Kevin Jenkinson (Jedak)

Go down

Kevin Jenkinson (Jedak) Empty Kevin Jenkinson (Jedak)

Témanyitás by Jedak on Hétf. 06 Okt. 2014, 20:02

Név: Kevin Jenkinson
Egyéb név: Jedak
Faj: Mutáns
Nem: Férfi
Jellem: ember-ellenes
Személyazonosság: Nyílt (bizonyítottan mutáns)
Születési helye és idő: 1998.máj. 15. Brooklyn, Nem York
Kor: 27
Család: Apa - Daniel Jenkinson(elhunyt)
Anya - Kate Jenkinson(elhunyt)
Testvér - Samuel Jenkinson(eltűnt, feltehetőleg halott)
Foglalkozás: Mindenes egy általános iskolában
Testmagassága: 190 cm
Testsúlya: 68 kg
Szeme színe: Bal - Vörös
Jobb - kék
Haja színe: Fekete
Bőre színe: kreol
Különleges ismertetőjel: egy sorszám(22-54-89) a bal alkaron
Egészségi állapot/ betegségek: Idegbetegség, gyilkolásra való hajlam (gyógyszerekkel kontrollált)

Életrajza:
1998. máj. 15. A nap amikor megszülettem. A szüleim szerint ez volt az életük legszebb napja, de szerintem a legrosszabb. Hogy miért? Talán azért mert ők nem is sejtették, hogy az ifjú Kevinnek nyolc éves korában tíz, borotvaéles, visszahúzható karmai nőnek, amivel két évvel később megöli az apját. Na de kezdjük el a történetet a képességek megjelenésével.

Az első eset

2006. decembere. A karácsonyi ünnepek számomra mindig is boldogsággal töltöttek el, ilyenkor el szoktam felejteni, hogy nincsenek barátaim. Éppen serényen készülődtem a lefekvéshez, vacsora, fürdés, fogmosás már megvolt egyedül a körömnyírás maradt hátra. Akkoriban elég gyorsan nőttek a körmeim és egyre keményebbek voltak, de ez még nem zavart. Éppen a kád szélén ültem körmeimet vagdosva, mikor egy halk reccsenést hallottam, ami a fém eltöréséhez hasonlítható volt. Észrevettem hogy a körömcsipest kettőbe tört a hüvelykkörmöm vágása közben. Nem fordítottam rá különösebb figyelmet, csak egy laza mozdulattal belehajítottam a szemetesbe, majd a tükrös szekrényből elővettem egy másikat és nekiláttam újra. Megint egy reccsenés. A körömcsipesz eltört. "Biztos a pára rozsdássá tette őket" gondoltam, majd kicammogtam a nappaliba és a fiókból előkaptam egy új, bedobozolt körömcsipesz készletet.
- Minek az neked kölyök? - kérdezte az apám az újságból fel se nézve.
- A másik két körömcsipesz eltört. -feleltem, majd visszaballagtam a fürdőszobába. A dobozban négy körömcsipesz volt: egy kicsi a kisgyermeket körmeinek, két nagyobb az idősebb korosztálynak, egy felnőtt és egy kozmetikai "ronda, bekeményedett körmökhöz". A két kicsihez hozzá se értem, rögtön az egyik nagyobbhoz nyúltam, de az is egy sikertelen vágás után tönkrement. Kuka és újabb próbálkozás, de a másik is eltörött. Itt már kezdtem megijedni, majd reménykedve a felnőtt mérethez nyúltam. Az is két erőtlen vágás után eltört. Megrémültem, majd remegő kézzel a legnagyobbhoz nyúltam ami nehézkes vágások árán eltávolította a körmöket. Diadalittasan elpakoltam, majd lefeküdtem aludni.
Másnapra jött a karácsonyi csomagbontogatás, amit dobogó szívvel vártam. Egy távirányítós helikopter apától és egy fél méteres plüsskutya anyától. A nagyi csomagját kibontva viszont egy fertelmes kötött pulóvert láttam meg. "Reccs" és a pulóver két darabban hevert. A szüleim kiugrott szemmel néztek, de nem a pulóverre hanem a fekete karmaimra. Rájuk nézve elöntött az iszonyat.

Szörnyű tudat
Nagyjából egy hónap telhetett el a karmok iszonyatos megjelenése óta és rá kellet ébrednem. nem vagyok ember. A karmaimat fémreszelővel ápoltam, de napról napra egyre nehezebb lett a lenyesése. Az iskolába természetesen nem mehettem vissza, egész nap a szobámban kellett kuksolnom, és mikor ritka alkalmakkor kimehettem az utcára, kesztyűt kellett húznom és a kezemet a kabátzsebembe kellett dugnom. "Eltört a keze" "Csűnyán összegégette magát" és még hasonló történeteket eszelt ki az apám azért, hogy miért is dugdosom a kezeimet, de mondott már olyat is, hogy "Leprás szegény". Úgy két hónapra rá apám egy képtelen ötlettel állt elő: járjak Xavier magániskolájába, ahol csak mutánsok vannak. Nem mondom hogy nem reagáltam le egy kicsit rosszul az egészet, ugyanis olyanokat vágtam a fejéhez hogy, "nem vagyok egy korcs kutya" meg "nem akarok holdkórosok közé járni" de még olyat is mondtam hogy "a k******* anyádat".
Fél év se telt el és három új dolgot tudtam meg: vissza tudom húzni a másfél centis karmaimat a kezembe, az iskola-mentesség tök jó, és hogy dührohamaim vannak. Ezek elején még csak átlagos kiabálások voltak, de lassacskán már a karmaimmal tépkedtem a tárgyakat, aminek köszönhetően a szobám ajtajára egy dupla zár került és én ott töltöttem a napjaim nagy részét. Ez mondjuk annyit ért mintha egy megvadult kutyát zártak volna be, mert bennt romboltam. A bennt töltött idő alatt az anyám terhes lett és az egyik nap hazajött az öcsémmel, Samuellel. A megjelenése óta a dührohamaim napi szintre változtak, ezt az is okozhatta hogy csak vele volt foglalkozva és engem egy veszett kutyaként tartottak számon. Rossz érzés volt.

Első vér
Az ágyamban feküdtem egész nap, de valahogyan nem így képzeltem el a tizedik születésnapomat. A szobám is alaposan megváltozott, ugyanis a tapéta mindenütt le volt szaggatva, a falon karmolásnyomok voltak láthatóak, a padlón szerte szét szivacs és papírdarabkák hevertek. A szobám ajtaja kívülről semmit se változott, de belülről ott voltak láthatóak leginkább a karmolásnyomok. A dührohamaim végeredménye az lett, hogy minden kezem ügyébe kerülő tárgyat széttéptem, de aznap különösen nyugodt voltam. A születésnapomon dúlt a buli a kertben, mert a kicsi baba most lett egyéves, én pedig ajándékok nélkül feküdtem az ágyon. Rájöttem ugyanis, ha nem mozdulok akkor nem igazán gurulok be, kivéve ha...
- Kevin! Beszélni szeretnék veled. - ...ha valaki hozzám szól. Az apám jött be a szobába, a hóna alatt egy színes csomaggal, amire halvány érdeklődéssel néztem. Hamar elfordultam, ugyanis ezer százalék volt, hogy azt nem én kaptam. Apa a csomagot letette, leült az ágy szélére és belekezdett.
- Tudom hogy nehéz lehet neked, hogy most az öcséd van reflektorfényben... -"persze, mert te erről olyan sokat tudsz" gondoltam
- ... de nem szeretnénk, ha a barátaink meglátnák... tudod... azt. - erre a megnyilvánulásra viszont nem számítottam, felpattantam és kifakadtam.
- MINEK HISZEL ENGEM??? EGY KORCSNAK AMIT DUGDOSNI KELL??? - ekkor viszont észrevettem, hogy időközben a karmaimat előugrasztottam és elvágtam az apám torkát. Mire jobban odafigyeltem, a vér már teljesen beterített engem és az apám a torkát szorongatva kirohant a szobából, majd hangos zajjal leesett a lépcsőn. A sikítozás alapján meglátták. A figyelmem ekkor a vérrel borított csomagra fordult. Lehajoltam és legnagyobb megdöbbenésemre az üdvözlőkártyán az állt hogy "Kevinnek". Az ért sokktól elájultam.

Agymosás, szabadság
Egy kicsi, megvilágított szobában voltam, egy fehér ágyon ülve. A falon szebbnél szebb tájképek lógtak, csendes, nyugtató hatású zene szólt egy kis magnóból. Egy orvos méregetett engem, kérdéseket tett fel, utasításokat adott, majd a munka végeztével egy pirulát nyomott a számba amit engedelmesen lenyeltem, majd lefeküdtem az ágyba. A doki elővett egy kis hangrögzítőt és elkezdte a monológját.
- 2020. október 08. 87.Rehabilitációs bejegyzés; 22-54-89-es alany. A tesztek nagyon kielégítőek, az alany nem mutat semmilyen ellenállást. A gyógyszerek hatása alatt megszűnik a gyilkolási ösztön. A Társadalomba visszaengedhető állapotba került.
Ennek a válasznak kimondottan örültem, bár lehet hogy csak a gyógyszer miatt. A pirulák miatt örültem a reggelnek, az estének, a doktornak, a lágy zenének, sőt még az ázott zöldségdarabkáknak is  örültem, amit a konzervleves aljában szoktam hagyni. Valami intézményben lehettem, de hogy hogyan és miért kerültem oda, azt kitörölték az emlékezetemből, csak néhány foszlányra emlékeztem, mint egy fekete furgon, egy szétnyomott torta, sikítozások és rengeteg vér. Otthonról csak pár dolgot tudtam meg az idekerülésem óta: az anyám öngyilkos lett, emiatt eltörtem egy őr karját és két hétre kiütöttek; az öcsém elszökött az árvaházból és feltehetőleg már meghalt, igaz amikor ezt közölték le voltam szedálva, így nem is dúlt fel; valamint egy új képességem jelent meg: érzékeltem a félelmet az élőlényekben és ez erővel töltött el, de ezt nem említettem az orvosoknak. Az intézmény amiben voltam különös volt. Először is fogalmam se volt, hogy egyáltalán hol van ez a hely, mert hogy nem New Yorkban az tuti biztos. Ebben azért voltam biztos, mert hetente sétálhattam egyet a folyosókon és egy rádióműsor szerint New Yorkot mágikus köd veszi körül. A másik ok az volt, hogy néha tengermorajlást halottam, így nagy eséllyel egy szigeten vagy egy tengerparton lehettem. Zavaros volt minden, de a nyugibogyók elfeledtették velem az idegeskedést, a stresszt, a dühöt és a normális gondolkodást.
A szabadulásom napján kaptam egy egyszerű öltözetet( fehér póló, fekete kockás ing, farmernadrág, edzőcipők és egy szemüveg, amire kiderült hogy tényleg szükségem van), egy karórát ami öt óránként csipog, hogy vegyem be a gyógyszeremet, valamint egy receptet, hogy kiválthassam a pirulákat. Ezután kiütöttek és kitettek valahova Manhattanba pár dollárral és egy albérlettel, amit ők fizettek. Kaptam papírokat, gyógyult mutáns igazolókártyát és még munkát is egy iskolában. Nem tanárként, hanem mindenesként de az is meló volt. Azt hiték hogy irányíthatnak, de tévedtek. Az órát eldobtam és a gyógyszerek szedési idejét is én döntöm el. Nappal a mindenes Kevin, este a gyilkos Jedak szerepében élek. Az esti gyilkolásom módszere bonyolult lett a mindent figyelő drone-rendszer miatt, de mindent azért azok se láthatnak. Egy különleges meghívás egy esti partiba, egy sikátorban található ajtó, egy kis zene és a csapda törkéletes. Az áldozatok mindig bedőlnek és a sikolyokat soha senki se hallotta meg. Ez nekem megfelel.

Néhány jellemvonás
Begyógyszerezve: Kissé zárkózott, csendes, humoros típus. Ha már egy ideje ismerem a személyt akkor már nyitottabb vagyok felé.
Gyógyszer nélkül: Kiszámíthatatlan, hirtelen haragú, kegyetlen. Képtelen az irgalomra.

Képességei: Karmok: Tíz borotvaéles, előugrasztható karom(behúzott állapotában az ujjak végében van. A karmok tizenegy éves koromra elérték a teljes méretüket (3,5 cm hosszú, 0.3cm vastag), majd tizenkét éves koromra már az 5cm vastag fémlapot is át tudta vágni. A töréshatárát nem ismerem.

Szakértelmei:  Vízvezeték/villany szerelés, profi takarítás, alapszintű számítástechnikai ismeretek.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: NEM


Adatlap:

Név: Kevin Jenkinson (Jedak)
Lakás/Létesítmény: Egy albérlet Manhattanban
NJK: nincs
Foglalkozás: Mindenes
Munkahely: New Yorki Általános Iskola (mindenes)
Pénz: 2000 $
Bevétel/hét: 250$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: Baseball ütő, Nike kabát, fekete edzőciő zöld fűzővel, egy Nokia mobil, Gázpisztoly (egy Glockra hasonlít)
Vállalat: nincs
Szövetség: nics
Törzshely, ahol megtalálható: általában otthon, de nem fogadok vendégeket
Ismertebb szövetséges: még nincs
Ismertebb ellenség: még nincs

Felhasznált kreditek: 3
Fennmaradó kreditek: 1
Pénzügyek:
A fizetésemet nem minden héten írom be magamnak, így néha kétheti fizut írok be ha pár hete nem "vettem fel". Az esetleges fontosabb vásárlásokat/pénzszerzéseket is ide írom.


A hozzászólást Jedak összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 11 Dec. 2014, 15:33-kor.
Jedak
Jedak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1; 1
Reputation : 0
Join date : 2014. Oct. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Kevin Jenkinson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kevin Jenkinson (Jedak) Empty Re: Kevin Jenkinson (Jedak)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 06 Okt. 2014, 20:17

Üdv az oldalon!
Kezdjük az elején, amikor megölte a karid az apját, 2018, apukától teljesen logikus volt, ugyanis a saját családja és a a karid életét sodorta veszélyben, akkoriban az AIM uralkodott és a törvényeik szerint minden mutánsnak regisztrálni kellett, aki nem ment el, nem adta fel a mutáns ismerősét/család tagját ugyanúgy örökre börtönbe kerülhetett, mint a mutáns, aki nem regisztrált. (csak érdekességnek mondtam, nem hiba)
New Yorki vagy, így a köztes kimaradt 2 év fontos lenne, 2019 májusában volt a Bukás, NY nagy károkat szenvedett, szerte a világon 4,5 milliárd ember meghalt, NY köré mágikus köd került és nem volt odabent se áram, se gáz, se civilizáció, mindenki úgy élt, ahogyan tudott. 2020 márciusában tűnt csak ez el, amikor Galactust elűzték másodszor is az emberek. A város újraépítése is ekkor kezdődött. Szóval javasolnám, hogy New Yorkon kívüli legyen a karakter, hogy ne kelljen ezt a részt újra írni, vagy elköltöztek időközben és azért nem voltak itt már ekkoriban.
Utána pedig történt még pár dolog 2020 óta, révén 2025 szeptemberben vagyunk. Javaslom nézd meg a rövidített kronológiát és a köztes 5 évre még írj pár dolgot ez alapján.

Képességek, 2db-ot írtál le. A karom mehet, de az maximum acél keménységű, képes vagy vele csontokat is elvágni, illetve 2-3 centis acélt is átvágni. Illetve írd bele, hogy miként akadályozod meg, hogy ne fél méteres legyen, mert ugye folyamatosan nő. De ettől nem törhetetlen, később ha fejleszted majd a képességet, akkor természetesen lehtséges, hogy elérd ezt a szintet, hogy a csontjaid is azok legyenek a karmaiddal együtt, de egyelőre csak első szintű vagy.
A második képesség nem tartozik szorosan az elsőhöz, főleg, hogy az első fizikai, ez meg mentális lenne, így ezt húzd le kérlek.

Ennyi lenne, ha javítottál szólj és megnézem újra. Ha pedig van kérdésed nyugodtan keress meg privát üziben, chat-en, vagy skype-n.

Nefi

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kevin Jenkinson (Jedak) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kevin Jenkinson (Jedak) Empty Re: Kevin Jenkinson (Jedak)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 08 Okt. 2014, 17:15

Így már rendben van, van 890$ kezdőtőkéd és egy adatlap írása után mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kevin Jenkinson (Jedak) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kevin Jenkinson (Jedak) Empty Re: Kevin Jenkinson (Jedak)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.