Kayato Black

Go down

Kayato Black Empty Kayato Black

Témanyitás by Timofei Szomb. 22 Aug. 2015, 12:30

Név: Kayato Black
Egyéb név(i): Füst
Faj: mutáns
Nem: fiú
Jellem: Kayato kissé visszahúzódó, de kedves és barátságos személy. A múltban történt események miatt azonban üldözési mániája van és nehezen tud alkalmazkodni.
Füst ezzel szemben utálatos és gonosz. Örömét leli a harcokban és a gyilkolásban. Teljesen kezelhetetlen. (még akkor is, ha már eltűnőfélben van)
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2011. augusztus 1. Japán
Kor: 15
Család: nincs
Foglalkozás: tanuló az X-suliban
Testmagassága: 169cm
Testsúlya: 52kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe:  rozsdabarna, fehér szálakkal
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: néhány heg az arcán, a bal felkarján egy ronda seb
Repülési sebesség:---
Egészségi állapot/ betegségek: Tudathasadás: Kayato gyilkos énje Füst. Hajdanán egy gyilkológép volt, de mostanra már csak árnyéka önmagának és képtelen teljes visszatérni. (nem fog megölni senkit se)
Fizikai sérülés: Egy, a bal felkarját érő vágás következtében annyi izom sérült, hogy a bal karját nem tudja a vállánál magasabbra emelni.

Életrajza:
Kayato Japánban született és egy árvaházban nevelkedett. 8 éves korában egy vizsgálat kimutatta az X gének jelenlétét a testében, így a kartonjába bekerült a mutáns titulus. Az árvaházban úgy hitték, hogy mivel mutáns, kevesebben akarják majd örökbe fogadni, de tévedtek. Alig pár héttel később egy jómódú, amerikai úriember felkarolta a kis árvát és elvitte magával Amerikába. A gondok csak itt kezdődtek.
Amerikába érkezve Kayato azt hitte, hogy egy új, boldog élet fog rá várni az új családjával, de tévedett. Az úriember nem volt az akinek mondta magát, ugyanis ő egy, az alvilágban ismert Mutáns ketrecharc egyik "törzsvendége" volt és Kayato neki csak a pénzszerzés miatt kellett. A fiú rövidesen egy szűk, ablaktalan szobában találta magát, ami inkább hasonlított egy cellára. Nem voltak túl jók az esélyei.
A nevelőapja mindent bevetett, hogy előhozza a fiú mutáns erejét, és erre akkor került sor, mikor Kayato betöltötte a 12 éves kort. Megjelent a mutáns képessége egy füstből álló kar formájában. Kayato sajnos képtelen volt használni az erejét, de ezzel a nevelőapja nem törődve beküldte az arénába. Kayato ellen néhány vadászkutyát küldtek, amik minden értelemben fölényben voltak a fiúval szemben. Szinte azonnal a leteperték őt és ott harapták, ahol érték. Vesztésre állt, amikor hirtelen a kutyák kettészakadtak és Kayato-ból előtört a mutáns ereje: Füst.
A harcok ezután kezdtek eléggé egyoldalúvá válni, ugyanis Füst tökéletesen tudta kezelni a mutáns erejét, így az összes ellene küldött ellenfelet brutálisan meggyilkolta. Természetesen a harcokban nem mindig Füst volt "ébren", gyakran megesett, hogy Kayato-ból nem tört elő a gyilkos énje, és ezzel a meccseket eléggé unalmassá és kínossá tudta tenni. A nevelőapja ennek érdekében kínozni kezdte a fiút miközben egy zenét játszott, így rövidesen Kayatonak bevésődött a zenéhez párosodó fájdalmas emlékek. A nevelőapja így egy egyszerű gombnyomással elő bírta hívni Füstöt, bár akadtak olyan esetek is, amikor a zene hallatára Kayato szimplán lefeküdt a földre és remegni kezdett.
Mikor Kayato már betöltötte a 15 éves kort, a Mutáns aréna egyik híres harcosává vált és a nevelőapja pedig több ezer dollárt akasztott le körönként. Az egyik nap, azonban egy besúgó érkezett az arénába és leadta a drótot a rendőrségnek, aminek a következménye a SWAT felbukkanása lett.

Az utolsó harc
Egy kis szobában ültem a rácsok mögött és csak vártam. Vártam arra, hogy valaki végre kinyissa az ajtót és én szabadon távozhatok erről a szörnyű helyről, de ez általában sose következett be. Kuporogtam a sarokban, amikor meghallottam az arénából beszűrődő zajokat.
-És most jöjjön az arénánk legendája! A gyilkológép, a pusztító, a vérszomjas, a legyőzhetetlen Füst! - mondta be a kommentátor és én ennek a hírnek a legkevésbé sem örültem. Ez azt jelenti, hogy újra ki kell mennem és újból ölnöm kell, de én ezt nem akarom. Már hallottam is a lépések zaját és a cella előtt felbukkant Apa. Kinyitotta a cellát, majd kioldotta a falon a lánc lakatját, aminek a másik vége a bokámra volt erősítve.
- Gyerünk Füst, itt az ideje a harcnak - mondta, majd a láncot fogva kivezetett a cellámból.
- Miért nem hívsz a nevemen apa? - kérdeztem tőle, mire ő csak nevetett.
- Azért, mert a neved béna könyök! Mégis ki kíváncsi egy gyáva kis japóra? - majd tovább nevetett.
- De..azért te szeretsz engem apa? - kérdeztem tőle reménykedve, de ő csak tovább röhögött.
- Hogy szeretlek? Lóf@aszt! Te csak egy kis nyámnyila patkány vagy, aki csak a hisztihez ért. Akit én szeretek, az a pénz és ahhoz pedig Füst juttat hozzá, így őt is szeretem. De téged nem! - mondta, majd kivezetett az arénába. Rövidesen a küzdőtérben találtam magam és a nézők csak éljeneztek és tapsoltak. Tudtam, hogy mi fog következni: meghallom azt a szörnyű hangot és Füst előtör; az a szerencsétlen akit ellenem küldenek, pedig meghal. Nem szeretem ezt csinálni. El is kezdődött a zene, nekem pedig eszembe jutott a fájdalom és a kínok, és teljesen megbénultam. Lefeküdtem a földre, összekuporogtam és csak remegtem. "Nem jöhet elő, nem jöhet elő, nem jöhet elő, NEM JÖHET ELŐ". Ekkor azonban dörrenéseket hallottam és a zene is abbamaradt. Kiabálásokat, dörrenéseket és rengeteg más zajokat is meghallottam, majd hirtelen valaki megfogta a vállamat. Szinte reflexesen arrébb ugrottam és előhúztam az egyik füst karomat. Fegyveres emberek álltak előttem, valami kommandósok lehettek.
- Nyugalom könyök, nem akarunk bántani.- mondta az egyik, de sajnos angolul beszélt én meg csak az anyanyelvemet értetem. Remegve feltettem a kezeimet és visszahúztam a füst karomat.
- Ne bántsanak. - mondtam, de látszólag ők se értették amit mondtam, de tudták, hogy mit akarok közölni velük, így letették a fegyvert és hívtak segítséget. Rövidesen néhány orvos kivitt az épületből és végre szabad lettem.

A történtek után a rendőrség úgy határozott, hogy Kayato-t elküldik az X-suliba és ott is kell maradnia. A családjáról sajnos semmit se tudtak meg, így Kayato árva maradt, de legalább egy jobb helyre került. Azonban havonta egyszer egy hatósági személynek el kell látogatnia hozzá és megnézni, hogy mi van vele.
Füstöt természetesen gyógyszerekkel és telepatikus úton jobbára eltávolították, de gyakran előbukkan Kayato álmaiban, de napközben is meghallhatja őt és "beszélgethet" vele(hallucináció), de Füst már képtelen teljesen előtörni.


Képességei: Füst karok: Kayato mindössze 1 kart képes előhívni egy ideig, vagy ha nagyon koncentrál, akkor talán 2 is.( mindössze 1-2 körig) Ezek a karok csak addig vannak füst halmazállapotban, amíg nem támad/védekezik/fog meg valamit velük. Ilyenkor megszilárdul bár még elég puha. (egy Lego keményebb náluk)

Megjegyzések: A legnagyobb gyenge pontja egy zene: Subways: Rock and Roll Queen (ha ezt a számot meghallja, akkor eszébe jutnak a kínzások okozta fájdalmak és ez lebénítja)


A hozzászólást Timofei összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 13 Szept. 2015, 09:31-kor.

_________________
Kayato Black 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kayato Black Empty Re: Kayato Black

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 22 Aug. 2015, 14:31

Háát, ez így diákként necces.
A füst karok nem lesznek acélkemények, épp az a lényege, hogy füst, nem? Maximum papír, esetleg puha műanyag keménységű lehet ezen a szinten, 1-2 körig tudja megidézni és legfeljebb 1kg súlyt képes megemelni.

Füst, azzal, hogy bekerült a kari az iskolába gyógyszereket köteles szedni, amivel a skizofréniát kezelik, ezenfelül roppant erős telepaták lényegében megszüntetik, szüntették Füstöt, mert különben nem is engednek a többi gyerek közé, hogy bármikor megölheted őket. Szóval vedd figyelembe, hogy teljes mértékben eltünő félben van és semmilyen esetben nem tud előtörni, mert mentálisan blokkolva van, amíg szépen lassan meg nem szűntetik a tudatot, hogy teljesen egészséges legyen a karakter. Maximum rémálmokban szerepel már csak Füst, máshogyan nem.
És ő sem tudná teljesen uralni a csápokat, ugyanaz igaz rá, mint Kayato-ra, révén 0.szintű kari és pont az a lényegük, hogy nem tudják uralni a képességet.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kayato Black Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kayato Black Empty Re: Kayato Black

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 22 Aug. 2015, 18:38

Így elfogadva. Írj órarendet és utána mehetsz játszani vele.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kayato Black Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kayato Black Empty Órarend

Témanyitás by Timofei Szomb. 22 Aug. 2015, 20:18

Kötelező órák:
- Világtörténelem (ókortól napjainkig)
- Biológia és kémia
- Fizika
- Matematika
- Irodalom és nyelvtan
- Képességfejlesztés és használat
- Veszélytermi órák
- Idegen nyelv: Német, Angol
Választott órák:
Etika, Kreatív önmegvalósítás, Számítógép hackelés és informatika, Vadászklub és  informatika szakkör (ebből csak az Informatika), önvédelem

Választott órán kívüli csoportok:

Jelentkezés egyéb programokra:

Órarend
Hétfő:
08-10 óra: Matematika
10-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra: ---
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Pihi
17-19 óra: ---

Kedd:
08-10 óra: Német nyelv
10-12 óra: ---
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika
16-17 óra: Pihenő
17-19 óra: --

Szerda:
08-10 óra: Világtörténelem
10-12 óra: ---
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: ---
16-17 óra: Pihenő
17-19 óra: Kreatív önmegvalósítás klub és szakkör

Csütörtök:
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra: ---
12-14 óra: Számítógép hackelés, informatika
14-16 óra: ---
16-17 óra: Pihi
17-19 óra: Lövészet és informatika szakkör (Ebből csak az Informatika)

Péntek:
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra: Etika
12-14 óra: ---
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Pihi
17-19 óra: --

Szombat: (nem kötelező órák)
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Angol nyelv

Vasárnap:
(nem kötelező órák)
10-12 óra: Képességfejlesztés és használat
12-13 óra: Ebéd
13-15 óra: Képességfejlesztés és használat
15-17 óra: Angol nyelv

_________________
Kayato Black 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 26
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kayato Black Empty Re: Kayato Black

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.