Féregjárat túl téren és időn

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ultimate Guru on Hétf. 07 Szept. 2015, 10:27

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Tyrone Cash), Jonathan Miller (Dominó), dr. Melissa McKenzie (Láthatatlan Nő) és Andrew Ramirez (Nathaniel Essex).

Szerencsére Melissa és Jonathan hamar rájönnek, mi lehet a megoldás: abban a pillanatban, hogy mindketten kedvesen, emberi módon szólítják meg a hozzájuk közel álló személyt, Mephisto gyengülni kezd.

Lyron szomorúan elmosolyodik Melissa vallomására, majd békésen füstté válik – de ezúttal nem vörös füstté, mint Sólyomszem és Clair, hanem sokkal szebb, csillámló, ezüstös füstté, amely aztán szertefoszlik a levegőben.

Jonathan ugyan nehezebben tudja kimutatni az érzelmeit, és nem is fűzik olyan erős szálak a neki megjelent alakhoz, mint Melissát Lyronhoz, de az ő esetében már az is elég, hogy nem ellenségesen közelít, hiszen mégiscsak katona. Láthatóan ez elég Catherinának, aki szelíd mosollyal válik ugyanúgy füstté, majd semmivé, mint Lyron.

Mephisto körül ekkorra teljesen eltűntek a tűzgömbök, és egy vézna, ernyedt öregember képében láthatják már, aki épp hogy fent tud maradni a levegőben – de azt sem sokáig.

Most, hogy a mágiája megtört, végre kezdődhet a pusztítás, és ez a Cash testébe került Stephanie formájában meg is érkezik. Könnyedén ugrik fel új alakjában Mephistóhoz, hátulról elkapja, lerántja a földre, majd belenyomja abba, teljes erejével. Eközben Andrew is választ, Nathaniel Essex testében kapcsolódik vissza a történésekbe, de addigra már Mephisto hörögve válik vörös füstté.

A táj ismét megváltozik, de nem nagyon: a szürreális kinézetű Limbó megmarad, de a kelések és a hatalmas, becsapódott tűzgömb rombolásának nyomai eltűnnek… Mephisto pedig minden eddiginél félelmetesebb, hatalmasabb alakban tér vissza. Mint egy vörös szörnyeteg, még Cash testénél is izmosabb és nagyobb vagy két fejjel. Egy patás rémség, négy karral, szarvval… tényleg az ördög maga. Felordít, és felkészül a harcra – de egyelőre nem támad.


Féregjárat túl téren és időn - Page 2 0112

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 00120

Sérültek: Stephanie és Andrew veszítettek egy-egy testet

Aktív mágiák:
– Mephisto megidézte a Limbót, amelyben ugyanúgy lehet sérülni, mint a való életben
– Mephisto új, a korábbiaknál sokkal nagyobb és félelmetesebb testben jelent meg

Mephisto életereje: 66

_________________
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3680
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 07 Szept. 2015, 11:28

369. nap., Nyolcvanharmadik/huszonnyolcadik bejegyzés:
”Úgy tűnt, hogy mégiscsak ez volt a megoldás, hogy így kellett a képmásod felé közeledni, mikor elmondtam neki, amit szerettem volna, gyönyörű ezüstöt füstté vált. Így már tényleg biztos lettem benne, hogy nem te voltál, s te még mindig élhetsz valahol. Sosem hittem volna, hogy csatában bármilyen eredményt elérhetek úgy, hogy nem tudok harcolni s semmire sem vagyok képes. De mégis most tényleg ez lett a megoldás s Mr. Miller is csatlakozott, minek köszönhetően Mephisto-ból nem maradt csupán egy aprócska öregember. S Ms. Lyesmith ezt használta ki, majd az idegen nagydarab férfi testében bele is passzírozta a sátánt a földbe. Minden változni kezdett ekkor, még mindig a Limbo-ban voltunk, de a károk, mik eddig keletkeztek eltűntek s Mephisto is ismét feltűnt egy ronda nagy alakban. Mikor ez megtörétnt próbáltam a többiekhez visszahúzódni hátra s onnan figyelni. Szerencsére egyelőre nem támadott, s nem tudtam, hogy támadható-e egyáltalán, vagy sem, bár úgy tűnt, hogy jelenleg nem tett semmit sem, mi az ellenkezőjére utalna. Egyelőre maradtam hátul s ha a többiek támadnak, akkor, ha szükséges lesz védőpajzsokkal igyekszem őket védeni s óvni, ahogyan magamat is.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Szept. 2015, 11:54

Jon-t is nem kicsit meglepte, hogy elég volt barátságosan fellépni a személyek ellen ahhoz, hogy azok eltűnjenek és Mephisto is meggyengüljön. Mindez roppant kellemes csalódás volt, ahogyan az is, hogy Lyesmith a korábbiak ellenére még mindig elszánt volt és nem érdekelte az óvatosság sem, és így neki is ugrott Mephisto-nak, aki roppant súlyos sérülést is összeszedett az akciónak hála. Egy kis átmentet következett és ismét meg is jelent a sátán, ezúttal már újabb alakban, ami nagyobb volt és félelmetesebb. Az, hogy nagyobb csak jobb volt, révén könnyebb volt eltalálni őt. bár lehet, hogy ellenállóbb lesz abban a testben, de ez benne volt a pakliban. Az előzők után most már a full támadás nem biztos, hogy annyira kifizetődő volt, de nem igen volt más választásuk arra, hogy megtudják, hogy a szabályok változtak-e. Éppen emiatt kissé távolabb állt a többiektől Mephisto üvöltése után.
- Én próbálom meg, hogy lehet-e támadni, ha igen, akkor mindenki tegye ezt.
Közben körbenézett, hogy megjelent-e a környéken valami, ami okozhat-e olyan gondot, mint az előbb. De végül is felemelte a pisztolyát, pisztolyait, attól függően, hogy mennyi van Domino-nál Mephisto mellkasát célozza meg és próbálja a képességét úgy használni, hogy a lövedék erősebb legyen, biztosan átvigye a sátán irháját. Ha szükséges, akkor Mephisto támadása elől próbál kitérni, hogy ne találja el, üthesse meg az őt.


És siker! Roppant nagy örömmel passzíroztam bele Mephisto-t a sárga földbe betörve a képét. Úgy tűnt, hogy igencsak meg is sérült ennek köszönhetően, így ennek hála a nyúlcipőt is felhúzta. De csak azért, hogy nem sokkal később egy nagyobb testben jelenjen meg. Közben próbáltam a környéket felmérni, hogy mi lehet itt, milyen trükkökkel készült, ha még volt egyáltalán ereje arra, hogy trükközzön. Az üvöltése után megtördeltem a kezeimet. Ha nem sikerül semmilyen hátráltató dolgot felfedeznem a környéken, és Miller támadása is sikeres volt, akkor nem maradt más, mintsem menjek közelharcba, révén én voltam jelenleg az egyetlen, aki képes lehetett felvenni ellene a harcot. Ha ezt megtudom tenni, akkor elsőre egy nagydarab törmeléket próbálok hozzávágni, majd amíg ezzel törődik arcon mosni egy jobbhoroggal, majd próbálom úgy fordítani, hogy a többiek háttal legyenek neki és ne tudjon rájuk figyelni, közben próbálok végig védekezni a karjai, farka ellen és ha tudok, akkor fejre, mellkasra igyekszem ütéseket bevinni, meg megragadni a karját, hogy kitépjek párat közülük.
Ha azonban úgy tűnik, hogy veszélyes támadni, akkor majd azt próbálom tenni, hogy a hátráltató tényezőket megszűntessem, semlegesítsem a támadás előtt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ultimate Guru on Szer. 09 Szept. 2015, 10:15

(Bocsi, Bishop, haladunk, mert most úgysem tudnál te sem sokat tenni, egyelőre felméritek az ellenség új stratégiáját.)

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 00120

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Tyrone Cash), Jonathan Miller (Dominó), dr. Melissa McKenzie (Láthatatlan Nő) és Andrew Ramirez (Nathaniel Essex).

Egyelőre sehol semmi más a környéken, ami problémát okozhat, csak Mephisto maga új, félelmetes testében.

Jonathan megcélozza ellenfelük mellkasát, és a szerencse ismét őt pártolja, így gond nélkül el is találja őt fegyvereivel. Mephisto egy pillanatra megtántorodik… majd a golyó ütötte sebek azonnal begyógyulnak rajta, és vörösen izzó energiává válva növelik a Sötét Nagyúr méretét.

Ezután Stephanie támad, és hozzávág egy nagydarab törmeléket Mephistóhoz. Ő is talál, és az ellenségük felüvölt, majd lehajítja magáról a törmeléket… de minden sebe begyógyul rajta ezúttal is, kivéve a szarvain, amelyek megrepedtek, és ezúttal nem is nő tovább a test, sőt visszazsugorodik olyan méretűre, amilyen Jonathan támadása előtt volt. Stephanie további támadásai – a jobbhorog, ütés a fejre és a mellkasra – már sajnos nem hatásosak, mintha Mephisto meg sem érezné őket, és amikor a nő Cash testével a Sötétség Hercegének egyik karja felé nyúl, hogy letépje azt, az már nem is sikerül. Mephisto védekezik, és még ő is be tud vinni egy jókora ütést Stephanie-nak, aki hála Cash erejének nem sérül komolyabban, de azért hátrébb tántorodik, vissza a társaihoz.

Ekkor Mephisto ismét felüvölt, és kezeivel a földre a csap, amelynek hatására kisebb fajta földrengés keletkezik – és a föléjük magasodó épületekből jókora darabok kezdenek lehullani…


Féregjárat túl téren és időn - Page 2 00120

Sérültek: Stephanie és Andrew veszítettek egy-egy testet

Aktív mágiák:
– Mephisto megidézte a Limbót, amelyben ugyanúgy lehet sérülni, mint a való életben
– Mephisto új, a korábbiaknál sokkal nagyobb és félelmetesebb testben jelent meg

Mephisto életereje: 66

_________________
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3680
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ko-Rel on Szer. 09 Szept. 2015, 11:37

369. nap., Nyolcvannegyedik/huszonkilencedik bejegyzés:
”Következtek a próbák, hogy rájöjjünk arra, hogy miként lehetne bármit is tenni Mephisto ellen. Mr. Miller lövései nem voltak jók, mert ugyanúgy növekedni kezdett tőle Mephisto, mint korábban, de Ms. Lysmith egyik támadása úgy tűnt, hogy sikeres volt. mikor nem puszta kézzel támadott, hanem az egyik törmelékkel. Igencsak érdekesnek tűnt, hogy a saját birodalma ilyen hatással van a Sátánra, hogy míg a sima ütések, lövések éltetik… ó! Lehet, hogy ez a saját mágiája visszaütése volt rá? Sajnos nem értettem ehhez, így csak találgatni tudtam.
- A törmelékek hatásosak! – mondtam ki hangosan.
Ha azonban rá így hat, akkor ránk is kellemetlen lehet, főleg akkor realizálódott bennem minden, amikor a földre csapott s mindenhonnan darabok kezdtek hullani ránk. Próbáltam félreugrani s olyan helyre kerülni, hol nem találhatnak el. Ha szükséges, akkor magamra, s a többiekre is tettem védőpajzsot. Majd ha vége a törmelékek zúdulásának próbáltam energiagömbbe zárni többet s felemelni, kisebb-nagyobb darabokat, majd a gömbben Mephisto felé hajítani őket, ha pedig közel voltak hozzá az energiamezőt megszüntetni, hogy csak a törmelék találhassa el őt.”


Az utolsó totál Diablo-s volt, mint a Dio3-ban a Diablo fight alatt Very Happy

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 09 Szept. 2015, 12:34

A lövései nem igen váltak be, megsebezni megtudta ugyan Mephisto-t, de az nagyobbak lett ennek hála, azonban Lyesmith támadása már kifizetődőbb volt, főleg, amikor a szarvat is érte találat. Jon nem volt teljesen meggyőződve róla, hogy csak a törmelék okozta mindezt, bár egész jó tervnek tűnt, de a szarv volt a kulcs.
- A szarv a sérülékeny pont – mondta. – Azt kell letörnünk.
Remélte, hogy a sima fegyver is hatásos lehet, nem pedig csak a törmelék. Azonban mielőtt újra támadhatott volna, hogy pisztollyal próbálja ki a tervét Mephisto támadott. Ahogyan a föld megremegett és a törmelékek is hullani kezdtek Jon igyekezett félreugrálni a támadás elől, a leeső törmelékek elől. Ha sikerült megtennie, akkor célba veszi Mephisto szarvait és Domino szerencséjével próbálja eltalálni azokat. Először csak egyszer lő, hogy rájöjjön a törmelék is kell-e hozzá, vagy elég a találat azon a részen. Ha elég, akkor továbbra is próbálja a szarvat eltalálni, ha nem, akkor csak zavaró lövéseket ad le, hogy a többieket támadását segítse. A további támadok elől is próbál kitérni.


Ezt így kell csinálni, állapítottam meg azt, hogy miután Miller találta után én is megsebeztem a sátánt mire az összement az előző lövés után. A törmeléket sikerült hozzávágnom, sőt mi több, meg is sérült belé! HA! Máris két külön személytől két verzió született, hogy melyik lehet a jobb megoldás. Nem igazán törődtem azzal, hogy melyik lehet a jobb, az ütés erejét éreztem, amit rám mért, de legalább ebben a testben nem okozott károsodást. Ahogyan a törmelékek megjelentek és zuhanni kezdtek lefelé, akkor én is próbáltam kitérni előlük, majd a lehető leggyorsabban visszajutni Mephisto-hoz. itt figyeltem a többiek válaszát és annak a fényében támadtam, hogy mit mondtak. Ha a törmelék és szarv kellett, akkor törmeléket felkapva próbáltam hozzáhajítani azt ismét a Sátánhoz, ha elég volt a szarv, akkor megragadni igyekeztem azt és kitépni a helyéről, vagy letörni ügyelve arra, hogy ne találhasson el a támadásával.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ultimate Guru on Pént. 11 Szept. 2015, 11:17

(Lehet, hogy Bishop megunta? Megértem, úgyhogy most ismét begyorsítok kicsit!)

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 00120

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Tyrone Cash), Jonathan Miller (Dominó), dr. Melissa McKenzie (Láthatatlan Nő) és Andrew Ramirez (Nathaniel Essex).

Hála Melissa erőtereinek, a törmelékek nem találnak el senkit, de a nőnek nagyon kell koncentrálnia, hogy mindenkit meg tudjon védeni, így támadni egyelőre nem marad ereje, mert még mindig hullanak jókora épületdarabok is.

Eközben viszont, mivel védve vannak, Jonathan és Stephanie nyugodtan támadhatnak. Először Jonathan célozza be Mephisto szarvait, és Dominó szerencséjével ismét tökéletesen talál – a Sötét Nagyúr pedig felordít. Az egyik szarv teljesen letörik, és nem is nő vissza, és ez láthatóan rendkívül nagy fájdalmat okoz Mephistónak. Stephanie sem késlekedik, ő is egyenesen a szarvaknak esik, illetve a még megmaradt egy szarvnak, amelyet Cash erejével könnyedén le is tud törni.

Ezzel Mephisto minden jelenlegi erejét elveszíti. Fájdalmasan üvölt fel, vörös energia csap ki belőle… majd minden eltűnik. A Limbó épületei, a lehullott törmelékek, maga Mephisto is. A kis csapat ismét a féregjárat ijesztő semmijében lebeg, de a választott testek legalább még megvannak.

A Sötét Létsíkok urának egyelőre sehol semmi nyoma, Hela és az Alkotó viszont lassan ismét megjelennek. Mintha ők is Mephistót keresnék…

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Hel10 – Hümm… Ennyi? Egy ravasznak gondolt illúzió a szeretteikkel, majd egy egyszerű összecsapás, ahol csak a gyenge pontot kellett megtalálni? Ez még egy ilyen erejét vesztett Mephistótól is rendkívül kiábrándító…


Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Cyke10 – Különös… Még érzem Mephisto életerejét, de mintha… valaki mást is éreznék most. Hamarabb is feltűnhetett volna, hogy nincs egyedül, de az időmágia összezavarta az érzékelésemet. Persze a Főnix erejét ez sem nyomhatja el sokáig.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 00120

Sérültek: Stephanie és Andrew veszítettek egy-egy testet

Aktív mágiák:

Mephisto életereje: 33

_________________
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3680
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ko-Rel on Pént. 11 Szept. 2015, 12:15

369. nap., Nyolcvanötödik/harmincadik bejegyzés:
”Végül nem maradt arra erőm, hogy támadnak, aminek részben örültem is, hogy nem kellett megtennem, de végig folyamatosan koncentrálnom kellett amiatt, hogy a többieket ne találja el egyetlen leeső szikladarab sem. Főleg azért kellett végig fenntartanom a pajzsokat, mert a törmelékek egyfolytában estek s nem csak az elején néhány. Így hát ezzel foglalkoztam továbbra is, míg a többiek támadtak. A koncentrálás mellett még úgy-ahogyan láttam a támadásokat, főleg az eredményeket hallottam, ahogyan Mephisto felüvöltött a fájdalomtól. Úgy tűnt, hogy tévedtem s nem a törmelékek voltak a jók, hanem az, mit Mr. Miller mondott. amint mind a két szarv eltűnt akkor minden szertefoszlott, noha mi még mindig abban a testben voltunk, mit választottunk, de a környezet újra az a hely volt, s Mephisto is eltűnt. Erre jelent meg ismét Lady Hela s Mr. Kovacs. Már éppen feltettem volna a kérdést, hogy nem lehetséges-e, hogy visszaszöktött a saját létsíkjára, mikor kimondták, hogy még mindig itt van.
- Ki lehet itt rajtunk kívül még? – kérdezte tisztelettel a párost. – Még nem láttunk senkit sem…
Körbenéztem, hogy hol lehet Mephisto, vagy az a másik, akit említettek. A védőpajzsot továbbra sem engedem le magunk körül, ki tudja, hogy honnan és miként fognak támadni, s úgy véltem, hogy jobb a biztonság, mintsem az, hogy egy találatból pusztítsák el a testeket, mikben vagyunk.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 11 Szept. 2015, 12:34

A kitéréssel annyira nem is kellett foglalkoznia, mert a doktornő megette, amit tudott és emiatt a törmelékeket a védőpajzs felfogta. Így nyugodtan tudott lőni, amúgy is jó lövő volt, de most még Domino szerencséje is külön hozzá párosult, így még könnyebben találta el a szarvat, mint egyébként. Egy-két lövés elég volt, hogy a szarv letörjön, míg a másikat Lyesmith tépte ki a helyéről. Egy üvöltés után pedig ellenfelük eltűnt. Tartott tőle, hogy nem volt ennyire egyszerű a helyzet, így a fegyvereivel és tekintetével pásztázta végig a helyet, hogy hol is lehet Mephisto. Úgy tűnt, hogy a harc kimenetele nem csak nekik tűnt fel, hanem a másik két fél is megjelent, hogy ellenőrizzék, hogy mi történt. Kovacs szavai után biztos volt, hogy a másik még itt van. arra, hogy még valaki itt lehet a kisfiú ugrott be neki, akit olyan gyakran látott és beszélt hozzá. Ő volt az, akit gyerekkori Kovacs-nak gondolt. Nem akart a másik kettőhöz szólni, Hela-hoz, sem Kovacs-hoz, így inkább ő maga is a környéket fürkészte, hogy hátha megtalálja az ellenfelüket. Ha az felbukkanna és támadna, akkor próbál kitérni a támadás elől.

Hmm, ez így már kezdett túlságosan is könnyű lenni, Miller is telibe találta őt, ahogyan nekem is sikerült kitépnek a ronda vörös fejéből végül is azt a szarvat. Öröm volt hallgatni, ahogyan fájdalmasan felüvölt, majd pedig puff egyszerűen eltűnt, mintha ott sem lett volna. Ez így túl könnyű volt, gyanúsan könnyű és valóban már Hela és durci Kovacs is megjelent. Tehát még élt, csak bujkált, ráadásul nem volt egyedül. Valamiért a kölyök ugrott be, akit láttam mielőtt minden összekuszálódott volna, ő volt az, aki apám ellen is segített nekünk.
- Lehet, hogy megint a kölyök, aki ott volt az Ajtók nélküli szobában? – kérdeztem a párost.
Kovacs őt nem látta akkor, emlékeim szerint ki volt ütve, vagy csak nem vett róla tudomást, vagy efféle. De a srác segített akkor. Hogy most miért jelent meg többször nem tudtam. Egyelőre azonban nem is volt fontos. Inkább körbenéztem a helyen, ahol voltunk, hogy bármiféle nyomát keressen Mephisto-nak, bár az is felmerült bennem, hogy Hela és Kovacs Mephisto, csak éppen valamilyen alakban, így őket is igyekeztem szemmel tartani. Arra készültem, hogy meglepetésből fog támadni valahonnan, orvtámadással, így próbáltam felkészülni erre, hogyha kell, akkor kitérhessek a támadása elől.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ultimate Guru on Szomb. 12 Szept. 2015, 10:36

(Ne aggódj, Bishop, nem bántom Andrew-t, amíg visszatérsz!)

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 00120

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Tyrone Cash), Jonathan Miller (Dominó), dr. Melissa McKenzie (Láthatatlan Nő) és Andrew Ramirez (Nathaniel Essex).

Mephistónak sehol semmi nyoma, és egyelőre Hela és az Alkotó sem érzékelik… bár utóbbi inkább most a másik életjellel van elfoglalva.


Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Cyke10 – Igen… Határozottan ismerős, biztosan ismerem… de nem az én idősíkomról, még a Felsőbbrendűek Hajnala előttről… Ez… Ezt a személyt már megérintette a Főnix ereje, benne van a lenyomata… Nem…

Ebben a pillanatban mintha csak egyszerre hasítana a felismerés Helába és az Alkotóba – de már késő. Láthatatlan, mágikus erőtér jelenik meg köztük és a négy kölcsöntestben lebegő ügynök között. Az erőtéren semmilyen módon áthatolni nem lehet, de még hallani sem lehet semmit a másik oldalról. A kis csapat tagjai csupán annyit látnak, hogy Hela és az Alkotó minden erejüket bevetve próbálnak áttörni, de a jelek szerint még a teleportálás sem működik az erőtéren túlra.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Meph10 – Mindig legyen… egy végső… ütőkártyád. Heh…

Végre megjelenik Mephisto a négy ügynök mögött, ezúttal az emberibb alakjában. A hangja rekedt, a levegőt zihálva veszi, még beszélni is alig bír.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Meph10 – Nem tagadom, minden maradék erőmet… beleadtam abba az erőtérbe… hogy azok ketten… ne zavarjanak minket. A ti jelenetekből… 2012-ből, ha úgy tetszik… hoztam valakit… és szerencsére az a két ostoba úgy el volt foglalva velem… hogy észre sem vették.

És ekkor megjelenik az említett személy… Walter Joseph Kovacs, azaz Küklopsz a jelenből, 2012-ből. Ahogy Stephanie legutóbb látta Kansasben, úgy térdel most is zihálva előttük, sérült bal vállal, lehajtott fejjel, megtörten. Pontosan tudja, hogy ami most történik, azt semmilyen módon nem tudja befolyásolni.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Cyke11

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Meph10 – Tessék. Méltó ellenfelek vagytok… nem tagadom. Íme hát… az ajándékom nektek. Az ereje most nem működik, még beszélni és mozogni sem tud… végezhettek vele. Egyszer és mindenkorra. Itt és most… vége lehet. Öljétek meg… és szabadok lesztek.

Ezzel Mephisto félreáll az útból, és várja a fiatalok döntését, miközben Hela és az Alkotó dühösen csapkodnak az erőtér falára, és ordibálnak valamit, de persze semmit nem hallani belőle… ráadásul Stephanie és Jonathan mintha egy hangot is hallanának a fejükben, de egyelőre olyan halk és gyenge, hogy nem tudják kivenni, ki az és mit mond.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 00120

Sérültek: Stephanie és Andrew veszítettek egy-egy testet

Aktív mágiák:
– Mephisto egy erőtérrel tartja távol Helát és az Alkotót
– Mephisto megidézte Küklopszot, láthatóan a jelenből, sérülten, tehetetlenül

Mephisto életereje: 5

_________________
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3680
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 12 Szept. 2015, 11:42

369. nap., Nyolcvanhatodik/harmincegyedik bejegyzés:
”Egyelőre senki sem tudta, hogy kicsoda lehet az, ki még itt van, noha Mr. Kovacs ismerősnek találta azt a személyt. Tovább nézelődtem, de semmi sem történt míg végül valami történt s olyasmi erőtér jöhetett létre, mint amit én magam a doktornő testében képes voltam létrehozni. Mind Lady Hela, mind pedig Mr. Kovacs próbáltak valamit szólni, s dörömböltek, de semmi sem hallatszott belőle. Végül meghallottam Mephisto hangját s igyekeztem a lehető leghamarabb megpördülni miközben újabb védőmezőt próbáltam létrehozni körülöttünk, hogy ne támadhasson. Bár nem nézett ki úgy, mint aki képes lett volna. elgyötört volt, zihált, bár lehet, hogy csak azért, hogy úgy tűnjön, hogy gyenge és utána könnyedén pusztíthasson el minket. Mikor lettem vajon ennyire paranoiás? Vagy csak féltem? Lehetséges, hogy mindkettő fent állt. Végül megjelent az a Mr. Kovacs, akit én is láttam a médiában, a mi időnkből. Szóval ez lehetett azaz állapot, amit Ms. Lyesmith okozott, hogy meglőtte s megsebezte őt? Mephisto pedig készségesen félreállt, egyszerű lett volna végezni vele, de akkor vajon a Sátán nyert volna? Nagyon reméltem, hogy másban sem fordult meg az, hogy megpróbálják megölni a védekezni sem képes Mr. Kovacsot még úgysem, hogy tudjuk, hogy miket tehet meg a későbbiekben. Én csak továbbra is fenntartottam az erőteret magunk körül, hogy óvjam magunkat, bíztam benne, hogy ennyi elég lesz s a többiek is képesek racionális döntést hozni s nem katasztrófát okozni. Bár lehet, hogy pont az, hogy nem teszek semmit vezethet oda…”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 12 Szept. 2015, 13:02

Egyelőre még semmi sem történt, csak néhány információt tudtak meg, úgy tűnt Miller-nek, hogy nem ő volt az egyetlen, aki a kisfiút látta, hanem volt még más is, vagyis Lyesmith. Kovacs már kezdte érezni és tudni, hogy ki lehet a másik, elmondása alapján saját maga, de ekkor… ekkor tűnt fel Mephisto és zárta egy erőtérbe a másik kettőt. De pontosan ez úgy tűnt, hogy teljesen le is gyengítette az ellenfelüket, a szavaiból ez derült ki, ahogyan az is, hogy ismét csak emberi alakban volt. Volt egy rossz érzése az egésszel kapcsolatban, hogy mégsem olyan gyenge a sátán, mint mutatta, az pedig különösen rossz volt, hogy Kovacs is megjelent úgy, hogy védekezni sem tudna. Szerencsére a józan ítélőképessége nagyobb volt, mint az, hogy mit is érdemelne Kovacs és ezt itt bevégezzék. Nem mintha bármilyen bíróság megállítaná, vagy börtön, ha bezárnák, de Jon nem volt gonosz, sem önbíráskodó, így nem akarta lelőni. Főleg azért sem, mert a fejében nagyon halkan hangot hallott. Próbált rákoncentrálni, hátha meghallhatja hangosabban, hogy mi az.
- Mi történik, ma megöljük? – kérdezte részben időhúzásért. – Az Alkotó eltűnik és maga győz? Mi lesz Hela-val?
Meg azért is húzta az időt, hátha kiszabadul Hela, meg talán tovább gyengül Mephisto. Arra felkészült, hogy ez csapda és ha szükséges kitér egy esetleges támadástól. Vagy ha úgy tűnik, hogy Mephisto erősödik, akkor felé tüzel, de semmi esetre sem Kovacsra, bár őt is igyekszik szem előtt tartani.


Bla, bla, bla, bla! Hogy ez mennyit tud még mindig pofázni, jobban örültem volna, ha Hela mond valamit és nem pedig Kovacs. Upsz! De végre elhallgatott, noha valamilyen erőtérnek látszott, ahova bekerült a páros. Szóval tényleg nem tűnt el, ellenben Kovacs valamilyen verziója itt lehet, vagy valaki más, akiben volt Főnix. És az est fénypontja is feltűnt, Mephisto. Felvontam a szemöldököm, amikor odavarázsolta elénk Kovacsot. Égtem a vágytól, hogy kibelezzem, amit meg is tudtunk volna tenni, de valamiért mégsem mozdultam. Ha megtesszük sem hiszem, hogy betartotta volna, amit ígért, sőt biztosan még az erejét is visszanyerte volna, vagy valamilyen átjáró nyílik a világáról hozzánk. És! És inkább Hela-nak tettem szívességet, mint neki. Bár ettől mindkettőt megöltem volna, de ekkor meghallottam egy hangot a fejemben…
- Mivel garantálod, hogy tényleg elengedsz minket? – kérdeztem. – Elvileg felbontottad a szerződést annak ellenére is, hogy megcsináltuk a feladatokat. és miért is kellene nekünk? Talán te nem vagy már képes rá?
Érdeklődtem. Igazából nem is nagyon vártam túl sokat, kellően erős voltam. Elindultam Kovacs felé, közben figyeltem, hogy miként reagál Mephisto, ha kell, akkor próbáltam kitérni valamilyen támadás elől, és arra is figyeltem, nehogy csapdába lépjek, vagy kiderüljön, hogy Kovacs az is Mephisto. Ha eltudtam érni Kovacs közelébe, akkor úgy emeltem a karom, mintha támadnék, majd Mephisto felé fordulva teljes erőből csaptam össze a két kezem, hogy ennek az erejéből indult lökéshullám feldöntse és reméltem, hogy Hela kiszabadulhat ezáltal.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 13 Szept. 2015, 13:13

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith (Tyrone Cash), Jonathan Miller (Dominó), dr. Melissa McKenzie (Láthatatlan Nő) és Andrew Ramirez (Nathaniel Essex).

A fiatalok képesek túltenni magukat a haragjukon és bosszúvágyukon, és egy ujjal sem érnek Küklopszhoz.

Mephisto láthatóan egyre dühösebb, és türelmetlenül válaszol Jonathannek.


Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Meph10 – Nektek… TELJESEN ELMENT AZ ESZETEK? Ilyen lehetőségetek nem lesz még egy, ehhez nem kell nagy jóstehetség! Tálcán kínálom nektek az esélyt, hogy megváltsátok a világotokat, magatokat, a miatta elhullott társaitokat, és ti NEM TESZTEK SEMMIT??? ITT VAN A FŐELLENSÉGETEK! TEGYÉTEK A DOLGOTOKAT, ÉS ÖLJÉTEK MEG!!! Nem teljesen mindegy, ki győz, ha ő halott? Ne a garanciákkal meg szerződésekkel foglalkozzatok!

Szerencsére ezúttal a látszat nem csalt, Mephisto tényleg teljesen legyengült, így az ordítozáson kívül nem is tud mást tenni. Amikor aztán Stephanie úgy tesz, mintha mégis Walterre támadna, egy pillanatra felderül a Sötét Nagyúr arca… majd gyorsan le is fagy róla az a mosoly, amikor Cash erejének hála egy lökéshullám leteríti őt a lábáról.

Ezzel vége. A csapás kiüti Mephistót, és így az erőtér is megszűnik, mire Hela és az Alkotó szinte azonnal lesújtanak a Sötét Létsíkok urára. Mephisto dühös, kétségbeesett üvöltéssel válik vörös füstté, majd semmivé…

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Hel10 – No jó, a végén kicsit besegítettünk, de mivel ő is csalt… ennyi talán megengedhető. Végső soron nektek köszönhetően győztük le, szóval… úgy vélem, az eleve kétes körülmények között köttetett szerződésetek ezennel végképp felbomlott.

Valóban: ahogy Mephisto szétfoszlik, úgy kerülnek vissza az ifjú ügynökök végre a saját testükbe a megszokott ruházatukkal és felszerelésükkel együtt. Ez különösen Stephanie-nak és Melissának lehet nagy megkönnyebbülés, hiszen ők ketten már nagyon rég nem lehettek önmaguk.

Eközben az Alkotó kíváncsian fürkészi múltbéli önmagát, és Küklopsz is csodálattal vegyes érdeklődéssel bámulja a Főnix erejével felruházott jövőbeli énjét.


– Milyen… Milyen elképesztő hatalom… Ez… egykor mind az enyém lett volna…? Vissza kell… Vissza kell szereznem!

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Cyke10 – Igen… A Főnix ismét a tiéd… a miénk lesz… Gyere…

A két Walter nagyon el van foglalva egymással, ám ehhez nyilván Helának is lesz egy-két szava… ám Stephanie-t és Jonathant egy hang zavarja meg a fejükben. Ezt hallották az előbb is érthetetlenül halkan, de most végre felerősödött – ez kétségtelenül ismét annak a furcsán ismerős fiatal fiúnak a hangja.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Kis10 – Eljött az idő. Bizonyára fáradtak vagytok, de még meg kell tennetek valamit. Menjetek Walterhez, a ti jelenetek Walteréhez… és érintsétek meg. Csakis akkor lesz igazán vége.

A fiúnak, mint eddig mindig, most sincs semmi fenyegető a hangjában, teljesen őszintének és barátságosnak hangzik, de csakis Stephanie és Jonathan hallják.

_________________
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3680
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 13 Szept. 2015, 13:29

369. nap., Nyolcvanhetedik/harminckettedik bejegyzés:
”Kissé aggódtam, hogy Ms. Lyesmith Mephisto kezére fog játszani azzal, hogy elindult Mr. Kovacs felé. De végül is nem őt támadta meg, hanem Mephisto-t, mire ezzel Lady Hela és az Alkotó is kiszabadult. Úgy tűnt, hogy vége volt az egésznek s mi pedig életben maradtunk. Lady Hela szavai után immáron a saját testemben voltam, nem is tudom, hogy örültem-e valaminek ennyire. Ha képes voltam, akkor a hajammal körbe is öleltem magam, így máris nagyobb biztonságban éreztem magam. Hallottam, ahogyan a két Mr. Kovacs egymással beszél, nem lehetett az, hogy a hölgy önfeláldozása hiábavaló legyen, semmivé váljon.
- Nem, nem lett volna az öné, nem egyedül – szóltam közbe. – Jean Grey-ben is ott volt. A fiatalhölgy az életét kockáztatta azért, hogy ön életben maradjon, amikor elvette öntől ezt a hatalmat. Ön nem látta, nem emlékszik rá, egy világ tört benne össze, hogy ezt kellett tennie önnel. Szereti önt s félti. Tudja, hogy többé nem találkozhatnak, mert akkor ön megszűnik önmaga lenni. Lényegében, ha ön a Főnix lesz, akkor megszűnik Walter Kovacsnak lenni, s Ms. Grey nem akarta ezt.
Hogy lehetett ilyen, hogy csak a hatalom érdekli s semmi más? Talán tévedtem a múltban s meg sem érdemelte, hogy ennyi személy törődjön, s foglalkozzon vele.
- Remélem tudja, hogy nem érdemelte meg Ms. Grey szerelmét, sem pedig a hölgy önfeláldozását, mit önért tett.
A hangomban végtelen szomorúság s bánat hallatszott.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 13 Szept. 2015, 14:12

Jon, ahogyan Steph elindult Kovacs irányába, már akkor emelte a fegyverét, nem Mephisto-ra, vagy Kovacs-ra, hanem a társnőjére, hogyha szükséges, akkor ő maga szedhesse le. Eközben az időhúzás is remeknek bizonyult, mert a sátán már őrjöngött, majd Lyesmith támadott, felé. Ennek hála a sátán kidőlt és a másik kettő szabad lett. Erre még Mephisto is köddé vált, semmi sem maradt belőle hátra. Az alkunak vége volt, ők maguk pedig visszakerültek a saját testükbe. Végre határozottan kényelmesebben érezte magát Jon is, hogy nem egy női testben volt, hanem a sajátjában.
- Úrnőm, akkor ezzel vissza is térhetünk a saját időnkbe, vagy valami még hátra van? – kérdezte a nőt.
A fejében a hang egyre hangosabb lett, majd végül sikerült meghallania a fiú hangját, akit korábban is látott, nem is egyszer. A szavaitól nem volt kellemes érzése, ez kellett Mephisto-nak is, nem tudta, hogy ezzel a főnix tér-e vissza a férfiba, vagy mi más történik, éppen emiatt habozott is, hogy mit fog tenni, mialatt a doktornő a két Kovaccsal perlekedett valami miatt. Nem úgy tűnt, mintha ő látta, hallotta volna, amit saját maga. De egyelőre kivárt és inkább Hela válaszára várt, hogy a nő mit is fog mondani. Bár volt egy olyan kellemetlen érzése, hogy sajnos még közel sem volt vége a megpróbáltatásoknak azelőtt, hogy visszakerültek volna a valóságba, már ha nem történt ott hatalmas nagy változás.
- Johnny Blaze-l mi lesz? Ő is felkelt nem egyszer Mephisto ellen… - hozta fel, révén nem tudta, hogy a férfival mi van, már elég régen nem látták.


Kíváncsi lettem volna a többiek reakciójára, hogy milyen képet vághattak, amikor elindultam Kovacs felé. Még Mephisto is megörült, hogy az örökös lázadó csak megteszi, amit akar, de ekkor támadtam. A reményeim pedig beváltak, mert Hela és az a féreg is kiszabadultak. Mephisto pedig menekülőre fogta az egészet. Hela szavai után pedig végre újra a lehető legkényelmesebb testben voltam, a sajátomban. Hatalmasa nyújtóztam, hogy végre megint itt voltam, önmagam lehettem.
- Köszönöm úrnőm! – mondtam tisztelettel.
Jó kérdés volt, hogy mikor lesz vége, és mikor mehetünk végre haza. A két Kovacs-tól pedig hánynom kellett volna, és végre valahára meghallottam a hangot is, ami eddig duruzsolt a fülembe. Nem ez volt az, amit Mephisto is akart, hogy így vegyük el a lelkét, vagy micsodát? Nem érdekelt, nem gondoltam volna, hogy köze lenne Mephisto-hoz, hiszen az Ajtók nélküli szobában is ott volt már korábban, így én inkább arra tippeltem, hogy Kovacs gyermekkori énje és lelkiismerete. Azt tudtam, hogy Jon is látta, de nem úgy tűnt, hogy a másik kettő igen, így végül is, amíg mindenki egymással beszélgetett próbáltam a lehető legkevésbé feltűnően odajutni a két Kovacs-hoz és a mienket, a jelenbelit pedig megérinteni, nem tudtam, hogy a ruha elég-e, így szabad bőrfelületen igyekeztem, ha nem tudtam ezt kivitelezni, akkor csak bárhol, ahol hozzáfértem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 13 Szept. 2015, 15:11

??:??.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie és Andrew Ramirez.

Küklopsz és az Alkotó egyre közelebb kerülnek egymáshoz, miközben Hela is felkészül valamiféle mágiára.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Hel10 – Thor fia, most nincs időm a kérdéseidre! Meg kell akadályoznom, hogy a Főnix magáévá tegye a ti jelenetek Kovacsát is! Az átokba…!

Helának láthatóan gondjai vannak az Alkotóban lángoló Főnix megközelítésével, ám szerencsére Melissa eltereli a jelenkori Küklopsz figyelmét Jean nevének említésével, így a két Walter közeledése megakad pár pillanatra.


– Hogy… kicsoda? Mit mondtál? Jean… Grey? Én nem… nem is emlékszem… de valahogy olyan… ismerős…

És ekkor Stephanie megérinti Küklopszot…

Fény csap ki először Stephanie testéből, majd Jonathanből (ami a legkevésbé sem fájdalmas nekik), utána pedig összeáll a fény egy emberi alakká… egy áttetsző, szellemszerű fiú alakjává. Egy kedvesen mosolygó, barna hajú fiúgyermek, akit Stephanie és Jonathan egyből felismerhetnek az elméjükből. A hangja távoli, nem e világi, de rendkívül megnyugtató és barátságos.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Kis10 – Köszönöm, hogy bíztál bennem, Stephanie.

Küklopsz, az Alkotó és Hela is meglepődve nézik a fiút – láthatóan erre a fordulatra egyikük sem számított. Arra meg végképp nem, hogy a fiú lassan átalakul másik alakká… ezúttal egy idősebb, de még így is fiatal nővé, akit pedig most Melissa ismerhet fel azonnal. Vörös haj, igéző, zöld szemek, bájos mosoly és megjelenés: Jean Grey.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Jean10 – Tudom, hogy nem lehetett könnyű belém vetni a bizalmadat.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Jennie10

Ezzel Jean a jelenkori Walter felé fordul.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Jean10 – Szervusz, Walt.


– Jean… Jean! Én… emlékszem… rád… Emlékszem rád!

A lány azonban csak szomorúan lehajtja a fejét.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Jean10 – Sajnálom, amit veled tettem… igazán. Nem tudnám megmondani, hogy mennyi kárt okoztam én az elmédben, és mennyit okoztál saját magad, de egészen biztos, hogy nem kevés szerepet játszottam abban, amivé váltál. Egyszerűen… nem volt más mód. Ha tudtam volna, hogy ezzé válsz… Nem vagy önmagad, Walt… bár talán azóta nem vagy az, amióta beléd költözött a Főnix. Ha nincs a telepatikus erőm és az uralmam a saját elmém felett, talán én is beleőrültem volna egy ilyen entitásnak a jelenlétébe. Próbáltam mindenre gondolni, ezért beépítettem a tudatalattidba egy afféle biztonsági protokollt. Megkerestem a még ártatlan, jólelkű gyermekkori éned utolsó maradékát, és abba… mondjuk úgy, „programoztam” magamból egy kis részt.

Ekkor Jean Stephanie-ra és Jonathanre pillant.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Jean10 – Azt persze nem tudhattam, hogy Loki összezavar majd mindent a már eleve kaotikus elmédben. Emlékeztek az Ajtók Nélküli Szobára? Loki Walt egyik múltbéli emlékét elevenítette fel előttetek, mintha az lenne a valóság. Egészen mélyre hatolt a tudatalattijában, ezért menekülnöm kellett, nehogy rám leljen… és mivel az elméitek összekapcsolódtak Loki mágiája által, ezért belétek „másztam”… Ezúton is elnézést érte. Rajtatok kívül Taóba, Emmába és Tylerbe is került egy-egy darabom, ezért láthattatok és hallhattatok csak ti, de ne aggódjatok, ezt követően sem bennetek, sem bennük nem leszek már ott. Akkor már tudtam, hogy amint lehet, „aktiválnom” kell magamat, de meg kellett várnom, hogy minden körülmény adott legyen.

Ezzel a lány újra Walterre tekint.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Jean10 – Kellettél te, de legyengülve, hogy ne küzdhessen ellenem az elméd. Kellettek legalább ketten, együtt azok közül, akikbe „áthelyeztem” magam. Kellett egy biztonságos környezet, távol az olyan telepatikus erővel is bíró fenyegetésektől, mint Mephisto vagy Loki. És persze kellett az, hogy végre távol legyünk Emma Frosttól, aki már azelőtt érzékelt volna, mielőtt végrehajthatnám a feladatomat. Hrrmm… Megjegyzem, az a nő sosem volt szimpatikus.

Az Alkotó eddig bírja, és dühösen felcsattan.


Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Cyke10 – ELÉG! Ismerlek jól, Jean Grey. Az én idősíkomban felfedeztelek, megkerestelek és megöltelek, hogy a Főnix ismét csakis engem pártoljon! Most megteszem újra, ahogy újra elbántam Mephistóval is.

Hela hirtelen felnevet.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Hel10 – Parancsolsz? Ahogy te elbántál Mephistóval? Talán először, a te idősíkodon igen, de most túl sok közöd nem volt az elpusztításához. Egyébként meg teljesen elvakított a harag és a hatalomvágy, hogy észrevedd: te és az a másik Kovacs nem vagytok ugyanaz a személy. Még nem. Nézz csak rá. Már nem te érdekled.

Hela jól mondja: a Jeanről visszatérő emlékei és most a lány látványa ellágyította a jelenkori Küklopsz akaratát. Nem is az Alkotó foglalkoztatja már, hanem csakis Jean.


– Én… éreztem, mindig is éreztem, hogy valami… illetve valaki hiányzik, és… annyira összezavarodtam… Jean…

Walter először az Alkotóra tekint… majd vissza Jeanre… Láthatóan nagyon tépelődik, de végül Jeanhez fordul.

– Szeretlek. Tégy, amit tenned kell.

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Cyke10 – NEM!

Az Alkotóból kicsapnak a lángok, és Walterre veti magát… Jean szellemalakja elmosolyodik, majd felizzik… és közben Hela is besegít a maga mágiájával.

Mind tudjuk, mi következik ebből: vakító fényrobbanás, fülsiketítő, sípoló hang, a valóság összeomlása a négy ügynök körül… majd ébredés egy másik helyszínen.

_________________
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3680
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 36
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 13 Szept. 2015, 15:50

369. nap., Nyolcvannyolcadik/harmincharmadik bejegyzés:
”A többiekre nem is figyeltem, csak a két Mr. Kovacsnak beszéltem s úgy tűnt, mikor kimondtam Ms. Grey nevét sikeres volt, legalább rám figyelt s nem pedig egymásra a páros. Lehet, hogy túlkésőn vette csak észre Ms. Lyesmith-t, de hozzáért Mr. Kovacshoz, miként azt Mephisto kérte tőlünk az egész elején. S ekkor fény tört elő, majd egy fiatal fiú, ki nem sokkal később át is alakult valaki mássá.
- Ms. Grey? – kérdeztem döbbenten.
Figyeltem, hogy miről is beszélnek, bár nem sokat értettem belőle, főleg, hogy azokat az eseményeket szerencsére meg sem éltem, amik akkor történtek. Arról tudtam, hogy van valami Mr. Kovacs elméjében, hiszen pont azt kezdte el akkor mondani, amikor ide erre a helyre ragadott Mephisto. Határtalanul megkönnyebbültem, mikor kimondta, hogy szereti a nőt s már nem érdekelte az, hogy milyen hatalmat tartogat neki a Főnix. S az is megkönnyebbülés volt, hogy Hela nem nagyon értett egyet az alkotóval hanem ellene készült fellépni. Úgy tűnt, hogy azzal, hogy Mr. Kovacs kimondta, hogy tegye meg Ms. Grey, amit kell már nem az a jövő fog létrejönni, mit Mr. Miller s Mr. Ramirez látott. Talán egy olyan hely, hol nem kell félni többé a Főnixtől. S végül egymásnak támadtak, az Alkotó a párosra, a fényekre, zajra s mindenre felsikoltottam, nem akartam, hogy most mikor már újra élhetnek legyen vége mindennek, nem lehettt…”


//Folytatás: Kansas//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 13 Szept. 2015, 16:11

Mint általában Jon volt a gyanakvóbb és óvatosabb, Steph pedig a nemtörődöm, aki végül is hozzáért Kovacs-hoz. Mint kiderült ennél jobb dolog nem is történhetett volna, mert ezzel sikerült előhívni az elméjükből a korábban emlegetett Jean Grey-t. Igazából az nem mentette fel nagyon Kovacs-ot, hogy mitől lett ilyen, legalább is a páros véleménye ez volt, de legalább az megkönnyebbülés lett, hogy emlékezett a lányra, majd el is fordult attól, amit a Főnix jelenthetett a számára. Steph jobban örült volna, ha megölhette volna Kovacsot, de úgy tűnt, hogy ez most nem történhetett meg, az unokatestvérük ugyanis beleegyezett, hogy Jean tegye meg azt, amit tenni kell, mire az Alkotó rájuk is támadott. Ez legalább Jon számára is elégtétel volt, hogy nagyon úgy tűnt, hogy nem fog létrejönni az az esemény, hogy ez legyen Kovacsból és nem lesz olyan elfuserált jövő, mint amit ő és Ramirez megéltek. Szívesen támadott volna ő is az Alkotóra, Steph meg megölte volna az eredeti jelenbeli Kovacs-ot, ám ekkor minden elsötétült a mágiák, a Főnix erő és minden hatására.

//Folytatás: Kansas//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Féregjárat túl téren és időn - Page 2 Empty Re: Féregjárat túl téren és időn

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.