába vezérli a gépet, majd leteszi azt a kijelölt hangárban, dokkban. A landolás után kiveszi a szép nagy bőröndjét és ő maga is kiszáll a lenge vörös hosszú ruhában a fagyos Rocksolidos éjszakába, ami most már még kevésbé zavarta, mint az első alkalommal, hála a gyorsabb, hatékonyabb alkalmazkodásnak és regenerációnak.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 30 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 17 Márc. 2016, 23:52

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid ~

Ingrid beszállt a vadászgépébe, felszállt azzal és másodpercek múlva máris a Rocksolid feletti légtérben van. Kikapcsolja a gép álcázórendszerét, majd még be is jelentkezik a rocksolidos légi irányításhoz. Az más kérdés, hogy a bemondása és a hangja alapján nem nagyon tudnak mást ellenőrizni a földiek, maximum a gépe típusát. Egy ideig Ingridnek várnia és repülnie kell, mert nem kap rögtön választ, hanem eltelik egy kis idő, mire választ hall a vonal másik végéről.
< - Lady Ingrid, leszállhat Lord Tubrok Ragal dokkjába, kövesse a koordinátákat. >
Ingrid gépe ezzel meg is kapja az üzeneteket, innentől pedig nagyon egyszerű leszállás. Leteheti Ingrid saját maga is, vagy kiadhatja az autopilótának a feladatot. Mindenesetre hamarosan meglát öt erős, egymás után felvillanó fényt, ami már a leszállópályát jelzi. Az egy nagy kör alakú felszíni tér, ami később képes süllyedésre is, hogy a járművet a lenti dokkokba juttassa. Mindenesetre, amikor Ingrid már leszállt, láthatja, hogy a csarnokból, a landolóhoz vezető úton már Tubrok érkezik, éjjeli köpenyében. Ebből a nő már tudhatta, hogy a férfi valóban kérte, hogy verjék fel álmából is, ha ő megérkezik. Ingrid könnyen kiveszi a nagy bőröndjét és lenge ruházatában kiszáll, egyenesen bele egy viharos, havas éjjeli kellemetlen időbe, de ez nem zavarja őt, mert valóban gyorsan alkalmazkodik. Tubrok gyorsan odasiet hozzá, és se szó, se beszéd felkapja Ingridet és megpörgeti a levegőben, magához fogva, majd leteszi a nőt, ugyanott ahol az előbb állt. Meg is csókolja őt azonnal, és a csókján érezni, hogy roppantul örül a nőnek és már nagyon hiányzott is neki. Ragal mosolyogva szólal meg.
< - Hiányoztál. >
Ha Ingrid engedi, Tubrok segít neki a bőröndjével és elindul vele be, az egyik oldalsó bejáraton be a csarnokba, majd onnan a saját részére, és ott is a hálójába.
< - Akinek itt a helye az visszaköltözött a csarnokba, ezért nem vagyunk egyedül. >
Osztja meg az információt a férfi, majd várja, hogy Ingrid mit válaszol, egyáltalán mit mond neki a nő, és jó-e neki ha a hálóba mennek, vagy mást szeretne.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 18 Márc. 2016, 10:00

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Azt már bőven elégnek tartotta, hogyha a gépe típusát, látványát tudják ellenőrizni, többet nem is akart. A hangja pedig valószínűleg ismert lehet azok alapján, hogy már volt itt és nem egy helyen hallhatta őt bárki. Azon, hogy várakoznia is kellett, mert nem kapott rögtön választ nem csodálkozott. Valahogy úgy képzelte el, hogy kisebb sokkon, vagy épp szívrohamon kellett az irányítóknak túllennie, amikor meglátták azt, hogy miként is néz ki a vadászgépe. Nem csodálkozott volna, ha elsőre valamilyen UP-nek nézik. Igazából nem nagyon hitte, hogy bárki is látott UP2-ket a Földön, nem volt szokásuk erre mászkálni India óta, de azt, amit az emberek egyértelműen a Halállal azonosítanak, arra emlékeznek örök időkre. Persze őt mindez egyáltalán nem zavarta, nem mintha eddig nem a Birodalom legfelsőbb rétegébe tartozott volna, és már ők is a legnagyobb félelmet tudták az emberekben kelteni, akaratlanul is. Azok alapján pedig, hogy már az Anyahajó hídján szolgált pedig még feljebb került a legfelső rétegben, bár az apja révén tényleg addig is ott volt. Az pedig külön érdekes, hogy még Adam is megemlítette, hogy egyetért abban, hogy U7 a legemberibb és a legtöbbet a múltjából megtartó UP2. Az irányító-központban levő diszpécser hangja rántotta vissza a valóságba a gondolkodásból, ahogyan megkapta a koordinátákat, gyorsan rá is nézett az órára, hogy mennyi ideig várakozott, majd még megköszönte a "gyors" választ.
< - Köszönöm, a koordináták felé veszem az irányt! - mondta még zárásként. >
Amennyi ideig várakozott volt egy olyan érzése, hogy Tubrokot magát kérdezték meg arról, hogy engedi-e leszállni. Vagy a biztonsági embereit, vagy pedig tényleg csak túl kellett jutni azon a szívrohamon, amit okozott a gépének külseje és fajtája, amit láthattak. Ingrid imádott repülni, így esze ágában sem volt a robotpilótának átadni az irányítást, hanem saját maga vezérelte a madarat tovább a kijelölt koordináták irányába. Ahogyan a kijelölt leszállópálya közelébe ért meg is látta a felvillanó fényeket, így könnyed, laza manőverrel le is tette a gépet. Amint ez megtörtént, már látta, hogy a csarnokból jön ki Tubrok egy éjszakai köntösben. Csak remélni tudta, hogy nem ébresztették fel, bár abból, hogy jött tényleg egyértelmű volt a nő számára, hogy a férfi kérte, hogy tegyék meg, ha végre visszaérkezik. Könnyedén kiszállt a gépből és vette ki a bőröndjét is. Nem csak Tubrok indult el sietve felé, hanem ő saját maga is futva érkezett meg a férfihoz. Ha a párja nem kapta volna fel ekkor, akkor ő ugrott volna szó szerint a nyakába. Amint a földre került, már ő is csókolta volna a férfit, de az előbb megtette. Saját maga is szenvedélyesen csókolta viszont a férfit, és az övén is érezhető votl, hogy roppantul örül annak, hogy végre itt lehet és itt van Tubrok is vele. A csók közben még bele is simult a férfi karjaiba, átölelte őt, hogy kevésbé hűljön ki ebben a fagyos hidegben. Úgy vélte, hogy azért igencsak érezhette a hideget és a testével melegíteni szándékozott a párját, hogy ne fagyjon meg. A szavakra elmosolyodott, látszott rajta, hogy tényleg örült annak, amit a párja mondott ekkor.
< - Te is hiányoztál! - suttogta. - Be kellene mennünk mielőtt úgy idefagysz a felszállópályára, hogy tavasszal, vagy nyáron sem tudlak lekaparni a fémfelületről. >
Természetesen hagyta, hogy Tubrok segítsen neki a bőrönddel, bár igencsak nehéz volt az, mert sok mindent zsúfolt bele, főleg, hogy majd le is kell az itteni ruhatárát "cserélnie", feljavítania, mert aktuális pillanatban minden kicsi, rövid rá amiatt, hogy most tizenkét centivel nagyobb, mint az előző alkalommal, amikor itt járt. Ingridnek nem volt kifogása jelenleg az útvonal ellen, amikor beértek a csarnokba, majd ott egyenesen Tubrok része felé vették az irányt, már volt annyit itt, hogy ezt megismerje. Az információkon elmosolyodott és bólintott, így legalább reggel könnyebb lesz felkeresnie Tyr-t, hogy beszéljen majd vele. Ezúttal már tényleg úgy, mint egy családtaggal és nem pedig csak egy "rajongóként". Még mindig furcsa volt neki, hogy az idős egykori isten duplán is a rokona, nehéz volt megszokni ennyi év után.
< - Nem is gondoltam, hogy mindenkit végleg kilakoltatsz innen kettőnk miatt - szemtelenkedett egy kicsit. >
Továbbra is teljesen megfelelt neki az, hogyha egyből a hálóba mennek, bár voltak azért kérdései, de ezeket csak akkor szándékozik majd feltenni, ha megérkeztek és letették a bőröndjét is és már nincs útban. Amint ez megtörtént szembe is fordult Tubrokkal.
< - Szóval, most, hogy már nem vagyunk egyedül... hol mennyire szabad hangoskodnom? - kérdezte szemtelenül. >
A szemtelenségen felül tényleg érdekelte a válasz, mert nem szerette volna azt, hogy megzavarja az esetleges sikolyaival az itt lakókat és kellemetlen érzéseket keltsen bennük, noha úgyis biztosan tudták, hogy mit csinálnak. De akkor is, a privát szféra mindenkinek járt, főleg ha egy fedél alatt értek. Amíg a válaszra várt, beleharapott az alsóajkába, és közben még döntött is, hogy nem most fogja a dolgaival fárasztani a párját, hanem ráértek reggel is.
< - Reggel majd lenne néhány fontos dolog, amit meg szeretnék veled beszélni - mondta most ezt egészen komolyan. - De csak akkor most nem szeretnélek vele fárasztani... majd Tyr-rel is. És örülnék annak is, ha összehívnád reggelre, vagy délelőttre a Vezérkart, mert számukra is van jó pár információm. >
Ezt még azért kérte most, hogy még időben lehessen mindezt kiadni, ha netalán valaki épp nem tartózkodna a fővárosban, akkor is még visszatudjon jönni, ne az legyen, hogy öt perccel a tárgyalás előtt kapják meg az üzenetet, hogy egy órája ott kellene lenniük. Ha megkapja a válaszokat, vagy éppen reakciót minderre, akkor folytatja, ekkor már közel sem komolyan, hanem a megszokott mély búgó hangján.
< - Mit is mondtál odakint a leszállópályán, mennyire hiányoztam? - kérdezte a kettejük közti hangon. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 30 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 18 Márc. 2016, 17:56

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A várakozás és a várakozás okának találgatása után Ingrid leszállhat a landolópályára, és amikor ezt megtette, már látja is, hogy Tubrok siet elé. Nemsokára pedig a szerelmesek újra együtt lehetnek. Érzi Tubrok, hogyha nem cselekedett volna elég gyorsan, bizony Ingrid ugrott volna a nyakába és csókolta volna meg, ennek pedig nagyon örül. Ingrid ahogyan átöleli a férfit, valóban tudja őt melegíteni, így némileg kellemesebb a helyzet Tubrok számára. A szavakon a férfi elmosolyodik.
< - Igazad van, menjünk be. - ért egyet Tubrok az odafagyással kapcsolatban. >
Ragal ezzel meg is ragadja Ingrid csomagját és a nővel együtt besiet a csarnokba. Érzi mennyire is nehéz a bőrönd, de van ereje a férfinak bőven, úgyhogy meg sem említi, nem gond ez neki. Miután már beértek a csarnokba, Ingrid szemtelenkedik kicsit, Tubrok erre odakapja a tekintetét és egy "ejnye-ejnye" mosolyt ereszt meg.
< - Vártam már, hogy szemtelen legyél Boszorka! - jegyzi meg. >
Mivel Ingridnek nincs kifogása ellene, ezért Tubrok hálójába mennek az éjszakai csarnokban. Amint meg is érkeznek, Tubrok leteszi Ingrid bőröndjét a hatalmas ágy végére. Ingrid szembe is fordul a párjával és megkérdezi, hogy hol is szabad hangoskodnia. Tubrok erre kajánul elmosolyodik, majd lelkesen kezdi mutogatni az irányokat, hogy mit, hol és merre sikerült hangszigeteltetnie.
< - Nos... - húzza az időt, bár Ingrid ajakba harapása elég meggyőző - Teljesen hangszigetelt a háló, a zuhany, a fürdőmedencék, a gőzfürdő, a saját étkezőm, a konyha és a belső kert... és légzáras az erkélyem, már nem fagynék meg kint, ha ott lenne kedved rosszalkodni. >
A következőkben, Ingrid komoly kérése után, azért látszik Tubrokon, hogy fáradt és fel lett verve az éjszaka közepén. Kissé fáradtan megtörli az arcát és beletúr a szakállába mielőtt válaszolna. Láthatóan nem érti mi lehet ilyen fontos, de beleegyezik.
< - Rendben van... reggel összehívom őket, előtte mi is beszélhetünk. >
Egyezik bele. Ezután a férfit meglepi Ingrid váltása és a búgó hang, de le sem tudná tagadni, az arcára van írva, hogy mennyire tetszik neki, hogy merre is tereli Ingrid ezt a beszélgetést.
< - Nagyon hiányoztál. Alig bírtam ki nélküled Boszorka... >
Tubrok is mély, férfias hangon "dörmög". Le is dobja a köntösét, hogy csak a szürke alsója legyen rajta és így áll meg Ingrid előtt. Ingrid azonnal láthatja, hogy a férfi már nem olyan "bundás" mint korábban volt, a nyaka és a combja között, ahol korábban szőrös volt, ott csak éppen most kezd újra kinőni a testszőre. Valamint a szakálla is rövidebbre van nyírva és a hajából is valamennyi van vágva. Úgy tűnik remekül karban tartotta magát Ragal az egy egység alatt. Ha Ingrid engedi, akkor Tubrok közelebb lép hozzá, és olyan közel hajol, hogy megcsókolhatná, de még nem teszi meg.
< - És én mennyire hiányoztam? >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 18 Márc. 2016, 20:46

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid érezte, hogy Tubrok is rájött arra, hogy mit tervezett volna, ha a párja nem kapja fel a földről, így már csak azon is elmosolyodott, hogy mennyire örült ennek a párja, hogy mit is tett volna. Úgy tűnt, hogy valóban szükség volt arra, hogy jobban átölelje a férfit, mielőtt az megfagy itt kint a hidegben. A csók után mindezt még fel is vetette; még úgyis, hogy most sokkal gyorsabban tudta a párját regenerálni, ez a hideg azért neki még mindig roppant ártó volt, főleg így az éjszaka kellős közepén, amikor egyébként is közeledtek a leghidegebb időszakhoz, arról nem is beszélve, hogy egyébként is a tél közepe volt, néhány nappal voltak csak az újév után. Tubrokon pedig lényegében csak egy köntös volt, persze lehet, hogy védett az is a hideg ellen valamennyire, mert még nem igen látott rajta fagyási jeleket, de nem is akaródzott kivárni, hogy ez megtörténjen. Még rendesen felöltözve sem nagyon akarta volna kiengedni így ilyen időben a férfit, nemhogy ebben az felöltözöttségi állapotban. Még szerencse volt, hogy ezúttal nem vette különösebben Tubrok szurkálódásnak a szavakat, amik igazából némileg aggódóak voltak, hanem csak mosolyt kapott rá és egyetértést. És máris neki láttak annak, hogy elhagyják ezt a hideg helyet, vagy Tubrok nyughelyéül szolgálna elég sokáig.
< - Örülök, hogy ezen legalább nem kezdünk el "vitázni" - utalt a szópárbajaikra, amiket örömmel vívtak. >
Főleg, hogy azokkal igencsak sok időt el tudtak tölteni bármilyen helyzetben, ha most kezdtek volna bele, akkor annak biztosan a tényleg odafagyás lett volna a vége. Magában mulatott egy jót, amikor a férfi rájött, hogy az a csomag mégsem annyira könnyű, mint elsőre látszik. Direkt nem kérdezett rá arra, hogy biztosan ne vegye át azt, mert nem akart Tubrok férfiúi önbecsülésébe belegázolni, még úgysem, hogy a legutóbbi ittléte óta jócskán erősebb lett a második génkezelésnek hála és az átalakításnak. Hamar be is értek szerencsére a csarnokba, révén nem is kellett olyan sokat sétálniuk mindehhez. Ott bent Tubrok hamar felhívta Ingrid figyelmét arra, hogy már nincsenek idebent egyedül, hanem mindenki visszaköltözött. Erre természetesen már szemtelen választ, vagyis egészen pontosan egy kérdést kapott a párja. Mivel végig őt figyelte, így elkapta azt megjátszott rosszalló tekintetet és mosolyt, amit kapott. Már saját maga is várta, hogy ezt a tekintetet lássa és úgy tűnt, hogy a férfi pedig azt várta, hogy végre Ingrid is szemtelen legyen. Mivel senkinek sem volt semmi ellen kifogása, így egyenesen a hálóba mentek, a bőrönd is lerakásra került, Ingrid pedig meg is kérdezte, hogy hol hangoskodhat, ha mindenki visszaköltözött a csarnokba. Úgyis beszéltek korábban arról, hogy mivel igencsak hangos tud lenni Tubroknak hála, így a hangszigetelés tényleg nem ártana. Úgy tűnt, hogy a férfi egyáltalán nem fukarkodott, hanem meglepően sok helyet szigeteltetett az elmúlt egy egység során. Illetve meglehetősen lelkesen mesélte, hogy mit csináltatott meg, és még az erkélyt is, így legalább már biztosan nem fog odakint sem megfagyni.
< - Látom roppant szorgos voltál - dicsérte meg mosolyogva. - Úgy mondod, mintha csak én szoktam volna rosszalkodni. >
Ahogyan felhozta a komolyabb témát, akkor egyből látta, hogy mennyire fáradt volt a lelkesedése mellett Tubrok és az időt elnézve valószínűleg aludt, amikor a diszpécser felzavarhatta, hogy Ingrid engedélyt kér a leszállásra. Picit rosszul is érezte magát miatta, mert utánakérdezhetett volna Maniac-nél, hogy mikor jöjjön pontosan. De végül is nem kellett olyan sokat győzködnie a párját, mert belement a dologba. Most sem volt lelkes, hát majd mennyire nem lesz, amikor megtudja, hogy miket is akar mondani, előre is köszönetképpen megsimogatta a férfi arcát és lábujjhegyre állva homlokon csókolta.
< - Köszönöm - felelte. - Lesz majd egy meglepetésem is, aminek szerintem örülni fogsz. >
Ezt már mosolyogva mondta és közel sem olyan komolyan, hogy ismét elérje azt, hogy a párja türelmetlen legyen egy picit az egésszel kapcsolatban. Ez volt a gyerekek híre, amit látott, a két vörös hajú két év körüli gyermek, a kislány és a kisfiú, akik Tubrok körül fogócskáztak és ő mosolyogva, büszkén figyelte őket. De ezen kellemetlenebb téma után szinte azonnal váltott is és erotikus hangon érdeklődött afelől, hogy mennyire is hiányzott a párjának. Azonnal látta, hogy a hirtelen témaváltás meglepte a férfit, de igencsak elnyerte a tetszését is, le sem tudta volna tagadni mindezt. Szinte azonnal le is dobta magáról a köntöst, ami eddig rajta volt, így most már csak egy alsónadrágban állt Ingrid előtt. Nem rótta fel a férfinak, hogy nem tűnt fel neki az, hogy valami változott rajta, mert még mindig nem látta, hogy nem különösebben túl magas a sarka a cipőnek, amit a nő viselt. Kíváncsi volt, hogy mikor fogja észlelni a különbséget. Ingrid elégedetten mosolyodott el a válaszon, hogy alig bírta ki a férfi nélküle. Kettejük közül tény, hogy a férfinak volt nehezebb, hiszen ő volt az, aki korábban egy éjszaka alatt féltucatnyi nőt is elfogyasztott, most pedig cölibátust fogadott, ha nincs itt Ingrid. Míg a saját maga szexuális élete Tubrok előtt eléggé sivár volt önszántából.
< - Látom a bundád egy részét elhagytad a fürdőszobában - jegyezte meg szemtelenül. - Így már értem miért fáztál odakint a leszállópályán. >
Mindezt azok után, hogy végigmustrálta a párját, még mindig szokatlan volt, hogy ennyi szőr van egy férfin, túlságosan is régen volt utoljára Tubrok előtt, hogy ezt kellett megszoknia. És legalább elmondhatta, hogy neki egyből feltűnt a változás. Bár az is furcsa volt, hogy az nem tűnt még fel Tubroknak, hogy nagyobbak lettek a keblei is, bár ezt lehet, hogy a terhesség számlájára írja, ami, ha olyan lesz, mint Gregé, akkor a szülés előtti utolsó pár napig igazából meglátszani sem nagyon fog. Természetesen engedte, hogy a párja közelebb lépjen hozzá, belement a játékba és nem csókolta meg ő sem a férfit. A kérdés után elmosolyodott, gyorsan ismét lábujjhegyre állt és bekapta Tubrok orrát, majd visszahúzódott az eredeti távolságba.
< - Az utolsó két napon nagyon - mondta őszintén. - Előtte levő napokban annyira szanaszét volt a fejem, olyan rohanás volt, hogy összefolytak a napok, voltam a Vex-ben, a Pride-ban szülinapi bulit tartottak a barátaim, hivatalos ügyek, rólad mesélhettem sokat, megismertem a húgaimat, igen többes szám... igazából azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e, vagy lány. Mire észbe kaptam, hogy mennyi idő telt el, azt hittem, hogy egy-két nap csupán és megláttam Eyjolfot, mikor eltávolították belőlem időlegesen, attól kezdve már nagyon hiányoztál. És alig vártam, hogy végre itt lehessek, ami most sikerült is. >
A férfira nézett, hogy mit is mond, reagál minderre, majd utána folytatta megértően.
< - Mivel nagyon késő van és láthatóan fáradt vagy, ha szeretnél aludni, akkor itt vagyok veled, alszok minden másra lesz időnk holnap egész nap - mosolygott rá. - Szóval rajtad áll, te döntsd el, hogy mit szeretnél most csinálni éjjel. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 30 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 30 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

30 / 40 oldal Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.