A Fehér Nyúl lakása

Go down

A Fehér Nyúl lakása Empty A Fehér Nyúl lakása

Témanyitás by Morsus on Szer. 28 Dec. 2011, 23:28

New Yorkban egy új drog terjed, ami képes megnövelni valakinek az erőit, ezt a drogot ebben a városban csakis a Fehér Nyúl nevű férfitól lehet kapni.
A Fehér Nyúl lakása 193187-150161-clay
A karakterek az anyagot csak úgy szerezhetik meg, ha ide írnak, hogy vásároltak. Vagy egy meg nem nevezett alvilági alaktól hallottak erről vagy egy másik karaktertől.

A drogok
Méreg:
A Fehér Nyúl lakása 830160-venom
Az anyag minél erősebb annál sötétebb a színe. Ezeket meg kell inni vagy valamilyen módon a vérbe juttatni. Az ember ettől erősebb, gyorsabb, ellenállóbb és jobban regenerálódó lesz.
Adagok és árak:
- Az első adag a harmadába kerül
- 15 dolcsis adag 3 körig tart ki
- 20 dolcsis adag 5 körig
- 35 dolcsis 15 körig
A három hatása e szerint változtatja az árakat: (a képességeidet akkor is növeli, ha azok már amúgy is valamitől megnövekedtek.)
1. a szürke színűtől a karakter ereje meg háromszorozódik az izmai nagyobbak lesznek és kétszer gyorsabbá válik. Az ár nem változik. A hatásától annyi körig vagy fáradt, mint ameddig használtad.
2. sötét szürke szer. A karakter ereje 5szöröse lesz, az izmai hatalmasak lesznek, háromszor gyorsabb lesz és a bőrét már csak a direkt vágások, lövések és nagyon erős ütések sebzik fel. Dupla addig vagy fáradt ameddig hatott a drog. Kétszerezi az árat.
3. Fekete színű, tízszer erősebb, háromszor gyorsabb, a csontjai acél kemények, a bőr szinte már pikkelyes kis kaliber nem sebez. Egy nap pihenő kell vagy újabb adag ebből, ha gyengébb adagot vesz be ez után azzal csak normálissá tudja változtatni az állapotát. Ha erőltetné magát eszméletét vesztheti és a természetes regenerációja nagyon meggyengülhet. (lényegében elodázza az elkerülhetetlent). Tízszeres ár.

Rúgás:
A Fehér Nyúl lakása Kick_002
A mutánsok drogja, csak X-génnel rendelkezőkre hat. Nekik megsokszorozza a képességük erejét. Kitartóbbak és erősebbek lesznek a képességük szemszögéből. Az ára 25 dollár és 10 körig tart. Utána a képesség meggyengül egy órára, vagy újabb anyagot kell bevenni, a második után már a mutáns maga fárad ki és gyengül meg. Ez egy inhalátor, amit beszívva és a tüdőben tartva (harcban egy kör) a szer hatása beindul.
A Fehér Nyúl lakása Kick_003

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.