Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 27 Okt. 2014, 16:29

A doktor nem szólt bele a beszélgetésekbe, de a füle nyitva volt. A görög egy isten fiának mondta magát, Zield ezt hallotta már, mert valóban ismert figura volt a Micha'el márkával és a botrányokkal, az együttesével. A doktor járt már a görög alvilágban és Svarog is, de akkor nem találkoztak Árésszel, csak Perszephonével és látták Héraklészt is. Egy pillanatig elidőzött azon a futóversenyen és előtte az oroszlán levadászásán. Különleges tapasztalat volt odalent és új életet kaptak a görög alvilágtól, akik ott voltak.
Jinxnek egy mosoly volt a válasz. Zield emlékezett még arra, mikor elvittek egy ügynököt hadbíróság elé, amiért elfeledkezett a titoktartásról. Mára a Hydra sehol nem volt az összes többi bűnszövetkezettel, azt is felszámolták a hírek szerint. A kínálásra Zield kiszolgálta magát és keresett húst friss zöldségekkel.
- Jinx, valamikor átjöhetne és akkor viszonzom a szívességet. Egy utcában lakunk, az enyém az az organikus, barlangba vájt épület kicsit odébb - mondta a doktor az ügynöknek.
A hangulat nagyon oldott lett Svarog fellépésével, nevettek, vicceskedtek. Az állatok okoztak egy kis bonyodalmat. A doktornak nem felelt a kis mosómedve, csak rámolta a hűtő tartalmát a többi furcsa állattal együtt és egy szelet dinnyét hozott a doktornak. Zield tányérral és evőeszközzel a kezében állt a kedvenc előtt és megrázta a fejét.
- Josephine, ezt nem csinálhatod. Nem otthon vagy. Ha enni akarsz, szólj nekem és adok ételt, de nem csinálhatsz ilyen káoszt. Érted, amit mondok?
A doktor a hangsúlyokkal és a hangerővel is alátámasztotta, hogy az állat érezze, most meg volt fegyelmezve. A többiek is próbálkoztak a kedvencükkel. Jinx hívta volna a társaságot, hogy végre megbeszéljék a feladatot is, amiért idejöttek, a versenyt, a posztokat, mert eddig még nem sokan mondtak érdemlegeset. A doki tudta, mit akart, Jenna semmit nem akart, csak kikapcsolódni, Jinx nem tudta, a fiatal fiú és a katona semmit nem mondott erről és a két sztár sem. Az ajtón pedig kopogtak, nagyon türelmetlenül. Egy fő még hiányzott. A doktor eddig azt hitte, nem jött el az az illető. Most arra gondolt, hogy ideért, elkésve. A házigazdára bízta az ajtónyitást és megpróbálta addig felvenni és kivnni Josephinet, hogy ne okozzon több bajt.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Jenna Collins on Szer. 29 Okt. 2014, 00:02

Ahogy észre vettem ketten vagyunk csajok de hál istennek nem az irigyen méregetjük egymást hanem hasonló személyiségek, ezt Jinx a kijelentésével is bizonyította amire viszonoztam is a mosolyát, nem tűnik penye csajnak, ha nem más mi ketten összefoghatunk hogy ne legyen olyan unalmas az itt lét. Azért én is küldök egy választ erre.
-Én meg csak egy fegyver kereskedő vagyok és értek is kicsinykét a drágaságokhoz, csak hogy itt még a cigaretta is veszélyes és tiltott, gondolom a fegyvereket nem gondolják ártalmatlanabbnak és ha tényleg így van akkor ezzel nem mentem sokra. De ahogy észre vettem mindenki oda van az egészséggel meg a mi egymással, ehhez a mozgás is hozzá tartozik és a jó kondi, felhozom az emberek szintjét szívesen, jó edző lennék, magammal sem vagyok kegyes..... ja és kiélhetem a füst hiány okozta szadizmusom és kevésbé leszek agresszív...talán. Másban tényleg nem vagyok jártas.
Ahogy Svarog belépett már mosolyogtam is rá, tudom ha ezt ne talán komolyan veszik és elfogadják akkor ő fog a legjobban szenvedni, aztán elő adja a sztárt, meg volt a véleményem és ahogy láttam a rokonlelkemnek is bejött a poén. Majd csak felbukkan még egy ismerős, a görög félisten, ő persze hogy a saját "sikereivel' vág föl rögtön válaszként, de nem is vártam mást,hál istennek ő sem változott, csak megmosolygom a dolgot. Jinx pedig jó házigazdához mérten felajánlja mindenkinek a hűtője tartalmát, azt hiszem nem élek a felajánlással, másra vagyok kiéhezve nem rendes életre, de itt ezt muszáj lesz leküzdenem, nem olyan nagy dolog, meg tudom csinálni, kitartással, úgy is le akartam rakni egyszer. Ezek után azt hiszem illene utána néznem zöldikémnek, mit is csinál pontosan vandálkodás cím alatt ha már a hívó szavaimra nem reagált úgy belemerült, lassan lépkedek is a konyhába és meg várom hogy az előttem lévők eltávozzanak az utamból, totál türelmes vagyok, közben szemmel keresem is a hozzám tartozó rosszcsontot. Aha, meg van és micsoda meglepi hát nem is az én kis pajtim lenne ha nem az édességnek ugrana neki rögtön, oda is sétálok szépen hozzá aki amikor meglát a pulton ülve vagy állva, nála igazán nehéz eldönteni, a szájában szorongat egy tábla csokit, szerencsére még épp csomagolásban.
-Bocsi Smiley, de ez nem a miénk úgyhogy tegyük szépen vissza, ha haza értünk kapsz egy adagot.
Venném ki a szájából de nem ereszti és a táblával együtt emelem föl, kicsit megrázom a csokit amitől az ölembe is huppan és vissza teszem a csokit a helyére.
-Ilyet nem csinálunk, otthon szabad, máshol nem, nem lopunk, te kis enyves.....szájú, ha már kezed nincsen!- gyűrkészem meg egy kicsit a karomon, majd térek vissza a nappaliba egy kényelmes helyet elfoglalva a kanapén, hátradőlve kinyújtott lábakkal, otthonosan.


A hozzászólást Jenna Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 02 Nov. 2014, 23:53-kor.
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Kira Sign on Vas. 02 Nov. 2014, 21:33

A doki felajánlja a későbbi viszont vendéglátását, amire bólintok.
- Majd még lesz rá alakalom a későbbiekben doki.
Mikor Jenna magáról kezd mesélni, még szélesebbre húzódik a szám.
- Akkor már megvan kivel fogok reggelente futni menni.
Aztán elnézem, ahogy kik ki helyre teszi a maga kis kedvencét. Én pedig becsukom a hűtőajtót, hogy a többi állatka is abbahagyja az evést. Gnarnak, hagyom, hogy majszolja az almáját, bár már kapott tőlem figyelmeztetést érte, de mit tehetnék olyan édes, hogy nem tudok rá haragudni.
Ekkor összerezzenek a saját gondolatomtól.
~ Brr. A többieknek igaza van odahaza, félelmetes mértékekben tud változni a modorom egyik percről a másikra.
Ekkor hallom, hogy valaki kopog az ajtón.
- Ha megbocsájtotok.
Mondom és megindulok az ajtó felé, hogy kinyissam, a későnek, postásnak, vagy annak aki épen érkezett.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Girloffantasybymanofins Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Sandman on Kedd 04 Nov. 2014, 11:17

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Halloweeni félelem és reszketés...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők: Svarog; Szása; Celine Ryder; Jenna Collins; Dr. Zield Jones; Jinx; Crimson Kestrel; Michael Nikostratos

Ahogy a kis mosómedve bűnbánóan Zieldre nézett, úgy még talán egyetlen gombszemű kis kedvenc nem tekintett a legjobb barátjára. Kis fekete szemeiben az értelem mellett a megbánás csillogott. Majd leszegett fejjel, de még mindig ugyan olyan lelkesedéssel nyújtja felfelé a szeletnyi gyümölcsöt.
Jenna kis mosolygós barátja nagyon nem akarja elengedni a megszerzett zsákmányát, de végül meggyőzhető egy kis gondoskodással. A simogatás után finoman rágcsálni kezdi a nő kezét, de nagy szemei közben mosolyra húzódnak és árad belőlük a meleg szeretet.
Gina ahogy egyre közelebb ér az ajtóhoz hallja az egyre erősödő, ütemes kopogást. Ahogy ajtót nyit, különös látvány fogadja a fiatal nőt. Egy kis plüss póni ül az ajtó előtt és ütemesen topog rajta, hogy engedjék be. Ahogy nyílik az ajtó felnéz és hatalmas fekete szemeivel Jinxre tekint. Még mosolyra is húzódik véres kis pofája. Sikert ér el, beengedik. Mögötte egy hatalmas ló test fekszik, ami egy kentaurhoz tartozik. A női felsőtesthez tartozó angyali arc hó fehéren és üveges szemekkel meredt Jinxre. Testén több sebet is látni amin már megalvadt vér vörösödött, nyakán pedig marcangolások nyomati lehet felfedezni már az első pillanattól kezdve.
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szer. 05 Nov. 2014, 10:40

A doktor érdeklődve hallgatta Jennát. Egy olyan békés világban, mint az övék, már csak fegyvermániások vesznek fegyvert. Lehet, hogy a hivatalos szervek fegyverbeszállítói közé tartozik, ez valószínűbb. Valahogy meg kell állítani azt a néhány gazembert, aki megpróbálkozik a lehetetlennel. Az Alfa-Kentauri telepesei között is szükség lesz védelemre, megelőzésnek. A nő értett a fegyverekhez, egy ilyen pozíciót elvállhatott volna. Az előbb mondta, hogy nem érdekelte az egész. Drágaságokkal foglalkozni itt lehetséges, ha kibányásznak valami jó lelőhelyről anyagokat és lehet kezdeni a termelést. Voltak lehetőségek a nőben, kár, hogy nem akarta kihasználni őket. A doktor felidézte a régi kemény edzéseket, amikkel már sok éve leállt. Visszanyerhetné a régi, tekintélyes formáját, ha edzene. Leszokott róla, nyugodtabb lett a világ és ő ellustult.
Az állat fegyelmezése nem sikerült. Értett valamennyit, de nem értette meg, hogy amit csinált, az tilos. Még mindig kínálgatta a gyümölcsöt. A doktor nem akarta elvenni tőle a dinnyét. Azzal igazolta volna, hogy jól tette, amit tett és a gazdája elfogadta. A hűtőbe sem rakta volna vissza, amit már összefogdosott a mosómedve. A kettő között úgy döntött, elveszi a dinnyét és leteszi az asztalra, jelezve, hogy nem kell neki. Megpróbálta felvenni a mosómedvét és végre kivinni a konyhából, egyben megnézte, ki érkezett.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Jenna Collins on Csüt. 06 Nov. 2014, 14:55

A doktor figyelő szemeiben láttam valami fantáziát hogy lenne ötlete azok alapján amit mondtam, ő azért mégis csak jobban tudja, lehet még is lenne hasznom, úgyhogy mielőtt "lemondana" rólam hozzá teszek egy mondatot.
-De ha van ötlet valami ideális feladatra azért meghallgatom!-emelem tekintetem a dokira.
Jinx is rögtön kap az edzés lehetőségén, mosolygok is rá rögtön.
-Helyes, tetszik az ötlet! -és az is lehet hogy ösztönözzük ezzel a többieket is és lesz még aki csatlakozik, de lehet hogy ez az elmélet csak én fejemben él és a lustaság győz, mint általában. Szerencsére a csapat nagy része helyre tette a kis barátját, Smiley-t is könnyebb volt lefegyverezni mint gondoltam, csak egy kis gondoskodásra volt szükség, amikor lehuppantam kényelmesen csak hagytam neki hogy rágcsálja a kezem, sőt még jól is esett nem volt fájdalmas, másnak mondjuk lehet hogy kicsit irritáló lett volna, nekem elég jó az ingerküszöböm ahhoz hogy ne zavarjon. A kopogás pedig nem halkul és ütemes ami valahol a türelmetlenségre utal, lehet hogy valaki már finoman fejeli az ajtót és azért ilyen katonás, mivel nem én vagyok a házigazda nem az én posztom az ajtó nyitás, de érkezik már az illetékes. Az ajtó nyitás után a lakásba érkező vérszag egyből eljut hozzám amire oda is fordulok kíváncsian, amire a kis barátom is felfigyelt. Csak a véres plüsst láttam aki nem úgy fest mintha kétségbe esett lenne vagy ilyesmi, mondjuk lehet hogy nem is tudna olyat, azért hirtelen megfordult a fejemben hogy felpattanok és elrúgom a francba, de egyenlőre csak felkeltem hogy lássam az egész képet, egy ló fekszik mögötte...ja nem is, most látom hogy egy kentaur, női felsőtesttel akit alaposan megmarcangoltam.
-Mi a franc?! Ha ezt ez a kis dög csinálta....bár nem úgy tűnik mint akinek hegyes ragadozó fogai vannak de ki tudja.....-sorolok Jinx mellé.
Hirtelen fogalmam sincs mégis mit csináljunk, kicsit sokkoló a kép, a véres póni, a véres test és az a tény hogy amúgy egy kentaur, meg hogy egy ilyen békés világban már kapásból az első nap így indul, ha ez valami vicc akkor elmehetnek a....
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Kira Sign on Csüt. 06 Nov. 2014, 19:34

Mikor ajtót nyitok nem az a látvány fogad, amire számítanék. A véres fejű póni láttán még nem aggódom, mert azt hiszem, csak túl erősen verte a fejét az ajtónak, de amikor meglátom mögötte a nem mindennapi női kentaur hullát, akkor kicsit azért én is meglepődöm. Nem rettent meg a látvány, mivel katona éveim alatt ez a látvány mindennapos volt, legalábbis a halál, nem pedig az, hogy egy kentaurnő hulláját látom.
~ Na ennyit a paradicsomról.
Jenna kiér mellém és kommentálj is a dolgot.Amire én felelek.
- Nem ő volt, ez patás és tépőfogai sincsenek, amivel ezt tehette volna. Szerintem csak hozzádörgölődzött a volt gazdihoz.
Ekkor felsőtestemmel hátrafordulok, hogy a bent lévőkhöz szóljak immáron kicsit hangosabban.
- Asszem meg van a posztom. A jelek szerint itt is szükség lesz, majd a sildre, ugyanis van egy hullánk.
Közlöm szárazon a tényt, miközben felmérem a környezetet, hátha találok valamit.
- Biztos nem itt ölték meg, a vér alvadt rajta és hallottuk volna a zajokat, ha mást nem akkor azt a puffanást, amivel eldőlt.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Girloffantasybymanofins Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Crimson Kestrel on Vas. 09 Nov. 2014, 19:49

Előre figyelmeztetve lettem a behatolóra, és hogy valami terhe volt, de a látványra nem voltam felkészülve.
Azt hiszem finomítani kell néhány programon, de nem most.
- Tehát ha jól értem, valaki vagy valakik itt a paradicsomban gyilkolásznak, és ha felteszem ez a kis szőrmók pont olyan mint a mieink, nem vette észre hogy halott, viszont pontosan tudta hol kéne lennie a gazdinak, aki még "aludt", úgyhogy jó kis segítőtársként elvonszolta oda? Honnan tudta, a tévében látta a hirdetést, amit mi is? Akkor érteniük kell az emberi beszédet. Viszont a halál fogalmával nincsenek tisztába? És ha a gazdája alszik, a felébresztési kisérletek sikertelenségek után fogja magát és elvonszolja ki tudja hány kilométeren át? Ez a kis vakarcs a ránézésre több mázsás terhét?! Miért ilyen erős benne a "kötelességtudat" egy holoüzenethez? De bezzeg konyhában törni-zúzni szabad? Érdekes lények... Mindenesetre itt gyilkosság alapos gyanúja áll fenn, - a cinizmus csak úgy süt a szavaiból, de hogy ezt multbéli tapasztalat okozza-e, a többiek nem tudják - úgyhogy értesíteni kéne a hivatalos szervet. Van egyáltalán itt ilyen? Vagy nekünk kell vadászni? - Utóbbi gondolat látszólag nem különösebben törte le a Shi'art.
- És én még azt hittem gondoskodnom kell a szórakoztatásomról... - Mormogja magának, miközben várja hogy a többiek is feldolgozzák az esetet.

_________________
Csak még egy dolgot írok át a reagomban, aztán alvás...
Crimson Kestrel
Crimson Kestrel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jul. 26.
Tartózkodási hely : Elveszve

Karakteradatok
Főkarakter: Crimson Kestrel
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Sandman on Hétf. 17 Nov. 2014, 12:41

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Halloweeni félelem és reszketés...
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők: Svarog; Szása; Celine Ryder; Jenna Collins; Dr. Zield Jones; Jinx; Crimson Kestrel; Michael Nikostrato

Végtelen megelégedés ült ki a kis mosómedve arcára amikor Zield átveszi tőle a gyümölcsöt. Már az sem igazán érdekli, hogy mi lesz a sorsra, örömében körbeugrálja gazdáját. Majd nem csak hagyja, de egyenesen igényli, követeli, hogy ölbe vegyék.
A többiek megkezdik a tanakodást és már-már felmentették a kis aranyos plüsst, amikor elkezdi böködni a neki hátat fordító Jinx lábát. A hátsó patáival. Ugyanis amíg a többiek beszélgettek a kis apróság megragadta a kentaur torkát és elkezdte vonszolni befelé. Kicsit hörgött hozzá és fújtatott, mert valószínűleg nehezen mozgatta a nálánál sokszorosan nehezebb testet. Néhány másodperc múlva azonban már nem egyedül kellett szenvednie. Svarog és Zield kedvencei kivételével az összes plüss kifurakodott és elkezdett segíteni a pacin.
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Kira Sign on Hétf. 17 Nov. 2014, 21:42

A férfi szavaira csak röviden felelek.
- Úgy tűnik ránk vár a feladat. Szerintem meg kéne vizsgálni a hullát alaposan is, talán a dokinál vannak cuccok, amellyel laborvizsgálatokat végezhetünk majd, ha kellene. Mi..?
Nézek a vádlimhoz, mikor a kis ló elkezdi böködni azt, én csak mosolygok rá egyet, majd amikor látom, hogy el próbálja vonszolni gazdáját egészen megsajnálom, de mikor látom, hogy a saját és néhány társunk állatkája is segít bevonszolni a hullát az előszobába, ami szerencsére csempézett volt, így nem kellett aggódnom, hogy a vért majd beszívná a fa parketta.
Elkezdem vizsgálni a hullát persze előbb magamhoz veszek néhány fülpiszkálót, csipeszt a fürdőből és egy kis zacskót. A hulla nyakánál vizsgálódom, hogy hátha találok valami nyomot, majd mintát veszek a megalvadt vérből is.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Sexymechanicbyparkleggy Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Girloffantasybymanofins Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Kedd 18 Nov. 2014, 12:39

A doktor felvette a házi kedvencét, aki ezt nagyon követelte és földöntúli boldogság ült ki rá, mikor ölben volt. Már előtte is ugrált, annyira örült annak, hogy gazdájának örömöt szerzett a gyümölccsel. Zield megsimogatta a fejét, mikor kivitte.
Állt a bál. Egy véresszájú kis póni ült egy halott kentaur mellett. A doktor figyelte a szagokat és kereste az értelmet. A kis lények ragaszkodtak a gazdájukhoz, egyben erőszakosak is voltak, ezt már látták. Nézte a nyakon és a testen látott sebeket, hogy milyen fogaktól, karmoktól származhattak. Az első gondolata az volt, hogy a póni tette, lóharapásokkal. Véres volt a szája. Ha a fognyomok nem erre utaltak, másfelé kellett keresgélnie. A lényegre szorítkozott, a veszély elhárítására. Aki a kentaurt megölte, őket és más telepeseket is megtámadhatott. El kellett fogni.
Jinx szakértelme most nagyon jól jött. Már mondta is, miket állapított meg. A katona felvetéseket dobált, amik között voltak megfontolandóak. Sok mindent kimondott, ez jó volt, el lehetett indulni az ötletek között.
~Miért öl meg valaki egy idegen bolygón egy telepest? Ugye nem ilyen versenyt írtak ki a szervezők, mert akkor nagy bajok vannak a fejükben. Lehet, hogy valaki megengedi magának ezeket a módszereket. De ha a póni tette, akkor a mi kedvenceink is ellenünk fordulhatnak és gyorsak, ügyesek, veszélyt jelenthetnek - gondolkodott Zield.
- Amíg nem bizonyosodunk meg a kedvencekben rejlő ösztönökről és vágyakról, el kell zárnunk őket. Csak koszt csinálnak és rendetlenséget.
Jinxtől várta, hogy mutasson egy helyiséget, ami biztosan zárható volt. Josephine bekerült oda, az biztos volt. Még kötelet vagy dobozt is tett rá a doktor, hogy biztos helyen tudja. Nem volt szükség arra, hogy az állatok becibáljanak egy hullát a házba és mindent összevérezzenek. Zield remélte, hogy ezt mindenki belátta és elzárja az állatokat, akármilyen aranyosak. A túlélési ösztön ezt diktálta.
- Kestrelnek igaza van, a lény értelmesebb egy valódi póninál a jelek szerint. Értesítenünk kell a hatóságokat a történtekről, de a hulla maradjon a helyén. Ott kell megvizsgálniuk. Nem kaptam olyan felszerelést, ami ilyen esetekhez alkalmas. Amondó vagyok, hogy várjuk meg a kiérkező illetékeseket, elzárva az állatokat.
~Miért a torkánál fogva cibálta? Ennek nincs értelme.
Ha a doktor tehette, hívta is az itteni hatóságokat, hogy bejelentse az eseményt. Kiment az utcára, hogy megnézze, merről jöttek a véres nyomok. Ezek és a szagok alapján tudta követni a hulla útját.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Crimson Kestrel on Csüt. 20 Nov. 2014, 09:44

- Doktor! Kérem nézze el nekem, nem akarom önt se alábecsülni, se kifigurázni vagy kellemetlen helyzetbe hozni, de már csak megszokásból is felvenném kicsit a Földön először betöltött szerepem mint tanácsadó és mentor... Egy földönkívülin kéri számon egy a Földtől eltérő bolygón, hogy az ismeretlen elkövetőink miért nem konformak az ön földi logikájával és prekoncepcióival. Belátom hogy a legegyszerűbb magyarázat hogy az itteni telepesek közül valakiben elpattant valami, de engedje meg a kissé elcsépelt szóhasználatot, a végtelen csillagok közt vagyunk, és nem rendelkezik a bolygó a S.W.O.R.D. jelentős erőfeszítések által kiépített védelmével. Lehetnek idegen, akik sötét isteneiknek gyűjtenek lelkeket, vagy olyan megfontolások is hajthatják amit még én se tudok megérteni pedig több tapasztalatom van a dologban, vagy egy rég elfeledett civilizáció hagyott itt Valamit a bolygón, amit a terraformálás alatt nem vettek észre vagy vettek kellően komolyan és az elhunyt valahogy kapcsolatba lépett vele, legyen az a bármi technológiai eredetű vagy misztikus. Természetesen én is abból indulok ki, hogy földi származású a bonyodalmunk, de ettől még nyitott vagyok az alternatívákra, ha bármi nyomukat találom, a Birodalom történelmében volt már pár kellemetlen meglepetés.
A kis szőrmókok együttes erővel vonszolják be a kentaurt. - Egyébként ért valaki alaposabban a pszichológiához? Vagy bármi más okból tipp hogy mit is látok most pontosan? - mutatok a kis lényekre - Közös játék ez, vagy felismerték a társuk erőfeszítéseit, és besegítenek? A mozdulatok egész koordináltnak tűnnek. Miért? Nem a saját gazdájuk, tehát nem segítenek neki megjelenni a holoadásban látott címen. Doki... ugye nem valami kaptártudat áll a háttérben? Nyugtasson meg, hogy nem valami kaptártudat áll a háttérben! Hol vannak a telepaták, amikor szükség van rájuk?! - az eddig vagány vércsét a gondolat láthatóan nyugtalanította. - És mellesleg ha csak ide becibálni is segítség kell a póninak, akkor visszatérünk arra a kérdésre hogy miként jutottak el idáig, ő és az áldozat.
A doktor felveti, hogy el kéne zárni a szőrmókokat. Az ötlet konzervatív és biztonságos. Ebből következően nem tetszik a vércsének. - Mi lenne, ha nem az összessel bánnánk így? Szerintem érdekes fejleményeket szülhet. - Társas lényeknek tűnnek, a reakciók tárháza nem alábecsülendő. Amíg ezt a feltevést nem vitatja meg a csapat, a vércse nem zárja kalickába a mókusát.
A tetemet körbeduruzsolók közt a passzívabbak közt van a beszélést nem számítva, kisétál az ajtón és látszólag csak nézelődik. Amikor idejött, volt forgalom az utcán és mindenki megbámulta, akkor egy ilyen jelenetnek mindenkinek úgy kellett volna szemet szúrjon, mintha égne a fél város. És mégse történt semmi... A doktor mintha nyomokat keresne, ha valamelyik szomszédos házhoz megy, az még esetleg megnyugtatóbb választ adhatna, de ha messzebbről jött, akkor vagy nem figyeltek a járókelők, vagy már nincsenek is? Lehet hogy itt az ideje egy gyors kis légifelderítésnek.

_________________
Csak még egy dolgot írok át a reagomban, aztán alvás...
Crimson Kestrel
Crimson Kestrel
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 78
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jul. 26.
Tartózkodási hely : Elveszve

Karakteradatok
Főkarakter: Crimson Kestrel
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Jenna Collins on Hétf. 24 Nov. 2014, 01:14

Senki nem lát abban logikát hogy a kis plüss fordult volna a gazdi ellen, csak hallgatom a többiek kifejtését. Hogy a kis paci nem lett volna képes megölni, azért a dokiban megfordul a dolog hogy el kéne zárni a plüssöket. Az előbb Smiley itt rágcsálta a kezem és hát szerintem komoly halálos sebet nem tudna okozni, így csak támogatni tudom az ötletet hogy külsős kéz van a dologban és a kis állat csak a mérhetetlen szeretete miatt csupa vér. Majd a kis paci úgy dönt besegíti gazdáját a lakásba, meg is kapja szépen a torkát....a torkát...de mért a torkát? Mondjuk a kezét vagy a lábát vagy valami mást de a torkát, jó ez bizarr, most elgondolkodtam mi lapulhat ezekben a kis puha dögökben a kis cuki külső mögött amiről amúgy álmodni se mernénk, legalább is lehet, azért a kis zöld barátom nem dobom el magamtól, jut eszembe az előbb még itt chillelt a karomon. Mire vissza kapcsolok azt látom hogy segít vonszolni a hullát, azon kívül hogy kijön a szemem mint a csigának nem reagálok csak elhúzom a szám elmorzsolva magamban egy "nem semmi"-t. Ha véres lett akkor azt lesheti hogy az ölembe veszem még egyszer. Jinx persze hagyja hogy a lakásába hozzák a hullát és munkához is lát rajta, rutinszerűen elkezd vizsgálódni, ezt a pepecs dolgot hagyom is a szakértőkre és inkább kisétálok a szabadba. Elég jó kis adottságom van, kenterbe verek egy vérebet is ha szagnyomkövetésről van szó úgyhogy meg is állok egy szimpatikus helyen és a levegőbe szagolok, hátha elég friss még a nyom hogy esetleg követni tudjam, ha így történik hátra szólok a kemény fiúknak vagy lánynak hogy jöhetne valaki, sajna félek egyedül.
Sajnos ez a dolog nagyon nem tűnik viccnek, már csak azért mert ez elméletileg egy biztonságos új békés világ lenne, erre megjelenik valami hentes a környéken, vagy egy alien, vagy a kis plüss barátaink rejtenek nagy meglepit, rohadt nagy kérdőjel amire meg kéne kapni a választ minél hamarabb.
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri - Page 2 Empty Re: Halloweeni félelem és reszketés... - Alfa Kentauri

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.