Fehér Szikla rész

Go down

Fehér Szikla rész Empty Fehér Szikla rész

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 10:35

Egy fehéres kemény sziklákkal körbevett terület, a sziklák késenként állnak ki a fehér földből, amin szürkés homokszerű por terül el.

/Mivel a bolygórész közepén annak nem látják a körülöttük lévő bolygórészt sem az ellenségeiket./

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fehér Szikla rész Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fehér Szikla rész Empty Re: Fehér Szikla rész

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 23:19

#2 2009-06-30 20:50:31

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Vérontó elmebajoshoz méltó módon egyre hevesebben és őrültebben ugrál ide-oda, és gurgulázva nevet, ahogy lassan kicsúszik a lába alól a realitásérzéke... amikor hirtelen egy másik helyszínen találja magát.

- Mi a...? BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Már teleportálni is tudok? Vagy ez megint valami mágikus izé? Akárki is szórakozik velem, nagggggggyon remélem a saját érdekében, hogy sosem futunk majd össze egy sötét sikátorban! Ez azért már, de komolyan...

Ekkor úgy dönt, ideje lesz végre felhívnia magára mindenki figyelmét, és átváltozik homok alakba. Hatalmas, földből kiemelkedő fejet formáz magából, és mennydörgő hangon szólítja meg a többieket.

- NA JÓ, PAJTÁSOK! LÁSSATOK EL ENGEM SZAFTOS INFORMÁCIÓKKAL, MERT NAGYON NEM SZERETEM, AMIKOR DRÓTON RÁNGATNAK! KI TUD ITT TELEPORTÁLNI, VAGY VALAMI ILYESMI? KI TUDJA, HOL VAGYUNK? BABA EZ A BOLYGÓ, DE ÉN SOKKKKKAL MURISABBNAK TARTOM A FÖLDET, ÚGYHOGY VISSZAMENNÉK. MOST!!!! ITT AZTÁN NEM LEHET SZÓRAKOZNI... HACSAK NEM TITEKET KEZDELEK EL LEMORZSOLNI.

Fehér Szikla rész Sandu

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#3 2009-06-30 21:13:58

Saviour
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-04-26
Üzenetek: 1079
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Teleportálunk a bolygóra, úgy tűnik, hogy a csata ezzel el is kezdődött, de valóban? Szerintem sokan még csak most fogják fel a helyzetet, hogy mi is történt. A zabolázatlanságuk és meglephetőségük könnyen az ő, és a mi vesztünket is okozhatja. Ez egy csata, itt annak megfelelően kell viselkedni. Homokos talajon vagyunk. A homokos talajból könnyen előnyt lehet kovácsolni, mert meg lehet vele lepni az ellenséget. De úgy tűnik, ez nem fog olyan könnyen menni. Egy valaki, feltehetőleg mutáns, egyszerűen egyesült homokkal, és abból dumál. Fenyegeti a csapatot. Galactus hibájából tanulva nem szeretném kivonni magam a játékszabályok alól, de ez az élőlény felettébb rontja a taktikai esélyeinket. Pusztán ezzel a cselekedetével 17%-al romlottak a győzelmi esélyeink. De várjunk csak? Ez nem mutáns. Ez egy szimbionta, érzem. Második generációs szimbionta. Úgy tűnik, képes homokká alakulni, nincs gazdateste, és felettébb instabil a tudata. Gyorsan kell cselekednem. A biztonságunk érdekében fel kell áldoznom az instabil csapattársamat, és a homokos helyszín nyújtotta előnyöket. Sajnálom, szimbionta társam, de veszélyt jelentesz ránk nézve.

Aktiválom a szemlézereimet. 8000 C°-os halál. A szimbionta tudata az egész testében jelen van, így pontosan érzem, hogy mely részeket kell a homokból üveggé változtatni. A tekintetemmel a lehető legrövidebb utat választva üveggé próbálom változtatni a homok-szimbiontát, ezzel valószínűleg az életét is kioltva. Pár pillanat az egész. A 8000 C° ötszáz fokkal van a légköri kritikus határ alatt, vagyis ha feljebb emelném a hőmérsékletet, a normál földi légkör átégne, hozzávetőleg huszonhét másodperc alatt. De nekem nem ez a célom. Nekem a győzelem a célom minél több túlélővel, és ha egy ilyen lény akadályozza ezt, akkor azt meg kell semmisíteni, főleg, hogy egy ilyen tudatkárosult, fiatal szimbiótáról van szó. Vajon hogy került bele a csapatba? Ezt nem tudhatom.

A fiam meg... kénytelen vagyok most békén hagyni. Meg tudja védeni magát, és nem hülye, hogy kikerülje a tanácsaimat. Akkor sem szimpatikus nekem ez az asgardi brigád, látom, már egy újabb szerencsétlent sikerült behálóznia. Szegény illúzionista ördög...


Az apám segíteni akar nekem, de miért? Meg tudom védeni magam, és akarom Thorhallát. És tisztában vagyok azzal, hogy manipulatív, de nekem rá van szükségem, mert ő tudja betölteni a vágyaimat. Be tudja. Apám arra akar célozni, hogy nem akarja betölteni a vágyaimat. Pedig egyszerű az üzlet, neki hatalom kell, nekem meg Ő. Félek, apám majd beszélni akar vele. De apám okos ember, bizonyára nem akar nekem rosszat. Thorhalla meg nem az az asgardi, aki a szava betartásáról híres, de eddig minden gond nélkül hagyta magát. Vajon szabott magának ésszerű határt, hogy meddig hagyja magát? Minden bizonnyal, de engem nem érdekelnek az ő általa felállított határok. Engem csakis a saját korlátaim lennének képesek megállítani, de azok meg nincsenek. Sok asgardi van körülötte, és nicsak! Már egy halandó is odatéblábolt Amorához, gratulálok neki, szerencsétlen balfasz. Meg fogom szerezni Thorhallát, csak idő kérdése. Ott van Amora, őt nem izgatja Halla sorsa. Se Skurge-öt, de ha szükség lenne rá, el tudnám őket intézni. Ott van az a páncélos ürge, ő eléggé maga elé bámulós, de nem mutatta semmi jelét annak, hogy egyáltalán érdekli őt az egész helyzet, mint egy agyalágyult, úgy áll ott komolyan. Ég a villany de senki nincs otthon. Skurge-öt és az agyalágyultat megölni, Amorát meg odadobni a halandó férfiak közé, ő is kapja meg egyszer végre azt, ami jár neki. És akkor Halla az enyém lesz. Ő. Én. Minél gyorsabban.

És ott vagyunk a bolygón. Apa rögtön akcióba lendült, biztos tudja mit csinál, én meg újra odamegyek Hallához, mondjon bárki bármit, amit akar. Odalépek mellé, és megfogom a kezét, majd a fülébe súgom:

- Bízz apában, ő messze a legjobb harcos, akit el tudsz képzelni, igazi egyszemélyes hadsereg. Úgyis szereti elvégezni a munka nehezét, legalább annál többet lehetünk együtt.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#4 2009-06-30 23:58:01

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

//Előzmény: Rosszak hajója//

- Halandók? – kérdeztem gyűlölettel és undorodva. – Ne merj minket még egyszer halandónak nevezni minket féreg. Csupán félezer éve élek akár csak a szőke férfi. És ők ketten – böktem a fejemmel Amora és Skurge irányába. – Hány ezer éve is drágám? A lényeg az, hogy sok! Szóval nem tudom, hogy miről beszélsz. Shadow, Ivan! Amelyikőtök akarja ölje meg ezért a sértésért! Most!
Ez már a második halandónak nevezés volt igen rövid időn belül, sőt! Ez a patkány ott volt, amikor atyám mert „halandó korcsnak” nevezni engem. Senki nem nevezhet minket ennek az alantas létformának büntetlenül. Elvártam, hogy a nő vagy a férfi mozduljon, hogy megtegye, amit mondtam nekik. Elvégre ezért tartottam őket, nem? és amíg itt vannak, addig nem fogom a saját mágikus energiáimat használni és elpazarolni ezekre a mocskokra. Ennek már amúgy is oda kellett volna vesznie, amikor a Bukás megtörtént és mindent elmosott a víz, de nem. Sajnos túlélte és még hallotta is, amit atyám mondott nekem. Bah! Ezen felül bennünk nem kellett hinni, az erőnk nem onnan származott. Sok asgardi volt, akikről a halandók nem is tudtak, hogy léteznek és mégis istenek voltak és istennők. Míg ezek? Egyetlen varázslat volt a nagy részüket kiirtani.
Közben figyeltem, ahogyan a másik férfi odaért Amora-hoz és megszólította. Még egy báb a listában, neked annyi. Ekkor történt egy villanás és a következő pillanatban pedig már teljesen máshol voltunk. Homokos sziklás terület, de ezúttal már lenn a bolygón, szóval máris elkészült volna? Ügyes és gyors munka, ráadásul még belélegezhető is a levegő. Ennyire tudni akarta volna a csata kimenetelének a végét? Vettem egy mély levegőt, akkor most akár le is lehetne ülni valahol és kipihenni magunkat a fáradtságos idők után, ha már úgy sem lesz senki, akivel harcolnék reményeim szerint, mert mindenki más elvégez helyettünk mindent és csak akkor avatkozunk be tényleg, ha a mi ellenségeink tűnnek fel. Vajon voltak a másik hajón Asgardiak? Kicsi az esélye, de annak is az volt, hogy mi négyen ide kerüljünk. A röhögő hang felé kaptam a fejemet.
Megvan, hogy honnan volt ismerős, ez a külső, ez a hang és a stílus. Hát túlélte?! Igazán meglepő volt, bár tényleg nem foglalkoztam vele azok után, hogy kiköpte azt a kettőt, akit korábban elnyelt. Megsütöttem, de láthatóan igen jó állapotban volt, és ez nem volt a lehető legjobb hír, főleg, hogy még atyám is megrémült tőle. De most nem tűnt annyira veszedelmesnek, akkor már régen megölt volna mindenkit, vagyis megpróbálta volna, hiszen rám emlékeznie kellett, mert ott voltam és megtámadtam Midgardon. Ivan közledett felém, nem kellett nagyon a gondolataiban olvasni, hogy tudjam mit akar, de nem fogja megkapni. Ugye ez sem hitte, hogy megkaphatja? Minden halandó ennyire naiv lenne, először Shadow, hogy azt hitte, hogy hazaviszem, most pedig ez, hogy megkaphat? Ez csupán játék volt, semmi több. Egy valakivel nem volt játék ez soha az életemben, de az pedig itt volt és Hela miatt olyan állapotban, amit senkinek sem kívántam volna és a szívem pedig majd beleszakadt, hogy így kellett látnom őt.
Mind Amora, mind pedig Skurge végig szemmel tartották a lányt, hiszen az úrnőjük volt és mindketten megesküdtek, hogy a védelmük alatt áll. Ivan nem láthatta korábban, hogy a Hallára fegyvert rántó Einar ellen is fegyvert rántott a magas férfi, és azt korábban a lány sem hitte volna el különösebben, hogy megtette volna és mégis. Amikor Mysterio odaért Amora közelébe a nő mosolyogva figyelte, majd pedig arra nézett, amerre Tony megszólalt. A nő elfintorodott majd pedig megszólalt.
< - Ez már túl sok… - mondta. >
Elsuttogott néhány szót, aminek a végén Tony-nak egy kupac moszatként kellett a földre zuhannia, és ekkor lépett előre Skurge a maga ötszáz kilójával és lépett teljesen „véletlenül” a földön levő moszatkupacra és még megforgatta rajta a talpát is, amíg a moszatból szinte semmi sem maradt.
< - Máskor így próbáld meg a védelmem alatt álló két asszonyt sértegetni! – morogta. >
Amora ekkor fordult csak vissza Mysterio felé és végül erőt véve magán angolul szólalt meg.
- Örvendek – búgta a megszokott hangján. – Amora vagyok… úgy tűnik mintha kissé meg lenne illetődve a jelenlétemben – jegyezte meg huncut mosollyal.
- Azt hiszem, hogy a munkátoknak lőttek – mondtam Ivánnak és Shadow-nak.
Már szólni akartam Vöröskének alias Vérontónak, hogy lassan állíthatná magát ezzel a viselkedéssel, de nem tudtam megtenni, mert a Pretyakov által „apának” nevezett személy nekitámadt. Hagytam, hogy odalépjen mellém, figyelmeztetőleg néztem Skurge-re, hogy ne avatkozzon ebbe most közbe. Felnevettem azon, amit mondott, teljesen komolyan gondolta, amit és azt is, amit kimondott. Nos kedvesem, te is egy hatalmasat fogsz koppanni és nem te leszel az első. Nem ellenkeztem akkor sem, amikor megfogta a kezem, csak rámosolyogtam.
- Ez igazán örömteli hír – mondtam. – De azért szerintem itt jó páran nem örülnének, ha nem maradna nekik is a szórakozásból, mert drága atyád mindent elvesz előlük…

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#5 2009-07-01 00:36:02

Halloween
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-10-19
Üzenetek: 1024
E-mail PM Weblap

Re: Fehér szikla rész

- Ó, hogy sistergős mennykővel nyalókázzon, az az idióta, hogy nem unja még aszívatásunkat! - fakadok ki az újabb teleportáció miatt. Eme virágnyelvő megfogalmazás az én ilyen irányultságú szókincsemet ismerve kifejezetten erősnek számít. Majd visszafordulok az asgardihoz.
- Épp azt kezdtem el magyarázni, hogy amit rámvarázsoltatok, az megpróbál kedvessé, és nyugodttá tenni. Csak épp nekem nem csak a látásom és az elmém kifordított, de jóformán a teljes szervezetem. Ha adrenalin-injekciót kapnék állva elaludnék... De ettől mindjárt dühöngeni fogok, de a mágia jellege miatt egyszerre lennék a plafonon, és próbálnálak megszerezni magamnak. Szerinted mi lenne a vége? - vicsorgok rángó arcizmokkal Hallára, és Amorára, miközben egyszer kétszer a lábamra taposok, hogy a fájdalom észhez térítsen, de legalábbis megtartsa az önkontrollomat.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#6 2009-07-01 06:33:34

Roy
7. szint - 16 kredit
Regisztrált: 2007-10-06
Üzenetek: 558
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Ez furcsa volt. Nagyon furcsa. Úgy látszik, hogy az az odaátról vagy túlvégről jött tag, nagyon érti a dolgát. A környezet nem is rossz. Egy kietlen kősivatag, tele éles, és hegyes kövekkel. Fasza. A levegő is belélegezhető, és egy nagy szó, ahhoz képest, hogy milyen gyorsan rakta össze ezt a bolygót. Elmebeteg barátom épp a homokkal egyesült, mikor az egyik nagyon unszimpatikus fickó, volt kedves lézer szemeivel üveggé változtatni. Remek.Ha már az első néhány órában kiírtjuk egymást, a másik csapatnak nem lesz sok munkája. És ami még mindig az agyamra megy, hogy azok a nők folytatják a rohadt varázslatuk. Idegesítő. És még az is rátesz egy lapáttal, hogy még egy tagunkat szétzúzzák. Isten... én is utállak! De jobb lenne szólni mielőtt még mindenkit kiirtanak ebben a rohadt csapatban. ÁÁÁ, inkább hagyom a fenébe. Ez így mókásabb. Nem is kicsit. De inkább mégis szólok.
-Basszátok meg! Ez meg mire volt jó? Ha az első néhány órában kiírtjuk egymást, a másik csapatot ennyi erővel haza is lehetne küldeni.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#7 2009-07-01 13:28:01

Tony Montroese
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2008-09-21
Üzenetek: 107
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Na remek, először a tyúk aki istennőnek hiszi magát ráküldené az ebeit, aztán pedig ez a teleportálás... Csakúgy mint a repüléstől ettől is hányingere van. Aztán ez a fura halmazállapotváltozás. Kivételesen nem saját maga idézte elő, hanem valamelyik idióta mágus, vagy isten?... na mindegy valamelyik asgardi varázslata. Aztán még ez a böhöm állat rá is tapos. Muris, hogy nem értik meg, hogy ez nem fájhat. Ilyenkor nincs mi fájjon. Egy adag mi is ez? sár? Nem inkább moszat... nos tehát egy adag moszatban nincsenek idegek amik közvetíthetnék a fájdalmat. Ha pedig a megalázás lett volna a célja, nos ennél jóval többet is elviselt már ebből rövid élete során. Na de most, hogymár nem is törődnek vele ideje cselekedni. Ha emberből át tudott változni vízalakba innen is sikerülnie kell... Legfeljebb kicsit nehezebben, talán fájdalmasabban. Bár ahogy előbb végiggondolta úgy a vízmolekulák sem tartalmaznak idegeket. Koncentráció...

...

Pár perc elteltével egy kisebb vízrobbanás keretében ölti fel vízalakják és emelkedik fel a földről. A robbanásból maximum apró permet jut a többiekre. Sajnos nem sikerült halkan, stílusosan felölteni valódi alakját ez abból következhetett, hogy nemcsak halmazállapot hanem térfogatváltozás is végbement. De sikerült és ez a lényeg.
- Még azt sem tudjátok milyen erőkkel érkeztek az úgynevezett jók és ti máris egymást kezditek pusztítani. - csóválja meg a fejét, majd az asgardiak felé fordul.
- Biztosak vagytok benne, hogy elbírtok az állítólagos "jókkal" segítség nélkül? Amikor még azt sem tudjátok kik azok. - csóválja meg csalódottan a fejét.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#8 2009-07-01 15:34:29

Mysterio
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-01-23
Üzenetek: 41
PM

Re: Fehér szikla rész

Simán, egyszerűen odamentem, és leszólítottam a germán istennőt. Ennyi lett volna? Integet, odamegyek, és leállunk csevegni, miközben gyilkolnunk kéne a jókat? Itt valami nem stimmel. Megszűntem volna logikusnak lenni? Itt próbálok imponálni egy germán istennőnek, én, szánalmas, öreg halandó létemre, és ő meg hagyja magát? Nem hagyja, tuti, hogy szeretne valamit elérni. De akkor is, nem tudom megállni, hogy ne folytassam az egészet, ez így nem jó. Közben meg már egymásnak estek a társaink. Az a rendkívül magas figura elkezdte üveggé változtatni a homokkal egyesült szimbiontát, itt pedig a nő, akinek imponálni szeretnék, elintézte azt a vallásos figurát. Újj, de undorító, mondhatom. Én meg fogalmam sincs miért, folytatom az egészet. Miért csinálom? Semmi értelme sincsen....

- Nos, akkor üdvözlöm, Amora. Szerintem ehhez a megilletődöttséghez már hozzá kellett volna szoknia, hacsaknem vakok vették körbe eddig. Vagy agyalágyultak. - Nem tudom, milyen indíttatásból, de az utolsó szót megnyomva kissé a baltás fazont nézem, kihívóan. Én hülye, öngyilkos akarok lenni? Nem lesz ez így jó, mi a francot művelek? Kénytelen leszek valamiféle óvintézkedést tenni. Bekapcsolom a holografikus vetítőket, és továbbra is azt a látszatot teremtem, hogy ott állok Amora előtt, pedig már vagy egy métert hátráltam. Meg mégegyet, meg mégegyet... remélem, a baltás figura nem telepata, mint a többi, mert akkor egy mozdulattal kettészed, és végem van. A láthatatlanság csak a szem elől rejt el, a többi érzékszerv, pláne, akinek hatodik is van, ugyanott érez, ahol ténylegesen vagyok. Én marha, hát ez lenne a híres félelem, és kegyetlenség? Csak a baltás hiúságában, és naívságában bízhatok.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#9 2009-07-01 19:09:02

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

/Tony, hogy mi történik veled azt kérlek bízd rám.../

Thanos szótlanul távozik az egyik irányba otthagyva a társaságot.
Vészmanó megvadulva kezd el tüzelni Ivánra, aki a lézer szemével kezdett el csapni Vérontóra. A tüzek a szimbionta ruha miatt igencsak károsítani kezdik Ivánt így nem tudja teljesen üveggé tenni Vérontót.
- Elmebeteg vagy? Mit lövöldözöl rá te állat? Nekem pattogsz Szuperbarom!
Matsumoto szótlanul kopogtatja a köveket és nézegeti azokat érdeklődve.
Tony balszerencséjére a kövek és a homok között nem talál vizet így még moszatként marad ameddig a varázst meg nem törik.

Belépett

Jelentés |
Idézet

#10 2009-07-01 20:57:00

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Vérontót váratlanul éri Ivan támadása, és a homokteste súlyos károkat szenved, míg úgy is, hogy Vészmanó akciója most megmentette. Ezzel együtt is azonban kénytelen elhagyni a homoktestét, és emberi testébe visszaváltozva zuhan hátra. Ivan támadása rendesen kikészítette, és a regenerálásra fordítva minden erejét a homoktest képességét teljesen elvesztette.

- NA NE MÁÁÁÁÁRRR!!! AÚ!!! De komolyan… AÚ!!!! Én csak próbáltam barátkozni, pajtások, erre ti… Hát szép! Pf, meh, valamint mfha! Szegény én…

Vérontó nagy nehezen feláll, leporolja magát, majd körbenéz.

- Nem vagyok én rossz ember, csak kiskoromban sokat vert a mamám… Hüpp… Csak haza akarok menni… de vágom én, hogy össze kell dolgoznunk, ha túl akarjuk ezt élni. Nem vagyok hülye! Na. Gyertek, hadd nyújtsak békejobbot nektek, és felejtsük el ezt a kis malőrt!

Vérontó barátságos mosollyal a kezét nyújtja a közelében állóknak.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#11 2009-07-01 22:11:47

Saviour
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-04-26
Üzenetek: 1079
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Akcióm felelőtlen volt, mert figyelmen kívül hagytam a többieket. Mentálisan igencsak instabil személyekkel vagyok összezárva, így ennek megfelelően kell viselkednem. Taktikai hibát ejtettem, súlyos taktikai hibát, aminek érzem is az árát. A Vészmanónak nevezett egyén tűzesőt borít rám, aminek még így is szívom a levét, pedig messze nem érzem olyan keménynek, mint egy átlagos szimbióta. Pókösztönöm felsikít, de már nincs elég időm arra, hogy kitérjek, a váratlan csapás telibe trafál, és a fájdalom egy pillanatra megbénítja az agyamat. De nem véletlenül vagyok az, aki, összeszedem magam, és látom, leállítja magát ő is, csak fenyegetni akar... Kénytelen vagyok példát statuálni, a sok lecsúszott isten, gyilkos, fejvadász, élvhajhász, pszichopata, és hasonlók csak két dologból tanulnak. Az egyik az, hogyha őket verem meg. A másik pedig az, hogyha a szemük láttára verek meg egy náluk sokkal erősebbet. Az első megoldás időigényesebb, és csökkentené a nyerési esélyeinket, így marad a második: Vészmanón statuálok példát, úgy tűnik, Vérontó nem volt elég. Ráadásul még túl is élte, nem lesz ez szerencsés. Az összes fizikai erőmet kihasználva egy aránylag nagy félkört futok. Az első lépésem olyan erős, és hirtelen, hogy egy nagy adag homokot lökök hátra, de tényleg jópár kilót. A levegő megremeg, ahogy a gyorsulásom 1,2-dik másodpercében a futásom átlépi a hangsebességet. Nem ismerem Vészmanó képességeit, de testtömege valahol fél tonna alatt, és az IQ-ját 50-60 körülire saccolnám, ezért annak az esélye, hogy kivédjen egy esetleges támadást: Deus Ex Machina. A félkörös futásom összes lendületét egy minél erősebb ütéssel kivánom átadni neki, aminek a lendülete a földfelszínnel 30°-os szöget zár be. Ezzel a leghosszabb a repülési távolság. Nem tudom, hogy ennek a bolygónak mekkora a felszíne, vagy hogy milyen arányban csökken a gravitációs tere a távolság függvényében, de ha pont akkora, mint a Földé, akkor elég sokat fog repülni előre, és még földre is fog esni. Ha összejön az ütésem, akkor a társaság ismét gyönyörködhet a hangrobbanás szép jelenségében, ami ezúttal Manó barátunktól fog származni. Ha sikerül a támadás, akkor a társaság felé fogok fordulni, és azt mondom:

- A nevem Saviour, és ha nyerni akarunk, akkor mostantól senki nem fenyeget senkit, mégcsak brahiból se. A telepaták folyamatosan pásztázzák a környéket, nem akarok meglepetést. A jók már készülődnek. Vagy tábort vernek, vagy akciócsoportot indítanak, vagy védelmi rendszert építenek, egyik sem olyan dolog, aminek örülünk, hogy létrejön. Javaslom, hogy azok, akik nagyon nem bírják visszafogni magukat, azok szervezzenek egy csapatot, megelőző csapásra. Akik meg nem akarnak fölöslegesen harcba keveredni, azoknak meg ajánlom valami védelem kiépítését, mert jelenleg egy tök lapos homok és sziklasivatagban vagyunk teljesen nyílvánvaló célpontok.

Úgyse fognak rám hallgatni, így kénytelen vagyok én elkezdeni valamit. Egy ugrással arrébb megyek a társaságtól, húsz méter bőven elég lesz. A talaj homokos, de a homokos talaj alatt 30-35 méterre már szikás talapzat van, és nekünk pont ez kell. Egy nagyobb erejű ökölcsapás a homokos talajra elég ahhoz, hogy ezt a homokot eltávolítsa, vagy ha nem, akkor újra próbálkozok. Célom az, hogy egy tizenöt-húsz négyzetméternyi tiszta sziklafelületem legyen, majd a lézerek segítségével ebben kezdek el folyosókat kialakítani. Egy többnyire szabályos, földbe nyúló folyosórendszer kialakítása a célom egy-két teremmel, ahol el lehet szállásolni. Csak a fentiek hiszik azt, hogy egy nap alatt le lehet tudni egy ekkora harcot, vagy ha mégis, jó lesz ez a bázis, mert benn taktikai előnyünk lesz. A folyosórendszer arra kényszerítheti a szuperhősöket, hogy többfelé váljanak, így kissebb csoportokban intézhetjük el őket, ami mindenképp előny. Nem tudom, hogy a hősök milyen bázist fognak kialakítani, de valószínűleg ők se fogják a véletlenre bízni a csata kimenetelét, úgyhogy mi sem tehetjük.


Ez a fazon kezdi egyre jobban felpumpálni az agyamat, és nem értem, hogy milyen örömet érez ebben. Úgy tűnik, Hallának is elege van már belőle, mert ki akarja nyiratni velem, én meg azt hiszem, ezt örömmel teszem meg. Az ereimben a vér lassan kezd újra megtelni adrenalinnal. Emelem lassan a pajzsomat, hogy valami csúnya lefejezést adjak annak a szerencsétlennek, aki be mert szólni az asgardiaknak, de úgy tűnik, Amora megelőzött: átváltoztatta szegényt valami kupac szarrá. Egy csúnya oldalpillantást vetek rá, mert nem szeretem, ha elveszik a játékszeremet, konkrétan nekem volt kiosztva, hogy tépjem három felé szegény szerencsétlen barmot. Skurge még meg is tapossa, bár nem tudom, hogy egy moszatot taposni milyen élvezet tud lenni.

Pillanatra felkapom a fejem, ahogy valami abberált állat nekiesik a fateromnak, de látom, hogy tudja kezelni a helyzetet, én meg csak nézni tudok ekkora sebesség, és erő láttán: nem az én súlycsoportom, az biztos, van még hova fejlődni. És ez a célom konkrétan. Halandó vagyok Thorhallának? Akkor majd istenné válok, sőt, nagyobb leszek maguknál az isteneknél is, és majd eljön az én időm. Vérontó meg úgy tűnik, békejobbot akar nyújtani nekünk. Olyan rossz érzésem van ezzel kapcsolatban, hogy még egy lépést is hátrálok, és húzom magammal Hallát is.

- Nem ismerlek én valahonnan téged?

Kérdezem a kis piros lényt. Költőien. Az AIM torony, Anti-Grendel, meg a többi esemény, pontosan tudom. De miért nem nyelte keresztbe a jó csapatát most egyből? Hacsak a felét tudja annak, amit ott láttunk, már rég egy füstölgő roncshalmaznak kéne lennie a teljes brigádnak. Nem örülök, hogy ilyen... izék vannak körülöttem, az ilyen nem vérzik, és hiába vágod le a fejét, növeszt újat.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#12 2009-07-02 00:18:24

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

- Hogy mi lenne a vége kedvesem? – nevettem fel. – Olyan lennél, mint az! – mutattam vidáman a kupac moszatsalátára a földön. – Végtére is a gonoszok vannak ezen a helyen, senki sem mondta, hogy fogd vissza magad. Amúgy is szerintem Amora varázslata hat rád jobban, nem az enyém.
Roy megjegyzésére nem reagáltam, nem számított, nem akarok újabb ismeretséget kötni halandókkal, bővel elégnek bizonyult az a három is, aki a nyakamba szakadt és velük is elég dolgom volt. Puszta energiapazarlás mindegyik. Igazából nem találtam a helyzetet szórakoztatónak sem, mert nem igazán éreztem késztetést, hogy a semmiért harcoljak főleg halandókkal szemben nem. Abban semmilyen kihívás nem volt, vagy talán mégis, de nem akartam a kezemet bemocskolni velük. Azt nem tudtam, hogy Amora és Skurge hogyan vélekedik erről, csak azt tudtam, hogy régen Einar a halandók pártját fogta jó Thor pártihoz hűen, de most még csak önmaga sem volt, így nem tudtam, hogy most miként döntene. Amora embere még mindig remekül elszórakozott vele.
Közben a férfira pillantottam, aki elindult az egyik irányba szótlanul. Ki lehetett az? Nem volt ismerős számomra, így nem is igazán törődtem vele. Nekem bőven elég volt egyelőre ez a kis társaság, akik itt voltak, velük bőven el lehetett kezdeni valamit, megtámadni a jókat, vagy védekezni ellenül? Bármit, amit kitalálhatott volna valaki. Amora és Skurge, az én parancsomra vártak, és én pedig még nem voltam hozzászokva, hogy másokat ugráltassak. Vagyis mindig is megvolt a helyem és ők mérföldekkel felettem voltak és most mégis nekem kellett volna parancsot osztani nekik. Minden túlságosan gyorsan történt és túl gyorsan kerültem bele ebbe a körbe. Figyeltem az alakot, aki Ivan apjának támad, miközben az Vérontót próbálta megölni.
Minek pazarolja ennyire mindenki a saját erejét? Egymást ölik… ahogyan atyám is mondta, hogy kiszámíthatóak. Miközben minden összeomlik körülöttük mit tesznek? Egymást ölik. Miért nem tudtak mind kihalni? Miért buktál el atyám azelőtt, hogy végigvihetted volna a tervedet? Végül Vöröske felállt és minden rendben volt, Ivan apja annak támadt, aki őrá, majd kiderül, hogy mi lesz a végeredmény. Nem lehetne normális személyek között lenni? Egyre jobban kezd hiányozni Morsus idióta humora és még Thor képét is inkább bámulnám, mintsem ezt a rakás szerencsétlenséget.
Amora még mindig mosolyogva figyelte a férfit, aki odament hozzá bókolni, de a szeme veszélyesen villant meg, amikor a férfi kimondta a szavakat. A nő nem oda pillantott, ahol a kép állt, hanem távolabb, a szeme egy láthatatlan vonalat követett, ahogyan Mysterio távolodott. Bosszús és sértett képet vágott és így nézett végig ismételten unottan a társaságon. Közben Skurge már a fejszéje után nyúlt és mozdult volna, hogy a sértésért megtámadja a férfit.
< - Skurge! – csattantam fel. – Nem teszel semmit… Amora, te pedig fogd vissza az új lovagodat, mielőtt Skurge ostobaságot tesz, és miniháborút robbant ki a társaság között. >
Erre a férfi megállt, szerencsére. Amikor Vérontó kezet nyújt felénk undorodva pillantok rá és nem viszonzom a gesztust. Még élénken emlékeztem, hogy Asgardra akart eljutni és atyám erejét megszerezni. Az a pillanat akkor, amikor újra feltűnt azt soha sem fogom elfelejteni, annál rémisztőbb helyzetben soha sem volt dolgom, amikor még atyám is megrémült ennek a féregnek az erejétől, de az már a múlt volt, már nem volt annyira erős. És már akkor is sikerült kellően megégetni, Morsusnak és Shadow-nak pedig meglőni. Igaz lehet, hogy nem sikerült volna, ha atyám nem osztja meg velem a hatalmát, de erre a kérdésre már nem fogok soha sem választ kapni. Ellenben nem hagytam, hogy Ivan hátrébb húzzon, ugyanott maradtam állva, ahol korábban.
- Nehogy azt hidd rohadék, hogy elfelejtem és elnézem, hogy mit akartál tenni nem is olyan régen Vöröske – vicsorogtam rá. – És ahogyan nézlek, roppant sajnálatos, hogy nem sikerült téged kellően sok darabra szednie a sárga fickónak. Pontosabban, hogy talpra álltál utána, pedig emlékeim szerint olyan gyönyörűen sütöttelek meg.
Saviuor-re figyeltem, ahogyan beszélt. Majd pont a jók támadnának először? Ez nevetséges volt. És az is teljesen biztos, hogy egyiket sem fogom megtenni, nincs az amiért megtegyem, nem éreztem egyelőre veszélyben sem az életemet és addig semmit sem fogok tenni. Azért van itt ez a három halandó, hogy ők végezzék el a piszkos munkát, nem pedig én…
A férfi még mindig csak figyelt, és nem csinált semmit. Egyszerűen az egész helyzet teljesen hidegen hagyta, csak azon gondolkodott, hogy miként lehetne kijutni erről a helyről. Az biztos, ha a többiek „segítségére” várt, akkor örök időkig itt fog ragadni, és semmire sem mennek. Ezek nem fognak együtt dolgozni, ezt biztosra vette. A nagyon magas férfira figyelt fel, akinek úgy tűnt, hogy végre volt valami normális ötlete, ami akár be is vállhat.
- Segítek! – szólt Einar a férfi után érzelemmentes hanggal.
Ezzel elindult arra amerre idősebb Ivan indult el ugrálva, hogy segítsen neki.
< - Einar… - suttogtam bánatosan, miközben volt kedvesem felé néztem, ahogyan Saviour-nak válaszolt és elindult utána. >

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#13 2009-07-02 19:52:26

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Vészmanó Iván csapásától elrepül és Matsumoto felnéz kételkedve a nagy szavakba kezdő Saviour-re.
- Igen... hallgassunk a volt Bosszú Angyalára. Biztos remek taktikái vannak.
Mondja enyhén japán akcentussal majd körbe néz.
- Hova tűnt a lila fickó?
Majd amikor meglátja a lábnyomait érdeklődve néz fel.
- Miért indult el arra? Mit akarhat?
Kérdi félhangosan technikailag költői kérdéseket feltéve.

Einar és Iván alagút rendszert kezdenek építeni és félről viharos felhők jelennek meg.

Belépett

Jelentés |
Idézet

#14 2009-07-02 20:05:55

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Vérontó kissé csalódottan húzza vissza a kezét, miután senki nem akar kezet fogni vele, és a fiatalabb Ivanra néz.

- Ismerni? Engem? Hmm, lássuk csak... Teeeee... ott voltál a toronyban, igaz? A „faterom”, Anti-Grendel tornyában, amikor szabad lettem... Emlékszem rád, öcsisajt, és a másik „faterom” bűzét még most is érzem rajtad... De rajta, azon a pajtáson, aki rám lőtt, még inkább... Ő jóóóóóóóó sok ideig lehetett Venom gazdateste... HA! Mi egy naaaaagy, boldooooog szimbicsalád vagyunk akkor!

Vérontó egy időre felveszi eredeti alakját.

- Na? Ismerős? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Fehér Szikla rész Cartks

Ezután ismét visszaváltozik emberi alakba, és Thorhallára néz.

- És teeee... Igen, a harcos hölgyemény az AIM épületének tetejéről, aztán meg a kilövőállomáson! Mennyit mókáztunk mi ketten meg még páran azon az éjjelen, igaz? A sárga fickó, igen, óóóó igen, jól elbánt velem, meg főleg a „faterkák”, de ők most halottak, én meg itt vagyok! Egy idegen bolygón egy rakat barátságos és jókedélyű elmebajossal! Vagyis megint ők jártak jobban, igaz? Igaz hát, jól mondod, jól ám, jól ám... Amúgy nem is olyan rossz név ez a „Vöröske”! Hihihihihihihihi... És te ki vagy? Szarvas Lady? Na csak mert eléggé felszarvaztak, ahogy így elnézlek.

Ezzel Vérontó elterül a földön, és magában motyogva, tarkóra tett kezekkel napozni kezd.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#15 2009-07-02 21:09:43

Saviour
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-04-26
Üzenetek: 1079
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

A jók máris megmozdultak, csak mi nem vesszük észre. A négyzetrácsos alagútszerkezet három teremmel a cégében elég lesz "bázisnak", épp elég lehetőséget nyújt átverésre, mégha nincs is akkora bázis külleme. De a jók elárulták magukat. Viharfelhők. A felhőképződés órákig, vagy akár napokig tartó jelenség, és nem hoz azonnal sikert, a földön csak azért vesszük gyorsnak, mert folyamatos az utánpótlás, különböző irányokban különböző időpontokban fejeződik be. Ott emberek vannak, és valamit csinálnak. Közben egy erősen japán akcentusú ember becsmérlően beszél azokról a dolgokról, amit csinálok. Hát beszéljen, joga van hozzá, és nem fogom szótlanul hallgatni a becsmérlő szavakat.

- Rendben, tisztelt uram. De gondolja meg, ha én nem mondok valami kezdetleges taktikát, akkor ön nyílván nem áll elő egy jobbal. Szóval hallgatom, ön nyílván nem ma kezdte a pályafutását, hogy felismert egy helyben improvizált taktika hibáit, és nekünk a legjobb terv kell, úgyhogy hallgatom. Kérem, mondja el a tervét.

Kíváncsi vagyok, hogy előáll-e egy jó taktikával, mert az öreget elnézve tényleg nem ma jött le a falvédőről. Mostmár van egy bázisszerűségünk, és azt is tudjuk, hogy az ellenség melyik irányból fog támadni. Vérontó meg Venomról gagyog... el se hiszem, ne neki is válaszolok. Milyen egy... primitív, élősködő teremtmény.

- Ha nem vetted volna észre, még mindig Venom gazdateste vagyok. Legfeljebb nem azé, amelyiket te ismered.

Na persze, magyarázd el egy szimbiótának az alternatív realitásokat...

Vérontó, te szánalmas szardarab! Azt hiszed, hogy most megijedek tőled? Ott a pincében sem féltem tőled, és hiába játszod a félelmeteset, itt süket fülekre találsz. Óvatos vagyok, nem rémült. Mit mondjak neked, te pacadarab? Fenyegesselek? Oktassalak ki? Menjek bele a játékodba? Ha tudnád te szimbióta, hogy mennyire egy kreált semmi vagy. Ha tudnád, hogy az AIM fegyvert akart építeni magának, és ezt kapta helyette... öntudatra ébredtél, emlékek nélkül, mégis hogy tudsz gyűlölni? Hogy van merszed ferde szemüvegen keresztül látni a világot? Egyszerű élőlény vagy, és ebbe is fogsz beledögleni. És fenyegetőzől is... sajnálom, hogy fater nem csinált ki egyből, mert a gyilkosod ezek szerint Halla lesz, vagy én, bár nincsenek felszereléseim egy szimbiótagyilkossághoz, hacsak...

Leveszem a kesztyűmet, és magam elé tartom a pajzsomat.

- Vérontó, Vérontó... most kurvára rossz emberrel kezdtél ki. Inkább nézd... esőfelhők. Melyik esőfelhő ér bármit is, ha nem állnak alatta? Semelyik. Vannak alatta. Most pedig menj, és játsz velük, és ne velem szórakozz. Különösen Hallával nem, te mocskos paca!

Majd a pajzsomon végighúzom a kezemet, pontosabban a körmeimet, éles, magas, csikorgó hangot kiadva ezzel. A szimbionták gyengéje a magas frekvenciájú hang, remélem, még rá is hat, bármennyire is szét legyen szedve. De az ígéret, hogy ott tényleg emberek vannak... egyedül taktikai öngyilkosság lenne odamennyi, de ha páran még jelentkeznek... vicces lesz.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#16 2009-07-02 21:25:06

Shadow
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2008-10-25
Üzenetek: 950
PM Weblap

Re: Fehér szikla rész

Figyelem az eseményeket, egy kis ideig, de mikor kiadja Halla a parancsot, hogy végezhetek vele már ugranék is, de Amora Skurge duo megelőz és elvégzi a piszkos munkát, amit csak szemlélek és nagyot nyelek. Majd egy újabb villanás.
- Hogy az a jó ménnyküves rohadt életbe már! - csattanok fel. - Elegem van, hogy csak úgy teleportálgatnak! Morsus is ezzel ment az idegeimre! Grrrrrrr – vicsorogva, morogva nézek körbe, majd odébb megyek, s egy kis ideig csak morgok. Néha a többiekre is pillantok, de főleg csak a tájat figyelem, bár ez nem igazak, mert fülelek, hogy miről is van szó, még ha tekintetemmel nem is követem az eseményeket. Halla, Amora, Skurge, James, Vérontó. Talán ők azok akikre jobban figyelek, s feléjük fordulok. Bár ne tenném, s inkább távolabb mennék, de késő bánat. Épp Skurge felé indulok el, hogy kicsit próbáljak beszélni vele, mikor Vérontó a „Vöröske” névre mondja, hogy jó, s visszakérdez, hogy ki Halla. Ami nevet mond, azon akaratlanul is felröhögök már.
- Hibbant vagy Vérontó, de most komolyan... - mondom a hasam fogva a nevetéstől. - Hogy tudtál ilyen hülyeséget mondani pont Hallara? - kérdezem vigyorogva, majd miközben a szimbiontát nézem, majd tekintetem a Trióra siklik és nagyot nyelek, miközben a mosoly eltűnik az arcomról, s a füleim lekonyolnak igen látványosan, s a fejem is vörös lesz, ahogy ártatalan, de mégis bűnbánó szemekkel nézek Hallara.
- Izéééé.... azthiszem elmegyek felderíteni a terepet.... - ezzel megfordulok, s próbálok hamar lelépni, még mielőtt valami bajom nem esik...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#17 2009-07-03 08:30:33

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Ennyi nyomorult szerencsétlent egy rakáson, valamelyik nekiáll mondani valamit, és a többi fogja lehordani. De igaza volt, az egyik fickó tényleg eltűnt, ha menni akart, hát ment, ő lesz az első, aki ellenségbe fog belebotlani. Ami pedig roppant sajnálatos módon, de valóban rontotta az esélyeinket, még mindig nem láttam, hogy ez a rakás csürhe, értve a halandókra és a féregre miként fognak nekünk dolgozni és helyettünk megvívni ezt a harcot. Abba az irányba pillantottam, amerre az idősebbik Pretyakov ment el Einarral, hogy valami védelmi rendszert építsenek, legalább ez lefoglalja egy időre, vöröske pedig folytatta azt az ostobaságot, amit eddig is tett. Miért nem lehetett ezektől komolyan legalább egy nagyon kicsit messzebb kerülni? Miért nem dobták ki csak az Asgargdokat egyetlen helyre? Mennyivel egyszerűbb lett volna és nem kellett volna a siránkozásokat hallgatni.
Az idősebbik Pretyakov felé kaptam a fejemet, még mindig Venom gazdateste? Nem akartam azt a férget sem látni, egyszer láttam meghalni, mennyire üdítő volt, főleg azok után, hogy még velünk is szórakozott és késleltetett abban, hogy atyámmal beszélni tudjak a tetőn. Bár végül is időt nyert nekem azzal, hogy jóval később szúrt le, ennyi előnye volt annak a beszélgetésnek és, hogy először láttuk meg Vérontót. Igaz, akkor nem voltunk túlságosan érdekesek a számára. Kezdtem megunni a sárga és a feltehetőleg orosz viselkedését, a végén még kénytelen leszek én a kezembe venni a dolgokat, hogy legalább esélyünk legyen arra, hogy kijussunk erről a helyről? Vettem egy mély levegőt és végül rájuk néztem.
- Mi lenne, ha nem a tesztoszteronukkal akarnának felvágni egymásnak? – kérdeztem megvetően idősebbik Pretyakovot és Matsumoto-t. – Hanem megpróbálnánk túlélni ezt az egész nyomorult helyzetet?!
Végül pedig én következtem, úgy tűnt, hogy a kis féreg felismert, de nem igazán emlékezett arra, hogy ki is voltam. Jól szórakozni? Ennek elment a maradék józan esze is, szánalmas féreg! Én roppantul nem találtam mókásnak és szórakoztatónak azt a helyzetet, de ennek úgy tűnt, hogy minden az volt. Gúnyosan mordultam fel, amikor a nevemet kezdte emlegetni, az egy dolog, hogy amiatt az esetek nagy részében valóban ostobán kinéző szarvakon annak idején már mi is nevettünk Einar-ral, de azok mi voltunk, ennek pedig nem esett le, hogy Loki-t jelképezte, vagy pedig annak vérvonalát. Miért is pazarolom ezekre az időmet, de tényleg? De még tudja ez a féreg a halála előtt, hogy kivel is került szembe…
- Nézz meg jobban nyomorult féreg és rájössz – mosolyodtam el gonoszul. – Talán nem hasonlítok valamelyik közelmúltban elhunyt ellenségedhez? De tudod mit? Felfrissítem a memóriádat Vöröske; Thorhalla Lokidottir vagyok, a csalás, a cselszövés és a káosz istennője, Asgard egyik trónörököse, Loki Laufeyson lánya és örököse, így már ismerős?
Szánalmas! Ennyi volt róla a véleményem, amikor a földön elterült és nekiállt napozni. Ez pedig már megint felvág neki. Kezdett Ivan is kissé beteges lenni azzal, hogy folyamatosan meg akar védeni, rendben egy bizonyos fokig még azt mondom, hogy elmegy, de ezzel a micsodával nekem kellett volna elbánnom, nem pedig neki. De az, hogy nem támadott annyira őrülten, mint legutóbb, valami történt vele, csaknem ő maga is meggyengült volna, de ennyire? Mert a korábbi ismereteim alapján megsebezni sem nagyon tudtuk, így ez érdekes volt, roppant érdekes, amikor Venom-ra és Anti-Grendelre utalt, hogy mennyire elintézték. Szépen tették, akármit is tettek.
Dühösen kaptam a fejemet Shadow felé, amikor nevetni kezdett Vöröske szavai után, láttam, hogy az arcára fagyott a mosoly ezek után, ahogyan végignézett rajtunk. Már indult volna el, én igyekeztem gyorsabban mozdulni, hogy ráléphessek a farkára, majd ő lesz az első, akit az érkezők elé vetünk, de nem üthettem ki, mert szükség volt rá.
- Ezért még kapni fogsz, csak érjenek az ellenséges táborban levők. Van egy olyan érzésem, hogy Thor közeledik – mondtam, ahogyan a semmiből feltűnő viharfelhőket néztem. – Vagy pedig Thena…
Vettem egy mély levegőt, majd pdig végül megszólaltam, akkor lássuk, hátha valaki fog tenni valamit arra, amit mondtam.
- Nem fogod egyedül kiküldeni Vöröskét Ivan, nem engedhetjük meg ezt a luxust magunknak – mondtam. – Vöröske, kellj fel szépen onnan, láttuk, hogy mennyire remekül megy neked az, hogy homokká válj menj egy kicsit előrébb úgy két-háromszáz métert és ott olvadj be a homokba, hogy meglephessük őket. Shadow! Irány a levegőbe, hogy figyeld azokat, akik jönnek, ha tudsz, akkor valamilyen formában még közelebb is menj hozzájuk. James… neked itt nem sok hasznodat lehet venni, hiszen süt a nap és nincs árnyék, keress fedezéket és onnan figyeld őket. Maguk! Mihez értenek? – néztem végig a többi halandón. - Gyorsan mondják el, mielőtt azok ideérnek és nincs időnk lépni ellenük. Ivan, te keress magadnak egy fedezéket, ahonnan támadhatsz, vagy szemmel tudod őket tartani. Mr. Pretyakov, a fia azt mondta, hogy egyszemélyes hadsereg és szereti a munkáját, ebből gondolom adott, hogy mivel fogja majd lefoglalni magát, ha azok ideértek…
< - Amora kedvesem, kérlek pásztázd végig a környéket, hogy biztosak legyünk abban, hogy kik érkeznek – mondtam. – Skurge, te hátul foglalj el egy védelmi pozíciót, valami olyan helyen, ahonnan rálátsz az ellenségre és könnyedén tudsz lőni rájuk. Einar… te pedig tedd, amihez a legjobban értesz kérlek. >
Skurge csak bólintott a nő szavaira és azonnal elindult végignézni ezt a helyet, hogy ott állapodhasson meg, ahol a lehető legjobb helye volt ahhoz, hogy a ráosztott feladatot elláthassa. Közben Amora is hátrébb vonult, hogy ne az első sorban legyen, majd pedig nekiállt varázsolni és koncentrálni, hogy telepatikus úton, vagy mentálmágia segítségével kifürkészhesse, hogy a vihar alatt kik is közelednek erre a helyre.
Einar még mindig azzal volt elfoglalva, hogy az itt levő törmelékekből, kövekből és a közelben elérhető dolgokból valamiféle fedezéket készíthessen, hogy legalább ne nyílt célpontot nyújtsanak, ha a jók megérkeznek erre a helyre. De amikor Halla neki is parancsokat osztott, csak mélységes gyűlölettel nézett a nőre, majd pedig tovább folytatta, amibe korábban belekezdett.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#18 2009-07-03 10:34:54

Halloween
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-10-19
Üzenetek: 1024
E-mail PM Weblap

Re: Fehér szikla rész

Halla igen érdekes megjegyzést tett két, egymással vetélkedő alakra.
- Tudod, ha nem nektek is rendeznék eme színdarabot, ami egyébként a trükkjeitek egyenesági következménye... - csikorognak a szavaim, miközben meglehetősen nehezen, de még tartomm magam.
- Akkor talán ők is visszább fognák magukat. - fejezem be, szabályosan lihegve az erőlködéstől.
- Fulladjatok meg! - köpök még a porba, majd rohanva indulok meg én is Shadow után, hátha a távolság gyengíti a hatást. Majd Thorhalla utánamszól.
- Tudod, a viharfelhők alatt meglehetősen sötét van, és a villámok felvillanó fénye csak rövid ideig tart. - kacsintok vissza barátságos mosollyal Thorhallára, de szerencsére fokozatosan távolodom, és, ha kedvesem is átalakul a megfelelő formába, úgy az árnyékával egybeolvadva követem őt.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#19 2009-07-03 21:43:55

Mysterio
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-01-23
Üzenetek: 41
PM

Re: Fehér szikla rész

Mi a francot csinálok? Leállok udvarolni egy asgardi istennőnek miközben háború van? Teljesen hülye vagyok. Az illúziót kikapcsolom, közben én magam láthatatlan maradok, nem akarok első sorban elhullani, márpedig pár illúzión kívül nekem nincs semmi ultimate weapon-öm, azonban eszembe jutott valami. A lézerszemes csávó nekiáll bázist kialakítani... nem lehetne azt egy kicsit fenyegetőbbé tenni? Dehogynem. Bemegyek a már elkészült folyosókra, és elkezdek egy egyszerű grafikus modellt összerakni. Kirakok pár kisebb holovetítőt, és egy egyszerű kis képpel kezdem, nem lehet minden azonnal teljesen készen. A folyosókra olyan holoképet rakok, mintha fémből lennének a falak, lenne ilyen kis gonosz titkos földalatti bázis fílingje az egésznek. Fémből falak, világítást úgyse tudok csinálni. Helyezzünk el pár díszítést a falon. Milyen díszítés van egy gonosz bázison a falon? Menjen egy kis félrevezetés... monitorok! Monitorok, amik mit mutassanak... térképet! Rossz, kamu térképet, tévedjenek csak el. Pár fenyegető piros pöttyöt is elhelyezek a térképen. Pár fenyegető piros pötty, egy kamu térképen. Tiszta félrevezetés. Fém falú folyosó gyér megvilágítással, kamu monitortérképpel. Szimbólumok... de minek a szimbólumai? Semminek. Egy szimbólumot rakok ki több helyen a falra, ilyen random ívekből és egy szabályos körből álló valami. Egy leleplezésre váró "úúú de szupergonosz" szervezet logóját. Tiszta menő a hely, legalábbis megzavarja egy fél percre az ideérkező szuperhősöket, és ez nekem épp elég. Ennek a folyosónak a mintájára alkotom meg az összes többit is, és a három teremből csak a két szélsőt csinálom meg tényleg láthatóra (de ízléses fémes-monitoros gonosztermes hangulatúra), a harmadik termet álcázom. Ott van a terem, de csak falat látunk ott. Sérültek, meglepi hadsereg, és hasonlók elrejtésére ideális. Kész a gonosz bázis, ami semmire sem jó, viszont ideális terepet ad a verekedéshez, és csúnyán meg lehet vele lepni az ellenséget! Zseni vagyok.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#20 2009-07-03 22:17:24

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Amora gonosz mosollyal néz Hallára.
- A vihar elrejt előlem mindent... istenek vihara ez... és egyre nagyobb lesz.

Szavaira a dörgő villámok lassan elkezdik elérni a bolygórész szélét.
Shadow megfordul, hogy útnak induljon, de az arca egy mellkasba ütközik. Felpillantva Thanost veszi észre. A lila óriás megragadja a nő fejét és annál fogva vágja el oldalra a porba.
- Figyeljetek! - parancsolja királyi módon. - Azt mondom hagyjuk a hősöket és támadjuk meg azt, aki a túlról jött. Egy kevés ellene, de ha mind össze fogva támadnánk elvehetnénk a hatalmát. Ki hajlandó szolgálni Thanost?

Matsumoto lehajtja a fejét.
- Ez hülye... nem akarod Galactust is megenni?
Kérdi lenézően.

Belépett

Jelentés |
Idézet

#21 2009-07-03 23:03:57

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Vérontó felpattan a földről a „napozás” után, és a többiekre néz.

- Úúúú, na mi van, megkezdtük a „zrikáljuk szegény kis szimbiontát, amíg fel nem megy az agyvize”-hadműveletet, he? HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Na jó. Venom „fater” meghalt, bár tény, hogy érzek benned egy szimborát… Hmmm, és mennyire ismerős, mégis különböző…

Vérontó ezeket a szavakat az idősebb Ivannak mondja, és közelebb lép hozzá, de nem fenyegető módon. Még így, emberi alakban is undorító és szörnyű a mosolya, amellyel a férfira néz.

- Ki vagy teeee, hm? És nem hozzád beszélek, emberke, hanem a szimborámhoz… Ki. Vagy. Te. VENOM HALOTT!!! HA-LOTT. HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Pillanatok alatt váltakozik Vérontóban a düh, az eszeveszett jókedv és a kíváncsiság. Láthatóan kezd az a maradék normalitás is kiveszni belőle, ami volt eddig benne. Ezután az ifjabb Ivanra tekint.

- No, hogy beszélsz, fiacskám! Ejnye, meg bejnye, te kis Kuckó Mackó! Vagy nem is mackó, hanem csak bocs… És ha már bocs… akkor bocs, de nem érdekelnek az esőfelhők. Láttam már épp eleget New Yorkban nemrég, és meteorológus sem vagyok. HAHAHAHAHAHAHA!!! Nem megyek én játszani senkivel, babám. Neeeeeem, nem szabad este már játszani mennem, igaz, anyu? Persze, hogy nem, kicsi Alex, nem szabad, inkább edd meg a borsófőzelékedet! FŐ-ZE-LÉK!!! Hihihihihihihihihihi…

Majd Shadow-ra nevet.

- HIBBANT, EZ AZ!!! ELTALÁLTAD, ARANYOM, HIBBANT!!! HAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Közben, észrevétlenül, Vérontó a lábán keresztül alig látható csápokat ereszt a föld alá… és közben Thorhallához szól.

- Úúúúúúú, tényleg, Lokinak is voltak ilyen szarvai!!! Mi van, ti valami szarvasvadász-dinasztia vagytok, vagy mi? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! De igazad van, nagy Thorhalla Lokidottir! Úrnőm és parancsolóm!

Ezzel Vérontó letérdel Thorhalla előtt.

- Legyőzettem! Habár…

Ekkor Vérontó feláll mosolyogva.

- Akárhogy nézem, nincs itt se Loki, se Venom „apus”, legalábbis nem az enyém, se Anti-Grendel „apus”… Mondd, hogy veszíthettem én, ha mind HALOTTAK, én pedig élek, hm, úrnőm? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! És úgy látom, bármilyen naaaaaaaaagy hatalmad van, téged is ugyanúgy dróton rángat ez a Túlontúlról jött alak, mint bárki mást. Hm? Nem? De csak egy észrevétel, bogaram… És most engem is el fogsz varázsolni, hm? HAHAHAHAHAHAHA!!! Na de most komolyan. A homokozáson már túl vagyok, az nem fog menni, hála annak a fincsi lézernek, vagy minek, amit kaptam. Szóval mást eszelj ki, fenségességesség.

Amikor Thanos megjelenik, és elhajítja Shadow-t, Vérontó a kapucnija alatt elvigyorodik, és a földre eső Shadow-ba beleengedi a föld alatt egyik csápját. Tervei szerint egy egészen kis időre hagyja csak azt benne, amíg felkel, és ezalatt lemásolja a képességét. Mást nem tesz vele, és a másolás folyamata nem fog olyan komoly fájdalmat okozni neki, hogy megérezze.

Ha ez sikerült, Thanos elé lép.

- Hát, inkább te, mint a Szarvas Lady és pereputtya… Baromira egyhangú ez a bolygó, és hazamennék már, ahol valóságos kis büfé vár! Szóval tőlem mehetünk, nagyember. Mondd… nincs egy kis pitéd? Megéheztem. Ennék egy pitét.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#22 2009-07-04 15:31:46

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Csak bólintottam Halloween szavaira és nem törődtem vele tovább. Amora ekkor szólalt meg, akkor igen jól tippeltem, hogy mágikus a vihar, azonban nem volt túlságosan jó előjel, főleg, hogy nem tudjuk, hogy kik jönnek, és a viharok miatt is 50-50% esélyünk volt arra, hogy egyvalakit megtippeljünk. És ekkor még mindig nem tudtuk, hogy hányan lesznek azon a személyen kívül. De legalább az a része megvolt, hogy kikkel is fogunk mi harcolni, úgy nézett ki, hogy mi tényleg kaptunk ellenséget. A nőre néztem, ahogyan gonoszul mosolygott, igen ő is sejtette, hogy mi fog következni, bíztam benne, hogy a nagy viharisten lesz az, aki megjelenik itt és akkor egy teljes tényezőt lehúzhatnánk az Asgardi palettáról, bár még mindig adott volt a fegyverszünet, igaz, de csak otthonra. A vihar vészesen közeledett és dörgött és villámlott, arra felé néztem és így válaszoltam csak vissza.
< - Akkor mégiscsak „urunk és parancsolónk” van itt, vagy pedig a leányod, akire gondolok, más vihar mágiát használó személyt nem ismerek – mondtam elgondolkodva. – De legalább már biztos, hogy nem mi vagyunk egyedül asgardiak ezen a helyen. >
Vöröske szavaira fordultam meg és még mindig méla undorral figyeltem ezt a szörnyszülött valamit, miközben szórakozott. Rendben, hogy örült, azt még elnéztem neki, hiszen már a tetőn is kiderült annak idején, de az én türelmem is véges volt. Megvetően néztem rá, amikor a tiarán kezdett szórakozni, nem mintha nem lettem volna hozzászokva ehhez, de az egy teljesen más kérdés, hogy mennyi ideig tűröm el és vagyok hajlandó elviselni. Akkor is volt benne valami furcsa, közel sem volt az a valami, akivel korábban küzdöttünk, most semmilyen rossz érzés nem volt a közelében, mint amikor még a tagjaim is zsibbadni kezdtek, amikor előkerült.
Erős késztetést éreztem, hogy belerúgjak, vagy belerúgassak egyet Skurge-l, amikor letérdelt elém, még mindig csak szórakozott. Amúgy roppant sajnálatos, de nekem úgy rémlett, hogy atyámat és engem nézve, csak én tudtam kárt okozni ebben a féregben és nem pedig ő. És így nem tudhatta, hogy atyámnak mekkora ereje volt. Roppant sajnálatos, hogy nem képes homokká változni már, így semmilyen hasznát nem fogjuk ennek a féregnek venni. ökölbe szorítottam a kezemet és a körmeim megint átszakították a tenyeremet, de legalább a fájdalom egyelőre elégnek bizonyult, hogy ne támadjak rá és türtőztetni tudjam magamat és ne essek neki ennek a micsodának. Még mindig türelmetlen voltam a fenébe is, és muszáj volt megtanulnom… vettem néhány mély levegőt és utána szólaltam csak meg.
- De ha ennyire szeretnéd édesem, akkor ha szükséges én magam változtatlak egy kupac homokká, vagy békává, bár nem, mert az nálad már evolúciós előrelépés lenne a féregből – vicsorogtam felé.
Ekkor kaptam oldalra a fejemet, mert Shadow nekiment valakinek. Egy rakás szerencsétlenség ez a halandó bagázs! Kezdtem egyre türelmetlenebb lenni ezeket illetően, hogy meddig kell még elviselnem ezeket. Ivan sem csinált semmit, pedig illett volna, hogy esetleg menjen és megölje Vöröskét, mert én nem fogom. Persze, hogy utána mindenki engem akarjon majd megölni. Shadow a földön landolt és a lila bőrű alakra pillantottam, majd pedig gúnyosan mordultam fel, amikor azt javasolta, hogy őt szolgáljuk. Idióta barom!
- A szolgámhoz ne merj még egyszer hozzáérni! – néztem megvetően Thanos felé. – Menj és ölesd meg magad Vöröskével együtt, ha ennyire akarjátok…
< - Mi lenne ha egyszerűen lelőném ezt a barmot? – kérdezte Skurge, amikor Thanos ragadta magához a szót – Azzal a folyton vihogóval együtt?
- Ide figyeljetek! – szólalt meg végül Amora ismét. – Előbb intézzük el azokat, akik most fognak jönni, utána akár beszélhetünk arról is, hogy miként győzzük le a Túlontúlit kedvesem – nézett Thanos-ra. – De úgy nehéz lesz, ha elmentek és mindenki más egymást öli meg, csak akkor győzhetünk ellene, ha mindannyian összefogunk – mosolygott. – Ezzel remélem egyetértesz.
< - Ha pedig nem akarod, akkor ugyanúgy végzed, mint az, aki először lett moszat – morogta az orra alatt. >
Közben Einar is visszatért, amint végzett azzal a munkával, amit kellett. Nem szólt bele a magasröptű társalgásba, a távolt figyelte, ahonnan a vihar jött és már készülődött a közelgő csatára, nem vette a fáradtságot, hogy bármelyik félhez is szóljon, majd megoldja egyedül, ha odajutnak, hogy harcolni kell majd.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#23 2009-07-06 19:46:36

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Thanos dühödten csattant fel az asgardiak szavaira.
- Tudatlanok! Ez a piti viaskodásotok teljességgel értelmetlen! Bah! Miért is pazarlom időmet rátok! Köves "Vérontó" induljunk és foglalkozunk a lényegesebb dolgokkal.
Szólította meg Alxet, aki addigra sikeresen lemásolta Shadow képességét. Thanos-szal ketten elindultak a Sziklás rész felé.

Ahogy Tahnosék eltűnnek az ég megremeg és a viharos szél megcsapja a bűnözőket. Az égen zldes fénnyel jelenek meg teleportálva a hősök élükön Morsus, aki az egyik fegyverével az alagutat építő Einar és Ivenra tűzzel ezzel rájuk omlasztva saját építményüket. A másik fegyverével az ifjabbik Ivanra tüzel, de elégé figyelmeztető lövések, mert Ivan könnyedén tudja őket kikerülni.

Ezzel megjelent Skullfire, aki Halloweenel szemben lángoló láncával készül lecsapni.

- Bűnös

A három asgardi körül vad orkán szele kezd el peregni villámokat szórva és előttük megjelenik Thena.
- Tárgyalnunk kell.
Mondja az asgardi istennő örök vad modorával.

Sólyomszem azonnal Mysteriot kezdi sorozni nyilakkal.

Hősök: Ms. Marvel, Morsus, Skullfire II., Thena, Sólyomszem, Ko-Rel, Thordin, Showtime, Mr. Adrenalin, Landraf
Bűnözők: Ivan A. Pretyakov, Ivan S. Pretyakov, Mysterio, Matsumoto, Thorhalla, Skurge, Amora, Einar, Roy, Shadow, Tony Montroese (moszattá vált), Halloween, Svarog

Belépett

Jelentés |
Idézet

#24 2009-07-06 19:51:01

Nero Vincenzo
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2008-01-03
Üzenetek: 156
PM

Re: Fehér szikla rész

Úgy látom, itt csak útban vagyok mindenkinek… Jobb, ha hátrálok. Itt mindenki tényleg felkészült már a harcra, de én még azt sem tudom, ki az ellenség… illetve hogy én magam ki vagyok.

Pár lépésnyi távolságból figyelem a Thena nevű leányt és a többieket, majd ismét kezdődik a villanás…

… és egy másik helyszínen ér véget az ismerős, de kellemetlen érzés.

Fel sem fogtam, mi történik, de többen máris egymásnak esnek…

Jó ég…! Mihez kezdjek itt most? Talán ezek közül az új személyek közül ismerek valakit…? Talán itt valaki haza tud juttatni…?

Hiába, nincs időm megkérdezni, és érzem és látom, hogy a stressztől újra valami vöröses energia borítja be a testemet…

Nem fájdalmas, de különös erő, ami mintha magától működne bennem, ösztönösen…

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#25 2009-07-06 20:56:23

Shadow
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2008-10-25
Üzenetek: 950
PM Weblap

Re: Fehér szikla rész

Próbálok lelépni, de ez nem igazán sikerül. Halk nyüszítés hagyja el a számat, mikor Halla a farkamra tapos, s kénytelen vagyok megállni. Hallom amit mond, s nagyot nyelek, s bólintok.
- Igen Halla... máris megyek... - ezzel megindulok, de valakibe bele ütközök, aki aztán egyszerűen félre dob, s nyekkenek a placcon. Megrázom magam, amint feltápászkodok, s vicsorogok, miközben megindulok távolabb a többiektől, azonban ekkor a másik tábor pár képviselője megjelenik, s azonnal alakot váltok. Mint kismadár repülek nagy ívben megkerülve a bandát, s váltok alakot Morsus mögött törökülésben ücsörögve, s hangosan megszólalok.
- Morsus... valami új belépőre még nem gondoltál? Ez a megjelensz, s lövöldözől, majd újra lősz egy párat és majd dumálni kezdesz rész kicsit uncsi, de ez csak az én véleményem. Na de lássuk csak, hogy mit is akartam... - elgonondolkozó, s töprengő képet vágok... - áhh meg van! Nem akarnád kinyögni nyugodt körülmények közt, hogy mit is akarsz, mielőtt azok akiket magadra haragítasz éppen kinyírnának? - kérdezem ártatlan képet vágva, majd a farkincámat nézegetem ott ahol Halla rálépett, de nem teszek semmilyen támadó jellegű mozdulatot. - Ja igen, ha nem esett volna le, akkor nincs kedvem harcolni és még parancsom sincs rá, szal lehet dumálni nyugis körülmények közt, de ha nem, akkor adj egy fegyvert és szétlövöm a hátsódat, azon ne múljon már.... A múltkori kijelentésed miatt még úgy se rúgtam szét a hátsód... Tudod arra gondolok, amikor azt ecsetelted, hogy milyen szánalmas látvány, ahogy lövök... - farkincámról Morsusra pillantok teljesen nyugodt képpel és nem úgy tűnik, hogy nagyon érdekelne, hogy a többiekkel épp mi van.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fehér Szikla rész Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fehér Szikla rész Empty Re: Fehér Szikla rész

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 23:20

#26 2009-07-06 21:36:25

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Idióta, vontam meg a vállamat arra, hogy Vöröske és a társa elindultak az egyik irányba. Akkor velük már nem is kellett foglalkozni, de ez rontott az esélyeinken, még Amora sem tudta meggyőzni őket, hogy maradjanak. A többiekre néztem, mások sem voltak hajlandóak, hogy tegyenek bármit is, Pretyakov megint nem volt a hasznomra semmiben sem, tényleg ki kellett volna hajítanom, csak a szája volt nagy, de egyelőre semmilyen egyebet nem mutatott fel azon kívül, hogy a sérült Sif-et megölte. Vérontót sem támadta meg, amikor le merészelt szólni, a moszatot sem tette el láb alól, mert Amora és Skurge megelőzte. Fenn az űrhajón is csak akkor volt nagy szája, amikor Morsussal veszekedett, most már ezt sem tűrtem volna el tőle. Vettem egy mély levegőt, így igazán nagy gondban leszünk, semmire sem fogunk jutni, átkozott halandók! Miért nem voltak itt a saját embereim közül néhányan még pluszban? Akkor a jókból semmi sem maradt volna.
De így? Senki sem csinált semmit, a legtöbb halandó arra sem vette a fáradtságot, hogy megszólaljon, amikor kérdeztünk valamit. Érdekelte ezeket egyáltalán a saját életük? Egymás ellen mindig is akkora csatákat tudtak tenni, de lassan megint rá kell jönni, hogy tényleg felesleges volt még csak ezeknek is megmenekülniük, mert semmire sem megyünk velük. Miért? Miért nem sikerült atyám terve és miért nem tudott minden halandó egyszerűen elhalálozni? Bár, ami késett, az nem múlott, mert most még ezek mind elvérezhetnek, és legalább jóval kevesebben leszünk, csak éppen nem akkor kellene, amikor szembe kell nézni a másik csapattal, hanem közben, vagy esetleg azok után, hogy az ellenségből nem maradt meg senki sem. Szél kezdett elérni minket, akkor azok, akik a viharral jöttek, már itt voltak a közelben. Kisöpörtem a hajamat az arcomból, amit a szél odafújt.
- „All the dead will follow Odin and they're coming by the storm” – mondtam halkan és volt még egy emlékeim szerint. – „All the dead will ride on Bifrost and they're coming by the storm”
Stephanie hallgatott ilyesmit valamikor, valahol ha jól emlékeztem. De ez most teljesen ide illett, noha bizonyosan nem holtak közeledtek és nem pedig Ragnarök készülődött, hogy ez megtörténjen, de akkor is. Villanások töltötték be a helyet, majd pedig lövések zaját hallottam, arra kapni már nem volt időm a fejemet, nem minket támadtak vagyis nem hármunkat. Már ösztönösen varázsoltam volna, de még nagyobb szél kerekedett Amora, Skurge és körülöttem elválasztva minket a többiektől. Nem volt kétséges, hogy egy viharmágussal állunk szemben, már csak ténylegesen a személyre voltam kíváncsi, hogy ki is lehet az, aki ezt teszi. A következő pillanatban villámok is megjelentek majd pedig a személy is, aki okozta.
Megcsóváltam a fejemet, már megint ez a kislány jött? Miért nem úszom meg soha sem ezt az ostoba kislányt? Akkor azt hiszem, hogy ez a csata itt most el is dőlt, mert nem állt szándékomban megtámadni, még mindig tartott Sif ígérete, hogy vigyázok rá. Miért is kellett megölnie annak a nyomorult féregnek azt a nőt? Megjelenik és máris mit tesz egyből pattog és játssza azt, hogy micsoda nagy istennő. Ezt kitől is? Amora, igen… legalább volt, amit tőle is örökölt azonfelül, hogy annyira buta és ostoba volt, mint az apja. Máris parancsokat osztogatna, bocsáss meg drágám, de az az idő elmúlt, amikor ezt csak úgy megtehetted. Igaz, már akkor sem érdekelt, amikor nem tudtam, hogy ki is vagyok. Belegondolva néhány órára egyszer ténylegesen Asgard uralkodója voltam, milyen kár, hogy nem tudtam róla. Kedves unokatestvéremre pillantottam, de igaza volt, én is ugyanezt mondtam volna neki, és akkor legalább talán innen is el lehet kerülni és nem kell egy levegőt szívni a halandókkal.
Amora is csak egy lesújtó pillantást vetett a távozó páros után, többre nem méltatta őket, csak közelebb lépett Thorhallához, amikor a vihar erősödni kezdett, nem próbált feloszlatni a mágikus vihart, vagy pedig visszavágni nekik valamivel, a halandók csatája nem érdekelte őt sem. Kissé dühösen és durcásan nézett el a lányáról, amikor villámok közepette jelent meg előttük. Nem válaszolt arra, hogy tárgyaljanak, inkább Skurge-re pillantott, aki eddigre már a kezeiben fogta mind a két gépfegyverét.
< - Most pont te akarsz társalogni kislány, miközben harcolhatnál? – kérdezte Skurge Thena-tól. >
< - Végre valami kedvesem, amiben egyetértünk – mondtam a lánynak, majd Amora-ra és Thena-ra pillantottam. – Valamelyikőtök nem vinne el minket a halandók közeléből, hogy normálisan tudjuk beszélni egymással? >
A villanás után, amit észlelt a következő dolog, amit látott, hogy a fal dőlni készült rá a lövések miatt. Igyekezett megtámasztani azokat, hogy ne essenek rá, majd pedig a fizikai erejét felhasználva döntötte el az útjából azokat. Ha ez sikerült, akkor a bal kezébe vette a viking pajzsát, a jobba pedig először a kicsi egykezes fejszét és azt pedig egyenesen a korábban rátámadó Morsus felé dobta. Ezek után a mágikus kardját vette elő és fogta meg a jobb kezébe, majd pedig még mindig a korábban rálövő férfinak rontott.

Utoljára szerkesztette Thorhalla (2009-07-06 21:37:07)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#27 2009-07-06 22:08:42

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

//Előzmény: Oázis rész//

Mindenki beleegyezett, így most már nem csak az indulás volt hátra és, hogy rajta üssünk az ellenségen. Egy villanás után érkeztünk meg az ő részükre, pár pillanat volt csupán, hogy fel tudjuk mérni a helyet és az egész helyzetet átláthassam, még azelőtt kellett cselekednünk, hogy ők észhez térnének a megrázkódtatásból és vissza tudtak volna támadni. A meglepetés előnye a minek volt, noha felkészülni mi sem tudtunk rá teljesen, hogy kikkel állunk szembe, vagy pedig, hogy miként helyezkednek el és mivel készültek ellenünk. Amennyire meg tudtam állapítani nem sok mindennel, de a látszat csalhat, így semmilyen esetre sem volt szabad elbízni magunkat. A levegőbe emelkedtem és onnan néztem körbe, hogy megtalálhassam a leendő ellenfelemet. Úgy tűnt, hogy Thena saját kezébe vette a dolgokat, mert három itt tartózkodót különített el mindenkitől és első ránézésre nem úgy tűnt, mintha harcolni akartak volna, talán nem is lesz náluk szükség erre.
Morsus máris két ellenfelet is talált magának, ha nem lesz belőle majd három, ha a másik alak is kimászik a romok alól, Landraf egyelőre nem támadott és egy nő pedig Morsus-sal kezdett el beszélgetni, mintha ismerték volna egymást. Egyelőre még a levegőből szemléltem az eseményeket, de amikor a pajzsos férfi Morsus-nak támadott, akkor döntöttem, hogy azt az alakot tartom fel, aki felé figyelmeztető lövéseket küldött, így még a levegőből figyeltem a férfit, és ha neki akart támadni a társamnak, akkor avatkoztam csak bele az ütközetbe.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#28 2009-07-07 08:11:42

Patriot
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2009-04-13
Üzenetek: 1004
PM

Re: Fehér szikla rész

*A testvérek felkészülten tűnnek el a többiekkel együtt. Mindenki beleegyezett, így néhány másodperc, és máris egy új helyszínen találják magukat. A zöldes fény társaságában, egy penge éles sziklákkal tarkított környezetben találja magát a két személy. Csak néhány pillanatuk van és körül néznek. Látják a temérdek, patkányként hemzsegő ellenfelet. Lassan mosolyodik el mind két férfi, majd egymás kezébe csapnak, és harsányan szólalnak meg!*
-AKCIÓ!
*Kiáltanak fel, és mind a ketten hatalmas hévvel indúlnak meg. Mint zabolázatlan lovak, úgy rohannak mind a ketten egy ellenfél felé. A választott, pedig Shadow. Míg Showtime acél lemezekkel fedett monstrum testével ront neki, addig Mr. Adrenalin, brutális buldózerszerű léptekkel lohol a nő felé.*
~Azt a nőt ismerem! Asgard! Börtönbe dugott! Aim szolga, és annak a másik nőnek… Thorhalla-nak a kis kutyája. Most itt az ideje törleszteni!
*Ezzel a gondolattal megy Showtime, míg Adrenalin csak követi őt.*

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#29 2009-07-07 08:32:17

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: Fehér szikla rész

*Thordin felkészülten tűnik el Morsus-nak hála. A teleportációt követően, egy olyan helyen jelennek meg, mi nem éppen a bizalomgerjesztés mintaképe. Kopár végelláthatatlan fehér homok, és sziklák, mik borotva élesek. Thordin Elszánt tekintetet vet, és látja, ahogy előtte támadásba lendül mindenki. Mindenki talál magának ellenfelet, de az asgardi mást keres. A sajátjait. Majd Thena-t látja meg, amint a többiekkel társalog. A férfi, azonnal oda is rohan, majd a lányra figyel.*
<-Tárgyalni? Thena! Ezek mind árulók! Nem érdemlik meg azt a kiváltságot, hogy esélyt adjunk nekik!
*Kis lázadás kerül hangjába, majd az előtte állókat méri fel. Thorhalla, Skurge, Amora, Einar. Egyikük sem egy bizalmat gerjesztő alak. Kíváncsi volt az örökösre, majd látván Thorhalla-t, végig is méri. Mivel Amora-ról már hallott, így tudta kire kell nézni. *
<-Szóval te vagy az a Thorhalla! Milyen ironikus, a neved.
*Mosolyodik el, majd páncélja alatt megfeszülnek az izmai. Ökölbe szorítja kezét, majd pedig kis kacagást hallat. *
~Ezek a Loki szolgálók… akarom mondani, Thorhalla szolgálók nem érdemlik meg az esélyt arra, hogy tárgyaljunk velük. Hamis vezért követnek, aki nem jobb mint az apja. Ez a nő… nem érdemli meg Asgard-ot. Most Hela kezeibe juttatom, csak úgy mint csatlósait.
<-ELÉG AZ ÁRULÁSOTOKBÓL!
[color=dodgerblue]*Felordít, majd neki ront Skurge-nak. Hatalmas harci hévvel támad felé, majd az ökölbe szorított kézzel próbálja állon verni. Tudja, öngyilkos küldetés 4 asgardit támadnia, hacsak nem eszmél fel Thor lánya, és segít neki. Thordin meg van győződve arról, hogy itt nincs helye beszélgetésnek. Reméli ezt mihamarabb belátja a nő is, és segít neki. Elszántan veti magát ellenfele elé, és most nem számít neki, hogy élve kerül-e ki a csatából. A lényeg, a becsület, amit meg kell védenie. Nem jutnának dűlőre, egy teabeszélgetés mellett.*

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#30 2009-07-07 14:24:11

Halloween
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-10-19
Üzenetek: 1024
E-mail PM Weblap

Re: Fehér szikla rész

Mivel amúgy is árnyék formába készültem válni, csak félre kellett ugranom a lánc elől, ami, márt csak azért sem lehet túl nehéz, mert a hirtelen megjelenők hatására hátrébb ugrotam egyet.
~ Csak ne essen bajuk. ~ villan belém a gondolat, mostanra Shadow mellé besorolva Thorhallát és Amorát is. Hiába tudja az eszem, hogy nem természetes az, amit a szívem érez, ettől függetlenül még kötelez, amolyan "szeretlek-is-meg-nem-is" alapon. Megfolytanám egy kiskanál vízben, legszívesebben, de ha lenne rá alkalmam, hamarabb indulnék el hozni neki egy pohár bort, ha arra kérne... Nagyon bizarr érzés. A fő az, hogy félrehengeredve, lehetőleg egy nagydarab barom árnyékába (ezalatt Skurge-ra, vagy egy hasonló méretű árnyékkal rendelkező alakra gondolok), ha ilyen nincs, akkor bárki más is megteszi, ahol testetleníthetem magam, és rátapadok, olyanformán, hogyha fordulna, akkor én is átfolyok az adott személy mozgását követve, hogy végig takarásban maradjak. Ez a hely nem nekem kedvez. Legalábbis... Nem az árnyékok szempontjából.
- Fiúk-lányok, itt vagytok? - suttogom magam elé halkan.
~ Aye-aye, Sir! ~
~ Mindig, ha szükséged leend reánk! ~
~ Igen. ~
~ Miben segíthetünk? ~ jelentkeznek sorban, miközben egy, megközelítőlegesen három méter magas, kétlábon álló, ember-hiéna keverék is betéblábol a képbe jobbról, és látom, hogy rázza a röhögés, de mindezt hang nélkül, és a fejem felett is átsiklik egy ragyogó, bíbor, élénkvörös, ezenkívül narancs-, és citromsárgasárga lángokból álló madár.
- Remek. Legyetekek a szemem és a fülem ott is, ahova én nem tudnék figyelni magamtól. - lehellem a szavakat magam elé.

... már ott is vagyunk. Abban a pillanatban megjelenítek két kardot, alig tíz-tizenöt centimétere a testem körül, és veszett forgással egy állandóan körülöttem kőröző pajzsot állítok fel. A pengék gyors mozgása, még így, láthatatlanul is halk, zümmögő hangként jelentkezik körülöttem. Óvatosan, de határozottan lépek távolabb a többiektől, nehogy megvágjam bármelyiket is közben. Majd így mérem fel a terepet, amilyen gyorsan csak tudom, remélve, hogy biztonságos a helyzetem. Royt keresem a szememmel, és ha megtalálom, biccentek felé.
- Rég láttalak. Reméltem, hogy nem ilyen helyzetben futunk össze legközelebb. De talán... Lehetne kompromisszumot kötni. - állok még távolabb a küzdőktől, kicsit közelebb lépve a nekromantához.
- Elvégre a fő célja mindegyikünknek ugyanaz. Haza szeretnénk térni. Nem lehetne legalább addig félretenni a nézeteltéréseinket? - mondom, tényszerűen felsorolva, majd a végén békítőnek szánt hangon kérdezve. Roy értelmes személy, mégha hajlamos is néha egy-két... Hogy is lehet ezt finoman körbeírni? Ja, igen... "Hajlamos náhány, a normál emberi normák szerint elítélendő dologra." De ettől függetlenül nem nevezném kategórikusan gonosznak. Véleményem szerint sokkal inkább az "öncélú" a ráillő szó.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#31 2009-07-07 22:19:51

Saviour
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-04-26
Üzenetek: 1079
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Csata kezdődik. Meg kell hagyni, a jók nem tétováztak sokáig, és egyből támadást indítottak. Logikátlan lépés, erős túlerőben vagyunk. Az ellenségeink: néhány asgardi, néhány mutáns, meg egy Nova hadtest tag. Egyértelműen a Nova Hadtest tagja a legveszélyesebb, imádkozzunk, hogy még tapasztalatlan a képességeinek használatában. Egyetlen módon végezhetjük ki a fiammal, de meg vagyok akadályozva ebben. A hirtelen támadás ránkomlasztja az épületet Einarral, aki gyorsan kapcsol. Én meg haditervek kezdek el kitalálni. Csinálhatnám nagyon látványosan, de nem vagyok halhatatlan, és a kree ruha sem véd minden ellen, így óvatosabbnak kell lennem. A kree lézerpisztolyok. Én nagyon jól megvagyok itt a föld alatt, nem jelent rám veszélyt a nyomás, a testem a szimbiótával ennek az ötvenszeresét is képes lenne elviselni. A szimbiótámmal két csápot növesztek, amin a korábban lézerszemnek használt két kree pisztoly van a végén. Na meg a kree ruhának a kameraegysége. A szimbiótával a kombinációk száma végtelen, mivel minden molekula kapcsolatban van mindegyikkel. A kameraegységet, és a két pisztolynak a végét épphogy egy centiméterre kidugom a földből, hogy váraltanul támadhassak. A fiam megoldja a saját ellenfelét, első célpontom: Showtime (kockadobással döntöttem el, és a user+piros betű kavart meg)

A két fegyverrel a szívre és a fejre célzok, remélhetőleg azonnali halált előidézve ezzel. Közben figyelek a pókösztönömre, hogyha valami veszély fenyeget, minél jobban ki tudjam kerülni.

Morsus? Támadás? Éljen! Most belevetem magam a harcba, innen nem menekültök meg élve! Nem vagytok... egy kicsit kevesen? Mindegy, szarok rá, ostoba fajankók! Morsus lő rám. Lőjön, kit érdekel, kikerülöm pár bukfenccel. Ki tudja, talán elektromos bénítólövedékek, mérges gázokkal teli bármi, vagy akármicsoda. Tuti van terve egy Amerika Kapitány Pajzs ellen, és én nem bízom a véletlenre. Akkor most valami frankó taktikát kell kitalálnom egy olyan mesterlövész ellen, aki szintén a jövőből jött. Miért nincs itt ilyenkor a saját Bosszú Angyalai csapatom? Namornak hat másodpercbe kerülne megölni ezt a csávót, észbe se kapna, és már megis halt. Valahogy meg kéne vakítani, de hogyan?

És akkor látom, hogy az az asgardi, aki eddig meg se szólalt, egy szart hajít felé, pont ez kell: figyelemelterelés. A baltával elterelt figyelem nekem esélyt ad egy támadásra: olimpiai futó vagyok, és csak egyetlen esélyem van: egy gyors nekifutás, és gerelyhajítóhoz méltó eldobás. Egy olimpiai sportoló egy gerelyt akár 50-100 méterre is eldobhat, és tíz méterről nem fogok hibázni. Természetesen a hegyesebbik végével fog célba érni, ha célba ér. Jó lenne Morsust egyből kiiktatni. Iván nem szarozik. Az ellenfelet meg kell semmisíteni.

Utoljára szerkesztette Ivan S. Pretyakov (2009-07-08 09:32:52)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#32 2009-07-08 10:14:28

Mysterio
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-01-23
Üzenetek: 41
PM

Re: Fehér szikla rész

A francba, a francba, a rohadt francba! Ezek a szuperhősök? Ők?! Máris támadnak, a rohadt életbe! És az a figura máris lövöldöz felém nyilakat. Hirtelen aktiválom a rakétacsizmákat, és minél gyorsabban elrepülök, és közben csinálok magamról jópár hologram másolatot, így már öten vagyunk, így legalább nem rám lő. Valami nagyszerűvel kell előállnom Sólyomszem ellen. Mondjuk... ha eltalálja az egyikünket, akkor magamat átlátszóvá teszem, és az eltalálton meg meganimálom a találatot. És azt a másolatot leszámítva az összes többit eltüntetem. Röviden, ha sikerül a trükk, akkor azt hiheti, hogy az igazit találta el, és amíg utána másokkal lesz elfoglalva (mert miért állna le egy gyilkosságnál), addig közelebb tudok hozzá menni, és nagy nyomáson lefújni altatógázzal. Ez a lényeg: kiütni Sólyomszemet, ez elég nagy veszteség lenne a jóknak, meg így akár a fegyverét is meg tudom szerezni, vagy valami: de ne elmélkedjünk. Másolatok, találat esetén átverés animáció, nagynyomású altatógáz!

Utoljára szerkesztette Mysterio (2009-07-08 10:23:13)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#33 2009-07-08 18:33:44

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Thena biccent és Thordinra néz.
- Ez az én háborúm. Őrizd a többieket.
Majd a következő pillanatban az asgardiak (pontosabban: Halla, Amora, Skurge és Thena) eltűnnek.

Morsusnak nem is kell szólnia Shadowhoz, mert a Marcus testvérek brutális csapást mérnek rá, amitől a sziklák megrepedve kezdik kődarabokkal bombázni a nőt, aki még ha gyorsan el is mozdul a kövek akkor is felhasítják a ruháját és a bőrét néhol.
- Minek változtatni azon, ami működik?
Kérdi mosolyogva Morsus. Majd elkapja Einar Baltáját.
- Kösz.

Halloween balszerencséjére az asgardiak távoznak és ezzel ő árnyék nélkül marad egy felé induló démoni lénnyel szemben, aki újra csapásra emeli a láncát.

- Ma elbuksz, szörnyeteg!

Morogja neki Skullfire.

Thordin a semmit csapja meg, de balszerencséjére megcsúszva egy árokba érkezik ahol vele szemben Einar áll.
Showtimeot oldalról bombázni kezdi Ivan lézere, de a fém bőre ellenállóbb mintsem az első lövésektől súlyosabban megsérüljön komolyan.
Mysterio terve bevállik és Sólyomszem megfordul látva a lezuhanó hologrammot, ekkor az altató eléri és ő eszméletlenül hullik a földre.
Blake Royhoz szól, de nincs szerencséje Matsumoto kardja hátulról döfi át az oldalát. A férfi pedig japánul suttog szavakat.

A másik világ Amerika Kapja, Iván nem tesz túl bölcsen, mert nem figyel a kree novára, aki azonnal neki támad és mögötte a földbe mélyedt lövések fel is robbannak! A két oldalról érkező tűzerő ellen Iván esélytelen. Eszméletlenül zuhan a porba.
- Egy mínusz.
Morogja Morsus és Einar baltáját neki vágja Svarognak miközben békésen földet ér Iván mellett.Hősök: Ms. Marvel, Morsus, Skullfire II., Sólyomszem (eszméletlen), Ko-Rel, Thordin, Showtime, Mr. Adrenalin, Landraf, Blake (sérült)
Bűnözők: Ivan A. Pretyakov, Ivan S. Pretyakov (eszméletlen), Mysterio, Matsumoto, Einar, Roy, Shadow, Tony Montroese (moszattá vált), Halloween, Svarog

Belépett

Jelentés |
Idézet

#34 2009-07-08 19:49:32

Nero Vincenzo
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2008-01-03
Üzenetek: 156
PM

Re: Fehér szikla rész

Fogalmam sincs, ki ellen vagy kivel kéne itt harcolnom… Gondolom, azoknak kéne segítenem, akik az én csapatomban vannak, de… honnan tudhatnám, kik az ellenfeleink? Lehet, hogy közülük valaki régen a barátom volt… esetleg családtagom? Nem tudhatok semmit…

Csodálkozva nézem, ahogy páran eltűnnek a helyszínről, köztük a Thena nevű leányzó is… Remélem, nem lesz baja. Bár úgy vettem ki, ez az asgardi erő, ami benne van, meg tudja védeni…

Én most sokkal inkább azzal a vörös aurával vagyok elfoglalva, ami egyre erősebben izzik körülöttem, ahogy egyre idegesebb vagyok…

- Mi ez…? ELÉG!!!

Ahogy egy hatalmas kiáltással kikelek magamból, a vörös fényből egy kard formálódik, és a kezemben jelenik meg… Ijesztő, és egyszerre mégis olyan… ismerős…

Nem tudom, hogyan és miért, de szinte magától formálják az ajkaim a fegyver nevét…

- A… Halálpenge…?

Hogy lehetek képes ilyesmire…???

Fehér Szikla rész Landn

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#35 2009-07-08 20:49:59

Halloween
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-10-19
Üzenetek: 1024
E-mail PM Weblap

Re: Fehér szikla rész

- Hogy a jó k€%@a nénikéd rogyassza rád azt a ki{!đ%ott eget, te tetű! - ordítok fel, miközben a megközelítőleg óránkénti százharminc kilóméteres sebességgel pörgő kardok egyike szabályosan kitépi az épphogy testembe hatoló pengét - mégha el is törik közben. A másik pengét egyetlen gondolattal vízszintesbe állítva, a nyakam magasságánál kicsit lejjebb, úgy egy fejjel, felém néző markolattal, növelve a sebességet szötven kilóméter per órára, és megközelítőleg tíz centivel távolabb állítom új pályára. Ez, ha meggörnyedt az illető, vagy alacsonyabb nálam, a halántékát zúzza be, egyébként a bordái között hasít legalább a tüdejébe, kis mázlival a szívébe. És mivel a fegyver láthatatlan, nem igazán tud ellene védekezni sem. Számításba veszem azt is, hogy a forgásiránynak megfelelően elmozdult legalább az egyik karja, ha két kézzel fogta a fegyverét, úgy mindkettő, amikor a másik penge kiszedte az övét az én testemből. Ha a másik fegyver is megmaradt, akkor azzal hasonló módon, de a másik irányban forogva, és gyomortájékon indítom el a fegyvert - ez esetben az alacsonyabb ellenfél esetén ezhasít a mellkasába. Eközben az egyik kezem a sebszájra tapasztom. Még jó, hogy a Fájdalom elleni csatánk után alaposan elmélyedtem a harctéri sebkötözés rejtelmeiben Bárd mellett. Valahogy éreztem, hogy szükségem lesz rá... Csak azt nem, hogy ennyire hamar.

- Néztél már tükörbe? - válaszolok a lángoló koponyának, miközben minden erőmmel a kitérésre koncentrálok. Vetődések, pördülések, gurulások, amit lehet.
- Mellesleg ha kinyitnád azokat a totál üres szemgödreidet, észrevennéd, hogy edig még csak TE támadtál RÁM. Akkor melyikünk jelleme is hasonlít egy szörnyére, hogy a pokol legmélyebb bugyra nyelne el titeket, ti túlméretezett szemetek, takarodtok el a csajomtól! - váltok hangnemet a mondat közepén, a második felét egyértelműen annak a két benga állatnak címezve, akik Shadow-t zaklatják. Ekkor kerülnek elő a pisztolyok. A figyelmem nagy részét még mindig a láncos fazon köti le, azt, a különbőző hangok segítségével ( "~ Vigyázz balra, jobbra, stb...! ~" ) elég jól meg tudom oldani, bár a jobb tenyerem, és a bal alkarom is lehorzsoltam egy-egy rosszul kiszámított vetődés alkalmával, meg persze lihegek is kicsit, bár még nem vészes... A lélegzetvételnyi szünetekben gyors tájolást próbálok meg végrehajtani, és arra tüzelek, akinek nincs fémből a teste. Célpontok: lábak, gyomor, csípőízület. Ez utóbbi már csak azért is kellemetlen, mert egy jól leadott lövés során akár még amputálni is kell majd az adott végtagot.
- Két ilyen nagydarab rohadék, és egyszerre támad egy védtelen nőre? És TI neveztek MINKET SZÖRNYETEGNEK? MILYEN JOGON?! - Támadok hidegen csikorgó szavakkal, és a felháborodottságtól fagyosan villanó tekintettel a támadók felé. Na jó, a védtelen erős túlzás egy alakváltó, főleg Shadow esetében, de akkor is, ő már alapból a földön volt, már az érkezésük előtt, hála Thanosnak, annak a baromnak, aki elkolbászolt, ki tudja merre... Nagyképű, beképzelt, egoista, ostoba és, mégha magának sem akarja bevallani, legfőképpen akkor is... Gyáva. Igen, az. Azt mondta, hogy a Túlontúli ellen akar készülni, de ahelyett, hogy egy békésebb tárgyaláshoz próbált volna előkészíteni valamit, hogy az érkezőket azelőtt meg tudjuk fékezni, mielőtt valaki komolyabban megsérül - amivel talán már most elkéstünk -, eltűnt azzal az eszelős Vérontóval együtt. Most még annak az idegbeteg, megalomán (tényleg ezt kihagytam Thanos jellemzői közül, pedig rá is legalább annyira igaz, ha nem még jobban) szimbiontának is örülni tudnék, ha meg tudná fékezni az itt levőket... Úgy, hogy azok túl is éljék azt a bizonyos "megfékezés"-t. De nincs ekkora szerencsém.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#36 2009-07-08 21:49:17

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Láttam, hogy egy férfi nekünk ront, páncélos, és Thor párti, mert Thena-t akarja tőlünk védeni, hát ez annyira aranyos, hogy védeni akarja a trónörököst, mintha az nem tudna magára vigyázni. Skurge felvetése érdekes, és igaza is volt, de Thena úgy látszott, hogy már döntött és nem lesz csata. Még oda is szólt a férfinak. Pedig már úgy mondtam volna neki, hogy jókkal akar kikezdeni, miközben egem úgy ismertek, hogy belesütöm őket a vértjükbe, úgy tűnt, hogy ez még fiatal harcos lehet, aki lehet, hogy a száműzetésem után került csak a harctérre. Arra sem volt időm, hogy arra visszavágjak, hogy a nevem milyen ironikus. Nos igen, a családom is így gondolta, amikor ezen a néven neveztek el, pedig már tudták, hogy kinek a gyermeke is vagyok. Vöröses fényt láttam arra kaptam a fejemet, ez nem lehetett igaz! Landraf?! Élt, és még Morsust is láttam egy pillanatra.
Csak egy gúnyos mosoly lett a jutalma a férfinak, és nem ért oda Skurge-hoz sem, mert a villámok lecsaptak és eltűntünk mind a négyen.

//Halla, Amora, Skurge: Folytatás: Tengerparti rész//

Még látta, hogy Morsus elkapta a fegyvert, amit dobott az irányába, igaz nem törődött ezzel többet, mert a tőle nem messze álló négyes eltűnt, a Loki pártiak és egy páncélos alak érkezett meg előtte az árokba, Asgardi volt, nem volt Einar-nak kétsége afelől, hogy valóban az-e a férfi. Thena-hoz beszélt és árulónak nevezte a Loki pártiakat, azaz teljesen egyértelmű volt, hogy a férfi Thor oldalán áll. Thordin amúgy felismerhette Einar-t, mint az egyik régi Thor párti hadvezér, akit negyed évszázaddal korábban végeztek ki Loki kastélyában, és most mégis itt állt előtte teljes valójában és nem úgy tűnt, mint aki halott lenne.
Einar egyelőre nem támadott, csak emelte maga elé a viking stílusú körpajzsát és ereszkedett alapállásba. Egyelőre váll széles terpesz jobb láb elől, a bal hátul kinyújtva és a lábfej pedig kifele állt, a térdek pedig kissé beroggyasztva. A súlypontját olyan mélyen vitte le, hogy már-már teljesen el tudott bújni a pajzsa mögött, igaz a hátsó lába kissé hátrébb csúszott, de nem zavartatta magát, ez velejárója volt a folyamatnak és még mindig olyan biztosan állt, hogy nem tudták volna feldönteni. A pajzsot maga elé emelte és a belsejéhez emelte a viking stílusú kardot. Az éppen hogy hozzáért a pajzsa belsejéhez, kissé rugózott és mindvégig az ellenfelét figyelte, ez az egész egy-két másodpercnél nem is vett többet igénybe. Innen most már bármikor tudott szabadon támadásokat intézni és védekezéshez pedig alig kellett mozgatnia a pajzsot, mert szinte nem maradt rajta támadó felület szemből.
Amint az alapállás megvolt azonnal mozdult előre, a hátsólábat felhúzni odáig amíg akarta, hogy legyen, majd pedig előre csúsztatta az elsőt addig, hogy ugyanaz az állás megmaradjon, mint alapból. Így ugrott előre és a kardjával csak egy gyors szúrást csinált a férfi felé, ha az mozdult, hogy kitérjen, akkor ő is mozdult utána, és ha lehetősége volt, akkor a pajzs lapjával igyekezett fejen találni Thordim-ot, nem állt szándékában ölni csak annyira megütni, hogy a fiatal harcost, hogy az elveszítse az eszméletét.

Utoljára szerkesztette Thorhalla (2009-07-08 21:49:49)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#37 2009-07-08 22:02:02

Shadow
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2008-10-25
Üzenetek: 950
PM Weblap

Re: Fehér szikla rész

Morsus szokásához híven nem válaszolt, de most van két túlméretezett zavaró tényező, akik közül az egyik bunkót még ismerem is... Reflexx. Na de ez most mellékes. Gyorsan pattanok fel és ugrok félre, de pár kő eltalál.
- Bocsi Morsus, de majd akkor később dumálunk, csak tedd meg azt a szívességet, hogy nem döglesz most itt meg... - ezzel már ugrok is tovább vigyorogva a két melákra, miközben fürge léptekkel néha-néha szökkenvetérek ki az útjukból, majd alakváltással röppenek mély repülésben egy kicsit távolabb kis madár alakban, majd egy kis előny után egyszerűen leülök visszavéve az eredeti alakomat. Nincs kedvem egyáltalán harcolni vagy ilyesmi, de nem is hagyom magam leütni. Hallatól nem kaptam parancsot, hogy muszáj harcolnom így nem is teszem, csak figyelem a többieket. A két nagy mamlaszt is szemmel tartom, ha közelednek egyszerűen távolabb megyek, s így egyre jobban elszakítva őket a többiektől, de semmi támadó jellegű dolgot nem teszek.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#38 2009-07-09 09:14:15

Patriot
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2009-04-13
Üzenetek: 1004
PM

Re: Fehér szikla rész

A testvérek támadásba lendülése fél sikerrel koronázódott. Az épp aktuális ellenfelük, bár kevésbé sérült, még is meg volt az első sikeres lépés. Showtime loholása közben, alig érezte meg a lövést, mi fémes bőrét elkapta. A kis zürzavarban, nem is igazán látja, ki volt az a bátor, aki őt szúrta ki magának. Ám ahogy elnézte, volt néhány „kedves” ismerőse, és a páncélos csóka is ebben erősítette meg. Shadow kerülgése, és hátrálása, mind két férfit, csak idegesíti. Nem beszélve, egy idegesítő, ám némileg ismerős hangrol, aki Showtime-nak nem közönbös. Csak egy pillantással keresi és azonosítja a személyt. Ismerős neki, ám nevére már nem emlékszik. Ő is egy AIM kutya, mint a nő. Halloween védőbeszédje viszont nem hatja meg Showtime-ot, Mr. Adrenalint pedig vékkép nem.

-TE IS SORRA kerűlsz majd, ne aggódj kicsi fiú!

Mondja hergelő és cukkoló hangnemben Mr. Adrenalin.

-New York-ban még kemény voltál, de már félsz mi? Nincs itt az a mocskos AIM, meg a kis hercegnőd!

Mosolyogva mondja Showtime, és utal Thorhalla-ra, ki iránt gyűlölete nem sokat vesztett. Mr. Adrenalin, csak gyilkos szemeket vet a nőre, majd egymásra néznek a testvérek, kis biccentés, és érkezik is a következő akciójuk, de már kettéválva. Adrenalin Showtime lábát megragadva kezd pörögni, és erejével, ellendíti őt a másik harcoló közösségbe, egyenesen egy ismerős felé, ki már Wakanda-ban is fejtörést okozott a férfinek. Célszemély; Svarog.
A fémtestű, akár egy ágyúgolyó, úgy repül a mutáns felé. Becsapódásával, talán eléggé nagy sérülést okoz. Már ha eltalálja, és Adrenalin jól célzott. Showtime a „repülése” közben, teljesen bele éli magát, és már-már játéknak fogja fel a dolgot. Ennek hangot is ad.

-JUUUUUHUUU…SHOWTIME!!!

Mind a közben, Adrenalin néz Shadow-al szembe.

-Szóval nem kedveled a tesómat?! Akkor ideje, hogy velem is megismerkedj!

Kekeckedő hangnemben mondja, majd megtördeli ujjait, és nyakát. Kis lendületet véve a nő irányába kezd szaladni, és akár egy tank, úgy próbál neki menni. Ha kikerülni, úgy egy bukfenccel végződik a roham, és azonnal a mutáns felé fordul, harcra kész állapotban.


szerk.: Halloween reagját kifelejtettem.

Utoljára szerkesztette Centurio (2009-07-09 09:56:09)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#39 2009-07-09 09:50:06

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: Fehér szikla rész

Thordin értetlenül áll Thena távozása előtt. Főleg úgy, hogy három ellenséget is vitt magával. Nem érti. Thor-nak tett ígérete megszegődni látszik, hisz nem tudja követni a lányt, és esetleg megvédeni. Kissé kétségbe esik, emiatt, másrészt meg a semmibe csapása miatt, aminek következményébe egy árokba borul be. Túl nagy volt a lendület, amivel lesújtani akart. Amint földet ér, és biztos talajt fog a lába, a férfi azonnal felpattan, és egy ellenséggel áll szemben, kiben talán kételkedik is, hogy az lenne. Einar.

<-Nem ismerlek téged?

Kérdi kissé kételkedve, de harci felállásából mit sem veszítve. Mintha már látta volna az alakot, Thor oldalán. De az nem arról tett tanúbizonyságot. Védekező felállása és fenyegető előre szökkenései, megcáfolni mutatták Thordin emlékeit.

<-Mit művelsz? …

Majd ekkor villant be neki, hogy a férfi halott. Legalábbis elméletben, ám gyakorlatban előtte állt. Kezdett megzavarodni az asgardi, és nem tudta mit is tegyen. Vissza támadjon az esetleges rohamra, vagy ő kezdeményezzen? Nem tudta, bár ez igen ritka alkalom volt.

<-…te halott…vagy mi….DÉMON! HELA!

Hördült fel, amint a szembe álló alak, támadásba lendült. Kardjával szúrni próbálta Thordint, ám az hátrálni próbált a lehető leggyorsabban. Acél vértje megvédi fontosabb részeinél, és lehet, a kis szúrást meg sem érezné a védőöltözetének hál, ám a pajzzsal próbálkozó fejen vágást, annál inkább, mivel sisakja fel volt hajtva. Nem volt ideje az lehajtani, inkább ellentámadásba lendült. Kifordulással próbált elkerülni a sérülést, majd behajlított karral, könyökével a fordulás lendületével, oldalról arcon ütni.

<-Most megint meghalsz, te ÁRULÓ!

Haragja mit sem vesztett Thordin-nak.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#40 2009-07-09 10:51:08

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Úgy tűnt, hogy a fiatal férfi nem értette, hogy miért is álltam közé és Morsus közé, mert engem figyelmen kívül hagyva akarta a mögöttem álló társamat támadni, amit nem hagyhattam. Két oldalról kapott támadásokat a férfi, így igazából esélye sem volt a támadások ellen és eszméletlenül terült el a földön. Ismét a levegőbe emelkedtem és gyorsan körbenéztem a csatamezőn, négyen eltűntek, bizonyára ők voltak az Asgardiak másik fele, de így az ellenségeink lettek kevesebben, ami csak nekünk volt jó. Egyelőre senki sem állt olyan rosszul, hogy beavatkozzam a küzdelmükbe, figyeltem az embereket, ez bárki, bármit mondott nem a mi harcunk volt, nem a kree-k küzdelme. Igaz néhány ember segített, hogy a skrullokat visszaszorítsuk és, hogy az uni power-t kiszabadítsuk, de ez itt akkor sem volt a mi harcunk. Úgy tűnt, hogy a másik fajtársam is hasonló véleményen lehetett, mert még ő sem támadott.Ekkor tűnt fel, hogy az egyik társunk megsérült, egy az ellenséges oldalról szúrta le. Blake és az őt támadó felé fordultam, előre nyújtottam a kezem és nova erővel tüzeltem rá, ha pedig elengedte Blake-t, akkor odarepültem és a saját társamat kaptam fel, majd pedig repültem tovább, hogy biztonságos távolságban tehessem le az ellenségtől.

//Folytatás: Felhőváros rész//

Utoljára szerkesztette Ko-Rel (2009-07-09 21:34:15)

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#41 2009-07-09 19:51:50

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Svarognak nincs jó napja, mert Einar baltája Morsusnak hála a mellkasába csapódik majd Showtime követi, Mr Adrenalin segítségével. Svarog eszméletét vesztette.
Blake tette hibás volt a kard, ami a katanának csapódik kiszedi belőle a pengét, de az az oldalát távozik pokolian nagy és súlyos sebet szaggatva magának. Matsumoto hátrálni kezd a támadó pengék elől majd a kard készlete legkisebb tagját másik kezébe veszi és hátrálva hárítja a nova lézersugarait. Ekkor Ko-rel felkapja a társát és elrepülnek, de a kree hibát ejt, amikor védtelenül hagyja a hátát a szamurájjal szemben, aki a kis pengét azonnal a jobb tüdejébe dobja mesteri pontossággal, a belső vérzéstől azonnal elkezd fuldokolni és vért köpni. Blake a belső sérülések miatt egyre rosszabbul érzi magát és a vérvesztesség miatt kezd egyre aléltabb lenni. Einar kiváló vívó és a kardja felsebzi Thordin vértjét és kicsit az oldalát, de cserébe Thor hírnöke sikeresen az arcába könyököl.

Halloween lövéseit a testvérek védték és ekkor alatta valami kékes lesz majd a következő pillanatban robban!

- Túl sokat beszélsz... bűnös.

Mondja Skullfire Halloweenek, aki ettől a bolygórész szélére repült.

Adrenalin bikaként ront Shadownak, de az könnyedén kerüli ki őket, de ez sajnos nem volt a legbölcsebb dolog, amit tehetett jelenleg, ugyanis a kerülés pillanatában ismerős sugárzás járja át a testét és egyszerű emberi nőként zuhan a földre. Ahogy landol Morsus áll meg felette zenét üvöltetve, mint mindig és nem finoman a mellei közt a mellkasára lépve deréktájra lő párszor, de nem a nőt hanem a fegyvereit találja el.
- Még mindig béna vagy cicám. Semmit sem gyakorolsz azzal az üresfejű árnyékoddal?
Kérdi mosolyogva.
- Sérültjeink vannak! Ideje visszavonulást fújni!
Mondja Morsus ordítva és megnyomva valami az alkarján a hősök és az elkapott "rosszak" mind eltűnek és a felhőváros lépcsőjén előkerülnek.
Elteleportáltak: Ms. Marvel, Morsus, Skullfire II., Sólyomszem (eszméletlen), Ko-Rel (sérült), Thordin, Showtime, Mr. Adrenalin, Landraf, Blake (sérült)
Foglyok: Ivan S. Pretyakov (eszméletlen), Shadow, Svarog
Túlélők: Ivan A. Pretyakov, Mysterio, Matsumoto (sérült), Einar (sérült), Roy, Tony Montroese (moszattá vált), Halloween (sérült)

Belépett

Jelentés |
Idézet

#42 2009-07-09 22:11:06

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Einar nem figyelt arra, hogy mi is zajlott a csatatér többi részén, csakis az ellenfele érdekelte jelen pillanatban. Soha sem hagyta, hogy más elvonja a figyelmét arról, ami ténylegesen a feladata volt és az most ez volt. Nem reagált arra sem, amikor a férfi kérdezősködött, beszélni csatában gyengeség, legalább is mintha ezt tanulta volna annak idején, noha annyira nem rémlett neki, csak egy beidegződés, egy dolog, amit Hela nem tudott tőle elvenni a kínzások és az agymosás során tőle. A férfi azonban dühösen mordult fel, amikor Thordin a Hela nevet emlegette, ez volt az egyetlen, ami zavarta ebben a pillanatban csupán, így végül csak rászánta magát, hogy megszólaljon.
< - Ha még egyszer az úrnőm nevét mered a szádra venni… - morogta. >
Amikor a fiatalabb férfi kimondta, hogy áruló, ő akkor csapott le, a férfi belemozdult a kardba, így azzal sértette fel az ellenfele vértjét és még a bőrét is megvágta, azonban az így belekönyökölt Einar orrába. A fájdalmat meg sem érezte a harcos, ez semmilyen sérülés nem volt azokhoz képest, amiket korábban kapott, már húzta volna vissza a fegyvert, hogy valamelyik illesztéken át leszúrhassa az ellenfelét, amikor az egy villanás kíséretében eltűnt, így a szúrás senkit sem talált el. Amikor eltűnt ellenfele látta meg, hogy a társaság jócskán megfogyatkozott, sérültek a csatatéren és nem érzett Asgardit sem a közelben. Megvetően nézett végig a társaságon, nem csoda, hogy kikaptak.
Rá kellett jönnie, hogy ezekkel együtt semmire sem fog jutni és egyedül, vagy azzal a másik kettővel előbb jut haza, mint… még egyszer undorral nézet végig a társaságon, majd pedig elindult abba az irányba, amerre a nyomok alapján Thanos és Vérontó ment.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#43 2009-07-13 21:55:39

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

A harctól füstölő, lángoló terepre sétál be Thanos békésen kezeit hátul tartva kihúzva a hátát. Félre söpri a lábával a nagyobb égett köveket és megáll az elbukott harcosokkal szemben.
- Valóbban bölcs volt nem rám hallgatni.
Mondja lenéző cinizmussal és felnéz a többiekre.
- Újra ajánlatot teszek. Biztos otthont, sereget és esélyt adok. Vagy maradjatok itt és pusztuljatok el a következő támadó hullámtól.

Belépett

Jelentés |
Idézet

#44 2009-07-13 23:24:53

Halloween
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-10-19
Üzenetek: 1024
E-mail PM Weblap

Re: Fehér szikla rész

- Nem akarlak felhúzni, de tényleg, ellenben én elég nehéz vagyok a parancsok követésében. Erőm valószínűleg ezen a tetű helyen még kevesebb is a megszokottnál, és így valószínűleg messze elmarad a tied mellett, de én hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, és amolyan társként csatlakozni melléd. Ha látom értelmét annak, amit tanácsolsz, megteszem, és cserébe nem próbálsz ugráltatni feleslegesen. Úgyis csak vita lenne a vége, és esetleg megint szétbomlana az az amúgy is gyenge szövetségünk. - állok fel és, bár Thanost még enyhén támolyogva közelítem meg, de fogaimat összeszorítva már egyenesen állok meg előtte, és határozottan nyújtom felé jobbomat.
- Most, hogy az a két hülye asgardi r*banc lelépett a szerelemkeltő varázslataikkal együtt, már nem terelik el a figyelmünket semmi lényegesről. Kár, hogy ezt nem tudták még a csata előtt megejteni, nehezebb dolga lett volna annak a rohadék bandának. - sziszegem, miközben fagyosan villanó tekintetem felméri, hogy elvitték Shadow-t is magukkal. Az egyetlen dolog ebben, aminek örülök, hogy akkor még élnie kell. Morsus a holtakat hagyja békében pihenni...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#45 2009-07-14 09:41:26

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Messzire nem jutott el, mert nem sokkal később az elindulásától belefutott a szembejövő Thanos-ba, így inkább Einar is megfordult és visszament a lila bőrű férfival a gonoszak táborába. Figyelmesen hallgatta, amit az mondott. igazából nem nagyon érdekelte, hogy mi van itt, a halál gondolata sem rettentette el, legalább is ő így volt vele. Mert számára a halál egyenlő volt azzal, hogy újra az úrnőjével lehet az alvilágban, így ez különösebben nem volt számára ösztönző. Ismét végignézett a társaságon, de még mindig nem méltatta őket annyira sem, hogy egyáltalán megszólaljon és megmondja a véleményét ezeknek. Egyszer hadvezér volt, de nem ilyen szánalmas lényeknek osztogatott parancsokat, hanem a Thor párti híveknek, legalább is ennyiben biztos volt teljes mértékben.
Végül megszólalt az az ember, amelyik egyik Asgardi társa árnyékában próbált elbújni, szóval parancs megtagadó, igazából már ezért halnia kellett volna, de nem méltatta annyira sem, hogy fegyvert rántson a férfi irányába, meg hát végül is Thorhalla-ról és Amora-ról egy véleményen volt a férfival. Megvonta a vállát, tényleg nem érdekelte, mindössze annyi, hogy legalább harcolhat azért, hogy hazajusson, számára ez volt az egyetlen fontos, hogy végre ismételten úrnőjével, Hela-val lehessen.
- És a feltételeid ezért? – morogta Einar midgardi nyelven.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#46 2009-07-15 21:37:20

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Thanos békésen felnéz és nagy levegőt vesz.
- Egyszerű az alkum, engem szolgáltok és követtek. Nem kérdezitek meg a logikám és a parancsaim. Cserébe életet és esélyt ajánlok nektek, hogy még egyszer hazatérjetek. Ez persze a helyzetünk szerint változik.
Mondja a kozmikus lény majd az öklei izzani kezdenek.
- De az, aki most nem áll az oldalamra, azt a túlvilág karjaiba küldöm azonnal!

/Ez nem vicc! Mivel a rosszak ennyire inaktívak így Ivánon kívül (aki írta, hogy inaktív lesz) nem ír annak kivégzem a karakterét minden komoly lelki fájdalom nélkül!/

Belépett

Jelentés |
Idézet

#47 2009-07-15 23:04:01

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Vett egy mély levegőt, továbbra sem akart úgy alakulni a dolog, ahogyan ő szerette volna. A rakás szerencsétlenség továbbra sem tett semmit, és úgy tűnt, hogy még az sem hatotta volna meg őket, ha ő elmegy. Nem ehhez volt szokva, a parancsára mindig ugrottak azok, akiknek kellett, de ezek, mintha csak a halált várták volna. Nem volt csoda, hogy a szánalmas másik hajó utasai előbb támadtak. Igazából azzal sem volt még mindig tisztában, hogy egyáltalán miként kerültek ide és nem úgy tűnt számára, hogy korábban kielégítő választ kaptak volna. Mindenki egymás torkának esett, szánalmas halandók, ő pedig végre rendesen küzdhetett volna egy fajtája bélivel, erre eltűnnek mindannyian. Látott már térmágiát, de ilyen komplexet még az anyjától sem, vagyis nagyon nem rémlett neki. Igazából minden ami régen volt, zavaros… de nem is törődött most ezzel, csak figyelte a lilabőrű lény szavait, majd kissé dühösen horkantott egyet. Túlvilág… Hela…
< - Túlvilág? – kérdezte gúnyosan. – Azaz vissza az úrnőmhöz? Mennyivel egyszerűbb lenne minden… >
- Az oldalon állok – mondta végül ismét angolul.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#48 2009-07-16 14:41:15

Halloween
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-10-19
Üzenetek: 1024
E-mail PM Weblap

Re: Fehér szikla rész

- Nos, rendben melleted állok... De melletted, nem pedig alattad. Legfeljebb mögötted... Ismételten elnézésed kell kérnem, de kitűnik a szavaidból, hogy egyedül, bármennyire szeretnéd, neked sem jönne össze, és a nem csatlakozóknak azért kell pusztulnia, hogy ne akadályozzanak. Ezzel egyet is értek, hisz a hazatérés elsődleges prioritású. De nem áll szándékomban ok nélkül agyatlan bábuként követni senki parancsait. Annak ugyanannyi értelme lenne, intha a Túlontúli kívánsága szerint aprítanánk egymást... Ezt, ugye, te is megérted. - próbálok semleges hangon némi engedményt kicsikarni magamnak, és, ha bejön, értelmesebb leendő társaimnak a fazontól. Egyetérteni vele, de nem ugrani egy csettintésére... Hogy mi is beleláthassunk az ő lapjaiba, és ne csak nekünk kelljen mutogatni a miénket. Véleményemszerint úgy még sokkal hatékonyabban is tudnánk összedolgozni. Maajdnem olyan jól, mint a többiek... Különbség csak abban lenne, hogy ők ezt már régebbóta gyakorolják.

Utoljára szerkesztette Halloween (2009-07-16 14:41:32)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#49 2009-07-16 17:41:33

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

/Nem hiszem el... Ivan és Roy inaktívak. Tony moszat és lelépett. Micsoda gonoszok! ://

Thanos nem is figyel újdonsült társai szavaira.
- Nem számít mit gondoltok. Ha lezártuk az értelmetlen szavaitok áradását akkor induljunk.
Mondja Thanos határozott hangnemben.
- Mond halál hírnők... hogy térsz haza úrnődhöz ha a világod már nem létezik?
Kérdi komor hangján a férfi nem is várva a választ. Elkezd sétálni az irányba ahonnan indult.

Belépett

Jelentés |
Idézet

#50 2009-07-16 19:11:19

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Fehér szikla rész

Még mielőtt bármelyik Asgardi megmozdulhatott volna egy villanás kíséretében egy áttetsző gyönyörű szőke hajú nő jelent meg előtte, Amora volt az. Néhány másodperc múlva a kivetülés megszólalt Asgardi nyelven.
< ~ Thor felkér mindenkit, hogy döntsön saját maga, az Asgardiak külön vállnak a halandóktól és egy harmadik oldalt hoznak létre ezen a bolygón. Thor és Thorhalla már megegyeztek erről, így most már a ti döntésetek, hogy hozzánk, az Asgardiakhoz csatlakoztok, vagy pedig maradtok ott, ahol vagytok… Amennyiben úgy döntötök, hogy hozzánk csatlakoztok érintsétek meg a kivetülést. ~ >
Ezzel a kép elhallgatott, és aki megérintette a "képet", az egy villanás kíséretében került a többi társához.
Nem figyelt a képre és csak egy gúnyos mordulás hagyta el ajkait, ahogyan konstatálta, hogy nem lesz hajlandó az ellenségeivel közösködni ebben a háborúban. Vagyis később lehetséges, de ebben a pillanatban nem akarta megtenni. Mindet megölte volna a legszívesebben, hiszen egyszer már közreműködtek abban, hogy ő a halálát lelje, így köszönte, de nem kért belőlük még egyszer. Oldalra fordította a fejét, amikor Halloween megszólalt, szóval ő sem alatta akart szolgálni, hanem egy rangban, így továbbra sem fognak semmire sem menni. Felkapta a földről a sisakját és a kezébe vette, miközben a kardját és a pajzsát a megfelelő helyre tette.
- Együtt megoldjuk, hogy visszajussunk oda, ahol még létezik – mondta.
Ezzel elindult ő maga is a férfi után nem nézve hátra, nem érdekelték a többiek és igazából hidegen hagyta, ha meghalnak. Halandók…

//Folytatás: Végzettanyája//


#51 2009-07-18 21:24:21
Morsus
/A többiek megérkeznek a végzettanyájára./

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Fehér Szikla rész Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Fehér Szikla rész Empty Re: Fehér Szikla rész

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.