Rocksolid

35 / 40 oldal Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 18 Május 2016, 23:30

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A reggeli rosszabb hangulatú részének szerencsére vége, Ingrid és Tubrok túljut ezen, nagyjából sikerül is megemészteniük az információkat. Már a kellemesebb résznél Eyjolf kerül szóba, az ő bejelentését beszélik meg. Később a vezérkar és annak kapcsán Nava is szóba kerül, akiről kimondja a testvére, hogy egy nagy gyerek. Ingrid is megállapítja a maga részérül, hogy Tubrok is tud ám gyerekes lenni és hamarosan ő is apa lesz! Ez az egész nagyon tetszik Tubroknak fel is nevet rajta és helyesel. Mikor Ingrid kimondja mennyire örül Tubroknak ezen oldalának kap egy puszit a szájára a férfitól.
< - Helyes, más nem láthatja gyakran. >
Válaszolja kedvesen mosolyogva. Valamivel később a desszert elfogyasztása után Ingrid már indulna viszont nincs ilyen egyszerű dolga. Először feláll, Tubrok bele is megy, hogy induljanak de mégiscsak visszahúzza őt és legalább tíz percig falják egymást szerelmesen. A csókok után még szóban is egymást falják. Ragal morfondírozni kezd és próbál valamit találni amivel emelheti a "licitet". Végül megböki Ingrid orrát és válaszol.
< - Lehet három kívánságod az ágyban. Ehhez mit szólsz Boszorka? >
Ingrid következő elindulási próbálkozásánál Ragal megkérdezi Ingrid nem akar-e véletlenül mégiscsak meztelenül az ölébe ülni. Ingrid gonoszkodásból mégis megteszi ezt, Ragalt visszalöki a székbe, leejti magáról a ruhát és egy szinte átlátszó bugyiban ül bele a férfi ölébe. Tubrok ettől teljesen izgalomba jön és nem is tud már ellenállni a nő csábításának megint feláll a nő után, most magához húzza és szenvedélyesen csókolja őt, a ruháit visszaejti a földre. Miller már sejti mit is fog kérdezni a párja és ez meg is történik. Úgy tűnik Ingrid negyedszerre is feltüzelte a párját ezen a reggelen. A "javíthatatlan vagy" mondatra a férfi csak a fejét csóválja mosolyogva.
< - Lehetséges. - jegyzi meg szemtelenül. >
Végül Ingridnek nincs problémája még egy rövid menettel. Tubrok ennek rendkívül "megörül" érezhetően is. A kérdésre a férfi azonnal felel, de még igazából élvezné tovább, ahogy Ingrid gombolja ki a nadrágját, csakhogy a gombok már elfogytak.
< - Menjünk fel, kényelmesebb. >
Ezzel Ragal fogja és felkapja Ingridet mint általában és úgy viszi fel őt a hálóba, ahol az ágy mellett leteszi a nőt óvatosan. Jelenleg egymással szemben állnak a szerelmesek és Tubrok le is dobja a felsőjét azonnal, vadítóan morog egy kicsit majd morogva szólal meg.
< - Megőrjítesz. >
Tubrok itt egy szívdobbanásnyit vár, hátha akár valamit Ingrid. Ha a nő nem támadja le azonnal akkor ő esik neki és kezdi szenvedélyesen csókolni a nőt, mialatt a testét simogatja és izgatja végig, ledöntve mindkettejüket az ágyra.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 19 Május 2016, 12:32
Előtörténet
LINK

Kaland
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A jobb hangulatban végül sikerült elérni oda a beszélgetésben, hogy Ingrid nem csak Nava-t tartja gyerekesnek, hanem még Tubrokot is, mert ő is roppantul azt tud lenni. Persze úgy mondta, hogy szereti azt, hogy a férfi ilyen is tud lenni, azt pedig különösen, hogy ezzel valószínűleg csak őt tiszteli meg a másik és másnak nem nagyon szokott így viselkedni, meg máskor sem. Maximum Eréna, a "Perverz trió" és Mordaen voltak azok, akiknél mindezt eltudta volna még képzelni, másnál nem. Hiszen pontosan tudta, hogy mennyire komoly is szokott lenni a férfi és mennyire nehezen oldódik fel egy-egy helyzet során ahhoz, hogy nevessen, vagy éppen mosolyogjon, vagy mint ahogyan itt is említve lett gyerekes legyen. Saját maga pedig roppant járatos volt abban, hogy miként oldjon egy-egy ilyen személyt még Tubroknál is igencsak sokat kellett dolgoznia a férfin, hogy ez az oldala előjöjjön. Másnak, hacsak nem ismerte nagyon jól a férfit, amit nehéz volt elérni, akkor tényleg nem ismerhette ezen oldalát. Még egyvalaki eszébe jutott, hogy ő, vagyis ők is láthatták így. Diederik és családja, hiszen ők voltak, akik felnevelték szinte sajátjukként Nava-t és Tubrokot a Ragal család lemészárlása után. Ismét elmosolyodott, amikor ezúttal a szájára kapott egy puszit a párjától.
< - Maradjon is így - szinte kérte. - Ha meglesznek a gyerekek és lekap minket valaki, akkor úgyis megfogják tudni, hogy ilyen is tudsz lenni, nem csak a komor, mogorva törzsfő, aminek mindenki hisz. >
Amint ezt a témát befejezték és megették a desszertet is a reggeli lezárásaként Ingrid első ízben indult volna, hogy rendesen felöltözzön és mehessenek az értekezletre, azonban nem volt ennyire szerencséje, hogy mindez megtörténjen. Tubrok végül visszahúzta és jó tíz percen keresztül simogatták egymást csókolózás közben. Az egész végén Ingrid még gonoszan húzta a párja agyát, aki kiemelte, hogy egyenruha lesz rajta, mire a nő kiemelte, hogy azt a férfi nem is tudja leszedni róla, mert bio-nano ruha, csak akkor menne ez, ha Ingrid belemegy és ő maga veszi le. Így fel is hozta az első javaslatát a férfi, de az nem nyerte el a nő tetszését, túlságosan is kevésnek tartotta, így úgy tűnt, hogy sikerült igencsak megnehezítenie a másik dolgát, aki törhette is a fejét a válaszon. Végül kapott is választ rá, egy orrbökésen kíséretében, amin ismét látványosan gondolkodott el, újfent direkt beleharapva az alsóajkába, hogy tovább fokozza a másik türelmetlenségét.
< - Alakul - felelte végül. - Az elbírálása majd adott helyzettől függ, hogy elég lesz-e, vagy még kell más is. >
Szemtelenkedett a végén, és még nem is tudta valószínűleg, hogy mennyire "rosszul" is járhat mindezzel a férfi, bár lehetett elképzelése annak fényében, amit eddig tapasztalt Ingridtől. Végül ezek után csak elmondta, hogy mivel is "gonoszkodott" volna, ami hiba volt, mert éppen emiatt nem tudott ismételten távozni, hanem Tubrok újra visszahúzta és kimondta, hogy igazán értékelte volna azt, hogyha tényleg beleül az ölébe Ingrid. Végül is a nő megtette mindezt gonoszkodásból, azok után, hogy kioldotta az övét a ruháján és hagyta azt leesni, visszaült lovagló ülésbe és röviden csókolta meg a férfit. Azonban... noha számított rá, de mégis egy nagyon kicsit meglepte, hogy sikerült ennyire feltüzelnie a másikat, aki nem is akarta engedni, hanem az újbóli távozási kísérlet nyomán kivette a kezéből a ruhát és mondta, hogy szeretne egy negyedik menetet is most reggel. A fejét csóválta és közölte Tubrokkal, hogy szerinte a férfi reménytelen eset, illetve javíthatatlan, az még egyet is értett vele. Erre most még tudott volna sok mindent mondani, de inkább nem tette meg, hanem lenyelte a választ és inkább azt mondta ki, hogy neki sincs gondja azzal, amit a párja szeretne. Az újabb rövid csók közben neki is látott kigombolni a férfi nadrágját, amit hamar és ügyesen meg is tett, majd közben tette fel a kérdést, hogy hol is szeretné ezt az egészet Tubrok "lebonyolítani". Neki itt is megfelelt volna, sőt igazából arra számított, hogy itt az asztalon fogják csinálni, de végül mégsem ez lett a válasz, hanem a hálószoba.
< - Ha ott szeretnéd, menjünk fel - suttogta. >
Indult is volna a lifthez, de Tubrok felkapta, mivel nem a lifthez mentek figyelte érdeklődve, hogy merre is haladnak. Eddig nem is látta, hogy lépcső is volt itt, ráadásul a régi stílusú meredek csigalépcső, ami roppant hangulatos tudott lenni. Ezen felhaladva a fenti folyosóra érkeztek, onnan pedig már nem is volt messze a hálószoba, ahova be is érkeztek pillanatokon belül. Ott földre is került szemben Tubrokkal, aki magától dobta le a felsőjét, majd még morgott is egy picit mielőtt meg nem szólalt.
< - Szerintem a vörös haj teszi - mosolygott. >
Ő maga nem támadta le a férfit, hagyta, hogy ő tegye meg, ami meg is történt. Ő maga is szenvedélyesen viszonozta a kapott csókot és hagyta, hogy a férfi ledöntse az ágyra őt. Saját maga is izgatta, simogatta, karmolta a férfi hátát, oldalát. Bár megint Tubroknak volt könnyebb dolga, hiszen Ingrid volt teljesen meztelen a falatnyi bugyit kivéve, míg Tubrokon még a nadrágja, és alsónadrágja is rajta volt. Az őt ért simogatások, izgatások is hatásosak voltak, a férfi érezhette, hogy kezdi sűrűben venni a levegőt Ingrid. A simogatásai, izgatási is egyre hevesebbek voltak, majd kéz és lábmunkával együttesen igyekezett ledolgozni Tubrokról azokat, ha sikerült, akkor most már a fenekét is tudta a férfinak masszírozni és karmolászni, már csak azért is, mert tudta, hogy ezt mennyire szereti a másik.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 35 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 20 Május 2016, 00:06

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Szerencsére a reggeli közben a hangulat ismét a kellemesebb irányba fordul. A két Ragal férfi gyerekessége is szóba kerül ami még jobb hangulatot teremt. Ingrid szavai után Tubrok egy pillanatig kivár aztán mosolyogva nagyon elégedetten rázza meg a fejét és boldogan pillant Ingridre.
< - Ejnye Boszorka milyen kellemes dolgok járnak a fejedben. >
Ragal láthatóan nagyon örül Ingrid gondolatainak és az egésznek ami a kettejük között kialakult. A téma után nekilátnak a desszertnek vagyis a reggelinek, ami most desszert kóstolást jelent. Az étel elfogyasztása után Ingrid már indulna azonban egyáltalán nincs könnyű dolga a párjával, sőt, a férfi nem igen akarja elengedni őt, többször visszahúzza és még egészen más tervei is vannak az estével kapcsolatban. A hosszú csókolózás és simogatás után egy kisebb szópárbajba kezdenek ami Ingrid egyenruhájától indult és Miller szépen húzza a párja agyát. Ragal ezúttal nem válik olyan gyorsan türelmetlenné kell egy kis idő, hogy ez megtörténjen.
< - Ennél jobb ajánlatot akkor sem kapsz. - szemtelenkedik viszont Tubrok. >
Bár Ingridnek nem is kellhet jobb ajánlat, ugyanis a férfi valószínűleg nem is sejti mire vállalkozott a három kívánsággal. A kis "játék" után továbbra is egymással foglalkoznak és Ingrid gonoszkodásképpen mégis a férfi ölébe ül szinte meztelenül. Tubrok nem is bírja ki, felizgul és képtelen ellenállni a párjának. Így végül le is támadja Ingridet, mikor az indulni akar és éppen csak felvette a földről a ruháját. Ingridnek nincs baja a párja kérésével és belemegy még egy gyors menetbe az indulás előtt. Az ellenben kicsit meglepi Millert, hogy a férfi nem itt helyben esik neki, hanem előtte még felmennek a hálóba, nem is a megszokott útvonalon, hanem lépcsőn. Nem is kell sok, hamarosan már mindketten a hálóban vannak és az ágyon kötnek ki egymást izgatva és falva. Tubrok segít Ingridnek a vetkőztetésben, igyekszik gyorsan leküzdeni magáról a nadrágját és alsónadrágját. Amint ez megvan visszatér Ingrid izgatására. Simogatja a belsőcombját, nyakát, hasát, a melleit markolássza, a mellbimbóját morzsolgatja és az érzékenyebb pontokon is többször végigsimít. Ha már mindketten eléggé felizgultak akkor Tubrok egymásnak dörgöli az ágyékukat úgy hogy a férfiasságának törzse csússzon Ingrid érzékenyebb részein. Ezzel egy időben mélyen, szerelmesen megcsókolja a nőt és megpróbálja kiinni a lelkét. Ingrid már érezheti a férfi szívverését és gyors lélegzetvételét, a fenekével való foglalkozással és a karmolászással már sikerül igencsak feltüzelnie őt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 20 Május 2016, 14:31
Előtörténet
LINK

Kaland
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Reggeli közben tovább beszélgettek, a leghosszabb ideig Eyjolf bejelentése és az e körüli dolgok tartottak. Innen jutottak el a tárgyalásig is, ahol Nava gyerekessége is szóba került Ingrid szinte kikérte magának játékosan, hogy nem csak a fiatalabbik Ragal az, aki roppant gyerekes tud lenni, hanem maga Tubrok is, aminek a nő igencsak örült. Kellemes meglepetés volt a számára, hogy a férfi végül is mindezt beismerte, hogy valóban tud az lenni, és örülhet Ingrid, hogy neki megmutatja ezt az oldalát. Valóban örült neki, hogy mindez így van, majd egy roppant kellemes gondolat férkőzött a fejébe, hogy mikor is fogják mindezt mások is megtudni, meglátni. Mindezt ki is mondta hangosan, amit igazából annak fényében nem is volt nehéz kitalálni, hogy már látta Tubrok azt a kis videót, ahol a kislányuk és az ikertestvére is látható volt, különösen, hogy miként is reagált a férfi, amint ezt végignézte. Úgy tűnt, hogy a szavaival valóban eléggé sikerült célba találnia, ugyanis a párja is roppant elégedetten nézett fel, illetve boldogan mosolygott, majd szólalt meg. A szavakból, mozdulatokból pedig határozottan látta, hogy boldog volt és örült is annak, hogy ilyeneken járt Ingrid feje. A nő pedig mindezt természetesnek tartotta, hogy ez jut az eszébe erről az egészről.
< - Ilyenek - mosolygott kedvesen. - Abból indultam ki, hogy miként reagáltál a kis videóra. >
Ha a férfi engedte, akkor itt még kedvesen orron is puszilta a párját. Ezek után, ahogyan ezt a témát befejezték a desszertek is előkerültek, aminek az elpusztítása után következett a "hullámvasút", hogy Ingrid már indult volna már a hálóba, hogy felöltözzön, de végül valami miatt nem tudta ezt megtenni, mindezt háromszor játszották el, mielőtt végül Tubrok nem vitte volna fel az ölében a nőt. Az első esetben közel tíz perces simogatás és csókokat kapott és osztott ki, aminek a végén még az egyenruhát is felhozta, ennek köszönhetően pedig még alkudozni is kezdtek, hogy milyen feltételek mellett lenne hajlandó a nő majd kibújni a ruhájából, hiszen a bio-nano ruhaanyag miatt minderre Tubrok képtelen lenne, sőt igazából a Fölön semmi sem tudná kiszedni belőle, hacsak Ingrid nem akarja. Végül kapott egy olyan ajánlatot, hogy három dolgot kívánhat Tubroktól, de egyelőre nem akart belemenni, úgy érezte, hogy ennél jobb ajánlatot is kaphat, de a párja továbbra is csak szemtelenkedett, így ekkor döntötte el, hogy ő maga is ezt fogja tenni. Bár így is elégedett lehetett volna, mert bármit kérhet a másiktól, és ebből csak Tubrok nem kerülhet ki jól. Bár az a kéréstől is függött, hogy mennyire kegyelmez meg neki Ingrid.
< - Ki tudja, lehet, hogy az lesz az első kívánságom, hogy ne kérhesd azt, hogy levegyem az egyenruhámat... már ha elfogadom a feltételeket - szemtelenkedett. - De még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy hoppon maradsz! Végtére is egy Boszorka vagyok, nem igaz? >
Ezúttal ő pöckölte meg a férfi orrát, majd közölte vele gonoszkodásképp, hogy mi fordult meg a fejében és mit is gondolt ki most a párjának. A következő távozásnál, ami pár pillanattal később volt Tubrok felhozta, hogy örült volna annak, hogyha a nő meztelenül ülne az ölébe. Ennek pedig Ingrid végül mégis eleget tett és a ruháját is ledobta. Mint kiderült ez a lépés, mozdulat "végzetesnek" bizonyult, mert sikerült ismét annyira felizgatnia a párját, hogy újra megkívánja őt. Végül beadta a derekát, hogy az indulás előtt még egy negyedik gyors menet is befér kettejüknek és csak utána mennek a vezérkari értekezletre. Persze ezt sem hagyhatták szó nélkül, hogy mennyire reménytelen és rémes Tubrok, aki újfent egyetértett vele, és nem is tagadta mindezt. Ezek után indultak fel a hálóba, ami valóban meglepte Ingridet, de nem bánta, noha számára megvolt a varázsa annak is, ha az étkezőasztalon lesznek egymáséi. Odafent Tubrok nem is húzta sokáig az időt, hanem egyből megvált a felsőjétől, majd le is döntötte a nőt az ágyra, ott pedig már hamar megszabadult a nadrágjától és alsónadrágjától is Ingrid segítségével. Ekkor, ahogyan a férfi újra izgatni kezdte őt saját maga is leszedte magáról a bugyiját, bár neki egyszerűbb dolga volt, mert csak oldalt szétnyitotta az anyagot és attól kezdve kihúzta maga alól azt. Érezte, hogy Tubrok légzése, szívverése is gyorsabb lett, akárcsak önmagának. Többször nyögött bele kéjesen a csókba, amikor az érzékenyebb területeit érintette a férfi, vagy éppen a mellbimbóit kezdte morzsolgatni. Eközben Ingrid is ugyanazt tette, amit a férfi, izgatta őt, az érzékeny, könnyen izgatható területeken, a férfi hátát, fenekét, combjait markolászta, karmolta, a tarkóját simogatta mindvégig a csók közben. Ismét felnyögött, ahogyan a nagyajkai között végigcsúszott Tubrok férfiasságának töve az ágyékuk egymásnak dörgölésénél. A férfi itt már érezhette, hogy igencsak nedves Ingrid odalent, az ekkor kapott csókot ő maga is roppant szenvedélyesen viszonozta a simogatást, karmolászást pedig továbbra sem hagyta abba. Kivételesen nem várta meg, hogy Tubrok lépjen, kicsit fészkelődött a férfi alatt feküdve, úgy helyezkedett, hogy a párja könnyedén tudjon beléhatolni, hogyha szeretne, úgy gondolta, hogy mindez hamarosan meg is történi, hiszen már a másik is érezhette, hogy ő maga is készen áll a szeretkezésre. Ha megteszi a férfi, akkor a behatolás idejére megfeszül egy kicsit Ingrid teste a gyönyörtől, majd amint megtalálta Tubrok a megfelelő ritmust, akkor saját maga is elkezdte a csípőjét mozgatni a férfival ellentétes irányban, hacsak nem azt teszi megint Tubrok, hogy leszorítja a csípőjét az ágyra.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 35 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 20 Május 2016, 22:42

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A két szerelmes reggeli társalgása közben valóban sokat beszélnek Eyjolfról, döntenek a bejelentéséről és ez a téma vezet ahhoz a megállapításhoz is miszerint a két Ragal fivér igencsak gyerekes tud lenni néha. Tubrok nem is próbálja meg ezt tagadni, hanem elismeri és örül Ingrid lelkesedésének. Valóban nem sokan láthatták őt így és Ingrid az egyik a kevesek közül. Mindazonáltal Ingrid láthatja a párja mennyire boldog, amikor ezeket ki is mondja. A videóra említése ismét elmosolyodik a férfi, majd rendkívül örül a nőtől kapott puszinak is.
< - Miért hogyan reagáltam? - kérdezi mosolyogva. >
Tubrok kedve már igencsak kellemes a korábbiak után, hála Millernek. A beszélgetés lezárása után kerül elő a desszertkóstolás, amit reggeli címével meg is ejtenek. Utána következik a "fogócska" ami során Ingrid többször is próbál elindulni és ösztökélni a párját is, hogy induljanak végre készülődni az értekezletre, ellenben egy alkalommal sem jár sikerrel. Az egész elején még egy igen hosszú kellemes csókolózás és simogatás miatt maradnék még az étkezőben. Utána Ingrid egyenruhájával kapcsolatban "alkudoznak". Ingrid utolsó mondatára a férfi csak a fejét rázza.
< - Nem-nem. A három kívánság csak az ágyban ér Boszorka, hoppon nem igazán maradhatok, hacsak nem vagy nagyon-nagyon gonosz kedvedben. - válaszolja. >
Később, másodszorra Ingrid mégis beleül Tubrok ölébe meztelenül mert a férfi említette, hogy mennyire szívesen venné ezt. Harmadszorra pedig Tubrok támadja le Ingridet és kérdezi meg a nőtől mi is a véleménye egy negyedik gyors reggeli menetről. Végső soron Ingridnek ezzel nincs is semmi baja. A párja hamarosan fel is kapja és felviszi őt a hálóba. Ingrid valóban érezheti a saját bőrén mennyire is reménytelen a férfi akivel együtt van jelenleg, szerencsére jó értelemben az. Már a hálóban nem sokat habozik a férfi, éppen csak egy keveset, aztán ledönti Ingridet az ágyra. Nagyon hamar mindketten megszabadulnak a ruháiktól, Ingridnek valóban könnyebb dolga van, a falatnyi bugyiját egy pillanat alatt varázsolja le magáról. Folyamatosan egymást falják és izgatják az ágyon, aminek eredménye képen mindkettejük légzése és szívverése igencsak felgyorsul és hangulatba kerülnek. Ingrid fészkelődik a férfi alatt és tovább is izgatja a másikat. Tubrok nem is habozik, érzi Ingrid nedvességét, ezért a következő "dörgölésnél" már Ingridbe hatol és belé csúszik. Lassan hatol végig a nőben és élvezettel figyeli, ahogy a nő megfeszül a kéjtől. Egy pillanatot sem vár azonnal elkezd mozogni Ingridben, egyelőre még nem túl hevesen, de azért tempósan. Élvezi a nő ellentétes mozgását, direkt ő maga is rájátszik erre és most jelenleg eszében sincs lefogni a párja csípőjét. Tubrok mikor már megtalálták a közös ritmust még inkább kezdi simogatni Ingrid testét, mindenhol bejárva a nő testét az ujjaival és tenyerével, az érzékeny pontokat különösen izgatva. A csókja is olyan mély, amilyen csak lehet, szinte felfalja a nőt. Ingrid érezheti a párját, úgy olvad a testével az ő testével és szeretkezik vele mintha most találkoznának csak először újra és ez nem a negyedik alkalom lenne. Ha valamikor elszakadnak egymástól az ajkaik, akkor Tubrok kissé feljebb helyezkedik és élvezettel nézi az alatta lévő Ingridet, a gyönyörű látványt ami elé tárul.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 21 Május 2016, 10:35
Előtörténet
LINK

Kaland
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A hangulat továbbra is roppant kellemes volt, már csak azért is, mert Tubrok végül beismerte, hogy tényleg ő maga is tud gyerekes lenni, Ingrid ennek pedig nagyon örült, hogy ez elől nem akart kitérni a párja. Végül elmondta a saját ötletét, hogy miként fogják megtudni mások is, hogy Tubrok képes ilyesmire. Úgy tűnt, hogy a férfi nagyon örült a feltételezésnek, hogy a nő ezt mondta és gondolta róla. Ingrid is mosolygott, mikor a felvétel említésére a párja is ezt tette, és érezte azt is, hogy a férfi mennyire örült annak a puszinak, amit kapott. A kérdésen elgondolkodott a nő, vajon a férfi tényleg nem tudta, hogy miként reagált a videóra, hogy milyen kifejezések ültek ki az arcára? Végül is valóban lehetségesnek találta ezt, hiszen amikor nézték úgy tűnt, hogy Tubrok igencsak belemerült a videóba és nagyon örült annak, amit látott. Azt látta esélyesnek, hogy a meglepetésre és a kellemes érzésekre emlékezhet, de arra, hogy kifelé mit mutatott arra már nem. Hiszen úgyis éppen mással volt elfoglalva, nem pedig ezzel. Így már csak azt kellett "kitalálni", hogy miként is mondja el mindezt, melyik legyen azaz elem, vagyis érzelemrészlet, amit különösen kiemeljen mindebből. Néhány pillanat alatt végül is eldöntötte, hogy mit is mondjon.
< - Roppant gyengéden, apai büszkeséggel nézted végig - mosolygott. - A végén pedig, amikor Kisboszorka megkért, hogy vedd fel a nyakadba, akkor szinte teljesen elolvadtál a kis hercegnőtől, hogy milyen is lesz. >
Ezzel fejezte be, többet nem igen tudott volna hozzátenni, ez volt az egésznek a lényege úgyis. A desszert után indult volna, de végül is maradt ekkor még jó tízpercnyi kényeztetésre, amikor csak egymást csókolták és simogatták, az egésznek a végén pedig még neki is láttak annak, hogy alkudozzanak és feltételeket szabjanak egymásnak. Végül is abban állapodtak meg, hogy három kívánsága lehet Ingridnek azért cserébe, ha majd kibújik az egyenruhájából. De még a végén is gonoszkodott mindennek, mert nem igen akart belemenni a három kívánságba, mert úgy tűnt, hogy gonoszkodni akar. Szívesen húzta volna Tubrok agyát egyébként, persze nem olyan szintig, ami már rossza a férfinak, csak addig, amíg még a tűrőképességén belül van. Végül beleharapott ismét az alsóajkába, hogy türelmetlenné tegye Tubrokot a válasszal kapcsolatban. Ha meglátta, megérezte azt, hogy tényleg az lett a másik, akkor szólalt meg ismét roppant szemtelenül.
< - Akkor lehet, hogy nagyon, de nagyon gonosz kedvemben leszek - mondta. >
A folytatásban pedig pörögtek az események, annyira, hogy nem sokkal később mind a ketten már a hálóban találták magukat ruhák nélkül összegabalyodva, hála annak, hogy Tubrok szeretett volna még egy negyedik menetet most reggel, mert Ingrid gonoszkodása és "hergelése" meghozta a hatását arra, és a férfi elcsábult. Igencsak. Most az előjáték nem is tartott sokáig, hanem hamar mind a ketten a lényegre térek, talán csak azért is, mert ha nem így tesznek, akkor egészen bizonyosan lekésik azt az értekezletet, amit nem kellett volna, mert ott főleg Ingrid szándékozott beszélni. Szerencsére, szerencséjére Tubrok nem habozott sokáig, amikor megérezte azt, hogy a nő nedves, már a következő mozdulattal belé is hatolt, amit Ingrid gyönyörtől feszülő testtel fogadott. Ezen másodperceknél feltűnt neki, hogy a férfi milyen élvezettel figyeli mindezt. Mivel nem lett leszorítva ezúttal a csípője el is kezdett mozogni, felvéve a férfi ritmusát és ütemét. Saját maga is végig simogatta, izgatta továbbra is a férfit, a csókba szinte belefulladt, olyan mély volt az, de nem zavarta, így is roppantul élvezte, végig simogatott,a karmolta, izgatta Tubrok érzékeny pontjait a csípőjével pedig végig ellentétesen mozgott, mint a férfi. Tudta, hogy rövidre kell fogni, így már készült a bizonyos "trükkökre", amivel lerövidítheti ezt az egészet, csak még nem kezdett bele, majd ha rendesen belemelegednek az egészbe, utána szándékozott majd ebbe belekezdeni. Azt azonnal érezte az elejétől, hogy Tubrok úgy szeretkezett, mintha ez az első lenne és nem pedig a negyedik szeretkezés, vagy egészen pontosan úgy, mint éjjel, amikor elsőként lettek egymáséi egy egység után. Tudta, hogy ilyenkor nagyon, de nagyon sokáig szokta bírni a férfi, így tényleg meg kell dolgoznia azért, hogy hamar vége legyen ennek, persze úgy, hogy saját maga is elélvezzen közben és ne maradjon ki a jóból. Mikor a csók megszakadt és Tubrok feljebb húzódott, akkor döntötte el, hogy rákapcsol és kezdi el a trükköket. A csípőjét olyan gyorsan igyekezett mozgatni, hogy Tubrok meg se érezze, ne tűnjön fel neki ez, csak az, hogy mennyivel jobb az együttlét, a hüvelyével is elkezdett közben zongorázni Tubrok férfiasságán, a kezeivel, lábaival tovább izgatta, karmolta, masszírozta a férfi érzékeny pontjait, izmait. Ezen felül többször tett direkt olyan mozdulatot úgy, hogy az ne tűnjön fel a másiknak, amivel újfent azt a hatást éri el, hogy közelebb hozza a párja orgazmusát. Ezt folytatta és közben remélte, hogy visszahajol a férfi hozzá, egyébként pedig valószínűleg alig fél, maximum egy perc után azt érezhette Tubrok, hogy anélkül, hogy bármi feltűnt neki vészesen közeledik az orgazmushoz és neki is rá kell kapcsolnia, ha azt szeretné, hogy Ingrid is elélvezzen, aki jelenleg sűrűn kapkodott a levegő után alatta és élvezte az együttlétet.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 35 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 22 Május 2016, 00:23

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A reggeli hangulata szerencsére már sokkal jobb, sőt kellemes köszönhetően azoknak a témáknak amiket a szerelmesek felhoznak egymás között. Éppen jelenleg is a kis videóról beszélnek, amit még korábban Ingrid mutatott a párjának a látomásáról. Bár Ragal nem komolyan tette fel a kérdést a nőnek, azonban komolynak hangzott és éppen ezért Ingrid válaszolt is rá. A válaszon Tubrok kedvesen elmosolyodik.
< - Ki ne olvadna el egy olyan aranyos kislánytól? >
Kérdezi kedvesen. Mindenesetre Tubrok nagyon örül annak, hogy ismét hallhatta Ingrid véleményét. A beszélgetés és a desszertkóstolás után pedig egészen másfelé terelődnek a reggeli események közöttük. A hosszú csókolózás és simogatás után újabb kis szópárbaj alakul ki közöttük és éppen azon alkudoznak Tubrok mit is tenne meg azért, hogy Ingrid levegye az egyenruháját az értekezlet után, mert bizony nem tudja abból kihámozni a férfi. Miller mielőtt felelne az ajkába harap és kivár a válasszal. Nem kell sok idő Tubrok türelmetlenül sóhajt egyet és az ujjaival is már a széken kopogtat. Csak ekkor szólal meg Ingrid. A nő szavain Tubrok mintha meglepődne tátja el a száját, természetesen csak megjátszva a reakciót.
< - És még csodálkozol miért titulálnak Gonosz Boszorkának! >
"Akad ki" hangosan is a férfi. A folytatásban teljesen lezárja a páros az étkezőben történő dolgokat egymás között és a hálóban kötnek ki végül. Ingridnek nem volt gondja a reggeli negyedik, gyors menettel. Nem is csoda, hamarosan az ágyon kötnek ki egymást izgatva. Mindketten már jócskán meztelenek és szörnyen egymásba vannak gabalyodva. A légzésük felgyorsul és teljesen felizgulnak mindketten a helyzettől. Tubrok nem is habozik, amint érzi Ingrid nedvességét a nőbe csúszik teljesen és közben élvezi az alatta megfeszülő Ingrid látványát. Ingridnek is feltűnik mindez. Amint teljesen egymásban vannak mindketten elkezdenek mozogni, ellentétesen egyre jobban összehangolva. Kell egy kis idő amíg bemelegednek, de utána egyre szenvedélyesebben szeretkeznek. Tubrok szinte ráolvad Ingrid testére mialatt simogatja, izgatja őt, a kezei mindenhol a nő érzékenyebb pontjait járják és még mélyen csókolja is őt. Miller sem marad adós, ahol csak tudja izgatja Ragalt, főleg a hátán és a fenekénél. Mivel Ragal úgy szeretkezik mintha még érezhetően sokáig bírná Ingrid be is veti a praktikáit, amint jobban belejönnek a szeretkezésbe. Mind a csípőjének gyors mozgatása, mind az észrevétlen izgató érintések sikerülnek és még a párja büszkeségén is zongorázik. Tubrok érezhetően meglepődik amikor megérzi az orgazmusa közelségét. Azt hitte minimum öt percig fog tartani, de most már érzi, hogy két percről lehet szó. Rá is kapcsol azonnal. Elkezd szenvedélyesen és hevesen Ingridben járni, minden tolásnál keményen a nőbe hatolva. Visszahajol a nőre és újra csókolni kezdi őt vágyakozóan, néha belenyögve a csókba. Ha esetleg Ingridnek ez nem lenne elég, akkor Tubrok igyekszik egyik kezét lecsúsztatni a nő testén és külön a csiklóját izgatni a kezével. Semmiképp nem akarja a párját kielégületlenül hagyni ha már ő maga záros időn belül el fog menni ha így folytatják.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 22 Május 2016, 10:15
Előtörténet
LINK

Kaland
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A beszélgetés közben valóban nem komolyan kapta a kérdést Ingrid, de ő úgy válaszolt Tubrok számára, azzal kapcsolatban, hogy mi miatt is gondolta azt Ingrid, hogy mikor láthatják mások is olyannak, amilyennek ő, pedig nem megszokott. A kis videót hozta fel, ami a látomása volt, hogy miként is nézett a gyerekekre, főleg Kisboszorkára, és lényegében ezért válaszolt komolyabban a kérdésre. Mivel ezt úgy érezte, hogy muszáj elmondania, mert roppantul imádta, amikor a férfi szinte olvadozott a gyermekeik miatt, még akkor is, hogyha fogalma sem volt arról, hogy mikor is fognak megszületni, mert a képessége sajnos nem volt olyan, hogy időpontot is kiírjon a "felvételek", látomások mellé. Maniac-nél meg nem kérdezett rá, mert azzal tudta, hogy megváltoztatná az egészet és bizonyára eltolódna az egész annak a fényében, hogy pontosan tudja, hogy akkor kellene megtörténnie, hogy úgy döntenek, hogy legyenek újra gyerekeik. Örült annak, hogy végül Tubrok is adott választ a szavaira, ami igazából kérdés volt, de mindez annyira nem számított. Teljesen egyet tudott érteni a szavakkal, kellemesen meglepte, hogy pont a kislány volt az, akitől ennyire olvadozott és nem pedig a fiúk. Az soha sem változott, pontosan tudta, hogy már jócskán a Zuhanás előtti időkben is mindenki mindig fiú gyerekeket akart, hogy az az elsődleges, Kína is erre épült, a monarchiák még régen is, meg mindenhol, ahol uralkodók voltak, hogy a fiúk a legfontosabbak, a lányok meg nos, kit érdekelnek? Eyjolf-nál is ezt tapasztalta Tubroknál, hogy nagyon örült annak, hogy fiú lesz az első gyermeke, talán jobban is, mintha lány lett volna. Éppen ezért volt boldog, hogy most a kislányra reagált így.
< - Van egy olyan érzésem, hogy senki sem fog tudni neki ellenállni - mosolygott kedvesen. >
A folytatásban a desszertek elfogyasztása után az alkudozás, gonoszkodás tovább folytatódott. Mint mindig, most is sikerült türelmetlenné tennie a párját azzal, hogy nem felelt és beleharapott az alsóajkába. Volt egy olyan érzése, hogy a férfi tudja, hogy most megint gonoszkodni fog, hogy olyat fog mondani, hogy ki sem akar bújni az egyenruhájából, még úgy sem, hogy elfogadja a három kívánságot. Így tényleg ezt a választ is adta, hogy akkor nagyon gonosz lesz, mert előfordulhat mindez. Eddigre pedig már a férfi is a szék karfáján dobolt türelmetlenségében az ujjaival, amin Ingrid remekül elszórakozott, bár nem mutatta a külső jelét mindennek, mert tartotta magát a szerepéhez. A válaszreakción is remekül mulatott, noha tudta, hogy az is csak a játék miatt van, ennyire közelről pontosan érezte, hogy mit is érez, szinte gondol a másik és az, amit kapott az nem volt azok között, amit érzett. A válaszon a játékot fenntartva sértetten húzta fel az orrát és fordította el az arcát.
< - És akkor azok a nők micsodák, akik egy egységből nyolcszor kibújnak alóla azzal, hogy fáj a fejük, épp megvan, fáradtak, aztán a lábuk fáj, vagy a hasuk? Nálam ilyet nem látsz! Szóval igenis kijár nekem az, ha egyszer azt mondom, hogy nem fogadom el az ajánlatodat és nem vagyok hajlandó a ruháimat ledobni! Ők a gonosz boszorkányok, nem én! Én csak gonoszkodni szoktam, ami úgy érzem, hogy rangomból kifolyólag megengedhető magamnak! >
Kérte ki magának szinte vérig sértve, természetesen mindezt úgyszintén csak játékból. A folytatásban igencsak felgyorsultak az események és alig pár perc múlva már egymás karjaiban feküdtek odafent a hálóban és álltak neki a szeretkezésnek. Ami, mint náluk megszokott volt heves és szenvedélyes volt, azonban Ingrid érezte, hogy Tubrok sokáig bírná ezt, ami nem is volt csoda annak fényében, hogy ez most reggel már a negyedik szeretkezésük, így hamar bele is vágott abba, amit a férfi még odalent a reggelinél említett, hogy bizonyára vannak trükkjei. Valóban voltak ilyenek, amiket nem is volt rest bevetni a siker és a cél érdekében. A saját bőrén ő maga is érezte azt, amire a párja hamarosan ráébredt, hogy nagyon hamar közeledni kezdett a férfi az orgazmushoz, ami meglepő lehetett a férfinak, hiszen semmi extra dolgot nem érzett, Ingrid igencsak profin művelte ezt a dolgot. A meglepettséget is érezte a másik részéről, de most nem foglalkozott vele. Azt azonban azonnal megérezte, hogy a férfi is rákapcsolt, mert rájött, hogy hamarosan el fog élvezni. Saját maga részéről tovább folytatta, amit eddig tett, esze ágában sem volt lejjebb venni az iramot. Így ennek eredményeképpen Ingrid minden egyes behatolásra hangosan nyögött fel, amit a csókok ugyan tompítottak, amikor visszahajolt rá a férfi, de azért még mindig hallani lehetet. Most ebben a helyzetben a két perc kevés lett volna neki ahhoz, hogy elélvezzen, így roppant örömmel vette azt, hogy Tubrok a kezét is használja odalent. Szinte belefulladt a csókba, ahogyan a levegőt kapkodta az orrán keresztül, de egy pillanatra sem állt le, nem szakította meg a csókot. A trükköket is addig folytatta, amíg végül a férfi el nem élvezett, saját maga pedig, hogyha szükséges volt, akkor még a teste érzékenységén is változtatott egy picit, hogy pontosan ugyanakkor tudjon majd elélvezni, amikor Tubrok is. Ezúttal nem olyan intenzív az orgazmusa, hogy felsikoltson, de így is erős annyira, hogy a körmeivel ismét végigszántson Tubrok hátán a gyönyör közepette, egészen le a férfi fenekéig és azon is megtegye ugyanezt. És ha megszakítják a csókot, akkor sűrűn kapkodta a levegőt, amíg nem tudott rendesen mély levegőt venni.
< - Ennyire rövid menetre gondoltál? - kérdezte kielégülten mosolyogva Tubrokot. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 35 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 22 Május 2016, 21:10

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok a reggeli beszélgetés közben egyáltalán nem bánja Ingrid válaszát, mert a nő még a komolytalan kérdés is felelt és elárulta milyennek is látszott Tubrok amikor együtt nézték a felvételt Miller látomásáról. Tubroknak minderre kedves szavakkal felel. Ingrid ezután elgondolkozik Kisboszorkáról és a leány gyerekekről, de mindenesetre örül a párja elragadottságának. A szavaira a párja mosolyogva bólint.
< - Biztos vagyok benne. >
Már jócskán a beszélgetés után a "hullámvasút" közben nem tudnak ellenállni a szerelmesek egy kis szurkálódásnak és alkudozásnak. Éppen arról folyik a "csevej" Ingrid mennyire is lesz gonosz az értekezlet után és hogy egyáltalán hajlandó lesz-e kibújni a lehámozhatatlan egyenruhájából Tubrok három kívánsága miatt. A férfi válaszain Miller rendkívül jól szórakozik, de túl jó színász ahhoz, hogy emiatt kiessen a szerepéből és hagyja a párjának mindezt meglátni. Helyette a szerepében sértetten húzza fel az orrát és igencsak szép válasza van a párja számára. Tubrok megjátszva nagyon meglepődik a nő válaszán még a száját is eltátja, és ehhez még a szerepen kívül is meglepődik, nem számított ilyen fejmosásra a nőtől a játékuk során. Miután "összeszedte" magát próbál valamilyen választ kinyögni.
< - Ha... nem akarod valamiért akkor tekintsd semmisnek az ajánlatom. >
Mondja "védekezően" a nőnek. A játék és az egymás közötti "huzavona" ezután tovább folytatódik. Az események hevében nemsokára a hálóban kötnek ki, mindketten az ágyon, meztelenül egymásba gabalyodva. Nem is haboznak, gyorsan felizgatják egymást és utána elkezdenek ténylegesen szeretkezni. Tubrok nem meglepő módon most is sokáig bírná a szexet, azonban akkor lekésnének az értekezletről és nem ez a cél. Miller nem is vár sokat, mikor már jobban egymáshoz melegedtek elkezdi a kis észrevétlen módszereit alkalmazni. A siker nem is kérdéses a nő részéről, hamarosan ő maga is a saját bőrén érezheti a férfi meglepettségét és utána az igyekezetét. Sem Ingrid sem Tubrok nem veszi lejjebb az iramot és tovább folytatják a szenvedélyes heves szeretkezést, szinte belefulva egymás csókjaiba mindeközben. Ragal a maga részéről rákapcsol nem is kicsit, kemény mélyre hatoló iramot diktál és mellé az egyik kezét lecsúsztatva a nő csiklóját is kényezteti. Ha ez még nem lenne elég közben szinte összeolvad Ingriddel a teste, minden egyes behatolásnál a nőn csúszik végig, a szabad kezével izgatja őt és természetesen csókolja is. Mindemellett Ingrid hallhatja is a csókban elfojtott, de a férfi torkából feltörő férfias morgást, ami egyre erősödik mialatt egyre jobban élvezi a szeretkezést. Azonban Tubrok hiába szeretkezik úgy mintha legalább a Rocksolid sorsa múlna Ingrid gyönyörén, ez még nem lenne elég, Ingridnek egy nagyon picit növelnie kell az érzékenységét hogy a férfival együtt élvezhessen el. Összesen két perc telik el és Tubrok már nem bírja tovább, belenyög a csókba kissé megfeszülnek a lábai és elélvez. A férfi orgazmusa sem olyan intenzív, nem is csoda hiszen ez már a negyedik, most nem is pumpál sokat a férfiassága, de ettől még rendkívül élvezi mint ahogy az egész rövid együttlétet. Ingrid érezheti milyen jól esik a férfinek a karmolás végig az egész testén és a fenekén, ez a hab a tortán a párja számára. Miután mindkettejük orgazmusa véget ér az ajkaik elszakadnak egymástól, Ragal kitolja magát így Ingrid felé kerül, ő is kapkodó levegő mellett válaszol.
< - Imádom amit művelsz. >
Vallja be a férfi. Ingird érezheti is ezt, a párja tényleg imádta minden egyes mozdulatát amit a szeretkezés alatt tett, hogy annyira odaadó volt és most ez a megjegyzés is teljesen elnyerte a tetszését, de főleg az milyen kielégülten kérdezte meg. Végül a kérdésre is felel.
< - Nem, felülmúltuk az élképzeléseimet. >
Ezzel röviden megcsókolja a nőt mintegy köszönetképpen az előbbiekért. Ha már végeztek és nincs más hátra, akkor Ragal eltávolodik Ingridtől és feláll az ágy mellett. Körülnéz és elkezdi szemmel összeszedni a ruhadarabjait. Kissé megvakarja a tarkóját a helyzetet látva.
< - Azt hiszem a Te ruháid lent maradtak az étkezőben, majd egy android felhozza és a helyére teszi, neked nem kell ezzel foglalkoznod. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 23 Május 2016, 14:14
Előtörténet
LINK

Kaland
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid valóban egészen hosszasan gondolkodott el a lányokról, de végül is visszatért a rendes beszélgetésbe és a gondolatairól egyetlen egy szót sem szólt. A saját véleményét a leendő Kisboszorkáról azonban kimondta, hogy úgy véli, hogy nem fog tudni senki sem ellenállni majd neki, miután megszületik. Továbbra is mosolygott, főleg, amikor kiderült, hogy nem csak ő van ezen a véleményen, hanem Tubrok is egyet ért vele. Már most sejtette, hogy roppant elkényeztetett kislány lesz belőle, aki mindenkit valóban az ujjai köré csavar. Ehhez már csak az kellett volna, hogyha teljes egészében Ingrid jellemét örökli, mert akkor igencsak nehéz gyereknevelés elé nézhettek. De még erre sem kéredzett rá Maniac-nél, mert semmilyen változást nem szeretett volna elérni, így ebből a szempontból jobb volt a tudatlanság. Már csak mosolyogva bólintott, de szóban már nem tett hozzá ehhez semmit, így lényegében lezártnak tekintette mindezt. A következő téma, ami hosszabb ideig tartott nem volt más, mintsem hogyan is fogja kiszedni Tubrok Ingridet az egyenruhájából, itt is remek kis játék alakult ki kettejük között, ahol a férfi licitálni is próbált, hogy milyen felajánlásokat tesz azért cserébe, hogy mindez megtörténjen. Amint elhangzott az, hogy Ingrid hármat is kívánhat az ágyban a férfitól cserébe azonnal elkezdett gonoszkodni, hogy még meggondolja ezt, nem biztos, hogy elég lesz, vagy nemet mond. Tubrok erre Gonosz Boszorkának hívta, mire Ingrid kikérte magának mindezt, természetesen csak a játékon belül, de úgy tűnt, hogy a férfi teljes mértékben magára vette mindezt. Látta, hogy a szerep szerint is meglepődik a férfi, de könnyedén kitudta belőle olvasni azt is, hogy nem csak a szerepe szerint tette mindezt, hanem valójában is meglepődött rajta. Ez az a pillanat volt, amikor Ingrid ismét szívesen rejtette volna az arcát a kezeibe, de nem tette meg, sőt nem is hagyta, hogy mindez látszódjék rajta. A védekező válasz után odahajolt a párjához, ha az hagyta, akkor némileg maga felé fordította a másik arcát és nyomott oda egy puszit neki játékosan megtörve az eddigi játékot.
< - Néha olyan butus tudsz lenni - mondta kivételesen roppant kedvesen. - Nem gondoltam komolyan a választ, csak tartottam magam a szerephez. Nem kell aggódnod, elfogadom a három kívánságot, és nagyon, de nagyon pórul fogsz járni. >
A végét már a szokásához híven igencsak szemtelenül mondta, ahogyan az tőle elvárható volt. Nem sokkal később pedig már újra a hálóban voltak és egymásnak is estek, ahogyan ez megszokott volt tőlük. A szeretkezés hevében Tubrok hamar érezhette, hogy közel sem fog olyan sokáig tartani ez a szeretkezés, mint hitte, mert Ingrid mindent bevetett azért, hogy tényleg hamar végezzenek. Roppant gyors csípőmozgás, zongorázás a hüvelyével a párja férfiasságán a testének egyéb érzékeny pontjainak izgatása. Mindezt úgy, hogy igazából fel se tűnjön a másiknak, csak amikor már kezd késő lenni. Tényleg így is lett, ahogyan erre a férfi ráeszmélt kénytelen volt rákapcsolni, ami Ingrid számára csak mégjobbá tette a szeretkezést. Nagyon élvezte, hogy szinte teljesen összeolvadnak, annyira egymáshoz simulnak a szeretkezés alatt, a csókba is majdnem belefulladt, de egy pillanatra sem hagyta azt abba, ahogyan a saját ténykedését sem. Egyre többször karmolt végig a férfi hátán, hogy ezzel is kimutassa, hogy mennyire élvezi az egészet. Azonban a szeretkezés művészetében igencsak járatosabb volt, mint a férfi, így neki jócskán könnyebb dolga volt, mint a párjának azonos idő alatt. Ezzel nem lebecsülni, vagy éppen alulértékelni akarta a férfit, hiszen nagyon jó volt abban, amit csinált, de hiába adott bele mindent és izgatta Ingrid csiklóját is a másik kezével túl kevés volt az ideje. A férfi mozgására minden mozdulatra belenyögött a csókba és az ágyékát is úgy mozdította, hogy könnyebben tudja ujjazni a férfi. Élvezettel hallgatta a férfias morgást is, amit Tubrok adott ki a csók közben, de végül mégis kénytelen volt nagyon picit érzékenyebbé tenni magát, hogy pont akkor élvezhessen majd el ő maga is, mint a párja. Alig két perc múlva mindez meg is történt, a teste megfeszült és az orgazmus alatt is végig csókolta a másikat. Miután mind a kettejüknek véget ért az orgazmus Tubrok volt az, aki felhúzta magát úgy, hogy egyelőre ugyan nem kelt fel, csak a kezeivel támasztotta magát, Ingrid pedig rámosolygott a szavai után.
< - Éreztem - suttogta elégedetten. - Örülök neki, hogy ennyire oda vagy érte. >
Őszintén mondta, nem gonoszkodva, vagy szemtelenül. Tényleg boldog volt, hogy ennyire élvezi a férfi az együttléteket és még mindig tud neki újat mutatni és természetesen örült, hogy ezt így érezheti a másik részéről. Fel is tette a kérdést, hogy ennyire számított-e a férfi, vagy többre idpben. A kapott válaszon majdnem felnevetett Ingrid, már tudta, hogy több időt tippelt a másik és nem csak nagyjából két percet. Volt egy olyan érzése, hogy ezek után máskor is élni akar majd ezzel a lehetőséggel, hogy ennyire gyors együttlétet letudjanak valamilyen értekezlet, vagy hivatalos rendezvény előtt, bár Tubrokból azt is kinézte, hogy közben is beleférhet ilyen. Valamilyen színdarab szünetében, vagy még sorolhatta volna, de felesleges lett volna. A csókot viszonozta és mikor Tubrok felhúzódott volna akkor még ő maga is felült, majd a férfi tarkójára csúsztatta a kezét és még egyszer visszahúzta magához egy újabb csókra, csak ezek után engedte neki, hogy felkeljen. Saját maga is felkelt közben, majd a saját bőröndjéhez sétált, ami itt volt fent, a ruhatárban levők kicsik voltak, de azokat még össze kell szednie és hazaküldeni majd megsemmisítésre. A hatalmas bőröndjében úgyis azok a ruhák voltak, amik itt is, csak nagyobb méretben, amik most jók rá, plusz jó pár másik is. Abból kivett egy zöld-fekete színű fűzőt, hozzá egy ugyanilyen színű francia bugyit, majd színben egyező combközépig érő harisnyát.
< - Úgysem abban akartam menni az értekezletre, így nem fontos - felelte. - Ezeket meg azért veszem fel, hogy tudd, hogy mi lesz a majdnem hasonlós színű egyenruha alatt és még inkább azt akard majd, hogy levegyem magamról. >
Ezzel, ha Tubrok engedi, akkor neki is lát felöltözni, elsőként a bugyit, majd a harisnyákat, és végül a fűzőt. Amint rajta volt, akkor hagyta, hogy a párja megcsodálja még azelőtt, hogy nekilátott volna az egyenruhát és a cipőt is felvenni. De végül azokat is felveszi és úgy fordul Tubrok felé.
< - Azt hiszem, hogy most már tényleg indulhatunk, hogy ne késsünk el - állapította meg. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 35 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 25 Május 2016, 02:28

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok a reggeli közbeni játék alatt éppen arról alkudozik Ingrid milyen feltételek mellett bújna ki az egyenruhájából az értekezlet után. Tubrok három kívánságot ajánl fel, de természetesen Ingrid meg is ragadja a lehetőséget, hogy szemtelenkedjen és tovább vigye a játékot. Azonban nem sokkal később meg is töri a játékot, mivel ismét látja hogy a férfi reménytelen eset és még az arcát is a tenyerébe temetné miatta újra, mint előtte. Tubrok hagyja elfordítani a fejét és örömmel veszi a puszit, még el is mosolyodik mert kellemes számára. A válasz hallatán a mosolya szélesebb lesz és elégedett hangon válaszol.
< - Pontosan ezt akartam hallani! >
A férfi szavaiból és mozdulataiból is az tükröződik, hogy valóban ezt a választ várta Ingridből és ezt próbálta belőle kicsalogatni. Innentől már nem kell sok és a hálóban kötnek ki egymásba gabalyodva. Ingrid beveti a praktikáit és Tubrok is kitesz magáért, hogy a nő el tudjon élvezni vele egyszerre. A szeretkezés alatt végig szinte egymásra olvadnak és a csókot sem szakítják meg. Egyszerre élveznek el mindketten a kicsivel több mint két perces gyors szeretkezés után. Miután a gyönyörök véget érnek számukra még nem húzódnak el egymástól rögtön, van egymáshoz néhány kedves szavuk. Mindketten örülnek a másik örömének, kedvesen suttognak egymásnak, és Ingrid arról is meggyőződhet, hogy a párja közel sem ilyen gyors menetre gondolt, de ettől függetlenül imádta. A megjegyzésre a férfi már csak kedvesen elmosolyodik, nem akarj felesleges válasszal a kellemes hangulatot elrontani. Mielőtt eltávolodna Tubrok még megcsókolja a párját. Ingrid kivár addig amíg a férfi elhúzódna, akkor ül fel és magához lehúzva csókolja meg a férfit. Érzi a viszonzott csók alatt mennyire is jól esett és kellemes ki kedveskedés volt ez a párjának. Jó pár pluszpontot begyűjtött most is. A kapott lehetőséggel él is Ragal és felkel, Miller is így tesz. Mindketten nekilátnak öltözködni. Ingrid a bőröndjéhez megy és kiveszi belőle a ruhákat aztán felveszi a teljes szettet. Amint válaszol a már félig felöltözött Ragal meglepődve fordul felé és szemléli meg. A férfi arcára van írva, hogy erre nem számított, de nagyon tetszik neki. Teljesen odavan Ingridtől.
< - Vedd úgy, hogy most már levenném rólad az egyenruhát. >
Vallja be a férfi. Arra számított, hogy valamilyen "unalmas" melltartó és bugyi szett lehet csak a nőn az egyenruha alatt, de nem ez a helyzet és nagyra értékeli Ingrid lelkesedését. Természetesen megcsodálja Ingridet a felvett fűzőben és minden másban és élvezi a látványt. Aztán Ingrid is könnyen be tudja fejezni az öltözködést és Tubrok is elkészül. Ha a nő engedi akkor belekarol és az oldalára véve őt indul el a hangár felé.
< - Igen, indulnunk kell. >
Már most kissé hivatalosra véve a formát indul el Ragal a dokkok felé. Azonnal a saját siklója felé veszi az irányt és már arra gondol miként fogja udvariasan beültetni Ingridet a járműbe amikor az eszébe jut valami és megáll egy pillanatra.
< - A saját siklóddal akarsz jönni? - kérdez rá a férfi. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 25 Május 2016, 14:26
Előtörténet
LINK

Kaland
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Folytatták a játékot még a reggeli közben, továbbra a miként tudná kicsalogatni Ingridet Tubrok az egyenruhájából volt a főtéma és ezen a vonalon haladtak tovább. A vége felé a nő már felhozta, hogy nem is ő a gonosz Boszorka, hanem azok a nők, akik szinte minden este fejfájással, és hasonlókkal "küzdenek" és ezeket mondják a párjuknak csak azért, hogy ne legyen szex aznap este. A válaszon pedig láthatóan Tubrok meg is sértődött, vagyis magára vette a dolgot, miközben Ingrid csak végig a szerepét tartotta fenn és semmi egyéb nem történt. Ekkor már a férfi visszakozni akart, hogy felejtse el a nő az egészet, ha akarja. Nem értette, hogy ma mi ütött a férfiba, talán saját maga volt a terhesség miatt már túl ingerlékeny, vagy Tubrok volt túlságosan is lassú és értetlen ma. Most is ugyanazt tette volna, mint korábban, hogy a kezeibe temeti az arcát, azonban most nem tette meg, hanem valami mást csinált, aminek érezhetően és láthatóan nagyon örült a férfi. A válasza után pedig a párja szélesen mosolyodott el és így felelt. Ingrid csak a homlokát ráncolta össze és rosszallóan nézett a másikra. Ez egyáltalán nem a játékon belül volt már, hanem tényleg haragudott. Ha Tubrok a játékon belül teszi ezt az egészet az egy dolog, de ez közel sem olyan volt. Az érzelmeivel játszott és látható volt, hogy rosszul érezte magát amiatt, hogy a férfi magára vette a szavait, amit egyértelműen és kiolvashatóan is csak játékként tett meg. Plusz utálta, ha lényegében kizsarolnak belőle valamit, de ezt a férfi is tudta a tárgyalást követően pedig főleg.
< - Ma reggel komolyan arra hajtasz, hogy két hatalmas pofonnal legyél gazdagabb? - kérdezte őszintén. >
Nem sokkal később pedig már fent voltak mind a ketten a hálóban és ma már negyedszerre szeretkeztek. Ahogyan Ingrid megígérte, valóban roppant rövid menet lett, alig tartott két percig. A nő úgy vélte, hogy utoljára kamaszkorában lehetett ennyire rövid egy szeretkezése a férfinak, azt nem számolta, ha valaki lábbal elégítette ki őt, mert úgy a fétise miatt valóban roppant hamar a csúcsra ért. A szeretkezés végén még néhány kedves szavuk volt egymáshoz, majd amikor Tubrok már kelt volna fel, akkor visszahúzta őt Ingrid, hogy még egyszer megcsókolhassa. Érezte, hogy ez a kedveskedés mennyire jólesett a férfinak, noha arról fogalma sem volt, hogy sok piros pontot is gyűjtött, hiszen nem is ezért csinálta, hanem csak tényleg kedveskedni akart és tudta, hogy a párja mennyire szereti, hogyha így visszahúzza őt még egy adag csókra. Úgy érezte, hogy mindez még bele is fér az egészbe, hiszen gyorsan és hamar végeztek. Ahogyan végül Tubrok felállt az ágyról, akkor ő is ezt tette és nekilátott annak is, hogy felöltözzön. Mostanra már tudta, hogy a férfi odavan a fűzőért és saját maga is szerette főleg ebben az alkatban, amivel most rendelkezett, így nem is volt kétséges, hogy ilyet vesz fel. Direkt úgy készült, hogy legyen az egyenruhához is passzoló zöld-fekete színűt is csomagolt magának, illetve ehhez passzoló színű bugyit és combközépig érő harisnyát is. És most pedig ezeket vette fel, amint már rajta volt, oda is szólt Tubroknak, hogy csodálja meg őt, látható volt azonnal, hogy teljesen elnyerte a férfi tetszését ez a szett is és oda volt érte. A szavai is alátámasztottal, miszerint máris elvette volna az egyenruhát Ingridről, a nő pedig magában mosolygott, ha most így elkényezteti a párját, mit fog szólni és hogyan fog reagálni, ha egyszer hivatalos rendezvényre vesz fel fűzős ruhát, mert ezek nem csak a hálószobába voltak valóak, hanem elegáns ruhák darabjai is lehettek. Abban már most biztos volt, hogy meg lesz veszve a férfi akkor. Elégedetten mosolyodott el végül láthatóan is, hogy Tubrok is lássa mindezt.
< - Ezt a hatást szerettem volna elérni - kacsintott a férfira. >
Még kivárta, hogy megcsodálhassa a párja és csak utána vette fel az egyenruháját is. Amint mind a ketten készen voltak, akkor hozta fel, hogy úgy sejti, hogy már indulni kellene, amivel ismét egyetértett Tubrok. Ingrid természetesen hagyta, hogy belekaroljon a párja, de néhány lépés után kikarolt belőle és inkább összefűzte az ujjait Tubrokéval, ha azt engedte a párja, hogy így haladjanak a dokkokig. Az azonnal feltűnt neki, hogy a megszokott irányba mennek, ahol a férfi siklója van, nem pedig úgy, hogy valószínűleg útba ejtsék Ingrid vadászgépét is. Amikor megálltak, megtorpantak ő maga is így tett és felpillantott a férfira, majd kedvesen megrázta a fejét, már ezzel is jelezve, hogy mindez nem szükséges, de pillanatokkal később meg is szólalt.
< - Ha azt szeretnéd, hogy mindenkire frászt hozzak a fővárosban, akkor mehetek a saját gépemmel - mosolygott. - Este felteszem nem igen volt lehetőséget megcsodálni a madaramat, de az egy UP design gép. Apától kaptam a születésnapomra, szóval, hacsak nem szeretnéd, hogy itt és mindenhol a világon megjelenjen, hogy egy UP vadászgép cikázott a fővárosod felett halálra rémítve a Rocksolid teljes lakosságát, akkor inkább a te siklóddal mennék veled együtt. >
Természetesen komolytalanul beszélt végig, bár ha Tubrok ellenőrzi, akkor tényleg az UP designt/külsőt láthatja Ingrid vadászgépén és egyértelművé válik az is, hogy miért nem azzal akar menni a nő. Így, ha odaértek a férfi siklójához, akkor, mint mindig hagyja, hogy besegítse Tubrok a gépbe, majd ott a másodpilóta helyét foglalja el, hagyva, hogy a párja vezesse a siklót, vagy ha szerette volna, akkor a robotpilótára bízza azt. Úgy vélte, hogy abba az épületbe mennek át, ahol a bál is volt, mert az volt az efféle "hivatal" szerinte, ahol ilyen értekezleteket lehetett tartani.
< - Az uralkodói csarnokodba megyünk? - kérdezte, ha már elindultak. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 35 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 26 Május 2016, 00:13

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid fővárosa~

A reggeli játékot folytatták egymás között a szerelmesek éppen, csakhogy Tubrok szépen összezavarja Ingridet egy pillanatra, aki még a homlokát is összeráncolja. Tubrok kissé meglepődik azon Ingrid mennyire rosszallóan néz rá és mennyire kifogásolja az egészet. A pofonokkal kapcsolatban csak a fejét rázza.
< - Nem szeretnék pofonokat. Tényleg azt hittem erre akarsz kilyukadni. >
Mondja ő maga is őszintén. Később, már fent a hálóban a két szerelmes egymásnak esve szeretkezik, bizony már negyedjére ezen a reggelen. Azonban az idő szűke miatt most egy nagyon gyors mentet vállaltak be, az egész nem is tartott tovább két percnél, ami igazán gyors a kettejük átlagos teljesítményéhez képest. Ingridnek igaza van, valóban nem volt már nagyon-nagyon régóta ennyire rövid menete a férfinek, kivéve persze ha egy nő a lábával elégítette ki vagy éppen Eréna nyalogatta az érzékeny helyen. A szex után sem könnyen "eresztik" egymást el, hanem először Tubrok ad egy csókot a nőnek, majd mikor eltávolodna Ingrid húzza le magához a párját további csókokért és ez különösen jól esik Ragalnak. Végül mindketten lekászálódnak az ágyról és nekilátnak öltözködni. Ingrid meg is ragadja a lehetőséget, hogy felvegye a szettet, amit kinézett magának az egyenruha alá. Meg is mutatja magát a párjának aki élvezi a látványt és ki is mondja, hogy már most levenné róla az egyenruhát, még ha rajta sincsen. Úgy tűnik Ingrid elérte a célját, ugyanis a férfi agyát már most húzza milyen alsóneműt is vesz fel az egyenruha alá és valószínűleg a fejében is marad mindez amíg újra így nem látja őt. Az viszont már nem is lehet kérdés ezután Ingrid számára, hogy ha fűzős ruhát vesz majd fel, akkor valóban egész idő alatt meg lesz veszve tőle a párja minden téren és ki tudja, lehet az egész eseményről elvonja a figyelmét akkor. A szavakra és a kacsintásra nem válaszol már hangosan a férfi, csak elmosolyodik, láthatóan tetszett neki a reakció. Itt még valóban elidőzik Ingrid külsején a férfi, majd Miller felveszi az egyenruháját. Az öltözködés után el is indulnak és Tubrok szívesen veszi az ujjak összefűzését, hagyja is a nőnek és örömmel folytatja így a sétát. Egészen a dokkokig mennek sőt már ott elindulnak a sikló felé, amikor Tubrok megtorpan és megkérdezi Ingridet mivel is akar jönni. A válaszra Ragal megvakarja a tarkóját és Ingrid siklójára pillant, láthatóan neki is feltűnik a kinézete.
< - Igazad van Boszorka, nem gondoltam erre. - vallja be. >
Így valóban Tubrok siklójához mennek, ahol először Ingridet ülteti be a férfi aztán száll be saját maga is a járműbe, száll fel azzal és vezeti a megfelelő helyre. A kérdésre határozottan bólint.
< - Igen oda megyünk, az ottani tárgyalóba. >
A megfelelő protokollok mellett érkeznek meg az uralkodói csarnokba. Itt ha Ingridnek megfelel akkor már hivatalosabban kíséri a férfi egészen a tárgyalóba. A tárgyaló maga egy kör alakú terem, végig a falak kissé befelé dőlnek, középen egy kör alakú fekete asztal, ami lényegében csak egy körcikk, középen is van bőven hely. A terem közepén egy nagy kivetítő van, ami minden irányba tud fénnyel vetíteni. A megvilágítás az asztal alól illet felül a falak és a plafon találkozásánál tör elő. Láthatóan nagyon motiválja a termet a kör alak és annak középpontja. Mire odaérnek a vezérkar tagja, köztük Nava és jó pár kisebb tábornok is - akik legutóbb nem voltak jelent - már jelen vannak. Tubrok érkezésekor állnak fel a helyeikről hivatalosan üdvözölni a párost. Tubrok tiszteleg a jelenlévőknek, akik ezt viszonozzák, most nem akar a nevekkel és a rangokkal bajlódni mint legutóbb, hiszen Ingrid is jelen van és őt nem tudná hogy bevenni a "körbe". Végül bevezeti a témát.
< - Uraim, gondolom meg szeretnék tudni miért is hívtam össze az értekezletet, miért is vannak itt. Lady Ingrid fontos információkkal rendelkezik számunkra, amelyeket a lehető leghamarabb akar megosztani velünk. >
Ezzel Tubrok át is adja a szót Ingridnek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 26 Május 2016, 10:13
Előtörténet
LINK

Kaland
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője és a Rocksolid vezérkara

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid fővárosa ~
Végül is Ingrid csak megkapta a válaszát arra a kérdésre, hogy szándékosan ennyire ilyen ma reggel Tubrok, vagy pedig fel sem tűnt neki. A válaszból kiderült, hogy fel sem tűnt. Így inkább ennyiben is hagyta a dolgot, mert különben tényleg megérdemelné a párja azt a két hatalmas pofont, amiért a tudtán kívül pedálozott. Az egész reggeli közben zajló játékoknak gyors szeretkezés lett a vége, amit az idő szűke miatt Ingridnek hála roppant hamar be is fejeztek. Az öltözködés közben lényegében a felvett ruházatával, ami pont illett jelenleg az egyenruhához máris elcsavarta későbbre a férfi fejét, aminek igencsak örült, hiszen ez volt a feltett szándéka. Abban pedig úgy tűnt, hogy a gondolata helyesnek bizonyult, hogy később tényleg teljesen el lesz veszve a férfi, ha fűzős estélyit vesz fel. Az öltözködés után el is indultak, Ingrid pedig örült neki, hogy engedte Tubrok, hogy összefűzzék az ujjaikat. Hamarosan le is értek a dokkokhoz, ahol a férfi felvetette, hogy a nő akar-e a saját gépével menni, aki szinte nevetve mondta, hogy annak esélyesen senki sem örülne és mindenkire a frászt hozná annak hála, hogy úgy nézett ki a gépe, mintha valamelyik UP2-e lett volna, persze voltak rajta változtatások, de a szabvány ugyanaz volt. Amikor Tubrok megszemlélte a gépet, most már fel is fogta, hogy mit lát valóban meggyőződhetett róla, hogy tényleg jobb, ha nem azzal jön Ingrid.
< - Remek madár - mosolygott. - Élmény vele repülni. Azt hiszem, hogy onnan örököltem ezt, hogy apa annak idején vadászpilóta volt a légierőnél. Ő is imádott repülni. Arról nem is beszélve, hogy nem sokaknak van ilyen gépe. >
Roppant lelkes volt és igencsak büszke a gépére, ennek ellenére nem bánta, hogy a férfival kell utaznia. Repülés közben érdeklődött a helyszínről és a tippje megerősítést is nyert, hogy valóban oda tartanak, ahova gondolta. És hamarosan meg is érkeztek. A hivatalosabb séta is megfelelt neki, így csak a férfi oldalán sétált, de nem fogta meg a kezét és felöltötte a megszokott hideg, rideg, merev távolságtartó viselkedést, amit a férfiak megszokhattak tőle a tárgyaláson. Noha saját maga "hívta ide" a férfiakat, vagyis kérte meg Tubrokot, hogy tegye meg, nem örült annak, hogy itt kell lennie, már csak azért is, mert tudta, hogy néhány helyen kénytelen lesz a Rocksolid biztonsága és stabilitása miatt hazudni. Ebben a helyzetben nem engedhették meg maguknak azt, hogy széthúzás legyen közöttük. Főleg annak a veszélynek a fényében, ami következett. Így is három roppant kellemetlen dolog volt, amiről most beszélniük még a párjának sem mondta el ezeket, nem volt szíve megtenni és elrontani a közös estéjüket, főleg, hogy egy egysége nem is látták egymást, nem is beszéltek semmilyen formában. Végighaladva a folyosókon mindenhol Végtelenek őrködtek, már korábban sem lettek volna túl nagy kihívások Ingrid számára, de most már a Flottás fejlesztések óta még annyira sem. Mikor beérkeztek a terembe végignézett bent és felmérte a helyet. A feltöltések miatt mindenkit megismert a teremben. Sejtette, hogy Elofont leszámítva mindenki "repesett az örömtől", hogy lássa, bár Kanton ezredesre még pozitív hatással volt a bálon, így akkor őt még felírhatta a képzeletbeli lapra, hogy nem kívánja rögtön a pokolba. Köszönésképpen biccentett a férfiaknak, majd, amikor Tubrok a helyükhöz ment, akkor követte a párját. Mivel úgy tűnt, hogy az ő helye Tubrok mellett lesz, így megállt a saját széke mögött. Amint a férfi átadta neki a szót, akkor nem is várakozott sokáig, hanem azonnal belekezdett.
< - Uraim! - biccentett a Vezérkar tagjai felé ismét. - Elnézésüket kérem amiatt, hogy így iderángattam önöket, de három roppant fontos dologról kell beszámolnom önöknek, amik nem tűrnek halasztást. Még Lord Tubrok sem tud róla, egyszerre szerettem volna elmondani mindenkinek. >
Itt néhány pillanatra elhallgatott, amíg letette a kommunikátorát az asztalra. Amennyiben még senki, vagy éppen a jelenlevők többsége nem ült vissza a helyére, mert talán őt várták, hogy megtegye ekkor, a következőket mondja a férfiaknak.
< - Szerintem foglaljanak helyett, jobban járnak, ön is Lord Tubrok - nézett a legvégén a párjára. >
Kivárta, amíg a férfiak eldöntik, hogy eleget tesznek-e a kérésének, de végül is néhány másodperc múlva belekezdett. Azonban, ha erre a rövid közjátékra nem volt szükség, akkor rögtön bele is kezdett abba, ami miatt érkezett.
< - Mióta utoljára itt jártam a Flotta tagja lettem és az Anyahajó hídján szolgálok magas beosztásban, ennek köszönhetően olyan információkhoz férhetek hozzá a Föld államairól, amikhez korábban, vagy egyszerű Flottásként nem tehetném. Amiket megosztani készülök önökkel a rangomnak és befolyásomnak köszönhetően jutottam hozzá és ebből kifolyólag nem túl etikus az sem, hogy elmondom őket, de önök is tudják, hogy miként viszonyulok a Rocksolidhoz, így nem is kérdéses, hogy ezekről tudniuk kell. A Flotta földi ügyekkel foglalkozó szakosztályával pedig lerendezem az esetleges gondokat én magam. Önöknek semmilyen hátránya, sem baja nem lesz soha sem abból, hogy ezeket az információkat átadom a Vezérkarnak, ezt ígérem. >
Egy picit megköszörülte ekkor a torkát, majd a kommunikátorán holografikusan egy Rocksolid térképet hozott be, főleg az északi részeket, ahol egy rész más színnel volt jelölve, mint a többi. Mintha máshoz tartozna.
< - Bizonyára emlékeznek arra, hogy felhívtam a figyelmüket, hogy egy látomásomban láttam, hogy egy északi harcos területeket szerzett a Rocksolidból magának. Már pontosabban utána tudtam ennek járni, ezeket a területeket mondhatja magának, Imiganor a neve, északi Ász, Demio tanítványa - mondta. - Igen, igen Demio is él, róla később lesz szó. Az Ász ennek a törzsnek a területeit már elfoglalta és ő irányítja, igencsak nagy mentális erőkkel rendelkezik, telepátia és képes bábokká tenni az embereket, irányítani őket. Egyfajta mentális csapdába ejti őket, azt hiszik, hogy élik a rendes életüket, de ez csak illúzió, az elméjükbe zárja őket és a testeket rabszolgamunkára használja. Valószínűleg ezzel szerezte meg az adott területeket is a helyi klán vezetőitől. Semmi esetre nem javasolnom, hogy a benti területekre kémeket küldjenek, mert minden bizonnyal elvesztenék őket. >
Itt elhallgatott, hagyva, hogy a férfiak megbeszélhessék egymás között. Ha ez megvolt, akkor utána folytatta.
< - Mivel jómagam is úgy tudtam, hogy Demio halott, így ő volt a következő, hogy merre van és mit csinál. Illetve volt még 890 körül egy látomásom, ahol egy ismeretlen Ősi-Marsi technológiával rendelkező hatalom hadat üzent a Spear-nek... - kezdte. - Erre is rákérdeztem. Arra jutottam az eredményekből, hogy a szerződés, amit kötöttünk; a megtámadások részig soha sem fog eljutni sem az Ismeretlen Birodalom, sem a Pride. Egyetlen egy oka van, a Sivary. >
Itt ismét lenyomott pár gombot a holografikus kijelzőn, mire Ausztrália képe jött be, a Sivary területével, külön "ablakban" a Sivary teljes hadereje, technológiája és minden, amit tudni kell róluk.
< - Elég pusztán megnézni ezeket az adatokat, már ezekből is látszik, hogy háborúra készülnek, nem az a kérdés, hogy ki ellen, láthatóan bőven elég fegyverük van arra, hogy a teljes világgal hadat viseljenek, a kérdés, hogy mikor... - elharapta a mondatot. - Nagyon rövid időn belül, mindenkit megfognak támadni, egyelőre csak erőfitogtatásként, távolsági fegyverekkel, saját új tömegpusztító fegyvereket alakítottak ki, amik mindent teljes mértékben molekulákra bontanak, semmit sem hagynak maguk után, sugárzást sem. >
Ezekről is hozott be képeket, a tesztrobbantásokról Indonéziában.
< - Sajnálom, hogy efféle híreket hoztam, hogy Diederik és Kanton ezredesek nem vonulhatnak nyugdíjba és tölthetik békében a következő éveket, ahogyan önök sem lehetnek a családjaikkal, szeretteikkel abban a tudatban, hogy mindannyian biztonságban vannak. Az adatokat felmásolom a rendszerbe, amennyiben igényt tartanak rá, hogy tüzetesebben átnézhessék őket majd és felkészülhessenek a többi állammal ellentétben, akiket, hacsak önök nem figyelmeztetnek meglepetésként fogja érni a Sivary létezése, támadása. A Sivary célja egy utópisztikus társadalom létrehozása, aminek a "megléte" már a Zuhanás előtt is már sok írót megihletet. Régen kommunizmus volt a neve, egy olyan utópisztikus berendezkedés, ahol mindenki egyenlő, mindenkinek megvan mindene és nincsenek osztályok a társadalomban. Csak egyetlen egy, meg persze a vezetők, akik egyenlőbbek az egyenlőbbnél. A vezetők... itt van egy lista, hogy kik alkotják. Szimbiontákat hordanak, ez egy ősi-marsi technológiai "élőlény", ami képességeket ad a viselőnek és megváltoztatja őket. Ők irányítják a Sivary-t. Szinte mindannyian 4-6. besorolással rendelkeznek az Ultrafejlett létformák összeírásában, de vannak olyan tagjaik, akik ennél magasabban vannak. >
Amennyiben kérte a Vezérkar, akkor itt a kis szünetben felmásoltatta az adatokat, és jöttek a hazugságok, vagyis az adatok ferdítése. Főleg, hogy Nava is itt volt a teremben és igencsak kellemetlen lett volna, ha megvádolja a férfit, bár tény, hogy általa, sőt pont miatta jutott a tudomására a Nite létezése.
< - A legutolsó részhez a Sivary-n át jutottam, amikor utánakérdeztem Maniac-nél, hogy kik tudnak a Sivary-ról. A Nite-t említette - mondta. - Tudom, önök közül senki sem hallotta mindezt, ez pedig nem meglepő. Ők egy titkos kém és információgyűjtő szervezet a Földön. Minden nemzetnél, birodalomnál vannak embereik, akik jelentéseket írnak, információkat gyűjtenek és küldik el mindezt a feletteseiknek. Az adatok még engem is megleptek, nem sok minden tud meglepni, de ez igen. Eredetileg az Egyesült Köztársaságok magán hírszerzése volt, és onnan nőtte ki magát. Az egyik legbefolyásosabb tagjuk manapság Átok és a Nite nagy része a kezében van. Durva becslésekkel a világon minden hetedik személy a Nite tagja és jelentéseket készít. Így a Rocksolid esetében is igaz mindez. >
Nem mondhatta el, hogy Nava révén jutott el a Nite-hoz és azt sem, hogy a családjaikban is vannak tagok, még neki is rosszul esett ez, de nem akart belső konfliktust. És legfőképp nem akarta összetörni a párja szívét, akinek így is nehezére esett másokban bízni, hát akkor mi lett volna, ha megtudja, hogy a saját testvére és az egyik legjobb barátja árulta el? Sejtette, hogy ez az információ igencsak sokkoló lehet a Vezérkar számára.
< - Utólagos engedelmükkel a családjukat és önöket is megnéztem a listán. Nincsen olyan személy a közvetlen környezetükben, családjukban, barátaik között, aki a Nite tagja lenne. Itt is tudok listát adni, ha szükséges - kissé kellemetlenül hallgatott el. - Ennyit szerettem volna elmondani, és tényleg őszintén sajnálom, hogy nem igen tudtam jó híreket hozni önöknek. >
Ezek után, hogyha van egy-két pillanat esélye, hogy Nava-ra nézzen, amikor éppen nem látja senki és a férfi is elkapja a tekintetét, akkor Nava láthatta Ingrid szemein, hogy tökéletesen tisztában van vele, hogy a férfi is a Nite tagja, mégis hazudott erről és nem mondta el.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 35 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 30 Május 2016, 00:10

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

Tubrok mégis megússza a két hatalmas nagy pofont, ami már kijárt volna neki a párja részéről. A kis játékokat egész reggel vívják egymás között és az egész egy reggeli gyors szeretkezésben éri el a csúcsát. Már a szeretkezés és az öltözködés után indulnak el ténylegesen az összehívott vezérkari értekezletre. A hangárban vetődik fel a probléma, hogy Ingrid melyik géppel is akar menni, de gyorsan kiderül, hogy ez nem is lehet kérdés, hacsak nem akarják a szívrohamot hozni a Rocksolid teljes lakosságára. Egyértelműen Tubrok siklójával utazik Miller. De ettől függetlenül a nő azért lelkesen beszél az új vadászgépéről, amit örömmel hallgat Tubrok, bár Ingrid apjának említésétől még mindig borsózik a háta és feláll a karján a szőr.
< - Kiérdemelted. - mondja büszkén és határozottan a férfi. >
Azonban mégis Tubrok gépével mennek és hamarosan meg is érkeznek Tubrok uralkodói csarnokába. Itt Ingrid magára ölti a hideg és rideg énjét, amit belőle eddig is látott a vezérkar. Ingrid nem szívesen teszi meg, amit meg kell tennie, de tudja ő maga is, hogy ez a legjobb lehetőség, mielőbb elmondani amit tud és most túlesni a kellemetlen felismerésen. Ingrid és Tubrok meg is érkeznek a tárgyalóterembe, ott elfoglalják a helyeiket. Tubrok nyitja meg az egész értekezletet és röviden át is adja a szót Ingridnek. Mivel itt általában ülni szoktak, ezért mindenki automatikusan helyet foglal, nem kell külön ezt kérnie a nőnek. Ingrid ezután nem is habozik és nekilát megosztani mindent a vezérkarral, a megfelelő információkkal és kiegészítésekkel együtt. Ingrid már most láthatja a jelenlévők milyen komolysággal kezelik a helyzetet és azt, hogy információi vannak a számukra. Elofont is visszarángatja ez a valóság talajára, ugyanis Miller láthatja, hogy a fiatal férfi már minimum kétszer elolvadt tőle, egyszer mert Ingrid és egyszer mert Ingrid egyenruhában. Szerencsére a többiek elől ezt egész jól elrejti. Miller azonnal sokkolja a vezérkart, amikor azok felfogják mit is jelent Imiganor jelenléte. Az egész számukra egy megvalósult összeesküvés elméletnek hangzik. Ingrid itt vár egy kicsit, hogy a jelenlévők megvitathassák a dolgot, de ez nem igazán történik meg, sokan Tubrokot bámulják, mintha ő már előre tudta volna, holott elhangzott, ez nincs így. Végül Diederik szólal meg.
< - Lady Ingrid, kérem folytassa, a többi információ birtokában tudunk prioritást felállítani és Önnel megtárgyalni a szükséges lépéseket. >
Ennyit mond csak az idős ezredes és reméli, hogy Ingrid folytatja. Ha ez valóban megtörténik akkor a vezérkar tovább hallgatja a nőt. Nos a Sivary sem bizonyul kisebb falatnak mint az előző hír, sőt, ez még félelmetesebb. A harmadik rész következik ezután, szintén nem könnyű téma, viszont Miller itt kénytelen hazudni, mindenki érdekében, még egy listát is felajánl, amin a megfelelő nevek nincsenek rajta. Miután Ingrid elhallgat komor csönd nehezedik a teremre. Ingrid valóban nem hozott jó híreket, és ez még a leggyengébb jelző. Ingird ahogyan Nava szemébe néz, látja a férfi szinte gyilkos tekintetét, innentől fenyegetésnek tekinti őt, még ha most nem is adta ki, hogy kikkel és mikkel van kapcsolata a fiatalabb Ragalnak.
Végül Tubrok töri meg a csendet és ragadja magához a vezetést miután gyakorlatilag "rájuk szakadt az ég".
< - Lady Ingrid, nagyon köszönjük a nagylelkűséget, létfontosságú volt mindezt hallani. Azt javaslom készüljünk fel a legrosszabbra, veszteségekre és a védekezésre. Véleményem szerint a Nite-ra van a legkevesebb kihatásunk, valamint a lista gyakorlatilag már rendelkezésünkre áll. Fókuszáljunk először a hazai problémákra. - itt megköszörüli a torkát - Tudjuk mi lenne a legkönnyebb megoldás, Végteleneket odaküldeni a problémát lerendezni. Nem szívesen indítanék el emberi felügyelet mellett gépeket. >
Itt Tubrok elgondolkozik. Valaki szólni próbál de azt gyorsan leinti.
< - Lady Ingrid milyen információk vannak Imiganor és Demio kapcsolatáról? Feltételezem a férfi is a Sivaryt segíti és támogatja a belső munkájával. Ugye ön sem zárja ki azt a lehetőséget, hogy Imiganor pontosan a Végtelen hadosztályainkat, az erősségünket akarja megkaparintani és arra számít őket vetjük be az emberi erőforrás sebezhetősége miatt? >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 30 Május 2016, 08:47
Előtörténet
LINK

Kaland
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője és a Rocksolid vezérkara

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid fővárosa ~
Saját maga valóban roppant lelkes volt a vadászgépével kapcsolatban, ennek ellenére érezte, hogy Tubrokot kirázta a hideg attól, hogy ismét eszébe lett juttatva, hogy kicsoda/micsoda is Ingrid apja valójában. Sajnálta, hogy így áll hozzá a férfi, de megtudta érteni, hogy miért. Kár, hogy nem ismerte őt korábban, vagy ne lettek volna azok az előítéletek. Akkor láthatná, tudhatná, hogy nem olyan, mint a többi UP2, hanem sokkalta emberibb azoknál. Legalább is, amennyire emberinek lehet nevezni úgy, hogy folyamatosan generálja magának az érzéseket a nap minden egyes percében. De nem is törte ezen tovább a fejét, csak mosolyogva bólintott.
< - Ezen kívül ott van még a Flottás gépem is, de inkább ezt szántam magánhasználatra, mint azt. Az jó lesz a hivatalos ügyekhez, ez pedig minden másra, pedig abból is igényelhettem volna még egyet. >
Magyarázta még meg a dolgot. Azt egyelőre nem, hogy ezt most itt is szándékozik majd hagyni, hiszen ez a gép lesz a központja a térváltásoknak, amiket az Anyahajó és Tubrok csarnoka között szándékozott majd nap, mint nap megtenni. Az még majd egy roppant kellemes meglepetés lehet a párja számára, illetve azzal is akar majd eljutni, eljuttatni magukat Indonéziába, a másnapi kirándulásuk, szabadnapjuk helyszínére. Mindazonáltal most akkor így Tubrok siklójával mentek és hamarosan ott is voltak az uralkodói csarnokban és beérkeztek abba a helységbe, ahol a Vezérkar tagjai már mind rájuk vártak, hogy megkezdődhessen az értekezlet. Szerencsére Tubrok nem is húzta sokáig a dolgot, hanem egyből meg is nyitotta, hogy Ingrid hozott híreket és ezeket akarta a Vezérkar tudomására hozni. Legalább nem maradt arra idejük, hogy gyűlölködjenek és valahova egészen máshova kívánják a nőt, ami a lehető legmesszebb van innen. Szerencsére nem kellett megkérnie az urakat, hogy üljenek vissza, mert mindannyian megtették, egyedül ő maga maradt állva, hogy így tájékoztassa őket arról, amiről kell. Ezer év alatt beivódott, hogyha jelentést tesz, akkor mindenképp álljon, még akkor is, ha egyenlő félként van jelen valahol, vagy jelen esetben magasabb rangon, mint bármelyik férfi a helységben.
Így neki is látott mindennek, az első ügy, természetesen az volt, ami a Rocksolidot belügyként érintette, amire korábban már felhívta a Vezérkar figyelmét, de akkor lényegében lesajnálóan, kinevetve nem hittek neki, hogy látomásai vannak. Most azonban itt voltak a tényleges bizonyítékok, hogy Imiganor, az Ász valóban elfoglalta az északon levő területeket és az elmúlt egy egység alatt valószínűleg csak még jobban befészkelte magát azon időben, amíg utána sem néztek ennek. Most már látta, hogy ezúttal az információk fényében tényleg komolyan vették az ügyet, még Elofon is igyekezett minderre figyelni, aki közben végig olvadozott azon, hogy ismét láthatja Ingridet, plusz még egyenruhában is. Mindez nem kerülte el a nő figyelmét, de azért bízott benne, hogy ettől még tud a fiatal tábornok arra is figyelni, amire szükséges. Ezúttal esélyes volt, hogy másnak nem tűnt fel mindez, már csak azért sem, mert arra figyeltek, hogy mit is mondott Ingrid. De az egész így is mindenkit sokkolt, Ingrid pedig nem mondta ki hangosan, hogy kicsit sajnálja, hogy korábban nem hittek neki ez ügyben, pedig már akkor is csak jót akart, hogy idejében figyelmeztette a férfiakat. Ekkor várt ki egy kicsit, hogy mit is fognak szólni mindehhez, mit beszélnek egymás között, de úgy tűnt, hogy erre mégsem volt szükség. Diederik fordult oda elsőként hozzá, amikor ezen résznél kivárt.
< - Természetesen, ez esetben folytatom - bólintott az idős férfi szavaira. >
Saját maga tudta, hogy ez volt a viszonylag legbékésebb dolog, amit mondott, a másik kettő még kiakasztóbb volt, mert arról semmilyen módon nem tudott figyelmeztetést adni korábban. Arra fel sem készülhetett a Vezérkar. A Sivary ténye és létezése valóban félelmetesebb volt, mint Imiganor. Hiszen ez nem csak egy kis lokális "probléma" volt, hanem egy olyan, ami a teljes globálist alapjaiban rengetheti és ingathatja meg. Látta az arcokon most is, hogy mások is így gondolták és félelmetesnek tartották az egészet, de itt lényegesen több kézzelfogható információt is át tudott adni, pontos adatok a hadosztályokról, etnikumok a Sivaryn belül, a Lovasok és képességeik és még sorolhatta volna. Most nem is tartott szünetet a harmadik téma előtt, csak egy nagyon minimálist, hogy ezt is megemészthesse a társaság. Ennél nagyon nem örült annak, hogy hazudnia kellett, de muszáj volt és a jelenlevők szinte biztosan nem fogják megtudni mindezt, hogy voltak hazaárulók a családjaikban is, már akinél volt. De ha kiderülne, vajon megértenék, hogy miért is hazudott erről? Nem hitte, csak még jobban elítélnék és megvetnék. De ezzel a témával be is fejezte, amit mondani akart és csak ekkor foglalt helyet Tubrok mellé. Hogy ne legyen feltűnő végignézett a komor csöndben mindenki arcán és eközben jutott el oda is, ahova akart alapvetően, hogy Navának mi a reakciója mindarra, amit hallott. Látta a gyilkos tekintetet, valószínűleg, ha ölni lehetne tekintettel, akkor Ingrid már halott lenne. Annak ellenére, hogy a férfi örülhetett volna annak, hogy megőrizte a titkát az csak jobban gyűlöli és nagyobb fenyegetésnek látja, mint eddig. Ezek szerint annyi esze nem volt, hogy Ingrid anyjánál utána érdeklődjön, hogy milyen is valójában. Ezt pedig csak tényleg magának köszönhette, megtudhatta volna, hogy nem jelent rá fenyegetést, mert Tubrok miatt soha sem fogja elmondani.
Egyelőre saját maga is csöndben volt, várta, hogy milyen kérdéseket fog még kapni és ki mit gondol minderről. A párjára pillantott, amikor a férfi szólalt, a hazai probléma valóban elsődleges volt, hiszen a Sivary ellen nem igen tudtak volna mit tenni, ha kilövik az interkontinentális - ICBM - rakétákat, akkor azok perceken belül ide érnek, még egy evakuálást sem lehet véghezvinni, mert mire kiadnák a parancsot a városnak már hűlt helye van. Egy teljes népet meg nem lehetett elköltöztetni máshova. Valóban azok lettek volna a legtriviálisabbak, annyira, hogy saját maga nem is számolt ezzel a lehetőséggel. Ő egy roppant távolról működő orvgyilkossal számolt, aki azelőtt véghezviszi a munkát mielőtt észreveszik és olyan távolból, ahova Imiganor ereje már el sem ér. Kanton ekkor már szólt volna, volt egy olyan érzése Ingridnek, hogy ő sem küldött volna Végtelen egységeket, de Tubrok egyébként is leintette. A párjára emelte a tekintetét és miközben beszélt már előre tudta, hogy mire is akar kilyukadni a másik, így csomó lehetőséget futtatott le az elméjében, mivel korábban ennyire nem gondolt bele ebbe, csak az információkat gyűjtötte össze, de Tubrok okos volt és valóban önmaga is esélyesnek látta azt, hogy ez így van, amire a párja jutott.
< - Reálisnak látom és logikusnak a gondolatmenetét - mondta. - Pontosan nem tudom, első körben csak az információkat gyűjtöttem össze önök számára, de ennek is után tudunk járni azonnal, ha akarják. >
Úgy vélte, hogy valóban szerették volna pontosan tudni, így egy-két másodperc múlva ismét megszólalt.
- Maniac, vetítsd ki szöveges formában azokat az információkat, amikre Lord Tubrok kíváncsi. Illetve azt, hogy mik Imaginor rövid és hosszú távú tervei - mondta közös, birodalmi nyelven mindezt.
Erre saját maga is kíváncsi volt, így az asztalon levő kommunikátora felé pillantott.
< - Saját magam arra jutottam, hogy Imaginor elszigetelése és tárgyalásra való kényszerítése egészen könnyedén megoldható lenne, azonban erre az esetre olyan személyt kellene találnia a Vezérkarnak, aki védve van a mentális támadások ellen. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 35 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 31 Május 2016, 03:37

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

Az indulás előtt a pár még a dokkokban Ingrid vadászgépéről ejt pár szót.
< - Nagyon szépen kitaláltad ezt is Boszorka. >
És Ingrid még el sem árulta milyen meglepetést tervez a vadászgépének itt parkoltatásával. Miután ezt megbeszélték mennek végül Tubrok siklójával az uralkodói csarnokba. Ott már mindketten jóval hivatalosabbra veszik a formájukat és így érkeznek meg a vezérkari értekezletre. Ott Tubrok nem is húzza sokáig az időt, Ingrid kapja meg a szót és nekiláthat elmondani mindazt amit tervezett. A legenyhébb esetben is azt lehet csak mondani, Ingrid több mint kiakasztotta a vezérkart a tényekkel. Valóban, a lesajnáló hitetlenkedés ideje lejárt. Az első rész után Ingrid hagy egy kis szünetet a vezérkarnak, hogy megemésszék és megbeszéljék az információkat, azonban Diederik kéri, hogy folytassa, aztán majd döntenek és Ingrid eleget is tesz a kérésnek. A továbbiakban Ingrid még több rossz és kiakasztó hírt mondd el. Miután befejezte, Miller arról is meggyőződhet, hogy a viszonya Navával csak még ellenségesebbé vált, hiába minden. Végül Tubrok veszi magához a szót és kezd beszélni a tájékoztatás után. Ingrid nagyjából egyet is ért a párjával és még okosnak is tartja őt az ötleteiért. Mivel eddig is Tubrok beszélt, most is ő válaszol Ingridnek. Bólint a férfi és igenlően felel a feltett ajánlatra.
< - Kérem tegye ezt meg. >
Ingrid azonban a következő pillanatban akár a fejére is csaphatna, ugyanis egy óriási nagy tiltóképernyőt kap Maniac-től. Egy teremben van a Rocksolid vezérkarával, velük tervez bizalmas információkat megosztani, ami befolyásolhatja a helyzetüket, Maniac ezt letiltja. Először Ingridnek kell kikérnie az adatokat, hogy aztán azokat megossza saját maga. Ezeket ha megteszi akkor könnyen megkapja azt az eredményt, hogy Imiganor nem tervezte a robotok Tubrok által felvetett módon lévő elrablását, viszont minden lehetősége megvan rá, hogy megtegye. A tervei között még több ember behálózása és az önálló államának irányítása szerepel, a Sivary támogatása és az ő támogatásuknak élvezése. A tárgyalással kapcsolatban Diederik szólal meg.
< - Ha valóban tárgyalni akarunk vele mindkét fél küldhet követet. Beszorítjuk a jelenlegi helyzetébe és ott tartjuk. Ha a Sivary túl nagy veszélyt jelent, nem pazaroljuk rá az erőforrásainkat, békét kötünk vele. A béke... mint tudjuk azt is jelenti, hogy cserbenhagyunk egy egész törzset és a saját becsületünket is. >
Elofon ezt már nagyon nehezményezi és szóvá is teszi.
< - Hagyjuk cserben őket?! - fakad ki a férfi. >
Itt azonban akár egy bölcs öreg meglepő módon Nava szólal meg.
< - Felesleges indulatosnak lennie tábornok. A zseniális katonai eredményei nem elegendőek a probléma kezelésére, ne hagyja, hogy a hatalmas erőnk illúziója megtévessze. Abban az időben a Pride volt a világ legerősebb állam mikor Demio több mint viccet csinált belőlük. Ez a férfi az ő tanítványa, belőlünk is könnyen viccet csinál, ha az ő játékát játsszuk. Ráadásul ne felejtsük el, nincs egyedül, egy sokkal erősebb és tapasztaltabb Demio van most odakint. Biztos vagyok benne ön is segítséget kérne az ezredesektől ha bajba kerülne, ezt ő is meg fogja tenni az ő felettesével. Amivel szemben állunk az két Ász, ennyire erős lényeket nem lehet azzal eltüntetni, hogy egyre nagyobb kalapácsokkal ütjük őket. Speciális bánásmódra van szükség. >
Fejezi be Nava. Ekkor nyílik Ingridnek remek lehetősége a lekért információk megosztására.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 31 Május 2016, 08:43
Előtörténet
LINK

Kaland
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője és a Rocksolid vezérkara

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid fővárosa ~
Ingrid lelkesen bólogatott arra, hogy mit is mondott Tubrok, hogy valóban remekül kitalálta a dolgot, ezzel ő maga is tisztában volt, hát még a többi dolog, ami majd csak később jön és később láthatja meg Tubrok is. Úgy vélte a nő, hogy a párjának az is elnyeri majd a tetszését. Már csak abban reménykedett, hogy a mostani trópusi klíma is elnyeri a férfi tetszését és a meglepetés is igencsak tetszeni fog majd neki, amivel készült neki. De ez majd holnap úgyis kiderül és a mai hosszú De már nem szólalt meg és nem is ragozta túl a dolgot. A megérkezés után neki is láttak megnyitni az értekezletet, ahol szépen lassan előadhatott mindent, amit szeretett volna. Amiktől megkímélte Tubrokot az éjszaka és a reggel folyamán, hogy véletlenül se rontsa el a párja kedvét, mert eléggé olyanok voltak a hírek, amivel mindezt megtehette volna. Jobb volt, hogy eddig csak kiélvezhették egymás társaságát, de ennél tovább tényleg nem várhatott a hír, egyik sem. Annak legalább örült, hogy a lesajnáló nézésnek, hitetlenkedésnek már vége volt, bár így is biztosra vette, hogy amíg nem volt itt Tubrok minimum Diederiket beavatta abba, hogy valóban képes a múltat és a jelent is látni. Hát akkor mit is szóltak volna ahhoz, hogy most már a jövőt is? Vajon Tyr mesélt nekik a nornákról, vagy a völvákról? Ők benne vannak a vallásban? Nem nézett mindeddig utána, az ő tudása valószínűleg felérne eretnekséggel a papság számára és fordítva, az a "kevés" dolog, amit tudhatnak, illetve a változtatások pedig számára voltak azok, főleg, mert már tudta, hogy a családjáról volt szó. Azt mindenkin látta, hogy maximálisan kiakadt azokon, amit hallott, még Nava is az előzőekről, ezek szerint hiába Nite ügynök nem hallott sem a Sivary-ról, sem pedig Imiganorról. Roppant remek kémszervezet, ahol nem mondanak el semmit az ügynöknek... főleg, hogy volt egy olyan érzése, hogy az anyja tudott mindezekről, mégsem mondott el semmit. Plusz arról nem is beszélve, hogy amint a Nite-ról is beszámolt, immáron még ellenségesebbnek fogta fel a jelenlétét Nava. Pedig ha tudta volna a fiatal férfi, hogy semmit, de tényleg semmit sem akar az információval, talán máshogyan vélekedett volna. Tubrok válaszolt neki és vázolt fel egy ötletet, hogy mit is akarhat Imiganor, amivel még Ingrid is egyetértett, hogy valóban igencsak lehetséges volt ez a forgatókönyv kimenetel. Persze ezen felül még jó néhány másik lehetőség is megjelent az elméjében, hála annak, hogy ilyenben mindig is nagyon jó volt és csomó minden az eszébe jutott, nagyon gyorsan a levezetés közepette. Még fel is ajánlotta, hogy megkérdez valamit Maniac-től, hogy lehessen úgy készülni, hogy mit is kapnak válaszra az MI-től. Fel is tette a kérdést hangosan, de abban a pillanatban le is esett neki az egész. Felsóhajtott, amikor leesett, hogy mindez nem fog így működni, mert Maniac nem mutatja meg nyíltan. És valóban nem is engedte a Mesterséges Intelligencia mindezt, hanem megkapta a tiltóképernyőt.
- Nem teljesen mindegy? Így is úgyis elmondom nekik... - morgott nagyon halkan az orra alatt.
Így hát telepatikus úton kérte le az információkat, amiket időközben meg is kapott. Amíg ez megtörtént, addig a beszélgetés is zajlott odakint tovább, így a hirtelen jött információkat egyelőre nem is adta tovább, és ő maga hozta fel, amire eljutott még az Anyahajón, hogy a tárgyalás működhetne, ahogyan az is, hogy embargó alá vonják azt a törzset és ellehetetlenítsék, így tényleg ne maradjon más lehetősége Imiganornak, mintsem a tárgyalás. Azonban a békével nem értett egyet, hogy pont arra lenne szükség, egy fokkal kevesebb is bőven elegendő lenne, és már azzal is időt nyernek. Még az is jó lett volna, ha egy házassággal egy Ragalt küldenek oda, egy nőt, csak éppen a Ragal klánnak még nem voltak női tagjai, még Kisboszorka sem született meg, hogy ő legyen az, ő pedig védelemben lett volna Maniac miatt és így elérhettek volna valamit. De ez az opció legalább hat-hét évig még nem fog szerepet játszani.
<- Nem feltétlen kell békét kötni - mondta. - Tűzszünet is elegendő, amíg a komolyabb problémával foglalkoznak, ami nem csak az északi régiót érinti, hanem a teljes Rocksolidot. Így máris csupán prioritásbeli különbségnek tűnik egy laikus, vagy akár egy hozzáértő számára és nem pedig becsületvesztésnek. >
Igazából saját maga felajánlotta volna, hogy megöli Imiganort, de ez most már nem lett volna helyénvaló főleg úgy, hogy a trónörökössel volt terhes. De talán az Árnyékhadseregben levő barátait megkérhetné, hogy nem-e lenne kedvük egy kis plusz munkához, csak úgy szórakozásból. Elofon kifakadása után kicsit meglepte, hogy Nava mennyire normálisan tudott válaszolni és mennyire logikusan. Tehát ilyen lehetett a férfi valójában, amikor épp nem a Nite szerinti ostoba gyerekes személyt játssza el, akit a legtöbben nem vesznek komolyan. Már-már sajnálta, hogy az anyja befolyása alá került, pedig nagy szüksége lett volna a tényleges
< - Aki már nem csak pusztán egy tapasztaltabb Demio, de a birtokában van a szimbiontája révén az Ősi-Marsi tudásnak is - egészítette ki Nava-t. - És azt is figyelembe kell venni, hogyha már nem csak pletyka szinten fog működni a Sivary, hanem mindenki tudomást szerez róla és az, hogy bárkit befogadnak az államba, ahol nincsenek társadalmi osztályok, a szegény és alulfizetett régióknak, népcsoportoknak mindez még csábítóbb lehet, főleg ha látják, hogy az anyaországuk, államuk nem tudja azt nyújtani nekik, amit a Sivary. Zavargások, lázongások léphetnek fel, amit általában erővel fojtanak el, ami csak tovább szítja ezt a lángot. Ha az egyik létező állam sem vigyáz, könnyedén találhatják ott magukat, hogy a Sivary már a kapuik előtt van és könnyedén veszi át a hatalmat az adott terület, állam felett a nép támogatásával. És ne felejtsük el, hogy már a Rocksolidból is sokan disszidáltak a Sivary-ba. >
Ám ekkor még mindig ott volt, hogy fontosak voltak, hogy elmondja az adatokat, szerencsére Tubrok tévedett. Igaz Imiganor is hosszú életű, ráért bőven arra, hogy terjeszkedjen és megszervezzen mindent, amit akart. Addigra lehet, hogy az itt levők többsége már halott, vagy éppen végtelenül öreg, az ifjak pedig a kivárás miatt már nem tekintenek rá fenyegetésként és akkor csapna le. Azonban a Sivary-val a kapcsolata nagyon nem volt jó.
< - Az adatok, amiket ígértem, nem akarja a Végteleneket, bár tény és való, hogy megtudná szerezni azokat, ha akarná - mondta. - Még több embert akar behálózni, önálló államot akar létrehozni ott északon, elszakadni a Rocksolidtól, támogatni a Sivary-t és kiélvezni annak a támogatását. >
Kivárt néhány pillanatot, hogy mit is fognak erre szólni, majd végül csak felhozta a kérdést.
< - Mennyire riadnak vissza attól, hogyha esetlegesen Imiganor "véletlenül" egy orvgyilkos keze által esik el? - kérdezte. - A bálon mind látták a tetoválásomat, így nem újdonság számukra, hogy kiképzett az Árnyékhadsereg, ha nem is én oldom meg az ügyet, ami túlságosan egyértelmű lenne annak a fényében, hogy szerte a világon írnak arról, hogy milyen kapcsolatban állok Lord Tubrokkal... de még mindig vannak barátaim odabent az Árnyékhadseregnél és biztosra veszem, hogy találnék megfelelő személyt a feladatra. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 35 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 31 Május 2016, 18:43

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid fővárosa ~

Ingrid és Tubrok végül a reggeli események után eljut a vezérkari értekezletre. Ott már elkerülhetetlen, hogy Ingrid ne közölje az információit és ne vágja haza többek napját teljesen és véglegesen, holott nem szívesen teszi mindezt. A nő fején nagyon sok dolog átfut, még vallással kapcsolatos is, azonban ez nem változtat a végeredményen, miszerint nagyon kiakasztotta a teljes vezérkart és Navának sem vált a szíve csücskévé továbbra sem. De legalább arról meggyőződhet Miller az anyja milyen jól tartja a kezében a szálakat itt a Rocksolidban, bizony Navát is könnyen mozgatja. Mindenesetre, miután az információk napvilágot láttak Ingrid fejében rengeteg forgatókönyv jelenik meg Imiganor lehetséges terveiről. Tubrok sem marad alul és ő maga is gondolkozik a problémán. Itt érkeznek el ahhoz a ponthoz, amikor Ingrid további információkat kérne Maniac-től de az letiltja őt. Sóhajtás és morgolódás közepette saját magának kell kikérnie az adatokat a nőnek, mielőtt megosztja azokat. Amíg Ingrid a telepatikus információkat fogyasztja zajlik tovább a megbeszélés a teremben. Először a belső problémával Imiganorral foglalkoznak. Itt alakul ki egy kisebb "vita" alakul ki a vezérkar tagjai között. Összességében Ingrid sem ért egyet az átmeneti béke ötletével sokkal jobb ötletnek vél egy karantént vagy tűzszünetet. Ezzel Diederik is egyet ért.
< - Kiváló megoldás lehet az Ön módszere is. - bólint az idős férfi.>
Elofon azonban igencsak kifakad és nem is akar hallani békéről. Nava nem hagyja kibontakozni a fiatal tábornokot és igencsak leteremti őt az érveivel, amelyek igazak is. Ingrid is egyetért a fiatalabb Ragallal és még ki is egészíti azt amit a férfi mondott. Ingrid ezután még a lekért adatokat is közli, ami nem igazán deríti jobb kedvre a vezérkar tagjait, sőt még inkább feszültebbé teszi őket. Fanan már igencsak ellenkezően rázza a fejét.
< - Semmiképpen sem hagyhatjuk a Rocksolid feldarabolását, meg kell akadályoznunk amíg meg tudjuk akadályozni. >
Jelenti ki az ezredes. Nagyjából egyet értenek vele a vezérkar további tagjai is. Ingrid ekkor veti fel az ötletet, hogy az Árnyékhadsereges kapcsolatait használva kiiktatja Imiganort. Amint végigmondja amit akar, láthatja a vezérkar tagjait elhűlni. Ez megint egy olyan téma amivel kiválóan sokkolja a földi embereket. Hideg csönd ül a teremre és senki nem szólal meg. Tubrok teszi ezt meg és hoz döntést, de már előre látható rajta az ellenkezés és a nemtetszés jele.
< - Kerüljük el az Árnyékhadsereget. Nem akarunk az Árnyékhadseregnek tartozni, Lady Ingrid kérem ne beszéljen velük erről az esetről. A legjobb lenne távolmaradni tőlük ilyen kényes kérdésben. Az Ön "számláját" sem akarjuk náluk növelni vagy éppen fogyasztani. >
Itt kivár néhány pillanatot Tubrok, hogy Ingrid tudjon válaszolni, aztán ismét megszólal.
< - Azt javaslom építsük meg - néz Kanton - és képezzük ki - néz Fananra - a saját orvgyilkos osztagunkat és a lehető leghatékonyabban készüljünk fel a végső lépésre. Addig a lehető legkisebb erőforrást igénylő módszert, a tárgyalást vagy a karantént választjuk. Térjünk most át a nagyobb problémára, a Sivaryra... >
Ragal itt sem szégyenli a segítségkérést a szerelmétől, felé is fordul.
< - Lady Ingrid... - itt vesz egy mélyebb levegőt Tubrok - van információja arról milyen célpontokat akar a Sivary instant elpusztítani a Rocksolidon belül? >
Teszi fel a hideg, kegyetlen és valós kérdést a férfi.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 31 Május 2016, 20:48
Előtörténet
LINK

Kaland
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője és a Rocksolid vezérkara

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid fővárosa ~
A megérkezés után, hogy elmondta a három dolgot, amikről információi vannak és úgy vélte, hogy szükséges tudnia a vezérkarnak. Egyelőre nem foglalkozott azzal, hogy miben változott a megítélése, hogy mennyire javult, vagy lett rosszabb a személyeknél. Egyedül Nava volt az, akinél mindez teljesen egyértelmű volt, hogy az egyébként is rossz, még rosszabb. Igazából nem is nagyon jött rá, hogy mi az ellenségeskedés oka, talán tényleg csak az, hogy márpedig dacból is utálja azt, akit a bátyja választott. Talán még azt is mondta, hogy féltékeny, hogy valaki képes ilyen hatással lenni Tubrokra. De ezen felül semmit sem csinált, csak kioktatta a másikat, amikor az megint a hisztis gyereket játszotta. Rendben, beismerte, hogy akár megalázásnak is minősült, hogy a saját kétéves gyerekét érettebbnek titulálta mindenki füle hallatára, de ez volt az igazság. Legalább is akkor, azóta már tudta, hogy az csak szerep, hogy úgy viselkedjen. De nem értette teljeseb egyelőre az anyja, vagy a Nite célját, hogy miért is volt ez a hisztis szerep, hogy mindenki lenézi őt érte. Talán az volt az egyetlen ok, hogy így bizonyosan nem merülhetett fel az, hogy áruló, vagy pedig nem kerülhet olyan pozícióba, aminél a mélyebb utánajárásnál esetlegesen kiderülhet mindez. De még akkor is "ijesztő" volt, hogy az uralkodói családban is volt valaki, aki kiadta az ország és a Vezérkar titkait a Nite számára. Bár egyelőre nem volt fontos, ha az lesz, akkor utánajár ennek is, de egyelőre a gondolatmeneten felül nem ért annyit az ügy, hogy rákérdezzen Maniac-nél. A következő gondolatai Imiganor körül jártak, mert ez volt az első, amit felhoztak, hogy ez a legfontosabb. Vette a bátorságot, hogy beleszóljon abba a részbe, hogy mi is lenne a legjobb, mivel látható volt, hogy a béke nem igen nyerte el a tetszését egyeseknek, főleg Elofonnak, amiért még Nava-tól is kapott, amit roppant ironikusnak érzett. Így ekkor hozta fel azt, hogy a karantén mellett talán a legjobb módszer az időleges fegyverszünet lehetne, amíg a többi fontos dologgal foglalkoznak átmenetileg mielőtt visszatérnek az Imiganor okozta gondokra. Diederik egyetértett az ötletével, majd ezek után hozta a Vezérkar tudtára azt is, hogy mik is a tervei az Ásznak. Nem igen örültek annak, amit mondott Ingrid. Ha még nem késő, lehet, hogy máris az volt és akkor kellett volna utánajárni, amikor annak idején mondta, de akkor csak ki lett nevetve és volt egy olyan érzése, hogy őrültnek, bolondak is tartották érte. Fanan kérdésével mindenki egyetértett, vajon csak ő maga látta azt, amit?
< - Valószínűleg senkiben sem lesz bátorság feltenni a kérdést, ha mégis elnézést a feltételezésért, de úgy érzem, hogy mindenképp meg kell a kérdést és a problémát egy másik irányból is közelíteni, hogy teljes, átfogóbb képet lehessen erről kapni. Mi van, ha már olyan előrehaladottak a tervei, hogy nem akadályozható meg annak a legészakibb törzsnek a kiválása? Ha már nem tudják megakadályozni? >
Kivárt néhány pillanatot, mielőtt folytatta volna.
< - A legegyszerűbb talán az lenne ebben az esetben, hogyha a Ragal klán egyik női tagját beházasítani oda és olyan hűbéresküt - itt persze a megfelelő szót használta, amit a Rocksolid is használ - aláíratni vele, amit nem tud megszegni, nem szeghet meg és akkor elszakadni sem tud... de ezzel az a gond, hogy a Ragal klánnak egyelőre nincs női tagja, így a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb eset kiesik... >
Ezek után hozta fel, hogy mit szólna a Vezérkar ahhoz, hogyha véletlenül merénylet érné Imiganort, de Tubrok nem akarta mindezt, pedig pár perc alatt rendezve lett volna az egész ügy, gyorsan, csöndesen, egyszerűen. Mindazonáltal sikerült mindezzel sokkolnia a Vezérkart, legalább is egy részét, Elofon és Tubrok tudták, hogy tagja volt ennek és mivel úgy tudta Ingrid, hogy a párja mindent elmond Diederiknek, de ezen felül esélyes volt, hogy mindenki másnak totálisan újdonság mindez. És akkor még ott sem volt a Fagyhadsereg sem, amit a válaszában készült beletenni mindebbe. A néhány pillanatnyi csöndben válaszolt is, hiszen meghagyta Tubrok a lehetőségét, hogy megejtse mindezt, ő pedig nem akart adósa maradni.
< - Fogyasztás lenne - mondta. - Akkor ez esetben a Fagyhadseregnél sem fogom a szívességeimet fogyasztani. Felteszem, hogy azt sem engedné Lord Tubrok, hogy akkor ezen esetben én intézzem, pedig tudja, hogy mikét oldal kiképzett és pillanatok alatt képes lennék megoldani, ha a Vezérkar megkér, akkor szívesen megteszem a Rocksolidért, nem mint HPI-s, vagy Flottás, nem mint az Árnyékhadsereg, vagy Fagyhadsereg "tagja", hanem magánszemély, akinek fontos a Rocksolid és az ott élők biztonsága, jóléte. >
Direkt úgy mondta, hogy mindenki érezze a teremben, hogy komolyan gondolta ezt az egészet és nem pedig csak légből kapottan. Hiszen ő maga védve volt akkor is, hogyha közel kellett menni Imiganorhoz, másrészt azt ugyan nem hozta a Vezérkar tudtára, még Tubroknak sem nagyon mondta, de volt otthon saját fejlesztésű, és készítésű harci páncélja, ami ötvözte az Árnyékhadsereg és a Fagyhadsereg erősségeit, a gyengék nélkül. Ő is megtudta volna tenni, amit kell anélkül, hogy ahhoz Flottás, vagy bármilyen hozzáférést, vagy bármit használna. De annak már így is örült, hogy legalább nekiállnak orvgyilkosokat képezni, ha szükséges, akkor pedig fel is használni őket a cél érdekében. De a tárgyalás és a karantén lett a nyerő, pont azok, amiket ő maga mondott. És következhetett a Sivary, ahol ismét az ő segítségére volt szükség, de ezen nem is csodálkozott. Mivel mindenben készségesen igyekezett segíteni, így láthatták a férfiak is a szándékát, hogy ezúttal nem manipulál senkit, mint ahogyan gondolták, hanem az ellenkezőjét tesz. Tényleg az ő érdekeiket tartja szem előtt. Itt is megkapta a segítség igényét Tubrok irányából, amire igyekezett is a lehető legjobban válaszolni.
< - Ön is tudja, hogyha elmondom azzal máris megváltoztatom a dolgokat, hiszen ecseteltem Eyjolf kapcsán is miként működik mindez Maniac számításainál - mondta. - Kiadhatom, de akkor már nem garantálja semmi sem azt, hogy tényleg azok lesznek. Ha elkezdik kitelepíteni az ott élőket és bárki, akit Imiganor mozgat meglátja és jelent a mesterének, ő tovább jelent Demio-nak, aki azonnal jelenti a többi Lovasnak, és a kilövés pillanata előtt változtatják meg a koordinátákat egy másik városra. Ettől függetlenül mindjárt megkérdezem Maniac-et és a nap folyamán a képességemmel is megpróbálhatom kideríteni. Talán, sőt biztos vagyok benne, hogy a jövőbelátásom ez esetben pontosabb lehet, mint Maniac. >
Bízott benne, hogy most már nem fogják kinevetni azért, hogy a képességét akarja ilyesmire használni, mert az Imiganoros információk meggyőzték őket, hogy a képessége tényleg használható és nem veri át őket. Mindazonáltal válaszolni is óhajtott arra, hogy mik ezek a célpontok, így csatornát nyitott Maniac irányába.
~ Melyek a Sivary Rocksolidos célpontjai? ~ kérdezte. ~ Mind azok érdekelnek, amikre bombát készülnek dobni, elpusztítani, és egyéb olyan helyek is, ahol károkat készülnek okozni. Lényegében minden, amit erről lehet tudni. ~
Amint megkapja a választ, akkor mindezt a Vezérkar tudtára hozza és semmit sem visszatartani belőle.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 35 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 02 Jún. 2016, 00:08

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal uralkodói csarnoka ~

Ingrid a vezérkari értekezleten vesz részt. Három részben közölte a vezérkar tagjaival az igencsak súlyos információit. A gondolatai most főleg két felé járnak. Az egyik Nava és az ő helyzete, színjátéka és árulása. Az tény, hogy a Nite nagyon profi és tudja mit csinál. Aztán a gondolatai egy másik sokkal kevésbé szimpatikus férfire, Imiganorra terelődnek. A tárgyalóteremben egy kisebb szóváltás is kialakul mikor a parancsnokok megoldást keresnek a problémára, a lehető leghatékonyabbat. Ingrid azonban a sarkára áll és úgy szólal meg mintha már hosszú évek óta a Rocksolid úrnője és Tubrok felesége lenne. Az amit mond ugyanakkor ledöbbenti a vezérkart, nem az első rész, az reális és szembe  kell vele nézni, hanem a második rész. Tubrok szinte kiakad - de mivel ezt nem engedheti meg magának - alig tudja a gondolatait visszaterelni a helyes mederbe. Határozottan ellenkezően, egyet nem értően fejti ki a véleményét.
< - Hallani sem akarok erről Lady Ingrid. A Ragal klán egyik női tagját sem fogjuk veszélybe sodorni egy ilyen lépéssel, ezt nem engedhetjük meg. - jelenti ki a férfi. >
Igazság szerint Ingrid következő ötlete sem nyeri el a vezérkar és Tubrok tetszését, sőt. Különösen nem akarnak belefolyni semmilyen ügybe az Árnyékhadsereggel kapcsolatban, főleg tartozni nem akarnak nekik. Nem is alaptalan a félelmük, ezt Ingrid is tudja. Azonban a következő ötlete sem túl népszerű, Ragal ismét ellenállóan rázza a fejét.
< - Nem, ezt sem tartom jó ötletnek. Kérem ne tegye Lady Ingrid. >
Ragal nem mond szívesen ellent a párjának, főleg ennyiszer, de már a hátán is feláll a szőr csak a gondolatra az utóbbi három lehetőség közül. Sem Ingridet, sem a lányukat vagy Naváék gyermekét, vagy az Árnyékhadsereget nem akarja Imiganor közelében tudni, természetesen különböző okokból. A komolyságot ellenben a vezérkar is érzi. Végül találnak megoldást a helyi problémára és a nagyobb gondra fordíthatják a figyelmüket. A Sivaryra. A legfontosabb és legégetőbb kérdés melyik is lesz a Sivary Rocksolidban található célpontja. A kérdés megválaszolása nem könnyű. Sőt, több vonatkozása van.
< - Mivel van lehetőségünk megtudni a választ - kezdi Tubrok - muszáj megtennünk. Ha nem élünk a lehetőséggel akkor is felelősek vagyunk. Tudnunk kell nem dobnak-e a fővárosra tömegpusztító fegyvert. Kérem tegyen meg mindent Lady Ingrid, ami módjában áll. >
Ezáltal Ingrid gyakorlatilag engedélyt kapott. A nő szerencsére válaszolni is akar. Azonnal Maniac segítségét kéri. Ingrid szerencsére rögtön megkapja a válaszokat szépen kiterjesztve. A Sivary tervei pedig több mint grandiózusak. A fővárostól délre egy várost fognak tömegpusztító fegyverrel megcélozni. Ha a repülőgép a város fölé ér az egész hely eltűnik, egy hatalmas kráter lesz csak a helyén. Ezen kívül a Sivary a Rocksolid felét, a déli részét tervezi megtámadni, rövid időre megszállni és kirabolni. A Rocksolid az offenzívájuk után komoly anyagi és emberi veszteségeket szenvedni, nem beszélve a morális vereségről.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 02 Jún. 2016, 13:38
Előtörténet
LINK

Kaland
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője és a Rocksolid vezérkara

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid fővárosa ~
Szerencsére kellően jól tudott gondolkodni és beszélni, illetve több felé figyelni egyszerre Ingrid. Mindig is szerette ezt abban, hogy HPI-s, így legalább könnyebben ment mindez, de azóta, hogy járt Zsarnok elméjében, azóta még könnyebben ment mindaz, hogy figyelje vezérkart és elmondja a tényeket, majd ezalatt még gondolkodjon a két unszimpatikus számára fiatalembereken. Mikor úgy alakult a helyzet, hogy már majdnem egymással vitatkoztak a vezérkari tagok, akkor állt neki a lehetőségeket sorolni. Igazából saját maga mindig is hozzá volt szokva, hogy roppant határozott, így egy pillanatra sem hunyászkodott meg, valóban tűnhetett volna úgy is, hogy már most a Rocksolid úrnője és Tubrok asszonya, még akkor is, ha egyelőre nem volt az. Azonban sokkal tapasztaltabb volt, mint akik itt vannak, pusztán százszor annyi előnye volt, mint a többségnek. Az első fordított kérdésével, még mindenki egyetértett, hogy valóban azt a részt meg kell úgy is vizsgálni, hogy mi van, ha már elbukott az a terület és könnyedén nem szerezhető vissza? Sajnos reális lehetőség volt, így mindenképpen számolni kellett mindezzel is. A következő szavai azonban senkinek sem nyerték el a tetszését, ő maga sem rajongott az ötletért, de ha nem volt más lehetőség, mintsem ez, akkor azonban az északi makacsság és önfejűség semmit sem fog segíteni, sokkalta inkább csak hátráltatni őket.
< - Bármennyire sem tetszik, sem önnek, sem pedig a megjelenteknek, ez egy legalább ezerhatszáz éve működő rendszer. Semmiben sem különbözik attól, mintha lennének gyermekei, akiket kiházasít a másik három klánhoz, akik most nem tartoznak a Ragal klán alá s a házasság révén egy-két generáció múlva a maradék három "független" klán is beleolvadna az önébe. De nem meggyőzni próbálom önöket, csak lehetőségeket vázolok fel. >
Tette még hozzá, azt pedig már nem akarta, hogy Tubrok úgyis tudja, hogy Ingrid is politikai érdekházasságban él és könnyedén kihozható úgy egy szerződés, és most már figyelni is lehetne a beházasodott, vagyis kiházasított felet, hogyha bármi baja van, akkor azt olyan szinten meg lehetne torolni, hogy Imiganor vagy túl sem éli, vagy menekülnie kell. De azért sem mondta ki, mert nem akarta, hogy úgy érezzék a férfiak, hogy rájuk erőlteti mindezt. A következőkben felajánlotta, hogy vannak kapcsolatai ahhoz, hogy az Árnyékhadsereg, vagy a Fagyhadsereg, esetleg ő maga orgyilkosi merényletet hajtsanak végre Imiganor ellen, de ez a félelmen kívül semmilyen mást hatást nem ért el. Lehetséges, hogy a legnagyobb titokban kellene elintéztetnie mindezt, úgy, hogy soha se tudják meg, hogy ő volt, vagy bármelyik lekötelezettje. A szavai után érezte Ingrid, hogy Tubrok nem akarja, hogy a közelébe menjen a férfinak, vagy senki sem, akit tudna ajánlani. Már majdnem ott tartott, hogy a képébe vágja, hogy megkérdezi Maniac-et, hogy mennyi esélye van feléledni a Sivary bombája utána ha ott lenne a robbanásban, amikor azt ledobják valamelyik városra. Ha igencsak sok, akkor azt mondaná a párjának, hogy azt nem tudja megakadályozni, hogy abban a percben a városban legyen, amikor mindez megtörténik. Tudta, hogy tiltakozna a férfi, de megmondaná, akár hazudna is és azt felelné, hogy 100% az esélye van arra, hogy regenerálódik a bomba után, úgyis régen "halt meg" utoljára bármilyen okból kifolyólag is. És ezzel a húzással akár még azt is elérhetné h az apja intézze el ezért a Sivary-t, úgyis régen rakott már UP2 rendet a bolygón. Tudta, hogy a többség sikítva menekült volna ki a teremből, Kanton és Diederik esetében pedig még aggódhatott volna a két idős ezredesnél az egészségi állapotuk miatt, mert a szívük bizonyosan felmondta volna minderre a szolgálatot. Azonban szerencsére azt is észlelte, hogy talán Navát kivéve mindenki kezdte végre kapizsgálni, hogy komolyan mondja, amiket és tényleg szeretne segíteni, így talán nem ellenségként fogják érte kezelni. Végül csak sikerült abban megegyezni, hogy akkor maradnak az embargónál és "karanténnál", hogy elszigetelik a külvilágtól annak a klánnak a területeit.
Így rá is térhettek a Sivary kérdésére, hiszen Ingrid mutatta az adatokat és abból mindenki számára is egyértelmű volt, hogy támadni fognak, ahogyan abból is, hogy mik Imiganor tervei. Itt a nő felhívta Tubrok és a vezérkar figyelmét, hogy azzal, hogy ezeket az információkat elmondja azáltal máris nem biztos, hogy pont az a város, és azok a célpontok lesznek a Sivary céljai, mert ha észlelik, hogy valamilyen okból megneszelte a Rocksolid ezeket megváltoznak és azt már Ingrid segítségével sem nagyon lehetne elkerülni. Egyedül a látomásai lennének pontosak, de azokat nem volt képes még olyan szinten irányítani, hogy ennyire specifikus legyen. De mégis muszáj lesz megtennie. A párja szavaira bólintott, amikor megkapta az engedélyt minderre, hogy így is tegye meg.
< - Rendben, később majd akkor megpróbálom látomással is elérni ezeket, hiszen azok a pontosabbak, de nem garantálhatom, hogy teljesen sikerrel járhatok. >
Így ekkor kérte Maniac segítségét, hogy mondja el, hogy mire is készülnek a Sivary tagjai. A választól összeszorul a gyomra és nyelt is egy nagyot. Ez nagyon, de nagyon nem hangzott jól. Bőven megvolt az esélye, hogy az aranykorba léphessen a Rocksolid, mint a Föld legerősebb állama - a HPI-t nem számítva - erre most itt volt ez. Még így is volt egy olyan érzése, hogy ez nem is volt minden, amit Maniac most elmondott neki. A kommunikátorával, abban az esetben, ha Maniac pontos városnevet adott, akkor kivetítette a déli részt egészen addig a vonalig, amíg az offenzíva tartana a Sivary részéről. Ha nem, akkor még megkérte, hogy ezt mutassa neki, amint megvolt, akkor szólalt meg újra.
< - A Sivary ezt a várost készül teljesen megsemmisíteni, egy repülő hozná a bombát, nem pedig interkontinentális rakéta lenne - mondta. - A vonal a térképen azt a részt jelöli, amit a Sivary megszállna és megtartana egy időre mielőtt maguktól távoznának annak teljes mértékű kifosztása után. Maniac számításai szerint a Rocksolid elveszti ezeket a területeket az offenzíva után egy időre, hatalmas anyagi és emberveszteségi károkat szenvedne. A morális vereségről nem is besszélve... >
Ingrid tudta, hogy a Nite is tud a támadási tervekről, ha nem is pontosan, de arról igen, hogy támadni készülnek, így észrevétlenül Nava-ra pillantott, hogy a férfinak mennyire meglepetés mindaz, amit most halott. Közben a csatornát Maniac felé továbbra is fenntartott, és újabb kérdései voltak a Mesterséges Intelligencia irányába.
~ Mik a teljese világra szóló offenzív tervei a Sivary-nak és milyen eredménnyel járnak majd? Illetve a célok is érdekelnek egyes területekre lebontva. A támadások időpontjai is érdekelnek, hogy milyen hullámban készülnek támadni, hol kezdik, hol fognak végződni ezek. ~
Mindezt addig teszi meg, amíg a férfiak próbálnak magukhoz térni és eközben az elmúlt egy egység alatt gyakorolt módon már nekilátott annak, hogy látomást tudjon előidézni most magának, a Sivary támadásokról, hogy hol, hogyan, mikor fognak lecsapni a Rocksolidra és milyen eredményeket érnek el vele. Mivel úgyis ez volt a fejében, így úgy vélte, hogy annyira nem lehet majd bonyolult mindez, remélte, hogy sikerül, akárcsak részlegesen is, de sikerül majd mindez. Nem szerette volna cserbenhagyni sem Tubrokot, sem a Rocksolidot.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 35 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 04 Jún. 2016, 00:27

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid fővárosa ~

A tárgyalás alatt Ingrid több lehetőséget is felvet a már kiadott információk, problémák megoldására. Tubrok azonban sokkal ellenkezik ezek közül. A kiházasítós ötlet különösen nem nyerte el a tetszését. Ingrid további szavaira is csak nemleges választ tud adni.
< - Valóban működő módszer egy másik törzsfő esetében. A Ragal klán egyetlen tagját sem engedném szívesen egy Ász közelébe sem. >
Tesz hozzá még ennyit Tubrok. Sajnos Ingrid többe ötlete sem talál egyetértésre, sőt a legtöbb csak a vezérkart teszi libabőrössé, Tubrokkal együtt. Már ha a hírek amiket hozott nem lennének kellően rémítőek. Végül Imiganor esetében csak a karanténban és az orgyilkosokban tudnak megegyezni. Következhet a nagyobb probléma, a Sivary, amiről még fogalmuk sincs mekkora probléma valójában. Ingrid megígéri a látomást is, erre csak csendes bólintást kap. Utána kérdez rá Maniac-nél milyen károkra is számíthat a Rocksolid és megdöbbentő dolgokat kap válaszul. Megmutatja az eredményeket a vezérkarnak, amelyek ábrázolva még borzasztóbbak. Nem is csoda, ha a jelenlévő férfiak kiakadnak.
< - Ez hibás! >
< - Nem lehetnek ennyire erősek.>
< - Tévedés. >
Hangzik el, amíg Tubrok nem csendesíti el a termet.
< - Ha pontosak az adatok több mint a Rocksolid területeinek felét elveszítjük és délen csak a főváros marad. A károk hatalmasak. Mit tehetnénk mindez ellen? >
< - A legjobb lenne, ha elkezdenénk a teljes erőnket a déli területeken állomásoztatni. - feleli Diederik - A városunkkal kapcsolatban... nem tudom mit tehetnénk. Ha kiemeljük a lakosságot más város lehet a célpont, amint azt Lady Ingrid elmondta. >
< - A várost elláthatjuk a lehető legjobb légvédelmi rendszerrel. Ha bármilyen repülő közel ér, azonnal semlegesítik. >
Amíg ez zajlik, Ingrid újabb információkat kér és ezeket meg is kapja Maniac-től.
Sivary inváziós tervek:
A konkrét adatokkal nem éri be Ingrid, még egy látomást is próbál előidézni magának. A kép elmosódik előtte és máris egy látomásban találja magát.
Középkori tájt lát, épp egy vár ostroma lehet. Előtte van egy teljes páncélzatot viselő lovag, neki háttal, aki éppen az oldalán lévő kardját húzza elő, mögötte faltörő kos, katapult, ostromtorony és létrások. A következő lovagot is így látja, annak ellenben más a páncélja, vörösre van festve, a kezeiben pedig egy-egy világító töklámpást tart. A harmadik lovag egy hajón áll, teljesen kék páncélzatban szigonnyal a kezében. A negyedik lovag rongyokba van csomagolva, fegyvere az íj. Az ötödik lovag páncélja mintha festékkel lett volna leöntve, sivatagban áll, bal kezében egy buzogány, jobb kezében egy hajlott kard. A hatodik egy mágus, Demio, körülötte lila füst és mögötte több ezer alvajáró paraszt. Az utolsó lovag kellemesen alszik a koporsójában a várban. Ingrid mindössze ennyit lát, aztán szédüléssel és hányingerrel tér vissza a valóságba.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 04 Jún. 2016, 09:57
Előtörténet
LINK

Kaland
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője és a Rocksolid vezérkara

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid fővárosa ~
Tubrok továbbra is "kötekedett", vagyis makacsul ellenállt azon kérdésben, hogy miként is lehetne megoldani Imiganor helyzetét. A célravezetőbb tényleg az orvgyilkosság volt, amiről senki sem akart hallani, főleg nem olyan módon, ahogyan azt Ingrid felhozta pedig néhány pillanat alatt le lehetett volna úgy tudni az egészet anélkül, hogy bárkinek feltűnne és megtudnák. Innen ez az információ úgysem került volna ki. A másik rész, amiben hangosan tiltakozott a férfi, pedig ezerhatszáz éve működő "intézmény" volt az pedig a kiházasítás. A válasszal kapcsolatban már igencsak kezdett egyértelmű lenni ismét, hogy miért is nem házasodott még meg Tubrok senkivel sem. Igaz monda is, hogy nem menne bele soha politikai házasságba, hanem olyan személyt venne el, akit szeret. Azonban a nő még mindig azon a véleményen volt, hogy ez a nézőpont a férfi helyzetében, pozíciójában, rangjában egy olyan luxus, amit igazából nem lenne szabad megengednie.
< - Ha a leendő lányunknál ilyen helyzetbe kerülünk, az nem csak az ön döntése lesz Lord Tubrok - szögezte le. >
Egyébként Ingrid sem tenné meg, ha nem tudná, hogy a gyermeke teljes biztonságban lesz. De! Ha ez kellett ahhoz, hogy a Rocksolid biztonságban legyen, akkor nem is volt kétséges, hogy bármennyire nem tetszik, akkor meg kellett az effélét lépni.
< - Ebben a helyzetben a Rocksolid és a népének érdeke, jóléte előrébb való, mint a személyes érdekek. Ha az Ász nő lenne, vagy lenne egy lánya, akkor ahhoz ragaszkodnék, hogy ön, hogy vegye feleségül... >
Tette még hozzá, hogy miért is ragaszkodik mindez és miért is látja úgy a helyzetet, ahogyan. Az fel sem merült benne egyelőre, hogy máris úgy viselkedik, mintha a Rocksolid úrnője lenne, számára csak alapvető volt, hogy a lehető legjobban védje az államot. Úgy vélte, hogy amiatt, hogy a helyi istenek leszármazottja volt, így teljes mértékben alapvető, hogy próbálja megvédeni ezt a helyet olya eszközökkel, amikkel képes mindezt megtenni. A karanténban végül is sikerült megállapodni és jöhetett a következő témakör, ami a Sivary volt. Ahhoz képest, hogy Imiganor milyen veszélyt jelentett, a jelenléte nem is tűnt annak, amikor kiderült, hogy mire is készül a Rocksoliddal a Sivary. Már, ahogyan a fejében megvoltak az adatok, hála Maniac-nek is roppant ijesztőnek tűnt a dolog, hát még akkor, amikor ábrázolta is a vezetőknek mindezt. Így már ő maga is jobban látta, hogy valóban a Rocksolid több mint felét megszállta volna a Sivary. Hallotta, hogy a férfiak teljesen kiborulnak és egymással látnak neki vitatkozni, amíg ő maga megkapta az adatokat, amiket kért. Az egész annak a fényében még kétségbe ejtőbb volt. Amint ezeket megkapta, még igyekezett beleszólni a beszélgetésbe.
< - Az adatok jelenlegi for... - itt akadt el a hangja, ahogyan sikerült látomást előidéznie. >
Azt sejtette, hogy a többség mindössze annyit fog hinni, hogy valamilyen rohama van, hiszen Tubrok révén már tudta, hogy miként is néz ki kívülről az, hogyha olyan látomása van, amikor nem a jelenben látja rávetülni a múltat az adott személyre, területre, hanem csak ez van előtte. Reszket a teste és meredten bámul maga elé, nem érzékelve a külvilágot. Mint mindig most sem lett teljesen pontos a látomása, mert középkori viszonyokat látott. A lovagok egyértelműen a Lovasok voltak, mind itt volt, csak Vérfertőzés és Halál nem, akik még nem voltak Lovasok, de később lesznek azok. De a többi jelen volt, mivel mindenki itt volt és a város csak egy darab volt, így azt könnyedén tudta a Földnek értelmezni, azaz az összes Lovas részt fog venni az invázióban, amit készültek tenni, de mindegyik máshol lesz. Valahogy logikusnak találta, hogy Demio majd a Pride támadásánál lesz jelen, hiszen ottani Ász volt és már korábban is okozott ott hatalmas károkat. A katapultost a főlovasnak gondolta, ő lenne az, aki elvileg a Spear-t kéne megtámadnia, hiszen ő maga üzent hadat nekik. A kék páncél egy hajón, Szökőár, a hajós nemzet, Rocksolid. A töklámpás és fényes lámpások annak idején a távolkeletre voltak jellemzőek, így az akár az Ismeretlen Birodalom is lehetett. Bár annyira nem volt lényeges, hogy ki melyikhez megy, de legalább tudta, hogy egy-egy Lovas fogja az inváziókat vezetni. Az íj talán úgy vélte, hogy a Milícia lehet, a sivatagos vagy a Spear, de az már volt korábban, akkor maradhatott a többi független Afrikai állam, vagy éppen az Észak-Amerikai pusztaság és utána jöhetett az Egyesült Köztársaságok. Ha nagyon fontos, akkor később is rá tud minderre kéredzni. A látomás pedig megszakadt, meg kellett kapaszkodnia egy kézzel, hogy ne boruljon le a szédülés közepette a székről és a kezét a szája elé kapta, ahogyan öklendezett párat. Ha nem HPI-s lenne, lehet, hogy még hányt is volna, de így mivel semmi sem volt a gyomrában nem igen sikerülhetett mindez.
< - Szökőár... Ő fogja a Rocksolidos inváziót vezetni. On Mor, a Drox egyik befolyásos tanácstagja. >
Lehunyta a szemét egy-két pillanatra, hogy a szédülése elmúljon. Közben támadt egy ötlete, ami megért egy próbát. Így ismét a Maniac felé levő csatornán tett fel egy kérdést, ez hátha segíteni tudott valamiben.
~ A Sivary-ban levő HPI-s/Flottás Lovasok átadtak valamilyen módosított technológiát a Sivary számára? Olyat, amit a saját tudásukból alkottak, fejlettebb a földi technológiáknál, de nem annyira, hogy azzal megértsék a HPI-s technológiakiadás törvényeit? ~ kérdezte. ~
Ha igen, akkor volt még remény, mert így ő maga is segíthetett ilyen kereteken belül. Bár egy picit pesszimista volt, hiszen azt tudta alapból, hogy az Ősi-Marsi technológia egyik sötétebb változatával rendelkeztek. Amint jól van már, akkor felel, vagyis folytatja a szavait, amit elkezdett korábban.
< - Az adatok pontosak, jelenlegi formájukban. Persze azáltal, hogy elmondtam változhatnak, de a végeredményben nem hiszem, hogy olyan sokat változtatna sajnos - mondta. - Közben megkaptam a válaszokat is Maniac-től. Három Lovas fog minden államnál, nemzetnél bejelentkezni és felszólítják őket, hogy adják meg magukat a Sivary-nak,vagy egy város elpusztul. Persze senki sem tudja, hogy kik ők, a Nite-t, a Spear-t, talán a Drox-ot és a Vexet kivéve, és persze az Egyesült Köztársaságokat kivéve. Arra számítanak, jogosan, hogy mindenki kineveti őket és nem teszik meg ezt. Mivel várhatóan senki sem adja meg magát indulnak el a lopakodó robotgépek,amik hozzák az antianyaggal teli bombákat. A célpont fölé érve aktiválódnak, az eredményt önök is tudják. A Drox-Vex-Spear trió nem veszti el a városát, a védőpajzsaik kivédik azokat. A következő fázis, hogy fellázítják az embereket a hatalmon levők ellen, hogy az egész az ő hibájuk volt, a propagandájuk remek és valószínűleg nagyon-nagy tömegek fognak hozzájuk csatlakozni ezáltal. Az embereket, akik már ott vannak és akik csatlakoznak hozzájuk felszerelik és bevetik katonának. Az ottaniak mindent ingyen kapnak, élelmet, házat, megélhetést, és ezért cserébe most hadba kell menniük a teljes világgal szembe. Olyan technológiával rendelkeznek, hogy a hajóik napokig képesek a sztratoszférában állomásozni. Innen fognak teljesen egyszerre a teljes világon támadni. Ahol pajzs van, ott ugye nem fognak semmit tudni tenni, ahol nincs azt megtámadják, egyedül Rémálom marad a Sivary-ban mindenki más terepen lesz. Azok a városok, területek ahol nagy ellenállásba ütköznek... a Lovas fogja elintézni azokat a helyeket, ezért mennek ki a terepre. Mint ugye említettem ezek mind minimum ötös szintet foglalnak el az Ultrafejlett létformák listáján. Az invázió mindenhol sikeres lesz, senki sem tudja felvenni velük a versenyt a három korábban említett pajzzsal rendelkező várost kivéve. Mindenki hatalmas területeket fog átmenetileg veszíteni. >
Itt vett egy mélyebb levegőt, majd folytatta is szinte azonnal.
< - A céljaik, hogy teljes mértékben kifosszák az adott területeket, amit megszálltak, mindent elvigyenek, amit tudnak. Embereket fognak elrabolni, illetve meggyőzni az átállásról. Az előzetes számítások szerint az alulfejlett régiókból nagyon sokan fognak csatlakozni a Sivaryhoz már csak a jobb életkörülmények miatt is. Félelemkeltés, amit azt hiszem, hogy ezzel a villámháborúval könnyedén eltudják érni. Értékes és befolyásos személyeket igyekeznek gyűjteni, egy második Lovas csapatot akarnak felállítani ezekből a személyekből, akiket itt visznek el. Amint ez kész van, még az esetleges visszatámadás előtt visszavonulnak Ausztráliába. >
A választ a kérdésére, amit Maniac eddigre már biztosan adott egyelőre nem mondta el, még kivárta, hogy ezek után összeszedhessék a férfiak magukat. Tudta, hogy nem lesz könnyű megemészteni. Ha nem kötnek békét... akkor még nagyobb vereségeket szenvedhetett volna el mindenki...


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 35 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 04 Jún. 2016, 20:35

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Rocksolid fővárosa ~

Ingrid a vezérkari értekezlet alatt igen rossz híreket hoz, sikerül teljesen kiakasztania a jelenlévőket, de még Tubrokot is, aki már azért belepillanthatott néhány dologba. Van is az idősebb Ragalnak egy-két szava a házassággal kapcsolatban.
< - Egyetértek. Ugyanis az a leendő lányunk döntése lesz! - szögezi le erre Tubrok. >
Úgy tűnik egyikük sem ad lejjebb saját makacsságukból, ami nem is meglepő. A második kijelentésen sem akad ki kevésbé a férfi.
< - Lady Ingrid egy Ász-ban nem bízhat meg. A nevének definíciója tartalmazza, hogy nem tartozik közénk és nem követi a törvényeket, szokásokat. Nagyon kíváncsi vagyok kivel is adna engem össze... >
Jegyzi meg még a végén a férfi. Nem tiszteletlen csak csípősen képviseli a véleményét, ha már Ingrid így letorkolta őt. Szerencsére a belső problémáról hamar meg tudnak egyezni és áttérhetnek a nagyobb, külső problémára. Már csak azzal, hogy Ingrid kiadta az információkat láttatta milyen súlyos a helyzet. A vezérkar tagjai is szembesültek ezzel és teljesen lesokkolta őket. Többen ellent is akartak mondani mindennek. Ingrid ellenben nem foglalkozik a katonai vezetők egymás közti ötletelésével hanem azonnal lekéri a Sivary globális terveit. Ezeket meg is kapja a Mesterséges Intelligenciától. De az adatok nem elegek a nőnek, még egy látomást is előidéz magának. A látomást végigköveti és miután véget ér visszatér a valóságba. Amint az asztalnak támaszkodik érzi maga mellett Tubrokot, aki finoman átfogja őt a vállánál és tartja. Érezni minden rezdülésén mennyire aggódik őérte és jobban örülne ha mégsem próbálta volna meg a látomást Ingrid. Amint kimondja amit akar érzi a meglepődést a teremben. Szökőár fog eljönni a Rocksolidba, aki nem is akárki. Minderre fel kell készülniük. Amint lehunyja a szemét Tubrok halkan teszi fel a kérdést.
< - Jól vagy? >
Azonban Miller most nincs rosszul csak Maniac-el kommunikál. Ingrid azt a választ kapja, hogy nem adtak át technológiát, saját maguk használják azt, ami nem tilos. Minden másra az Ősi-Marsi technológiát használják, ami szintén nem tilos még beavatkozás során sem. Ebből már nagyjából összerakhatja a nő a képet. Ingrid nem is habozik és egy nagyobb levegővétel után megosztja az információkat a jelenlévőkkel. Mint egy gyomron rúgás olyan ez a jelenlévőknek. Többen idősek, többen még fiatalok nagy tervekkel és a kegyetlen valóság újra szembekerül velük. Kell egy kis idő mire összeszedik magukat, katonás rendbe.
< - Lord Tubrok. - vág bele Diederik - Mik a parancsai a helyzettel kapcsolatban? >
Tubrok kis morfondírozás után válaszol.
< - Diederik, Fanan és Kanton ezredes Önök tárgyalják meg miként lehetne a rendelkezésre álló haderőt a lehető legjobban elosztani a Rocksolid területén minimalizálva a kárainkat. Stegan tábornok, az ön dolga lesz gerilla támadásokat tervezni, abban az időben kell rájuk lecsapnunk mikor még itt vannak arra számítván időben visszavonulhatnak. Vessen be mindent, ami módjában van. A többi tábornokot kérem segítse az ezredesek munkáját. Ha a tervezéssel végeztek egyeztetjük a terveinket és eldöntjük mekkora haderő kell a főváros biztonságos védelméhez. Elofon tábornok, az ön dolga lesz kitalálni milyen módon védekezhetünk a Lovas ellen. Mindenki csak a saját feladatával foglalkozzon. >
Itt vár egy pillanatot, mindenki felfogta, mindenki megértette mi a dolga és nekiláthatnak tervezni a katonai vezetők. Tubrok ezután Ingrid felé fordul.
< - Lady Ingrid van bármilyen elképzelése a civilek védelmével kapcsolatban? Meg kell óvnunk a Rocksolid népét és meg kell akadályozni az átállításukat. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 35 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

35 / 40 oldal Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.