Tengerpart rész

Go down

Tengerpart rész Empty Tengerpart rész

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 10:35

Egy zöldes tónak a közepén találják magukat a hősök, ott is egy vörös növekményekkel benőtt szigeten.

/Mivel a bolygórész közepén annak nem látják a körülöttük lévő bolygórészt sem az ellenségeiket./

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tengerpart rész Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tengerpart rész Empty Re: Tengerpart rész

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 23:22

#2 2009-06-30 20:48:12

Pangloss mester
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-12-07
Üzenetek: 672
PM

Re: Tengerpart rész

Nézem Galactus küzdelmét egy végtelen hatalommal, de ennek még ő sem tud konkurenciát nyújtani. Hiába, lehet itt bárki bármilyen hatalmas, ez az ő világa. Azé, aki a túlról jött. Hát, ez egy olyan játék, amit kénytelenek vagyunk végigjátszani. De miért vagyunk belökve egy ilyen játékba? Miért vagyunk kitéve egy ilyen mindenható lény akaratának? Kénytelenek vagyunk hagyni magunkat, mert ez egy olyan játék, amit végig kell játszani. Nem tudom, hogy miért. Nem tudom, hogy hogyan. De itt a csillagok is kihunytak, és a megsemmisített bolygók törmelékéből van összerakva nekünk egy helyszín. Az egész egyszerre gyönyörű, és morbid. Nézem a bolygót. Fenséges árnyéka mögött csak halál, és szenvedés van. Végtelen nagy számú élet szűnt meg egyik pillanatról a másikra, hogy ennek a kevesebb, mint ötven embernek nyújtson egy csatát, de miért?

Na és itt van ez a jelmezes hős, rögtön szövetséget akar elérni velünk, egységes csapatot akar. Való igaz, csak egységként győzhetünk a nemeziseink felett, akik valószínűleg szervezettség semmi jelét sem fogják mutatni.

- Perun, szokásos asgardi képességek.

Nem tervezek sokat elárulni magamról, ennyi legyen nekik elég.


Mutánsok: szimpla fejlövés. Csak mert X gén van bennük, még semmivel sem nehezebb elintézni őket, mint egy átlag embert, csak meg kell akadályozni, hogy bevethessék a szánalmas trükkjeiket. Az evolúció zsákutcái, mégis a jövőnek hívják magukat. Undorító korcsok. Nagyon remélem, hogy nem csak a mi csapatunkban vannak mutánsok, hanem az ellenség között is. Megérdemlik a halált. És miért? Nem hallottátok? Valamilyen isteni lény azt akarta, hogy csatázzunk, én megadom neki, de ez nem csata lesz. Nem háború. Ez csak mészárlás lesz. És miért? Majd ha a ruszki isten választ kap rá, úgyis tudni fogom. Jó az, amit cselekszek, mert amit kényszer hatására tesz az ember, eredendően nem lehet rossz. Az Isten óvjon minket!

És hamár istenek: Asgardiak. Térdhajlatba lövés. Nincs kemény bőr, kemény izmok, kemény csontok, csak porcok. Szétmálló porcok. Egyetlen hátránya, hogy 37,5°-os szögből kell eltalálnom a térdüket, ami nem egy egyszerű manőver, de asgardiak ellen itt a ruszki isten velem. A többiek? Majd improvizálok. Aztán ha vége az egésznek, akkor visszatérhetek ebből a lerombolt világból a saját lerombolt világomba. Találkozunk a kocsmában ezen titkos háború után fél ötkor, és iszunk, meg dohányzunk. Remélem, van működő zenegép!

És akkor odateleportálunk egy bolygóra, és egy huszonötödik kapitány fazon csapatot akar. Hát akarjon, én meg tudom védeni magam, ha ő meg fedezni akarja a seggét, hát hajrá.

- Deadshot. - Érjék be ennyivel, és hagyjanak engem békén, a...

Gah Lak Tus. Több, mint kétszázötven lakott kree bolygót evett meg, a szemétláda, és most megkapta! De ez az egész játék, máris rühellem! Ha nyerek, teljesül minden vágyam? Visszaállt kree birodalom, aminek én vagyok a vezetője? Bosszú az ellenségeimen? Pénz? Utazás? Ruhák? Dehogy. Lehetek nagyvízben nagyhal, nagyvízben kishal, vagy kisvízben... a legnagyobb. És kik állnak az utamba? Söpredék. Van mutáns söpredék, mágikus embersöpredék, szimpla embersöpredék, és űrsöpredék. Egy lövés a fejbe, majd mégegy, ha nem elég. Már látom előre, hogy a sok hím rohadék bűnöző az én seggemből akar egy fincsi falatot. Jöjjenek, és vegyék el, ha tudják! De Gah Lak Tus... te szánalmas barom, végre találtál egy neked való riválist, te szemétláda! Égjen porrá a kree birodalom összes ellensége! És no persze az enyémek is...

És akkor ott vagyunk a bolygón egy villanással. Hamarosan megindul a támadás, de mi indítjuk, vagy ők? És csapatot akar ez a barom? Hát akarjon! Bár a túlerő ellen nem szállok szembe egyedül, nem fogom hagyni, hogy egy ilyen... ember parancsolgasson nekem.

- Miss Marvel. - Mondom neki, Deadshot példáját követve. Akar a halál egy zászlós seggfejet követni...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#3 2009-06-30 21:02:41

Jack Osterman
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-09-02
Üzenetek: 726
PM

Re: Tengerpart rész

- Jaj, Adia, hát a krémes, amit... Vagy várj. Már az is az álom része volt? Csodálkoztam is, honnan szereztem krémest a romok közepén... Hmmm...

Hát, én már semmit nem vágok, de rendben van, egyelőre hagyom, hadd sodorjon az ár. Gondolkodni úgysem szerettem soha, azt mindig Grendi... tette helyettem... De most itt van Serena és Adia!

- Oké, oké, legyen ez a valóság! Egy hiperszuper űrhajón vagyunk...

Villanás.

- Helyesbítek: egy kis szigeten vagyunk, valami tó közepén, bár nem vágom, mit keresünk itt, és hogy ki hozott ide, és miért, de oké, legyen így. És ez nem álom. Azt még megérteném mondjuk, hogy az E.T.-k elrabolják a világ legjobb dj-jét, hogy a zenéje békét és harmóniát hozzon a világegyetemre, meg hogy vele hozzák a világ legdögösebb csajsziját is, aki történetesen említett dj barátnője...

Hirtelen megfogom Serenát, és megcsókolom, majd folytatom.

- ... na de a többiek miért vannak itt? És ki volt az az óriás? Frankón emlékszem rá pedig valahonnan... De ácsi. Ha ez egy idegen bolygó, akkor nem az van, hogy most szkafander nélkül megfulladnánk? Vagy mi.

Erre azért emlékszem a sulis órákról. A Földön van oxigén, de máshol meg nincs, ami nekünk nem jó, mert mi azt lélegezzük.

- Amúgy... Ivant említetted, bébi? Ivan, Ivan... Ő ki is? Baromi rossz a név- és arcmemóriám, csak a rajongóimra szoktam emlékezni...

Közben három mókamajszter bemutatkozik. Perun, asgardi... Nem vágom, mi az, de ismerősen hangzik ez is. Deadshot... Milyen barátságos név. És Miss Marvel... Hm, elég dögös! Persze Serena mellett csak másodhegedűs lehet, de mondjuk egy édeshármas...

- Nyihihihihi... Ó. Khm, bocsánat. Na figyu, Serena és Adia, bevetem magam!

Ezzel felugrok egy buckára, vagy sziklára, vagy valamire, és elkiáltom magam.

- HALIGALI, PARTIARCOK!!! Én... dobpergés... JACKIE ESTACADO vagyok személyesen! Na...? A világ legnagyobb dj-je? Na...? Semmi? Ugyan máááár! Egy csomószor megmentettem a várost is a szimbiontámmal! Nézzétek, még mindig velem van az ereje!

Ezzel pár csápot lövök ki magamból mindenfele, és az egyikkel magam mellé húzom Serenát.

- Ő meg a csajom, Serena Davidson! Dögös, mi? De el a kezekkel tőle!!!

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#4 2009-06-30 21:13:46

Nero Vincenzo
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2008-01-03
Üzenetek: 156
PM

Re: Tengerpart rész

Ez a férfi... a fémtesttel... ismer engem?

- Maga... tudja, ki vagyok? Tesó? A testvére... vagyok? Nem, az nem lehet... Showtime. Rendben, Showtime... Honnan ismer engem? Mikor találkoztunk? Hol? Kérem, segítsen nekem emlékezni!

Ha már így alakult, talán valami jó is származhat ebből... Remélni sem mertem, hogy itt találok valakit, aki ismeri a múltamat.

- Az az óriás... veszélyes volt? Úgy beszél róla, mintha örülne a bukásának... Meghalt? És... vikingek? Hol? Azok az alakok... nekem valamiért... nagyon ismerősek, csak--

Mi ez az újabb villanás? Argh, hol vagyok? Most már kezdek... dühös lenni...

- Ez... több a soknál!!! Ki játszadozik így velünk? KI NEM HAGY NYUGTOT NEKEM???

Hirtelen valami vöröses aura borítja be a testem, és érzem, hogy fájdalmasan ismerős erő kerít a hatalmába... de ettől megrettenek, és gyorsan elállítom a vörös fényt... valahogy. Izzadva lihegek, míg többen bemutatkoznak...

Az egyik... asgardi? Ez a szó... Asgardi... Asgard...

- Uhhh, a fejem... nagyon fáj...

De muszáj nekem is... Huh. Kifújom magam, majd a kissé furcsa, Jackie Estacado nevű férfi után én is megszólítom a többieket.

- Kérem... A nevem Nero Vincenzo, és fogalmam sincs, miért vagyok itt... Magammal sem vagyok tisztában, úgyhogy... ha bármelyikük képes rá... kérem, küldjön haza. Köszönöm.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#5 2009-06-30 21:56:18

Martin Davis
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-06-19
Üzenetek: 157
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Neki aztán a felsorolt nevek, amit az a plé-manusz mond, vagy kihangosít, vagy mit csinál, nem sokat mondanak, jobbára az ég világon semmit. Nem győz szörnyülködni, hogy kikkel van összezárva, legalább is ahogy végignéz rajtuk, semmi jót nem remél. Aztán nagy fény és volt-nincs hajó. Immár egy szigeten állnak, egy pár másodpercig a lélegzete is eláll a hirtelen változástól. Majd pótcselekvésként igazít egy kicsit, így is tökéletesen álló zakóján. Kis idejébe telik, mire rájön, hogy bemutatkozás zajlik. De most komolyan azt várják tőle, hogy pár pizsamás szuperhősnek és vikingjelmezes bohócnak produkálja magát? Hát jó, egyszer van gyereknap. Egyet előrelép és végre ittléte óta először megszólal. Arckifejezése nem árulkodik ijedtségről, sztoikus nyugalommal néz a "zászlós emberre".
- Martin Davis vagyok, New Jersey egyik képviselője... - Hangjából sem érződik nyugtalanság. Mindig nagyon jól tudta kontrollálni érzéseit, ha a köz előtt kellett beszélnie. Viszont van oka, hogy félbehagyja a bemutatkozást. Úgy fest, itt mindenki képes valamire. Hát akkor ő is mutat valamit. A kezében lévő fém sétapálcán elektromosság fut végig jól láthatóan, akárcsak a azzal együtt a kézfején. De végül ez a gerjesztett elektromosság belevész a pálcán keresztül a földbe. Néha azért vet még egy-egy szikrát, hol a pálca, hol maga a keze.
- ... mutáns vagyok. - Ezzel be is fejezi a bemutatkozást és nem is szándékozik többet beszélni. Ő bizony nem fogja hangoztatni, hogy haza akar menni. Elég neki, hogy Nero hangoztatja, így ha esetlegesen neki sikerülne, akkor már ő sem állna nagy feladat előtt. Addig viszont türelmesen vár és továbbra is hallgatásba burkolózik.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#6 2009-06-30 23:24:01

Tyler
12. szint - 30 kredit
Regisztrált: 2007-01-10
Üzenetek: 1771
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

-Úúúú ti nem utáljátok a teleportálást?-

Teszi fel émelyegve a kérdést, majd az egyik fura növény mögé hajol. Szolidan kiad magából azt a kis kaját ami benne volt. És határozottan jobban érzi magát, elereszt egy bocsánat kérő mosolyt a döbbenten figyelők felé.
Tanácstalanul körbepillant de nem lát semmit amin demonstrálhatná az erejét. Vállat von és megszólal.

-Mutáns vagyok, képes vagyok a szervetlen anyagokba olvadni, mozogni bennük és irányítani. És itt lenne a probléma, ha nem találok valamit akkor nem hiszem hogy a hasznotokra leszek....-

Még egyszer bocsánatkérően vállat von.

-Ennek ellenére megteszek amit tudok, ez az izé addig úgysem enged el minket. És lenne egy javaslatom, esetleg azt is meghatározhatnák ki-kit püföljön. Hisz nyilvánvaló hogy több 20-ad rangú mutáns vagy szuper hős hiába kezdi csépelni Galactust például.-

Ettől a sok beszédtől kicsit csillapodott a lelki állapota, ámbár lehet hogy csak az előbbi rosszul lét tette. Várakozóan tekint Amerika Kapitányra és a körülötte csoportosulókra.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#7 2009-07-01 00:26:46

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

//Előzmény: Jók hajója//

Egy másik férfi jött oda hozzám, igen valóban remek ötlet volt, hogy fogjon mindenki össze és egy terv sem ártott volna arra az időre, amikor szembe kell néznünk a másik hajón levő ellenségeinkkel. Hátrafordultam és a jelmezes férfira néztem, aki úgyszintén ekkor szólalt meg és ugyanezt javasolta. Majd pedig egy éles villanás és már lenn voltunk egy másik helyen. Feltehetőleg a bolygón, hiszen növények és még víz is körbevett minket. Galactus is idezuhant valahova, ő is számított, de most más volt a lényeg, ellenség… a kree birodalom ellenségei és mindenki, aki a Galaxisnak akart ártani. Legyen az bárki is, mert kötelességem volt a Nova Corps tagjaként megállítani. Figyeltem, ahogyan az emberek sorban mutatkoztak be és ki mondta, hogy mire képes, ki pedig nem. Néhányról még mindig nem tudtam eldönteni, hogy mit keres itt, de bizonyára okkal voltak ezek a helyen.
- Ko-Rel – mondtam. – Megszokott Nova Centurio képességek.
Szóval egy rakás olyan személy volt itt velünk, aki az olyan személyek ellen semmire sem ment, mint amilyen Galactus is volt. Nem voltak túlságosan jó kilátások. Márpedig nem fogok hagyni még egy vesztes csatát, már így is eleget vesztettünk, nem engedhettük meg magunknak, hogy továbbiakat veszítsünk. Győznünk kellett ezen a helyen, hogy minden ellenségünknek vége legyen. Még akkor is, ha jelenleg a Skrullok álltak vesztésre és hazáig szorítottuk őket, de ez is csak átmeneti állapot. Valakinek kézbe kellett vennie az itteni dolgokat, és nem tűnt úgy, mintha olyan sokan csatákat éltek volna át. Vagy veszették volna el a fajtájuk nagy részét és szülőbolygójukat. Azért teszem mindezt, hogy Zam is egy szebb világot mondhasson sajátjának a jövőben, hiszen csak egy kisfiú még.
- Rendben van, figyeljen ide mindenki! – mondtam végül. – Ha valaki tudja, hogy kik vannak a másik hajón és mire képesek, akkor most álljon vele elő és hozza nyilvánosságra. Ameddig nem tudjuk, hogy ők mire képesek addig hátrányban vagyunk. Ha megtudjuk, akkor el lehet osztani, hogy ki kivel harcoljon a későbbiekben, ha szükség lesz rá. Ezzel már lépést teszünk a győzelem felé. Amint megismerjük az ellenfelet lehet építeni is ellenük, hogy mit teszünk, hogy mik a gyenge pontjaik ki lehet használni. Ne féljenek és, akinek ismerős valamelyik név, arról mondjon néhány mondatot.
Egy rakás nem harcos fiatal, vajon mennyi esélyünk lesz, ha a másik csoport sokkal erősebb nálunk? Hogyan védjük meg a harcolni nem képes személyeket és egy időben hogyan vegyük fel a harcot ellenségeinkkel? A háborúnak sajnos veszteségei is vannak, így csak az ellen harcolhatunk, hogy minél kevesebb legyen ez a szám…

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#8 2009-07-01 00:48:50

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: Tengerpart rész

*Thordin mély levegőt vesz, és azt többszőr ismétli. Láthatóan zavarja a körülmény, hogy mért kell a csata, de mint már korábban eldöntötte, ő megmérkőzik. Ezt kívánja a fehérfénnyel ragyogó fura idegen. Illetve valamilyen szinten az említett kívánság is motiváló szempont. Mint Asgardi, biztos valami biztonságot szeretne jutalmaként. Talán Midgard és Asgard örök békéjét, vagy hasonló. Naiv álom ez, és el is kéne jutni odáig. Majd egy maskarás alak, kikben itt nincs hiány, a szót magához ragadja.*
~Terv? Mindenki védi a másikat, és segít a többin. Ennél jobb terv nincs!
*Vélekedik magában Thordin. Majd a vezetőnél azonnal felharsan.*
-THOR!
*Mondja dübörgő hangon. Véleménye szerint a legalkalmasabb személy arra, hogy vezessen egy csapatot. Talán tapasztalatból is neki van a legtöbb. De azt követően néma, és az eltünést követően, zavartan figyeli az új helyszínt. Nem érti most meg hogy kerültek id. De kezd lassan megnyugodni, és már a következő cselen, esetleg meg sem fog döbbenni. Látva határtalan képességét a „Túlontúli”-nak.
Előtte szólok bemutatkozását hallgatja. Első alak egy Perun nevezetű Asgardi, kit Thordin eddig figyelmen kílül hagyott. Ezek szerint a jók oldalán 5 fajtabéli van. Ezt jó néven veszi, bár a páncélos alak elmondása szerint, az ellenség is nem kevés Asgardi személlyel emelkedhet ki.
A további két bemutatkozás is igen kurtára sikerűl, csupán a nevüket osztják meg. Össze kéne tartani, de nem így tesznek. Legalábbis Ms. Marvel, és Deadshot. Valamiféle Jackie mutatkozik be, kinek jelleme nagyon nem tetszik Thordin-nek. Nagyképű, és jófejnek hiszi magát, de ez itt nem móka. Morog is az orra alatt egy sor az Asgardi. Majd némán figyeli azt, ki érdekli őt. Landraf-ot.
Az események pörögnek, majd egy űrbéli nő után előre lép, és felhördül, büszke, dagadó mellek közepette.*
-Wornug fia, Thordin Wornugson vagyok! Asgardi! Harcos, és Védelmező!
*Közli és ezzel be is fejezi. Nem mond többet, hisz ránéznek és látni, hogy képessége a fizikai erejében rejlik, mint a legtöbb harcos Asgardi-nak.*
-Thor legyen a vezér, ha már szükséges!
*Gyorsan közli még, másokkal akkor hirtelenjébe nem is törődve, majd kis hajlást tesz Thor irányába.*

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#9 2009-07-01 01:05:21

Halloween
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-10-19
Üzenetek: 1024
E-mail PM Weblap

Re: Tengerpart rész

- Pár dolgot talán tudok mondani róluk... Ahonnan én jöttem, az itt, és az ott levők nagy része is... Már csak történelem. Másik dimenzióból jöttem, ahol gyorsabban telt az idő, de ez némi változást is jelent, így ne vegyétek készpénznek, amit mondok. Ez alól egyetlen kivétel van, egy Roy nevezetű szárnyas nekromanta, meglehetősen nagy hatalommal, ugyanis vele már ebben a világban futottam össze... Már ha még valóban ugyanabban a dimenzióban vagyunk, ahonnan indultunk. Ő egyedül tartotta fel Fájdalmat. Minden bizonnyal emlékeznek még rá páran a Földről. Vagy épp Asgardról. - nézek itt az istenekre.
- Galactus, másnéven a Bolygófaló. Elég beszédes név, ugye? Ellenben úgy vélem, hogy a Túlontúli támadása eléggé meggyengíthette a páncélját, márpedig a teste által tárolt energiákat, és így a testét is már csak az tartja össze. Ha azon komolyabb, nyílt sérülés jelenne meg, az egész felrobbanna, jópár csillagrendszert finom porrá mállasztva. Ezen okból nagyrészt védekezni fog szerintem, mert azzal nem számolhat, hogy tudja valaki közülünk ezt a tényt. De épp ezért, ha nem is túl látványosan, nehogy gyanút fogjon, de azért ne ez legyen a célunk. Van továbbá, ha jól emlékszem, három asgardi ott is, róluk a mieink tudnak többet mondani. A többiek közül még Vészmanót és Mysteriót említették meg a történelemkönyveinkben, de ők csak mint érdekességek voltam, nem emlékszem, mit írtak róluk. A többiek neve semmit nem mond, és a maradék öt ismeretlen személy is okozhat még problémát. Ha a többiekhez hasonlóak, akkor fognak is, nem keveset. - idézem fel immáron fennhangon tanulmányaimat. Milyen jó néha, hogy nem rendelkezem mások tömegpusztító erejével - késztetett arra, hogy tanuljak, és lám, mennyire jól is jön most!
- Ó, és szólítsatok egyszerűen John-nak. - esem át a bemutatkozáson én is.

Utoljára szerkesztette Halloween (2009-07-01 01:06:37)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#10 2009-07-01 02:16:57

Patriot
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2009-04-13
Üzenetek: 1004
PM

Re: Tengerpart rész

*A vaspáncélos figyeli az ismert Kapitány szavait, majd helyszínváltás következik. Az előtte bemutatkozó személyek megtették rá az első benyomást. Bármennyire is akarja, nem akar elhamarkodottan ítélkezni.*
~”Ne ítélj, hogy ne ítéltess”
*Ezzel csitítja magát, hogy még egyiküket sem ismeri igazán, így nem tehet elhamarkodott döntést. A helyszínváltásra, felkapja a fejét, de nem lepődik meg. V.I.K.I. folyamatosan kameráz, és rögzíti az elhangzottakat, no meg a környezetet.*
~V.I.K.I.! Hol vagyunk?
*Kérdezi telepatikusan, hála az agyi összekötőknek. Bár selytése az van, vizont nem fog butaságot mondani.*
~95%-osan valószínű, hogy egy nem rég keletkezett bolygón, mit korábban a hajóról láthatott mindenki!
*Közli, pont ahogy a páncélos sejtette. Az idő alatt pereg az idő, és már Davis-nél jár a sor. Nem sokára, egy nő bemutatkozás félesége jön. Úgy érzui, hogy felszolítása neki szólt, de még nem ad információt. Ha rá kerül a sor, csak akkor. Majd mikor Thordin befejezi, magasra repül, és ő folytatja. Leveszi a sisakját, és úgy néz körbe, szemkontaktusokat keresve.*
Tengerpart rész 9_www.kepfeltoltes.hu_
-Nem szégyellem kilétemet! George Strong vagyok! Talán közismertebb nevemen Centurio. Szuperpáncélos katona.
*…és itt megragadja a felvilágosítás lehetőségét.*
-Ko-Rel! Kérésének eleget teszek, és most figyeljen kérem mindenki. Nem haszontalan tudnivalókat közlök a társasággal. Aki nem hallodta volna az előző hangszórós akciómat, annak ismétlem! Az ellenséges hajón tartozkodik;
Ivan A. Pretyakov (Saviour), Ivan S. Pretyakov (Am. Kap), Mysterio, Vészmanó, Galactus, Thorhalla, Skurge, Amora, Roy, Shadow, Halloween, Svarog és további öt ismeretlen személy.
Egyedül a Svarog nevűt ismerem közelebbről. Sárkány kinézet, masszív pikkelyes test, tűzképesség! A többiekről csak hírüket hallottam, itt-ott! Képességeikről további adatokat gyűjtök, majd közlöm az egybegyűltekkel!
*Fejezi be, és azonnal V.I.K.I.-hez fordul. Nem is tudja, mit kezdhetne nélküle. A sisakot nem teszi vissza, így halkan kérdez tőle.*
-Képességinformációkat kérnék az imént felsoroltakról!
*Majd pillanatok, és kihangosítja a programot. Így a környéken mindenki hallhatja. V.I.K.I. nem talál mindenkiről képesség adatot, mivel nem tud mire csatlakozni, hogy letöltse. Csupán a benne rejlő adatokból tud táplálkozni. Míg megkeresi, egy újabb bemutatkozó debütál, John.*
-Vészmanó: Fizikai erő, Átalakulás; Anthony Montroese: Víztest; Shadow: Alakváltás; Roy De Kalwer; Nekromata; Quentin Beck: Páncélos öltözék, illúzionista; Ivan Sakura Pretyakov: Fájdalomtűrés; Thanos: Regenerálódás, Fizikai erő; Továbbá 3 Asgardi, kik rendelkeznek a fizikai erővel, és mágikus képességek sem kizártak!!!
-Köszönöm V.I.K.I. Akkor hallották, igaz?!! Ennyit sikerült összeszedni, sajnos!! Ha vezetőnél tartunk, akkor kitartok jómagam is Thor mellett, mint Asgardi barátunk!
*Majd befejezvén, leszáll a talajra, és figyeli a környezetet, és a többi bemutatkozást, fél füllel. Várja a további tervet.*

-Pókember!
*Kiált, fel kicsit jókedvűen, még mindig nem eltávolodva Tyler-től.*
-Fizikai erő, és ügyesség…
*Harapja el a többit, hisz kissé kényelmetlen neki, hogy nevéhez hűen, vagy is pont, hogy nem hűen, nincs meg benne a falmászás, és a hálólövés. Az előtte szólókat végig figyelmesen hallgatta. Itt, ott lett volna kérdése, de nem volt vészesen fontos. A páncélos közlése után már ő is tudja nagyjából mire számíthat. Vészmanó igen-igen emlékezteti egykori önmagára. Nem akarna vele össze futni, ki tudja mit hozna ki belőle.
A kis elmerülés után, hátrálni kezd, és Tyler társaságát hanyagolja. Némán elgyalogol, és a láthatóan már a bemutatkozásnál is zavart Landraf-hoz kalandozik. Láthatóan nehezen találja helyét. Mindenki gyanakvó, kételkedő, és feszült. Ellenben Kevin a helyzethez mérten nyugodtabb, mint más. Bár az a Jackie igen szimpatikus volt neki. Nem az a gondokkal küszködő alak, és a jót próbálja kihozni a környezetből, mi eléggé kedvezőtlen.
Gondol is egyet, és inkább felé, és az Ősz hajú lány felé veszi az irányt. Szimpatikusak neki. Emberségesebbek, és közvetlenebbnek néznek ki.*

*Mr. Adrenalin, és Showtime szédülve, de gond nélkül érkeznek a bolygóra. A zöld tó közepén mind ketten egymásra néznek, majd Amerika Kapitányára. Ezután Showtime Landraf-ot támogatja segítő kezével, ha igényli. Korábban kérdéseket tett fel az Asgardi, és a mutáns még mindig nehezen, de már kezdi elhinni, hogy valóban nem emlékszik rá. Lassan már attól tart, hogy összekeveri valakivel. De nincs ideje egyenlőre válaszokat adnia neki, mivel látszólag akad egy-két gondja. Majd a vöröses aura után, Showtime megbizonyosodik, nem tévesztette össze mással. Valóban ő az…*
~Mi a neve… az biztos segítene rajta… Landfar?…Landraf?… Igen… Landraf az.
*Jut eszébe a keresendő név, és ezzel a férfi bemutatkozását követően, felvilágosítja egy, s másról.*
-Landraf! Ezen a néven ismertelek én meg, és külsőd valamivel különbözött a mostanitól, de a hasonlóság erős, így te biztosra veszem… te vagy az… Landraf … Többször találkoztam önnel, az AIM elleni harcokban. Raft, Asgard, Wakanda. Mindenhol feltűnt, ahol az AIM a hálóját kivetette.
*közli, és kicsi mosllyal folytatja.*
-…visszatérve az „óriásra”, igen. Veszélyes volt. Legalábbis aki ennyire tiszteletet és félelmet parancsoló kiállás birtokosa, minden bizonnyal az. Meg hát régen a tv-ben is szerepelt. A Földet többször is el akarta pusztítani… Vikingek? Asgardiak. Mennyen oda! Lehet többet tudnak mondani, és emlékezni is fog. Jöjjön!
*Támogatja, és biztatja, és Showtime elindul Thor, és az Angyalok társaságában, ahol öccse is meghúzta magát. Folytatódtak a bemutatkozások, és az ellenség némi ismertetése. Aztán szólt a két testvér.*
-Mr. Adrenalin vagyok, szuper erős mutáns!!
*Közli dübörgő hangjában maszkja alatt.*
-Showtime! Előttem szóló testvére! …és jó néhány mutáns trükk birtokosa!
*Sejtelmesen mondja, és az egyik már le is olvasható, hisz még mindig acél bőre húzódik csillogóan rajta, mint a márvány.*
-Na és mi lenne a terve, Kapitány?!!
*Kérdezi, már az Angyalok között, és érdeklődően figyel, ha választ kap.

Utoljára szerkesztette Centurio (2009-07-01 02:17:52)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#11 2009-07-01 09:43:55

Serena Davidson
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-07-08
Üzenetek: 1458
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

//Előzmény: A jók hajója//

Mindenki nekiállt bemutatkozni és elmondani, hogy mire is képes. Most valljam be én magam is, hogy mire vagyok képes. Még Vérontó is kinevetett azért, hogy mennyire egy béna képesség és valóban nem olyan volt, amire én magam is büszke lettem volna. Jackie-re figyeltem, még mindig azt hitte, hogy álmodik? Mikor fogja komolyan venni az egész helyzetet? Talán, ha túlságosan is késő lenne? Ennél többet pedig nem tehettem, hogy elhiggye, hogy komoly a helyzet. Pofozzam fel megint, hogy felfogja, hogy most itt jobban az életünkkel játszunk, mint bármikor eddig az életben? Végül mégsem tettem meg, hogy szólok, csak hallgattam a többieket, hogy tegyük, meg, hogy mutatkozzunk be, majd pedig egy villanás és megszédültem tőle meg. Nagyon nem szeretem a teleportálást, a következő pillanatban pedig már ismételten meg is csókolt. Elmosolyodtam, igen az így van, de a galaxis hatalmas és máshol pedig lehetséges…
- A Naprendszerre helytálló – bólintottam. – De a galaxis elég nagy ahhoz, hogy ne csak egy a Földhöz hasonló világ lehessen. És mondta is az alak, hogy harchoz építi nekünk. Így nem csoda, ha olyan bolygót kapunk, mint a Föld.
Asgardik? Olyanok, mint Loki is volt és Thor? Danielle és Tara őket nevezte annak, és az a másik férfi is Thor-t említi és Thordin a neve, akkor a szőke férfi mellett levő pedig a lánya lehet. Szóval ilyenek lennének valójában észak istenei? Landraf! Hiszen ő is ilyen volt, és ezt mondta talán, vagy pedig csak ilyennek tűnt, amikor átváltozott a Raft-on előttünk. Akkor mégsem álom volt az az egész, hanem a valóság. Hogyan volt ez lehetséges? Eddig nem akartam elhinni, de most már nem tudtam mást tenni, mintsem igazat adni ennek az egésznek. Jackie zökkentett ki a gondolkodásból.
- Igen, Ivan. A férfi, aki megígérte, ha még egyszer bajba kerülünk téged fog bántani. Amerika kapitány pajzs, kapott egy puszit tőlem, mert megmentett téged az Anti-Grendel toronynál…
Ennyire régen lett volna? Figyeltem, hogyan Jackie előre lendült és végül ő maga is bemutatkozott. A következő pillanatban pedig már mellette találtam magamat és éreztem, hogy elvörösödöm, miközben engem mutatott be az itt levőknek.
~ Én mondtam, hogy idióta! ~
~ Én meg még mindig mondom, hogy nem így van… ~
- Serena Davidson – mutatkoztam be végül. – Mutáns és van egy szimbiontám is, Adia. Neki a fiatal szimbionták képességei, míg nekem a plüss állatok életre keltése.
A többiek felé fordultam és vártam, hogy mindenki megejtse a bemutatkozást. A vezetőre való szavazás kérdésébe nem tudtam beleszólni, hiszen senkit sem ismertem ennyire…

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#12 2009-07-01 19:23:56

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Thor mosolyogva néz fel.
- A viharok istene vagyok, Thor és nem fogom vezetni ezt a csapatot. Alkalmatlan lennék és nem szeretném, hogy miattam sérüljetek meg. Ő meg a lányom Thena a viharok hercegnője és a valkűrök úrnője.
- Morsus vagyok. Letudlak titeket lőni.
- Csak szerintem nem vagytok menők ezekkel a szövegekkel? - kérdezi Sólyomszem Deadshot csapatára és Morsusra nézve. - Sólyomszem. Nyilak és szexi mosoly.
- Rozsomák és én vagyok a legjobb...
- Ne mond el újra könyörgöm...
Szakítja félbe Sólyomszem.
- Már a köldökömön jön ki...
Amerika kapitány felnéz.
- A pajzsommal foglak titeket védelmezni. Szólítsatok Kapitánynak.


- Skullfire... megbüntettem a rosszat.

- Remek, akkor te kellesz nekem. Azt ajánlom most rögtön induljunk hajtóvadászatra páran a másik csapat ellen. Ezek gyilkosok. Letudjuk őket állítani ha gyorsan csináljuk. Szerintem váljunk ketté páran keressenek szállást és a többiek jöjjenek velem egy gerilla módú támadásra. Siessünk random van egy tüzelő asgardi csajjal.
Mondja Morsus és felméri a többieket.
- Ki jön?
Thena előre lép.
- Én veletek tartok. Ha csatába kell menni szükségetek lesz a villámokra. Atyám pedig kell védeni a szállás keresőket.
- Én elperzselem az ellenségeinket...
- Asszem csontika azt mondja, hogy veletek tart. - mondja Logan. - Ahogy én is.
- Te maradsz. - feleli Sólyomszem. - Te vagy a túlélő közülünk, ha nem találnak a többiek szállást te meg mutatod hogyan éljenek idegen környezetben, szóval én megyek.

Sólyomszem, Skullfire, Thena és Morsus rajtra készen várják, hogy ki tart velük.

Belépett

Jelentés |
Idézet

#13 2009-07-01 20:28:31

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Arra az alakra néztem, akit Thor-nak neveztek. Szóval őt akarták ilyen sokan, nem értettem, hogy miért, de ha ők így döntenek, akkor fejet hajtok az akaratuk előtt. Senki sem tudott szint semmit a másik oldalon levőkről és ennek nem örültem. Így hátrányban leszünk, még akkor is, ha számba többen vagyunk. Végre valami értelmes ötlet is született, noha a Thor nevezetű férfitól furcsálltam, hogy nem akar hadba vonulni, mert fél, hogy valaki megsérülne. Azt hiszem, hogy tényleg jobb, hogy végül lemondott a vezetőségi szerepről főleg ilyen hozzáállással. Háborúban ez nem volt megengedett, itt mindenkinek tennie kellett, amihez értett. Ha a kree-k így álltak volna hozzá a háborúkhoz már réges-régen alul maradtunk volna az ellenségeinkkel szemben. Szóval istenek és istennők is voltak jelen és mégsem merték vállalni, hogy vezessék az egyszerű embereket. Ezt sem hittem volna, hogy látni fogom életemben.
Semmit sem lehetett tudni, nem tudtam még így sem, hogy mire számítsak és ez zavart. A skrullok ellen legalább úgy mehettem háborúba, hogy ismertem az ellenséget, de most? Egyelten név sem volt olyan, ami mondott volna bármit is és a saját rendszerünket is képtelenség lett volna innen elérni, akárcsak a Worldmind-ot, hogy információkat tudhassak meg. Vettem egy mély levegőt, még mindig azon gondolkodtam, hogy mit kellene tenni, gyorsan kellett volna tényleg egy terv, amit használhatunk. Ekkor kaptam fel a fejemet és néztem a bőbeszédű férfi irányába, aki hosszasan kezdett beszélni…
Néhányan legalább a kezükbe vették az ügyet, igen nem volt ostobaság, hogy kiépíteni a bázist, így remélhetőleg azokat, akik hátra maradnak megvédhetőek lesznek, főleg, ha a másik hajó utasai azokkal lesznek elfoglalva, akik előre mennek, hogy rajtuk üssenek. És nem hagyhattam cserben őket, az elsődleges feladat pedig ezek szerint, hogy nem hagyhatjuk, hogy a másik hajó utasai megtalálják azokat, akik egymaguk képtelenek lennének magukat megvédeni. Így is marad néhány olyan itt, aki képes harcolni, remélhetőleg legek lesznek arra az esetre, ha mi elbukunk. Így nem is volt kérdéses, hogy mit fogok tenni.
- Én is magukkal tartok – mondtam, és csatlakoztam a kis csoporthoz. – Remélem elfogadják a segítségemet.

//Folytatás: Oázis rész//

Utoljára szerkesztette Ko-Rel (2009-07-03 08:32:15)

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#14 2009-07-01 20:30:20

Tyler
12. szint - 30 kredit
Regisztrált: 2007-01-10
Üzenetek: 1771
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

~Váljunk két csapatra? Nem a legjobb ötlet szerintem~
Húzza el a száját az ötletre, de nem szól semmit. Ha nyílt terepen támadnak, úgy sem tud segíteni nekik. Megpróbálhatna mondjuk egy nagyobb sziklába beolvadni. De felesleges lenne, egyrészt nem biztos hogy sikerülne, másrészt semmit nem érne a szuper erősek ellen.
-Én maradok...és javasolnám hogy egy repülni tudó vagy teleportáló maradjon, ők gyorsabban feltudják deríteni a terepet...-
Ez volt az egyetlen használható ötlete, és nem akar önző lenni. Közé teszi hát mindenki számára.
Sólyomszem megjegyzésére csak mordul egyet.
-Akar itt élni a halál...remélem nem ragadunk itt.-
Azzal fogja magát és leül egy kisebb sziklára, tovább figyelve az eseményeket.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#15 2009-07-01 21:03:05

Martin Davis
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-06-19
Üzenetek: 157
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Unott képpel hallgatja a további bemutatkozásokat. Leginkább csak az érdekli, hogy ki mire képes, a neveket meg egyáltalán nem tartja fontosnak. Alig láthatóan a fejét csóválja, borzalom milyen emberekkel került egy helyre, de nagyon úgy fest, hogy nincs más választás, mint együtt működni. Aztán választás elé állítják őket. Menni, vagy maradni? Nem kell sokat gondolkoznia a válaszon.
- Maradok. - Jelenti ki szilárdan, hiszen ő aztán nem fog itt szuperhősök után rohangászni. Bár itt se jobb az elmezavarodottak másik csoportjával. De inkább nem fejti ki a véleményét hangosan, hiszen az sokat rontana túlélési esélyein. Márpedig nincs más célja, csak túlélni ezt az egészet. Nincsenek nagyratörő vágyai, hogy legyőzze a gonoszt. Vagy ha vannak is, azok pont, hogy nem ilyen módon. Most már mindegy, inkább arra figyel, hogy kik azok akik maradnak vele, bár nem mintha nagyon közösködni szeretne velük, csak ugye érdekében áll együttműködni.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#16 2009-07-01 21:07:48

Jack Osterman
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-09-02
Üzenetek: 726
PM

Re: Tengerpart rész

Na, senki nem tapsolt? Pfheh, ezt sértésnek veszem!

- Nem semmi fazonok, mi, Serena? Na várjunk csak… Kiket is ismerünk közülük? És akkor ezek szerint nem a Naprendszerben vagyunk már? HA! Ez egyre jobb, bébi, frankón…

Tutira álom ez az egész, de ha nem, akkor én most valami híres bolygófelfedező lettem! Vajon mennyi kápét kaphatnék, ha hazavinnék innen egy rögöt, vagy valamit? A tudós fazonok imádnak ilyesmikkel bíbelődni, láttam a tévében egyszer.

- Ivan, Ivan… Jaj, emlékszem! Kirázott tőle a hideg, és Grendi sem volt oda érte… Tényleg itt van? Ezen a bolygón? De akkor… most meg fog ölni engem, vagy mifene? És miért nincs itt, velünk? De te csak ne puszizkodj a jövőben senkivel, bébi, mert lecsavarom a fejét annak, akinek adod!!! Hacsak nem a mamád lenne az, persze.

No, közben lassan kialakul, ki is a vezető a csapatban. Ez az egész egy kicsit olyan, mint az a régi, tízéves sorozat, a Lost! Azt imádtam! Egy társaság lezuhan egy szigetre, és akkor mindenkinek együtt kell dolgoznia, hogy megoldják a rejtélyeket. Ez aaaaaz, biztos amiatt álmodom most ezt! Baresz.

- Oksa, emberek, szerintem én itt maradok, mert a csajomat tutira nem engedem harcolni, egyedül pedig nem hagyom. Egyetértesz, Serena? Adia?

Hm, vajon én melyik Lost-karakter vagyok itt? Talán Hurley? Csak nem olyan hájas persze.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#17 2009-07-01 21:16:30

Nero Vincenzo
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2008-01-03
Üzenetek: 156
PM

Re: Tengerpart rész

Ennyi különös embert… De nem, nem is mind ember. Nagyon zavaros nekem ez az egész…

Ekkor Showtime egy nevet mond, amitől elakad a lélegzetem.

- Land… raf? Landraf… Landraf?

Ízlelgetem a szót, és igen… nagyon is ismerős, túlságosan is… Ez lenne… a nevem? De mégis, a Nero Vincenzo nevet is sajátomnak érzem. Nem értem…

Hasogat a fejem… Annyira fáj…

- Uhh… Köszönöm, Showtime. Ez a név… Landraf… talán valami becenevem lehetett, nem tudom, de… mélyen, belül annyira ismerős… csakis a sajátom lehet. Sokat segítettél. Különbözött a külsőm…? AIM elleni harc…? Raft…? Wakanda…? Ezek nekem… semmit se mondanak. De Asgard… ez a szó, ez a hely… fájdalmasan ismerős még mindig.

Az óriás tehát veszélyes volt… Nos, ha tényleg el akarta pusztítani a Földet, akkor talán jobb, hogy így alakult. Bár még mindig nem értem, mi is volt az pontosan. Inkább ezek a vikingek… ezek az asgardiak érdekelnek. Követem Showtime-ot feléjük.

Az egyikük, aki magát a viharok istenének nevezi… Thor…?

Hirtelen… magam sem értem, miért, de a név hallatára megremeg a térdem, és akaratomon kívül letérdelek a magát Thornak nevező férfi előtt. Aztán zavarodottan felállok…

- Én csak… Elnézést. Nem tudom, miért…

Furcsán érzem magam ettől a szakállas alaktól. Jobb, ha egyelőre nem maradok a közelében…

- Én… elmegyek a többiekkel… Nem tudnék egy helyben maradni, képtelen vagyok rá…

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#18 2009-07-01 21:58:30

Serena Davidson
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-07-08
Üzenetek: 1458
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Úgy tűnt, hogy mindenki készülődik, hogy induljon. Thor… valamit mondott vele kapcsolatban Tao még a Raft-on, amikor másodszor jártunk arra, de nem jutott eszembe, hogy mit is. közben mindenki szervezkedni kezdett, én csak a fejemet kapkodtam a sok információ után, hogy ki merre és miért akart menni. Annyi bizonyos volt, hogy Morsus-sal… Morsus?! Mint Zack? A fia lenne? Nem, ahhoz ez a férfi túlságosan idős volt, hogy az legyen, akkor az öccse talán? Nem tudtam, de érdemes lett volna megkérdezni, azonban máris szervezkedésbe kezdett bele, legalább valaki képes volt az ügyeket a kezébe venni. Közben mindenki végzett a bemutatkozással, így nem maradt más, mintsem csatlakozni a csoporthoz, vagy pedig itt maradni és itt tenni valami.
- Nem sok mindenkit – vallottam be. – Morsus, a név ismerős, mint Zack, a tűzmágus, de ők messze nem egy személy. A fekete bőrű férfi Showtime, ő ott volt a Raft-on, Tao, Nikita és Kyra, Logan, ő is ott volt a Raft-on segített megszökni. Ezenfelül itt van Landraf az ősz hajú férfi… ő is ott volt Raft-on, ne tévesszen meg, hogy egykor a Halál Angyala volt, sikerült leráznia az AIM láncait. Rajtuk kívül senki mást nem ismerünk. Noha Thor neve a mitológiából ismerős lehet, de semmi egyéb. Fogalmam sincs, hogy hol lehetünk, végig veled voltam így én sem vagyok okosabb.
Próbáltam mindkét felé figyelni, hogy halljam, hogy a többiek mit mondanak, de figyelni tudjak Jackie-re is. végül csak sikerült emlékeznie, hogy kire is gondoltam, annyira nem volt elfeledhetetlen fickó a maga közel két méteres magasságával és modorával és nem volt olyan alak, akire nem lehetett nem emlékezni.
- Igen ő volt az – mondtam. – Nem tudom, hogy miért nincs itt, nem tűnt gonosznak, hogy a másik hajóra kerüljön. És remélem, hogy nem fog téged bántani. Anyunak egy ideje már nem adhatok… - mondtam szomorúan.
És akkor végül felmerült, hogy kik maradjanak itt és kik menjenek. Igazából a részemről nem volt kétséges, hogy melyik is fog történni. Nem akartam menni harcolni, inkább valami itteni hely kiépítésében vettem volna részt, mert itt legalább el tudom magam foglalni és a csoport segítségére lehetek. Ezzel Jackie is egyetértett, és ő adott ennek az egésznek előbb hangot. Legalább tényleg nem leszünk a terhükre úgy, hogy nem értünk a harcokhoz és semmi ilyesmihez.
- Én is maradok – mondtam, majd halkan Jackie-nek suttogva. – Mintha tudnék harcolni…
– Támogatom, hogy maradjunk – mondta Adia is halkan, majd hangosan folytatta. – Logan, mit javasolsz mivel kezdjenek azok, akik itt maradtak? Felderítéssel?

//Folytatás: Felhőváros rész//

Utoljára szerkesztette Serena Davidson (2009-07-03 08:47:51)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#19 2009-07-01 22:33:13

Pangloss mester
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-12-07
Üzenetek: 672
PM

Re: Tengerpart rész

Harc? Gerilla módú akció, lángoló koponya, és rögtön intézzünk el mindenkit? Milyen hősök ezek? Nem tárgyalni kéne, meg beszélni a Túlontúlival, hogy miért van ez, és hasonlók? Nem azon kéne gondolkodnunk, hogy hogyan csökkentsük a halálos áldozatok számát nullára, nem azon kéne gondolkodnunk, hogy hogyan tudjuk ártalmatlanítani, és nem megölni a gonoszokat? Lőjük hátba őket, amíg nem figyelnek? Milyen mentalitás ez? Komolyan mondom, nem is értem. És ott van Thor. Thor, Odin fia, Bor unokája, akivel volt az a végzetes párbajom, kilencezer évvel ezelőtt. Thor, aki miatt a Földön, vagy ahogy ők mondják, Midgardon rekedtem. És simán végignézné, ahogy lemészároljuk az ellenségeinket. Ez nem normális. Kikkel vagyok körülvéve?

- Ti megvagytok huzatva? Lemészárolnátok akárhány embert, csak mert egy ismeretlen nagyhatalmú lény azt mondta, hogy rendezzünk vérfürdőt? Én ebben nem veszek részt. Nem foglak megakadályozni titeket, mert én egyáltalán el szeretnék kerülni mindenféle harcot. Megyek, és beszélek ezzel a Túlontúlival, és ne akarjatok megállítani, mert egy próbát mindenképp megér.

Arrébbmegyek az egész tábortól. Ha Túlontúli valóban mindenható, akkor nyílván nem kell jelenetet rendeznem, és üvöltöznöm, hogy meghalljon engem, elég csak a jelét mutatnom annak, hogy kommunikálni szeretnék vele. Éppen ezért, mikor elég távol érek a csapattól, rögtön, teljesen normális hangerőn magam elé mondom:

- Te, aki a Túlról jöttél, szeretnék beszélni veled.

Vajon lesz bármi értelme is annak, amit csinálok?

Aszentségit, hogy kiborult a ruszki melák! Hát jó, tény, harcolni már az Overdrive-nál sem szeretett, pedig állítólag az emlékvesztései előtt mást se csinált, csak gyilkolt. Talán pont ezért, talán más indokból. Mindenesetre jól elhagyta a helyszínt, talán követnem kéne. Nekem nincs bajom az öléssel, de egy azonnali hátbatámadás, ez nem az én stílusom. Én akkor cselekszem, ha cselekedni kell, nem akkor, amikor pár ürge úgy érzi, hogy vér van a pucájában. Egyébként meg szeretném látni őket, hogy hogy térnek vissza. Na meg hányan, tuti, hogy páran nem élik túl az első csapást, és ha lesz túlélő, ők elmondhatják, hogy egyáltalán kikből áll az ellenség. Sajnos nem áll módomban bízni pár vacak feltevésben, spekulációban, sem pár alternatív realitásból érkezett baromban. Inkább követem egy kicsit az oroszt, persze azért jól lemaradva, csakhogy láthassam, hogy mi történik vele. Valahogy nem bízom ebben a "Beszélgessünk a túlival" tervben, de ha sikeres nem is lesz, pár dolog talán tényleg kiderülhet. Meglátjuk.

Na végre, azt hittem, már sosem jön el a cselekvés ideje! Zúzzuk be a rosszarcokat, és kérjük vissza a Földet, meg még miegyebet cserébe a győzelmünkért! Erre van szükség, Morsus... végre egy igazi vezető! Megelőző csapás. Pontosan, én is ezt mondom mindenkinek az Overnél, hogy a legjobb védekezés a támadás, de ők folyamatosan hosszútávú tervekről pampognak, meg arról, hogy ne akarjunk mindent azonnal. Miért, mikorra akarjuk őket? Elszáll felettünk az egész életünk, és hiába szereztünk meg bármit, semmink se lesz, én ebből nem kérek! Simán a legjobb ötlet, amit eddig hallottam. Most rendezzük le a nemeziseinket, amilyen gyorsan csak lehet, és mienk a világ, bébi!

- Gyere Deadshot, hagyd a ruszki istent, menjünk, és csináljunk rendet!

Csendben bólintok Ms. Marvelnek, hogy nem. És megvannak erre a jó okaim.

- Jajj, ne csináld már, te gyáva féreg! Arrghh! Na, én benne vagyok a csapatban. Rakjunk rendet most gyorsan, mielőtt a rosszaknak jut eszébe előbb...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#20 2009-07-02 00:52:30

Halloween
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-10-19
Üzenetek: 1024
E-mail PM Weblap

Re: Tengerpart rész

- Én is veletek tartok, de előre figyelmeztetek mindenkit... Szerintem legyen egyelőre ez csak felderítés, kém-akció. Erről a küzdelemről, erről a helyzetről nem voltak feljegyzéseink. Ellenben arról, hogy hány város, kontinens, bolygó és galaxis dőlt romba némelyik mostani ellenfelünk által... Az figyelemre méltó. - mondom csendes-szomorúan. Ők nem látták ama romhalmazt, amit én otthonomként ismertem meg. Pedig akkor már épp magunkhoz tértünk a legutolsó csapás, Fájdalom támadása alól. Ő pedig dimenziókat foglalt el, vagy, ha már nem lehetett az övé, semmisített meg.
- Ha már többet tudunk ellenfeleinkről, akkor kiépíthetünk egy hatékony támadási tervet. Addig ez öngyilkosság lenne. És ne feledjétek, hogyha bárki közülünk meghalna, az a nekromanta miatt ellenfeleinket erősíti. És ők enélkül is elég erős ellenfelek lesznek. - közlöm színtelen hangon a tényeket, és ha a többiek elindulnak, követem őket. De fő célom most nem a harc lesz, hanem a többiek épségben, de legalábbis életben történő visszahozása.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#21 2009-07-02 12:46:10

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: Tengerpart rész

*A férfi Thor-ra néz, majd elszánt tekintetébe minden benne van. Harcolni akar menni. Az asgardi, bár nem szívesen, de tudja, hogy kevesen lesznek, ha szétválnak, és esetleg ha minden ellenség egyszerre támad rájuk, szükségük lehet rá. Nem nagyképű a férfi, csak tisztában van a lehetőségeivel. Így előre lép, majd felharsanva mondja.*
-ÉN IS MEGYEK!
*Közli, ellentmondást nem tűrő hangon. Bár sok minden szól maradására, de nem hoz szégyent Thor-ra. Ekkor fordúl felé, és már jóval halkabban, közli vele.*
<-Tudom, nincs szükség a lányodnak védelemre, de mellette leszek, ha ez megnyugtat. Épen hozom neked vissza!
*Fejezi be, de mind ezt úgy, hogy Thena ne hallja, és a Viharok ura se vegye úgy, mintha alá becsülné lánya erejét. Ezzel elindul a „menni” társaság irányába. Közben Vértje sisakját lehajtja, majd magát pedig kihúzza. Bólintva köszönti azon tagokat, kik felé most igyekszik betársulni, és bizakodó tekintettel figyeli a „maradni” kívánó illetőket. Mind a közben, gondolkodik azon, vajon ez a Kapitány mennyi jóval kecsegtet, vagy belevalóbb lehet, mint Thor. Nem érti ura döntését, no de ha ez a véleménye, nem fogja vitatni. Tiszteletben tartja. *

Utoljára szerkesztette Thordin (2009-07-02 12:46:29)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#22 2009-07-02 13:34:27

Patriot
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2009-04-13
Üzenetek: 1004
PM

Re: Tengerpart rész

*A férfi, elégedetten lebeg, miután mindenki bemutatkozik. Ezzel némi adatmennyiségre tett szert, mivel a videó mindent rögzített. Továbbra is forog. A felfedező körúton gondolkozik, majd úgy dönt, marad, és társaival lakhely után néznek. Főleg Tyler repüléses ötlete miatt. *
-Fiam!
*Szól neki katonás hangnemben*
-Ne aggódj, én maradok, és a levegőből figyelek!
*Hozza tudtára Tyler, és mindenki más számára, ezzel Logan felé repül, és Optikai lencséjét bekapcsolva, pásztázza a környéket. Amerika Kapitánya úgy tűnik kezébe veszi az irányítást, ha már Thor nem. Centurio-nak végesetben mind egy, csak az a lényeg, hogy ésszerű ötletei legyen a férfinak, de a szétválós terv nem annyira tetszik a vaskatonának.*
~Mi van, ha az ellenség nem vál szét? Ez nem figyelt? Elsoroltam a képességeket, és a neveket. Badarság véleményem szerint, no de ha így, hát így. Nem fogom megöletni magam. Egy jó katona tudja mikor van itt az ideje, és az még nincs itt. Szállást kell találnunk, majd csak utána van értelme támadni. Ostobaság a terv.
*Ezzel az alak, magasan az égbolton figyel, minden eltérő, vagy fontos adatra. Nem csupán távcsöves pillantásaival, de még V.I.K.I. segítségével is. Mivel nincs rajta sisakja, így csupán szóban kéri meg, bár a magasság miatt, ahol tatozkodik, ezt nem hallják a többiek.*
-Az eddig látottakat, kérlek rendezd egy 2D-s rendszerbe, majd mentsd el, térkép formában!
*Kéri meg, jó néhány percnyi messzire tekintő figyelése után. Majd mind ezek után, a többiekhez száll, alá. A „maradok” társasághoz, és remélhetőleg a térkép hasznukra válik, amit kivetít eléjük.*

*Pókember, Jackie és a bemutatkozást követően, Serena társaságába megy. Majd személyesen is bemutatkozik nekik.*
-Hello! Kevn… akarom mondani, Pókember!
*Mosolyodik el állarca alatt, és egy intéssel üdvözli őket közelebbről.*
-Tetszel nekem, Jackie! Jó a felfogásod! Szimpatikus vagy!
*Közli a férfivel. Majd a lány felé néz, és bár nem látni, de talán a maszkja torzulása miatt kivehető, hogy egy megértő ábrázatot vetít neki. Főleg az utóbbi kis keservése miatt.*
-….Ö…Jah… Én maradok!
*Mondja hangosan, a nagyközönség felé, és kicsit mosolyogva húzódik hátrébb.*
~Nem szívesen futnék össze, azzal a Vészmanó-val. Kihagynám, egy darabig a találkozást. A szálláshely után, majd talán, de először a biztonságunkat kénre megszerezni. Először Védekezzünk. Ha lehet, csak utána ölessük meg magunk.
*Rendezi magában a gondolatait, és érvel, ezzel meggyőzi önmagát. Így nyugottabban marad Jackie és Serena társaságában. *

*Showtime valamelyest elégedett, mivel Landraf felvilágosításával, és segítésével, kissé könnyül a lelke, a sok ellenségeskedése miatt. Majd mikor a férfi, közli hogy megy, Showtime úgy érzi, nem hagyhatja magára. Látja rajta, hogy kell a támogatása. Ekkor felé fordúl, és vállára teszi a kezét.*
-Tesó! Feled megyek, ne aggódj. Legalább jóvá tehetem azt a sok rosszat, mit elkövettem, saját hülyeségem miatt.
*Mondja neki, és látszik rajta a megbánás.*
-Elmegyek!
*Mondja a Kapitány felé bökve, bár nem érdekli hogy bele egyezik-e, vagy sem. Önfejűsége mit sem vesztett, csupán modora csiszolódott valamivel. Mr. Adrenalin azonnal rávágja.*
-ÉN IS!
*Gyorsan közli és hangosan, mikor bátyja is a viaskodás mellett dönt. Nem hagyja egyedül rokonát, már egyszer ráfázott, most nem. Nem engedi egyedül elmenni. A testvérpár együtt megy, nem válnak szét, Showtime elégedett is vele. Landraf mellett marad, majd Mr. Adrenalin is hozzájuk verődik.*

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#23 2009-07-02 19:52:21

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Thor az égbe emelkedik Centurioval és elkezd vizsgálni egy távoli épületet.
- Remélem az méltó lakhelyünk lesz. Sajnos nincs más esélyünk, mint a villámokon távozni. Kérlek titeket maradjatok nyugton. Nem esik bajotok, asgardra esküszöm.
Mondja a viharisten és egy villám csapa maradókba, akik egy másik helyszínen jelenek meg, de a teleportálás minden kellemetlen élménye nélkül.

Morsus nézi a távozókat majd a saját társaira néz, akik Ms. Marvel, Skullfire II., Thena, Sólyomszem, Ko-Rel, Thordin, Showtime, Mr. Adrenalin, Blake, Landraf.
- Ez látványos volt. - morogja Morsus. - Jól van elég lesz egy felderítés akkor támadunk ha van esélyünk rá. Felesleges pazarolnunk vagy kockáztatnunk bárki életét, de ne feledjétek a célpontjaik elmebeteg állatok. Egyenként és életveszélyesek, de ekkora csoportban több, mint veszélyesek. Induljunk.
Ezzel teleportál Morsus a legészakibb pontra egy új bolygórészhez.

Belépett

Jelentés |
Idézet

#24 2009-07-08 18:54:35

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

A villám látványos becsapódásával megjelenik Thena és a három lokista vezér. A viharok istennője körbe néz és biccent a három másik felé.
- Magam is jobban pártolom a háborút, de nem teszem meg, mert valaki kérte. Más terveink vannak. Ahogy rájöhetettek már mind asgard, mind midgard eltűnt a világból. A háború ezennel másodlagos, nem csak ez, de a miénk is. Azt hiszem ebben mind egyetérthettünk. Vissza kell szereznünk a világunkat és azzal a legtöbb esélyünk akkor lesz ha egy oldalon állunk.
Mondja a nő.

Belépett

Jelentés |
Idézet

#25 2009-07-08 22:48:00

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

//Előzmény: Fehér szikla rész//

Amint a villámlás után megérkeztünk egy helyre nekem is az első dolgom az volt, hogy körbenézzek. Szerencsére már semmilyen zajt nem lehetett hallani a csatától, így kellően messzire kerültünk az ellenségtől. Vagyis a nyamvadt halandóktól, legalább nem fognak az idegeimre menni, vízpart volt a hely, akkor igen messzire kerültünk attól, ahol eddig voltunk. Viszonoztam Thena biccentését, amikor így üdvözölt minket, akkor lassan neki is kezdhettünk volna az egésznek, hogy kinyögje végre mit is akart tőlünk. Igazából annyira nem is érdekelt, amíg nem visz minket vissza a halandók közé, addig akár maradhatunk is ezen a helyen. Napsütés, vízpart, a halandók olyan jól el szokták magukat foglalni ilyen környezetben, és Einar és én is meg tettük annak idején… de erre próbáltam nem is gondolni. Odasétáltam a vízparthoz és leguggoltam, hogy megnézzem milyen a víz, csak akkor néztem hátra, amikor Thena megszólalt.
Szóval harcolni akart, valahogyan nem lepődtem meg ezen a dolgon, én jobban örültem, hogy nem kell, de ő és Skurge… igen a harcosok annak örülnek, ha végre vért onthatnak, de valaki megakadályozta, hogy ez megtörténjen. Azt hiszem, hogy talán csak egy vagy két személynek tenné meg ezt, így nem volt nehéz rájönni, hogy valóban „urunk és parancsolónk” itt van valahol a bolygón. Már csak Thor hiányzott, hogy itt legyen, miért nem ő jött vajon? Vigyáznia kell a többi jóra? De igen, rá kellett jönnünk és a Világfalót is legyőzte a Túlontúli, ezek után nem nagyon tudtam, hogy miként lehetne egyszerűen megoldani, hogy hazajussunk. Mindenkinek összeadni a mágiáját és úgy talán áttörni ennek a világnak a falait, hogy sikerüljön?
< - Ez a háború kedvesem egészen eddig is másodlagos volt – mondtam unottan. – Elmondhatom, hogy minket nem igazán érdekelt eddig sem a halandók harca. Ez az ő háborújuk nem pedig a minek. >
Ezek most vajon Thor szavai voltak, vagy pedig a sajátjai? Legutoljára őt hallottam így beszélni, amikor próbált meggyőzni, hogy nem atyám oldala a megoldás a számomra, míg utána nem sokkal ő maga adta oda a trónt azzal, hogy bevallotta és elismerte, hogy igen Loki lánya vagyok. És most mégis megint mind egy helyen voltunk és már megint velük kellett szövegséget kötni. Mondjuk még mindig inkább velük, mintsem a halandókkal, mert mind ugyanazt akartuk harcok nélkül. Ha a vezetők itt vannak és csak Hela nem, akkor ki tudja, hogy mi történik Asgardon. Midgard pedig amúgy sem érdekelt, hogy mi van vele.
< – Ezt Thor miért nem tudta személyesen közölni? – kérdezte Amora szemrehányóan. – Mióta vagy az üzenetközvetítője Thena kedvesem? >
< - És mégis mit hisz, hogy együtt van bármennyi esélyünk is ellene? – morogta Skurge. >
< - Végül is nem mondta, hogy a győzzük le az ellenségünket az milyen módszerrel történjen meg – vontam meg a vállam. – Ha félretesszük ellentéteinket is lehet a megoldás. Igen, ezzel mindannyian egyetértünk, hogy haza kell jutnunk, abból senkinek sem származik előnye, ha Hela marad egyedül uralmon ott. De egyet értek ezzel, hogy legalább mi viselkedjünk civilizált módon és tárgyalással érjünk el békét, és ne egymást mészároljuk halomra, ahogyan a halandók teszik. >
Pár pillanatra elmerengtem, rendben van, hogy mi belemegyünk ebbe az egészbe, de nem csak rajtunk múlott az egész, a többiek is kellettek ehhez roppant sajnálatos módon.
< - Azonban – mondtam végül. – Nem mi vagyunk csak Asgardiak ezen a helyen, jelenleg hárman harcolnak ott, ahol rajtunk ütöttetek, és Thor is itt van, rajta kívül lehet, hogy még más is van, de ennyien biztosan vagyunk. A tárgyalásokra mindenkinek egy helyen kellene lennie. Mi lenne, ha Einar-t, Landraf-ot és azt a Thor pártit is idehoznád? Szerintem nekik is lenne beleszólásuk ebbe az egészbe, csak azt hiszem, hogy a volt kedvesemet, hála Hela-nak – morogtam. – és a páncéloskát le kellene hűteni mielőtt beszélni kezdenénk velük… És tudni szeretném, hogy mik a feltételeitek az egész szövetséggel kapcsolatban, mert bizonyára nem ingyen van a kedvességetek...>

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tengerpart rész Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tengerpart rész Empty Re: Tengerpart rész

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 23:22

#26 2009-07-09 20:06:12

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Thena Amora szavaira emeli először a fejét.
< - Azt hittem örülni fogsz ha láthatsz "anyám". >
Mondja megszokott érzelemmentes arccal a lány.
< - A túlról jött csak egy gond a sok közül, kezdjük közelebbivel, mint maga Galactus és a tény, hogy ez az egyetlen bolygó a világon. Most a jobbik oldalon kell állnunk apánk arra kér minket, hogy egyként gyűljünk össze az általa támogatott fronton, de afféle harmadik oldalként csak akkor szólunk be ha vészhelyzet van. >
Majd újra Hallára emelte a figyelmét.
< - Valld be a legtöbbször nem érdekelnek a válaszok csak próbálod a vitapartnered sarokba szorítani. - mondja a nő gúnyos hangon. - Landraf már nem asgardi sorsa jelenleg lényegtelen és igen a terveink szerint mindenkinek felajánljuk a lehetőséget, hogy ki él vele az már nem a mi dolgunk. >

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#27 2009-07-10 00:05:45

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Felvontam a szemöldökömet, ezek szerint tényleg tudott róla, hogy Amora az anyja, de vajon a teljes igazat tudta már, vagy csak ezt az apró részletet? Annyira hasonlóak voltunk, annyi hasonlóság az életünkben, hogy az már túlment a véletlenszerűségen. Beleborzongtam ebbe a lehetőségbe, nem is akartam, hogy ez többé bármikor is az eszembe jusson. Nem olyan volt, aminek túlságosan örültem volna, bár voltak olyan részek, amiket könnyedén ki is lehetett volna használni, de ennek most nem volt itt az ideje, most teljesen másért voltunk itt, mintsem azért, hogy egymás torkát marjuk. Nem akartam a családi vitába beleszólni, de láttam, hogy Amora sértődöttem fordult el Thena-tól és elsétált a víz széléig. Mintha magamat láttam volna dühösen és sértődötten.
Ismét a lányra figyeltem, amikor Skurge szavaira válaszolt. Szóval valóban Thor volt az, aki mindenkit egy helyen akart tudni, persze a szöszi minden gondot el akart kerülni, csak nehogy harcra kerüljön a sor. A futurisztikus képe arról, hogy Asgardon teljes béke van, egyszerűen annyira szürreális volt, hogy már-már fizikai fájdalmat okozott. De nem tettem szóvá, de így is sajnos ez volt az egyetlen lehetőségünk, hogy nyerő helyzetbe kerüljünk és valóban nem csak a Túlontúli volt az ellenfél. Hanem Galactus is itt volt, ha nekilát annak, hogy ezt a bolygót is megye, már nem akartam itt lenni, láttam egy Asgardot, amit ő pusztított el, és nem akartam újabb világot látni úgy.
< - Már kezdtem félni, hogy azt akarja, hogy a halandókkal harcoljunk egy oldalon – mondtam. – Igazából náluk minden helyzet vészhelyzet, ugyanis még amikor a világuk sorsa forgott kockán is csak egymást ölték…>
Végül megint én következtem a sorban és nekem válaszolt. Miért akarja elrontani a játékomat? Talán ennyire bántja, hogy szópárbajban alul maradna velem szemben? És így ahelyett, hogy játszana velem, inkább elrontja más szórakozását? Neki sem volt gyerekszobája, az is biztos, ahogyan a halandóknál a mondás tartja. Mindenkit alapjáraton utált és vetett meg ennyire, vagy pedig csak minket tisztelt meg ezzel a különleges érzéssel. Elnevettem magam, majd pedig rámosolyogtam.
< - Ha szeretnéd kedvesem, beismerem – mosolyogtam gúnyosan. – Az esetek legtöbbjében még sikerül is, mert még te is válaszolgatsz. Ám ezúttal tényleg érdekelt a válasz… nocsak, nocsak eddig magunkat tartottam rasszistának, de úgy tűnik drágám, hogy belétek is szorult eme vonásból. És nem nyitok vitát róla, de őt is Asgardiként kezeljük, mert az, lehet, hogy a lelkének Asgardi fele egy másik világban van egy másik Hela-nál, de attól még az marad, aki és egyszer még több is lesz… >
Igen, egyszer még herceg is lesz, ha Morsus jövője nem változott meg néhány eseménynek köszönhetően. De, hogy kié vagy hogyan és miért még mindig rejtély volt számomra, és Morsus nevét sem tudtam. És hidd el nekem drágám nem akarnád, hogy a nővérek közé kerülj, mint ahogyan a volt kedvesem és Landri tette még ha nem is szándékosan, csak teljesen véletlenül. Vettem egy mély levegőt, majd kissé unottan néztem körbe, oh igen választ még nem adtam neki, hogy elfogadom a feltételeiket. Muszáj lesz már megint egy levegőt szívni velük, de minél kevesebbet kötözködünk annál rövidebb lesz a velük eltöltött idő is.
< - De legyen, ahogyan atyád akarja kedvesem – mondtam. – Hiszen mindannyian ugyanazt akarjuk, Landraf-fal a feltételemet elmondtam, és akkor már csak az kell majd, hogy Einar-t is összeszedjük valahonnan remélem mihamarabb – a hangomból akaratom ellenére is hallatszott az aggódás. – És gondolom, amit szeretnél hallani még… nem fogunk a halandókban kárt tenni, de megvédeni magunkat meg fogjuk, ha ránk támadnak. Ez a páncélos ölebetekre is vonatkozik. De akkor indulhatunk is, hacsak nincsenek más feltételeid. >

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#28 2009-07-13 21:55:03

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Thena szigorúan néz Hallára.
< - Nem érünk rá, hogy tinédzseri férfi mániáddal törődjünk, majd foglalkozunk a két kedves férfiúddal, de jelenleg az elsődleges a tisztábban látók összegyűjtése, volt ágyasod túl forró fejű és vérszomjas. >
Mondja a nő, mire szavaira egy villámmal megjelenik Thor nagyúr. El ismerősen biccent a társaság felé.
< - Lányom? >
< - Atyám. Mindenről informáltam őket. >
Felleli Thena.
< - Rendben akkor időben érkeztem. Mi a döntésetek? >

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#29 2009-07-14 10:06:10

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Úgy néztem Thena-ra, mintha arcon csapott volna, fáj az igazság kedvesem? Vagy hogyan éreznéd magad, ha rákérdeznék, hogy miként állsz a Mjölnir felemelésével? Egészen biztosan ugyanúgy, mint korábban, sehogyan sem. Nem volt joga ennek a kis libának így beszélnie velem. És mi az, hogy kettő? A legjobb tudomásom szerint Landraf nem volt az; esetleg majd a jövőben az lesz, de a jelenben egyelőre nem volt. És a legjobb tudomásom szerint nem is viselkedtem úgy még szóban sem… és még ez mert kioktatni, hogy miként viselkedjem, belém legalább némi illem is szorult, pedig soha sem kaptam belőle túl sok nevelést, míg ez? Már korábban is mondtam neki, hogy Asgardnak igen rossz lesz, ha egyszer ez kerül a trónra. Bár legalább könnyű is lesz leverni onnan. De most egyelőre ezzel nem volt még időm foglalkozni.
< - Bagoly mondja verébnek drágám! – vicsorogtam. – Talán féltékeny vagy, hogy nekem legalább megadatott, hogy aggódhassam valakiért veled ellentétben, aki férfit csak csatatéren látott, vagy csak a rokonai közelében tartózkodott? Komolyan mondom drágám, hogy egy jó kiadós atyai felpofozás nem ártana meg neked És csak azért olyan, amilyen, mert Hela szórakozott vele, ismerted, hogy milyen volt! És ha csak még egyszer ágyasnak mered nevezni… >
Ágyas? Mintha valami rongy lett volna, ő volt az egyetlen, aki nem annak minősült, akit tényleg szerettem, de magyarázhatom ennek az ostoba libának, fogalma sem volt a szerelemről. De nehogy azt hidd, hogy én nem pofozlak fel helyette újra, mert nagyon szívesen megtenném. Még úgyis volt törleszteni valóm a korábbi viselkedéséért, azért, amit Loki kastélyában művelt. Már lendítettem volna a kezemet a kis liba arca felé, amikor egy újabb villámlás töltötte be a kis tengerparti részt. Oda sem kellett néznem, hogy tudjam ki érkezett meg, „urunk és parancsolónk”, a „nagy” viharisten, a „kedves” nagybátyám Thor maga. Biccentéssel viszonoztam az ő köszöntését.
Tehát mégsem volt jó a kicsi lányka, mintsem üzenetek közvetítőjének, ennyire lealacsonyítani a trónörököst, máris kicsit jobb kedvem lett az egésztől. Bah! Ennek ellenére gyönyörűen kitervelték az egészet, igazából a kérdése is teljesen felesleges volt, hiszen tudhatta, hogy mit válaszolunk, hogy magunk is csak haza akarunk menni erről az ismeretlen világról oda, ahova valóban valók is voltunk. És az pedig nem volt más, mint Asgard. Ez az egész csak egyre rosszabb és rosszabb lesz, hogy minden egyes alkalommal együtt kell a szöszivel kell együtt dolgozni, pedig ez volt az, amit utoljára akartam. De akkor is, haza akartam kerülni és ehhez pedig ténylegesen szükség volt a segítségére. Asgardra! Ennyi pechet egy rakáson.
< - Egyet értünk abban, hogy együtt kell dolgoznunk, hogy haza jussunk Thor – mondtam. – Mégis hogyan gondoltad, hogy miként juttatsz minket haza? >

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#30 2009-07-15 21:37:23

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Thena rezzenéstelen arccal figyeli Halla morgását. Mintha csak azt mondaná a tekintete, hogy a nő minden szavával igazat add a viharok istennőjének. Fejét oldalra dönti és apjára néz, akinek kérdést tesznek fel. Thor felnéz a nőre és arcán komolyság lesz úrrá.
< - Ezt még magam sem tudom, de a kulcs erre a Túlontúli és a kérdés, hogy vajon tartja e a szavát, visszaállít mindent úgy ahogy kell ha teljesítjük a nevetséges próbáját. Közben feltételeznünk kell, hogy ez esze ágában sem áll, akár egy háború is elképzelhető ellene. Jelenleg alkalmazkodunk a helyzethez. Azt hiszem ez így elfogadható. >
Mondja a viharisten.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#31 2009-07-16 10:44:04

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Megráztam a fejemet, Thena vagy folyamatosan cseveg ostobaságokat és sértő megjegyzéseket, vagy pedig teljesen néma csöndben van. Nem tudtam megérteni ezt a nőt, bár lehet, hogy erre már tényleg nem tudott mit mondani és csak azért maradt csöndben, noha az arca és a tekintete olyan volt, mintha igazat adna nekem. Nem foglalkozom vele, mert csak felhúznám magam vele. Inkább figyeltem arra, amit Thor mondott, elgondolkodtató, tehát a szöszi sem volt oda azért, hogy itt kellett rostokolnia és ennek a Túlontúlinak ugrálnia egy olyan feltételben, amit ő szabott. Azt sem tudtuk, hogy milyen módon akarta, hogy legyőzzük az ellenségeinket, akikkel éppen most cseverésztünk és készültünk szövetséget kötni. Nos Túlontúli ez az, amire egészen biztosan nem gondoltál.
< - Igazából egyetlen Asgardi sem fogja feltételezni, hogy betartja-e a szavát – szólalt meg Amora. – Még te magad sem Thor. Mindannyian túlságosan sok időt töltöttünk el Loki közelében ahhoz, hogy úgy vehessük az ilyen megállapításokat, hogy nem hisszük el, mert úgyis tudjuk, hogy átvernek minket. Így tulajdonképpen állhatunk úgy a kérdéshez, hogy nem fogja betartani, amit ígért. >
< - A szívemből szóltál – vallottam be végül. – És ezen feltételezés mellett, csak kellemesen csalódhatunk, ha véletlenül mégis megtenné. >
És ez sajnos tényleg így volt, hogyan bízhattunk volna meg egy vadidegenben, ha világ életünkben csak átverve voltunk olyan módon és ott, ahol csak lehetett. És ott volt a másik része, hogy csak egymásra számíthattunk, az ilyent tényezőkkel tényleg számolt-e az a lény? És akkor még mindig ott maradt a kérdés, hogy elegen leszünk-e ellene ennyien, vagy pedig mindenkinek kellene az összefogása ellene. Hihetetlen, hogy igazából még meg sem egyeztünk, de máris egy közös háború került szóba az ellen az entitás ellen. Igen, egyszerűen nem láttam semmit, hogy mi mást tehettünk volna ebben a helyzetben, így amíg ez így is marad, addig marad Thor oldala és az ő szövetsége. A másik két társamra néztem miután Thor elhallgatott, mind a ketten bólintottak.
< - Igen – válaszoltam. – Teljesen elfogadható. >

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#32 2009-07-16 17:48:48

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Thor csak arcot vág a két nő komoly összeesküvés elméletére.
< - Rendben, de nem leszünk együtt a halandókkal külön bázis kel nekünk és külön terv. Afféle harmadik oldal leszünk. >
Mondja Thor komoran.
< - Amora kérlek küld üzenetet az asgardiaknak ők majd döntenek arról mely oldalon akarnak állni. >
Mondja még mindig csendes és határozott modorral a viharok istene.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#33 2009-07-16 19:00:21

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Bólintottam Thor-nak, egy saját hely, távol a halandóktól, ez így volt a lehető legjobb mindenki számára. Legalább nem kellett egy légkört sem szívni velük és annak végképp örültem, hogy Thor nem akar minket összeengedi velük. Külön minden, végre, csaknem megjött az esze, hogy nem akar különcködni velük, hanem végre a saját fajtáját tekinti elsődlegesnek és nem pedig a halandó testvéreit. Bah! Nem reagálta le azt sem, amit mondtunk, noha ő ismerte az atyámat a lehető legjobban. Gondolkodtam, valamit akkor is ki kellett volna találni. Mondjuk annak nem örültem, hogy saját maguk döntsék el a többiek, hogy a halandókkal tartanak-e vagy sem, Einar úgysem fog jönni, ha nem erővel hozzuk, ennyire ismertem, makacs volt, és csak Hela tudta, hogy mit tett vele. És akkor még két másik Asgardi volt az ellenséges oldalon, Landraf és az a páncélos alak.
< - Nekik is kérlek – mondtam. >
< - Ahogyan óhajtjátok – mondta Amora. >
Ezzel lecsukta a szemét és varázsszavakat kezdett suttogni, megkereste az összes Asgardhoz köthető személyt a bolygón, és amikor megtörtént akkor küldte el Thor üzenetét nekik.
< ~ Thor felkér mindenkit, hogy döntsön saját maga, az Asgardiak külön vállnak a halandóktól és egy harmadik oldalt hoznak létre ezen a bolygón. Thor és Thorhalla már megegyeztek erről, így most már a ti döntésetek, hogy hozzánk, az Asgardiakhoz csatlakoztok, vagy pedig maradtok ott, ahol vagytok… Amennyiben úgy döntötök, hogy hozzánk csatlakoztok érintsétek meg a kivetülést ~ >
Akkor most már nem volt más dolgunk, mintsem várni arra, hogy megjelenjenek azok, akik jönni akartak. Türelmetlen voltam, mikor nem, de ez mellékes, igazából nem örültem annak, hogy Thorral kellett együtt dolgozni, de haza akartam tényleg menni, így pedig el kellett a szöszi jelenlétét viselni. Saját bázis? Ugye nem magunknak kellett valami ilyesmit létrehozni, mert abból igen érdekes formáció nézett volna ki, ha közösen a saját mágiánkból rakjuk össze. Még mindig sehol nem volt senki, így visszafordultam Thor felé.
< - Mégis merre találnánk bázist magunknak ezen a kihalt helyen? – kérdeztem. – Itt sajnos nem hiszem, hogy működne, ha van Asgardi, van Asgard város is. >

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#34 2009-07-17 11:02:52

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: Tengerpart rész

//Előzmény: Felhőváros rész//


Ahogy Thordin megérintette Amora kivetülését, eltűnt, és megjelent egy ismerős helyszínen. Ha emlékei nem csalnak, akkor itt léptek először le, az űrhajóról. Miután körbe tekint, látja azokat, kiknek örül, és kiknek nem. Thena jelenléte már megnyugtatja, csak úgy mint Thor-é.
Reméli Landraf is követi ide. A jelenlévők felé biccent, most kivételesen ég ellenfeleinek is, hisz ha Thor döntést hozott az együttműködés érdekében, úgy Thordin nem rúgja fel azt. Akár mennyire is nem tetszik neki a helyzet. Thorhalla, Amora és Skurge jelenlétén próbálja magát túl tenni.

<- Itt lennék…

Szólal meg, és némileg bizalmatlanság olvasható le róla. Tekintetével viszont más valakit keres, akiben meglelte ellenfelét. Einar az. De nem látja… de talán jobb is ez így, hisz lehet, még neki ugrott volna a harcos, a vértjén okozott vágás miatt.

<-Valaki elmondaná, hogy pontosan mi miatt is lett ez a külön válás? A Midgardiak, és a más bolygóról érkezőkre nem szorulna rá a mis segítségünk? Mért, ez az elkülönülés?

Kérdezi, első sorban Thor-tól és lányától.

Utoljára szerkesztette Thordin (2009-07-17 11:03:23)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#35 2009-07-18 21:33:51

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Thor nyugalomra inti Thordint.
< - Nem háborúzni jöttünk. Azért váltunk külön, mert nem dolgozunk együtt egyik oldallal sem fiam. harmadik oldalra állunk, hogy segítsük ezt a háborút, de a mi ellenségeink Galactus és Túlontúli, ameddig nem tudjuk hogyan juthattunk haza nem állhattunk egyik fél oldalára sem. Mi az isteneik vagyunk nem a harcosaik. Ám ha veszély közeledik ott leszünk és megvédjük őket. Ezt meg kell értened fiam. >
Mondja Thor megszokott békés hangján.
< - Thena, kérlek keres nekünk valami lakhelyet. >
A nő bólint majd eltűnik.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#36 2009-07-19 19:03:02

Thordin
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-06-25
Üzenetek: 984
PM

Re: Tengerpart rész

Thor nyugtatására, Thordin csak beletörődően áll ura mellé.

<-Rendben, azt teszem, amire kérsz Thor!

Ezzel a vihar isten mellé áll, és végig tekint a felhozatalon. Thena elment, de maradt itt Amora, Halla és Skurge. Reméli a férfi, hogy ez a paktum beválik, és hogy Landraf is úgy döntött ahogy ő, és követi idáig. Thordin csak némileg bizalmatlanul néz. Mélyen gondolkodik, és ez l is olvasható róla. Úgy határoz, ha urának jó, hogy béke legyen, akkor neki is jó lesz. Nem fog provokálni senkit, de semmi felett nem fog szemet hunyni.
Szótlanul áll, karba tett kezekkel és fél szemmel a három unszimpatikus személyen tartja a figyelmét, de mellette a környezetet is figyeli. Ne érje semmi váratlanul, és a két veszélyes pontra ügyeljen. Ha az a bizonyos „Túlontúli” és Galactus az első számú ellenfelük, akkor teljesen ébernek kell lennie Thordin-nek. Így csak őrszemként pásztáz a környéken tekintetével, néma és szótlanságával együtt.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#37 2009-07-19 19:14:28

Nero Vincenzo
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2008-01-03
Üzenetek: 156
PM

Re: Tengerpart rész

Uhh…

Kis késéssel kerülök egy tengerpartra… Ez… ugyanaz a hely lenne, ahová először érkeztünk…? Mindenesetre hasonló…

Lassan felkelek… A vörös fény és a Halálpenge most egyelőre eltűnt, csak én vagyok, egymagamban.

Kiket ismerhetek…

Itt a Thor nevű alak, akire még mindig tisztelettel vegyes félelemmel tekintek valamiért… Thordin, aki máris szóba elegyedett vele… A szőke nő, akinek a képe idehívott minket… Egy kopasz, szakállas alak, nem túl bizalomgerjesztő… Egy meglehetősen ismerős nő, furcsa szarvakkal a fején…

Halkan megköszörülöm a torkomat, és előrelépek… Nem kellene magamra haragítani ezeket a nagy erejű lényeket…

- Talán… nekem nem kellene itt lennem, elnézést, de… Thordin úr javasolta, hogy tartsak vele, amikor megjelent a szőke hölgy képe a városban… és így tettem, mivel szerinte valamiféle közöm lehet az asgardiakhoz. Nem kívánom rabolni az idejüket, ha nem így van, távozom…

Talán… nyelvet kéne váltanom.

<- De annak bizonyára van valami oka, hogy folyékonyan beszélem a nyelvüket… Kérem, magam sem tudom, ki vagyok pontosan, ha tudnak segíteni… megköszönném.>

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#38 2009-07-19 19:38:13

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Még mindig vártam, hogy kik jelenhetnek meg, türelmetlenül figyeltem Amora-t, ahogyan fenntartotta a varázslatot, de egyelőre még mindig senki. Majd pedig egy megszokott villanás és a tagbaszakadt páncélos alak jelent meg mellettünk. Még egy Thor párti kutya, igen a szavaiból teljesen nyilvánvaló lett. Hogy együtt dolgozni a halandókkal? Ennek teljesen elment a maradék józan esze, vagy pedig roppant sajnálatos módon ugyanazokat az eszméket vallotta, mint a másik szöszi, akinek engedelmeskedik. Hogy arra vegyük a fáradtságot, hogy őket segítsük? Kedvesem, nőj fel végre, nem azért vagyunk, hogy segítsünk nekik, hanem ők vannak azért, hogy minket segítsenek. Hiszen halandók… ez a hozzáállás, még mindig nem tudom, hogy miként nem haltunk ki. Ez is milyen képet vágott volna, ha tudták volna, hogy miként kellett elvesznie Midgard lakosságának.
„Rendben, azt teszem, amire kérsz Thor!”… fúj, ha túl sokáig ezen a helyen maradok előbb vagy utóbb fel fog fordulni a gyomrom. Hogyan lehet annak az alaknak egyáltalán a parancsait teljesíteni? Mármint régen jó én is megtettem, de azóta tudtam a valóságot, és soha, de soha sem fogok még egyszer a szüleim gyilkosainak a parancsára ugrani. Azzal elkésett több, mint száz évet. Elfordultam és a távolba néztem, még mindig nem érkezett meg az, akinek kellett volna, hogy megérkezzen. Einar hol vagy már végre? Thor ekkor ismét megszólalt, végre legalább a lányát nem kellett egy ideig elviselni itt. Hogyan fog ez működni? Remélhetőleg az, hogy haza akarunk jutni kellően elegendő lesz ahhoz, hogy együtt maradjon a csoport és tényleg sikerüljön. De Thor téved, ha azt hiszi, hogy a halandókért fogunk harcolni, maximum velük és csakis akkor, ha hazajuttatnak minket, más esetben felejtse el.
Egy újabb villanás reménykedve pillantottam oda, de csalódnom kellett… vagy pedig mégsem akkorát. Einar-t vártam, de helyette úgy tűnt, hogy a másik felét kaptam az egésznek. Landraf-ra mosolyogtam kedvesen. El is indultam felé, de végül megtorpantam a szavai hallatán, elfintorodtam, amikor meghallottam, hogy mit is mondott. Akkor ezért volt ennyire dühös Hela? Éreztem, hogy valami nincs rendben, hogy nem kapott semmit, de úgy tűnt, hogy igen, de már megint nem emlékszik a férfi semmire sem. Vettem egy mély levegőt és megszólaltam.
< - Tessék? – kérdeztem. – Asgardra! Nem lehet, hogy már megint nem emlékszel semmire kedvesem… Kezdem unni ezt a játékot… Azt hiszem ezen a helyen én tudom a legjobban, hogy ki és mi vagy és hidd el nekem kedvesem a lehető legjobb helyen vagy. >
Odaléptem hozzá és ha nem húzódott el, akkor közel hajoltam és lágyan egy csókot leheltem az ajkaira.
< - Még nem volt alkalmam megköszönni, hogy megmentetted az életemet – suttogtam lágyan, hogy csak ő hallhassa, majd hangosan folytattam. – Van valami, amire emlékszel, vagy pedig kezdjem ugyanott a felvilágosítást, mint legutóbb tettem az AIM toronynál, amikor először találkoztunk. Akkor is ugyanilyen állapotban voltál, bár van egy olyan érzésem kedvesem, hogy most egészen más a helyzet. Mond a fejfájásaid még mindig megvannak? >

//Folytatás: Elhagyott kastély//

Utoljára szerkesztette Thorhalla (2009-07-19 20:52:49)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#39 2009-07-19 19:51:37

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Tengerpart rész

Thor nagy levegőt vesz és mélyet szippant a gyanúsan változó szélből.
< - Thena megtalálta a biztos helyet a számunkra. Induljunk. >
Mondta a viharisten és a következő pillanatban a villáma mindenkit oda vitt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tengerpart rész Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Tengerpart rész Empty Re: Tengerpart rész

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.