Rocksolid

39 / 40 oldal Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 27 Aug. 2016, 03:02

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok még morcos az ébresztő miatt, morgolódik is az orra. Ingrid ruhája azonban elragadja a figyelmét, mire a nő ki is fejti most miért van ilyen ruha rajta. Ragal örül a szavaknak, van is rá válasza.
< - Remélem a lazább kedved is tudta hozzá hozni. >
Mosolyodik el őszintén a szavai után. A férfi valóban örülne ha a nő lazább, nyugodtabb lenne és persze a ki nem mondott ígéret is tetszik számára, miszerint Miller többször is fel fog venni hasonló ruhát a jövőben. Reggel valóban fel van izgulva, lelkesedve a férfi és ennek meg is van az eredménye, hamarosan csókolózva kötnek ki a szerelmesek egymás karjaiban. A csókok között még gonoszkodni is jut idejük egymással.
< - Morgó... remek. >
Felei Ragal aztán megint megcsókolja Ingridet és folytatja a simogatásokat is mint eddig. Hamarosan Ingrid roppant provokáló módon köt ki a párján, amivel kellően fel is kelti a férfi érdeklődését. Szerencsére Ingrid ruhája elszakíthatatlan anyagból van, a következő "manővernél" nem megy tönkre, mint az egy normál selyem ruhával történhetne. Ugyanis a türelmetlen Ragal egy az egyben lekapja Ingridről a lenge nyárias ruháját. Arra hogy roppant türelmetlen csak helyeslően bólogatni tud.
< - Bizony. >
Ingrid még nem támadja le a párját komolyabb módon, sőt direkt úgy csúszik rá, hogy a férfinek erre ne is legyen esélye. Ragal rendkívül élvezi ahogyan a nő hozzá simul és az ágyékát hozzá dörgöli. Mindez ez izommarkolásokkal és karmolásokkal együtt igencsak hamar felizgatja a reggeli lendületben lévő férfit. Nem kell sok, Tubrok hamarosan kezd ki lenni a kínzástól és már legszívesebben Ingridben lenne. Ő maga a két kezével Ingrid testét járja tarkótól le fenékig, combig, minden részt erotikusan végigsimítva. Ahogyan forrósodik a hangulat Ingrid elkapja a párja csuklóit és a feje felé viszi a férfi karjait. Ingrid eltávolodik a férfitól aztán ráparancsol. Tubroknak nagyon tetszik a stílus, szó nélkül megy az ágy végébe és ül ott le. Kíváncsian figyeli Ingrid minden rezdülését és hogy mit is akar a nő. A szemeit a nőre szegezi, végig figyeli mialatt négykézláb mászik és amikor odaér hozzá megremeg a nyalástól a férfiasságán. A további csókok is nagyon jól esnek neki. Cserébe a nő vállait és nyakát simogatja. Végül Ingrid fordítva ül bele a férfi ölébe, maga felé fordítja az arcát és megcsókolja őt. A csókot szenvedélyesen viszonozza a férfi, viszont a nő testén végigcsúszó kezeivel megragadja Ingridet, a jobb vállánál és a mellkasánál. El is szakadnak az ajkaik egymástól.
< - Csináljuk úgy ahogy Te szeretnéd. Ne legyek elkényeztetve. >
Súgja őszintén. Ezután várja a nő reakcióját, mit is tesz és hogyan módosít, mit szeretne. Természetesen mindennek eleget tesz, amire Ingrid utasítja.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 27 Aug. 2016, 09:57
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Szerencsére nem tartott sokáig az, hogy Tubrok morgós legyen, mert észrevette Ingrid ruháját, aki ki is tudta fejteni azt, hogy szokott ő lazább ruhákat ölteni, ha aznap nem lesz semmilyen hivatalos találkozója, ügye. Ilyen pedig eddig itt a Rocksolidban nem volt, ez volt az első olyan nap. A lazább kedvre is lelkesen bólogatott, hogy most valóban a kedve is olyan, tényleg jó kedve volt, hiszen mielőtt visszajött, még együtt lehetett a fiával is, nem beszélve arról is, hogy Callel is sikerült összefutnia, így mondhatni a napja máris tökéletes volt, és akkor nem is lett említve az sem, hogy jöhetett vissza Tubrokhoz, ami pedig bearanyozta a napot.
< - Igen, tudtam hozni – mosolygott. >
Remélte, hogy ennek nagyon fog örülni Tubrok, bár már láthatóan úgyis más foglalta le, mint például, hogy mi is van Ingrid ruhája alatt és milyen hamar tudja azt levenni a nőről. Csak magában csóválta meg a fejét a nő, hogy az előbb még morgott, hogy felkeltették, most pedig már azonnal a szexen jár a párja feje. Ahogyan nekiláttak csókolózni még gonoszkodtak is egymással szóban, főleg azok után, hogy Ingrid Szuszinak hívta az álomszuszékból a párját, aki most ezt ki is kérte magának, így hát a nő mi mást tudott tenni, mintsem átváltott a Morgóra. Biztos volt benne, hogy ez sem fogja a férfi tetszését elnyerni és valóban így lett, mert már morgott is amiatt, hogy Morgó nevet kapott. Ezen majdnem felnevetett, vagyis megtette volna, ha éppen nem ennyire forró lett volna a hangulat közöttük, mert biztosra vette, hogy megölné a hangulatot. Így inkább csak hasonló hangsúlyban felelt a szavakra, mint ahogyan eddig tette a csókok között.
< - Most is morogsz, ezek után még csodálkozol? – kérdezte roppant szemtelenül. >
Folytatta a csókokat és a karmolásokat, markolászásokat, közben még meg is jegyezte, hogy roppant türelmetlen a másik, aki ebben egyet is értett. A korábbiakat egészen addig folytatta, amíg már tényleg nem kezdett veszélyes helyekre tévedni a párja. Ekkor parancsolta az ágy végébe, azonnal érezte, hogy most is szerette a férfi, hogy így parancsolgat neki. Eddigre sikerült megtennie, amit szeretett volna és Tubrok már teljesen ki volt attól, ahogyan a nő kínozta és ő pedig nem lehetett benne. Örült annak, hogy végül is szó nélkül az ágy végébe ült a párja, így végre is tudta hajtani, amiket szeretett volna. Elégedetten figyelte, ahogyan összerezzent a férfi, amint végignyalt a férfiasságán és a többi csók is elégedettséggel töltötte el. Ingridnek is nagyon jól esett a simogatás, amit kapott a csókokért cserébe. Amint felért rendes magasságba, fordítva ült Tubrok ölébe, de úgy tűnt, hogy ezúttal a férfinak volt más ötlete, mert már a szenvedélyes csók is hamar véget ért azzal, hogy megragadták a karok a nőt a mellkasánál és a vállánál. Kérdőn pillantott fel a másikra, de hamar meg is kapta a választ a fel nem tett kérdésére, hogy miért is állt meg Tubrok. Igazából Ingrid ezt a pózt is szerette, nem csak Tubrok, azért is választotta mindezt, meg így talán a még ébredező férfinak kevesebbet is kell mozognia és nem máris túlterhelnie magát úgy, hogy még meg sem tudta aznap reggelre mozgatni az izmait. Így igazából pusztán kényelmi okokból és azért, hogy nehogy lesérüljön a párja, választotta mindezt. De mivel megkapta a választási lehetőséget, hogy mit szeretne.
< - Tudod, hogy én is szeretem így – suttogta a választ. – De akkor gyere… >
Nem utasította szóban, hogy mit is tegyen, helyette inkább feltérdelt rendesen és kissé hátrébb, odébb húzódott Tubroktól, majd néhány apró térdelős lépéssel odébb ment. Kinyújtotta a karját és maga után húzta a párját, hogy jöjjön ő is oda, ahol ő maga volt. Amint ez megtörtént, akkor térdelve állította be maga mögé a férfit. Saját maga neki is dőlt Tubroknak, nekidörgölőzött, a kezeivel kinyúlt fölfelé, átölelte a férfi nyakát így kifacsarva, révén a hátát mutatta alapból a férfinak és nem szemben volt vele. Az egyik kezével a párja nyakát kezdte simogatni a másikkal pedig lehúzta magához, hogy szenvedélyesen megcsókolhassa. A csókot egy idő után megszakította kisebb-rövidebb időkre, hogy közben szavanként mondhassa el azt, amit szeretne.
< - Akkor ezt választom – lehelte. – Így, ahogyan a kezeimet hátrafogod, a lábaimat pedig széttolod a lábaiddal… és nem hagyod, hogy összehúzzam őket… ennek örülnék a legjobban, ha már kérdezted. >
A szavai után pedig újra megcsókolta a párját, remélve, hogy belemegy mindebbe Tubrok és nincs kifogása ez ellen a póz ellen.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 39 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 27 Aug. 2016, 14:51

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok valóban nagyon örül Ingrid lazább kedvének, főleg hogy szóban is megerősíti ezt Ingrid, a férfi mosolya el is árulja az örömét. Egyébként Ragal valóban szörnyű, a korábbi reggeli morgás után - amit a felkeltés okozott - máris csak Ingriden és a szexen jár a feje, bár ezt most betudható a reggeli harciasságának. Hamarosan nekilátnak egymás izgatásának, simogatásának, csókolásának. Az egész közben folyamatosan tudnak néhány szót váltani, pontosabban súgni egymásnak. Miller szerencsére megállja és nem nevet fel, így továbbra is megmarad a forró hangulat kettejük között. Ingrid utolsó szavaira már nem felel Ragal, helyette hümmögni és ténylegesen morogni kezd.
< - Hmm... morrr.. >
Ezzel megcsókolja Ingridet és szenvedélyesen csókolja őt, ameddig csak a nőnek jól esik. Az egymás izgatása tovább folytatódik és a hangulat is forróbb lesz. Ingridről hamar lekerüli a nyári ruha és csak a szandálok maradnak meg. Amikor kezd a helyzet veszélyessé válni veszi át az irányítást Ingrid és az ágy szélére parancsolja Tubrokot. A férfi oda is megy aztán kíváncsian figyeli mit művel vele a nő. Az egészért oda van Tubrok és élvezi amit a nő csinál, de ezt ki is mutatja az érintéseivel, majd a csókjaival. Végül Ingrid fordítva ül a párja ölébe, hogy majd így szeretkezzenek, de Tubrok ekkora szakítja meg az egészet egy kicsit és mondja el amit szeretne. Ingrid először közli hogy ő is szereti így, de aztán eszébe jut más. Tubrok kíváncsian figyeli mit is csinál a nő és engedelmesen áll rendelkezésre. Ingrid megkapja amit akar, az ágyon térdel, a párja pontosan mögötte, neki tud dőlni, oda tudja húzni magához, meg tudja csókolni és egymáshoz tudnak dörgölőzni. Szépen a csókok között szavanként el is mondja amit szeretne. A csókot viszonozza Tubrok, érezhetően elégedettséggel tölti el, hogy Ingrid ennyire élvezi ezt a pózt.
< - Jól van. >
Feleli halkan aztán nekilát a dolgoknak. A csókok közben betérdel Ingrid lábai közé és széthúzza azokat, úgy hogy a nő ne zárhassa össze a lábait, aztán a nő karjait fogja hátra és úgy húzza hátra, átvetve a karjait rajta, hogy majd később a nő kebleit is elérje.
Tubrok a férfiasságával először csak dörzsöli Ingrid érzékenyebb részeit, izgatja a nőt, húzza az agyát, ameddig kellően nedves nem lesz. Ha Ingrid már felizgult, akkor lassan hatol belé a férfi, próbálja megtalálni a megfelelő szöget és helyzetet. Amint minden megvan kezd el Tubrok kényelmes, normál tempóban mozogni Ingridben, még inkább széttolva a lábait, hátrébb húzva a karjait, sőt a kezei már a nő kebleire tapadnak és azokat markolják. Az idő telésével Tubrok egyre szenvedélyesebben kezd szeretkezni, minden egyes alkalommal mélyre hatol Ingridben, ha tud tövig, gyorsabban is mozog és keményebben hatol belé. A csókja egyre mélyebb és szenvedélyesebb, a kezei masszírozzák a nő kebleit, egészen addig ameddig el nem kezdi csavargatni, morzsolgatni a nő mellbimbóit. A szenvedélyesebb, vadabb részt addig húzza, gyorsítja és vadítja ameddig Ingrid nem kezd el kikészülni. Tubrok reméli hogy a végére Ingrid már csak tűrni és nyögni lesz képes, ugyanis többet nem enged neki. Ragal próbálja elérni, hogy Ingrid minél többször elélvezzen, úgy mozog benne hogy ez megtörténhessen. A csókot végig fenntartja, kivéve ha Ingrid már alig kap levegőt, akkor előre "löki" a nő fejét, tartsa azt lehajtva. Most nem bírja olyan jól a férfi mint szokta, valószínűleg éppen csak eléri Ingrid szétcsúszását aztán maga sem bírja és elélvez. Tubrok orgazmusa erős és nagyon megkönnyebbül közben, hatalmas reggeli vágyat vezet le és lesz teljesen Ingridé.
A szeretkezés után Tubrok teljesen kicsúszik Ingridből, átöleli a nőt, magához húzza és megcsókolja, levezetésként.
< - Szeretlek. - súgja az őszinte vallomást. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 27 Aug. 2016, 20:59
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid örült, hogy Tubrok ennyire jól reagált annak, hogy kimondta hangosan, hogy a jobb kedvét hozta el ma. A mosolyra ő is kedves mosollyal felelt, ezek után fordult meg a fejében az, hogy mennyire szörnyű is a párja, amivel igaza is volt. A csókok közben még megjegyezte azt is, hogy még szép, hogy Morgó a párja, hiszen most sem csinált mást, csak morgott megállás nélkül. Ekkor még egészen könnyedén tudta visszatartani a nevetését, de amikor már hangosan is kiadta a morgó hangot Tubrok, akkor minden erejére szüksége volt, hogy megőrizze az erotikus hangulatot és ne tegye tönkre a nevetésével. De végül is sikerült megoldania és remélte, hogy a férfi sem vette észre mindezt, még mondani akart ő maga is valamit, csak azért, hogy az utolsó szó megint az övé legyen, de ezt ezúttal már nem tudta megtenni, mert Tubrok a mély és szenvedélyes csókjával beléfojtotta a szót. Mivel igencsak élvezte Ingrid a csókot, így egészen sokáig ebben az állapotban voltak és közben még tovább izgatták is egymást, illetve Ingrid is meztelen lett. Hamarosan pedig mind a ketten már az ágy végében végezték, ahol a nő már készült is tovább kínozni a párját, de Tubrok végül megállította, hogy most ne olyan helyzetben legyenek, ami neki jó, hanem amit a nő szeret jobban. Egy pillanatra átfutott a fején, hogy bizonyára ez a „törlesztést” a tegnap esti zuhanyzós kényeztetés miatt, először ugyan valóban azt mondta, hogy szereti ezt is, de volt saját ötlete is. Így feltérdelt és húzta magával Tubrokot is, akinek végül csókok közepette mondta el, hogy mit is szeretne. Érezte a férfi elégedettségét, amikor ezt meghallotta, hogy mit is kért a nő, hogy mennyire szereti azt a helyzetet. Ingrid örült annak, hogy nem is ellenkezik a párja, hanem belement ebbe a kérésbe.
Már akkor megremegett, amikor Tubrok széthúzta a lábait és azokat úgy helyezte, hogy az övéi kint maradjanak és ne tudja azokat összezárni, hanem a férfi tehet vele amit csak akar. Hagyta a kezeit is kissé hátrébb húzni a csókot pedig nem szakította meg. Hamarosan érezhette a férfi a kínzásának az eredményét, mert a nő roppant nedves lett, megkönnyebbülten sóhajtott és nyögött fel a csók közben, amikor végre beléhatolt a férfi. Ő maga is helyezkedett egy kicsit, mozgatta az ágyékát, hogy mihamarabb megtalálja a rendes szöget a férfi. Minden egyes behatolást egyre jobban élvezett, főleg, hogy már a kezei is teljesen hátra voltak húzva és mozgatni sem tudta őket. A csókot esze ágában sem volt megszakítani, de hamarosan elkezdett nyögdécselni is annak hála, hogy még jobban szét lett tolva a lába és így már szinte mozognia is alig kellett Tubroknak olyan nagyon lent volt a nő súlypontja. Minden egyes lökés a méhszájáig hatolt, szó szerint felnyársalva ő, amit roppantul élvezett. Amikor a mellbimbóit kezdte csavargatni és morzsolgatni Tubrok szinte beleolvadt a férfi karjaiba, a szenvedélyes lenti mozgások mellett pedig ekkor élvezett el először a nő, szinte a semmiből, egyik pillanatról a másikra. A csípője erősen mozgott ekkor, megkönnyítve Tubroknak, hogy még élvezetesebb legyen a behatolása és a mozgása és Ingrid is így még mélyebbnek érezte a férfi behatolásait. Ettől kezdve pedig tényleg az történt, amit a férfi is szeretett volna, szinte folyamatosan érzék egymást Ingrid orgazmusai, többször fel is sikoltott a gyönyörtől a csókba, amit még mindig nem szakítottak meg. Az egész teste is remegett a folyamatos gyönyörtől és sikerült azt a pontot is elérni, amikor már annyira zihált és kapkodta a levegőt, hogy Tubrok előrehajtotta a fejét. Ekkor egyszer, utoljára egy hatalmasat élvezett, felsikoltott a gyönyörtől és akkor valószínűleg Tubrok is ebben a pillanatban élvezett el. Amint véget ért az orgazmusa még sűrűn kapkodta a levegőt, de az nagyon jól esett neki, amikor a párja közel húzta magához, vagyis visszahúzta és ismét megcsókolta. Ekkor ő maga lágyan és finoman tette meg mindezt még mindig levegő után kapkodva viszonozta a csókot. A vallomásra lágyan mosolyodott el és ő maga megszólalt.
< - Én is szeretlek – suttogta kivételesen kedvesen, de teljesen őszintén. >
Ekkor egy gyors mozdulattal úgy igyekezett mozdulni, hogy ledönthesse Tubrokor az ágyra, hogy ott fújhassák ki magukat és ő maga hozzátudjon bújni a párjához. Itt már valószínűleg neki is sokkal könnyebb volt a légzését rendezni és kifújnia magát. Ha ezt megtette, akkor megejtette a mélyebb levegővételt, majd kivárta, hogy Tubrok is kifújja magát. Amint ez megvolt, akkor szólalt meg ismét.
< - Reggeli után, ha nem bánod még a meglepetés előtt szeretnék Tyr-el beszélni. Már tegnap is szeretem volna, de tudod, hogy mi jött közbe – mondta. – Remélem mindez nem okoz gondot és az sem, ha szeretném, hogy te is ott legyél, amikor beszélünk. Végtére is mind a ketten a családom tagjai vagyok, te Eyjolf révén, ő pedig vér szerint is a rokonom, duplán. >
Szerette volna, hogyha Tubrok minderre igent mond és nem zavarta volna, hogyha most reggeli után megejtik a beszélgetést majd. Persze belekalkulálta azt is, hogyha most még gyorsan elmennek zuhanyozni a szeretkezés miatt, ahol újra szeretkezni fognak magukat ismerve. Beleharapott néhány pillanatra az alsóajkába gondolkodás miatt, majd utána szólalt meg.
< - Felteszem még zuhanyozni is szeretnél az előbbi miatt reggeli előtt – kacsintott kacéran a férfira. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 39 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 28 Aug. 2016, 18:42

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid valóban a jobb kedvét hozta ma reggel, mutatja ezt az is, hogy már kétszer majdnem elnevette magát, főleg amikor a férfi szándékosan morog is. Az utolsó szót most is magának akarja a nő, de erre nincs lehetősége a szenvedélyes csók alatt. Nem is kell sok, hamarosan mindketten az ágy végébe majd az ágy közepére kerülnek. A hosszú izgatás után Ingrid nagyon figyelmesen szeretne Tubrok kedvében járni, de a férfinek más tervei vannak a reggelre és inkább ő tenne a párja kedvére a lehető legjobban. Ingrid meg is mutatja mit és hogyan szeretne, így kötnek ki Ingrid egyik kedvenc helyzetében Tubrokkal. Ragalt meglepi Ingrid megremegése, már amikor széthúzza a lábait, de nem mintha nem örülne a párja élvezetének. A második meglepetés már a szeretkezés közben éri, Ingrid teljesen hirtelen és váratlanul élvez el a helyzetben, ami szintén elégedettséggel tölti el a férfit. Innentől nem is kérdés, minden egyes behatolással szándékosan felnyársalja Ingrid és a nő méhszájáig lökődik a férfiassága, miközben egy centit sem hagyja mozdulni őt. Ingrid a szeretkezéstől remeg, sikoltozik, kapkodja a levegőt és folyamatos orgazmusai vannak. A szeretkezés végén mindketten egy hatalmas orgazmussal olvadnak össze és lesznek egymáséi. Amint csillapodik az orgazmusuk Ragal magához húzza és megcsókolja a párját, ami jól esik Ingridnek, a férfinek pedig a viszonzott vallomás esik nagyon jól.
Ingrid gyorsan mozog és ledönti a párját az ágyra. Ragal hirtelen nagyon meglepődik, de aztán csak szótlanul elmosolyodik a nő cselekedetén. Egymáshoz bújva fújják ki magukat az ágyon, pont mint Miller szeretné. Lassan kifújják magukat és Ingrid el is mondja még mit szeretne, mit tervezett reggelre. Tubrok figyelmesen hallgatja őt végig, hümmög, megvakarja az arcát utána válaszol.
< - Nem bánom, rendben van. Remélem nincs semmilyen gond. - jegyzi meg a végén. >
Ezzel Ingrid választ is kap, a párja örömmel beszél Tyrrel és vele, de reméli azért nem lesz olyan komor a téma, mint a vezérkarral. Az ajakba harapás ezután felkelti Tubrok kíváncsiságát és a nő szavaira nem bírja ki hogy ne mosolyodjon el kajánul.
< - Úgy érzem Boszorka, ma reggel nem csak én vágyom nagyon a szexre. >
Állapítja meg mosolyogva, majd mielőtt Ingrid félreértené Tubrok megcsókolja őt és finoman az alsó ajkába harap.
< - Örülök, hogy ki tudom elégíteni a vágyaid. - vallja be őszintén. >
Tubrok ezzel felkel az ágyból, segít Ingridnek is felkelni, de csak félig, mert egy idő után fogja és felkapja a nőt az ágyból, vagy ha Ingrid már előbb kikelt az ágyból akkor állásból kapja őt a karjaiba és így "lovagiasan" viszi őt a fürdőbe. Ingridet egyenesen a fürdő közepén a fentről már folyó forró "eső" alatt teszi le a két lábára. Nem is habozik a férfi rögtön elkezdi megfürdetni Ingridet, finom mozdulatokkal mossa le a nő testét. Miután mindketten túl vannak a fürdésen, Ragal átöleli a szerelmét és megcsókolja, hosszan, szenvedéllyel. A csók közben egyrészt magához húzza a nőt, másrészt a kezeivel a testét járja, Ingrid tarkóját, hátát, fenekét, oldalán és combját simogatja végig. Amikor már kellően összemelegedtek Tubrok felkapja Ingridet a nyakába, szemből. Úgy fordul és mozdul a nővel, hogy az kényelmesen elérje a plafonon lévő kapaszkodót és ott meg tudjon kapaszkodni. Ingrid egész derekát, hátát a férfi két karja tartja amelyen végig tud dőlni a nő, stabilan tartja a másik, kényelmes. Ragal közelebb húzza az arcához Ingrid ágyékát és nekilát a nyelvével kényeztetni a nőt. Az elején csak a nyelvét használja, aztán az ajkait is, még egy csókot is kap Ingrid az ajkai közé mielőtt a férfi nekilát a nagyon szorgos nyelvmunkának. Az orális kényeztetést úgy végzi ahogyan Ingrid a legjobban szereti. Végig szorgos, dolgos és megpróbálja a lehető legjobban kiszolgálni Ingridet. A nyelvével hol mélyre hatol, hol nagyon gyorsan mozog, Ingrid csiklóját ingerli, azt akár szívogatja is, sok mással együtt. Sokszor pillant fel Ingridre, figyeli a nő reakcióját és az alapján folytatja tovább. Engedelmesen le is nyel mindent ami esetleg a szájába kerül. Gyakran elégedett, morgó hangot is ad, hátha az is borzolja Ingrid kedélyeit.
Nagyjából bő egy órán át kényezteti Ingridet Tubrok orálisan, utána kezd elfáradni a nyelve és zsibbadni a karja. Fel is pillant Ingridre, ne csak érezze de lássa is mikor lassíthat le ezzel nem megszakítva Ingrid gyönyörét. Viszont ha Ingrid élvezi a szeretkezést, vagy éppen kéri őt, még egy fél órát ki tud magából préselni. Akárhogy is, végül Ingridet szépen leteszi a párja a két lábára.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 28 Aug. 2016, 20:50
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid a szeretkezést amiatt még külön is élvezte, hogy noha szerette volna a csípőjét és ágyékát mozgatni Tubrok mindezt nem engedte neki, hanem tényleg kénytelen volt „tűrni” mindazt, amit a párja csinált vele. A szeretkezés közben érezte végig Tubrok érzéseit, gondolatait, ahogyan a két meglepettséget, amit a férfi érzett. Az elsőnél nem igen értette, hiszen a másiknak is tudnia kellett, hogy mennyire élvezi mindezt. A másodiknál megértette, hiszen saját maga is meglepődött azon, hogy csak így a semmiből elélvezett. Természetesen tudta mire „fogni” a dolgot, hiszen a póz remek, ahogyan a férfi tehetsége is a szex terén. Őt magát pedig roppantul feltudta izgatni az, hogy így volt lefogva. Így az egész összegéből igencsak reálisnak látta, hogy ez a végeredmény lett. Az együttlét végén még közösen egyszerre is elélveztek, a vallomás után pedig villámgyorsan teperte le a párját az ágyra, hogy hozzá tudjon bújni mindaddig, amíg mind a ketten össze nem szedik és ki nem fújják magukat. Vagyis főleg Tubrok, hiszen önmagának mindez roppant könnyedén és gyorsan ment. Még mielőtt ledőltek ismét érezte, hogy mennyire jól esett a férfinak az, hogy viszonozta a szerelmi vallomást. Mikor már egymáson feküdtek, akkor hozta fel óvatosan Ingrid, hogyha a férfi nem bánja, akkor szeretne még Tyr-rel is beszélni. Szerencsére nem volt kifogás ez ellen, de azért a kis aggodalmat kihallotta a szavakból, még ha valójában nem is volt ott. Így csak gyengéden megcsóválta a fejét, azonban, amikor megérezte, hogy milyen aggodalmak és aggályok merültek fel a párjában, akkor a fejrázás határozottan erősebb lett, szinte már-már védekező.
< - Nem, nincs semmi gond – mondta is ki hangosan. – Minden a legnagyobb rendben van. Csak pár napja tudtam meg, hogy az egyik élő rokonom, vagyis a szüleimen és testvéreimen felül az egyetlen, aki még él. Ő tudja, hogy anya és apa kicsodák, és kik voltak, ahogyan azt is tudta, hogy ki vagyok, mikor először találkoztunk. Ugyan elhintette, hogy Thorhalla és Einar valamilyen formában léteztek, léteznek, de nem mondta meg, hogy a szüleim. Szerintem azt akarta, hogy én jöjjek rá minderre valahogyan. Már tudom. És már csak emiatt is szeretnék vele néhány szót váltani. >
Néhány pillanatra elhallgatott és még az alsóajkába való harapás előtt eszébe jutott valami.
< - Erről jut eszembe! – kapta fel a fejét. – Korábban odaadtam anya könyvét, amit ő írt a skandináv istenekről. Amiről így már kiderült, hogy a családom története főleg. Elolvastad az elmúlt egy egységben? >
A választ még megvárta, ezek után gondolkodott csak el és harapott az alsóajkába. Mindezzel, mint mindig most is sikerült türelmetlenné tennie a párját. A kapott válaszra, csókra és ajakharapásra lágyan nevetett fel és továbbra is az alsóajkát harapva rázta meg a fejét. A párja szavai után szólalt csak meg, még mindig igencsak játékosan.
< - Vagy csak nagyon jól ismerlek és szeretnék a kedvedben járni – felelte kedvesen, a pajkosságon felül. >
Mivel számított arra, hogy most fognak menni, így laza és gyors mozdulattal kibontotta a szandálját, majd kibújt mind a kettőből, ezek után hagyta, hogy Tubrok felkapja és kivigye a zuhanyzóba, nem mintha ő nem tudta volna megtenni, de ez roppant kedves volt a férfi részéről. Legalább is így vélte Ingrid. Bent már folyt is a víz, így ő maga is nekilátott annak, hogy lemossa a férfit és ismét, akárcsak este lazító, masszírozó mozdulatokkal segített ellazítani a párját. A csókot viszonozta és teljesen hozzásimult a férfihoz, már voltak ötletei, hogy mivel is folytassák a zuhanyt, hogy miként nézzen ki a szeretkezés, de ezúttal elkésett. Még csak megfordult a fejében mindez, de Tubrok már fel is kapta őt, ahogyan már korábban is tette mindezt máskor. Most szerencsére már nem a plafonba kellett Ingridnek kapaszkodnia, hanem volt mibe, így ezt tette és pillanatokkal később már élvezhette is a párja nyelvmunkáját. Mint mindig most is nagyon élvezte a férfi ténykedését, a teste feszengett az őt tartó karokban, a lábaival átölelte Tubrok vállát és a talpaival kezdte masszírozni a férfi vállát, hátát, sajnos a fenekét most nem tudta, mert nem ért le odáig, de amit elért azt igen. Hamar sűrűn kezdte kapkodni a levegőt, majd nyögdécselni, úgy három-négy perccel később pedig el is élvezett először. Az orgazmusa most is sokáig tartott, majd szinte alig ért véget az első jöhetett a következő és így folytatva, közben mindig felsikoltva a gyönyörtől. Noha nagyon élvezte, amit a párja csinált és szívesen folytatta volna, de szerette volna a saját tervét is kivitelezni, így nagyjából negyed óra múlva megállította a férfit.
< - Váltsunk pózt, van egy remek ötletem, amit imádni fogsz – kérte Tubrokot. >
Ha megtette a férfi, amit kért, akkor pillanatokon belül a földön kellett állnia, gyorsan odasietett a zuhanyzóban levő tárolóhoz és egy kötözésre alkalmas anyagot vett ki belőle. Ezzel ment vissza a zuhanyzó közepére, de talán meglepetésként nem a férfit kötötte meg vele, hanem átvette az anyagot a kapaszkodón, majd leengedve az anyagot a saját bal bokájára kötötte. Amint megvolt a lábát felemelte a feje fölé és úgy kötötte meg ott az anyagot, hogy megtartsa a lábát, a másik lábával pedig a magasság miatt lábujjhegyen kelljen állnia. Ha készen volt, akkor megkérte Tubrokot, hogy egyelőre mögé helyezkedjen el, ha így tett a férfi, akkor hátradőlt egy íves mozdulattal úgy, hogy a feje a férfi büszkeségével legyen egy magasságban, a kezével igyekszik odahúzni magához a párját, és a szájába vette így hanyatt a párja férfiasságát. Azzal kezdett foglalkozni pont úgy, ahogyan Tubrok szereti, egészen addig, amíg a másik újra teljesen hangulatba nem jött. Foglalkozott a makkal, azt szívogatta, gyors nyelvmozdulatokkal kényeztette, illetve ismét tövig engedte a szájába a férfiasságot, egészen addig, hogy az orrával már Tubrok heréit tudta kényeztetni. Ha már újra teljesen felizgult Tubrok, akkor engedte ki a szájából és egyenesedett fel, a válla felett nézett hátra és kacsintott a férfira.
< - Te találod ki, hogy mit is szeretnél, amíg így felkötve van a lábam – mondta kacéran. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 39 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 30 Aug. 2016, 00:53

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A szeretkezés nagyon jól esik Ingridnek, igazán élvezi az egészet. Az aktus után ledönti a párját az ágyra és így az ágyon feküdve fújják ki magukat, pontosabban csak a férfi, Ingridnek könnyebb dolga van. Itt hozza fel azt is a nő, hogy szeretne még beszélni Tyrrel és örülne ha a párja is vele tartana. Tubroknak csak egy megjegyzést kell tennie, kis aggodalommal a hangjában és annál többel a gondolataiban, és Ingrid határozottan védekezően rázza meg a fejét. A nő hosszabb válaszán Tubrok kedvesen mosolyodik el.
< - Értem, rendben van. Érdekes beszélgetésnek ígérkezik. >
Feleli őszintén a férfi. Éppen csak elhangzik mindez, Ingridnek eszébe jut a témáról a könyv. A kérdésre Tubrok, amennyire fekve tudja megcsóválja a fejét.
< - Sajnos nem. Olvastam belőle, még nem értem a végére. >
Így valószínűleg a férfinek már van fogalma Ingrid családjáról, de nem fejezte be a könyvet. Amint a kérdésre választ kapott Ingrid, Tubrok megjegyzi hogy ma reggel Ingrid is roppantul vágyik az együttlétre. Természetesen Ingridnek erre is van egy roppant frappáns válasza. Ragal szélesen mosolyodik el ezen.
< - Na látod... nem is gondoltam bele milyen figyelmes vagy velem. >
Válaszolja kedvesen. Mindez után Ingrid már számít az indulásra, helyesen teszi, nem kell sok idő, Tubrok hamarosan felkel és őt is felkapja az ágyról, így mennek a fürdőbe. A zuhanyzóban a forró víz alatt először megfürdetik egymást, majd egymáshoz simulnak és egymás karjaiban csókok között kötnek ki. Végül Ingrid roppant forró helyzetbe kerül és élvezheti a párja orális kényeztetését. Negyed órán át élvezi a kényeztetést Ingrid, utána leállítja a párját. A szavakra Tubrok lassan felhagy a nyelvmunkával s szépen leteszi a nőt a padlóra. A férfi hátrébb lép és kíváncsian figyeli mit is csinál Ingrid. Miller könnyen oda tud menni a tárolóhoz, előszedni onnan a megfelelő méretű anyagot, azt átvetni a kapaszkodón és hozzákötözni a lábát. Az utasításra Tubrok elhelyezkedik és innentől Ingrid mozgékonyságán múlik a mutatvány. Az akrobatikus mozdulat, tartás és az egész kényeztetés nagyon pozitívan lepi meg Tubrokot. Teljesen odavan Ingrid ötletétel. Ennek megfelelően hamar fel is izgul. A kezeivel a nő mellkasát járja, kényezteti őt, ahol csak éri, a melleinél kiemelten. Közben gyakran morog, hol a kényeztetéstől, hol a látványtól. Amikor Ingrid teljesen a szájába engedi a férfit és az orrával a heréket kényezteti, Tubrokból kiszakad egy mély, férfias nyögés.
< - Áágh. >
A hangos élvezkedés után már kellően keménynek és izgatottnak bizonyul a férfi. Így Ingrid rátérhet valami egészen másra. A váll felett hátrapillantás és a kacsintás teljesen elragadja Tubrokot és képtelen ellenállni a nőnek. Azonnal Ingrid mögött terem, nekisimul a nőnek és nekidörgöli magát, az ágyékát is a nő ágyékának dörzsöli, Ingrid arcát maga felé fordítja és szenvedélyesen megcsókolja a nőt, mialatt a kezeivel Ingridet nyaktól egészen ágyékig simítja. Ha Ingrid már kellően nedves Tubrok azonnal belé hatol, kínzás és lassúzás nélkül rögtön szenvedélyesen kezd el Ingridben járni, kiélvezve a helyzetet. Néha az egyik kezével is rásegít, vezeti Ingrid csípőjét/ágyékot még gördülékenyebbé téve a szeretkezést. Szex alatt Ragalon teljesen eluralkodik a lábfétise. Ingrid felkötözött lábát simogatni kezdi, az érintései egyre finomabbá, érzékibbé válnak, a végén már minden egyes mozdulatával imádja a nő lábát. Ha ez nem lenne elég gyakorlatilag végig is csókolja a lábat, combtól egészen fel, ameddig csak eléri az ajkával borítja csókokkal, és egyszer végig is nyal Ingrid virgácsán. Közben folyamatosan mozog Ingridben, néha kissé "megrándulva" a kellemes ingerektől. Ingrid érezheti, teljesen megvadította a férfit a szeretkezéssel, aki teljesen beleveszik a szeretkezésbe.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 30 Aug. 2016, 09:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A védekezéssel és a szavaival végül is úgy tűnt, hogy sikerült a párját megnyugtatnia arról, hogy nem, semmi rosszat nem akar közölni Tyr-rel, csak tényleg pusztán családi beszélgetés lenne. Igazából roppant izgatott volt, már elsőre is az volt, amikor rájött, hogy kivel áll szemben, a meséinek egyik alakjával. Arra pedig soha mégcsak gondolni sem mert, hogy valamilyen rokoni kapcsolatban állhat az istenségekkel. Erre kiderül, hogy mégiscsak így van és nemhogy rokonok, de duplán is azok! Az őszinte mosolyon, amit a hosszú válaszára kapott elmosolyodott ő maga is. Saját maga is pontosan úgy vélte, ahogyan Tubrok is, hogy érdekes beszélgetés lesz. Talán azért is, mert Tyr még Ingridnél is jobban ismerte a nő anyját. Még, ha jó ideig nem is találkoztak, akkor is ezerhatszáz éve ismerik egymást, ami belegondolva még úgyis, hogy már ezer évet leélt Ingrid is félelmetesen soknak tűnt. Tubrok feltételezésére azonban nem csak gondolatban felelt, hanem bólintott is és meg is szólalt néhány pillanattal később.
< - Én is így vélem, hogy igencsak érdekes beszélgetés lesz – értett egyet hangosan is. – Azaz igazság, hogy kissé izgulok is. Tudom, hogy már beszéltem vele, nem csak Rocksolidos ügyekről, hanem másról is, de az mégis más volt. Akkor nem tudtam, hogy a rokonom csak azt, hogy ő Tyr. >
Igazából korábban ezt nem mondta, csak utalt rá, aztán végig mással voltak elfoglalva – egészen pontosan egymással – így nem is tudta mondani. Ekkor jutott azonban eszébe az, hogy a könyvre rákérdezzen. Bólintott arra, hogy még nem olvasta el végig a párja az egészet, bár volt egy gondolata is így ezzel kapcsolatban.
< - Van egy olyan érzésem, hogy annak fényében, amit tegnap mondtam, hogy ez a valóság és nem csak kitalált történet lehet, hogy újra elolvasod – mosolyodott el kedvesen. – Még én is elővettem újra, pedig az egészet tudom fejből. >
Számára mindig is ez a könyv volt a legközelebb álló dolog skandináv istenekhez, meg persze a többi mitológiás könyv, amiket az anyja lejegyezett. Ezek után hozta fel Tubrok, hogy a mai reggelen Ingrid is mennyire vágyik a szexre. A nőnek valóban sikerült egy roppant frappáns válasszal kivágnia magát a dolgokból, amivel pedig arra is utalt, hogy nem ő ilyen a mai napon, csak nagyon figyelmes és figyel a szeretett férfira, hogy neki legyen a legjobb és ezért tűnhet úgy. A válasszal sikerült is teljes mértékben lekenyereznie, lefegyvereznie a másikat, pedig még a szempilla-eregetést sem kellett bevetnie most a szavainál. Helyeslően bólogatott Tubrok szavaira, hogy pontosan úgy van, ahogyan most kimondta azt. Ezúttal nem játszotta túl, vagy nem volt szemtelen, csak kedvesen tette mindezt.
< - Pedig eszedbe juthatna, sokszor vagyok veled nagyon figyelmes – dorombolta kedvesen. >
Gonoszkodhatott is volna, de most úgy ítélte meg, hogy ez jobban illik a helyzethez. A szandálok levétele után pedig a zuhanyzóban kötöttek ki mind a ketten. Itt nem is volt meglepő, hogy milyen helyzetben kötöttek ki, mindig ez volt, így ez már menetrendszerintinek is mondható volt. Az elején Ingrid kényeztetése következett, amit kivételesen nem hagyott sokáig, hogy folytassa Tubrok. Saját maga ragadta magához a kezdeményezést, mivel támadt egy roppant jó ötlete még akkor, amikor a párja hozta a zuhany alá. A szeme sarkából figyelte a kíváncsiskodó férfit, hogy az miként is lesi, hogy mire is készül. Sikeresen felkötötte a lábát, majd beállította a férfit, hogy hova és miként helyezkedjen. Az akrobatikus mutatvány közben neki is látott kényeztetni a férfit, akitől érezte, hogy az egész elnyerte a tetszését. Ingridnek nagyon jól esett a kebleivel való foglalatosság, amíg homorú tartásban volt és a szájával kényeztette Tubrokot. A hangos nyögésnél érezte meg, hogy teljesen felizgult a másik és oda és vissza van a helyzettől. Ezek után egyenesedett fel, pillantott hátra és kacsintott a szeretett férfira. Látta is a másikon, hogy ebben a pillanatban veszett el és már ott is volt. Ő maga is hozzásimult Tubrokhoz, amikor megérkezett a férfi, a csókot örömmel viszonozta. Igencsak kellemes volt a számára, ahogyan végigsimított rajta a férfi, Tubrok pedig érezhette, hogy kellően nedves Ingrid, így neki is láthatott a szeretkezésnek.
Kivételesen igencsak örült a np annak, hogy egyből a lényegre tért a párja és nem húzta az időt. Amint megvolt a megfelelő szög és sebesség nekidőlt Tubroknak egy kicsit, hogy mozogatni tudja rendesen a csípőjét és az ágyékát. Remélte, hogy a párja is partner lesz ebben. A behatolásoktól hamar sűrűn kezdte kapkodni a levegőt és alig egy perc után már nyögdécselni kezdett. A kezeivel átfonta Tubrok nyakát és többször neki is dörgölőzött a férfinak, a hüvelyét megszorította, hogy igencsak szűknek érezze őt a férfi. A kezeivel a párja oldalát, hátát, és fenekét is simogatta, karmolta, masszírozta. A lábával való foglalkozás is tetszett neki, érezte és örült annak, hogy ennyire sikerült megvadítania, elcsábítania a helyzettel a férfit. Jól érezte korábban is akkor már, hogy ez a helyzet mennyire bejött neki, ez pedig csak fokozta azt és így még neki is kényelmesebb volt, mert nem kellett egész szeretkezés alatt arra is figyelnie, hogy fent tartsa a lábát, mert a kötél megtette helyette. Úgy három négy perc után a nyögdécselése folyamatos lett a légzése pedig roppant sűrű, teljes hátával nekidőlt Tubroknak, ha a férfi ekkor éppen nem a lábával volt elfoglalva, akkor odafordította a fejét és megcsókolta őt a másik kezének körmeivel pedig végigszántotta a hátát és a fenekét. Tubrok érezhette, hogy Ingrid pillanatokon belül el fog élvezni, de ezek mellett azt is érezhette, hogy a nő a mozgásával ügyel arra, nehogy véletlenül a férfi is megtehesse mindezt, úgy tűnt, hogy ő is élvezi a szeretkezést és szeretné még, ha tovább tartana.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 39 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 31 Aug. 2016, 00:19

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok megértően bólint a nő szavaira, miután figyelmesen végighallgatta Ingridet.
< - Felesleges izgulnod, az igazságot már mindannyian tudjuk. >
Próbálja nyugtatni a nőt Ragal. A könyvvel kapcsolatban is bólint egy kisebbet a férfi.
< - Mindenképp be fogom fejezni a könyvet. >
Erősíti meg Tubrok, nehogy Ingrid azt érezze nem fontos számára eléggé az egész, mert igenis fontos neki, nem is egy szempont miatt. Később a beszélgetésük során még egy kisebb "játékba" kerülnek, nem is igazán játék az, hanem csak Ingrid ad egy roppant frappáns választ. A nő második válasza, a szinte dorombolás teljesen lekenyerezi Tubrokot, aki majdnem el is "olvad" Ingrid alatt.
< - Bizony, imádom. - vallja be. >
Nem sokkal ezután a fürdőben köt ki a két szerelmes, ahol igazán forró dolgok veszik kezdetüket. Valóban nem túl meglepő ez, általában mindig így kötnek ki a közös zuhany közben. Ingrid az elején negyed órán át élvezi a párja nyelvmunkáját, majd leteteti magát a férfivel és a tárolóhoz sétál, elővesz egy szalagot majd azzal felköti az egyik lábát. Az egész lábfelkötés és akrobatikus szeretkezés, mind az orális, mind a természetes teljesen kikészíti és megvadítja Tubrokot. Oda van az egészért a férfi és imádja az egészet. Ingrid is roppantul élvezi a szeretkezést. Hangoskodik, nyögdécsel, kapkodja a levegőt, a férfihez dörgölődzik. Tubrok nagyon élvezi ahogyan szűkebbre veszi magát a nő, még több élvezetet jelent számára minden egyes alkalom amikor végigszánthat benne. A karmolás és masszírozás pedig csak hab a tortán. És még a nő lábát is tudja igencsak közelről imádni. Alig négy perc telik el, Miller az orgazmus határához ér, megcsókolja a férfit és végigkarmol a hátán és a fenekén. Tubrok viszonozza a csókot és a karmolástól "megvadulva" kezd még szenvedélyesebben járni a nőben. Érzi mit akar Ingrid, emiatt Ragal ellazítja magát, főleg az elméjét aztán a testét, nem feledkezik annyira bele Ingridbe, így nem áll fenn az a veszély, hogy elélvezne, még bírja. Másrészről nagyon jól esik a férfinek és eltölti önbizalommal, hogy Ingrid is remekül érzi magát és még többet akar a szeretkezésből. A következő pillanatokban Ingrid valószínűleg elélvez, mialatt Ragal rendíthetetlenül folytatja a szeretkezést. Végig szenvedélyesen mozog Ingridben, közben a kezeivel a nő testét járja, sőt az egyik kezével előre nyúl és külön kezdi kényezteti Ingrid csiklóját. Ha lehet akkor a csókot sem szakítja meg, hanem elkezdi "kiinni" a nő lelkét.
Tubrok egészen addig folytatja a szeretkezést ameddig Ingrid ki nem elégül teljesen. Az előbbi "megkönnyebbülés" után egészen hosszan bírja, kitart ameddig szükséges és ameddig Ingrid folytatni akarja. Persze egy idő után természetesen ő sem bírja és a forró víztől és sok munkától leizzadva élvez el. Roppant élvezetes morgások és remegés közben élvez el, sokat pumpálva Ingridbe. A szeretkezés végén lassan kicsúszik Ingridből, majd eloldozza a nőt és ha úgy van, akkor nekiláthatnak egymás lemosásának. Itt szólal meg a férfi.
< - Imádlak Boszorka. >
Vallja be ismét Ingridnek. Utána más is eszébe jut, amelyet vidáman de komolyan kérdez meg.
< - Tervezel még "meglepetést" ma reggel, vagy máris menni akarsz Tyr-hez beszélni? >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 31 Aug. 2016, 10:28
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Mosolyogva rázta meg a fejét arra, hogy Tubrok próbálta nyugtatni. Úgy tűnt a számára, hogy a párja nem kifejezetten értette, hogy az izgulás mit is takar jelen esetben. Tudta, hogy kihalt már a Ragal klán és csak ketten vannak, éppen ezért nem is akart példát felhozni, hogy bizonyára érezne egy kis izgatottságot a párja is, ha megtudná, hogy valamelyik unkatestvére még mindig életben van és úgy tudta, hogy nem maradt más személy. Még saját maga sem tudta megőrizni teljesen a hidegvérét, hát akkor még a párja. De mivel harcos is volt a párja ez – a második gondolata – már sokkal jobban tükrözte a valóságot és talán annyira nem is volt fájdalmas a férfi számára.
<- Nem az igazság miatt izgulok – felelte. – Ez olyan, mintha megtudnád, hogy az egyik barátod, akit évek óta halottnak hiszel életben van, noha eddig is találkoztatok, de más volt a külseje, mert át kellett operálni és nem mondta meg, hogy ő, ő. De már megtudtad és most találkozhatsz újra vele úgy, hogy már nem is fogja titkolni, hogy a halottnak hitt barátod, te is izgulnál, hogy láthatod és beszélhettek más kontextusban, mint amíg csak egy idegen volt, nem igaz? >
Bízott benne, hogy ezen nézőpontot már megérti a férfi és megfogja azt is érteni, hogy miért is izgult annyira Ingrid az egésszel kapcsolatban. Ez most nagyon más találkozás lesz, mint az első, még úgyis, hogy semmit sem szándékozott az aggastyán szemére vetni amiatt, hogy ő sem árulta el. A könyv is eszébe jutott, amire azonnal rá is kérdezett, a választ is megkapta, hogy még nem jutott el Tubrok a végére, amire bólintott is. Nem kételkedett abban, hogy tényleg elfogja olvasni a szeretett férfi azt.
< - Remélem nem okoz kellemetlenséget, hogy lehet, hogy helyenként gyökeresen írhatja át a nézeteidet és azt, amit a vallásotok tart róluk. Ez hiteles, teljes egészében, hiszen anya és apa ott voltak még a mostani Zuhanás utáni időszámítás alapján is kicsivel többet, mint hatszáz évet. >
Ezek után következett egy kis játék, mielőtt még a zuhanyzóba mentek, ahol Ingridnek sikerült az egész végén a kedvességével és dorombolásával szinte elolvadt alatta Tubrok. Végül is pontosan ez volt a nő célja, így kijelenthette, hogy győztesen került ki mindebből. Nem sokkal később már a zuhanyzóban voltak, ahol egy rövidke bemelegítés után Ingrid előállt a tervével, ami mint kiderült osztatlan sikert aratott. A lábát kötötte fel és még így akrobatikusan izgatta fel a szájával a férfit. Most kivételesen Tubrok nem gonoszkodott, hanem egyből belé is hatolt. Valóban nagyon élvezte így, érezte is a párja irányából, hogy az egészéért maximálisan oda van. Ingrid is nagyon élvezte az egészet és őt magát még elégedettséggel töltötte el az is, hogy érezte a párja elégedettségét, élvezetét is. Éppen ezért is vette még szűkebbre magát, ami úgyszintén jó döntésnek tűnt. A karmolások és markolászás után még szenvedélyesebb lett a férfi, így Ingrid még sűrűbben kezdte kapkodni a levegőt és sűrűbben nyögdécselt is. Szerencsére érezte a férfi, hogy mit szeretne, így Ingrid azonnal megérezhette, hogy ellazult a másik, így már még tovább bírhatja a szeretkezést. Ekkor néhány lökéssel később Ingrid valóban egy hangos, kéjes sikoly mellett élvezet tel. Az orgazmusa jó néhány percig eltartott hála annak, hogy ugyanúgy mozgott benne a férfi. Ha mindez nem lett volna elég, akkor még simogatta, izgatta is a nő testét, majd a csiklójára is rátért. Ekkor hangosan nyögött fel a nő és remegett meg a kéjtől a teste, így, hogy még ott is kényeztette Tubrok őt sokkal könnyebb dolga volt abban, hogy a nő elélvezhessen. Közben Ingrid továbbra is mozgatta a csípőjét, elkezdett zongorázni a hüvelyével Tubrok férfiasságával is, a kezeivel tovább simogatta, markolta és karmolta a másik fenekét, combját, hátát és a szenvedélyes csókot sem szakította meg.
A csikló kényeztetése miatt sikerült Ingridnek újra és újra elélveznie, ami miatt már szinte alig kapott levegőt a mély csók között, a csípője erősebben rángatózott és dobált egy kicsit, de nem olyan erősen, hogy sérülést okozzon Tubroknak. A kezeivel ennek hála még jobban karmolászta, markolta most már csak Tubrok fenekét. Az egész teste feszengett, feszült a gyönyörtől és többször is kéjesen sikoltott fel. Így lényegében Tubrok egészen sokáig fenntarthatta Ingrid orgazmusát, egészen addig, amíg a sajátja be nem következett, az egész végén pedig Ingrid végtelenül megkönnyebbülten és kielégülten „rogyott” bele a párja karjaiba. Az egész végén ismét úgy érezte, mintha milliónyi darabra robbant volna, majd állt össze ismét eggyé. A lába még kissé remegett, amelyiken eddig lábujjhegyen állt, de mindaz nagyon sokat segített, hogy végre megtudott állni mindkettőn teljes egészében. A dicséretre elégedetten mosolyodott el.
< - Én is téged – felelte hasonló hangsúlyban, mint amit az arca tükrözött. >
Közben ő maga is segített lemosni a férfit, a friss most szerzett izzadságot „leszedni” róla főleg.
< - Nem tervezek több meglepetést – mondta. – Még megreggelizünk, utána mehetünk Tyr-hez és aztán a meglepi. >
Vázolta fel, hogy mire is gondolt most reggel. Ha mindez Tubroknak megfelelt, a zuhanyzás után a párjával megy szárítkozni, majd onnan vissza a hálóba, ahol újra magára öltötte a hosszú ruháját és a szandált is, majd az újabb, azaz harmadik menet esélyét a legkisebb százalékra hozzák ki, mondta el a javaslatát.
< - Reggelizünk az étkeződben, ha az megfelel neked – javasolta. >
Ha megfelelt és Tubrok is felöltözött, akkor meg sem állt Ingrid addig, amíg a lenti étkezőben le nem ültek. Ha a férfinak más ötlete volt, hogy hol étkezzenek, akkor nem volt kifogása ez ellen.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 39 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 31 Aug. 2016, 22:02

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok figyelmesen hallgatja Ingrid magyarázatát, leesik neki a tantusz, megérti mit akar Ingrid mindeni, de kissé bonyolultnak találja amit Ingrid mond, pontosabban túlbonyolítottnak. Ezt ki is mondja, persze csak finoman.
< - Kissé bonyolultan fogalmaztál Boszorka. Értelek, nézd el, hogy félreértettem, nem voltam benne biztos mire gondolsz. >
Szabadkozik a férfi. A könyvvel kapcsolatban Tubrok finoman megrázza a fejét.
< - Nem lesz kellemetlen, nagyon érdekes és fontos, rengeteg szálon kötődök a tartalmához és a népem is. >
Mindez után Ingridnek valóban sikerül a kedvességével odaolvasztania a párját az ágyra. Innen már csak egy lépés és hamarosan a fürdőben kötnek ki, egymás roppant forró társaságában. A szeretkezés nagyon szenvedélyes, közeli és élvezetes mindkét fél számára. Ragal teljesen kiéli a lábfétisét, és cserébe egy nagyon jó szeretkezésben részesíti Ingridet. Egy idő után Tubrok a normál behatolások mellett Ingrid csiklóját is kényeztetni kezdi, amitől egyre többször élvezik el Miller. A férfiasságán való zongorázás, a karmolászás és a nő hangjai pedig teljesen megvadítják Tubrokot. A szeretkezés vége felé Ingrid már csak kapkodja a levegőt, az egész teste remeg és feszeng. A roppant forró szeretkezés egészen addig feszül mígnem mindkettejüknek egy hatalmas orgazmusban teljesedik ki. Ingrid mintha millió darabra törne rogy rá Tubrokra, szerencsére nem szó szerint. Még vallomást tesznek egymásnak, aztán Ingrid lába szabaddá válik és már mindkét talpával a földön állhat. Mialatt egymást fürdetik meg, Ingridnek nagyon kis munkával sikerül lemosnia a friss izzadtságot a párjáról, közben a nap folytatásáról beszélnek.
< - Hmm... - gondolkodik el Tubrok, kissé megjátszottan - Reggeli, ki is ment a fejemből... remekül hangzik a programod Boszorka. >
Ezzel megerősítést is kap Ingrid. A zuhany után a rendszer megszárítja a szerelmeseket és könnyedén visszasétálhatnak a hálóba. Ingrid visszaveszi magára a szandált és a hosszú nyárias ruhát, Tubrok egy lazább otthoni ruházatot ölt magára, mivel a hivatalosat - amiben Tyrhez tervez menni - nem akarja egyelőre felvenni és esetlegesen meggyűrni vagy piszkítani. A javaslatra helyeslően bólint Tubrok.
< - Reggelizzünk ott. >
Így hát az étkezőbe mennek és ott foglalnak helyet. Az androidok hamarosan hozzák is a reggelit, nagyrészt tojás, tojássaláta, főtt tojás, tojáskrém és hasonlóak a fő ételek, de mellette természetesen pirított húsdarabkák, zöldségek, kenyér és még rengeteg más reggeli lehetőség van. Ingrid örömére édes gyümölcskrémeket is hoznak a gépek. Ragal magának pirított húsdarabokat és tükörtojást szed. El is kezdi az étkezést és kíváncsian figyeli Ingrid milyen fogást tesz magának.
< - Jól sejtem, hogy Tyr-rel hosszas beszélgetésünk lesz, már csak az alaphelyzet miatt is? - kérdezi a férfi, beszélgetést kezdeményezve - Nekem is rengeteg kérdezni valóm lenne a helyedben. >
Közben elkezdi a férfi a reggelijét és kíváncsian várja Ingrid válaszát. De ha a nő nem akarja ezt a témát, vagy nem akarja elhúzni a reggelizést, neki az is megfelel, akkor némileg gyorsabban letudják a reggelit.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 01 Szept. 2016, 11:40
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Szerencsére valóban leesett Tubroknak az, hogy Ingrid mire is gondolt, amikor elmondta, hogy miért is izgul azzal kapcsolatban, hogy beszélni fog Tyr-rel. És akkor még mindig nem mondta el az egészet, hogy számára azért is izgalmas mindez és különleges, hiszen egy élő istennel, vagy egykori istennel beszélgethet. Tubrok valószínűleg úgy nőtt fel, hogy gyermekkora óta ismerte az idős férfit, de most, hogy tudta, hogy kicsoda-micsoda ő is máshogy állhatna hozzá. Igaz lehet, hogyha ő maga is annyi ideje ismerte volna Tyr-t, amióta Tubrok, akkor neki sem lett volna ez a drukkja és már hétköznapi lenne, hogy beszélgethetnek. Mindazonáltal nagyon örült, hogy az a helyzet áll fent, ami most van és semmi pénzért nem cserélte volna el mindezt, maximum akkor, hogyha több másik istennel lett volna lehetősége beszélni. A szabadkozásra kiöltötte a nyelvét, igazából már ebből lehetett tudni, hogy egy pillanatra sem haragudott a párjára, hogy az félreértette a szavait. Az pedig, hogy a nyelvöltés mire is ment, pillanatokkal később már mondta is.
< - Nem bonyolítottam túl – mondta szemtelenül. – Arról nem tehetek, hogy a férfiaknak a női észjárás túl bonyolult nektek… de éppen ezért el is nézem, mert nem tehetek mást, mint ezt. Remélem megérted. >
Gonoszkodott a végén és csak remélni tudta, hogy a férfi nem vette magára, hanem csak játéknak fogta fel az egészet, ahogyan Ingrid is. Ezek után érdeklődött, hogy nem-e kellemetlen az, hogy ezeket így megtudja és kiderül, hogy a vallása nagyon sok helyen pontatlan és helytelen, mert a fordítások és történetek mások, mint a valóságban. Egyrészt, mert rosszul is fordították a dolgokat, másrészt azért is, mert Tyr direkt hamis információkat mondott és adott át a saját biztonsága érdekében is nekik. Bólintott a férfi szavaira és kifejttette, hogy miért is gondolta arra, amire.
< - Ennek örülök – mosolyodott el. – Csak azért kérdeztem, mert nem szerettem volna, hogyha te is bajba kerülsz miatta. Tudom, hogy van papság nálatok, csak ezek kényes vallási ügyek, amit minden papság nehezen viselt annak idején. Nagyon sok az efféle írásért eretneknek vélt volna téged és az eretnekeknek mindig az volt a sorsa, hogy kivégezték. Ezért aggódtam emiatt. >
A hangjából is érződött az aggodalom, hogy nem csak azért mondta, hogy ezzel kedveskedjen, vagy ilyesmi, hanem tényleg így is gondolta, ahogyan kimondta. Ezek után is kedves volt még és mindezek után a zuhanyzóba kötöttek ki, ahol egy igencsak forró szerelmeskedésen lehettek túl, ahol Tubrok még a lábfétisét is kiélhette Ingrid ötlete miatt. Amint végeztek újra megfürdették egymást, majd a nő fel is hozta, hogy akkor mehetnek reggelizni, vagyis javította ki a párját, aki már Tyr-t emlegette, hogy lassan mehetnek. Kissé rosszallóan csóválta meg a fejét a nő, az valóban feltűnt neki, hogy a férfi időnként mellette elfelejti a testi szükségleteit, mert azt látja, hogy Ingridnek sem kell. Persze némileg ha együtt vannak és érintkeznek, akkor kevésbé szükséges ez, hála a szexuális-anyagáramlásnak, de ettől Tubrok ugyanúgy ember volt csak.
< - Nem szeretem, hogy gyakran kimennek ezek a fejedből mellettem. A mosdóba is ritkán jársz, inni is ritkán iszol, a vesédnek hosszú távon nem tesznek jót ezek. Nem kell visszatartanod, ha együtt vagyunk, nyugodtan menj ki, megértem. Vagy kérj vizet… >
Mondta ismét kissé aggódva, a hormonok is tették, hogy ennyit aggódott a férfiért, pedig sejtette, hogy elég nagyfiú, aki megtudja ezeket oldani magának is. A szárítkozás után vissza is mentek a hálóba, ahol Ingrid örömmel látta, hogy végre valahára nem túl hivatalos, hanem lazább öltözéket vett fel a párja és így mentek le az étkezőbe reggelizni miután ez lett az a hely, amire mind a ketten rábólintottak. Ingrid szájában összefutott a nyál, amikor meglátta, hogy mi minden van előkészítve. Kissé pazarlásnak is érezte, mert ennyi minden, ami megmarad megy ki a szemétbe, legalább is így gondolta.
< - Mi lesz azzal a sok mindennel, amit nem eszünk meg? – érdeklődött. >
Ha azt a választ kapta, hogy szemétbe megy, akkor majd még hozzátett valamit, hogy milyen ötlete van. Egyébként pedig saját magának a régi angolhoz hagyományos reggelit választott magának ezúttal. Tükörtojást, sült szalonnát, kolbászhoz hasonló sült húst, illetve sültbabot. Ehhez pedig ha volt, akkor narancslevet töltött, ha nem, akkor tejet. Arra még emlékezett, hogy amikor nem volt génkezelt elég gyakran reggelizett ezt, mivel igencsak kiadós és fehérje gazdag volt. Mikor kiszedte magának, akkor még örömmel nyugtázta, hogy a rendszer már megfigyelte, hogy miket szeret, így az androidok direkt neki is készítettek. Ő maga is lopva oda-oda pillantott, hogy mit is szedett a férfi. A kiszedett mennyiségből és sokrétűségből kiderülhetett, hogy Ingrid szívesen végigeszi lassan az egész étkezést nem akarja lerövidíteni, már csak azért sem, mert szép lassan komótos tempóban kezdett enni, a kérdésre felpillantott és elgondolkodott.
< - Ez egy remek kérdés – ismerte be. – Igazából elég sok mindent tudtam kérdezni múltkor is, amikor először találkoztunk az első megérkezésem napján. De tény, hogy az más volt, igazából… - kissé el is pirult. – Tudod, hogy szinte soha sem tudom befogni a számat, de most mégsem tudom, hogy mit is kellene mondanom, vagy mi lenne az illő… >
Tényleg kissé zavarban volt a helyzet miatt, hogy mibe került. Furcsa volt számára, hogy ezer éveet nagyjából úgy élt le, hogy szinte senkije sincs, erre most hirtelen itt vna Tyr, illetve van három húga, még egy gyermek és Tubrok is persze. Az egész helyzet még furcsa volt neki.
< - Te miket kérdeznél? – érdeklődött tovább fenntartva a beszélgetést. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 39 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 01 Szept. 2016, 23:56

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok és Ingrid kellemesen beszélgetnek az ágyban, épp kifújják magukat. A nyelvnyújtáson elmosolyodik a férfi és kissé meg is rázza a fejét a szavakra. A gonoszkodásra sok mindent tudna most mondani, de inkább nem akar gonosz lenni ő maga is.
< - Úgy látom a legkisebb tévedésed sem akarod beismerni. >
Feleli játékosan, mosolyogva a férfi. Nem sokkal ezután a vallás kerül szóba, pontosabban a Rocksolid pontatlan vallása és gyakorlatilag Ingrid családi története. Miller éppen a vallás és a papság miatt aggódik is. Ha a nő hagyja, akkor a férfi nyugtatóan simít végig az arcán.
< - A vallás problémái miatt aggódsz, nem kell elsietnünk semmit. Én az igazságra vagyok kíváncsi. >
Válaszolja nyugodt hangon és reméli Ingridet is sikerül egyelőre megnyugtatnia. A beszélgetés folytatásában Ingrid nagyon kedves a párjával és sikerül szinte elolvasztania Tubrokot maga alatt. Hamarosan a fürdőben kötnek ki és egy roppant élvezetes szeretkezésben van része mindkettejüknek. A szeretkezés után rendesen meg is fürödnek, szárítkoznak és haladnak tovább. Ingridnek itt valóban ki kell javítania a párját, reggelizni mennek és nem máshova, legalábbis egyelőre. Ingridnek itt lesz "zavaró" a tény, hogy a párja mennyiszer megfeledkezik a szükségleteiről amikor együtt vannak, és az aggodalma nem is alaptalan. A szavakra Tubrok hirtelen nem is tudja mit mondjon, de végül úgy veszi a legegyszerűbb válasz talán egyben a legjobb is.
< - Figyelni fogok rá. - ígéri meg. >
Visszatérve a hálóba mindketten felöltözhetnek. Az öltözés alatt Ingrid megörül, Tubrok végre valahára lazább ruhát ölt magára, de ekkor még fogalma sincs arról, hogy a férfi újra hivatalos ruhát tervez felvenni a látogatáshoz.  Már mindketten felöltözve mennek az étkezőbe, ott meglátva a rengeteg fogást össze is fut Ingrid szájában a nyál. Az ételek sorsával kapcsolatban Ragal teljes nyugalommal válaszol.
< - Újrahasznosítják. Eddig sem ettünk meg mindig mindent, jórészt csak kóstolgattunk. >
A válasza után figyeli Ingrid reakcióját a férfi. Ezután nekiláthatnak a tartalmas reggelinek. Ingrid angolos reggelit állít össze magának, Ragal is valami hasonlót. Mindketten szépen nyugodt tempóban ehetnek. Tubrok miután elfogyaszt egy kis húst és tojást, ken magának egy tojáskrémes kenyeret is és mellé zöldséglevet kér. Az evés közben Tubrok figyeli és hallgatja Ingridet. Határozottan meglepi Ingrid elpirulása és amikor bevallja, hogy nagy a szája. A viszont kérdésen elgondolkodik a férfi.
< - A szüleimről kérdezném őket, de biztos csak azért mert az enyéim meghaltak. Én a helyedben nem is tudom... megkérném hogy meséljen arról ami engem érdekelhet/érinthet. >
Viszi tovább készségesen a beszélgetést a férfi. Közben szépen fogyasztja a sül húsfalatokat és a tojásos kenyerét is, egészen addig, ameddig új adagot nem kell magának vennie, úgy tűnik éhes, vagy csak előre eszik. Később, ha nem zavaró más téma felvetése akkor ezt meg is teszi Tubrok, őszintén, Ingrid szemeibe pillantva.
< - Ami a hálóban és a fürdőben történteket illeti... tényleg örülök ha ki tudlak elégíteni, remélem megfelelek minden igényednek. Ha bármi mást szeretnél csak szólj. >
Fejti ki az érzéseit az érzékeny témával kapcsolatban és érdeklődik Ingrid véleménye felől. Természetesen mind a hangja, mind a mozdulatai és az egész felvetés óvatos, helyén kezelt és nem tolakodó vagy a semmiből jött. Legalábbis próbálja Tubrok így megvalósítani. A társalgás közben a férfi lassan be is fejezi a reggelijét és már csak a zöldséglével öblíti le azt. Egészen sokat evett - magához képest is - ma reggel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 02 Szept. 2016, 10:40
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
< - Mivel nincs semmilyen tévedésem, így nem kell semmit sem beismerni – szemtelenkedett tovább. >
Sejtette, hogy a párja nagyon sok mindent tudna arra mondani, amit az előbb megjegyezett, de most annyira mégsem ment bele a játékba. Talán pontosan azért, mert akkor még „holnap” is itt lennének és ezt a szópárbajt vívnák, amit láthatóan Tubrok annyira nem akart most. De legalább a mosolyból és a fejrázásból tudhatta, hogy nem bántotta meg vele a férfit, aminek nagyon örült, mert tényleg nem akarta. A következő kérdés és téma a vallás volt, ahol Ingrid kissé aggódott amiatt, hogy nem lesz-e negatív fennhangja annak, hogy a párja megtudja az igazat, vagy nem-e kerül bajba emiatt. Azt természetesen dicséretesnek tartotta, hogy ennyire merész és bátor a férfi, de azért tényleg aggódott, hogy ne legyen semmilyen baja mindebből. Nem tudta, hogy meddig lenne képes elmenni a papság az uralkodóval szemben. A szavakra most ő rázta meg a fejét, aztán ismét hangosan is kifejtette, hogy mire gondolt ezzel kapcsolatban.
< - Ez nem elsietés, vagy efféle kérdése – mondta kedvesen. – Csak nagyon sok olyan vallás volt a történelem során, ahol a papság csak azt tartotta igaznak, amit ők állítottak. Bárki, aki ellent mert mondani nekik, még akkor is, ha igazuk volt, megvádolták őket eretnekséggel. Az, hogy mi lett a sorsuk az mindenhol egyforma volt, megölték őket. De a miként jutottak el odáig változott mindenhol. A kereszténységben elkobozták mindenüket, megkínozták őket, majd máglya általi halált haltak. Máshol csak feláldozták őket az isteneknek és lehetne sorolni. Az ilyenek miatt aggódom egy picit. >
Magyarázta el, hogy mi is volt az oka és remélte, hogy a férfi megfogja nyugtatni, hogy itt efféléről szó sem lehet. Egy civilizáció és társadalom lehet fejlett, de Ingrid nagyon jól tudta, hogy a fanatistákat, főleg a vallási fanatistákat soha sem szabad lebecsülni. A szeretkezés után már ismét újra a hálóba tartottak, amikor Ingrid szóba hozta, hogy mire is kellene figyelnie a férfinak, mert még neki is feltűnt, hogy időnként elfelejt dolgokat a párja. Mindezt tényleg nem szurkálódásból, vagy gonoszkodásból mondta Tubroknak, hanem a saját véleményét fejtette ki, hogy tényleg aggódik érte. Így a válaszon elmosolyodott és ismét örült neki, hogy nem kezdett el valamilyen játékot a férfi, vagy tiltakozni az ellen, hogy nem így van. Mert ebben az esetben kénytelen lett volna felhozni az adatokat és statisztikákat, amiket lekért volna Maniac-től, hogy bizonyítsa az igazát. Így a mosoly után hálásan bólintott is.
< - Köszönöm, hogy figyelni fogsz – mondta teljesen őszintén. >
Nem is olyan sokkal később már felöltözve lent voltak a kisebb személyes étkezőben, ahol neki is láttak az étkezésnek. Itt rá is kérdezett arra, hogy mit csinálnak a rengeteg étellel, ami nem fogy el, mert kissé pazarlásnak érezte volna, ha ennyi minden a szemétben landol. Eddig nem is jutott mindez az eszébe, ami most. Talán a Sivary miatt pont, de nem biztos. A szavakra bólintott, majd ha lenyelte a falatot, ami épp a szájában volt, akkor meg is szólalt.
< - Csak most jutott eszembe – mondta. – Az újrahasznosítás jó. Lehet, hogy a Sivary és a szegénység miatt ugrott be, ha ki lettek volna ezek dobva, akkor javasoltam volna, hogy valamilyen rosszabb sorsúakkal foglalkozó szervezetnek, vagy árváknak, dolgozni nem képes személyeknek legyenek eljuttatva jótékonykodás címén. >
Fejtette ki, hogy mi is merült fel benne, hogy miért is hozta fel ezt. A beszélgetés itt sem szakadt meg, hanem folytatták tovább. Az igazság az volt, hogy egyelőre nem tudta Ingrid, hogy milyen hosszú is lesz a Tyrrel való beszélgetés, mert azt sem tudta, hogy mit is kellene mondania a férfinak, mit kérdezzen. Így rá is kérdezett Tubroknál, hogy ő mit hozna fel, hátha valamilyen ötletet kap ebből.
< - Én ismerem a szüleimet – mondta. – A képességemnek hála apát is apának látom, amilyen emberként volt és nem UP2-ként, mondjuk ez igaz a többi UP2-re is. De apánál látom az érzelmeket is az arcán, és ő mindig velem volt, anya is jellemzően. De róla múltkor sem mondott semmit, csak amit te is, hogy látni akarna, de veszélybe sodorna, így ezért nem is veszi fel a kapcsolatot velem… >
Itt némileg szomorúan hajtotta le a fejét, majd kapta fel, amikor eszébe jutott valami. Mégis megérte megkérdeznie a párját, ebből már tudta, hogy így van, mert ez tényleg jó ötlet volt és kíváncsi is minderre.
< - De a testvéreimről nem tudok sokat – mondta lelkesen. – Volt két bátyám, Asvald és Fonn. Róluk csak annyit tudok, ami a könyvben volt. Köszönöm a javaslatot. >
A beszélgetés közben folytatták a reggelit is természetesen, mikor már a végén jártak a férfi óvatosan egy további témát hozott fel. Ingrid kérdőn pillantott Tubrokra közben, majd a végén elmosolyodott. Odahajolt a párjához és egy puszit nyomott az arcára.
< - Tökéletes vagy – mondta őszintén. – Ha nem így lenne és bajok lennének veled, soha sem alakult volna ki a szexuális-anyagáramlás sem. Így nem kell ettől tartanod, kérlek ne stresszelj rajta. Ha meg éppen valami másra vágyom, elég nagy szám van ahhoz, hogy szóljak és ne hallgassam el. >
A végén még bátorítóan kacsintott a férfira, amivel remélte, hogy visszahozza a „bátorságát” és meggyőzi, hogy tényleg minden rendben van vele. Lassan ő maga is befejezte a reggelit, a narancslevet is megitta, majd még megtörölte a száját és a párjára mosolygott, ha ő is végzett.
< - Akkor indulhatunk le Tyr-hez? – érdeklődött. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 39 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 02 Szept. 2016, 23:58

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid további szemtelenkedése miatt egy nagy koppintást kap az orrára, többet nem is szól a férfi, csak mosolyog a kis játékukon. Innen is megbizonyosodhat Ingrid, a párja egyáltalán nem vette magára az előbbit. A következő téma kissé kényesebb, a vallásról van szó és arról, hogy Ingrid megtudta a valóságot. Ingrid további aggodalmát és a kifejtett gondolatmenetét az eretnekségtől figyelmesen hallgatja végig a férfi. Mielőtt válaszolna, kissé terhelten felsóhajt, kifejezve, ő is tudja hogy ez nem lesz egyszerű kérdés.
< - Feltételezem nem azonnal akarod az arcukba vágni a könyvet és amit még megtudtál, hanem szépen lassan, Tyr segítségével hatni az egyházra, személyesen meggyőzni őket. Szerintem nem is hinnének eretneknek, csak azt gondolnák a Birodalom akar még nagyobb befolyást szerezni a Rocksolidban, és ha ezt hinnék nem mernének erőszakot használni. >
Tubrok itt tart egy kis szüntet, majd folytatja a magyarázatot de egyben próbál lazítani is a hangulaton.
< - Tudod a főnökötöknek és a barátainak elég félelmetes híre van itt nálunk. - fejezi be egy félmosollyal Tubrok. >
Később, már a szeretkezés után Ingridnek feltűnik, hogy a párja nem elégíti ki minden szükségletét amikor vele van, ezt szóvá is teszi. Ragal megígéri hogy figyelni fog rá, amit meg is köszön Ingrid. A férfi erre csak a fejét rázza.
< - Nem kell köszönnöd. >
Mondja kedvesen. Nemsokára az étkezőben látnak neki a reggelinek. A pazarláson gondolkodik el Ingrid a sok étel láttán és szóvá is teszi mindezt. Szerencsére a felesleget újrahasznosítják, emiatt nem kell a nőnek aggódnia. Tubrok sok mindent tudna mondani ami neki a szegénységről eszébe jut és az nem a most térképre került Sivary, de nincs kedve ilyen hangulatba terelnie a témát. Helyette mást mond.
< - Nagyon jó szándékú vagy. - mosolyodik el a férfi őszintén. >
A beszélgetés valóban tovább folytatódik, a reggelivel párhuzamosan. A Tyr-rel való találkozás kerül szóba, arról beszélnek a szerelmesek. Ingrid nem tud sok mindent kezdeni Tubrok javaslatával, de eszébe jut valami egészen más, kérdezhet a testvéreiről, akikről nem igazán tud sokat. Tubrok örömtelien bólint a nő szavaira.
< - Örülök ha segítettem. >
Ha Ingrid akarja még ezt a témát folytatni, Tubrok szívesen hallgatja a nőt. Viszont egy idő után szépen elővezet egy másik témát, a szexuális életüket. Már az hogy Ingrid odahajol hozzá és ad neki egy puszit nagyon jól esik Tubroknak, hát még a nő szavai. A férfi teljesen megnyugszik és elégedett is lesz magával.
< - Khmm... ezt kellemes hallani. >
A válasz és a téma után lassan befejezik a reggelit. A reggeli befejezte után Ingrid rögtön rákérdez indulhatnak-e, Tubrok nyugodtan válaszol, de nemlegesen.
< - Ki kell mennem a mosdóba. - közli a férfi, ha már Ingrid korábban kérte tőle - És még átöltözök hivatalos ruhába mielőtt elindulunk. >
Ingrid válaszát megvárja, majd ha a nőnek megfelel, távozik a mosdóba, ott eltöltött kis idő után visszamegy a hálóba. Valóban hivatalos ruhát ölt a férfi és azután indulhatnak el Tyr-hez. Mivel az idős volt istenség a csarnokban lakik, gyakorlatilag csak lépcsőzniük kell és megérkezhetnek hozzá. Csak be kell jelentkezniük és már besétálhatnak hozzá.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 03 Szept. 2016, 10:56
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Az orrkoppintást pontosan tudta, hogy miért kapta, a szemtelenkedése miatt, így még egyszer szemtelenül kinyújtotta a párjára a nyelvét, de már szólni ő sem szólt semmit. Így ezzel tulajdonképpen a kis játék kettejük között véget is érte és a „komolyabb” téma kerülhetett terítékre. Ami pedig a vallás volt, ebben a témában igencsak jól kifejtette, hogy miért is aggódik a párja miatt, hogy ezeket megtudja. Azt érdekesnek találta, hogy Tyr-en keresztül lehetne hatni az egyházra, de kételkedett benne, hogy az öreg megtenné, hiszen neki mindez így volt a fedősztorija, arról nem is beszélve, hogy az idős egykori istenséget sem szerette volna veszélybe sodorni. Bár tény és való, hogy szívesen megmondta volna a papságnak, hogy tévednek és ő maga tudja az igazságot, mert 1023 éve hisz ebben, arról nem is beszélve, hogy azoknak az isteneknek a leszármazottja.
< - Persze, hogy nem, neked sem mutathattam volna meg – mondta szabadkozva. – Ezt manuálisan, kézzel kellett lemásolnom a saját könyvtárunkból odahaza, mert Maniac nem hagyná, hogy bárki meglássa. Ez kőkeményen Zuhanás előtti dolog, nem is beszélve, hogy olyanokról, akiket Zsarnok lényegében egy gondolattal semmisített meg azzal, hogy a teljes dimenzió energiáját nullára redukálta. Bár még pont emiatt hiszem, szeretném hinni, hogyha egyszer újra visszaállna az energiaszint, akkor ők is élhetnek. >
Persze tudta, hogy nem így van, de mivel a neveltetésében szerepet játszott a vallás, még akkor is, ha már elavult a HPI-n belül és akkor is az volt, ő maga ebben hitt. Szerette volna, hogy így legyen, de a kora ellenére mindez csak egy gyermeki ábránd volt, semmi több. De attól még ábránd volt, még akkor is, ha mindezzel szégyent hozhat a Birodalmi mivoltára és a sztereotípiára, de ez akkor is a saját érzése volt és büszke rá. A másik részre megcsóválta a fejét.
< - A „barátai” közül úgy hiszem, hogy egy sem önként vállalta, hogy az legyen, ami – mondta. – Apa is egyik pillanatról a másikra tűnt el. A főnökei hívták egy értekezletre, a munkatársai látták a folyosón, azt is, ahogyan bekopog, majd benyit az értekezlet helyére. Odabent a nyíló ajtót és apámat nem látta többé senki, egyszerűen eltűnt. Igen-igen az Árnyékhadsereg emberei rabolták el a korának egyik legnagyobb nyomozati szervének irodájából. >
Itt vett egy mély levegőt, majd ismét megszólalt, vagyis folytatta a szavait.
< - Egyébként meg ironikus módon nem félelmetes, hanem emberi és szomorú – mondta. – Van benne még emberség. Akkor hoztad fel gúnyolódásként, amikor először itt jártam. Tegnap, mielőtt jöttem beszéltem még Adammel, többek közt a látomásomról is, és azt mondta, hogy Zsarnok is mind a mai napig generál magának érzéseket, akárcsak az apám… >
Itt megrázta a fejét és felnevetett.
< - A Birodalom pedig nem akar befolyást a Rocksolid felett, soha sem akart. Bár szerintem ezt senki sem hinné el. >
Tubrok tudta, hiszen neki elmondta Ingrid, hogy a Rocksolid meggyengítése volt a HPI célja, nem pedig a bekebelezése, mint a Pride és az Ismeretlen Birodalom esetében. A zuhanyzóból visszafelé még beszélgettek, majd már az étkezőben voltak mind a ketten, ahol kiadós reggelit fogyasztottak el és közben pedig végig beszélgettek. A szegénység témája Ingridet annyira nem érintette, már a Zuhanás előtt is tehetős családból származott, aztán a HPI-ben nem létező fogalom volt mindez, csak a Milíciánál találkozott vele igazából, ott teljes mértékben, de az pedig nagyon, de nagyon régen volt. Számára most a Sivary és az eszméje hozta el ennek a fogalmát újra. Azt sejtette, hogy Tubroknak más is az eszébe jut, de két teljesen más civilizációból származtak lényegében, így úgy vélte, hogy ez a kis kulturális különbség elnézhető. Végül is felhozott Tubrok egy témát, hogy mit is kérdezhet majd Tyr-től, ami tényleg jól is jött neki, csak épp nem a szüleivel kapcsolatban volt mindez, hanem a két bátyjáról, akiket soha sem ismerhet meg. Mivel ehhez már nem volt mit hozzátennie, így jöhetett a következő téma, ahol a szexuális életüket hozta fel a férfi. Ingrid szerencsére könnyedén megtudta nyugtatni, hogy a férfi félelmei alaptalanok és a lehető legjobban teljesít az ágyban, nincs semmi sem, amit a nő a szemére vethetett volna szerencsére. Amint végeztek a reggelivel, arra bólintott a nő, hogy Tubroknak ki kell mennie a mosdóba.
< - Menj csak, de nem fogsz átöltözni hivatalos ruhába! – mondta. >
Mikor a férfi elindult a mosdóba, akkor ő maga is felment a hálóba, hogy ott várja be a párját, ha pedig visszajött, akkor először szavakkal próbálja kérlelni, hogy ne öltözzön át. Így is kellően nemesi és előkellő volt a ruházata, még akkor is, ha csak egy itthoni ruhát vett fel. Arról nem is beszélve, hogy ki sem mozdulnak a csarnokból, mert végig itt maradnak. Ha a szép kérlelés nem használ, akkor már „fenyegetőzni” fog.
< - Ha most átöltözöl, akkor a nap hátralevő részében, a következő 27 órában semmilyen körülmények között nem veheted le a ruhádat, semmit belőle. És hidd el, nagyon, de nagyon rosszul fogsz járni! >
Ha mindez sem győzi meg a férfit és még mindig át akar öltözni, akkor Ingrid igyekszik lefogni őt és felkapni a földről, majd szó szerint lecipelni őt arra a részre, ahol Tyr lakik, mit sem törődve az esetleges siránkozással, nyafogással, tiltakozással. Ha megérkeznek, akkor be is jelentkezik mind a kettejük nevében, majd csak akkor teszi le a férfit, hogyha már beléptek az idős egykori isten lakrészébe és becsukódott az ajtó mögöttük.
< - Jó reggelt! – köszön ekkor Tyr-nek. – Remélem nem zavarunk és tudunk egy kicsit beszélgetni. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 39 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 04 Szept. 2016, 22:09

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok épp a vallásról beszélnek, egy érzékeny részt érintenek. Hallgatva az információkat Tubrok kissé visszahőköl.
< - Akkor talán jobb lenne, ha egy ideig nem is mutatnánk a könyvet senkinek. A biztonság kedvéért.>
Kezdi félteni a párját a férfi, főleg hogy Ingrid már így is épp elég kis kihágást tett miatta és Lerontis is ott lehet a sarkában. Nem sokkal később Zsarnok és az egész Birodalom szóba kerül. Tubrok nem túl komolyan gondolta amit mondott, de Ingrid válasza nagyon is komoly. Látszik Tubrokon, ahogy a kedvét egyre jobban letöri az amit a nő mond neki. Nem is szólal meg, csak hallgatja Ingridet és szépen "elássa" magát időközben. Végül akkor esik le egy nagyobb szikla a férfi szívéről, amikor Ingrid megrázza a fejét és felnevet. Tubrok is elmosolyodik a nevetésen és vesz egy nagyobb levegőt.
< - Én sem hiszem, hogy bárki elhinné. >
Kontráz rá a félkomoly megjegyzésre a férfi. Később, a zuhanyzóban történt forró események után már mindketten az étkezőben kötnek ki. Éppen mindannyian a nagy adag reggelijüket fogyasztják és természetesen egymással társalognak. Ami a témát illeti, valóban mindketten elég távol álltak életük során a szegénységtől, leszámítva rövid időszakokat. Ingrid megállapítja, nem is furcsa ha másra gondolnak a szegénység kapcsán, hiszen nagyon más kultúrákból származnak. Aztán Tyr-rel kapcsolatban egész jó "tanácsot" sikerül Ragalnak adnia, bár az a tanács nem volt igazán hasznos, csak pont ötletet adott Ingridnek. Ezután következik az utolsó téma, ami kapcsán Ingrid megnyugtatja a párját és alaposan feltornázza a férfi önbizalmát, ugyanis Tubrok teljesítményére az ágyban egy szava sincs. A reggeli befejeztével a szerelmesek lassan elindulnak, de előtte még Tubrok ki akar menni a mosdóba és át is akar öltözni. Arra hogy nem fog átöltözni a férfi csak a fejét rázza.
< - De igen. - jelenti ki mosolyogva. >
Mindketten felmennek a hálóba. Ingridnek néhány percet kell várnia, a párja visszaérkezik és nekilát átöltözni. Ingrid minden szava és tiltása ellenére, szinte nevetve a nő nagy ellenkezésén kezdene neki az átöltözésnek. Ragal nem is érti Ingrid fenyegetését.
< - Hivatalos ruhát szoktam felvenni, remekül áll rajtam és már megszokták tőlem. Mi ezzel a baj? - érdeklődik. >
De ettől még folytatja tovább amibe belekezdett. Így Ingridnek nincs más választása minthogy elkapja és felkapja a párját és kicipelje a szobából. Tubrok ezen nagyon meglepődik és hangosan, de szinte magát elnevetve szólal fel.
< - Na, Boszorka, mit csinálsz?! Tegyél le Boszorka... >
"Kiabálja" a férfi. Igazán csak Ingriden múlik meddig is cipeli a párját.
< - Csak te lehetsz ilyen makacs. >
Jegyzi meg még a férfi. Akárhogy is, Ingrid lecipelheti teljesen a párját, vagy akár le is rakhatja a férfit, az már nem megy vissza a hálóba, hanem belenyugszik a helyzetbe. Mindenesetre a helyzet igencsak komikus. Végül megérkeznek Tyr-hez, Ingrid bejelentkezik és hamarosan be is léphetnek Tyr lakásába. Az idős férfi köszönti és rögtön hellyel kínálja őket a nappaliban.
< - Jó reggelt gyermekeim! Nem zavartok, már számítottam rátok. >
Ezzel le is ül a fa asztalhoz, a szépen megmunkált, díszes és kényelmes négy szék egyikére. Úgy ül le, hogy vele szemben Ingrid és Tubrok egymással szemben üljön. Természetesen Tubrok is köszön, csak megvárja ameddig az öreg már nem mond mást.
< - Jó reggelt Tiren. - biccent. >
Ezzel ha Ingridnek megfelel, akkor vele együtt helyet is foglal a férfi.
< - Mire vagytok kíváncsiak? Kérdezzetek bátran. - bátorítja Ingridet Tyr. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 05 Szept. 2016, 20:21
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Látta, hogy a szavaival sikerült kissé megijesztenie a párját, aki úgymond hátramenetbe is kapcsolt, hogy mégsem jó ötlet ezt akkor felhozni, legalább is egyelőre. Végül is volt a nőnek ideje, hogy miként oldja meg azt, hogy mindez még ne ütközzön szabálytalanságba és ne kerülhessen gondba emiatt. Szerencsére elég sok minden fogta Ingrid pártját abban, hogy ezt majd megtehesse szépen lassan. Úgyis volt idejük minderre, semmilyen változás nem jött még létre a világon egyik pillanatról a másikra. Mindenhez nagy háttérmunka kellett, hogy megvalósuljon, még a Zuhanáshoz is. Nem is várakozott tovább, hanem sietve szólalt meg ekkor.
< - Ne aggódj – próbálta nyugtatni. – Itt a Rocksolidban olyan sok Zuhanás előtti tudás van, hogy emiatt nem kerülök bajba. Már csak azért sem, mert azáltal, hogy a Flottás lettem és a Hídon szolgálok úgymond több szabadságom lett, több mindent oszthatok meg másokkal. Alapból sem figyel Maniac a molekuláris szintű hibám miatt, ami az isteni örökségemből van, de a mostani nagyon magas rangom miatt sem tenné olyan nagyon. >
Remélte, hogy sikerült megnyugtatnia a párját, hogy lehet, hogy elmondta és megmutatta, de ezzel hála az új rangjának és pozíciójának tényleg nem fog bajba kerülni. A félig komolytalan megjegyezésre azonban ekkor komolyan válaszolt, elmondva, hogy Zsarnok még mindig generál magának érzéseket, igazából ez számára is ijesztő volt, ennek ellenére megértette, még ha olyan is volt a „férfi” amilyen, akkor is egykor ember volt. Itt kitér arra is, hogy az UP2-k nem maguk választották azt, hogy azok legyenek, amik ma, hanem az ő apját is elrabolták a munkahelyéről, egy zsúfolt folyosón fényes nappal anélkül, hogy bárkinek feltűnt volna mindez. Látta és érezte Tubrok irányából, hogy szinte „elássa” magát a dolog miatt, hogy ezt mondta, miközben esélyes, hogy senki sem tudta azt néhány személyen kívül, hogy mikén is toborozták az UP2-ket. Most legalább már Tubrok is tudta. Azt, hogy az egész végén felnevetett szerencsére oldotta a hangulatot és a párjának is jobb kedve lett mindettől, mintha az előző komoly és komor szavak el sem hangzottak volna. Ingrid még mindig nagyon jól tudta oldani a hangulatot mindez a kis „jelenet” is megmutatta mindezt. Sőt a szavaira a nő még kapott egy mosolyt és egy fél komoly megjegyzést is.
< - Egyébként, meg ha így lett volna, akkor sokkal jobban védve lenne bármiféle támadás ellen a Rocksolid. Legalább a Pride és az Ismeretlen Birodalom többé nem támadna – felelte ő is komolytalanul. >
Ezek után nem sokkal már a zuhanyzóban voltak, ahol ismét egymásnak estek, utána pedig Tubrok magán étkezőjében álltak neki a reggelinek, hogy végre azon is túlessenek. Itt is beszélgettek tovább, többek közt Ingrid rákérdezett a párjánál, hogy mit is hozna fel a férfi Tyr-nél beszélgetésként, mert kivételesen a nagy szájával semmi sem jut az eszébe. Igazából egy kicsit még mindig sokkban volt ezzel kapcsolatban, mindez is közrejátszott abban, hogy nem nagyon tudja, hogy mit is mondjon az idős egykori istennek, aki a rokona is. Még egy rövid ideig a szegénység is volt említve, majd ezek után Tubrok hozta fel a kényesebb, szexuális dolgot, ahol Ingrid megnyugtatta, hogy semmi gond sincs a férfi eredményével és azzal, amit nyújtani tud, mert tökéletesen kielégítő a nő számára. Amint a reggelivel végeztek Tubrok még a mosdóba menés előtt felhozta, hogy utána átöltözik és úgy megy le majd Tyrhez, ezt Ingrid nem akarta hagyni. Mikor szóvá tette csak mosolygást és fejrázást kapott, de a férfi még nem is tudta, hogy mi vár rá, hogyha nem hallgat a nőre. Ingrid fent a hálóban még próbálta egy kicsit győzködni a párját, de amikor a férfi már tényleg nekilátott volna átöltözni jöhetett a drasztikusabb megoldás.
< - Hát most nem fogsz! – jelentette ki. – Az a baj, hogy csak a csarnok mégcsak másik végébe sem megyünk! Aztán meg a meglepetés jön, oda meg nem kell az előkelő ruha! >
Mondta még egyszer, majd felkapta a férfit és így indult el vele lefelé a lépcsőn miután kiértek a hálóból. Érezte, hogy meglepte Tubrokot és azt is, hogy a férfi szíve szerint nevetne az abszurd helyzeten. Ahogyan „segítségért kiabált” azon pedig Ingrid nevette majdnem el magát.
< - Ha tovább „kiabálsz”, akkor még az embereid előtt is végighordozlak, csakhogy ők is nevethessenek – nevetett fel majdnem ő is. – Igen, roppant makacs vagyok, anyámtól örököltem mindezt! >
Ugyan érezte, hogy belenyugodott a helyzetbe Tubrok, ennek ellenére nem tette le a földre, csak akkor, amikor megékeztek Tyr lakrésze elé. Nem kockáztatott, hogy esetleg elindul mégis felfelé Tubrok. Itt be is jelentkezett, majd hamarosan be is mehettek. Köszöntötte is az aggastyánt, majd fel is hozta, hogy beszélni jöttek. Nem lepődött meg azon, hogy Tyr már számított rájuk, eléggé logikus volt, főleg azok után, hogy mit is mondott Ingridnek korábban, neki pedig ezek után annyira nem volt nehéz összetenni az információkat. A hellyel való kínálás után hálásan bólintott és le is ült az egyik székre, még megvárta, amíg Tubrok is köszön, majd megkapták a kérdést, vagyis bízatást is a férfitól.
< - Most már tudom én is igazságot – kezdte. – Hogy anya és apa volt Thorhalla és Einar és reinkarnálódtak Loki tette után, mert csak így lehetett az életüket megmenteni. Hogy emiatt vagyok, vagyunk a húgaimmal különlegesek. És azt is, hogy így te is a rokonom vagy, mind anyai, mind pedig apai ágról is. >
Itt elhallgatott egy picit, megvárta, hogy mit is reagál az idős férfi, majd utána folytatta.
< - Tudnál mesélni a bátyáimról? – kérdezte. – Mikor apát kérdeztem láttam, hogy neki fájt a téma és nem akar erről beszélni. Ugyanúgy nem, ahogyan anyáról sem soha sem azóta, hogy Gunny-val elszökött. >
Kíváncsian várta, hogy mit is mondhat Tyr Asvaldról és Fonnról.
< - Tubrok is tudja már, elmondtam neki és odaadtam anya könyvét is, hogy elolvashassa – tette még hozzá. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 39 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 18 Szept. 2016, 22:17

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid próbálja nyugtatni a párját, a kiadott információkkal kapcsolatos veszélyek miatt. Sikerül is, Tubrok sóhajt egy nagyot, kifújja a levegőt és nyugodtabban válaszol, igaz elég röviden.
< - Értelek. Nem aggódom tovább. >
"Adja meg magát" a férfi. Későbbi témánál Tubrok tesz egy vicces megjegyzést, ami után el is áshatja magát, mert Ingrid szépen felvilágosítja őt, amitől rosszul kezdi érezni magát a férfi. Végül Ingrid egy kis nevetéssel és egy megjegyzéssel feloldja a hangulatot, Tubrok feszültsége is elillan. Hasonlóan komolytalanul válaszol Tubrok, folytatva a kis beszélgetést.
< - Hmmm... szerintem nem kell minket félteni. >
Mondja továbbra is félkomolyan. Valamivel később már a zuhanyzóban vannak, ott nem is kell sok idő, máris egymásnak esnek a szerelmesek. A szeretkezés után még egyszer tusoltak majd az étkező felé vették az irányt a reggelihez. Étkezés közben természetesen társalognak is. A reggeli után indulnak el, végre Tyr-hez, pontosabban oda készülnek, de Ragalnak el kell mennie mosdóba és után még tervez átöltözést is. Ingridnek az utóbbi részlet nagyon-nagyon nem tetszik és többször figyelmezteti is a párját hogy ennek nem lesz jó vége, de a férfi persze nem adja magát.
< - Akkor majd leveszem a ruhát, mielőtt a meglepetésed jönne. >
Válaszolja teljesen nyugodtan. Sokkal többet nem is tud mondani Tubrok, mert bizony Miller felkapja őt és lecipeli egészen át a csarnokon. A jelenet nagyon is komikus és nem is bírja Tubrok teljesen komolyan venni. Ingrid továbbra is szigorúan, bár szinte felnevetve oktatja ki a párját és inti őt csöndre.
< - Gonosz Boszorka vagy! >
Morgolódik hangosan a férfi, mivel mást nem igen akar tenni. A kissé komikus utazás után végül megérkeznek Tirenhez. Bejelentkeznek, az idős férfi beengedi őket, hellyel kínálja a szerelmeseket és végül mindhárman helyet foglalnak. Ingrid első szavai nem lepik meg Tyr-t, számított már erre.
< - Örülök, hogy megtudtad az igazságot. Ideje volt már. Reméltem minél hamarabb megtudod majd és segíthetek neked én is. >
Ingrid kérdését elgondolkodva hallgatja végig Tyr, a Tubrokkal kapcsolatos megjegyzésre biccent.
< - Tudom-tudom. >
Látszik Tyr-en amint eléggé elkalandozik a gondolatai között.
< - Érdekes… hmmm… a Zuhanás előtti utolsó midgardiak sokkal kevésbé képesek elfogadni a múltat. Anyád és Apád is ilyen, a midgardi testük miatt, biztos vagyok benne. A vallásokat kiürítették, a helyét a személyes legendáik vették át, különös volt. Talán ez is egy jel volt… Régen másképp volt. >
Morfondírozik el Tyr, bár nem Ingriden, sokkal inkább a sok személyen aki a mai napig nem tudja túltenni magát egy-egy eseményen. De az öreg megrázza a fejét és válaszol a kérdésre.
< - Asvald és Fonn, a testvéreid. Mindketten vörösek voltak, akár csak Te. Fonn sokban hasonlított Apádra és a nagyapjára, olyan volt mint Thor, csak fiatalnak. Asvald az anyjára ütött, sokkal inkább Loki sarja. Ennyi idő távlatából nehéz mit mondani róluk neked. Két erős sarj volt, képzeld őket hozzád hasonlónak férfiként. Tényleg a kiköpött testvéreid lehetnének ma is. Van valami amire kíváncsi vagy egyiküknél-másikuknál? Mennyit mondjak el róluk? >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 19 Szept. 2016, 08:49
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid örült annak, hogy sikerült teljesen megnyugtatnia a szavaival a párját és már nem aggódott Tubrok tovább amiatt, hogy bajba kerülhet a nő a kiadott Zuhanás előtti információk miatt. A következőkben a komolytalan megjegyzésre igenis komolyan válaszolt, és hosszasan, így meg is érezte, hogy a párja kezdi magát kellemetlenül érezni emiatt. Még szerencse, hogy az egésznek a végén egy laza megjegyzést tett nevetve, így a korábbi feszültséget is maradéktalanul feloldotta. Sőt még utána hozzá is tette, hogyha úgy lett volna, hogy a Birodalom tényleg befolyást akar, akkor még jobban védve is lenne a Rocksolid. Igaz nem a Sivary ellen, ellenük még a Birodalom sem nyújtott mentsvárat, még a Pride és az Ismeretlen Birodalom számára sem, se senkinek, de magán a Földön folyó többi háborúban igen. Hamarosan a zuhanyzóban kötöttek ki, majd az ottani együttlét után mentek is reggelizni. Itt Ingrid továbbra sem akarta, hogy teljesen hivatalos öltözéket vegyen fel Tubrok csak arra a kis időre, amíg beszélgetnek Tyrrel, főleg, hogy nem is mentek messzire, csak a csarnokban maradtak. Arról nem is beszélve, ha a férfi uralkodói öltözetett vett volna fel, akkor neki is illett volna valamilyen előkelőt felvennie a sima egyszerű utcai ruházat helyett. Nem arról volt szó, hogy nem tisztelik Tyr-t, vagy efféle, csak mégis, így is elegánsak voltak és elég volt az, ami rajtuk volt. Éppen ezért sem hagyta, hogy a párja átöltözzön, mivel a szavak nem hatották meg a férfit, így neki is látott annak, hogy szó szerint lecipelje őt megfelelő helyre. Nehogy véletlenül megforduljon a fejében az, hogy visszaszökne a hálóba. Nem mintha lett volna bármi esélye arra, hogy megszökjön a nő elől, már csak a sebességkülönbségek miatt sem, de akkor sem kockáztatott. Még a végén az egész huzavona addig tartott volna, hogy egyszerűbb lett volna hagyni azt, hogy átöltözzön a férfi. A szavakra határozottan rázta meg a fejét.
< - Nem, arra már nem lenne időnk – mondta. – És nem vagyok gonosz, te vagy „szörnyű”! >
A szörnyűt direkt úgy mondta, hogy hallható legyen, hogy nem gondolta komolyan, csak játékból mondta mindezt és csakis a ruházkodási szokásokra vonatkozott, nem pedig másra. Érdekelte volna, hogy mit szól a ház népe, az őrség, vagy a minimális személyzet, ha meglátta volna azt, hogy miként cipeli le a férfit, legalább mindenkinek szerzett volna egy örömteli percet, órát. Odalent le is tette, majd bejelentkeztek Tyr-hez, aki hamar fogadta is őket. A reggeli dolgok elhúzódása talán amiatt pont jó volt, hogy így legalább már biztos volt, hogy az idős férfi ébren lesz és minden gond nélkül megtudják látogatni. Itt a rövidke bíztatás után Ingrid el is mondta, hogy már tudja az igazat, hogy kicsoda is ő és a szülei valójában, hozzátéve, hogy Tubroknak is elmondta már.
< - Köszönöm – mondta őszintén és hálásan. >
Érdeklődve figyelte az öreg egykori istenséget, hogy elkalandozik a gondolata, majd figyelmesen hallgatta végig, hogy mit is mondott a másik. Persze sokkal kevesebbet élt, mint Tyr, de ettől függetlenül ő nem így vélte. Nem teljesen így.
< - Talán azért, mert túl sok idejük van töprengeni a múlton – mondta. – Még egy felnőtt személy számára is nagy trauma lehetett látni azt, ami a Zuhanásnál volt. És azt, hogy mi lett belőle, főleg azoknak, akik tudták, hogy nem ennek kellett volna történnie. >
Kivárt néhány pillanatot, hogy esetleg, ha kérdést kap a két férfi valamelyikétől, akkor azt is meghallgathassa.
< - Beszéltem Adammel, Osbornnal még tegnap – kezdte. – Elmesélte, hogy milyen lett volna a Zuhanás eredetileg. Nem ezt tervezték, egy békés, harcoktól mentes világot akartak. Egy olyat, ahol mindenki génkezeltként élte volna az életét. A kaukázusi bőrszínűek persze csak, mert a többi rasszal nem volt teljesen kompatibilis a génkezelés. Ez volt a terv, egészen addig a pillanatig, amíg meg nem halt a nő, akit Zsarnok szeretett. Úgy, hogy vissza sem volt képes őt hozni sehogyan. Ezek után lett a Zuhanás az, amit ma ismerünk… >
Nem tudta, hogy ezzel Tyr tisztában van-e, de abban igen, hogy Tubrok most hallhatta mindezt először.
< - Egyébként… - kezdte. – Apa örül, hogy élsz és itt vagy. Illetve annak is, hogy megismerhettelek. Még mindig szeret és tisztel téged és mondhatom azt is, hogy üdvözöl – mosolyodott el. – Tudom, hogy Tubrokot a frász kerülgeti ettől, de én még mindig emberként látom őt, amióta génkezelést kaptam azóta embernek, hogy milyen is volt régen. Látom az érzéseit, hogy mit érezne emberként abban a pillanatban. Éppen ezért tudom, hogy ezt érzi és úgy véltem, ha ő nem mondhatja el személyesen, akkor én tolmácsolom feléd. >
Remélte, hogy jól fog ez esni Tyr-nek, végtére is az unokaöccséről volt szó. Ezek után kérdezett rá a két bátyjára, akikről röviden hallhatott is. Igazából nem csodálkozott volna azon sem, ha a férfi nem is emlékszik sokra belőlük, hiszen olyan sok idő telt el és Tyr nem volt génkezelt, az ő memóriája nem volt valószínűleg olyan jó, mint egy génkezelt személyé. Már annak is örült, amit hallott. Erről eszébe is jutott még valami.
< - Köszönöm – mondta. – Ha beszélsz anyával valamikor, akkor megmondanád neki, hogy most, hogy már én és Gunny is tudjuk, hogy mi a családi hátterünk apa úgy vélte, hogy nem kell tovább lefagyasztva tartania Yrsa-t és ő is megszületett a megfelelő genetikai gyorsítás után. Hogy mire lennék kíváncsi velük kapcsolatban? Így hirtelen leginkább arra, hogy volt-e családjuk, gyerekeik, ha jól tudom mostani idő szerint legalább százötven-kétszáz évesek lehettek akkoriban, amikor anyáék ide kerültek Midgardra. >
Ezt pedig még az isteneknél is kellően soknak érezte ahhoz, hogy akár lehetséges legyen. Persze, ha ők is hasonló felfogásúak voltak, mint saját maga, ami eléggé esélyes volt az alapján, ami az előbb hallott, akkor Greg volt a szülei első unokája és a bátyjainak még nem volt családja, csak szeretőik.
< - Neked volt családod azok után, hogy megkezdted az életedet itt Midgardon? – érdeklődött óvatosan. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 39 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 25 Szept. 2016, 01:18

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid és Tubrok civakodik egymással, érthető is, Ragalnak nem igen tetszik ahogyan a párja felkapja és cipeli őt, csakhogy a nőnek az ő átöltözési szándéka nem tetszett, éppen ezért is döntött a cipekedés mellett. Ingrid roppant makacs végig.
< - Nem lesz időnk... >
Morgolódik és fő a saját levében tovább Tubrok, mivel nem igazán tud mit tenni Ingriddel szemben, a nő még a vitát is lezárta a maga részéről, így csak morgolódik az orra alatt. Már lent, Ingrid leteszi a földre a párját, aztán bejelentkezik Tyr-hez, kis várakozás után be is léphetnek a lakrészre. Ami az időt illette Tubrok hosszú alvásának köszönhetően amúgy sem érkezhettek túl korán. Végül mind a hárman, Tyr-el együtt elfoglalják a helyeiket a kényelmes székein az ízléses asztal körül. Ingrid el is árulja az igazat és hogy miért van itt. Kérdez az idős öregtől, aki válaszol is neki, bár az elején elkalandozik, Ingrid már erre is reagál. Egészen sok információt elmond. Tyr nem akar közbevágni, csak csendben hallgat és néha bólint mialatt a kezével megigazítja a szakállát. Tubrok nem is nagyon tudna kérdést feltenni, ő csak hallgat. Amikor Ingrid elárulja az első nehezen emészthető információt, Tubrok szemei szinte kiesnek a helyükről, attól amit hall, le is ragad itt. Tyr csak bólint most is, de meg is szólal.
< - Mi Asgardiak nagyon sok mindent láttunk az eseményekből. Bár nem voltam minden hírnek birtokában, úgy is megfelelően értesültem. A többi pantheon is. >
Feleli az idős túlélő. Amit Ingrid ezután elmond az ismét más-más reakciót vált ki a két teremben lévő férfiból. Tubrok valóban megborzong már csak azt hallva is, mennyire emberinek látja Ingrid az UP2-es apját. Tyr ellenben örül annak, hogy ilyen információkat hall. El is mosolyodik ezen az istenség.
< - Szívesen fogadom üdvözletét. Attól tartok nem viszonozhatom azt, a végén még bajba sodrok sorsokat. >
Válaszolja kis mosollyal, vidámsággal. Tényleg jól eshetett neki az üdvözlet. Mindez után kérdez rá Ingrid a bátyjaira, akikről kap is egy rövid leírást, történetet. Ingridnek még más dolog is eszébe jut és egészen nyugodtan kezeli az információkat, meg is említi Tyr-nek, milyen híreket mondhat az anyjának. Aztán még további kérdései is vannak.
< - Mindenképpen elmondom neki, amikor biztonságban idejöhet. - itt kihagy egy lélegzetvételnyi időt - Volt családjuk, mindegyikük apa volt már idején. Büszkék lehettek rájuk a szüleid, igazi férfiak voltak a talpukon, ami a családot illette. >
A válasz után Ingrid már tudhatja, hogy ő maradt le egy kissé a családdal, nem mintha nem lenne így is bőven elég ideje és nem érne rá bőven mindenre. Az utolsó kérdés Ingridtől láthatóan, érezhetően fogós.
< - Volt családom. Vannak leszármazottaim is. Már nem követem közelről a sorsukat, élik az életüket. Egyszerűen megtörténik ez egy Asgardival ha az emberek világában ragad. Nem hiszem bárkit is ismernétek közülük. >
Itt tart egy kis szüntet, mire Tubrok megszólal.
< - Reggel amikor felkeltem fogalmam sem volt milyen beszélgetésben lesz részem. Nem tudtam eddig mit szólni, még csak kapkodom a fejem. >
Ragal a szavai után Ingridre pillant. Tyr is hasonlóan tesz, várja Ingrid reakcióját, miről mondjon még többet, hogyan folytassák, vagy egyáltalán milyen gesztust, reakciót ad Ingrid.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 25 Szept. 2016, 10:35
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid remekül szórakozott azon, hogy mennyire morgolódott és főtt a saját levében Tubrok mindazok után, hogy felkapta a férfit és így vitte le. A hangos megjegyzéseknél már majdnem nevetett is és meg is jegyezte volna, hogy „bizony, bizony, nem lesz időnk rá”, mindezt lelkes bólogatás közepette, de mivel már lezárta a témát és mindezt ki is mondta, így már nem tette meg ezt. Már csak azért sem, mert nem szerette volna, ha tovább folytatják a kis játékot, mert azzal is időt vesztenek. Ő maga pedig szerette volna mindazt, hogyha úgy érkeznek meg Indonéziába, hogy még délután. Jó lett volna, ha nem naplementére mennek. Igaz ígyis-úgyis úgy igazította a kis kirándulást, hogy főleg éjszaka lesznek ott. Még akkor is meleg van, nyugodtan, bőven strandidő, hála annak, hogy a trópusokon van a hely. Azért pont délután, éjszaka, majd délelőtt lett választva, mert ezen időpontokban talán nem annyira erős a nap fénye és nem szerette volna, hogyha Tubrok nagyon leég. Tudta, hogy a párja nincs annyira hozzászokva az erős fényhez, így még napvédőszerekkel is letud majd égni, a napszúrásról nem is beszélve. Picit ironikusnak találta főleg úgy, hogy most hol volt a Föld helyileg és annak idején, amikor még jócskán közelebb volt a naphoz és akkor sem volt ezzel gond, bár most már ezer éve ilyen messze voltak, ehhez szoktak hozzá az emberek és nem pedig a Zuhanás előtti értékekhez. Közben, amint leérkeztek vissza is terelte a gondolatait az elkövetkezendő dolgokhoz.
A kis séta után meg is érkeztek oda, ahol Tyr lakott, és hamarosan már bent is voltak, le is tudtak ülni a hellyel való kínálás után. Mivel nem akarta húzni az időt, így Tyr nógatására neki is látott annak, hogy elmondja, hogy mit szeretne. Hamar kiderült, eléggé máshogyan gondolkodnak minderről. Persze Ingrid soha sem volt asgardi, csak nagyon hosszú életű ember, így lehet, hogy a más közegben való élet és felnövés nagyban hozzájárult ehhez, arról nem is beszélve, hogy mennyire más volt, mint egy Birodalmi, azért nagyon sok mindenben tökéletes példája volt a HPI-nek. Érezte, hogy a szavainál Tubrok mennyire ledöbbent, amikor meghallotta, hogy milyen is lett volna eredetileg a világ, hogyha Vyc nem hal meg annak idején. Mivel Tyr előtt úgysem nagyon kellett semmit sem titkolniuk, így teljesen nyugodtan helyezte a kezét a férfiéra és szorította meg kedvesen azt. Azon az előzőek után annyira nem is lepődött meg, hogy Tyr és az északi Pantheon, a többivel együtt tudták, hogy mik játszódnak le, mik következhetnek be. Aztán beugrott, hogy miért is van így.
< - Hát persze – mondta, mint akinek eszébe jutott valami. – Hiszen ott voltak a Nornák és Mimiron kútja is. Persze, hogy tudtátok. A Nornák egyike látott a jövőbe, a kút pedig felfedte, amit tudni akart valaki. >
Azt nem tette hozzá, hogy tudja, hogy ára volt ennek, hiszen így vesztette el Odin is a fél szemét, amikor megakarta tudni, hogy miként óvhatja meg Baldert. Más kérdés, hogy nem sikerült és Ingrid nagyapja képes volt arra, hogy megölesse a vak Höderrel. Aztán még ott voltak a görögöknél a jóslók, és sok más is, amiről az anyja mesélt neki korábban. Még mielőtt az apjára tért volna, még odafordult a párja felé.
< - Ha így lett volna, akkor soha sem ismerlek meg, mert valószínűleg meg sem születtél volna – mondta. – Már csak miattad is örülök, hogy az lett a világ sorsa, amiben élünk. >
Ezek után hozta fel azt, aminél jól tippelte, hogy mi is lesz a végeredmény. Tubrokot valóban a hideg rázta ki attól, ahogyan Ingrid az apjáról beszélt, ellenben Tyr tényleg örült annak, hogy azt hallotta, amit. Ez máris Ingridnek is jobb kedvet derített, hogy végre van valaki, akivel úgy tud az apjáról beszélni, hogy egyrészt tudja az igazságot, mégsem U7-et látja benne, hanem azt az egykori férfit, aki volt. Ez nagyon jól esett neki, főleg, hogy nem sűrűn volt erre példa. A válaszra mosolyogva bólintott, valóban nem tolmácsolhatta az apja felé Tyr szavait, de biztos volt benne, hogy tudja.
< - Szerintem pontosan tudja, hogy viszonoznád – felelte. >
Már megérte az, hogy eljöttek, hiszen sikerült örömet okoznia az idős férfinak. Ezek után kérdezett rá a két bátyjára, akikről nem tudott olyan sok mindent egyelőre. A rövid elmesélés után eszébe jutott Yrsa is, így megkérte Tyr-t, hogy majd mondja el az anyjának, hogyha beszél vele, vagy üzennek egymásnak.
< - Köszönöm – mondta. – Azt tudom, hogy az elmúlt egy egység alatt itt volt. Tubrok elmondta. >
Persze ezzel a férfi több fájdalmat okozott a nőnek, mintha hallgatott volna, de ezt szegény Tubrok nem mondhatta, így lelkesen mesélte el a történéseket. A bátyjairól szóló további elbeszélésnél szélesen mosolyodott el, tehát még nagynéni is volt úgy, hogy nem is tudott minderről korábban. Szerencsére az utolsó kérdését óvatosan tette fel, ami Tyr családját illette, tényleg volt neki, korábban, így most is éltek leszármazottai, de nem követte már a sorsukat. Ez Ingrid számára roppant HPI-s felfogás volt, ott volt ez a megszokott, de saját maga nem tudott volna így tenni. Mivel érezte, hogy nem szívesen beszél erről Tyr, így nem is kérdezett rá arra, hogy kik lehetnek a leszármazottak, csak annyiban hagyta, hogy nem valószínű, hogy ismerik őket. Ezek után Tubrok szólalt meg, aminek a végén Ingrid rámosolygott és egy puszit is adott a párja arcára.
< - Márpedig hozzá kell szoknod – mosolygott még mindig. – Előbb vagy utóbb megszokod és nem lesz furcsa. >
Legalább is remélte, hogy tényleg így lesz. Ha sikerült megnyugtatni a férfit némileg, akkor fordult vissza Tyr-hez.
< - Majd valamikor elhozom ide a Rocksolidba a fiamat is, úgy vélem, hogy szeretne majd megismerni téged. >
Remélte, hogy nem fogja mindez zavarni Tyr-t és örömmel veszi mindezt.
< - Erről apa nem beszélt… - kezdte. – Mi volt az igazság azzal kapcsolatban, ahogyan ide kerültek Midgardra? Mit tett Loki, hogy nem volt más lehetőség, mintsem a „reinkarnáció” a megmentésük érdekében? >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 39 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 27 Szept. 2016, 22:45

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid roppant jól szórakozik a párja morgolódásán, szívesen fel is nevetne olyan jó a kedve. Nem is csoda, roppant komikus amit Tubrok csinál, csak éppen ezt ő nem veszi észre, ő csupán morgolódik. Közben Ingrid el is gondolkodik azon, miért lenne jó idejében a szigetre menni és a délutánt ott tölteni, majd a következő délelőttöt is. Mindenesetre a séta után elérkeznek Tyr lakrészéhez és hamarosan már bent is vannak. Nem kertelnek sokat, Ingrid elég hamar elővezeti a témát és fel is tesz kérdéseket Tyr-nek. A mitológiai megállapításra, felismerésre, amely Ingridből bukik elé, felemásan bólogat az idős férfi.
< - A jóslás és a sors fonalát követtük azokban az időkben. Az Oymposiak szó szerint. >
Ingrid mintha erről is hallott volna már korábban, vagy a HPI-ben, vagy az anyjától, vagy olvashatta valahol a sorsot és mennyi szerepe lehetett annak mindenben. Tubroknak nagyon jól esik amit kap, el is mosolyodik és a nőre pillant.
< - Nagyon kedves tőled Ingrid, én is szeretlek és fontos vagy nekem. De az életem mégsem ér annyit, mint egy egész világ. Nem mintha lenne beleszólásunk ebbe. >
Válaszolja hálásan a férfi, ugyanakkor mégis elmondja a gondolatait. A kedves szavak után Ingridnek azért sikerül felborzolnia a párja kedélyét, viszont Tyr örül az átadott üdvözletnek. Mind Tyr-nek örömet okoz a téma, mind Ingridnek, akinek végre van valakije akivel erről beszélhet. Stephanie-vel kapcsolatban most is csak megerősíteni tud az idős istenség.
< - Itt volt. - mondja ki ő is - Tubrokot számba vette és megvizsgálta méltó-e hozzád. Méltónak találta. Sok más dolga is volt, azokat nem részletezem, még a végén bajba kerültök. >
Zárja kissé rövidre a téma végét a férfi. Szívesen elmondana mindent, de azzal ki is adná Stephaniet és saját magát is persze. Mindez után kerül szóba igazán Ingrid kérdése. Sok mindent megtud a két testvéréről és többnyire ez a téma innentől. Ingrid megtud pár dolgot a bátyjairól, még azt is hogy volt családjuk. Tyr családjáról is megtud néhány információt, minimálisan csak annyit hogy vannak leszármazottai az istenségnek. A sok "kemény" téma és információ után Tubroknak nagyon jól esik a puszi és a roppant kedves nyugtató szavak Ingridtől. A pillantásán és a mozdulatain látszik mennyire értékeli és oda van az ennyire kedves Ingridtől.
< - Nehéz lesz megszokni. A kedvedért nagyon fogok igyekezni. - jegyzi meg válaszként kedvesen a férfi. >
Annak, hogy Greg-et ide - a Rocksolidba - akarja hozni Ingrid nem csak Tyr örül hanem természetesen Tubrok is. Mindketten apró reakciókat adnak erre utalóan.
< - Én is szeretném megismerni őt. - feleli egészen nagyapásan Tiren. >
Ingrid utolsó kérdése, az igazság az anyjával és apjával kapcsolatban kissé megakasztja Tyr-t. A férfi egy pillanatra elgondolkozik. Mennyit is akar elmondani Ingridnek és mi az amit majd később kellene megtudnia. Végül a nagyon konzervatív és szűkszavú választ választja.
< - Ezt nem tőlem kell hallanod. Valóban Loki miatt történt az egész és csak úgy tudtuk megmenteni a szüleid életét, hogy Midgardra küldtük őket. A káosz ura sok aljas tettre képes volt, egyelőre képzelj bármit... >
Itt elcsöndesedik Tyr. Tudni tudja mi történt, lehet ő nem áll készen elmondani, de lehet Miller. Ragal kedvesen megszorítja Ingrid kezét és biztatóan, támogatóan pillant rá, nem akarja hogy a nő kedve most elmenjen a beszélgetéstől vagy éppen amiatt milyen szörnyűség történhetett.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 28 Szept. 2016, 12:33
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal - Rocksolid törzsfője

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ahogyan végül nagy nehezen leérkeztek Tyr-hez, az idős egykori istenség még fogadta is őket. Hamarosan beszélgetésbe is elegyedtek, ahol Tyr utalt is rá, hogy nagyjából tudták, hogy mire készülhetnek, mi lett volna az eredeti terv a Zuhanásra nézve. Itt esett le Ingridnek, hogy persze, annyira nem is volt nehéz dolguk, mert a görög istenségek jósoltak, míg az asgardiaknak is megvoltak a maguk módszerei arra, hogy lássák a jövőt. Nem csak a Nornák, de más módokon is. Mindezzel pedig egyet is értett az idős férfi, hogy valóban jól következtetett a nő. Megértően bólintott, hogy tudja, hogy miről van szó. Rémlett neki, hogy hallotta, vagy olvasta, hogy sokat adtak erre az istenek. Valószínűleg az anyja valamelyik jegyzetében volt, amit az eltűnése után olvasott. Azt tudta, hogy a Nornák mindig is nagy becsben álltak, ahogyan a völvák is, akiknek látomásaik voltak és képesek voltak dolgokat látni. Ironikusnak vélte, hogy pont benne csoportosult a három nővér egy-egy képessége, a múlt, a jelen és a jövőbe látással. Úgy tűnt, hogy bármennyire is igyekezett Zsarnok kiirtani az összes istent a sors mégis kijátszotta. Természetesen tudta, hogy nem így volt, de azért hagyta néhány másodpercre, hogy eljátsszon a gondolattal, hogy mégis úgy van, amiként ő maga most ezt elgondolta. De ezek után visszatért a racionalitás ösvényére, ami pedig erősen tagadta mindezt. Ironikussá pedig az tette, hogy az ő jövőbelátása sokkalta pontosabb volt, mint Maniac matematikai alapon levő számításai.
< - Igen, olvastam, vagy hallottam erről – erősítette meg Tyr-t. – Anyától, vagy a jegyzeteiben olvastam. >
Ezek után fordult oda Tubrokhoz és próbálta megnyugtatni. Mivel Tyr-t családtagként kezelte, így nem foglalkozott az udvariaskodással és az etikettel. Nagy örömmel vette tudomásul, hogy ezúttal a párja is maradt a tegeződésnél és a meghittebb szavaknál. Láthatóan jól esett neki az, amit Ingrid mondott, és nem is túlzott azokkal, amit mondott. A válaszra csak kedvesen rázta meg a fejét és szólalt meg végül.
< - Nekem megér – mondta. – Sőt még többet is, mint csak a világ. >
Ezt is őszintén mondta, majd visszafordult Tyr irányába és még a kedély borzolgató dolgok előtt a jósláshoz szándékozott fűzni valamit. Amit úgy érzett, hogy talán fontos lehet, ha nem is most, majd később.
< - Ami a jóslással kapcsolatban van… - kezdte. – A Flottás génkezelésem kiszélesítette a képességeimet. Most már nem csak a múltat és a jelent látom, de a jövőt is képes vagyok. Egy személyben vagyok képes mindarra, amire korábban a három nővér volt. >
Ez után jött az a téma, ami mindkét férfiból teljesen más reakciót váltott ki. Tubroknak a hideg futkosott a hátán, míg Tyr örült annak, amit Jonathan-ról hallhatott. Igazából nagyjából pontosan ezen eredményt várta a párostól, hogy ezeket fogják reagálni. Szegény Tubrok frászt kap, mert még mindig nehéz volt megemésztenie, hogy Ingrid apja egy UP2. Tyr pedig láthatóan még mindig az unokaöccsét látta benne, így emiatt is örült annak, amit hallhatott. Ekkor mondta azt is, hogy tudta, hogy az anyja is itt járt, meglátogatta Tubrokot is, biztos volt abban is, hogy Tyr-t is, és valóban így volt, megerősítést is kapott minderre.
< - Nagyjából van elképzelésem, hogy miért volt még itt – mondta. >
Ennél burkoltabban nem tudta elmondani, hogy tisztában van vele, hogy az anyja is a Nite tagja. Abban elég biztos volt, hogy Tyr erről tud, de vajon arról is, hogy Nava is a tagja? Esélyes volt, akkor viszont ő maga is az lehetett. Nem érdekelte annyira mindez, csak Tubrok miatt aggódott és nem akarta, hogy összetörjék a férfi szívét, akinek így is roppant nehéz volt bíznia másokban.
< - Tubrok el is nevezte Főboszorkának – nevetett fel, hogy ezzel is biztosítsa, hogy ne tűnhessen fel az senkinek, hogy néhány pillanatra elgondolkodott máson. – Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha nem találja méltónak. >
Ezen csak mosolygott, mert nem is gondolta komolyan a szavakat. Abban egyetértett azonban Tyrrel, hogy tényleg jó volt, hogyha nem tud a többi dologról, mert tényleg bajba is kerülhetnek miatta. Főleg saját maga, Lerontis miatt. A folytatásban szerencsére megtudott néhány dolgot a bátyjairól, hogy milyenek is voltak korábban, volt családjuk, így nagynéni is volt egészen addig, amíg a Kilenc Világ is el nem pusztult Zsarnok tettének következtében. Ahogyan arról is megtudott egy-két dolgot, hogy Tyr-nek is volt családja, csak éppen HPI-s felfogás szerint nem követi már a sorsukat. Mindez a nő számára, még akkor is ha nem e szerint a felfogás szerint élt teljesen elfogadott volt, így csak bólintott minderre. A végén, ahogyan Tubrok is megszólalt, kedves simogatással, puszival és szavakkal próbálta őt nyugtatni, akinek a teljes beszélgetés nagyon furcsa és szokatlan volt. Elmosolyodott azon, amikor kiolvasta a férfiból, hogy oda van azért, hogy így figyel rá a nő.
< - Nem hiszem, hogy olyan nehéz lesz – mosolygott kedvesen. – Révén ez már mindennapjaid része lesz. >
Ekkor hozta fel, hogy valamikor elhozná majd a fiát is ide és szívesen bemutatja őt Tyr-nek, hogyha szeretné a férfi.
< - Mostanság fogjuk Cal-el elmondani neki, hogy mi nem úgy vagyunk együtt, ahogyan a szülők szoktak. Ha megemésztette, akkor fogom felhozni Tubrokot és azt is, hogy lenne-e kedve eljönni ide. Persze előtte még szeretnék majd egy közös vacsorát a HPI-ben, ahol Tubrok megismerheti Cal-t, Vic-et, remélhetőleg Yrsa-t és Gunny-t is a fiamon kívül – itt elakadt a hangja egy pillanatra. – Ha legközelebb beszélsz anyával, felhozhatnád neki, hogy valamikor hozza el Aesa-t és hagyja itt egy-két egység idejére, ha Tubrokot nem zavarja, mert így legalább lenne esélyem arra, hogy a húgomat is megismerjem. >
És persze talán a nagy rajongása Átok és Lerontis után is csökkenne, mert ugyan nem ismerte a húgát egyelőre, de nem örült annak, hogy kikért rajong. Itt tette fel a kényesebb kérdést, hogy miért is kötöttek ki a szülei Midgardon és lettek úgymond halandók. Csak egy rövid és konzervatív választ kapott, amiben nem volt sok minden. Az apját hiába faggatta, semmilyen módon nem tudta rávenni, hogy beszéljen ezen ügyben, csak azt tudta, amit az anyja leírt, de azt nem tudta, hogy a könyvben mennyire volt kicifrázva a történet, vagy mi igaz és mi nem. Hálásan vette azt, hogy Tubrok megszorította a kézét, viszonzásul még rá is mosolygott a párjára.
< - Azt tudom anya könyvéből, amit Tubroknak is odaadtam, hogy Loki tőrbe csalta őket, igazából megzsarolta őket, hogy apa életét veszi el, anyának kell elvinnie őt hozzá, vagy meghalnak a szeretteik. Anya hallani sem akart erről, de apa hajthatatlan volt, nem akarta, hogy anya és a bátyáim, illetve a családjaik meghaljanak. Loki átkot szórt anyára és ő volt az, aki lényegében megölte emiatt apát, majd omlott össze teljesen. Ezek után kerültek elvileg Midgardra, hogy Thor alkut kötött Hel-lel és ő elengedte apát. Csak nem tudom, hogy ebből mennyi a ferdítés, szépítés. >
Remélte, hogy ez áll közel a valósághoz és megerősíti mindezt Tyr. Majd még volt tovább is kérdése.
< - Mikor megismertelek és megláttam, hogy ki vagy, nagyon megdöbbentett – mondta. – Nem hittem volna, hogy az istenek még akkor is lejártak Midgardra, amikor tudjuk mi történt. Ha nem tép fel túl sok sebet… mi volt az oka annak, hogy te és más pantheonok tagjai ennyi idő után immáron a hitetlenek közé járjatok le? >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 39 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 02 Okt. 2016, 01:28

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid, Tyr és Tubrok egymással beszélget, bár leginkább Tyr és Ingrid beszél a saját dolgaikról. Ingrid megérti Tiren válaszait, és utána a gondolatai is elkalandoznak kissé. Tyr örül annak, hogy Ingrid már olvasott erről, bólogat is a fejével jelezve, hogy értette amit Ingrid mondott. Miller ezután a párja felé fordul és hozzá szól pár szót. Mindketten közvetlenek és meghittebb. Az újabb kedves szavakra elmosolyodik a férfi.
< - Nagyon kedves tudsz lenni. >
Mondja őszinte örömmel a férfi. A pár kis dolgai után Ingrid visszafordul Tyr-hez és tovább folytatják a beszélgetésüket. Ingrid elárulja a képességét, láthatóan felkelti vele Tyr figyelmét, aki hümmög is hangosan és tekintetét jobban Ingridre szegezi.
< - Különleges erőt kaptál, ha tényleg úgy van mint gondolod, de miért is ne lenne úgy. Becsüld meg az ajándékodat. Pontosan milyen módon látod a jövőt? >
Kérdezi érdeklődve, vizsgálódva a végén az istenség. A következő téma Tubrokot borzongatja, Tyr ellenben örül hogy Einar-ról hall. Ingrid apja után pedig az anyja is szóba kerül. Itt Ingrid főleg azon gondolkodik és töpreng, hogy ki Nite tag és ki miért beszélhetett az anyjával. Szerencsére egyelőre sikerült megóvnia Tubrokot. A komolytalan megjegyzés is megteszi a hatását. Tubrok kissé elmosolyodik.
< - Hidd el, hogy egy igazi Főboszorkának tűnik. - mondja félkomolyan a férfi a nőre pillantva. >
Ezután még sok minden szóba kerül. Ingrid a két fiútestvéréről is megtud egészen sokat. Majd végül a kérdések és válaszok után újra Tubrokkal "egyeztetnek". Ahogyan szóba kerül Greg, Ingrid nem is nagyon kéreti magát, rögtön felhoz mindent amit akar.
< - Mennyi változás, milyen gyorsan. - töpreng el Tiren - Ezt is át fogom neki adni. Nektek kellemes ismerkedést kívánhatok csak. A következő kérdése Millernek a szüleire vonatkozott, de igazából semmi újat nem tudhatott meg erről, Tyr nagyon konzervatív volt. Ingrid ezt követően elmondja röviden a történetet, amit ő tud. Kis gondolkodás és látványos homlokráncolás után végül válaszol Tyr.
< - Nem sokat szépítettek a történteken. >
Feleli röviden az idős istenség. A válaszát megkapva Ingrid újabb kérdéssel áll elő. Ez a téma Tubrokot is kifejezetten érdekli, nem meglepő. Tyr-en azonnal látszik, hogy nagyon jónak tartja a kérdést, fel is készül a válaszra.
< - Nem mindenki volt hitetlen. Sokan visszatértek a régi isteneik hitéhez. Akik Midgardon jártunk azért tettük, hogy közelebb kerüljünk az eseményekhez, többet tudjunk meg. Mindannyian akartunk valamit tenni. Én az elméletemre is kerestem a választ és a megoldást. >
Itt egy pillanatra félbeszakítja a mondandóját, mintha csak azon gondolkodna el, befejezze-e.
< - Többen úgy találtuk a Pantheonok közül, hogy ami Midgardon történik az elpusztíthat minket... Több mitológiában is megjelent a motívum, a sors és az istenek szembenállása. Valahogy a sors kijátszhatott minket, hogy megbüntessen minket, a halandókkal. Igazán nem is tudtuk ki lehet Zsarnok, annyira beleveszett a modern emberek tengerébe, nem tudtunk a programjáról sem. Ha ma körülnézek, mindenhol azt látom, ott van mindenben és mi csak nem is tudtuk akkor. Más se látta, lehetett volna Apokalipszis, eljövetel, nem történt semmi. Mire lelepleződött a tábla, addigra már Zsarnok megnyerte a játékot, bábukat sem osztottak le. Nehéz volt elhinni. >
Tubrok ezektől a szavaktól is kissé elhűl, mire Tyr felé fordul.
< - Látod Tubrok... nehéz volt látni a Zuhanás előtti világot élni és elpusztulni, s látni az Zuhanás utáni világot fejlődni ezzel a tudattal. Más magyarázatot nem tudok. Különben hogyan születhetett volna egy ennyire okos ember? >
Kérdezi már inkább Ingridtől a férfi.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 39 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

39 / 40 oldal Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.