Charlie Jackson

Go down

Charlie Jackson Empty Charlie Jackson

Témanyitás by Szonár on Hétf. 14 Júl. 2014, 20:33

Név: Charlie Jackson
Egyéb név: -
Faj: Mutáns (Feline alfaj)
Nem: Férfi
Jellem: Játékos, mozgékony, meggondolatlan, önfejű, szókimondó, de barátságos
Személyazonosság: Nyilt
Születési helye és idő: New York, 2009. február 2.
Kor: 16 éves
Család: Apa: Mike Jackson (40 éves), anya: Thelma Jackson (35 éves), öcs: Samantha Jackson (2 éves)
Foglalkozás: diák
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: sárga
Haja színe: vörös
Bőre színe: vörös (bunda borítja a testét)
Különleges ismertetőjel: rókához hasonló külső, nagy fülek, lompos farok, karmok, másik irányba hajló rókalábak
Repülési sebesség:  -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Charlie Jackson Foxman_commission_by_ninjaham-d5dktzk

Életrajza:
Szülei is mutánsok, apja illatokat tud létrehozni és anyja gyógyító képességgel rendelkezik. Egy kis élelmiszerboltot vezetnek. Charlie átlagos gyerek volt, szeretett labdázni, a többiekkel játszani, csokit enni. Az iskolában közepes tanuló volt. Nem buta, csak sokszor lusta volt tanulni és nem figyelt órán. Ezt leszámítva jó gyerek volt, nem verekedett, nem feleselt a tanárokkal, se a szüleivel. Tisztességesnek nevelték, megtanították neki, hogy mindenkit el kell fogadni.
Hét évesen látnia kellett, amint sok mutánst megölt Apokalipszis vírusa. Akkor még nem tudta, hogy ő milyen erővel fog rendelkezni, de a szülei felkészítették rá, hogy ő is mutáns. Érdekelte, mit jelent ehhez a fajhoz tartozni. Ekkor még kívülállónak tartotta magát és így barátkozott mutáns gyerekekkel és emberekkel egyaránt. Nem értette, miért kell más mutánsok ellen háborúzni, mint Apokalipszis, aki az erősebb túléléséről papolt. Charlie nem szerette a nagy gonosz mutánst. A szomszédjukban lakott egy gyerek, aki a Xavier iskolába járt és sokat mesélt erről, mikor a szülei hazavitték, főleg ünnepekkor. Charlie mérhetetlenül szomorú volt, mikor az iskola felrobbantásával ez a kis barátja is meghalt. Hamarosan még rosszabb dolgok történtek és bekövetkezett az AIM Kora, amikor a mutánsoknak regisztrálniuk kellett. A szülei megtették ezt és így vezethették tovább a boltot. A kis Charliet akkor megvizsgáltatták és a génjeiben kimutatták az X-gént. Rájött, hogy ő is mutáns, de még nem volt meg a képessége. Azt kívánta magában, hogy múljon el a kor, amikor az emberek ferde szemmel néznek azokra, akiken látszik a mutáció vagy akikről tudják, hogy azok. A szülei nem harcosok, inkább megpróbáltak túlélni, elfogadva a szabályokat. Charlienak ez nagyon nem tetszett és sokszor vitatkozott velük. A Bukáskor összedőlt a házuk és Charlie elszökött félelmében. Azt hitte, meghaltak a szülei. Elbújt egy parkban és napok múlva találták meg a rendőrök éhesen, szomjasan és fázva. A szülei már kerestették és megörültek, hogy él, ő is, hogy a szülei sem haltak meg. Egy kis lakásba költöztek és a Köd alatt is üzemeltették a boltot. Mindent papíron intéztek, mert az elektronika akkor nem működött. Charlie-nak ez nagyon furcsa volt, mert hozzá volt szokva a számítógéphez, a telefonhoz, a tévéhez. Akkor tanulta meg, hogy ezek nélkül is lehet élni és jobban megértette a szegény embereket is, akiknek a Köd elmúltával sem jutott ilyen elektronikai termék.
Csodálta az X-Ment és a Bosszú Angyalokat, akik harcoltak a jó ügyért és segítettek a várost újjáépíteni. Arra gondolt, hogy ő is ilyen akar lenni, ha nagy lesz és ha lesz ereje. A Harmadik Világháborút a szülei már nem várták meg a városban. Elmenekültek egy kis oklahomai városba, Broken Arrowba a család egyik barátjához, Matthew Mayerhez. Ott húzták meg magukat és alkalmi munkákat vállaltak, Charlie a helyi iskolába járt. A háború vége után visszaköltöztek. Charliet nagyon megviselte a sok költözés. A régi new yorki barátai is máshol voltak, sokan elköltöztek és nem mindenki jött vissza. Akikkel Broken Arrowban összebarátkozott, azokat is ott kellett hagyni. A fiú barátságos volt, így újra szerzett játszópartnereket és barátokat az iskolában, ahova visszament. Sokat sportolt, focizott, kosárlabdázott velük.
A démoni megszállás alatt nagyon sok barátja meghalt és a család nem tudott elmenekülni a városból. New York sikátoraiban, pincéiben húzták meg magukat és szerencséjük volt, túlélték. 2024. fordulópont volt a fiú életében. Az újjáépülő new yorki iskolában irodalomórán rosszul lett és nem tudták, mi baja. Bevitték az iskolaorvoshoz, aki vizsgálta, de mikor rátette a vérnyomásmérőt, a fiú olyan erővel lökte el magától, ami nem lehetett volna benne. Ő is megijedt, a karmoktól is, amik nőni kezdtek. Akkor változott át a jelenlegi rókaszerű formájába és szétverte a rendelőt. Az orvos elmenekült, de óriási károk keletkeztek. Négy rendőr jött lefogni a fiút és közülük kettő súlyosan megsérült. Összeharapta és összevágta őket. Elmenekült az iskolából és egy parkban találták meg. Madarakat fogott meg és azokat ette, tollas volt a szája. Az iskolából elküldték és a szüleivel megfizettettek minden kárt. Charlieval szakember foglalkozott, mikor pár nap múlva pár szót lehetett vele érteni. A szülei nem láttak más megoldást, a spórolt pénzükön be kellett iratni a 15 éves fiút a mutáns iskolába, ami ekkor újra működött egy ideje.
Charlie azóta X-diák. Nem adtak neki engedélyt kimenőre, mert nem akarták, hogy megint bajt csináljon és elvesszen. Nehezen viselte az új formáját és szégyellte, amit tett, de hajtották az ösztönök. Az iskolában megtanulta, hogy ő mutáns, egy felin, aki a nagymacskák tulajdonságait is hordozza. Nagyon mozgékony lett, ha tehette, ugrált, futott, mászott, de másokat nem bántott, mikor már megtanították uralkodni a vágyain. Szeret ebbe az iskolába járni és itt sok barátja van. Főleg a felinekkel jön ki jól, de néha vannak hatalmi harcok, amik nála szóváltásban merülnek ki. A tanárokat is szereti, még a szigorúakat is. Ennek ellenére átlagos tanuló, mert nem mindig tud figyelni és nem is szeret könyvek fölött ülni. A sportban viszont nagyon jó, imád mozogni és a harci órákat is imádja. Meg lett az ereje, amit akart és azóta X-Mennek készül. A végzés után itt akar maradni, hogy segítse a mutánsokat és az embereket. A kiránduló diákok elrablása és a múzeumban történtek csak megerősítették ebben. Már éledezik benne a kamaszkori vágy is, észreveszi a lányokat és próbálkozik náluk néha, ezt is főleg felineknél.

Képességei:
Felin képességek
Rókaszerű külső, de inkább macskához hasonló tulajdonságok.
A felinek nem csak érzékelik egymást, de ösztönös állati reakciójuk is van egymás iránt, versengés az erősebb alfa hímek között, szexuális vágy a nőstényekben a legerősebb hím iránt és ösztönös nevelési és védelmezési hajlam az idősebb felinekben a még fiatalok iránt (20-as évek elejéig számítanak fiatalnak a meddig képességeik mesterei nem lesznek).
Másodlagos mutációt szerezhetnek.//

- Rókaember kinézet: vastag vörös bunda, karmok és fogak csontok töréséhez elég erősek
- Visszahúzható karmok
- 10 tonnás erő
- Emberinél sokkal nagyobb gyorsaság és ügyesség
- Fizikai ellenállás kisebb sebesülések ellen
- Fejlett érzékszervek
- Felismerik egymást szagról, hangról, kinézetről ha élőben találkoznak, szinte semmiféle álca nem fedi el őket.
- Állati ösztönök
- Talpra esés: esés közben reflexszerűen korrigálják magukat, megfordulnak a levegőben, és a talpukra érkeznek. Ebből az következik, hogy kell nekik egy bizonyos magasság, hogy legyen idejük erre a korrekcióra.Szakértelmei: foci (régebben jól ment neki, de rókalábakkal már nehezebb)Órarend
Kötelezőek:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv (német)

Választhatók
- Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként – Logan és Gunnhild
- A harc művészete harccal és anélkül – Logan
- Önvédelem – Serena Davidson (jövő), Logan
- Képességfejlesztés és használat – amelyik tanár épp szabad

Tanórán kívüli események:
- Vadászklub – Logan-nel vagy Lace Harris-sel, vagy Gunnhild Morsus-sal

Egyéb elfoglaltságok:
- Túlélő kirándulás Vadföldre
- Sportmérkőzés a Bosszú és Árny Angyalokkal szemben


Hétfő:
08-10 óra:  Matematika (elmélet)
10-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra:
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra:
17-19 óra:

Kedd:
08-10 óra: német nyelv
10-12 óra:
12-14 óra: fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra:

Szerda:
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra:
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: - A harc művészete harccal és anélkül – Logan
16-17 óra:
17-19 óra:

Csütörtök:
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra:
12-14 óra:
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként – Logan és Gunnhild
16-17 óra:
17-19 óra:

Péntek:
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra:
12-14 óra:
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra:
17-19 óra: Vadászklub

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra:

Vasárnap: (nem kötelező órák)
10-12 óra: Képességfejlesztés és használat
13-15 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra:

_________________
X-suli igazgatóhelyettes: Szonár
X-diák/mesélői NJK:
Charlie Jackson
Akva

Charlie Jackson Listen
Szonár
Szonár
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 213
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 01.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Charlie Jackson Empty Re: Charlie Jackson

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 14 Júl. 2014, 21:34

Rendben, elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Charlie Jackson Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.